Vanhan perusruuvin vaihtaminen

Säätöruuvien vaihto paikoillaan ei ole vain siinä tapauksessa, että vanhasta ei jää mitään. Korjauksia tarvitaan myös suhteellisen nuorille esineille, jotka väärän perustan vuoksi aiheuttivat epätasainen kutistuminen tai alkoivat "uppoutua". Tällaisia ​​ongelmia syntyy, kun MZLF: hen tai pylväisiin asennetaan riittävän raskas talo, joka ei pääse maaperän tukikerroksiin. Se on kiireellisesti siirrettävä ruuveille.

Milloin tarvitsee vaihtaa?

Tunnista lähestyvä uhka voi olla ovien ja ikkunoiden työtä. Ensinnäkin talon uppoaminen vaikuttaa aukkojen muodonmuutoksiin niin, että silta ei sulkeudu tiukasti tai kiinni kehyksestä. Kaikkien ikäisten näkyvien vaurioiden lisäksi myös leikkaus on tarpeen. Peruskorjauksen tai korjauksen on tapahduttava ennen seinien halkeilua.

Jotta emäs ei aiheuta talon tuhoutumista, voit yrittää palauttaa sen tai poistaa sen kokonaan ja asentaa uusi. Helpoin tapa korvata vanhat säätiöt paaluilla tai pylväillä. Ne on helpompi purkaa, ja suurinta osaa maaperästä ei ole löysällä tällaisilla tuilla. Hinnasta tulee edullinen, mutta rakentaminen tyhjästä on vieläkin kalliimpaa.

Hävittäminen voi johtua erilaisista syistä:

1. ruuveja ei ole vahvistettu betonilla;

2. virheellisesti jakautunut kuorma johtuen hankkeen virheestä;

3. Rakennustekniikan tai huonolaatuisten materiaalien noudattamatta jättäminen;

4. eristämättömän paalun perustus, johon kohdistuu voimakas korroosio;

5. Ilmasto-olosuhteet - säännöllinen tulva ja suojaamattoman pohjan jäädyttäminen.

Korvaustekniikka tarjoaa kaksi vaihtoehtoa tapahtumien kehittämiselle: vanha talo voidaan erottaa kellarista ja nostaa samalla paalujen vaihdon aikana, tai se voidaan siirtää uudelle paikalle, jossa säätiö on valmistunut ajoissa. Toinen menetelmä on edullinen, koska kannat ovat paremmin kiinnittyneet kiinteään maahan. Mutta ensimmäinen on halvempi, koska sen avulla voit osittain jättää vanhoja rypistyneitä tai ruuveja, jos ne ovat kunnossa.

Tekniikan ominaisuudet ovat sellaiset, että korvaaminen onnistuu tuottamaan vain suhteellisen kevyissä rakennuksissa. Nostin koko rakennuksen alapuolelle nostureille onnistuu vain, jos se on OSB: n puutalo tai mökki. Tiilen ja monoliittisten rakennusten takia tällaisten paalujen korvaaminen on mahdotonta ilman seinämien tuhoutumista.

Sivustokysely

Yksikään vakava yritys, joka tarjoaa restaurointipalveluja, vie rivin, kunnes sen asiantuntijat tutkivat maata ja rakennuksen tilaa. Kun puutalo on ollut vuosikymmeniä, ja sen kruunut ovat murtuneet perusteellisesti, se ei yksinkertaisesti selviäisi tulevasta toiminnasta. Joka tapauksessa ensimmäinen vaihe on perusteellinen tarkastus.

Jos vanha talo on melko kaatunut ja aiheuttaa ongelmia paitsi säätiön kanssa, ei ole mitään syytä häiritä sitä ja laittaa se uuteen tukeen. On parempi sijoittaa rahat rakentamiseen tyhjästä.

Rakennukset vaikeassa maastossa käytön aikana voivat lopulta mennä maan alle. Tässä tapauksessa porataan lisäreikä pohjan alapuolella ja määritetään tiheiden maakerrosten esiintymistiheys. Tarvittavan pituisen ruuvin metallipilarit valitaan etsinnän tulosten perusteella.

Laajan tutkimuksen jälkeen kaikesta, joka voidaan vähentää kotona painon alentamiseksi, poistetaan tiloista ja säätiö korvataan. Tarkastellaan vaihtoehtoa, jossa uusi ruuviasema asennetaan siirtämättä rakennusta:

1. Pitkien seinien pitkin kustakin vanha kasa on ruuvattu uudet tuet. Läheisyys olemassa olevaan tukikohtaan ei yleensä salli erityisten laitteiden käyttöä, joten suurin osa töistä tehdään manuaalisesti.

2. Pilarit ja kiinnityskanavat yhdistetään uudella paalusäätiöllä päänauhoilla.

3. Ympäriputkien ympärillä on valmiit paksut teräslevyt tai teräsbetonilevyt. Mekaanisen nostolaitteen etäisyys vanhan alustan kulmaan on noin puolet metriä.

4. Puutalo on lisäksi vahvistettu pohjalle (ommeltu metallisilla hihnoilla). Klassiselle hirsitalolle on kiinnitettävä kolme alempaa vartta.

5. Kun nostomekanismit ovat tasaisesti välimatkan päässä kehästä, rakenne erotetaan vanhoista paaluista.

6. I-palkit tai muut väliaikaiset tuet, jotka ottavat haltuunsa rakenteen painon, sijoitetaan kanavien päälle ja rakennusta lasketaan heille.

7. Kun talo on kiinnitetty kunnolla, vanha säätö on purettu ruuvipilareiden ruuvaamiseksi. Tarvittaessa vaihda märät alareunat.

8. Rakennuksen palautus paikalleen tapahtuu päinvastaisessa järjestyksessä. Ladatut kannattimet on liitetty seinien pohjaan kiristimillä.

Nosta rakennuksen alku enimmillään olevasta kulmasta ja kohdista laatikko. Jokainen puoli siirretään enintään 15-20 mm kerrallaan, minkä jälkeen ne siirtyvät seuraavaan liittimeen. Seinien kokonaiskorkeus ei saa olla alle 60 mm, jotta uudet tuet voidaan asentaa. Siksi tilapäisesti asennettu 6-10 cm korkeampi kuin olemassa oleva säätiö vanhan talon alle.

Jotta vältetään onnettomuudet kuormitetuissa hisseissä, on parempi varmistaa välittömästi kiilat. Vähitellen ne voidaan korvata tiilillä, ja kun korkeus on riittävä - metallisilla tai voimakkailla puupalkkeilla.

Jalustan täydellinen korvaaminen rakennuksen siirtämisellä uuteen paikkaan ei ole erilainen kuin rakennus tyhjästä. Vain talo on valmis ja sen "liikuttamisen" jälkeen asennetuille tuille on vain tarpeen lajitella lattia.

Myöskään kutsutun yrityksen asiantuntijat eivät pysty määrittämään, kuinka paljon restaurointi maksaa. Rakentajien mukaan vanha säätiö voi tuoda yllätyksen jo purkamisvaiheessa, joten arvio tehdään etukäteen eikä sitä makseta kokonaan työn loppuun saakka. Erityisesti paalusäätiö, joka tukee joskus leikataan tai muuttuu horisontaalisten maaliikkeiden aikana, kärsii.

Mutta kustannuksista, joita voitte kuvitella. Hinnat korjaavat riippuvat useista tekijöistä:

1. Vanhan säätiön tuhoamisaste - määrittelee teknologian.

2. Nykyisen purettava alustan tyyppi ja syvyys.

3. Materiaalin hinnat, ottaen huomioon tukien pituus.

Täydellinen korvaaminen 9 pilarin alle 6x6 m talo maksaa noin 85000 ruplaa. Työn määrän lisääntyessä joka kolmas ylimääräinen ruuvipilari lisää korjauskustannuksia 15 000: sta 35 000: een.

Vaihda sarakepohja ruuvipilareilla.

Merkittävällä käyttöjaksolla tai väärin tehdyillä pylväillä rakennus alkaa rullata, "kävellä". Tämä johtaa seinien tuhoutumiseen, elämästä tulee vaarallisia perheenjäsenille. Ihanteellinen ratkaisu runko-, paneeli-, puoli-, puikoille, pilkottuja, paneeli talot on korvaaminen sarake säätiö paaluilla ruuvikiinnitteiset.

Tätä varten riittää upottaa ruuvipallot olemassa olevien seinien välittömässä läheisyydessä, nostaa rakennusta, kiinnittää korkit metallisella rullalla, laskea asuminen uudelle säälle, koristella julkisivuja väärällä jalustalla.

Tekniikka perustapilarien korvaamiseksi ruuvipilareilla

Alkuvaiheessa on tarpeen suunnitella korjausbudjetti, koska työ vaatii työkaluja ja laitteita. Kustannukset ovat melko kalliita hankkia hitsaus-, liittimet, pora (vähintään 2 kW), vähennysventtiilijä, joten voit ostaa vain osan määritetyistä työkaluista kotitalouden jatkokäyttöön, vuokralaitteisiin, joita kotitalous ei yleensä vaadi.

Esimerkiksi poraus on hyödyllinen kaivojen / kaivojen poraamiseksi, vaihteistoa tarvitaan vain paalujen nopeaan ruuvaukseen. Hitsausta tarvitaan aidan rakentamiseen, voimakkaita liittimiä ei todennäköisesti tarvita lähitulevaisuudessa.

Pylväsperusta korvataan useassa vaiheessa:

Ruuvipillojen asennus

Koska tekniikka soveltuu vain hirsimökkeihin, paneeli / runko, puoli-puiset, paneelitalot, halkaisijaltaan 160 - 108 mm.

Pituus määräytyy koettelemalla:

 • voidaan tilata asiantuntijoilta - SVS: t ruiskutetaan manuaalisesti, kun jäätymisaste ylittyy, kiristysvoima ohjataan, kun se saavuttaa laakerikerrokset, se kasvaa dramaattisesti
 • osta stackable SLS (cast tip) - ruuvaa paalun itsenäisesti jossakin määrin suunnittelumerkkiä 4 - 3 paikkaa, määritä laakerikerroksen syvyys itsenäisesti (kasa puretaan mittauksen jälkeen)
 • hitsata CBC itsenäisesti - kuten edellisessä versiossa, kestää enemmän aikaa, hitsausta vaaditaan jo tässä vaiheessa

Jokainen kasa on haudattu määritettyyn säiliöön eikä "juuri jäädytyksen merkkialueen alapuolelle".

Määrä lasketaan

Pohja lasketaan laakerin kapasiteetin, syvyyden ja GWL-tason mukaan. Helpoin tapa selvittää valmistajan sallitut käyttökuormat on laskea rakennuksen yhteenlasketut kuormat (lumi + käyttö + tuuli + rakenteellinen), jaa viimeinen luku ensimmäisenä. Esimerkiksi jos tiimi ladataan runkorakennuksesta 30 tonnia, jokainen SVS voi kestää 4 tonnia, silloin on parempi olla turvallinen, sijoittaa 10 paalua.

Pile-kentän suunnittelussa sinun on harkittava:

 • SHS on asennettava kulmiin, väliseinien / seinien risteyksissä
 • kun valitaan grillata kanavasta, paalujen taso ei saa olla yli 2,5 - 2 m (3 m:
 • Rakojen pohjan keskellä olevien paalujen upottamisen tulee avata lattia tai erillinen osa

Pallot, joissa on valettu kärki, ovat kalliimpia, mutta terät on taattu, ettei niitä leikata kiven ollessa upotettuna. Tehtaan korroosionkestävää käsittelyä täydennetään parhaiten värjäyksellä erityisillä yhdisteillä. Valmistajat käyttävät usein kylmää galvanointia, putoavat putkista jo syvyydessä.

Ruuvintamenetelmät

Tehokkaimmat ruuvipallot upotetaan erikoislaitteisiin, joiden vuokra on kallista. Perinteinen käsin tapahtuva ruuvaaminen seinien lähellä on mahdotonta. Siksi käytetään kahta menetelmää:

 • yksi vipu
 • sähköporaa vaihdelaatikon läpi

Ensimmäisessä tapauksessa yksi työntekijä ohjaa pystysuoraa SHS-tasoa magneettisella pohjalla, toinen kääntää pölkyn vivulla 180 astetta ja siirtää putken alkuperäiseen asentoonsa.

Toisessa versiossa koukku asetetaan paaluun, johon on kiinnitetty vaihteisto (esimerkiksi GUPU: n suurennusluku, jonka suhde on 1/60), pora. Sen jälkeen paalu nousee pystysuoraan asentoon, sähkötyökalu on mukana verkossa.

Uusin tekniikka on kätevää asennettaessa paaluja rakennuksen sisällä, jossa on puretut lattiat. Avain maksaa 7-5 tuhatta, mikä on paljon halvempaa kuin erikoislaitteiden vuokraus.

Rakennuksen nousu

Asennuksen poistamisen vuoksi pylväspohjan korvaaminen on mahdotonta, minkä takia tarvitaan useita 20-10 tonnin lippuja. Kantokyvyn työkalu tarjoaa tarvittavan turvallisuuden ja vaatii vähemmän työtä.

Taso merkintä

Korkeuden tason säätelemiseksi tarvitaan rakennusmerkki. Tätä varten kussakin nurkassa sinun on asennettava kaksi tappi, vedä johdot SHS-vipuihin tai kiinnitä säleet yhdelle tasolle. Samaan aikaan ruuvipallot ovat lisäohje.

Sivuston valmistelu

Jatkojen tukemiseksi kaivetaan kaivoja lähemmäksi rakennuksen kulmia kummallakin puolella (2 kpl). Kaivon koko on noin 1 x 0,7 m, syvyys 0,5 m. Lauta asetetaan pohjaan. Koloja ajetaan vain molemmin puolin pitkien seinien läpi, jolloin päki nousee geometrian muutokseen.

Peruskorvikkeen korvaamiseksi työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi mökin pohja on nostettava grillattavan hitsauksen vaaditun tason yläpuolella.

Pystysuuntainen liike

Ennen nostoa on tarpeen kiinnittää rungon laipat, "luuranko" seinät ja paneelitalo työasennossa. Tätä varten on tarpeen kiinnittää levyt 50 mm pystysuorasti kahden seinän puolelta ruuveilla. Näin vältetään seinämateriaalien elementtien väliset aukot.

Paikoissa, joissa ruuvipallot on asennettu, nämä hyppykytkimet eivät saa olla, koska ne voidaan poistaa vain asentamisen jälkeen uudelle perustukselle.

Seinät nostetaan vuorotellen - 30 cm pystysuoraan, tilapäisten tukien (lohkojen, tiilien) vuoraus, siirtämällä liittimet vastakkaiselle puolelle.

Korjaus uudella tasolla

Nykyisen pohjan purkamiseksi, jolloin ruuvipurkista tehdään grillata, rakennuksen pohja on kiinnitettävä tiukasti korkeuteen. Tätä varten voit asettaa tilapäiset tiilipylväät liuokseen tai laittaa toisiinsa litteisiin betonilohkoihin kuivia.

Grillaus

Jotta kiinnitettäisiin ruuvipilareita kanavalla I-palkilla, riittää, että se tukee SHS: n metallitelaa ja kuumenee keskenään pään kärkien avulla.

Palkkien tulee kulkea kannen seinämien, väliseinien alle. Jos rakennuksessa on sisäiset portaat, uunit, ne puretaan ennen säätökorjauksen aloittamista.

Sisustaminen

Pilarapohjien tapaan paaluilla ei ole perusta. Siksi maanalaista on suojattava puhaltavan porausreiän avulla. Tämä arkkitehtoninen elementti jäljittelee pohjaa, tehdään useilla tavoilla:

 • tiilimuuraus
 • ompelu TsSP-arkkia seuraavalla kiveillä koristelemalla, klinkkeri
 • maadoitettu sinkki sinkittyyn profiiliin tai puutavaraan

Sen lisäksi, että vuorausmateriaali, joka asentaa päällystyslaatan päällystyslaatan alapuolella olevaan väärästä jalustaan ​​perustuvan pystysuoran pinnan, vedeneristämisen lisäksi on välttämätöntä jättää porausreikään. Näitä aukkoja ei voida sulkea edes talvella. Rakennusta ei tarvitse lämmittää, koska maan alla ei ole lämmityslähteitä.

Vapaa-ajan kodin käsityöläisten läsnä ollessa ei ole vaikeata korvata säätiötä tällä tavalla itsenäisesti. Lisävarusteet paalujen ruuvaamiseen, koristamalla zabirki valitaan riippuen käytettävissä olevasta budjetista.

Korvaaminen kellarissa puutalon alla

Säätiön vaihtaminen.
Jokaisen yksityisen talon omistaja, usein puinen, voi ennen tai myöhemmin joutua korvaamaan vanhan säätiön tarpeen. Ensinnäkin tällainen tarve voi ilmetä maatilan vanhan kannan tuhoutumisen ja sen soveltumattomuuden jatkokäytön tai toiminnan vuoksi.

vanhan säätiön vaihtaminen ruuvipilareilla

Näiden töiden kustannukset, kuten säätiön korvaaminen 4: n 4 metrin sivun koon perusteella, olivat avaimen alla 55 000 ruplaa.

Uusi pohja ruuveilla, nostaa talon vanhan yläpuolelle. Työnteknologia on melko yksinkertainen. Kanavan kantavien seinien ja palkkien alla alkaa kanava. Sitten talo nostetaan liittimiin ja lasketaan ruuvipalleille heti asennuksen jälkeen.

Säätöruuvien vaihto paikoillaan

Vanhan lineaarisen, nauhan, lohkoperustan korvaaminen puutalon alla, joka muutti geometriaansa täysimittaiseksi pohjaksi, syvenee jäätymispisteen alapuolelle ja siten suojattuna liikkeellepanevilta voimilta tai kutistumisilta ja muodonmuutoksilta.

Vanhan puutalon, joka liittyy ikääntymiseen tai mätää puuhun, perustan korjaaminen on ehdottomasti vain asiantuntijoille, jotka voivat tarjota asiakkaille suuren määrän valmiita esineitä esittelyyn.

Vanhan talon säätiön vaihtaminen ruuveilla

Vanhan puutalon päätyyppi on metallirakenne, joka on asennettu ruuvipinoille. Paras tapa korjata vanhan puutalon perusta on nostaa se ja asentaa se paaliruuveille.

Hirsitalon pylväspohjan jälleenrakennushinta yllä olevassa kuvassa on 6 metriä 6 metriä ja 2 metriä terassi (6 na8 m.) 115 000 ruplaa avaimen alla.

Menettely on nopein saatavilla tänään. Ja jos katsotte, että useimmat talot ovat rakennetuilla alueilla, aidat ja istutetut puut, puutarhat, houkuttavat erikoisuuksia. Tekniikka on mahdotonta. Päinvastoin, pylväsruuvin säätö on asennettu mahdollisimman lähellä nykyistä taloa ja ilman ongelmia se imeytyy ja ottaa yleensäkin enintään yhden työpäivän.

Upotetaan talon valokuvaan

Vanhan puutalon säätiön korjaustekniikka on hyvin yksinkertainen ja erittäin luotettava kerrallaan, koska säätiölle käytettävät ruuvipallot ovat käytännöllisin ja budjetin vaihtoehto.

puutalon alapuolisen kellarikerroksen korvaaminen

Et saa unohtaa sitä tosiasiaa, että nykyään monet yritykset kutsuvat itseään valmistajiksi ja julistavat pystyvänsä tekemään monimutkaista työtä, vaativat aina todistuksia toimitetuista tuotteista, rakennusluvat ja kaikki mahdolliset asiakirjat.

On erittäin tärkeää, että asiakas tietää, että on käytännössä mahdotonta laskea alun perin kustannuksia vanhan puutalon säätiön korvaamisesta ja asiantuntijan lähtiessä paikan päällä ei ole pelkästään talon ja sen alareunojen tilan määrittäminen vaan kaikki yksityiskohdat, jotka määrittävät säätiön korjauskustannukset laadittaessa arvioi.

vanhan puutalon perustuksen korvaaminen

Peruskorjauksen avulla voit säästää maanrakennuksen purkamista, jota on rakastettu monta vuotta ja joka on säilynyt kunnossa kunnossa, joka on toiminut jo vuosia ja joka on luonut itsensä luottavaiseksi lämpöä säästäväksi rakenteeksi.

On erittäin tärkeää tietää, että kun tilataan runkopallojen pohjan korvaaminen alueella, on tehtävä maaperän tutkimus ja määritettävä laakerikerros. Kun tarkastellaan kuinka monta työnantajaa tekee työtä, on erittäin tärkeää, että asiantuntijat varoittavat mahdollisista seurauksista, jotka syntyvät "pensaiden" peruskorjauksen jälkeen, talosi voi yksinkertaisesti kutistua, halkeamia ja paaluilla voi kulua ajan myötä.

pohjan korvaaminen kylvyssä

Muista neuvotella asiantuntijoiden kanssa ennen töiden aloittamista. Ja tärkein asia asiakkaalle, kun valitaan yritys korjaamaan tai korvaamaan vanhan puurakenteen vanhan perustan, on tietää, että halpa ei tarkoita laatua!

Glav-Piles -yhtiön asiantuntijat auttavat sinua aina ja neuvoo kaikkia, riippumatta siitä, missä he tilaavat palveluja.

Nosta taloa ruuvaamalla paaluja

Se on korvausprosessin viimeinen vaihe. Prosessi voidaan kuvata seuraavasti:

 1. Tarkastusajan ja kohteen sijainti
 2. Maaperätutkimus, mittaus, valokuvaraportti
 3. Työtaajuuden koordinointi
 4. Kustannusarvio
 5. Sopimuksen allekirjoittaminen (allekirjoittaminen)
 6. Komponenttien ja materiaalien toimitus
 7. Ruuvien tai pylvästukien asennus
 8. Nosta tai vaihda pisteitä
 9. Purkaa vanhentunut pohja
 10. Väliaikainen tuki
 11. Säätiön korvaaminen
 12. Telakointi- tai hitsaussuunnittelu
 13. Säätiön geometrian tarkastus
 14. Hyväksyminen, siirtosuunnan hyväksyntätodistuksen allekirjoittaminen
 15. Työn maksaminen

Peruskorjauksen korvaaminen laajennuksen laajennuksella [/ caption] on yksi niistä töistä, kun se on ammattimaisesti pura, ja työn loppuun palautetaan kaikki uritetut levyt edelliseen paikkaan.
On myös mahdollista korvata säätö ilman palkkeja, jolloin asennustyöryhmän on käytettävä nostolaitetta maanrakennuksen rungon sivuttaisliikkeeseen jommallekummalle puolelle, jonka jälkeen se sijoitetaan samalle paikalle ruuviasetuksen asentamisen jälkeen, jolloin vanhan perustuksen osat irrotetaan ja poistetaan.

Talon perustuksen korvaaminen yhdessä päivässä

Tilaa säätiön korvaaminen yrityksessä "GLAV SVAI" ja voit puhelimitse. 988-20-58 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Talon täydellinen tai osittainen säilyttäminen perustuksen korvaamisen jälkeen

Kuinka korvata lohkoperustan kasa

Kuinka paljon, kustannukset korvataan tussein pylväsruuvien lohkoista. Ruusu 6,5x7,5. 100 km Moskovan Ring Roadilta.

Hyvää iltapäivää, Alexander.

Jos käytät omaa menetelmäämme ilman I-palkkeja, mutta erityisillä L-muotoisilla vinkillä, niin kustannukset ovat 6 tuhatta ruplaa. yhdelle ruuvitukille.

Hyvää iltapäivää, kerro, pozh, talon alle (tai mieluummin terassilla 6 * 4) 3 paalua heitettiin pois, onko mahdollista leikata niitä vai onko heidän tarvetta vaihtaa? Otatko lahjuksen tällaisesta työstä ja mitkä ovat kustannukset?

Loose paalujen poistaminen on sama kuin lykätä ratkaisua ongelmaan myöhemmin. Ensi vuonna he kiipeilevät jälleen, ja ensi vuonna taas, ja sitten turvallisesti rullataan puolelle. Jos haluat arvioida mahdollisia korjauksia, lähetä kuistasi verhotasi eri näkökulmista sähköpostiosoitteeseemme. Osoite löytyy "Yhteystiedot" -osiosta.

Määritä, kuva on suunnilleen sama kuin valokuvissasi - ainoa, joka on alle puolet laattarakennuksesta (pakotettu pakkas), talon koko on 6x10 - kuinka monta tarvitset paaluja ja miten ne ajavat jäädytettyyn maahan? Ja lopuksi, kuinka kauan tällainen säätiö on tarpeeksi?

Ei ole täysin selvää, miksi kantoa ajettu pakastettuun maahan? Pyöritä kesällä ja syvyyteen noin 2 metriä. 6x10-talossa tarvitaan noin 16 kappaletta perimetriä kohden. Milloin se riittää koko kodin elämään.

On muutos talossa (2 h4), joka seisoo betonilohkoilla. Haluaisin korvata lohkot ruuveilla. Voitteko kertoa minulle kuinka monta paalua tarvitset (oletan, että 6) ja mikä on työn kustannus?

Tarvitset todella 6 kappaletta ruuvipilareita. No, laskettaessa työn kustannukset juuri luonut erityisen laskin.

Hyvä päivä! Säätiöni tilanne on hyvin samanlainen kuin tämän foorumin sivulle 1. Pohjaveden pinta on erittäin korkea. Joka kevät tulvat. Talo on nostettu 90 cm alimmassa paikassa ja 70 cm verannalla. Yläosassa on päällystetty Kirichin päällystettyjä putkia. Maassa upotettu melkein metriä.

Meidän on pikaisesti tehtävä jotain, ja sitten talo ryömii naapureilleen.

Pidin työstäsi. Luotettava ja huomaavainen.

Määritä, kuinka paljon (ainakin noin) tällainen säätiö maksaa avaimet käteen talon.

Talo 6x5 + veranta 3x6 + kuisti 1 x 2

Bronnitsyn ja ylösnousemuksen välillä Ashitkovossa.

Talon kilpi. 2 kerrosta

Ja mikä on toimien järjestys minun puolestani?

Ja toinen kysymys - miten onnistut varmistamaan, että keskellä oleva talo ei taipua? Loppujen lopuksi työt on asennettu vain kehällä, niin kauan kuin ymmärsin.

Ja minä myös näin muilta yrityksiltä, ​​että paalut hitsataan yhteen kanavalla, ja talot tuodaan palkkeihin, jotka myös hitsataan näihin kanaviin, eli talossa on näiden palkkien päällä.

Minusta tuntuu luotettavammalta.

Jotta ruuvipilvet saatettaisiin sukupuolijakauman ja sisäseinien väliin talon keskellä, on tarpeen purkaa lattia näissä paikoissa ja ruuvi paaluihin suoraan talon sisällä. On olemassa keino nostaa talon johtavia horisontaalisia palkkeja, se on useita kertoja kalliimpaa ja joka tapauksessa valitset nostomenetelmän itse.

Hei Luettuani arvosteluja tajusin, että olet mukana säätiön jälleenrakentamisessa. Kerro minulle, voidaanko säätiö (pylvaarinen) korvata paaluilla kuistilla. Ratkaise kuisti ei halua. Verannan koko on 6 x 2,70. Jos on, kuinka monta paalua ja aikaa työskennellä. Ja kuinka paljon se maksaa. Kiitos.

Säätiön vaihtaminen paalupohjaan

Säätiön korjaaminen tai korvaaminen kokonaan on aikaa vievä prosessi, joka vaatii rakentajien korkeaa ammattitaitoa. Tehtäessäsi korjauksia, valmistat valmiin vanhan paalitalon kasausruuvin pohjan, sinun on tehtävä useita toimenpiteitä paalujen koon ja määrän laskemiseksi, ennusta kaikki mahdolliset ongelmat ja estä niiden esiintyminen.

Tärkeä kohta säätiön korvaamisessa on talon siisti erottaminen siitä, ts. Arsenalissa on oltava erityiset välineet talon nostamiseen ja sen siirtämiseen.

Tietenkään uudistaminen ei riitä, koska jos esimerkiksi vesi tuhoaa perusta, prosessi voi johtaa rakennuksen täydelliseen tuhoamiseen. Ja ainoa tapa päästä pois tästä tilanteesta voi olla täydellinen korvaaminen säätiö uudella, vakaampi. Tämä työ ei ole helppoa ja vaatii rahoituskuluja, mutta se on paljon halvempaa kuin uuden talon rakentaminen. Ehdottomasti mitä tahansa säätiötä voidaan vahvistaa, korjata, siirtää, se voidaan korvata. Kuitenkin, jos teet sen itse, voit saada negatiiviset seuraukset, jotka aiheuttavat suuria rahoituskustannuksia, jos ammattilaiset tekevät tämän työn. Kuinka korvata pohjan vanhan talon alle?

Vaihda pohja talon alle: asennus talon ruuvien paalujen kehälle

Pallosäätiön malli.

Ongelmia alustan kanssa voi ilmetä joidenkin syiden takia, esimerkiksi rakennusten epäoikeudenmukainen työn suorittaminen, sopimaton toiminta (jäädyttäminen tai liiallinen kuorma), jos rakennustekniikka rikkoo, koska rakentajat usein kohtaavat kokemattomia ja sallivat virheiden laskutoimitukset. Ruuvi paaluja ajetaan talon ympärillä lyhyellä etäisyydellä sen nykyisistä ääriviivoista niin, että talon nostossa on aukko seinien ja uusien ruuvien paaluilla.

Vaihda pohja talon alle: kiinnittämällä ruuviastiat poikkipalkilla

Konkreettisen perustuksen korjaamiseen voi olla suuria ongelmia. Kuitenkin, jos säätiö on ruuvipalloilla, sen palautus on yksi kevyimmistä, eikä se vaadi suurta aikaa ja kustannuksia. Jos otetaan huomioon yli 75 vuoden käyttöikä, vanha säätiö korvataan usein ruuveilla, jotka ovat vain totta ammattilaisia, jotka tuntevat toimintansa ja joilla on huomattava kokemus tällaisesta työstä.

Koska on tarpeen noudattaa teknisiä sääntöjä ja vaatimuksia talon siirtämiseksi uuteen säätiöön, jopa pieni poikkeama niistä aiheuttaa monia muita ongelmia.

Kaikkien laakeripilarien on oltava sidottuja, ja maton kestävyyden asiantuntijan tulisi tarkistaa kaikkien kiinnittimien lujuus ja luotettavuus, koska talon paino on huomattava.

Jalustan vaihto: talon nostaminen ruuveilla

Laitteen rakenne pinoaa.

Kaikissa säätiön korjauksissa päätehtävänä on säilyttää rakennus kokonaan, aiheuttamatta hänelle minkäänlaista vahinkoa, koska sen sijaan talon on oltava erillään pohjasta: nostetaan tai siirretään. Tämä prosessi ei ole niin pitkä ja kauhea kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Jos yritys harjoittaa ammatillista ruuvipilarin perustaa, sen on oltava kaikki tarvittavat välineet talon kuljettamiseen ja nostamiseen rikkoen sen koskemattomuutta. Eri menetelmiä käytetään talon siirtämiseen vanhasta sääksestä uuteen, riippuen rakennustyypistä (tiili tai puu). Tärkeä tosiasia on, ettei ole tarvetta ottaa kaikkea pois talosta. Siirto ja vaihto tehdään kvalitatiivisesti ja siististi vakiintuneen tekniikan mukaisesti. Erikoisvarusteet nostavat talon ristipyörän takana ja asentavat sen erityiselle alustalle, joka on tehty ruuvipillojen päälle. Jos taloa on tarkoitus jättää sinne (esimerkiksi tulvien uhatessa), talon pultit kiinnitetään edellä mainittuun alustaan, jos ei, ja taloa alennetaan, ja jatka seuraavaan vaiheeseen.

Vanhan säätiön purkaminen

Vanhan säätiön purkamiseksi sinun on käytettävä raakaa fyysistä tai automatisoitua voimaa. Erityisvarusteita, joissa nostolaitteet tai perforaattorit käsittelevät manuaalisesti mahdollisimman paljon hajoaa betonista. Kaivo on tyhjennetty, pohjamaalattu, muotti on asetettu ja uusi, vankempi säätiö kaadetaan.

Talon laskeminen uusiin pino-ruuveihin

Lopulta, kaikki käyttäen samaa erikoislaitteistoa ja kiinnittimiä ruuveille, talo nostetaan laiturin yläpuolelle, lautanen ja tilapäisten ruuvien paalut puretaan nopeasti, talo laskeutuu alkuperäiseen asentoonsa.

Peruskorjauksen hinta talon alle ruuveilla on halvempi kuin seuraukset, joita syntyisi, jos et halua korjata. Nauhan, pylväs-, lohkoperustan vaihtaminen edellyttää ruuvipätkarakenteen käyttöä eri halkaisijoille ja pituuksille, jotka on erityisesti sovitettu kestämään pysyvää ja tilapäistä kuormitusta kuhunkin paaluihin, joten talo voi tehdä laskelmia talvikauden aikana, kun lumen kausittainen kuormitus talo tulee näkyviin. Ihannetapauksessa uusi pohja, jolla on suuri kantokyky kapasiteetiltaan kestävillä paaluilla, voidaan sijoittaa toisella tavalla: osittainen vahvistus sumeilualueilla, mikä on nopeampaa ja halvempaa.

Jos talon vanha säätiö on ongelmia tai jotain on hälyttävää, kannattaa lykätä ja hakea välittömästi asiantuntijoiden apua ennen kuin on liian myöhäistä. Ja älä yritä sitoutua itsenäisesti rakenteen korjaamiseen, se voi aiheuttaa peruuttamattomia seurauksia, mikä usein tapahtuu, kun korjaat nauhan säätiötä itse. Säästät rahaa ammatilliseen apuun, sinä luulet jäävän kodittomaksi.

Näin säätöä vaihdetaan, kun vanhan paalun ruuvaus on tarpeen korjata.

Säätiön korvaaminen ja vahvistaminen seisovan puutalon alla

Ajan myötä kaikki säätiöt voivat vahingoittua tai tuhota kokonaan. Pohjan muodonmuutos aiheuttaa paljon haitallisia seurauksia: talon vääristyminen, ikkunoiden ja ovien tukkeutuminen, materiaalien halkeamien ilmaantuminen. Puutaloiden peruskorjaaminen, kunnostaminen ja vahvistaminen auttaa merkittävästi pidentämään rakenteen käyttöikää sekä välttämään lueteltuja kielteisiä seurauksia.

Perusmallit

Riippumatta siitä, millaisen perustan puutalolle valitaan, sen on täytettävä kaikki seuraavat toiminnot:

 • kaikki kuormitukset, jotka liittyvät maaperän kausittaiseen liikkumiseen, esimerkiksi maaperän samentumiseen;
 • sen on pysyttävä vakaana eikä muutettava sen vaakasuoraa asemaa koko rakennuksen ja rakennuksen toiminnan ajan;
 • sen on taattava rakenteen vedenpitävyys tulvien aikana ja suojata aineita pohjavedestä.

Säätiön ominaispiirteisiin vaikuttavat myös suoraan seuraavat tekijät:

 • kaakojen jäädytyksen syvyys ja maakerrosten kuivuminen;
 • pohjaveden taso;
 • Keskipitkä korkeus keväällä tulvan alueella.

Materiaalista riippuen pohjatyypit ovat kivi (rauniot, tiilet, lohkot) sekä valettu teräsbetoni ja paalu (asbestisementillä tai metalliputkilla).

Suunnittelun perusteella pohja on pylväs-, nauha- tai kasa.

 • Ribbonsäätiötä pidetään luotettavimpana ja kestävänä vaihtoehtona, joka voi helpottaa eräitä rakennusprosessissa tehtyjä virheitä. Tällaisen pohjan asentaminen on kuitenkin melko vaikeaa.
 • Sarakepohja rakentaa hieman helpompaa ja halvempaa kuin nauha. Kuitenkin jos paikan päällä maaperä pyrkii kohoamaan, kutistumaan tai täyttämään, on parempi valita erilainen säätiö.
 • Pile-pohja on hyvä kevyesti liikkuville maille. Kuitenkin sen rakentaminen edellyttää erityisten paalujen käyttöä ja tylsistyneiden töiden käyttöönottoa, joita ei välttämättä tehdä kaikilla paikoilla.

Esiintymän säännöt

nauha

Tällainen säätiö on tehty tiilestä, hiutaleesta, raunioista, raudoitetuista betonilohkoista tai monoliitista. Sen pitäisi toimia jatkuvana nauhana rakenteen kaikissa rakenteissa. Tämä on välttämätöntä, jotta paino jakautuu tasaisesti pohjan koko pinnalle. Asennus tehdään sementti-hiekkalaastilla, kellarin korkeus on 50-80 cm, 30 cm: n etäisyydellä haudatusta osasta ja 20-50 astetta maanpinnasta.

Jos tontti hukkuu voimakkaasti, kellarista voidaan tehdä korkeampi.

Puuhuoneen kruunun kiinnittämiseen perustetaan kierteitetyt sauvat tai sivukulmat. Asenna sitten lujitussäleikkö, sileät metallitangot, paksut raudankaapelit tai pienet putket. Arina on sijoitettu aiemmin valmistetun kaivannon pohjaan kahteen riviin noin 10 cm: n etäisyydelle muotista, ja tangojen välisen etäisyyden tulisi olla noin 50 cm. Tangot pitäisi nitoa toisiinsa hitsaamalla tai kiinnittämällä ne johtoon.

Syvyydestä riippuen se voi olla:

 • syvälle istutettu - massiivisiin monikerroksisiin rakennuksiin;
 • matala syvyys - yhden kerroksen puutalo;
 • ei haudattu - kevyempiin rakennuksiin.

columnar

Tämäntyyppinen pohja valitaan, jos maaperän ylemmät kerrokset eivät pysty tarjoamaan luotettavaa tukea nauhalustalle. Pylväät ovat tiilistä, lohkosta tai raudoitetusta betonista. Niiden leveyden tulisi olla suurempi kuin talon seinien paksuus noin 20-30 cm ja korkeus - 3 kertaa leveys. Suurin osa pylväiden korkeudesta kuuluu yleensä yläpuolelle.

Talon ympäryksen ympärillä olevien perustuspilarien välisen etäisyyden on oltava 2-2,5 metriä, kun ne on asennettava talon avoimiin tai suljettuihin kulmiin, sisäisten laiturien leikkauksiin ja lähentymiin.

Puuportaan sarakepohjan rakentamisen tekniikka käsittää useita vaiheita:

 • pilarirakenteen luominen;
 • valmistellaan kaivantoa talon ympärillä;
 • betonisukkeja;
 • pulttien ja kulmien asennus ensimmäisen kruunun asentamiseksi;
 • vedeneristyskerroksen asentaminen pilarien osiin.

Peruspilarien yläosa on yhdistetty vaakasuorilla betonipalkkeilla, jotka muodostavat talon pohjan.

nukka

Samanlainen perusta voidaan todeta kaikkina vuodenaikoina. Se on täydellinen liikkuville maille, se on erinomainen nopeus ja edullinen asennus. Kallioperä on kahta tyyppiä.

kyllästynyt

Asennusta varten sinun on porattava useita reikiä, joiden halkaisija on noin 20 cm 2 metrin etäisyydeltä toisistaan. On tärkeää asentaa paalut rakennuksen kehän avoimiin ja suljettuihin kulmiin, seinien lähentymis- ja leikkauspisteisiin. Sitten on tarpeen alentaa sopivan kokoisia asbestisementtiputkia valmistetuille rei'ille ja kohdistaa putkien korkeus haluttuihin parametreihin. Sen jälkeen sinun on laskettava kolme vahvistusputkea putkeen ja kaada kaikki betoni sen kanssa. Jäynee vain asentamaan kierteitetyt sauvat ja ankkurit rakenneosan yläpäähän.

vääntyä

Sen rakenne on ruuvaamalla paalu maahan sopivaan syvyyteen. Pilejä voidaan ruuvi, jotka on valmistettu raudasta putkien kärjellä, terillä ja kärjellä.

tuho

Harjoittelu osoittaa, että kaikista luetelluista kellarista vanha pylväsperusta romahtaa useimmiten. Seinien vääristyminen, ovien ja ikkunoiden avaamisen vaikeudet, talon toisen puolen tukkeutuminen tiettyyn suuntaan todistavat perustuksen ongelmat.

syistä

Alla on joitain yleisimpiä tapauksia, jotka osoittavat säätiön ongelmia.

 • Vanhan rakenteen raskaaseen kulutukseen. Tämä todistaa mureneva muuraus ja tiili, mätä puu ja muut puutteet.
 • Tukipään hävittäminen. Jos vähintään yksi pilareista on rikki, rakennuksen rakenne voi olla epämuodostunut. Siksi tätä ei pidä sallia - on ryhdyttävä välittömästi aiheellisiin toimenpiteisiin.
 • Huomattava paalun vääristyminen. Tämä voi tapahtua virheellisten laskelmien ja rakennusvirheiden vuoksi.
 • Halkeamien ja sirujen syntyminen teipin pohjaan. Pohjan lujuuden rikkominen voi johtaa talon vääristymiin.
 • Lokin jättäminen maahan. Tämä tapahtuu yleensä useiden kymmenien toimintavuosien jälkeen.

Nämä seuraukset saattavat ilmetä säätiön rakentamisen virheiden tai sen tuhoutumisen vuoksi.

Tutkintojen määrittäminen

Jos löydät ainakin yhden näistä syistä, kannattaa harkita säätiön korjaamista tai korvaamista. Ensinnäkin sinun on pyydettävä asiantuntijaa tekemään täsmällisiä johtopäätöksiä tällaisen työn tarpeesta ja selventämään, että on viisasta purkaa vanhan rakennuksen perustaa tai rakentaa uusi.

Milloin tarvitset vain korjauksia?

Täydellinen korvaaminen säätiö seisova puutalo on melko radikaali, aikaa vievä ja kallis menettely. Siksi sinun on säännöllisesti tarkistettava tukikohdan tilan vakavien ongelmien välttämiseksi, koska materiaalin korjaaminen on paljon helpompaa, nopeampaa ja halvempaa. Esimerkiksi jos pohjaan löytyy pieniä halkeamia, riittää niiden täyttäminen sementillä, jotta vältettäisiin lisävaurioita.

Jos talo on näkyvästi katsonut, ja pohja on rikkonut eheys, sen täydellinen muutos on tarpeen.

Säätiön korjaus ja vahvistaminen toteutetaan näissä tapauksissa, jos:

 • rakennuksen sakkausaste sallittujen normien yläpuolella;
 • on tarpeen rakentaa toinen kerros;
 • muotoilu kärsii jatkuvasti tärinöistä.

Vahvistaminen toteutetaan asentamalla mikropileitä, sementoittamalla, tiilien kunnostamiseen, talon pohjan laajentamiseen ja muihin käytettävissä oleviin menetelmiin. Tällaiset manipulaatiot auttavat eroon halkeilusta, joka on ilmestynyt ja jakaa tasaisesti kuormitusta pohjaan, kun talo seisoo.

Kuinka korvata kokonaan?

Jos vanha säätiö on voimakkaasti kuivunut eikä enää selviydy sen toiminnoista, se on korvattava kokonaan uudella.

välineet

Alla on useita tapoja rekonstruoida perusteet.

 • Kauneutta. Tämä menetelmä ei edellytä suuria käteiskustannuksia, joten se on edullisin. Se merkitsee kellarin tuhoutuneiden tai mätätyvien osien korvaamista puisella elementillä. Tämä menetelmä ei kuitenkaan sovellu täysimittaisen emäksen korvaamiseen.

Yksinkertainen korvaaminen kellarissa maalaistalossa

Huolimatta siitä, että minkä tahansa rakenteen perustana on yksi luotettavimmista elementeistä, ennemmin tai myöhemmin sen on korjattava. Lisäksi vanhoja rakennuksia, säätiö voi olla käytännössä poissa tai tulla täydelliseen haittaamiseen. Tällaisissa tapauksissa korjaus ei auta ja tarvitsee täydellistä korvaamista ruuvipillojen perustalle, sillä se on tehokkain ja edullisin vaihtoehto.

Välittömästi kannattaa tehdä varaus, josta puhumme pienten rakennusten, puisten yksityisten talojen tai kotitalouksien rakenteiden, kuten kylpyammeiden, autotallien, varastotilojen peruskorjauksen tai korvaamisen takia. Vanhan kellarin korvaaminen suuremmille kohteille on melko ongelmallista, eikä se aina ole mahdollista rakennuksen erityispiirteiden vuoksi, mikä työn aikana voi johtaa koko talon tuhoamiseen. Toinen ongelma on se, että tällaisen työn tekeminen omasta itsestään on lähes mahdotonta, koska se edellyttää erityislaitteiden läsnäoloa ja joissakin tapauksissa erikoislaitteita.

Kun vaihto on välttämätön paalusäätiössä

Vanhan säätiön korvaaminen uudella porausruuvi-versiolla on yleensä tarpeen, jos olemassa olevaa säätöä ei voida palauttaa. Tällainen päätös tehdään kuitenkin seuraavissa tapauksissa:

 1. Maaperän samentumisen seurauksena syntyy vakava rulla, joka voi aiheuttaa vahinkoa.
 2. Taloon rakennettavien tonttien uhan uhka. Yleensä tällainen uhka johtuu pohjaveden pinnan muutoksista, niiden päästämisestä pintaan. Usein esiintyy vesistöjen vettä, jonka jälkeen kevättulvien aikana veden virtaus muuttaa asuinympäristöään.

 • Vanha säätiö on moninkertainen pienempi hävittäminen, joka eliminoituu helpommin maailmanlaajuisesti kuin korjaamalla kaikki erityisesti.
 • Omistajan yksinkertainen halu huolehtia kunnossapitosta vakavien seurausten välttämiseksi.
 • Pallojen valinta säätiölle

  Lähes kaikki paalut näyttävät samoilta, mutta niillä on omat ominaisuutensa, joita tavalla tai toisella käytetään rakentamisen aikana. Pienen puutalon alla olevan säätiön korjaamiseksi tai korvaamiseksi on riittävän pitkä 1-1,5 metrin pituinen halkaisija 108 mm.

  Paalun numero ja tarkempi valinta voidaan tehdä vain tuntemalla maaperän ominaispiirteet tietyllä alueella sekä rakennuksen ominaisuuksista, jotka asennetaan niihin.

  Työn tärkeimmät vaiheet

  Kuten mikä tahansa muu rakennusprosessi, vanhan säätiön korvaaminen alkaa laskelmilla. Sitten seuraa useita vaiheita:

  1. Valmistelutyöt.
  2. Paalutukien asennus.
  3. Rakennuksen nostaminen.
  4. Vanhan säätiön korjaaminen tai sen täydellinen purkaminen.

 • Uusien oppaiden asentaminen.
 • Rakennuksen laskeutuminen.
 • Viimeistely, tarvittaessa.
 • koulutus

  Tässä työryhmässä voidaan arvioida likimääräinen arvio ja aineistojen hankinta, jonka laskemista voi tehdä ainoastaan ​​asiantuntija. On tarpeen ostaa pylväsmateriaaleja, jotka on asennettu kaikkiin keskeisiin paikkoihin talon kehällä.

  Myös valmisteluvaiheessa sinun on päätettävä rakennusten nostojen lukumäärästä. Tämä näkökohta riippuu rakennuksen koosta ja ennen kaikkea painosta. Puurakenteen pohjan kunto otetaan huomioon. Jos se on osittain mädäntynyt, nostimien lukumäärää on lisättävä tasaisen painon jakamiseksi niihin. Se ei ole paikoillaan, kun otetaan huomioon liittimien kohteet, mikä myös vähentää yksittäisten elementtien kuormitusta.

  Paalujen asennus ja rakennuksen nosto

  Pohjakerroksen poistaminen ja talon pohjan poistaminen kaikkialta, voit aloittaa asentamisen paaluilla. Säätiön koon maksimoimiseksi paalut asennetaan mahdollisimman lähelle talon seinää. Tämä asennustapa poistaa mahdollisuuden käyttää automaattisia laitteita, paalut kierretään vain käsin.

  Tehdä talon nostaminen ruuveilla, on tarpeen käyttää nostimia, käytä vähemmän nosturia. Pääliittimet on asennettu talon molemmille puolille. Jos talo on suorakaiteen muotoinen, pääliittimien asennus tehdään pitkillä sivuilla.

  Jotta nostimet olisivat talon pohjan alle, saatat joutua kaivaamaan pieniä laskuja suoraan rakennuksen seinien alle. Maalattavan työn estäminen mahdollistaa mahdollisen roskien syvenemisen pohjalla, esimerkiksi tiilitaistelussa.

  Jos mahdollista, noston aikana sinun on työskenneltävä kaikkiin liittimiin kerralla, mikä poistaa rakennuksen vääristymät, mikä johtaa koko rakennuksen muodonmuutokseen. Jos ei ole mahdollista houkutella suuri joukko ihmisiä nostamaan taloa, niin on tarpeen nostaa se vähitellen ohittaen kaikki liittimet puolestaan.

  Korjausta varten, talon alle nostettaessa on asennettu tilapäisiä tukia, jotka voivat olla betonipylväitä, tiilimuurauksia tai puutukia. Tällaisissa rekistereissä talo pysyy tukevasti koko korjaustyön ajan. Tukien korkeuden on oltava sellainen, että asennettuihin paaluihin voidaan asentaa metallirunko, joka myöhemmin tulee talon perustana.

  Toimii vanhan säätiön kanssa ja rakentaa uutta muotoilua

  Kun olet nostanut talon ja tilapäiset rekvisiitta, voit aloittaa vanhan säätiön korjaamisen tai purkamisen. Jos se asetettiin kivestä ja kun uuden säätiön asennuksen pitäisi sulkea kellarin taso, on toivottavaa säilyttää vanhan rakennuksen perustukset. Tämä säästää huomattavan määrän.

  Toinen hyvin talousarviota koskeva vaihtoehto pinnoitustason tasoittamiseen ja viimeistelyyn, joka perustuu paaluun, on väärien paneelien asennus. Ne on asennettu puisiin tai metallikiskoihin, jotka puolestaan ​​on kiinnitetty ruuveilla tai ruuveilla paaluilla.

  Kellarikerroksen seinät on eristettävä ja peitettävä vedeneristyskerroksella. Maaperän pinta mahtuu mahdollisimman korkealle tasolle ja luo hiekka- tai hiekka-sora-alustan, mikä vähentää kosteuden tunkeutumista taloon. Jos talo on asennettu paikoille, joilla on vapaata tilaa sen alle, sulkematta kellarin tasoa, riittää vain poistamaan muutaman senttimetrin turpeen koko talon alueelta kasvi kasvunopeuden vähentämiseksi.

  Puutaloiden kellarikerroksen korvaaminen tarjoaa puulattiorakenteen korjaamisen ulkopuolelta. Voit tehdä tämän tarkistamalla huolellisesti kaikki lokit ja palkit tarvittaessa korvaa mätänevät alueet uusilla. On suositeltavaa korvata koko palkki uuden, kestävän kehyksen luomiseksi. Sen jälkeen lattian koko pinta on perusteellisesti kyllästetty antiseptisellä aineella ja liuoksilla, jotka estävät hyönteisten esiintymisen puussa. Se ei ole tarpeetonta asentaa vedeneristyskerros, joka voidaan valmistaa ruberoidista, synteettisestä kalvosta tai koko alustan pinnoittamiseksi bitumimuovilla.

  Palkkien korjauksen ja vedeneristysten jälkeen tehdään metallipohja. Koska metallioppaita käytetään yleensä I-palkkeihin. Sen paksuus ja elementtien määrä riippuvat talon painosta. Se on kiinnitetty paaluihin hitsaamalla tai pulttaamalla, jälkimmäinen vaihtoehto on suositeltava, vaikkakin se vaatii erityisen kärjen paaluilla. Pulttien kiinnitys mahdollistaa sen, että voit työskennellä kunkin elementin kanssa erikseen, ja säätö on myös helppo purkaa, jos myöhemmin tarvitset korjaustöitä.

  Viimeinen vaihe on rakennuksen laskeutuminen uusiin säätiöihin. Se tuotetaan myös vähitellen kaikkiin liittimiin samanaikaisesti. Jos kellarikerroksessa on seinät, on kiinnitettävä huomiota aukkoihin, joissa se on mahdollista asentaa ja irrottaa niitit sitten. Jäljellä olevat aukot suljetaan lopulliseen viimeistelyvaiheeseen.

  Kellarin tason tyyppi ja viimeistely valitaan erikseen rakennuksen tarpeen ja ulkonäön mukaan. Puutaloille se sopii hyvin koristamaan luonnonkiveä, tiiliä tai puulattiaa. Kaikentyyppisiä viimeistelyjä voidaan tehdä luonnollisista materiaaleista tai komposiittipaneeleista, jotka ilmeisesti eivät poikkea ulkonäöstä, mutta ovat huomattavasti parempia niiden suorituskykyä.

  Säätöruuvien korvaaminen ruuvipalloilla itse prosessista huolimatta vaatii ammattirakentajien osallistumista ainakin laskujen vaiheessa. Lisäksi meidän on houkuteltava erityisiä laitteita ja laitteita, jotka ovat kaukana jokaisesta rakentajaryhmästä. Toisaalta vanhojen romahdusruuvien korvaaminen ruuvipapeilla on yksi tämän alan kannattavimmista ja tehokkaimmista ratkaisuista. Tärkein näkökohta on se, että kodin sisustamiseen ei ole tarvetta kotiin, ja prosessi kestää vain muutaman päivän.

  Säätiön vaihtaminen paaluilla

  Jokainen säätiö perustaa ennemmin tai myöhemmin epämuodostumaan, muodostaa halkeamia seiniin, kääntää oven ja ikkunan aukot. Tuhoavien toimenpiteiden syy voi olla luonnollinen kuluminen, virheet rakennuskuorman laskemisessa, epäedullinen maarakenne. Jos rakenteessa näkyvät virheet ovat jo ilmestyneet, on aika ajatella peruskorjaamista tai korvaamista uudella. Rakennuksen peruskorjauksen korjaustyöt lopettavat tuhoisat prosessit, jotka hitaasti mutta varmasti johtavat koko rakenteen kuolemaan. SV-Mosfundam tarjoaa palveluja korvaamaan puutalojen perustan kohtuulliseen hintaan kuluttajalle. Aiomme nopeasti ja tehokkaasti rekonstruoida vanhan säätiön tai korvata sen uudella.

  Soita meihin: 8 (495) 720-45-40 tai Soita tilaus

  Työn ominaisuudet säätiön korvaamisessa

  Jotta ymmärtäisit perusrakenteen tuhoutumisen asteen, sinun on tehtävä perusta perusteellinen tarkastus. Vain tämän jälkeen asiantuntija voi sanoa tarkalleen, millaista palautustyötä tarvitaan. Puustalon alle sijaitsevan kellarin vaihto tapahtuu useassa vaiheessa.

  • Geologinen maaperän tutkimus.
  • Halutun koko ja paalujen lukumäärä lasketaan.
  • Toimitetaan materiaalia työmaalle.
  • Tarvikkeiden asennus rakennuksen kehällä.
  • Rakenteen nousu haluttuun korkeuteen.
  • Rakenteen asennus kanavalla tai I-palkilla.
  • Rakennuksen asentaminen uudelle säätiölle.

  Vanhan talon uuden säätiön käyttöönottoon liittyy huomattavia riskejä, joten sitä ei ole suositeltavaa suorittaa itse. Muuten on mahdollista murtaa rakenteen eheys, joka johtaa sen täydelliseen tai osittaiseen tuhoamiseen.

  Soita meihin: 8 (495) 720-45-40 tai Soita tilaus

  Kuinka paljon kustannukset korvaavat säätiön puutalon alla?

  Puutavaran alle sijaitsevan kellarin korvaaminen kussakin tapauksessa on yksilöllistä ja riippuu monista hinnoittelua koskevista tekijöistä.

  • Tukikustannukset, jotka määräytyvät rungon, seinämän paksuuden ja kärjen tyypin mukaan.
  • Jäljelle jäävien kulutushyödykkeiden summa.
  • Rakenteiden kokoonpano ja purkaminen.
  • Työn monimutkaisuus, mukaan lukien rakenteen nousu.
  • Työnopeus.

  Hinnoitteluun voivat vaikuttaa myös: maaperän koostumus ja työskentelypaikan syrjäisyys.

  Korvaaminen kellarissa puutalon alla

  Ajan myötä rakennus voi kutistu. Tämä johtuu rakennustekniikan, luonnollisen ikääntymisen, geologisten ja ilmastollisten olosuhteiden rikkomisesta. Nostettaessa taloa korvaamalla säätiö on melko yleinen vaihtoehto suurille korjauksille. Muitakin keinoja palauttaa rakennuksen säätiön eheys. Ennen työn aloittamista tärkein asia on määrittää oikein rakennuksen kutistumisen aste ja syy. Joskus haluat muuttaa koko talon rakennelman talon alle.

  Säätiön korvaaminen ja korjausmenetelmät

  Säätiön suosituin tapa korvata talon on nostot. Ne saattavat tarvita 2-4-10-12 kappaletta. Nosta rakennetta ja asenna liittimet molempien puolien päälle. Nostoa vinossa ei ole sallittua.

  Yhden kerran ne saavuttavat korkeuden 1,5-2 cm, ei enää. Tilapäiset tukit viedään välittömästi tilaan. Hirsitalon alareunojen taipuisaan paikkaan on asennettu lisäliittimet.

  Toinen menetelmä käsittää talon kerroksen poiston talon alle 200-250 mm: n paksuiseksi. Sen jälkeen vaihda puiset vanteet ja suorita korjaukset talon pohjaan.

  Aikaa vaativaa ja erityisosaamista edellyttäviä menetelmiä ovat seinien täydellinen purkaminen, jotta säätiö olisi helppo lähestyä. Sen jälkeen korjaa tai vaihda kokonaan perusrakenne. Sitten seinät kootaan uudelleen, korvaa mätä ja muodonmuutoksia.

  Jos kuluminen on vähäistä, uudelleenkorjaus voi olla riittävä. Tämä on halvin talteenottomenetelmä.

  Minkälainen perusta valita

  Silloin tapahtuu, että vanha säätiö on epäkunnossa ja sen täydellinen korvaaminen on välttämätöntä. Ennen kuin korvaat säätiön vanhan puutalon alle, sinun on päätettävä, millainen säätiö sopii parhaiten näihin geologisiin olosuhteisiin ja rakennustyyppiin.

  Taustatyypit ja niiden ominaisuudet esitetään taulukossa:

  Puutalon perustan tyyppi valitaan monista tekijöistä riippuen. Jos on vaikea tehdä päätöstä ja laskea kaikki kuormat itse, on parempi käydä ammattilaisille, jotka auttavat sinua tekemään oikean valinnan.

  Säätiön korvaaminen

  Säätiön vaihtaminen ja korjaaminen edellyttävät jonkin verran tietoa ja kärsivällisyyttä. Jotta rakennusta ei täysin tuhota, sinun on tehtävä työ hitaasti ja noudatettava tiukasti tekniikkaa.

  Rautatieasema voi vuokrata nostot, ne on suunniteltava nostamaan 10 tonnia painavia kuormia.

  Taustalevyjen muodossa voidaan käyttää tiiliä, vahvoja tankoja ja levyjä.

  Ennen talonrakennuksen nostamista sen paino on mahdollisimman helppoa. Pura lattiat, tee kalusteet ja kaikki taloustavarat.

  Alustan alla tehdä pohja puun neliöksi, jonka sivut ovat 50 x 50 cm.

  siirtokunnat

  Jotta uusi säätiö olisi luotettava perusta rakennukselle pitkään, on tarpeen laskea oikein parametrit.

  Laskettaessa tarvetta harkita:

  • maaperän jäädytys;
  • läheisyys maanalaisiin lähteisiin;
  • seisminen toiminta;
  • kaavoitus;
  • maaperän tyyppi;
  • paljon talonrakennusta.

  Kantavien seinien alapäässä on haudattu vähintään 500 mm ja väliseinien alle 400 mm.

  Nosta taloa

  Tee sivusto liittimiin. Asenna se, hieman syvemmälle maahan, 50 cm etäisyydellä rakennuksen kulmista. Liitot kiinnitetään puusta valmistettuun jalustaan.

  Puutarhassa pidikkeinä pidetään talon rakennetta.

  Samanaikaisesti kummallakin puolella ne nostetaan korkeintaan korkeintaan 2 cm: iin yhdellä kertaa. Liitot sijoitetaan paikkoihin, joissa puu ei ole menettänyt voimaa. Nostovälineitä ei ole mahdollista asentaa mädätettyihin paikkoihin.

  Jotta kuorman oikea siirto tukkeihin olisi välttämätöntä, että asennetaan metallilevyt, jotka täyttävät tiivisteen toiminnot.

  Kiinnitä välittömästi kestävät taustaelementit tuloksena olevaan aukkoon. Vaihda kaikki seinät, kunnes saavutat halutun korkeuden. Tarkista rakennuksen vakaus, sitä ei saa leikata. Kiinnitä vahvasti haluttu taso asentamalla vuodevaatteet.

  Vanhan säätiön purkaminen

  Puun talon nostamisen ja kiinnittämisen jälkeen säätiö korjataan tai puretaan. Nämä teokset ovat melko helppoa omilla käsillänne, tarvitset muutamia avustajia ja yksinkertaisia ​​työkaluja: romua ja sledge hammer.

  Jos pura vanhoja säätöjä huolellisesti, materiaaleja, jotka ovat pysyneet ennallaan, voidaan käyttää lisärakentamisessa.

  Mitä sinun tarvitsee tietää

  Talon kutistumisaste riippuu maaperätyypistä ja maanalaisista lähteistä. Jos ne ovat lähellä pintaa, talon ympärillä on oltava viemärijärjestelmä.

  Jos maa on altis maanvyörymille, se vahvistuu. Voit tehdä tämän kaada pohjakerroksen ympärille nestemäisen lasin seosta vedellä tai poraa pieniä kaivoja ja kaada hartsi niihin.

  Jos pohjavesi on lähellä, talven talven turvotus on paljon suurempi. Pohjaveden jäädyttäminen lisää tilavuutta ja työntää kaiken siinä olevan maaperästä. Sulatuksessa veden tilavuus pienenee ja kutistuminen tapahtuu.

  Pohjan asennus ruuveilla

  Jos päätät rakentaa uusi pohja ruuveille, sinun on laskettava niiden pituus ja halkaisija. Sinun ei pitäisi säästää rahaa materiaaliin, koska talon luotettavuus ja turvallisuus riippuvat sen laadusta.

  Pienen puun talon rakentamiseen tarvitaan 8-12 ruuvitukia.

  1. Kun talonrakennus on nostettu ja kiinnitetty sen kantavien seinien ja väliseinien alle, I-palkit asetetaan. Niitä leikataan enemmän kuin arvioitu pituus 5-7 cm. Tulevaisuudessa he suorittavat grillauksen tehtävän.
  2. Pariissa 300-400 mm: n etäisyydellä seinistä ruuvataan ruuveja, jotka tukevat palkkeja. Varmista, että rakenteet sijaitsevat selvästi tasossa.
  3. Voimaa ja suojaa korroosiota vastaan ​​paalun ontelo kaadetaan betonilla.
  4. Tukin yläreunassa, joka on asetettu kärkeen ja jo se kiinnitetään kanavahyllyyn.
  5. Irrota vanha pohja.
  6. Laske talon varovasti.
  Talon nostaminen.

  Pilarin pohja on kiinnitetty samalla tekniikalla kuin ruuviasennuksen asennus. Ainoa ero on, että sinun täytyy kaivaa kuopat pilarien alla, jotka sitten kaadetaan betoniin tai asetetaan tiiliin.

  Nauhan jalkaasennus

  Valmista paikka, poista roskia, kasvien juurtajärjestelmä, pyyhi pöly pois.

  Ohjeita vanhan puutalon perustusten muuttamiseen omiin käsiisi:

  1. Kaivaa kaivo alle maaperän jäädytyksen ja vanhan pohjan sijainnin alapuolella. Kaivannon muodon tulisi olla U-muotoinen, joten olisi kätevää vetää raudoituskotelo ja tehdä se nippusta.
  2. Kaadetaan pohjan hiekka, kerros 150 mm. Kostutettu, tiivistetty. Kaada kerros rikki, se on hyvin särkynyt.
  3. Ne sitovat metallipuomia, joiden poikkileikkaus on 12-16 mm kahdessa pituussuuntaisessa rivissä, jotka on yhdistetty pystysuorilla silloilla.
  4. Tee laudan muotti, se toimii sementtilaasti kaatamisen muodossa.
  5. Kaada betoniliuosta. Samanaikaisesti anna aukkoja asentamaan liittimiä rakennuksen alentamiseksi.
  6. Kun se on täysin kovettunut, muotti on purettu.
  7. Tilapäiset tuet kiinnitetään kaatoon. Aloita säätiön korvaaminen toisella puolella.
  8. Liittimien aukot asettavat tiilen.
  9. Tarkista alareunojen ja lattiapintojen eheys. Nykyisten vahinkojen vuoksi sinun on korjattava vahingoittuneita kohteita. Leikkaa mätä ja vahingoittuneet alueet ja korvaa ne uusilla.
  10. Tehdä töitä rakennuksen pohjan ja kellarin vedeneristämisessä.
  11. Sileästi ja varovasti alas talon uusi säätiö.

  On olemassa toinen tekniikka, jonka mukaan alustarakenteet kaadetaan talonrakennuksen kulmiin ja kuivatuksen jälkeen taloa tuetaan ja betoni nauha asennetaan koko kehän ympäri. Kaikki muut vaiheet vastaavat edellä mainittua järjestystä.

  Kuinka palauttaa ja korottaa taloa, näet videossa: