Betonilaskuri

Jopa rakennustyön suunnitteluvaiheessa tai välittömästi ennen säätiön rakentamista, jokainen kehittäjä haluaa laskea rakennustöiden edellyttämän betonin määrän. Luonnollisesti kokonaisarvio on pitkälti riippuvainen tilavuudesta, koska se on betonimassan määrä sekä sen brändi ja tyyppi, jotka vaikuttavat säätiön perustamisen kustannuksiin.

Väärät suunnittelulaskelmat voivat aiheuttaa monia ongelmia tulevaisuudessa. Liialliset määrät konkreettisia, merkityksettömiä kustannuksia ja riittämätön määrä materiaalia johtavat rakentamisen aikataulun, pysähtymisen ja muiden ongelmien rikkomiseen. Lisäksi jokainen kehittäjä ei voi korjata tilannetta manuaalisesti tai itsenäisesti. Siksi on äärimmäisen tärkeää laskea tarkasti seoksen tilavuus, joka tarvitaan säätiön rakentamiseen ja sen lopullisiin kustannuksiin.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi on olemassa konkreettinen volyymilaskuri, jonka avulla voit nopeasti ja tehokkaasti laskea, kuinka paljon materiaalia tarvitaan juuri sinun tapauksessasi ja kuinka paljon konkreettinen sekoitus maksaa rakennuskohteistasi. Tämän toiminnon avulla sinulla on mahdollisuus löytää oikea määrä betonia molemmille nauhalevityksille ja laattoille. Lasketaan tarvittavat vain objektin perus geometriset mitat.

Betonisekoituksen tilavuuden ja kustannusten laskemiseen verkkosivuillamme ei edellytetä mitään erikoistaitoa rakentamisen alalla: sinun tarvitsee vain tietää rakennuskohteen tärkeimmät geometriset ominaisuudet ja päättää sen rakenteesta käytetystä materiaalista ja materiaalista.

 • Aluksi sinun on valittava alatyyppi, jonka aiot rakentaa kohteen alle. Tätä varten sinun tarvitsee vain asettaa ruutu nauhan tai levyn vaihtoehdon vieressä.
 • Seuraavaksi sinun on täytettävä ehdotetut kentät numerot, jotka edustavat geometrisia tietoja. Huomaa, että tiedot on syötettävä vain metriin, mutta älä kirjoita mittayksikköä. Siksi, jos sinulla on joitain senttimetreinä määritettyjä parametreja, kääntäkää ne vaadittuun yksikköön ja kirjoita ne tarvittaessa murtoarvoihin pisteviivalla (esimerkiksi 80 cm: n sijasta on ilmoitettava koko "0.8").
 • Peruslaskimemme sisältää kentän, jolla on materiaalin tyyppi. Kun olet täyttänyt geometrisia ulottuvuuksia, valitse vastaavan ikkunan betonityyppi. Kun napsautat sitä, näet kaikenlaisia ​​materiaaleja, joita tuotamme ja myymme. Täältä löytyy ehdottomasti kaikki merkkivalikoima valmiista betonista, jossa on tarvittava aggregaatti (sora tai graniitti) sekä kaikki erilaisten rakennustyyppien erilaiset laihat betoni- ja betoniratkaisut.

Kun olet syöttänyt kaikki tiedot ja täytä kaikki kentät, klikkaa "Laske" -painiketta saadaksesi tietoa säätiön materiaalin lopullisesta määrästä ja kustannuksista.

Laskettaessa betoniliuskan alapäässä sinun on tiedettävä seuraavat rakennusparametrien parametrit:

 • rakennettujen perustusten ympärysmitta metreinä;
 • perusnauhan leveys metreinä;
 • nauhan syvyys metreinä.

Tuotemerkin ja seoksen valinta riippuu tulevan rakenteen tyypistä. Matala- ja yksinkertaisissa rakenteissa on mahdollista käyttää keskikokoisia betonisejejä (M100: stä M250: een), kun taas lierirakenteiden rakentaminen suuremmille ulottuvuuksille edellyttää suuren lujuusseosten käyttöä (M350: stä M450: een).

Betonin laskemiseksi "laatta" -periaatteella sinun on annettava seuraavat tiedot metriin laskimen kenttiin:

Tällaista perustusta käytetään usein vaikeissa syistä, joten betonin lujuuden indikaattori sen rakentamiselle on erittäin tärkeä. Jos rakenne samanaikaisesti sisältää useita kerroksia, on suositeltavaa valita korkean lujuusseos perustukselle. Jos sinun on vaikea laskea betonia laatan alla, epäilemättä tuotemerkin valintaa, johtajamme ovat aina valmiita neuvomaan sinua tässä asiassa.

Säätiön betonikoostumus laskin

Nestemäisten sementtiseosten komponenttien mittasuhteiden laskeminen ja valinta aiheuttaa aina suuria vaikeuksia, erityisesti kodin omistajien ja rakentajien aloittamiselle.

Tämän tehtävän helpottamiseksi voit käyttää online-betonilaskuria, jonka avulla voit tehdä laskelman tietyn summan perusteella.

Laskelmat betonikoostumuslaskimesta suoritetaan veteen ja sementtiin perustuvalla kaavalla, joka laskee betoniseoksen lisääntyvän lujuuden myötä.

Vesi-sementti-suhde määrittää veden sekoittumisen ja liuoksen hydratoitumiseen käytetyn veden määrän.

Tekniseltä puolelta EY määrittää betoniseoksen juoksevuuden ja plastisuuden. Liuoksen suuri vesipitoisuus lisää betonin osien välistä tilaa, mikä lisää sen huokoisuutta ja pienempää lujuutta täydellisen hydraation jälkeen.

Pääkomponentit korkealaatuisen betoniseoksen saamiseksi

Käytännössä CC: n lisääminen auttaa saamaan ns. "Kulutettava betoni", joka saadaan kun CC on 0,4-0,8. Alemman arvon käyttäminen johtaa siihen, että betoniliuos leviää huonosti, mikä ei salli täyttää tarvittavaa tilaa kaatamisen aikana.

Seuraavassa taulukossa on esitetty sementin, betoniseoksen, murskatun ja vastaavan VC: n mittasuhteet, joita käytetään online-betonilaskinkaavassa.

Lähtömateriaaleina käytettiin seuraavia materiaaleja: M-400 sementti, graniitti murskattu kivi, jonka murto-koko on 5-20 mm, hiekka-sora-seos ja sora-seos enintään 20% ja murto-koko suurempi kuin 5 mm, mikä vastaa 2350-2400 kg: / m3.

Mitä betonin aste vaikuttaa?

Säätiön monoliittiset tyypit edellyttävät luokkien koostumukseltaan vähintään M300: ta

Betonibrändi on tärkein puristuslujuuden indikaattori, joka määrittelee betonin ratkaisun laajuuden ja laadun.

Betonin luokka on normalisoitu arvo, joka määrittää betonin lujuuden täydellisen hydraation jälkeen taatulla turvallisuudella. Se mitataan MPa: ssa ja osoittaa, että materiaali, jonka 95 prosentin todennäköisyys kestää määritettyä kuormitusta. Esimerkiksi betoni B22,5 kestää 22,5 MPa: n kuormitusta.

Luokan määrittämä enimmäislujuus saavutetaan vasta täydellisen nesteytyksen jälkeen ja seoksen pitäminen 28-30 päivän ajan.

Seuraavat betonilajit useimmiten käytetään yksityis- ja esikaupunkisuunnitteluun:

 • M100 (B7,5) - Valmistelutyö monoliittisten osien tai laattojen, kävelytietojen ja jalkakäytävien vähäliikenteisten valupääl- lyjen valettaessa, valmistettaessa pohjaa vahvistamalla neulonta- ja valusilusäätiöitä;
 • M200 (B15) - tasoitusastiat, tasoituspohjat, erilaisten perustusten valmistus ja kaataminen, sokeiden alueiden ja jalankulkijoiden rakentaminen. Suosituin betonimerkki, koska se on universaali ratkaisu monenlaisiin tehtäviin;
 • M300 (B22,5) - teippien ja pohjalevytyyppien kaatamiseen, telineiden ja ramppien rakentamiseen, aidat aidat ja esteisiin, portaat ja kantavat seinät jne.;
 • M400 (B30) - erittäin vahvan rakenteen, tukipylväiden ja palkkien, kuormitettujen perustusten ja voimakkaita erityisvaatimuksia omaavien esineiden rakentamiseen.

Edellä mainittu konkreettinen laskin sisältää kaikki tavalliset merkit. Alemman tai korkeamman arvosanan käyttö on epäkäytännöllistä. Vähäinen lujuus voi johtaa rakennettujen esineiden nopeaan tuhoutumiseen ja kestävien seosten käyttö ei anna käytännön vaikutusta seosten M300 ja M400 riittävän lujuuden takia.

Mikä brändi sekoita käytettäväksi säätiölle?

Nauhapohjan laite on parempi käyttää konkreettista brändin ratkaisua, joka on vähintään M400

Tietyn tuotemerkin käyttö määräytyy useista tekijöistä, jotka otetaan huomioon säätiön suunnittelussa - tämä on rakenteen rakenteen tyyppi ja tilavuus, perustan kokonaiskuormitus, maaperän laatuominaisuudet, pohjaveden taso, säätiön tyyppi ja muoto jne.

Ilman tietämystä tietyistä määristä, myönteinen vastaus on melko ongelmallinen. Yleensä betonielementin merkki määritetään yleisten indikaattoreiden perusteella.

Esimerkiksi kehystystekniikan avulla pystytetyn pienen rakennuksen perustamiseksi voit käyttää M200: n seosta. Paksummille ja kookkaammille puurakenteille on parempi käyttää kestävämpää M300-liuosta. Betoni M350 tai M400 sopii paremmin rakennusten rakentamiseen vaahtolohkoista tai tiilistä.

Jos valinta perustuu maaperän tyypillisiin ominaisuuksiin, kannattaa hylätä sen koostumuksesta ja pohjaveden pinnasta - mitä löyhämmäksi ja kimmoisammaksi maaperä on, sitä korkeampi on pisteiden kuormitus säätiön eri osiin, johon liittyy korkeamman asteen ratkaisuja.

Esimerkiksi säätiön asettamiseksi savea maaperälle on toivottavaa käyttää M400: n ja useamman seoksen. Hiekka- ja kalliorakenteissa M200- tai M300-ratkaisujen käyttö riittää.

Mitä etsiä komponentteja valittaessa?

Erityisen suuria esineitä rakennettaessa on suositeltavaa tilata konkreettinen ratkaisu erikoistuneissa yrityksissä.

Kun olet suorittanut betonin koostumuksen laskennan online-laskimessa, voit siirtyä tarvittavien komponenttien valintaan ja valmisteluun.

Ennen ostamista sinun on ymmärrettävä, että tietojen vastaanottaminen eri laskimilta on vain ohjeellisia tietoja, jotka on suunnattava.

Käytännössä koostumus ja tuloksena oleva seos riippuvat voimakkaasti valituista komponenteista:

 • Sementti - valittaessa tiettyä tyyppiä, kannattaa kiinnittää tarkkaan huomiota käytetyn komponentin tyyppiin - tavalliseen sementtiin, portland-sementtiin, hiekkasementtiin tai seokseen lisäämällä lujittavia kuituja. Lähtokomponentin pienen massajakson seosten käyttö voi johtaa tiheyden ja lujuuden ominaisuuksien pienenemiseen;
 • Hiekka ja PGS - luonnollisten ja orgaanisten epäpuhtauksien esiintyminen heikentää merkittävästi lopullisen ratkaisun teknistä ja operatiivista suorituskykyä. Suurin osa soraa CGD: ssä voi johtaa liuoksen riittämätönyn viskositeettiin, koaguloituvuuteen ja lujuuteen;
 • Vesi - epäpuhtauksien likaisen tai saastuneen veden käyttö vaikuttaa väistämättä vesi-sementtisuhteeseen, haittaa sekoittumista, tekee kaatoprosessista työvoimavaltaista ja vaikeampaa.

Kun sekoitetaan liuosta, myös parasta laatua olevien komponenttien valinnassa, on suositeltavaa kiinnittää erityistä huomiota työn suorittamisprosessiin ja estämään ulkomaisten hiukkasten, esineiden ja komponenttien pääsy.

Laskimen käyttö on perusteltua ja antaa käsityksen tarvittavista materiaaleista. Kun valitset komponentteja, suosittelemme, ettei niitä tallenneta ja aseteta
"+ 10%" laskennassa saaduista materiaaleista.

Raskasbetonin koostumuksen ja mittasuhteiden laskeminen

Laskimen käyttötarkoitus

Tietoja Nline-laskimesta laskettaessa ja valittaessa raskaan betonin koostumuksia sementtisideaineella käyttäen karkeita ja hienoja aggregaatteja. Kun otetaan huomioon pehmitettävät lisäaineet, tiivistämismenetelmä ja betonimassan liikkuvuus. Laskelma on likimääräinen ja voi poiketa todellisesta riippuen käytetyistä materiaaleista, niiden kosteudesta ja muista ominaisuuksista. Tarkempien mittasuhteiden määrittämiseksi on tarpeen tehdä koesarja.

Lyhyt kuvaus raskaasta betonista

Rautatie-betonituotteita rakennetaan ei vain erikoistuneille yrityksille vaan myös hyvin usein valettuihin kohteisiin. Mitään rakennusta ei voi tehdä ilman betonia. Luodakseen luotettavaa rakennetta, jolla on tiettyjä teknisiä ominaisuuksia, käytetään raskasbetonia, jonka rakennuskoodien mukaan päästömäärä ylittää 1 800 kg / m3.

Raskasbetonin erottuvat ominaisuudet

Rakennusmateriaalien valmistus tapahtuu kahdessa kategoriassa: kevyt- ja raskasbetonituotteet. Ne eroavat toisistaan ​​merkittävästi fysikaalisissa ja teknisissä ominaisuuksissa ja vastaavasti sovellusalueella:

 • Kevytbetonit - valmistetaan "kevyiden" täyteaineiden perusteella, jotka vähentävät merkittävästi irtotiheyttä ja lisäävät eristysominaisuuksia. Lisäksi kevyempi betoni, sitä suurempi huokoisuus ja näin ollen alhainen hydraulinen vastus, joten kevytbetonista valmistettuja tuotteita käytetään ei-kriittisiin sisärakenteisiin ilman vahvaa dynaamista tuhoisaa vaikutusta.
 • Raskasbetoni - on luonteenomaista korkea lujuus ja alhainen huokoisuus, joka takaa erinomaisen kestävyyden mekaanisiin ja kemiallisiin vaikutuksiin. Raskasbetonista valmistetut rakennusmateriaalit soveltuvat erityisen tärkeisiin rakenteisiin, joissa on avoin (luonnollinen) toiminta, myös perustusten, seinien ja lattian rakentamiseen.

Raskas betoniominaisuudet

Raskasbetonin koostumuksen ja mittasuhteiden laskeminen ja valinta suoritetaan ottaen huomioon vaaditut ominaisuudet (ominaisuudet):

 • Kestävyys on tärkein osoitus betonituotteiden kyvystä kestää tuhoisat kuormat. Tämä indikaattori osoittaa betonin laajuuden korkeita rakennuksia, säätiöitä tai hydraulisia rakenteita. Indikaattori on luokiteltu B3.5 - B60, joka vastaa vetolujuuden merkitsemistä M50: stä M1000: een (5 - 100 MPa).
 • Raskasbetonin lämpötilan laajeneminen ja palonkestävyys ovat osoitus mahdollisuudesta käyttää rakennustuotteita lämpötilan altistumisen alueilla. Raskasbetonin lattian kaatumisella on siten laajentamiskerroin enintään 0,5 mm lineaarimittaria kohden. Betoni pystyy kestämään jopa 500 asteen lämpötiloja (tuhoutuminen tapahtuu korkeammalla) ja noin 200 asteen lämpötilassa sen vahvuus ei ylitä 30%.
 • Huokoisuus, veden kestävyys ja pakkasenkestävyys ovat indikaattoreita, joiden määrä riippuu betonituotteiden toiminnallisesta kestävyydestä. Raskasbetonin huokoisuus ei saisi ylittää 15%. Frost resistenssi on merkitty kyky kestää syklistä jäätymistä F50: sta F1000: een. Raskasta betonia käytetään putkien ja siltojen rakentamisessa, minkä vuoksi niiden vedenkestävyys on merkinnän W2 - W20 rajoissa (luku on osoitus veden vaikutuksesta kgf / cm2: ssä).

Raskas betonisovellus

On tärkeää laskea ja valita oikein raskaan betonin koostumus ja mittasuhteet, koska riippuu tästä tuotetusta betonista ja sen laajuudesta:

- Erityisesti vastuulliset rakenteet ja hydrauliset rakenteet tulisi rakentaa betonilajikkeesta, joka ei ole pienempi kuin M500.

- Monikerroksisten rakennusten vastuulliset rakennukset, perustukset ja seinät ovat pohjamaaleja betonista М250 - M350.

- Yksittäinen rakenne voidaan tehdä betonilla M150 - M200.

- Vastuulliset betonituotteet raiteille, väliseinille ja maantie-tai maisema-elementteille voidaan muovata lujuudella М50 - M150.

Raskasbetonin rakenteelliset ominaisuudet

Jäljelle jäävät ja suhteelliset osat, joita käytetään raskaaseen betoniin, vaikuttavat suoraan sen teknisiin ja fysikaalisiin ominaisuuksiin, joten laskenta olisi tehtävä varsin tarkasti, mikä on helpompaa tehdä online-laskimella. Korkealaatuisten betonituotteiden valimiseksi sopivilla teknisillä ominaisuuksilla on otettava huomioon useita ominaisuuksia, jotka ovat raskasbetonin valmistuksessa:

 • Täyteaineita käytetään välttämättä kahteen tyyppiin: suuret ja pienet. Suurikokoiset aggregaatit (murskatut tai sora) varmistavat betonin lujuuden, kun taas pienikokoiset aggregaatit lisäävät tiheyttä ja vähentävät betonin huokoisuutta johtuen tiivistetystä jakautumisesta. Suurikokoinen täyte, jossa on kulmamuotoiset muodot, vähentää valun kutistumista ja suurta dynaamista lujuutta. Sakkaroosifraktio vaikuttaa myös betonituotteen ominaisuuksiin: pienempi, tiheys ja veden kestävyys lisääntyvät. On syytä harkita, että betonivalun voimakkuus riippuu suuren formaatin aggregaatin vahvuudesta.
 • Betonin plastisuus tai työstettävyys ovat betoniseoksen kyky täyttää kokonaan muotti riittävän tiivistämällä sen lasketun lujuuden varmistamiseksi. Plastisuus on merkitty P1 (minimi) - P5 (maksimi). Aukkoalueiden täyttämistä käyttäen tiivistyskäyttöä (tärinä) tekniikkaa voidaan käyttää P1-betonia, mutta monimutkaisissa rakenteissa on käytettävä erittäin muovisia betoniliuoksia P3: sta P5: een.

On hyvä ajatella, että lisäämällä vettä on mahdollista lisätä betonin muovaisuutta vahingoittamatta sen laatua, koska vähentää sen yhtenäisyyttä ja lujuutta ja lisää kutistumista. Betonin plastisuuden parantamiseksi käytetään pehmittimiä, jotka parantavat kykyä siirtää täyteaineita, mikä takaa laadukkaan muotin täyttämisen ja helpon poistumisen ilman valumisesta yhtenäisen betonirakenteen avulla. Ammattimainen rakenne vaatii pehmittimiä.

Betonimassan liikkuvuus

Betonisekoituksen joustavuus on tärkein käyttökelpoisuuden indikaattori, joka osoittaa mahdollisuuden käyttää betonirakenteiden laadukasta täyttöä (käsikirja tai mekanismit) erilaisiin sovelluksiin:

 • G2 - soveltuu massiivisille betoniteräksille ja tukialuksille. Varmista, että käytät vibrocompaction -laitteita.
 • G1 - betoniseokset siviili- ja teollisuuskäyttöön tarkoitettujen seinärakenteiden rakentamiseen. Pienien muotojen täyttäminen on sallittua tuottaa ilman mekaanisia tiivisteitä, mutta irtotavaratuotteet valmistetaan vain vibrokompaation avulla.
 • P1 - on suositeltavaa suorittaa valu suoraan rakennemateriaalin rakentamispaikalle. Liikkuvuus soveltuu ohutseinäisten tuotteiden valmistukseen, jonka vahvistaminen on enintään 1%. Yksityisessä rakentamisessa muovataan laattoja, tuke- ja pienpalkkipalkkeja käsin ja mekaanisin tiivistein.
 • P2 - käytetään kriittisesti vahvistettuihin (yli 1%) rakenteisiin: palkkeihin, bunkkerien ja siltojen elementteihin. Valmistetut osat ovat lisänneet voimaa. Muodosta riippuen käytetään manuaalista tai mekaanista tiivistettä.
 • P3 - betoni, jolla on erinomainen täyttökapasiteetti, kaadetaan liukuvaan muottiin, jonka raudoitus on yli 1%. Erityisen suosittu yksityisessä rakentamisessa ja kaupallisessa käytössä. Joissakin tapauksissa on välttämätöntä käyttää värähtelijää korkealaatuisten monimutkaisten muotojen täyttämiseen.
 • P4 - laasti mahtuvat helposti mihinkään muottiin ilman täryttimiä, joten tämä betoni on erittäin suosittua yksityisessä rakentamisessa: valurauta, seinä- ja laattarakenteet. Lisäksi muoviliuos P4 on ihanteellinen muottien täyttämiseen, joiden paksuus on yli 1%, kun taas asennuksen laatu varmistetaan yksinkertaisella pikaliitoksella.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä palautteella.

Betonimäärälaskuri

Laske betonin määrä

Betonin tilavuuden selvittäminen on yksinkertaista, helppoa ja kätevää.

Määritä mitat senttimetreinä tarkemman betonin laskemista varten.
Laskuri ei pyöristää summaa, joka antaa sinulle mahdollisuuden lisätä eri erät erikseen oikein ja ilman tasapainoa, ja tämä on merkittävä säästö.

Laske betonin määrä laskentataulun käyttämiseksi

Laskin betonin tilavuuden laskemiseksi. Tuloksen saamiseksi sinun on täytettävä lomake, määritettävä kaivannon tai rakenteen koko, joka kannattaa kaataa betonia. Määritä sivun "a" ja "b" mitat sekä korkeuden "h" koko.
Määritä kaikki mitat senttimetreinä, esimerkiksi 8 metriä (800 cm) 60 cm ja 60 cm syvä kaivo, täytä tällä tavalla: sivu "a" = 800, sivu "b" = 60, korkeus "h" = 60 Laskin ei kierrä kokonaislukuja, mikä antaa sinulle mahdollisuuden manipuloida summia. Muista, että kun tilataan konkreettisia, suosittelemme, että otat hieman enemmän kuin vaaditun tilavuuden, pyöristämällä koko, esimerkiksi laskin osoitti, että tarvitset 3,6 kuutiometriä / m. tilaa pyöristys ylös - 4 kuutiometriä.

laskimet:

Laske betonimäärä.

Laske tarvittavien lohkojen määrä FBS

Laske tarvittavien kaasusilikaattilohkojen määrä

Betonin koostumuksen laskeminen

Betoni Online Laskin v.1.0

Betonin koostumuksen laskeminen yhdelle erälle betonisekoittimessa sekä mikä tahansa muu säiliö. Laskimen alla löytyy selitykset ja työn algoritmi, jonka mukaan laskenta suoritetaan.

* Laskimen selitys

 • Laskin voi laskea äänenvoimakkuuden sekä kokonaisluku- että murto-osalle.
  Esimerkki: betonin tilavuus 3 m 3, betonin määrä 50 l (0,05 m 3).
 • Jos murskattua kiveä on sekoitettu 5-20 mm, niin on tarpeen valita maksimijakauma eli 20 mm.
 • Laskimessa käytetään kuivassa muodossa Superplasticizer C-3 (Dofen, SP-1, SP-3). Jos käytät superpakkaajaa nestemäisessä muodossa, sinun on tehtävä itsearviointi kuiva-aineen lisäaineille.
 • Kun lasketaan 1 erä säiliössä, jossa on pystysuora kuorma (ämpäri, kouru, laatikko jne.), Betonimassan tuotto-suhdetta käytetään komponenttien irtotiheyden mukaan.
 • Laskettaessa 1 erä betonisekoittimessa käytetään keskimääräistä betoniseoksen saantoa, joka lasketaan eri nimellistilavuudessa käytetyistä betonisekoittimista peräisin olevasta todellisesta datasta sekoitetusta näytteestä.
 • Jos erän määrä on suurempi kuin 1, viimeisen erän komponenttien lukumäärä lasketaan itsenäisesti laskettujen mittasuhteiden mukaan. (Viimeisen erän komponenttien laskeminen voidaan myös toteuttaa laskimessa, jos haluat todella irti tilauksen, jos kommentti on tarpeellinen).

Algoritmi betonin osien mittasuhteiden laskemiseksi

Raskasbetonin valmistukseen tarkoitettujen komponenttien laskenta oli V.P. Sizova: ohjeet raskaan betonin koostumusten valinnalle.

1. Laske W / C (vesi-sementtisuhde) kaavojen mukaisesti:

2. Määritä eri jakeiden murskattujen kivien (sora) veden virtaus:

Laskimessa olevaa hiekkaa ei oteta huomioon, ja se otetaan oletuksena 7%: iin (keskikokoinen hiekka).

3. Sementin kulutuksen määrittäminen:

Kun käytetään C-3-superplasticointiainetta tai analogia (Dophen, SP-1, SP-3), sementin ja veden kulutusta pienennetään saaden aikaan konkreettisen sekoituksen liikkuvuuden (jäykkyyden).

4. Määritä hiukkasten erotuskerroin. Eroa koskevat tiedot on otettu M. Faynerin kirjasta. "Uudet mallit konkreettisesta tieteestä ja niiden käytännön soveltamisesta".

Jäykkyyden G3-G4 seoksissa jyvien erotuskertoimen keskiarvo otettiin 1,1.

5. Rikkomisen kulutuksen määrittäminen:

6. Määritä hiekan virtaus:

Laskennassa käytettiin seuraavia tietoja:

 • sementin irtotiheys - 1300 kg / m3
 • hiekan massatilavuus on 1500 kg / m3
 • raskas irtotiheys - 1480 kg / m3
 • todellinen sementitiheys on 3100 kg / m3
 • todellinen hiekkatiheys on 2630 kg / m3
 • ruuhkan todellinen tiheys on 2600 kg / m3

C-3: n superplastikoijan käyttö betonin koostumuksen valinnassa

Tämän laskimen tarkoituksena on saada aikaan konkreettisen sekoituksen tietty liikkuvuus (jäykkyys) vähentämättä betonin lujuutta.

Laskennassa käytimme "Taulukko 1. Betonielementin liikkuvuuden muutos" Yu.P. Chernysheva: "Muoviset betonit".

Hyödyllisiä tietoja superplastikoijan C-3 (Dofene) levittämisestä:

Komponenttien laskeminen yhteen vaivaamiseen betonisekoittimessa

1. Määritä betonimassan tuotto-suhde:

2. Määritä betonimassan komponenttien kulutus yhdelle erälle

 • Sementti yhdelle panokselle = (Vb * P / 1000) * C
 • Vettä yhdelle panokselle = (Vb * β / 1000) * B
 • Yhden erän hiekka = (Vb * β / 1000) * P
 • Yhden erän murskattu kivi = (Vb * β / 1000) * Sh

jossa C, B, P, Sch, materiaalin kulutus per 1 m3 betonia.

Tätä laskutoimitusta varten voidaan laskea betoniseoksen komponentit mille tahansa pystysuoraan kuormitusta varten (kouru, mason laatikko) johon sekoitus sekoitetaan.

Todellinen laskeminen betonisekoittimessa seoksen betonikerroksen poistokerroin otettiin 0,44: een. Kertoimen laskemiseksi otos koottiin erilaisten rakentamisfoorumien henkilöiden vastausten mukaan, jotka toivat sekoituksia omien betonisekoittimiensa kanssa eri työmäärillä. © www.gvozdem.ru

Jos saat liian kovaa seosta, voit mennä kahteen tapaan tehdä siitä enemmän muovia:

Betonin koostumuksen laskeminen

Usein tapahtuu, että kun rakennetaan säätiötä taloudellisen kehityksen, rakentamisen aita tai kävelytie, tarvitaan konkreettista työtä. Ei ole järkevää kääntyä ammattilaisten ratkaisemaan tällaisen suhteellisen pienen tehtävän, ja tarvitaan erityistä tietoa tarvittavan materiaalin täsmällisen määrän laskemiseen.

Yksinkertainen ja kätevä online-laskin auttaa sinua tekemään itsenäisesti betonin koostumuksen oikean laskennan saadakseen haluamansa arvosanan.

Samanaikaisesti betonin laatu on mahdollisimman lähellä valtion standardien 27006-86 ja 7473-94 vaatimusten täsmällistä täyttämistä, jotka määrittävät Portland-sementtiin perustuvien betonivirtojen koostumuksen ja valmistuksen vaatimukset.

Komponentit betonin sekoittamiseen.

Sinun tarvitsee vain määrittää tarvittava betonin määrä ja merkki (edellyttäen, että käytät sementtiä PC400). Laskin suorittaa laskennan välittömästi, ja tiedät tarkat komponenttien painon ja tilavuuden suhteet ratkaisussa.

Kuinka parhaiten määrittää erän tilavuus?

Laskettaessa vaadittua betoniseoksen kokonaismäärää on tarpeen määrittää erät ja niiden määrä. Tällöin betonisekoittimen työ tapahtuu optimaalisesti, ei ylimääräistä betonia, ja erien määrä on mahdollisimman alhainen.

Laskimen avulla ei ole vaikeata määrittää työn suorittamiseen tarvittavien materiaalien kokonaismäärää ja jaa tämä arvo noin 2/3 sekoittimen äänenvoimakkuudella. Samalla kuitenkin huomaa, että valmistettu seos alkaa asettaa muutaman tunnin, ja koko tähän mennessä valmistettu ratkaisu on asetettava.

Jos betoniseoksen valmistus tehdään manuaalisesti, laskentaan tulee syöttää betoniluokalle korjauskerroin. Tämä olisi tehtävä johtuen sekoittumisen huonosta laadusta ja mahdollisista komponenttien osittaisista jäämistä reunoilla. Manuaalisella sekoituksella betonin taso on alhaisempi 5-15%.

Betonimerkki

Betonimateriaalin lujuutta määrittävä ominaisuus on nimeltään brändi. Se osoittaa, kuinka betoni voi kestää täydellisen kovettumisen ilman romahdusta. Se on merkitty kirjaimella M ja numero, joka ilmaisee sallitun kuorman neliösenttimetriä kohden. Esimerkiksi betoni M200 säilyttää 200 kg / cm2.

Raskasta betonia kutsutaan sementtiseokseksi, jossa tärkein täyteaine on murskattu kivi tai sora.

Kun kyseessä on kevytbetoni, joka käyttää laajennettua savea tai muuta vastaavaa täyteainetta, laskettu merkki ei vastaa. Siksi voit käyttää yksinkertaista laskentaa betoniseoksen valmistukseen säätiölle, kaatamalla monoliittiset lattiat, lattiat ja polut takapihalla.

Eri tuotemerkkien betoniala

M100 ja M150

Materiaaliluokkien M100 ja M150 vahvuus ei ole erilainen. Sitä käytetään perustana polkujalustojen, päällystystekniikan, päällysteen, viemäröintiventtiilien, viemäröintijärjestelmien ja muissa tapauksissa, joissa vaaditaan kivimonoliittia, jota ei ole tarkoitettu kuormitustöihin.

M200 ja M250

Betonibrändiä M200 käytetään useimmin betonilattian kaatamiseen, vahvistettuihin sementtilasiin, pieniin sisäänkäyntiportaisiin ja laskeutumisiin. Sen käyttö materiaalina rakennuksen rakenteisiin ja kevyiden seinämateriaalien rakenteisiin on sallittua. Kuitenkin tällaisen säätiön rakentaminen on mahdollista vain kiinteissä, ei-kimmoisissa maissa, joissa on syvä pohjavesi. Sitä käytetään myös laajasti betonirakenteena, kun päällystyslaatat asetetaan yksityiseen rakentamiseen.

M300 ja M350

Se on paras betoni rakennuksen talon rakentamiseen perustuvalle rakennukselle, seinien, portaiden, laattojen ja aidojen rakentamiseen. Teollisuustuotannossa betoniarvot M300 ja M350 valmistetaan useimpia betonituotteita, kuten palkkeja, kattopaloja, lattiapinnoitteita, pohjapaneeleja, renkaita ja muita.

Veden vaikutus

Liiallinen määrä vettä konkreettisessa seoksessa ei paranna betonin plastisuutta, kuten jotkut virheellisesti uskovat, mutta päinvastoin heikentää sen laatua. Ylimääräinen vesi rikkoo materiaalin homogeenisuutta, vähentää lujuutta ja lisää lopullista kutistumista. Joustavuuden lisäämiseksi on suositeltavaa lisätä pehmittimiä, joiden tarkoituksena on muuttaa rakennusmateriaalien laatua. Yksityisessä rakentamisessa käytetään erilaisia ​​pesuaineita tehokkaina pehmentimiä.

Laskin auttaa säästää?

Betonin arvosta riippuu lopullisista kustannuksista. Mitä korkeampi laatu, sitä enemmän sementtiä tarvitaan betonimassan valmistukseen. Siten M100-brändin betoni-kuutio maksaa noin 2 000 ruplaa ja M300: n kustannukset ovat noin 3 500. Siksi konkreettisten komponenttien tarkka lukumäärä on merkittävä taloudellinen merkitys ja vaikuttaa rakentamisen kokonaiskustannuksiin.

Betonimassan osien osuuksien oikea valinta vaikuttaa betonituotteiden ja -rakenteiden fysikaalisiin, mekaanisiin ja teknisiin ominaisuuksiin.

Kohtuuttoman korkea kulutus johtaa odottamattomiin rahoituskustannuksiin. Siksi käytämme yksinkertaista ja kätevää nettilaskinta verkkosivuillamme. Se auttaa sinua nopeasti, helposti ja tarkasti laskemaan tarvittavat kustannukset betonimassan valmistukseen.

Laskentatulokset

Laskimesi avulla pystyt selvittämään, kuinka paljon PC400-tuotemerkin sementtiä tarvitaan tietyn tuotemäärän valmistukseen tarvittavan painon suhteen. Ja mikä on tarvittava määrä kuivaa hiekkaa painon ja tilavuuden suhteen, kuinka paljon rakeita tarvitaan ja tarkkaa määrää vettä.

Toivomme, että online-laskukone auttaa sinua suorittamaan rakennustöitä sivustossasi.

Online Betonimäärälaskuri

Betonimäärittelyn ja materiaalin määrän määrittämiseksi on tehtävä tarkat laskentatavat, mikä auttaa betonin tilavuutta laskettaessa online-laskuria.

Betonimäärälaskuri laskee itsenäisesti tarvittavan määrän laastia, joka antaa tarkimmat luvut. Kulutus lasketaan kuutiometreinä.

Laske betonilevyn tai laastin tilavuus

Alla laskin laskee betonin pohjaan rakennussääntöjen ja määräysten mukaisesti. Laattojen pohjan laskemiseksi on tarpeen tietää levyn pinta-ala ja paksuus levy on tavallinen suorakulmainen suuntaissärmiö.

Laattojen pohja on suljettu betoniteräksinen kiinteä monoliittinen laatta, joka sopii koko talon alueelle jakamalla kuorma koko pituudelta.

Betonin koostumuksen laskeminen

Ei ole väliä mihin tarkoitukseen tarvitaan konkreettinen sekoitus. Jos päätät kokata itse sen, laskeeko se koostumusta laskematta vaaditut lujuusindikaattorit. Suosittelemme, että käytät yksinkertaista online-laskinta laskea W ​​/ C, betonin tiheys, veden, hiekan, raunion ja sementin tilavuus ja massa.

Muista, että betonin todellinen laatu manuaalisella sekoituksella on aina hieman pienempi kuin lasketut arvot. Tämä johtuu siitä, että töitä ei aina suoriteta ihanteellisissa olosuhteissa, ja seos on hyvin herkkä lämpötilan ja kosteuden muutoksille. On vielä otettava huomioon, että valmiin betonin käyttö on mahdollista vain 1-2 tunnin kuluessa siitä, kun vettä on lisätty kuivaan sekaan. Kaiken aikaa se on sekoitettava, jotta vältetään asetus.

Käy läpi laskentaan otetut muuttujat:

 • sementin tuotemerkki. Mitä korkeampi se on, sitä vähemmän sementtiä vaaditaan tuottamaan vaaditun luokan betonia. Muista, että sementti menettää ominaisuutensa ajan mittaan. Siksi ei ole suositeltavaa käyttää materiaalia, joka on valmistettu yli 90 päivää ennen käyttöä.
 • aggregaattien laatu. Jos täyteaineet ovat materiaaleja, joiden vahvuus on alle kaksinkertainen betonin lujuusindeksiin, on mahdotonta saavuttaa suunniteltua betonin tasoa. Aggregaattien laatu määräytyy hiukkasten ja savimassan prosenttiosuutena, mikä vähentää valmiin materiaalin ominaisuuksia;
 • paikkamerkkien koko ja tyyppi. Sementin ja veden kulutus riippuu pitkälti tästä indikaattorista. pienikokoisille aggregaateille niiden kokonaispinta-ala on suurempi, mutta niiden väliset huokoset ovat pienempiä

Käytä betoniseoksen valmistukseen vain laadukkaita materiaaleja: puhdasta vettä, tuoretta sementtiä - älä tallenna aggregaattien ostamiseen. Vain tässä tapauksessa laskimemme vastaa odotuksiasi!

Osta konkreettisia Moskovassa Mosbeton-yhtiöön

Moskovan ja Moskovan alueella

Säätiön laskin

Alla on laskimet betonin laskemiseksi laattojen ja nauhojen pohjalla. Ymmärtää betonin tilavuuden likimääräinen arvo ja noin arvio, ne ovat varsin sopivia. Tyhjät ikkunat määrittävät säätiön parametrit ja saat likimääräisen laskelman laskimesta kuutioina.
On ymmärrettävä, että saadut arvot ovat teoreettisia. He eivät ota huomioon sivustosi ominaisuuksia, laatikoiden laatua, valmistelevien töiden saatavuutta ennen kaatamista ja paljon muuta. Internet-betonilaskuri säätiöille on tärkeä avustaja.
Tiedot syötetään metriin! Jos nauhan korkeus on 80 cm, syötä arvo "0.8". Ei yksiköitä!

Strip Foundation Laskin

Perusta on minkä tahansa rakenteen perusta. Siksi valinta on erittäin tärkeää
sopiva ja sopiva säätiö sekä perustason säätiön konkreettinen laskenta, joka mahdollistaa arvioidun rakentamisen arvioinnin.

On huomattava, että on välttämätöntä tehdä arvio, jotta sen ei tarvitse olla
lopettaa työn ja viettää aikaa puuttuvien materiaalien hankinnassa tai talousarvion loppuunsaattamisen vuoksi. Jotta voisit ymmärtää, kuinka paljon työkalua tarvitsee käyttää rakennuksen perustalle, voit käyttää säätiölle erityistä konkreettista laskinta.

Monoliittinen tai esivalmistettu nauhatusraja on suljettu raudoitettu betoni, joka jakaa rakenteen kuormituksen maahan ja kulkee rakenteen tukiseinien alle. Tällainen säätö estää rakennuksen sortumisen, muuntelun tai seinien muodonmuutoksen. Nauha-perusta on talon useimmin käytetty tyyppi yksityisten talojen, kellarien ja ensimmäisten kerrosten rakentamisessa.

Tämä perusta voi silti olla heikosti hajoava tai syvästi hajonnut, riippuen maaperän ominaisuuksista ja sen odotetusta kuormituksesta. Kaikkien säätiöiden rakentamisen kannalta oikea laskenta on tärkeää, mikä välttää ärsyttäviä virheitä ja varojen tuhlausta. Laskinkuutio auttaa määrittämään tarvittavan määrän betonin rakentamista varten ja varaamaan kaikki komponentit oikeaan määrään. Laskun laskenta on hyödyllistä betoniseoksen painon ja maaperän kuormituksen määrittämiseksi. Voit myös laskea sementtilaastin kulutuksen.

Tyypillisesti betonilaskimen laskeminen tehdään sellaisten ominaisuuksien mukaan kuin suunnitellun perustan pituus, korkeus ja leveys. Tarkempien laskelmien avulla voit käyttää muita parametreja, esimerkiksi ilmoittaa käytetyn betonin merkki ja seoksen koostumus. Säätiön erikoisbetonilaskuri antaa myös mahdollisuuden analysoida, mikä raudoituksen määrä voi olla tarpeen tai lasketa muottiin.

On myös pidettävä mielessä, että valmistettaessa seosta rakentamiseen
Itse asiassa betoni lasketaan riippuen hiekan ja raunioista, niiden tiheydestä ja käytetyistä mittasuhteista.

Vyöhykkeen laskin koostuu paitsi sellaisista ominaisuuksista kuin nauhan leveys, nauhan korkeus ja nauhan pituus, mutta riippuu myös valitun betonin laadusta ja teipin paksuudesta.

Betonimäärälaskuri

Nopeasti selvittää, kuinka monta kuutiota betonia tarvitaan ja online laskin auttaa laskemaan äänenvoimakkuutta. Nopean laskennan ansiosta tiedät kuutioiden määrän, sinun tarvitsee vain määrittää betonilaatan tiedot ja paksuus ja saada lopputulos. Laskin laskee betonikuutiot lattiapinnoille.

Rakennustyön laadun ja viivästymisen vuoksi on välttämätöntä varmistaa tarvittava rakennusmateriaalin määrä. Lattiapinnoitteen toteutuksessa sinun täytyy tietää, kuinka paljon betonia tarvitaan tämän työn suorittamiseen.

Miten lasketaan betonin kuutioiden määrä oikein tarpeettomien kustannusten ja huonolaatuisen materiaalin saatavuuden välttämiseksi? Laskutoimituksia voidaan tehdä yksinkertaisesti käyttämällä online-laskinta betonin kuutiomäärästä.

Kuinka laskea betonin määrä lattialle?

Betonimäärilaskurin avulla muutaman minuutin päästä voit tarkentaa rakennustöiden tarvittavia materiaaleja. Voit tehdä tämän kirjoittamalla valmistetun taulukon huoneen geometriset mitat käyttämällä kaavaa, tiedämme alueen m 2 ja syötetään tämä arvo. Mitataan lasin keskipaksuus ja tallennetaan tämä arvo taulukkoon.

C on Formula Square -levyn korkeus.

Napsauttamalla "laske" -näppäintä ja online-tilassa saadaksesi valmiita tietoja, niin että numeroiden lopputuloksesta ei ole ongelmia, sinun on lisättävä 10-15% lukemista.

Tällä tavoin lasketaan betonin kuutiokapasiteettia laskimella muutamassa minuutissa, nyt tiedät kuinka paljon konkreettista seosta haluat ostaa.

Ominaisuudet laastin käyttämisestä lattiapinnoille

Jotta rakennustöiden betonilevyn laskemisen lopputulos ei laske radikaalisti muutoksessa, tällaisessa työssä on otettava huomioon useita tekijöitä:

 • alue, jossa korjaus on suunniteltu;
 • sukupuolen alkuperäismäärä; betonivalukerroksen paksuus riippuu tällaisesta indikaattorista;
 • sementti- ja hiekan laatu.

Kuinka laskea tarvittava määrä betonia manuaalisesti?

Jos haluat tarkistaa saadut tiedot betonin kuutiokapasiteetin laskemisesta laskimella verkossa, sinun on otettava tiedot lattialaastarin huoneesta ja kerrottava halutulla kerrospaksuudella.

Itse asiassa kaikki ei ole niin yksinkertainen, monimutkainen olosuhde tällaisessa tapauksessa on määritellä tarvittava paksuus laastia ja todellakin eri tyyppisiä rakennuksia se on erilainen.

Ominaisuudet ovat lattian odotettavissa olevat kuormat, esimerkiksi asuinalueilla, nämä indikaattorit - jopa 5 cm päällysteen lujuuden ja muiden kuin asuinrakennusten osalta - puoleen vähemmän.

Näin ollen, jos huoneen pinta-ala on 20 m 2, jonka paksuus on 5 cm, kokonaismäärät ovat seuraavat: 20 m 2 * 0,05 m = 1 m 3, tämä on se, kuinka paljon seosta lattiataso on tarpeen.

Mikä koostumus on paras käyttää lattiapinnoille

Ennen laskeaksesi betonin määrää tasoittain, sinun on päätettävä, minkälainen ratkaisuvalikoima valitaan. Paras vaihtoehto olisi ratkaisu, joka on merkitty M 150: llä tai M 200: lla. Sementtiä M400 voidaan sekoittaa hiekkaan 1: 3-suhteessa tai kahdessa osassa.

Nyt sinun on laskettava betonilaskurin määrä:

 • huone 29 m 2;
 • levityspaksuus - 5 cm;
 • vaadittu tilavuus - 1m 3;
 • sementti on 0,24 m 3 (yhteensä 4 osaa);
 • hiekka - 0, 75 m 3.

Kun otetaan huomioon kummankin komponenttiyksikön yhden kuution paino erikseen, saamme seuraavat tiedot: jos otamme keskimääräiset indikaattorit - 1300 kg sementille ja 1625 hiekalle, saamme 325 ja 1220 kg kustakin komponenttia.
Valmistettaessa materiaaleja on otettava huomioon liuoksen kutistuminen, joka usein johtaa 10%: n pienemmäksi tulokseen. On välttämätöntä tehdä asianmukainen varaus niin, että myöhemmin ei tehdä uutta erää.

Asiantuntijaneuvonta

Kun lasketaan betonin määrää laskimella tai käsin, tarkista tiedot tarkasti huolellisesti ja vasta rakennusmateriaalien lopullisen oston jälkeen. Ja tässä tilanteessa ei ole edes rahaa, vaan työn laatu, kuinka luotettava lattia on lattialle.

Jos käytät laskinta lattiapinnoitteiden laskemiseen, sinun on ensin päätettävä, mitä tuotemerkkiä laatoitettakoon, miten sitä vahvistetaan ja kuinka taloudellisesti haluat lähestyä tätä asiaa.

Betonin säästämiseksi puolet lattiasta voit kaataa suuren osan, esimerkiksi soraa tai kuonaa.

Jos puhumme massan massasta, niin se voidaan tehdä itsenäisesti, käytämme seuraavaa osaa: sementin osalle laitamme kaksi osaa hiekkaa ja kolme osaa raunioista tai seulomuksia. Voit myös valmistaa koostumuksen vain hiekasta ja sementistä. Jokaisella mestarilla on omat menetelmät ottaen huomioon lattian asettamispaikan alkutilan ominaisuudet. Lasketaan nopeammin hiekka- ja sementtilaskurin oikea määrä.

Levyn vahvistamiseksi käytetään vahvistusverkkoa, kuitua, tällaista materiaalia kiinnitetään pohjaan ja kuitu puuttuu betoniin tasoittain.

Mitä työkaluja käytetään kytkimen laitteeseen

Ennen laskemista betonin kuutiokapasiteetin ja laskimen verkossa sinun on valmisteltava useita työkaluja, joita tarvitaan laadukkaaseen ja nopeaan asennukseen:

 • sillä suuri osa vaivaamista tarvitsee betonisekoittimen, ja kun käytetään lapioita, tämä prosessi on pitkä ja aikaa vievä;
 • majakat, joilla varmistetaan sujuva sidonta;
 • laserin ja normaalin tason, tarkemmin lattian yläpituus määritetään, sitä parempi ja edullisempi työ tehdään;
 • ja tarvitsevat myös troola-, lapiot, rakennusautot, kauhat jne.

On muistettava, että korkealaatuinen kerros riippuu lattian kuivumisesta töiden jälkeen, hyvä ilmanvaihto auttaa poistamaan ylimääräisen kosteuden, mikä ilmenee työskenneltäessä sementtilaastilla. Yksityiskohtainen video itsestään lattiasta.

Asennettaessa sementtiseosta pohjan on oltava kuivaa ja puhdasta, ja on parasta valmistaa erityisiä läpäiseviä yhdisteitä, jotka tarjoavat hyvän liitäntätoiminnon levitysseoksen kanssa.

On edullisempaa ja nopeampaa vaihtoehtoa. Tämä on kuiva lattiapäällyste. Tämä menetelmä soveltuu hyvin asuntoihin ja taloihin, joissa korjauksia tarvitaan mahdollisimman pian.

johtopäätös
Nyt tiedät kuinka laskea betonin kuutio kapasiteetti laskimella verkossa tai tehdä se manuaalisesti käyttäen yksinkertaisia ​​matemaattisia laskelmia. Nopea ja laadukas korjaus sinulle, ole varovainen ja noudata turvallisuusohjeita, kun työskentelet sementtilaastilla!