Laskin huoneen laskemiseksi, lattian ja katon alueen laskeminen

Annan esimerkin huoneen (keittiö) lattian tai katon laskemisesta neliömetreinä.

Laskentakaava on yksinkertainen, S = a * b, missä S on alue, a ja b ovat vastaavasti huoneen pituus ja leveys.
Esimerkissämme (mittauskuva) pienten kirjainten sijasta pituus on A ja leveys on B. ja vastakkaiset seinät ovat G ja B.

Huoneen lattiatilojen laskemiseksi:

- jos meillä on huoneen pituus 5 metriä ja leveys 3 metriä, niin tarvitsemme (5 * 3 = 15 m²), päädymme 15 m². kerroksittain

Käytä Laskin laskea lattian tai katon alueen.

Jos et halua laskea lattiapinta-alaa manuaalisesti tai et ymmärrä jotain laskennan kuvauksessa, voit käyttää laskinta ja laskea lattian tai katon alueen automaattisesti.

Laskennassa on tarpeen mitata huoneen pituus ja leveys metreinä ja syöttää tiedot järjestyksessä täyttämällä lomake ja saat automaattisesti lattian tai katon alueen laskennan neliömetreinä.

Lattia-alueen laskin

Huomautus:

Huomaa, että mittaukset on tehtävä metreinä. eli Jos huoneen pituus on 964 senttimetriä, sinun on syötettävä arvo 9.64 lomakekenttään. Huomaa, että murto-osuudet on syötettävä kokonaan, ei pilkulla!

eli 2.6 on väärin, 2.6 on oikein

Laskin laskee paitsi lattian tai katon alueen, tätä laskinta voidaan käyttää myös muiden suorakaiteen muotoisten esineiden laskemiseen, joiden pituus ja leveys ovat. Tällöin huoneen leveyden ja pituuden sijaan sinun on korvattava näiden esineiden (ikkunat, ovet, jne.) Leveyden ja pituuden arvot, kuten ikkunoiden ja ovien pinta-ala.

Esimerkiksi ikkunoiden ja ovien manuaalisen alueen tarkistaminen ja laskeminen:

- jos meillä on ikkunan koot 1,6 metriä leveä ja 1,5 metriä korkea.
- kun ovet ovat 0,8 metriä leveitä ja 2,05 metriä korkeita.

Huoneen alueen laskeminen seinien seinämillä: laske seinien pinta-ala laskemalla Laskin.

Kuinka laskea huoneen seinien pinta-ala (laskin)

Jos haluat laskea vain huoneen alueen, niin olet täällä.

Ja laske automaattisesti seinien pinta-ala, voit käyttää laskinta, joka sijaitsee alla olevassa tekstissä. Laskennassa on tarpeen mitata huoneen pituus, leveys ja katon korkeus metreinä.

Murtoluvut tulevat pilkulla!

Alla on käytännöllinen esimerkki huoneen seinien alueen laskemisesta.

Huomaa, että mittaukset on tehtävä metreinä. eli jos huoneen pituus on 425 senttimetriä, kenttien kohdalla on syötettävä arvo 4,25. Huomaa, että murto-osuudet on syötettävä pilkulla eikä pisteellä. eli 5.2 on oikea, 5.2 on väärä!

Kuinka laskea huoneen taustakuva, olemme jo kirjoittaneet artikkelissa Kuinka monta tarvitsevat tapettia ja tietysti myös taustakuvan laskemisen huoneessa.

Ja nyt esimerkki huoneen seinien alueen laskemisesta. Huoneemme pituus on 3,82 metriä, leveys 3,44 metriä ja kattokorkeus 2,71 metriä. Korvaamalla nämä arvot sopiviin kenttiin saadaan 39,349199999999996 neliömetrin arvo, joten seinien pinta-ala on lähes 40 metriä.

Laskelmassa saatu arvo ei ole oikea, koska laskettu arvo sisältää ikkunan alueen ja oviaukon. Nämä alueet on vähennettävä saadusta arvosta.

Suosittelemme seuraavia laskimia:

Maa-alue

Verkkolasku laske maan pinta-ala. Laskin laskemalla maapinta-alan neljä sivua. Anna maan sivujen pituus ja laske alueen verkko.

Land Area Calculator

Helppo tapa laskea maa-alue verkossa

8 kommenttia

 • uusi
 • vanha
 • Paras
 • Tervetuloa vieraana

tietäen vain 4 sivua, on mahdotonta määritellä alue oikein, tämä toimii vain, jos osa osuu sopivasti ympärysmittaan oikean laskemiseksi, sinun täytyy tietää kaksi muuta vastakkaista kulmaa. tämä edellyttää suuntakulmaa katastrussuunnitelmasta

Jos tontin pinta-ala lasketaan käyttäen Brahmagupta-kaavaa, joka on samanlainen kuin Heronin kaava kolmikulmalle (muutoin 4-gonin neliöä ei lasketa neljältä puolelta), niin se on totta vain siinä tapauksessa, että neljänneksen vastakkaisten kulmien summat ovat yhtä suuria ja 180 astetta. Eli kun muoto voidaan merkitä ympyrään. Muissa tapauksissa virhe ilmestyy.

Tontin pinta-ala laskettu

Ohjeet laskimelle, jolla lasketaan epäsäännöllisen maa-alueen pinta-ala

Huomaa laskin Vaihtoehto 1 pitää kaavion aluetta, joka sopii kulmiin ympyrään. On mahdollista tarkistaa, sopiiiko sivustosi tähän tilaan, koska merkittyjen nelikulmien päinvastaiset kulmat ovat 180 °. Jos tontti ei sovi ympyrään, laskin tuottaa pienen virheen (arvo, joka riippuu siitä, kuinka paljon juoni ei sovi ympyrään).

Anna sivujen AB, BC, CD, DA mittasuhteet metreinä.

Paikan mittaukset suoritetaan pitkällä mittakaavalla, laseretäisyysmittarilla, mittapyörällä. Voit myös valmistaa puiset jalustat (kuten kompassin) kiinnittämällä etäisyys 1 m: n "jalkojen" välistä ja kävelemällä tällaisella laitteella juonteen rajalla, laske vaiheiden määrä.

Napsauta "Laske".

Verkkolaskimen avulla voit määrittää alueen (neliömetreinä, kudoksina, hehtaareina ja hehtaareina) maa-alueen tai kentän, jolla on epäsäännöllinen muoto. Tämä on hyödyllistä paikantamisasiakirjojen oikea rekisteröinti, myynti, leasing tai jakaminen (ns. Maanmittaus) ilman topografista tutkimusta ja erityisiä kartografiohjelmia. Myös joskus sinun on vain laskettava, kuinka monta hehtaaria tontti on arvioida sen markkina-arvoa.

Geometrinen laskin

Geometrinen laskin on kokoelma kaavoja ja online-laskimia, jotka eivät ainoastaan ​​ota huomioon kaikkia geometrisen hahmon tai kehon mahdollisia parametreja vaan myös saavat uusia suhteita ja keskinäisiä suhteita sellaisten ulottuvuuksien välillä, jotka eivät ole suoraan yhteydessä toisiinsa.

Tässä osassa voit laskea kaikkien geometristen muotojen sivut, kulmat, alueet, ympärysmitat ja tilavuudet sekä laskea tiettyjä tietyn muotoisten sarjojen ominaisuuksia. Täältä löydät kattavimman luettelon mahdollisista laskentavaihtoehdoista geometrian ongelmissa ja pystyy saamaan online-suoratulokset mistä tahansa datasuunnittelusta. Käytännöllisyys huomioon ottaen kaikki laskimet on jaettu lukuisiin lukuihin, joihin laskentatyyppien ryhmät löytyvät.

Luvut

Kuvion pinta-ala on kaikkien yksikön neliöelementtien koko numeerinen ominaisuus. Kuvioiden koosta riippuen yksikön neliön sivut voivat olla 1 mm, cm, m, tuumaa, km, jne. S-luku voidaan mitata seuraavissa yksiköissä: mm2, cm2, m2, hehtaaria, neliökilometriä jne.

Laske, etsi geometristen muotojen alue

Monimutkaisen muodon alue voi koostua useista elementaarisista luvuista: kolmioista, neliöistä, suorakulmioista jne. Kokonaispinta-ala lasketaan summalla komponenttiosien alueet.

Verkkosivulaskimet mahdollistavat nopean laskemisen paitsi S-litteiden lukujen (neliön, suorakulmion, ympyrän, rhombuksen, ellipsin) lisäksi myös volumetristen lukujen alueille (kuutio, prisma, kartio, sylinteri, pallo, tetraedri jne.). useita tasoja.

Useiden eri tehtävien ratkaisemiseen tarvitaan lukujen aluetta:
- rakentamiseen;
- selvitystä;
- tekniikka jne.

Valtio suorittaa maa-alueiden maarekisterin rekisteröinnin, jonka tärkein parametri on alue. BTI-asiantuntijat vahvistavat asuntojen koko ja hyödyllisen oleskelutilan. Arkielämässä on joskus tarpeen laskea maton alue, venytyskatto, kesämökin alue jne.

Online laskin työkappaleiden laskemiseksi

Verkkolaskimen avulla voit löytää aihion alueen, jolla on muoto:

 • ympyrä,
 • suorakulmio,
 • Pyöreän putken poikkileikkaus,
 • Neliöputken poikkileikkaus,
 • I-palkit (palkit),
 • kanava,
 • Corner.

Käytännöllisyydestä on graafinen kuva, jossa on symboleja jokaisessa laskennassa. Laskennalle on syötettävä tiedot tuotteen kentän kuvauksen mukaisiin kenttiin.

Laskennan tulos on työkappaleen alue tai useiden samanlaisten työkappaleiden alueiden summa.

Huomaa, että syöttö- ja laskentatulos on millimetreinä.

Myös laskin valitsee automaattisesti työkalut, jotka on valittu työkappaleen laskemiseksi. Linkin jälkeen siirryt sivulle, jossa on kuvaus ja tekniset ominaisuudet.

Voit käyttää saadut tiedot työkappaleen leikkausaikojen laskemiseen.

Voit tehdä tämän laskelman sivulla laskimella "työkappaleen leikkauksen ajankohdan laskeminen"

Online-laskin. Suorakulmion alue

Tämän online-laskimen avulla voit löytää suorakulmion alueen.

Kun käytät online-laskimella suorakulmion aluetta, saat yksityiskohtaisen vaiheittaisen ratkaisun esimerkistasi, jonka avulla voit ymmärtää algoritmin tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi ja yhdistää käsitellyn materiaalin.

Etsi suorakulmion alue

Tietueen syöttäminen laskimeen laskea suorakulmion alue

Voit syöttää numerot tai fraktiot 3, 0,4, 5/7 online-laskimessa. Lue lisää numeroiden syöttämisestä.

Jos sinulla on vaikeuksia muuntaa yksiköitä, käytä etäisyys- ja pituusyksikköä sekä yksiköiden yksikköä.

Teoria. Suorakulmion alue


jossa S on suorakulmion alue,
a on ensimmäisen sivun pituus
b - toisen puolen pituus.

Voit syöttää numerot tai jakeet (-2,4, 5/7,.). Lue lisää numeroiden syöttämisestä.

Kaikki hämärät kommentit poistetaan, ja heidän kirjoittajat ovat mustalla listalla!

Tervetuloa OnlineMSchooliin.
Nimeni on Dovzhik Mikhail Viktorovich. Olen tämän sivuston omistaja ja kirjoittaja, olen kirjoittanut kaiken teoreettisen aineiston ja kehittänyt myös online-harjoituksia ja laskimia, joita voit käyttää matematiikan opiskeluun.

Tontin pinta-ala laskettu

Ohjeet laskimelle, jolla lasketaan epäsäännöllisen maa-alueen pinta-ala

Huomaa laskin Vaihtoehto 1 pitää kaavion aluetta, joka sopii kulmiin ympyrään. On mahdollista tarkistaa, sopiiiko sivustosi tähän tilaan, koska merkittyjen nelikulmien päinvastaiset kulmat ovat 180 °. Jos tontti ei sovi ympyrään, laskin tuottaa pienen virheen (arvo, joka riippuu siitä, kuinka paljon juoni ei sovi ympyrään).

Anna sivujen AB, BC, CD, DA mittasuhteet metreinä.

Paikan mittaukset suoritetaan pitkällä mittakaavalla, laseretäisyysmittarilla, mittapyörällä. Voit myös valmistaa puiset jalustat (kuten kompassin) kiinnittämällä etäisyys 1 m: n "jalkojen" välistä ja kävelemällä tällaisella laitteella juonteen rajalla, laske vaiheiden määrä.

Napsauta "Laske".

Verkkolaskimen avulla voit määrittää alueen (neliömetreinä, kudoksina, hehtaareina ja hehtaareina) maa-alueen tai kentän, jolla on epäsäännöllinen muoto. Tämä on hyödyllistä paikantamisasiakirjojen oikea rekisteröinti, myynti, leasing tai jakaminen (ns. Maanmittaus) ilman topografista tutkimusta ja erityisiä kartografiohjelmia. Myös joskus sinun on vain laskettava, kuinka monta hehtaaria tontti on arvioida sen markkina-arvoa.

Lattiatilan laskeminen.

Viesti # 1 10/11/2014 09:21

Laskuri on väärä

Viesti # 2 10/11/2014 10:11

On hyvä näyttää se tietyillä numeroilla.

Viesti # 3 11.3.2015 21:18

Tervetuloa! Laskin on todella virheellinen.
Omat tiedot:
Seinien korkeus -2,56m
Seinä # 1 -1,87m
Seinä # 2 - 2.05m
Oven leveys 0,75 m
Oven korkeus 2m

Viesti # 4 11.3.2015 21:24

Hei taas. Pahoittelen! Hyvä on! Tärkeimmät kymmenykset ja sadat on kirjoitettava pisteen, ei pilkulla!
Kiitos laskimesta

Viesti # 5 12.3.2015 8:46

Annan sen, että pilkku korvataan pisteellä, jolla on väärä syöttö.
Kiitos palautteesta.

Viesti # 6 19.1.2015 0:48

Laskin laskee oikein. Älä ymmärrä pilkkuja eikä ota huomioon niiden jälkeisiä numeroita. Jos laitat pisteitä, niin kaikki käy oikein.

Viesti # 7 11.4.2015 12:31

kiitos hyvin ajattelee, että tulokset ovat oikein.

Viesti # 8 16.05.2015 9:09

Versio 2.0
Nyt voit syöttää useita kokoisia ikkunoita ja ovia.
Tarkoittaa oikein, jos numeroissa on pilkku.

Viesti # 9 21.5.2015 11:42

Hyvää iltapäivää, ei olisi huonoa, jos voisit lisätä itsesi omaan laskeutumiseen lisäseinästä, ikkunasta ja ovesta.
Tässä on esimerkki: calcsoft.ru/kalkulator-rascheta-oboev
Ja nyt: plitrem.com.ua/raschet-online/razmery-komnaty.html

Viesti # 10 21.5.2015 11:44

Hyvää iltapäivää, ei olisi huonoa, jos voisit lisätä itsesi omaan laskeutumiseen lisäseinästä, ikkunasta ja ovesta.
Minulla on esimerkiksi 10 seinää, 3 ikkunaa ja 4 ovea.
Tässä on esimerkki: calcsoft.ru/kalkulator-rascheta-oboev
Ja nyt: plitrem.com.ua/raschet-online/razmery-komnaty.html

Viesti # 11 12.5.2015 20:47

Missä tiedostot tallennetaan?

Viesti # 12 12.5.2015 20:49

Jos painat Tallenna mitään reaktio-ohjelmaa.

Viesti # 13 12.6.2015 9:53
Viesti # 14 12.6.2015 13:55

Android. Liite "Arvio". Kuvateksti ei näy ja tallennuspainike ei vastaa.

Viesti # 15 12.6.2015 19:35

Erityisesti poistettiin version ja ostin ohjelman Google Playssa.
kuten kuvattu - SMETA-kansio luodaan, ja siksi sen sisältämät tiedostot!

Viesti # 16 12.6.2015 22:31

Kiitos selkeydestä, mutta valitettavasti minulla on edelleen ongelma. Yritän valas myöhemmin.

Viesti # 17 12.6.2015 22:41

Tilanne on seuraava. Ostin laskimen m2. Kaikki on hieno säästää. Ja "arvio" nivkakuyu.

Viesti # 18 6/12/2015 23:52

Valitettavasti minulla ei ole mahdollisuutta testata versiota 4.2.1
Minulla on älypuhelin (lenovo a319) ja tabletti (irbis tx49) 4.4.2 (kaikki 2.2 ja yli)
Laskin-m2 luotiin Studio 1.1: ssa,
ja arviota Studio 1.5: ssä (mikä tarkoittaa - Android Studio, virallinen Google IDE)
Molemmat ohjelmat toimivat minulle oikein.
Määritä sovelluksen ja postinumeron ostopäivä ja ilmoittakaa ostoksesi. Palaamme rahat sinulle Google Play -palvelun kautta tai 60 ruplaa Yandex-rahoille määritettyyn lompakkoon.
Kirjoita osoitteeseen [email protected]
Valitan mukavuuden vuoksi, etsin syyn ja sen ratkaisun virheellesi.

Viesti # 19 12.1.2016 6:19

Ei ole hauskaa pystyä muokkaamaan ohjelmassa esitettyjä huonetiloja (lisää tai poista seinät ja väliseinät), koska huoneet voivat olla epätyypillisiä ja eivät sovellu mihinkään esitetyistä tyypeistä.

Viesti # 20 15.3.2014 14:31

Hei kehittäjät perämiespäällikkö erittäin hyvä 5. Annoin sinulle yhden starlet juuri niin, että voisit vastata. Ostin sinulta ohjelman ja kaikki oli kunnossa, kunnes vaihdin tabletin

Viesti # 21 17.1.2017 06:43

svprim
Haluaisin vastata sinulle nopeammin, jos sinä ohjelmassa napsautat apua ja keskustele sen jälkeen.
Koska android-aihe on osoitteessa http://brigadastroi.ru/forum/remont/488-Android-stroitelnye-kalkulyatory.html
Lue viesti # 53.

Viesti # 22 27.9.2017 16:09

luottolaskuri!
Hän olisi voinut laskea alemman kehän, vähennettynä oviaukkojen leveydestä ^ ^