Online laskin laskettaessa edessä ja tavallisia tiiliä

Tiiliseuranta-laskimella lasketaan rakennus- ja vastakohtaisten tiilien määrä sekä talon, autotallin ja mökin rakentamiseen tarvittava muurauslaasti ja muurausverkko. Lisäksi laskelmissa otetaan huomioon rakennuksen, ikkunan, oven ja ylimääräisten aukkojen koko. Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa.

Kun työskentelet, kiinnitä erityistä huomiota syötettyjen tietojen mittayksikköihin!

Laskentatulokset

Jos laskin osoittautui hyödylliseksi sinulle, napsauta yhtä tai useampaa sosiaalista painiketta. Tämä auttaa suuresti sivuston jatkokehittämistä. Kiitos paljon.

Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa

Raakatiedot

Vaihe 1: Laskin on suunniteltu laskemaan rakennus- ja vastavalmistetut tiilet. Valitse ensin tiilikoko pudotusvalikosta. Jos vaadittua kokoa ei ole luettelossa, aseta koko valitsemalla haluamasi kohde. Ole varovainen tässä: kysy tiilen pituudesta, leveydestä ja korkeudesta siitä, kuinka tiili seisoo muurauksessa. Seuraavaksi kirjoita tällaiset rakenneparametrit, kuten seinän korkeus ja seinän kokonaispituus rakennuksen ulkoreunaa pitkin.

Vaihe 2: Määritä sitten tiilien asettaminen. Tulevien seinien paksuus riippuu suoraan näistä tiedoista. Se voi olla puolitiheysrakenne (seinämän paksuus on yhtä suuri kuin tiilen leveys), yksi tiili (seinämän paksuus on yhtä suuri kuin tiilipituus), 1,5 tiili (seinämänpaksuus = pituus + tiilen leveys) ja 2 tiiliä (seinämän paksuus = 2 tiilen pituutta). Valitse asennusmenetelmä riippuen rakennuksen ennustetusta korkeudesta, lattiatyypistä ja muista rakenteellisista ominaisuuksista.

Vaihe 3: Laskennan tarkentamiseksi on otettava huomioon laastirakenteisen muurausliitoksen paksuus. Joskus vaaka- ja pystysaumojen paksuus on erilainen.

Vaihe 4: Muurausverkon laskemiseksi sinun on päätettävä, kuinka monta riviä asetat. Tiedot siitä voidaan jättää pois jättäen sarakkeessa "Älä ota huomioon." Tai laskea se, mikä osoittaa sen olevan rivien N: nnen lukumäärän.

Vaihe 5: Tiilipaino on valinnainen parametri. Mutta jos haluat laskea valmiiden seinämien ja kuorman likimääräisen painon perustuksesta, sinun on vielä määriteltävä se. Hinta on myös valinnainen parametri. Määritä se, jos haluat laskea tiilen kokonaiskustannukset.

Vaihe 6: Laskennassa otetaan huomioon rakennuksen kannet, ikkunat, ovet ja ylimääräiset aukot - tarkista vastaavat valintaruudut ja ilmestyy luettelossa tarvittavat parametrit.

Vaihe 7: Kun olet täyttänyt kaikki kentät, napsauta "Laske" -painiketta. Voit tulostaa tulokset tai lähettää ne sähköpostitse.

Käytännöllisyyden vuoksi on parempi tarkastella rakennuksen eri elementtejä erikseen. Esimerkiksi ulkoseinät ja sisätilojen väliset erot voivat vaihdella sekä korkeudelta että tiilien asettamiselta. Tässä tapauksessa tee kaksi itsenäistä laskentaa.

Tiilien määrän laskeminen talon laskimessa

Tiilien laskeminen kodin rakentamiseen laskimessa paloina ja muurattuina.

Tämän laskimen avulla voit laskea talojen rakentamiseen tarvittavien tiilien lukumäärän ottaen huomioon eri kokoiset tiilet.

Kuten ymmärrät, on mahdollista laskea tarkasti talon rakentamiseen tarvittavan materiaalin määrä, jos kyseessä on hanke. Mutta tietäen tiilen hinnan ja tämän laskimen käyttämisen avulla voit nopeasti saada alustavan tuloksen, jolla voit helposti saada käsityksen tulevan kustannuksista tiilitalon laatikon rakentamisesta.

Laskenta suoritetaan seinän paksuuden mukaan: puolet tiili, tiili ja puoli ja kaksi tiiliä.

Jos projekti olettaa talon monimutkaisen kokoonpanon ja on helpompi laskea ne erikseen, niin on olemassa toinen laskin näihin tarkoituksiin - tällä sivulla, joka laskee vain yhden seinän.

Tiilien myynti tehdään kuormalavalla (pakkauksessa, kuormalavalla), mutta hinta ilmoitetaan erikseen, jotta laskennan yksinkertaistamiseksi ja nopeuttamiseksi ehdotamme tiilien määrän täyttämistä kuormalavalla, koska se eroaa kaikista kasveista, täytä asianmukainen kenttä ja talonrakennusikkunan laskin antaa sinulle vastauksen kuinka monta pakettia tarvitset, pyöristettynä lähimpään.

Samanaikaisesti lasketaan laskennallisen tiilimäärän asettamiseen tarvittava laasti. Voit asettaa hinnan, oletushinta on 2500r. per kuutiomuurauslaasti.

Laskeminen talon tiilistä: niiden tärkeimmät menetelmät ja piirteet

Rakennustiili on yksi maamme suosituimmista rakennusmateriaaleista rakennettaessa asuntoja ja muita rakennuksia eri tarkoituksiin. Ennen minkään tiilitalon rakentamisen aloittamista on välttämätöntä hankkia tarvittava määrä tiiliä, jonka alustava laskelma on tehtävä. Oikein tehtyjen laskelmien avulla voit välttää tarpeettomia kustannuksia ylimääräisten rakennusmateriaalien hankkimisesta ja ongelmien välttämisestä rakentamisen aikana.

Ennen kuin alat tehdä laskelmia, sinun on määritettävä:

 • käytetyn tiilimuoto;
 • tiilien asettamistapa riippuen talon seinämien halutusta paksuudesta;
 • talon seinien kokonaispinta-ala (ulkoinen ja sisäinen);
 • kaikkien ikkunoiden ja ovien kokonaispinta-ala talon kaikissa seinissä.

Työn alussa on laskettava kuormitus säätiöön.

Tyypilliset tiilet ja munintamenetelmät

Standardin tiilen, jonka eri valmistajat tuottavat tänään, on samanlaiset mitat pituudeltaan ja leveältä (25x12cm) ja eroavat paksuudeltaan:

 • Unary (0,65 cm).
 • Yksi ja puoli (0,88 cm).
 • Kaksois (1,38 cm).

Suurin esteettisesti miellyttävä seinämät on tehty yhdestä tiilestä. Kuitenkin yhden ja puolen tai kahden paksuisen tiilen käyttö mahdollistaa nopeuden ja yksinkertaisuuden rakentamisen. Samanaikaisesti käytetyn laastin kulutusta säästetään merkittävästi.

Talon seinien paksuus riippuu tiilien asettamistavoista. Ne voivat olla:

 • puoli-tiilissä (seinämän paksuus 12 cm);
 • 1 tiilessä (seinämän paksuus 25 cm);
 • 1.5 tiilet (seinän paksuus 38 cm);
 • 2 tiiliä (seinämän paksuus 51 cm);
 • 2,5 tiilet (seinän paksuus 64 cm);

Venäjän ilmasto-olosuhteissa optimaalinen on seinämän paksuus 2 tai 2,5 tiiliä.

Lasketaan tarvittava määrä tiiliä

Tiilien lukumäärää voidaan laskea kahdella tavalla:

 • Ilman ottamatta huomioon laastin liitoksen paksuutta.
 • Kun otetaan huomioon sauman paksuus, joka on tavallisesti 5-10 mm.

On pidettävä mielessä, että ensimmäistä menetelmää käytettäessä ylimääräinen rakennusmateriaali voidaan saada 25-30%: lla. Toinen menetelmä on edullisempi, mutta samalla on tarpeen lisätä 10-15% laskettuun arvoon, jotta voidaan ottaa huomioon mahdollinen tiilitaistelu rakentamisen aikana.

Selvyyden vuoksi laskelma tehdään konkreettisella esimerkillä: On tarpeen rakentaa yksikerroksinen tiilitalo 8 10 m: n korkealla 3 m korkealla seinillä ja ilman sisäisiä tiiliseinämiä. Ulkoseinämissä on yksi aukko sisäänkäyntiovelle 1 2 m ja kolme aukkoa ikkunoille 1.2 1,5 m. Seinien paksuus kahdessa tiilessä tavallisesta tiilestä, jonka paksuus on 5 mm saumoja.

Ensimmäisen menetelmän laskentamenetelmä on seuraava:

 1. Määritä ulkoseinien kehä: (8 + 10) * 2 = 36m.
 2. Määritä talon seinien kokonaispinta-ala: 36 * 3 = 108kv.m.
 3. Määritä ovien ja ikkunoiden aukkojen kokonaispinta-ala: (1 * 2) + (1,2 * 1,5) * 3 = 7,4 neliömetriä.
 4. Lasketaan seinien pinta-ala: 108-7,4 = 100,6 neliömetriä.
 5. Määritämme tiilien määrän neliömetrissä, jolle lasketaan yhden tiilen päätypinnan pinta-ala: 0,12 * 0,065 = 0,0078 ja jaetaan tämä arvo yhdellä: 1 / 0,0078 = 128, jonka jälkeen kerrotaan kahdella (koska muuraus tulee olemaan 2 tiiliä). Saat 128 * 2 = 256 tiiliä per 1 neliömetriä.
 6. Laskemme tarvittavan tiilumäärän talon rakentamiseksi kerrottelemalla seinien kokonaispinta-alaa ilman aukkoja tiilien määrällä neliömetrillä: 100.6 * 56 = 25753.6.

Täten talon seinien rakentamiseen vaaditaan 25754 tiiliä.

Laskennan suorittaminen toisen menetelmän mukaan 1 neliömetrin tiilien määrän määrittämiseksi lisäämme 5 mm: n (hitsin paksuus) vakioihin: (0,12 + 0, 005) * (0,065 + 0,005) = 0,00875. Näin ollen tiilien määrä 1 neliömetrissä on 1 / 0.00875 * 2 = 229 tiiliä. Kertoo tämä numero muurausmateriaalin kokonaispinta-alasta: 229 * 100.6 = 23037.4. Lisää tähän arvoon noin 1500-2000 tiiliä taistelussa ja saada talojen rakentamiseen tarvittavien tiilien määrä: noin 24.500-25.000 tiiliä.

Edellä olevasta esimerkistä on selvää, että toinen laskentamenetelmä on edullisempi.

Laskenta eri seinämänpaksuudella suoritetaan samalla tavoin sopivin muutoksin. Jos sinun on laskettava vaahtoblokkien määrä per talo - katso tätä artikkelia.

Käytä laskettaessa online-laskimia

Jos et halua tehdä matemaattisia laskutoimituksia, voit käyttää ilmaista online-laskinta nopeaan laskemiseen tarvittavan tiilimäärän talon rakentamiseksi.

Kun syötät tulevan kodin parametreja sopivilla kentillä, saat välittömästi halutun tuloksen. Laskettaessa vaadittua tiilimäärää, monet online-laskimet mahdollistavat samanaikaisesti laskemalla muita hyödyllisiä parametrejä, kuten vaaditun laastijuuston muurausseinille.

Seuraavassa artikkelissa lukee kuinka laskea portaiden parametrit - suositukset ja ohjelma laskea verkossa.

Tiililaskin

Online-tiililaskin on suunniteltu määrittämään tarvittava määrä tiiliä ja muita materiaaleja talon rakentamiseen. Myös verkkolaskenta tiiliä, voit harkita koko, laatikot, ikkunat ja ovi aukot. Oikein tehtyjen laskelmien avulla voit välttää tarpeettomia kustannuksia ylimääräisten rakennusmateriaalien hankkimiseksi ja ongelmien välttämiseksi talon rakentamisen aikana.

Raakatiedot

Perustietojen laskenta verkkolaskimessa ja niiden kuvaus:

 1. Määritä ulkopuolisen rakenteen leveys, pituus ja korkeus. Jos seinien korkeus on erilainen, sinun on syötettävä keskimääräinen arvo. Esimerkki: jos 2 seinää on 7 metriä korkea ja kaksi muuta 5, niin (7 + 7 + 5 + 5) / 4 = 6;
 2. Valitse rakennusmateriaalin tiilikoko listalta tai anna omat mitat. Kun valitset luettelosta tiilet, "Brick weights" -parametri lisätään automaattisesti. Kun annat mitoituksesi ja lasketaan "Asenna perustus seinistä" -parametrin, sinun on annettava tiilen paino;
 3. Seinämän paksuus on valittava ehdotetuista vaihtoehdoista (ilman pintoja ja viimeistelyaineita). Jos seinäpinta lasketaan, seinämän paksuus on 0,5 tiiliä.
  Seinämän paksuus vaikuttaa laakereiden kapasiteettiin, jonka tulee antaa rakenteelle tarvittava stabiilius sekä kestää lattian ja kattojen paino ottaen huomioon niihin vaikuttavat kuormat. Riippuen ilmastovyöhykkeestä, jossa rakentaminen toteutetaan, on standardit optimaalisen seinämän paksuuden suhteen lämpöeristyksestä riippuen. On mahdollista rakentaa tiilen paksumpia seiniä, mutta se ei ole taloudellisesti toteutettavissa. Ammattimaisten rakentajien mielestä optimaalinen seinämän paksuus on 1,5 tiiliä. Tiili on kestävä materiaali, ja tämä paksuus riittää tarvittavan kantavuuden luomiseen. Tarvittaessa on edelleen parannettava suunnittelua tai parannettava eristysominaisuuksia tarkoituksenmukaisemmaksi ja kustannustehokkaammaksi lisäaineiden käyttämiseksi;
 4. Laastin paksuus valitaan riippuen tiilen geometriasta ja tiilimuodostyypistä. Yleisin liuoksen paksuus on 10 mm. Saumojen paksuuden tulisi olla sama. Saumat on täynnä täyte laastilla ilman aukkojen luomista;
 5. Muurausverkkoa muuraukseen käytetään vahvistamaan tukirakenteiden lujuutta. Vahvistettu verkko, joka sijoitetaan tavallisesti jokaiseen viiden riviin muuraus;
 6. Tarkempia laskelmia varten sinun on määriteltävä etupuolen määrä (pylväs on julkisivun loppuunsaattaminen, jota rajat rajoittavat sivuseinien rungot ja rungon pohja), ovet ja ikkunat sekä niiden mitat. Jos kyseessä on eri koko, anna niiden kokonaispinta-ala asianmukaisiin sarakkeisiin (voit laskea tämän laskimen alueen ja lisätä ne).

Laskelman tulos

Laskentatulosten laskennan tulosten kuvaus:

 1. Suljettavien rakenteiden ympärys on kaikkien sulkevien rakenteiden pituiden summa, mittayksiköt ovat metrejä;
 2. Seinien pinta-ala on sulkevien rakenteiden ulkoseinien alue, lukuun ottamatta laatikoita / ovia / ikkunoita, mittayksiköt ovat neliömetriä;
 3. Pylvään kokonaispinta-ala on pylväiden pinta-ala, joka summataan seinämien asentamisen alueella;
 4. Ikkunoiden kokonaispinta-ala on kaikkien ikkunoiden pinta-ala, joka vähennetään seinien pinta-alasta, mittayksiköt ovat neliömetriä;
 5. Oven kokonaispinta-ala on oven kokonaispinta-ala, joka vähennetään seinien pinta-alasta, mittayksiköt ovat neliömetriä;
 6. Seinien kokonaispinta-ala on sulkevien rakenteiden uloimpien sivujen pinta-ala, ottaen huomioon pylväät, ovet ja ikkunat, mittayksikkö neliömetriä;
 7. Tiilien kokonaismäärä - rakennuksen rakentamiseen tarvittavien tiilien lukumäärä määritetyillä parametreilla, mittayksiköillä - paloina;
 8. Tiilen kokonaispaino on koko tiilen paino rakennuksen pystyttämiseksi määritettyjen parametrien mukaan, mittayksikkö on kilogrammaa. Hyödyllinen vaihtoehto laskettaessa toimitusta;
 9. Tiilien kokonaismäärä on rakentamiseen tarvittavien tiilien määrä, mittayksikkö on kuutiometriä. Hyödyllinen vaihtoehto laskettaessa toimitusta;
 10. Laastin kokonaismäärä on rakennuslaitteen rakentamiseen tarvittavien laastin kokonaismäärä ilmoitettujen parametrien mukaan, mittayksiköt ovat kuutiometrejä;
 11. Laastin kokonaispaino on muurattujen laastien likimääräinen paino määritettyjen parametrien mukaan. Paino voi vaihdella riippuen komponenttien tilavuuspainosta ja niiden suhteesta liuoksessa mittayksikkö on kilogrammaa;
 12. Kokonaispaino on valmiiden seinien likimääräinen paino ottaen huomioon tiili-, laasti- ja muurausverkko, mittayksikkö on kilogrammaa;
 13. Seinämän paksuus - valmiin seinän paksuus, mukaanlukien saumat, mittayksiköt - millimetreinä;
 14. Rivien lukumäärä, mukaan lukien saumat - rivejä, jotka on annettu ilman telineitä, riippuu valitun tiilen mitasta ja laastin paksuudesta muurauksessa, mittayksikössä;
 15. Muurausverkon luku - rakennetun rakenteen vahvistamiseen käytettävien muurausverkkojen kokonaismäärä, mittayksikköjen mittarit;
 16. Seinien optimaalinen korkeus on seinien korkeus, kun otetaan huomioon seinät, jotka on saatu tiilestä, laastin valittu koko ja paksuus muurauksessa, mittayksiköt ovat metrejä;
 17. Pohjan kuormitus seinistä - tämä parametri on välttämätön perustan valitsemiseksi. Se annetaan ilman lattian ja katon painoa.

Laske talon hinta. Rakennuslaskin. 2018

Teosten ja materiaalien hinnat laskelmissa - syyskuu 2018

Laskin sisältää 19 laskinrakennetta:

1. Koko talon rakentamisen laskenta.

2. Laskin - säätiön laskeminen.

3. Laskin - Tiilien laskeminen.

4. Laskin - Vaahto-kaasusekoituksen laskeminen (solupohjainen betoni).

5. Laskin - Suunnitellun / höylätyn puun laskeminen.

6. Laskin - Laminoidun viilunpuun laskeminen.

7. Laskin - profiilipuun laskeminen.

8. Laskin - Pyöristettyjen lokien laskeminen.

9. Laskin - Kehysrakennuksen laskeminen.

10. Laskin - LSTK: n talon laskeminen.

11. Laskin - katon ja katon laskeminen.

12. Laskin - Julkisivujen laskenta.

13. Laskin - Sisustuksen sisustuksen laskeminen.

14. Laskin - eristeen laskenta.

15. Laskin - sähkötyön laskenta.

16. Laskin - lämmityksen, vesihuoltoon ja puhtaanapitoon laskeminen.

17. Laskin - Septisen säiliön laskeminen.

18. Laskin - Kaivon ja kaunuksen laskeminen.

19. Laskin - ikkunoiden ja ovien laskeminen.

Tarkan arvioinnin laskeminen - 8 (3952) 67-68-05

Copyright © 2007 - 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.
Materiaalien jäljentäminen on kielletty!

Lasketaan tiilien määrä talossa

Rakennustiili on yksi maamme suosituimmista rakennusmateriaaleista rakennettaessa asuntoja ja muita rakennuksia eri tarkoituksiin. Ennen minkään tiilitalon rakentamisen aloittamista on välttämätöntä hankkia tarvittava määrä tiiliä, jonka alustava laskelma on tehtävä. Oikein tehtyjen laskelmien avulla voit välttää tarpeettomia kustannuksia ylimääräisten rakennusmateriaalien hankkimisesta ja ongelmien välttämisestä rakentamisen aikana.

Ennen kuin alat tehdä laskelmia, sinun on määritettävä:

 • käytetyn tiilimuoto;
 • tiilien asettamistapa riippuen talon seinämien halutusta paksuudesta;
 • talon seinien kokonaispinta-ala (ulkoinen ja sisäinen);
 • kaikkien ikkunoiden ja ovien kokonaispinta-ala talon kaikissa seinissä.

Työn alussa on laskettava kuormitus säätiöön.

Tyypilliset tiilet ja munintamenetelmät

Standardin tiilen, jonka eri valmistajat tuottavat tänään, on samanlaiset mitat pituudeltaan ja leveältä (25x12cm) ja eroavat paksuudeltaan:

 • Unary (0,65 cm).
 • Yksi ja puoli (0,88 cm).
 • Kaksois (1,38 cm).

Suurin esteettisesti miellyttävä seinämät on tehty yhdestä tiilestä. Kuitenkin yhden ja puolen tai kahden paksuisen tiilen käyttö mahdollistaa nopeuden ja yksinkertaisuuden rakentamisen. Samanaikaisesti käytetyn laastin kulutusta säästetään merkittävästi.

Talon seinien paksuus riippuu tiilien asettamistavoista. Ne voivat olla:

 • puoli-tiilissä (seinämän paksuus 12 cm);
 • 1 tiilessä (seinämän paksuus 25 cm);
 • 1.5 tiilet (seinän paksuus 38 cm);
 • 2 tiiliä (seinämän paksuus 51 cm);
 • 2,5 tiilet (seinän paksuus 64 cm);

Venäjän ilmasto-olosuhteissa optimaalinen on seinämän paksuus 2 tai 2,5 tiiliä.

↑ takaisin sisältöön

Lasketaan tarvittava määrä tiiliä

Tiilien lukumäärää voidaan laskea kahdella tavalla:

 • Ilman ottamatta huomioon laastin liitoksen paksuutta.
 • Kun otetaan huomioon sauman paksuus, joka on tavallisesti 5-10 mm.

On pidettävä mielessä, että ensimmäistä menetelmää käytettäessä ylimääräinen rakennusmateriaali voidaan saada 25-30%: lla. Toinen menetelmä on edullisempi, mutta samalla on tarpeen lisätä 10-15% laskettuun arvoon, jotta voidaan ottaa huomioon mahdollinen tiilitaistelu rakentamisen aikana.

Selvyyden vuoksi laskelma tehdään konkreettisella esimerkillä: On tarpeen rakentaa yksikerroksinen tiilitalo 8 10 m: n korkealla 3 m korkealla seinillä ja ilman sisäisiä tiiliseinämiä. Ulkoseinämissä on yksi aukko sisäänkäyntiovelle 1 2 m ja kolme aukkoa ikkunoille 1.2 1,5 m. Seinien paksuus kahdessa tiilessä tavallisesta tiilestä, jonka paksuus on 5 mm saumoja.

Ensimmäisen menetelmän laskentamenetelmä on seuraava:

 1. Määritä ulkoseinien kehä: (8 + 10) * 2 = 36m.
 2. Määritä talon seinien kokonaispinta-ala: 36 * 3 = 108kv.m.
 3. Määritä ovien ja ikkunoiden aukkojen kokonaispinta-ala: (1 * 2) + (1,2 * 1,5) * 3 = 7,4 neliömetriä.
 4. Lasketaan seinien pinta-ala: 108-7,4 = 100,6 neliömetriä.
 5. Määritämme tiilien määrän neliömetrissä, jolle lasketaan yhden tiilen päätypinnan pinta-ala: 0,12 * 0,065 = 0,0078 ja jaetaan tämä arvo yhdellä: 1 / 0,0078 = 128, jonka jälkeen kerrotaan kahdella (koska muuraus tulee olemaan 2 tiiliä). Saat 128 * 2 = 256 tiiliä per 1 neliömetriä.
 6. Laskemme tarvittavan tiilumäärän talon rakentamiseksi kerrottelemalla seinien kokonaispinta-alaa ilman aukkoja tiilien määrällä neliömetrillä: 100.6 * 56 = 25753.6.

Täten talon seinien rakentamiseen vaaditaan 25754 tiiliä.

Laskennan suorittaminen toisen menetelmän mukaan 1 neliömetrin tiilien määrän määrittämiseksi lisäämme 5 mm: n (hitsin paksuus) vakioihin: (0,12 + 0, 005) * (0,065 + 0,005) = 0,00875. Näin ollen tiilien määrä 1 neliömetrissä on 1 / 0.00875 * 2 = 229 tiiliä. Kertoo tämä numero muurausmateriaalin kokonaispinta-alasta: 229 * 100.6 = 23037.4. Lisää tähän arvoon noin 1500-2000 tiiliä taistelussa ja saada talojen rakentamiseen tarvittavien tiilien määrä: noin 24.500-25.000 tiiliä.

Edellä olevasta esimerkistä on selvää, että toinen laskentamenetelmä on edullisempi.

Laskenta eri seinämänpaksuudella suoritetaan samalla tavoin sopivin muutoksin. Jos sinun on laskettava vaahtoblokkien määrä per talo - katso tätä artikkelia.

↑ takaisin sisältöön

Käytä laskettaessa online-laskimia

Jos et halua tehdä matemaattisia laskutoimituksia, voit käyttää ilmaista online-laskinta nopeaan laskemiseen tarvittavan tiilimäärän talon rakentamiseksi.

Kun syötät tulevan kodin parametreja sopivilla kentillä, saat välittömästi halutun tuloksen. Laskettaessa vaadittua tiilimäärää, monet online-laskimet mahdollistavat samanaikaisesti laskemalla muita hyödyllisiä parametrejä, kuten vaaditun laastijuuston muurausseinille.

Seuraavassa artikkelissa lukee kuinka laskea portaiden parametrit - suositukset ja ohjelma laskea verkossa.

Laskimen käyttötarkoitus

Brick-verkkolaskin on suunniteltu laskemaan rakennus- ja vastakohtaisten tiilien lukumäärät kotiin ja jalustaan ​​sekä niihin liittyvät parametrit ja materiaalit, kuten muurauslaastin, muurausverkon ja joustavien liitosten määrä. Myös laskelmissa voidaan ottaa huomioon vaaditun numeron ja koon numerot, ikkunat ja oven aukot.

Tiili pitkään on kaikkein kysytty, laaja ja tavanomainen rakennusmateriaali pitkäaikaisten ja luotettavien rakenteiden rakentamiseen. Tämä tilanne säilyy monista syistä huolimatta uusien, nykyaikaisten ja halvempien rakennusmateriaalien syntymisestä. Rakennustarpeisiin on useita yleisimpiä tiilimuotoja:

- savesta ja erilaisista täyteaineista

- (yleisin) paistettua savea

- hiekasta ja kalkista

- kalkista ja sementistä

- erityisestä paistettua savesta

- tulenkestävän saven (palo)

Keraaminen tiili (savi) tarkoitukseen jaettuna julkisivuun, tavalliseen ja klinkkeriin. Tavallinen tiili (zabutovochny) ei ehkä ole ihanteellinen geometria ja useimmiten sitä käytetään karkeiden seinien talojen, socles, autotallit, jotka ovat edelleen rappaus, maalattu ja suojattu edessä materiaaleja ja pinnoitteita. Sen väri on eri sävyjä punaisena.

Julkisivu (julkisivu) käytetään seinien rakentamiseen ilman, että ne viimeistelevät niitä tulevaisuudessa. Lisäksi on olemassa useita erityisiä julkisivuja, jotka kestävät suuria mekaanisia kuormituksia ja epäsuotuisia sääolosuhteita, ja niitä käytetään tavallisesti päällystysreitteihin, erilaisten säilytystorvien, portaiden, seinien rakentamiseen.

Klinkkeri on ihanteellinen sileä pinta, eri sävyjä punaisia ​​ja mustia värejä ja on suuri tiheys.

Silikaatti on kalkkihiilikiveä, jonka väri on vaalea. Silikaattitiili eroaa keraamisesta, koska se ei ole ammuttu valmistusprosessin aikana. Se on riittävän hygroskooppinen eikä sitä näin ollen käytetä sellaisten tilojen rakentamiseen, joita käytetään kosteissa ympäristöissä, kuten kellarissa ja kellareissa.

Silikaattilattiaa ei myöskään käytetä uunien, putkien, savupiippujen ja perustusten rakentamisessa, koska se kykenee melko heikosti kestämään ulkoisia tuhoisat kuormat.

Tulenkestävyys on jaettu useisiin tyyppeihin, ja sitä käytetään korkeiden lämpötilojen, kuten uunien, tulisijojen, savupiippujen ja sulattojen, rakenteiden rakentamiseen. Yleisimpiä ovat tulikiveäiset tiilet, kellertävä sävy, joka on valmistettu erityisestä tulenkestävästä savesta (samot) ja toisin kuin tavallinen savi, joka helposti sietää korkeita lämpötiloja (jopa 1400 grammaa) sekä lukuisia lämmitys- ja jäähdytysjaksoja menettämättä voimaa.

Tiilet ovat täyteläisiä (aukkojen tilavuus on enintään 25%), ontto ja huokoinen ontto. Uskotaan, että materiaalin syvennykset ja aukot paitsi vähentävät painoa, mutta myös lisäävät merkittävästi muurauksen yleistä lujuutta lisäämällä kosketusaluetta tiilen ja muurauslaastin välillä.

Laskettaessa työtä varten tarvittavan tiilen määrää käytetään yleensä nimitystä "muoto", jossa itse tiilen kokoa kasvatetaan 10 mm: llä (tämä on sauman standardipaksuus), eli 260x130x75 mm

Alla on täydellinen luettelo laskelmista, jotka on tehty kunkin kohteen lyhyen kuvauksen avulla. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä palautteella.

Yleiset tiedot laskelmien tuloksista

 • Kehärakenne

- Kaikkien seinien kokonaispituus otetaan huomioon laskelmissa.

 • Yhteensä muurausalue

  - Seinien ulkopuolella oleva alue. Vastaa eristettä tarvitsevaa aluetta, jos sellainen on hankkeen aikaansaama.

  - valmiin seinän paksuus ottaen huomioon laastin liitoksen paksuus. Saattavat poiketa hieman lopputuloksesta riippuen muuraustyypistä.

  - Seinien rakentamiseen tarvittavien tiilien kokonaismäärä tiettyjen parametrien mukaan

 • Materiaalin kokonaispaino

  - Tiilien paino ilman laastia ja muurausverkkoa. Koko tilavuuden lisäksi on valittava toimitusvaihtoehto.

 • Ratkaisun määrä kaikille munimille

  - Kaikkien tiilien asettamiseen tarvittava laasti. Liuoksen tilavuuspaino voi vaihdella riippuen komponenttien ja lisäaineiden suhteesta.

 • Joustavien yhteyksien määrä

  - Tarvitaan päällystekerroksen kiinnittämiseksi kantavien seinien päälle. Joustavien liitosten pituus riippuu seinämän kokonaispaksuudesta ottaen huomioon eristyksen.

 • Rivien lukumäärä muurattuina saumoilla

  - Se riippuu seinämien korkeudesta, käytetyn materiaalin koosta ja muurauslaastin paksuudesta. Ilman laatikoita.

 • Muurausverkon määrä

  - tarvittava määrä muurausverkkoa metreinä. Sitä käytetään muurausrakenteen vahvistamiseen, lujuuden lisäämiseen ja rakenteen yleiseen lujuuteen. Kiinnitä huomiota vahvistettujen rivien määrään, oletus on jokaisen kolmannen rivin vahvistaminen.

 • Valmis seinämien paino

  - valmiiden seinien paino ottaen huomioon kaikki tiilet, laasti ja muurausverkko, mutta ei oteta huomioon eristyksen ja verhousn painoa.

 • Pohjan kuormitus seinistä

  - Kuormitus huomioimatta katon ja lattioiden painoa. Tämä parametri on tarpeen säätää perustan lujuusominaisuudet.

 • Laske talon rakentamisen kustannukset

  Joka kerta kun rakentaminen aloitetaan, on tehtävä laskelma rahoituskustannuksista riippumatta siitä, rakennetaanko talo naapureiden tai ammattimaisten rakentajien avulla. Merkittävät erot ovat ajoituksessa, työn laadussa, mutta mikä tärkeintä - koko tapahtuman hintaan.

  Vähentää riskejä ja saada laadukkaita tuloksia on mahdollista houkuttelemalla sertifioitu ammattiurakoitsija. Talon rakentamisen alustavat kustannukset voidaan laskea rakentamisen online-laskimella.

  Rakennustyön laskentamenetelmät

  Yksityisen talon rakentamisen laskutoimitukset voidaan tehdä kolmella tavalla:

  1. Mittaukset projektialueittain.
  2. Laskelmat rakennusalueella.
  3. Määritys rakennemäärällä.

  Ensimmäiset kaksi menetelmää uloskäynnissä antavat yliarvioidun arvioiden lukumäärän. Se sisältää ylimääräisiä kustannuksia arvioidusta materiaalihiukkasista ja sen kustannusten sallittavasta arvostuksesta. Mahdollisuus toteuttaa muita odottamattomia kuluja otetaan huomioon.

  Kolmas lähestymistapa (todellisten volyymien laskenta) on tarkempi ja objektiivisempi. Se ottaa huomioon suoritetun työn. Tarkastellaan toteutusmäärää jokaiselle rakennusosalle. Siksi kustannusarvion vaiheessa asiakkaalla on mahdollisuus hankaloittamatta hanketta tekemään toiveensa yksittäisistä rakenteista (esimerkiksi päällekkäisyydet, katto). Poikkeukset kokonaiskustannuksista ovat mahdollisia 15 prosentissa.

  Viimeisen periaatteen mukaan, toisin kuin monet muut resurssit, toimii ainutlaatuinen matemaattinen laskin talon rakentamisen laskemiseksi sivustolta hauset.ru.

  Algoritmit verkon laskimen laskemiseksi talon rakentamiseen

  Laskennan perustana on yksinkertainen matematiikka. Ensinnäkin tilavuuden määrittämiseksi sinun on määritettävä tietyn rakenteen leveys, pituus ja korkeus (paksuus).

  Toiseksi otetaan huomioon rakennushankkeet ja -määräykset, jotka esitellään hankkeelle valituille erityisrakenteille.

  Kolmanneksi otetaan huomioon käytettyjen materiaalien todellinen hinta, käytetyistä työkaluista, laitteista ja asiantuntijoiden työstä. On tärkeää, että rakennusmateriaalien hinta on vakaa, ei ole teräviä hyppyjä. Tämä on mahdollista johtuen sen varastomyymälästä materiaaleilla.

  Neljänneksi laskelmat perustuvat olemassa oleviin ja hyväksyttyihin piirustuksiin. Siksi, kun rakennat yksityistä taloa rakentamislaskimellemme, saat tuloksen, joka liittyy projekteihin, jotka todella tuodaan eloon. Sopimustyön jatkuva käytäntö sallii sinun ottaa huomioon kaikki pienet, nykyiset kustannukset. Siksi tämän online-laskimen rakennuskustannuslaskelmat ovat tarkempia kuin vastaavia palveluita.

  Viidenneksi tuloksen luotettavuus varmistetaan lisäämällä erilliset laskelmat jokaisen talon rakentamisen segmentille:

  • perusta;
  • seinien ja kattojen rakentaminen;
  • kattotyöt savupiipun järjestelyllä;
  • portaiden, ikkunoiden, ovien asennus;
  • julkisivujen suunnittelu.

  Voit myös laskea laskurasi talon yksittäisten rakenteiden rakentamisen tai korjauksen kustannukset.

  Rakenteen eri elementteihin liittyvien teosten hinnanmuodostuksen ominaisuudet

  perusta

  Ennen laskujen aloittamista sinun on päätettävä sen tyyppisestä suunnittelusta. Seuraavat säätiön asetukset ovat tietokoneen asetuksissa:

  • nauha napit;
  • kaakeloitu monoliitti;
  • monoliitti jalustalla;
  • pohjakerroksessa.

  Suunnittelu valitaan ottaen huomioon suunnitellun rakenteen massa ja maaperän geologian ominaisuudet paikassa.

  Lisäksi laskelmissa on määritettävä halutun rakennuksen koko (leveys, pituus) ja säätiön paksuus. Saamme kolme numeroa: työn hinta, materiaalikustannukset ja kokonaiskustannukset. Tällainen tulos näkyy jokaisessa vaiheessa.

  seinät

  Järjestelmä on samanlainen. Me valitsemme seinät, joita rakennamme ja lattian korkeus.

  Suosittelemme huomioimaan:

  • solu- konkreettiset lohkot;
  • keraamisten tiilien seinät;
  • huokoiset keraamiset lohkot.

  On syytä tietää, että laskin harkitsee lohkon talon rakentamista hieman kalliimpaa kuin tiilimuuraus. Mutta suosittelemme aluksi valitsemaan aineistoa ominaisuuksista eikä hinnan.

  päällekkäisiä

  Ylimitoituksen rakenne on erityisen kiinnostava sen kyvystä yhdistää erilaisia ​​vaihtoehtoja. Verkkolaskin yksityisen talon rakentamisen laskentaan tarjoaa kellarikerroksen ja lattian lattiat erikseen.

  Huomionne on myös suunnittelun ero:

  • puiset tai liimatut palkit;
  • betonilevyt tai monoliitti.

  Valintasi mukaan on tärkeää noudattaa rakenteellisia rakenteita koskevia yleisiä vaatimuksia ja taloudellisia mahdollisuuksia. Oikea valinta lattiat, voit jopa säästää. Esimerkiksi on parempi käyttää betonia kellarin ja ensimmäisen kerroksen välillä. Talo on paremmin suojattu alhaalta tulevalta kosteudelta, ja lattiat kestävät paljon painoa. Pohjan pohjan voi käyttää puuta, vähemmän kestävää betonia, mutta halvempaa. Se myös parantaa lämmöneristystä.

  Jos paloturvallisuus on paras mahdollinen, on parempi kääntyä betonisovelluksiin. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon tukirakenteiden ominaisuudet (pohja, seinät) huomattavien kuormitusten suhteen.

  Katto ja savupiippu

  Ero niiden välillä on vain hinta ja estetiikka. Elementit täyttävät täysin tehtävänsä riippumatta hinnasta.

  Kiinnitä huomiota seuraaviin laatatyyppeihin:

  • elämään;
  • komposiitti;
  • bitumi (pehmeä);
  • metallia.

  Jälkimmäiselle vaihtoehdolle on ominaista korkein esiintyvyys nykyaikaisessa rakentamisessa. Savupiippu voidaan valita tiilestä, keraamisesta tai ruostumattomasta teräksestä.

  portaat

  Portaikko on yksi talon elementeistä, joita ei voida määrittää tilavuuden mukaan. Talon rakentamisen laskentataulukko laskee portaiden hinnan valmistusmateriaalin ja kerrosten lukumäärän mukaan. Ne voivat olla puisia, metalleja, monoliittisia (teräsbetonista).

  Ikkunat, ovet

  Hauset.ru: n talonrakennuslaskimen ainutlaatuinen piirre on ikkunoiden ja ovien aukkojen kohdentaminen. Kun määrität ikkunoiden ja ovien lukumäärän, talon rakentaminen kokonaisuudessaan laskimen avulla laskee, koska seinien materiaalin laskennallisen tilavuuden lasku johtuu.

  julkisivu

  Ulkokoristeita ei tarvita ainoastaan ​​ulko-, vaan myös lämmön ja äänieristeen rakentamiseen. Verkkolaskin talon rakentamisen kustannusten määrittämiseksi näyttää julkisivuominaisuuksia:

  • klinkkerilevyt;
  • vastakkain;
  • märkä julkisivu teknologia;
  • tavallinen kipsi.

  Jälkimmäinen vaihtoehto on halvempi, mutta kipsi tulee levittää seiniin, jotka antavat lämpösuojauksen paksuudeltaan.

  Miten laskea talon talon kustannukset: perustuksen, seinien kustannusten arviointi. Muut kulut

  Kuinka laskea tiilitalon kustannukset omalla kädelläsi? Vastaus tähän kysymykseen on paljon monimutkaisempaa kuin miltä näyttää: kallisarvoiset tekijät, jotka vaikuttavat kustannuksiin. Yritetään kuitenkin tehdä karkea arvio tulevista kustannuksista.

  Luultavasti tapasitte runsaasti keskeneräisiä taloja. Syy niiden ulkonäköön arvioidaan virheellisesti omia kykyjään.

  Rakennusvaiheet

  On selvää, että kustannussuunnittelulla on valtavia virheitä. Materiaalien arvioinnit tehdään valmiin hankkeen pohjalta ottaen huomioon ilmastovyöhyke, maasto, maaperä ja eri tekijöiden kasa. On kuitenkin mahdollista saada jonkin verran lähtökohtia (ks. Myös artikkeli Miten laskea tiili alustalle itse rakentamisen aikana).

  Jaamme ongelman osiksi.

  Mikä on rakentaminen?

  • Säätiö.
  • Seinät.
  • Portaat ja lattiat.
  • Katto.
  • Julkisivut eristämällä.
  • Ikkunat ja ovet.
  • Viestintää.
  • Hieno viimeistely.

  Yritetään arvioida ne karkeasti.

  Kustannusarvio

  perusta

  Rakennustiili on materiaali, jolla on melko suuri tiheys ja sen seurauksena muurauskuutiometrinen massa: se painaa 1600-1900 kg. Siksi talon perusta on oltava vahva.

  Tuotteet vaihtelevat, hinta heille - vastaavasti

  Millaiset säätiöt ovat suosittuja ja miten ne vaikuttavat rakentamisen lopullisiin kustannuksiin?

  • Pilarin perustukset on rakennettu vakaisiin ja tiheään maaperään. Ne ovat ihanteellisia pienelle yhden tarinan talolle. Kustannukset tässä tapauksessa ovat vähäisiä.

  Kuitenkin: itse pylväiden lisäksi on luotava luotettava tuki tiiliseinille - lujitettua betoniteräilyä. Kun otetaan huomioon tarvittava voima, se voi olla melko kallista.

  • Ribbon säätiö - suosituin ratkaisu. Se on suhteellisen edullinen ja kestävä, jotta helposti saatavissa oleva järjestelmä yksittäisissä asuntorakenteissa - kaksi kerrosta ja ullakko.
  • Liikuteltavissa ja epävakaissa maissa on rakenteeltaan laattasäiliö - monoliittinen vahvistettu laatta, jonka paksuus on 40 senttimetriä. Maaperän hajoaminen tai sakkautuminen ei johda murrelmiin seinissä: levy, jos se liikkuu, on kokonaan. Tietenkin tällaisen päätöksen hinta on suurin.

  Jos kaikki työ tehdään itsenäisesti, meidän on käytettävä rahaa muottiin, betoniin ja vahvistamiseen.

  Kuinka arvioida kustannukset?

  1. Laattojen pohjalle on helpoin tapa laskea sen kuutiokapasiteetti. Yksi kuutiometri raudoitettua betonia ilman työtä maksaa keskimäärin 6 000 ruplaa; laattojen pohjalla on 10x10 metriä ja paksuus 0,4 metriä maksaa noin 10 * 10 * 0.4 * 6000 = 240.000 ruplaa.
  2. Yleisempää on hyvin yksinkertainen tapa arvioida likimääräisesti. Lukemattomien rakennushankkeiden tilastot ovat pitkään tuottaneet yksinkertaisen mallin: säätiö maksaa noin puolet seinien kustannuksista. Tarkemmin sanottuna tiilestä tehdyn talon kustannusten prosenttiosuuden laskeminen näyttää tältä:
  • Laatikko - 40%.
  • Lämmitysjärjestelmä - 9%.
  • Viemäröinti ja vesihuolto - 7%.
  • Sähkölaitteet - 6%.
  • Viimeistely - 38%.

  Huolimatta ulkoisesta näkyvyydestä tämä rakennus vaatii valtavia investointeja. Laatikon rakentaminen on vain suhteellisen pieni osa kaikista kuluista.

  Samaan aikaan tietty prosenttimääräinen kustannussuhde on myös tyypillinen kotikenttään:

  1. Säätiö on 15%.
  2. Seinät - 30%.
  3. Tikkaat ja lattiat - 12%.
  4. Katto - 18%.
  5. Ikkunat, ovet ja julkisivuverhous - 25%.

  On selvää, että se on niin sanotusti keskimääräinen lämpötila sairaalassa; kuitenkin tietyn luottamuksen avulla voimme arvioida säätiön kustannukset laskemalla kustannuksemme seinien materiaalille.

  seinät

  Niinpä talon talon rakentamisen kustannusten lasku perustui siihen, kuinka paljon se maksaa seinät. Tärkeimmät kustannukset ovat tiili itse; vahvistamiseen ja konkreettisiin aukkoihin, muuraukseen ja muuhun kulutukseen kohdistamme 25 prosenttia sen arvosta.

  Jos kyseessä on irtotavarana ostettu, runko-osainen M 100-keraaminen tiili maksaa noin 6 ruplaa.

  Se on hyödyllistä: matalissa talleissa on varsin vahva ontto tiili; Samalla säästämme ostaessamme sitä ja puristamalla säätiön materiaalin alemman tiheyden vuoksi. Toinen tapa säästää on käyttää puolitoista ja kaksinkertaista tuotetta, mikä samanaikaisesti nopeuttaa asennusprosessia.

  Kuvassa kaksoissilikaattitiili M 150.

  Kuinka monta tiiliä menee päälle?

  Kun otetaan huomioon saumojen paksuus neliömetriä kohden, tarvitaan seuraavat:

  • Asettamalla puoli tiiliä (12 senttimetriä) - 51 kappaletta.
  • Paksuus 25 cm - 102 tuotetta vakiokoko (250 x 120 x 65 mm).
  • Muuraus 38 cm tarkoittaa 153 tiilen kulutusta neliömetriltä.
  • 51 cm - 204 kappaletta.
  • 63 cm - 255 kpl.

  Arvioitakoon karkeasti tiilikulutus taloon, jonka koko on 100 * 100 ja jonka seinämän paksuus on 51 senttimetriä. Seinien korkeus on 6 metriä (2 3 metriä lattiat); sisäpuolisten väliseinien pinta-ala puolikerroksella on yhtä suuri kuin ulkoseinien pinta-ala.

  Ulkoreunuksen seinämille tarvitaan 10 * 4 (seinien kokonaispituus) * 6 (niiden korkeus) * 204 (kulutus neliön kohdalla 2 tiilet) = 48960 kappaletta.

  Väliseinät - 240 (ulkoisten seinien pinta-ala, joka on jo laskettu meiltä, ​​mikä sopi yhtä paljon kuin väliseinien pinta-ala) * 51 (kulutus polttovälissä) = 12240 kappaletta.

  Kokonaiskustannukset tiilille - (48960 + 12240) * 6 ruplaa = 367200 ruplaa.

  Lisäkustannukset laskettaessa 25% tiilien kustannuksista ovat 367200 * 0,25 = 91800. Yhteensä seinät maksaa meille 367200 + 91800 = 459000 ruplaa.

  Nyt voit palata takaisin ja laskea säätiön likimääräiset kustannukset: ne ovat 459000/2 = 229500 ruplaa. Kuten näette, tulos on lähellä toisella tavalla laskettua - kuutioittain. Näyttää siltä, ​​että voit luottaa tiettyyn määrään tilastojen luotettavuudesta.

  Muut kulut

  Kun tiilitalon kustannusten laskeminen prosenttiosuutena muurien arvosta on osoittautunut tehokkaaksi, ja opetus on niin yksinkertaista - yksinkertaistamme tehtävämme: laskemme muut kustannukset samalla tavalla.

  Jos seinät maksoivat 459 000 ja tämä määrä vastaa 30% laatikon kustannuksista, kaikki kustannukset ovat 459,000 / 30 * 100 = 1,530,000 r.

  Laatikko, kuten muistan, on noin 40% koko talon arvosta. Joten, täydellinen laskelma kustannuksista rakentaminen talon tiili näyttää meidän tapauksessa 1,530,000 / 40 * 100 = 3,825,000 ruplaa.

  Kustannussuhde eri rakennusvaiheissa voi vaihdella suuresti. Esimerkiksi viimeistelykustannukset ovat selvästi korkeammat kuin laatikon kustannukset.

  johtopäätös

  Talon rakentamisen kustannukset riippuvat useista indikaattoreista

  Arviointi on luonnollisesti erittäin epäkohtelias; erityisesti se siirtää avaimet käteen -rakennuksen kustannusmateriaalin kustannukset materiaalikustannuksiin, mikä ei aina ole totta. Kuitenkin se antaa ajatuksen kustannusten laajuudesta (ks. Myös artikkeli Kuinka paljon se maksaa tiilen asettamisesta taloon: laskemalla tarvittavat materiaalit ja niiden kustannukset).

  Tässä artikkelissa esitetyssä videossa on lisätietoja tästä aiheesta. Rakennuksen menestys!

  Tiililaskenta

  Lataa, tallenna tulos.

  Valitse tallennusmenetelmä

  tiedotus

  Tiilestä on tullut yleisin rakennusmateriaali, koska se on kestävyys ja suhteellinen saatavuus. Se on vuosisatojen ajan unohtanut merkityksensä. Rakennuksen rakentamisen alkaessa on tarpeen laskea tiili talon seinän asettamiseksi ja lisäaineiden määrä (hiekka, sementti). Budjetoinnin virheet voivat helposti lisätä suunniteltua rakennuksen budjettia. Siksi online-laskin on välttämätön sekä yksityisille kehittäjille että ammattimaisille yrityksille. Tiilien eri kokoista huolimatta se auttaa mahdollisimman tarkasti tarvittavien materiaalien määrän laskemiseen. Säästä aikaa ja älä menetä ylimääräisten rakennusmateriaalien hankintaa.

  Miten tiililaskuri toimii verkossa

  Helppokäyttöisyys ja intuitiivinen käyttöliittymä mahdollistavat, ilman erityisiä taitoja, tiilien laskennan talon rakentamiseksi tai sen edessä. Käyttäjän on annettava seuraavat arvot:

  • K - tiilikoko
  • SH - Sauman paksuus
  • N - seinämän paksuus
  • S - Seinän koko

  Kun olet asettanut tarvittavat parametrit, saat tarkan määrän tiiliä, tarvittavan määrän hiekkaa ja sementtiä munimiseen. Jos jotkin arvot eivät ole tiedossa, ne voidaan laskea myös verkko laskimella. Esimerkiksi seinien kokonaispinta-alaa ei aina tunneta, tai ikkunoiden aukkoja ei oteta huomioon, voit laskea kaiken, voit rasti ruutuun lisävaihtoehdoista. On mahdollista asettaa omat mittasuhteet ratkaisuun ja määrittää vahvistusverkoston asettamisen tiheys. Riippumatta siitä, onko laskelma tehty tiilestä tai zabutovochnogo, on tarpeen ottaa huomioon kaikki vivahteet valmistelu estimaatteja.

  Seinämän paksuus

  Seinien paksuutta mitataan tiheillä, joiden pituus on pääasiassa 25 cm. Tätä parametria on aluksi määriteltävä. 1 tiilen seinällä on riittävän suuri kantavuus, mutta ottaen huomioon Venäjän erityinen ilmapiiri, sen paksuus on yleensä 1,5-2 tiiliä, joka on 38-50 cm.

  Verkkolaskimin avulla on helppoa selvittää, kuinka paljon tarvitset ostaa talon rakentamiseen. Voit selvittää, kuinka paljon tiiliä menee lautaselle ja paljon muuta.