HOUSEIDEN KUSTANNUKSEN LASKEMINEN HENKILÖSTÖSTÄ.

ESIMERKKI HOIDON KUSTANNUKSEN LASKEMINEN KAUKOSÄÄNNÖSTÄ.

Arvioitu materiaalin kulutus per neliömetri. seinä:

- kiinteä muotti 3,3 kpl. = 490 ruplaa.

- betonia 125 l (0,15 m 3)

- hankkeen kaluston kulutus (rakennuksen yli 3 kerrosta - enintään 10 kg / m²)

Viimeisten kahden paikan kustannukset riippuvat näiden materiaalien nykyisistä hinnoista.

Joten, jos olette Moskovan materiaalihintaan perustuva, niin yhden 10 000 metrin mittaisen talon ulkoseinät, joiden seinämän korkeus on 3 metriä, rakennusurakoita lukuun ottamatta, maksaa 138 000 ruplaa.

Analysoimme, kuinka tämä hinta saadaan.

S = kehä-40m * 3m korkeus = 120 m²

Kiinteän muottien kustannukset:

120 m² * 490 ruplaa. = 58 800 hieroa.

Betonin kulutus:

120 neliömetriä * 0,15 m3 = 18 m3 * 3000 ruplaa. = 54 000 hieroa.

Venttiilin kulutus:

120 neliömetriä * 10 kg. = 1,2 tonnia. * 21 000 hieroa. = 25 200 ruplaa.

MATERIAALIT YHTEENSÄ:

Kiinteä muotti 58 800 hieroa. + vahvistus 25 200 hieroa. + betoni 54 000 hieroa. = 138 000 ruplaa.

Näin ollen kiinteän muottitarran betonin ja raudoituksen 1 neliömetrin seinämän hinta on 1150 ruplaa.

Kiinteä muottirakennuslaskuri

Hyvät asiakkaat - IZODOM 2000 -asiantuntijat ovat valmiita nopeasti ja tarkasti laskemaan tarvittavia elementtejä. Tämä palvelu on täysin ilmainen! Laskelmasta voit selvittää muottielementtien määrä, kustannukset ja lajitelma sekä raudoituksen ja betonin määrän, joita tarvitaan seinien rakentamiseen.

Kiinteiden muottilohkojen laskemista varten sinun on lähetettävä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] seuraavat asiakirjat: lattian pohjapiirrokset, rakennuksen neljä julkisivua, ikkunan koon, ovien ja osien määrittelyt. Edellytyksenä on, että mittojen saatavuus riippuu projektien luonnoksista, joissa vain rakennuksen mitat on merkitty, on mahdollista tehdä vain likimääräinen laskelma.

Jokainen projekti, joka on pysyvästi muotoiltu, voidaan sovittaa itsenäisesti mihin teknologiaan se on kehitetty, onko se puu, lohko tai tiilitalo.

Pysyvän muottien 1 m2: n seinän kustannukset

Rakentamiseen 1m2 seinän pysyvän muottien tarvitsee:

laskin

Tässä voit laskea rakennustyön materiaalien ja työn likimääräiset kustannukset talosi rakentamiseen käyttämällä kiinteän polystyreeni-vaahtomuovin teknologiaa nauhan perustuksen päälle.
Kokonaismääriin sisältyi jo 5% leikattujen muottien leikkaamiseen ja vähennettiin 10% ikkunoiden ja oviaukkojen osalta.
Laakerin seinät ovat seinämateriaali, jossa on säätiö rakennuksen ulkoreunassa.

Laskelmien selvittämiseksi ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

uutiset

Tietoja laajennetusta polystyreenistä (vaahto)

Tuotantoteknologia, terveysvaikutukset

Polyfoam on säännöllisen polystyreenivaahdon tuote lämpötilassa, joka ei ole yli 100 astetta. Ei kemiallisia reaktioita. Menetelmä vaahdon saamiseksi on puhtaasti fyysistä. Siksi sitä pidetään ympäristöystävällisenä materiaalina. Ja tästä syystä vaahtoa ja sen johdannaisia ​​käytetään elintarviketeollisuudessa. Erityisesti elintarvikkeiden, vihannesten, kertakäyttöastiastojen pakkausten valmistuksessa.

Vaahtomuovin osalta on aina kysymys sen vaikutuksesta terveyteen. Eräässä muodossa tai muussa - elintarviketeollisuudessa, rakennusteollisuudessa tai muussa - materiaalissa on laskennallinen myrkyllisyys, ja siihen liittyy suurin kielteinen vaikutus henkilöön. Ja kaikki styreenin polymeroinnin takia. Laajennettu polystyreeni hapettuu H20: n vaikutuksen alaisena ja sen seurauksena styreeni on ulkoisessa ympäristössä.

Tällaiset "argumentit" tekevät henkilöstä hymyn ainakin vähän tuttuun kemiaan. Kyllä, yksinkertaisesti vaahto voi olla todella vaarallinen. Mutta tämä vaatii lämpötilan vähintään 320 astetta nollan yläpuolella. Suurin mahdollinen vaikutus kodeissaan voi vaihdella -50: stä + 70: een. Ja sitten, jos puhumme äärimmäisistä lämpötiloista, jotka löytyvät kaukana pohjoisessa tai subtrooppisessa ilmastossa.

Nämä lausunnot perustuvat Moskovan Hygienia-tutkimuslaitoksen tutkimukseen. F. F. Erisman. Tutkijat otti ilmamääriä vaahtoa eristetyissä koteissa, eikä styreenin läsnäoloa löydy. EU: n REACH-asetus, joka valvoo kemikaalien tuotantoa vuodesta 2007, ei myöskään havainnut vaahtomuovin kielteisiä vaikutuksia ihmisen kehon lisääntymiseen ja muihin järjestelmiin.

Yksi vaahdon pääominaisuuksista - matala lämmönjohtavuus. Se voi vaihdella eri tekijöiden mukaan. Mutta muutenkin se vaihtelee 0,028 - 0,045 W / mK. Puun selvittämiseksi tämä luku on 0,058 W / mK, kuonanvillalle 0,048, puukuitulevyille 0,045. Se, että Euroopassa polystyreeni maksaa niin paljon kuin puukuidun eristys kertoo paljon. Kiihkeässä Saksassa, jossa jokaisella senttimetrillä ja jokaisesta rakeesta lasketaan, se kestää kymmeniä miljoonia neliömetriä asuntoja. Jopa tiukka saksalainen rakentajien ammattilaisten yhteisö ei vaadi vaahtomuovia eristyksen ja pinnoitteen materiaalina.

Vaahdon lämmönjohtavien ominaisuuksien lisäksi on monia muita etuja. Yksi niistä - korkea kosteuden kestävyys. Se viittaa hydrofobisiin ei-polaarisiin polymeereihin. Tämä tarkoittaa, että se ei menetä ominaisuuksiaan eikä muutu lainkaan kosketuksiin veden kanssa. Yksi yritys teki kokeilun, joka seurasi monien vuosien ajan keskeneräistä taloa. Polyfoam kaikki tällä kertaa oli ulkona - sateessa, lumi, lämpö, ​​tuulet. 12 vuoden kuluttua hänet vietiin laboratorioon tarkastusta varten. Kävi ilmi, että yläkerros oli hieman kellastunut. Alle se oli kaikki samaa lumenvalkoista vaahtoa.

Syy, miksi tätä materiaalia voidaan kutsua epäluotettavaksi, on suunnittelijoiden virheissä. Esimerkiksi höyryä läpäisevä polystyreenivaahto voi aiheuttaa ongelmia huonosti taitetuissa rakenteissa. Kun materiaali kertyy kosteudelle ja jäähtyy huonosti kylmällä säällä, se jäätyy. Mutta virheellisellä hyödyntämisellä ei ole mitään tekemistä materiaalin ominaisuuksien kanssa.

Toinen kysymys, joka on tärkeä selvittää, on orgaanisen pilaantumisen johtavuus, kuten sieni, sammalta, hometta. Asuintalojen rakentamisessa käytettävä materiaali ei saa johtaa orgaaniseen aineeseen huoneeseen. Vaahto testattiin laboratorioissa, joissa olosuhteet olivat mukavimmat sienen ja homeen leviämisen kannalta. Toisin kuin muut materiaalit, se oli täysin puhdas.

Vaahtomuovin toinen etu on sen keveys ja monipuolisuus. Leikkausta varten ei tarvita erikoistyökaluja. Kaikki voidaan tehdä improvisoituilla välineillä, ilman naamioita, hengityssuojaimia, käsineitä. Se on helppo kuljettaa. Se on helppo koota ja purkaa. Vaahto on kaikkien saatavilla, hänellä on edullinen hinta. Se ei vaadi suuria kustannuksia sekä tuotannossa että asennuksessa.

Vaahtopakkaus

Polyfoam on laajalti jaettu pakkausteollisuudelle. Suurin osa sitä luultavasti käytetään vain rakentamiseen. Tätä materiaalia käytetään tuotteiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen, huonekalujen, lasin, hauras-aineiden, kodinkoneiden kuljetukseen.

Elintarviketeollisuudessa vaahtoa käytetään useista syistä. Ensinnäkin se on myrkytöntä. Sen vuoksi sitä käytetään kuormalavojen tuottamiseen, jotka säilyttävät paitsi ruokaa myös valmisruokaa. Toiseksi materiaali ei anna lämmön läpi, joten ne valmistavat nopeasti elintarvikepakkauksia sen pitämiseksi oikeassa lämpötilassa. Lisäksi paitsi pitää ruoka kuumana, mutta myös säilyttää lämpötila alhaiset säiliöt jäätelölle, sooda.

Pakkaus vaahdosta kuljetukseen syntyy materiaalista, jonka tiheys on PSB-S-25: stä PSB-S-35: een. Polystyreeni vaahto, jota käytetään kalusteiden ja kodinkoneiden kuljettamiseen, tiheämpi. Huonekalujen ja peilien kuljetukseen tehdään erityisiä kulmia. Ovet - "U-muotoiset" profiilit. Kodinkoneiden - erikoislaatikot jne. Tämä materiaali on sekä kevyt että kestävä. Siksi toisaalta se säilyttää luotettavasti kuljetettavansa, toisaalta se ei lisää kuljetetun painoa.

Vaahtopakkausten toinen käyttöalue on lääke. Farmakologiset yritykset käyttävät vaahtosäiliöitä valmisteiden varastoimiseen sekä helposti hajoavien kapseleiden, koeputkien ja muiden lääketieteellisten pakkausten valmistukseen. Kaikki samat edut - kosteuden kestävyys, kestävyys, keveys - tekevät vaahtokontista välttämättömän lisävarusteen.

Missä muualla käytetään vaahtoa

Kuten on todettu, vaahtomuovi on kevyt, kestävä ja ei kaprioginen materiaali, jolla on alhainen hinta ja lämmönjohtavuus. Nämä ominaisuudet määrittävät sen suosion. Siksi vaahtoa käytetään eri elämänalueilla.

Näiden alueiden - rakentamisen, elintarviketeollisuuden ja vaahdon lisäksi - käytetään aktiivisesti pakkaus- ja mainostusteollisuudessa. Mainostaulut ja muut tavalliset mainosmoduulit eivät todennäköisesti yllätyksiä kenellekään. Mutta kolmiulotteiset mallit ovat täysin erilaisia. Yhdysvalloissa PR-ihmiset ymmärtävät, että ihmiset alkoivat kiinnittää vähemmän huomiota mainontaan. Esimerkiksi lehden lukeminen, henkilö kääntää mainos-sivun. Siksi ne ilmestyi erilaisia ​​aromaattisia välilehtiä, ulkoasuja, harmonisia ja niin edelleen. No, ulkona mainonta näytti 3d malleja. Kuvittele, että aja moottoritietä pitkin ja spiderman roikkuu sinusta mainostaulusta. Kyllä, kyllä, kaikki nämä mallit on valmistettu vaahdosta. Ja jättiläinen King Kong, Jurassic Parkin dinosaurukset ja kaikki muu. He tekevät myös koristepylväät, kehykset ja erilaiset koristeet ylellisissä kodeissa.

Käytetty vaahto laivanrakennuksessa. Pelkästään pelastushihnoja ei ole, mutta myös pienet veneet, ponttonit ja poijuja. Polyfoam huonosti kulkee paitsi lämpöä myös sähköä. Sen vuoksi sitä käytetään sähkötekniikassa. Vaatteissa vaahtopolystyreeni rakeet toimivat eristeinä. Se, että kalusteiden, koneiden ja muiden herkkien asioiden pakkaaminen on välttämätöntä, tunnetaan kaikille, jotka ovat koskaan olleet kotitaloustavaroiden myymälöissä.

Polyfoam, yksi vuosisadan suosituimmista materiaaleista. Hän on ollut olemassa yli puoli vuosisataa ja tänä aikana hän onnistui tunkeutumaan kaikkialle. Yksi harvoista, mutta erittäin merkittävistä vaahtomuovin haitoista on kierrätys. Se kestää ympäristövaikutuksia, joten se hajoaa satoja vuosia, jopa muovia pidempään. Kierrä se on vaikeaa ja kannattamatonta. Kierrätyksen jälkeen sitä voidaan käyttää vain liimana. Suurin saastuminen syntyy vaahtomuovikupista, jotka Yhdysvalloissa lähettävät noin 25 miljardia vuodessa. Tästä syystä ympäristönsuojelijat haluavat vähentää vaahtomuovin tuotantoa ainakin elintarvikkeiden ja palvelujen alalla.

Nyky-yhteiskunta yrittää torjua pilaantumista. Siksi vaahto, kuten tavallinen muovi, on yhä enemmän "vainoa". Ihannetapauksessa maailmanlaajuinen ympäristöyhteisö haluaa minimoida sen käytön elintarvike- ja pakkausteollisuudessa jättäen vain välttämättömimmät. Tulevaisuuteen nähden on vaikea ennustaa, mitä tapahtuu vaahtomuovilla ja muilla ympäristöä vahingoittavilla pakkausmateriaaleilla.

Rambler kertoo tästä.

Yhteistyökumppanimme

Yrityksemme toimii tiiviissä yhteistyössä monien Venäjän kalastuksen kanssa.

Asiakkaidemme joukossa on ainutlaatuinen ja suuri yritys liittovaltion valtion Unitary Enterprise "Tribal Trout Plant" Adler "
Laaja valikoima viljeltyjä kalalajeja ovat taimen ja sampi. Taimenen lisäksi tärkeimmät tarhatut taimenet,
Tällä maatilalla kasvatetaan kaksi ainutlaatuista taimentapaa!
Tällä kalanviljelylaitoksella kasvatettuja kaloja pidetään maamme laatustandardina! Loppujen lopuksi se kasvaa artesiaveteen.
Laitoksen tuotteet voidaan ostaa elävänä tai jäähdytettynä, joka on pakattu yhtiömme tuottamiin lämpöpakkauksiin.
Kasvavan lisäksi kalastustoiminta pannaan täytäntöön paistinpennun ja kaviaarin (näiden lajien jalostukseen),
jotka kuljetetaan myös tuotteillemme erityisesti kehitetyissä lämpöastioissa.

Yrityksen "My Home" -ryhmä toivoo lisää vaurautta ja hyödyllistä yhteistyötä!

Sberbankin haaran rekonstruointi

MY HOUSE -yhtiö on saanut päätökseen Venäjän federaation Sberbankin Novoshakhtinskin haaran tilojen jälleenrakennuksen osoitteessa Novoshakhtinsk, ul. Sadovaya, 34. Kohteen kokonaispinta-ala on 575 neliömetriä. Toimisto sai päivitetyn infrastruktuurin, pankkiautomaatit ja palvelupäätteet, ilmastoinnin ja ilmastoinnin, valaistuksen, sisustusratkaisut, sisäisen ergonomian muuttamisen, mikä helpottaa kävijöiden käyttöä. Kaikki teokset valmistui ajoissa ottaen huomioon kaikki normit ja vaatimukset.

Kiinteä muotti polystyreenivaahdosta

Lämmin esivalmistetut monoliittitalot

Polystyreenin kiinteä muotti on suunniteltu eri korkeuksien monoliittisten rakennusten nopeaan rakentamiseen. Tämä lämpöä säästävä tekniikka lämmönkestävyyden, äänen eristyksen, mukavuuden, yksinkertaisuuden, nopeuden ja kestävyyden sekä rakennusten kestävyyden takia kuuluu korkeaan teknologiaan rakennusalalla. Sen käyttö on erittäin tehokasta, kun rakennuksen suuri nopeus ja rakennuksen lämpöhyötysuhde ovat olennaisen tärkeitä.

Pysyvän muottirakenteen lohkot "Lämmin talot" ovat kaksi levyä laajennetusta polystyreenistä, jonka lukitusjärjestelmä on yhdistetty laajennetun polystyreeni- tai metallipuskureiden kanssa. Levyjen välinen sisätila on vahvistettu ja täytetty betonilla. Lukkojen järjestelmä, joka sijaitsee yläpuolella, alapuolella ja lohkon päissä, yhdistää kiinteät lohkot kiinteästi seinämien asentamiseen ja poistaa betonin virran.

Säästä rakennuksen ja käytön mukaan

1. Seinien korkea lämpötehokkuus on keino välttää korkeita kustannuksia kalliiden lämmityslaitteiden hankinnasta, polttoaineen kuljetuksesta, käyttöajoista ja työvoimakustannuksista. Talvella lämmitystoiminta ja ilmastointilaite kesällä rakennuksessa, joka on rakennettu "lämmin koti" -tekniikalla, on 3-3,5 kertaa pienempi kuin tiilitalo.

2. Rakennusajan lyhentäminen, yksi tärkeimmistä sijoitetun pääoman tuotto-indikaattoreista. Perinteisiä materiaaleja käytettäessä talon rakentaminen venytetään vuosia. Sama seinäalue on 10 kertaa nopeampi kuin tiili. Siksi käytät noin 3-4 kertaa vähemmän rakennuttajien työvoimakustannuksista kuin perinteisten tiilien rakentamisesta.

3. Muita hyödyllisiä alueita. "Lämmin talon" seinien paksuus on vain 25 cm, mikä on verraten pienempi kuin muiden rakennusmateriaalien seinämien paksuus samalla lämmönkestävyysominaisuudella.

4. Tuotannon helpottaminen. Halutessasi ja taidoilla voit rakentaa talon omaan ja säästää rahaa.

5. Säästäminen säätiön rakentamisessa, sillä "lämmin kodin" seinät luovat paljon pienemmän kuorman säätöön verrattuna muihin seinämateriaaleihin.

6. Säästää seinäaineiden kustannuksia. "Lämmin talon" seinämän hinta on noin 1,5 kertaa pienempi kuin tiilien seinän kustannukset, jotka ovat samanlaisia ​​kuin lämmön säästö.

7. Helppo asentaa viemärit, vesiputket ja sähköjohdot. Tämän seurauksena säästöt näissä töissä.

Kuinka paljon neliömetriä pysyvää muottirakennusta maksaa?

Venäjän alueella on suuri määrä yrityksiä, jotka harjoittavat laajennetun polystyreenilohkareiden valmistusta kiinteän muottirakenteen asennusta varten.

Luettelo valmistajista

Chelyabinsk company LLC "DSM Stroy" - harjoittaa tuotantoa ja myyntiä polystyreeni vaahto lohkojen käytetään monoliittirakenteessa kiinteänä muottiin.

 • Kunkin tuotteen hinta on 218 ruplaa.
 • Tarkemmat tiedot yhtiön verkkosivuilla osoitteessa http://dsmstroy.tiu.ru/.

Yritys "My Home" toimii Rostov-on-Donissa, joka myy kiinteitä polystyreenivaahtomuovia.

 • Pysyvän muottien neliömetrihinta on 480-500 ruplaa.
 • Yksityiskohdat - puhelimitse +7 8632-563-647.

Ufa-yhtiö "Timal" myy ja rakentaa rakennuksia lämpölohkojen ja polystyreeni-vaahtomuottien perusteella.

 • Laajennetun polystyreenin kiinteän muottirakenteen kustannukset perustuksen rakentamiseksi ovat 220 ruplaa yksikköä kohden.
 • Virallinen sivusto on http: //time.rf //.

Zhilinon (Moskovan alue) Lyubertsy-alueella sijaitseva yksi PKP Teply domin suurimmista laajentuneista polystyreeni-lohkojen valmistajista.

 • Yhtiön myymät materiaalit valmistetaan yhtenä ja yhdistetyssä muodossa.
 • Joukkolähetyksiin tarvitaan joustava alennusjärjestelmä.
 • Lämmin talon virallinen sivusto - http://www.tpdm.ru/.
 • Tällä sivustolla milloin tahansa käytettävissä oleva laskin sopiva laskenta tarvittavasta määrästä rakennusmateriaaleja.

Hinnasto, mukaan lukien kiinteän muottien kustannukset yhdestä Venäjän johtavien valmistajien valmistajista:

Laskin laskettaessa materiaalin kustannuksia ja määrää

Yksi johtavista kiinteitä muottirakenteita valmistavista johtajista, LLC Non-removable Formwork, tarjoaa asiakkailleen pienen kätevän ohjelman, jonka avulla voit laskea betonin, raudoituksen ja lohkojen vaaditut määrät / kustannukset yksittäisten parametrien mukaan.

Ohjelma on yksinkertainen ja intuitiivinen, ja sen käytöstä saadut tulokset ovat mahdollisimman lähellä todellisia.

Luonnollisesti monoliittiselle rakentamiselle on välttämätöntä tehdä laskelmia materiaalitoimittajan yrityksessä, mutta alustavaa arviointia varten se ei ole korvaamatonta.

Kiinteä polystyreeni-vaahtomuotti - hinta- ja asennustekniikka

Nykyisin moderni ja jatkuvasti kehittyvä suunnitelma asuinrakennusten ja hallintorakennusten rakentamisessa ovat monoliittisia rakenteita, jotka on rakennettu käyttäen betonin valumenetelmää muottiin.

kustannuslaskenta

Jotta rakennustuotteen kustannustehokkuus voidaan määrittää jo ennen rakentamisen aloittamista. Tällaiset laskelmat suoritetaan riippuen rakenteen koosta ja materiaalien kustannuksista.

Keskeiset indikaattorit

Laskemiseksi sinun on tiedettävä seuraavien arvojen arvo:

 • Muottien määrä ja kustannukset 1 neliöön.
 • Betonin määrä ja sen kustannukset täyttävät 1 neliö.
 • Vahvistuksen määrä ja kustannukset.
 • Rakennuksen seinien pinta-ala.

Laskentayksikkö

 • Seinien pinta-ala miinus ikkunan ja oven aukko on 180 m2.
 • Muottipinta 3,3 kpl / m2, arvo 490 ruplaa; 180 m2 * 490 rup. = 88,2 tuhatta ruplaa.
 • Betoni 0,15 m3 / m2 3 tuhannen ruplan hintaan. per kuutio; 180m2 * 0,15m3 * 3000 hieroa. = 81 tuhatta ruplaa.
 • Armature: 10 kg / m2 21 tuhatta ruplaa kohti. tonnia kohden; 180m2 * 10 kg * 21,000 hieroa = 37,8 tuhatta ruplaa.

Saadaksesi lopulliset kustannukset, kaikki jäljellä on kerätä tuloksena olevat arvot:

88,2 + 81 + 3,78 = 207 tuhatta ruplaa.

Monoliittiset rakennukset, jotka tekniikka pystyttää käyttäen kiinteää muottirakennetta, ovat nykyisin halvin, pystytetty mahdollisimman lyhyessä ajassa ja samaan aikaan lämpimimmät rakennukset, jotka eivät tarvitse lisäeristeitä.

Muottien tyypit

Muotti on laatatyyppinen rakenne, joka on täytetty sementtilaastilla, jota ilman rakennustyömaata ei ole. Tämäntyyppinen rakenne on välttämätöntä, jotta saadaan aikaan täysin tasainen perustus tai kehys tulevasta rakenteesta.

Rakenteita on kahta tyyppiä:

 1. Irrotettava. Tällaiset rakenteet on koottu useista osista ja ne voidaan purkaa helposti betonilaattojen jälkeen tai on täysin kovettu. Tämäntyyppinen muotti on ihanteellinen perustusten rakentamiseen, monoliittisten kehysten, koriste-elementtien tai portaikkojen luomiseen. Irrotettavat lomakkeet soveltuvat uudelleenkäytettäväksi, voit tehdä ne itse tai vuokrata ne rakennusyritykseltä.
 2. Irrotettava. Tällaiset muodot ovat ehdottomasti irrotettavia ja pysyvät yhtenäisenä, kaadetun liuoksen kanssa. Kun lahti on rakenteeltaan koottu tällainen muoto, ne pysyvät yhtenä kokonaisuutena. Lisäksi eristävä materiaali voi olla erinomainen lämmön-, ääni- ja kosteutta kestävä kerros. Riippuen materiaaleista, joista tällainen lomake on tehty, erotetaan seuraavat tyypit:
  1. Schepotsementnaya.
  2. Arbolite tai fibrolitovaya.
  3. Polystyreenivaahto.
  4. Yleinen, betoni.

Kiinteän muottien edut ja haitat

Kiinteiden lomakkeiden käytön edut ja haitat rakentamisessa tulisi ottaa huomioon tämän materiaalin tärkeimmät ominaisuudet verrattuna muihin rakennusmenetelmiin ja materiaaleihin.

Lämmöneristys

Monoliittisen rakennustekniikan avulla luodut kiinteät lomakkeet täyttävät standardointiasiakirjojen vaatimukset, joiden mukaan venäläisten leveyspiirien osalta rakenteen termisen resistanssin tulisi olla välillä 3,1 - 3,4 m2 * 0 C / W.

Tällaisen seinämän paksuusparametri on 0,25 m, kun taas muiden materiaalien seinämät, joilla on samat lämpöresistanssit, ovat paljon paksumpia:

 • Kevytbetonin lohkot 0,6-0,9 m.
 • Hollow tiili 0.9-1.5 m.
 • Hedelmällinen tiili 2-2,5 m.
 • Puu 0,5m.

On kuitenkin huomattava, että on olemassa yhdistettyjä rakennustekniikoita, joiden avulla saavutetaan sama vastus, jolla on pienempi seinämän paksuus. Esimerkkinä tällaisesta tekniikasta voi olla tiiliseinät, joissa on eristetty, vuorattu julkisivu.

Höyryläpäisevyys

Pysyvistä muotteista valmistetut seinät ovat höyrynkestäviä, joten tämäntyyppisissä rakennuksissa on varmasti hyvä ilmanvaihto- ja pakokaasutyyppi. Kehitysrakentamisessa on mahdollista tehdä ilmanvaihtoa koskeva päätös, koska tällaisten rakennusten seinät ovat myös höyryä läpäisemättömiä.

Tämäntyyppisiin rakennuksiin on saatavana seuraavia tyyppisiä ilmanvaihtoa:

 1. Pakotettu pakokaasu, käyttäen sähköisiä tuulettimia ja ilmakanavia, jotka sijaitsevat seinien ja kattojen takana.
 2. Autonominen, joka tuottaa luonnollista ilmavirtaa erikoistuneiden aukkojen tai ikkunoiden kautta.
 3. Asennus ikkunoiden runkoihin integroidulla venttiilillä jatkuvaan ilmanvaihtoon.

Asennuksen nopeus

Kiinteiden suojien käyttö mahdollistaa mahdollisimman vähäisen rakennusaikan. Jos harkitsemme rakennusten rakentamista eri tekniikoilla, joilla on sama määrä päteviä asiantuntijoita, tämä tekniikka on verrattavissa pienikokoisten kevyiden betonilohkareiden rakenteen tai kehysrakentamismenetelmän toteuttamiseen.

Esimerkiksi yhden kerroksen talon seinät, joiden parametrit ovat 10-12 metriä 5-8 rakennuttajaa, voidaan rakentaa vain 7-14 päivässä.

Äänieristys

Taattu, erinomainen äänieristys sekä ulkoisista melulähteistä että sisäisistä osista.

Jotta ymmärtäisimme talojen äänieristyksen pysyvän muottirakenteen hyvänä, ota huomioon seuraavat indikaattorit eri rakennusmateriaaleille:

 • Kiinteä muotti - 49 dB.
 • Silikaattitiili 1,2 cm leveä - 45 dB.
 • Mineraalivillalla täytetty kipsilevykehys - 48 dB.
 • Vaahtobetonilohko - 41 dB.

Huolimatta siitä, että muottien ja kipsilevyjen indikaattorit ovat hyvin lähellä, on huomattava, että kehysosio tekee täydellisesti iskuja.

Styroksiformulaatio

Kiinteät polystyreeni-vaahtomuodot - yksinkertaisin, kestävä ja tärkein, halpa rakennusmateriaali. Tämäntyyppinen kerros on höyryä läpäisevä ja antaa sinulle mahdollisuuden luoda hengittäviä seiniä parannetulla lämmöneristyksellä. Pienen talon rakentamiseen se on suosituin materiaali.

Jos haluat lopettaa tämäntyyppisten muottien valitsemisen, sinun ei pidä unohtaa sen etuja:

 1. Polystyreenin erinomainen eristyskyky.
 2. Korkea turvallisuus tulipalossa.
 3. Korkea asennusnopeus ja lohkojen asennus.
 4. Alhainen tiheys takaa suojauksen säätimen ylikuormitukselta.
 5. Pieni paino.
 6. Korkea tiiviys ja vedenpitävyys.
 7. Suuri suojaus sieniä, rotua ja loisia vastaan.
 8. Edullinen rakennusmateriaalien suhde rakenteen laatuun ja kestävyyteen.

Polystyreenilohkojen tyypit

 • Yksityinen - seinän perusta.
 • Loppu - tavallinen lohko, jossa yhdellä reunalla oleva tulppa.
 • Seinä on seinän risteyksessä.
 • U-muotoinen - ikkunan aukon yläosaan.
 • Pyöritettävä polvi liitäntään missä tahansa kulmassa.

Kiinteiden muotojen seinämien ominaisuudet

 • Paksuus ilman viimeistelymateriaaleja on 0,35 m, josta 0,1 m on ulkoinen ja sisäinen eristys ja 0,15 m on betoni monoliitti.
 • Seinäpaino ilman viimeistelyä - 280 kg 1 m2.
 • Lämmönjohtavuus 0,036 W / m * K.
 • Lämmönkestävyys on 3,2 m2 * K / W.
 • Höyryläpäisevyys on 0,032 mg / m * h * Pa.
 • Veden imeytyminen 0,1% päivässä.
 • Äänieristys 53 dB.
 • Palonestoaine, luokka 2, itsestään sammuva materiaali.
Kiinteä muotti "Mosstroy"

ominaisuudet

 1. Esteettinen vetovoima johtuu siitä, että kootut lohkot luovat täysin tasaisen, sileän pinnan. Lisäksi laajennettuun polystyreeniin on helppo tehdä reikiä tai uria piilottamalla johdot tai putki.
 2. Palonkestävyys. Lohkojen valmistuksessa käytetään polymeeriä, jossa on syttyvyysryhmä G-2, ja tämä osoittaa, että sen koostumuksessa on lisäaineita, jotka johtavat itsenäiseen vaimennukseen.
 3. Ekologinen puhtaus. Polymeeri ei ole palava tai radioaktiivinen, yli 95 prosentin lohkot ovat ilmaa. Kosteuden kestävyys ei salli sellaisten olosuhteiden luomista, jotka ovat edullisia sienten, rottien tai homeen kasvulle ja kehitykselle. Hyönteiset ja jyrsijät ovat neutraaleja polystyreeniin.
 4. Pitkä käyttöaika. Laajennettu polystyreeni luo edullisimmat olosuhteet betonille, jossa on vakaa lämpötilajärjestelmä ja pieni kosteus, jonka ansiosta se pystyy pitämään lujuutensa kauemmin.

Hinnoittelupolitiikka

Tällaisen rakennusmateriaalin tuottaminen ei ole liian kallista, joten eri valmistajien muottipalkkojen eroja voi esiintyä myyntialueiden, kysynnän ja ilmasto-olojen mukaan:

 • "Mosstoy" tarjoaa tuotteitaan hintarajoituksissa 500 ruplasta. (seinälohkasuora, paksuus - 0,5 cm) jopa 780 ruplaa. (kulmakappale, paksuus - 0,1 cm), kalvot, pistokkeet ja muut lisärakenteet voivat maksaa 20-30 ruplaa;
 • "Termomonolit" Samara pyytää tuotteitaan 780 ruplaa. ja lisäksi takaa ostajan parantuneen materiaalin suorituskyvyn johtuen ainutlaatuisesta yhdistelmästä muovia ja polystyreeniä lohkoissa.
 • "Technoblock" Moskova tarjoaa kalleimmat lohkot, joiden hinta on 1,77-2,5 tuhatta ruplaa. vuorattu toisella puolella keinokivellä.

Huolimatta siitä, että hinnat saattavat tuntua kaukana halvemmasta, loppujen lopuksi rakentaminen on paljon halvempaa kuin tavallisten tiilien tai kevyiden betonilohkojen talon rakentaminen ja seinien eristäminen.

Asennustekniikka

Kaksi ihmistä riittää rakentamaan talon pysyvistä muottirakenteista, ja se voi olla jopa ammattitaitoisia ammattilaisia ​​ilman erikoistuneita tietoja ja taitoja. Ei ole tarvetta käyttää mitään työkaluja, mutta tärkein asia on, että rakennustyömaalla on kaikki tarvittavat lohkot ja betonilaasturit.

Asennusvaiheet

 1. Polystyreenilohkojen asennus. Ensimmäinen rivi muottiin on asennettava pohjan vedetöntä pintaa varten ja seinien ja pohjaseinien väliin kiinnitettävät lujitustangot tulee pujottaa lohkoihin. Erityistä huomiota on kiinnitettävä rakenteiden suunnittelumittausten noudattamiseen ja väliseinien taivutuspaikkojen esiintymiseen. Jokaisen seuraavan rivin lohkojen on oltava puoliksi poikkeamia edellisestä rivistä. Tämä on tarpeen rakenteen jäykkyyden lisäämiseksi.
 2. Asennusosat. Jokainen lohkon rivi on kiinnitettävä vaakasuoraan lujitetuilla sauvoilla. Tätä varten lohkoilla on erikoistuneita uria sisäisissä hyppyissä. Vavat ovat päällekkäin ja ne on liitetty vaijeriin pystysuuntaisilla tangoilla. Vahvistus mahdollistaa rakenteen lujuuden lisäämisen ja alentaa betonin painetta itse muottiin.
 3. Juotto ratkaisu. Ennen kaatamista on välttämätöntä laittaa muottiin kaikki kaapeliputket ja muut viestit, jotka on tarkoitus sulkea seinään. Betoni kaatamiseksi tapahtuu ilman rakeita tai muita suuria jyviä sisältäviä aggregaatteja. Betoni kaadetaan vaiheisiin, joiden korkeus on enintään metriä (3-4 riviä lohkoa). Betonia ei kaadettu kaulaan. Kaatamisen jälkeen liuos tiivistetään ja tasoitetaan.

Tällä tavoin rakennetta kaadetaan haluttuun korkeuteen.

Kiinteä muotti Tehnoblock-Kombi: näkymä ulko-osasta

Laajennetun polystyreenin kiinteän muottirakenteen kustannukset

Monet yritykset valmistavat kiinteitä muottirakenteita laajennetusta polystyreenistä Venäjällä.

Hinnoittelun yritysten tarkistaminen

1. LLC DSM-Stroy, Chelyabinsk - valmistaa ja myy kiinteitä muottilohkoja monoliittiseen rakentamiseen. Kiinteä polystyreeni vaahtomuotti, jonka hinta on 218 ruplaa / kpl. Sivusto http://dsmstroy.tiu.ru/.

2. LLC "My Home", Rostov-on-Don - myy kiinteää polystyreenivaahtomuovia, jonka hinta on 480-500 ruplaa / neliömetri. Puh. +7 (863) 256-36-47

3. LLC "Timal", Ufa - rakennusten myynti ja rakentaminen vaahtopolystyreeni- ja lämmönkestävällä muottirakenteella. Kiinteä muotti laajennetusta polystyreenistä perustukseen - hinta on 220 ruplaa / kpl. Sivusto http: //tiмал.rF //

4. CJSC "PKP" lämmin koti ", d.Zhilino, 61, Lyuberetsky District, yksi suurimmista polystyreeni-vaahtolohkojen tuottajista kiinteään muottieristykseen. Se toteuttaa kiinteät ja komposiittimateriaalit. Joustava hinnoittelujärjestelmä - suuremman osapuolen ostamisen yhteydessä kustannukset pienenevät. Yhtiön kotisivut tarjoavat kätevän laskimen itse tarvittavasta materiaalimäärästä. Sivusto http://www.tpdm.ru/.

Alla on Venäjän johtajien kiinteä muotti (styroblock) hinnasto:

Styroblock-kustannus - kiinteä polystyreeni vaahtomuotti

Laskin tarvittavan määrän ja rakennuskustannusten laskemiseksi

Yksi kiinteän muottipesän EPS-muottirakennuksen johtavista yrityksistä esittelee ohjelmansa, jonka avulla voit kartoittaa tarvittavat tilavuudet styroblokkien ostoon. Ohjelma on yksinkertainen, mutta sen työn tulokset ovat erittäin houkuttelevia, mikä asettaa vähän epäilyksiä rakennuksen kokonaiskustannusten laskemisen oikeellisuudesta. Lohkojen lukumäärä on kuitenkin lähempänä totuutta. Joka tapauksessa vaaditaan tarkka laskenta yrityksessä, joka toteuttaa vaahtopolystyreenimuottia.

Alla on kuvakaappaus ohjelma kiinteän muottien laskemisesta, ohjelman lataaminen, lataaminen.

Mistä ostaa pysyviä muottialueita alueellasi?

Kuvakaappaus Venäjän kartalta, jossa ne myyvät kiinteitä muottiosastoja

1. Unremovable Decking - Novosibirsk, ul. Sotilaallinen, 7
2. Irrotettava terassi (Eps-muotti) - Astrakhan, ul. Belgorod, 1, of. 2
3. Kasvien pysyvän muottien tuotantoa varten
4. House Gut LLC - 35BK2, Vorontsovskaja Street, Moskova
5.Tikhookeanskaya rakennusyhtiö - Vladivostok, Chapaeva Street, 1B
6. "VBM Pro-Ryazan" LLC - Ryazan, Southern Centre, md. 6b
7.VBM pro-Ryazan
8. Pääomajärjestelmä - Leningradin alue, Gatchina-alue, Gatchina, st. Chekhov, 23, of. 37
9.Tsm-Stroy - Jekaterinburg, ul. Toukokuu, 77
10.Artekostroy - Novosibirsk, ul. Petukhov, 79, of. 207
11.Evrostroykomplekt - Moskovan alue, Leninsky-alue, Rumyantsevon kylä, s. 2, BP Rumyantsevo, boutique 077
12. Rakennustekniikan yritys XXI vuosisata - Chelyabinsk, ul. Voroshilov, 35b
13.Sota - Moskova, st. Shumkina, 20/1, of. 200
14. Mial - Saratov, st. Tankistit, 28, of. 319
15. Radomir - Vladimirskaya oblast, Kovrov g., Ul. Kuusikko, 25
16.Mosoblstroy-31 - Moskovskaya oblast, Voskresensky-alue, Ratmirovo der., St. Laita, 2
17. Lämmin talo - Astrakhan, st. Nikolay Ostrovsky, 148y
18.Polistroy - Rostov-on-Don, kolmas Sakhalin-kaista, 2
19.Oporubka96 - Tyumen, st. Auton korjaus, 8
20. Lämmin talo - Orenburg, Berdin asutus, s. Tehdas, 28/5, rakennus 3

Polystyreeni-vaahtomuovin talo

Kiinteiden polystyreeni-vaahtomuottien rakennustekniikka ilmestyi kauan sitten, 10-12 vuotta sitten. Mutta keskustelu siitä ei kuitenkaan vähennä tähän päivään asti. On paljon mielipiteitä. Valmistajat viittaavat todistuksiin ja väittävät, että rakentamisen tekniikka on hyvin yksinkertainen, luotettava ja turvallinen ympäristölle. Detractors viittaavat päinvastaisiin tosiasioihin. Mutta rakentajat käyttävät tätä tekniikkaa hyvin laajalti, monen yksikön pilvenpiirtäjiltä esikaupunkien latoihin. Siksi kaikkien on tehtävä päätelmänsä itse, ja yritämme lähestyä tätä aihetta objektiivisesti.

Emme asu yksityiskohtaisesti siitä, mikä kiinteä polystyreenivaahtomuotti on. Kutsumme sinua katsomaan alla olevaa videota:

projekti

Muodostetun talon rakentamiseen sopii lähes kaikki hankkeet. Voit ottaa minkä tahansa normaalin tai epätyypillisen asettelun. Voit piirtää kaiken, mikä tulee mieleen, keksiä käämitys- tai kaarevia seiniä - kaikki, mitä sinulla on tarpeeksi mielikuvitusta. Koska laakerit toimivat tällaisissa taloissa, ne täytetään betonilla, ja ne voidaan kaataa mihin tahansa muuhun muotoon, joka on meidän tapauksessa pysyvä muotti. Lisäksi tällainen muotti on melko yksinkertainen. Yksityiskohtaisia ​​tietoja rakenteen rakentamisesta, katso alla.

Talon suunnittelu polystyreeni-vaahtolohkoista

Säätiön valu

Jokainen koti alkaa rakentaa säätiöstä. Kuten missä tahansa kotona, mitään erikoisuutta ei myöskään vaadita tässä. Useimmiten he tekevät optimaalisen hinta - laatua, nauha - säätiötä. Sen paksuus ja korkeus lasketaan suunnitellun rakennuksen massasta riippuen. Muuten, jotkut valmistajat ovat kiinteitä muottiin kaatamisen perusta.

On huomattava, että laajennetun polystyreenin paino ei ole lainkaan suuri ja meillä on noin 200-300 kg kuutiometriä kohti, joten emme voi ottaa sitä huomioon, mutta koska se on suunniteltu kaatamaan betonilla vahvistamisen avulla, seinien kokonaispaino on kunnollinen. Jos verrataan perinteisiin rakennusmateriaalityyppeihin, voimme sanoa, että tämä ei ole helpoin muotoilu. Joka tapauksessa talon perustana, talon perustana, on parempi olla säästämättä.

Jos aiot rakentaa talon ormaan, sinun kannattaa tietää rakennuksen säätiedon yksityiskohdat suolla. Artikkelissa käsitellään, millaisia ​​säätiöitä käytetään parhaiten tällaisissa tapauksissa, sekä kunkin vaiheen vaiheittaista toimintasuunnitelmaa.

Talon seinämien luja kiinnittäminen on tavallista jättää pohja kiinni yläosaan, vahvikkeiden päät. Sitten kiinnitetään kaksi ensimmäistä, pitkittäistä seinän kiinnitysvyötä. Mutta seinissä hieman myöhemmin, ja ennen kuin ne rakennetaan perustukseen, ne on asetettava vesitiiviiksi. Voit tehdä tämän käyttämällä yksinkertaisinta ja edullista kateaineistoa. Pääasia on, että seinät eivät venytä kosteutta ja kylmää maasta.

Walling

Yhden äänen valmistajat sanovat, että talon rakentaminen polystyreeniin, jota ei voida irrottaa, on yksinkertainen. Katsotaanpa rakennusprosessia tarkemmin.

Ensinnäkin laajennetun polystyreeni seinät, kuten missä tahansa, alkavat nostaa kulmista. Tätä varten on saatavana erityisiä kulmakappaleita. Selkeä taso, pystysuora, jos sinulla on klassiset, pystysuorat seinät projektissasi. Lisäksi, kuten tiilet, keräämme seiniä porrastetusti. Ovien ja ikkunoiden aukkojen yhteydessä on tynkä.

Laajennettu polystyreenikulma

Toiseksi, vahvistaminen on tehtävä jokaiselle riville. Vahvistettujen vaakasuuntaisten säikeiden välissä ja pystysuorassa sidontareissa. Ennen kaatamista on tärkeää asettaa pysäyttimet siten, että nestemäinen betoni ei murskata edelleen herkkiä seiniä.

Pysyvän muottien seinien rakentaminen

Kolmanneksi betonia käytetään yleensä M100-200, riippuen rakenteen korkeudesta. On suositeltavaa kaataa se muottiin kerrallaan, kun seinäkoko on koottu, monoliitin luomiseksi. Kondensointi on vaikeaa, mutta tarpeellista. Ilman erityistä vibro-neulaa ei riitä. Betoni on luonnollisesti nostettava betonipumpulla, ja se vaatii betonia, joka on erityisesti valmistettu ja saatettu sekoittimeen. Siksi vain hyvä konkreteri ainakin yhden älykkään miehen kanssa voi tehdä sen omalla tavallaan.

Jos verrataan muihin rakennusmenetelmiin, talon paino muuttuu samanlaiseksi kuin tavanomaisen monoliittisen rakennuksen. Betoni on sama, paksuus on sama. Näin ollen kaikki runkorakenteet ovat paljon helpompia ja säästöt säätiön kehyksen alle ovat merkittävämpiä. Hiilihappopitoiset betonilohkot ovat myös helpompia ja niiden asettaminen ei ole vaikeampaa kuin kiinteiden muottien kokoaminen.
Ilmeisesti tässä vaiheessa ei ole suuria etuja.

Päällekkäisyydet ja katto

Pysyvän muottien valmistajat tarjoavat käytännöllisen materiaalin käyttämistä varten liitoskattiloina. Levyt voidaan sijoittaa, jos tukiseinien mitat lasketaan. Voit kaataa monoliittia, sillä myös tämä tekee pysyvää muottirakennetta. Helppo asentaa parketit. Sama pätee kattoon, voit tehdä mitä tahansa makusi.

Teleskooppiset telineet ovat päällekkäin

Vaikka ostaisimme kiinteän polystyreenistä valmistetun muottitarran, se on myös asennettava tukiin ja kunnolla vahvistetuksi. Tuo vahvistus ennen kaatamista. Kaikki tavalliseen monoliittiseen laattaan. Tässä rakennusvaiheessa ei ole lainkaan eroja.

Styrofoam seinäkoristelu

Julkisivun viimeistely on monipuolista. Yksinkertaisimmista ja halvimpia kittiä ja maalausta varten kalleimmista laattojen leikkauksista.

Laajennettu polystyreeni kestää äkillisiä lämpötilan muutoksia ja sillä on hyvä tartunta. Tämä on mukavaa. Mutta jos haluat kiinnittää sivuraidetta tai tuuletettua julkisivua, sinun on leikattava laajennetun polystyreenin reiät jokaisen ripustuksen alle niin, että osajärjestelmä on kiinnitetty kiinteään betonialustaan.

Jos ulkotilaksi haluat asettaa tiilen talon yli, suosittelemme lukemaan artikkelimme, jossa kuvataan yksityiskohtaisesti kaikki tämän tapahtuman vaiheet. Talon edessä tiilien kanssa ei ole halpaa, mutta talosi julkisivu muuttuu radikaalisti.

Kun sisätilojen seinät on kipsilevyillä kipsattu, minkä jälkeen ne kipataan tai kipsataan käyttäen vahvistusverkkoa. Jos haluat ripustaa jotain raskasta, kuten lämpöpattereita tai kaappeja keittiössä, lasten urheilukeskittymän on poraa reikiä itse betoniin. Kaikki tämä on toteutettavissa, mutta valitettavasti se ei ole yhtä helppoa kuin murskata naulaa puuseinään.

Erikseen on mainittava viestinnän, vesijohtoverkon ja sähkön asennus, sillä polyuretaanivaahdon seinämien yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys on yllättävää. Urat ovat helposti, vaivattomasti veitsellä tai lämpöleukaisella. Jos työskentelet lämpöä kestävällä menetelmällä, pehmeä voi olla pehmeä savu, joten on parempi käyttää yksinkertaista veistä. Mutta verrattuna seinätarjoihin tai reikälevyyn, tämä on täysin järjetöntä.

Sähköverkkojen asettaminen

Lisäksi seinät voidaan sijoittaa putkistoon ja muuhun viestintään etukäteen rakennusvaiheessa ja kaatamalla seinät betonilla.

Viestien asennus seinien sisällä

Lämpöeristys

Polystyreeni-vaahdon ominaisuuksien perusteella se on erittäin hyvä eristys. Siinä on riittävä kosteuden kestävyys ja kestävyys aggressiiviselle ympäristölle. Talo on erittäin lämmin. Mutta on muutamia miinuksia:

1. Alhainen melutaso. Tiheämpi polystyreeni vaahto, sitä kuultavampi on.

2. Luonnon ilmanvaihtoa, eli taloa ei hengitä ollenkaan. Tämä on kaikkien polymeerien ominaisuus. On tehtävä hyvä ilmanvaihtojärjestelmä. Asiantuntijoiden laskelmien mukaan talon tiiliseinien tavanomainen tuuletusjärjestelmä olisi kolme kertaa tavallista. Niinpä lämpö, ​​jonka he halusivat säästää, lentää tuuletusputkeen.

Emme ole vielä tietoisia siitä, että styreenin aiheuttamat vauriot ovat ihmisille houkuttelevia, ja jos tuottajat näyttävät todistuksen, meidän on uskottava, että haitta on vähäinen. Sama pätee myös palovaaraan. Kaikki tietävät kuinka vaahto poltetaan, mutta PPP-valmistajilla on paloturvallisuustodistus. Shoigu, joka oli hätätilanteiden ministeri, kieltää PPP: n käytön yleishyödyllisten palvelujen uudistamisessa, luultavasti ilman syytä. Mutta ajatella kodin rakentamista ja tehdä päätös, siitä, mitä ja miten rakentaa se, kaikkien pitäisi olla itselleen. Tärkeintä ei ole unohtaa sanonta: mittaa seitsemän kertaa, leikataan kerran.

Kiinteät muottirakennukset - edut ja haitat

Talon pysyvää muottialuetta, jota kutsutaan myös termohouseiksi. Ja täältä miksi. Talon seinät alun perin koottiin ontosta polystyreenilohkoista. Sitten nämä aukot on vahvistettu kehyksen pituussuuntaiselle jäykkyydelle ja kaadetaan betoniseosta. Siitä ilmenee yksi monoliittirakenne. Kun kiinteiden muottien tällaisten seinien paksuus on 25 senttimetriä (vakio lohkokoko 1200x250x250 mm), sen lämmönsäästöindikaattorit ovat verrattavissa 50-65 senttimetrin paksuiseen tiiliseinään.

Teknologiahyödyt

Kun analysoimme talojen omistajien arvioita kiinteästä muottirakenteesta, voimme korostaa seuraavia etuja:

 • Talonrakennuksen nopeutettu rakennusaika yhdistettynä edullisiin kustannuksiin;
 • Talon rakentaminen, jossa tällaista kiinteää muottirakennetta käytetään, voidaan suorittaa negatiivisissa ilman lämpötiloissa (-10 ° C asti);
 • Alhainen paine säätöön, mikä mahdollistaa sen kustannusten pienentämisen;
 • Ei tarvitse käyttää voimakkaita nostomekanismeja (niitä voidaan tarvita lattialevyjen asettamiseen);
 • Betoni voidaan kaataa matalapaineisella betonipumpulla tai manuaalisesti erityisen suunnitellun suppilon kautta;
 • Korkeat lämpötilan säästävät seinät;
 • Kyky rakentaa talon minkä tahansa kokoonpanon, helppo kokoonpano runko (lohkot voidaan helposti sahataan ja asennetaan noudattaen periaatetta Lego rakentaja);
 • Tämä tekniikka rakennettu rakenne on suuri;
 • Seinien lujuus niiden pienemmällä paksuudella on verrattavissa tiiliin;
 • Huoneen hyödyllisen tilavuuden lisääntyminen;
 • Asennettujen seinämien lämmittämistä (samoin kuin ääneneristävyys) ei tarvita, lukuun ottamatta rakennuksia, jotka sijaitsevat kylmissä ilmasto-olosuhteissa. Alhaisissa lämpötiloissa tuotetaan paremmat paksuuslokerot (enintään 50 cm);
 • Talon lämmityskustannusten vähentäminen;
 • Saatavilla on suuri valikoima polystyreeni-vaahtomuovielementtejä (kulmaelementit, lohkot, joissa on pistokkeet laitteen avaamiseksi jne.);
 • Helppo viimeistely. Tällaisia ​​seiniä ei tarvitse kohdistaa ennen viimeistelyä. Niille voidaan käyttää kaikkia viimeistelyaineita (sivuraide, palamaton kipsilevy, keraamiset laatat, jne.);
 • Talot, jotka on rakennettu käyttäen polystyreeni-vaahtomuovia, eivät ole alttiita mätää, muotteja ja jyrsijöitä varten;
 • Mahdollisuus antaa viestintä (kaapelit, putket) seinien sisällä. Tätä varten lohkoissa on erityisiä reikiä;
 • Rakennuksen kulmilla on tarkka geometria;
 • Mahdollisuus käyttää tällaisten muottien lohkojen käyttöä lankaliuskan pohjalle. Tällaisen pohjan vedenpitävyys on tarpeeksi järjestelyä viemäröintijärjestelmästä.

Tekniikan puutteita

Polystyreeniin kiinnitetyn muottien haittoihin tulisi sisältyä:

 • Vaara, että suojaamatonta polystyreeni-vaahtoseinää tuhoutuu vuorovaikutuksessa aggressiivisten nesteiden kanssa (bensiini, liuottimet, hapot jne.). Siksi nämä seinät tarvitsevat pakollisen viimeistelyn;
 • Rakennuksen seinämien kuormituksen rajoittaminen (esimerkiksi paine laakerin seinälle ei saa ylittää 70 kiloa);
 • Haitallisten myrkyllisten aineiden vapautuminen kuumentamalla vaahtoa. Siksi suojaa käytetään usein erityisten tulenkestävien kerrosten avulla.

Se on tärkeää! Jotkut tällaisten rakennusten omistajat haluavat purkaa sisemmän polystyreenivaahdon kerrosta. Voit purkaa vaahtoa sisään. On huomattava, että tässä tapauksessa seinien lämmönkestävyys vähenee.

 • Tällaisen muottien huonon höyrykyvyn takia on tarpeen suunnitella talon ilmastointia huolellisesti;
 • Tarvittava maanpäällikkö.

Mitä rakennuksia rakennetaan tällä tekniikalla

Täällä ei käytännössä ole rajoituksia. Tämän tekniikan mukaan voidaan rakentaa:

 • yksityiset talot, mökit, mökit;
 • vähäiset kerrostalot 9 kerrosta;
 • ankkuripaikkoja (karja, broilerikanta jne.);
 • varastot, hangarit;
 • urheilumahdollisuudet (uima-altaat, jääareet, kuntokeskukset);
 • erilaisia ​​julkisia tiloja.

Tärkeitä kohtia

Tällaisten talojen omistajien tarkastelujen perusteella voimme antaa neuvoja - älä käytä vähiten tunnettujen yritysten kiinteää muottiä. Paksun polystyreenin tiheyden on oltava vähintään 25-35 kg / m 3. Muussa tapauksessa se on täynnä:

 • polystyreeni-vaahtolohkojen mureneminen tai halkeilu, mikä edelleen johtaa betonimassan kaatamiseen muottipesästä;
 • muottien kaarevuus betonin painon alle ja tämän seurauksena seinien karheus;
 • vaipan vahvistaminen ja neulominen muottipesät yhteen;
 • myrkyllisten aineiden vapautuminen rakennuksen toiminnan aikana;
 • ja lopulta ajan ja rahan menettäminen.

Ennen kuin ostat tämäntyyppisen muottipuun, muista kysyä myyjältä, että hän antaa hygieenisen todistuksen.

Muut teolliset kiinteät muottipesät

Näihin tyyppeihin kuuluvat:

 1. Kevytrakenteiset lohkot. Vaikuttaa siltä, ​​että ne näyttävät hiukkasilta. Tämä on muotoilun ensimmäinen muoto. Nykyään sitä käytetään harvoin korkeiden kustannusten ja eristysvaatimusten vuoksi.
 2. Lasi-magnesiittirakenteet. Ne ovat kevyitä, mutta niitä ei voi käyttää kantaviin seiniin.
 3. Arbilite-rakenteet. Koostuu sementistä ja puulastuista. Niillä on korkea lämmöneristyskyky, mutta ne ovat melko kalliita.

Pysyvä muotti voidaan tehdä riippumattomasti kosteutta kestävästä vanerista, sementtiä sitovasta lastulevystä tai tasolevystä. Tuloksena on melko voimakas, kosteutta kestävä. Seinällä on kuitenkin vähäiset lämpöeristysominaisuudet. Siksi sinun on lämmitettävä rakennusta, kuten mineraalivillaa. Tarvitset myös vahvistetut vedeneristys- ja kytkentäpidikkeet.

Talon rakentamisen kustannukset pysyvästä muottirakenteesta

Polystyreeni-vaahtomuovilevyjä käytetään rakennusten rakentamiseen mihin tahansa tarkoitukseen, mikä vähentää huomattavasti aikaa ja materiaalikustannuksia.

Yrityksemme valmistaa ja myy pysyvän muottien tukkumyyntielementtejä. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, alennukset, kätevä toimitus ja palvelu.

Tämä muotti on tehty harmittomasta vaahdosta, jonka todistukset vahvistavat.

Kuinka järjestää tilaus ja toimittaa pysyviä muottiosastoja?

Voit ottaa yhteyttä puhelimitseihin Moskovassa (495) 775-60-85 tai sähköpostilla [email protected] ja saada tarvitsemasi tiedot.

Talon rakentamisesta aiheutuvien kustannusten laskeminen pysyvästä muottirakenteesta

Rakennuksen suunnittelussa on tietenkin kysymys rakentamisen kustannuksista yksi tärkeimmistä. Kuinka laskea talon rakentamisen kustannukset? Tietenkin kustannukset riippuvat monista tekijöistä, harkitsemme, miten lasketaan talon rakentamisen kustannukset kiinteästä muottirakenteesta edellyttäen, että talo on rakennettu omaksi, ts. laskemalla sellaisten materiaalien kustannukset, jotka ovat välttämättömiä tällaisen talon seinien rakentamiseksi.

Vaadittavien rakennusmateriaalien luettelo:

Rakennuksen seinän yhden neliömetrin rakentamiseen tarvitaan noin 150 litraa betonia, noin 10 kg: n raudoitus ja kiinteä muotti 1 neliömetri. Oman alueen markkinahintojen ohjaamana on helppo laskea tarvittavien materiaalien kustannukset.

Yksityiskohtaiset arviot kiinteiden muottien talojen rakentamisesta erikseen ottaen huomioon rakennushankkeen ominaisuudet, sijaintipaikan, käytetyt rakennusmateriaalit ja työn kustannukset.