Materiaalien laskeminen lattiapinnoille huoneeseen verkossa

Ennen lattian asentamista on tarpeen tasoittaa kaikki huoneiston tai huoneen lattiat. Lattiapinnoille käytetään pääasiassa sementti-hiekkalaasti. Budjetin säästämiseksi on välttämätöntä laskea oikein ja tarkasti tarvittava määrä materiaaleja myöhempään laastiin lattiapinnoille. Laskenta voidaan tehdä verkkolaskimella lattiapinnoitteen laskemiseksi.

Arvot ovat metreinä, huomioi paksuus. Määritä tässä muodossa (0,00 metriä)

Esimerkki tarvittavien materiaalien lukumäärän laskemisesta.

Laskettaessa tarvittavaa liuoksen määrää käytämme kaavaa:

S × h = V

 • S on huoneen pinta-ala;
 • H on vaaditun kerroksen korkeus;
 • V on vaadittu liuoksen määrä.

Edellä olevan kaavan mukaisesti voimme laskea tarvittavan kuivan tilavuuden seoksesta. Ratkaisun vaaditun tilavuuden laskemisessa tärkeät seikat ovat se, että sementin, hiekan ja veden liuoksen määrä on pienempi kuin kaikkien ainesosien kokonaistilavuus. Joten yhdestä kilogrammasta sementti-hiekkaseosta veden lisäämisen jälkeen saadaan 0,7 kg. ratkaisu. Siten saadaan kaava tarvittavan liuoksen tilavuudelle:

Kuivan seoksen tilavuus / 0,7 = vaaditun liuoksen tilavuus

Sementti ja hiekka myydään laukkuina kilogrammalta, joten ainesosien määrä on laskettava kilogrammoina.

Perustuu siihen, että:

 • yksi kuutiometri sementti-hiekkaseos painaa 1540 kg
 • 1300 kg ainetta on sementin kuutioissa
 • hiekassa - 1625 kg
 • Sementin suhde hiekkaan liuoksessa 1-3
 • Voit tehdä yksittäisten ainesosien yleistettyjä kaavoja.

M c = (S × h / 0,7) × 325

M p = (S × h / 0,7) × 1220

 • M C - vaaditun sementin massa;
 • M p - tarvittavan hiekan massa;
 • S on pinta-ala;
 • h - kerroksen korkeus.

Yhteensä. Käyttämällä online-lattialaastia laskin käytännössä voit välttää lisäkustannuksia ja selvittää materiaalin määrän.

Taulukon volumetriset mittasuhteet eri betonityypeille

Betoni, brändi

Sementin / hiekan / soran suhde

Lattialle laskin

Viimeistelyn viimeistelyyn on tehty kestävä pinnoite ja sandbet-kerros on osoittautunut tässä laadussa:

Kestävä, edullinen, kestävä ja helppokäyttöinen.

Mutta jos lasin sisältämiä materiaaleja ei lasketa oikein, se voi ainakin lopettaa edullisen kalliin materiaalin kustannusten ylittymisestä johtuen, ja se voi olla vähemmän kestävä ja koostumuksessa on pieni tai ylimääräinen sementti.

Tämä laskin luotiin rakentamisohjeiden ja geometrian kaavojen pohjalta - joiden avulla voit helposti laskea hiekkakiven betoniseoksen lattiatäytteessä molemmissa valmiissa pussissa ja sen komponenteissa seoksen itsensä tuottamiseksi.

Laskin laskettaessa lattialaattoja

Tärkeä tekijä on vesi-sementtisuhde - jos lisäät liikaa vettä laatoihin, silloin on helpompi asettaa ja melkein ei tarvitse tehdä ponnistuksia tasoittamiseksi, mutta tämän kääntöpuolen vaikutus on voiman väheneminen ja lisääntynyt hankaus.

Jos yhtäkkiä oli tarpeen lisätä vesimäärää laskeumalla, sementtipitoisuutta on myös lisättävä, mutta valmiissa seoksissa voimme ennustaa tulosta, koska ei tiedetä tarkkaan, kuinka paljon sementtiä oli alun perin seoksessa.

Sementti ylimääräinen sementti näyttäisi lisäävän kustannuksia, mutta itsellenne se ei ole sääli, se on vahvempi, mutta lisääntynyt lujuus aiheuttaa myös rasituksen vaaraa betonissa, ja että se konkreettisesti ymmärtää rauniot, yleensä hyvin vahvat, ei ole mitään havaittavissa hiekkakiveä ja laasti voivat murtua näiden sisäisten rasitusten vuoksi.

Siksi laitteiden komponenttien oikea muotoilu on niin tärkeä.

Sama ilmiö halkeilua kutistumisen takia prosesseja, varsinkin alkuvaiheessa voi vähentää kuitua, polypropeeni, kuten sen saavuttaa pienessä paketissa helpompaa.

Mutta verkko estää halkeamia jo myöhemmässä vaiheessa ja jakaa rasituksen rasituksen ruumiissa olevista kuormista.

Mikä tasoitus on parempi? Valmis sekoitus kaupasta tai kotitekoisesta?

Vastaus tähän kysymykseen on materiaalin nimessä - peskobeton. Usein monet korjauksen päälliköt, puhumattakaan tavallisista ihmisistä, ajattelevat, että se riittää sekoittumaan sementtiin ja hiekkaan saamaan hiekkakiveä.

Tämä on osittain totta, mutta hiekkatehtaaseen tarvitaan tiettyjä hiekan tyyppejä, tavanomaisen karkean kvartsihiekan lisäksi on valittava erilaisia ​​hiekkajäämiä, jotka erottavat hiekkasekoituksen muurauksesta ja kipsistä.

Ja tietenkin, monissa valmisseokseksi käytetään pehmitelisäaineet pienentämiseksi vesisementtisuhteesta ja siten lisätä vahvuus tinkimättä asennuksen helppous.

Jos voit tuoda kotiin useita hiekka-, sementti- ja pehmittimiä, ja sekoita se oikeaan mittasuhteeseen, on aivan mahdollista, että tämän tapahtuman hinta on sama kuin valmis seos, koska useat toimitukset / purkamiset ovat nykyään huomattavia kustannuksia.

Lattialle laskin

Viimeistely- ja korjaustöiden tekeminen alkaa työpaikan valmistelusta, laaditaan työsuunnitelma ja tehdään tarvittavat laskelmat.

Tällä sivulla näkyvä laskin auttaa laskemaan sementtilaastin komponentit määritettyjen parametrien mukaan.

Laskimen komponenttien laskennassa käytettävän liuoksen laite laskeutuu ja tasoittaa lattia, tehdään standardin kaavan - 1: 3.5 mukaan, jossa 1 osa sementti, 3,5 osaa - hienorakeinen hiekka.

Tämä hiukkasfraktiota koskeva arvo on otettu klassisten mittasuhteiden - 1: 3 ja 1: 4 keskimääräisen arvon perusteella. Tämä tarkoittaa, että useimpien esikaupunkien ja yksityisten rakennustöiden osalta suoritettavat työt ovat riittäviä, ottamatta huomioon lisäaineita, pehmittimiä ja vahvistavia aineita.

Laskimen kaavassa käytettyjen raaka-aineiden osalta otettiin sementti M500 ja hienojakoinen hiekka, jonka tilavuuspaino oli 1630 kg / m3. Tämän tuotemerkin sementti riittää hankkimaan brändin M200 tai M300 ratkaisun (riippuen EY: stä), jota käytetään useimmiten tasoittamiseen lakkoilla asuintiloissa.

Tärkeimmät materiaalit laadukkaiden seosten valmistukseen

Laskeja laskettaessa täytyy syöttää huoneen pituus ja leveys, tasoitteen paksuus, haluttu vesi-sementtisuhde ja valita vahvistusmateriaalien läsnäolo tai poissaolot.

Levittimen paksuutta käytettäessä on toivottavaa ottaa huomioon, että vain tasoituskerroksen paksuus on käytettävissä, mikä ei sisällä kuoppien, kuorien ja lastujen syvyyttä ja tilavuutta. Toisin sanoen raskaasti vaurioituneille betoniperustuksille on ensinnäkin huolehdittava säätiön palauttamisesta ja korjaamisesta, ja tämän jälkeen töiden täyttämiseksi on tehtävä tehtävä.

Vesi-sementti-suhde osoittaa, kuinka paljon tai veden määrää käytetään liuoksen vaivaamiseen. Olisi ymmärrettävä, että alhaisen vesipitoisuuden omaavia liuoksia on vaikea jakaa, ne voivat sisältää kuivia osia hiekkaa tai sementtiä.

Sallittu ja minimaalinen paksuus

Sementtikerroksen minimipaksuus on 3 cm

Kun syötät tietoja sementtilaskulevyn laskentaan, näet, että tasoitteen tai tasoituskerroksen paksuuden vähimmäisarvo on vähintään 30-35 mm.

Rakennuskoodin ja sääntöjen mukaan ei ole suositeltavaa pienentää valukappaleiden paksuutta asuinrakennuksissa, koska se voi johtaa hätätilanteisiin ja vähentää tasoituskerroksen käyttöikää.

Vähimmäispaksuus on monella tapaa yksilöllinen ja riippuu siitä, minkä tyyppinen pinnoite se vaatii ja mikä on sen tekninen kunto, mitä komponentteja käytetään ratkaisun aikaansaamiseen riippumatta siitä, käytetäänkö raudoitusta ja mitkä ovat tulevan pinnoitteen vaatimukset.

Esimerkiksi lämmitettäessä lattiaa parvekkeella käyttäen laajennettua polystyreeniä on suositeltavaa täyttää vähintään 4-5 cm: n tasoitusvihjeet. Jos asuinhuoneessa on 15 mm: n korkeuserot, 30-35 mm: n kerros ylittää huoneen korkeimman kohdan.

Eristävän kerroksen laitetta asennettaessa lämpimän veden lattiat, vähintään 30 mm lämpöelementtien pinnan yläpuolella.

Sementtipohjan suurin sallittu paksuus on 10-12 mm. Lattiapalkin laskimessa tämä arvo on rajoitettu 30 cm: iin. Kun asennat tasoituskerroksen, jonka paksuus on yli 12-15 cm, on suositeltavaa käyttää hiekkakivää. Yli 15-20 cm: n paksuisille täyteaineille on toivottavaa lisätä jauhettua savea eri fraktioarvoilla.

Sementtivalmisteiden valmistuksen yhteydessä on ymmärrettävä, että sementtilaastia on suositeltavaa vain, kun lattiaa tasoitetaan korkeuseroilla tai yli 20 mm: n syvyydellä. Muissa tapauksissa voit käyttää erityisiä tasoitusseoksia, jotka on suunniteltu pienien erojen poistamiseksi.

Vesi-sementin vaikutuksen vaikutus seoksen laatuun

Vesi- ja sementtiosuuksien huomioonottamisella koostumuksella on hyvä plastisuus ja se jakautuu helposti

Vesi-sementti -suhde on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka määrittää seoksen laadun ja suorituskyvyn ominaisuudet sen hydratoinnin jälkeen.

Tärkeimmät ominaisuudet, jotka ovat suoraan EY: n riippuvaisia, ovat betonin lujuus ja läpäisemättömyys. Ensimmäinen vaikuttaa betonin laajuuteen ja elämään hydratoinnin jälkeen. Toinen määrittää kosteuden tunkeutumisen nopeuden ja määrän betonin kapillaareissa sen jälkeen, kun se on täysin kuivunut.

Sementtilaastilla sen sulavaa tyyppiä olevan vesi-sementin suhde otetaan vähintään 0,3, mikä tarkoittaa, että liuoksen valmistukseen otetaan veden määrä, joka vastaa 30% sementin massasta.

Online-kerroslaskimella EY: n vähimmäissuhde on 0,30, enintään 0,70. Veden määrän vähentäminen johtaa siihen, että tällainen seos on ongelmallinen jakautumaan pinnan yli, mikä voi johtaa huonon volyymin täyttämiseen, aukkojen muodostumiseen ja pudotuksiin.

Arvon korottaminen johtaa merkkijoukon ja saadun seoksen luokkaan, mikä vaikuttaa suoraan sen lujuuteen.

Materiaalien valinnan vivahteita tasoitettavalle materiaalille

Valmiit kuivat sekoitukset koostuvat tietyn brändin hiekasta ja sementistä.

Seoksen lujuus, lujuusluokka, huokoisuus ja muut tärkeät ominaisuudet riippuvat suoraan valitun komponentin laadusta ja lasin valmistuksen teknisestä puolesta.

Osioiden ostamisen ei pitäisi keskittyä täysin online-laskimen saamiin tietoihin - nämä ovat indikaattoreita, jotka eivät sisällä ennakoimattomia kuluja, virheiden esiintymistä ja materiaalin vahingoittumista.

Sementtivalmisteen komponenttien valinta ja ostaminen tulee keskittyä seuraaviin:

 • Sementti - on peruskomponentti, joka määrittää levyn lujuuden ja tiheyden. Korkean asteen ja lujuusluokan liuoksen saamiseksi käytä korkealaatuista sementtiä. Kun ostat, kannattaa kiinnittää huomiota erän julkaisupäivään, sillä pakattu, märkä tai vanha sementti vaikuttaa välttämättömästi seoksen laatuun vain huonompaan suuntaan.
 • Hiekka - yksityiseen rakentamiseen liittyvästä työstä on toivottavaa käyttää hienojakoista jokisuikua, jonka murto-osa on enintään 2 mm. Karkeaan tai primääriseen kohdistamiseen voit käyttää seosta, jonka murto-osa on enintään 2,5-3 mm. On toivottavaa käyttää hiekkaa ilman ulkomaisia ​​epäpuhtauksia ulkomaisten esineiden, saven, silppukappaleiden muodossa;
 • Vesi - yhdessä pehmittimien kanssa on tärkein sideaine. Veden on oltava puhdasta, ilman maata, siltaa, savea. Ei ole hyväksyttävää käyttää teknistä vettä, joka voi sisältää rasva-aineita, puhdistettuja tuotteita jne.

Muussa tapauksessa seoksen valinta ja osto ei eroa muiden rakennusmateriaalien hankinnasta, vaan se perustuu tuotteen laatuun ja hintaan.

Materiaalit lattiapäällysteiden vahvistamiseksi

Kuitu on suora vaihtoehto klassisille kalusteille

Saumakerroksen vahvistaminen on sementtikerroksen kantavuusteknisten ominaisuuksien lisääntyminen käyttämällä materiaaleja, joilla on suuri lujuus. Perinteinen materiaali sementtivalmisteiden lujittamiseen on teräsvahvistustangot, jotka "neulo" muodostavat lujuuskehyksen.

Ainoa haitta perinteisen lujituksen käyttämisestä on valmiin rakenteen suuri paino.

Yksityisessä rakentamisessa ja asunnoissa tehdyissä töissä raudoituksen käyttö ei ole järkevää, koska tasoituskerroksella ei ole sellaista laitteistoa, joka on jo massiivinen. Vahvistustankojen sijasta on tavallista käyttää metalliristikkoa 10 × 10 cm: n soluilla tai lasikuituilla.

Kun syötät tietoja lattialevyjen ratkaisulomakkeiden komponentteihin, voit valita jommankumman raudoitetun materiaalin.

Tärkein ero teräsverkon ja lujittavan kuidun välillä on sementtiastian vaikutus. Toisin sanoen teräsverkko tarjoaa tasoituskerroksen riittävän lujuuden vain seoksen täydellisen hydratoinnin jälkeen.

Kuitu sitoutuu aktiivisemmin liuoksen hiukkasiin ja suojaa tasoituskerrosta halkeilemasta, aukkojen muodostumisesta ja muista mahdollisista ongelmista, joita ulkoiset tekijät voivat aiheuttaa, jo kosteuden kuivauksessa ja haihtumisessa.

Käytännöllisestä näkökulmasta mikro-kuidun lisäämisen ja sekoittamisen tekniikka huomioon ottaen sen käyttö on edullisempaa, koska se täyttää koko liuoksen tilavuuden ja käytännössä ei aiheuta ylimääräistä kuormitusta substraatille.

Lattiamatkojen laskin - Online-laskenta

Laitteen tasainen ja vahva pohja lattia - tärkein tehtävä liitin. Laitteessa on useita menetelmiä. Ne eroavat valmistusmenetelmässä - esimerkiksi käyttämällä vettä sekoitettaessa liuosta tai vain kuivia materiaaleja. Sen sijaan "märät" -esteet voivat vaihdella sideaineen tyypissä - on olemassa sementtipohjaisia ​​sementtimassoja ja ne ovat - kipsisideaineen pohjalta. Laskimesi avulla voit laskea asianomaisten materiaalien levitystä ja kulutusta. Vertailuarvona käytetään laskentamenetelmiä, jotka tehdään perinteisellä tavalla - käyttämällä vettä ja hiekkaa sisältävää betonia - valmiina sekoituksena, jossa esiintyy todellista sementtiä (sideainetta) ja hiekkaa (aggregaatti) ja joissakin tapauksissa erityisiä lisäaineita (esimerkiksi kuitua - katso lasikuitu). Vertaamme saatuihin tuloksiin muuntyyppisten tasoitustyyppien laskennat - esimerkiksi esivalmistetut lattiat. Tällaisten laskelmien avulla on yleensä mahdollista kuvitella siteiden välinen ero ja erityisesti määrittää lattian kuormitus (selvitä sitoumuksen paino teknologiasta riippuen).

Huoneen pituus ja leveys ilmoitetaan metreinä; kerroksen paksuus - millimetreinä.

Lasin laskeminen (laajennetun savi mukaan lukien)

Laskimesi avulla voit määrittää hiekkasulun, laajennetun saven ja muiden materiaalien kulutuksen, joita voidaan tarvita lattiapinnoitteiden valmistukseen. Tällä hetkellä laskelmissa käytetään seuraavia tasoitustyyppejä (riippuen tasoituskerrosten kokonaisakselusta):

 • klassinen hiekkapuhallettu tie;
 • kuten vaihtoehto 1: ssä, mutta vain käyttämällä laajennettua savikerrosta (vähentää lattian kuormitusta materiaalien kulutuksen vähentämiseksi);
 • sementti-hiekkalaattikerros kerroksella käyttäen ns. "Helppo tie" UBO;
 • lattiapäällysteinen lattiapäällyste, jonka rakenne on löysä kerros ja kipsiväriset laatat.

Vaihtoehtoa 2 käytetään mekaanisen lattiapinnoitteen valmistuksessa, kun sen kokonaispaksuus on yli 70 mm. Tällöin sementtisideaineen seoksesta valmistettu tasoittava kerros on 60 mm. Jäljelle jäävä osa täytetään kerroksella laajennettua savea, jonka jälkeen se impregnoidaan sementtimaidolla. Tällainen kyllästäminen estää laajennetun saven liikkumisen, tiivistää ja tiivistää alla olevan kerroksen.

Tietyissä olosuhteissa (ne voidaan asettaa projektin tai asetusten ja teknisten vaatimusten mukaan), kytkin voidaan vahvistaa metalliristikkoon ja / tai sijoittaa äänieristyskerrokseen. Jälkimmäisessä tapauksessa on tavanomaista puhua "kelluva kerros" - se ei missään tapauksessa liity rakenteellisiin elementteihin (lattialaatta, seinät, väliseinät, pylväät, putkistot jne.). Tämä mahdollistaa iskunkestävän vaikutuksen vähentämisen päällekkäisyydelle ja sulkemisrakenteille estää sen siirtymisen vierekkäisiin huoneisiin ääni- siltojen kautta, jotka muodostuvat esimerkiksi pohjaan kiinnitetyn tasoitteen valmistukseen. Lujitteisten materiaalien laskeminen ja eristekerroksen valmistelu tehdään luvussa "Lisäaineet", joissa niiden kokonaislukumäärän lisäksi ilmoitetaan myös todelliset kustannukset.

 • Floating screed - Saksan tekniikan mukaan.
 • Puolikuiva lattialaatto - mikä se on?
 • SNiP lattialla tasoitetaan.
 • Lattiatoleranssit - laskin.
 • Perinteiset lattiapinnoitteet.

Mitä muuta etsiä lattiakorjauksen suunnittelussa?

On muistettava, että laite laskeutui huoneistossa, kun vanha kerros avataan, sen taustalla olevat elementit poistetaan, esimerkiksi täyttö, ja sen sijaan kaadetaan uusi ukkostaso, itse asiassa on lattian muotoilun muutos. Moskovan hallituksen 25. lokakuuta 2011 antaman päätöslauselman nro 508-pp liitteen lisäyksen nro 1 2.2.6 mukaan tällaiset teokset tunnustetaan uudelleenjärjestelyiksi, ja niiden on laadittava hanke ja koordinoitava ne Moszhilinspektsiissa.

Kuinka paljon laske punnitaan?

Lisäksi Moszhilinspektsiya voi päätöksessään hyväksyä uudistustyön tekemisen, että lattiarakenteen muuttaminen ei johda lattian kuormituksen kasvuun. Tämä vastuuvapauslauseke antaa valvontaviranomaisille mahdollisuuden hyväksyä työtulokset sen jälkeen, kun ne ovat suorittaneet lattiarakenteen. Lattian paino voi olla huomattava. Siksi lattiarakenteen suunnittelussa on otettava huomioon sen kokonaispaino ja joissakin tapauksissa kevyiden elementtien käyttö. Laskimesi avulla voit vertailla tällaisia ​​tekniikoita.

Lasitettaessa laskeutumisen yhteydessä on otettava huomioon lisäkustannukset - toimitus-, purku- ja nostokustannukset lattialle. Kun otetaan huomioon seoksen paino, tällaiset kustannukset voivat olla huomattavia.

Online-laskin lattialaastia laskettaessa

Rakennuksessa ei voi tehdä ilman tasoittamista ja lattiaan tiivistämistä. Tällä menetelmällä voi olla erilaisia ​​tarkoituksia ja se koostuu heterogeenisistä materiaaleista.

Jotta seos kaadetaan oikein, suosittelemme käyttämään online-laskinta laskeaksesi tarvittavat osat lattiapinnoille. Tuloksena saadaan luotettava tulos liuoksen koostumukselle ja tarvittavat materiaalit sille.

Online Floor Tie Laskin

Toinen vaihtoehto on itsenäisesti valmistaa seosta 150 tai 200 merkkien sementtikoostumuksella, joka vaatii sementtimerkkejä M 400 tai M 500 sekoitettuna hiekkaan suhteessa 1: 3 tai 1: 4 vastaavasti ja lisäämällä vettä 0,3 - 0,7 paino-osalla sementtiä riippuen lattiapinnoitteen laatuvaatimuksista. Tässä laskimessa tämä suhde on 0,5.

On pidettävä mielessä, että 1 m3 (kuutiometriä) sementti - hiekkaseosta sen jälkeen, kun se on kaadettu veden kanssa, saadaan noin 0,7 kuutiometriä liuosta. Viitearvon mukaan 1 m3: n sementin irtotiheys on noin 1 300 kg ja hiekka - 1 600. Tarvittava määrä vettä ei voida suositella riittävän tarkasti, koska se on erittäin riippuvainen hiekan kosteudesta, betonin pehmittimien käytöstä jne.

Kun valmis (ostettu) seos on käytössä, sen tarve määritetään sen passiin. Parantamaan lasin ominaisuuksia, se vahvistetaan metalliverkolla tai lasikuidulla. Kuitua lisätään liuokseen sen valmistuksen vaiheessa 0,3-0,9 kg / 1 m3 betonia, riippuen sen vaatimuksista. Laskin tarjoaa 0,8 kg.

Verkkolaskimin avulla lasketaan seuraavat parametrit:

 • Huoneen pinta-ala (m2).
 • Levyn tilavuus (m3).
 • Sementin arvioitu määrä (kg).
 • Hiekkamassan arvioitu määrä (kg).
 • Veden määrä (litraa).
 • Kuitujen määrä raudoitukseen (jos käytetään)

Online-laskin lattiapinnoitteiden materiaalien tarpeiden laskemiseksi ei korvata kodin käsityöläisiä, joilla ei ole ammattikokemusta tämän laskennan suorittamisessa.

On huomattava, että tämä laskelma on likimääräinen, poikkeama voi olla 5% molemmissa suunnissa.

Verkkolaskuja varten voit käyttää valmiina hiekkabetoniseoksina ja laskea tarvetta sementtimerkin M 400 ja M 500 seoksesta.

Kun rakennustöitä tehdään huoneessa, on aloitettava sementti-hiekkaseoksen lattia. Tässä tapauksessa tekniikka on yksinkertainen ja perusteltu, kaikki työ on suoritettava alhaalta ylöspäin. Oman talon korjaamiseen tarvittavien työkalujen lisäksi sinun on oltava varmoja kyvyistasi ja kokemuksellasi. Muussa tapauksessa kannattaa kutsua ammattilaisia.

Mutta jos päätät itse koristaa itseäsi, online-laskimesi auttaa laskemaan tarvittavien materiaalien määrän korjauksiin. Laskennan tarkkuudesta riippuu lattian pinnan lujuus.

Tarkoitus ja viimeistelylattiatyypit

Nämä laitteet on suunniteltu ratkaisemaan erilaisia ​​ongelmia oman talonrakennuksen rakentamisessa tai asunnon tärkeiden korjausten toteutuksessa:

 • lattian tukipinnan tason suuntaus, joka koostuu pääsääntöisesti laakereista, joissa on luontaisia ​​epäsäännöllisyyksiä ja aukkoja nivelissä;
 • putkistojen tiivistäminen, varsinkin jos asennuksessa on lattialämmityksen asennus;
 • kuorman tasainen jakautuminen lämpöeristekerrokselle;
 • luodaan rinteitä alueille, joilla usein käytetään vettä - kylpyhuoneet, keittiöt, wc: t ja muut.


Nämä elementit valmistetaan tavallisesti hiekkakivestä. Kuten nimestä käy ilmi - se koostuu kahdesta osasta. Seuraavien suhteiden suhde;

 • hiekkaa tuodaan 2/3 koostumuksesta;
 • sementti - 1/3.

Hiekkakiviteollisuuden laadulliset indikaattorit riippuvat suurelta osin hiekkakerroksen käyttämisestä. Ne ovat:

 1. Hienojakoinen, jossa hiekan jyvien koko on alle 1,2 millimetriä.
 2. Keskirasvissa hiekkeissa yksittäisten rakeiden koko sallitaan jopa 2,5 mm;
 3. Karkeilla rakeistetuilla koostumuksilla on korkeintaan 3,5 millimetrin hiekka.

Erottaminen jakeiksi tehdään tietyn koon komponentin läsnäolon mukaan - jos hiekan massassa on ainakin yhtä suurta hiekkaa, se kaikki luokitellaan karkeana jakeena.

Näin ollen valmiiden koostumusten laatuindikaattorit ovat erilaiset. Niinpä hienojakoisesta fraktiosta koostuvasta betonista on suurempi hankauskestävyys, joten sitä käytetään ylimääräisten läpäisevyyden pintoihin - polkuja, rakennusten käytäviä ja vastaavia.

Kaikki nämä ominaisuudet otetaan huomioon laskimissamme laskentatavaroiden laskemiseksi.

Hiekkakiveä

Tämän materiaalin eri laatuja sovelletaan niiden perusominaisuuksien mukaisesti.

 1. Hienorakeista liuosta käytetään ohutlevyille, joiden paksuus on 50-60 millimetriä. Sitä voidaan käyttää muurauslaastona tiilien tai lohkojen kanssa, koska se lisää lujuutta pystysuorassa kuormituksessa. Tämä on itse asiassa kaikkein kestävin hiekkakiveä. Tätä tyyppiä ei käytännössä käytetä paksuneisiin pinnoitteisiin.
 2. M300: n brändin keskimääräinen jakaantumisnopeus sopii 10-20 senttimetrin paksuuden suorittamiseen. Tämä sopii käytettäväksi lattialämmityksessä. Sitä käytetään myös asennuskivien tai päällystyslautojen asennuksessa.
 3. Karkearakeista liuosta käytetään paksujen kerrosten laitteeseen, jonka paksuus on korkeintaan 20 senttimetriä, sekä rakennusten sokeiden valmistuksessa. Tämän materiaalin viimeistelty pinta on melko karkea ja vaatii lisää tasoitustasoitusastioita.

Lattiakerroksen verkkokalkin hiekkasementin laskeminen antaa tarkimmat tiedot seoksen muodostumiselle.

Kuinka laskeutua

Seuraavan tekniikan avulla voidaan käyttää lattiapinnoitetta betonilaatassa:

 1. Puhdista betonilaattojen pinta huolellisesti ja pese märkäpuhdistus sisätiloihin.
 2. Aseta paksun muovikalvon vedeneristys, kääri sen reunat seinälle ja liimaa rakennusteipillä. Liitokset, jotka suorittavat päällekkäin 15 senttimetrin ja liimatauhan.
 3. Ympärysseinien ympärillä on 12-15 mm: n paksuinen nauha, joka on kiinnitettävä teipillä.
 4. Laita levyn lämpöeristyskerros lattialle kalvon päällä.
 5. Aseta lujittavaa metalliverkkoa, jonka silmäkoko on 50 tai 100 millimetriä noin 50 millimetrin etäisyydellä edellisestä kerroksesta eristyksen päällä. Voit tehdä tämän käyttämällä ristikon alle asennetun rikki tiilen "tuoleja".
 6. Asenna muotovyöhykkeiden puupaneeleja tai palasia, jotta muodostuu hiukkasbetoni, jonka haluttu paksuus on.
 7. Käyttämällä verkkolaskin laskeaksesi hiekkateolli- suuden tarpeen lattialaastilla, laita liuos ja kaada se vahvistimen päälle. Liuoksen kerros on kohdistettava huolellisesti, käsitellä tärinää mahdollisimman tiheydeltään. Kohdista majakkaen yläkerros. Jatkossa ne voidaan jättää lasille jos niitä ei tarvita jatkotyöskentelyyn.
 8. 2-3 päivän kuluttua voit tasoittaa lattiapinnoitteen tasoa myös laastilla.
 9. Lopullinen kuivaus on suoritettava 27 päivän kuluessa asennuspäivästä.

Lisätoimet riippuvat huoneen viimeistelypinnoitteen luonteesta. Saatat joutua tekemään toisen tasoituskerroksen.

Online-laskin lattialaastia laskettaessa

Online-laskin lattialaastia laskettaessa

Lattialaattojen täyttämiseen liittyvä työ on aloitettava tarvittavien materiaalien, sementin, hiekan, veden ja raudoituksen (tarvittaessa) laskemisen avulla. Tällaiset laskelmat auttavat suorittamaan online-laskimesi.

Tämä laskenta tehdään sementti-luokan m400 perusteella, jonka suhde on 1 - 3,5 hiekkaa, tätä liuosta pidetään optimaalisena tasoitettaessa.

Mikä hiekka on parempi käyttää levittämällä

Sellaisissa tiloissa, joissa tarvitaan voimakkainta kerrosta, on käytettävä hienojakoista hiekkaa, jonka raekoko on 0,14 - 3 mm. Pääsääntöisesti on tuotantoalue tai ne, joissa lattia joutuu jatkuvasti lisääntyvään kuormitukseen. Lisäksi tällaista tasoitusta pitää "silitys" - peittää ohuen, jopa 10 mm: n kerros vahvaa sementtilaastia tai käyttää kalkinpoistoa.

Asuintiloihin, toimistoihin ja muihin, joissa lattialla ei ole lisääntynyttä kuormitusta, soveltuu myös vuorenhiekka, myös saviepäpuhtaudet. On toivottavaa käyttää hienojakoista hiekkaa, jonka jyväfraktio on enintään 2 mm, mikä parantaa laatan laatua.

Hiekkapaperitiheys, jonka kosteuspitoisuus on 10-20%, on keskimäärin 1600 kg kuutiometriä kohden.

Kuinka vahvistaa lasia?

Lisääntymisen ominaisuuksien parantamiseksi sitä on vahvistettava. Nykyään on olemassa kahdenlaisia ​​materiaaleja, se on metalliverkko ja lasikuitu. Tarkastele näitä kahta tyyppiä tarkemmin.

Metalliverkko

Perinteinen vaihtoehto. Tämä voi olla joko yksikappaleinen hitsattu metalliverkko, jossa on 4-5 mm: n sauvat, joka on osissa tai rullissa tai enintään 12 mm: n poikkileikkauksineen. Tällöin vahvuus kasvaa merkittävästi.

Tämäntyyppisen vahvikkeen haittana on lasin painon merkittävä lisäys. Lisäksi, kun käytetään vahviketta, sidoksen minimikerros on noin 30 mm, mikä ei aina ole sopiva vaihtoehto.

Kuitu tai mikrokuituliina

Lisää uutta materiaalia, mutta sillä oli jo aika saada suosiota. Se on polypropyleenikuidun pituus 3-18 mm. Myydään kilogrammoina. Ne lisätään suoraan itse liuokseen ennen sekoittamista veden kanssa.

Tällä materiaalilla on useita etuja:

 1. vähentää työaikaa
 2. on suuri mekaanisen iskunkestävyys,
 3. lisää veden kestävyyttä
 4. vähentää lasin kustannuksia.

Lujitemateriaalien kulutus

Vahvistinverkko lasketaan laskentayksikön kokonaispinta-alaan perustuen, tasoitteen 1 M2 menee tasolle 1 M2 kerroksesta riippumatta.

Kuitua lisätään 0,8-1,2 kiloa kohti 1 M3 liuosta riippuen levyn vaaditusta lujuudesta (mitä enemmän liuoksessa kuidut ovat, sitä vahvempi on).

Mitä vettä käytetään levittämällä

Vesi on myös omat vaatimukset. Sen lisäksi, että sen pitäisi olla puhdas, ilman maata, saviä, orgaanista jätettä jne., Se ei saisi sisältää rasvaisia, kemiallisia aineita, jalostettuja tuotteita. Kaikki tämä voi merkittävästi heikentää laatan laatua ja sen käyttöikää.

Lattialastin laskin: kuinka laskea virtaus?

Sementtilaastin päätehtävä on tehdä lattian vankka ja tasainen pohja. Jos kaikki on tehty oikein, sinulla ei ole vain täydellistä lattiaa, mutta merkittäviä säästöjä rakennustarvikkeiden järkevän käytön kautta. Mutta onnistumisen kannalta on välttämätöntä laskea lattialaattoja ja kuinka harvat ihmiset osaavat tehdä sen. Siksi kerromme kaikista oikeiden laskelmien vivahteista ja tarjoamme kätevän online-lattialaskurin.

Lattian päätyypit ja toiminnot

Löytyneitä on useita menetelmiä, jotka eroavat käytetyistä materiaaleista (hiekka, sementti, laajennettu savi, kuitu) tai valmistusmenetelmät. Esimerkiksi lattia voidaan sulkea vedellä tai vain käyttämällä kuivia rakennusmateriaaleja. "Märät" kivilannoitteet puolestaan ​​eroavat käytetystä sideaineesta - sementistä tai kipsistä.

Seuraavaksi luetellaan lattialaattojen päätoiminnot:

 • jolloin lattia kattaa tietyn kaltevuuden;
 • pinnan tasoittaminen laminaatin, linoleumin, parketin ja muiden lattiatyyppien alla;
 • lattian lämmön- ja äänieristysominaisuuksien parantaminen: isku-, ilma-, kotimainen melun eristys ja imeytyminen;
 • teknisen viestinnän ja putkistojen peittäminen;
 • lämmön jakelu järjestelmissä "lämmin kerros".

Oikea säätiö takaa tulevan lattian laadun.

Online Floor Tie Laskin

Tämän laskimen ansiosta voit tehdä laskelmia, vaadittua seosmäärää ja materiaaleja erilaisiin lattiapinnoitteisiin:

Laskimemme avulla voit määrittää tarkan kulutuksen hiekkaa, sementtiä, hiekkakiveä, kuitua ja muita rakennusmateriaaleja lattiapinnoille.

Kuinka tehdä laskelmia itse?

Laskeaksesi kuinka paljon sekoitusta tarvitset, sinun on ensin mitattava huone nauhamittauksella ja lasertasolla. Joten selvitämme lattia-alueen ja nähdä, missä on eroja. Yksinkertaisten laskelmien avulla selvitämme neliömetrien lukumäärän ja laske- malla tarvittavan rakennusmateriaalin määrä.

Esimerkiksi meidän on tehtävä tasoitus 25 cm: n huoneeseen, jonka paksuus on 5 cm.

 1. 1 m 2 paksuudeltaan 1 cm kestää noin 22 kg seosta.
 2. Kerro 5 cm lasista 22 kg seoksella (5 x 22 = 110). Niinpä 110 kg painaa 1 m 2 5 cm: n emästä.
 3. Nyt kerrotaan 25 m 2 110 kg: lla seosta (25 x 110 = 2 750). Tämä merkitsee sitä, että 2 750 kg painaa 5 cm: n liitintä 25 metrin alueella.
 4. Seuraavat 2 750 kg jaettuna kuivaseoksen pussin painolla (2 750 kg, 50 kg = 55). Joten 55 pussia seosta, jonka paino on 50 kg, tarvitsemme.

Materiaalin loppuosa laskee helposti lattiapinta-alasta.

Kuinka laskeaksesi paksuuden?

SNiP-standardien mukaan lattian paksuuden tulee olla vähintään 40 mm, mutta jos huone ei vaadi lisääntynyttä lämpöeristystä, kuten käytävää tai varastotilaa, niin tällaisissa tiloissa sallitaan 30 mm: n paksuinen pohja, mutta ei missään tapauksessa vähemmän, muussa tapauksessa lasin lujuus ja kestävyys huomattavasti.

Jos haluat varustaa lämmitetyn lattian, niin tällaiselle pinnoitteelle kaadetaan 40 mm: n paksuinen sementti, sähkölämmitystä varten paksuutta lisätään 10 mm: iin eli 50 mm: iin, ja jos päätät tehdä veden lämmitystä, on sitten tarpeen tehdä paksuus 70 mm: stä 100 mm.

Äänieristys huone oli parempi, sinun täytyy kaataa ratkaisu kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen kerros on 20 mm ja toinen 25-30 mm. Näiden kerrosten välillä on tarpeen asettaa lämmitin tai muu materiaali äänieristykseen, on tarpeen laittaa erityinen kalvo pesualtaiden päälle. Siksi laskeaksesi lasia, muista ottaa paksuus huomioon.

Miten määrittää nollataso?

Ennen lasin laskemista sinun täytyy löytää ja asettaa nollataso erityisellä laitteella - laserilla tai vesitasolla. Laitetta liikutetaan lattian ympäryksen ympärille ja tehdään merkkejä, jotka sitten liitetään suoralla viivalla. Tämä on ainoa tapa määrittää oikea vaakasuora taso, eli nollataso.

Tuloksena olevasta rivistä alempaan tasoon sinun on mitattava etäisyys eri pisteissä. Kaikki indikaattorit tallennetaan, ja enimmäis- ja vähimmäiskorkeus määritetään. Näiden tietojen avulla laske lasin keskikorkeus.

suurin korkeus on 1 cm, pienin 0,7 cm, on selvää, että niiden välinen ero (1 - 0,7 = 0,3) on keskimääräinen paksuus, joka on otettava huomioon. Kerroslevy on 3 cm, se tarkoittaa 3 + 0,3 = 3,3. Päätelmä, ostaa seoksen pitäisi perustua 3,3 cm leveä.

Lattiakiven laskeminen erilaisilla lattiapinnoilla

Joskus jopa samassa huoneessa käytetään useita erilaisia ​​lattiatyyppejä - laatat ja laminaatit, levyt ja linoleum jne. Tässä tapauksessa sinun täytyy miettiä hetki, että tällaisen lattian laite muodostaa suuria eroja. Jotta lattiat saataisiin tasaisiksi, sinun on täytettävä kerros ottaen huomioon liitosten eroja käytettäessä eri materiaaleja lattiapäällysteestä.

Esimerkiksi liimalla, vanerilla, mastilla ja parketeilla käytetään parkettia, ja vain keraamisia laattoja käytetään liimalla ja laattoilla. On selvää, että paksuus eroaa merkittävästi.

Joten oikea laskelma:

Parketti -15 mm, liima - 1 mm, vaneri - 10 mm, mastattu - 2 mm. Tulos - 28 mm.
Laatta - 10 mm, liima - 5 mm. Tulos - 15 mm.

Seuraava toiminta: 28-15 = 13 mm, käy ilmi, että näiden kahden materiaalin risteyksessä ero on 13 mm. Asiantuntijat suosittelevat tässä tapauksessa lisäämään muutaman millimetrin, koska useimmissa tapauksissa parkettien asettamisessa se voi nousta.

Eli laattojen alla oleva kaakeli on kaadettava 13-15 mm korkeammalle kuin parketin alla.

Mitä materiaaleja tarvitaan?

Oikeanlaisen sivelöinnin osalta on tarpeen tutkia etukäteen sen koostumusta, joka sisältää paitsi sementtiä, hiekkaa ja vettä, myös muita komponentteja, jotka on suunniteltu suorittamaan tiettyjä toimintoja. Ratkaisussa voit lisätä polystyreeniä rakeina tai laajennettuun saviin eristämistä varten, vahvistavan verkon lisäämiseksi jne. Muista kuitenkin, että sementin ja täyteaineen suhde on 50-50%.

Laitekerroksen osalta tarvitsemme:

 • profiili majakat (majakat)
 • kuiva seos (sementti, kipsi)
 • rakentamaan hiekkaa
 • lasikuitu (valinnainen)
 • pehmitin (lisävaruste)
 • reunanauhan
 • alusta tai konkreettinen kosketus
 • vahvistavaa verkkoa
 • höyrysulkukalvo
 • vettä.

Kuinka täyttää tasoitus?

Kun kaikki materiaalit lasketaan, ostetaan ja tuodaan sivustoon, voit aloittaa työn:

 1. Ensinnäkin sinun on valmistauduttava kaatosavien kaatamiseen, tyhjentämisestä roskista ja pohjustetusta.
 2. Sen jälkeen, kun alusta tai betonikosketus on kuivunut, reunakaista kiinnitetään seinään jännityksen keventämiseksi.
 3. Tämän jälkeen majakat asennetaan ennalta mitattuun korkeuteen.
 4. Tarvittaessa vahvistetaan verkkojen nostovälineitä ja kiinnitetään hieman solmun keskikohdan alapuolelle.
 5. Sitten seos valmistetaan: 10 kg (sementti + täyteaine) - 0,8-1,3 l vettä, sekoitetaan huolellisesti kunnes homogeeninen massa on. On välttämätöntä käyttää seosta 50-60 minuutissa.
 6. Liuos kaadetaan pinnalle ja se tasataan tasaisesti majakkaa pitkin, kunnes lattia on kokonaan täytetty.
 7. 2-3 päivän kuluttua laske on kaadettava vedellä ja peitettävä höyrysulkukalvolla.

Sitten lasin annetaan kuivua ja kovettuutua 25-30 vuorokautta ja päällyste on valmis jatkuvaan työskentelyyn!

Floor Tie Calculator - laske oikea määrä materiaalia

Jotta lattiapinta olisi täysin litteä, tarvitset laadukkaan sementtiliiman, jonka avulla laske- taan lattian laskeutumislaskimen tilavuus.

Onko mahdollista tehdä ilman mittasuhteita?

Mitä tapahtuu, jos otat puoli säkkiä sementtiä, laita hiekkakassiin ja samalla soraa ja sitten laimenta kaikki vedellä suoraan letkusta? Epäilemättä tämä on konkreettinen sekoitus, mutta mikä merkki on vaikea jopa ammattilainen sanoa, koska mitään normeja ei ole noudatettu, erityisesti nesteiden osalta. Lisäksi ei ole se tosiasia, että tuloksena oleva tilavuus riittää kattamaan koko huoneen, ja kerros osoittautuu joko hyvin ohut tai riittävä, mutta vain puolet huoneesta.

On muistettava, että täytön paksuuden on oltava vähintään 8 millimetriä lattian missä tahansa osassa (oletusarvoisesti - korkeimmassa kohdassa), muutoin halkeamia. Sanotaan kuitenkin, että tiedämme, kuinka monta kuutiometriä tarvitaan huoneessa, jonka pinta-ala on 20 neliötä puolikkaan senttimetrin paksuudella. Tarvittava määrä materiaaleja ostetaan ja alkuperäinen kysymys ilmestyy uudelleen - onko mahdollista vaivata ratkaisu tietämättä metsiä?

Voit, mutta tulos on varmasti odottamaton. Esimerkiksi on todennäköistä, että jäädytetty pinta laskeutuu paksuudesta huolimatta tai päinvastoin päätyy raskasbetoniin, joka kaadetaan teollisuustiloihin, mikä tarkoittaa varojen ylittymistä. Sinun on myös kirjoitettava jätteeksi jäljellä oleva ylimääräinen sementti, joka kuuden kuukauden kuluttua menettää 30 prosenttia sen vahvuudesta.

Laske tuleva täyttötilavuus

Ennen laskemistamme laskeumaa, ottakaamme samaa lattia-aluetta kuin aiemmin käytettiin - 20 m 2, ei ole vaikeata laskea sitä, riittää moninkertaistaa seinien pituudet, joilla on yhteinen kulma. Vaikka huoneessa on monimutkainen muoto, on lähes aina talon suunnitelma, joka osoittaa tarkalleen tämän huoneen alueen. Seuraavaksi päätämme itsellemme lattiapinnoitteen paksuuden, anna sen olla 0,05 metriä, sitten kerromalla molemmat arvot meillä, saamme 1 kuution liuoksen.

On huomattava, että kun kaadetaan kuiva seos veden kanssa, pienimmät hiukkaset, jotka reagoivat nesteen kanssa, täyttävät nykyiset aukot, joiden takia todellinen tilavuus on jonkin verran pienempi kuin materiaalien määrän perusteella laskettu. Tällöin kerrotaan aikaisemmin menosuhde, joka on 1,2. Tämän seurauksena meillä on sama tilavuus 1,2 kuutiometriä, ja tämän pitäisi ehdottomasti riittää suunnitellulle täytölle. Lattian epäyhtenäisyyttä tässä tapauksessa eron suuruuden muodossa ei lasketa, koska yleensä ne ovat merkityksettömiä, jos tekniikoita havaitaan rakentamisen aikana.

Hiekkabetonilattiaterien laskeminen

Sementtipinnoitetta tai, kuten sitä kutsutaan myös "perinteiseksi levitteeksi", pidetään rahana kustannusten kannalta luotettavimpana ja edullisimpana. Sitä käytetään usein erilaisissa tiloissa, esimerkiksi asunnoissa, maalaistaloissa, kahviloissa, toimistoissa, myymälöissä, autotallissa ja niin edelleen. Sementti-hiekkalaatan perustana käytetään kuivaa seosta (peskobetonia) M-150 tai M-300. Ja kuinka paljon tämä seos tarvitsee laastaria? Seuraavassa on esitetty lattialevyjen hiekkatehnan laskeminen.

Seoksen laskeminen lattiapinnoille

Ensimmäinen vaihe on huoneen mittaaminen. Lasertason ja mittanauhan avulla mitataan ja mitataan koko huone ja näemme, missä erot ovat. Laskemme, kuinka paljon m2: n on tehtävä, niin tarkastelemme kaikkia rakennusmateriaaleja, joita tarvitaan työhön. On erityisen tärkeää laskea oikein tarvittavan kuivan sekoituksen määrä.

esimerkiksi:

Meidän on tehtävä tasoitus 25 cm: n huoneeseen, jonka paksuus on 5 cm.
1 m 2 paksuudeltaan 1 cm kestää noin 22 kg seosta.
Kerro 5 cm lasista 22 kg seoksella (5 x 22 = 110). Niinpä 110 kg painaa 1 m 2 meidän 5 senttimetrin paksuudelta.
Nyt kerrotaan 25 m 2 110 kg: lla seosta (25 x 110 = 2 750). Tämä merkitsee sitä, että 2 750 kg painaa 5 cm: n liitintä 25 metrin alueella.
Seuraavat 2 750 kg jaettuna kuivaseoksen pussin painolla (2 750 kg: 50 kg = 55). Joten 55 pussia seosta, jonka paino on 50 kg, tarvitsemme.

Materiaalia pidetään lattiapinta-alalta helppoa.

Laiteastian osalta tarvitsemme:

 1. Profiili for lighthouses;
 2. M-150 tai M-300: n kuiva sekoitus;
 3. Alusta tai konkreettinen kosketin;
 4. Vahvistusverkko (sitä käytetään hauraalla pohjalla);
 5. Nauha;
 6. Höyrysulkukalvo (toisella tai kolmannella päivällä on tarpeen irrottaa lattia vedellä ja päällystää kalvoa 7 päivän ajan). Prosessi voidaan toistaa uudelleen.

Huomaa, että korkeamman asteen seos osoittaa, että seoksessa on enemmän sementtiä. Puhdas sementti on merkitty M-500: lla. Siksi mitä korkeampi kuiva seoslaatu on, sitä vahvempi on tasoitus.

Sementti-hiekkasten kovettuu (voiton voimakkuus) 30 päivän kuluessa, jonka aikana vain laatta voidaan laittaa siihen, jäljellä olevat lattiapäällysteet voidaan asentaa 30 päivän jälkeen. Tosiasia on, että kerroksessa oleva kosteus imeytyy ja romuttaa päällysteen. Jos lattian paksuus on yli 5 cm, suosittelemme käyttämään laajennettua savea pohjakerroksessa. Se on kevyt ja mahdollistaa lasin kokonaispainon poistamisen, joten lattialautasen kuormitus pienenee.

Kun laske- taan ja toimitetaan esineeseen hiekkate- nin lattiapinnoille ja muulle materiaalille, päällikkö aloittaa työn. Ensinnäkin lattialevy on valmis täyttämään lattian, eli se on puhdistettu kaikenlaisista roskista ja pohjustettu. Kun pohjamaali kuivuu, kiinnitämme reunakaistan seinään, sitä tarvitaan keventämään lasin jännitystä. Asennetaan majakat ennalta mitatulla korkeudella. Jos on tarpeen käyttää vahvistusverkkoa, se on nostettava ja kiinnitettävä juuri sen alapuolelle.

Seoksen valmistaminen: 10 kg kuivaa seosta kaadetaan 0,8 - 1,3 litraan puhdasta vettä ja sekoitetaan homogeeniseen massaan ilman kokkareita rakentamisekoittajalla. Seoksen on oltava 1 tunnin sisällä.

Kaada seos ja kaada se sora-aukolla pitkin majakoita, kunnes rakennus on täysin täytetty. 2-3 päivää levittymisen jälkeen se on pudonnut vedellä ja peitetty kalvolla. Kestää lasia 30 päivän ajan ja lasitus on valmis jatkokäyttöön!

Lattialle laskin

Usein huoneen laitteen lattian työ sisältää sementti - hiekkasten käyttöönottoa. Tämä auttaa tasoittamaan lattiaa, tekemään sen kestävämmäksi ja lisäämään sen hydro- ja lämpöeristysominaisuuksia.

Korkealaatuisen tasoituksen tekemiseksi on välttämätöntä suorittaa valmistelutyöt: poista vanha lattiapäällyste, poista roskat, pöly ja laske lattia. Sitten sinun täytyy valmistaa sementti - hiekkaseos. Kuinka laskea, kuinka paljon sementtiä, hiekkaa ja vettä on valmistauduttava suorittamaan teräsmassaa huoneeseen määritetyillä parametreilla? Tämä on erittäin helppoa online-laskimella, joka laskee lattiapinnoitteiden materiaalien kulutusta.

Skaalausmateriaalin laskin

Sementin, veden ja hiekan laskemisen laskemisen avulla laskimesi avulla sinun on tiedettävä seuraavat tiedot:

 • Leveys (m), huoneen pituus (m).
 • Levykorkeus (m).

Kun olet syöttänyt nämä tiedot laskimen kenttiin, ohjelma näyttää kuinka monta kiloa sementtiä, hiekkaa ja kuinka monta litraa vettä se tekee laastien laskemiseksi sisätiloissa annettujen parametrien kanssa.