Tekniikka päin talon kellarissa keinokivellä

Talon kellarikerroksessa keinokivellä on vastuullinen menettely, pinnoitteen luotettavuus ja kestävyys riippuvat sen oikeasta toteutuksesta. Tämän vaihtoehdon avulla voit saada pinnan, joka on hyvän suojan lisäksi erittäin esteettinen. Keinotekoinen materiaali on erinomainen vaihtoehto luonnolle, jonka kustannukset rajoittavat sen käyttöä.

Tekokivetyypit

Keinotekoinen kivi kellarin koristeluun kuuluu useita erilaisia, jotka poikkeavat ulkoisista muuttujistaan ​​ja ominaisuuksistaan.

 1. Sementtiin perustuvat tuotteet. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista, joka soveltuu säätiön vuoraukseen. Aineiston tuotantoteknologia on saada sementin, hiekan ja pehmittimien seos. Liuos kaadetaan muotteihin, joilla voi olla erilainen muotoilu, jolloin saadaan osia. Tuloksena ovat tuotteet, joilla on suuri lujuus ja kestävyys. Merkittävää haittaa pidetään suurena painona. Siksi pohjan pohja tarvitsee perusteellisempaa valmistelua.

Sementti-hiekkalaasti on helppo tehdä omilla kädilläsi;

 • Polymeerihiekka. Tällaisten tuotteiden koostumus sisältää hiekkaa, erilaisia ​​polymeerejä sekä pehmittimiä ja modifiointiaineita. Tämän tuotteen käytännöllisyys on se, että osilla on lukituskytkentä. Tämä helpottaa asennusta runkoon kiinnittämällä ruuveja. Pienen painon vuoksi rakenteeseen ei kohdistu vakavia kuormituksia.

  Korkealaatuisten polymeeristen hiekkakomponenttien lisäksi ne ovat hyviä, koska niitä voidaan kiinnittää sekä erityiseen liimaan että liukupintaan.

 • Joustava kivi. Tämän materiaalin tuottaminen on siinä, että karkeaan kangaspohjaan kyllästetyllä hiekkakivellä hieno osa on liimalla impregnoitu. Tuloksena saadaan elementtejä, joilla on vain pieni paino, mutta myös taipuvat hyvin.

  Joustava kivi näyttää hyvältä ja on melko helppoa koota, mutta tätä materiaalia käytetään vain sisäkäyttöön.

 • Tietenkin muita muunnelmia voidaan käyttää simuloivan päällysteenä. Socle-paneelit, jotka palauttavat täysin luonnonkiven ulkoasun, ovat visuaalisesti houkuttelevia. Tarvittaessa kivipeite voidaan tehdä käsin kipsillä ja stensiilillä.

  Materiaalinvalintasäännöt

  Valittaessa keinotekoista kiveä vuoraukseen olisi ohjattava joitain sääntöjä. Huomiota kiinnitetään seuraaviin tekijöihin:

  • Ulkoiset parametrit Luonnonkivi näyttää houkuttelevalta sen vuoksi, että jokaisella elementillä on tietty yksilöllisyys. Tämä luo koko kattavuuden ainutlaatuisuuden. Tällöin jäljittely ei saisi sisältää yksityiskohtia, jotka toistelevat täysin toisiaan tietyn rakenteen segmentin sisällä.
  • Fragmenttien rakenne. Parhaimman samankaltaisuuden saavuttamiseksi keinokivellä ei saisi olla suuri osa. Tämä ei pelkästään vähennä visuaalista havainnointia vaan myös vahingoittaa tuotteen pitkäikäisyyttä.
  • Koko. Heterogeenisuuden katsotaan olevan paras ratkaisu. Jos valitset samankokoisen laatan muodossa olevan materiaalin, sen rakenne pitää piilottaa tämän parametrin.

  Kuten käytännössä ilmenee, helpoin tapa järjestää heterogeeninen, visuaalisesti ei toistuva kuvio on käyttää tekstuuria liuskekiveä varten.

 • Valmistaja. Keinotekoinen kivi pohjalle - usein taotut tuotteet. Käsityöläisillä tuotetut tuotteet ovat huonolaatuisia ja piileviä puutteita. Siksi on parempi antaa etusija todistetuille ja arvostetuille valmistajille.
 • Väritysmenetelmä. Kaksi menetelmää erotetaan: ulkopinta ja värin lisääminen suoraan liuokseen. Viimeksi mainittua vaihtoehtoa pidetään parempana. Tämä johtuu siitä, että pinnan vauriot eivät vaikuta pinnoitteen yleiseen ulkonäköön.

  Materiaali, jonka väri on upotettu liuokseen, ei tarvitse värjätä, mutta se on paljon kalliimpaa kuin yhden värin laatta.

 • Osien kunto. Voit valita tämän parametrin valitsemalla useita kohteita. Ulkopuolella ei saa olla halkeamia, tyhjiä. Kaikki epämuodolliset viat osoittavat tuotantoteknologian rikkomista. Saumattoman pinnan on oltava erilainen karheus ja striatu rakenne, varsinkin jos liimaus tehdään liimalla. Tämä antaa laadukkaan pitoa.
 • Vihje! Suuri merkitys on henkilökohtainen käsitys. Materiaalin on noudatettava yksittäisiä ideoita ja suunnittelua talon yleiseen suunnitteluun.

  Kellarin vaaleat värit antavat rakennukselle hieman keveyttä, ja tummat kivirakenteet korostavat rakenteen lujuutta.

  Verhousmenetelmät

  Toisin kuin luonnonkiveä, keinotekoista materiaalia on helpompi sovittaa. Nykyaikaiset teknologiat mahdollistavat sellaisten tuotteiden tuottamisen, jotka eivät vaadi monimutkaista asennusta. Kiinnityksen kaksi päämenetelmää ovat:

  1. "Märkä". Asettelu tehdään erityisratkaisuilla. Tämä on aikaa vievä prosessi, joka edellyttää vastuullista lähestymistapaa. Työn erityispiirteet ovat se, että säätiö tarvitsee perusteellista ja monipuolista valmistelua. Luotu päällyste aiheuttaa rakenteen vakavaa kuormitusta, siksi tätä vaihtoehtoa ei suositella rakennuksille, joilla ei ole tarvittavaa luotettavuutta. Oikea liiman valinta on myös erittäin tärkeä: sen on oltava joustava ja kestettävä lämpötilan muutokset.

  "Märkä" kiven luonti vaatii tiettyä taitoa, mutta tätä menetelmää pidetään kestävämpänä

 • "Kuiva". Teknologia on luoda kehys, tämä menetelmä soveltuu työskentelemään luonnonkiven kanssa. Kehykseen voidaan kiinnittää kaksi tapaa, jotka eroavat valitusta materiaalista riippuen. Yksinkertaisimmillaan on metallisten kiinnittimien kaltaisten osien käyttö. Toinen menetelmä on vähemmän suosittu, koska tekniikka edellyttää erityisen lajikkeen käyttöä, joka sopii yhteyden lukitsemisen periaatteeseen.

  Tarjolla oleva "kuiva" asennusmenetelmä on saatavana kodin käsityöläiselle, lisäksi voit nopeasti ja helposti lämmittää säätiön

 • Vihje! Erilaiset keinotekoiset materiaalit sopivat talon kellariin valitessaan kiinnittävät huomiota kunkin vaihtoehdon ominaisuuksiin.

  Viimeistelysäännöt

  Jotta talon perustus voitaisiin ottaa vastaan, sinun on noudatettava useita sääntöjä, jotka auttavat sinua tekemään prosessin laadullisesti:

  • Teokset alkavat ensimmäisen rivin merkinnällä. Se, että hän on suuntaviiva lisätoimille, selkeydelle ja tarkkuudelle, antaa sinulle tarkkoja yksityiskohtia. Jopa vähäiset vääristymät tulevat erityisen havaittaviksi sen jälkeen, kun puolet rakenteesta on peitetty.

  Kun asennat minkäänlaista kiveä pohjaan, on toivottavaa kiinnittää aloitustuki nurkkaan horisontissa.

 • Levyjen yksinkertaista liima- tai sementtilaastia on vältettävä. Kiinnitykseen tarvitaan erityisiä formulaatioita, joilla on parannetut laatuindikaattorit.
 • Kellarin sisustaminen keinokivellä vaatii vahvistamista. Tätä tarkoitusta varten käytetään verkkoa, joka ei vain kasvatta pohjan luotettavuutta vaan myös parantaa osien kiinnittymistä.

  Alustan vahvistaminen voidaan suorittaa metalliristikkona, ja lasikuitu, valinta riippuu pinnoitteen painosta

 • Kun perustuksen muoto on ulkonäöltään ulkonäöltään, on muodostettava refluksointi.
 • Jos talo on äskettäin rakennettu, se saattaa kärsiä vakavasta kutistumisesta, joten sinun on odotettava tämän prosessin päättymistä. Muussa tapauksessa osat alkavat hiutaleina.
 • Reflux on pakollinen osa socle -rakennetta, yksinkertaisin tapa on asentaa metalliprofiileja, tekokivestä tehtyjä elementtejä on vaikea korjata ilman kokemusta, mutta ne ovat kestävämpiä

  Kun kaikki ehdot täyttyvät, päällyste on kestävä.

  koulutus

  Ennen pintaa päin, se on huolellisesti valmistettava. Tätä menettelyä pidetään erittäin tärkeänä, koska keinokivi on asetettu melko tasaiselle pinnalle ilman vakavia puutteita.

  1. Pitkänrakennetuilla rakennuksilla voi olla aikaisempi koristekerros, se on kokonaan poistettu. Vanhan kipin vahvistusverkon venyttäminen on virhe, pinnoite ei ole luotettava.
  2. Säätiön kunto arvioidaan. Tapahtuman aikana on tarpeen tunnistaa pinnalliset ja piilotetut vahingot ja hahmotella suunnitelma jatkotyölle. Määritettiin välittömästi ylimääräisen lämpenemisen toteutettavuus.
  3. Halkeamat ja raot ovat suuri ongelma. Jos heitä ei ole täysin eliminoitu, he vähitellen kasvavat. Menetelmien monimutkaisuus suoritetaan virheiden poistamiseksi.
   Halkeamia on kirjoittanut improvisoitua työkalua, joka on puhdistettu pölystä ja liasta ja joka on kyllästetty alukkeella ja antiseptisilla yhdisteillä. Kiinnityslaasti valitaan riippuen kellarista, usein sementtiseoksesta pehmittimiin. Se on hyvä pito ja haluttu elastisuus. Ero täyttyy tasaisesti ylimääräisen ylimääräisen poiston jälkeen. Luotettavuuden parantamiseksi alueet vahvistetaan lasikuituverkolla.

  Talon kellarissa olevat vakavat halkeamat tulisi mieluummin täyttää erityisillä seoksilla pikemminkin kuin yksinkertaisella sementillä, jolloin läpivahingot vaativat lisää vahvistamista ja vahvistamista.

 • Jos vahinko on luonteeltaan läpikuultava, kannattaa arvioida vakavammin rakenteen tilaa. Tällaiset heikkoudet voivat osoittaa, että säätiötä on vahvistettava suuressa mittakaavassa.
 • Pinnoitetta käsitellään syvällä tunkeutuvalla alukkeella kahdella tai kolmella kerroksella, jolloin jokaisen levityksen yhteydessä kuivataan pinta.
 • Kellarialue, jossa esiintyy merkittäviä epäsäännöllisyyksiä, jotka tarvitsevat yhdenmukaistamista. Tätä tarkoitusta varten käytetään sementtikoostumuksia tai laatta-aineita.
 • Vihje! Ongelmia voi syntyä, kun työskentelet paalupohjalla, sen viimeistely tapahtuu laatikoiden avulla. Mutta jos halutaan käyttää liimalla kiinnitettyä keinokivää, prosessi on hyvin monimutkainen. Tällöin koherentti iho alun perin luodaan lasimagnesiittia tai sementtilevyjä käyttäen.

  Käämikiven kastelemiseen mäntypohjalla on tarpeen kiinnittää kestävien levyjen substraatti

  Liima-asennus

  Kiinnitys liimaan pidetään aikaa vievänä prosessina, mutta tämä menetelmä mahdollistaa suosituimpien keinokivien käytön. Materiaalissa voi olla sileät tai epätasaiset reunat, mutta ensimmäinen vaihtoehto sisältää erikokoisia elementtejä.

  Maustetut käsityöläiset eivät suosittele yli 3 riviä koristeellisia laattoja 1 päivän aikana.

  1. Valittu liima valmistetaan. Jos se on kuiva, se vaivautuu, sillä se käyttää säiliötä ja poraa sekoittimen liitetiedostolla. Suuri merkitys koostumuksen elinaikana on parempi, kun seokset, joissa on indikaattoreita 1-2 tuntia, suositaan. Tämä on erityisen tärkeää asennettaessa rikki fragmentteja.
  2. Yleinen prosessikaavio laaditaan. Kehällä, jossa on epätasaiset reunat keinokivellä, alkaa muodostaa elementit vaakasuoralle pinnalle. Tämä välttää viivästyksiä asennuksen aikana ja antaa parhaan sijainnin.
  3. Käytetyn seoksen levittämiseen käytetään lastalla tai lastalla. On suositeltavaa luopua päällysteestä suurien alueiden ratkaisuilla, yhtenäinen kerrostuminen on paljon tehokkaampaa, kun alue käsitellään puoleen seuraavasta osasta. Tämä kiinnitys oli voimakkainta, liimaa levitettiin kiven sileäpuoliin.
  4. Ensimmäisellä rivillä, kun työskentelet parillisten fragmenttien kanssa, luodaan ohje. Tässä kapasiteetissa ei ainoastaan ​​metalliprofiili voi toimia, vaan myös puupalkki. Tämä menetelmä sopii käytettäessä materiaalia, joka on karsittu. Tosiasia on, että sokea alue on harvoin tasainen, joten alarivi on asennettu viimeiseksi. Tämän ansiosta kaikki yksityiskohdat voidaan tarkemmin sovittaa ja välttää huomattavia aukkoja.
  5. Elementit on kiinnitetty peräkkäin. Jos näkyviä liitoksia oletetaan, sopivia paksuus- tuotteita tulisi käyttää liitoksen yhteydessä.
  6. Viimeisessä vaiheessa asetetaan ebb. Se antaa mahdollisuuden piilottaa ylemmän rivin epäsäännöllisyydet, jotka muodostuvat tehtyjen virheiden vuoksi. Tätä varten se on suuri kaltevuus.

  Viimeinen vaihe - injektointi, joka toteutetaan päällysteen kestävyyden varmistamiseksi. Tässä tapauksessa seos levitetään niin, että osat jäävät ulkoneviksi, ellei toisin ole säädetty.

  Kehyksen asennus

  Runkorakenteisiin tuotteisiin, jotka sopivat tähän kiinnitykseen.

  1. Metalliprofiilista tai puupalkista muodostuva rintakehä on järjestetty. Kiinnitys suoritetaan suoraan tai erityisillä suspensioilla. Suunnittelun tulee olla luotettava ja kestävä.
  2. Kiinnitysosat ruuveilla. Ne ruuvataan metallisten elementtien silmukkaan, jotka ulottuvat kiven reunan yli.

  Sinun pitäisi tietää! Voidaan käyttää toista menetelmää, joka on puristimien ennaltaasentaminen, ne kiinnittävät tukevasti kappaleet.

  Se on kehystapa, jonka avulla voit saada tuuletuksen pohjan. Tämä on välttämätöntä melko usein, etenkin kellarissa.

  Ohjeet betonipohjan viimeistelyyn keinokivellä

  Rakennuksen perusta on perusta, johon koko rakenteen luotettavuus riippuu. Sen vuoksi on tärkeää paitsi laadun rakentaminen, mutta myös hänen huolensa. Rakennuksen kellariin ei romahdeta ajan mittaan kaikenlaisilta ulkoisilta vaikutuksilta, vaan sinun täytyy tehdä se oikein. Sen lisäksi sen pitäisi olla paitsi luotettava, myös kaikkein esteettisin.

  On monia tapoja viimeistellä säätiön yläosa. Mutta kellarin koristelu keinokivellä voidaan perustellusti pitää suosituimpana koristekoristeena saatavuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta.

  Hyödyt ja haitat kiven pihalla

  Tällaisiin painokkaisiin etuihin voit lisätä muutamia muita etuja, joista keinokivi sai laajan suosionsa ihmisten keskuudessa:

  • kestää kosteutta millä tahansa tilavuudella;
  • täysin sietää lämpötilahäviöitä;
  • jopa keinokivestä valmistetuilla massiivisilla tuotteilla on pieni paino, jonka ansiosta ne kestävät tukevasti pohjan pintaa ja samalla eivät anna ylimääräistä kuormitusta säätiölle;
  • suhteellisen alhaiset kustannukset;
  • kestävyyttä. Toiminta-aika on paljon pidempi kuin muut edessä olevat etumateriaalit;
  • ei altistu poltettavaksi. Liekki altistuessaan ei aiheuta myrkyllisiä aineita;
  • helppous ja yksinkertaisuus asennusprosessissa, jota jopa aloitteleva rakentaja voi tehdä;
  • valtava valikoima keinotekoisen kiven suunnittelua.

  Puutteista johtuen ne voivat johtua tuotteiden itse teknologisen tuotantoprosessin rikkomisesta. Tällainen huolimattomuus voi vaikuttaa sekä ulkonäköön että suorituskykyyn.

  Jotta epäoikeudenmukainen valmistaja ei saa erehtyä, kun hankit julkisivujen viimeistelytuotteita, pyydä aina todistuksia, jotka vahvistavat niiden laadun.

  Tekokivetyypit

  Tällainen materiaali on melko rikas. Keinotekoinen kivi eroaa paitsi värityksestä ja koostumuksesta, mutta myös perusmateriaalin tyypistä, josta tuotteet valmistettiin.

  Joustava viimeistelykivi

  Joustava kivi on viimeinen sana julkisivujen pinnan alalla. Se on kaksikerroksinen materiaali. Koristeellinen kerros - ohut hiekka-agglomeraattisekoitus on tiukasti liimattu liimapohjaan - akryylidispersiota. Joustavalla kullalla on useita irrotusaineita - rullia ja kpl laatat.

  Erottamisominaisuudet aiheuttavat suotuisasti keinotekoista kiveä:

  • Lisääntyneen joustavuuden ansiosta voit tehdä minkä tahansa alustan vuorauksen jopa monimutkaisten arkkitehtonisten elementtien avulla.
  • pieni paino - 3 kg / m 2;
  • ei polta;
  • höyryläpäisevyys;
  • kosteuden kestävyys;
  • lämpötilaeroja ei voida muuttaa;
  • etupinnan erityiskäsittely, viimeistelyaineen antaminen antistaattisilla ominaisuuksilla;
  • kestävyys;
  • asennus on helppoa pohjan pohjalle;
  • taloudellinen kulutus.

  Näihin kiistattomiin etuihin voit myös lisätä ympäristönsuojelun korkeaa tasoa ja kaunista ulkonäköä, minkä ansiosta sisustuksesta tulee joustava keinotekoinen kivi.

  Tällainen materiaali leikataan yksinkertaisesti tavallisilla saksilla tai paperitavaran veitsellä. Tässä tapauksessa voit valita minkä tahansa elementin yleisestä kankaasta. Tämä tekee mahdolliseksi koristella rakennuksen julkisivun lisäkoristeilla, esimerkiksi kehyksen ympärillä oleva ikkuna, jossa on joustava kivi, on erittäin vaikuttava. Kun ostat tällaista materiaalia, muista, että sen etupuoli on suojattu erityisellä kalvolla, joka poistetaan vasta sen jälkeen, kun kaikki julkisivut on valmistettu.

  Vaahtoa voidossa kimmoisan joustavan kiven voiteessa - luonnonkivin hinta, joka on verrattavissa luonnonkiven hintaan. Jos kohtaat materiaalia, jossa on perushinta, on parempi kysyä valmistajalta ennen ostamista.

  Tekokivet polymeeri-hiekkaseoksesta

  Tällainen keinotekoinen kivi on komposiittimateriaali, joka on valmistettu erityisen hiekan ja polymeerien seoksesta. Tämän koostumuksen avulla voit tehdä koristeellisia tuotteita, niin paljon kuin mahdollista, toistamaan luonnonkiven rakenne.

  Kuten edellisellä keinokivellä, polymeerikerrosvuorella on samat positiiviset ominaisuudet lukuun ottamatta tuotteen joustavuutta. Mutta jos vertaa tätä ominaisuutta luonnollisella tai betonikivellä, polymeerivuoraus on taipuisampi. On kuitenkin huomattava, että polymeeripinnoitettujen kiven lämmönkestävyys lisääntyy.

  Voit tehdä päällysteen tällaisesta materiaalista ehdottomasti minkä tahansa pintaveden. Tällainen keinotekoinen kivi on asennettu pohjaan puu- tai metalliosastolla. Lisäksi se on valmistettu levyistä, joissa on kiin- teä ja uros kiinnitysjärjestelmä niiden välissä, mikä yksinkertaistaa huomattavasti niiden asennusprosessia.

  Betonin kiveä päin

  Yksi ensimmäisistä julkisivupäällystysmateriaalien markkinoilla on konkreettinen kellarikivi, joka on säilyttänyt ennennäkemättömän suosion jo pitkään hyvän suorituskyvynsä ansiosta:

  • ei ole altis sienimuodostumille;
  • korkea lujuus ja pakkasenkestävyys;
  • kestävyys ajoissa korjaamisessa;
  • ei vaikuta ilmakehän olosuhteisiin.

  Samankaltainen päällystysmateriaali valmistetaan tavanomaisesta hiekkasaumarakenteesta lisäämällä pehmittimiä. Suurikokoiset tuotteet ovat lujasti vahvistettuja. Kuten mikä tahansa muu koristeellinen betonielementti, edessä kivi on huomattava paino. Siksi liima- tai sementtikoostumuksiin kiinnittäminen on tehokasta harvinaisissa tapauksissa. Tehokkaampi asennus tapa on erityisellä ankkurilla. Mutta tässä tapauksessa koristekerros kärsii.

  Näiden kielteisten olosuhteiden välttämiseksi voit ostaa betonituotteita harmaana, asentaa ankkuriin, sinetöidä pienet asennusreiät sementtiliimalla ja maalilla haluamallasi värillä.

  Clinker Facing Stone

  Socle-laattapinta on valmistettu erikoislaatuisista saviasteista korkean lämpötilan paahdolla. Koristeellinen kerros jäljittelee pelkästään luonnonkiven leikkausta, mutta myös tiilimuurausta. Väri, muoto ja tekstuuri on hämmästyttävä.

  Klinkkerilevy valmistetaan sekä pienikokoisina tuotteina että suurikokoisina paneeleina, joissa on kielen ja uran kokoonpanomenetelmä. Piece-laatat ovat erittäin käteviä, koska ne täydentävät täydellisesti nurkkaan "tiilet".

  Tämä jalokivikoristeinen keinokivi on kuuluisa korkeasta suorituskyvystäan:

  • lämmönkestävyys;
  • korkea vedenkestävyys;
  • ei alttiita terävästä lämpötilasta ja ilmastollisista muutoksista;
  • laadukkaan liimakoostumuksen valinnassa klinkkerilevyt voivat pitää kiinni siitä, kuten sanotaan, "ikuisesti";
  • säilyttää sen värin ja alkuperäisen muodon vuosien varrella;
  • kestää kaikki mekaaniset vaikutukset.

  Puutteista voidaan erottaa huomattavat kustannukset. Mutta ylivertainen suorituskyky ja esteettiset ominaisuudet ovat enemmän kuin sen arvoinen hintalappu.

  Koristeellinen kerros tavallisesta betoniliuoksesta "kiven alla"

  Tarvitsetko talviviljelyn keinokivestä vuorauksen talousarvion versiossa? Sitten tämä on sinulle. Betonilaastia levitetään paksulla kerroksella pohjaan, ja kivenpoisto ilmenee erityisen koukulla. Täydellisen jähmettymisen jälkeen koristeellinen kerros peitetään millä tahansa värillä ja mahdollisuuksien mukaan lakalla.

  Tällaisen päällysteen valtava plussa on se, että koneistetun pohjan epätasaisuuksia ei voida tasoittaa ja lyödä kivitetyksi kuvioiduksi helpotukseksi. Yksi kiistämätön etu on luotettava tarttuminen rakennusaukkoon ja verraton kestävyys. Jäljellä olevat suorituskykyominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin julkisivujen betonilaatan ominaisuudet.

  Halusin huomata, että kun hankitaan julkisivulevyä, on välttämätöntä luottaa paitsi sen esteettisyyteen, myös perustan suunnitteluun ja ikään.

  Jos aiot uudistaa rakennuksen "vuosina", niin ennen kuin on tarpeen tutkia huolellisesti säätiötä. On suositeltavaa ostaa "kevyitä" muunnelmia kiveistä, jotka jäljittelevät kiven luonnollista leikkausta, jotta perusrakenne ei olisi raskaampaa. Jos uuden talon kellarista on tarkoitus irrottaa, tässä tapauksessa kannattaa aloittaa itse säätiön tyyppi ja koristeellinen samankaltaisuus pääseinämän kanssa.

  Asennusteknologia jalusta edessä

  Kellarissa on paljon keinotekoisia kiviä. On olemassa myös useita tapoja asentaa ne, jotka ovat suoraan riippuvaisia ​​ostetuista tuotteista:

  • "Märkä" tapa. Se koostuu liimakoostumuksen levittämisestä pohjaan päin olevan laattatuotteen kiinnittämiseksi myöhemmin. Tämä on halvempi ja suosittu tapa tasata pohja. Tätä pidämme jäljempänä.
  • "Kuiva" -menetelmä tarkoittaa, että perustana on keinotekoinen kivi valmiiksi asennetulla puu- tai metallilevyllä.

  "Märkä" suuntainen jalusta

  Jos olet ostanut "joustavan" kiven, klinkkerilevyt tai betoni- ja polymeeripohjaisten betonipohjaisten tuotteiden, sinun on laadittava pohja laadukkaan viimeistelyn, nimittäin vetämällä se betonipinnoilla tai päällystämällä kosteutta kestäviä levyjä.

  Kaikkien julkisivujen tekemiseen kannattaa muistaa, että ne voidaan suorittaa vain ympäristön lämpötilassa, joka ei ole alle +5 ° C ja keskimääräisessä kosteudessa 75%.

  Tasoitusbetonipohja

  Perinteinen tasoitusjärjestelmä kellarikerroksen alle - käyttämällä haluttua kerrosta betonipinta. Tarvittaessa:

  • tiiviste;
  • pohjamaali;
  • majakat;
  • profiilit;
  • pikakiinnitysliima;
  • ruletti, rakennustaso;
  • lastat;
  • sääntö;
  • betoniliuosta suhteessa 1: 3.

  Vaihe 1. Seinä on hyvin puhdistettu pölystä ja vanha kipsi. Tarkista halkeamat. Jos niitä on, ne on suljettava tiivisteellä. Liimauksen lisäämiseksi on välttämätöntä käydä läpi alusta useissa kerroksissa.

  Vaihe 2. Sen jälkeen, kun seinä on kokonaan kuivunut, rakennuksen tason ohjaamana, sinun on kiinnitettävä majakat puolen metrin etäisyydelle toisistaan. Työssäkäynti meni nopeammin, profiilit voivat "laittaa" ratkaisun "ilmaista kuivausta".

  Vaihe 3. Kun liima on kuivunut, betoniliuos voidaan heittää niin, että se on majakoiden yläpuolella noin 1 cm.

  Vaihe 4. Säännönmukaiset liikkeet, joiden sivut muuttuvat hitaasti, niin että liuos saa tasaisen pinnan samalla tasolla kuin majakka. Toimiiko se? Kohdista seinä loppuun.

  Vaihe 5. Kun liuos on täysin asetettu noin 3-4 viikkoon, riippuen liuoksen kerroksesta, sinun on mentävä läpi syvä aluke. Sen jähmettymisen jälkeen voit siirtyä julkisivujen viimeistelyyn.

  Puupohjan valmistus

  Mutta jos tarvitset puutalon loppuun, sinun on toimittava eri tavalla.

  Vaihe 1. Pyykimme pintaan ja poistamme mahdolliset puutteet.

  Vaihe 2. Peitä pohja kateaineella haluttuun korkeuteen ja kiinnitä se.

  Vaihe 3. Adheesion lisäämiseksi on tarpeen asentaa kipsiraudoitus korroosionkestävällä pinnoitteella vedenpitävyyteen ja sulkea se kipsilevyllä. Kun se kuivuu, voit lopettaa jalustan.

  Tiilipohjan valmistelu

  Tiilipohjaan ei tarvita erityistä valmistelua, mikäli tietenkin ei ole merkittävää vaurioitumista tiilimuuraukseen, joka on täytettävä. Kun käsittely suoritetaan erityisellä liuoksella, joka eliminoi kukinnan ja estää sen valinnan sekä lisää laattojen tarttumista seinään. Seinän pohjamaalaus ja kuivaus.

  Tekniikkakiven valmistusprosessi

  Tärkeintä hyvässä muurauksessa on merkintä. Se alkaa oikeasta yläkulmasta, jossa ensimmäinen likimääräinen laatta asennetaan, ja sen pitäisi ulottua hieman reunan yli. Jos haluat poistaa kulman, tarvitset toisaalta laittaa laatta tai ostaa kulma-elementtejä. Seuraava on prosessi, joka perustuu seuraaviin periaatteisiin.

  Vaihe 1. Laattojen avulla sinun täytyy merkitä tulevaisuuden rivejä päin, muistaen, että sinun pitää tehdä kastike puolessa laatta.

  Vaihe 2. Alamme kertoa ensimmäisen alarivin. Voit tehdä sen tasaiseksi, laita sääntö laattaan ja aseta se sen pohjaan. Liimaa tulee levittää 8 mm: n kerrokselle.

  Vaihe 3. Kun olet laatinut ensimmäisen rivin, siirry toiseen, säädä laatat niin, että saat kauniin munimisen. Samaan aikaan, kun toisella puolella on koko laatta nurkassa, se tarkoittaa, että toisella puolella on puolet (ottaen huomioon pukeutuminen). Ei ole tarpeen koskettaa näitä puolia vielä. Palaamme niihin myöhemmin. Sillä välin tämän periaatteen mukaan kiinnitämme kiven, joka peittää pohjan pohjaan koko pituudelta.

  Vaihe 4. Vain kun muninta on valmis, voit siirtyä kulmien poistamiseen. Voit tehdä tämän leikkaamalla kaakeliuuneja ja kiinnität laattojen seinälle. Saumat suljetaan erityisellä laastilla tai sementtiliimalla. Työn päätyttyä voit maalata pohjan millä tahansa värillä.

  "Kuiva" -menetelmä

  Kuivan tekniikan mukaisen kellarin koristelu keinokivellä heijastaa tuuletetun julkisivun asennustapaa, mutta ensimmäinen vaihtoehto on paljon helpompi toteuttaa.

  Vaihe 1. Ennen kelkan järjestelyn aloittamista on tarpeen työskennellä kellarin seinän kanssa eli peittää halkeamat ja poistaa ulkonevat osat. Jos korkin pinta on betonia tai tiiliä, muista käsitellä sitä liuoksella, joka estää kukinnan. Jos se on puuta, tarvitset erityisen suojaavan pohjamaalin.

  Vaihe 2. Rungon rungon rakentamiseksi käytetään galvanoitua profiilia 28 * 67 tai puupalkeja. Tasoa käytetään ensimmäisen profiilin kiinnittämiseen, jonka etäisyyden nurkkaan pitäisi olla noin 10 cm, loput asennetaan samalla periaatteella 40 cm: n etäisyydelle toisistaan.

  Vaihe 3. Jotta julkisivut voidaan lämmittää tehokkaasti, voit tehdä kellarineristyksen. Mineraalivillalevyjen leikattu osa asetetaan kiinteiden profiilien väliin, joka on peitetty höyrysulkukalvolla ja kiinnitetty lautasen muotoisilla tapilla.

  Vaihe 4. Edellä selostettiin päällysteen tilan merkitsemisen periaatetta rivien sopusointuun järjestelyyn. Tällaisen viimeistelymateriaalin asennus tapahtuu erityisten "korvien" ruuveilla.

  Varoitus! Ensimmäinen alempi rivi on asennettu neljään ruuviin (ylempi ja alempi asennus) ja seuraavat kaksi (vain yläosassa).

  Vaihe 5. Viimeinen vaihe - kellarin järjestely nurkkaan julkisivuelementteihin ja viemäröintijärjestelmään.

  Lopuksi, saadaksesi lisätietoja siitä, miten talon pohjan laadukas viimeistely keinokivellä tehdään, tutustu liitteenä oleviin videoihin ja valokuviin.

  Pohjan käytännöllinen vuori keinokivellä

  Kaikki tietävät, että talon pohja hoitaa tärkeitä tehtäviä ja vaatii erityistä huomiota. Se suojaa julkisivulta erilaisia ​​vahinkoja, joita voidaan käyttää mekaanisesti. Talon kellari on suojattava kosteudelta, joka tuhoaa sen rakenteen. Siksi kun valitset materiaaleja verhous, sinun on otettava huomioon kaikki edut ja haitat, sekä ottaa vakavasti asennus tekniikkaa pohjaan. Minulle oli tärkeätä paitsi suojata pohjaa myös antaa talolle kaunis, viimeistelty ulkoasu. Minua kiinnosti välittömästi mahdollisuus käyttää kiviä, mutta minulla ei ole varaa luonnonkiviin - tarvitsin halvempaa vaihtoehtoa. Tämä osoittautui keinokiveksi, ja se on hänen puolestaan, jonka haluan kertoa.

  Koristeellinen keinokivi kallion sisustuksessa talon kellarissa

  Edut ja haitat

  Suoraan talon kellarissa keinokivellä

  Aluksi olin yllättynyt siitä, että talon kellarikerroksessa keinokivellä oli tullut niin suosittuja ja suosittuja, mutta kun olen purkanut kaikki edut, minä itse muutin sivulle. Kyllä, ja asennus voiman alla suorittaa itsenäisesti. Minulle on tunnistettu useita positiivisia ja negatiivisia ominaisuuksia:

  • Tärkein lisä minulle oli se, että soclen kiven poraus voitaisiin tehdä itsenäisesti ilman työntekijöiden apua. Tämä vähensi huomattavasti talon keinotekoisten osien kustannuksia.
  • Se koostuu luonnollisista osista ja on kestävä, eikä käyttöikä ole yksi tai kaksi vuosikymmentä. Näille ominaisuuksille materiaali ei ole huonompi luonnolliselle luonnolliselle komponenttina.
  • Pohja tarvitsee kosteutta kestäviä materiaaleja, jotka eivät pelkää suuria lämpötilahäviöitä. Julkisivuille sopiva keinotekoinen kivi

  Suoraan talon kellarissa keinokivellä omilla kädillä

  • Luonnolliseen käsittelyyn verrattuna sen käsittely on hyvin yksinkertaista. Tämä yksinkertaistaa asennusta.
  • Tekomateriaali on paljon kevyempi kuin luonnonmateriaali, mikä tarkoittaa, että kuormitus säätiöön on pienempi eikä sinun tarvitse vahvistaa rakennetta.
  • Toisin kuin luonnolliset, keinotekoisen materiaalin laatat ovat standardoituja. Tämä viittaa siihen, että vuorauksen yksittäinen yksityiskohti ei eroa yleisestä näkemyksestä.
  • Erilaiset värit ja tekstuurit antoivat minun valita sopivin vaihtoehto taloon

  Ainoa hetki, jolloin keinotekoinen häviää villikiviin, on vastustuskyky kosteudelle, auringolle ja lämpötilan vaihteluille. Luonnonmukainen materiaali on luonnollisesti vakaampi ja voi kestää vuosisatojen ajan, mutta minulle se ei ole merkittävä haitta. Vuori voi kestää jo vuosituhansia, mutta sen kiinnittimet eivät kestä vielä kauan.

  Keinotekoinen kivi talon kellarissa

  Kun valitsin kellariin vuorauksen, lopetin valintani "rikkoutuneelle kiven" keinotekoiselle laudalle, sen epätavallinen rakenne ja muoto kiinnostivat minua eniten. Se oli tukikohdan kallistuma, joka teki omakotitalon julkisivun.

  On olemassa useita muita keinotekoisia kiveä:

  Se on tärkeää! Ottaen huomioon, että tämän materiaalin koostumus sisältää luonnollisia komponentteja, on lähes mahdotonta erottaa luonnollisesta kumppanista.

  On olemassa monia eri malleja viimeistelylaatat "rikkoutuneita kivi", joten jokainen voi valita haluamansa vaihtoehdon.

  Me kohtaamme pohjan

  Keinotekoinen kivi päin talon kellarista

  Ennen pinnoittamista on tarpeen valmistaa pinta. Kaikki valmistelutyöt eivät eroa toisistaan ​​toteutettavien toimien kohdalla.

  • Ensinnäkin tasoitin ja tasoitin pohjan pintaan, poistin kaiken lian, rasvan tahrat. Tämä on välttämätöntä keinotekoisten osien hyvälle kytkemiselle pohjaan. Pinnoitteen luotettavuutta varten lisäsin lisäksi pintaa veden lisävastuksen aikaansaamiseksi. Monet asiantuntijat suosittelevat pohjamaalin levittämistä ennen kellarin viimeistelyä, koska seinä absorboi myöhemmin kosteuden liimaliuoksesta.
  • Jos pinnan ero on alle 5 mm, ei tarvitse kohdistaa. Muussa tapauksessa sääntöjenvastaisuudet on poistettava tasoituslaastilla.

  Paras tasoitettu taso kertoo mahdollisuudesta nopeasti ja saumattomasti kiinnittää kivi talon kellariin, mikä lyhentää asennusajankohtaa.

  Talon kellarikerroksessa

  • Facing repäinen laatta näyttää kauniilta, kun säädetty sujuvasti, eikä aaltoja. Siksi esitin ensimmäisen rivejä viimeistelyn avulla. Kaksi laatat asetetaan tasolle, mutta etäisyydellä toisistaan ​​varmistaakseen niiden välisen toiston.
  • Eniten kaikkea pidän siitä, kun niiden välissä ei ole yhtymäkohtia. Tätä varten puhdistin revittyjen laattojen reunat hiomalla ja sen jälkeen näytin heidät loppupäähän. Tämä viimeistelymenetelmä soveltuu paremmin tämän erityyppisen kiven asentamiseen. Jos sinulla on laite, jossa on vesijäähdytys, käytä sitä. Kun reunat puhdistetaan hiomakoneella, on paljon pölyä ja monille se ei ole kovin mukava.

  Plinth koristelu keinokivellä

  • Liimaa sinun ei tarvitse pintaa pelkästään pintaa vaan myös levittää sitä laattaan. Käytin puolipistettä, jolla saavutin tarvittavan 5 mm: n liiman paksuuden. Älä unohda, että liimakoostumus kuivuu nopeasti, minkä vuoksi asennuksen öljyttyyn pintaan ei saisi kestää enempää kuin 40 minuuttia liiman levittämisen jälkeen.
  • Viimeistelyn yksinkertaisuudesta huolimatta on kiinnitettävä asianmukaista huomiota liimaliuoksen tasaiseen käyttöön. Jos on tyhjiä paikkoja, ne täytetään kosteudella. Talvella se jäätyy ja aiheuttaa vuorauksen putoamisen.
  • Kaikki muut rivit, jotka laitan samaan periaatteeseen. Muuten likaiset laatat on pestävä välittömästi vedellä, muutoin kuivumisen jälkeen maali pilaantuu.
  • Ottaen huomioon, että liima kuivuu kokonaan 3-4 vuorokaudessa, jätin laastarin useille päiville. Myöhemmin, käyttäen kumilastia, käytin kylkiluuyhdistelmää. Se suojaa pintaa kosteudelta, lisäksi antaa vuoraukselle valmiin ilmeen.
  • Kaikkien viimeistelytoimenpiteiden jälkeen pestään vuori lämpimällä vedellä.

  tulokset

  Talot edessä keinokivellä

  Tällä hetkellä vuoraus keinokivellä on erinomainen korvike hänen luonnolliselle kumppanilleen. Koska ominaisuudet eivät ole huonompia kuin luonnonvaraiset, keinotekoinen on paljon halvempaa. Siksi luonnollisen materiaalin ja keinotekoisten kustannusten laskennassa ero on vaikuttava, mutta yleinen näkymä asennustyön jälkeen ei ole niin erilainen. Koostumukseltaan luonnollisia osia tämä materiaalia voidaan käyttää paitsi päällysteen tai julkisivun pinnoittamiseen myös huoneen sisätilaan. Laatta on revitty kivi näyttää hyvin julkisivu talojen ja huviloita, on suosittu ja ainutlaatuinen omalla tavallaan. Vaikka revitty laatat ovat hieman kalliimpia kuin muut keinotekoisen kiven vaihtoehdot, se oikeuttaa sen arvon ulkonäköön talon julkisivulla.

  Me leikimme talon kellarin keinokivellä

  Koristeellinen kellari nykyään keinotekoisella kivellä on yksi yleisimmistä ja tehokkaimmista pinnoitusmenetelmistä maatiloille ja mökkeille.

  Tekokivet täydellisesti jäljittelevät luonnollista. Se valmistetaan sementtiä käyttäen erilaisia ​​lisäaineita. Tällaisen kiven toinen puoli on täysin tasainen, mikä helpottaa sen kiinnittämistä pysty- ja vaakasuorille pinnoille. Toisella puolella on helpotuskyky, joka toistaa täysin tavallisten kivien pintarakenteen.

  Mitkä ovat teollisessa ympäristössä valmistetun materiaalin edut luonnollisessa ympäristössä?

  • Talon kellari on helpompi viimeistellä keinokivellä, koska se on helppo asentaa ja sillä on suhteellisen pieni paino.
  • Pintakoristelu luonnonkivellä on ensin valmistettava erikoistyökalujen avulla (pintojen puhdistaminen, taso jne.). Lisäksi luonnonkivi ei aina ole kirjattua alkuperää ja sitä voidaan tuoda mistä tahansa, mikä on vaarallista ympäristön kannalta.
  • Tekokivää on nykyään edustettuna monissa malleissa, joissa on eri sävyt, rakenne, koko.
  • Keinotekoisen kiven pitkäaikaista toimintaa mitataan kaikissa tilanteissa erikseen. Valmistajat väittävät, että materiaali toimii asianmukaisesti asennettuna vähintään 40 vuoden ajan.
  • Keinotekoinen kivi näyttää hyväksyttävämmältä ratkaisulta talon kellariin taloudellisesti. Mutta samaan aikaan jopa osaavat ihmiset eivät pysty välittömästi erottamaan keinotekoista materiaalia luonnolliselta.

  Materiaalin pääominaisuudet

  Koska kaikki rakennuksen kellarin viimeistelyyn vaikuttavat ilmakehän ja ilmastolliset ilmiöt, sen on oltava sopivia ominaisuuksia tavanomaiseen toimintaan tällaisissa olosuhteissa.

  Tällainen vuoraus sietää lämpötilan vaihtelua ja altistumista kosteudelle.

  Tässä tapauksessa materiaali täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Korkea kestävyys. Iskun tai raskaan kuorman vaikutuksesta muovi- ja puun koristemateriaalit murtuvat ja muuttuvat. Tekokivi on vahva ja kestävä, se ei menetä perusominaisuuksia koko toimintakauden ajan.
  • Materiaali on pakkasenkestävää. Hän pystyy kestämään yli 100 "talvi-kesä" -kiertoa ilman, että se peittää sulatuksen halkeilla ja kuoppia.
  • On huomattava, että minkä tahansa jalustan viimeistelyaineiston veden imeytymisnopeuden on oltava alle 3%. Keinokivellä on vielä vähemmän veden imeytymistä. Se ei käytännössä päästä kosteutta rakennuksen sisällä, vaan myös suojaa seinien pääainetta ja talon eristystä.

  Tekniikan kantta vasten tulisi esiintyä tietyn tekniikan mukaan, jonka ominaispiirteet vaihtelevat jossain määrin käytettävän materiaalin tyypistä riippuen. Nykyaikaisten keinokivien rakenne: sementti, sora, vesi, hiekka ja erilaiset modifiointiaineet.

  Nykykemarkkinoiden keinokivi on esillä suuressa lajikkeessa. Se voidaan tehdä "antiikiksi", jäljitellä eräitä luonnollisia rotuja, eri sävyjä ja värejä, kokoja ja muotoja. Siksi valintakysymys on äärimmäisen tärkeä. On parasta neuvotella asiantuntijoiden kanssa ostaessasi.

  Rakennuksen kellarikerroksen periaate

  Kun kohtaat socle, on noudatettava tiettyä työtapaa:

  1. Ennen vuorausta on välttämätöntä puhdistaa pinta, poistamaan sen virheet. Jos kellarin seinämällä on yli 10-20 mm: n epäsäännöllisyyksiä, on sen tasoitettava.
  2. Jos pohjan päämateriaali on betonilohkoja, on tarpeen tehdä lovi, toisin sanoen pinnan helpottamiseksi. Jos talo on rakennettu puusta, sen jälkeen kun vesieristyskerroksen asennus on suoritettu, se on kastettava ristikon pintaan, jolloin kerros on 1-2 cm paksu.
  3. Lisäksi pinta käsitellään syvällä alukkeella. Pääsääntöisesti keinotekoinen kiviverhoilu suoritetaan liima- tai sementtilaastilla. Jos sinulla ei ole käytännön kokemusta tällaisen työn suorittamisesta, on suositeltavaa käyttää vain erityistä liimaa. Lisäksi viimeistely voidaan suorittaa vain, jos lämpötila ylittää +5 astetta, koska liuoksissa on oltava vettä.
  4. Kaksikerroksisia keinokiviä on kaksi jalustaa - ilman liitosta ja sen kanssa. Yhden tai toisen vaihtoehdon valinta riippuu omistajan mieltymyksistä. Monet asiantuntijat suosittelevat liitoksen valitsemista, koska tässä tapauksessa pinta näyttää mahdollisimman oikeasuhteiselta ja houkuttelevalta. Saumojen tulee olla 1-2 cm paksuja.
  5. Kasvava työ alkaa "leikkaamalla". Tätä varten sen on pakko laajentaa ostettuja kiviä eri paketeista maahan, kiinnittää ne paikalleen, muuttaa säännöllisesti paikkoja ja saada sopivin vaihtoehto, jonka jälkeen voit siirtää tuloksena olevan kuvan vähitellen soclen pinnalle.
  6. Jos kellarimateriaali on kuivaa, se kostutetaan ennen viimeistelyä sekä puhdista ja kostuttaa itse kiviä.
  7. Viimeistely alkaa kulmasta. Ensimmäinen asia on puolestaan ​​asettaa kivet, jotka eroavat pituudeltaan. Tärkeä säännös tällaisen työn suorittamiselle on, että pystysuorassa tasossa saumat olisi saavutettava käyntisuunnassa. Toisin sanoen niiden ligaation toteuttaminen on välttämätöntä.
  8. Etukäteen valmistettua liimakoostumusta on sovellettava sekä talon pohjaan että kiviin. Paina leikkuulaitteita seinää vasten pienellä vaivalla. Paina hitaasti kivet ja siirrä ne, niin kuin ne "istuttavat" ne paikalleen, mikä takaa hyvän kiinnityksen ja adheesion. Lisäksi voit lyödä kiven puukahvalla (jos liima alkoi levitä kiven alla, niin sinun ei pitäisi koputtaa uudelleen).
  9. Kun työ on tehty kulmaelementtien kanssa, pohjan pääosa on suunniteltava alhaalta. Yksittäisten elementtien välille tarvitaan vuorien kiinnittäminen yhtenäisten saumojen paksuuden säilyttämiseksi pohjan koko pinnalle. Useimmissa tapauksissa keinotekoisten kivien liimakoostumus kuivuu noin 5-6 päivää.
  10. Heti kun liima kuivuu, on mahdollista hieroa saumoja. Tee näin valmistelemalla sopiva koostumus injektointiin ja aseta se sitten ohjeiden mukaisesti. Sen avulla voit estää kosteuden tunkeutumisen sekä antaa kauniimman ja mielenkiintoisemmän ulkonäön. Lisäksi on suositeltavaa, että pohjamateriaalia käsitellään edelleen erityisillä hydrofobisilla yhdisteillä.

  Jalustan viimeistely on aloitettava kulmasta.

  Kuinka määritellä, että viimeistely suoritettiin oikein?

  Jos olet antanut työn asiantuntijoille ulkopuolelta, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin kohtiin, jotka osoittavat, että korkeatasoiset ovat:

  • Tehty työ ja saadut tulokset ovat täysin johdonmukaisia ​​hankkeen ehdottamien lomakkeiden kanssa.
  • Jos pinta oli vuorattu mustavalkoisilla elementeillä, pohjalla pitäisi olla tavallinen ulkonäkö.
  • Vaakasuuntaiset ja pystysuuntaiset saumat ovat samankaltaisia ​​ja saman tyyppisiä.
  • Viimeistelyelementeillä ei saa olla siruja, halkeamia tai tahroja. Laastin on suojattava kosteutta.

  Esimerkki epätavanomaisesta sisustuksesta kellarista ja talon kulmista.

  Oletetaan, että maatilan kellarille altistuu monille kielteisille vaikutuksille, joten on hyödyllistä tarjota lisää lämmöneristys- ja vedeneristyskerroksia ennen silauslaitteistoa.

  Yleensä talon kellari voidaan valmistaa millä tahansa materiaalilla. Kuitenkin keinotekoinen kivi on yksi korkealaatuisista, kestävistä ja houkuttelevista viimeistelyaineista nykyaikaisilla markkinoilla. Sillä ei ole merkittäviä haittoja, ja se myydään melko kohtuullisilla hinnoilla (erityisesti kotimaiset vaihtoehdot, jotka usein eivät ole laadultaan huonompia ulkomaisille).

  Sivukonsultti, asentaja, jolla on 8 vuoden kokemus. Hän aloitti toimintansa asennustyöntekijänä, joka työskenteli tällä hetkellä maanrakennusyrityksen perustajana.

  Suoraan talon kellarissa keinokivellä

  Juuri vähän eteenpäin, ennen kaikkea on syytä selittää soclen käsite. Soclen alapuolella ymmärretään yleisesti talon pohjakerros, pohja maan yläpuolella.

  Alustan tyypistä riippuen pohjaa on pidettävä sen maanalaisena osana (kaistaleen alapuolella), pilarin tyyppisen kellarikerroksen sarakkeiden tai grillauksen välillä.

  Perusta ja kellari ovat rakennuksen perusta, ja niiden laatu vaikuttaa suoraan talon kestävyyteen. Julkisivuja tehtäessä on kiinnitettävä riittävästi huomiota perustuksen ulkonevan osan viimeistelyyn, mukaan lukien kokonaistulos, joka näyttää orgaanilta ja täydellisiltä.

  Alustan ominaisuudet ja viimeistelymateriaalien valinta

  Kellarin päätehtävä on jakaa kuorma tasaisesti talon perustuksiin ja suojata sitä sademäärästä, kausiluonteisesta lammasta, tulvista jne. Sen korkeus maanpinnan yläpuolella voi vaihdella ylös tai alas. Se riippuu rakennuksen rakenteellisista ominaisuuksista ja rakennusalueen ilmastollisista olosuhteista.

  Jo pitkään rakennusten perustukset ja seinät on rakennettu luonnonkivestä. Tällaisia ​​rakennuksia erottui suurella lujuudella ja oli vaikuttava ulkonäkö. Teollisuusteknologiat mieluummin raudoitetut betonit ja tiilet, jotka ovat halvempia mutta vaativat vuorausta.

  Yksinkertaisimmista ja edullisimmista vaihtoehdoista juuri alkutason tasoittamisen ja kipinöinnin ajatus tulee välittömästi esiin, mutta on syytä muistaa, että kipsi pyrkii halkeamaan kutistumisen, lämpötilavaiheiden jne. Aikana ja maalata häivyttämään ja irrottamaan. Tällaiset ominaisuudet edellyttävät vuorauksen säännöllistä uudistamista (noin kerran 5-6 vuoden välein).

  Tällöin kipin laatu, valmistaja ja hinta voi olla paras ja kallein, mutta silti muutaman vuoden kuluttua sinun on korjattava kosmeettiset puutteet.

  Luonnonkivi: kallis ja kaunis

  Kun "hautua puuroa" koristeena kellarissa ja koskaan muistaa tämä on aivan realistinen, jos ajattelet kestävämpiä materiaaleja, esimerkiksi luonnonkiviä. Vakaus, kestävyys, kauneus tarjotaan, mutta ilman epäkohtia, valitettavasti, ei voi tehdä.

  • Ensinnäkin hinta. Kuten tiedätte, luonnolliset materiaalit, jopa tavallisimmat, maksaa paljon rahaa, ja jos otat huomioon perusmäärät, kertyy varsin pyöreä summa.
  • Toiseksi paino. Tämä kivi on raskas, niin raskas, että se vaikeuttaa työtuloa ja luo ylimääräisen kuormituksen säätiölle.
  • Kolmanneksi, sopivan muotoilun kannalta kannattaa kutsua päteviä asiantuntijoita, mikä luonnollisesti aiheuttaa lisäkustannuksia. Ammattimaisuuden ja laadun vuoksi sinun on maksettava.

  Jos valinta kuitenkin tuli luonnonkiven päälle, ei riitä luottaa vain sen ulkoisiin ominaisuuksiin ja rakenteeseen. On erittäin tärkeää ottaa huomioon rotu, koska kaikki eivät täytä materiaaleille asetettuja vaatimuksia kellarikerrokselle.

  On selvää, että tällaisen materiaalin ei pitäisi olla vain houkutteleva, sopusoinnussa muun julkisivun kanssa, mutta myös kestävä, pakkasenkestävä, joka kestää äkillisiä lämpötilan muutoksia ja kosteutta. Graniitti ja hiekkakivi vastaavat ihanteellisesti näitä parametreja. Mutta marmori ja pehmeät kiviä, kuten kuori rock ja kalkkikivi ovat tärkein paikka kodikas sisustus, eli olohuone. Ulkokäyttöön alueilla, joilla on lauhkea ja kylmä ilmasto, ne eivät ole sopivia. Muussa tapauksessa muutaman vuoden kuluttua tällainen kivi alkaa romahtaa, menettää voimaa ja näkyvän ulkonäön.

  Pintapintaprosessi luonnonkiven kanssa on seuraava:

  • pinta tasoitetaan kipsirajoituksilla;
  • niiden päälle tukilangojen avulla vahvistusverkko on kiinnitetty;
  • se peitetään lisäkerroksella liimaa;
  • merkintä tehdään jäädytetyllä pohjalla, ja on tärkeää tarkastella laattojen välistä etäisyyttä;
  • laatta kiinnitetään pintaan liimapohjalla;
  • injektointi suoritetaan.

  Jos otetaan huomioon materiaalin lajitteluun ja sen työstämiseen liittyvät luonnolliset ongelmat, työtä luonnollisen kiven kanssa tulisi pitää työläs ja tehoton.

  Kelvollinen vaihtoehto luonnonkivelle

  Onneksi tekniikka ei pysähdy, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota kuluttajalle todella optimaalinen vaihtoehto - keinokivi. Tätä materiaalia voidaan oikeutetusti kutsua huipputekniikaksi, koska muulla tavoin voidaan kuvata, että se täysin jäljittelee luonnollista analogia ja samalla ylittää sen toiminnallisissa ominaisuuksissa. Esimerkiksi useimmat luonnolliset rodut ovat hyvin pieniä väripaletteihin, kun keinotekoinen laatta tarjoaa kuluttajalle laajan valikoiman sävyjä: luonnollisista mutteistä kirkkaisiin ja kontrastteihin.

  Mitä tekstuureihin, voit myös olla rauhallinen: laattojen tekokivet jäljitellä sekä tiili, ja villi kivi, ja liuskekivi. Tässä tapauksessa valmistaja tarjoaa usein useita samantyyppisiä materiaaleja.

  Kaikkien tällaisten materiaalien edut kuvaavat, mutta ei voi kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

  • Asennuksen yksinkertaisuus tekee lykkäämisestä lyhyessä ajassa, mutta ei ole tarpeen kutsua kapeita profiileja.
  • keinokiven lujuus on verrattavissa luonnollisen kiven lujuuteen. Vaaratilanteet ja mekaaniset vauriot eivät ole kauheita, mutta tämä on ainoa uhkaava uhka, koska hän ei kokene erityisiä kuormia;
  • pakkasenkestävyys on erinomainen keinotekoisen kiven laatu erityisesti ilmastovyöhykkeellä. Keskimäärin tällainen aine hiljaa säilyttää yli 100-150 jäädytys- ja sulatusjakson;
  • alhainen vedenkeruukerroin (enintään 9%), jota voidaan vähentää käsittelemällä pintaa erikoistuneilla vettähylkivillä yhdisteillä. Kuitenkin, kuten käytännössä käy ilmi, tällaiset toimenpiteet ovat välttämättömiä vain, jos materiaali joutuu jatkuvasti kosketuksiin veden kanssa esimerkiksi jatkuvalla kosteudella.

  Tekokivien valinnan ominaisuudet

  Tilastojen mukaan se on keinotekoinen kivi, joka on markkinoiden suurimmalla kysynnällä ja on suosituin materiaali viimeistelyyn kellarikerrokselle. Ei ole yllättävää, koska tällainen kivi sopii täydellisesti suhteessa "hinta-laatu". Jopa kalleimmat vaihtoehdot viimeisimmistä kokoelmista ovat halvempaa kuin räikeämpi luonnonkivi. Likimääräinen hintalappu keinotekoisen materiaalin alueella alkaa 600 ruplasta / neliömetri.

  Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä klinkkerilevyyn. Paljon sävyjä, kuvioita ja muotoja on paljon muunnelmia: valinta ei rajoitu kymmeniin vaihtoehtoihin, paljon muuta. Tämä materiaali ei kestä kestävyyttä, kestävyyttä ja suorituskykyä, ja joskus ylittää luonnolliset vastapuolet, mutta hinta m2 on paljon houkuttelevampi.

  Jos katsomme työn edessä, silloin klinkkerin tapauksessa on joitain ominaisuuksia:

  • kun olet viimeistellyt kellarissa klinkkerin, voit olla varma, että materiaali kestää kauan ja säilyttää houkutteleva ulkonäkö, jos erityistä liimaa käytetään. Sen koostumuksessa on oltava jäätymistä kestävät ja joustavat materiaalit (erityiset koostumukset klinkkerilevyjen asettamiseksi täyttävät nämä vaatimukset);
  • kun kukin laatta asetetaan veteen muutaman sekunnin ajan, ja sitten vain liima. Tämä on välttämätöntä, jotta materiaali ei poista kosteutta liimaliuoksesta, mikä voi vaikuttaa haitallisesti sen sitomisominaisuuksiin.