Rakentaminen autotalli ruuveilla

Alustan korkealla pysyvyydellä ja lyhyessä ajassa autotalli sijoitetaan ruuvaan paikkoihin missä tahansa talon vierekkäisessä osassa, vaikka korkea rakennustiheys onkinkin. Verrattuna telineisiin, joihin käytetään huomattavaa aikaa betonin tai sijoituspaikan suunnitteluarvotukseen, työhön, raskaiden kalliiden laitteiden uudelleenjärjestelyyn, ruuvaamalla omat kädet ruuvattaessa helppoa rakennetta 1 päivän aikana. Seinien ja lattiojen suunnittelusta riippuen koko autotallin asennuksessa olevien työntekijöiden määrä kestää keskimäärin 2-3 päivää, koska ne eivät tarvitse suurta maaperän uudelleenlastausta.

Parempi ruuvipallo

Esikaupunkialue on hyvin harvoin valittu teknisten geologisten tutkimusten tulosten perusteella - ne toteutetaan myöhemmin tosiasiallisesti. Siksi tämä vaihtoehto, kuten runko-autotalli paalusäätiössä, soveltuu useimmissa tapauksissa riippumatta kalliiden kivien topografiasta ja syvyydestä. Jokainen ruuvi-elementti löytää sen syvyysmomentin, tiivistämällä maaperän alle sen, kun käytät potkurin terän tasoja. Teräspilarien yläosat yksinkertaisesti leikataan horisonttiin tasolta.

Pile-tuki ei aseta tiukkoja vaatimuksia maaperätyypille, sitä ei voi asentaa vain koville kiveille, kalliille maille, joissa on mukana suuria lohkareita. Mutta tämän tyyppinen perustus näkyy täysin löysästi, räjäyttäen ja tulvillaan.

Jäykkä rakenne hiekassa

Valitulle paikalle on asennettu metallipysäke, joka on paalun pohja, hitsaajan nopeudella, kuten kuvassa näkyy:

Jos hankkeeseen liittyy puumateriaalien seinämien rakentaminen, pohjan suunnittelussa tulee ottaa huomioon puun tekniset ominaisuudet ja sen vastaus ulkoisiin kuormituksiin.

Merkittävät taivutusmuodot, joita esiintyy jatkuvasti liikkuvissa ja liiallisesti kallistuvissa maissa, puiden kruunua voidaan siirtää ilman halkeamia tai vaurioita. Teräsputki, jossa on upotettu terä, ei käytännössä reagoi tällaisiin edistysaskeleisiin.

Kuinka valita kasa

Riippumatta seinien ja lattian materiaalista, ruuvipilareiden autotallin rakentaminen omiin käsiisi edellyttää alustavaa laskentaa tukirakenteiden ominaisuuksien ja määrän määrittämiseksi.

Kevyttyypin rakentamiseen tällainen laskenta ei ole vaikeaa. Se suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Perussäännösten määrittäminen paikan olosuhteista. Pylvään pituus, joka kykenee kestämään tietyn kuormituksen, määräytyy maan tyypin ja sen jäädytyksen maksimisyvyyden perusteella. Tämä voidaan oppia poraamalla testi, jossa sijainti luonne ja tyyli alla kiviä ovat näkyvissä. Tiheiden kerrosten suurella syvyydellä paalut voivat toimia ripustustukena (laskettuna sivupinnalla).
 2. Sarakkeiden määrä katsotaan, perustuu pohja kokojakauma askel kehää pitkin vähintään 2 metriä. Pinta-ala on määritelty tilaa mahdollista lisääntynyt paino kuormitus näissä pisteissä tarvitsisivat lisäksi vahvistamista, joissa elementtejä. Kiinnitä laatikon kulmat ja portin aukko.

On tarpeen laskea eri vaihtoehdot ruuveille Ø ja pituus. Pylvään paksuuden Ø 76 mm muutos eri tyyppien maaperän upottamisen syvyydestä riippuu seuraavasta taulukosta:

Kuinka ruuvi kannattaa omalla kädelläsi, kun rakennat autotallia edullisten käsikäyttöisten laitteiden ja materiaalien avulla, on osoitettu tässä videossa:

Kuormitus otti ruuvipallot

Suhteellisen kevyen rakenteen perustaminen voidaan tehdä Ø 89 ja 108 mm metallipinoilla. Tiilestä, vaahtobetonista, hiekkalaatikosta tehtyjä suuria rakenteita tulisi sijoittaa voimakkaampiin tukialuksiin Ø 133 mm.

grillage

Lattian rakenne ja materiaalien valinta sen valmistukseen riippuvat osoitettujen tukipisteiden lukumäärästä.

Rungon tai paneelin autotalli ruuveilla, jotka on suunniteltu pysäköintiin 1 auto riittää asentamaan 10 - 14 pylväästä.

Tasapainoisten kuormien jakautuminen tasaisesti niiden välillä saapumisen yhteydessä - kunnollisen massan poistuminen auttaa grillata, joka on yleensä valssattua terästä (kanava, I-palkki). Riippuen hajautetun kuorman koosta ja järjestelyn korkeudesta käytetään puupalkkia ja betonivariantteja (monoliittia, teräsbetonipalkkeja, laattoja).

Yksinkertaisin sitomiskanava 11 tukee (2 portilla, 4 seinän alla ja 1 takana) on esitetty kuvassa:

Yksinkertainen paalusäätiö

Kun valitset niin alhaisen grillatauksen ympärillä rakennuksen, voit tehdä lattiat, jotka kestävät huomattavaa painoa. Tätä varten tasainen liuskekivi (kuten muotti) on pystysuoraan asennettuna kanavaan, ja sisäinen ontelo on täynnä hiekkaa haluttuun tasoon. Se osoittautuu nopeasti ja turvallisesti autolle - älä vain epäonnistu. Se on edelleen sisäänkäynnin luiska.

Metalliyhdistelmä kerää metallista ja puusta, joka nousee vähintään 0,2 m maanpinnan yläpuolelle. Vakaan kuivan maaperän kohdalla voidaan tehdä maataloudessa alhaista teräsbetonipäällystystä. Tässä tapauksessa tarvitset tällaisen nauhan perusteellisen vedenpitävyyden.

Garage-kokoonpano

Pallotipojen yksittäinen autotalli voidaan päällystää metallilevyllä tai asentaa valmiiksi tehdyistä tehdaslevyistä. Nämä tuotteet ovat jo tehneet tarvittavat jäykisteet, sinun on vain seurattava tiettyä sekvenssiä ja geometriaa asennettaessa niitä. Kuvassa on näyte teollisuuspaneelien kokoonpanosta:

Esivalmistettu autotalli

Säätiö on laskettava ostettujen tuotteiden ominaisuuksien perusteella, jotka on luettava etukäteen.

Tehtäessäsi itsenäisen suunnittelun, on toivottavaa luoda työpiirustus materiaalien sijainnista ja leikkaamisesta.

Katon runko on yleensä 2 x karjaa nurkasta, profiiliputki, puu tai lauta, 40 mm paksu, asennettu reunaan. Puinen katto voidaan nopeasti peittää Andulinilla, jolla on hyvät koristeelliset ominaisuudet ja edullinen hinta.

Jotta autotallin sisällä oleva optimaalinen lämpötila varmistettaisiin, sisätilojen pinnoitemateriaaleilla olisi alhainen lämmönjohtavuus (takalauta, lastulevy).

Runko-lattian asennustekniikka autotallille koostuu seuraavista vaiheista:

 • vastakkaiset ruuvipallot (koko huoneen pituudesta) liitetään kanavalla;
 • kohtisuoraan, lujuus on säädetty 4 kanavasta 8 auton rotuun (2 kpl jokaisen oikean ja vasemman ristin alla);
 • Lattiatason jäljellä oleva tila on peitetty hitsattua laatikkoa, joka voidaan hitsata esimerkiksi teräsputkesta Ø 40 mm ja seinämän paksuudesta 4 mm. Vaihe tangoista 0,4 - 0,5 m.

Toinen tapa on täyttää vahvistetun monoliittisen laatan paksuus vähintään 40 mm.

Rakentaminen autotalli oman auton kannalta suunnittelu ja materiaalin valinta voidaan rajoittaa ainoastaan ​​omistajan toiveiden, materiaalien läsnäolon ja rahoituksen, mutta joka tapauksessa, tulokset laskettaessa paaluttamisen sen kantokyky perustuu häiriöt.

Garage on paalusäätiö

Ruostumattomien paalujen autotalli voidaan rakentaa itsenäisesti tai asiantuntijoiden mukana. Tällaisen mallin valinta on joka tapauksessa edullista, koska arvioitaessa ei tarvitse sisällyttää voimakkaiden erikoislaitteiden kustannuksia.

Edut paalain perustuksesta autotallille

 • Pallosäätiön autotalli on rakennettu nopeasti, ei ole tarvetta odottaa, kunnes ratkaisu tulee vahvuuteen.
 • Paalujen asennustekniikka ei edellytä siteen tasoittamista - menettely on vaikea yksityisessä talouksessa, koska suuri työpanos manuaaliseen suoritukseen ja suurikokoisten laitteiden käyttöön ei ole mahdollista.
 • Pilejä ei tarvita maaperätyypin mukaan, eikä niitä voi asentaa vain kalliille maille, joissa on suuret kiinteät sulkeumat. Tämän tyyppinen säätiö on loistava löyhä, tulva ja kallistuva maaperä.
 • Paalusäätiössä voit rakentaa eri mallien autotallit.

Pillakentän suunnittelu, merkintä ja asennus

Pallokentän valmiiksi suunniteltu järjestelmä mahdollistaa asennusvirheiden välttämisen.

Pallotason säätelyjärjestelmä autotallille.

Suunnittelun alkuvaihe on tarvittavien paalujen lukumäärä ja tyyppi. Laskettaessa otettava huomioon seuraavat tekijät:

 • tyyppinen autotallirakenne (lukuunottamatta klassista rakenteen asentamista paalun kannattimeen, käytetään tekniikkaa, jossa paalujen yläpuolella oleva osa muodostaa kehyksen pystysuuntaisen osan - tämä vaikuttaa tuotteen pituuden valintaan),
 • maaperän jäädyttämisen taso (paalun alaosa on sijoitettava sen alapuolelle),
 • rakenteen kokonaispaino (helppo laskea, tietää autotallin geometriset parametrit ja materiaalin ominaispaino).

Kevyiden rakenteiden perustus voidaan tehdä 89 tai 108 mm: n paaluilla. Jotta kiinteämmät rakenteet, jotka ovat vaahtomaisia ​​tai hiutaleita, tiilet, tarvitaan tehokkaampia 133 mm: n tukia.

Kun he ovat suunnitelleet tulevaa rakennetta koskevan suunnitelman, he panivat siihen paalujen paikat noudattaen perusperiaatteita:

 • kannat ovat järjestetty pakollisella tavalla kulmiin ja kehän ympäri,
 • paalujen välinen etäisyys - vähintään 2 m,
 • Piles tulisi sijoittaa kannattimiin portin ripustamiseksi.

Suunnitelman laatimisen jälkeen suoritetaan seuraavat toimet:

 1. Merkintä maanpinnalla (käyttämällä mittanauhaa, taso ja metalliosat).
 2. Paalujen asennus.
 3. Betonibetonin täyttö.
 4. Katkaise edellä mainitut osat haluttuun korkeuteen (määritetty rakennetyypin mukaan).
 5. Tee vyötärö.

Leikataan paaluilla autotallin rakentamisen aikana.

Paalun perustuskanavan sitominen.

Lattian asennus

Runkokerroksen klassinen asennustekniikka autotallissa sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Jäljelle jäävä järjestelmä muodostetaan asentamalla kanava (12 tai 14) kussakin poikittaissuuntaisessa tukirivissä. Sinun täytyy työntyä viiveen pituus ylittää kehyksen reunan paksuus levyt tai enemmän.
 2. Kohtisuorassa rotuun viivästyneelle vahvistukselle (kiinnitykset) - nelikanavainen kanava 8 (2 pyörän linjaa kohden - oikealle ja vasemmalle).
 3. Loput lattiatasosta peitetään laatikolla (esimerkiksi valoputkesta 40x40x4 mm), jonka askel on 40-50 cm.
 4. Lattian sisätila on täynnä irto-eristeitä. Ennen levyn tai levymateriaalin aluslevyn asettamista asetetaan höyrysulku ja sivuilla käytetään tuulenpitävää kalvoa.

Lattiapäällyste lattian asentamiseksi autotalliin paalupohjaan.

Toinen menetelmä vaatii pylväskerroksen tiheyden lisäämistä, jolloin tukien välinen etäisyys on vähintään 1,5 m. Tässä tapauksessa et voi kiinnittää laatikkoa, vaan muodostaa muottiin kanaville ja suorittaa lattia monoliittisena teräsbetonilaatana (kerrospaksuus - vähintään 40 mm).

Seinäasennus

Autotallin klassinen runko on ristikko, jota täydentävät kaksi (ylemmän ja alemman) vankat vanteet. Tässä tapauksessa asennus koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Asennus autotallin ovilaatikoihin kanavapalkkeihin.
 2. Seinäkehysten asennus tai hitsaus ilman täyttöä.
 3. Seinäkehysten asennus ja niiden kokoonpano yhdeksi kehykseksi.
 4. Pystysuorien telojen leikkaaminen ja kiinnittäminen kehysten sisällä.
 5. Asenna tarvittaessa ylimääräiset lujittavat poikittaiset tasoituskerrokset.
 6. Kattorakenteen muodostaminen (tasainen, yksi tai kaksipuolinen kaltevuus) ja kiinnitys yleiseen rakenteeseen.

Metallikehys leikkauksen alla.

Kokoaminen voidaan suorittaa hitsaamalla tai käyttämällä pultteja, ankkureita.

Jopa kuumennettava runko-autotalli on parempi rakentaa seinäeristyksellä. Rakenteen vuoraus voidaan suorittaa käyttämällä mitä tahansa kosteutta ja lämpötilaa kestäviä eroja, jotka kestävät raskaita kuormituksia levymateriaalista.

Käytettäessä pystysuorina pylväitä asennetut paalut yläpuolella olevat osat lisäävät korkeutta sivuseinistä keskustaan. Rakenteen jäykistämiseksi pystytuki on sidottu kanavalla tai kulmalla, jonka korkeus on 0,8-1,0 m.

Pyyhkäisykehysmateriaali.

Jos pallopohjan autotalli on tarkoitus rakentaa lohkoista tai tiilistä, on tarpeen suorittaa betonikiinnitys.

Garage-työpaja, jossa ikkunoita lohkoista paalusäätiössä.

Paneelipäällyste

Paneelit on asennettu rungolle itsekierteisillä teräsruuveilla alustavalla porauksella.

Voit tehdä kulmaliitoksia käyttämällä erikoispaneeleja tai tehdä seuraavia:

 • tavallisia paneeleita leikattava päähän alle 45 °,
 • tiivistää liitos vaahdolla;
 • sulje liitoksen hankauksella tai harjalla ammattilevylle (on mahdollista myös tahraa tai peittää se mastiksella).

Suojakanavien päiden suojaamiseksi ne asettavat ebbin 160 mm: n ulokkeen.

Garage-runko paalupohjalla, jossa on laatikko portit, ylä- ja alareunan rakenne.

Nopea runkoporakoneiden rakentaminen omilla kädillä: työvaiheiden ja valokuvien vaiheet

Joskus talon talon hankkiminen kauniilla näkymillä ja luonteella, omistajat saavat tontti epävakaan maaperän kanssa.

Tällainen maaperä, jolla on suuri liikkuvuus, ei salli sivuston omistajan tehdä pieniä voimia säätiön rakentamisessa. Riittämätön tutkimuspaikka ja kustannussäästöt säätiön vahvistamiseen johtavat joskus tuhoisiin tuloksiin.

Siksi rakennuksen johtaminen varjoisella maaperällä on välttämätöntä päästä sen alla olevaan kiinteään kerrokseen. Merkittävä vaikeus tässä asiassa voi olla kovien kallioiden suuri syvyys, joka voi olla 5 - 20 metrin syvyydessä.

Mitä ratkaisuja sovelletaan tässä tapauksessa?

Maaperän samanlaisilla ominaisuuksilla tehokkain ratkaisu on tehdä rakennustyöt paalupohjaan.

Pohjat ovat suorakaiteen muotoisia, pyramidisia, pyöreitä, kiinteitä tai onttoja. Materiaalit niiden valmistukseen - teräsbetoni, betoni, puu, metalli.

Myös pylväsrakenne erotetaan tärinää suojaavalla mekanismilla, joka on asennettu päälle.

Olemassa olevat asennusvaihtoehdot:

 • säilyttävät paalut. Seisota kiinteälle maaperälle suurella tunkeutumisvyöhykkeellä. Teknologialle on ominaista kutistumisen täydellinen puute;
 • roikkuvat paalut. Käytetään, kun on mahdotonta päästä kiinteään maahan. Kiinnitetään voimakkaasti liikkuvaan kerrokseen ja pidetään kitkavoimien vaikutuksesta.
 • ruskean kasa paalut. Asennettu esikaivattuihin kaivoihin;
 • paalut, joissa on ajoelementtejä. Kohdistetut paalut ovat tukossa erityisellä asennuksella tähän työhön;
 • ruuvipallot. Ruuvataan maahan kuten valtava ruuvi automaattisesti tai manuaalisesti.

Mitkä ovat edut ja missä tapauksissa ne asennetaan?

 1. Kaikista edellä olevista menetelmistä paalusäätiön asentamiseksi nopein on paaliruuvi.

Sillä työ ei vaadi valmistelua ennen ruuvien paalua maahan.

Jos paalujen pituus on enintään metriä, ne voidaan ruuvata käsin tangon tai avaimen avulla.

 • Korkealaatuisten paalujen käyttö luotettavien valmistajien kanssa paaliruuvi-menetelmällä arvostetaan erittäin hyvin rakennusalan asiantuntijoiden keskuudessa.

  Esimerkiksi saksalainen yritys Krinner tuottaa suuren määrän elementtejä parannetusta muodosta, joka on sovitettu erilaisiin säätiöihin ja maaperään.

 • Tällaisia ​​paaluita käytetään lähes kaikkialla, ne voidaan helposti asentaa jopa permafrost-olosuhteissa, mikä takaa niiden erittäin suosion pohjoisessa.
 • Garage on ruuveilla: miten aloittaa tämän työn?

  Ennen työskentelyn aloittamista on välttämätöntä suorittaa geologinen etsintä siitä alueesta, johon säätiö rakennetaan. Tämä kertoo sinulle:

  • pohjaveden virtausnopeus ja kausivaihtelu;
  • maatyyppien ominaispiirteet alueella;
  • maaperän jäädytyssyvyys (paalut on haudattu tämän merkinnän alapuolelle).

  Seuraavaksi sinun on suoritettava projektisäätiön laskenta. On tarpeen suorittaa SNiP: n normit paalusäätiöille, paalilehtien yhteisyrityksen kohta.

  Koska erilaisiin kaavoihin liittyvät laskelmat ovat monimutkaisia ​​- laskemalla tuulen suuntaan ja voimakkuuteen liittyvät kuormat, laskemalla kausittaiset kuormat, laskemalla dynaamiset kuormat, laskemalla autotallin paino autolla ja kaikista työkaluista laskemalla luonnos ja muodonmuutos, on parempi ja turvallisempi antaa tämä työ ammattilaiselle arkkitehdille. Todellakin, jopa pienen virheen tapauksessa, se voi olla kohtalokas koko rakennetulle rakenteelle.

  Tästä huolimatta voit aina tehdä omat toiveesi projektin kehittämisessä ja osallistua aktiivisesti. Mutta tämän vuoksi sinun on ymmärrettävä projektin laskenta-algoritmi.

  Saatuaan projektitiedostoja, joilla on perustusominaisuudet, piirustukset ja likimääräinen työhinta, on mahdollista jatkaa työskentelyä.

  Kuinka rakentaa autotalli jalustalle omalla kädelläsi? Paaliruuvi menetelmä ei käytännössä edellytä valmistelevaa työtä - paalut yksinkertaisesti ruuvataan maahan. Jos paalujen pituus on enintään metriä, ne ruuvataan ruuvilla tai avaimella manuaalisesti.

  Runkopallojen pohja autotallin alle, koska pieni määrä paaluja, voidaan asentaa yhteen työpäivään.

  Pallot liitetään onnistuneesti nolla-lämpötiloihin, mutta paalun ruuvaamisen alkuvaiheessa monimutkaisuus kasvaa. Pitkän seisomaan ja maaperän syvän jäädyttämisen aikana voimakkaasti negatiivisissa lämpötiloissa porattu maa-alue porataan ulos ja paalua kierretään. Ruuvien paalujen asentaminen alhaisissa lämpötiloissa on edullisempaa suorittaa porauslautan avulla.

  Garage ruuvipihdit - kuva:

  perusta

  On huomattava, että kuoren tai kellarin valmistaminen tavallisessa 3x6m: n tai 4x6 m: n autotallissa paalusäätiössä on äärimmäisen vaikeaa johtuen tarvittavasta siirtymisestä kellarin seinistä paaluihin kahden metrin sisällä. Tämän tekniikan rikkominen uhkaa taivuttaa paaluja kuopan tai kellarin suuntaan johtuen liukastumisliikkeiden liikkeestä johtuen koko rakenteen geometrian rikkomisesta.

  Jos autotalli kuitenkin mahdollistaa riittävän etäisyyden paikoista, asiantuntijat suosittelevat erittäin hyvin järjestämään kaikki kellariin ja kaivon järjestelyyn liittyvät työt erikoistuneille yrityksille sopimuksen toteuttamisesta ja työn takuusta.

  Ennen autotallin sisäänkäynnille on suositeltavaa tehdä viemärijärjestelmä viemäröinnillä - kaivaa kaivanto, aseta viemäriputki ja vie se lähimpään vedenpoistoon. Tämä mahdollistaa ylimääräisen kosteuden poispäin autotallista.

  kehys

  1. Layout alle paalun perustan ei ole vaikeaa. Riittää, että pohjaan perustuvan pohjan asettelut paikoillaan paalujen asennuksella.
  2. Hyvin oppaat valmistetaan tarkalle pinnoille. Kuopat voidaan haudata 0,5-0,7 m käsiporalla tai moottoriporalla. Terän paalujen koko on hieman suurempi kuin kuopan halkaisija.
  3. Kasa sinkoutuu kaivoon, romu asetetaan paaluun (tähän on järjestetty reikä), putkimaiset vivut asetetaan romulle ja kaksi työntekijää pyörittää paalun rungon akselin ympäri, kun taas kolmas työntekijä ohjaa pölkkyjen pystytasoa kuplintasolla. Jyrkkää kiristysvoiman lisääntymistä (ja kun se kulkee maaperän jäädyttämisen kautta), kasaa voidaan pitää asennettuna.

  Kaikkien paalujen asennuksen jälkeen on tarpeen kohdistaa ne yhteen tasoon horisontin tasossa, sillä:

  • yksi taso on merkitty millä tahansa erikoistyökalulla;
  • putket katkaistaan ​​valitun merkinnän mukaan.

  Pallon jälkeen on täytettävä betonilla, jotta sauman metallipinnan vedenpitävä sisäpuolelta varmistetaan. Näihin tarkoituksiin sopii parhaiten murskaus m300 - m400 betoni, koska karkeaa täyteainetta, joka kykenee aiheuttamaan syvennyksiä ja tyhjiöitä, ei ole. Kosteuden suojauksen lisäksi betoni lisää tilavuutta.

  Sitten jokaiseen putkeen hitsataan neliömäinen metallilevy, 8-10 mm paksu, joka työntyy 2-3 cm: n päähän paalun kaikista sivuista.

  Pallojen valmistuksen jälkeen tehdään grillata.

  1. Puinen grilli

  Grillipalkit kiinnitetään levyihin ruuveilla tai hitsaamalla. On välttämätöntä luoda kuilu grillauksen ja maan pinnan väliin.

 • Betoni Rostverk

  Menossa muottiin, jota ympäröi vedenpitävyys sisäpuolelta. Seuraavaksi tulee ristikon ja metallin kaksikerroksinen runko. Yksi kerros verkosta asetetaan vedenpitävyyden päälle, toinen kerros kiinnitetään pystysuorilla sauvoilla 5 cm: n etäisyydellä muottien yläosasta. Muotti on täytetty betonilla.

 • Vahvistettu betonipalkki

  Rakenteen leveys tässä tapauksessa on suurempi kuin autotallin seinien paksuus. Vedeneristys asetetaan muottien pohjalle. Vahvikotelo asetetaan pohjaan. Betoni kaatui.

 • Metal grillaus: esimerkki
 • Lisävarusteet grillauskorkeus:

  • korkea. 15 cm maanpinnasta ja paljon muuta. Se tehdään ongelmallisilla (heaving) maaperillä ja suurilla säännönvastaisuuksilla sivustolla;
  • lisääntynyt. Asennuskorkeus 0-10 cm;
  • haudattu. Se tehdään maanpinnan alapuolella.

  Autotallin seinät voivat olla takorautaarkkeja. Katto voidaan tehdä nurkkaan, muotoiltuun putkeen tai laudaksi 40 mm, joka on asennettu reunaan. Pikahakuinen anduliinipinta on optimaalinen, se on melko kaunis ja luotettava sekä edullinen.

  Autotallin sisustusta parhaiten sopii tappiollisuudelle tai muille materiaaleille halutulla tavalla. Lattia voidaan asentaa päällystyslaattoista murskatulla tiivisteellä. Voit myös valaa betoniteräksestä.

  Yhteenvetona, voitte taas kerran toistaa perustuksen tärkeimmät edut ruuveilla:

  • tämän mallin laite ei vaadi suuria maanrakennustöitä;
  • säätiön hinta ruuveilla on melko järkevä;
  • paalusäätiön asennus suoritetaan hyvin yksinkertaisesti ja nopeasti.

  "Klassisen" raudoitetun betonimuodon säätiön rakentaminen on melko kallista ja liittyy huomattaviin kustannuksiin. Paalun ja ruuviasennuksen asennus on hyvä valinta tässä tilanteessa.

  Hyödyllinen video

  Katso videota siitä, kuinka voit tehdä autotallin ruuveilla omilla käsilläsi:

  Autotalli ruuveilla

  Pile-pohjainen autotalli

  Säätiö on minkä tahansa rakenteen tukirakenne, joten on erittäin tärkeää valita perustan tyyppi ja toteuttaa tarvittavat laskelmat. Jalkapohjien perustusta voidaan pitää varsin suosittu vaihtoehto kevyen rakennuksen rakentamiselle, johon kuuluvat autotallit. Laaja käyttö johtuu useista etuja, jotka karakterisoivat paalun perustan:

  • Ensinnäkin rakennus voidaan tehdä millä tahansa säällä koko vuoden.
  • Toiseksi työvoima- ja rahoituskulut ovat vähäiset.
  • Kolmanneksi paalusäätiötä pidetään yhtenä luotettavimmista ja kestävimmistä.
  • Lopuksi joissakin tapauksissa paalut ovat ainoa vaihtoehto, joka liittyy useimmiten maaperän ominaisuuksiin.

  Kuitenkin rakennusten autotallit on paalun säätiö on sen haittoja: puute järjestely katselu kuoppaa tai kellarista ja monimutkainen järjestää ajotieltä autotalli.

  Pile perustuslaskelmat

  Säätiön tukien määrän laskemiseksi on parasta ottaa yhteyttä asiantuntijaan. He tekevät tarvittavan maaperän tutkimuksen alueella ja määrittävät sen kantokyvyn. Lisäksi geologiset tutkimukset auttavat määrittämään tiheän kerroksen syvyyden, pohjaveden määrän ja maaperän jäädyttämisen. Kaikki nämä kriteerit ovat välttämättömiä, kun suoritat laskupohjan laskennan.

  Koska kykyä houkutella kokeneita ammattilaisia ​​ei ole mahdollista, voit käyttää yksinkertaistettuja menetelmiä.

  Aluksi on määriteltävä tulevaisuuden autotallin parametrit, joiden perusteella tukien määrä lasketaan. Tämä huomioi, että ruuvit sijaitsevat jokaisessa kulmassa ja rakennuksen ympärys- sä noin 1,5-2 metrin etäisyydellä toisistaan.

  Pile perustuslaskelmat

  On myös tärkeää määrittää paalujen pituus, joka riippuu pitkälti maaperän jäädyttämisestä ja laakerikerroksen sijainnista. Helpoin tapa saada nämä tiedot on porata kaivo käsiporalla. Lisäksi kaivo auttaa määrittämään maaperän koostumuksen.

  Pallojen lukumäärän määrittäminen riippuu suurelta osin yhden paalun kantokyvystä, joka lasketaan erityisellä kaavalla.

  Laskelmissa ei pidä unohtaa säätiön oletettua kuormitusta. Tässä otetaan huomioon auton paino, koko rakenteen paino, mukaan lukien kattorakenne sekä tuuli- ja lumikuormat.

  Jotta autotallin pohjaan tarkoitettujen paalujen määrä laskettaisiin itsenäisesti, on määritettävä säätöön kohdistuva kokonaiskuormitus ja jakaa se paalun kantavuudella.

  Rakentaminen kasa säätiön alle autotalli omilla käsiään

  Pallon pohja autotallin alle voidaan rakentaa ammattirakentajien mukana. Tällöin tulos on vankka perusta, joka on tehty kaikkien sääntöjen mukaan. Tällaisen säätiön kustannukset ovat kuitenkin melko korkeat. Jos rakennat kasaata itsellesi, kuuntelemalla kokeneiden käsityöläisten neuvoja ja suosituksia, voit rakentaa yhtä vahvan ja laadukkaan säätiön, jonka kustannukset ovat mahdollisimman pienet.

  Valmisteleva vaihe

  Kaikki työ alkaa materiaalien ja työkalujen valmistelusta. Jos haluat rakentaa paalipohjan autotallille, sinulla on oltava tällaisia ​​työkaluja:

  • Lapio.
  • Plummet ja rakentamisen taso.
  • Rulettia.
  • Lyijykynä tai merkki.
  • Vipu ajopilareille.
  • Bulgaria.
  • Koukut ja johto merkintään.
  • Sledgehammer.

  Pallojen rakentamista ei voida kuvitella ilman seuraavia materiaaleja:

  • Kierrä paalut teknisten reikien kanssa tangon yläosassa kätevään ruuvaukseen.
  • Otsikot grillata.
  • Rebar-palkit. Äskettäin olemme kuvanneet kuinka valitaan, lasketaan ja asennetaan venttiilejä.
  • Sementti, hiekka ja murskattu kivi. Lue myös artikkeleissamme, millaista sementtiä ja mitä murskattua kiveä on parempi käyttää rakentamiseen.
  sisältöön ↑

  Merkintä ja maanrakennustyöt

  Huolimatta siitä, että paalujen ruuvaamista varten ei tarvita tasaista pintaa, on välttämätöntä poistaa ylimääräinen kasvillisuus ja suuret roskat. Tämä helpottaa huomattavasti paikan merkitsemistä ja tukien ruuvaamista.

  Selvitetylle alueelle suoritetaan merkintä maan alla autotallin alla. Voit tehdä tämän asettamalla kiinnittimet tulevan rakenteen kulmiin ja rakenteen kehän ympäri. Telojen välinen etäisyys ei saa ylittää 1,5-2 metriä, vaan niiden on oltava tasaisesti välimatkan päässä. Telojen asennuksen aikana on tarpeen tarkistaa kulmien ja lävistäjien tasaisuus tunnetuilla menetelmillä.

  Lisäksi paikkoihin, jotka on merkitty paaluille, tehdään pieniä reikiä, joista maa siirretään 10-15 cm: n syvyyteen lastalla, koska liian syvä kuoppa pienentää paalun vakautta. Reiän leveyden on oltava 2-3 cm suurempi kuin ruuvipuristimen terän halkaisija.

  Paalujen asennus

  Asennustilan asentaminen autotallin alla on parhaiten avustajien kanssa: kaksi henkilöä suorittavat suoraan paalujen ruuvaamista, yksi henkilö ohjaa paalin pystysuuntaisuutta. Upotetaan kasa maan sisään teknisen reiän varren yläosassa. Aseta vipu, jota voidaan käyttää putkena tai romumetana. Vivun pituus valitaan erikseen, mutta on syytä muistaa, mitä pidempi vipu, sitä helpompi kasa maata maahan.

  Kiertopuristimen on mentävä maan alimman jäädytyspisteen läpi ja lepäävät tiheää laakerikerrosta vasten. Tätä todistaa vaikea ruuvaus.

  Samoin asenna kaikki säätiön paalut.

  Paalun vahvistaminen ja betonointi

  Kun kaikki tukit on asennettu, suorita pino korkeuden kohdistaminen. Käytä tätä varten rakennustasoa tai tasoa. Tee jokaisella kasa vastaavalla merkillä marker ja hiomakoneen avulla leikkaa kunkin kannen pää.

  Pilarin lujuuden lisäämiseksi voit mahdollisesti asentaa pylvään sisällä olevan raudoituksen. Vaikka otat huomioon autotallin merkityksetön painon, voit ohittaa vahvistusvaiheen.

  Betonirakenteita ei kuitenkaan voida jättää huomiotta! Betoniratkaisu paalun ytimen sisällä auttaa lisäämään tuen lujuutta ja estää metallin nopean korroosion.

  Betonisointi suoritetaan standardiliuoksella, joka lävistää massaa, joka on täytetty vahvikkeella, ilman kuplien poistamiseksi.

  Asennuskorkit

  Kiinnittämisen helpottamiseksi on tarpeen hitsata kärjen korkki jokaiseen tukeen. Voit tehdä tämän käyttämällä 8-10 mm paksua metallilevyä, jonka koko suurempi kuin 2-3 cm kummallakin puolella.

  Asennuksen grillata

  Jotta autotallit saataisiin täyteen tukemaan, kaikki paalut on yhdistettävä toisiinsa. Tätä varten sinun täytyy tehdä grillata. Tämä malli on vaakasuora kehys porausruuvin yläosassa. Useimmissa tapauksissa grillauksen ja maan välissä on vapaa tila.

  Rostverk voidaan valmistaa monoliittisen, vahvistetun betoninauhan muodossa, joka suoritetaan analogisesti valuraudasta. Myös grillaus voi olla puupalkki, kanava tai I-palkki.

  Metallikiinnitys kiinnitetään hitsaamalla, puiset elementit kiinnitetään kärkiin pulttien avulla.

  Vihjeitä ja temppuja

  Kun asennat paalusäätiötä autotallille, voi syntyä ongelmia erilaisesta suunnitelmasta. Jotta voitaisiin vähentää niiden esiintymisriskiä ja välttää monia virheitä työprosessissa, on tärkeää kuunnella kokeneiden käsityöläisten neuvoja:

  • Säätiön rakentamiseen on suositeltavaa käyttää vain korkealaatuisia paaluja, jotka on valmistettu kaikkien tekniikoiden mukaisesti.
  • Kun valitset autotallin kasaalustan, sinun on ensin tiedettävä täsmällisesti maaperän koostumus paikassa, sillä kallioinen maaperä vaikeuttaa paalun kiertymistä.
  • Paalun sisääntulon pystysuuntaisuutta tulee seurata jatkuvasti, muuten tuki voi olla kaltevuuden alainen, ja tässä tapauksessa on melko vaikeaa tasoittaa sitä.
  • Ruuvausruuvin tuet edellyttävät jatkuvaa kiertämistä paalun ympärillä, joten työalue on puhdistettava huolellisesti roskista ja kasvillisuudesta. Tämä on estää työvaurioita.
  • Hitsaustyöt on tehtävä laadullisesti, sillä autotallin lujuus ja luotettavuus riippuu siitä.
  • Jos paalun kiristämisprosessi on vieraassa esineessä tai asennuspaikalla suuri kivi tai kanto, kiertymispaikka on parempi liikkua.
  • Jos rakenne mahdollistaa hitsit sijoitettavaksi maahan, on erittäin tärkeää käsitellä liitokset ruosteenestomaalin kanssa.
  • Jos laskelmat osoittavat riittävän suuren kellarikerroksen syvyyden, on suositeltavaa luopua paalusäätiöstä, koska tässä tapauksessa sen käyttö olisi järjetöntä.

  Ruostumattomien paalujen autotallia voidaan kutsua ihanteelliseksi rakenteeksi, koska se on yksinkertainen ja nopea. Korkealaatuinen ja luotettava kasausrakenne auton taloon on helppo tehdä omalla kädellä edellyttäen, että noudatat rakennusmenetelmiä ja noudatat asiantuntijoiden suosituksia.

  Perusta ruuvipilareille autotallille

  Ruuvipallojen perustuksia pidetään parhaimpana useimpien rakennusten kohdalla - asuintaloista vaaleaseen huvimaaseen. Ei ole poikkeus ja niin tärkeä osa alueen järjestelyä, kuten autotalli. Ruuvipilareita kaiken tyyppiselle autotallille on useita etuja verrattuna perinteisiin perustyyppeihin.

  1. yksittäisten tonttien tärkeimmät autotallit

  Autotallin rakentaminen on maakuvion kiinteä osa, etenkin tilapäistä oleskelua varten - loppujen lopuksi enemmistö yksityisten talojen omistajista on autolla. Ainoa kysymys on, millainen autotalli on omistajan kannalta parempana - perustuen käytettävissä oleviin maa-alueisiin ja toimintoihin, jotka ovat päällekkäin autotallirakenteessa.

  Tietenkin, joskus auto on yksinkertaisesti laitettu vapaalle "laastari" tontille, mutta tämä vaihtoehto sopii paremmin kesällä asukkaille, jotka tulevat mailleen viikon lopulla yhden tai kahden päivän ajan. Jos asut talossasi koko ajan, on suositeltavaa asentaa autotalli tai ainakin autokatos autoon - tämä säästää autosi sekä epämiellyttäviltä törmäyksiltä että ilmakehän altistumiselta. Lisäksi autotallissa on kätevää säilyttää kaikki lisävarusteet auton korjaamiseen ja käyttöön.

  Niinpä sivustolla voidaan rakentaa erilaisia ​​autotyyppejä:

  1. Yksinkertainen katos, joka suojaa sateelta ja auringonvalolta
  2. Metallirakennetut autotallit, kuten "kuoret"
  3. Helppo runko-autotalli
  4. Lopuksi, suuri autotalli tiilien tai korttelin

  Lähes minkä tahansa tyyppinen autotalli vaatii perustuksen rakentamisen, paitsi että metallin lisäksi asennetaan suoraan maahan. Jopa katos vaatii tukevan pohjan tukipylväiden alle, puhumattakaan tiilien tai betoniterästen yleisen autotallin peruspäätöksistä. Lisäksi autotalli voidaan rakentaa taloon yhdellä pohjalla tai palvella talon laajennuksena erillisellä perusteella.

  Lisätietoa garatyypeistä ja niiden rakentamisen ominaisuuksista sivustolla löytyy täältä.

  Metallirunko autotalli ruuveilla

  2. autotallin paaliruuvi, sen etuja ja haittoja

  Perinteisen rakenteen perustaminen autotallille perinteisesti - raudoitettujen betonirakenteiden, kuten kaistaleiden tai laattojen perustuksiin, voi liittyä useita vaikeuksia:

  • Läsnäolo heikko, kireä, tulva maaperä
  • Epätasainen maasto autotallin rakentamispaikalla, jossa on suuria eroja korkeuksissa
  • Pitkäaikainen säätiön käyttöönotto on kunnes betoni on täysin kovettunut (yli 30 päivää)
  • Korkea työvoimakkuus
  • Suurten maaperän poistaminen ja sen poistaminen alueelta sen maatalouden soveltumattomuuden vuoksi
  • Asennuskustannukset

  Kaikilla näillä vaikeuksilla ruuvipuristekniikka toimii hyvin. Sen tärkeimmät edut ovat:

  • Lisää kirjanmerkkejä
  • Suhteellisen alhainen työvoiman intensiteetti
  • Edullinen verrattuna muihin säätiöihin
  • Rakentamisen nopeus
  • Mahdollisuus aloittaa autotallin rakentaminen välittömästi porausruuvin asennuksen jälkeen
  • Pilejä voidaan ruuvailla ongelmallisiin (tulva-, kireys-, löysät jne.) Maaperään, joilla on tiheä kerros epätasaista korkeutta
  • Asennus sivustoihin, joissa on suuri kaltevuus
  • Mahdollisuus asentaa minkä tahansa autotalli
  • Pienempien töiden tekeminen paalujen asennusta varten ja suurien maankaivujen puuttuminen

  Pallojen käyttö puutteesta johtuu suurien tarkastusreikien tai aluslattian järjestelyn kyvyttömyydestä tai rajoittamisesta

  3. Pohjaan sijoittaminen ruuvipallojen päälle autotallin alla

  Kaikki säätiön rakentamistyö alkaa laskemalla ja suunnittelemalla. Autotallit ovat pääsääntöisesti kevyitä, joten niiden rakentamiseen käytetään halkaisijaltaan 73 - 108 mm paaluja ja niiden käärimisen syvyys on 1,5-2 metriä. Myös autotallin paalujen määrä on tavallisesti huomattavasti pienempi kuin asuinrakennuksessa.

  Tässä artikkelissa ei oteta huomioon yksittäisiä tapauksia, joissa perustetaan autotallin varastorakennuksen tai talon laajennuksen muotoja - niitä kuvataan yksityiskohtaisesti verkkosivustemme asiaankuuluvissa osissa. Esimerkiksi ota irrallaan autotalli.

  Muihin rakennuksiin verrattuna autotallirakenteessa on useita ominaisuuksia:

  1. Sisäisten laakereiden puuttuminen
  2. Yhdessä seinässä tulisi olla suuri aukko sisäänkäynti-autoon
  3. Autotallissa on oltava massiivinen portti.
  4. Autotallissa on oltava lattia, jossa on hieman kaltevuus, jotta vesi tyhjennetään
  5. Autotallin sisäänkäynnillä on suhteellisen laaja tiheä alue.
  6. Garagea pidetään rakennuksena, jossa on lisääntynyt palovaara
  7. Katseluravan asennus on toivottavaa.
  8. Autotalli on yleensä varustettu lika- tai betonilattialla eikä vaadi asennusta alemman leikkauksen päällekkäin

  Tämän vuoksi on suunniteltu autotallin perusta näiden ominaisuuksien pohjalta. Ruuvipallot sijoitetaan tulevan rakennuksen kehän ympärille, tarkemmin sanottuna kolmen seinän reunan - puolen ja selkäosan ympärillä. Samanaikaisesti julkisivuseinällä tulisi olla lisää tukipisteitä kiinteiden porttien asentamiseen.

  Kolmen seinän alla olevien paalujen määrän laskeminen ei yleensä aiheuta vaikeuksia. Pallojen välinen etäisyys, paalujen tyyppi ja mitat sekä niiden kiertymisen syvyys määritetään paalujen kantavuuden perusteella. Se riippuu paaluista, joista tärkein on rakennuksen paino. Ilmeisimmin vaikeimpia ovat monoliittisten materiaalien seinät - tiilet tai vaahtolohkot. Kuitenkin on mahdollista asentaa myös ruuvipallot niiden alapuolelle - mieluimmin yhdistettynä vahvistettuun betonikierteeseen.

  Jos kyseessä on kehysrakentaminen, riittää, että käytetään puukoristeita.

  Garantien perustaminen vanteilla

  Tarkastushuollon osalta on huomattava, että kellarin seinät eivät saa olla alle kahden metrin etäisyydellä paaluista, muuten paalut voivat menettää lujuutensa asennuksessa maahan. Kun maa taipuu kaivosta kohti, koko rakenteen geometria saattaa häiriintyä. Standardin autotallin mitat ovat vähintään 3 x 6 metriä, on parempi kieltäytyä katselukivestä.

  4. Ruuvipillojen asentamisen ominaisuudet autotallin alla

  Ensinnäkin on tarpeen määrittää paalujen käärimismenetelmä. Koska autotalli sijaitsee yleensä paikan päällä eikä se aina ole suoraan sisäänkäynnin kohdalla, isojen laitteiden sisäänkäynti rakennustyömaalle voi olla vaikeaa. Tämä tarkoittaa, että laitteita ei ole aina mahdollista käyttää, ja paalut on ruuvattava käsin. Tämä pätee erityisesti taloon kiinnitettyihin autotalliloihin.

  Toiseksi, riippuen autotallin koosta, säätiön asettamiseksi tarvittavien paalujen lukumäärä voi olla pieni, ja paalutuslaitoksen käyttö on taloudellisesti kannattamatonta.

  Tältä osin säätiön asennuksessa voi olla suuri osuus manuaalisesta työstä.

  Manuaalinen asennus - työvoimavaltainen

  Toinen ominaisuus voi olla autotallin oven kaiteet. Ne voivat olla huomattavia mittoja, ja ne ovat yleensä metallisia, ja ne ovat raskaita. Pilejä heille voidaan kääriä ahtaisiin olosuhteisiin - seinän vieressä. Tämä asettaa myös omat rajoituksensa tekniikan käyttöön.

  Muutama sana ruuvipilareiden alla takaseinän alta. Yleensä raskasmetalliportteja käytetään autotallissa, ne voivat olla

  • swing
  • Rullilla (ripustettu ja kiskotyyppi)
  • Rolling
  • konsoli

  Vain portin asentamiseksi kiskotyyppisiin teloihin paalut asennetaan sisäänkäynnin poikki ulottuvan palkin alle. Kaikissa muissa tapauksissa paalut ruuvatetaan tukipylväiden alle. Lisätietoa tästä on kirjoitettu erilliseen artikkeliin eri tyyppisten porttien asentamisesta paaliruuvi-pohjaan.

  Valssatut autotallin ovet

  5. Päätelmä

  Kaikesta edellä olevasta voidaan päätellä, että ruuvipillojen perusta on optimaalinen ratkaisu, kun rakennat autotallia sivustoosi. "K-DOM" -yritys on erikoistunut korjaamojen rakentamiseen ja paalunruuvin perustuksiin. Lue lisää siitä, miten rakennettiin autotalli ruuveille.

  Vint.rf-paalut

  ruuvipallojen valmistus ja asennus Pietarissa

  Autotalli ruuveilla

  Kierrä paalu autotallin alle

  Ruuvipallojen autotalli on rakennettu kuin mikä tahansa "metallirakenne". Ruokapurujen valintaa käytettäessä autotallin rakentamista määritetään tulevan rakenteen koon ja tukirakenteen monimutkaisuuden perusteella.
  On tarpeen määrittää materiaalien valinta rakennusten rakentamiseen. Autotallin koon, korkeuden maanpinnasta kattoon ja asennussyvyydestä valitaan halutun pituisen paalut. Voit pysäyttää halkaisijaltaan 89 halkaisijaltaan 108 tai pituudeltaan 4,5 metriä tai 5 metriä. Paalut ruuvatetaan haluttuun syvyyteen (alle 150 cm: n maaperän jäädytysaste). Maapohjan yläpuolelle nousevien paalujen alaosat liitetään (hitsataan) 10 tai 12 kanavaa pitkin koko kehä, paitsi sisääntuloportin paikka 15-20 cm: n korkeudelle maan pinnasta. Seuraavaksi paalut ovat yhteydessä kanavaan tai nurkkaan ympärysmitan ympäri 80-100 cm: n korkeudella. Pallojen yläosa on myös kytketty 8 tai 10 kanavapalkkiin, mikä tekee rakenteesta kiinteän lujitetun rakenteen. Pallojen yläosa on leikattava eri korkeustasoihin, jolloin voit asettaa kattokulman kaltevuuden kulman rungon asennuksen yhteydessä.

  Garage on ruuvipillojen järjestelmä

  Katteen asennus

  Kun rakennat kattoa, ei ole järkevää ylikuormittaa rakennetta raskaalla kanava-palkilla. Voit käyttää nurkkaan muotoiltua putkea tai kiinnittää se 40 mm: n rihmiin. hallitus. Profiloitua rautaa voidaan valita seinien ja kattojen materiaaliksi.
  Autotallin lattia voidaan järjestää laattojen päällystämisen avulla, tiivistettyä raunioita tarvittaessa, jotta valettu ei-paksu, vahvistettu betonilaatta. Ennen autotalliin pääsyä on suositeltavaa järjestää viemärit ja pakollinen tyhjennys. Kaivaa kaivosta asettamaan tyhjennysputki ja vie se lähimpään ojaan. Tämä mahdollistaa "kadota" ei-toivottua kosteuden virtausta autotallin sisäänkäynnin tieltä. Haluttaessa autotalli voidaan järjestää mihin tahansa rakennukseen ruuveilla, käyttäen kaikkia tämän rakennuksen sopivia materiaaleja.

  Jotkut ihmiset haluavat rakentaa autotalli lattialle ruuveilla puisia materiaaleja (kallistus, lauta), tietenkin, ajoneuvoille, joilla on alhainen paino.

  Käytännöissämme on ollut tapauksia, joissa valmiita betonilaatuja asennettiin pyörteisiin ruuvipilareihin teräskanavalla ja teräksisellä kulmalla.

  Ei ole epäilystäkään siitä, että sellaisessa autotallissa, jossa on betonilattia, voit laittaa tarpeeksi raskaita laitteita. Se on erityisen tärkeää niille, joilla on pieni ajoneuvokanta, esimerkiksi traktorit pyörillä rungossa. Tämä on taloudellisin ja nopein tapa järjestää ajoneuvojen pysäköinti. Hinnalla tämä on paljon halvempaa kuin tuottaa säätölaite monoliittisen valetun betonilaatan muodossa.

  Tietenkin, yksinkertaisempi ja luotettavampi tapa järjestää autotalli lattialla, se on asennettu kanava kierretty ruuveilla, ja päälle puuta tai paksua alustaa, riippuen ajoneuvon ja käyttötarkoituksen.

  Joka tapauksessa on olemassa erilaisia ​​ratkaisuja autotallilaitteisiin vaatimuksiin.

  Epäilemättä edullisin tapa järjestää autojen suljettu pysäköintialue maatilanteessa on kuomu ruuveilla, joissa on monoliittista polykarbonaattia tai profiiliruutua.

  Asentaminen autotalli ruuvi paaluilla

  Meillä on kokemusta metallirakenteiden pystyttämisestä ruuveilla. Tämän tyyppisten rakenteiden hinnat määräytyvät käytettyjen materiaalien määrästä. Kussakin tapauksessa pohdimme omia ratkaisuja rakenteen kokoonpanoon, joka perustuu laitoksen monimutkaisuuden ja olosuhteiden tasoon. Asennustilan asentaminen ruuveilla voi kestää 2-5 päivää.

  Asentaminen autotalli ruuvi paaluilla

  Ruostumattomien paalujen autotallin rakentaminen on todennäköisesti halvin ja edullisin tapa. Asianmukaisen asennuksen ja teknisten vaatimusten noudattamisen varmistamiseksi ruuvipillojen autotalli kestää kauan. Ruuvipallojen autotalli voidaan rakentaa hyvin nopeasti. Ei tarvitse kaivaa, ei ole tarvetta vakavaan valmistelutyöhön. Ruuvaa paaluja vain ruuvataan maahan. Tarvittavan metallimäärän sitominen (profiiliputki, kulma) luo kiinteän rakenteen, päällystää seinämateriaalia ja kattoa.
  Tämä malli on erittäin luotettava. Tärkeintä on halutun halkaisijan halkeamien määrittäminen ja asentaminen oikein vaaditulla syvyydellä ja tarkasti suunnitelluilla akseleilla.
  Tällainen paalusäätiö voidaan asentaa milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa säässä.
  Paaliruuvi on edullisempi kuin monet muut rakenteet.

  Tilaa ruuvipallot

  1. Soita meille ja hanki alustava ilmainen kuuleminen puhelimitse.

  2. Soita asiantuntijaamme testiporaukseen ja tarvittaviin laskelmiin. Hänen työnsä on myös ilmainen sinulle, jos annat säätiön asennuksen organisaatiossamme.

  3. Asiantuntija tekee tarjouksen. Arvioinnissa ilmoitettu määrä on avaimet käteen -perustasi lopullinen hinta, eikä sitä enää muuteta.

  4. Säätölaitteen asennus riippuen paalujen määrästä voi kestää jopa 3 päivää. (Pienille taloille tämä on yleensä 1 päivä)

  981-84-08

  Kansi ruuveilla

  Yksi taloudellisimmista tavoista järjestää kaupungin ulkopuolelle suljettu pysäköintipaikka autoon voi olla autokori ruuveilla.

  Mikä on katos? Tämä kevytrakenne on suunniteltu suojaamaan pieni alue saostumisen ja auringonvalon vaikutuksilta. Canopy - helppo, nopeasti pystytetty ja erittäin kustannustehokas kustannusrakenteessa. Esimerkiksi tämä kevyt rakenne voi toimia rakennusmateriaalien varastona tai kesävarastona, leikkipaikka, minkä tahansa rakenteen ja katetun pysäköintialueen laajentaminen - auton autotalli.

  Katos on katto, joka on asennettu tukipylväisiin. Meidän tapauksessamme tällaiset kannattimet ovat ruuveja. Kattokruunu; lokit, kattotuolit, jäykisteet, kaikki osat on valmistettu teräksestä, muotoisesta putkesta tai muusta materiaalista, jota hanke koskee. Pylväät - tuet on asennettu yhtä suurella etäisyydellä, niiden määrä riippuu katoksen koosta ja muodosta.

  Katon muoto voi olla hyvin monipuolinen suora kulma, suorakulmainen ja pyöreä. Katemateriaali on tavallisesti metalli tai polykarbonaatti (läpinäkyvä muovi).

  Onko mahdollista tehdä katselureikä autotallissa ruuveilla

  Tehdän vaahtobetonin autotallin, jonka asennus on ruuveilla, koska minulle kerrottiin, että minun alueella on parasta tehdä juuri tällainen säätiö. Haluan tehdä katselukanavan, mutta en tiedä miten. Voitteko kertoa minulle?

  Vsevolod Igorevich! Sinun täytyy järkyttää sinut heti, koska et pysty tekemään tarkastuskuoppia autotallissa, joka on asennettu ruuvipallojen pohjalle tavalliseen tapaan!

  Valitettavasti et ole kuvannut, millaista maata omalla alueella, mutta kysymyksen perusteella voidaan päätellä, että tämä ei ole ainoa mahdollinen vaihtoehto, koska teitä vain "neuvottiin". Jos maa on erittäin löysä tai pohjavesi on erittäin korkea, pysähdy ehdotetulla versiolla ja unohda tarkastuskausi.

  Jos kuopan läsnäolo on elintärkeää, on parempi kaivaa kuoppa, tehdä vedeneristys, voimakas säätiö, ja vain tällä tavoin on mahdollista saavuttaa aiottu tavoite.

  Voit tehdä katseluruiskun paalusäätiössä alla olevan jatkeen muodossa, vain reikää ei tarvitse yhdistää säätöön monoliittisessa rakenteessa. Sen syvenemisen aste maahan riippuu siitä, kuinka suuri autotallin lattia sijaitsee maanpinnan yläpuolella. Jos tämä vaihtoehto sopii sinulle, harkitse etukäteen paalujen sijaintia.

  Ennen kardinaalisten päätösten tekemistä pyydä asiantuntijaa, joka arvioi maaperän tilan ja antaa erityisiä suosituksia säätiön järjestämisestä.

  Rakentaminen autotalli ruuveilla

  Tuo se kaunis päivä, jolloin olet tullut auton ylpeä omistaja. Nyt et voi kieltäytyä matkustamisesta, perhematkoista luontoon tai mökkiin milloin tahansa. Uusi ystäväsi tarvitsee turvallisen turvapaikan. Erikseen pysyvästi tai kiinnitettynä talon autotalli auttaa suojaamaan autoa saastumisen vahingollisilta vaikutuksilta.

  Kuinka rakentaa autotalli pihdeillä?

  Autotallin itsensä rakentamisen alkuvaiheessa tutkitaan maaperää peruspohjan valitsemiseksi. On tarpeen valita ruuvi-pohja, jos autotallin rakentaminen toteutetaan ongelma-alueilla:

  • korkea kosteuspitoisuus;
  • epävakaa, altis liikkumiselle.

  Säätöpilot ovat suorakaiteen muotoisia, pyramidisia, pyöreitä, kiinteitä tai onttoja

  Tällaisen rakentamisen prosessi sisältää useita päävaiheita:

  • Sovintoratkaisu ja suunnittelu. Tässä vaiheessa hanke on kehitetty, suunnittelu määritetään, tarvittava määrä materiaaleja lasketaan. Kun asennetaan autotalli ruuveille, yleensä käytetään runkorakenteita (metalli tai puu), jolle on ominaista alhainen massa ja nopeat rakennusajat.
  • Valmistelevia. Siihen kuuluu rakennuspaikan valmistelu, puhdistaminen kasvista ja roskista. Tässä vaiheessa tarvittavien materiaalien hankinta ja toimittaminen rakennustyömaalle.
  • Säätiön asettaminen. Kun epävakaat maaperät ovat, pile-screw-säätiö on järkevin vaihtoehto. Grilliin sidotut pailut varmistavat rakenteen luotettavuuden ja pitkän aikavälin toiminnan. Ruuvipalloja voidaan käyttää myös asennusrakenteiden, jotka rajoittavat talon ja autotallin vieressä olevaa aluetta.
  • Runkorakenne ja seinäverhous. Tukirakenne voi olla valmistettu puupalkista tai eri profiileista. Pinnoitukseen käytetään puuta tai muovia "vuori" sekä metallilevyjä.

  Sillä työtä ei tarvita ennen ruuvaamista paaluja maahan.

  • Katon asennus. Koska autotallin katolla ei tarvita lisäeristeitä, asennus tehdään nopeasti peruskäyttöisen työkalun avulla. Rakennusmarkkinoiden katemateriaalien monipuolisuus mahdollistaa autotallin houkuttelevan ja sopusointuisen sopivuuden nykyiseen muotoiluun.
  • Perusrakennuksen pohjaosasto. Kaikki autotalliomistajat eivät ruuveilla kuten rakenteen ulkonäkö. Voit parantaa visuaalisen havainnon, voit viimeistellä kellari koriste-aineista.
  • Osa portista. Useimmiten, kun rakennat autotallin omiin käsiinsä, asenna kääntöportit. Mutta haluttaessa ja tietyillä taidoilla voit varustaa liukuvan, liukuvan tai poikkileikkauksen.

  Runko-autotalli paalun pohjalta, perustettu noudattamalla teknistä prosessia, on luotettava suoja auton.

  Varoitus! Rakenteen syrjäyttämisen välttämiseksi on tarpeen tehdä paikkatietojen oikea laskeminen paaluilla. Tehdä se itse on melko vaikeaa. On parempi hakea apua erikoisjärjestöiltä.

  Kuinka tehdä itsenäisesti paalupohjan autotallille

  Pylväskannat, joita käytetään sijoitettaessa autotallin säätiö omilla kädillä riippuen seuraavista tekijöistä:

  Paalusäätiön asettelu ei ole vaikeaa

  • käytetty materiaali. Yritykset tuottavat teräsbetonia, betonia, metallia, puupinoja;
  • osa muotoja. Jakelu sai tukea suorakulmaisella, kolmiomaisella, pyöreällä osuudella;
  • toteutuksen tyyppi. Erota kiinteät ja ontot paalut.

  Läpäisytapa on yksi perusparametreista, jolla tiettyjen rakenteiden valinta tapahtuu. Seuraavat tyyppiset paalut erotellaan sukellusmenetelmän mukaan maahan:

  • betonielementtien. Ne upotetaan maaperään vibro-iskun tai tärinänvaimennuslaitteiden avulla;
  • ontotetut betonitelineet. Asennuksen aikana tehdään osittainen tai täysi valukappale betonilla;
  • poraus. Elementtien asennus tehdään upottamalla esiporaisiin reikiin;
  • ruuvi. Syventäminen tapahtuu ruuvaamalla erikoistyökalujen avulla. Pienellä syvyydellä voit ruuvaa manuaalisesti.

  Runkotukien perustana olisi autotallirakennukselle paras, koska se on ominaista useita myönteisiä kohtia:

  • vähäinen määrä maanrakennustöitä;
  • mahdollisuus järjestää rakennustapahtumia milloin tahansa vuoden aikana;
  • rakentamisen nopeus.

  Jos olet kiinnostunut siitä, miten voit luoda säätiön ruuvitukiin omilla käsilläsi, tutustu työjärjestykseen ja yritä noudattaa edellä mainittua tekniikkaa:

  • Puhdista alue suuresta kasvillisuudesta ja kivistä.
  • Merkitse ehdotetun autotallin ääriviivat.

  Grillipalkit kiinnitetään levyihin ruuveilla tai hitsaamalla

  • Aseta kulmien viitepisteet. Voit käyttää puisia tappeja tai metallisia sauvoja.
  • Kiinnitä köysi varren väliin, merkitse muiden tukien asennuskohteet.
  • Merkitse pisteissä kaivaa kaivoja 15-20 cm syvyyteen.
  • Jatka paalujen asennusta. Käytä kotitekoisia vipuja ruuvauksen helpottamiseksi.
  • Ohjauksen pystysuuntaus. Yli yhden asteen poikkeamat voivat johtaa rakennuksen koskemattomuuden rikkomiseen.
  • Suorita leikkaus, tarkkailemalla yhtä vaakatasoa. Paalujen palasilla voit rakentaa edullisen perustan ulkorakennukselle.
  • Betoni sementtilaastien tukien sisäisiin onteloihin. Täyttäminen estää korroosioprosessit.
  • Asenna grillatappi.

  Varoitus! Jos ruuvauksen aikana törmätä esteeseen ja et pysty selviytymään siitä, irrota tuki ja asenna se rinnakkain. Jättäen ainakin yhden paalun, jota ei ole täysin ruuvailla, vaarannat rakenteen heikkenemisen kokonaisuutena.

  Ruuvin pohjan asentamisen jälkeen voit tehdä lattian järjestelyn.

  Ehdotetun menetelmän työskentely:

  1. Asenna rostrum vyölaakerin viive. Niiden on ulotuttava pohjan kehän ulkopuolelle, jotta autotallin rungon lisävaippa voidaan sallia.
  2. Aseta lujittavat elementit kohtisuoraan suuntaan ajoneuvon rotuun nähden.
  3. Vapaa tila täyttökotelo.
  4. Ennen lattian asentamista täytä sisätila eristeellä, joka asetetaan höyrysulkumateriaalin päälle.

  Pila-tilan tiheyden lisäämiseksi voit tehdä lattian betonilaatan muodossa. Tässä tapauksessa muotti on kiinnitetty kantoaallon viivästyksiin. Rakentajien joukossa harjoitettiin nauha-paalusäätiön järjestelyä, joka on lisännyt lujuusominaisuuksia. Tämä vaihtoehto on erityisen suosittu alueilla, joilla on korkea vesitaso. Nauhakomponentti kiinnittää ruuvatut kannattimet leikkureita vastaan, mikä vähentää kutistumisen määrää. Noudattamalla näitä suosituksia, voit vähän vaivaa ja vaivaa pystyt luomaan luotettavan suojan suosikki autoosi.