Talot ruuveilla - kuva

Tämä menetelmä rakentaa perustan, ehkä kaikkein rohkeimmaksi, joka tarjoaa modernia rakentamista. Jopa ulkonäöltään tällainen säätiö ei näytä tavanomaiselta, mutta siltä osin kuin se on perusteltua voimaa ja luotettavuutta ajatellen yritämme ymmärtää sitä tänään.

sisältö:

Mikä on ruuvipohjaperusta

Rakenne on jatkuvassa haussa, ja kotona ruuvipilttuissa olemme valinneet sivun valokuvat, tämä on enemmän todisteita. Olemme tottuneet siihen, että säätiö on vankka rakenne, jossa ei ole epäilystä varjossa rakenteen luotettavuudessa. Kasvihuoneen ohuin nauhatusrakenne näyttää vaikuttavammalta kuin nämä putket, jotka ruuvataan maahan. Mutta onko se todella?

Jotta vältetään virheitä valittaessa säätiön tyyppiä, yritämme tänään tarkastella tärkeimpiä positiivisia piirteitä ja tarkastella piiloruuveihin perustuvia piileviä mahdollisia haittoja, mutta ensin perehdytään tärkeimpään rakenneosaan - ruuvaan. Tämä on yksinkertaisin teräsputki, jonka lopussa terät on asennettu ruuvin muotoon. Se muistuttaa rakentavasti maadoitettua kairausta, mutta sen pylväs on paljon tehokkaampi ja mitat ovat sopivia. Paalujen tekniikan mukaan:

Valettu tuki on kiinteä rakenne, joka edustaa sekä ruuvi- että tuki monoliittisen tuotteen muodossa. Hitsatut paalut koostuvat teräsputkesta, johon ruuvit on hitsattu, ja yhdistetty rakenne on muovattu tuki hitsautuneilla terillä. Tyypistä riippuen terät voivat olla eri kokoisia ja kallistuskulmia.

Perusta kotiin ruuveilla

Riippuen siitä millaisesta kuormasta sovelletaan paaluja, valitse tuen halkaisija. Usein tuet ruuveilla, joita käytetään esterakenteisiin, ja sitten putken halkaisija voi olla jopa 70 mm. Asuintalojen ja päärakenteiden tuke- muksia voidaan käyttää paljon tiukemmin - jopa 140 mm, ja niiden kaltevuutta säätelevät kuormitusominaisuudet. Talon pile-ruuvi -tyyppinen rakenne on rakenteeltaan hyvin riippuvainen monista tekijöistä:

 • Ensinnäkin tämä on laskelmien tarkkuus.
 • Teräksen laatu.
 • Korroosionestopinnoitteen laatu.
 • Asennuksen perusteellisuus.

Mutta yleisesti, pätevä lähestymistapa joka vaiheessa valmistuksen ja asennuksen paalusäätiö antaa erittäin hyviä tuloksia, pitkän aikavälin toimintaa ja erinomainen vahvuus.

Kotitalouden haittatekijät ruuveilla

Älä ole aika kehua hiljattain riistettyä muotoilua, heti kun pettymme. Mutta on syytä. Ei ole niin monta miinuseikkaa kuin se saattaa tuntua kerralla, mutta ne ovat siellä, ja kehittäjän on tiedettävä kaikesta sen perusta.

 1. Metallia, kuten tukia, on varmasti kestävä ja putkimainen muotoilu antaa sille luotettavuuden ja vakauden. Mutta kaikki pilaa korroosiota. Riippumatta metallin käsittelystä, joka tapauksessa kosteus pääsee siihen, ja korroosio on väistämätöntä. Siksi ruosteenestopäällystysruuvitukien laatu aiheuttavat valtavia vaatimuksia.
 2. Tietoja ruuveista ja paaluista ei voi edes puhua kalliille ja koville maille. Toinen asia on, tarvitaanko niitä siellä, mutta tosiasia on edelleen. On mahdollista ruuvata paaluja, mutta on mahdotonta tarkistaa, kuinka tiukasti se tuli maahan.
 3. Tarve käyttää erikoislaitteita - käsin, tämä malli ei ole millään tavoin Tämä edellyttää, että etäisyys lähimpään kiinteään kohteeseen on oltava vähintään metrinen.
 4. Pino metallirakenteen kantokyky ei periaatteessa salli monikerroksisten rakennusten rakentamista.

Periaatteessa nämä ovat kaikki tämän suunnittelun haitat, mutta suurin osa niistä riippuu laskelmien oikeellisuudesta, säätiön suunnittelusta ja asennuksesta.

Puutalot ruuveilla

Puu- ja ruuvipohjaperusta - täydellinen ottelu. Rakentamisessa ei ole yhtä monimutkaista kuin yksi tiili, ja sen kuormituksen ansiosta se on erinomainen ruuvipurkkeille. Puuportaan rakentamiseen pylväsruuvitukiin käytetään putkea, jonka paksuus on 100-120 mm, ja pehmeällä ja kestävällä maaperällä ruuvi voi olla halkaisijaltaan enintään 300-320 mm. Luonnollisesti nämä ovat hyvin likimääräisiä mittoja, sillä ennen säätiön asettamista tehdään maaperän geologiset tutkimukset ja kuormituksen tarkka laskenta.

Pallojen välinen etäisyys ei pääsääntöisesti ole yli kolme metriä. Asennuksen jälkeen kaikki paalut kohdistetaan täsmälleen samalle tasolle, ne on kiinnitetty korkkeilla ja ne jo kiinnittävät valjaat palkista tai kanavapalkista. Ja sitten puurakenteiden asentaminen puurakenteiden vakiotekniikkaan.

Vaahtopalo talot ruuveilla

Itse asiassa vaahtobetonirakennuksen rakentaminen suoritetaan hyvin nopeasti, ainoa pitkäkestoinen prosessi oli betoniperustuksen asentaminen, joka periaatteessa ei ole niin välttämätöntä valokaasun betonirakennetta varten. Ja täällä myös ruuvipallot kiihdyttivät talon rakentamista useita kuukausia varten ja tarjosivat talon vaahtoblockin optimaalisella vahvuudella. Insinöörit rohkeasti julistavat sadan vuoden takuun ruuveilla, joilla on niin pieni kuorma, ja toistaiseksi ei ole mitään syytä uskoa heitä.

Taloudelliselta kannalta ruuvipallot ovat selkeästi etummaisia, koska on yksinkertaisesti mahdotonta keksiä halvempaa säätiötä. Jäljellä on vain odottaa tekniikkaa, jotta metalli voi vastustaa korroosiota tai korvata metalli toisella kestävämmällä mutta ei vähemmän kestävällä materiaalilla. Joten pian kaikki elämme ruuveilla ja säästävät rahaa investoimaan energiansäästöön.

Pile perustus talolle

Alhaisten rakennusten perustukset, joissa on porausruuvin tyyppi, ovat ansaittavasti suosittuja. Monipuolisuuden, yksinkertaisuuden ja kustannustehokkuuden vuoksi tällaisen alustan järjestelyä pidetään kohtuullisena ratkaisuna. Puurakenteiden rakentamisessa käytetään yleensä pino- ja ruuviperustaa.

Tätä perusteluokkaa käytetään rakennettaessa:

 • kehysrakennukset (Norjan ja Kanadan teknologioiden mukaan);
 • puiset esineet, mukaan lukien tukkien rakennukset ja laminoitu viilupuu;
 • adobe eko-kodeissa.

Ne soveltuvat kaikentyyppisille maille, paitsi kalliolle.

Miten valita paalut säätiölle

Eri tyyppisten talojen rakentamiseen käytettiin erilaisia ​​paaluja. Valitessaan on tarpeen ohjata kaksi tekijää: tulevan rakennuksen korkeus (ja vastaavasti paino) sekä maaperän luokka, johon rakennustyöt tehdään. Tämän perusteella pääkriteerit ovat paalujen pituus ja halkaisija.

Peruselementtien poikkileikkaus lasketaan ottaen huomioon säätöön vaikuttavat kuormitustasot:

 • puutavaran puutavaran tai puupaneelin runkorakenteita sekä puurakenteisia kerrostaloja voidaan rakentaa halkaisijaltaan 89 mm: n halkeilla;
 • raskaampia esineitä kahdessa puutavaran tai pyöreän tukin lattiassa on rakennettu 108 mm: n poikkileikkauksille;
 • kaksikerroksiset liimapuuportaat vaativat jo halkaisijaltaan 133 mm: n halkeamia.

Toinen tärkeä parametri on elementtien pituus. Tässä keskeinen rooli on maaperän ominaispiirteet, erityisesti huurteen tunkeutumisen syvyys, kosteuden kylläisyyden aste ja maaperän syvyyden syy. Standardipinoiden pituus on 2500 mm, mutta vakaan ja tiivistetyn maaperän osalta 1,5 metrin syvyys on riittävä. Leningradin alueen maaperälle on ominaista lisääntynyt kosteuden kyllästys, joten ennen ruuvien perustamista on tarpeen tehdä alustavat geologiset tutkimustyöt paikan päällä.

Voit tilata pylväsruuvin, jonka pituus on 1500-6000 mm.

Paalun ja ruuvien perusteet

Tällaisten perustusten tärkein etu on rakennusteollisuuden tehokkuus ja nopeus. Pylväsruuvitekniikka mahdollistaa säätiön kiinnittämisen vain muutamassa päivässä ohittaen ns. Nollapyörityöt. Ennen ruuvaamista ei tarvita valmistelutoimenpiteitä (kaivoskaivojen tai porauskaivojen) sekä erikoistuneiden raskaiden laitteiden käyttöä. On mahdollista syventää paaluja sekä manuaalisesti että pienikokoisten koneistettujen asennusten avulla. Jos sementti-hiekkalaatuja käytetään suojaamaan rakennetta korroosiolta, ei tarvitse odottaa niiden täydellistä kovettamista - rakennustyöt voidaan aloittaa välittömästi. Betoni kaadetaan teräsputkien sisäisiin syvennyksiin, joista paalut on tehty - se on täyteaine, joten se ei ota mitään kuormitusta. Kaikki tämä huomioon ottaen pino-ruuvin perustuksen asennus maksaa keskimäärin 20-30% halvemmalla kuin liuskan tai pylväsperiaatteen järjestely.

Taloudellisia etuja ovat monipuolisuus. Pylväsruuvit ovat ihanteellisia asennettaviksi epätasaisella maaperällä ja epävakaassa talteenotossa, kuten hiekkasaumoissa, pilvessä, suonissa ja jopa suoita. Lisäksi asennustyöt voidaan suorittaa kaikkina vuodenaikoina, myös kylmäkauden aikana.

Pile-ja -ruuvin perustukset kestävät hyvää vaipumista ja eivät sovi talvisin tulvan maaperän puristamiseen. Tukia on myös helppo kestää lisävesieristyksen asentamista ja suojata pohjaa liukastumiselta.

Jos haluat tilata luotettavan pilarinruuvin, soita numeroon +7 (812) 600-71-07 tai jättää pyynnön VINTFUND-yrityksen verkkosivuilla.

Pile foundation: kuva

Äskettäin rakennusten rakentamisprosessissa on käytetty pölkkityyppistä säätiötä, jossa sen tukirakenteen perustana ovat metalliputket, jotka kiertyvät maaperään.

Miksi tällainen säätiö tuli niin suosittu ja mitkä ovat sen edut verrattuna muihin tyyppeihin?

Ajatus säätiöstä, joka olisi jakanut pääkuormituksen paalujen tukien yli, ei ole ollenkaan uusi, vaan tällaista säätiötä käytettiin jo 1800-luvulla rakentamassa asuntoja alueille, jotka ovat alttiita tulville sekä vuoristorotuille ja mäkisillalle.

Kuitenkin, kun uusilla tekniikoilla, jotka varmistavat kaikkien betonirakenteisten vahvistimien asentamisen, ruuvipolleihin perustuva säätö on haalistunut taustalle johtuen tällaisen säätiön asennuksen heikkoudesta ja työlästä.

Tähän mennessä on kehitetty tekniikoita paalusäätiöiden pystyttämisen alalla sekä nykyaikaisten rakennuslaitteiden käyttö mahdollistavat luotettavan ja kestävän perustan rakentamisen mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Lisäksi nykyaikaisilla pile-pohjapohjilla on melko tyylikäs ilme. Tällaisen säätiön viimeistely toteutetaan erilaisilla julkisivu- ja kellari-paneeleilla.

Mikä on paalun perusta

Rota-teräspallo on paalusuojan pääosa, jonka kuva löytyy Internetistä. Rakennuksen tällaisen perustuksen kasa muodostaa onton metalliputken, jolla on yksi tai useampi siipi, jonka ansiosta se voidaan ruuvata maanpinnalle itsekierteellisen ruuvin tavoin.

Lisäksi tämä rakenne mahdollistaa paalun pysyvän pitämisen maaperässä, jopa voimakkaan pakkasvaimentumisen tapahtuessa. Ruuvi- teräspilojen käyttäminen on vaikeaa siinä, että tällaista kasaa on hyvin vaikea löytää tarkasti pystysuorasti, päinvastoin kuin paalut, joita tarvitaan asentamisen aikana vasaralla tai kaivaessa. Tässä auttaa sinua artikkelissa pahojen säätiön puutteista.

Miten sukeltaa

Koska metalliruuvi on pinnoitettu ulkopuolelta erityisellä väriainepinnoitteella ja se on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, se on erittäin kestävä korroosioprosessien vaikutuksille.

Pahkien maahantuonti maaperään maaperän jäädyttämisen alla ja paalujen korkea korroosionkestävyys mahdollistavat rakennettujen rakenteiden elinajan kasvun keskimäärin 70 vuoteen.

Paalusäätiö, jonka kuva on nähtävissä kaikkialla, on eräänlainen paalukenttä, joka koostuu tietyn määrän paaluista.

Pilarikentän yksinkertaisin versio sisältää neljä paalua, ja monimutkaisempien paalukenttien kentät sisältävät jopa useita tusinaa ruuvitukia. Tällaisia ​​paalukenttiä käytetään suurien talojen rakentamiseen, joissa voi olla kaksi tai useampia kerroksia.

Paalukentän asentamat teräspultit yhdistyvät toisiinsa pölkkyjen avulla, tämä on täsmälleen luonteenomaista grillatausta. Joissakin tapauksissa yksi tai useampia ristikkorakenteita asennetaan.

Ruostumattomien teräspalmujen pohjalta rakennetun perustusrakenteen jäykkyys riippuu pitkälti maaperästä, jolla rakenne on rakennettu, rakennuksen tuulikuormaan ja rakennuksen painoon.

Säätiön jäykkyys riippuu rakennuksen rakentamisessa käytettävien paalujen määrästä.

Pile-pohjarakenne

Pallosäätiön rakenne toteutetaan siten, että pohjan ruuvipilarit sijaitsevat välttämättä tukiseinien leikkauskohdassa ja kierretään maahan 2-3 metrin etäisyydellä toisistaan.

Runkopallojen pohjapohjan suunnittelussa on otettava huomioon rakennustöiden ilmastolliset piirteet. Tämäntyyppistä perustusta asennettaessa vaaditaan, että paalun terä on alle maaperän jäädytyksen taso.

Maamme keskialueelle tämä taso on noin puolitoista metriä, Siperian alueella ruuveja on pääsääntöisesti haudattu 2,5-3 metriin.

Rakennuksen perustan laskemista varten on otettava huomioon kuormitus, jonka ruuva on kestävä, ja lisäksi on myös otettava huomioon maaperän vakaus, johon ruuvipillit on tarkoitus ruuvata.

Tyypillinen ruuva, jonka läpimitta on 109 mm ja jonka läpimitta on 250 mm, kantokyky on 4 - 10 tonnia.

Asuntoon, jonka pinta-ala on 150 neliömetriä ja jonka korkeus on kaksi kerrosta ja jonka kokonaispaino on 35 tonnia rakennuksen runkorakennetta, säätiön kantavuus hyväksytyn standardin mukaisesti olisi oltava vähintään 80-85 tonnia. Edellä mainitun rakenteen kotona sinun tulee käyttää 20 ruuviperäistä paalua.

Ruuvien paalujen asennusta varten käytetään erityislaitteita, jotka mahdollistavat paalujen nopean ja laadukkaan asentamisen tarvittaviin paikkoihin merkinnän mukaisesti. Kirjataan kaksikymmentä paalua yhden tai kahden päivän aikana.

Paalujen asennuksen jälkeen paalujen pinta täytetään betonilla, ja sitten grilli asennetaan. Rakennustöiden viimeistelyvaiheen aikana pinoalustat voidaan leikata koristeellisilla viimeistelypaneeleilla tai sivuraiteen avulla.

Voit lukea myös paalusäätiön puutteista verkkosivuillamme.

Vint.rf-paalut

ruuvipallojen valmistus ja asennus Pietarissa

Perustukset ruuvipillojen valokuvasta

Ruuvaa paalu kuva

Ruuvipallojen pohja on rakenne, jonka pohja on paalukenttä ruuveilla.

Teemme töitä säätöjen asentamisessa ruuveilla, jotka ovat monimutkaisia. Valmistamme ja myymme ruuveja, joiden halkaisija ja pituus ovat erilaisia.

Ruuvipallojen perustukset voivat olla erikokoisia. On useita eri paaluja ja eri etäisyydet paalujen välillä. Käytettäessä paalun ja ruuvin pohjalevyn ruuveja, joiden halkaisija ja paksuus voi olla rungon seinän paksuus. Valjaana jäykistettäessä säätiön rakennetta käyttäen profiiliputkia, kanavaa, I-palkkia.

Ruuvipillojen etuna on se, että tällaisten perustusten asentaminen niiden perusteella voidaan soveltaa lähes kaikkiin maaperään ja milloin tahansa vuoden aikana.

Ruuvipallojen perusta on nyt kaikkein vaadittu rakennustyypin eri tarkoituksiin. Paalujen ja kaikkien asennustöiden nopeus kestää vain lyhyen aikaa yhdestä kolmeen, viiteen päivään riippuen sivuston koosta, monimutkaisuudesta, maaperästä ja maisemasta. Ruuvien paalujen perusteella on mahdollista rakentaa taloja vain puumateriaaleista, mutta myös yhdistää keinotekoisten kiviainesten (tiilen, kaasusekoituksen) käyttö. Perusrakenteita ruuvipinoissa käytetään vahvistusvaipana, kanavapuristimena, profiiliputkena, teräsnurkuna ja joissakin tapauksissa betonina. Tietyn rakenteen vaatimusten perusteella tiettyjä materiaaleja käytetään perustaa perustuksia.

Laadullinen ja oikea tapa asentaa ruuvipallot on mekaaninen menetelmä. Räjäytyspallot, jotka on kierretty paalulaitteilla, tulevat maaperään oikein ja tasaisesti rikkomatta teknisiä vaatimuksia ja rikkovat kerrosten tiheyttä, mikä takaa säätiön luotettavuuden ja kestävyyden. Joissakin tapauksissa ruuvipallot asennetaan manuaalisesti.

Useimmissa ruuvipallojen asennuksissa käytetään tekniikkaa -

erikoisporakoneita radalla ja pyörän pohjalla. Riippuen maaston luonteesta, topografiasta, maaperästä, etäisyydestä kaupungin rajalta käytämme erilaisia ​​installaatioita. Säätiön kustannukset voivat vaihdella riippuen suunnittelutoimintojen ja käytettyjen materiaalien monimutkaisuudesta, muista tekijöistä huolimatta samasta määrästä käytettyjä materiaaleja. Ruuvien paalujen rakentamiskustannuksiin voi vaikuttaa etäisyys (kaupungin etäisyydestä kaupungin rajalta), sähkön saanti, veden saatavuus, vesihuolto ja luonnolliset esteet, jotka estävät tuotannon.

Akseliväliasennukset

Kuvia alla olevista säätiloista asennetuista ruuvipinoista osoittavat meille suorittamamme työn. Kuvassa esitetyt esimerkit osoittavat työn ja materiaalien monimutkaisuuden tason perustusten ja muiden rakenteiden rakentamisessa. Kun tilaat säätölaitteen ruuveilla, nämä valokuvat auttavat tunnistamaan ja valitsemaan tietyn rakennetyypin itsellesi.

Säätiöt, joissa käytetään ruuvipallojen valokuvagalleria

KUVAT JOTKA OVAT TEHTÄVÄT SEKOJEN JA SÄÄTÖJEN SÄILYTTÄMISESTÄ VARUSTETTUJEN KOKO JA VAIHTOEHTOISSA KAIKKIIN TARKOITUKSEEN

KORKEA LAATUA JA PROFESSIONALISMIA LAITOKSEN ASENTAMISEKSI, JOIDEN VÄLITTÖMIEN PILESIEN VÄHINTÄÄN NUMERON ASENTAMINEN, OMINAISUUDESTA - VAHVISTAMINEN METALLISSA, SPECIALIZED TECHNOLOGY SOVELTAMISESTA.

Yksityiskohtainen yleiskatsaus eri tyyppisiä ruuveja

Ruuvipallot ovat metalliputkia, ontto sisäpuolelta, jonka päähän on teräs hitsattu, joka suorittaa porauksen toiminnan. Tällainen ruuvi-kärjen tuki on vastuussa kuorman siirtämisestä talosta, joka aiheutuu sen painosta maahan. Tyypillisen ankkurirakenteen ansiosta säätöelementti on kiinnitetty tiukasti maahan ja sitä ei työnnetä ylöspäin, koska se kallistuu maaperän jäätyessä.

kohtalo

Tämä kehitys ei ollut onnettomuus, koska kaikki tietävät, että kevyiden rakenteiden osalta talven kireys muuttuu vakavaksi ongelmaksi varsinkin puurakennuksen rakentamisessa vedestä, savestamaasta. Jopa jäätymislinjan alapuolisen tuen syvyys ei ehkä anna toivottua tulosta, koska rakennuksen pieni paino ei vastusta alhaisen alareunan vaikutusta aiheuttavia merkittäviä kallistusvoimia ja se on kokonaan tai osittain työntynyt ylös. Ja vain laajentumisen ansiosta, joka on varustettu ruuveilla, kuten ruuveilla, on mahdollista välttää tällaisia ​​ongelmia.

Tiheä kerros maata pysyy terävästi kiinni, ja metallipinko pysyy paikoillaan. Täällä ei voi olla huolestuttavaa paalun rikkomisesta, koska teräksen vetolujuusominaisuudet ovat 330-600 MPa, kun taas vetovoimat eivät ylitä 0,2 MPa.

Tyypilliset laakerit, niiden halkaisija ja paino

Pallojen mitat ja niiden pituus on vastattava rakennetyyppiä. Yksityisen rakentamisessa käytettävien kartiomaisten tukien tyypilliset koot ovat seuraavat:

Ensimmäinen digitaalinen arvo osoittaa varren osan läpimitan (mm) ja toinen - kierukan halkaisija. Kevytrakenteisiin rakenteisiin, joihin voi liittyä aidat ja puutarharakennukset, kannattaa sopia, jonka halkaisija on 76 mm. Aidat, joissa on tiilipylväät, mökit, asennusrakenteet ja varpat, asennetaan kartioihin, joiden läpimitta on 89 mm. Puutavaran ja puutavaran pieni puutalo sekä runkorakenteet sopivat sähkösinkittyihin, hieman suurempaan (108 mm) sahanterätankoihin. No, voimakkaimmat mallin laakerielementit (133 mm), jotka kestävät enemmän kuin kestää raskas hirsihampaan ja vaahtobakkarakenteen hyökkäys, täydentää luokituksemme. Tarvittavien paalujen koon laskemiseksi tarkasti kärjellä sinun on tiedettävä vähintään likimääräinen paino tulevasta kuorosta.

Usein käytettyjen tukien parametrit

arvokkuus

Ruuveja käytetään aktiivisesti yksityisessä rakentamisessa. Tällainen säätö betonilla tai ilman sitä on täydellinen alhaisten rakennusten rakentamiseen. Se pystyy helposti kestämään pienen tiilen tai puutalon painon, vaahtobetonin ja kehysrakennusten rungot. Alusta, jossa on metallitukit, on helppo asentaa, luotettava ja edullinen. Mutta tärkeintä on, että rakenne voidaan asentaa vaikeisiin syihin erilaisilla helpotuksilla milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa säässä. Ekologinen ravinto ei edellytä kasvillisuuden leikkaamista, eikä sen vuoksi ole tarpeen suorittaa pystysuuntaista suunnittelua. On syytä huomata, että joissakin tapauksissa ruuvipallot säätiön alapuolella ovat ainoa ja korvaamaton ratkaisu.

puutteet

Monista eduista huolimatta tällaisilla tuilla on edelleen haittoja, ja ensinnäkin se on pienempi resurssi kuin samankaltaisen tarkoituksen konkreettiset elementit. Tämä haitta aiheutuu siitä, että metallitukit altistuvat korroosiolle, mikä aiheutuu maaperän kosteudesta. Lisäksi usein on mahdollista kohdata häikäilemättömän valmistajan laatimat epäilemättä huonolaatuiset tavarat, eikä kukaan ole vakuutettu sitä vastaan. Materiaalien säästäminen, hitsauksen käyttö, korroosionestomenetelmän puuttuminen johtavat siihen, että tällainen tärkeä kantajaelementti tuhoutuu nopeasti.

Yksi suunnittelun puutteista

Kuinka kauan putket voivat kestää riippuu suoraan metallin laadusta ja paksuudesta, korroosionkestävän aineen käsittelyasteesta ja koostumuksesta, hitsauksen laadusta hitsauskohdissa, maaperän koostumuksesta ja veden kyllästymisestä. Valitse todella laadukas tuote voidaan ohjata liitteenä olevien asiakirjojen avulla:

 • todistukset;
 • passit;
 • tuotanto testiraportteja.

Virheellinen toiminta, väärin valitut tukien halkaisijat, virheellisesti lasketut rakennuspainot tai asennevirheet vähentävät tuotteen käyttöikää useiden vuosien ajan. Esimerkiksi käytät samanaikaisesti metallipinoja tukina ja maadoitusjohtimena, mutta neutraalin johtimen epänormaalin rikkoutumisen ja teräskartien kautta tapahtuvan vuotamisen yhteydessä korroosioprosessi moninkertaistuu useita kertoja, ja tämä tapahtuu ensisijaisesti hitsausalalla. Jos sähköasemilla, solukkojärjestelmillä, rautatiekiskoilla ja maaperällä on suuri määrä kosteutta lähellä kohdetta, viidenkymmentä metrin vyöhykkeellä pino- ja ruuvi-säätiö altistuu jatkuvasti haitallisille vaikutuksille (kulkeutumisvirrat, maavaihtelut).

Terälaipatyypit

Ruuvipallot ovat kahta tyyppiä: hitsattu ja sinkitty ruuvityyppi, ja ne jakautuvat kärjen yhdentämismenetelmän mukaan.

Hitsattu kärki

Ensimmäisessä tapauksessa kyseessä on taloudellinen versio, joka on valmistettu putkesta ja siihen kiinnitetystä ruuvin terästä. Usein tällaiset tuotteet ovat huonolaatuisia, koska ne voidaan helposti tehdä käsityötavalla, ja niiden hinta on epäilevästi alhainen. Tällaiset ruuvipillit aiheuttavat paljon tyytymättömiä arvosteluja, mikä ei ole yllättävää, koska ne heikentävät betonin ekosäätiötä ja palvelevat vähän.

Pienin virhe terä ja putken hitsauksen aikana aiheuttaa kasa poiketa pystysuorasta ruuvaamalla tiheää maata. Pahimmassa tapauksessa ruuvatyyppiset terätuotteet rikkoutuvat hitsaussaumalla. Luonnollisesti talon vakaus rikkoo ja ennemmin tai myöhemmin se loeloaa tai puristaa.

Manuaalisella kiristämisellä tuntuu selvästi aukko: kantoaalto kääntyy erityisen helposti, mutta se ei mene maahan. On paljon vaarallisempaa, että alhaisen asteen tuki muuttuu ajan myötä samalla tavalla ruostumisen tai sauman vahingoittumisen vuoksi. Putken ja kärjen välisen kuilun jälkeen koko kuorma siirretään epätasaisesti naapurimaisiin paikkoihin, jotka aiheuttavat sakkautumisen grillauksen alla, ja talo tulee hätätilanteeksi.

Jos käytät jo halpoja koekappaleita, joissa on hitsattu kärki, niin vain asentamiseen aidat ja tilapäiset turvakodit.

Aloittamalla talon rakentamista omasta hyödyksestänne, kysy toimeksiantajalta, millaisia ​​tukia heittää tai hitsata, hän käyttää työstään.

Cast-kärki

Castin sinkityt vinkit valmistetaan erikoistekniikalla korkealaatuisesta teräksestä, jonka ansiosta paalun rakenne on kiinteä. Tällaisten tukien runko on galvanoituja putkia, joissa on hitsattu teräskärki. Tämän tyyppiset teräelementit, joiden putken halkaisija on 108 mm, pituus 2,5 m ja metallin paksuus vastaa 4 mm, paino 35 kg ja kantavuus jopa 6 tonnia. Niiden kiinteämuovattujen kärkien paksuus on 13 mm (halkaisija 300 mm, toisin kuin hitsattu - 5 mm) ja ne erottuvat geometrisella tarkkuudella. Sinkityt ruostumattomat ruuvipallot betoniin ovat kalliimpia kuin hitsatut, neljännesvuosittain, mikä selittyy suuremmalla luotettavuudella ja laadukkaammilla indikaattoreilla.

Jos haluat valita todella luotettavan tuen, kiinnitä huomiota galvanoidut tuotteet, joiden tynnyri on päällystetty polymeerikoostumuksella. Tällöin kärkiä ei tarvitse käsitellä korroosiota aiheuttavalla materiaalilla, koska maaperän kitkasta johtuen polymeeri voi hieroa metallipohjaa, kun se ruuvataan, ja tiheät maakerrokset sisältävät melkein happea, joten korroosiota voi helposti huolestua monien vuosien ajan.

Teräksiset ruuvipuristimet, jotka on vahvistettu valettuisella kärjellä, ovat luotettavia, ne sujuvat helposti ja helposti pohjaan monimutkaiseen pienikivirakenteiseen maaperään ja ekosäätiö niiden käyttö on kestävää ja laadukasta tukea rakentamiselle yli vuosikymmenen ajan. Asiantuntijat huomauttavat, että betonipohjan asentaminen ja asianmukainen toiminta, jonka paino perustuu vahvistettuihin kartioihin, voi kestää yli vuosisataa.

Myös ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sinkittyjen ruuvipilareiden ostaminen, eivät myöskään menetä valppautta, koska nyt väärennökset ja avioliitto kirjaimellisesti tulvivat rakennusmarkkinoilla. Tehdasprosessin rikkominen, lämpökäsittelyn puuttuminen, huonolaatuisen teräksen käyttö tai putken halkaisijan halkaisija johtavat tuhoisiin seurauksiin, joten muistelemme uudelleen asiakirjat, jotka on tarkistettava, sillä ostamalla virheellisen tuotteen riskiat monia, myös terveydelle.

Jopa hyvin tulva ekosäätiö, joka on tehty betonista, ei tue talon painoa, jos tuet ovat viallisia. Älä missään tapauksessa jätä huomiotta erityistä laitetta, joka säätelee ruuvauksen voimamomenttia ja myös kipuja asennuksen jälkeen, jotta ruuvipallot voidaan testata paineen alaisena kaikkien sääntöjen mukaisesti noudattaen tekniikkaa.

Lopuksi haluan mainita paksuiset seinämät paalut, jotka on luotu putkien pohjalta. He voivat kilpailla valettujen tuotteiden kanssa. Niiden laatu on korkea, mikä osoittaa luotettavuutta ja kestävyyttä. Tällaisen tuen tynnyrin paksuus on enintään 7,5 mm - samanlaisia ​​putkia käytetään laajalti kaasuteollisuudessa, koska niillä ei ole lainkaan korroosiota ja niillä on valtava resurssi.

Putket teollisuuslaitoksiin

Nyt kun olemme tarkastelleet suosittuja betonipuiden tyyppejä, niiden standardipituus tunnetaan, paino, jonka ne pystyvät kestämään, laskee edelleen niiden määrä ja valitaan halkaisija tulevan rakenteen mukaisesti, jonka jälkeen voit jatkaa rakentamista.

Pile foundation: kuva

Äskettäin rakennusten rakentamisprosessissa on käytetty pölkkityyppistä säätiötä, jossa sen tukirakenteen perustana ovat metalliputket, jotka kiertyvät maaperään.

Miksi tällainen säätiö tuli niin suosittu ja mitkä ovat sen edut verrattuna muihin tyyppeihin?

Ajatus säätiöstä, joka olisi jakanut pääkuormituksen paalujen tukien yli, ei ole ollenkaan uusi, vaan tällaista säätiötä käytettiin jo 1800-luvulla rakentamassa asuntoja alueille, jotka ovat alttiita tulville sekä vuoristorotuille ja mäkisillalle.

Kuitenkin, kun uusilla tekniikoilla, jotka varmistavat kaikkien betonirakenteisten vahvistimien asentamisen, ruuvipolleihin perustuva säätö on haalistunut taustalle johtuen tällaisen säätiön asennuksen heikkoudesta ja työlästä.

Tähän mennessä on kehitetty tekniikoita paalusäätiöiden pystyttämisen alalla sekä nykyaikaisten rakennuslaitteiden käyttö mahdollistavat luotettavan ja kestävän perustan rakentamisen mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Lisäksi nykyaikaisilla pile-pohjapohjilla on melko tyylikäs ilme. Tällaisen säätiön viimeistely toteutetaan erilaisilla julkisivu- ja kellari-paneeleilla.

Mikä on paalun perusta

Rota-teräspallo on paalusuojan pääosa, jonka kuva löytyy Internetistä. Rakennuksen tällaisen perustuksen kasa muodostaa onton metalliputken, jolla on yksi tai useampi siipi, jonka ansiosta se voidaan ruuvata maanpinnalle itsekierteellisen ruuvin tavoin.

Lisäksi tämä rakenne mahdollistaa paalun pysyvän pitämisen maaperässä, jopa voimakkaan pakkasvaimentumisen tapahtuessa. Ruuvi- teräspilojen käyttäminen on vaikeaa siinä, että tällaista kasaa on hyvin vaikea löytää tarkasti pystysuorasti, päinvastoin kuin paalut, joita tarvitaan asentamisen aikana vasaralla tai kaivaessa. Tässä auttaa sinua artikkelissa pahojen säätiön puutteista.

Miten sukeltaa

Koska metalliruuvi on pinnoitettu ulkopuolelta erityisellä väriainepinnoitteella ja se on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, se on erittäin kestävä korroosioprosessien vaikutuksille.

Pahkien maahantuonti maaperään maaperän jäädyttämisen alla ja paalujen korkea korroosionkestävyys mahdollistavat rakennettujen rakenteiden elinajan kasvun keskimäärin 70 vuoteen.

Paalusäätiö, jonka kuva on nähtävissä kaikkialla, on eräänlainen paalukenttä, joka koostuu tietyn määrän paaluista.

Pilarikentän yksinkertaisin versio sisältää neljä paalua, ja monimutkaisempien paalukenttien kentät sisältävät jopa useita tusinaa ruuvitukia. Tällaisia ​​paalukenttiä käytetään suurien talojen rakentamiseen, joissa voi olla kaksi tai useampia kerroksia.

Paalukentän asentamat teräspultit yhdistyvät toisiinsa pölkkyjen avulla, tämä on täsmälleen luonteenomaista grillatausta. Joissakin tapauksissa yksi tai useampia ristikkorakenteita asennetaan.

Ruostumattomien teräspalmujen pohjalta rakennetun perustusrakenteen jäykkyys riippuu pitkälti maaperästä, jolla rakenne on rakennettu, rakennuksen tuulikuormaan ja rakennuksen painoon.

Säätiön jäykkyys riippuu rakennuksen rakentamisessa käytettävien paalujen määrästä.

Pile-pohjarakenne

Pallosäätiön rakenne toteutetaan siten, että pohjan ruuvipilarit sijaitsevat välttämättä tukiseinien leikkauskohdassa ja kierretään maahan 2-3 metrin etäisyydellä toisistaan.

Runkopallojen pohjapohjan suunnittelussa on otettava huomioon rakennustöiden ilmastolliset piirteet. Tämäntyyppistä perustusta asennettaessa vaaditaan, että paalun terä on alle maaperän jäädytyksen taso.

Maamme keskialueelle tämä taso on noin puolitoista metriä, Siperian alueella ruuveja on pääsääntöisesti haudattu 2,5-3 metriin.

Rakennuksen perustan laskemista varten on otettava huomioon kuormitus, jonka ruuva on kestävä, ja lisäksi on myös otettava huomioon maaperän vakaus, johon ruuvipillit on tarkoitus ruuvata.

Tyypillinen ruuva, jonka läpimitta on 109 mm ja jonka läpimitta on 250 mm, kantokyky on 4 - 10 tonnia.

Asuntoon, jonka pinta-ala on 150 neliömetriä ja jonka korkeus on kaksi kerrosta ja jonka kokonaispaino on 35 tonnia rakennuksen runkorakennetta, säätiön kantavuus hyväksytyn standardin mukaisesti olisi oltava vähintään 80-85 tonnia. Edellä mainitun rakenteen kotona sinun tulee käyttää 20 ruuviperäistä paalua.

Ruuvien paalujen asennusta varten käytetään erityislaitteita, jotka mahdollistavat paalujen nopean ja laadukkaan asentamisen tarvittaviin paikkoihin merkinnän mukaisesti. Kirjataan kaksikymmentä paalua yhden tai kahden päivän aikana.

Paalujen asennuksen jälkeen paalujen pinta täytetään betonilla, ja sitten grilli asennetaan. Rakennustöiden viimeistelyvaiheen aikana pinoalustat voidaan leikata koristeellisilla viimeistelypaneeleilla tai sivuraiteen avulla.

Voit lukea myös paalusäätiön puutteista verkkosivuillamme.

Talon rakentaminen

Rakennuksen rakentaminen alkaa säätiöltä. On erittäin tärkeää valita oikea tyyppi, koska tämäntyyppisen työn arvio voi saavuttaa 30% koko kohteen arvosta. Lisäksi kaikkea monimutkaista on se, että käytön aikana näiden rakenteiden saatavuus on rajallista ja kyselyn tai korjauksen suorittaminen tulee varsin kalliiksi yritykseksi. Artikkelissa käsitellään laitteen paalun perustusruuvia.

sisältö:

Tyypit säätiöt

Yleisimmin käytetään kolmenlaisia ​​rakenteita:

Piles voi säästää merkittävästi toisiin verrattuna ja pystyy hoitamaan tehtävänsä huonolaatuisilla mailla. He puolestaan ​​jakautuvat:

 • joka on valmistettu monoliittisesta teräsbetonista suoraan rakennustyömaalla;
 • joka asennetaan suunnitteluasentoon erityisellä asennuksella;
 • ruuvi, metallipallot, upotettu maahan ruuvaamalla.

Useita vuosikymmeniä sitten käytettiin ajoittaisia ​​paaluja. Jos rakentaminen oli käynnissä noin kilometrin ajan, kuului voimakkaita tappoja, jotka syntyivät raskaan kuormituksen aikana paaluun. Tämä menetelmä on rajallinen, esimerkiksi tiheän rakennuksen olosuhteissa, eikä sitä voida käyttää, koska teoksilla on tuhoisat vaikutukset naapurirakennuksiin. Pienelle rakennukselle ne eivät myöskään ole sopivia.

Yksittäisten talojen rakentamiseen on järkevää käyttää tylsää tai ruuvaamista paaluja. Ensimmäisessä tapauksessa on asennettava vaipan kotelo ja kaadettava kaikki betoni siihen. Ruuviasennus on paljon helpompaa ja useimmissa tapauksissa halvempi.

Mikä on ruuvipilareita

 • Tämä tyyppi on pitkä metalliputki, jossa on ruuvit. Putkessa on melko paksut seinät. Ruuvin terät antavat pohjan kaivaa maahan ja jäävät kiinni siihen. Tällöin ruuvi estää rakenteen vetämisen pois maasta ja estää rakennuksen liikkumista.
 • Asennettaessa paalua käännetään paineella. Voit käyttää erityisiä asetuksia tai fyysistä lujuutta. Mitä useammin terät sijoitetaan, sitä paremmin pito on.
 • Putkien halkaisija on tavallisesti 90 - 140 mm, seinämän paksuus on vähintään 4 mm. Jos tarvitset halkaisijaltaan yli 140 mm: n tuotteita, ne on tehtävä tilauksesta.

Ruuvipillojen tyypit

Rakennetyypistä riippuen on olemassa kaksi tyyppiä:

 • valettu kärki;
 • hitsattu kärki.

Cast pallot

 • Tällaiset paalut ovat yksiosainen rakenne, joka koostuu putkesta ja ruuvi kärjestä. Ne on valmistettu erikoismuotoilla vakiokokoisina. Ne ovat kalliimpia, mutta rakenteen eheyden takia ne ovat lisänneet voimaa ja pitkää käyttöikää. Valurauta on kokonaan teräksestä, joka antaa säätiölle luotettavan luotettavuuden. Tämä kasausruuvi saa vain positiivisen palautteen.

Hitsatut kärjet

 • Tämä on metallinen putki, joka on pohjassa. Terät hitsataan terävään päähän, joka on tehty metallileikkauksella. Kärkiä käsitellään korroosionestoaineilla.
 • Käytetyn putken halkaisija voi olla erilainen. Tämä valmistusmenetelmä mahdollistaa riittävän suuren halkaisijan tuotteiden käytön. On olemassa useita erilaisia ​​teriä:
  • yksittäiset terät;
  • kaksoisterät.
 • Kaksoisruuvi auttaa estämään epätasapainon ja varmistaa rakenteen luotettavuuden.

Paalun ruuvien pohja

Säätiöt valitaan sivuston geologian perusteella. Maaperän ominaisuudet, jotka pakottavat ruuvipillojen käytön, ovat seuraavat:

 • heikot maaperät (irtotavarana, suo);
 • korkea pohjavesi;
 • swampy territory;
 • rakennuspaikan sijainti vedessä;
 • suuri epätasa-arvoinen maasto.

Kaikissa näissä tapauksissa betonirakenteen käyttö ei ole toivottavaa, koska se ei pysty tarjoamaan luotettavaa perustusta talolle. Lisäksi tarvitaan vakava vedeneristys materiaalin suojaamiseksi kosteudelta, koska betoni on vielä huokoisempaa kuin teräs.

Ruuvipallot ovat ihanteellinen ratkaisu tällaisiin rakenteisiin:

 • vähäiset yksittäiset asunnot;
 • pienet rakennukset, jotka vaativat lyhytaikaisia ​​rakennusaikoja;
 • rinteiden ja rinteiden vahvistaminen;
 • tukee sähköjohtoja;
 • tuki lamppostöille ja mainostauluille.

Tuotteita voidaan käyttää yksityisen talon rakentamisessa baarista, lokeista tai runkorakenteiden rakentamisesta.

Kaivosperustan edut ja haitat

Ruuveja käytetään nykyään laajalti yksityisten talojen rakentamisessa, mutta ennen kuin valitaan talo paalupohjasta, on tarpeen tutkia positiivisia ja negatiivisia puolia. Etuja ovat:

 • lujuus johtuen teräksen käytöstä raaka-aineena;
 • kestävyys, tällaisen säätiön käyttöikä voi nousta 150 vuoteen valmistustekniikan ja -asennuksen mukaisesti;
 • itse tuotteen alhainen hinta ja sen asennus;
 • yksinkertaisuus ja nopea asennus;
 • kyky käyttää maastoon, jolla on vaikea maasto, esimerkiksi rinteillä;
 • luotettavaa työtä huonoilla maaperillä, kuten sedimenttikiveillä, suolla;
 • mahdollisuus uudelleenkäyttöön tarvittaessa.

Asennuksen yksinkertaisuus ja nopeus ovat mahdollisia johtuen siitä, että:

 • ennalta kaivamisen puute (kaivaminen kaivannuista tai kaivoista);
 • ei tarvita monimutkaisia ​​erikoislaitteita;
 • teknologian yksinkertaisuus ei vaadi erityisiä taitoja ja tietoja;
 • toisin kuin betoniperustukset, ei ole tarpeen odottaa 4 viikkoa, kunnes täydellinen rakenne on valmis.

Kaikki nämä positiiviset ominaisuudet antoivat mahdollisuuden saada ruuvipillojen massajakauma, mutta älä unohda negatiivisia puolia. Varsinkin jos voit estää niiden seuraukset ajoissa.

Pile ruuvi perustuva video

Pylväsruuvin säätövarsi:

 • metalli korroosio;
 • rajoitettu kantokyky;
 • kyvyttömyys asentaa lähellä nykyisen rakenteen seiniä;
 • kyvyttömyys järjestää kellari taloon.

Korroosio voidaan välttää käsittelemällä materiaalia erityisillä yhdisteillä. Yksittäisen rakenteen tapauksessa säätöön ei ole suuria kuormia, joten toinen piste ei tule olemaan merkittävä. Vaikuttavalla luettelolla etuja ei ole pieniä haittoja, jotka ovat melko toimintakykyisiä ominaisuuksia ja jotka ovat varsin ennaltaehkäiseviä, ruuvien paalut ovat erinomainen tukikeskus yksityiselle talolle.

Ruuvaa paalun pohja laskelmat

Pohjimmiltaan laskelmat tehdään paalujen halkaisijan, pituuden ja nousun määrittämiseksi. Näihin arvoihin vaikuttaa maaperä ja tulevan kodin rakenteiden paino.

 • Maaperä voidaan määrittää käyttämällä geologisia tutkimuksia. Yksittäisen rakenteen tapahtuessa on helpompaa tehdä: kuoppaa kaivetaan noin 50 cm syvyyteen ja maaperä analysoidaan. Jos riittävän voimakkaat kerrokset ovat jo alkaneet tällä syvyydellä, paalujen pituutta voidaan käyttää noin 2,5 m.
 • Jos paikan päällä on huonolaatuisia laseja, kelluvia tai jopa hyvää ominaisuutta oleva maaperän kerros, jota ei voida saavuttaa, on parempi ottaa pituus marginaalilla mahdollisten ongelmien välttämiseksi. Melko huonokuntoisista syistä pituus voi olla 3-4 m.
 • Yksityisrakennustöissä käytetään useimmin halkaisijaltaan 108 mm: n halkoja. Laskentaportaiden paalut riippuvat niiden vaadittavasta numerosta. Täällä on tarve kerätä kuormia talosta.
 • Kaikkien kuormitusten laskemiseksi on tarpeen päättää käytetyistä materiaaleista, rakennuksen mitoista ja laakerielementtien päämitatuista. Kuormitus lasketaan seuraavien perusteella:
  • lattiat lattiapäällysteellä;
  • seinät koristeltu;
  • väliseinät;
  • katto katolla;
  • lumipeite, joka riippuu rakentamisen alueesta;
  • asuintalojen huonekalut ja varusteet otettu 150 kiloa neliömetriä rakennuksen kokonaispinta-alalta.
 • Näiden arvojen löytämiseksi on tarpeen laskea suunniteltu volyymi ja moninkertaistaa se käytettyjen materiaalien tiheydellä. Varaston varmistamiseksi ei saa vähentää ikkunoiden ja ovien aukkoja seinien tilavuudesta. Löydetty arvo kerrotaan 20-30%, mikä antaa turvallisuuden marginaalin kuormalle.
 • Alustan ominaisuuksista riippuen ruuvipuristin, jonka halkaisija on 108 mm, kestää 4-9 tonnia. Kuorman keräämää numeroa jaetaan kantokyvyn arvolla (jos on maaperän ominaisuuksissa epävarmaa, on parempi ottaa vähimmäisarvo) ja löytää tarvittava määrä tuotteita talon perustalle. Lisäksi tämä määrä jaetaan tasaisesti rakennuksen ympäryksen ympärille.

Pile ruuvin perustusteknologia

Paalutus voidaan tehdä erikoistekniikalla tai manuaalisesti. Riippumatta valituista menetelmistä, pohja valmistetaan ensin. Valmistelutyö suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • alkupisteen valinta;
 • paalujen sijainnin poistaminen maastosta;
 • merkintä langalla.

Teokset toteutetaan erityisellä varovaisuudella, koon on oltava sama millimetreinä. Muussa tapauksessa grillikoneen ja kuormien normaalin jakauman yhteydessä on ongelmia.

Ruuvit erikoislaitteilla

 • Tällainen työ on parempi antaa ammattilaisille. Asennusprosessi toteutetaan raskaalla kuorma-autolla, joka on varustettu erityisellä asennuksella. Ensinnäkin laite näytetään ennalta määrätyssä asennossa ja kiinnitetään tukijaloilla, tarkista sitten sijainnin tarkkuus ja jatka ruuvausmenetelmää. Auto siirtyy seuraavaan asentoon. Menetelmä mahdollistaa työn tekemisen mahdollisimman pian.

Manuaalinen ruuvaus

Kun rakennat säätiötä omalle, on vaikea vuokrata erityistä tekniikkaa ja hallita sitä, joten älykkäämpi ratkaisu olisi käyttää fyysistä voimaa. Tee-se-itse-kasaaminen edellyttää seuraavia työkaluja:

 • pinta tasoitus lapio;
 • rakentamisen taso tarkkuuden varmistamiseksi;
 • mittanauha;
 • metalliromu kahdella putkella, joiden läpimitta on 50 mm ruuvin vipuksi;
 • vasara tai pieni moukari;
 • puutarhanpora;
 • jyrsin leikkaamaan paalun yläosaa;
 • käsineet ja haalarit.

Puutarha porataan pienempi halkaisija kuin valitut paalut.

Työn vaiheet

 • Porausreiät, joiden halkaisija on pienempi kuin paalut, joissa on puutarhatyrä. Syvyyden tulisi olla lyhyempi kuin paalun pituus. Tässä tapauksessa reikä toimii oppaana ja varmistaa asennuksen tarkkuuden. Ruuvaus aloitetaan kulmista;
 • paalun asentaminen reikään, kiinnittämällä se tasolle ja kierrättämällä romu, joka toimii vivuna;
 • ruuvaus tapahtuu pystysuoran pystysuoran ohjauksen alaisena. Tätä tasoa varten perustettiin. Useat ihmiset painostavat vipuja, mutta epätasaisesti, joten putki voi siirtyä pois suunnitteluasennosta;
 • kun ne menevät maahan, ne laittaa putket romuun, mikä lisää vipuvarren, mikä mahdollistaa vähemmän vaivaa;
 • ruuvaamalla yksi kulma mennä toiseen;
 • työn loppuun kulmissa ja tarkistamalla asennuksen tarkkuus, siirry väliputkien ruuvaukseen;
 • leikkaamalla metalliputket yhden tason saavuttamiseksi;
 • laite leikkaamalla paalun grillage.

Rostverk tämäntyyppiseen perustukseen riippuu talon materiaalista, ja se voidaan valmistaa:

 • puutavara;
 • liima-aluksella;
 • metallikulma;
 • metallikanava;
 • T-bar;
 • puutavaran tai puutavaran talossa, sitominen voi olla seinän aidan ensimmäinen rivi.

Grillausjärjestely on tarpeen yksittäisten paalujen koordinoidun työn kannalta. Putken ansiosta, vaikka jokin putkista epäonnistuu, talo pysyy lujana.

Hyödyllisiä vinkkejä ruuvipillojen asentamiseen

 • Pino ei pääse maaperään tiukasti pystysuoraan, se on jatkuvasti tasoitettava ja palattava suunnitteluasentoon, joten on parempi, että vähintään kolme ihmistä työskentelee, kaksi toimii vipussa ja toinen tarkistaa tarkkuuden. Jotta vältetään siirtyminen, joskus erityisiä työkaluja käytetään korjata se.
 • Jos este tai tiheän maaperän pinta havaitaan, kun kasa on ruuvattu, analysoidaan sisääntulon ja sijainnin syvyys. Jos se ei ole talon kulmissa, ja se osoittautui maata kohti metriä tai enemmän, se voi yksinkertaisesti katkaista yläosan ja jättää kaiken sellaisenaan. Jos syvyys on alle metriä, on mahdollisuus vinoutua taloon. Pilarin kulmissa on asennettava täysi pituus, koska tämä on kaikkein kriittisimpiä alueita.
 • Asennuksen viimeinen vaihe voi olla betonirakennus. Se tarjoaa lisää luotettavuutta, mutta tämä prosessi ei ole välttämätön ruuvin perustusten tapauksessa.

Paalusäätiön kustannukset

 • Pallon perustan kokonaishinta riippuu rakennuksen koosta. Halkaisijan 108 yleisimmät halkeamat voidaan ostaa hintaan 1900-3000 ruplaa. per setti riippuen halutusta pituudesta. Tällaisen kasa on noin 2000 ruplaa. Kun asennat käsin, sinun on lisättävä työkalujen hinnan kokonaiskustannuksiin. On käynyt ilmi, että yhden paalun ruuvaamiseksi maksaa 1900-5000 ruplaa asennustavan mukaan.
 • Sinun on myös harkittava grillauksen kustannuksia, jos sellaisia ​​on. Esimerkiksi kuumasäteilysuojan hinta "avaimet käteen" talolle, jonka koko on 6-6 metriä. Hyvä maaperäominaisuus on alle 30 000 ruplaa. Jos kysymys on siitä, kuinka paljon pino-ruuvin säätiö maksaa, voit esimerkiksi laskea rakennuksen 10-10 metriä, tässä tapauksessa se on 70 000 ruplaa, ja 12-12 metrin kasa-ala maksaa suunnilleen sama.

Ruuvipallot ovat erinomainen ratkaisu kevyiden yksityisten talojen rakentamiseen, sillä ne tarjoavat luotettavan ja kestävän perustan pienelle rakenteelle mahdollisimman lyhyessä ajassa ja pienillä kustannuksilla. Kyky valita suunnittelu ja asennusmenetelmä antaa heille toisen etulyöntiaseman verrattuna muihin perustuksiin. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tiilen tai kiven raskasta taloa varten tällaiset kannattimet eivät toimi, koska niiden kantokyky ei riitä kestämään tällaisia ​​kuormia.

Ruuvipuristussuunnittelu: tyypit ja sovellukset valmistusmenetelmän ja kärjen tyypin sekä terien lukumäärän, merkinnän ja asennuksen mukaan

Kaikki rakentaminen on erittäin kallista liiketoimintaa, eikä halu säästää rahaa ei tule yllätyksenä kenellekään.

Ruuvipillojen periaate

Jos sinulla on hitsauskone ja sen käyttökokemus sekä ruuvipillojen valmistusta koskevat suunnitelmat, saatat vähentää kustannuksiasi aidan, kylpyammeen, autotallin ja jopa talon rakentamisessa.

Ruuvipuristimen työosa

Mutta tämä voidaan tehdä vain, jos olet varma työnne laadusta, voit yhdistää paalun kantavuus maaperän ominaisuuksiin ja kuormittaa sitä. Mutta tässäkin tapauksessa on vaikea luottaa tuotteen korkeaan kestävyyteen. Siksi on parempi käyttää tällaisia ​​"amatööriaktiviteetteja" kevyisiin ja ei-arvokkaisiin rakennuksiin - aidat, seinät, varastot jne.

Ruuvipillojen tyypit ja sovellukset

mainos

Ruuvipuristin on ontto teräsputki, jossa on tietyn muotoiset siivet, jotka eivät ole suunniteltu löysäämiseen vaan maaperän tiivistämiseen ruuvauksen aikana.

Varoitus! Toisin sanoen, jos yksinkertaisesti teräsliuska hitsataan kierteeseen putkeen, eikä se ymmärrä sen optimaalista kokoa ja muotoa, se ei ole tosiasia, että se toimii niin kuin pitäisi. Tätä varten ruuvipuristemallit on tarkoitettu.

Blade aihiot

Valmistusmenetelmän mukaan

Teollisuustuotannon perustekniikat, riippuen valmistusmenetelmästä, voivat olla:

 • Hitsattu kärki. Tämä on metallinen putki, jonka läpimitta on 57 - 325 mm ja terät, jotka on hitsattu toisiinsa. Pienihalkaisijoina käytetään kevyiden rakenteiden (aidat, pienet arkkitehtoniset muodot jne.) Asentamiseen. Alhaisissa talonrakennuksissa käytetään useimmin putkia, joiden läpimitta on vähintään 108 mm.
 • Valettu kärki. Terän kärki valmistetaan valulla erikoismuotoilla. Hienojen puuttuminen, tuotteen lujuus lisäävät kestävyyttä ja kestävyyttä, mikä laajentaa laajasti. Mutta niiden hinta on korkeampi kuin hitsattujen, ja lisäksi niitä ei voi tehdä itse.

Viitteitä. Tuotteiden kustannusten vähentäminen ja niiden kuljetusvinkkien yksinkertaistaminen tehdään usein erikseen paalun rungosta. Halutun pituuden ja halkaisijan putket voidaan hitsata niihin rakennustyömaalla.

Kärjen tyypin ja terän lukumäärän mukaan

Paalun kärjet voidaan sulkea, osoittaa kartiolla, avata, leikata kulmassa tai leikata "kruunuksi". Ne eroavat ruuvinterän koosta ja lukumäärästä.

Kuvassa näkyy erilaisia ​​vinkkejä.

Yhden tai muun tyyppisten paalujen käyttö maaperätyypin vuoksi.

 • Kallioisella pohjalla on suositeltavaa käyttää suljetun tyyppisiä paaluja kaksinkertaisella siipillä;
 • Sulatettu ja tulvattu - keskipitkän leveät terät, jotka tunkeutuvat helposti maahan ja eivät löystyvät sitä;
 • Permafrost - pienet terät, joiden avulla voit ruuvaa kasa nopeasti ja ilman vinoutumista;
 • Kaikilla tavanomaisilla paikoilla (avoin ja suljettu), joilla on suuret terät, varmistaen sen luotettavan kiinnityksen maahan.

On huomattava, että on helpompaa tehdä avoimen tyyppisiä paaluja omiin käsiisi. Asennuksen jälkeen on suositeltavaa poistaa maaperä putkesta putken onteloon lusikan avulla.

Jos päätät tehdä tällaisen rakenteen itse, tarvitset piirustuksia ruuvipuristimesta, jonka parametrit vastaavat suunnittelua.

Homemade Weld Tip

Terän leveys ja kokoonpano, joka on huolellisesti laskettu ja varmistettu käytännön sovellusmuodolla, takaa, että tuki pystyy kestämään puristus- ja vetovastukset.

Paalujen asennus

Ennen asennuksen aloittamista on ehdottomasti asennettava testipilari maaperän luonteen määrittämiseksi, jotta varmistetaan, että tuet on ruuvattu haluttuun syvyyteen ilman ongelmia. Yleensä sen oletetaan olevan yhtä suuri kuin jäätymisnopeus plus 0,3-0,5 metriä, mutta samaan aikaan kärki on välttämätöntä tulla kiinteään maaperään.

Neuvoston. Jos koeporauksen aikana maassa on paljon kiviä, kannattaa harkita toisen tyyppistä perustetta.

Joskus itse asennusta varten sinun täytyy tehdä paljon työtä!

merkki

Riippumatta rakennettavan rakenteen tyypistä, ennen asennusta, sinun on tehtävä pölkkikentän asteikko, jotta laskettaisiin tarvittava määrä tukia, niiden välinen etäisyys ja sijainti suhteessa muihin kohteisiin sivustossa.

Tämän piirustuksen mukaisesti merkintä tehdään paikan päällä - kiinnittimien, langan, rakennusmittarin, neliön ja muiden työkalujen avulla. On suositeltavaa poistaa köydet ääri- tai kulmikkaiden paalujen sijoituspaikoilla, jotta ne eivät häiritse asennusta.

asennus

Pallojen asennus voidaan tehdä erikoislaitteilla. Mutta jos päätät säästää, ei ole todennäköisesti järkevää päätöstä. Siksi pidämme manuaalista asennusta.

Haluttuun pituuteen sopiva putki on hitsattu kärkeen, jonka yläosassa olevat reiät on tehty. Metallivivut asetetaan niihin, joiden avulla 2-4 hengen voimia kasa ruuvataan maahan. Samalla on tarpeen seurata jatkuvasti asennuksen vertikaalisuutta erityisellä tasolla.

Kun kaikki telineet on asennettu, ne katkaistaan ​​samalla tasolla. Vaikka et voi tehdä muuten: aseta haluttu taso (vedä merkkijono) ja ruuvaa kunnes se saavuttaa.

Lisäohjeet riippuvat rakenteeltaan pystytettävän rakenteen tyypistä. Joka tapauksessa korroosion estämiseksi paalun sisällä on suositeltavaa, että se on kaatunut betonilla.

johtopäätös

Jos haluat, voit tehdä paljon omasta, maksamatta ylimääräistä rahaa. Mutta ruuvipillojen tapauksessa on parempi olla vaarassa. Täytäntöönpanon tarkkuuden lisäksi ne tarvitsevat myös korkealaatuista korroosionestoainetta, jota ei voida tuottaa käsityöläiseltä. Ja perustus (mukaan lukien kasa) on perusta kaikelle rakennukselle, sen kestävyys ja luotettavuus riippuvat siitä.

Tässä artikkelissa esitetyistä videoista löydät lisätietoa tästä aiheesta (myös oppia, miten säätiö on tehty porotetuilla paaluilla monoliittisella grillatauksella).