Talon laajennettu savi lohkojen hyvät ja huonot puolet

Vanhat hiekkalaatat korvattiin materiaalilla, joka korvasi heidät arvokkaasti. Rakennuksessa on suuri kysyntä, joka tunnetaan huomattavista teknisistä ominaisuuksistaan ​​ja positiivisista näkökohdistaan. Sieltä rakennetaan taloja, autotallia, kylpyjä, maatalouden rakennuksia ja muita rakennuksia. Tuotteiden käsittely on varsin helppoa, eikä käsittely edellytä huipputekniikan välineitä. Huokoisen rakenteen ansiosta materiaali on kevyt, lämmönjohtavuus on alhainen ja se suojaa huoneelta melua. Vaikka huono sää ei ole huono hänelle, koska hän ei pelkää kosteutta. Ja sen ekologisen puhtauden ansiosta sitä käytetään kaikkialla. Mikä on tämä ihana materiaali? Puhumme laajennetusta savesta.

Laajennettu savi tunnetaan kaikki eristävänä materiaalina. Mutta lisäämällä betoniin laajennetun saven suuria ja pieniä osia, se osoittautui universaaliksi materiaaliksi, joka on ihanteellinen talojen rakentamiseen. Rakennettu savi on melko suosittu muotoilu. Saatat luulla, että tällaisilla ominaisuuksillaan sen ensisijaiset kustannukset ovat kohtuuttomia. Mutta älä kiirehdi johtopäätöksiä. Claydite on erittäin edullinen. Sen hinta on jopa pienempi kuin kaasusilikaattilohkot. Tässä artikkelissa käsitellään talojen etuja ja haittoja sardeldi-betonilohkosta sekä oppivat omistajien arviot, jotka ovat jo rakentaneet tällaisia ​​rakennuksia.

Ominaisuudet slaydite lohkot kotiin

Kevytrakenteiset lohkot tehdään standarditekniikalla. Koostumus on melko yksinkertainen ja suoraviivainen. Tässä on tavallinen betonirakenne: hiekka, sementti ja vesi. Kuitenkin se on täyteaine, joka tekee kevyistä aggregaattiyksiköistä sellaisenaan. Tämän materiaalin tärkein osa talon rakentamiseen on sardeldiitti. Yhdessä tuotteessa on yhdistetty betonin positiiviset sivut ja laajennettu savi. Siksi sillä on niin monia etuja.

Kokoonpanon ja painon ansiosta talon rakentaminen on paljon nopeampaa. Vakioyksikössä on mitat: 188 mm - leveys, 390 mm - pituus, 190 mm - korkeus. Ja sen paino voi nousta 15 kg. Lohkotalon seinämien tekniikka on hyvin yksinkertainen. Ja lohkojen eri muodoista ja tarkoituksesta johtuen voit parantaa muotoilua. Lohkot ovat onttoja ja korpulentaisia. Se on kätevä kuljettaa, varastoida ja palvella niitä korkeuteen. Lohkojen talon asennus on identtinen tiilen kanssa. Mutta ensimmäisessä tapauksessa käytetään vähemmän ratkaisua, aikaa ja vaivaa.

Nyt jokainen haluaa lämmittää talon sisä- tai ulkopuolelta säästämään syntyvää lämpöä ja säästää lämmitykseen. Kuitenkin savi-betonilohkon selkeä etu on sen lämmönjohtavuuden taso. Talon materiaali on lämmin. Koska sardeldi on myös äänieriste, kadun ulkopuolinen melu ei häiritse sinua.

Tässä on luettelo sardeldi-betonin pääpiirteistä:

 1. Kestää kosteutta.
 2. Pieni paino materiaali.
 3. Korkea lujuus ja luotettavuus.
 4. Hajoamista ja mikro-organismeja vastaan.
 5. Laajennettu savi ei pelkää lämpötilan muutoksia.
 6. Se on tulenkestävä.
 7. Ei ruostu.
 8. Erinomainen huoneen seinien höyryläpäisevyys.

Myymälöiden hyllyissä on useita erilaisia ​​laajennetun saven merkkejä. Mitä he tarkoittavat? Lohkoissa on erityisiä kirjaimia, jotka merkitsevät luokkaa. Esimerkiksi:

 • P - septal;
 • Р - tarkoittaa, että hän on tavallinen (ei edustaa, vaatii talon seinämien myöhempi viimeistely);
 • L - kasvohoito (esitettävä, viimeistelyä ei tarvita);
 • C - seinä.

Seuraavat kirjaimet osoittavat merkintätarkoituksen. Esimerkiksi PP - käytetään ompeleiden pukeutumiseen, HS - kulmissa, PR-tilaustuotetta. Jos lohko on ontto, näyttöön tulee PS. Etiketeissä on myös pituus, puristuslujuus, pakkasvaste ja tiheys. Jos näet keramzit-betonilohkon KSL-PR-PS-390-75-F20-1200 merkinnän, niin ymmärrätte, että tämä on seinien, 390 mm pitkä, 75-lujuus, jäädytysjakso 20 ja tiheys 1200. Miksi ovat niin hyvät talot, jotka on valmistettu laajennetuista savibetonista?

Talon laajennettu savi lohkojen hyvät ja huonot puolet

Rakenna talo - jokaisen ihmisen unelma. Tämä ei kuitenkaan ole helppo tehtävä. Ei vain sinun tarvitsee valita materiaalia, vaan myös työskennellä mukavan, kestävän ja lämpimän rakenteen luomiseksi. Monet kodinomistajat, jotka on luotu laajennetuista savielementeistä, ovat erittäin tyytyväisiä, että he valitsivat tämän materiaalin. Mikä on niin hyvä kotona?

 1. Koska materiaali on kevyt, talossa ei ole valtavaa massaa. Sinun ei tarvitse kuluttaa rahaa, aikaa ja vaivaa massiivisen ja syvän perustuksen laitteelle; lohkot on helppo kuljettaa; Voit työskennellä talossa ilman erikoislaitteita.
 2. Matala lämmönjohtavuus. Tämän ansiosta kotisi on lämmin. Sinun tarvitsee asentaa vain korkealaatuiset ikkunat ja ovet.
 3. Koska tuotteilla on höyryläpäisevyys, talon seinät "hengittävät". Ja niin tästä? Lauhteen, homeen, sienen puute ja ihanteellisen mikroilmaston luominen mukavaan oleskeluun.
 4. Kaikki talonrakennustyöt, joita voit tehdä omalla kädelläsi.
 5. Kestävyys. Rakentaminen kestää 70 vuotta ja enemmän ilman korjausta.
 6. Erinomainen äänenvaimennus.
 7. Valmis talo ei ole epämuodostunut, koska tuotteet eivät kutistu.
 8. Kustannus hinta Talo on kestävä ja luotettava, ja se vie vähän rahaa.
 1. Rakenteen huurtumisesta johtuen rakenteen pakkasvaste ei ole niin korkea.
 2. Asennettaessa kylmäsiltoja voi muodostua. Talon on edelleen eristettävä.
 3. Aineen huono tuuletus.
 4. Materiaali itsessään on hauras.

Kuvassa näkyy laajennetun savi-lohkon talo.

Yhteenvetona on selvää, että laajennetun savibetonin käyttö raaka-aineena talon rakentamiseen on hyvä idea.

Mutta jotta ei olisi perusteetonta ja tarkkailla itse materiaalia, harkitse kuinka sardeldi-betonilohkot ovat, kun olet lukenut näiden talojen omistajien arviot. Joten opimme, miten materiaali käyttäytyy käytännössä ja onko syytä miettiä sen toteuttamista ollenkaan. Ehkä - tämä on markkinoijien ovela liikettä? Näemme.

Riippumaton palaute keraamilohkon omistajilta

Niinpä otimme muutamia lausuntoja ihmisistä, jotka ovat äskettäin tai monien vuosien ajan eläneet sardeldi-betonilohkon talossa. Tuotteen arvosana on todella korkea. Todennäköisesti kaikki nämä ominaisuudet ja positiiviset ovat todella todellisia.

Tässä on roomalainen Moskovan alueelta: "Rakensin talon 230 m 2: n näistä lohkoista. Asun siinä 11 vuotta. Mitä voin sanoa - tämä on kannattava korvaava suosittu kaasasilikaattilohko. Ei ainoastaan ​​tuotteen kestävämpi ja kosteutta kestävä, sen hinta on paljon vähemmän! Yli kuukauden ajan olen ajatellut miten rakentaa taloni. Päätti käyttää tarkasti keramsit. Ainoastaan ​​täällä törmäsin ongelmiin: häikäilemättömät yritykset myyvät materiaaleja hiekkasementtilohkoista laajennetun savibetonin peitteen alla. Siksi ostaessasi tarkistaa tuotteita. Minkä johtopäätöksen olen tehnyt: talon materiaalin arvokkuus on pieni kustannus, kestävyys, luotettavuus, hengittävä vaikutus ja lohkojen pieni paino. Vain yksi miinus - rakennusta on lämmitettävä. "

Tšeljabinskin Anton huomasi: "12 vuotta sitten rakennettiin yhden kerroksen taloni. Yllättynyt rakentamisen nopeus talon, jossa tiili et saavuta tätä. Mikään ei lämmittänyt häntä, aivan päällekkäin tiilien kanssa. Valmistuksen jälkeen materiaalin kutistuminen ei ollut mahdollista. Talvella, kun pakkanen on -38, se on lämmin täällä, ja kesällä se on viileä. Edut: materiaali itsessään on vankka arvokkuus. En löytänyt minua. Vain täällä on paljon väärennöksiä tuotteista. "

"Välittömästi ennen talon keramiikan betonilohkojen ostamista", sanoo Saratovista Stepan, "kiipein koko internetin, lukenut tietoa ja kysyin ystäviä siitä. Epäilen, koska juuri sana konkreettinen sekoitti minut. Hän imee myös kosteutta valtavasti. Mutta kuten käy ilmi, sardeldi-lohkot ovat kosteutta kestäviä. Valintansa vaikeuksista huolimatta hän päätti ostaa ne. Näiden 15 vuoden aikana en ole koskaan pahoillani päätöksestä. Vain positiivisia vaikutelmia on jäljellä. Nyt suosittelen tätä materiaalia kaikille. Laite on edullinen, sillä on alhainen paino ja lämpöä talossa. Vaikeuksia syntyi vain sahaussavulla. Mutta nämä ovat pieniä. "

johtopäätös

Kaikesta edellä olevasta voimme tehdä loogisen johtopäätöksen: kaikki laajennetun savibetonilohkon ominaisuudet ja positiiviset näkökohdat eivät ole markkinointivienti eikä huijaus. Tuotteet ovat todella hyviä, ja voimme suositella niitä sinulle rakennuksen rakentamiseksi.

Tee se itse - miten se tehdään itse

Miten tehdä jotain itseäsi, omalla kädelläsi - kotimestarin sivustolla

Rakennetaan talon säätiö omilla käsityypeillesi ja materiaaleillesi

Mikä säätiö sopii parhaiten tulevaisuuden kotiisi: laitteen asetukset.

Harvat väittävät, että säätiö on talon perusta. Perustamisperiaatteella, kuten missään muualla, ei ole missään muualla tärkeä asia, jota sanotaan jossakin Neuvostoliiton sarjakuvista - "kuten kutsut jahti, se kelluu".

Huonosti suunniteltu ja tehty säätiö voi tulevaisuudessa aiheuttaa paljon ongelmia kodin omistajalle, josta esimerkiksi kellarissa oleva vesi on kaikkein vähäpätöinen.

Sivun sivuilla kak-sdelat-samomu.ru perustuslain aihe on nostettu useita kertoja nimenomaan tämän ongelman vuoksi ja myös siksi, että suurin osa tässä esitetyistä ohjeista on suunniteltu tekemään työ omilla käsillään ilman kalliita rakennusalan tiimiä ja siksi laskemaan väärin niin tärkeässä asiassa kuin säätiön rakentaminen, talon isäntä ei ole oikeutta.

Tässä artikkelissa yritämme vastata seuraaviin kysymyksiin.

 • Mitkä ovat säätölaitteen perusta, mitkä niistä sopivat parhaiten omien käsien rakentamiseen eli ovat sopivia rakentamiseen aloittelijalle
 • Mitkä materiaalit ovat yleisimpiä perustuksia?
 • Miten tietyn materiaalin soveltaminen heille maaperäolosuhteista?
 • Onko mahdollista rakentaa monoliittisia perustuksia ilman muottirakennetta?
 • Miten rakennuksen yläpuolisen osan rakentaminen vaikuttaa materiaalin valintaan?
 • Mitä rakennetaan nopeammin?
 • Mikä vedenpitävyys sopii paremmin tietyille olosuhteille?

Joten, pääsen alkuun kysymys perustuksen seinät.

Monoliitti, betoni.

Laitteen ominaisuudet ovat seuraavat:

Niitä suositellaan käytettäviksi rakennusten rakentamisessa, joiden rakentaminen tapahtuu alueilla, joilla on korkea pohjavesi, pohjavesi, suurten vesistöjen (niin kutsuttu kohouma) alttiilla mailla tai tapauksissa, joissa rakennuksen maaperä ei ole yhtenäinen (tapaukset, joissa esim. rakennus on hiekkaisella maaperällä, ja valitettavasti jotkut savi-talon kulmat eivät ole harvinaisia, varsinkin kun kyseessä ovat suuret talot, esimerkiksi kahden tai kolmen omistajan asuinrakennus).


Monoliittisessa perustuksessa raudoitus tehdään ns. Spatiaalisen kehyksen avulla, mikä erottaa ne tavanomaisista betonista, jotka koostuvat muottipaloista tai muurausmateriaaleista, joissa vahvistaminen tehdään tavallisesti verkkojen avulla ja vain vaakasuoraan.

Laitteessa on omat kädet, monoliittinen säätiö on kaikkein vaikein kaikista muista lajeista. Työskentelyä varten tarvitset aina pari ylimääräistä kättä, jotka ovat hyödyllisiä tehdäksesi ja valmistuessaan voi purkaa muottipesän. Siihen aikaan se ei myöskään ole kovin nopea, koska se vaatii konkreettisen ratkaisun täydellistä kuivumista.

Taloudellisesti hän ei ole halpa.

Kuva 1: Monoliittisen betonin perustaminen. Kuvassa numerot kuvaavat:

Muurausmateriaalien perustukset (muuraus). Sen rakenne ja ominaisuudet ovat seuraavat:

Tällainen säätö tehdään tavallisella alueella, kun rakennustöitä ei ole rajoitettu normaalissa tilassa, esimerkiksi pohjaveden pinnan taso on paljon syvempi kuin säätiön alarajat, niin kutsuttu "tyyny" tai "pohja". Ne on valmistettu savi- tai betonilohkareista, jotka ovat täynnä (täysiä) ja onttoja.

Tällaista säätiötä löytyy useimmiten pienten yksityisten mökkien ja talojen rakentamisesta.

Muurausperustan rakentaminen on paljon yksinkertaisempaa toteutuksessa, verrattuna samaan monoliittiseen, riittävän taitavasti omiin käsiinsä, ne voidaan rakentaa ilman mitään ongelmia. Lisäksi niiden epäilyttävä etu on alhaisempi hinta kuin "monoliitti" ja aikahyöty, kun ne on asennettu - se ei tuhoa rahaa rakennusmateriaalien asentamiseen ja purkamiseen, vaan myös ratkaisuun on aikaa tarttua, jatkaa rakentamista, "seisminen vyö" "Ja muurausseinät.

Kuva 2: Muurauselementtien perusmuunnos. Kuvassa numerot:

Materiaalit, joista tällaiset perustukset tehdään

Monoliittinen betoni.

Se on rakennettu betonista B15, B20, B25. Betoni tähän tarkoitukseen on yleensä tilattu tehdas, B15th, periaatteessa voidaan tehdä itse, omalla kädellä.

(Betonien ja reseptien tuotemerkeistä ratkaisujen valmisteluun, lue lisää täältä).

Kuten edellä on jo todettu, kodin käsityöläiselle monoliittisen perustuksen rakentamisessa, suurin ongelma on muottiyksikkö. Monet ovat tottuneet työskentelemään yksin - lapset työskentelevät jo tai eivät ole vielä kasvaneet, ja kun rakennetaan muottirakennetta, on "tuettava täällä", mikä luonnollisesti kestää paljon aikaa. Lisäksi se on usein kertakäyttöinen, mikä lisää huomattavasti rakennuskustannuksia, puu nyt "puree".

On vain yksi tie ulos - vuokrata uudelleenkäytettävät muottipesät. Riippuen alueen rakenteesta, itse-kaatamalla monoliittinen säätiö kestää 5 päivästä kahteen viikkoon (hyvin ehdollisesti, tietenkin, voit tehdä sen vähän päivällä), joten vuokraamalla joukkue, uudelleenkäytettävät muotti ei ole niin kallista. Lisäksi tällainen muottirakenne on paljon kätevämpää, ei tarvitse juosta ympäri sivustoa ja tukea rypäleiden levyt, joita usein löytyy aloittelevista rakentajista.

On suositeltavaa käyttää monoliittisen perustan lujittamista kellarin rakentamisen aikana ja kun rakennatte suurten luonnollisten suurten alueiden päälle (tämä käy ilmi esimerkiksi yleissuunnitelman laatimisesta, ja yleensä älykäs arkkitehti kiinnittää aina huomionne).

Jos rakennuksesi sijaitsee korkealla pohjaveden alueella, niin pystyt (ja jopa tarvitsevat) betonia betonin täyttämiseksi, jolla on paljon pienempi kosteuden imeytyminen. Tässä vaiheessa on parasta olla säästämättä, betonin imeytyminen veteen sen aikaisempien "tulvien alueiden" rakentamisen aikana, kuivatut suot ja "urinaalit" ovat ensisijaisen kosteuden aiheuttaja!

Monoliittisen perustan tärkein plus on nimensä mukainen - tämä on voimakas lujuus, huono (tässä tapauksessa plusmerkillä) veden imeytyminen, joka voidaan vähentää nollaksi asianmukaisesti suoritettujen vedenpitävien töiden avulla.

Betoni- ja laajennetut savilohkot perustusten rakentamisessa.

Säätiön asennukseen on parempi valita ensimmäinen lohkotyyppi. Niiden paino on yleensä 20 - 30 kiloa (keraattibetoni on paljon kevyempi - 15 - 20 kiloa).

Niiden veden imeytymisaste on myös alhainen, mutta niiden ominaispiirteet, kuten puristuslujuus ja roiskeenkestävyys ovat suuret, minkä ansiosta niitä voidaan käyttää käytännöllisesti katsoen minkä tahansa halutun koon, pituuden ja tarvittavan perustuksen lujuuden rakentamiseen. Mutta lateraalisissa kuormissa lohkojen perustus on edelleen alhaisempi kuin monoliitti.

Kuva 1: 1 - Tiilien ja lohkojen muurausperustat, 2 - betonilla täytetty pohja

Hollow-betonilohkot

Ne ovat käteviä, koska niiden aukot asennuksen jälkeen voidaan kaataa edellä mainitulla betonilla B-15 ja näin saat lisävahvistuksen rakenteellisesta lujuudesta, koska eräänlainen irrotettava muotti on saatu.

Heidän koonsa ovat pääsääntöisesti seuraavat: 51:40: 25, 51:20:25, 51:25:25

Rakennuksen aikana on suositeltavaa vaakasuoraa ommelvahvistusta, mutta monet täydentävät sitä täydellisesti (kuten tavanomaisella kiinteällä muottilevyllä) pystysuoralla vahvistusvahvikkeella ennen betonin kaatamista, työnnetään yksinkertaisesti lohkojen koloihin.

Säätiön seinät ovat onttoja betonilohkareita, joissa on lisää pystysuoraa vahviketta, joilla on paremmat lujuusominaisuudet lateraalisissa kuormissa ja "puristuksessa", lisääntynyt vastustus jäätymiseltä ja huono veden absorptio (melkein sama kuin täyskuoressa).

Piirustuskaavio 3. Pohjaseinät, jotka on rakennettu ontosta betonilohkosta. Numerot, joita merkitään:

Laajennettujen savilohkojen perustaminen

Kuten yllä mainittiin, näitä lohkoja olisi käytettävä vain silloin, kun rakennustyömaalla ei ole rajoituksia eikä varoituksia, esimerkiksi samaa korkean tason pohjavettä, joka voi nousta esimerkiksi keväällä. Tällaisissa tapauksissa se ei ole vaarassa joutua vaaraan eikä edes tehdä niiden alakattojen seinämää, vaikka yleensä niiden valmistajat eivät aseta tuotteille rajoituksia. Mutta elää talossa sitten sinä.

Jos olet kuitenkin alkanut työskennellä tämän materiaalin pohjalta, niin muistan - se tarvitsee ehdottomasti ns. Seismisen hihnan laitteen, muutoin jakelu, joka suoritetaan päällekkäin tasolla, joka erottaa kellarin päähuoneesta, ja itse kellarissa kaikki saumat muodostuvat muuraus on täytettävä laastilla.

Laajennettu savimateriaali, jolla on korkea, sanoisin jopa suuren veden imeytymisen vuoksi, joten se vaatii erityisen huolellista työtä sen vedeneristys.

Säätiö on talon pääpylväs.

Koska säätiö on talon perusta, vaikka se on piilotettu maahan, on kiinnitettävä erityistä huomiota sen rakentamiseen ja rakentamiseen:

Kuorma on tärkein asia! Säätiön valmistuksen vahvuuden on oltava sellainen, että se pystyy turvallisesti säilyttämään koko talon painon kaikella siinä, joka on siinä, ja sen jälkeen kun kaikki rakennus- ja asennustyöt on saatu päätökseen. Tilanne, jossa olet asettanut valon talon pyöristetystä tukkeesta ja sitten muuttanut mieltäsi ja päättänyt rakentaa betonilohkon talon, on periaatteessa mahdotonta. Muussa tapauksessa ei ole tätä eikä sitä, eli ei.

Muista, että säätiön tiiviys ja vedenpitävyys liittyvät suoraan sen käyttöikään ja eliniän kestävyyteen. Siksi niiden käsittelyä on käsiteltävä vastuullisesti. Kosteuden pääseminen ulkoisesta ympäristöstä pohjaan ja sen jakautuminen ei ole hyväksyttävää, yksinkertaisesti puhumattakaan se on kotisi tuhoaminen. Tarkastele myös huolellisesti vaakasuoran vedenpitävyyden ongelmaa, joka ei edes ylivoimaisen esteen tapauksessa salli kosteuden nousemista kellarista seiniin.

Samaa voidaan sanoa säätiön jäädyttämisestä.

Lämpöeristys ja asioiden perusta ovat myös erottamattomia. Asianmukainen eristys on välttämätöntä pääasiassa lämmön säilyttämiseksi kellarissa, eikä se saa mennä maahan, jotta estetään sellaisten kylmien siltojen esiintyminen, jotka voivat ilmetä, kun virheitä tehdään rakentamisessa.

Edellytys siitä, mitä sanottiin ennen rakentamisen aloittamista, painaa kaiken ja valitsee itse itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka ottaa huomioon kaikki edellä mainitut, sopii sinulle materiaalimahdollisuuksien mukaan, jota voit tehdä itse omalla kädelläsi ja mieluiten ilman ulkopuolista apua.

Jos olet tilannut talon rakentamista koskevan projektin, ja mainitaan aineiston, jonka projektin kirjoittaja suosittelee sinulle (varsinkin jos sivuston tutkimukset on suoritettu), niin tämä materiaali on muutettava omalla vastuullasi.

Jos tällainen tarve on kuitenkin kypsynyt, on tarpeen tehdä tarvittavat muutokset projektissa. Tällaiset muutokset yleensä edellyttävät koko säätiön ulottuvuuksia, niiden leveyttä, korkeutta ja siten myös rahan määrän muutosta, jota on käytettävä siihen.

Tämän vaihtoehdon yksinkertaisin versio on korvata monoliittisen materiaalin asettamisen materiaalit, joista voit kaataa minkä tahansa halutun paksuuden perustan, on vain vähän säätää muottipylväitä.

Sanomaan, että hankkeen toteuttamat muutokset osittain säätiöön ja muut "itsenäiset toiminnot" tässä osassa eivät ole hyväksyttäviä ja voivat loppua erittäin huonosti. Pienin on halkeamia, suuri kutistuminen, jota ei ole aiemmin laskettu, ja kaikkien rakenteiden suurin tuhoutuminen - esimerkkejä tästä ovat massat.

Kun talo on rakennettu yksilöllisesti suunnitellulle projektille, suunnittelijoiden tekemä päätös rakentamisen ja materiaalin perustamisesta on jo sisällytetty hankkeeseen. Tämä yksinkertaistaa tehtävää.

Talon suunnittelu ei luo rajoituksia

Mikä on perusta tehdä, mitä talonrakentamista?

Pohjatyyppi ja sen valmistukseen käytetty materiaali - kiinteät betoni- tai muurausmateriaalit - eivät riipu talon rakentamisesta.

Yksikerroksisten ja kaksikerroksisten seinien rakennuksissa monoliittinen säätö soveltuu paremmin, vaikkei tämä vaatimus ole millään tavoin tarpeen.

Se on vain, että monoliittinen säätö voidaan tehdä täsmälleen kooltaan ja räätälöidä millimetrin projektin taloon ja sen lohkoperhettä on vaikeampi tehdä, koska niiden leveys riippuu koosta, jota valmistaja tuottaa, eivätkä ne välttämättä aina vastaa hanketta (ota sama seisminen hihna, tyyny - ne voivat olla sekä laajempia että kapeampia, ja sinun on säädettävä eristeen leveys sekä, mikä tärkeintä, seinien leveys, joka ajetaan jälkikäteen).

Rakennukset, joissa on kolmikerroksiset seinät, voidaan rakentaa pohjalle, joka voi olla jopa puoli metriä leveä. Todellakin, tällaisen säätiön koko laite on myös kolmikerroksinen - keskiseinä, lämmöneristyskerros, vuoraus.

Itse seinämä voidaan tehdä kaikista edellä kuvatuista rakennusmateriaaleista - olipa se ontto tai täyteläinen lohko tai kaadettu monoliittisesta betonista, on myös mahdollista yhdistää ne. Kantaja on esimerkiksi valmistettu lohkoista ja se on vuorattu tiilillä tai laajennetulla savilohkolla.

Runko puutalot valmistetaan sekä tavallisesta, hyvin yksinkertaisesta 25-35 senttimetrin paksuisesta nauhalevystä, joka on tehty lohkoista ja matalasta monoliittisesta. Ero täällä on pieni, koska puutalo painaa hyvin vähän (tietenkin verrattuna pääkaupunkirakennuksiin).

Jos talossa on kellari, niin syvä monoliittinen säätö sopii viiteen, lisäksi hyvin vahvistettuihin, jotta se kestää maaperän suuren ulkoisen paineen kellariseinillä. Jotkut käyttävät FSKI: tä, mutta niillä on yksi merkittävä haitta - loppu. Jopa erittäin siistinä pinoamisessa on vaikea kipata niitä myöhemmin.

Perus ja niiden maaperät, joihin ne on rakennettu, etsivät oikeaa tasapainoa.

Materiaalityyppi, josta säätiö tehdään myöhemmin, ei ole riippuvainen siitä, millä maaperällä esineen rakentaminen on käynnissä, ja miten, kuten edellä on mainittu, pohjaveden pinnankorkeus paikalla.

Kirjanmerkin aloittamiseksi sinun tulisi kiinnostaa 2 ominaisuutta: maaperän kosteus ja sen tiheys.

Jos rakentaminen on savi-maaperällä, voit pitää itseäsi onnekkaana, koska valintasi on laaja - savea maaperä, voit tehdä kaiken perustan edellä. Rakenteen vahvuus riippuu vain sen laadusta (ensinnäkin itse materiaalien laadusta), leveydestä ja muista rakenteellisista ominaisuuksista.

Jos pohjaveden taso on vaihteleva tai korkea, on parasta tehdä kaikki kiinteän betonin rakennustyöt. Sen veden imeytyminen on vähäpätöinen, se imee hyvin vähän vettä, eikä tämä määrä vaikuta sen lujuuteen, eikä tämä pieni määrä rikkoa sitä talvella - ei sitä. Vedenpitävyys edellyttää vedenpitävää betonia, mutta tässä tapauksessa tarvitaan vielä hyvä vedeneristys.

Jos rakennat rakennusta, jossa ei ole kellaria, sitten tiheissä savimaissa, kaatotyö ei ole enää helpompaa - kaivantoa kaivetaan, vahvistetaan vahvistuspaketeilla ja kaadetaan betonia, joista osa on päällystetty kalvolla, jotta vesi ei pääse poistumaan ratkaisu on liian nopea, mutta jälleen, jos maaperä on hyvin tiheä ja kaivannot eivät murene, ja sinun on kirjaimellisesti "leikattava" savi lapassa, niin voit tehdä sen ilman.

Näin voit hallita ilman muottirakennuksia ja säästää paljon aikaa ja tietenkin vahvuuksiasi. Tämän kaatopaikan pääasiallinen haitta on se, että se vie vähän konkreettisempi kuin "muotti" -menetelmällä. Toinen tämän menetelmän haittapuoli on se, että vesi- ja lämpöeristeen työ muuttuu monimutkaisemmaksi. Jotta ne saataisiin, seinien ulkoreunan täytyy kaivaa ja puhdistaa.

Mitä hiekkapohjaisiin maaperäihin, sama pätee niille kuin savesta - kaikki menetelmät ja materiaalit soveltuvat niihin. Hiekalla on erinomainen vedenpoisto, siinä ei ole vettä eikä pohja tällaisissa maissa uhkaa mitään.

Jos asuinrakennuksen rakentaminen toteutetaan rinteelle tai muuhun paikkaan, joka on hankalaa rakennukselle, valinta on ilmeinen - vain monoliittinen betoniteräs on sopiva tähän, koska se on voimakkaampi ja siksi sopii paremmin epätasaiseen kuormitukseen rakenteessa.

Vedeneristys - miten ja millä?

Perusta ja vesi ovat ehkä yksi selkeimmistä esimerkkeistä yhteensopimattomuudesta kaikissa rakennusalan termeissä.

Asennuksen ja kaatamisen työn on varmistettava seinien paras mahdollinen vedenpitävyys ympärillä.

Vedenpitävä pohjaan voidaan päällystää ja liimata.

Ensimmäinen ei ole mikään mineraali- tai bitumimateriaali, sitä käytetään yksinkertaisesti betoniin ja sen kulutus on vähäistä, mutta muurausmateriaaleja käytettäessä se on suurempi niiden luonnollisten epäsäännöllisyyksien vuoksi, jotka syntyvät asennuksen aikana.

Toinen tyyppinen kosteuseristys - liimattu on vain ruberoidi tai kalvo. Asennuksen menetelmä perustuu sen nimiin.

Jotta vedenpitävät pohjaseinän yhteiset tyynyt ja seinät käytetään nauha-tiivisteitä. Ne ovat todella kalliita, mutta joskus et vain voi tehdä ilman niitä.

Pohjavedestä, kun niiden taso sijaitsee alapinnan alapuolella, vedeneristys on luotettavan perustan suojaus. Se voidaan liittää (katemateriaalista tai kalvosta) ja pinnoitteesta (bitumisista tai mineraalisista mastoaineista).

Piirustuspiirustus 4 (edellä): Monoliittisen perustuksen seinämän asianmukainen eristäminen

Kaaviossa numerot ilmaisevat:

Kuva 5 (alla). Kaaviossa näkyy betonilohkojen kellariseinän eristyslaite, joka on merkitty piirustuksen numeroilla:

Kaikki nämä perustusrakenteen kosteudeneristämismenetelmät ovat hyviä, kun pohjavesi on paineettomana, eli ne eivät paina rakennetta tai niiden taso ei ole liian korkea. Jos näin on, niin sinun on turvauduttava paine-erotteluun. Se on valmistettu ruberoidista, kalvosta ja samasta mastiksesta, mutta se on monikerroksinen, joten hydrostaattinen paine ei pysty työntämään kosteutta niiden läpi.

Säätiön eristäminen on välttämätöntä vähintään yhtä kuin vedenpitävyys, ja jos kellariin käytettävät huoneet suunnitellaan lämmittäviksi, niin yksinkertaisesti ei voi tehdä sitä ilman, muuten saatat tarvita tätä artikkelia, mikä ei ole toivottavaa.

Rakennusmääräysten mukaan on suositeltavaa tehdä se maaperän jäädyttämisen syvyydessä, mutta on parasta olla säästämättä rahaa ja tekemään se koko kellarikerroksen korkeudelle, kaasun hinta on vieläkin suurempi.

Kellariseinien lämmöneristys on aina välttämätöntä varsinkin kuumennetun kellarin seinille.

Lämmöneristyslaitteessa perusseinämissä yhä useammin ne käyttävät tällaista rakennusmateriaalia suulakepuristetusta polystyreeni-vaahtomuodosta, joka viime aikoina yhä korvaa tavanomaisen. Sen käyttö ei riipu rakennustarvikkeiden tyypistä, josta säätiö on tehty.

Myös vedenpoistolaitteita tarvitaan kiireesti. Itse tyhjennys on yksinkertaisesti putkijärjestelmä, joka kerää vettä, joka kerääntyy kaatopaikalle ja siirtää sen pois rakennuksesta.

Viemäröinti on tehtävä myös millä tahansa maaperällä ja kaikentyyppisissä säätölaitteissa.

Piirustuskaavio 6. Veden poisto säären ja sen rakenteen ympärillä esitetään kuvassa:

Kevyet, yhteenlasketut perustilohkolohkot

Juuri nämä ihmiset rakentavat. Tämä talo on jo täysin valmis ja luultavasti jo myyty. Nyt slaydite-lohko on päällystetty ja kaikki näyttää ulospäin tavalliselta, kuin jos se on vahvistettu betonipohja (ei ulospäin erotettavissa). Ymmärrettävästi, kun omistaja löytää tämän "vian", talot rakentavat todennäköisesti jo ulkomaille.

Yksi asia ei ole selvä, onko se ahneus vai onko se tietämättömyys tekniikasta? Sen perusteella, kuinka nopeasti tämä säätiö oli piilotettu kipsin kerroksen alla, näyttää olevan ahneutta.

Tämä kuva otettiin huhtikuussa, mutta tässä vaiheessa on vaikea löytää vikaa:

Tietenkin on video tästä aiheesta (se otettiin takaisin maaliskuussa 2016):

Jos taloa ei ole vielä myyty, ehkä tämä artikkeli säästää joku ostamasta shitty-taloa Krasnodarin alueella!

 • Suosituimmat
 • Ensin päälle
 • varsinainen alkuun

73 kommenttia

Lukemassa postia, ajattelin toisessa valokuvassa, että työntekijä istui ja peitti lohkot. Kun lopetin lukemisen, ymmärsin yhtäkkiä - "Onko hänellä ämpäri chtoli pukeutunut hänen päähänsä"? Vain kun huolellisesti harkitsin, tajusin, että se oli betoni sekoittimella.

Kaikki on selvää. Talo rakennettiin robotit, he eivät tiedä tekniikkaa.

samaan aikaan Picabaan, jossa on kymmenen naapurimaata:

Oman talon rakentaminen omiin käsiisi!

Joten, käytämme laajennettua savea ja teemme säätiön.

Eboshim kaksi kerrosta tiiliä ja valmis.

+52 Vau! Näyttää hyvältä. Kirjailija on hyvin valmis!

+43 Kaikki haluavat näitä käteviä miehiä!

+25 nuorta! Mies!

-128 KoshaUrchalo: mutta talo romahtaa. Vastaukset: Mitä tiedät rakentamisesta! Hän heitti vahvistusverkon kaikki säännöt!

Kyllä, anna hänen rakentaa omilla käsillään :) Säästöt kaikessa, myös työvoima. Mutta rakennuksen myynti ei mene, kaikki perheet mat.kapital kanssa kiinnitys ja ostaa Kick. Asuntolainan loppuun asti ei asu tällaisessa talossa.

On mahdotonta tehdä pohjaa laajennetusta savibetonista itselle eikä myyntiin. Perustaksi käytetään vain raskasta betonia. Jos talo on kevyt (runko, erilaiset hirsitalot, sip-paneelit, metalli, kehys jne.), On mahdollista tehdä vähän haudattu säätiö tai kasa. Levyllä varustettu lisälaite yksinkertaistaa aluksen / kellarin maaperän kosteuden ja tuuletuksen torjuntaa, mutta vaikeuttaa viestinnän korjaamista. Ei kevyitä, huokoisia betoneita, minkä tahansa kaltaisia ​​aggregaatteja voidaan tehdä. Vaikka kantavuus olisi riittämätön, kosteus lopulta tappaa tällaisen perustan, koska se ei ole vesitiivis.

Luulen, että hän tarkoitti, että hän itsekin antaisi heidät rakentaakseen ainakin paskaa ja tikkuja ja jos rakentaisitte myyntiin, olkaa ystävällisiä tekemään sopivia materiaaleja

Mikään ei kata ikuisesti.

Asetukset muuttuvat, he haluavat mennä kaupunkiin, rahat loppuvat, lapset syntyvät, seinät alkavat särkyä. ja tämä ystävä, jolla on selkeä omatunto, myydään talon. Ja me kuulemme "rakennettu itsellesi", "kaikki on turvallista". Huomisen kotona tapahtuvien "säästöjen" takia nämä maksavat vain 15 prosenttia, ja ongelmien ilmetessä "kosyachny" -huoneen kustannukset voidaan nostaa pois.

Itse asiassa säätiö on monoliittinen levy, ja tämä näkyy kuvissa. Savi lohko on aidattu kasa rypistynyt maaperä, jolla on levy, se ei kanna kuormaa.

eli he tekivät aidan lohkosta, heittivät maahan sinne ja sitten ylhäältä alas heittivät perusta-laatan? sitten käy ilmi, vaihtoehto 2:

1) levy peittää lohkot, niin myös lohkot kantavat kuorman

2) levy on aidan tasolla, niin aita myös kantaa kuormaa, mutta samaan aikaan levy työntää kovemmin maahan

laatta peittää lohkot (se voidaan nähdä muottiin), mutta ne muodostavat noin 1/20 kuormasta talosta, ja siellä on enemmän pohjakerroksia.

Elementaarinen, Watson - jalanjälki. Laatta puristaa lohkojen noin 1/20 sen alueella, loput neliö se painaa murskattua kivi tyynyn ja sitten ei maahan.

viikunoita hänen kanssaan tämän sopromatin kanssa, selittäkää muutaman sanan, jos ei ole vaikeata täyttää säätiötä maapallolla ollenkaan? alueellani on yksinkertaista, että he eivät rakenna tällaista asiaa, päinvastoin, suuri kellari on vetovoima.. mutta mistä on kyse? No, tämä ja viestintä eivät voi toimia myöhemmässä vaiheessa, ja periaatteessa lämmitys lattian alle ei voi piiloutua..

se on ymmärrettävää lohkojen suhteen, jos minulla olisi kaksi identtistä taloa, joissa oli kellari ja ilman sitä, ottaisin C: n, ja kotona mielestäni et ole niin halpaa siellä, jotta asiakkaat eivät välitä mitä. Ajattelin vain, että teillä on valtava tapa tehdä tämä, ei roskatilanteessa, tee säätiö, mutta siinä tapauksessa, että nukahtaa myöhemmin.. niiden mielessä

Tässä ilmeisesti Keski-Aasian pienien kansojen luovuus.

He kuvasivat PBS: n "nauhapohjaa", mutta PBS: n sijasta he ottivat nanoteknologian keramiittitekniikan ("Ahmet sanoi, että he olivat myös kestäviä, hän ei voinut rikkoa ja he painavat vähemmän, on helpompi työskennellä yksin!").

Ja sitten sisäänpäin kuvataan täyttö "lattiat kentällä." No, ja ylhäällä ne kaikki kattoivat "ruotsalaisella eristetyllä liesi", vain ilman ruotsalaisia ​​ja eristys.

Seos erilaisista suunnitteluratkaisuista, joissa materiaalien korvaaminen "on edullisempia ja käsillä".

He tuottivat hiekka- ja sora-sekoittimen, heittivät kukkulan, sulkivat sen seinällä ja asettivat monoliittisen laattojen pohjan päälle kaiken. Viestintä tällaisessa tilanteessa on huoltovapaa, kyllä.

Ja lämmitys lasissa.

Pohjalevy irtolastalle.

Mitä hän ei ole murskannut? Piirin alueella, jossa talot on rakennettu, se karsitaan 10 cm: n jälkeen, tärinän levyjen melu on sen arvoista.

Kuivaa paisutettua maata puristetaan sivusuunnassa hyvin vähän, pidätinseinämä kestää kokonaan, lukuunottamatta monoliittisten pilarien välisiä seinäosastoja (näkyvät muotista) eivät ole pitkiä.

Maaperän kantokyky kappaletta kohti, mutta kerrottuna alueella, ei ilmene mitään, se kestää kolmea kerrosta.

Aallotus voi tapahtua vain märällä maaperällä, kehäpäästyminen on todennäköisesti kuiva. Krasnodarin lisäksi se on lämmin.

Tällaiset lohkot YLEISTÄ eivät kanna sivuttaispaineita, JV Stone -rakenteita auttaakseen, ne kestävät, kunnes ne puhkaistu tai repäisevyys ei ylitä pidätysmomenttia, ts. ei kauan Ja puhumalla maaperän kantavuudesta ei ole sidottu jäykkään muotoon, ei ole järkevää lainkaan.

Seinää pidetään paitsi maan alapäässä, myös yläpuolella monoliittisella levyllä - kiinnitin on kiinni kuvassa. Olkapäässä oleva maa osoittautuu hyvin pieneksi, mikään ei mene minnekään.

Ja jos et ram CBC, sitten talo kääntyy sisäänpäin suoraan kehon ja päämiehet rakentajien 1. kerroksessa (vaikka toinen tapaus ei tule), joka ei ole kannattavaa kehittäjä, on vaikea myydä raunioita. Värähtelylevy viikon ajan on halpa.

Jotta maaperä mahtuisi siihen tilaan, jossa se oli tuhannen vuoden ajan värjätty, ei riitä riisua. Paitsi, että kaikki voivat paahuttaa maan laatua; melkein harvat ihmiset voivat tehdä sen.

Se ei ole täysin selvää, siellä ei ole yhtään allas, jossa vesi on tasaisesti jakautunut, täällä talossa on kantavat seinät ja seinät eivät ole levyn koko aluetta, vaan vain niissä paikoissa, joissa nämä seinät ovat, ja ulkoiset seinät ovat aivan sardeldi-lohkojen yläpuolella, ja sisäinen on jo uunin yläpuolella.

Ja ilman vedenpitävyyttä, jopa yksinkertaista tiiliä ei saa laittaa maahan, ja tässä on laajennettu savi, se lopulta pehmentää ja hajota.

Mutta kahden valokuvan mukaan eri näkökulmista ilman ankkurointia (ehkä tässä on kaksi erilaista rakennetta), itse asiassa asia ei ole kovin kiitollinen, tarvitaan lisää tietoa.

Voit varmasti yrittää selittää tekniikkaa, mutta kun seisot ja katsot säätiötä muutaman metrin etäisyydeltä, ajatus on yksi: "En pidä tällaisessa talossa" :)))

On käynyt ilmi, että he kaatoivat katon ja lepäsi sitä laajennetuille savimaaleille. Koska suurin osa maaperästä, joka täytettiin sardeldi-betonilohkojen "laatikossa", varmasti proyadėt, ei väliä kuinka se särkyi. Ja "levy" joko roikkuu lohkoilla tai menee alas "laatikkoon".

Tämä ei ole monoliittinen pohjalevy. Laatta ei pudota kasaan maata, jota tukeva savi lohko takaa.

Olen ehdottomasti samaa mieltä kanssasi, todennäköisimmin on suunniteltu pohjakerroksen pohjapiirros ja lattialevyn betonointi. Muuten miksi kaivaa kaivo lohkojen seinien asentamiseksi ja sitten nukahtaa uudelleen maaperän kanssa?

Jos alueen syvyys on alhainen, niin voit typerästi kaataa betonipanon maahan ja työskennellä sen kanssa.

toisessa perspektiivissä, puristettu sora, johdetut viestinnät ja liittimet. Kaikki kaadettiin 30 cm betoniin. Doheris tällaiset säätiöt nyt. Mikään ei pudota.

Ehkä dohrenischa, mutta en todellakaan halua tällaista :)

Lol. Voi, että herrat, sardeldi hyvin, se ei voi kestää koko painoa tiilitalosta, vaikka oletettaisiin, että siinä on liesi. Ne ovat ontto sisäpuolelta, ja sardelliitti ankka on yleensä kevyt, huokoinen rakennusmateriaali, joka on saatu polttamalla savea tai palikkaa. Tämä on sama kuin kuiva aamiainen noskvik laittaa tiilen alle.

Tämä on yksinkertainen päällekkäisyys, eikä monoliittia

tässä ovat liittimet ja tarttuvat putket, tässä on muotti, tässä on betoni mikseri. Mitä monoliittien lisäksi voi tulla tällaisesta yhdistelmästä?

Kaikki paitsi monoliittinen alusta. Minulla ei edes ole sanoja, jotka kuvaavat kaikkia täällä tapahtuneita paskiaineita.

ja et voinut kertoa omistajalle? tai odota, kuinka typerä se päättyy?

Ja miten se tehdään? Talo on rakennettu myytävänä. Vaihtoehto kaksi: joko tuleva omistaja näkee viestin ennen kodin ostamista tai sinun täytyy päästä lähelle porttia ja ajaa pois ostajia

Se, että talossa myytävänä on 100%

Myynnissä talo erillinen kellari. 146% omistajasta rakentaa itselleen, kellari on kallis eikä voi maksaa.

Tämä ei ole kellari :)) Näin he toteuttivat septisen säiliön :)))

Talot laajennettuja saveja - omistajien arvosteluja

Andrey, Novokuibyshevsk

Oma koti on unelma, luultavasti, jokaiselle joka asuu enemmän tai vähemmän suuressa kaupungissa. En ole poikkeus.

Koska varat olivat rajalliset, halusin rakentaa kaksikerroksisen talon edullisesta, mutta melko kestävästä materiaalista, jonka lämmönjohtavuuskerroin on korkeampi kuin tavanomaisen tiilen. Minun on sanottava heti, että lopulta valinnanvara laski sardeldi-betonilohkoilla arvioita asunnon omistajista ja tutkittavien tietojen määrästä päästään tekemään päätelmä siitä, että se hyötyy samankaltaisista materiaaleista. Mutta ensimmäiset asiat ensin.

Valinta oli useiden materiaalien välillä:

 • Vaahtobetonialustat. Kevyt materiaali nopeaan rakennustyöhön, mutta usein katseet, että tällainen talo vaatii kaksipuolisen verhousn sisä- ja ulkopuolelta. Muussa tapauksessa kynsissä ei ole kiinni seinässä.
 • Ilmastettu betoni estää kielekkeen ja uran. Kätevä rakentamiseen ja kestävämpi kuin vaahtopäällysteinen materiaali. Helppo asentaa, raudoitus on tehtävä joka 4. krs muurauslujuuden suhteen. Arvioinnit heistä eivät olleet pahoja, olen jo mennyt rakentamismarkkinoihin ostamaan, mutta en pitänyt olemassa olevan yksikön laadusta - se mureni käsissäni, säröillä, ei ollut todistuksia. Valmistaja on myös tuntematon, joten päätin olla vaarasta.
 • Minskin tuotannon sardelliittibetoni-lohkot (Valko-Venäjä). Huomasin heidät yhden tapahtuman jälkeen: kun kuorma-autot purettiin kuorma-autoista ja 2 vahingossa pudotti heidät. Kokonaismäärästä vain kaksi korttelia rikkoi kulmat.
 • Venäläiset keraamilohkot (Cheboksary). Olen kuullut pitkään Chuvashian suuresta rakennustyöstä, sillä heillä on paljon todellisia asiakkaiden arviointeja sivustolla, jossa tarkastellaan sardelliittibetonilohkojen rakentamista, ja voit ottaa heihin yhteyttä suoraan ja saada neuvoja.

Saviöljy on paljon vahvempi kuin hiilihapotettu betoni, vaikka painosta ne ovat lähes identtisiä. Kokeiluna kynsi lyötiin yhdeksi lohkoksi ja tarjoutui vetämään ulos. Vaikuttunut.

Koska sardeldi on sama savi, vaikkakin poltettu, tämä kuitenkin ratkaisi minun dilemma sardeldi-betonilohkojen hyväksi. Hinnasta rakennusmateriaali oli 10% kalliimpaa kuin hiilihapotettu betoni, mutta sen vahvuuden huomioon ottaen katson, että tämä oli kohtuullinen kustannus. Tämä mielenkiintoinen video osallistui myös valintaprosessiin:

Maaperä on kuiva ja hiekkainen tontilla, joten ilman geodesiaa oli myös selvää - tarvitsimme yksinkertaisen nauha-pohjan 90 cm: n jäädytyssyvyydelle. Vuokrasin prikaatin ja nopeasti kaadettiin 2 riviin betonia sisältävää betoniraitaa ja tein kellari puolet metrin. Erityishuomiota kiinnitettiin nurkkien vahvistamiseen, koska kokemukseni tuntuu: monet työntekijät ovat liian laiskoja tekemään oikea vahvistus päällekkäisyydellä vahvikkeen kanssa. Tämän vuoksi talojen kulmat ovat kaatumisia, seinät ovat vinossa.

Tarvittavan tauon jälkeen ostin oikean määrän laajennettua savibetonilohkoa, muurahaista lämpimää seosta perliitti-perustarpeen kanssa ja joitain apuvälineitä. Muuraus suoritti itsensä yhdessä kolmen ylimääräisen työntekijän kanssa. Lohkojen asennus on helppoa, reunat ovat tasaiset, jos ne ovat tarpeellisia, ne on nopeasti sahattu sahalla, jossa on terävä hammas.

Päätin tehdä lisäseinämää seinistä, joten kuudennelle riville asetettiin uria ja raudoitusta, ja katon alle sijoitettiin vahvistettu betonivyö. Hän teki eräänlaisen vakuutuksen ikkunoista ja oviaukoista - hän vahvisti ne tiilillä 1 riviä.

Kun kattorakenne asennettiin eristykselliseltä arkkipäällykseltä, ajattelin, olisiko syytä tehdä samanlainen seinän lämpöeristys tai vain suihkuttaa se. Työtä vietiin melkein talveksi, joten kuuntelemalla toimivaltaisten asiantuntijoiden palautetta hän jätti kaiken vasta seuraavana keväänä.

Aikana jaksona tulin ajoittain voimakkaiden tuulien aikana, tuntui, että talosta puhallettiin. Joten tarvitset julkisivun, myös pohjan. Lisäksi minulla oli ilo ilmoittaa itselleni, että sardeldi-betonilohkot heikentävät veden heikosti, eli vähemmän höyryä kuin ilmastettu betoni. Vaikka eritelmän mukaan jäätymisvastus ei ylitä F50: ta.

Kun lämpimämpi, ystävän neuvoin arkkitehti päätti lämmittää tavallista vaahtoa. Hän kielsi ehdottomasti ekstrudoituneen polystyreenivaahdon käytön, koska sienen ulkonäkö on suuri todennäköisyys erilaisten höyryläpäisevyyden tasojen vuoksi. Liimaa polystyreenilevyjen liima-arkkeja. Se muistuttaa asennusvaahtoa (kuvassa alla).

Jotta vältettäisiin ristiriitaisuudet nivelissä, valitsin 10 cm: n paksuisen kielen ja uurteen vaahdon. Ikkunoiden aukkoja leikattiin, eristyksen päälle maalattiin kerros kipsistä, jossa oli vahvistusverkko.

Yhden vuoden asumisvuoden tulosten jälkeen haluan huomauttaa, että sardeldi-betonilohkojen tarkastelut vastaavat todellisuutta vain heikkolaatuisille tuotteille. En voi kutsua heitä hauraaksi, hauraaksi, hygroskooppiseksi. Jos seinämän paksuus on yli 20 cm, on mahdotonta murskata niitä murskaamalla, mutta lisäeriste on joka tapauksessa tarpeen. Aivan kuten hiilihapotetulle betonille, vaahtobetoni. Yleisesti ottaen keramiittibetonilohkot ovat erinomainen ja edullinen vaihtoehto tiilille.

Dmitri, Moskova

Olin yllättynyt löytämässä jotain mielenkiintoista Mosoben rakennusnäyttelyssä - yhdistettyä seinän sardelliitti-betonilohkoa, jossa on valmiina ulkopuolinen vuori, hiekkakivi, graniitti jne. Materiaaliin merkityssä huomautuksessa todettiin erityisesti, että tämä on lämmönkestävä materiaali. Se on paljon kevyempi kuin tiilet, mikä alentaa säätiön kustannuksia. Esitettiin kaksi tuotemerkkiä "Evrokam" ja "Bitek". Parasta on se, että valmistajat eivät ainoastaan ​​tuota tuotteita, vaan patentoitavat ne. BITEK LLC: n työntekijät esittivät ylpeänä patenttitodistuksen.

Viimeksi mainitun ehdotus oli suuresti kiinnostunut, koska hän itse oli suunnitellut talon rakentamisen, oli jo valinnut hankkeen, asia pysyi lopullisena hyväksyntänä.

Bitakassa houkutteli se tosiasia, että nämä ovat lohkoja, joissa on kielen ja uran yhdistämisjärjestelmä, valmistetaan värähtelevällä valulla ja ne ovat saatavilla 4-ulotteisissa muunnelmissa:

 • 400x190x400 mm;
 • 400x190x600 mm;
 • 200x190x400 mm;
 • 600x190x600 mm.

Toisin sanoen nämä ovat vakiokokoja, joiden mukaan talot on esi- tetty vaahtobetonista, kaasuseosta, kaasusilikaattilohkoista. Tällöin valmistajan mukaan niiden tuotteet yhdistetään mihinkään rakennusmateriaaliin, monoliittiseen raudoitettuun betonirakenteeseen ja muihin rakenteisiin.

Bitek-lohkot ovat corpulent, kaksikerroksisia, koostuvat:

 • hienojakoinen granuloitu savi-betoni, jossa on tiheä tai huokoinen rakenne. Ulomman osan tiheys vastaa D700;
 • vaahdottamattomat raaka-aineet, joilla on suojaava tasoituskerros. Sisäkerroksen D450 tiheysindeksi.

Ulompi koristekerros on tavallista betonia, väriaine ei ole ulkoa vaan täysi, eli tuotantoprosessissa pigmentit viedään seokseen. Tämä on erittäin kätevää, koska tämän päällysteen raapiminen ei ole kauheaa. Tarvittaessa viimeistelty seinä voidaan maalata. Ja voit tilata oman sisustuksen.

Koska lämmönjohtavuuden kerroin on noin 0,13 W / (m · ° C), valmistaja itse suositteli kylmän sään eristämistä mineraalivillalla tai muilla höyryä läpäisevillä eristysmateriaaleilla kylmille alueille.

Lopuksi, mikä voitti minut - lohkot voidaan asettaa liima-vaahtomuoville tai lämpimälle muurauslaastille muutaman millimetrin kerroksella.

Vaikka tällä tuotteella ei vielä ole arvosteluja, se ei pysäyttänyt minua. Näyttelyn jälkeen pyysin kuulemista ja he maalasivat kaiken yksityiskohtaisesti minulle, lähettivät minut lähettämään suosituksia asennukselle, jopa ennen ikkunoiden avautumista. On erittäin suositeltavaa käyttää vain tehtaan levyjä lattioille. Niin. Teimme laskelman mukaisen laskelman ja teimme tilauksen halutulle lohkojen ja puolilohkojen määrälle.

Vakioleveyden nauhalevyllä lohkot sopivat täydellisesti. Totta, aluksi työntekijät olivat pelästyneitä tuntemattomasta materiaalista, mutta insinööri, joka saapui puolueen kanssa, selitti nopeasti joitain hienouksia, sitten asia meni kuin kellokoneisto.

Kevytrakenteiset lohkot yhdistetään helposti, ja ne on helppo siirtää jopa yhdelle henkilölle. Yhden kappaleen paino on noin 15 kg ja se korvaa samanaikaisesti noin 16 yksittäistä tiiliä. Yläpuolella oli Armpoyas. Seuraavaksi talossa tarvittiin vain kattoa, kellarin koristelu, sisätilojen korjaukset ja viestintä.

Kattotyötöiden päätyttyä vielä yksi positiivinen hetki kirkastui - sisäpuoliset sisä- ja osastointirungot osoittautuivat melko tasaisiksi, mikä on ilo kipsiin.

Vuoden käytön jälkeen halkeamia, siirtymiä ja muita vikoja ei paljastettu, se oli talvella lämpimänä (on kaasukattila), käytännössä ei ole valituksia.

Sergei, Rostov-on-Don

Kaksi vuotta sitten suunnitin yhden kerroksen talon rakentamisen tehtaalta kaksinkertaisesta ontosta savi-betonilohkosta. Sain ne halvemmalla, joten en tiennyt paljon siitä, mikä materiaali on parempaa ja mikä on pahempaa (vaikka tarkastelin edelleen arvosteluja). Tehtävä oli erilainen - löytää optimaalinen ratkaisu pysyvän asuinpaikan yhden kerroksen kotiin. Siksi löysin lämmönlaskentaan laskin verkosta, syötettiin parametreja ja valitsin seuraavan seinän "piirakka":

 • Klinkkerimateriaali, 5 cm paksuinen;
 • Styrofoamikerros 5 cm ja höyrysulku;
 • Kaksinkertaisen onton betonin lämmöneristys M600-vaahtobetonin täyttöaukolla;
 • rapattu;
 • Taustakuva.

Perusnauha 60 cm leveä haudattiin 1 metriin (jäädytyspiste), socle säädettiin tavallisista FBS: stä, tavallinen keraaminen tiili. Pohjakerros rakennettiin yllättävän nopeasti. Koska kiinnityskoostumus käytti itsensä lämmitettyä liuosta perliitillä. Käytä ullakolle puoli lohkoa, jonka paksuus oli 20 cm, lattiat ylittivät onttoja betonilevyjä ja niiden alle oli 20 cm panssaroitu betonilaatikko.

Hän vahvisti ovi- ja ikkuna-aukkoja kiinteällä tiilellä, joka asetettiin kolmeen riviin teholevyn alla. Eristyksen alla ei käytetä mitään muuta kuin vaahtomuoviliima, liitokset ovat kiristettyjä. Lämpöeristeen päälle levitettiin liimakoostumus keramiikalle ja vuori asennettiin. Se osoittautui eräänlaiseksi "hyvin positiiviseksi".

Sisällä talossa rappautunut tapetti. Aukkoja varten valitsin ikkunoita ns. "Lämmin" lasiyksiköllä. Mikroilmasto on todella optimaalinen: se on viileä kesällä ja lämmin talvella. Tuntuu talon sardeldi-betonilohkojen hengittää samoin kuin vanhassa tiilessä. Jos minua pyydettiin jättämään tarkistus - en voinut sanoa mitään pahaa laajentuneesta savibetonista.

Yhteenvetona - toinen video, jossa omistajien palautus:

Ceramsite-korttelit, hyvät ja huonot puolet, omistajien arvostelut

Rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat tänään asiakkailleen valtavan määrän erilaisia ​​tavaroita. Käytetyn materiaalin hinta ja tyyppi riippuvat seuraavista tekijöistä: kohde, valmistaja, myyntipiste, ostajan kyky.

Tällä hetkellä rakennusalalla kuluttajien keskuudessa tukkumyyjät keramit betonilohkot ovat suosittuja. Materiaalin suosion syy on laajuus ja edulliset ominaisuudet, joita tarkastelemme yksityiskohtaisesti.

Tarkasteltavana olevan rakennusmateriaalin koostumus on melko heikko, ja se sisältää vain muutamia komponentteja, jotka ovat laajentuneen saven, kvartsihiekkan ja sementin muodossa. Tästä huolimatta tällaisen materiaalin kysyntä ei laske eikä se ole riippuvainen valuuttakurssista tai vuodenajasta. kun otetaan huomioon myönteiset arviot täysin luottamuksellisesti, voimme sanoa, että tällaiset yksiköt ovat korkealaatuisia tuotteita.

Slaydite-lohkojen edut ja haitat

Jotta voidaan varmistaa kyseisen materiaalin laatu ja käytännöllisyys, on tarpeen analysoida yksityiskohtaisesti ja huolellisesti kaikki olemassa olevat ominaisuudet, ominaisuudet sekä negatiiviset ja positiiviset. Tällaisten lohkojen objektiivista esittelyä varten aloitamme tarkastelemalla niiden toimintaan liittyviä ominaisuuksia.

Haluaisin aloittaa tällä hetkellä merkityksellisillä ennaltaehkäisevillä ominaisuuksilla, nimittäin laajennetuilla savibetonilohkoilla, jotka ovat ympäristöystävällisiä rakennusmateriaaleja. Kyseisen materiaalin valmistusprosessissa käytetään yksinomaan vaarattomia komponentteja, jotka eivät sisällä kemiallisia epäpuhtauksia.

Lisäksi niiden massa on hyvin pieni, koska soraa käytetään tällaisten lohkojen valmistuksessa, minkä vuoksi lohkon sisällä muodostuu pieniä tyhjiä ja koska materiaali sisältää myös betonia, lopputuote on erittäin kestävä.

Rakennusmateriaalin lämmönjohtavuus on melko korkea, mikä myös johtuu sen ansioista. Kun käytät sardelliittibetonilohkoja yksityisen talon rakentamisen aikana, voit säästää rahaa säästämättä rahaa säätiön vahvistamiseen.

Jyrsijät ja hyönteiset eivät pelkää taloutta, joka on rakennettu kyseisestä materiaalista. On myös huomattava, että tällaisten lohkojen palonkestävyys on korkea.

Monien nykyaikaisten rakennusten ja rakennusten ongelma on äänieristyksen vähäisyys. Joten, jos ne on rakennettu sardeldi-betonilohkosta, tällainen ongelma vähenee nollaan eikä sillä ole aikaa näkyä.

Tarkasteltavana olevasta materiaalista voidaan myös pystyttää laakeri-seinämiä, niiden lujuus mahdollistaa prosessin turvallisuuden ja käyttöiän kestävyys. Näiden lohkojen kuormitus voi olla suurin, mutta samalla niiden suunnittelun muodonmuutoksia ei ole suunniteltu.

Rakenteessa olevan materiaalin käyttö vaikuttaa positiivisesti rakenteen rakennusaikaan, koska niiden läpimeno nopeus on mahdollisimman korkea. Kun otetaan huomioon sardeldi-betonilohkot talon rakentamiseksi, hyvät ja huonot puolet, omistajien arvostelujen lukemisen jälkeen, on myös huomattava, että lohkojen käyttö eliminoi tarpeen luoda ylimääräistä höyrysulkua.

Tällöin on myös mahdollista säästää ratkaisu, ja tietenkään sinun ei pidä unohtaa kyseessä olevan rakennusmateriaalin arvopolitiikkaa. Jokainen keskivertokuluttaja voi ostaa tällaisia ​​yksiköitä, ja tämä tekijä on ratkaiseva rooli valittaessa analogisia tuotteita.

Älä unohda joitain puutteita, joilla on myös paikka:

 • Jos höyrysulkua ei tarvita lohkojen käytössä, tarvitaan seinien eristystä, jolloin rakennuksen lisäkustannukset ovat väistämättömiä.
 • Kyseisen materiaalin talon ulkopinta voi seistä ilman ulkoisen julkisivun viimeistelyä pari vuotta ja enää.
 • Tämän materiaalin rakenteiden kylmä vastus on myös huono huokoisen rakenteen vuoksi.
 • On mahdotonta järjestää pohja laajennetun savibetonilohkon talolle, koska voima ei ole liian suuri tällaisiin tarkoituksiin.

Lohkojen ja tarkastelujen kaikkien saatavilla olevien laatuominaisuuksien analysoinnin jälkeen voit tehdä yksiselitteisen ja perustellun johtopäätöksen, joka kuuluu seuraavasti: kyseinen materiaali on erinomainen vaihtoehto kylpyammeiden ja nykyaikaisten mukavuuksien rakentamiseen.

Hyödyt ja haitat rakennuksen sardeldi-betonilohkon talosta

Rakennusmateriaalimarkkinoilla tällaiset yksiköt ovat suhteellisen uusi tuote, mutta siitä huolimatta se on jo melko suosittu kuluttajien keskuudessa. Halutun lukumäärän laskemiseksi oikein on ensin päätettävä itse rakenteen mitat. Kun kaikki asiasta on päätetty, jatketaan kaikkien seinien pituuden laskemista. Lopputulos on edellisten kahden parametrin summa, ottaen huomioon huoneen välitilojen väliset väliseinät.

Lisäksi rakennusmateriaalin määrä riippuu myös itse lohkojen parametreistä. Laskettaessa on myös otettava huomioon elementtien vaurioituminen kuljetuksen aikana ja muilla suoritetuilla toimilla, joten sinun on hankittava materiaaleja, joilla on hyvä marginaali.

Koska sardeldiittibetonista valmistettu talo ei saisi olla ilman merkittäviä koristeita yli muutaman vuoden ajan, tämä tekijä on otettava huomioon ostaessaan tällaista rakennusta.

Jotta rakennus voidaan rakentaa kestäviksi ja tukeviksi, asennettaessa on tarpeen noudattaa tiettyjä vaatimuksia:

 • vaaditaan vahvistamisen läsnäoloa;
 • käytettäessä onttoja lohkoja, käytetään puusta päällekkäisiä, jos lohkot ovat kiinteäraudoitettua betonia;
 • sivusuuntaiset pinnat on välttämättä sijoitettava kohtisuoraan edellisiin;

Kaikki nämä ominaisuudet on otettava huomioon tämän materiaalin rakenteiden rakentamisessa.

Palaute keramiittibetonista

Kun sardelliitti-betonilohkot, jotka ovat jo tarkistaneet materiaalin laatuominaisuudet käytännössä, on tärkeä rooli.

Useimmiten he ovat myönteisiä, mutta prosenttiosuus ja kuluttajat ovat tyytymättömiä kyseiseen materiaaliin.

Omistajilta saatu positiivinen palaute perustui siihen, että materiaali on kestävä, kevyt, palvelee pitkään, sillä ei ole ongelmia, mutta negatiiviset ovat ilman perusteltuja argumentteja. Siinä tapauksessa, että se sisälsi tyytymättömyyttä materiaalin lujuuteen, loppujen lopuksi ilmeni, että sitä käytettiin säätiön järjestämiseen, mikä on ehdottoman mahdotonta, kuten aiemmassa artikkelissa todettiin.

Kun kuluttaja puhui heikkolaatuisesta materiaalin tuotannosta, kävi ilmi, että kun käytettiin onttoja lohkoja rakentamisen aikana, asennettiin betoniteräksiä, kun käytettiin sardelliittibetonilevyjä, oli tarpeen rakentaa puupaloja.