Tiili varastettu - ja vastaan.

Tiilet ovat varsin harvinaisia. Tosiasia on, että tämä materiaali ei ole erityisen sopiva kaluston rakentamiseen. Saatbokille on olemassa monia muita materiaaleja, jotka ovat melkein kaikilta osin parempia kuin tiilet. Katsotaan kuitenkin yksityiskohtaisesti kaikkia etuja ja haittoja.

Edut tiiliskerroksesta

 1. Luotettavuutta. Jotta voitaisiin väittää, että tiilihallitus on luotettava, ei ole mitään järkeä. Tämä on todella laadukasta ja luotettavaa materiaalia. Haluaisin jopa sanoa, liian luotettava, kun kyseessä on lato.
 2. Kestävyys. Tiilimuotti on pitkä, hyvin kauan. Hän ei pelkää kosteutta, huurretta tai tulta. Sitä ei tarvitse käsitellä erilaisilla suojamuotoilla (esimerkiksi puulla).

Tällä kentällä on ehkä enemmän etuja tiilihallille ja ei. Mutta täynnä miinuksia.

Tiilikadon haitat

 1. Säätiö. Tiilipenkki vaatii vankan pohjan sekä betonin.
 2. Hinta. Tiili navetta sai tarpeettoman kalliita. Muu materiaali irtoa varten on halvempaa kuin tiili.
 3. Lämmönjohtavuus. Jotta nauha olisi niin lämmin kuin puu tai vaahtopäällyste, sinun täytyy rakentaa paksua tiiliseinää 80 senttimetrin leveäksi.
 4. Paino. Tiili - materiaali on raskasta, joten paljon rahaa tulee käyttää myös tiilien kuljettamiseen. Kyllä, ja rakentaa navetta tällaisella materiaalilla ei ole kovin kätevää.

Mielestäni navan rakentamisen aikana oleva tiili menettää kaikissa tehtävissä muihin materiaaleihin. Haluatko edullisen, yksinkertaisen ja esivalmistuksen? Valitse puu: lauta, baari. Haluatko pääkaupunki, luotettava ja kestävä, kuten tiili? Valitse vaahtolohko.

Näen vain yhden syyn rakentaa tiilihallin: jos sinulla oli vapaa tiili kesämökissasi, jolla ei ole minkäänlaista mennä. Sitten on järkevää rakentaa ladon tiiliä. Muussa tapauksessa valitse toinen materiaali.

Vajat puutarhassa omilla kädillä + valokuva

Jotta ylläpitää puutarha tontti maassa tarvitsevat tarvitsevat navetta. Apuhuoneessa tallentaa työkalut ja muut asiat, joiden läsnäolo talossa ei ole sopivaa. Rakentaa navetta antaa omia käsiään ei ole niin vaikeaa, vaikka se olisi ensimmäinen kokemus rakennustöistä. Tärkeintä on saada halu ja yritämme kuvata yksityiskohtaisesti kaikki rakentamisen vaiheet.

Mikä on helpompi rakentaa navetta

Helpoin tapa asentaa navetan puutarhakehyksen tekniikkaan. Tällaisia ​​esivalmistettuja rakenteita on helppo koota yksin. Pihan perustana on kehys. Yleensä se kerätään palkista, mutta metalliputki tai profiili tekevät.

Halutessasi tehdas voi tilata valmiin metallirunko hozblokalle. Talojen on pystyttävä kokoamaan rakenne itse laitteiston avulla. Voit asentaa navan 2-3 päivää.

Rakennetun kehyksen rakenteen ei tarvitse täyttää vahvistettua pohjaa. Tällaiset rakennukset ovat hyvin kevyitä. Riittää heille yksinkertainen pylväsperusta. Jos kallionrakennuksen rakentaminen sokkalle tapahtuu monimutkaisella maalla, käytetään sitten betoniteräksiä tai betonirainaa kaadetaan. Tällaisella säätiöllä voit jopa laittaa tiilihallit tai rakennuspalikoita.

Aikaisemmin monet puutarhurit rakensivat tuulipuistoa ilman perustusta. Voit tehdä tämän, mutta edellyttäen, että maaperä puutarhassa on tiheä eikä tulvia. Tämän tekniikan mukaan esivalmistetut kehystelineet haudataan maahan 80 cm, minkä jälkeen ne kaadetaan betonilla. Kuitenkin verenvuodon koko ilman säätiötä on voimakkaasti rajoitettu. Voit rakentaa pienen kerrostalon puutarhavälineiden tai -työkalujen säilyttämiseen, ja sen vieressä on polttopuut.

Jos puutarha-tontti sijaitsee kuivalla ja kestävällä maaperällä, josta vesi lähtee nopeasti sateen jälkeen, suoja-ala voidaan sijoittaa hiekkamaljakkospinnalle. Se on suurempi kuin 50 cm kussakin suunnassa kuin itse rakennus. Pengerän päälle asetetaan puun runko ja siihen kiinnitetään runkorakenteet.

Se ei ole paras vaihtoehto asentaa hozblok ilman perustusta dachassa. Jopa hyvän puun käsittelyn avulla suojaava kyllästys, rakennus ei kestää kauan.

Maalaistalojen rakentamisen vaihtoehdot

Talonrakentamisen aikana, kun käytetään kotitalouden käytettävissä olevaa materiaalia. Puutarhaan on mahdollista asentaa valmiiksi rakennettu bunkkeri, jolla on pieni apuväline. Katsotaanpa useita vaihtoehtoja kauniille latoja.

Hozblok säiliöstä

Yksinkertaisin muoto puutarhalaitteiden ja työkalujen säilytykseen on meri- tai rautatiekontti. Jos se on vähän uudelleensovitettu, niin tällaisessa apuohkossa voit järjestää suihku-, wc- tai jopa kesäkeittiö. Säiliöistä saat kauniit puitteet, jos maalat ne ulkona ja käännä liukumäki sisään.

Jos onnistut pääsemään maahan ja tuomaan säiliön, asentamaan sen, sinun on asetettava pylväsperusta. Rakennamme sitä punaisesta tiilestä, hiekkakivistä tai kaadetaan monoliittisia pylväitä betonista.

Tällaisen kauniin hozblokan asentaminen voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia omistajalle, jos mökki on vielä rakenteilla eikä siihen ole sähköä. Säiliö on kiinteä metallirasia. Jos haluat tehdä navetta sen ulos, sinun on leikattava aukkoja ikkunoihin ja oviin hiomakoneessa. Tämän jälkeen sinun on hitsattava ovenkehys sähköhitsauksella.

Puuportaat

Ajateltiin aina, että helpoin tapa rakentaa navetta maahan omiin käsiinsä. Jos yrität käsitellä puuta hyvin, saat kauniin puutarharakennuksen. Helppo navetan tarpeeksi pylväspohjaa, joka voidaan valmistaa kiinteästä betonista. Yläreunan ympärysmitat ovat 1-1,5 m: n välein. Kaavin voi tehdä vanhoista renkaista autosta, kuten kuvassa näkyy. Tukien keskellä on oltava betoniraudoitus. Pohjakehys kiinnitetään niihin.

Tuottavuuden järjestelmä on yksinkertainen. Ensinnäkin runko-osan alareunan runko on koottu palkista, jonka leikkaus on 100 x 100 mm. Se asetetaan sarakkeen pohjalle. Puun suojaamiseksi kosteudelta kehyksen ja betonilaattojen väliltä muodostavat vesitiiviin materiaalin.

Vastaavasta palkista pohjakerrokseen kiinnitetään teline. Heitä vahvistavat hakkerit. Tämä tekee suunnittelusta vakaamman. Yläpuolelta olevat telineet keräävät vielä yhden sitovan. Luotettavuutta varten kaikki yhdistävät solmut on vahvistettu metallisilla peiteelementeillä.

Leveys 40 mm: n paksuisesta levystä on naulattu 50 cm: n alareunan tasolle. Deka-lohkon lattia on OSB tai 20 mm paksu levy. Jotta lato olisi kaunis, seinien verhous on parempi käyttää leikkuulauta. Se on naulattu niin, että saostuminen ei tunkeudu huoneeseen halkeamien läpi.

Useimmiten projekti, joka on levystä valmistettu, on kehitetty alhaisella katolla. Edessä sitä nostetaan siten, että seinälle muodostuu kaltevuus. Käytä kattopalkkeihin lankkua, jonka leveys on 40x100 mm. Se on kiinnitetty ylemmän vanteen tankoon metallisilla kulmilla ja ruuvilla.

Kaikki edulliset materiaalit, esimerkiksi kateaineet tai liuskekivi soveltuvat kattoon. Kaikkein kauniimpiin rakennuksiin kuuluu tietenkin kalliita kateaineita: Ondulin, vyöruusu jne.

Kaunis hozblok OSB

Tuotteille, jotka ovat tuotettabokov-kehystekniikkalevyt OSB ovat jumalanpalveluksia. Jos haluat asentaa tällaisen maalaistalon, sinun on noudatettava samoja ohjeita kuin rakennettaessa rakennetta kortilta. Ainoa ero on se, että seinät vahvistuvat kehyksen ylimääräisten telineiden avulla 600 mm: n välein, ja rivivälin sijasta vuoraus tehdään OSB: llä.

Brick tubloki

Ilman tarkkoja piirroksia ja laskelmia tiilipadin rakentamiseksi ei toimi. Työkalujen puutarhan tuotetta ei yleensä ole tehty raskaasta materiaalista, mutta jos tällainen päätös tehdään, sinun on täytettävä nauhan säätiö. Seinät asetetaan tiiliin, mutta on tärkeää noudattaa rivien välisten saumojen ligaatiota. Mauerlat kiinnitetään valmiiden laatikon päälle. Se on valmistettu 100 x 100 mm: n puutavarasta. Eli se osoittautuu ylemmän vanteen analogiseksi, kuten kehystekniikassa. Päällekkäiset palkit naulataan mauerlattiin, ja yläkerrassa on katto.

Block Shed

Lohkareiden rakentaminen ei ole erilainen kuin tiilitalon rakentamisen tekniikka. Muurattujen seinien osalta käytetään hiekkakiveä, kaasua ja vaahtolohkoja, hiekkakiviä. Suunnittelu osoittautuu niin voimakkaaksi, että on mahdollista tehdä joissakin tapauksissa ilman sähkölevyä. Esimerkiksi, jos asennat katto katolle hiekkarakennuksen rakennukseen, voit yksinkertaisesti upottaa kattopalkit muuraukseen.

Askel askeleelta rakentaminen ohjeet hozbloka

Nyt katsomme, miten apupuikon rakentaminen omalla kädellä pylväässä ja nauhan säätiöissä. Ystävälle tutustumme erilaisten rakennusten piirustuksiin, joita voidaan käyttää hankkeen itsenäiseen valmisteluun.

Olemme päättäneet säätiön suunnittelusta

Kevyt maa tubloki asetetaan sarakkeen pohjaan. Tukit ovat välttämättömiä rakennuksen kulmissa sekä osio asennettaessa. Niiden sävelkorkeus riippuu vaunun pituudesta, viiveen paksuudesta ja pohjan trimmauksen palkista.

Esimerkiksi pienillä 2 x 2 m: n kaarihyllyillä voidaan asentaa neljä tukia kulmissa. Tässä tapauksessa sinun täytyy käyttää lokeja, joiden paksuus on 50 mm. Kasvaessa pituus rakennettu vaihe tukee alennetaan 1-1,5 m. Jos edelleen lisää leveys irtoa 3 m, sitten tarve laittaa enemmän välituet on taipumatta tai palkkeihin käyttää 70 mm paksu. Anna omistaja päättää, mikä on hänelle kannattavaa. Alemman vanteen palkki tulisi aina ottaa vähintään 100 x 100 mm: n osuudella. Ohuen kehyksen alla on luonnollisesti usein oltava tukea.

Pylväspohjan rakentamiseksi on tarpeen kaivaa reikiä 70 - 80 cm syvyyteen, kaataa 20 cm hiekkaa ja soraa, asenna muotti ja täytä betonilla. Valmiiden betonien pohja on helpompaa tehdä. Ne asetetaan yksinkertaisesti pehmustetun tyynyn reikään, jonka jälkeen aukot tapetaan maahan.

Jos päätetään rakentaa navetta maata tiilien tai lohkojen päälle, kaada kaistaleet. Pohjan alapuolella oleva kaivanto on kaivettu 60 cm syvyyteen. Nauhan leveyden tulisi olla hieman suurempi kuin seinien paksuus. Esimerkiksi jos seinät on asetettu tiiliin, niiden paksuus on noin 25 cm, minkä jälkeen nauhan leveys on vähintään 30 cm.

Pohjan alla oleva kaivanto on kaivettu laajemmin kuin teipin paksuus, koska siinä otetaan huomioon vapaata tilaa muotin asennusta varten. Kaivannon pohja on peitetty 15-20 cm: n paksuisella murteella, ja sivuseinät on peitetty kattohuopilla.

Vahvistimen kaivossa, jonka läpimitta on 12-14 mm, kehystä. Vavat ovat sidoksissa kaapelin kanssa. Valmis metallirakenne ei saa koskettaa muottien seiniä. Optimaalinen 5 cm: n rako.

Teräskehysmuotoja kaadetaan betonilla M-200. Tiiliseinät alkavat rakentaa aikaisemmin kuin kuukausi.

Esimerkkejä piirustuksista maalaistaloista

Projektin kehittämiseen tarvitaan piirustuksen rakentaminen. Kuvassa annettiin muutamia esimerkkejä. Järjestelmät on suunniteltu suosituimpien koon mukaan, mutta ne voidaan räätälöidä.

Piirustusten tarkastelu aloitetaan hajuvedellä varustetulla hozblokovilla.

Seuraavissa piirustuksissa on päällystetty katto.

Ja viimeisessä rakennuksessa, jossa on kalteva katto. Barn ei ole kovin hyvä vaihtoehto katolle, mutta löytyy mökeissä.

Puuportaan rakentaminen kehystekniikkaan

Joten, on aika aloittaa navetta itse. Kehystekniikka soveltuu parhaiten tällaisiin kesämökkeihin. Optimaalisesti kannattaa hyödyntää lohkon koko 6x3 m. Katolla on helpompi tehdä vaunu. Päästäksesi rinteelle, tee etuseinä 3 m korkea ja takana 2,4 m.

Askel askeleelta koko prosessi näyttää tältä:

 • 100 x 100 mm: n tai 150x150 mm: n puulevystä koota alareunan runko. Rakenne on kiinnitetty pylväisiin ankkuripultteilla, jolloin kateaineiden osia vedeneristämiseen. Corner-runkorakenteet vahvistavat metallisten kulmien kiinnitystä. Kehyksen kiinnittäminen ankkureilla säätöön on erityisen tärkeää tuuliselle alueelle. Muussa tapauksessa vaalea puurakenne voidaan poistaa paikasta.
 • Levyosion lopullisesta kehyksestä on 150x60 mm viivästynyt. Kiinnitys suoritetaan teräskiinnikkeillä. Viivästykset on asetettava siten, että ne ovat samassa tasossa kehyksen kanssa. Muussa tapauksessa lattian kiinnittäminen on vaikeaa pudotusten vuoksi. Niitä on tasoitettava tasoon tai asetettava vuoraus viivojen ja lattianpäällysteen väliin jokaiselle aukolle.
 • Isäntälohkon rakentaminen voidaan aloittaa lattiapäällysteiden asettamisen jälkeen tai ilman. Kenelle se on kätevä. Jos ensimmäinen tekniikka on valittu, OSB 18 mm: n paksu levy asetetaan lokeihin. Voit käyttää levyä tai kosteutta kestävää vaneria.
 • Räkit ja ylätalvi ovat kiinnitetty valmiiseen alustaan. Kehyksen vakaus antaa väliaikaisia ​​leikkauksia ja tukia.
 • Yläreunus toimii perustana katteen katon päällekkäisille palkkeille. Ne on valmistettu levystä, jonka leikkaus on 150 x 40 mm ja asetettu 600 mm: n välein. Samalla etäisyydellä on asennettava kaikki kehyksen telineet. Ne palvelevat ylimääräistä tukea katolle. Palkkien pituus lasketaan niin, että tangon molemmilla puolilla saavutetaan noin 500 mm: n uloke.
 • Suurin katkottelu kynsilakkaan. Tämän levyn sopiva paksuus on 20 mm. Palkin korkeus riippuu kateaineesta sekä kattorakenteesta. Pehmeämpi kansi ja pienempi rinteen kaltevuus, sitä paksumpaa sinun on kiinnitettävä laudaksi. Pehmeän katon alla yleensä ne kiinnittävät jatkuvan laatikon.
 • Dacha-yksikkö on yleensä rakennettu kylmälle, joten vain vedenpitävyys asetetaan katon alle. Lämmöneristetyllä muunnoksella lämmöneristys on suojattu höyryllä ja vesisuojalla, ja kattopäällysteen alle on asennettu tuuletusrako vastusverhouksen avulla.
 • Viimeistele päällystyskehyksen rakenne. Nopeampi ja helpompi tehdä tämä levy OSB. Sopiva 20 mm: n paksu reunapinta tai puinen vuori. Oven laatikkoon on saranoitu. Sisäänkäynnillä voit rakentaa pienen askeleen.
 • Jos OSB-levyjä käytettiin pinnoitteena, tällainen navetta ei näytä kovin mukavalta. On toivottavaa lisäksi päällystää päällystä puupäällysteellä ja maalata sitten rakennus vastaamaan muita maan rakennuksia.

Videossa esitetään navetan rakennustekniikka:

johtopäätös

Yleensä voit rakentaa navetta omiin käsiisi, jos haluat. Kun olet koulutettu ankkuripaikalle, voit siirtyä monimutkaisempien rakennusten rakentamiseen.

Käytännöllinen navetta tekee sen itse: ideasta toteutukseen

Portaalin käyttäjät jakavat kokemuksensa suunnittelusta ja rakentamisesta käteviin ja monitoimisiin ulkorakennuksiin.

Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että navetan rakentaminen on helppoa. Valitsin kuvan, jonka pidit Internetissä tai myyntiautomaatin omistajan piirustukset - ja rakenna itsesi terveydelle. Lisäksi voit tehdä navetta baarista, kehystekniikasta tai jopa kiveästä - tiilestä tai ilmastetusta betonista. Mutta näennäisen helppouden takana on tärkein "riutta". Kuva ei ole sinun, mutta "tuo kaveri". Onko se sopiva sinulle tarkalleen, onko kätevää käyttää tätä runkorakennetta, kaikki sopii siihen sopivaksi? Vastauksia näihin kysymyksiin, eikä vain, opit artikkelistamme. nimittäin:

 • Mikä on lato?
 • Kuinka määritellä ulkorakennusten optimaalinen koko?
 • Kuinka kääntää navetta monitoimiseen rakenteeseen.
 • Mistä ja mistä säätiöstä rakentaa.

Missä pihan rakentaminen alkaa

Usein lato on ensimmäinen rakennus, joka on pystytetty paikalle, talon rakentamisen aloittamisvaiheessa tai jopa ennen sitä. Piilota työkalu, rakennusmateriaalit, suojaa säältä tai vietät yötä - koko "varastosta" tulee korvaamaton ja yleismaailmallinen avustaja.

Kun asuinpaikka on asuttu, talonrakennuksessa on työkaluja ja laitteita, jotka ovat tarpeen puutarhan hoidossa.

Vetolaitteiden, ruohonleikkureiden ja rakennusmateriaalien vetäminen, jotka pysyivät mökin rakentamisen jälkeen. Ja usein - kaikki, mikä on kurjaa, heitetään pois tai on suunniteltu jäävän "myöhemmäksi", koska kaikella on hyvä käsitys innokkaasta omistajasta.

Ei ole yllättävää, että ajankohtana penkki muuttuu "Khlamovnikiksi", tukkeutuu tarpeellisten ja tarpeettomien asioiden joukkoon. Jos omistaja on helpompaa mennä markkinoille ja ostaa maatilalla tarvittavat jakoavainta tai laitteistoa kuin löytää ne kotipihalta, niin on tehtävä jotain. Ja meidän on aloitettava etukäteen, jopa ennen rakennuksen rakentamista, oikein suunniteltu ja laskettava optimaalinen koko.

Minulla on tiilitalo 200 neliömetriä. m ja tavalliset mökit kooltaan 6x3 metriä. Eräänä päivänä tajusin, että koiran talo, joka oli ollut toiminnassa 3 vuotta, oli elossa. Myydä se ja ihmetellyt, mitä tehdä instrumentilla ja muista asioista, jotka on vedetty pois. Päätti rakentaa navetta. Tässä vaiheessa olen tehnyt kohtalokkaan virheen - kuulin vaimolleni rakennuksen koosta. Pitkien neuvottelujen seurauksena, jolloin puoliso ei nähnyt asiaa rakentamasta jotain suurta, tulimme yhteiselle nimittäjälle - pieni rakennuspalikka, noin 2,5 x 3 metriä + korkeat katot.

Ilmoita välittömästi, mitä tapahtui käyttäjälle.

Ongelmana on, että kaikki kauniit "kuvat" oikeista asennoista asioista lautasessa vuoden kuluttua rikkoutuivat karu todellisuuden riuttoista. Hyllyt ja hyllyt olivat tukossa erilaisilla "tavaroilla", eikä jäljellä enää ole vapaata tilaa.

Kysymykseen, mitä tehdä tämän kanssa, käyttäjä löysi ainoan oikean vastauksen - liittää vielä yhden varaston vuodesohvaan. MAKS001: n mukaan päänsärkyä voidaan välttää, jos rakennat välittömästi normaalikokoisen taloudellisen rakennuksen. Ja niin minun piti ostaa toinen raudan ovi, rakentaa seiniä ja edelleen alas luetteloon.

Mutta nyt kaikki sopii navetalle.

Vaikka uskotaan, että mitä suurempi on lato, sitä enemmän se voi olla täynnä, on pienimpiä mittasuhteita, joiden alapuolella ei ole rakennuksen arvoista. Muussa tapauksessa kaikki on pudotettava kattoon, täyttämällä verho, kuten ostoskassi. Order in hozblok niin ei koskaan. Lähtökohtana laskutetaan hozblokin mitat - niiden asioiden fyysiset ulottuvuudet, jotka aiot tallentaa siellä.

Äitini maassa rakensi navetta, jonka koko oli vain 9 neliömetriä. m. Tuloksena: nyt voit seistä vain keskellä. Lisäksi siellä ei ole mitään suurta, jonkin erityistekniikan muodossa. Vain polkupyörä, kasvihuonekalusteet, hakkurit, akselit, sahat, kynnet ja erilaiset pienet asiat. Luulen, että navetan rakentaminen on alle 15-18 neliömetriä. en ole sen arvoista. Joten myös varauspaikka säilyy.

Oma navettani on noin 12 neliömetriä. m säästää sitä, että katot ovat korkeat, voit laittaa telineet. Myös kattotuolien välillä käytän paikkaa - täyttin baareja ja varastoin dacha-taittuvia huonekaluja siellä ja kesällä - suksia.

Lisäksi käyttäjä on päivittänyt kaluston toimivuutta asentamalla katoksin polttopuutarhaan (kivi) seinälle, jossa voi nyt tallentaa noin 2 kuutiota lokista.

Päätin rakentaa navetta tyylin "Barnhouse", koska työkalujen ja laitteiden määrä ylitti kaikki kohtuulliset rajat. Ei ole mahdollista pitää kaikkea kompakti, joten varastolla on sopivat mitat - 8x18 metriä, USP: ssä.

Kiinteistöjen rakentamisessa käyttäjä suosittelee noudattamaan periaatetta "tehdä vain hieman enemmän kuin sinulla on siihen varaa, eikä enää tarvitse tehdä sitä uudelleen."

Lisäsimme, että Cosolapyjissa sijaitsevassa pesässä on tarkoitus valmistaa työpaja, tehdä vesiliitännät auton pesemiseksi ja (ajallaan) laittaa quad- ja puutarha-asteikko.

Annamme myös suunnitelmia navetalle.

Vasemmalta oikealle: varastotila ja harjoittelupaikka, keskellä - työpaja, vasemmalla - autokatos.

Kuinka laskea navan optimaalinen koko ja muuttaa sen universaaliksi hozblokiksi

Kuten edellä olevasta voidaan nähdä, sanan "navetta" käyttäen jokainen kehittäjä merkitsee sen rakentamista. Yhdessä tapauksessa tarvitset pienen hozblokin puutarhatyökalujen ja erilaisten pienikokoisten esineiden säilyttämiseen, ja toisessa tilava kasvaa talon koon mukaan. Mutta on yksi vivahde, joka yhdistää ne. Tämä on käytettävyys.

Siksi, sen sijaan, että otit koko navetta Internetistä tai naapurista, on parempi päättää itsestään, mitä tarvitset navetta ja mitä aiot tallentaa siihen.

Tällaisen suunnittelun vaihtoehdot voivat olla massa. Esimerkiksi rakennuksen alkuvaiheessa on välttämätöntä sijoittaa työkalut vaunuun, jotkut rakennusmateriaalit, varustamalla nukkumispaikkoja.

Tulevaisuudessa lato voidaan muuntaa pelkästään "kaapista" paikan päällä - tulla työpajaksi sekä paikka polttopuun tai pellettien säilyttämiseen.

Tai se voi muuttua "autotalliksi" erilaisten laitteiden varastointiin - moottorikäyttöiseen viljelyyn, ruohonleikkureihin, täriseviin rakeisiin, lumilaivoihin jne.

Kaikilla kesän asukkailla on perusvälineet ja maatalouslaitteet, joita ilman ei voi tehdä sivustolla. Tästä luettelosta on tehtävä alku, kun lasketaan vaunun vähimmäiskoko.

Esimerkiksi yksinkertaisten puutarhatyökalujen - lapiot, kaurahaarat, akselit, kuokat, pienet terät, sahat, luudat - voi säilyttää 2 neliömetriä. m.

Jos aiot aktiivisesti osallistua puutarhaan ja varastoida lannoitteita navetassa kasvihuonemateriaaleja, lisää alueen 3-4 neliömetriä. m.

Jos sähkötyökaluja on olemassa: bensiinikone, korkeapainepesuri, puutarha-pumput, letkut, tavalliset työvälineet, tarvitset vielä enemmän tilaa - 5 tai enemmän neliömetriä.

Harjoitus osoittaa, että keskikoko ja optimaalinen arvo ulkorakennukselle voidaan ottaa mittasuhteiltaan 3x6 metriä, joiden korkeus on 2,5 m.

Tällöin on mahdollista sijoittaa pitkät rakennusmateriaalit säleikköihin ja varusteisiin. Aseta pieni työpaikka kodin käsityöläiselle, laittamaan telineitä laitteiston varastointiin ja erilaisiin tarpeisiin arkielämässä.

Laivanrakennuksen aikana emme unohda pienen terassin järjestelyä, jossa voi työskennellä ulkona huonolla säällä tai vain rentoutua istuessasi pöydällä iltaisin.

Tärkeä vaihe on palkin kaavoitus. Tätä varten jaamme rakennuksen useisiin huoneisiin - lohkoihin, joista jokaisella on oma. Esimerkiksi "likaiset" asiat - puutarhatarra, lapiot, kaatumat, piikit, kasteluletkut, so. mikä on välttämätöntä maan kanssa työskentelemiselle, on parempi, ettei sitä vedetä ulkorakenteeseen, vaan sijoitetaan sivulle erillisessä ovella olevassa pienessä osastossa.

Varat tilaa pöydälle, hyllyille puusepäntyö- ja putkistotyökaluilla sekä säilytyspaikoilla pultteja, pähkinöitä, kynsiä, ruuveja jne. Varten.

Sääntö: mitä vaaditaan ensinnäkin ja useimmiten asetamme lähemmäksi sisäänkäyntiä. Se, mitä harvoin käytetään, tai kauden mukaan, voi sijaita kauas taakalla kauas seinään.

Jos aiot tallentaa vaativissa materiaaleissa pitkiä materiaaleja, ovi ei saa olla keskellä rakennusta, vaan sivussa - oikealla tai vasemmalla tai pöydällä. Jos et ole "ahne" altaan korkeudella, niin ullakko voi olla myös paras paikka tallentaa raudoituksen, levyt, vanerin, putket.

eli kaikki mitä tarvitset ei ole useinkaan, mutta tarvittaessa voit helposti saada sen. Lisäksi, ennen rakentamista harkitsemme, onko suojavaijeri eristettävä. Ilmasto-olosuhteissamme tämä mahdollistaa työskentelyn rakennustyössä myöhään syksyllä ja talvella.

Hozblok: rakentavat mahdollisuudet ja rakenteiden ominaisuudet

Kokeneet kehittäjät ovat hyvin tietoisia siitä, että on parempi oppia muiden virheistä, jotta he eivät ryhtyisi rakentamaan. Tätä varten kannattaa tutustua portaalin käyttäjien käyttäjiin, jotka ovat jo rakentaneet navet ja ohjaamot. Siksi tässä artikkelin osassa olemme havainneet havainnollistavia esimerkkejä käytännön hozblokista.

Mitä materiaaleja voi rakentaa? Käyttäjien kokemus todistaa: mistä tahansa. Kaikki riippuu budjetista ja ehdotetusta rakentavasta. Kaikki on käytetty, perustettu puinen budjetin hozblok, joka seisoo auton renkaiden perustassa, päärakennuksiin, jotka on rakennettu tiilestä tai hiilihapotetusta betonista. Joka tapauksessa sinun pitäisi aloittaa suunnitelman laatiminen ja ideaalinen projekti. Esimerkki portaalin jäsenestä, jonka lempinimi on AlexanderFJTI, on ohjeellinen.

Kaikki alkoi siitä, että käsittelin taloudellisen kokonaisuuden rakentamista - yhdistämällä navetta, terassin ja kylpyamme yhden katon alla. Rakentaminen alkoi layoutilla. Ostin telineitä myymälästä ja yhdessä pojan kanssa talvella rakensin monisarjan mallin.

Huomaa, että navetta rakennettiin yhteen yleisimmistä tekniikoista, joita käytetään tällaisten esineiden - kehyksen rakentamiseen. Pohjaan käytettiin ruuvipalloja.

Kolmen hengen joukkue kierrätti 21 paalua käsin. Työskenteli hyvin nopeasti. Pallot leikattiin vesitasolla, runko täytettiin sementti-hiekkalaastilla ja korkit hitsattiin päälle ja kaikki maalattiin. Sitten aloitin kehyksen rakentamisen. Ja se tapahtui loppujen lopuksi.

Tiili varastettu

Tehdäksesi tiilihallin, ei ole tarpeen käyttää ammattilaisten palveluita, voit helposti rakentaa sen itse. Yksittäinen dacha voi tehdä ilman tätä rakennetta, varsinkin jos se on vielä uutta ja asuinrakennuksen rakentaminen on täydessä vauhdissa. Tällä ajanjaksolla varkaus on tilapäinen varastointi eri työkaluille, kodinkoneille ja muille tarvittaville asioille rakentamisen aikana.

Hyvin rakennettu navetta kestää vuosia. Lisäksi, jos teet sen itse, voit säästää hyvin. Pääasia ei ole kiirehtiä ja muistaa, että "päällikön työ pelkää".

Barn Construction perusteet

Mistä rakentaa?

Ensinnäkin on tarpeen tehdä analyysi mahdollisista paikoista (kaavoitus), koska haluat aina rakennuksen toimivan monien vuosien ajan, jotta se ei heikennä alueen maisemaa eikä häiritse muita rakennuksia. Siksi navetta varten sinun on valittava paikka, jossa se ei häiritse työtä ja rakentamisprosessia, sekä suojele sivustolta tarpeetonta naapurimaista huomiota. Ihanteellinen alue ei sovellu viljelylaitosten ja muiden kotitalousrakennusten istuttamiseen (autotalli, wc, kylpy).

Tiili kerää projekteja

Tiiliportaan tarkoituksesta riippuen hankkeet eroavat toisistaan. Näin ollen pääomatyypin rakentaminen edellyttää rahoituskustannuksia ja väliaikaista rakennetta voidaan helposti valmistaa romumateriaaleista. Riippumatta tavoitteesta ja elinkaaresta, hanke on ensin tehty, tämä tehtävä ei vaadi työtä. Tulevaisuuden kokonaismitat, materiaalin määrä ja tyyppi, katto, väliseinät ja muut yksityiskohdat otetaan käyttöön projektissa.

Materiaalit ja työkalut rakentamiseen

Tiili on suosittu ja kestävä rakennusmateriaali, jota käytetään eri rakennuksissa. Tuotteiden tärkeimmät edut - kestävyys, käytännöllisyys ja kestävyys. Mutta tiilellä on useita haittoja, jotka myös ottavat huomioon. Näihin kuuluvat korkea hinta, alhainen lämmönjohtavuus ja paino (vaikea kuljettaa).

Vähimmäisvalikoima rakennustyökaluille: saha (bensiini tai sähkö), porakone, taso, ruuvimeisseli, pyörösaha, käsihaara, vasara, kirves, taltta ja taso. Tarvitset kuitenkin työkaluja, kuten nitoja, siveltimiä ja veistä. Rakentamaan navetta, paitsi tiilet, tarvitaan seuraavia materiaaleja:

 • hiekka- ja sementtiseos;
 • kattotiiliä;
 • kipsi;
 • uritetut levyt;
 • puutavara;
 • itsekierteittävät ruuvit;
 • kynnet.
Takaisin sisällysluetteloon

Valmistelu rakentamiseen

Ensin maaperä poistetaan valitusta paikasta (ruoho poistetaan, juuret ja epäsäännöllisyydet poistetaan), ja vasta sitten alkavat merkitä. Tämä tehdään tappien avulla, jotka työnnetään maahan, sitten köysi vedetään niihin. Tiilen navetan perusta, on suositeltavaa tehdä teippiä tai monoliittista tyyppiä. Pylväspohja ei sovi rakennuksen massiivisuuden takia.

Kuinka tehdä lato: rakennusvaiheet

perusta

 1. Kaivaa kaivanto mittarin syvyyteen, pituus suunnitelman mukaisesti (piirros).
 2. Pohjan alla nukahtaa talvea. Kerroksen tulee olla noin 40 senttimetriä.
 3. Muotti, runko on asennettu, jonka jälkeen kaivanto on täynnä betonia.
 4. Anna kuivua.
Takaisin sisällysluetteloon

Seinät ja katto

Seinät eivät ole kovin paksuja, joten puolijalokivi riittää. Sileän pinnan saamiseksi on suositeltavaa tehdä liitokset, kun taas betoniliuos ei ole vielä täysin jäädytetty. Rakennetaan parhaiten soveltuvaa silikaattitiiliä sen kosteuden kestävyyden vuoksi. Armopoyat kaadetaan viimeiseen tiiliriviin, ja se vahvistaa koko rakennetta luotettavasti.

Kun seinien runko on pystytetty ja kytketty toisiinsa, kattorakenne alkaa. Jos henkilö aikoo tehdä laajennuksen muodossa huvimaja, jossa on verannalla, on parempi rakentaa vuode, jossa on kevyt katto. Kalteva katto on tehty pitämään puutarhatyökaluja ullakolla. Rakennusmateriaali katolle on useimmiten liuskekiveä (harvemmin ruberoidia tai laattoja), koska se tarjoaa hyvän kosteuden ja tiukkuuden - jokaisen rakennuksen kestävyyden.

Miten rakentaa tiilispenkki tee se itse

Pääsääntöisesti, kun olet tehnyt sivuston talon, sinun on kohdattava useita asioita, jotka koskevat sivuston teknisiä laitteita: sinun on löydettävä paikka työkalujen säilyttämiseen, pienen korjaustyön varustamiseen, lisätilaa tarvitaan satoa varten. Kaikki tämä on saatu rakentamalla hyvä, luotettava varikko kätevällä paikalla - kaukana talon edessä, mutta tarpeeksi lähellä usein käyttämiseen.

Oikean paikan valinta

Tappiot

Huolimatta tilan taloudellisesta toiminnasta paikan päällä, tällainen rakennus on kiinteä, joten suunnittele sen sijainti ottaen huomioon pitkän aikavälin käyttö. Ajattele - mikä paikka on optimaalinen ja missä sellainen rakenne sopisi parhaiten sivuston maisemaan muiden rakennusten - kylpyammeiden, autotallien sijainnin mukaan. Toisaalta syrjäinen puutarha-nurkka, jossa se ei pääse päällekkäin etualan nurmikon etuosan kanssa, on kätevä sijainti navetalle. Jos aiot aktiivisesti käyttää varaston apuhuoneena - on parempi löytää paikka lähellä taloa. Pienissä tonttirakennuksissa on parasta käyttää vähiten hedelmällistä osaa huonosti viljeltyä maata.

Varastettu maahan: suunnittelu, järjestelmät, materiaalit, rakentaminen

Varasto on ensimmäinen ja välttämätön, jolla alkaa maan järjestely. Aluksi se on suojaa säältä, työpaja ja makuutila. Ja sitten hän hoitaa tärkeimmät tehtäviinsä puutarhalaitteiden, viljelykasvien ja kotitekoisten tuotteiden varastointiin. Ehkä se vie ja kotieläimiä.

Rakenna navetta omin käsin, ei Jumala tiedä millaista tiedettä, tästä ja artikkelista. On paljon vaikeampaa asentaa se heti, kun otetaan huomioon mahdollisuudet oman kehityksen ja lähialueiden suunnittelun kannalta. Shed viittaa saasteiden lähteisiin. Jos alunperin sitä ei suunniteltu hiirillä, niin missä on takuu siitä, että ajan mittaan ei näy kanoja tai edes sonni? Nykyaikaisissa, tiheissä rakennuksissa on vaikea täyttää saniteettitasoja, varsinkin kun otetaan huomioon tulevaisuus. Saattaisi olla tarpeen rakentaa mobiilipuuta syksyyn (ks. Alla), ja keväällä sinun täytyy laittaa se paikkaan, missä sinun on ikuisesti: vain arvailla, mitä se olisi kuin silmänräpäintä, ei niin helppoa.

Esimerkki navan sijaintipaikasta

Katsokaa kuvaa. Kuinka monta asiaa on olemassa! Maallinen paratiisi, ja vain, ei kartano. Ota nyt asteikko: standardi 12 eekkeriä ja 120 neliön talo, 80 asuntoa. Saadut maa-alueet he kirottuivat koko talven - mistä aloittaa, missä ollaan. Perhe tulot keskinkertainen; rakentaa omalle ei mennyt ilman myynti tulevia maataloustuotteita. Oletettiin, että rakennusvuosi 3 on vain vuodetta, joten oli välttämätöntä rakentaa se halvalla mutta perusteelliseksi. Autotalli työntyi takaisin kauemmas nurkkaan, ja arvio siitä, mihin tielle ajo meni, joutui vastahakoisesti, mutta se ei olisi muulla tavoin asettanut roskasäiliöön saniteettitiloja saniteettiteknisiin normeihin varmistaen lisäksi roskatrukin sisäänkäynnin säiliöön ja wc-laitteeseen saostussäiliöön.

Koska rakentaminen toteutettiin itselleen, he päättivät suojata itseään infektiolta paitsi muodollisesti myös tosiasiallisesti, jonka vuoksi he panivat saksanpähkinän huoltopuutarhalla varikkoon. Tämä puu loistaa massan fytoncides, joten mitään ei kasva sen ja sen ympärillä, mutta ei ole kärpäsiä rotilla; lisäksi, kesällä se antaa erinomaisen sävy. Lipetskin pähkinä oli hoidettava pitkään, mutta kahdeksannen vuoden aikana se tuotti satoa, siihen aikaan järjestely oli valmis. Kuten huvipuistossa todettiin lammen alta, juotti sen, mitä se luottaa kellarista; Viihtyisässä kellarissa oli erittäin kätevä. Kaikki alkoi navetalla...

Mitä ensin?

 1. Keskustelemalla paikan päällä, puhumalla naapureiden kanssa. Tavoitteena on löytää parhaan paikan lato: niin, että se ei ole kovin kaukana, mutta se ei myöskään tapahdu silmiesi edessä ja sopii terveysvaatimuksiin etäisyydestä vesilähteille ja muille saastuneille esineille (talot, viljelmät, varsinkin juurikasvit);
 2. Yhtäkkiä patenttivaatimuksen 1 mukaan ei ole selvyyttä, rakenta- malla kalustetta, joka on joko siirrettävää tai tilapäistä rakennetta edullisesta jätemateriaalista. Kuitenkin on mahdollista rakentaa navetta mökkiin, jossa laatta tai käytetyt levyt ovat riittävän kestäviä, edullisia ja helposti enneltavissa, jotta se olisi erittäin mukava ilme, katso alla;
 3. Jos navetan paikka määritetään välittömästi, valitaan ylemmän rakenteen tyyppi ottaen huomioon mahdollisuus hankkia lemmikkieläimiä;
 4. Valitsemme katon "laatikkoon";
 5. Määritä säätiön tyyppi;
 6. Suunnittelemme suojaa maanpinnasta. Jälkimmäinen on erityisen tärkeä, koska valvontaviranomaiset, joilla on pilaantumisen lähteet, eivät kestä seremoniaa;
 7. Pienennämme (lisäämme) rakentamisen ja suunnittelun arviointia;
 8. Ehkä oikaisimme hanketta, jos varakyltti ei sovi talousarvioon;
 9. On myös mahdollista, että harkitsemme samostroyan mahdollisuutta myöhemmällä laillistamisella. Jos baari sopii luonnollisesti terveys- ja terveyssäännöksiin (terveyssäännökset ja -standardit), silloin se on halvempi ja yksinkertaisempi kuin hankkeen alussa rakentaminen;
 10. Me ostamme materiaaleja, joita rakennamme.

Miten käsitellä hanketta?

Varasto on helppo rakentaa lämmittämätön, ei-asuinrakennettava rakenne, mikä merkitsee tärkeitä helpottavia seurauksia. Heistä rakentamista varten se on edennyt, mutta nyt sinun on tiedettävä, että kun teet / oikeutat suurimpiin röyhtäjiin ja vaikeuksiin, sinun pitäisi odottaa liittyvän maastoon SanPiinien mukaisesti. Tosiasiallisesti suojarakennuksen suunnitteluun tulisi kuulua julkisivuja, leikkauksia koskeva suunnitelma, ks. Jäljen 2 kuva. ja säätiösuunnitelma materiaalien määrittelyä varten, kuten kuv. suunnitelluilla leikkauksilla.

Julkisivun arkki kalvoprojektista

Pääsääntöisesti vapaa-ajankohtaiset apuohjelmat hyväksytään ilman mitään, eikä kukaan tarkista perusteellisesti sitä, mikä siellä todella on rakennettu. Näyttää projektilta, okei. Poikkeamat rakennushankkeesta ovat sallittuja, ja voit tehdä ilman "koordinointia" itsellesi ja ilman koordinointia. Mutta täällä suunnitellaan suunnitelma sivustolla hyvin tarkkaan, samoin kuin lähialueiden suunnitelmat ja niiden suostumus rakentamiseen. Joten huolehdi siitä, että keräät nämä paperit etukäteen, ne ovat voimassa kolme vuotta.

Suunnitelma-leikkaukset projektin altaalta

Ehkä syövyttävä byrokratia tarvitsee toisen levyn kehyssuunnittelua, koska ei-asuinalueella se ei ole asuinaluetta, mutta ihmiset menevät sinne. Tällaisessa tapauksessa näytteelle - piirustukset kuv. Muuten, tämä on melko hyvä sarayka 6-sadan antamista varten. Äärimmäisissä tapauksissa voit nukkua siellä, makaamaan lävistäjä.

Mini-barn runko pienelle alueelle

Huomaa: pienten laitteiden (kynnet, ruuvit, kulmat, kiinnikkeet) materiaaliluettelossa ei ole tarpeen luetteloida, koska Hän osti kulutuksena. Myöskään ei ole tarpeen ilmoittaa pehmeitä katemateriaaleja, joiden arvo on enintään 3 000 ruplaa. Jos esimerkiksi 2 rullaa katemateriaalia kulkee katolle, se vapautetaan jopa 1000 ruplaan, joten viitataan myös ostoihin, jotka kulutetaan. Pidä vain kuitit, yhtäkkiä - ne auttavat.

Tietoja tilapäisistä hyllyistä

Vankka puinen varsi ilman säätiötä painaa jopa tonniin; jossa on kevyt katto ja jos rakennat siististi, mutta ei kauppiaan tapaan, voit pitää puolet tonnista. Siirrä se rinteillä rinteillä, katso kuva, Podvazhivaya sorkkarauta, voit kaksi. Nosta ja laita pohja hihnoilla (köydet), riittää 10-12 vahvaa miestä. Kuinka tietää, onko myöhempi hoito tälle väkijoukolle maksaisi enemmän kuin vuokraava nosturi...

Siirrä navetta rinteisiin

Miksi tämä on sen lisäksi, että voit rakentaa missä tahansa mistä tahansa? Lisäksi tässä tapauksessa hanketta ei tarvita vain koiraa varten, mutta sitä ei tarvita lainkaan. Jos vuosi säilyy, sitten myöhemmin perustuslailla, ne laillistetaan, mikäli vain se sopii SanPiin.

Tässä kuitenkin herää itsellesi kysymys: kuinka perustaa säätiö? Olisi tarpeen asentaa ankkurit, mutta ei purkaa rakennusta, jotta ne työnnettäisiin kruunun läpi? Siellä on tapa, katso alla.

Mitä rakentaa?

Mitkä rakennusmateriaalit soveltuvat parvekkeelle parhaiten? Vahva, kestävä, edullinen ja helppokäyttöinen? Ensinnäkin - hallitus. Vajaa voidaan rakentaa vain taulukoista, ks. Alla. Halpaa epäpohjaiset levyt, ja niiden rakenne voi näyttää melko siistiltä ja jopa tyylikkääksi maalaismainen muoto, pos. Kuviossa 1 on esitetty kuvio 1.

Varastoja eri materiaaleista

Huomautus: Laatta on jopa halvempaa kuin "puhdistamaton". Tästä vain on mahdollista rakentaa navetta, katso alla olevaa videota. Totta, on vaikeampaa saada hänet hienoon "maalaismainen" luontoon. Työn vaikein osa on kaivaminen laatta, ts. puhdistaa se kuoresta; se tarvitsee erityisen käsityökalun, katso seuraava video.

Video: navetan levy

Video: kuoren puhdistuslaatat


Pyöreä penkki pos. Kuviossa 2 esitetty kuvio. edellä, yleisimpiä, koska Pienikokoisen kehyksen tekniikkaa hallitsevat hyvin yksityiset kehittäjät. Kuitenkin kerätä kehys baarista, kuten muutos talon tai muut ainakin tilapäisesti asumiskelpoiset rakennukset (nämä muuten sisällyttää maa wc ja suihku), pos. Ja kuv. oikealla on valinnainen. Tarkemmin sanottuna vahvuusvaatimusten perusteella se on pakollista liikkuville hyllyille. Ja jos rakenne asetetaan heti paikalleen, kehys voidaan koota vain levyiltä, ​​pos. B. Tämä tekee rakennuksen paljon halvemmaksi, jos viemättömät levyt ja käytetyt tuotteet toimivat.

Runkorakenteet palkista ja levystä

Toisinaan estetiikan dacia navetta vaipan vuoksi OSB, pos. 3 tai vaneri. Nämä materiaalit altistuvat delaminoitumiselle ulkoilmassa, joten ennen maalausta OSB-vuorauksella varustetun kalan on oltava asianmukaisesti pohjustettu ja vaneria tulisi käsitellä kahdesti vesipolymeeriemulsiolla.

Pääkaupungit, varsinkin karjat, rakennetaan usein vaahtobetoksista, pos. 4. Niiden vähäisempi voima verrattuna tiiliin tässä tapauksessa ei ole väliä, mutta vaahtomuovilohkojen lamppu on halvempaa, helpompi työskennellä, talvella lämpenee ja kesällä viileämpi. Jos valitset tämän, harkitse:

 • Vaahtolohkojen vuoraus voidaan rakentaa puurakenteelle puukorulle, kuten esimerkiksi kylpylähuoneelle.
 • Sementti-hiekkalaasti laittaa korkeintaan 3 alempaan riviin, ja edellä sinun täytyy mennä erityinen liima hiilihapotettu betoni. Rakenne on kevyt, ja ylemmät sementtiliitokset, jotka ovat heikosti kuormitettuja pystysuorassa, voivat rikkoa tuulen sivuttaispaineen alla.
 • Seinien asentaminen kolmannelle korkeudelle, työ keskeytetään, kunnes muurauslaasti kovettuu niin, että muuraus ei kellua saumoilla. Samaa taukoa tehdään 2/3 kynsillä.

Osasarjat pikaliittimiä varten, pos. 5. Kuitenkin hinnat, sanottavasti lievästi, ovat hämmentäviä, ensinnäkin. Toiseksi elävät olennot tällaisissa latoissa eivät jätä selviämään. Ehkä samoista syistä, mitä he ovat, joista ihmiset eivät asu muovitehtaissa.

Katteen valitseminen

Minkä katon pihalle: kaksinkertaistuvat vai irtoavat? Ensimmäisellä on vain esteettinen etu. Barnissa aina erottuvat miasma. Olkaamme rehellisiä, koska työvaatteita ei pestä joka päivä. Ja edes joka viikko. Ja makeat omenat ja razvaristaya-perunat kulkevat kaukana vaarattomasta ja turvallisesta korkealla etyleenipitoisuudella. Tietoa kanoista, sioista ja sano no.

Tuuletusvarustot yhdellä ja pöydällä varustetulla katolla

Varustettu katto antaa tehokkaan tuuletuksen ilman lisätoimenpiteitä, kuvassa 6 vasemmalla. Yhtäkkiä tuuli puhaltaa otsaan, visiiri tulee ilmanottoaukko ja purista tarpeettomia höyryjä aukkoon. Ja kahden rinteisen katon alla he pyörivät melko pitkään ennen kuin menevät portagen ikkunaan, oikealle. Lisäksi katettu katto on paljon helpompaa ja halvempaa. Siksi on erittäin toivottavaa rakentaa vuoto. Poikkeus on, jos hänen ullakkossaan on heinänoju.

Pohja

Tilapäinen, ilman perustusta on sijoitettu 25-40 cm: n paksuiseen pölkkyyn, joka kaadetaan huuhtomalla maaperän pinnalla poistamalla humus. Kestävä valaisin tarvitsee kuitenkin perustan, joka on riittävän luotettava tällaiselle rakennukselle, edullinen eikä kovin työläs.

Laattojen perustuksille varjoja on harvoin pystytetty: tavalliseen tapaan ne ovat liian työläisiä ja kalliita, ja lautasen navetassa tai porsaassa on vaikea järjestää pilttuu ja lannan kuoppaan. Suuret karjahylvyt on rakennettu tiilestä nauhat- tai pylväsnauhalla, mutta pienelle yksityiselle tilalle, ja tämä on ehkä tarpeetonta.

Pylväspohjan perustus

Varaston optimaalinen perusta on pylväs, ks. Säätiön teknologia (niin kutsuttu säätiön rakentamisprosessi) kuvataan aiemmin; tässä analysoidaan, helpotetaan ja yksinkertaistetaan tätä työlääkäriä. Sarakkeen tukikohdan askel askeleelta järjestelyn alla näyttää tältä:

 1. Betoniä varten me hankimme hiekka- ja soramakeita (CBC) tienrakentajilta (ei rakentajilta!), Se on paljon halvempaa kuin hiekojen ja soran rakentaminen erikseen. PGS-betoni ei sovellu asuinrakennukseen, mutta se kulkee kalustolle;
 2. Me myös ostamaan sementtiä M400 1 pussiin 9 pussia PGS: lle. Betoni on M150, riittää navalle;
 3. Sivulla tehdään rätti ensimmäisestä (kyllä, vain yhdestä) johtoa tangoista;
 4. Tarkistamme sen tavalliseen tapaan vertaamalla diagonaaleja ja sivujen mittauksia.
 5. Letkun hydraulisella tasolla löydämme korkeimman kulman ja asetetaan johto sisennykseksi maanpinnasta 10 cm;
 6. Samalla tasolla asetamme kaavin horisontaalisesti;
 7. Alemmassa kulmassa porataan 200 mm: n kädellä porattu reiän laskettuun syvyyteen plus 15-25 cm roskalaatan päälle;
 8. Poraustangossa on merkki;
 9. Poraamme jäljellä olevat kuopat vastaamaan tavaramerkkiä myrskyn kanssa johtoon;
 10. Nukahtamme kuoppiin yhtä suuret hiekkakerrokset ja rauniot kunkin kerroksen tampingin kanssa. PGS: tä ei ole mahdollista käyttää täällä, koska Kaada liuoksen tulee tunkeutua hieman soraan;
 11. Kääntäkäämme kahdesta kerroksesta 150 mm: n halkaisijaltaan kasaavaa kattolaatua. Kiinnitämme ne 2 mm pehmeällä langalla. Jotta hihat eivät pääse purkautumaan, tarvitaan 3-4 vyön pituutta 1 m: n pituudelle.
 12. Laitoimme vuorauksen kaivoon. Kiven asettaminen, altistumme pystysuoraan;
 13. Leikkaamme hihat metallisilla saksilla tai suurilla sääriluokilla, huuhtoutuvat johtoon;
 14. Valmistamme lujitushäkit: 3 (10-12) -mm aaltoputkia napaa kohden, joka on sidottu samalla 2 mm: n langalla. Pystysuuntainen niputuspituus on 200-250 mm. Etäisyys hihojen sisäreunasta ja yläosasta on normaali, 30-50 mm;
 15. Laitoimme luurankoja hihaan, asetimme ne niin, että ne eivät kosketa seiniä;
 16. Täytetään PGS: n betonipigmentti paksuksi;
 17. Täytä pylväät kerroksittain, kerroksittain 15-20 cm, ja tauko 10-25 minuuttia. kerrosten välillä. Tätä kutsutaan vesitiivistykseksi. Käytännössä kerrokset kaadetaan järjestyksessä alkaen samasta pylväästä;
 18. Ennen kuin viimeinen (viimeinen mutta yksi) kerros tehtiin, asetamme ankkureita pylväisiin;
 19. Kolmannessa päivänä tehdään maaperän täyttö tampingilla. Varo, ettet pudota pilaria pystysuorasta!
 20. Seitsemäntenä päivänä (betoni on voittanut 50%), rakentaminen voi jatkua. 20. päivänä 15-25 asteen lämpötilassa betoni noutaa 75% lujuudesta ja sen rakenne katsotaan sopivaksi käytettäväksi.

Ylärakenne

Joten nyt rakennamme navetta. Esimerkiksi, kuten kuv. Hänkin voi helposti nousta 6-kerroksiseen mökkiin, mutta vähän enemmän: voit nukkua hyvin siinä, ja työkalussa on lokero. Tulevaisuudessa, ehkä metsästys tai siipikarjan talo.

Pieni maa navetta

Alkeistason rakentajille ei periaatteessa ole vaikeita vaikeuksia piirtävien piirrosten ja kaavioiden lukeminen, vaan kuinka tämä koko asia käsitellään käsiin? Epätavallinen puutyöhön, joka ei ole kovettunut maissista eikä erikoistyökaluja. Pidämme tätä tarkemmin.

Kehysyhteydet

Varasto, kuten edellä mainittiin, ei ole asuinrakennusta, ja yleensä SNiP: n (rakennussäännöt ja normit) näkökulmasta se on tuskin rakennus. Siksi on mahdollista, että pelkäämättä mitään, itse asiassa tai paperilla, on mahdollista käyttää ohutseinäisiä metalliliittimiä puusta valmistetuille osille. Asuinrakennusten osalta SNiP: t ovat armottomia: niiden metallisten osien on oltava 4 mm paksuja. Tämä vastaa palonkestävyyden vaatimuksia: tulipalon sattuessa rakennuksen on vastustettava paloa, kunnes se kaatuu, ainakin riittävästi aikaa evakuoimaan ihmisiä. Varaston ollessa helpompaa.

Taput, joilla yhdistetään navetan osat

Tällöin ei voida irrottaa viilua, tassussa ja piikissä (kuvioissa 1 ja 2), jotka edellyttävät erikoistyökaluja ja riittäviä puusepäntyötaitoja. Jos sinulla on vielä, voit vahvistaa laitteistoa, ei neliöllä tai kirjekuorella, mutta pari kynnet / ruuvit lävistäjällä (sivupalkissa) tai pitkin, jos yksityiskohta on kapea.

Liitännät leimattujen kulmien päälle (punaiset punaiset) ilman puukappaleiden asentamista eivät ole kovin luotettavia tukkeihin ja kattopalkkeihin, koska leikkauskuormia ei ole sovitettu, ja kulmat itse ovat melko kalliita. Rei'itetyt levyt, pos. 3. Niitä voidaan taivuttaa niin kuin haluat, mukaan lukien ja taskuissa, joissa on pystysuorat rasitukset. Miten pidät riisin enimmäismäärän. oikealla? Ei sivuhaaraisia ​​piikkejä, uria, joissa painavat laskelmat ja väistämättömät virheet aloittelijalle, ja ullakolla on jopa norsu.

Katto runko ohutseinäisiä metalliliittimiä

Rei'itetyt levyt ovat erityisen hyviä upotetuille ankkureille, ibid. 3. Muista kysymys: kuinka laittaa viimeistelty penkki pohjaan? Nyt on selvää, miten.

Kynsilevyt, pos. 4, voit säästää vielä enemmän kiinnittimiä, mutta ensinnäkin niitä voidaan käyttää vain tasainen. Toiseksi niiden kiinnittäminen vaatii taitoa niin, että mutkaiset kynnet eivät rypisty. Kynsilakan on oltava joko asteittain vasaralla vasaralla tasaisesti alueen yli tai päinvastoin välittömästi pyörittäen yksi voimakas ja täsmällinen iskunvaimennin.

Huomaa: esimerkiksi pysyville leikkausvoimalaitteille. lattiaviive, on parempi käyttää erityisiä ohutseinämäisiä lag-taskuja tai taskuja myöhästymiseen, pos. 5.

Tietoja pinnoituksesta

Kaikkien teknisten parametrien mukaan parasta vuorausvuorausta on rantatiellä. Teknologisesti se ei myöskään ole vaikeaa, jos se on päällystetty ylhäältä ("kalanruoto", katso kuva). Ja se on erittäin halpaa, jos lauta jatkaa viemättömän kartongin leikkaamista ja jolla tällaiset varastot tulevat taitavilta käsiltä, ​​se näkyy joissakin kuvioissa. artikkelissa.

Barn vuori voideltu

Vain laudat

Monet kauppiaat myyvät halvempia levyjä kuin puuta, koska yhden metsän joukosta enemmän heistä tulee ulos. Lisäksi pyöreällä sahalla ei ole vaikeaa liuottaa halpoja epäpuhtauksia niistä kolmiulotteisiin. Siksi lautakuntien navetan kokonaan kysymys on erittäin tärkeä.

Kuinka ratkaista se on esitetty kuv. jäljempänä. Board-palkit voidaan koota jopa roskista, pos. a) ja b). Välitasot tekevät laatikkomainen (pos. C) sisäisten väliseinien ja t-muotoisten (pos. D) runko-ikkunoiden ja oviaukkojen kautta.

Tekniikat rakentaa navetta pelkästään laudoista

Onko se vain laudat?

Profiililevyjä myydään useimmiten metallikehyksellä, pos. Kuviossa 1 on esitetty kuvio 1. Yleensä tämä ei ole paras vaihtoehto: tällaisessa pihassa se on tukossa kesällä, kylmä talvella. Mutta ehkä taloudellisista syistä lopetat tämän suunnitelman. Sitten sinun on otettava huomioon, että rakennuksen ohuen profiililevy ei ole työväri ja aaltopahvipuiden puukehys on vahvistettava.

Oikeastaan ​​vahvistaminen runko ylimääräisen rahan ja työvoiman ei maksa, riittää laittaa ripustimet koko seinään 40 mm levyt eivät ole tasainen, suhteessa alempi kruunu, mutta reunana, pos. 2. Tässä tapauksessa etuseinässä on ovi ja ikkuna. Jos vain ovi, sen aukko on keskellä ja ompeleet asetetaan molemmille puolille.

Valaat aaltopahvilla ja pienillä levyillä

Telineessä olevat tukit eivät leikkaa, vain naulattu. Kotelon täytetyt vaakasuorat levyt paksuuden levyn paksuus; kun risteävät ristipäällysteet laatikossa tekevät taukoja. Penkki kiinnitettynä laatikkoon ja tukevaksi.

Huomaa: on hyvin toivottavaa säätää vaunun ja valitun ammatillisen lattian kokoa siten, että pystysuoran vaipan aaltojen laaksot kulkevat kulmiin. Sitten ne kiinnittyvät suoraan kulmaviivoihin, mikä antaa lisää vahvuutta rakenteelle.

Samaa kehystyyppiä voidaan peittää pieni, ei-ulotteinen aluksella: säiliö (3), leikkaus. Tee pieni varikko, josta voi olla varsin mukavaa monella tavalla. Esimerkiksi keventämällä vanhoja levyjä, kuten alla on kuvattu, hiekalle, värjäämällä puun tahraan ja taitojauhoihin, pos. 4. Tai maalata levyt erikseen, näyttää geometrisia kuvioita tai jotain muuta fantasiaa.

Hyvin "huonot" levyt

Vanhat levyt ovat pimeitä, rumaisia. Kiipeyden runko kirjaimellisesti loppuu roskista, pos. Kuviossa 1 on esitetty kuvio 1. Tuloksena on tuskallinen tuttu bawdy-haja, pos. 2. Jos kuitenkin saat tämän isoisiltä isoisiltä, ​​mutta se on silti melko kaatunut ja vino, se ei ole niin vaikeaa saada sen muotoon, joka on samanlainen kuin POS. 3:

Vahvistetut laudat

 • Poista ikkuna, poista luukku.
 • Tukevat kulmat ulkona pylväiden rintareunoilla, jotka peittävät pylväitä. Ei mennä pidemmälle - ei ole tarpeen, miksi kestävä korezhit.
 • Tarkasta huolellisesti tukevat itsekierteittävät ruuvit. Vanhat kynnet eivät kosketa, anna niiden ruostua loppuun asti.
 • Irrota katto ja kattoluukku.
 • Puhdista puunpuhdistusaine (pelkistin) koko rakenne.
 • 2-5 vuorokauden kuluttua prosessin lisäämiseksi biosidivoitelulla, pellavansiemenöljyllä tai äärimmäisissä tapauksissa.
 • Lakkaa akryylilakalla, jos haluat. Ei ole tarpeen maalata, "rustiikki" menee pois, ja "vino" vypryat kaikki muodot.
 • Laita uusi ikkuna, ripusta ovi, laita katto.

Tietoja puun keventämisestä

Puuvähennysaineita valmistetaan valkaisuaineiden perusteella. Siksi, jos puuta käsitellään kappaleella, sinun täytyy työskennellä ilmassa tai hyvin ilmastoidulla alueella. Sovita koostumus spray, kuten usein kirjoitettu ohje (ne näyttävät muodostavat markkinoijat, ei metsätalous), älä, kaikki on roiskeita syövyttävää nestettä. Käsittele harjalla; parhaiten - kipsi potti; hän ottaa paljon ratkaisua ja antaa sen tasaisesti.

Menimme katolle

Etusijalle on kerrottu jo yhden kerroksen kattoportaan edut. Jos olet miellyttävämpi kaksinkertaisen kaltevan katon kanssa, niin sen kattotasot olisivat aivan tarpeeksi yhdellä jousituksella ilman ristipistoja, pos. B kuvassa. Materiaali kaikkialla - puutavara 100x50 tai aluksella 100x40. Mauerlatia ei tarvita, rungon ristikot kiinnitetään yläreunan palkkeihin kulmissa tai taivutetuissa rei'itetyissä levyissä. Samalla tavalla yhdistä kaikki yksityiskohdat ristikkotangot.

Rattaiden rakentaminen navetan kannelle

Et saa leikata jalkojen yläosat toisiinsa tavalliseen tapaan (As. A), koska jalkojen harjan kulma on kiinnitettävä teräslevyllä: ensimmäinen on liian vaikea ja toinen on heikko. Katteen harja muodostuu ensinnäkin kentällä, jossa on 20 mm: n paksuisten laudankappaleiden karsia (pos. B1). Huivit asetetaan molemmille puolille, kiinnitetään 12 ruuvilla, 3 joka puolelle huivi. Ja ristikkorakenteen viimeinen lujuus saadaan, kun harjapalkki asennetaan 2 levystä, pos. B2; se on naulattu tai ruuvattu jalkoihin, jossa on kaksi kiinnityspistettä jalkaa kohden.

Tietoja elävien olentojen varastosta

Tuottavia lemmikkejä varten tarvitaan erillinen kuvaus ja omat kullekin lajille. Säilö- ja kana-altaalla varustettu lato yhdistetään vain maantieteellisesti samassa palvelupihessa. Yleisen orpokodin näkökulmasta katsottuna on ensinnäkin otettava huomioon, että eläimet ovat kemiallisesti aggressiivisia, ne tuottavat paljon ammoniakkia (erityisesti siipikarjaa ja sianlihaa), ja sen koostumus ja kuivausaste ovat huomattavasti erilaiset. Joka tapauksessa lanta on poistettava, kun se vastaanotetaan ja varastoidaan, kuten Hän on muu kuin sianliha - arvokas lannoite.

Ensimmäinen asia, joka seuraa tästä, on se, että elävien eläinten navetan tulee olla hyvin tuuletettu, SanPiinien läheisyydessä ja laillistettuna. Lisäksi painava sika tai nuori sonni, raapiminen nurkkaan, aiheuttaa huomattavia kuormia rakentamiseen. Puolet tonni-lehmä ei ole vielä jättimäinen omien keskuudessa, ja ne edustavat 4 sorkkia, joiden kantavuus on paljon alle 1 neliömetri. m. Se koskee noin 250 kg / m² ihmistä. m täytyy unohtaa ja ottaa huomioon todellinen kuorma.

Puinen runko karjaan

Lopuksi, vuohet, kuten tiedät, eivät välitä kouristelua. Täysin syödä navetta, tämä ei ole huomannut. Mutta puurakenteisiin pakolliset bakterisidiset ja vettähylkivä impregnoinnit eivät hyödytä niitä, ennen kuin ne tapahtuvat.

Joten kana voi olla rakenteellisesti tavallinen, mutta hyvä ilmanvaihto ja kemiallisesti kestävä; sikojen osalta se on myös puuta, mutta esimerkiksi puutavaran vahvistetulle kehykselle, kuten riisille; puutalo ei ole toivottavaa vuohille, ja lehmien osalta lisäksi sen on oltava lämmin pakastava lehmä sairastuu ja ei anna hyvää maitotuotetta; Yleensä on suositeltavaa rakentaa naudanvaluraudan vaahtolohkoista nauhamaisessa pohjalla. Lammaskoira voi olla yksinkertaisempi, mutta lampaiden viljelyä pienissä yksityisissä tiloissa maailmassa ei ole kehitetty, koska kannattavuus vain melko suuressa mittakaavassa.

Metsästäjät

Hyvä puulämmitteinen puhalluskyky on myös välttämätön puupellossa: kostean puupolttoaineen lämpöarvo putoaa voimakkaasti, jolloin lämmityskustannukset nousevat ja kattilan raakapuu heikkenee nopeammin. Helppoa käyttöä varten metsät ovat useimmiten talon laajennuksen muodossa, pos. 1 kuvassa. Tai veranta, pos. 2. Jos esteettisistä syistä tämä ei ole sallittua, polttopuuta rakennetaan käyttöjärjestelmän ja / tai ilmasto-olosuhteiden mukaan.

Puulattiat eri ilmasto-oloissa

Vuodesta keväästä syksyyn asuttava kausiluonteinen, matala ja epäsäännöllinen polttoainemääräinen mökki tarvitsee puutavaran, jossa on kattavat katon yläosat (sateesta) ja kiinteä kerros, joka on nostettu maanpinnan yläpuolelle vähintään 0,4 metriä, jotta puu ei vedä märkä haihtumista maa. On myös erittäin toivottavaa poistaa humus alla ja peittää maaperän vedeneristys, pos. 3.

Paikoissa, joissa on ankara mannerjalka, on suositeltavaa antaa ilmaa, pos. 4. Jäätä tiedetään altistavan (menee höyryyn sulattamatta) ja siperian pakkasessa vain hitaasti. Mutta reunoilla, joissa on lievä ja erityisen "mätä" Välimeren tyyppinen talvi, polttopuiden tulisi olla asianmukaisesti suojattuja sademäärästä, pos. 4, kääntämällä puutalo vallitsevien tuulien takana.

Miten säästää säätiöön

Katso taas kuva. sarakkeessa. Eikö se näytä paljon pilareilta? Kyllä, tällaisen säätiön kantakyky kapasiteetin alla on tarpeeton, vaikka se valmistettiin M75-betonista. Mutta näyttää siltä, ​​että ei ole minkäänlaista mennä: jos asetat pilarit harvemmin kuin 1,5-1,7 m, alempi kruunu ei saa asianmukaista tukea. Ja säätiö on selkeä kenellekään, kalleimmalle ja vaikeimmalle osalle navetassa. Joten on aivan mahdollista sijoittaa navetta 3 3 m: iin 5 pylvällä 9: n sijasta menettämättä lainkaan voimakkuutta.

Miten säästää navetan pohjalle

Otamme taas huomioon, että kalustorakenne ei ole asuinrakennuksia, ylimääräiset ja muut kuin tekniset ratkaisut ovat sallittuja. Ja kun muistelemme, mitä opetettiin lukiossa, kääntäisimme alusta lattiat kilpeestä kalvoon. Tämä zuma toteutetaan kädet yksinkertaisesti: me laittaamme lattian raputusta aluksesta 100x40 - 150x40. Se on kalliimpi kuin leikkaus, mutta pylväiden säästöt ylittävät toistuvasti puun ylitarjonnan.

Kulmaosan asennus neljänneksellä

Sitten muistutamme myös siitä, että kolmiomainen kalvo on paljon jäykempi kuin neliö samasta alueesta. Tuloksena saadaan alempi kruunu, kuten kuvassa 1 vasemmalla. Sinun ei tarvitse sotkea trigonometriaa laskettaessa vinoja uria: ne on merkitty paikalleen asettamalla aluksella kehystä. Lattia on asetettu ilman lokeroa, aivan kruunupalkkien varrella, reunasta reunaan. Kaksi 3x3-moduulia voidaan yhdistää 6 - 3 m: n vaunuun, mutta ei ole tarpeen muodostaa tällaisten moduulien suurta rakennetta: laskenta on kelvollinen, jos soluilla ei ole enempää kuin ensimmäinen yleinen säde. Muita ehtoja ovat:

 1. Kehykset vain kallistus 100x100 mm; esivalmistetut levyt eivät ole sopivia.
 2. Moduulin pystysuorat kehykset on vahvistettu suluilla 100x40-levystä, joka on litteä teräskiinnittimessä ilman kiinnitystä, paitsi siinä missä ovi on.
 3. 6x3: n varastolle tarvitaan lisää samalta alustalta 1,5 metrin askelta lisäävät pystysuorat virrat (tavallisesti ei ole esitetty kuvassa).
 4. 6x3-kehyksen lattia on valmistettu 6 m pitkistä levyistä, joten lattialaudat ovat kiinteät.
 5. On erittäin toivottavaa sijoittaa nurkatulpat (sama säde 100x100) ns. neljäsviiva, joka on vahvistettu kulmilla, ks. oikealla yläpuolella ja suuret välikerrokset 6x3 - puolipuussa, joka on merkitty kaaviossa.

Lisäksi

Mini-kellari kylpyyn

Tarvitaan maassa ei ole muuta kuin navetta rakennus - kellari. Mutta hänen kätensä saavuttavat hänet ennemmin kuin talon nousu, mutta he tarvitsevat häntä paljon. Jos roskakoriin kuuluu vanha kylpy, on ulospääsy, katso kuva. oikealla. Tämä minikellari voidaan sijoittaa aliverkkoon ikuisesti ja rakentaa avoimeen paikkaan. Sitten kylvyssä, kun kulkee tilapäisen kellarin tarpeita, mennään sanoen talven talvikausiin tai jotain muuta hyödyllistä.