Savi lohkojen asettaminen omilla käsillä

KakPostroit.by> Seinäkkeet> Askel askeleelta ohjeita sardelliittibetonielementtien asettamisesta omiin käsiisi

KakPostroit.by 07/25/2016 1 kommentti

Kriisi ei estä niitä, jotka haluavat uuden kodin. Meidän aikanamme on ilmestynyt monia tekniikoita, mutta kiviseinien rakentamista ei ole vielä peruttu. Artikkelissa käsitellään, miten sardeldi-betonilohkot rakennetaan kunnolla omiin käsiinsä. Yksityiskohtaiset askel askeleelta yksityiskohtaiset ohjeet auttavat tekemään kaiken hyvin tarkasti virheiden välttämiseksi.

Tietoja materiaalista

Tämän aineen seinät rakennettiin 1900-luvun puolivälissä. Viestintä tällä raaka-aineella ei edellytä suurta rakennustietoa. Suurennettujen savilohkojen muurausseinät voidaan helposti tehdä itsenäisesti. Tämä säästää taloutta, antaa erinomaisen kokemuksen ja matkatavaraa. Jopa tämän rakennuskiven valmistusprosessi voidaan järjestää pihalle.

Lohkot puristetaan hiekan, laajennetun saven ja sementin seoksesta. Tekniikka on mahdotonta ilman vettä. Kaikki osat ovat ympäristöystävällisiä materiaaleja, lohkot ovat täysin vaarattomia. Laajennetun saven ominaisuudet tekevät materiaalista huokoisen, suhteellisen kevyen. On tärkeää huomata sen lämpöä johtavat ja eristävät ominaisuudet.

On olemassa useita kokoja, vakiomuoto on suorakulmainen. Tyypilliset parametrit: 390H300H188 tai 390H190H188 mm. Tällaiset lohkot ovat yleensä rakennettuja seiniä. Lisävarusteena 390H190H90 (sisätilojen väliseinät). Lohkojen kulutus voidaan tuottaa analyyttisesti ja jopa helpompi laskea seinien tilavuuden kautta. Tuloksena oleva arvo jaetaan yhden yksikön tilavuudella.

Laajennetut savilohkot on jaettu täyteläisiin ja ontoksiin. Kaivoissa on erilaisia ​​muotoja ja kokoja, jotka kulkevat kiven yli tai yli. Täysikokoinen ylittää vahvan kiven. Mutta se on raskaampaa, ja seinät ovat jäädytettynä paljon nopeammin. Usein lohkoilla on urat venttiilin alla.

Mitä tarvitaan

Oman kätensä tekemiseen tarvitaan työkaluja ja materiaaleja. Kaikki on toivottavaa valmistautua etukäteen - nopeuttaa prosessia.

työkalu

Kaikkien työkalujen on täytettävä turvallisuusvaatimukset. Voimakkaiden sardeldittibetonien asentaminen on mahdotonta ilman tätä työkalua:

 • Rakennustaso.
 • Lastaa. Sen pitäisi olla suorakulmainen alue.
 • Kumi-vasara kutistusta varten.
 • Neliö rakennukselle. Se auttaa jopa merkitsemään leikkauslohkoja.
 • Rulettia.
 • Romahtamaan. Se auttaa hallitsemaan seinien ja kulmien pystysuuntaisuutta asennuksen aikana. Käytä luota, jossa on piste.
 • Kiinnitys. Sen pitäisi olla ohut ja kestävä.
 • Viistetty lasta.
 • Kapasiteetti ratkaisuun.
 • Lapio materiaalin, vesisäiliön ja liuoksen täyttämiseen.
 • Levitä tai pieni spatuli seoksen asettamiseksi.
 • Kulmaleikkuri ja levy, jonka säde on yli 110 mm. Ilman sitä, on vaikea tehdä kynät ja leikata korttelit. Yksinkertaisessa puheessa - "Bulgarian".
 • Betonisekoittimet Jos ongelma on hankala ja työ ei vaadi kiire - ratkaisu voidaan tehdä kourussa.
 • Rakennustelineet. He voivat lainata, vuokrata. Portaiden käyttäminen on vaarallista eikä mukavaa.

tarvikkeet

Ilman kulutustarvikkeita ei ole mahdollista rakentaa prosessia:

 • Kevytrakenteiset lohkot, joissa on "varastosta" enintään 5%.
 • Vesi.
 • Sementti ja hiekka. Voit käyttää erityistä valmistettua seosta, joka myydään myymälöissä.
 • Armature, jonka poikkileikkaus on 8-10 mm. Voit korvata sen vahvistusverkolla.
 • Eristys. Tarvitset sen, jos päätät samanaikaisesti lämmittää seiniä. On olemassa tekniikoita, joilla se asetetaan seinien rivien väliin.

Jos rakennuksesi on suunnitellut asiantuntijat, asiakirjat sisältävät tietoja materiaalin määrästä. Muurauslaskenta vaatii hylkäysrajan. Jos teet tätä työtä ensimmäistä kertaa - tappioita ei voida välttää. Pysyvä materiaali on aina hyödyllinen.

ratkaisu

Voit kokata sen itse, mutta se vie enemmän valtaa. Mutta ostettu tehdaslaasti laajennetulle saviaggregaattibetonilohkolle nostaa arviota. Homemade on klassinen osuus 1: 3, jossa hiekka on kolme kertaa enemmän ja sementtimerkki on alle 400. Jos käytät voimakasta tuotemerkkiä, hiekan määrää voidaan lisätä. Veden määrä valitaan sekoittamisprosessissa, riippuu hiekan kosteuspitoisuudesta. Parasta on lisätä vettä pieniin osiin, kunnes massa muuttuu muoviksi. On kätevää pinota lohkot muovimassaan. Mutta on erittäin tärkeää, ettet liioitele sitä vedellä. Liuos ei saisi levitä ja muodostaa lohi. Kokeneet muurarit lisäävät pehmittimiä, jotka lisäävät seoksen plastisuutta. Liuoksen virtausnopeus vaikuttaa sauman kokoon. Kotitekoinen laasti vaatii paksuudeltaan 6 - 9 mm, sauma valmiista seoksesta saadaan alueella 4 mm.

Valmiit ratkaisut

Tehdasratkaisulla on kuvaus. Vaiheittaiset ohjeet kertovat sekoittamista koskevista säännöistä, ilmoittavat vaaditun nestemäärän. Tällainen ratkaisu on hyvin muovinen ja säästää saumojen kokoa. Mutta sinun on käytettävä paljon rahaa. Ratkaisun kulutus: tarvitaan jopa 40 kilogrammaa seosta kuutiometriä kohti. Samasta määrästä tarvitaan 2-3 sementtipussia. Mutta paljon riippuu sauman suhteesta ja paksuudesta.

Ratkaisun tekeminen

Laastin valmistuksen edut betonisekoittimessa ovat ilmeisiä. Säästät aikaa ja vaivaa, ja ratkaisu kimmoilee laatua. Loppujen lopuksi vain tekniikka pystyy sekoittamaan koko koostumuksen täydellisessä suhteessa. On tärkeää muistaa, että laastin asettaminen alkaa välittömästi sen valmistuksen jälkeen. Tätä ilmiötä voidaan hidastaa jatkuvalla sekoituksella tai lisäämällä vettä. Sinun täytyy kerätä määrä, joka voidaan käsitellä tunnin sisällä. Sää tekee suuria säätöjä: jos se on kylmä ja märkä, jähmettyminen on hitaampaa. Lämpöä ja tuulta hän "nappaa" nopeammin. Voit valmistaa seoksen säiliöön käyttämällä sähköporaa asennettua sekoittimella.

Muurausmenetelmät

Kevytrakenteisten lohkojen muuraus on useita tekniikoita. Suunnitteluparametrit vaikuttavat tapauskohtaiseen lähestymistapaan. On olemassa useita vakioperiaatteita:

 • Puolet kivi. Tämä muurausjärjestelmä soveltuu pienien huviloiden rakentamiseen. Lohko pysyy pitkään pitkin pohjaa. Vahvistetaan tangot, joiden läpimitta on 8 - 10 millimetriä joka kolmas neljäs taso. On nippu: jokaisen ylemmän kiven on oltava kahden alemman kiven päällä. Viimeisen riveyksen jälkeen he tekevät panssaroidut vyöt 10-20 senttimetriä korkeiksi. Tämä malli voidaan eristää mineraalivillalla. Lämmittyskerroksen koko on enintään puolet seinän koosta.
 • Leveys on yksi lohko. Lozhkovy ja tychkovy tasot vaihtelevat, niiden väliin on vuoka. Rakenne vahvistetaan vahvikkeella, verkolla. Taajuus - 3-4 riviä. Tätä menetelmää käytetään yksityisten talojen, autotallien ja kauppojen rakentamiseen. On toivottavaa seinän lämmittäminen viiden senttimetrin ulkokerroksella. Ylä rivi voidaan vahvistaa panssarilla.
 • Leveys 60 cm. Lohkojen liittäminen ja niiden välisten tyhjien tilojen muodostuminen. Tämä tekniikka on samanlainen kuin muuraustekniikka. Void suositellaan eristyksen täyttämiseksi.
 • Kaksi rinnakkaista riviä puolessa korttelissa. Niiden välillä on lämmitin. Tämä muotoilu on kuuluisa kyvystä pitää lämmin. Eristeiden vähimmäispaksuus - 5 senttimetriä. Tasojen välissä on oltava oksia.
 • Puolivälissä tai lohkossa. Seuraavan jalostuksen koriste-tiiliä ja eristystä. Tekniikkaa leimaa se, että ulkokerros on tiilistä. Emme saa unohtaa metalliputkilla varustettua nippua. Suunnittelu on lämmin ja erittäin kaunis.

Asennusprosessi

On olemassa useita tekniikoita. Alaraja asetetaan ihanteelliselle pinnalle. Pohjan ja ensimmäisen rivin välissä on vesitiiviys. Materiaali voi olla katemateriaali tai sen vastaava.

Kulmaroitinten sijoittaminen

Ne asettavat rakennekotelon geometrian tarkkuuden ja tarkkuuden. Nurkkalevyjen alla oleva laasti ei saa olla korkeampi kuin kolme senttiä. Laastin kiinnittämisen jälkeen tapahtuu kutistumisprosessi, johon liittyy kiven puristaminen ja koskettaminen kaikilla puolilla. Lohkon paikkatietoa ohjataan tasolta. Kaikkien neljän kulmakappaleen on oltava samalle tasolle ja samalle tasolle. Suuria rakennuksia voidaan valvoa tasoisella, lasertasolla.

Rivien asettaminen

Kulmissa lohkojen välillä kiristetään johto-kiinnitys. Hänen linjallaan on koko taso. Alkuperäinen rivi on asetettava vain sementtihiekkalaastiin. Jokainen seuraava rivi on pinottu kontrollilla ja ligaatiolla. Toisen rivin yläpuolella voit käyttää liimaa. Älä unohda kutistumista ja käytä vasaraa. Jopa liima voidaan asettaa käyttämällä lovettu lasta.

vahvistaminen

Mitä korkeampi rakennus, sitä suurempi arvo tulee antaa vahvistuskerrokselle. Varsinkin jos asut seismisellä alueella tai sivustolla on taipumusta heikentää ja maanvyörymät. Kevytrakenteisten lohkojen vahvistaminen suojaa täydellisesti seinää halkeamilta. Strobin tekeminen lohkojen avulla auttaa sinua säästämään ratkaisua, seinällä ei ole vääristymiä. Vahvikkeen vähimmäiskorkeus on 8 mm, ja ratkaisu vaatii lähes puolet. Kynän läsnäolo "hukuttaa" lohkon rungon. Kyllä, ja malli on luotettavampi. Lujitustangot eivät saa ulottua seinän yli, vaan työntyvät siitä ulos. Muuten ne suorittavat kylmän ja syövyttävät. Voit käyttää teräsverkkoa vahvistamisen sijasta. Mitä suurempi kuorma ja sitä paremmin vastuussa oleva seinä, sitä suurempi on vanteiden ja rivien määrä. Mutta vähimmäismäärä on 2 riviä saumaa kohden.

Tyypit

Saumojen koko ei saa ylittää 1 cm. Ihanteellinen - 7 mm. Mitä hienommat saumat, sitä joustavammin seoksen pitäisi olla. Liima olettaa hitsin koon vain 3 mm. On olemassa erilaisia ​​saumoja:

 • Jätteeseen. Sauman reuna pysyy ilman ratkaisua. Ylimääräinen leikkaus on haalari, menetelmä on hyvä kipsiin.
 • Aikataulussa. Sauma täytetään täysin laastilla.

Sauman paksuus on tarpeen säilyttää: tämä varmistaa rivien täydellisen tasaisuuden. Liuoksen liiallinen käyttö johtaa siihen, että talo on hieman suurempi kuin projektissa. Ja se ei ole kannattavaa.

Armopoyas-muotoilu

Teräsbetonirakenteiden tulee täydentää laatikon muotoa kotona. Se kantaa kuorman katolta tai yläkerrokselta. Laudasta voidaan tehdä muotti. Pitkittäisen ja poikittaisen raudoituksen jälkeen on kaatanut betonia. On toivottavaa, että hihnan ulkokerros lämmitetään kerroksella ekstrudoitua polystyreenivaahtoa, jonka paksuus on 5 cm.

lisäksi

Lohkojen asettamisessa sinun on pidettävä kiinni tulevan talon suunnitelmasta. Vaaditaan tyhjyyttä viestinnässä, ilmanvaihdossa. Paikkoja, joissa ikkunat ja ovet sijaitsevat, jää jäljelle. Lattiana voit käyttää erityisiä rakennuspalikoita, kanavia, voimakkaita kulmia, RC-rakennelmia. Jos rakennat taloa itsellesi ja älä kiirehdi, silloitetun sementtibetonilevyjen asentamisen jälkeen kannattaa kestää tietyn ajan ennen eristystä ja katon rakentamista. Seinän on asettuttava ja ratkaisu tulee vahva ja kestävä. Pitkäkestoisella seinällä on parempi peittää polyetyleeni: sade ja muut sedimentit tuhoavat sen.

Kuten tämä artikkeli!? Sitten jakaa se ystäviesi kanssa sosiaalisissa verkostoissa:

Askel askeleelta ohjeet sardelliittibetonielementtien asettamisesta omiin käsiisi

Tällä hetkellä laajennetun saven lohkot ovat hyvin yleisiä rakennusmateriaaleja, joita käytetään laajasti äänieristettyjen seinien, ulkoseinärakenteiden ja rakennusten eri tarkoituksiin. Jokainen voi tehdä kevyiden yhdistelmälohkojen omat omat kädet. Vaiheittaiset ohjeet helpottavat tätä työtä.

Valmistelu työstä

Ennen kuin aloitat savielementtien asettamisen, sinun on tutkittava huolellisesti käsikirja yksityiskohtaisilla ohjeilla. Ensimmäinen ja yksi tärkeimmistä vaiheista on valmistelutyötä. Se koostuu kaikkien käytettävissä olevien työkalujen, työkalujen ja materiaalien valinnasta, mukaan lukien:

 1. Taso sileä muuraus.
 2. Rakennus Ruletti.
 3. Johto-prichalku.
 4. Nestemäisten koostumusten säilytyskapasiteetti.
 5. Lastaa.
 6. Tyhjäksi.

Älä myöskään toimi ilman vasaraa, jossa on kumikahva, kulma, tilaus ja hiomakone. Sinun on silti hankittava verkko vahvistamiseksi. Jos kotitehtaassa ei ole kumivasaraa, sinun on mentävä rakentamisen hypermarkettiin ja ostettava instrumentti, jonka paino on enintään 1 kg. Hiomakoneelle hankitaan ympyrä, jonka halkaisija on 230 mm.

Tulevan rakenteen vahvistamiseksi on suositeltavaa ostaa muurausverkkoa laajennetuille betonilevyille tai vahvisteille. Säiliöissä, joissa liuosta säilytetään ja sekoitetaan, on valittava kätevät ja tilavat astiat.

Kiinnittämisen kannalta välttämätön materiaali on sideaine. Koska on tavallista käyttää valmistettua liuosta tai liimaa. On huomattava, että tällaisten raaka-aineiden kulutus on useita kertoja alhaisempi kuin tiilien asettamisen yhteydessä, sillä yksi sardeldi-lohko voi korvata 7 keramiikkaa.

Jos käytetään laastia, on käytettävä 3 osaa louhoshiekkaa 1 osaan sementtihiekkaa. River-vaihtoehto tällaisiin tarkoituksiin ei ole sopivaa. Seoksen plastisuuden lisäämiseksi on parempi käyttää pehmitintä. Säiliön pohjalle sijoittamisen estämiseksi ei-toivottua hiekkaa sekoitetaan seoksen läpi mahdollisimman usein.

Käytettäessä erityistä liimaa on otettava huomioon, että noin 40 kg yhdistettä tarvitaan seinän kuutiota kohden. Sakeus on laimennettu etukäteen vedellä ja muuraustyöt aloitetaan vasta pinnan perusteellisen tasaamisen jälkeen. Pohjaan asetetaan kaksi ruberoidikerrosta, jotka antavat suurimman suojan kosteuden läpäisyä vastaan. Viimeinen kerros koostuu laastista ja pienestä määrästä kalkkia. Sen paksuus ei saisi ylittää 30 millimetriä. Liima asetetaan vain toisesta rivistä.

Asetteluominaisuudet

Laajennetuilla savielementeillä on erityinen rakenne, joka tekee niistä näyttävän lasten suunnittelija. Ja vaikka materiaalin koko on suurempi kuin tiilet, sen paino on paljon pienempi, mikä takaa muuraustyön maksimaalisen mukavuuden ja nopeuden. Rakenna seinää, joka kulkee kulmasta ja esivalmistaa ensimmäisen rivin. Samanaikaisesti sisäiset väliseinät on järjestetty ulkoisiin väliseinämiin ja kylmäsiltojen ulkonäön estämiseksi rakenteen pää on erotettu vaahtomuovin suorakulmion avulla. Tämä toiminta toteutetaan vain ulkoseinärakenteille.

Ensimmäisen rivin asettamisen jälkeen sinun on tarkistettava uudelleen pinnan litteys. Voit tehdä tämän käyttämällä rakennustasoa.

Aloittelijat ja kodin ammattilaiset usein yksinkertaistavat tehtävänsä etsimällä erilaisia ​​askel-askeleelta ohjeita ja vinkkejä keräämään savi lohko. Ja jos puhumme toisen rivin asennuksesta uusien lohkojen avulla, ratkaisu on tasoitettava tasaisen kerroksen saamiseksi. Sitten rakenne rakennetaan seuraavan lohkon reunaan jabottomalla, jolloin jäljelle jäävä viisi senttiä.

Sementin tai liiman laastin tulee näkyä pystysuuntaisen liitoksen alueella. Tämän saavuttamiseksi riittää, että kiinnität saveaulan paikkaan, jossa se asennetaan tulevaisuuteen. Kiinnitys tapahtuu kumivasaralla, joka auttaa kohdistamaan rakenteet vaakasuoraan viivaa pitkin. Optimaalinen nivelpaksuus on 7 mm sementtilaastille ja 3 mm liimalle.

Jos saumat ovat liian paksuja, niin tiilen lujuus vaarantuu. Toisaalta, jos paksuus on liian pieni, lohkoa ei kiinnitetä kunnolla ja alkaa muuttua ajan myötä. Ennen kuin jatkat, sinun on varmistettava, että sauma on tehty oikein. On tärkeää, että tämä aika on aika ennen ratkaisun koventamista.

Tyypit

Jos käytät kevytrakenteisia lohkoja, seinät ovat mukavampia ja nopeampia kuin tiilien tapauksessa. Mutta jotta lopputulos täyttää alkuperäiset odotukset ja seinärakenne on laadukasta, sinun on löydettävä sopiva yhteinen muunnos. Nykyaikaiset rakentajat käyttävät tällaisia ​​saumoja:

 • jätteessä;
 • kirjailtuja;
 • kovera;
 • vpodrezku;
 • kirjailtu kupera.

Jos aiot kipata seinää, lohkot asetetaan sauman avulla jätteeseen. Tämän tyyppistä on tunnusomaista se, että reunojaan saumoja ei ole täytetty 8 mm: iin. Jos puhumme etuseinistä, on suositeltavaa käyttää saumaa viimeistelyyn.

Lämpökapasiteettia kasvatetaan pinomalla kaksi riviä lohkoa. Myös tämä lähestymistapa vaikuttaa seinän paksuuteen, mikä tekee siitä suuremman. Lämpöeristyksen jälkeen rakennus on suojattu äärimmäiseltä pakkaselta. Asennuksen haittoihin kuuluu lohkojen kulutuksen lisääntyminen ja merkittävät työvoimakustannukset.

Rakenteen vahvistaminen

Estetyt savibetonilohkojen seinämärakenteiden asteittainen tuhoutuminen on tarpeen vahvistaa vahvistusvyöllä. Tee näin 10 mm: n vahvistus- tai muurausverkko. Tällöin tangot sijaitsevat joka 3. krs: ssa, asettaen lujituksen urien päälle riviin. Sen jälkeen laita liuos ja pinoa seuraava rivi. Pitkittäisen vahvistustekniikan käyttö takaa maksimaalisen luotettavuuden ja vastustuskyvyn kaikenlaisiin vaikutuksiin.

Sinun on myös muistettava pukeutumisesta tychkovogo ja spoony riviä. Ovia ja ikkunoita varten on tehty U-muotoisia betonituotteita. Lisälaitteelle otetaan vahvistus. Jotkut rakentajat uskovat, että on mahdotonta käyttää vahvistusrakenteita vahvistamaan savi-betoniseinien ja -rakennusten seinämiä, mutta tämä on virheellinen lausuma. Seuraavassa vaiheessa tapahtuvan oppaan jälkeen ja ottaen huomioon tulevan työn tärkeimmät ominaisuudet, on mahdollista varmistaa huoneen korkea luotettavuus ja kestävyys.

Viimeistelemällä muuraustyöt voit käyttää U-muotoisia lohkoja, jotka ovat välttämättömiä elementtejä vahvojen betonivöiden järjestelyyn. Usein tällaista materiaalia käytetään kiinnittämään ruohonleikkuri laajennettuun savibetoniin. Tällainen solmu esitetään puupalkin muodossa, joka on asennettu seiniin ja joka takaa tasaisen kuormituksen kattorakenteesta, tuulen ja lumen vaikutuksista.

Kierretut sauvat asennetaan kahden metrin välein yläosasta. Niiden on oltava 6 cm korkeudella palkin poikkileikkauksen yläpuolella. Reiät on valmistettu tangon rakenteesta näiden pulttien asettamiseksi, jonka jälkeen sähkölevy on kiinteä. Se on kiinnitetty muttereilla ja aluslevyillä.

Säätiön rakentaminen

Jos puhumme savielementtien rakentamisesta, tulevan työn menestyksekkäälle toteuttamiselle on laadittava muutamia keskeisiä työkaluja ja materiaaleja. Näitä ovat:

 1. Rulettia.
 2. Aluksella.
 3. Lapio.
 4. Betonisekoittimet
 5. Tasolla.
 6. Lämmöneristys- ja vedeneristyskomponentit.
 7. Tyhjä astia.
 8. Vahvistinverkko.

Tulevaisuuden rakentamisen tulisi olla esivalmistettua tyyppiä. Aluksi on kaivettu pieni kaivanto tai kaivanto aiemmin valmistetun hankkeen mukaan. Syvennyksen mitat pitäisi olla hieman suurempia kuin lohkojen koko.

Kaivannon pohjalle on sijoitettu hiekkaa, joka on varovasti kaatunut. Ylhäältä luo konkreettinen tyyny, asettamalla lohkot edellä kuvatun tekniikan mukaisesti. On parempi aloittaa työ kulmista, tekemällä siteet.

On myös tärkeää huolehtia apuvälineiden tekemisestä. Tuotteet muodostavat panssaroidun vyön, joka on esillä vahvan monoliittisen betonikerroksen muodossa. Tämä materiaali yhdistää ylemmät lohkot ja antaa halutun jäykkyyden.

Ulkopuoliset sivuseinät tiiviisti suljettu vedeneristyskerros. Jos rakennuksessa on kellari, sinun on myös huolehdittava lattiapalkkeihin. Valmistuksen päätyttyä se täyttää edelleen pohjan.

Savielementin mitat

Huoneen tarkoituksesta riippuen saven lohkojen koko voi olla erilainen. Seinien rakentamisen yhteydessä vähimmäisparametrien on oltava vähintään 90x190x188 mm. Suurin mitat ovat 390x190x188 mm. Voit myös käyttää väliarvoja, jotka ovat yhtä suuret kuin:

Alkeistason kodinrakentajat ovat usein kiinnostuneita siitä, miksi on tarpeen valita sellaiset ei-vakioiset koot laajennetun savibetonilohkojen kanssa. Tämä on tehtävä, koska materiaalin käytön yhteydessä on välttämätöntä jättää kuilu laastille muurausliitoksessa. Lisäksi 39 cm on tiilen ja puolen tiilen leveys sekä kipsikerroksen paksuus. Rakentajien ympyrässä koko on nimeltään kaksikymmentä ja näyttää 20x20x40 cm.

Ylimaalaus on tukirivillä, jossa on vahvike, joka jakaa kuorman tasaisesti pitkin koko kehää. Kun käytetään betoniteräksiä tai palkkikattoja, on parasta käyttää ankkuriligaatiota seinillä taivutetuilla lujitustangoilla. Tällöin taivutetun tangon toinen puoli kiinnitetään asennusliitokselle ja toinen - laajennetun savielementin viereen. Ulomuseinän katon päätyosa peitetään lämpöä eristävällä kerroksella.

Jokainen pystyy tekemään työtä laajentuneiden savilohkojen työntämiseen. Jopa aloittelijat, joilla ei ole liikaa vaikeuksia, käsittelevät tulevan menettelyn vaikeuksia, jos he ennen tutkivat tarkkaan vaiheittaisia ​​ohjeita ja järjestelmiä. Jos kuitenkin ei ole luottamusta omiin kykyihineihisi ja valmiuksiisi, on parempi antaa tehtävän kokeneelle asiantuntijalle. Palveluiden keskimääräiset kustannukset vaihtelevat 900: stä 1,6 tuhanteen ruplaan kuutiometriä kohden.

Myös työn tyyppi voi vaikuttaa hintaan, koska usein on tarpeen lisäksi tilata kuljettajan palvelut. Laajennetun savibetonilohkon rakenteiden ja rakennusten rakentamisella on paljon etuja, kuten huomattavia taloudellisia säästöjä.

Karkean materiaalin kustannukset

Rakentamisen hypermarketit tarjoavat nykyään runsaasti runsaita sardeldi-betonilohkoja. Mallit, joiden tiheys on 1500 kg / m3, ovat erityisen suosittuja. Yksikön kustannus maksaa 50 ruplaa, kun taas kuutiometri maksaa noin 3,6 tuhatta ruplaa. Tätä rahaa varten asiakas saa 20 kg korkealaatuisia tuotteita, joiden pakkasvastusluokka on F50.

Kun tiheys pienenee 1 tuhanteen kuutiometriä kohti, lohkon massa pienenee 17 kiloon. Samanaikaisesti alhaisissa lämpötiloissa käytettävät indikaattorit pysyvät samoina, ja hinta nousee 66 ruplaa kohti ja 4 158 ruplaa kuutiometriä kohden. Myös rakennustarkoituksiin käytetään lohkoja, joiden tiheys on 700 kg / m3. Tämä vaihtoehto maksaa 65 ruplaa yksikköä kohden tai 4 000 kuutiometriä kohti.

Ennen kuin aloitat tulevan rakennuksen tai seinärakenteen rakentamisen, sinun ei tarvitse vain ymmärtää lohkojen kokoa ja lukumäärää, vaan myös laskea laastien kulutuksen muurattujen töiden suorittamiseen. Vain perusteellisen valmistelun jälkeen voit mennä hypermarkettiin ja ostaa tarvittavat materiaalit. Tässä tapauksessa tuleva työ onnistuu ja kustannukset ovat vähäiset.

Kevyiden aggregaattien muuraus - työjärjestys

Talouskriisi ei häiritse niitä, jotka haluavat rakentaa oman kodin. Tänään on valtava tekniikka, mutta kivimuurien rakentaminen on edelleen suosituin. Keskustelu kertoo siitä, miten laajennetun savibetonilohkareiden asennus onnistuu asianmukaisesti. Yksinkertaisesti sanottuna se näyttää olevan askel askeleelta käsikirja omalla kädelläsi.

Vaaditut materiaalit

Sade-betonilohkojen muurausseinien ylläpitämiseksi tarvitset:

 • laajennettujen savimateriaalien lohkot. Tavaroiden varastoon olisi sovellettava 5 prosenttia ennalta arvaamattomista olosuhteista.
 • puhdas vesi;
 • sementtimassaa ja hiekkaa. Rautakaupassa ostetaan erityinen seos;
 • lujittavat metallitangot, joiden halkaisija on 8-10 mm;
 • eristysmateriaali. On välttämätöntä, jos tehdään päätös eristää seinät muuraustyön aikana;
 • · Rakennusverkko vahvistamiseksi.

Kaikki materiaalit on ostettava marginaalilla.

Käytetyt työkalut

Ennen työskentelyä on huolehdittava tarvittavista työkaluista ja laitteista laajentuneiden savibetonilohkojen asettamiseen. Tarvitset:

 • ruletti ja rakennustaso;
 • putkilinjat;
 • troola ja troola;
 • kumimetsät ja liitokset;
 • Bulgarialaisilla piireillä, jotka on suunniteltu kivimateriaalien leikkaamiseen;
 • betonisekoitin;
 • lapit ja säiliöt muurausseosten valmistamiseksi;
 • henkilökohtaiset suojavarusteet, vaatteet;
 • rakennustelineet työskentelyn korkeuden vuoksi. Yleensä ne vuokrataan tai valmistetaan luotettavasta puumateriaalista. Portaiden työskentely on vaarallista eikä ole kovin kätevää.

Liuoksen valmistus

Savi-betonilohkojen asennus suoritetaan sementti-hiekkalaastilla tai valmiilla liimakoostumuksella. Kun liuosta valmistetaan itsenäisesti, on suositeltavaa noudattaa tarkasti käytettävien komponenttien osuuksia:

 • sementtikoostumus - 1 osa;
 • hiekka - 3 osaa;
 • vesi - 1 osa.

Liuoksen valmistukseen käytettävän sementin on oltava M 400: n ja sen yläpuolella. Veden määrä voi vaihdella, koska sen määrä vaikuttaa suoraan hiekkaliuoksen valmistamiseen käytettävän kosteusindeksin avulla.

Valmistetun liuoksen on oltava muovia siten, että lohko voidaan helposti antaa haluttuun asentoon.

Nestemääräinen liuos on kielletty. Joustavaa hiekkaa korjataan joen hiekalla sen elastisuuden parantamiseksi. Pehmittimiä saa lisätä.

Jos liuoksen tilavuus on pieni, erä tehdään manuaalisesti. Suurten määrien osalta on suositeltavaa käyttää betonisekoittimia. Liuos on valmistettava määrä, joka tuotetaan välittömästi. Jos tätä vivahtelua ei havaita, ratkaisu alkaa kerrostua.

Mitä muuta slaydite lohkojen? Sen saa käyttää kuivaa liimaa. Kaikki, mitä tarvitaan keittämiseen, on lisätä vettä ohjeiden mukaisesti ja suorittaa vaivaus. Liima on hyvä sitkeys, luo ohuita saumoja. Mutta se maksaa paljon enemmän kuin sementtiä.

Valmistelutyöt

Suunnittelua talon rakentamiseksi on määriteltävä välittömästi kiinteiden lohkojen parametrien perusteella seinämien mitat huomioon ottaen muurausliitokset, joiden leveys ei saisi ylittää yhden senttimetrin. Nämä välit kompensoivat lohkojen geometrian loukkaukset, jotka väistämättä paljastuvat työn aikana.

Slaydite-lohkojen teknologia määräytyy materiaalin tyypin mukaan. Kahden tai kolmen kerroksen esineen pääseinä on suositeltavaa käyttää kiinteitä materiaaleja, kevyitä rakenteita, jotka on pystytetty lohkojen kanssa. Sisäseinien rakentamista varten on suositeltavaa ostaa onttoja laipio-elementtejä.

Kiinnitämme huomiota - jos päätetään, ettei ulkoseiniä katoa, käytä erityistä liimakoostumusta, valmiita puolilohkoja ja muita muurausmateriaaleja.

Muista, että lohko, jossa vuorattu pinta on leikattu huonommaksi.

Valmisteluvaihe on saatettu päätökseen suunnitelman avulla, jossa esitetään, miten sardelliitti-betonilohkoja voidaan sijoittaa. Tässä tapauksessa on suositeltavaa käyttää klassista menetelmää - siirtymistä puolilohkoon tai seuraavan riviin siirtymistä kymmenellä senttimetrillä.

Ensimmäisen rivin asettaminen

Muuratut ominaisuudet tässä vaiheessa eroavat tietyssä tekniikassa. Ruberoidimateriaalin tai analogin vedeneristyskerros levitetään pohjapohjalle. Sitä käytetään asettamaan objektikentän tarkkuus ja geometrinen tarkkuus.

Työt tulisi aloittaa kulmien avulla, mutta laastin kerros ei saa ylittää 3 senttimetriä. Kun olet asentanut kulma-tiilet, ne painetaan ja istuvat, sijainti tarkistetaan tasolta. Jokaisen kulman on oltava samassa tasossa.

Nurkka-osiin ne kiristävät johtoa, jota pitkin riviä on laajennettu savibetonilohkojen ensimmäinen rivi.

Muurausseinät

Kaikki myöhemmät rivit asennuksen aikana ohjataan tasolla ja "sidotaan". On erittäin tärkeää seurata seinien geometriaa, koska ratkaisun löytäminen on vaikeaa.

Muurausseos levitetään lastalla, lohko asetetaan, työnnetään edellisen osan päähän, vuorattu (tarvittaessa) kumiharmaalla ja ylimääräinen liuos poistetaan.

Jos haluat tietää slaydite-betonilohkon sijoittamisen oikein, on suositeltavaa tutkia suosittuja menetelmiä tällaisten töiden suorittamiseen:

 1. Puolet lohko. Hyvä tapa kotitalouskäyttöön tarkoitettujen laitteiden kohteille. Lohko on sijoitettu pitkin pohjaa pituudelta. Suunnittelussa tarvitaan lämmöneristyskerros, koska seinämän paksuus on pieni.
 2. Tiilen leveys. Tällaista kevyiden kerrostumalohkojen asennusmallia pidetään yleisimmin, jota käytetään asuinrakennusten ja autotallien tilojen rakentamisessa. Asettamisen aikana vaihdetaan lusikka ja sidotut tasot. Eristyskerros vaaditaan, jonka paksuus on vähintään viisi senttiä.
 3. Betonibetoniseinien muurausseinät. Tätä menetelmää varten ominaisero on kerrosten väliset aukot, jotka on täytetty eristysmateriaalilla seinien rakentamisen aikana. Tämä menetelmä on suositeltavaa, kun ulkokerroksessa on tiili- materiaalia. Menetelmää pidetään tehokkaimpana lämmön säilyttämisessä sisätiloissa.

Ovien ja ikkunoiden avaaminen

Kun asetat rivejä, emme unohda verrata niiden lukumäärää suunnittelun piirtämiseen, jotta ikkunoiden ja ovien avausosiota ei saisi jättää väliin. Jokaisen tällaisen paikan päälle on järjestettävä konkreettinen hyppyjohdin, jonka reunat ulottuvat vähintään puolen metrin päähän.

Muuten, kulmakappaleiden sijasta käytetään metallikanavaa tai suurta kulmaa.

Viimeinen rivi

Kun olet laatinut lopullisen laakerin ja väliseinän rivin, sinun on tehtävä vahvistettu vyö. Sen läsnäollessa kuormitus katosta jaetaan tasaisesti seinien päälle. Tällaisen hihnan korkeuden tulisi olla vähintään kaksikymmentä senttimetriä, leveys - vähemmän kuin lohkon leveys eristyskerroksen paksuuden avulla. Muurausvahvistettu metalliverkko.

Jos päätät lujittaa monoliittista betonikerrosta, silloin sinun on ensin asennettava puinen muotti- ja vahvikeharja.

vahvistaminen

Nyt harkitse, miten lujittaminen. Käytettäessä runko-osaista lohkomateriaalia on suositeltavaa käyttää ruudukkoa. Asennus on sallittua asentamaan onttoja elementtejä, koska tätä menetelmää pidetään erittäin luotettavana.

Samanlainen prosessi koskee joka 4. krs ja ne, jotka sijaitsevat aukko-osien yläpuolella.

Asennuksen edut ja haitat

Miten savi lohkojen, löysimme. Nyt ehdotamme pohtivan positiivisia ja kielteisiä kohtia, jotka ovat ominaisia ​​tässä aineistossa.

 • Tärkeä etu on laajennettujen savitystuotteiden kustannukset. Ne ovat kustannuksiltaan suhteellisen halpoja, ja ne ovat merkittäviä kuluttajien enimmäismäärän saatavuuden kannalta.
 • erinomainen suorituskyky negatiivisten lämpötilojen kestävyyden vuoksi varmistaa, että rakennetta käytetään pitkään aikaan;
 • luistonesteen, lämmönjohtavuuden ja tiheyden indikaattoreiden yhdistelmä antaa huoneen luotettavuuden ja lämmittää sitä;
 • materiaalia pidetään ympäristöystävällisenä, vastustaa täysin avoimen liekin vaikutuksia;
 • yksi positiivisempi seikka - savi-betonielementit eivät kutistu;
 • yleiset lohkot mahdollistavat muuraustyöt hyvillä nopeuksilla;
 • erinomainen höyryläpäisevyys edistää koko rakennuksen miellyttävän mikroilmaston muodostumista;
 • materiaali eroaa hyvästä melutasosta;
 • lohkot eivät altistu biologisille vaikutuksille;
 • kykenee suorittamaan muuraustyöt yksinään. Tämä ei anna houkutella kokeneita ammattilaisia, säästöjä voidaan ohjata muuhun työhön. Lisäksi lohkomateriaalia voidaan valmistaa kotona;
 • lohkojen keskipaino alentaa kuormitusvaikutuksia säätöön;
 • Kiinnittimet kiinnitetään helposti laajennettuihin savibetonilohkoihin tehtyihin seiniin, erityistä laitteistoa ei tarvita.

Mutta on negatiivisia kohtia:

 1. Hygroskooppisuuden lohkomateriaalin taso. Ceramsite-betonilohkot absorboivat vettä hyvin ja vaativat siten suojaa tällaiselta altistumiselta. Jos tätä ehtoa ei noudateta, kaikkein kielteisimmät seuraukset voivat ilmetä. Lohkojen ominaisuudet vähenevät, lujuus ja vastustus jäätymiseltä alennetaan nollaan.
 2. Käsitellyt sardeldiolohkot vaikeita. Tämä johtuu materiaalin hankaavien ominaisuuksien läsnäolosta.
 3. Laajennettu savi pelkää mekaanisia vaikutuksia. Suurin osa tästä on havaittavissa materiaalin kuljetuksen ja muuraustyön aikana.
 4. Käsityötuotantomyymälöillä on kielteinen vaikutus lohkomateriaalin suosioon. On aina riski hankkia heikkolaatuisia yksiköitä.

Lohkojen ostamisessa on suositeltavaa tarkistaa laatustodistus, joka vahvistaa, että lohkot täyttävät vakiintuneiden standardien vaatimukset.

johtopäätös

Laajennettujen saviraaka-aineiden lohkot ovat tuotteita, jotka täyttävät vakiintuneet vaatimukset, jotka ovat välttämättömiä kestävän rakenteen saamiseksi ja joilla on pitkä käyttöaika. Ominaisuutensa ansiosta lohko menestyksekkäästi kilpailee rakennusmateriaalien markkinoilla, houkuttelee monia ostajia paitsi laadun indikaattoreihin myös kustannuksiin.

Askel askeleelta ohjeet sardelliitti-lohkojen asettamiselle

Kevytrakenteisten lohkojen asettamista varten tarvitaan vaiheittainen ohje, jos haluat saada luotettavan ja oikein pystytetyn rakennuksen omiin käsiisi.

Laajennettujen savilohkojen seinien asentaminen, vaikka se on samanlainen kuin betonilohkareiden valmistusmenetelmä, mutta silti on joitain erikoispiirteitä.

Laajennettu savi - materiaali ei ole yhtä suosittu kuin tiili tai betoni ja yhtä luotettava.

Kevyiden aggregaattien kustannukset ovat vähäiset johtuen alhaisesta, toisin kuin tiilistä, kustannuksista.

Siksi, jos budjetin menot ovat rajalliset, on parempi lopettaa täsmällisen savibetonin valinta.

Alla annetaan vaiheittaiset ohjeet ja video siitä, miten rakentaa sardeldiitti-betoniseinät omilla käsillä.

Heidän avullaan voit helposti selviytyä kaikesta tarpeellisesta työstä.

Kevyiden aggregaattien ominaisuudet

Yleisin tapa käyttää sardeldiittibetonielementtejä on luoda teknisten huoneiden (autotalli, varastointi jne.) Ulkoseinät.

Materiaalilla on hyvä lämmöneristys, joten lämpimillä alueilla ei edes vaadi ylimääräistä eristystä. Alla olevassa kuvassa näkyy, mitä laajentuneet savielementit näyttävät.

Voit myös käyttää kevyitä yhdistelmälevyjä osioiden luomiseen. Tämän materiaalin käyttö vähentää betoniterästen painoa ja vähentää merkittävästi säätiön varojen kulutusta.

Slayditeillä ei ole vain lämpöä vaan myös äänieristys, mikä on toinen etu tämän materiaalin valitsemiseen väliseinille.

Laajennetut savielementit ovat tyhjiä sisäpuolelta - kun ne asetetaan, tämä luo toisen lujittavan kehyksen ja parantaa seinien kantoaallon toimintaa. Tämä materiaali on erittäin kestävä ja kevyt, koska sen huokoinen rakenne.

Tekniikka kevyiden kiviaineslaattojen muodostamiseksi on seuraava: savi kalsinoidaan ja vaahdotetaan ja sekoitetaan hiekkaan, veteen ja sementtiin tietyssä määrin.

Sen jälkeen tuloksena olevaa materiaalia painetaan suljinnopeudella 24-28 vuorokautta. Vanhenemisen takia materiaali hankkii lisävoimaa.

Ceramsite-betonilaatat tuottavat melko suuria kokoja: pituus - noin 40 cm, paksuus - noin 19 cm, korkeus noin 20 cm.

Ne ovat kestäviä ja vakaa, joten ylimääräisten materiaalien kustannuksia ei todennäköisesti tarvita.

Levyseinästä valmistettu seinä on 1,5 paksua tiiliä.

Asennusmenetelmä olettaa, että suurimmat levyt on pinottu laakereiden paikoille ja pienemmät lohkot soveltuvat väliseinille.

Ei ole vaikeaa säätää sardeldi-betonilohkoja omiin käsiinsä - se on helposti leikattava haavasilla ja painaa vähän, joten ulkoasu ei vie paljon valtaa.

Sadebetonin betonipitoisuus on 2,5 MPa, mikä ei ole paljon pienempi kuin tiilenrakenteiden (noin 3,9 MPa) vahvuus.

Kevyiden aggregaattien lämpöjohtavuus - 0,13 wattia.

Tämä on hyväksyttävää garageille ja muille teknisille rakennuksille, mutta jos haluat käyttää laajennettua savea betonia rakentamaan asuinrakennuksen, et voi tehdä ilman eristämistä.

Laajennettujen savimaalien rakentamisen vaiheet

Kevytyhdistelmämateriaalin asentamisen tekniikka ei ole vaikea, joten voit helposti selviytyä tämän omalla kädelläsi.

Seuraavassa annetaan vaiheittainen videokäsky, joka tekee koko prosessista entistä selkeämmän.

Aseta sardelliittibetonilohkot sementti-hiekkalaastiin, jonka paksuuden on oltava vähintään 1 cm.

On tarpeen antaa paikka saumalle (paksuus 1 - 5 mm), joten älä käytä liimaa työhön - tällaista erittäin huokoista materiaalia kuin sardeldiittibetonia, se ei toimi.

Materiaalin asennusmenetelmä on samanlainen eikä se ole riippuvainen siitä, onko yksikkösi ontto tai täytetty sisäpuolella.

Jotta pakkaat materiaalin itse tarvitset seuraavat työkalut:

 • lapio (yksi tai useampi);
 • jossa valmistat ratkaisun;
 • grouting;
 • lasta ja lastalla;
 • tasolla;
 • mittanauha;
 • kumimetsät;
 • romahtamaan;
 • vahvistavaa verkkoa.

Voit ostaa valmiin laastin, joka on välttämätön sardelliittibetonilevyjen asettamiseksi, tai tehdä se omalla kädelläsi. Sekoita seuraavissa mittasuhteissa: sementti (1 osa): hiekka (3 osaa) + 30% vettä.

Sen kulutus on pieni, vaikka kaikki riippuu rakennuksen lopullisesta koosta. Voit laskea sen seuraavasti: moninkertaistaa kulutus rakenteen kuutiokapasiteetin mukaan.

Vahvistetut laajentuneet savirakenteet - välttämätön vaihe.

Vahvistaminen on suoritettava seuraavien vaatimusten mukaisesti: voit käyttää vakioverkkoa, lujitangot tai lasikuituvahvisteita. Rakenne asennetaan 4-6 riviin.

Video näyttää menetelmän savi lohkojen.

Jos valitset lasikuitua, pidä mielessä, että tämän materiaalin panssaroidut vyöt eivät juo hyvin, ja on parempi olla käyttämättä sitä, jos rakennustesi oletetaan olevan vähintään 2 kerrosta.

Kevytrakenteisten tukirakenteiden asentamisen kannalta on tärkeää, ettei kulmien vahvistamista unohda.

Materiaalin hihnan muodossa oleva raudoitus luodaan hieman betoni- tai tiilikattojen alapuolelle, eikä sitä tarvitse tehdä alhaiseksi.

Laakerit ja väliseinät on pystytettävä kerrallaan. Rakennuksen jälkeen on voiteltava vaaka- ja pystysuorat liitokset liuoksella tai vaahtoliimalla.

Säätiön valmistelu

Rakennuksen aloitus on ennen kaikkea käsiteltävä perusta - sen vedeneristys.

Tee se helppoa: sinun on asetettava betoni kerroksella kateaineita, stekloizolaa tai muuta valssattua lattiamateriaalia. Sitten sinun täytyy kiinnittää se pieni sementtilaasti.

Jos haluat tehdä pohjan, se voidaan tehdä seuraavista materiaaleista: tiili tai FSB.

Alla olevassa videossa näkyy lohkon muurattujen kulmien tekniikka.

Tässä vaiheessa tarvitset valmiita sardeldi-betonilohkoja ja puolijalokiviä sardeldi-betonista.

On parasta helpottaa työtäsi ja tehdä tarvittavat kokoiset lohkot sekä laajentaa rivejä tulevan seinän kehällä.

Menetelmä sardelliittibetonilohkon ensimmäisen rivin asettamiseksi on seuraava: sinun tulisi aina aloittaa viitekohdasta - kulmasta.

Jos haluat aloittaa ensimmäisen rivin asettamisen, sinun on venytettävä viiva tai johto lähimpien kulmien väliin - tämä on taso.

Ensin asetetaan täysi rivi ulko- seinää, sitten väliseinät asetetaan. Ja niin, kun jokaisen rivin asennus tehdään siten, että kantava seinä ja väliseinät on pystytetty tasaisesti ja samanaikaisesti.

Jotta vältetään "kylmäsiltojen" lohkojen päissä, aseta ne vaahtomuovia (noin 50 mm paksuilla) suorakulmioilla.

Tarkista jokaisen rivin rakentamisen jälkeen tasojen taso, koska kevyiden aggregaattien pallot eivät ole samat ja hieman erilaiset.

Rivien reikien täytyy sulkea liuos ja katkaista ylimääräiset palaset hiomakoneella tai haukalla.

Loppun jälkeen laajennetun savibetoniseinän koko kehä on suljettu vahvistetulla verkolla tai vahvikkeella (halkaisija - 10 mm). Tämä tulisi tehdä 2-3 riviä kohden.

Liima tai laasti tulee levittää rakenteen päälle, sitten seuraava rivi voidaan asettaa. Älä unohda, että solmitut ja lusikkaat rivit on vaihdettava, eivätkä ne laita niitä peräkkäin.

Asenna materiaali muistaa, että lohkot on kiinnitettävä toisiinsa räpyttämällä siten, että niiden väliin on tilaa 5 mm.

Pussien välissä sinun on jätettävä ratkaisu - siitä voit tehdä sauman 10 mm: n päähän Mutta tämä on tehtävä nopeasti, jotta ratkaisulla ei ole aikaa koventaa.

Sen jälkeen, kun seinä on asetettu, sen pinnalle on tehty vahvistus (vahvikenauha). Vahvistus luo lisäseinämän lujuutta.

Kaikki slaydite-betonin asettamisvaiheet sekä seinän vahvistaminen voidaan tehdä helposti omilla käsillä ilman asiantuntijoiden osallistumista. Varojen kustannukset ovat melko pienet.

Rakennuksen tärkein asia, niin että menetelmää ja tekniikkaa munimisen havaittiin. Älä myöskään unohda tärkeitä elementtejä - kuten vahvistamista ja saumojen syntymistä.

Käytä videon ja valokuvan ohjeita työn aikana ja lopulta saa korkealaatuisia kestäviä seiniä, jotka kestävät yli kymmenen vuotta.

Slaydite lohkojen asettaminen: yleiskatsaus prosessitekniikkaan ja työntyyppeihin

Valitsemalla materiaalia seinien rakentamiseen, varmasti monet kehittäjät ajattelivat itsensä muotoilun mahdollisuutta. Tässä artikkelissa puhumme teknisesti seinien rakentamisesta laajennetun savibetonilohkon avulla.

Niin, slaydite lohkojen sijoittaminen: mikä on tämä prosessi?

Mikä on keramitilohkoja

Ensinnäkin on syytä ymmärtää, millaista materiaalia se on, mitä ominaisuuksia ja ominaisuuksia se hallitsee ja miksi tuotteiden soveltamisala riippuu.

Laadun ja ominaisuuksien pääindikaattorit, raaka-aineiden koostumus

Laajennettu savibetoni valmistetaan sementin, veden, hiekan, laajennetun saven ja erityisten lisäaineiden seoksesta. Sementti antaa lujuutta, ja laajennettu savi antaa tuotteen helppouden ja lämmönkestävyyden.

Shungizite, hohkakivi ja kuona sora, algoporiitti voi myös toimia täyteaineena. Nämä materiaalit voivat vaikuttaa tuotteen viimeisiin ominaisuuksiin.

Harkitse taulukon käyttämistä laajennetun savibetonin materiaalin pääominaisuuksista.

Laajennettujen savilohkojen ominaisuudet:

Tällaiset arvot kykenevät tarjoamaan rakennukselle korkean kyvyn ylläpitää lämpötilaa, mikä puolestaan ​​säästää hieman eristyksestä ja tulevaisuudessa rakennuksen lämmityksestä.

GOST-järjestelmän mukaan ulkoisten seinien rakentamisen tuotteiden rouhituskestävyyden ei pitäisi olla alle 25 kierrosta.

Vahvuusindikaattorit ovat riittävät rakennusten rakentamiseen, joiden korkeus on korkeintaan 12 metriä.

Lisäksi keramiittibetoni on ainoa kevytbetoninen materiaali, jota käytetään perustusten rakentamisessa.

Muussa tapauksessa kosteusaltistus voi vaikuttaa haitallisesti tuotteisiin, mikä heikentää niiden suorituskykyä.

Materiaalien lajit ja laajuudet

Claydite ja sen tuotteilla on useita luokituksia, jotka perustuvat tiettyihin laatuindikaattoreihin tai tiettyihin tekijöihin. Harkitse niitä taulukon avulla.

Laajentuneen saven tyypit ja siitä valmistetut materiaalit, niiden soveltamisala:

Vihje! On kestävämpi sardeldiitti. Sen tiheys voi nousta 2000 kg / m3. Se valmistetaan pieninä erinä ja pääasiassa tilauksen mukaan.

Sitä käytetään väliseinien ja seinien rakentamiseen.

Se on hyvä lämmönjohtavuuden indikaattori, joka kykenee tekemään rakennuksen lämpimän.

Käytetään usein yksityisten talojen rakentamiseen, jopa 2-3 kerrokseen.

Olohuoneen luonne voi olla erilainen, sen saa vapauttaa läpiviennillä ja läpäisemättömillä rei'illä.

Käytetään seinien ja väliseinien rakentamiseen, jotka tarvitsevat lisäkoristelua.

On myös syytä huomata, että kulmat voivat olla sekä suoria että pyöreitä tuotteissa. Päitä voidaan leikata urien, harjojen ja urien läsnäololla.

Tuotteiden värejä voidaan monin tavoin muuttaa ominaisuuksien lisäksi, ja tämä on johtanut materiaalin suosioon.

Tuotteiden ja rakennusten etuja ja haittoja

Ennen kuin ymmärrät, mikä on sardeldi-betonilohkojen muurausseinä, kannattaa tarkastella tämän tyyppisen materiaalin tärkeimpiä etuja ja haittoja.

Aloitetaan ammattilaisten kanssa:

 1. Tärkeä etu on kevytrakenteisten lohkojen hinta. Ne ovat suhteellisen edullisia ja saatavana monille kuluttajille.
 2. Suuri indeksi palonkestävyydestä takaa rakenteen kestävyyden.
 3. Materiaalin lujuuden, tiheyden ja lämmönjohtavuuden suhde on varsin kilpailukykyinen. Tuleva rakennus on turvallinen ja lämmin.
 4. Ympäristöystävällisyys ja palonkestävyys ovat merkittävä etu.
 5. On syytä korostaa sitä, että sardeldi-betonilohkot eivät kutistu.
 6. Suurten mittojen ansiosta rakennuksen nopeus on suuri.
 7. Korkean höyryn läpäisevyyden aste auttaa luomaan suotuisan sisäilmaston.
 8. Hyvä äänieristyskyky.
 9. Keraamilohkolla ei ole biologisia vaikutuksia.
 10. Mahdollisuus tehdä tuotteita omalla kädellä on melko painava argumentti kehittäjille, jotka haluavat valita nämä tuotteet. Prosessi ei ole monimutkainen eikä vaadi suuria menoja. Tarvitset ohjeet ja vähimmäisetäiset työkalut ja materiaalit.
 11. Slaydite-lohkojen asettaminen omilla käsillä ei myöskään ole vaikeaa. Lähes kaikki voivat tehdä sen ilman asiantuntijoiden apua.
 12. Pienet painotuotteet vähentävät rakennuksen pohjan kuormitusta.
 13. Materiaalin vahvuudet voivat myös johtua siitä, että kiinnittimet kiinnitetään helposti laajennetun saven seinämään. Ei ole välttämätöntä hankkia erikoistuneita laitteistoja vertailussa, esimerkiksi solukerroksella.

Haitat ovat seuraavat:

 1. Hygroskooppinen materiaali. Claydite pystyy imemään kosteutta, se tarvitsee suojaa sen vaikutuksilta. Muussa tapauksessa seuraukset voivat olla hyvin negatiivisia, materiaalin ominaisuudet vähenevät merkittävästi. Ensinnäkin se koskee tuotteiden lujuutta ja roiskeita.
 2. Kevytrakenteiset lohkot eivät ole niin helppoja käsitellä. Niitä on paljon vaikeampaa leikata tai leikata, toisin kuin esimerkiksi kaasu- ja vaahtosbetoni. Tämä johtuu tuotteiden hankaavista ominaisuuksista.
 3. Lohkot pelkäävät mekaanista vaikutusta. Tämä on erityisen ilmeistä tuotteiden kuljetuksen aikana ja suoraan asennuksen aikana.
 4. Käsityön läsnäolo vaikuttaa erittäin kielteisesti materiaalin maineeseen. Kuluttaja uhkaa ostaa heikkolaatuisia tuotteita.

Vihje! Ostaessasi tuotteita, tarkista aina myyjien (toimittajien) tuotteiden laadunvarmistusten saatavuus. Tämä sulkee käytännössä mahdollisuuden ostaa sellaista materiaalia, joka ei täytä teknisiä vaatimuksia.

Muuraustyöt

Ja nyt on aika harkita, mikä on laajennettujen savibetonielementtien oikea asentaminen?

Tarpeelliset työkalut ja materiaalit

Työn aloittamiseksi sinun on ostettava seuraavat työkalut ja materiaalit:

 1. Rakennustaso;
 2. Betonisekoittimeen vaivauslaastille, jos tehdään päätös seoksen valmistamiseksi itsenäisesti;
 3. Kauha tai muu säiliö liimakoostumuksen valmistamiseksi, jos päätetään rakentaa lohkojen seinää liimalla;
 4. romahtamaan;
 5. Kumi-vasara;
 6. Johto-prichalku;
 7. lapio;
 8. kyynärpää;
 9. lastalla;
 10. Bulgaria;
 11. Viistetty lasta;
 12. Telineitä voi vaatia.

Ostaessasi liimaa, sen erä tehdään ohjeiden mukaisesti. Pinoamislohkojen vakiolaasti koostuu vedestä, hiekasta ja sementistä. On pidettävä mielessä, että mitä suurempi seoksessa oleva hiekka on, sitä vähemmän kestävä se on kiinteytymisen jälkeen.

Esimerkiksi jos tulevan laastin merkki vastaa M25: tä, sementin ja hiekan välisen suhteen tulisi olla 1 - 5. M50: llä, 4: llä ja vastaavasti M75: llä, 1-3: lla.

Kiinnitä huomiota! Sementtiä suositellaan käyttämään merkkejä, jotka eivät ole pienempiä kuin M400.

Valmistusprosessi on seuraava: vettä kaadetaan betonisekoittimeen, sementtiä ja hiekkaa lisätään oikeaan suhteeseen. Kaikki huolellisesti sekoitetut.

Kun vaivaaminen tulee harkita:

 • Valmistus on tehtävä välittömästi ennen muuraustyötä;
 • Liuos asetetaan nopeasti noin 1,5 - 2 tunnin kuluttua, joten suurta määrää sitä ei suositella kerralla;
 • Seoksessa ei saa olla kokkareita, se ei saisi olla liian nestemäistä;

Kun kaikki työkalut ja materiaalit ovat valmiita, siirry suoraan muuraustyöhön.

Tuotteen muotoiluvaihtoehdot

Laajennettujen savilohkojen muuraus voidaan tehdä käyttäen yhtä menetelmää:

 • Puolilohko. Tämä on hyvä vaihtoehto kodinrakennusten tai mökkien rakentamiseen. Lohko asetetaan pitkin reunaa pitkin pohjaa. Rakennetta suositellaan eristettäväksi, koska seinämän paksuus on pieni.
 • Muuraus yksi leveä leveä. Tämä on yleisin muurausmuoto. Sitä käytetään yksityisten talojen, autotallien rakentamiseen. Rakentamisprosessissa tuotetaan vaihtelevia lusikka- ja hammastustasoja. Eristeen paksuuden tulisi olla vähintään viisi senttimetriä.
 • Laajennettujen savibetonielementtien asennus. Tämäntyyppistä munintakoetta varten on tunnusomaista tuotteen kerrosten väliset aukot, jotka seinän rakentamisprosessissa täytetään eristyksellä.

Tämä vaihtoehto rakennettaessa seinämiä, joissa on samanaikainen eristys, suositellaan, kun ulkoseinät asetetaan tiilien avulla. No muuraus on erittäin tehokas tapa pitää rakennus lämpimänä.

Olet kiinnostunut sardeldi-betonilevyjen kunnostuksesta - alla oleva video auttaa tätä.

Yleiset periaatteet ja perusvaiheet

Prosessiin liittyy useita vaiheita. Harkitse niitä taulukon avulla.

Tekniikka: keraamisten betoniseinien seinämien asennus: