Tiilipaikka kahdessa tiilessä

Tässä artikkelissa kuvataan, että yksi tiilimuodostusmenetelmistä - joka sijoitetaan 2 tiiliin - on asianmukaisella suoritustasolla tärkein useimmille rakennuksille. Rakenteen kestävyyden ja voimakkuuden takaamiseksi on suoritettava sopiva pätevyys - tai tarkka seuraaminen vaiheittaisten ohjeiden mukaan.

Tiilien valinta on erittäin tärkeää rakenteen ominaisuuksille - valinta riippuu ennen kaikkea rakennuksen toiminnallisesta tarkoituksesta sen ilmasto-olosuhteissa, joissa sitä käytetään. Tavallisesti on suositeltavaa käyttää vakiokokoisia tuotteita (korkeus 65 mm); vähemmän käytetty sakeutettu tiili (korkeus - 88 mm).

Maalatilojen tapoja

ratkaisu

Muutamia sanoja ratkaisusta. Seos sisältää välttämättä sementin välttämättömänä osana. Lisäaineina käytetään hiekkaa, kalkkia, savea. Jokaisella seoksella on omat positiiviset ja negatiiviset ominaisuudet.

Suosituin laasti on sementti. Erittäin kestävä, jolle on ominaista korkea jäykkyys. Se toteutetaan tietyssä määrin hiekan ja sementin seoksesta (yleensä 1: 3).

Sementti-saviastian lujuusominaisuudet ovat jonkin verran pienemmät, mutta ne ovat silti riittävät pienikokoisten rakenteiden rakentamiseen. Savi otetaan käyttöön yhtä suuressa määrin sementin kanssa.
Sementti-kalkki. Niitä käytetään rakenteiden rakentamisessa, kun työn aikana vaaditaan plastisuutta ja tarttuvuutta (erinomainen tartunta tiilipintaan).

Kalkkikivien vähäinen lujuus vie ne kotimaisen ja ammatillisen rakentamisen ulkopuolelle, koska ne ovat vähäisiä ja jopa haurasta. Etukäteen mainittavaa etua - matala lämmönjohtavuus.

Viime vuosina teollisuus tuottaa suuren määrän valmiiden seosten nimiä. Niiden käyttö on perusteltua vain suhteellisen pienelle työlle - kaikissa muissa tapauksissa niiden käyttö ei ole toivottavaa.

Kahden tiilen asettamisen suhteen vain sementti-hiekkalaastaria pidetään - optimaalisena ja suosituimpana vaihtoehtona, vaikkakin muiden laastien käyttöä ei suljeta pois.

Muuraustyöt

Järjestelmän asettaminen 2 tiiliin edellyttää materiaalin sijoittamista vaakasuorille riveille. Tällöin on otettava huomioon rakenteen mitoitusparametrit, sen tarkoitus ja suunnittelukuorma. Lisäksi termofysikaaliset tekijät on otettava huomioon. Seinämän kokonaispaksuus on plus, joka perustuu tiilen ja laastikerroksen mitoitusominaisuuksiin.

Rakenteen lujuusominaisuudet ovat suorassa yhteydessä sidoskuvion valintaan, joka muodostuu pituus- tai poikittaissuunnassa. On otettava huomioon se, että harkittua munintavaihtoehtoa liittyy merkittävään painetta tukirakenteisiin (perustus), joten silloin kun valitset tällaisen menetelmän, sinun on ensin huolehdittava riittävän vahvuudesta. Vahvistettu säätö on suositeltavaa.

Poikittainen ja pituussuuntainen ligaatio

Pystysuuntaisten saumojen poikittainen ligaatio on vuorottelevia lusikoita ja päinvastoin - muurauselementit siirretään puoleen koostaan. Tällä menetelmällä voidaan saavuttaa dynaamisten kuormitusten tasainen jakautuminen sekä vähentää termisen muodonmuutoksen riskiä.

Pystysuorien pituussuuntainen ligaatio suoritetaan pinoamalla Bonder-rivit, mikä on tehokas tapa suojata rakenne ulkoisilta vaikutuksilta, voi merkittävästi lisätä rakenteen lujuutta. Tiilien sijoittaminen kahteen tiiliin, jotka suoritetaan saumojen pituussuuntaisten sidosten avulla, takaa rakenteen ennenaikaisen tuhoutumisen varalta.

Tiilen muninta

Pakkaus rakennusmateriaali asetetaan valmistettuun liuokseen sängyllä tai lusikalla. Muurausmateriaalin paksuuden on vastattava puolen yhden tiilen pariton tai parillinen määrä. Rakenne kiinnitetään jollakin seuraavista kostutustyypeistä:

 • Yhden rivin (ketju). Se suoritetaan peräkkäin lusikan ja puristinrivin vuorottelumenetelmällä. Sitä käytetään pääasiassa tapauksissa, joissa jälkikäsittelyä vastapäätä oleva tiili ei ole suunniteltu;
 • Kolmerivinen. Sitä käytetään seinien, pylväiden ja pilarien rakentamiseen - joiden paksuus on enintään 100 cm. Sopii pylväspohjien pystyttämiseen lattialokissa - vahvuus ja stabiilius ovat hyvin suuria;
 • Monikaistaisissa. Lusikan rivin ligaatio suoritetaan. Toista joka kuusi riviä. Jokaisen peräkkäisen rivin ulompi mittarilinja - toisesta kuudennesta - asetetaan lusikkaussarjoihin, ja pukeutuminen suoritetaan seitsemännessä rivissä kilometrin päässä repeämisestä.

Muuraus kaksi tiiliä (järjestelmä)

asennus

Asennusmenetelmän valinta tehdään tekijöiden yhdistelmästä riippuen: estetiikan vaatimukset (rakennuksen etuosan ulkonäkö), liuoksen ominaisuudet, ilmakehän kosteustaso ja käytetty materiaali, seoksen plastisuus (liuos).

Tällaiset menetelmät kuten tiilen asettaminen ovat mahdollisia (jos liuos on riittävän muovinen); prprytyk (trimmauksella tai ilman).

säännöt

Pakolliset muuraussäännöt sisältävät seuraavat kohteet:

 • puristusvoima on suunnattava vaakasuoraan tai kohtisuoraan muuraukseen;
 • muurauksen ensimmäinen ja toinen järjestys on pidettävä kohtisuorassa itsensä ja tason välissä ja myös kohtisuorassa tasoon nähden;
 • muurauksen yläosan kuormitus jakautuu tasaisesti kahden alavirran elementtien väliin.

Käytännön neuvoja

Kuten jo mainittiin, materiaalin valinta sekä tiilien asettaminen riippuvat paljolti rakennuksen toiminnallisesta tarkoituksesta. Esimerkiksi yhden kerroksen laatikon pystyttämiseen käytettävä rajoitettu aikaväli sisältää usean ligaatiomenetelmän käyttämisen. Tällöin rakentaminen kestää noin kaksi kuukautta.

Rakenteiden vahvistaminen kahdessa tiilessä

Vaativimmille asiakkaille tarvitaan erilainen lähestymistapa: on varmistettava korkealaatuisten tiililajikkeiden sijoittaminen rakennuksen alaosaan (käytetään korkeampaa laatua), ja rakenteen yläosassa on vähemmän kestäviä tuotteita. Alempi taso on pystytetty käyttämällä ketjumuuria. Toisessa kerroksessa voit käyttää taiteellista muurausta - suhteellisen matala kuorma antaa sinulle mahdollisuuden käyttää joitakin design-herkkuja - sanoa, asettamasta tiiliä ruutupiirroksessa.

Tiilimuuraus kahdessa tiilessä

Rakentaminen tiili tulee suosittu 2 tiiliä. Tämä menetelmä on ainutlaatuinen sen vahvuus ja kestävyys. Ennen töitä suosittelen tutkia kaikentyyppisiä kaksoisseinämistä ja saumojen ligaation erityispiirteitä. Prosessissa käytetään useita tiililohkoja. Tämän tyyppisen rakentamisen päävaihe on järjestelmän luominen ja alustavat kustannuslaskelmat.

Tyypit munat 2 tiiliä

Työkalut minkäänlaiselle tiilenmurskaudelle ovat samat. Käytän seuraavia tiilimuodostusmenetelmiä:

 • Phillips. Laita ensin 3 riviä, jotka on leikattu saman lusikan jälkeen. Tällainen sykli toistetaan niin monta kertaa kuin on tarpeen.
 • Ketju. Helpoin ja edullisin seinärakenne. Laita ensin kaksi rinnakkaista linjaa. Jokainen seuraava rivi on kiinteä yhdensuuntainen edellisen kanssa ja se on siten kiinnitetty muurauslaastilla. Tikkaiden järjestelmä on saavutettava 3 cm: n poikkeama.
 • Art. Käytetään koristeellisiin tarkoituksiin ja käytä vastaavia lohkoja. Tällä tavoin seinämien muodot muodostuvat seinämille. Kiinnitä huomiota tällaisen rakennuksen korjaamiseen. Rakennuksen aikana käytetyn materiaalin paksuus on tärkeä.
 • Yksi rivi Tässä tapauksessa valitaan yksi rakennetyyppi, jonka muodostaa tikkaat alimmalta riviltä yläriville. Useimmiten käytän tällaisia ​​laitteita aidojen rakentamiseen.
 • Multi-rivi. Vaihtoehto ketjunäkymälle, jossa on samanlaisen vaihtoehdon alempi rivi, ja seuraavassa yhden ja puolen tiilen siirtymistä. Kolmannesta kuudenneksi kerrokseksi sisäinen ontelo sijoitetaan sidottuun tapaan.

Jokaisella menetelmällä on omat muurausominaisuudet ja raaka-aineiden kulutus. Asiantuntijat suosittelevat ennen rakennustyöt rakennuksen tarkoituksen määrittämistä ja rakennuksen suunniteltua rakennetyyppiä.

Mikä on tarvittava materiaali?

Tiilen muninta tehdään kolmen tyyppisten tiililohkojen avulla:

Raaka-ainekustannukset

Materiaalin määrä riippuu tulevan rakentamisen koosta. Monikerroksisten rakennusten rakentamisen aikana lohkojen laskeminen tapahtuu suurina määrinä, mikä vaikuttaa korkeuteen. Jos rakennussuunnitelma on pieni talo, kustannukset ovat vastaavasti pienemmät. Käytettävän materiaalin ulkoasu riippuu valitusta tyypistä. Unary tiilet ovat pieniä, tarve on suuri, verrattuna kaksinkertaiseen tiiliin.

Järjestelmä ja kulmien asettaminen

Asettelu kahdessa tiilessä riippuu valitusta menetelmästä. Erityistä huomiota kiinnitetään kulmien rakentamiseen. Asiantuntijat pitävät tätä yhtenä vaikeimmista rakennusvaiheista. Kulmat on sijoitettu seuraavasti:

 1. Pinottu perusrivi tychkovym tavalla.
 2. Seuraavat rivit on kiinnitetty tavanomaisten muurausseinien avulla.
 3. Rakennettujen elementtien pukeutuminen.
 4. Käytä lusikka-menetelmää yläkerrosten asettamiseksi myötäpäivään.

Tällaisella järjestelmällä kulmien paksuus kasvaa ja rakennuksen tulos tulee kestävämmäksi. Tällaista prosessia ei havaita ainoastaan ​​kulmavälialueella, vaan myös kahden tiilen alueella lähellä. Tämä auttaa saavuttamaan talon seinien maksimaalisen lujuuden. Seinien pystyttämisen aikana alkuperäiset rivit on vuorattu ristikkäisellä kerroksella käyttäen vahvuutta. Jäljellä olevat rivit asetetaan suunnittelua ajatellen. Toisissa kerroksissa ja edellä on suositeltavaa käyttää ketjutettua piiriä 5 riviä ja edelleen yleisesti hyväksyttyjen kuvioiden mukaisesti. Tämän seurauksena laiturin on oltava vahva, ylimpien kerrosten paino pudota siihen. Tällöin pystyt pystysuoraan kahdessa rivissä ketjun muurauksessa ja ristin jälkeen.

Miten asetetaan 2 tiiliä

Monien vuosisatojen ajan rakennusta on käytetty tiiliä, ja sen suosio kasvaa joka vuosi. Seinien asentaminen pitkäksi ajaksi oli mahdollista vain eliteistaloissa Hinnoittelupolitiikka oli erittäin ankara, mutta 1800-luvulla tekniikka parani, niin että materiaali tuli kaikkien saataville.

Monirivisen muurauksen rakenne kahdessa tiilessä.

Perustiedot

Huolimatta kaikista ihmisen kehitystä seuranneista NTP: stä ja NTS: stä käytännössä vain kaksi täysin ympäristöä säästävää materiaalia - puuta ja savea. Tästä syystä tiiliä ja puuta 2000-luvulla käytetään paljon useammin kuin monoliittia, pulttia, kaasua ja vaahtoa yhdistettynä.

Tiilikokoja GOST: n mukaan.

Tiili on valmistettu savesta syvän paahdon menetelmällä, jonka takia tällainen korkea fyysisen lujuuden ja kemiallisen kestävyyden erilaisiin vaikutuksiin saadaan. Tavallisesti fyysiset mitat ovat 250 * 120 * 65 mm ja paino on 3,5-3,8 kg. Jotkin valmistajat voivat kuitenkin muuttaa olosuhteiden tai henkilökohtaisten mieltymystensä mukaan tuotteidensa mittasuhteita mukauttamalla tiettyihin tavoitteisiin (edessään on jo suurempi ja klinkkerin suhteellinen väheneminen). Massa puolestaan ​​voi myös nousta tuotemerkin mukaan.

Merkki on osoitus aineen kestävyydestä 1 cm2: n paineessa. Käytettävät vaihtoehdot vaihtelevat m60: sta m350: een. Kun fyysinen vastus on vähentynyt, hinta myös laskee, mutta käyttöalue on huomattavasti kapeampi. Rakentamisen aikana hankitaan usein useita vaihtoehtoja, jotta voit säästää eikä heikentää laatua. Joten rakentaminen talon 3 kerrosta pohjassa menee m300, seuraava m250 ja viimeinen mahdollinen M60.

Tiiliseinien asentamiseen on vain kaksi vaihtoehtoa:

Laying kuvio kahdessa rivissä: 1 - lusikka rivi, 2 - butt rivi, 3 - offset pystysuorat liitokset.

 1. Lozhkovyn tapa. Se on säädetty siten, että sivu 250 * 120 on suunnattu selaimeen.
 2. Taivutusmenetelmä. Se on sijoitettu siten, että sivu 120 * 65 on suunnattu selaimeen.

Molemmat vaihtoehdot vaihtelevat lähes aina, mutta poikkeuksellisissa tapauksissa.

Useimmiten muninta on kahdessa tiilessä, koska ihanteellinen lujuus ja erittäin korkea lämpöeristys. Kaikki muut laskelmat tulevat materiaalin alustasta (kuivasta) 480 kappaleesta. per 1 m3, mutta etukäteen sinun on aina tehtävä nämä laskelmat välttääkseen tarpeettomia ylimääräisiä maksuja, mutta ei myöskään tule lähteä tehtaalle joka päivä tiilen päälle.

Asetteluvaihtoehdot 2 tiiliä

Rakennetyypistä riippumatta aina käytetään samoja työkaluja ja materiaaleja:

 • keraaminen tiili;
 • sementtiliuosta (1 osa sementistä, 3 hiekkaa ja vettä niin paljon kuin kestää);
 • sekoittimella (betonisekoittimella);
 • lapio;
 • lapio;
 • insinööri lapio (sementti);
 • lastalla;
 • lastalla;
 • tasolla;
 • leikkuri (liitokselle).

Ennen kuin aloitat työtehtävän, sinun on harkittava huolellisesti kaikkia kahden tiilen nippuja. Yhteensä on 5 vaihtoehtoa:

Suorat seinämät, joissa on kulma- ja seinärajoitukset 2-tiiliä varten.

 1. Phillips. Melko monimutkainen nippu, joka sallii vuorotellen tychkovyn ja lusikan tiilen ensimmäisellä rivillä. Niinpä esim. Aluksi 2 tiilet asetetaan sidotulla tavalla, jota seuraa välittömästi 2 tiiliä, jonka jälkeen sykli alkaa uudelleen. Ajoittain havaittavissa oleva puoli on säädetty yksinomaan lusikan menetelmällä, joka on harhaanjohtava, mutta itse asiassa tällainen askel vaikeuttaa voimakkuutta. Työskentely porrastetussa järjestyksessä on sinänsä erittäin vaikea, mutta se antaa suurimmat lujuusindikaattorit, minkä vuoksi jopa suunnattu purkaminen voi usein olla hyvin vaikeaa.
 2. Ketju. Yksinkertaisin ja kaikkien aloittelijoiden käytettävissä, koska sitä käytetään useimmiten töissä. Aluksi seinälle on sijoitettu 2 rinnakkaista viivaa, jonka jälkeen niiden välinen tila on jo suljettu. Sisäisen tilan täyttyessä jokainen seuraava rivi on kohtisuorassa edelliseen verrattuna, mutta on vältettävä pystysuorat liitokset, koska tällaiset paikat tulevat välittömästi heikoksi. Tästä johtuen sisäreunoilla on tavallisesti 3 cm: n poikkeama, joten rivit alkavat vaihtaa tiettyyn sekvenssiin.
 3. Multi-rivi. Seinien muodostaminen on vaihtoehtona ketjun variantille, mutta todellisuudessa ero on varsin merkittävä. Alarivi alkaa samalla tavalla, seuraavaksi siirretään 1/2-tiiliä, ja 3-6 sisäinen ontelo asetetaan yksinomaan bonder-menetelmällä. Täällä voit tehdä pystysuoria saumoja, mutta jos onnistut välttämään niitä (laita tikkaat), tulos on kunnollinen. Sinun ei pitäisi edes toivoa, että tällainen asentaminen kestää vakavan etutehon, minkä vuoksi sitä käytetään tavallisesti laituriin, jossa se selviytyy velvoitteista, jotka aiheutuvat bangiin. pystysuorat kuormat ovat vakioita.
 4. Art. Tätä vaihtoehtoa ei säännellä, koska Sitä käytetään yleensä koristetarkoituksiin ja koristeellisiin tiiliin. Sen avulla voit muodostaa seinille mielenkiintoisen kuvion, joka miellyttää silmää monien vuosikymmenien ajan. Meidän on kuitenkin muistettava, että se on erittäin vaikea purkaa. Yleensä käytetään jonkin näistä vaihtoehdoista.
 5. Yksi rivi Valitse yksi muurausmuoto, joka menee tiukasti 1: stä viimeiseen tiiliin. Voit esimerkiksi ottaa tychkovy-menetelmän, joka menee tikkaiden muodossa alemmasta yläriville. On tärkeää noudattaa pystysaumojen sääntöä, koska muuten voidaan saada täysin luotettavia rakennuksia. Useimmiten käytetään aidassa, koska se ei vaadi edes pienintäkään alustavaa käytäntöä.

Riippumatta valituista vaihtoehdoista, muurien paksuus pitää aina parametrit 60 cm: n jälkeen Seinässä olevat neljä rinnakkaista tiiliä (lusikan menetelmä), ottaen huomioon laastin, ovat täsmälleen 60 cm ja 2 (liimattu) - 55, mutta sinun on säädettävä, jotta se ei vahingoitu.

Yleisversio kulmien asennuksesta

Seinien kulmien rakentaminen on vaikein hetki, joka vaatii erityistä huomiota. Tiilimuurien vaihto on aivan alku, mutta työ on melko yksinkertainen:

Nurkkien asettaminen.

 1. Aluksi perusrivi on asetettu tychkov-tavalla, ja vain ensimmäiseksi tarvitset lusikan variantin.
 2. Asennusmenetelmä on identtinen seinämän pääosan kanssa. Kääntäessäsi, tarkista liitoksen mahdollinen.
 3. Kaikki tiilet asetetaan myötäpäivään. Yksinkertaisin sarja, mutta tarkkuus ei saisi laskea.
 4. Identtinen 2.
 5. Identtinen 1.

Seinien tällaisen asentamisen järjestelmä kasvattaa hieman paksuutta kulmissa, mikä lisää voimaa (kaksi kulmureittiä kulmassa lisää voimaa 1,5 kertaa). On erittäin tärkeää tarkkailla sijoittamista paitsi suoraan nurkassa, mutta myös kahden tiilen etäisyydeltä siitä, jotta seinien ihanteelliset lujuusominaisuudet saadaan aikaan.

Rakennusten ja rakenteiden rakentaminen

Useimmin tällaisia ​​tiilimuurauksia käytetään asuinrakennusten seinissä, joiden paksuuden ei pidä ainoastaan ​​suojata fyysisesti, vaan myös estää lämpötilaa tunkeutumaan sisään. Täällä on myös seurattava paitsi laitetta ja oikeaa järjestelmää, jota käytetään kaikilla alueilla, mutta myös tiilien oikea kulutus.

Järjestelmän asettaminen aidan.

Jos kyseessä on yksikerroksinen rakennus, voit käyttää monirivisysteemiä, Sen avulla voit järjestää erittäin nopean prosessin. Niinpä pieni talo 8 * 10 2-3 henkilöä pystyy rakentamaan uudelleen vain 2 kuukautta, jonka jälkeen on jo asennettava katto ja sisustus.

Mutta kaukana aina yksikerroksisista rakennuksista pitävät ihmiset, etenkin hyvinvointi. Siksi samalla seinien leveydellä täytyy rakentaa massiivisempi ja laadukas rakenne. Sinun täytyy ostaa korkeimman luokan materiaali perusta, vaikkakin korotuksella voit antaa hieman helpotusta.

Alemman tason osalta käytetään vain ristiin asennusta, koska se takaa koko rakenteen luotettavuuden, vaikkakin monimutkaisimmaksi. Toisessa kerroksessa (yhteensä 2-3 kerrosta) voit käyttää ketjun vaihtoehtoa ja ylhäältä - mitä tahansa haluat. Tällöin myös seinät on rakennettava erittäin luotettaviksi, sillä talon massiivinen rakenne painostaa niitä vähintään ulkoisten seinien päälle.

Työnnä aidat

Jotkut uskovat, että tällainen paksuus aidat on tarpeeton, mikä tekee niistä 2-4 kertaa ohuempi. Mutta jo 5-10 vuotta, he ovat vakuuttuneita siitä, että jopa niiden kulmakierteet osoittautuvat melko heikoiksi altistuessaan kohoaville maaperäille (vaikutukset säätöön aiheuttavat seinien jännitykset) tai satunnaiset fyysiset vaikutukset. Tästä syystä kaikki lopulta laittaa tarkasti paksu suojarakenteita.

Aita ei ole pelkästään talon luotettava suoja vaan myös kasvot, joten sinun on luotava luotettavin rakenne, jättäen samalla täydellisen ulkonäön. Tästä syystä tiiliketjun ligaatiota käytetään melkein aina, mutta toisinaan ristiversiossa on laimennoksia. Liitettä käytetään aina korostamaan suunnittelun tarkkuutta.

Joskus on tarpeen muodostaa uusia haaroja, joiden paksuus on identtinen, mutta turvallisuuden marginaalia tarvitaan eniten. Useimmiten ne synnyttävät turvapisteitä ja korjauspaikkoja, ts. paikoissa, joilla on suuri todennäköisyys onnettomuudesta. Suunnittelun vahvistaminen lisää vain käsien työtä ja vie aikaa, mutta ei taloudellisesti vaikuta.

Sivarakenteet

Harvat ihmiset rajoittavat itsensä rakentamaan talon omalla alueellaan, koska Käytössä on vielä paljon maata. Näin ollen paikan päällä esiintyy jonkin ajan kuluttua navetta, kana- kooppi, navetta, vakaa, senitza ja puutalo, autotalli ja paljon muita vaihtoehtoja, jotka voidaan järjestää omilla kädillä. Kaikki rakennukset eivät tarvitse niin paksuja seiniä, koska joskus ne palvelevat vain rajaamaan vyöhykkeitä (jopa säätiöstä tulevat halkeamat eivät vaikuta tulevaisuuden suorituskykyyn).

Kun kehitetään eläinten ja kotieläinten rakennuksia, on parempi tehdä luotettavia seinämiä, jotka eivät vahvaan maanjäristykseen mennessä romahtaa yhtäkkiä (erityisesti hevosille, koska hevoset rikkovat usein seinämiä sorkonsa kanssa). Kylpyammeissa on mahdollista käyttää vain yhden rivin muurauksia, koska ne ovat voimakkaimpia olemassa olevia, ja kuorma ei ole pelkästään fyysinen, myös korkeiden lämpötilojen kosteus vaikuttaa. Jokainen tällaisista rakennuksista perustuksen täydellisen kovettumisen jälkeen rakennetaan muutaman päivän sisään, ja viivästykset voivat johtua vain koosta.

Päinvastoin kuin yleisesti hyväksytty mielipide, on tärkeää käsitellä kaikkia kiinnitettyjä sivurakenteita, koska niissä esiintyy usein tapauksia. Paksut seinät ja hyvä pohja voivat helposti estää useimmat niistä.

Yhteenvetona

Aineiston hankinnan aikana tulee aina olla yhtä paljon tiilisiä kuin se olisi käyttänyt työskenneltäessä kuivana (ilman liuosta). Syy tähän on melko yksinkertainen - ratkaisu vähentää materiaalien kulutusta, mutta jokaiselle riville on tarpeen leikata useita kappaleita niin, että ne pysyvät täydellisesti ja matkan varrella osa materiaalista menee taisteluun. Siten tallennetut muutamat 1 m3: n yksiköt toimivat romun sisältämän materiaalin kompensoimiseksi.

Ennen työn aloittamista sinun tulee aina arvioida vähintään seinien kuormitus.

Tämä mahdollistaa kaiken työstämisen oikein, ja tuloksena oleva rakenne ei kestä vielä 1 vuosisataa.

Laying tiilet kahdessa tiilissä: perussäännöt ja laskentamenetelmät, saumojen ligaatiojärjestelmä

Tiilien sijoittaminen kahteen tiiliin vaatii pätevyyden, jonka avulla voit rakentaa vahvoja ja kestäviä rakenteita. Laadukkaiden rakennusmateriaalien valinnassa kiinnitetään huomiota muurauslaastin valmistukseen, noudattaen niiden lisäysjärjestystä panostusprosessissa.

Rakennustiilien ominaisuudet

Tiili on yleensä säännöllisen suuntaissärmiön muotoinen, siinä on 6 tasaista reunaa, joista jokaisella on oma nimensä: puskut, lusikat, sänky. Pääomarakenteiden rakentamisessa käytetään useimmin yhden tiilen (65 mm korkea) tai paksuuntunut (88 mm korkea).

Kappalemateriaalien mitat eivät ole yhtenäisiä, koska sen tekniset ominaisuudet vaihtelevat päärakennuskohteen sijaintipaikan ilmasto- ja käyttöolosuhteiden mukaan.

Kahden tiilen sijoittaminen suoritetaan vaakasuorissa riveissä järjestelmän mukaan, jonka valinta riippuu tuotteen mitoitusparametreista, rakennuksen tarkoituksesta sekä suunnittelun kuormituksesta ja lämpökertoimista. Muurauksen paksuus muodostuu tiilen aggregoitujen mittanormaalien ja kiinnityslaastin kerroksen perusteella.

Arvioitu rakennuksen korkeus

Kun tiedät palamateriaalin mitoitusparametrit, voit laskea rakennuksen lopulliset mitat:

Kun oikeanlainen ligaatiomalli on valittu, kahdessa tiilissä olevat tiilet voivat luoda päärakenteen. Pystysuuntaisten saumojen liittäminen tehdään poikittais- tai pituussuunnassa.

Jos vertikaalisten saumojen poikittainen ligaatio tapahtuu, vuorovaippa vuorottelevat tychkovyn kanssa muurauselementtien siirtymisellä niiden kolmiulotteiseen puoleen. Rakennuksen dynaamisten kuormien jakautuminen teknologisen menetelmän avulla mahdollistaa monoliitin lämpötilan muodonmuutoksen riskin.

Pitkittäisten pystysaumojen liittäminen tehdään pinoamalla bonder-rivejä, mikä mahdollistaa rakenteen suojaamisen tuhoamiselta. On huomattava, että tiilimuodon paksuus kahdessa tiilessä aiheuttaa maaperälle merkittävän paineen, joten rakennuksen alapuolella on oltava vahvistettu pohja.

Tiilen muninta

Rakennusmateriaalin asennus tehdään sementtilaasti tai lusikalla. Tiilimuodon paksuuden on vastattava pariton (tasainen) numero ½ tiiliä. Saumojen kaistaleita voidaan käyttää rakenteen varmistamiseksi:

Asennusmenetelmät

Ulkoisten ja sisäisten kilometrien asennus voidaan tehdä kolmella tavalla:

 • priprytyk (tiili pysyy suoraan liuoksessa);
 • prprytyk kuviollisella alusrakenteisella muurauslaastilla;
 • tiukka (asetetaan tiukkaan liuokseen).

Ratkaisun leikkaaminen on kolmikulmainen, koveran, kupera, suorakaiteen muotoinen tai pyöristetty muoto. Zabotka sopii osaksi pujottua.

Tiilimuodostuksen valinta riippuu etusivun, kauden, materiaalin kosteustasosta, sementti-hiekkalaastin muovautumisesta aiheutuvista vaatimuksista.

Oppiminen harjapaperityyppisten rakennusmateriaalien kanssa on varsin yksinkertaista. Internetin kautta voit saada oppitunteja rakennuspisteissä julkaistun videon kahdella tiilillä.

työnkulku

Laying tiilet kahdessa tekniikan tuottaman tiilen, joka tarjoaa rakennuksen kellarikerroksen vedenpitävyyden. Tiilen alle asennetaan eristemateriaalikerros tiilimuodon reunaa pitkin. Sen jälkeen, kun rakennuksen kulmista on pakattu useampia muurarivikoita, kiinnikkeet on kiinnitetty jakoalueilla.

Tilauksissa on kiinnitetty kiinnitys, joka mahdollistaa vaakasuuntaisen ja pystysuoran asennon suuntaamisen. Edeltävälle riville levitetään muurauslaastari, jossa uusi lieriö asetetaan "pry" tai "vrystyk" -menetelmällä. Kun työskentelet laitoksessa, on tarpeen käyttää hyödyllisiä laitteita, telineitä.

Työn aikana on noudatettava seuraavia sääntöjä:

 1. Ensimmäisen järjestyksen asettaminen olisi tehtävä vain vaakasuoraan tai kohtisuoraan puristuksen voimalla;
 2. Ensimmäisen ja toisen järjestyksen asettamisen on oltava kohtisuorassa ensimmäisen järjestyksen tasoon nähden sekä keskenään;
 3. Kuoren ylimmästä tiilestä tulevan kuorman tulisi olla jaettu kahden alapinnan alapuolisen elementin väliin.

tiilimuuraus

Tässä artikkelissa yritimme korostaa tärkeimmät kohdat, jotka sinun on tiedettävä tiilenrakentamisen rakentamiseksi.

Standardi tiilikokoja

Tiili on suorakulmaisen suuntaissuuntaisen muodon muodossa, jossa on seuraavat mitat:

Tiilipintojen määrittäminen

Tiilessä on 6 pintaa: 2 pylväästä, 2 lusikkaa ja 2 sänkyä.

Tiivisteen elementtien määrittäminen

Jotta tämä artikkeli voisi olla sinulle informatiivisempi, on syytä ymmärtää yksinkertaisia ​​termejä, jotka liittyvät muuraukseen, jonka määritelmä on esitetty alla.

Tiilen sijoittaminen tapahtuu vaakasuorissa riveissä. Tiilet asetetaan ratkaisuun laajalla reunalla - sängyllä (on tapoja laittaa lusikoihin).

Vaakasuora sauma - vierekkäisten vaakarivien välinen sauma.

Pystysuora sauma - sauma, joka erottaa tiilien sivupinnat kosketukseen. Se tapahtuu poikittain ja pituussuunnassa.

Inner Mile - sarja tiilimuurausta, joka menee sisäpintaan.

Etu- tai ulompi kilometri on rivi muurista, joka kulkee ulomman (edessä) puolelle.

Zabotka - rivit, jotka on sijoitettu sisempien ja ulkoisten mailien väliin.

Rivirivi on rivi tiiliä, jotka on pinottu seinän pinnalle lusikoilla, ts. pitkät reunat.

Bonder-rivi - rivi tiiliä, jotka on kiinnitetty seinän pintaan, ts. lyhyet reunat.

Saumojen ligaation järjestelmä - eräänlainen lusikan ja solmitun rivin vaihtumisjärjestys.

Lusikan muuraus - muuraus, jossa tiili asetetaan lusikalla ulospäin suhteessa seinän etupintaan.

Liimattu - muniminen, jossa tiili on viilattu ulospäin suhteessa seinän etupuoleen.

Tiilen leveyden on oltava monikerroksinen tai parillinen määrä tiilen puolikkaita (1/2).

Tiilenpaksuus

Riippuen ilmasto-olosuhteista, rakennuksen tarkoituksesta ja rakenteellisista kuormituksista, tiilimuuraus voi olla seuraavanlainen:

Asennuspaksuus = tiilien kokonaispaksuus muurauksessa + laastin paksuus tiilien välillä. Esimerkki 2-tiilen sijoittamisesta: 250 mm + 10mm + 250mm = 510mm

Suunnitteluprojektien pystysuuntaisen sauman leveyden katsotaan olevan 10 mm, mutta käytännössä tämä luku vaihtelee 8-12 mm.

Neljäsosa tiilen päällystämisestä (1/4) - 65 mm

Asettaminen puoli-tiiliin (1/2) - 120 mm

Yksi tiilenpoisto - 250mm

Murskaus puoli-tiilillä (1,5) - 380mm (250 + 10 + 120mm)

Laying kahdessa tiilessä - 510 mm (250 + 10 + 250 mm)

Aseta kaksi ja puoli tiiliä (2,5) - 640 mm (250 + 10 + 250 + 10 + 120 mm)

Tiilen korkeus

Rakennuksessa käytetään useimmin:

 1. yksi (normaali, vakio) tiili, jonka korkeus on 65 mm;
 2. paksuuntunut tiili, jonka korkeus on 88 mm.

Vaakasauman korkeus tiilimuodossa rakennuksen koon suunnittelun katsotaan olevan 12 mm, mutta käytännössä tämä luku vaihtelee 10-15 mm.

Kun tiilimuodon sähköinen lämmitys tai sen vahvistaminen vaakatasossa, aseta elektrodit tai metalliverkko. Tällöin sauman koko ei saa olla alle 12 mm.

Tietäen, mistä tiilestä (yksittäinen tai paksuuntunut) on tarkoitus rakentaa rakenne, on helppo laskea tulevaisuuden rakenteen korkeus:

Korkeus 10 riviä vahvistettua tiiliä = korkeus 13 riviä yksittäisiä tiiliä = 1000 mm

Joka kerta, kun lasku ei lasketa, ja ääriviivat kohtuuttomiksi, suunnittelija käyttää taulukon muurauskoosta. © www.gvozdem.ru

Pukeutumisjärjestelmät

Yhdistettäessä tiilimuodot yhdeksi ainoaksi kiinteäksi monoliittirakenteeksi käytetään saumojen ligaatiota. Teoriassa suosittelemme tutustumaan tiilimuodostuksen perussääntöihin.

Eroa seuraavien pystysaumojen liittäminen:

Tiilen lujuus ja luotettavuus riippuvat suurelta osin pystytuotteiden pituussuuntaisten ja poikittaisten liitosten laadusta.

Pystysuuntaisten pitkittäisvaijojen leviäminen suoritetaan asettamalla sidotut rivit ja estämällä muurauksen pitkittäinen tuhoutuminen.

Pystysuuntaisten poikittaisten saumojen ligaatio suoritetaan vaihtelemalla lusikka ja solmitut rivit, ja viereisissä riveissä on tarpeen siirtää tiilet neljänneksellä tai puoleen. Tämä ligaatio tarjoaa: kuorman tasainen jakautuminen muurien lähimmille osille ja vierekkäisten tiilien pituussuuntainen yhteenliittäminen, mikä vuorostaan ​​antaa tiilen kiinteyttä ja lujuutta epätasaisilla lämpötilan muodonmuutoksilla ja sedimentteillä.

Sutuurien kastelujärjestelmät

Seuraavat saumauspäällystysjärjestelmät käytetään yleisimmin rakentamisessa:

 • yksirivinen tai ketju;
 • multi-rivi;
 • kolmessa rivissä.

Yhden rivin järjestelmä (ketju)

Yhden rivin sutuurojen ligaatio suoritetaan sorvattujen ja lusikkausrivien sekventaalisella vuorottelulla seuraavien sääntöjen mukaisesti:

 1. Ensimmäiset (alemmat) ja viimeiset (ylemmät) rivit punnitaan.
 2. Viereisissä riveissä olevat pitkittäiset saumat siirretään 1/2 (puoli tiili) suhteessa toisiinsa, poikittain - 1/4 (neljäsosa tiilestä).
 3. Ylittävän rivin tiilien on peitettävä taustalla olevan rivin pystysuuntaiset saumat.

Yhden rivin ligaation yhteydessä tarvitaan useita epätäydellisiä tiiliä (useimmiten 3/4), joiden leikkaaminen aiheuttaa paitsi työvoimakustannuksia myös vakavia tiilikattoja, mikä johtaa lopulta merkittäviin taloudellisiin investointeihin.

On syytä muistaa, että ketjunkangasjärjestelmä on eniten aikaa vievää, mutta siitä huolimatta se on kestävämpi ja luotettavampi.

Monirivinen järjestelmä

Monirivinen saumojen ligaatio on tiilimuotti, jossa on lusikkausrivit, jotka on sidottu 5-6 riviä pitkin pitkin ommelta riviä. Tämän ligaatiojärjestelmän avulla on noudatettava seuraavia sääntöjä:

 1. Ensin hän laittoi pohjan rivin.
 2. Toinen rivi - lusikat.
 3. Kolmas, neljäs, viides ja kuudes - lusikat, joissa haavoja on 1/2 (puoli tiili). Tee tämä riippumatta seinän paksuudesta.
 4. Viiden riviin asennettavan seinämän leveys ei saa sitoa.
 5. Seitsemäs riviompeleet limittävät kuudennen lusikkausviivan saumat 1/4 (neljäsosa tiilestä).

Moniligaatiojärjestelmän edut:

 • ei tarvita suurta määrää puutteellisia tiiliä;
 • tuottavin;
 • voit käyttää tiili puolikkaat munivia zabotki;
 • parantaa lämmönkestävyyttä muurauslaitteessa (tämä johtuu lisääntyneestä lämmönsietokyvystä, joka sijaitsee lämmönsiirron polulla, jota ei ole sidottu viiden rivin pituussuuntaisiin saumoihin).

haittoja:

 • muurausleikkausta ei ole täysin kunnioitettu;
 • kestävyys on pienempi kuin yhden rivin ligaatiossa;
 • ei voida käyttää, kun asetetaan tiilipylväitä, koska pitkittäisvaijojen epätäydellinen ligaatio.

Kolmen rivin järjestelmä

Kolmiosainen saumojen yhdistämisjärjestelmä käytetään kapeiden seinien ja pilarien seinämiseen, jonka leveys on enintään 1 m.

Tärkeimmät suturointityypit

Brick muuraus puoli tiili (lusikka)

Tiilimuuri 1 tiilistä (risti) - vaihtoehto 1

Laying in 1 tiili (risti) - vaihtoehto 2

Tiilimuuraus 1 monirivisellä tiilellä

Laying 1.5 tiili vaihtoehto 1

Muuraus 1,5 tiiliä. Vaihtoehto 2

Asettaminen 2 tiiliin

2.5 tiilen muninta

Asennusmenetelmät

Sisäinen ja ulkoinen maantie sijaitsee seuraavilla tavoilla:

 1. vprisyk,
 2. injektoivan liuoksen alle,
 3. paina alas

Zabutku laittoi poluprysikseen.

Tietyn menetelmän valinta riippuu:

 • aika vuodesta
 • vaatimukset muurien ulkopinnan puhtaudesta,
 • tiilen tila (märkä tai kuiva),
 • liuoksen plastisuus.

Muuraustekniikka

Ennen kellarikerroksen aloittamista on tarpeen suorittaa eristys. Tätä tarkoitusta varten kattolamateriaali tai muu eristysmateriaali on sijoitettu tiilikentän alle.

Käytä tasoa kellarin nurkissa useita riviä tiiliä. Nurkissa kiinnitetään järjestys suluilla. Tilauksen jakojen välinen etäisyys on 77 mm (65 mm yksittäisen tiilen korkeus + 12 mm korkeus liuoksesta). Vakiintuneen järjestyksen mukaan ne venyttelevät köysikytkennät, jotka auttavat tarkkailemassa ristikkorakenteiden pystysuoraa ja vaakasuoraa asentoa. Johto on suositeltavaa sijoittaa 5 m: n välein estääkseen sen kaatumasta (jos laituria venytetään 10 m: n ajaksi, sitten 5 m: n jälkeen ne muodostavat majakan tiilen muodossa jännitteen kiinnittämiseksi). Ulkoseinien kiinnitys on kiinnitetty kunnolla ja sisäpuolella suluissa.

Kiinnitä tiiliin käyttämällä lastalla liuosta, paksuus 30 mm ja etäisyys 20 mm: n etäisyydelle seinän ulkosivusta. Ensimmäinen rivi tiili on tychkovy. Tiili asetetaan "painamalla" tai "sprinkling" tavalla.

Injektointimenetelmä

"Kyllästys" -menetelmällä tiili sijoitetaan muoviin liuokseen (sedimenttikartio 12-13 cm).

Toimenpiteiden järjestys, kun "kyllästetyt" tiilet ovat:

 1. ensimmäinen:
  • ottaa tiili kädessä ja kallistaa sitä hieman,
  • he rakeavat kasvot (lusikalla - tychkovogo-sarjalla, lusikka-sarjalla) tiheän laastin laastilla,
  • siirrä tiili palanut laasti laatoitettuun tiiliin.
 2. Sitten aseta tiili ratkaisuun.

Tapa sisään

Tiili asetetaan jäykkään liuokseen (7-8 cm: n sedimentti), jossa on pakollinen liitos ja saumojen täydellinen täyttö käyttäen "vpriim" -menetelmää.

Toimenpiteiden järjestys, kun asetetaan tiiliä "vprizhim":

 1. Aikaisempaan tiilen pystysuoraan reunaan, jossa on liuska, ne rakeavat ja painavat osaa laastista.
 2. Sitten laita uusi tiili, varmista, että painat sitä simulaattoriin.
 3. Vedä lasta terävällä ylöspäin.
 4. He asettavat tiiliä.

Yksityiskohtaiset ohjeet tiilien asettamiseen perustalta ja seinän asettamiselle verkkosivustollamme www.gvozdem.ru artikkelissa "Tiilien asettaminen omilla käsillä".

Yhteinen ompelu

Saumojen riittävän tiivistymisen aikaansaamiseksi ja saumojen muodostamiseksi ulkopuolelta käytetään liimausta. Tällöin tiilen muninta tehdään trimmausratkaisulla. Yhdistettäessä saumoja annetaan seuraavat muodot:

 • kolmion,
 • kovera,
 • kupera,
 • suorakulmainen,
 • pyöristetty.

Esimerkiksi kuperan sauman aikaansaamiseksi käytetään koveraa muotoa.

Jotta paremmat saumat saataisiin ja työvoimakustannukset pienenisivät, tiilimuottisaumat kiristetään kunnes laasti asetetaan seuraavaa järjestystä noudattaen:

 1. harjalla tai rihalla pyyhkäise tiilimuodon pintaa laastin roiskeilta, jotka tarttuvat siihen;
 2. kirjoa pystysaumat (3-4 rkl tai 6-8 solmua);
 3. kirjoita vaakasuuntaiset saumat.

Asettaminen 2 tiiliin 510 mm

Tiilitalon rakentaminen edellyttää eri tavoin eri tuotteiden kokoa ja rakennusseinien arvioitua paksuutta. Jos tarvitset muurausmateriaalia kahdessa tiilessä, sitä voidaan käyttää kantavien seinien rakentamisessa, kun kuormitusta kuormitetaan talon painosta. Mutta joskus tätä muurausta käytetään sisäisten seinien ja jopa sisäosien rakentamiseen - jos seinät vaativat raskaita kuormia - ei vain huonekalujen tai kotitalouslaitteiden painosta, vaan myös sisäpuolisista tai katto-kattoista.

Tekniset parametrit - seinämän paksuus, lopulliset kuormat, tuotekoko jne. - on määritelty teknologiakarttoissa ja sääntelyrakenteisissa rakennusasiakirjoissa: SNiP 3.03.01-87, SNiP 12-01-2004, SNiP 12-03-2001, SNiP II- 22-81, GOST 530-2012 ja muut. Suurten sääntöjen ja määräysten vuoksi on oikein tutkia rakennusprosessin tärkeimpiä kohtia - tämä on 2 tiilen kulma, seinät, vahvistaminen ja materiaalien tärkeimmät vaatimukset.

Valmistelutyöt, työkalut ja materiaalit

Ilman erikoistyökaluja ja rakennusvälineitä ei voi tehdä. Kuinka paljon ja mitä tarvitaan on nähtävissä alla olevasta taulukosta. Yhden tai toisen työkalun puuttuminen hidastaa työtä, joten sinun on yritettävä varata kaikki tarvitsemasi luettelosta:

 1. Tiilen muninta alkaa valmistuksen jälkeen - puhdistamalla rakennusjätteet ja ei-toivotut kohteet. On myös tarpeen tarkistaa säätiön pinta poikkeamien puuttuessa pystysuoraan ja vaakasuoraan;
 2. Seuraavaksi rakennusmateriaali kerätään tarvittavaan määrään, työkalut, vuohet asennetaan tai rakennustelineet kerätään.

Keraaminen punainen tiilinen kaksoismuoto

Seinämän paksuus voi olla 12 cm - 64 cm seuraavissa rajoissa:

 1. Puolet tiiliseinä - 120 mm;
 2. Yhden tiilen paksuus - 250 mm;
 3. Yksi ja puoli tiilet - muurauksen paksuus on 380 mm;
 4. Asettaminen kahdessa tiilessä - 510 mm;
 5. Kahden ja puolen tiilen seinämän paksuus on 640 mm.

Kun otetaan huomioon punaisen keraamisen kiven matalat lämmönjohtavuusominaisuudet, niissä maakunnissa, joissa on lauhkea ilmasto, seinät tehdään 510-640 mm paksuiksi, eli seinälle asetetaan 2 tiiliä tai 2,5 leveyttä. Lisäksi seinämien nostamisen jälkeen seinä on lämmitettävä edelleen.

Esimerkkinä: Mark 2.1 NF tarkoittaa suurempaa 2,1-kertaista tuotteen tilavuutta kuin standardin brändi NF, jonka mitat ovat 250 x 120 x 65 mm sekä laastikerros. Tuotteiden lisääntyneiden ulottuvuuksien takia rakennustoimintojen määrä on minimoitu.

Masonryn perusperiaatteet

Jos haluat sijoittaa kahden tai useamman tiilen seinän tai kantolaukun, tarvitset kaksi henkilöä. Prosessi toteutetaan teknologisen kartan mukaan, joka järjestää ja optimoi työn oikein. Laskelmien mukaan 1 m 3 seinää kestää 140 yksikköä keraamista kiveä, 121 yksikköä kiviä, 190 kg hiekkaa ja sementtiä sisältävä laasti, 9,5 kg lujitusta.

 1. Pohja on kiinnitetty pohjaan, johto on venytetty pohjan tai seinän merkintöjen kohdalla, materiaalit asetetaan muurattuihin paikkoihin. Valmistettua laastia ennen sen jälkeen, kun se on tehty muurattua rakennetta varten, on sekoitettava uudelleen, toimitettava muurariin, joka laita se ja pehmeä se pintaan. Tiili asetetaan laastiin, kahden rivin päättyessä, saumat kirjonta;
 2. Muurausliiketoimintojen jatkuvuuden varmistamiseksi on tarpeen asentaa kaksi kuormalavaa 3-4 metriä kumpaankin - yksi tavalliselle tiilenpinnalle, toinen vastaava tiili. Kuormalavojen väliin sijoitetut säiliöt ovat - ne on erotettava seinämästä 50-60 cm: n etäisyydellä, jotta muurarit voivat kävellä pitkin rivejä vapaasti.
 3. Rakentajaryhmä koostuu kahdesta työntekijästä: ensimmäinen on muurariassistentti, joka toimittaa tiilen, virkistää sementtisekoitetta ja laatoi eri merkkejä tiilistä kuormalavoilla. Asettelu pitää mason asianmukaisia ​​pätevyysvaatimuksia.

Ulompi ja sisäinen mailina ovat seinän äärimmäiset rivit: ulompi kilometri on talon etupuolella, sisempi on huoneen puolella. Ulompi kilometri on säädetty keraamisesta kivestä, joka on valmistettava etukäteen ja sopivaksi sijoitettava se pohjan tai huoneen sisään. Lusikan riviin rakennetaan rakennusmateriaalit seinää pitkin, kaksi yksikköä kussakin pakkauksessa tai yksi kulmassa toisiinsa. Lohkareiden asettamisessa lohkot valmistetaan pareittain 90 ° kulmassa seinämän pinnalle. Pakkausten välinen etäisyys on puoli tiiliä tai 120 mm. Lusikka on tuotteen pitkä, kapea puoli, pihka on lyhyt kapea puoli, sänky on tuotteen pitkä leveä puoli.

 1. Tilejä, joiden paksuus on sama kuin tavallisella tavallisella tuotteella, suoritetaan seuraavasti: työntekijä laatoi laastin, joka vetäytyy seinän ulkoreunasta 10-15 cm: n päähän. Kiinnitys keppiin on kätevämpää toteuttaa asettamalla laasti seinän etupuolelle jopa 20 cm: n pituisella sängyllä, minkä jälkeen ammattitaitoinen muurari tasoittaa laastin ja laittaa tiiliin sängyn päälle, paina se kiven lohkon keskelle ja siirrä se aikaisemmin kivituotteet;
 2. Tiili on asetettava järjestyksen mukaan siten, että sauman paksuus ei ole rikki. Ylimääräinen ekstrudoitu liuos leikataan ja asetetaan jälleen rivin pinnalle;
 3. Jotta kiinteä makasi kahdessa tiilessä, ensimmäinen rivi asetetaan säkkiin. Monirivinen ligaatio vaatii vuorottelevaa solmua ja lusikka-riviä: kasa pinoa viiden lusikan jälkeen. Sen jälkeen, kun ulompi kilometri on muodostettu, alkaa keskirivin pakkaus, joka suoritetaan saman periaatteen mukaan, toisin sanoen layout-järjestelmä;
 4. Lozhkovy ja tychkovy riveissä suhteessa ulomman kilometrin suhteen ovat toisin päin - ensimmäinen rivi toimii hummereina, jonka jälkeen viisi tychkovyh riviä asetetaan.

Puristusten lisäksi käytännössä on toteutettu useita muita tapoja rakentaa seiniä kahdessa tiilessä. Rakennuksen keraaminen lohko painetaan nostettaessa ulompaa mailia, ja kun täytetään ja nostetaan sisempi maili, hieman eri muninta kuvio toimii.

Virstanpylväät ovat "in", "vostooshku", "vprisyk" ja "vpoluprysyk". Toinen ja kolmas menetelmä voidaan tehdä raivaamalla laasti. Zabutovka loi "vpoluprysyk". "Vpirim" seinämä nousee kovaa sementtilaastiaan, kun saumat täyttyvät maksimiin, minkä jälkeen liitokset. Asettaminen "tiukkaan" vie aikaa vievän.

Tiilen sijoittaminen pihalle, liuos on irrotettava lusikan pintaan sauman täyttämiseksi ja tiili istuu pinnalle. Tämä menetelmä on melko helppoa, mutta muuraustyöt täyttämättömien saumojen kanssa ovat vähemmän kestäviä, eikä niitä saa sallia alueilta, joilla on maanjäristykset tai kun rakennetaan taloa heikkoon talteenottoon. Lisäksi tiilen "irtotavarana" asettamista koskeva menetelmä ei ole ehdottomasti sallittua. Kun rakennat seinää kahdessa tiilessä, tätä menetelmää käytetään vain nostaa sisärengas.

"Alittavaksi alittavaksi" -menetelmällä on yhdistetty "alle" ja "remontoitu" muurausjärjestelmä, jonka aikana saumat ovat täynnä. Menetelmässä liuos asetetaan sängylle "paikallaan" ja tiili asetetaan paikoilleen.

Käytettäessä "puolikuivaus" -menetelmää käyttäen on kätevää toteuttaa zabutovochny-sarja. Tällainen järjestelmä eroaa edellisistä, koska liuos kulutetaan vähemmän ja pystysuoraa saumaa ei ole täysin liuennut liuokseen, ja 50% tyhjän osan saumasta täytetään ylemmän tiilirivin levittämisen aikana. Tällöin ristisulkut ovat täysin tukossa liuoksella.

Kuinka laittaa tyhjä seinä

Aseta tyhjä tiililevy, jos sinulla on 2-4 kalliomaalausta. Väliseinän paksuus on puoli tiiliä, koska tiili asetetaan tuotteen lusikan pintaan. Koska väliseinä on usein pystytetty yhdellä tiilellä, kiven ja laastin kulutus on helppo laskea: 1 m 3: n osalta on tarpeen varastoida 50 yksikköä tiiliä ja 0,02 m 3 sementti-hiekkalaasti.

Leveän väliseinän rakentamiseen liittyvä tiili määritellään "push-in" -menetelmällä, jossa yhdellä rivillä lakkaa laastin liitokset. Saumat ommellaan toiselta puolelta vuorotellen - pystysuora ompelet ensin, sitten vaakasuora. Jokaisen liitoksen liittämisen jälkeen on välttämätöntä pyyhkiä pinta liinalla tai rätillä.

Sisäisen väliseinän rakentamisen toimintajärjestys on seuraava:

Huoneen lattia ja katto on merkitty, tilaus on kiinteä ja kiinnitysjohto on kiristetty. Tavallinen tiili asetetaan puhdistetulle työpaikalle, liuos sekoitetaan viimeisen kerran, ja se sijoitetaan alkuperäiselle pinnalle. Kätevän ja nopean asentamisen vuoksi sinun on asennettava välittömästi kaksi kuormalavaa tiilillä - ne asetetaan työpisteen vastakkaisille puolille, 60-70 cm etäisyydeltä laakerin seinistä. Kuormalavojen välillä tulee olla säiliö, jossa on sementtilaasti.

Jos väliseinä ei ole laakeroitu, sen tukipinta on paljon, lähes kaksi kertaa pienempi, pienempi kuin kantavien seinien pinta. Tästä syystä koko väliseinien rakentamisprosessi olisi suunnattava sen vahvistamiseen. Seuraavaksi aloitetaan ensimmäisen rivin tiilien asettaminen. On joitain vivahteita, jotka on otettava huomioon. Koska väliseinämä on liian pieni verrattuna tukiseiniin, tukialueeseen, kaikki toimenpiteet pyrkivät varmistamaan rakenteen vakauden.

Ensimmäisen krs: n asettamisen jälkeen nostetaan kolme muuta riviä tiiliä, ja muuraustaso tarkistetaan - vaaka ja pystysuora. Tämän tason osalta väliseinän tiilet ovat jäykästi liitettynä laakerin seinään käyttäen L-muotoisia teräslevyjä tai työnnetty vahvikkeen tankoihin porattuihin reikiin. Taivutetun levyn toinen puoli on naulattu tukiseinään tukilevyillä, toinen upotetaan seinään muurauksen aikana. Samalla tavalla väliseinä kiinnitetään lattiaan ja kattoon.

Kun kipsiä, levyt peitetään laastilla. Väliseinän lujittamiseksi vaakasuuntainen vahvistusverkko sijoitetaan joka viides rivi, ja on toivottavaa, että sen taso on yhtä suuri kuin tukiseinän lujitustaso.

Asettelu menetelmällä kahdessa tiilessä

Tiili on täysin ympäristöystävällinen ja vahva materiaali sen ansiosta, mitä sitä käytetään usein rakentamisessa. 2 tiilen sijoittaminen sopii monimutkaisten rakennusten rakentamiseen. Tämän tekniikan avulla rakennetut tiiliseinät kestävät raskaita kuormia.

Mitä tarvitaan kaksoisseinämän rakentamiseen?

Kun työskentelet tiiliä, työkalut ovat aina samankaltaisia. Perus työkalut keraamisten tiilien kanssa:

 • Neuvostoliitto, bajonetti, kääpiöpyyhkeet;
 • lastalla;
 • lastalla;
 • rakennustaso;
 • leikkuri.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä sitova elementtiratkaisun valintaan. Tiililohkojen liima-ainetta valmistetaan sementin perusteella. Paksumpi ja vahvempi hiekka sekoitetaan sementtiin, jossa on kolme osaa sementistä yhtä hiekan osaa kohden. Seokseen lisätään vettä. Sementti-kalkkilaastia tehdään myös. Se ei sovellu suurien rakenteiden rakentamiseen, ja sitä käytetään useammin koriste-elementtien luomiseen sisätiloihin. Seoksella on erityinen plastisuus ja alhainen lämmönjohtavuus. Chamotte-savi sekoitetaan sementtiin tulenkestävien rakenteiden rakentamiseksi. Paikan päällä tapahtuvaan ratkaisuun tarvitaan betonisekoittaja.

Rakenteen mitat lasketaan

Tiilien käsittely vaatii tarkkuutta. Koska kaikki tulevan rakenteen yksityiskohdat ovat samat, tulevan rakenteen leveyttä ja korkeutta ei ole vaikea laskea 2: n tiilen asettamisella.

Vakiokokoiset keraamiset tiilet, jotka vastaavat GOSTia, parametrit lasketaan seuraavasti:

 1. Tiilen leveys kahdessa tiilessä on 510 mm.
 2. Rakenteen korkeus kahden tiilen ja niiden välisten saumojen välillä on 154 mm (yhden tiilen korkeus on 65 mm, sauman korkeus on 12 mm).

Tulevan rakenteen parametrien tunteminen on mahdollista laskea, kuinka paljon materiaalia tarvitaan muurausrakenteen rakentamiseen.

Tyypit munat 2 tiiliä

Kaikenlaiset tiilimuodostumat perustuvat lusikan ja sidottujen rivien vuorotteluun. Tällaisia ​​nimiä he saivat tiilien pinnalta. Rakennusmateriaalissa on kolme pintaa - sänky, lusikat ja säkki. Sänky on tiilen suurin kasvot, sitä kutsutaan myös työskentelyksi. Sänky voi olla ylempi tai alempi riippuen siitä, miten se sijaitsee munimessa. Lusikkaa kutsutaan kohtisuoraksi sängyn puolelle, se on toiseksi suurin. Jib on kohtisuorassa jokaiselle kasvolle. Tämä on pienin palan tiiliä.

Tiiliseinä on viisi päävaihtoehtoa:

 • Phillips;
 • ketju;
 • yksi rivi;
 • multi-rivi;
 • taide;
 • kulma.

Luotettavan suunnittelun luomiseksi sinun on noudatettava jokaisen teknologian kaikkia vivahteita.

Cross tiilimuuraus

Risteytysmenetelmä perustuu kunkin rivin tiilien hammastus- ja lusikkausjärjestelyjen vuorotteluun. Esimerkiksi sen jälkeen, kun useat päistötilastot loivat saman lusikan. Yhdistelmä toistetaan jatkuvasti. Kun muninta tehdään kahdessa tiilessä, on mahdollista muodostaa ulkopinta yhdellä tavalla. Esimerkiksi vain lusikka. Sisäosa pitää järjestyksen. Tällainen yhdistetty laskeutumismenetelmä ei vaikuta tulevan rakenteen lujuuteen.

Ristikkoseinäteknologiaa pidetään yhtenä vaikeimmista, mutta samalla erittäin kestävästä. Menestyvä yhdistelmä suuren mittakaavan rakenteille, joiden pitäisi olla mahdollisimman tiheä, on pin- ja lusikka-tiilien sijoittaminen ruutupiirikuviolle.

Ketjutekniikka, jossa on 2 tiiliä

Jos ensimmäistä kertaa olet sitoutunut rakentamaan tiilirakenteita, kannattaa valita ketjumenetelmä etusijalle.

Ensimmäinen askel on luoda kaksi rinnakkaista riviä tiiliä. Kun niiden väli on täynnä, jokainen rivi on kohtisuorassa edelliseen nähden. Sisäiset rivit on tehty tikkaiden muodossa, joilla on useita senttimetrejä. Tämä on välttämätöntä sen varmistamiseksi, että tiilimuodon pystysuuntaiset liitokset eivät ole samat.

Yksirivinen tiilimuuraus

Jos haluat luoda tiiliseinän yhden rivin tekniikan avulla, on valittava tiilien sijoittaminen yhden mallin mukaan: joko lusikalla tai puskalla. On mahdotonta yhdistää kummankin rakenteen tapoja yhdellä rivillä. Seinä on pystytetty tikkaiden periaatteella, ja myös muurausketjun versiossa on vältettävä pystysaumojen asettamista. Yksirivinen muuraus soveltuu yksinkertaisten rakenteiden rakentamiseen, joissa ei ole erityisiä vahvuusvaatimuksia. Esimerkiksi aidojen rakentamiseen.

Monirivinen tiilimuuraus

2-tiilien monikerroksista tiilimuurausta käytetään sisäisten väliseinien luomiseen. Se ei ole sopiva kantavien seinien rakentamiseen, sillä se ei kestä kovia etutehoja, mutta rivit ovat pystysuoraan kestävämpiä kuin muilla tavoilla.

Asettelu alkaa kahdella rinnakkaisella rivillä. Toinen rivi sijoitetaan tikapuilla, joka siirretään puolet tiilen pituudesta. Kaikki ensimmäisessä ja toisessa rivissä olevat tiilet asetetaan lusikalla. Kolmasta kuudennesta rivistä tiilimuotti tehdään sidotulla tavalla.

Taiteellinen vaihtoehto tiilimuuraus

Keraaminen tiili ei ole vain kestävä materiaali, vaan se voi myös tehdä koristeellisia toimintoja. Sisustuksessa käytetään usein eri värejä sisältäviä tiiliseinämiä, mielenkiintoisia kuvioita voidaan luoda. Taiteen tiilimuodossa 2 tiiliä ei ole tiukkoja rajoituksia. Voit käyttää leikattuja keraamisia tiiliä, vaihtoehtoisia perinteisiä tapoja laskeutua. On tarpeen tehdä rakentaminen mahdollisimman kestäväksi ja tehdä laskelmia tarkasti, koska taiteellisen tiilen vakaus vaatii suurta taitoa.

Corner muuraus tiilet

Useimmissa rakennuksissa sinun on asetettava kulmat. Tämä on vaikein osa rakennustöiden työtä.

Corner muuraus tiilet

Kulmarakenteisen menetelmän on muodostettava kulma itsessään ja muutamat tiilet jokaiselle sivulle. Tämä tehdään useassa vaiheessa:

 1. Ensimmäinen rivi on säädetty tychkovym tavalla. Nurkassa on useita tiiliä, joissa on lusikka, kohtisuorassa toisiinsa nähden.
 2. Toinen rivi on suunniteltava samalla tavalla kuin muualla oleva seinä.
 3. Kolmannessa rivissä jokainen tiili asetetaan lusikalla. Rakennusmateriaali on ehdottomasti asetettava myötäpäivään.
 4. Tiilet asetetaan samaan tapaan kuin neljännen rivin koko tiiliseinä.
 5. Viidennessä rivissä ensimmäinen rivi toistetaan.

Johtuen useiden tapojen sijoittamisesta tiiliin, kulmat tiivistyvät, mikä tekee niistä melko kestäviä.

Asennus tiilimuuraus

2 tiilen seinän rakentamista varten on otettava huomioon paitsi laskeutumismenetelmä myös säännöt elementtien yhdistämisestä. Asennuksessa on kaksi päätapaa:

Vprizhim on yksi yleisimpiä tapoja rakentaa seiniä. Tähän käytetään kovametallilaastia, koska kutistuminen tällä asennustekniikalla on vähäistä.

Kiinnitysmenetelmää käytettäessä on tarpeen vetäytyä noin 10 mm: n etäisyydeltä seinän ulkopinnasta. Ratkaisu leviää sängyn avulla lastalla. Kun osa liuoksesta on hieman kerätty tiilen pystysuorasta sivusta, joka on jo asetettu. Seuraava tiili on levitettävä valmistettuun liuokseen ja siirrettävä jo asetettuun riviin, joka on painettu tiiviisti lastalla. Hylsy poistetaan pystysuorassa liikkumisessa ja laasti kiinnitetään kahden tiilen väliin. Pidä kytkin kytkettynä hieman kädelläsi niin, että ratkaisu tulee hyvin.

Alukkeen asentaminen on vähemmän tiheää ja stabiili kuin kiinnittimessä. Seinän etureunasta reunaan asennettaessa liuos jäätyy 20 mm: iin. Ensinnäkin seinä on peitetty laastilla. Tiili asetetaan riviin hieman kallistettuna. Tiili (jossa muurahaisen lusikan menetelmä) tai tiililusikka (tiilimuurattu menetelmä) tiili osa laasti on podgoretsya suuntaan aiemmin asetettu tiili kerrallaan. On suositeltavaa kerätä tarpeeksi laasti, koska se toimii pystysuoran sauman sidoksena. Vähitellen, taso tiili taso ja painoi sen kädellä pohjaan.

Kahden tiilen asettaminen on luotettava tapa tuhota tiheät ja vahvat seinät. Riippuen tulevan rakenteen tyypistä, on välttämätöntä valita huolella, millä tavoin seinän rakentaminen on mahdollista.