Tiilipylväät ja sarakkeet

Erilaisten sarakkeiden rakentamisessa voit käyttää kiinteää tai puoli-tiiliä ilman näkyviä vikoja (halkeamia, murtumia, murtumia jne.).

Nykyaikaisissa talojen talonrakentamisessa on erittäin suosittu aidan väliset aidat ja tiilipylväät.

Pylväsrakenteiden tukemiseen tarvitaan myös katoksen, päärakennusten jne. Kattojen ylläpitoa. Joka tapauksessa minkä tahansa tiilen muuraustekniikka toteutetaan ilman moniriviputkistoja, koska pilarin rakenne ei vaadi rakenteen lujuutta ja erikoislujuutta. Suorita vanteita vain sarakkeiden rakentamisessa, joiden poikkileikkaus on 2x2 kiinteää tiiliä.

Pylväsrakenteessa hanke voi vaatia lujitusta metalliputkella tai terästangoilla.

Kolonnien valmistusmenetelmä

Pilaripilarien rakentaminen suoritetaan pääsääntöisesti kahden tai puoli- tiilisen muuraustekniikan mukaan. Rakenteen rakentaminen on tehtävä tiukasti erityi- sesti kehitetyn teknologian sääntöjen mukaisesti. Kaikista vivahteista tulee tarkasti noudattaa äärimmäisen tarkasti, koska kaikki rikkomukset voivat helposti johtaa valmiin tiilipylvään tuhoutumiseen, kaltevuuteen tai merkittävään sakkautumiseen.

Rakennetun rakenteen tarkoitetun tarkoituksen mukaan sarakkeiden (pilarien) tiilimuuraus tehdään ottaen huomioon yksittäiset ominaisuudet.

Nykyiset muuraustyypit ovat lähes olemattomia ulkonäöltään.

Kolmeen riviin tarkoitettua päällystyslaatikkoa suoritetaan johtuen yksittäisen rivin versiosta. Monirivinen menetelmä ei pysty tarjoamaan riittävää lujuutta sarakkeen suunnittelussa.

Korkealaatuinen työ on mahdollista vain, kun käytetään kiinteää tiiliä ja kestävää sementtilaastia. Rakennuksen jokaisen elementin asentoa on ohjattava horisontaalisissa ja pystysuorissa tasoissa lyönti- ja asennustasolla. Jotta kolonnille saadaan lisää vakautta ja mekaanista lujuutta, käytetään vahvistettuja verkkoliitoksia, joiden ei pitäisi saavuttaa marginaalia, joka on vähintään 1,0 cm.

Pylväsrakenteiden lajit

Luokittelemaan tiilestä rakennettuja sarakkeita niiden suorittamien tehtävien perusteella:

 • kantavissa vaihtoehdoissa - säilytetään kaikki rakennuksen elementit ja otetaan merkittäviä kuormia pohjan tukialustalle;
 • aita sarakkeet - käytetään pitämään imuosuudet. Testaa vain oman painonsa pystysuuntainen kuormitus;
 • Gate-pylväät ovat sarjan rakenne, jota käytetään erilaisten porttien malleihin. Hyväksy pysty- ja vaakakuormitus, joten niiden rakenne vaatii luotettavan pituussuuntaisen vahvistuksen pakollista käyttöä.

Tiilipylväiden asennus

Jotta pystyasennossa olisi oikea voima, sinun on ensin valmisteltava kehys ja täytettävä se korkealaatuisella sementti-hiekkalaastilla. Tarvittaessa käytetään betoniterästen kovettamista.

Korkealaatuisten muuraripilarien suorittaminen mahdollistaa erityisen tekniikan noudattamisen!

Ensinnäkin kulutushyödykemateriaalin valmistelu:

 • sementti-hiekkalaasti;
 • kiinteä tai puoli tiili;
 • vahvistuspalkit.

Lisäksi tarvitset tarvittavan työkalun:

 • rakennustaso ja nousu;
 • tavallinen spatula;
 • sopiva säiliö liuoksen sekoittamiseksi.

Säätiön asettamisen ja kuivaamisen jälkeen tehdään tiilimuuraus, joka voi olla useita vaihtoehtoja:

 • 2 tiiliä 2;
 • 2 - 2,5 tiiliä;
 • 2 kiinteää tiiliä 1,5: lle.

Rakenteilla olevassa rakenteessa ensimmäinen rivi on tärkein ja vastuullinen. Asennus on suoritettava täydellisesti, koska työn tulos riippuu siitä.

Tiilen 2 2 tehdään tiukasti tiettyyn järjestykseen.

Ensimmäinen rivi asetetaan kolmeen tiilen reunaan. Seuraava (toinen) rivi on pyöritettävä vaakasuunnassa 90 astetta, ja kolmas, joka on määritetty analogisesti ensimmäisenä. Näin koko pylväs on rakennettu.

Sarakkeiden asettaminen suoritetaan peräkkäin ja jokaisen tason jälkeen suoritetaan vertikaalisen ja horisontaalisen tasaisuuden tasonsäätö.

Useiden samanlaisten sarakkeiden asennustekniikka

Kun projekti aikoo luoda useita samanlaisia ​​tiilipylväitä, esimerkiksi aidan rakentamisen yhteydessä, on välttämätöntä suorittaa peräkkäisiä työtapoja.

Ensinnäkin ensimmäiset rivit on määritelty kaikille rakenteille, minkä jälkeen vaakasuoran taso on tarkistettu käyttäen köyttä tai sopivia työkaluja. Jos havaitaan poikkeama, tasoitusasetus tehdään. Seuraavat tarkastukset tehdään joka kahdesta kolmeen muurausrivaan.

Jos oikeaa teknologiaa ei havaita, yleinen symmetria saattaa olla vääristynyt ja kuormitusjakautuma on virheellinen, mikä aiheuttaa sarakkeen kallistumisen tai romahtamisen.

Asiantuntijoiden todelliset suositukset:

Pilararakenteiden rakentamiseksi kaikkein pätevimmälle ja korkealaatuisemmalle tasolle on tärkeää ottaa huomioon sellaiset tärkeät vivahteet:

 • Leikkuuterät tulee tehdä vain erityisellä suojaavalla tavalla (suojalasit, tiukka puku, hengityssuojain jne.);
 • Voidakseen luoda vahvan perustan, ensimmäinen tiili on kiinnitettävä liuoksella pystytettävän tiilipylvään nurkassa. Seuraava (toinen) tiili asetetaan kiinteiden linnoitusten noudattamisen vieressä;
 • on toivottavaa kiinnittää koriste-elementit sauman välein ennen kuin liuos kuivuu;
 • tiilipylväät ovat useimmiten koristeltuja värillisellä kivi-, kivi-, lasi-palasia voidaan käyttää;
 • kulmien tasaisuus voidaan tarkistaa metallinen neliö;
 • kun pilarin perustus ei ylitä maanpinnan tasoa, voit tehdä ilman muottirakennetta, ja jos se nousee yläpuolelle, niin muottirakenne on välttämätön;
 • tukipylvään yläpinnalle on asennettava pääoma, joka ei salli veden syttymistä tai lumen syttymistä;
 • lyhtyjen tai valaisimien suunniteltua asennusta varten sinun on esitettävä kaapeli tarvittavalla johdolla johtimessa. Jälkimmäiset sijoitetaan sarakkeen tai tiilipilarin sisään.

Oikean tiilen tekeminen sarakkeiden tai pilarien rakentamisen aikana ei ole helppo tehtävä. Kuitenkin, kun ymmärsit tekniset vaatimukset ja valitsit kaunis, oikea materiaali, on mahdollista rakentaa rakenteita, jotka tulevat todellisen sisustuksen minkä tahansa maan dachan tai talon viereiseen sivustoon.

Tiilipylväät

Taloudellisista kustannuksista huolimatta tiilenpylväitä on kysyntää, koska ne estävät lisäksi esteettisen toiminnan lisäksi tukevan. Tiilenrakentamisen katsotaan olevan vakaa ja kestävä, mutta edellyttäen, että teknistä prosessia noudatetaan. Rakentamisen aikana tiilen rakentaminen vaatii suuria vaatimuksia voimaa ja vakautta, koska ne voivat palvella paitsi koriste-elementteinä, mutta myös tukea parvekkeille, kattojen tai huvivenä.

Tukityypit

Tiilipylväät ovat monien rakennusten rakennuselementti, jonka on kestettävä huomattavia kuormituksia erityisesti alaosassaan. Ne voidaan muotoilla eri väreillä ja tyyleillä. Näyttää upealta rakennukselta vuoratut valkoiset tiilet.

Tiili on kestävä rakennusmateriaali, jota käytetään talon tai muun esineen rakentamiseen. Yleensä käytetään koko tai puoli, mutta ilman näkyviä vikoja, kuten halkeamia tai murtumia. Teltarakenteiden tukemiseen tarvitaan katon ylläpitäminen tai piharakennusten rakentamisen aikana, joten sarakkeiden luokittelu on seuraava:

 • Carrier. Tämä on rakennuselementti, joka on kestettävä raskaita kuormia pohjan tukialustalle.
 • Aita. Se toimii yhdistettyjen aidojen tukena, jossa rakennusta käytetään vastapäätä tiiliä. Heillä ei ole erityistä kuormitusta, vaan vain omaa painoa.
 • Lähetä portille. Tarvitaan tukea malleja. Kuorma suoritetaan pystysuorassa ja vaakasuunnassa.
Takaisin sisällysluetteloon

Miten suunnittelu menee?

Valmistelu omien käsien tai asiantuntijan avustuksella suoritetaan useassa vaiheessa. Voit tehdä tämän luodaksesi luonnosprojektin, jossa otetaan huomioon kaikki rahoitus- ja aikakustannukset. On pidettävä mielessä, että kiinteät sarakkeet on rakennettu tekniikan noudattamiseen. Tämä välttää suuria määriä jätettä.

Laskentamenetelmän valinta

Vaihe riippuu asiakkaan taloudellisista valmiuksista ja sarakkeen toiminnasta. Tavallisesti käytetään 1,5 tai 2 tiiliä. Ja myös kiinnitettävä huomiota esteettiseen näkökulmaan. Pyöreä, puolipyöreä tai kierretty (kutsutaan myös kierukan pylväksi). On tärkeää muistaa, että kiertyneet tai pyöreät sarakkeet on pinottu erilliselle teknologialle.

Arvioidut kustannukset

Rakennusmateriaalien laskenta sisältää työkalujen kustannukset. Ennen tiilien lukumäärän laskemista on suositeltavaa määrittää tulevan pylvään asettaminen ja korkeus. Tässä vaiheessa on yhtä tärkeää käsitellä materiaalin laatua. Ei ole toivottavaa säästää, koska tuen kestävyys riippuu siitä. "Arsk Brick Factory" -tyyppinen tiili on osoittautunut hyvin markkinoilla. On suositeltavaa kiinnittää huomiota väriin, koska on olemassa erilaisia ​​sävyjä. Yleisimmät tiilet ovat punaisia ​​ja valkoisia.

Merkintä rakentamiseen

Se sisältää tarpeelliset mitat, mukaan lukien auringon ja portin sijainti, rakennuksen pituus, pylväiden välinen etäisyys ja pilarin koko. Jos rakenne on suunniteltu olevan 30 × 30 cm, on tarpeen asettaa 4 tiiliä kerrosta kohti 40 × 40-6 kappaletta. Rakentamisvaiheeseen kuuluu säätiön valmistelu ja itse sarakkeen rakentaminen.

Vahvuuden ja vakauden materiaalivaatimukset

Tiili voi olla korpulentaalinen tai ontto (pystysuorassa tukossa). Lisäksi on harkittava kestävyyttä, jäätymisvastusta ja veden imeytymistä. Tiilen on sietää ympäristön kielteisiä vaikutuksia ja oltava ympäristöystävällinen. Rakennusmateriaalin paino alle 4,3 kg ei ole sallittua. Jos tiili päällystää pylvään ulkoseinät, tarvitset materiaalin, jossa on tasainen tai kohokuvioitu pinta, jossa on yhtenäinen väri (luonnollinen, valkoinen tai muu).

Miten laskelma on?

Yleensä ylimääräisiä laskelmia täyteläiselle materiaalille ei tarvita. Mutta sattuu, että on tarpeen määrittää minimi poikkileikkaus, joka varmistaa rakenteen lujuuden ja vakauden. Vaadittujen parametrien laskemiseksi tarvitset tietoja tiilimuodosta, tukipulttien reunasta pylväät, poikkipinta-ala ja kuormituksen määrä. On syytä huomata, että kaikki tiiliseinien tai -pylväiden laskemisen hetket on kuvattu yksityiskohtaisesti SNiP II-22-81 (1995) "Kivi ja vahvistetut rakenteet".

Muuratut tiilipylväät

Mistä aloittaa?

Tiilipylväiden rakentamiseen tarvitset työkaluja, kuten lapiota, laastin säiliötä, lohkareita, lieriä, tasoa, kaltevuutta ja metallilangan.

Muutama tunti ennen alkua on suositeltavaa laittaa tiili veteen. Menetelmä auttaa välttämään laastin aktiivisen imeyttämisen materiaalin käytön aikana. Seuraavaksi sinun täytyy merkitä maahan kentällä, jossa ne laittavat rakenteen. Tärkein osa aluksi on sellaisen säätiön valmistelu, jonka ympärille sarake pystytetään. Pohjaan on asennettava vahvistus tai metallipylväs, joka on asetettu maaperän jäädyttämiseen. Kantavasta kuormasta riippuen tämä pylväs on kiinnitetty betonin kaatamalla, vaikkakaan tämä ei ole välttämätöntä aidalle. Kun olet asettanut vedenpitävyyden, aloita rakentaa sarake.

Päätoimi

Tiilipylväiden asennus suoritetaan tiukassa järjestyksessä, jossa ensimmäinen rivi on tärkein. Esimerkiksi 2 x 2-sarakkeen sijoittaminen edellyttää 4 tiilen sijoittamista tiukasti toisiinsa (osoittautuu L-muotoiseksi). Seuraava rivi pyöritetään 90 astetta. Tarkista, ovatko kulmat tasaiset, käytä tasoa tai kaltevuutta. Muutoin pilari voi olla epätasaista. Kolmas rivi on myös määritettävä 1: ksi ja noudatettava samaa järjestelmää sarakkeen rakentamisen loppuun asti.

Kuinka tehdä pylväitä ja sarakkeita tiilistä? Omien käsien asettelu vaiheittain videoilla

Tiilipylväät ovat tärkeitä elementtejä monista rakenteista, jotka edellyttävät tiettyjen sääntöjen noudattamista suunnittelussa ja rakentamisessa.

Rakenteen laatu riippuu joskus koko rakenteen luotettavuudesta.

Pilarien sijoittaminen omiin käsiinsä tulee ottaa huomioon kaikki vaatimukset ja varmistaa asianmukainen ulkonäkö (katso: tiilitalot).

Mallien tyypit

Tiilipylväät ja -pilarit ovat pystysuoria arkkitehtonisia elementtejä, jotka on suunniteltu tukemaan asennettuja ja vahvistettuja pystysuoria rakenteita sekä antamaan koristeellinen ulkoasu. Tyypistä riippuen nämä tyypit eroavat toisistaan:

 1. Kuljettajan tyyppi. Tällaiset pylväät ovat asennetut järjestel- mät ja heijastavat kuormaa niistä, joka siirretään säätiölle.
 2. Syöttövaihtoehto. Itse asiassa nämä ovat sarakkeita, joiden välissä asemat on asennettu. Useimmiten he kokevat vain oman painonsa kuorman. Jos tällaisten tukien väliin on ripustettu rakenteita, myös tiettyjä horisontaalisia kuormia (yleensä pieniä) toimivat myös sarakkeissa.
 3. Porttityyppiset viestit. Tällaisilla tiilikannuilla riittää runsaasti elementtejä, jotka voivat myös liikkua suhteessa kiinteisiin pylväisiin. He kokevat kuormia omasta painostaan ​​ja horisontaalisista kuormituksista saranoitujen rakenteiden painosta. Lisäksi nämä vaakakuormat voivat muuttaa sovelluksen suunnan.
 4. Koristepylväät, jotka on liitetty laakerin seiniin ja joita ei käytännössä ole mekaanisesti kuormitettuina.

Minkä tahansa tyyppisille sarakkeille on mahdollista erottaa tällaiset tiilimuodostumat kuin pitkien rivien puuttuminen; neliön tai suorakaiteen muotoinen poikkileikkaus ja sen täyteys, mikä lisää rakenteen lujuutta. Lisävahvistusta varten erotellaan sarakkeita, joissa on vahvistusaineita ja ilman niitä.

Miten laskea materiaalien tarve?

Tiilintarpeen laskemiseksi on tarpeen määrittää sarakkeen koko ja korkeus. Laskenta perustuu tiilien määrään peräkkäin ottaen huomioon keskimääräinen hitsauskoko 10 mm. Seuraavat alustavat tiedot voidaan ottaa huomioon:

 • 30 x 30 cm: n sarakkeen osassa on 4 vakiolattiaa;
 • osa 40x40 cm - 6 tiiliä;
 • jakso 60x60 cm - laskettu 4 saraketta 30x30 cm;
 • 80x80 cm: n osuudelle muodostetaan ensin kolonni, jonka koko on 60x60 cm, joka on vuorattu tiilillä.

Rivien määrä määräytyy tiilen paksuuden avulla. Yksi vakio tiili on paksuudeltaan 65 mm (mukaanlukien sauma - 75 mm) ja yksipuoli-tiili - 88 mm (98 mm). Jos jakamalla sarakkeen korkeus näillä arvoilla, voimme määrittää rivien lukumäärän ja kertomalla sen rivillä olevien tiilien lukumäärän perusteella.

Saadaksesi lopullisen määrän, lisää 10-15 prosenttia taisteluun ja jätteeseen (riippuen päällikön taidoista).

Perusrakenteen ominaisuudet

Kolonnin tai sarakkeen pohja tehdään ottaen huomioon niiden tarkoitus ja tuloksena olevat kuormat. Vaikeimmissakin olosuhteissa on tukirakenteen perusta, sen mitat ovat yleensä 1,8-2 kertaa suurempia kuin sarakkeen koko.

Tuotanto on tässä järjestyksessä:

 1. Kaivoa kaivetaan 1,4-1,5 m syvältä, jonka pohjalla kaadetaan hiekkalaatikkoa ja murskattua kiveä 10-15 cm paksu.
 2. Keskellä on 10-16 mm: n halkaisijaltaan halkaisijaltaan 60-75 mm: n teräsputket, jotka ovat tiukasti pystysuorassa asennossa.
 3. Tiilen ympärille asetetaan tiili. Kun muuraus on täynnä raudoituksen ja tiilen välisen raon liuos.
 4. Asentaa muottipesän.
 5. Betoni kaadetaan tiilen ulkopuolelta.

Pohja on pystytetty niin, että se nousee maanpinnan yläpuolelle vähintään 15-20 cm: n päähän. Betonin sivuseinät on pinnoitettava bitumilla suojaamaan kosteutta.

Muurareiden salaisuudet

Tiilipylvään vahvuus varmistetaan tarjoamalla erityinen rivejä riveihin, mikä edellyttää erityistä munimista. Yleisimpiä ovat useat vaihtoehdot.

Kun koko on 2x1,5 tiiliä (6 elementtiä peräkkäin), muninta tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 • 1. krs - 4 tiilet, joissa on lusikat toisiinsa ja 2 - lohkojen ympärillä, jotta ne saisivat aiemmat elementit;
 • Toinen - samanlainen asennus, mutta 180º kierros;
 • Kolmas - 3 tiilen rinnakkain keskelle, jonka molemmin puolin on päin 2, kulmat ovat täynnä puolikkaita tiiliä;
 • 4. - 3 rinnakkaista pinota 3 tiiliä.

Seuraavaksi rivit toistavat yllä olevan ligaation.

Kooltaan 2x2 tiiliä (8 erää peräkkäin):

 • 1. krs - neljä tiiliä yhdistettynä lusikoihin on yhdistetty;
 • Toinen - 4 rinnakkain asetettua tiiliä ovat keskellä, ja muut elementit liitetään niihin lusikoilla molemmilta puolilta lusikoilla;
 • Kolmas - edellinen järjestelmä kääntyy 90 °;
 • Neljäs - samanlainen kuin ensimmäinen rivi, mutta 90º käännöksellä.

Ainoastaan ​​neljän rivin määritelty monimutkainen kohdistus mahdollistaa sarakkeen suuren lujuuden takaamisen. Rakenteen vahvistamiseksi, jokaisen kerroksen jälkeen, rivien väliin kiinnitetään vahvistusverkko. Jos muurauskeskuksen tukikappaleissa on huomattavia kuormia, lujitustangot asennetaan pystysuoraan.

Kun työskentelet omalla kädelläsi, tarvitset tällaisen työkalun: lastalla (lastalla), lastalla, vasaralla, lastalla, kauhalla, luodilla, rakennustasolla, neliöllä, metallinen hallitsija. Laastinvalmistukseen sopii hyvin rakennusmekoitin ja asennustarvikkeet ja leikkuujätteet - bulgaria.

Hyödyllisiä videoita

Katso, miten muuraus sarakkeet on valmistettu 100-tiiliä olevasta tiilestä vahvistamalla ja betonoimalla omiin käsiinsä:

Siinä on muurattuja tiilipylväitä

Äskettäin tiilistä rakennetut aidat ovat hyvin suosittuja. Tällainen rakenne ei vain näytä upealta, vaan kertoo paljon omistajien aineellisesta tilasta.

Käytännön näkökulmasta se on erittäin vahva ja kestävä rakentaminen.

Tiilipylväät rakennuskuva

Tällainen uloskäynti on yhdistetty aita, jossa vain sarakkeet on asetettu tiilikiviin, ja lisäosat (täyte) voivat olla mitä tahansa - ammatillisia levyjä, puisia katteita tai taotun metallin.

Aitauspylväät ovat useimmiten päällystettyä tiiliä, ja tässä tapauksessa esteettisen toiminnan lisäksi heillä on myös tukeva. Tällaiset yhdistetyt aidat, joissa käytetään tiilipylväitä, ovat vahvoja ja kestäviä rakenteita.

Rakennusvaiheet ja työkalut

Tiiliseinätyökalut

Tiiliseinien tiiliseinät tehdään useassa vaiheessa:

 1. Merkintä. Tämä on ensimmäinen ja tärkeä vaihe. Korkealaatuisesta toteutuksesta riippuu koko rakentaminen. On tarpeen päättää, missä aita sijaitsee, sen pituus, missä portti ja portti ovat, mikä on etäisyys aidan tiilipilarien välillä? Pylväiden välisen etäisyyden tulisi olla sama ja asennuslinjan tulisi olla suora.
 2. Tiilimuodostuksen valinta. Tämä riippuu taloudellisista ominaisuuksista ja sarakkeen päätoiminnoista. Useimmiten rakentaminen sarake tiilet aidan käytti muuraus ja puoli tai kaksi tiiliä.
 3. Lasketaan tarvittava määrä materiaaleja ja työkaluja, niiden hankinta. Materiaalien tarpeiden laskemiseksi sinun on määritettävä, mitä sarakkeiden korkeus ja munintamenetelmä on. Materiaaleja valittaessa tulisi kiinnittää erityistä huomiota laatuun. Missään tapauksessa ei pitäisi säästää materiaaleja. Tästä riippuu suoraan sen käyttöiästä. Kiinnitä huomiota tiilen varjoon. Jopa yhdessä pelissä se voi olla hieman erilainen.
 4. Rakennustelineet ja aidat. Tähän vaiheeseen kuuluu tiiliseinän pohjan valmistelu ja itse sarakkeiden rakentaminen.

tyyppiset tiilipilarit

Rakentamaan tiilipylväitä aidalle tarvitsemme erikoistyökaluja, joita ilman on mahdotonta tehdä:

 • Lapio. Sitä käytetään liuoksen sekoittamiseen.
 • Kylpyhuoneessa, ämpärissä tai muussa säiliössä valmistetaan ratkaisu siihen ja toimitetaan se työpisteeseen.
 • Murskain, jota käytetään sementin valmistamiseen.
 • Trowel, sen avulla suoritetaan tiilen muninta.
 • Taso ja luodit, joita käytetään vertikaalisen tason ja horisontaalisten tangojen tarkistamiseen.
 • Metallinen sauva tai lanka 10x10 mm. Näiden avulla voit seurata laastin tasaista jakautumista niin, että muurauksen saumat ovat samoja.
 • Telineitä käytetään siinä tapauksessa, että tiilipylväät aidolle ovat erittäin korkeat. Ne luovuttavat työkalut ja materiaalit rakenteen ylemmille riveille.

Tiilipylväiden ja pilarien asentaminen teknologiaan

Tiilipilarien asentaminen teknologiaan - järjestelmä

Hyvin usein, rakennustöiden rakentaminen tiilipylväiden rakentamiseksi aidalle, amatööri ja kokeneet rakentajat tekevät virheitä. Ne perustuvat erityiseen aurinkorakenteiden pystyttämiseen.

Tiilet tiilen aitaukseen, joka altistuu pääasiassa sivuttaiskuormille. Suurin arvo tällaisille rakenteille on vaihtelevia kuormia, ei pystysuoria. Siksi napojen vahvistaminen koko pituudelta (etenkin porttien ja kulkutietojen tuki) on tärkeämpi kuin tiilien liittäminen, mikä takaa pystysuoran kuormituksen tasaisen jakautumisen.

Ottaen huomioon tekniikan rakentamisen tiiliseinän rakentamisen menetelmä ei ole täysin totta. Ensinnäkin on tutkittava tiilarakenteiden sijoittamista niiden tarkoituksen mukaisesti.

On olemassa kaksi täysin erilaista menetelmää:

 1. Pylväiden asettaminen tukirakenteiden alle;
 2. Muuratut aidat.

Ensimmäistä menetelmää käytetään siinä tapauksessa, että pylväs toimii tukena, jolla on päärakenteen paino. Suhteellisen pienellä pinta-alu- eella tällainen pohjaan perustuva pylväs joutuu kestämään valtavia pystysuuntaisia ​​kuormia.

Pilarin asennustekniikka laakerirakenteille

Toisella menetelmällä on erityinen tarkoitus. Nämä ovat pääasiassa tiilenpylväitä eri osiin yhdistetystä aidasta, sekä porttien ja kulkutietukien tuki.

Visuaalisesti ne eivät ole täysin erilaisia. Kuitenkin niiden perusta tehdään eri tavalla, ja rakenteellisia eroja on myös. Tiilen levittämisen tekniikka ja sen järjestelmä ovat samat.

Tietyt tiilipilaripinnan rakenteet

Tiilipilarin rakenne osassa säätiölle

Tiilikannujen rakentamisen aikana säätiölle kiinnitetään erityistä huomiota. Tiilipylväiden kuormitusaste riippuu suoraan sen luotettavuudesta ja laadusta.

Pylväiden alapuolella oleva aukko kaivetaan 1,2 metrin syvyyteen (maaperän jäädyttämisen syvyyteen asti). Mutta jos ne toimivat tukena portin alla, perustan optimaalinen syvyys on ½ pilarin korkeutta.

Pohjan pohjan leveyden tulee olla kaksi kertaa niin suuri kuin itse tuen koko ja maanpinnan taso - sen mitat. Tällaisen säätiön rakentamisessa mahdolliset vääristymät ja maanjäristys eivät kuulu.

Suojaa muurattujen sarakkeiden tuhoamista, korkit asennetaan yleensä päälle. Ne ovat metallia, laattoja tai betonia. Pylvään korkki näyttää paljon esteettisemmältä.

Pilarien lujuuden lisäämiseksi, jotta ne eivät sortu kuormien alle, ne rakennetaan metalliputken ympärille. Tämä pätee erityisesti pylväisiin, jotka tukevat vaunua tai porttia.

Tiili-aidan pilarien välinen etäisyys voi olla mikä tahansa 2-8 metriä. Se riippuu monista olosuhteista ja olosuhteista:

 • aidan rakentamiseen tarkoitettujen varojen määrä;
 • täyteaineen mitat (profiililevyn tai puisen varren aitan pituuden pituus) yhdistetyn aidan rakentamisen aikana;
 • kuormituksen astetta pylväissä.

Pilarien välinen etäisyys laskettaessa aitaa

Ei ole tarpeen rakentaa sarakkeita hyvin harvoin, koska tämä vaikuttaa suuresti aitojen laatuun ja sen toiminnan ajankohtaan. Ja lisäksi se näyttää vähemmän houkuttelevalta. Optimaalinen etäisyys tukien välillä 2,5 - 4 m.

Portin ja portin tukien välinen etäisyys lasketaan hyvin varovasti niin, että myöhemmin ei ole mitään säätöä. Ihanteellisessa tapauksessa, kun portin ja wicketin koko tunnetaan ennen tiiliseinän rakentamista. Tällä tavalla voit välttää paljon tarpeettomia ongelmia, jotka liittyvät etäisyydelle.

Täyteaine kiinnitetään virroille vasta sen jälkeen, kun niillä on jonkin aikaa jäljellä. Tämä kestää yleensä 2-3 viikkoa.

Vastakkaisten tiilien jalkoja on käsiteltävä erityisellä kyllästyksellä, joka peittää ne kalvolla ja suojaa nestettä (vaaleita tahroja) ja sen jälkeistä tuhoa.

Brick Laying Sequence

aseta sarakkeet 1 riviin

Tiilen tekniikka riippuu aidan tyypistä. On tärkeää, onko se kokonaan tiili tai mikä tahansa täyteaine.

Pylväiden asettamismenetelmän mukaan ne on jaettu rakenteisiin, joissa on yksi ja puoli tai kaksi tiiliä. Nämä ovat yleisimpiä menetelmiä. Aitaporteiden tiilen tulee olla korkealaatuista ja ehjä, ilman haketta. Pohja on peitettävä kerroksella eristemateriaalia. Tämä vaikuttaa koko rakenteen laatuun ja kestävyyteen.

Tarkat ja tärkeimmät kiinteät tiilimuodot aita-asioille saadaan vain, jos kaikkia sääntöjä noudatetaan täydellisesti.

Tarkastelkaamme yksityiskohtaisesti, kuinka tekniikallisesti on oikein tehdä pylväitä tiilien aidoille omin käsin:

 1. kolonnin kehälle, eristävän kerroksen päälle, aseta metalliset sauvat tai lanka. Niitä käytetään varmistamaan, että muurauksen saumat olivat paksuisia. Voit asettaa sauvan vain etupuolelle.
 2. Ylös tasoittaa ratkaisun, mutta hän ei ole korkeampi kuin oksat.
 3. Nyt levitimme riviä tiiliä pitkin kehää. Kussakin seuraavassa rivissä sitä on siirrettävä puolet pituudesta. Näin saumojen ligaatio saadaan. Tiili siististi siististi lastalla, tarvittaessa leikkaa ja vedä sitten lanka tai sauvat. Ylimääräinen laasti poistetaan huovalla. Ammattitaitoiset käsityöläiset eivät suosittele saumojen täyttämistä laastilla. Jotkut neuvoo hieroa varovasti lisäksi laastin saumoja ennen liittämistä. Ylimäärä poistetaan harjalla tai säännöllisellä luudalla.
 4. Joka kolmas tai neljäs rivi tarkistaa oikean vaakasuoran asennuslinjan taso.
 5. Pilarin sisäpuolella nukahtaa rauniot ja kaada liuos. Sen ei pitäisi olla liian likainen. Vahvistustangon avulla auttaa häntä tunkeutumaan rauniot. Tällainen operaatio suoritetaan noin 6-8 riviä.

Yleensä muninta ei ole erilainen monimutkaisuus. Jos tällaisten teosten suorittamiseen ei ole riittävästi kokemusta, on parasta aloittaa kauimpana sarakkeessa. Laadun parantaminen, kun lähestyt porttia ja porttia.

Jalkakäytävien sarakkeiden asettaminen

Monirivinen pilarirakenne

Voimakkuuden lisäämiseksi ja käyttöiän pidentämiseksi on parempi pystyttää tiili-aidat vahvikkeiden, metalliprofiilien tai putkien ympärille. Ja se olisi sijoitettava koko sarakkeen korkeudelle. Jos se on tukipylväs, vahvistus täytyy olla kiinteä. Muissa tapauksissa se voidaan hitsata yksittäisistä kappaleista.

Pilarien vaurioitumisen estämiseksi on vahvistettava rakennetta. Tämä voidaan tehdä käyttämällä sisäistä tai ulkoista vahvistusta.

Sisäinen vahvistaminen saavutetaan yhdistämällä betonointi ja vahvistaminen. Parasta on betonitoiminen metalliputki tai kanava säätöön. Sisäinen tila on täynnä ratkaisu. Se on erittäin kestävä muotoilu, jota on vaikea rikkoa.

Ulkopuoliset vahvikepylväät voidaan suorittaa metallikotelon järjestelyn avulla. Tätä varten metallikulmat sijoitetaan sarakkeen kulmiin ja kiristetään lujasti.

Laying tiiliseinät tiilien kanssa mesh mesh

Voit tehdä betoniteräksen. Metallivahvistettua verkkoa asetetaan pylvääseen, kiristetään ja betonoidaan kerroksella vähintään 4-5 cm.

Mitä kovempi aita, sitä syvempi ja vahvempi säätiö olisi. Sen syvyys riippuu koko rakenteen korkeudesta.

Vahvistetaan rakenteen lujuutta käyttämällä neljän ligaation sutuureja. Tällä järjestelmällä käytetään vain koko tiiliä, jossa on päällekkäisiä saumoja neljässä rivissä. Sen avulla voit suorittaa tarvittavan lujuuden suunnittelun.

Pilarin rakenteen alemman kolmen - neljän rivin osalta on käytettävä kiinteää tiiliä. Mikä myös lisää voimaa. Jäljellä olevat rivit voidaan asettaa tiilestä, jossa on uratut reiät. Pääasia on, että vaikka ratkaisun johdonmukaisuus ei ollut liian likainen. Laastin kiinnittämisen nopeuttaminen tavallisesti asetetaan välittömästi koko riviin.

Jotta tuki pystyy luotettavasti kestämään minkä tahansa aita-inserttirainan painon, on parempi tehdä metallisia kiinnityksiä. Sitten transverse lags voidaan hitsata niihin, mikä vain vahvistaa entisestään muotoilua.

Pylvään alapuolella ja sen yläpuolella olevan työntämisen toisessa ja kolmannessa rivissä tehdään aukko kankaan kiinnityspaikassa. Tiilessä hiomalaikka sahtaa reiän ½ upotetun levyn korkeuteen. Se sijaitsee kahden rivin tiilien välissä. Sen pituuden tulisi olla sellainen, että se saavuttaa putken, joka sijaitsee sarakkeen keskellä. Jos aita ei ole kovin korkea (2-2,5 m), niin kaksi tällaista levyä riittää. Jos korkeampi, voit järjestää toisen levyn pilarin keskelle.

Liitos tehdään kunnes liuos on täysin kuiva. Pre-sweep extra. Ensin tee pystysuuntaisten saumojen liitos ja sitten vain vaakasuora.

Yhteenvetona voimme sanoa, että tiilestä rakennettu aita näyttää hyvin vankalta. Ja tärkeintä on, että tämä kestävä ja luotettava rakenne pystyy palvelemaan hyvin pitkään aikaan.
Video-muuraustekniikka a: sta z: hen.

Miten tiilipylväät pystytetään?

Tiilien sarakkeita esiintyy useimmiten aidojen rakentamisen aikana, mutta usein tiilimuurausta käytetään usein parvekkeen tukemiseksi, mutta tämä ei ole ainoa esimerkki.

Pylväiden asettaminen voidaan koristella hahmojen elementteillä, jotka voivat olla eri värejä ja muotoja.

Tiilipylväiden käyttöä käytetään usein kehystyypin tukena elementteinä rakennuksessa.

Usein käytetään erillistä rakennetyyppiä, kun taas ulkoseinät ovat kiinteitä tukirakenteita, pylväät ja palkit toimivat sisäisiksi laakerielementeiksi.

Tämä prosessi toteutetaan seuraavien työkalujen avulla:

 • Trowel (on tärkein työkalu, jota usein kutsutaan simulaattoriksi);
 • vasara-pick (tällainen työkalu on välttämätöntä voittamaan tiilen ja pinnoituksen);
 • (tällainen työkalu näyttää hyvin samanlaiselta kuin taltta, sitä käytetään varmistamaan, että tiilien väliset saumat ovat mahdollisimman litteitä;
 • luuta, tasoa, johtoa ja sääntöä tarvitaan munien laadun tarkistamiseksi;
 • tilaaminen (se on apuväline, joka tarvitaan saumojen ja riveiden paksuuden säätämiseen).

Miten sarakkeiden asettaminen omilla käsillään on?

Rakentaminen muurattujen tiilien sarakkeet 1,5 ja 2 tiiliin.

Ennen sarakkeen rakentamista on tarpeen rakentaa korkealaatuinen säätiö, joka on välttämätöntä tulevaa tukea varten, ilman että tämä prosessi on mahdotonta. Tällaisen säätiön tyyliin ja syvyyteen nähden paljon riippuu rakenteen asettamasta laakerikuormituksesta. Sinun on kuitenkin tiedettävä, että käytetty rakennusmateriaali ei ole välttämättä syvennetty maahan, tällaisia ​​töitä tulisi tehdä betonista tai betonista.

Vedeneristyksen asettamisen jälkeen alkaa sarakkeiden asettaminen. Tässä prosessissa on erittäin tärkeää varmistaa, että jokaisen rivirakenteen ristikko on oikea ligaatio. Kastelu suoritetaan siten, että kaikki alemman rivin saumat päällekkäin toisen rivin tiilien kanssa, ei saa olla saumoja, ainakin useampia yksiköitä.

Pylväiden asettaminen toiveiden mukaan voi olla koristeltu koristeellisilla elementeillä, jotka voivat olla eri värejä ja muotoja. Pieni tiilen uloke ulospäin levitetään, mikä luo geometrisesti epäsäännöllisen muodon, joka näyttää erittäin esteettisesti miellyttävältä, joten työntäminen olisi tehtävä tällä tavoin.

Materiaalin laskeminen käytettäessä sarakkeita

Materiaalin laskemistaulukko, kun polkupyörät on asetettu.

Tiili on melko kestävä rakennusmateriaali (etupäässä korpulentti, josta pylväiden asettaminen on kestävin). Jos taloja, joiden korkeus on 2-3 kerrosta, käytetään tavanomaisena keraamisena materiaalina rakennusmateriaalina, ei tässä tapauksessa tarvita muita laskelmia.

Kuitenkin harvat väittävät, että tilanteet ovat hyvin erilaiset, joten talon korkeus on 2 kerrosta, ja terassi sijaitsee toisessa kerroksessa. Tällöin pultit perustuvat terassin päällekkäisyyksien palkkeihin, jotka vuorostaan ​​perustuvat tiilipylväisiin (useimmiten käytetään etummaiseen rakennusmateriaaliin, jonka korkeus on 3 m, voit tehdä niistä korkeammat - on se, että katto on).

Tässä suhteessa syntyy täysin luonnollinen kysymys: mikä vähimmäispituus poikkileikkaus tiilenpylväistä voi tarjota tarvittavan voimaa ja vakautta? Pylväiden lujuuden ja stabiilisuuden määrittämiseksi mahdollisimman selkeästi on välttämätöntä saada monta perustietoa. Erityisesti sinun on harkittava seuraavia asioita: mikä on lujuusmateriaalin laatu, mikä on pilarien pulttien tukialue, mikä on sarakkeiden kuormitus, mikä on pilarin poikkipinta-ala.

Näin ollen käy selväksi, että tässä prosessissa ei ole mitään erityisen hankalaa: jos kaikki tehdään ohjeiden mukaan, se vie vähän aikaa ja tulos voi ylittää kaikki odotukset.

Vaiheittaiset muuratut tiilipylväät

Pylväsrakenteiden, varsien, aidojen rakentamisen aikana suuri kuorma asetetaan päälle rakenteeseen. Tätä varten tiilipylväiden rakentamisessa tulisi asettaa suuria vaatimuksia rakenteen ja laadun vahvuudelle, vakaudelle. Pilarien rakentamista varten on suositeltavaa käyttää vain kiinteää tiiliä ilman mekaanisia vikoja. Tiilien puolikkaat voivat myös nousta esiin, mutta myös ilman näkyviä vaurioita.

Aidat, joissa on tiilipylväät, ovat erittäin suosittuja miekkailupisteille.

Tiiliseinät on tehty ilman useita vanteita, koska tämä muotoilu ei tarjoa lujuutta ja lujuutta. Valjaat suoritetaan, kun niitä käytetään kiinteiden tiilien rakentamisessa, jos poikkileikkauksen sarake on 2 x 2.

Suunnittelu voi antaa lisävahvistusta teräspalkin tai -putken kanssa rakennuksen sisällä.

Aseta sarakkeet

Sarakkeita käytetään yleensä tekniikassa 1,5 ja 2 tiiliä.

Tiilipylvään rakentaminen toteutetaan tietyissä tekniikoissa.

Se on huomioitava tarkasti, koska kaikki rikkomukset voivat johtaa tiilipylvään uppoamiseen tai rakenteen tuhoutumiseen.

Tiilien päällystys sarakkeille suoritetaan erikseen ja riippuu rakenteen tarkoituksesta, vaikka sen tyypit eivät eroa ulkonäöltään. Kolonnin tiilimuodot suoritetaan kolmen rivin muodossa, sillä yhden rivin käyttö aiheuttaa suuria työvoimakustannuksia, ja monirivinen ei erota voimaa. Työlle on suositeltavaa käyttää kestävää laastia ja kiinteää tiiliä. Jokaisen tiilen asentoa ohjataan sekä pystysuorassa että vaakasuunnassa. Voit tehdä tämän käyttämällä tasoa ja laskua. Rakenteen mekaanisen lujuuden ja stabiilisuuden antamiseksi käytetään vahvistettua silmää, joka ei saa ulottua muurauksen ulkopuolelle.

Sarakkeen suunnitteluvaihtoehdot:

 • kantavat rakenteet, jotka ottavat suuria kuormituksia laakerin alueella säätöön;
 • tiili aita, kuorman ottaminen pystytasossa. Kuormitus voi olla erilainen, esimerkiksi maksimi, kun porttien vieressä on portit tai minimi, kun ne yhdistävät aidan osiot.

Valmistuspylväät

Jotta pylväs olisi vahva, on tarpeen valmistaa runko ja kaataa se betoniin. Kehystä käytetään runkorakenteessa.

Kolonnin sijoittaminen suoritetaan seuraavan tekniikan mukaisesti. Ensinnäkin valmistetaan tarvikkeita:

 • tiili;
 • sementti-hiekkalaasti;
 • varusteet.
 • lastalla;
 • luota, taso;
 • kyky ratkaista.

Pylvään alapuolella valmistetaan pohja, johon asennetaan vahvistus tai metallipylväs. Pylvästä ympäröi pylväs.

Muuraus on valittu kolmesta mahdollisesta vaihtoehdosta: 2 x 1,5 tiiliä, 2 x 2 tiiliä, 2 x 2,5 tiiliä.

Ensimmäinen rivi on tärkein asia, sinun on tehtävä se ihanteellisella tavalla, koska jatkuva työ riippuu siitä.

Tiilen sijoittaminen 2 x 2 suoritetaan tietyssä järjestyksessä. Ensimmäinen rivi on laatoitettu 3: llä tiilillä. Toista riviä pyöritetään 90 astetta vaakasuunnassa. Kolmas rivi on asetettu ensimmäisenä ja niin edelleen, kunnes työ on valmis.

Suuret pylväät rakennettaessa on suositeltavaa kaataa väliseinä muuraus ja betoniteräksestä betonin väliin.

Sarakkeet sarjataan. Ensimmäisen tason asettamisen jälkeen yhtenäisyyttä seurataan köydellä.

Useita vierekkäisiä sarakkeita rakennettaessa on suositeltavaa suorittaa peräkkäisiä toimenpiteitä. Eli kaikki sarakkeiden ensimmäiset rivit alun perin asetetaan, sitten horisonttia ohjataan köydellä ja tasolla. Tarvittaessa suorita kohdistus, jonka jälkeen voidaan suorittaa tarkistus 2-3 riviä tehtäessä. Tekniikan noudattamatta jättäminen voi johtaa symmetriaan rikkoutumiseen ja epätasaiseen kuormitukseen sarakkeisiin.

Työn helpottamiseksi annetaan seuraavat suositukset:

 • luodakseen vankan perustan, ensimmäinen tiili kovettuu tulevan tiilipylvään kulmassa, toinen on kiinteän kiinnityksen vieressä;
 • käytä suojavaatteita ja suojalaseja leikkaamatta tiiliä;
 • lasi-tiiliä, kivi-jauhetta, värillisiä kiviä voidaan koristella tiilipylväät;
 • on parempaa vahvistaa liitosten koristeelementtejä, kun taas liuos ei ole vielä kuivunut;
 • jos pylvään perustana on maanpinnan taso, sen muodot voidaan tehdä oikealle maahan, jos sitä korkeampi, on suositeltavaa käyttää puurakenteita;
 • kulmat voidaan tarkistaa neliöllä;
 • jos on tarpeen koristella tiilipylväästä lamppuja tai lyhtyjä, älä unohda laittaa sähkökaapelia keskelle;
 • yläosassa on pääkaupunki, joka sulkee veden kerääntymisen sademäärän jälkeen.

Teemme kierrettyjä pylväitä tiilistä

Tiilimuuraus on erittäin suosittu. Monimuotoisuudesta on epätavallinen - ruuvi. Vaikean työn yhteydessä sitä ei käytetä yhtä usein kuin toiset, mutta se poikkeaa toisista. Ruuvi muotoilu näyttää kierteeltä. Jokainen seuraava rivi on pinottu pienellä siirtymällä. Tällaista asennusta käytetään pilarien rakentamiseen aita, jäljitelmä sarakkeita, kaaria, yksittäisiä elementtejä kattaa.

Mikä tässä artikkelissa on

Materiaalit ja työkalut

 1. tiiliä;
 2. ratkaisu;
 3. romahtamaan;
 4. tasolla;
 5. sopeutua;
 6. Lastaa.

Käytettävät kuvat

Teemme laitetta kierrettyyn munintaan

Aluksi valmistaudumme. Ota kaksi tasaista neliömäistä lastulevyä tai litteitä puulevyjä. Jokaisen neliön koon on oltava yhtä suuri kuin tulevan sarakkeen poikkileikkauksen koko. Tavallisesti 25-38 cm. Laita molemmat osat yhteen. Me löydämme keskimmäisen (piirrä kaksi diagonaalia, laita piste risteykseen) ja kiinnitä ruuvi siten, että neliöt kiinnitetään yhteen ja liikkuvat yhdessä ympyrän kanssa. Vaihda aihion yläosa vasemmalle noin 2 cm. Jotta "työ" kulma ei sekaisi, leikkaamme loput kolme. Käännä tiukasti toinen ruuvi.

Työkappaleen valmistuksessa on harkittava tiilen kokoa, jota käytetään sarakkeissa. Edullisesti päin.

Teemme sopivaksi. Otetaan kaksi samanlaista puukulmaa. Niiden tulisi kestää suurimman osan tulevan postin halkaisijasta. Yksi levitetään työkappaleen pohjan päästä, toinen yläosan yläosasta. Nurkat sijaitsevat toistensa päällä toisistaan ​​offsetilla, toistetaan työkappale. Kiinnitä kunnolla kaksi ruuvia.

Alla on video, joka osoittaa luomisprosessin

Kierrä muuraus

Merkitseminen ensimmäiselle riville. Levitä sitä tasaamalla. Sovita ratkaisu ylhäältä. Liitämme kiinnittimen yhteen kulmaan, leikataan laasti huovalla siten, että "stencil" ei liiku muurauksen jälkeen ja aseta toisen rivin.

Älä unohda lyödä tiiliä ja kaataa pois ylimääräiset laastarit viereisiin. Jotta sauva ei "lyö", on suositeltavaa asentaa putki sisään. Kun asetat seuraavat rivit, soveltaisin sitä vastakkaisiin kulmiin.

Siten rivi riviltä sarake hankkii kiertyneen muodon. Tarkassa rakennuksessa spiraali positiivisesti seisoo toisten taustalla. Huolimatta ilmeisestä monimutkaisuudesta, ruuvaus voidaan järjestää yksinään. Kokeile itseäsi.

Aita tiilipylväineen: kauniit sisustusvaihtoehdot

Maa on perinteisesti aidattu. Aita on valmistettu eri materiaaleista. Yksi vaihtoehto on aita, jossa on tiilipylväitä, joissa on aallotettuja, väärennettyjä elementtejä, puupaneeleja tai tiilimuurauksia. Tällainen aita näyttää hyvältä, luotettavasti suojelee aluetta ja on sisustettu sen sisustuksella.

Pilarien tiilimuoto on riittävän yksinkertainen itsenäiselle tuotannolle, jos perehdytetään tällaisten tukien rakentamiseen. Harkitse tämäntyyppisten rakennustöiden yksityiskohdat.

Erityisominaisuudet

Tiilipylväiden aita tarjoaa tarvittavan turvallisuustason epätoivottavilta tunkeutumisilta kiinteistöön. Aaltopahvin tai tiilimuodostumat, jotka on vahvistettu tiilipylvääreille, voivat lisätä aitojen suojaavan tehtävän läpäisemättömyyttä ja luotettavuutta.

Taotut ja puiset pylväät antavat rakenteen ulkoisen kevyyden säilyttäen samalla vaaditun eristämistason ulkoisesta ympäristöstä.

Tiilikannat ovat kestäviä ja kestäviä. Ne ovat riittävän vastustuskykyisiä lisääntyneelle hyötykuormalle massiivisten porttien asentamiseksi automaattisella liukuvalla tai mekaanisella kääntölaitteella.

Pilarien käyttöiän pidentämiseksi ne on peitettävä metallisilla tai betonisilla korkkeilla. Tässä on pidettävä mielessä, että betonipäällysteillä on monenlaisia ​​muotoja, mutta ne itse tuhoutuvat lämpötilan ja kosteuden muutoksissa.

Metallikupit paremmin eristävät tiilimuodon kosteudelta.

Tiilipylväät, jotka tarjoavat riittävän suojan, ovat edullisempia kuin täysin tiiliseinät. Tiilimuodot, muurauskuvio ja materiaalikierrokset antavat paljon tilaa koristeelliselle taidalle tällaisen aidan suunnittelussa. Tiilipylväät voidaan turvallisesti varustaa sähkökaapelilla yksittäisten pylväiden valaisemiseksi, jotka sopivat omistajille ja toimivat lisäkoristeina.

Mallien tyypit

Rakenna aidan tiilikannet, sinun täytyy päättää rakenteen tyypistä ja korkeudesta. Tukien optimaalinen korkeus valitaan noin kaksi metriä, sitten napa asetetaan 1,5 tiilen leveäksi ja saumojen ollessa 38 senttimetriä.

Tarvittaessa voit nostaa korkeutta 3-4 metriä, jolloin muninta on parasta suorittaa kahdessa tai useammassa tiilessä. Tällöin postin koko on noin 50 - 50 senttimetriä. Levyn leveys on alueella 2,5-6 metriä, mitat valitaan helpotuksen tai aitauksen koostumuksen mukaan.

Alapatyyppi riippuu rakennustyypistä: nauha tai piste. Tiivistettyjen kevyiden materiaalien välisillä riveillä valitaan pistepohja raskaaseen nauhaan.

Profiililevyjen välinen etäisyys - yleisin vaihtoehto.

etuja:

 • Tällaisella aidalla on ulkoinen tiivis ja helppo asennus.
 • Voit valita halutun värin.
 • Tällaisilla läpivienteillä on geometrisen muodon korkit.
 • Kätevä portin kiinnittämiseen.

Tämän tyyppisessä aitassa tee kaistaleet. Voit pysyä kärkipidikkeissä, mutta kulutuskestävyys ja koristeelliset ominaisuudet vähenevät.

Voit myös käyttää taustatukia, joissa on väärennettyjä töitä. Voit myös käyttää tukien ensimmäistä ja toista versiota. Tietenkin taonta antaa aidan taiteellista arvoa ja korostaa omistajien hyvinvointia. Nauhatulostus, jossa on useita riviä tiiliä, lisää tukevuutta aidalle. Rakenteen ilmavaikutus näkyy, kun nauhan perustus hylätään, mutta kestävyyden, luotettavan suojan ja sisustuksen toiminnot säilyvät.

Seuraava suosittu aidan tyyppi oli puiset ja metalli-karja-aita. On myös mahdollista käyttää kahdenlaisia ​​säätiöitä. Aita voidaan sijoittaa sekä pystysuoraan että vaakasuoraan.

Aita voidaan täysin järjestää tiilestä tai revittystä koristekivestä, tällaiset aidat tehdään vahvistetulla pohjalla, heidät luotettavasti eristävät maanomistusoikeuden alueen. Yhdistettyjen aidojen koristeellinen vaikutus suoritetaan.

Kun valitset aidan tyyppi, siirry materiaalin valintaan.

Materiaalien valinta

Pinnoitemateriaali valitaan vaaditun suojan mukaan: parhaan eristyksen - ammattimaisen arkin tai tiilen, koristeellinen vaikutus - metallin taonta, maaseudulla sijaitsevassa maatilalla vakiintunut puinen tai metalli-aidan suojaa kylmiltä tuulilta ja ei-toivotuilta tunkeutumisilta.

Aidemateriaalin tulee olla sopusoinnussa ansiorakennusten arkkitehtuurin ja yleisen suunnittelukonseptin kanssa. Klassiset kartanot näyttävät sopusointuisia takorauta- tai kiviseinien kanssa. On parempi asentaa talon etniseen tyyliin puisella aidalla. Alueilla, joilla on siipikarjaa tai muita eläviä olentoja, kiinteät aidat aidat.

Nykyaikaisissa minimalistisissa trendeissä on parempi käyttää aidan, jossa on vähintään sisustus. Yksinkertainen ja tyylikäs. Tällaiset aidat on koristeltu erikoislasilla tai muovilla.

Tiilipaloja valitaan aidan yleisen rakenteen perusteella. Ensimmäisille kahdelle tai kolmelle riville tarvitaan tavallisia savi-tiiliä, sitten ontto tai sama kuin alarivillä. Koristevaikutuksen tehostamiseksi sarakkeet asetetaan klinkkeri- tiilillä tai vastaavia tiettyjä tihejä eri yhdistelmissä.

Kohokuvioitu tiili antaa suurempaa ekspressiivisyyttä aidan arkkitehtuuriin. Koristeellinen leikkuuterä voidaan levittää vain aidan etupuolelle ja sisäpuolelle yksinkertaisen tiilimuodon muodossa. Tämä antaa merkittäviä säästöjä.

Pylväiden lukumäärän perusteella hankitaan teräsputkia, josta tulee pystysuora akseli tiilen vahvistamiseksi. On huomattava, että porttien ja kulkureiden sarakkeissa tukirakenteita hankitaan lujitetulla profiililla. Rebar on velvollinen vahvistamaan säätiötä, sen määrä lasketaan nauhan tai pisteen sijainnin mukaan.

Tarvitset rakennuksen täyteaineita: sementtiä, hiekkaa, murskattua kiveä tai laajennettua savea. On tarpeen varastoida laudat muottien valmistukseen. Koska tiili imee hyvin kosteutta, ja kun se jäätyy, se tuhoaa materiaalin rakenteen, kaikki tiilen rakenteet on suojattava maaperän kosteudelta, joten tarvitaan vedenpitävää materiaalia.

Tarvittavien materiaalien määrän laskeminen tehdään aidan pituuden, tiilintukien ja niiden koon mukaan.

Standardipylväässä on puolitoistakymmentä tiiliä, joiden korkeus on 2 metriä, 110 kappaletta tiiliä.

Laying-tekniikka

 • Ensimmäinen askel on merkitä aidan muoto käyttäen lankaa. Tukkeja ajetaan tulevaisuuden tiloissa. Paalun perustukselle tapit on merkitty poralla, jonka reikä on 30-35 senttimetriä leveä ja 80 senttimetriä syvä hiekkaiselle maaperälle ja jopa jäädytyskerrokseen plus 20 senttimetriä saviä maaperälle.

Keski-Venäjällä on parasta säilyttää syvyys 1 metriin tai 1 metriin 20 senttimetriä. Kaivo umpina kaadetaan tähän kaivoon ja tamped sen kanssa. Kaivon halkaisijan mukaan tehdään muottirakenne, ja halutusta halkaisijaltaan halutusta putkesta voidaan käämittää katon huovasta. Teräsputki työnnetään tähän muottiin ja kaadetaan sementtiseoksella.

Sementin ja hiekan seosta valmistetaan suhteessa 1: 5 tai 1: 6, plastisuutta varten voit lisätä hieman nestemäistä saippuaa. Liuoksen ei tulisi olla nestemäinen tai kuiva, joten vettä lisätään vähitellen. Pohjan yläosa kaadetaan muottiin pylvään leveydeltä. Kaistaleen pohjalle pylväiden väliin kaivetaan 50 cm: n syvyinen ja 40 cm leveä kaivanto, jossa alempi kerros on ripustettu tyynyllä, joka on laatoitettu lautaselle ja täyteen laastilla.

 • Kun säätiö kaadetaan, muuraus aloitetaan aikaisintaan 2 viikkoa. Säätiön pinta on peitetty vedeneristysmateriaalilla siten, että tiili ei ime kosteutta maaperästä. Täällä voit käyttää katemateriaalia, mutta nykyaikaisempi materiaali on vedeneristys bitumipohjaisesti.
 • Sulautetut kulmat hitsataan teräsputkiin, porttien korvakkeet hitsataan tai poikittaiset putket hitsataan kiinnittimen, profiililevyn tai taonta-alan materiaalin kiinnittämiseksi.
 • Seuraava työvaihe - tiilimuuraus. Tässä on harkittava huolellisesti ratkaisun laatua ja sen tiheyttä. Ottakaa näyte laastille tiilestä, sitä ei pitäisi levitä. Tiilet asetetaan asennuskuvion mukaan käärimällä riviin teräsputken ympärille. Ensimmäiset ja toiset rivit on pinottu tavalliseen tiiliin, sillä seuraavaksi voit käyttää kevyitä onttoja ytimiä.
 • Vedenpitävyyteen levitetään 1 senttimetrin paksuinen sementtilaasti, ja tämän kerroksen päälle asetetaan tiilet, jolloin kummassakin tiilessä tapetaan tiivistyä kumia vasaralla. Jotta tasainen kiinnittyminen laastiin, tiili esipyyhkytetään vedessä. On parempi mitata jokainen rivi mittanauhalla, sillä jopa muutaman millimetrin välein tapahtuva siirtyminen voi johtaa pylvään vääristymiseen tai useita senttimetrejä.

Jokainen puoli on säännöllisesti tarkistettava tasolta, jotta vältetään poikkeamat pystysuorasta.

 • Halutessasi voit tehdä saumojen koristeellisen viimeistelyn, lisätä tavallisesti sävyjä sisältävän väriaineen tai teksturoidun murun ja erottaa saumat rasvalla. Tämä antaa koko rakennuksen tarkkuuden ja täydellisyyden.
 • Koko poskeen asentamisen jälkeen putken ympärillä oleva keskiosa täytetään liuoksella, voit täyttää sen soraa ja täyttää sen nestemäisemmällä ratkaisulla. Yläosa on jälleen suljettu vedeneristyskerroksella.
 • Rakenteen yläosassa on vahvistettu metalli- tai betonikorkki. Valmistajat tarjoavat laajan valikoiman muotoja, värejä ja materiaaleja tällaisten päällirakenteiden valmistukseen. Yksinkertainen suorakulmainen korkki voidaan valmistaa metallilevystä omalla kuvioinnillaan. Väri valitaan aitauksen värin mukaan.
 • Jos projekti tarjoaa yhdistetyn muurauksen, on tärkeää valita huolellisesti pää- ja viimeistelytiilien mitat. Jos tiilipylväs on viimeistelty luonnonkivellä, sen jälkeen, kun muuraus on kuivunut, viimeistelykerros levitetään.
 • Seuraavassa vaiheessa on ripustuksen materiaalin ripustaminen: profiililevy, metalliristikko, pikalukko, tai koristeluväli koristeellisella tiilellä.
 • Viimeinen työtyyppi on porttien ja kulkutietojen asennus, valaistuksen asennus.

Ammattimaiset vinkit

Muutamat vinkit muurausmuodon tekemisestä auttavat sinua tekemään sen hyvin myös aloittelijalle:

 • Tiilien rivien välisiin saumoihin oli sama paksuus, halkaisijaltaan halkaisijaltaan metallipalkki sijoitetaan reunoille. Sijoita sementtilaasti päälle, aseta tiilet päälle, työnnä se kumiharmaalla, irrota sauva ja aseta se seuraavalle riville.