Muottien komponentit

Monoliittisen betonin rakentamisen laatu ei riipu pelkästään muottirakenteesta vaan myös osista, jotka on valittu oikein. Muottirakenteen lujuus ja tiiviys, sen asentamisen ja kiinnityksen oikeellisuus riippuvat niiden luotettavuudesta. Siksi kun hankit muottien, sinun on samanaikaisesti valittava ja ostettava muottipesän komponentit.

Asennus- ja kiinnitysvarusteet muurausseinien, -rakeiden ja -pilarien kiinnittämiseen

Seinien ja perustusten suojukset on koottu ja kiinnitetty oikeaan asentoon kytkentäjoukkoilla. Kytkentäsarja on valmistettu korkean lujuuden omaavasta teräksestä ja siinä on halkaisijaltaan 17 mm: n kytkentäpultti, valettu mutteri ja aluslevy. Pulttien pituus vaihtelee 800-6000 mm.

Joskus kytkentäjoukon sijaan käytetään jousikiinnikettä (kiinnike), pultti korvaa halkaisijaltaan 6-10 mm: n liittimet, kiinnikkeen kiinnittämiseen käytetään erityistä avainta. Sarkainten muottien asentamiseksi ja kiinnittämiseksi solmupistoolia käytetään mutterin ja aluslevyn avulla.

Varustekomponentteja voidaan kiinnittää pystysuoraan asennettuihin suojuksiin halutussa asennossa. Nämä ovat kierteisiä ja teleskooppisia tukia, yksitasoisia ja kaksitasoisia. Niiden toiminta-alue on 2,4 - 14,3 m. Ruuvirakenteita käytetään korkealla työskentelyssä.

Laitteet suojaamaan kilvet

Liitettäessä ja kohdistamaan tasolevyjen tasot koneessa käytetään erilaisia ​​lukitustyyppejä:

 • valetut teräskiilat, valurauta- ja teräsruuvilukot, joiden toiminta-alue on enintään 140 mm;
 • universaaliset pitkänomaiset lukot, liittää suorat kulmat, työskentelyalue jopa 390 mm.

Muottipaneelien väliset liitokset vahvistetaan tasoituspalkkeilla, joiden pituus on 800 - 4500 mm. Suurten paneelien kulmat, jotka on koottu yksittäisistä suojista, on kiinnitetty kulmikkailla palkkeilla. Alumiinista tai teräksestä valmistettuja kulmaelementtejä käytetään muodostamaan kolonnin muottien kulmat. Lisäkomponentteina, jos on tarpeen lisätä muottipituutta, käytetään lisäpaneeli-kompensaattoreita 60-200 mm pitkä ja 300 mm korkea.

Laminoitu vaneri

Tätä materiaalia käytetään seinien, kattojen, perustusten ja sarakkeiden muottiin. Sen suosio johtuu korkeista vedenpitävistä ominaisuuksista. Vaneri levytasoihin - 21 mm, pilarien, seinien ja perustusten muottiin - 18 mm. Levyn koko on vakio 1250H2500 mm, 1220х2440 mm tai 1500х3000 mm.

Asennusvälineet lattiamateriaaleille

Teleskooppitelineiden kotelointi

Teleskooppiset telineet - osat lattian muottiin, ne on asennettu jalustalle. Kolme kaarevaa teräsputkea on liitetty toisiinsa liikkumattomasti, jalustan kiinnitin jäykkäästi kiinnittää kattopalkin kannatinosan pystysuoraan asentoon.

Uniforkia käytetään puisten I-palkkien kiinnittämiseen. Tämä on metallilevy, joka on hitsattu siihen kiinnikkeisiin, kulmiin, uria, jotka on asennettu tukipylvään yläosaan.

Jos ääriviivoja muodostetaan päällekkäisyyksien betonoinnin aikana, käytetään erityisiä pysähtymiä betonin kaatamiseksi.

Muita muottiosastoja

Asennettaessa kiinnityspulttiin asetetaan PVC-putki, se suojaa betonista ja mahdollistaa sen irrottamisen muottirakenteen purkamisen yhteydessä. Betonin pääsyn putkiin estämiseksi se peitetään muovikartion avulla. Muoviosat "tähti" asetetaan liittimiin metallin suojaamiseksi korroosiolta.

Työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi päällekkäisten kappaleiden kaatamisen aikana, käytä sulkijat, jotka sulkevat muottipöytien ja lattioiden reunat. Käytettäessä muottirakentajia ja rakennusmestareita, jotka valetaan betoniseinään muottiin, käytetään 1500-2400 mm: n pituisia aidatelineitä. Suojaverkko, jonka pituus on 1500-2400 mm, takaa työntekijät syksyllä, suojaa työkalua ja materiaaleja putoamasta korkeudesta.

Kaikissa betonirakenteissa, rakennuksen aikana, tarvitaan muottirakenteita. Tämä ei ole lainkaan toissijainen työ, kuten monet saattavat ajatella..

Kestävien ja korkealaatuisten monoliittirakenteiden rakentaminen on mahdotonta ilman hyvälaatuista, korkealaatuisten elementtien kootusta muottirakenteita. Sisältyy muottijärjestelmään.

Kaksitasoiset muottirakenteet - komponentit, joita käytetään monoliittirakenteissa käytettävien muovauskompleksien (muottien) asennuksessa. Tukien toimivuus on.

Palkin muotoinen muotti on erityinen muottirakennetyyppi, jota käytetään monoliittien valimiseen. Tämän tyyppisen muottirakenteen erottuva piirre on monipuolisuus, joka aiheutti.

Varusteet muottiin Voronezhissa

Kattorakenteiden komponenttien hinta: riippuu siitä

Tiettyjen teräsbetonirakenteiden rakentamisen aikana syntyy tarve kehyksen rakentamiseen. Muottijärjestelmät edellyttävät erikoistyökalujen käyttöä ja rajauspartikkeleita. Jotta muotoilu muuttuisi oikeaksi ja kestäväksi, kannattaa ostaa komponentteja seinän muottiin. Tuotteiden kustannukset määräytyy seuraavasti:

Niiden tarkoitus ja tyyppi

Valmistusmateriaali, sen tarttuvuus ja lujuus

uudelleen käytettävä

Komponentit voidaan kuluttaa tai käyttää uudelleen asianmukaisen valmistuksen jälkeen. Voit puhua malleista - se on teknisiä ominaisuuksia, jotka ovat usein ratkaiseva hintapolitiikan tekijä. Joten mitä tehokkaammin työkalun toiminnalliset valmiudet sitä suurempi on sen hinta vähittäismyynnissä. Samanaikaisesti kulutustarvikkeisiin, esimerkiksi pultteihin ja pähkinöihin, on pieni hinta, mutta niitä käytetään rakentamisessa suuria määriä.

Kuinka valita oikeat osat seinän muottiin

Oikeanlaisen järjestelmän valitsemiseksi on tarpeen laskea rakenteet, jotka on pystytetty. On parasta ottaa enemmän tarvikkeita, työkaluja, kiinnikkeitä ja tarvikkeita, koska lähes aina kulutushyödykkeiden laskettu arvo osoittautuu todellisemmaksi. Suosittelemme myös:

Antakaa etusija tunnetuille valmistajille, jotka ovat olleet tällä markkinoilla jo useita vuosia.

Valitse esimerkiksi kestävistä materiaaleista valmistetut mallit terästä.

Älä yritä hankkia laitteita halvalla, koska sen laatua säästävät säästöt eivät ole hyväksyttäviä. Tulevaisuudessa tämä voi johtaa vähäiseen toiminta-aikaan ja saatu virheellinen tulos.

Betonin täyttö voidaan toteuttaa kaikissa rakennusvaiheissa, joten samanaikaisesti käytettävät komponentit ovat erittäin suosittuja tuotteita, joiden käyttöaika on rajoitettu. Ryhdy erinomaisten laitteiden omistajaksi tarjoaa sertifioidun myymälämme. Olemme monien kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien virallisia edustajia. Siksi tarjoamme halpoja tilauksia eri malleja kilpailukykyiseen hintaan.

Toimitus ja myynti korkeimmalla tasolla. Siksi, työskentelemme kanssamme, et koskaan pahoillasi päätöksestäsi ja ota yhteyttä useammin kuin kerran. Kaikkien tuotteiden mukana seuraa valmistajan pitkä takuu.

Muottien komponentit

Betonin kaatamisen ja kovettumisen aikana muodon, jolla se kokee suuria leviämiskuormia, on siis tarpeen valita riittävät määrät ja nimikkeistön oikeat komponentit muottiin. Nämä osat pitävät esivalmistetut paneelit kiinteässä asennossa projektin määrittämien mittojen mukaan, varmistavat liitosten tiukkuuden ja mekaanisten liitäntöjen turvamarginaalin. Tuotteiden yhdistäminen mahdollistaa suurien tasojen kiinnittämisen suorissa kulmissa pystysuorassa ja vaakasuorassa asennossa (seinät ja lattiat).

luokitus

Muotoilulaitteiden käyttö on mahdollisuuksien mukaan jaettu kertakäyttöisiin osioihin ja uudelleenkäytettäviin solmuihin.

Asennus muottiin eri osien avulla. Ne on jaettu seuraaviin ryhmiin:

 • kiinnikkeiden;
 • pidätinlaitteet;
 • apuelementit.

Ammattimaiseen rakennukseen käytetään irrotettavaa muottien uudelleenkäyttöä (inventaario). Vakiolausekkeistansa muodostavat ympyrän ympärillä suljetun laatikon muoto, joka puretaan arviolta ja siirtyy uuteen paikkaan. Tällaisen järjestelmän kokoaminen ja purkaminen toteutetaan avaimella (ruuveilla), vasaralla (kiiloilla) ja särmäyksillä (kilvet).

Luonnos kokoonpidetystä kehyksestä - kaarimutterit kaatoseinille

Suojusten materiaali on metallia; puu (laminoitu vaneri) tai muovi, jotka muodostavat monoliitin suhteellisen sileän pinnan ja jotka erotetaan helposti jäädytetystä liuoksesta. Suojuksissa on aukkoja, jotka on tarkoitettu asennettavaksi muottirakenteisiin, jotka täyttävät ja levittävät tasomaisia ​​levyjä koko pituudeltaan.

Käytän vaneria kilpiä kaatettaessa pystysuoria seiniä, vaakasuoria kattoja, nauhan perustuksia ja tukipylväitä. Levyn paksuus päällekkäin muodoltaan 21 mm, pohjaan, seinään tai pylvääseen - 18 mm. Vakiomitat 1 arkki ovat 1,25 m × 2,5 m, 1,22 m × 2,44 m tai 1,5 m × 3 m. Materiaalia käytetään laajasti betonitoiminnoissa johtuen sen suuresta vedenkestävyydestä.

Suojusten vahvistamiseen tarkoitettujen suojavaippojen välisessä liitoksessa on tasoituspalkkeja, joiden pituus on 0,8 - 4,5 m. Useista suojista koostuvien suurikokoisten paneelien liitännät on kiinnitetty teräksestä tai alumiinista valmistetuilla jäykillä nurkkeilla. Lisäksi muottirakenteen rakentamiseen käytetään ylimääräisiä paneeleja - kompensaattorit, joiden välys on 6 cm - 20 cm ja korkeus 30 cm.

Osat irrotettavalle varastorakenteelle ovat esivalmistettuja, useimmat niistä on valmistettu metallista ja suunniteltu uudelleenkäytettäväksi. Kiinteät muodot, joita ei ole purettu, kun laasti on kovettunut, komponentit ovat kertaluonteisia, perusaineena käytetään muovia.

Telineet

Vastakkaisten suojusten liitoksissa käytetään ruuveja, laippoja ja ankkureita, jotka ovat yleisempää kaikentyyppisille esivalmistetuille muottielementeille. Ruuvikierteen läpi liikkuvan mutterin alla laita haluttuun kokoon sopiva aluslevy, joka jakaa kuorman suurella kosketusalueella. Tässä valokuvassa näkyy näyte kivestä.

Valmistuskytkentäpakkaus on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista. Teräskomponentit ovat tällainen joukko:

 • kytkentäpultti Ø 17 mm, pituus 0,8 m - 6 m;
 • valettu mutteri;
 • pesukone. Pulttien pituus vaihtelee 800-6000 mm.

Kartio- tai vesitiiviste (betonijohdin) mahdollistaa vesivuodon estämisen liuoksesta reikien läpi.

Luotettavat liitännät naapurisuojista tasossa tai kulmassa luo lukkoja liukuviksi haluttuun pitoon (enintään 140 mm) ja kiinnitetty tähän asentoon kiilan tai ruuman avulla. Materiaali on terästä tai valurautaa, valmistusmenetelmää - valu.

Käytetään myös pitkänomaisia ​​lukkoja (enintään 390 mm), joiden tehtävänä on liittää pääosan pystysuoran muottirakenteen osat ylimääräisiin elementteihin.

hillitsevä

Erityisvarustus, joka sallii kestää tietyn haittapuolen, on seinän muottirakenteita, jotka tarjoavat riittävän jäykkyyden rakenteelle. Näihin kuuluvat tukipyörät, teleskooppiset telineet (liittimet), uniforksit, puristimet, jalustat.

Tukit ovat ruuvi- ja teleskooppisuunnittelu. Kovan osan luonteesta ne tehdään 1 tasolle tai 2 tasolle. Työkoko on 2,4 m - 14,3 m. Ruuvivaihtoehtoja käytetään korkealla työskentelyssä.

Teleskooppisia pystytuotteita käytetään horisontaalisten suojien tukemiseen asennettaessa lattiapäällysteitä ja muita vaakasuoria tuotteita.

avustavia

Varastomoduulin lisäosia ovat PVC-tuotteet, jotka on asennettu lomakkeeseen ja jotka takaavat työn turvallisuuden henkilökunnalle rakennuksen ulkopuolelle.

Muottien sisällä käytetään seuraavia yksityiskohtia:

 • kiinnitysruuveilla käytettävät välikappaleet;
 • kiinnittimien kiinnikkeet, jotka takaavat betonin suojakerroksen paksuuden;
 • muoviset pistokkeet ja kartiot, jotka estävät veden vuotamisen suojusten aukkoihin;
 • rasvaa suojuksille, jotta betoni ei tartu kiinni.

Ulkopuolella työtä betonin kaatamiseksi ja tilan myöhemmäksi hallitsemiseksi kallistetaan katselualusta. Ne näyttävät tästä valokuvasta.

Yhdenmuotoisen muotin kokoaminen pystysuoralle seinälle, joka kulkee eri kulmissa, on ymmärrettävää ilman sanoja seuraavasta videosta:

Kaikki tarvittavat komponentit muottiin

Komponentit muottiin ovat joukko elementtejä, joita käytetään sen valmistukseen. Muotoilussa pääosat ovat kilvet. Ne on asennettava ja asennettava haluttuun asentoon ja kiinnitettävä toisiinsa. Muottien komponentit voivat olla tuotteita, joita käytetään yhtä aikaa, sekä mekanismeja, joita voidaan käyttää monta kertaa.

Mitä laitteita voidaan kiinnittää muottipaneeleihin?

Asennettaessa muottirakennetta käyttäen paljon kiinnityselementtejä. Ne on jaettu seuraaviin ryhmiin:

 • kiinnikkeiden;
 • pidätinlaitteet;
 • ylimääräisiä yksityiskohtia.

Asennettaessa laitteita monoliittirakenteen suorittamiseen, sen rakenne toteutetaan useilla eri osilla. Materiaalikomponenttien ansiosta voit luoda luotettavan ja luotettavan muotoilun, jonka ansiosta kaikki työ voidaan tehdä ilman työtä.

Voit luetella seuraavia osia:

 • muottipalkit, laippapultit, lujittavat lukot, pitkänomainen, kiila;
 • kiristysruuvit, kulmaeristeet, talteenotto, kokoonpano, väliseinät;
 • liitoselementit, jalustat, palkit, vedenpysäytys;
 • hitsattuja liittimiä, muottitelineitä ja niin edelleen.

Muottien tyypit

On olemassa monenlaisia ​​muottirakenteita. Ne jaetaan seuraavien parametrien mukaisesti:

 • suunnitteluominaisuudet (äänenvoimakkuus ja nostosuojus, irrotettava kilpi ja liukuva, pienimuotoinen ja suuri kilpi);
 • toiminnallisuus (pystysuorat, vinot, vaakapinnat);
 • työn toteutusmenetelmä (muotti voi olla liukuva, liikkuva, horisontaalinen liukuva);
 • irrotettavat ja irrotettavat mallit.

Mikä on ero irrotettavien ja ei-irrotettavien muottien välillä

Irrotettava muotti on rakenteeltaan muistuttava laatikko, joka voidaan purkaa ja siirtää paikasta toiseen. Työssä toimii apuelementti ja sen jälkeen, kun osat on muodostettu, puretaan. Tällaisten rakenteiden asentaminen ja purkaminen ei ole erityisen vaikeaa. Nimittämällä ne jakautuvat seuraavasti:

 1. Sarakkeiden osalta - luomalla puuta, metallia, vyötärönauhoja tai puulevyjä. Osien konjugaation täydentämiseksi komponenttien erikoisleikkaukset tehdään muotin yläosassa. Pylvään alapuolella on toivottavaa sijoittaa puuputken pohjaan.
 2. Perusta - muovi, metalli tai puu sopivat materiaaleista. Runko-ja-kehyksen kilven metallisia elementtejä käytetään useammin. Muovi on kätevää järjestää teräsbetonipylväät. Taloudellisin vaihtoehto puupaneelilaudoilla, mutta tätä rakennetta ei pitäisi käyttää yli kolme kertaa.

Kiinteän muottirakenteen osalta ne on valmistettu suorakaiteen muotoisista esivalmisteista, jotka on kiinnitetty erikoisosilla. Betonin kaatamisen ja asettamisen jälkeen muotti ei saa purkaa. Sitä käytetään pääasiassa perustuksen ja seinien luomiseen.

Ominaisuustiedot

Liitä suojukset ja kohdista ne, käytä laipan muttereita, ruuveja ja ankkureita. Kiristysruuveja voidaan luokitella yleisiksi kiinnitysyksiköiksi - niitä voidaan käyttää lähes kaikkien tämäntyyppisten laitteiden kanssa. Ne on valittava aluslevyjen perusteella. Lukitusruuvien suojaamiseksi suoralta kosketukselta työskentelyratkaisuun käytetään usein kartiota.

Betonikaapeleita käytetään estämään veden vuotaminen estääkseen valmistetun rakenteen vuotamisen. Rakennetta asennettaessa voidaan käyttää varusteiden lukkoja - ne pystyvät vaihtamaan kiristysruuvit ja vetämään vanerilevyjä. Kiilaluukut käytetään vanerin liittämiseen pystyrakenteiden järjestelyyn. Laajennetut lukot: niiden tehtävänä on liittää pystysuoran rakenteen osat lisäelementteihin. Mekanismit voivat auttaa tasoittamaan muurausseinät ja antaa kehyksen hyvän jäykkyyden.

Tukkeja käytetään kohdistamaan ja säätämään suojukset asennuksen aikana. Kaksitasolla on kaksi kiinnityspistettä, yksitasoinen yksi koostuu kahdesta putkesta, kuten teleskoopista. Vanerin osien korkeus saa olla korkeintaan 6 m. Jos pylväitä kaadetaan, käytetään suojakupin yhdistämistä varten.

Kulmatelementtejä käytetään säätöön ulkoisten kulmien rakenteen asennuksen jälkeen. Niitä käytetään pääasiassa laitteiston kokoonpanossa sarakkeiden asentamiseen tai pystysuoraan järjestetyn muottirakenteen rakentamiseen.

Pihdit tarjoavat mahdollisuuden betonoitu salpa samanaikaisesti päällekkäisyyksien kanssa. Teleskooppiset telineet (liittimet), univormut ja jalustat, vaneri ja palkki sisältyvät sarjaan lattian muottien suorituskykyyn. Jalkaterän palkkia käytetään rakentamaan rakennuksen lattioille. Jalustat, uniforks-mallinnukset tulisi liittää osia tukevien osien kesken. Ne antavat rakenteille vakauden ja luotettavuuden käytön aikana.

Monoliittirakentamisen alalla on usein tarpeen käyttää telineitä. Tämä elementti auttaa luomaan paitsi turvallisia myös mukavia työolosuhteita. Rakennusteline on kiinnitetty alumiini- tai teräsmuottiin. Luotettava vahvistus suojien reunojen ansiosta mahdollistaa hyvän työpöydän rakentamisen, jossa rakennuttajat voivat helposti liikkua.

Teleskooppisia tukijalkoja rakentamisessa käytetään tukemaan vaakasuoria muottisuojuksia. Telineiden käyttöä voidaan käyttää myös väliaikaisina tukielementteinä horisontaalisten osien kiinnittämisen yhteydessä.

Osien lujuus ja luotettavuus on osa komponenttien tärkeimpiä vaatimuksia. Jos kaikki laatuvaatimukset täyttyvät, niiden tekeminen on yksinkertaista ja melko nopeaa, ja tulos on hyvä.

Komponentit seinään ja kattoon

Rakentaa kiinteä muotti, sinun ei tarvitse olla erityisiä taitoja. Valtava valikoima komponentteja ja niiden helppokäyttöisyys mahdollistavat kokoonpanon ja monimutkaisuuden lohkojen kokoamisen. Rakenteita on monenlaisia, rakenteeltaan erilainen ja suunniteltu eri tarkoituksiin, esimerkiksi seinät tai lattiat. Riippuen tavoitteista ja valituista osista muottiin. Konkreettisen työn tuottamiseen yksittäisten rakenteiden oloissa voit käyttää valmiita esivalmisteita tai koota käytettävissä olevien materiaalien sulkemispaneeleja.

Muottirakenteiden tyypit

GOST 23378-89: n mukaan on olemassa useita luokituksia:

 • suunnitelluilla ominaisuuksilla: kokoontaitettava pieni ja suuri kilpi, tilaa säädettävä, lohko, liukuva, kiinteä, jne.;
 • käytetyn materiaalin luonteen mukaan: metalli, puu, kiinteä muovi;
 • lämpötilamoodin ja iskun luonteen mukaan betoniin: eristämättömät, eristetyt, lämmitys (lämpöaktiiviset), pneumaattiset, tärinä;

Valitusta tyypistä riippuen käytetään erilaisia ​​komponentteja ja materiaaleja. Tärkeimpiä eroja tiettyjen tyyppien välillä ovat asennustapa ja asennettavan rakenteen tarkoitus - seinille tai lattioille. Valittavana olevien muottiosien tulee olla valitun tyypin mukaisia. Tarkastellaan vain tärkeimpiä lajikkeita, joita käytetään eniten rakennusalalla.

Jos monoliittinen työ tehdään kerralla, ei voi ostaa muottiosastoja, vaan yksinkertaisesti vuokraa ne. Useimmat rakennusalan yritykset, jotka osallistuvat laitteiden toimittamiseen, tarjoavat tällaisen palvelun. Tämä on erinomainen tapa säästää rahaa, mutta sinun on varottava vuokrattuihin laitteisiin, muuten sinun on maksettava rangaistus.

Kokoontaitettava tyyppi

Irrotettava, asennettu suoraan tietylle alueelle. Tämän kokoonpanon etu on se, että voit käyttää sitä toistuvasti. Se koostuu jäykistä suojista, pysähdyksistä - metallista tai puupylväistä ja kiinnikkeistä - kiinnityspultit, joissa on litteät mutterit.

Tämäntyyppiseen asennukseen tarvitaan myös onttoja muoviputkia, joiden läpimitta on hieman suurempi kuin kytkinpultin halkaisija. Haittapuolena on, että rakenteen on aina kokoonnuttava ja purettava, ja tällaista järjestelmää voidaan käyttää vain tasomaisissa rakenteissa. Monoliittisten lattioiden laitteeseen tarvitaan myös erityisiä säädettäviä telineitä.

Eristystyyppi

Se ei vaadi lisäkokoonpanoa - sitä käytetään tyypillisten monoliittirakenteiden rakentamiseen ja se on valmiita malleja, jotka on koottu erityisesti tiettyyn hankkeeseen. Tällä muotilla kiihdytetään betonipylväiden, seinien ja muiden yksinkertaisten kokoonpanojen pystysuuntaisia ​​rakenteita. Lohkossa on myös äänenvoimakkuudeltaan säädettävät ja liukuvat lajikkeet. Ne ovat hyviä
Ne perustuvat vintturin tai nosturin muodostamalle liikkuvalle mekanismille, jonka avulla voit siirtää nopeasti muottielementtejä järjestettyihin rakenteisiin. Päällekkäistä lohkokaavaa ei käytännössä käytetä.

Materiaalit ja komponentit

Tämän tai kyseisen materiaalin käyttö on perusteltua betoniseoksen kuormituksella muottipaneeleihin. Kevytbetonia ja pieniä esineitä varten on järkevää käyttää puu- tai vanerilaatikoita, kun käytät raskaaseen betoniin karkeaa kiviainetta, on tarpeen vahvistaa raken- toa tukien avulla tai käyttää metallia. Videossa näet, kuinka oikein rakennat talon, jossa on yksi suosituimmista muotojen muodoista - kiinteä.

Konkreettisten rakenteiden vaikeat kokoonpanot muodostavat muoviset muottipaneelit - nykyaikaiset muovit ovat vertailukelpoisia metallisten kanssa. Tyypillisesti tällaista muottia käytetään pyöreiden seinien tai monitasoisten kattojen asentamiseen. On tärkeää, että asennettu rakenne on jäykkä, muutoin monoliittielementti on epämuodostunut kilven taipuman sijasta.

Kovettuneiden betoniseosten seinämien kivutonta erottumista varten muottipaneeleiden ja lohkojen tulisi olla voideltuja öljypinnoitteilla. Voiteluaineena voi toimia erikoistunut voiteluaine (emulsio) ja käyttää moottoriöljyjä. Viimeksi mainittuja käytetään menestyksekkäästi laajamittaiseen rakentamiseen. Emulsiot ja voiteluaineet ovat tärkeitä muottikomponentteja.

Rakenna kodin muotti

Teknologisesti monimutkaisia ​​kokoonpanoja varten ne käyttävät kalliita laitteita, joilla ei ole järkevää käyttää yksittäisiä rakenteita. Lohko-, liuku-, pneumaattisen tai lämpöaktivoidun muottirakenteen rakentamiseen tarvittavat laminointikomponentit ovat kalliita. Tällaista muottirakennetta käytetään suurimmaksi osaksi virtausrakentamisessa.

On mahdollista asentaa muottien tavallisista lankkuista, ruuveista ja ankkureista, tärkein tehtävä on varmistaa rakenteen tilava jäykkyys. Erityisen tärkeää on vahvistaa kouruja kaatamalla tai paksujen seinien avulla. Tämä sopii pieniin monoliittisiin alueisiin tai rakenteisiin - pohjakuorinnut, sillat ja niin edelleen. Kaikkien edellä mainittujen lisäksi kourujen asennukseen tarvitset varusteita ja neulontankoja vahvistuskoteloiden rakentamiseen. On erittäin helppoa poimia komponentteja muottiin, jos lähestyt tämän kaiken vastuun kanssa.

Lisävarusteet muottipintoihin ja pylväisiin

Yleiset suojat ovat tärkeimpiä osia, jotka muodostavat sarakkeen muottiin. Tällöin elementtejä käytetään mahdollisimman pienessä määrin.

Kun seinämä on tehty, käytetään teräslevyä. Tämä rakenne ei ole alhaisempi kuin johtavien ulkomaisten valmistajien muotit. Se on erittäin tarkka, mikä osaltaan luo seinät korkealuokkaisilla pinnoilla.

Yhtiöstämme on korkea lujuus ja erinomainen luotettavuus. Se täyttää myös nykyiset eurooppalaiset standardit.

Siirrettävien muottien avulla rakennetaan monoliittisia rakennuksia. Muottijärjestelmää käytetään luomaan seinärakenteita, pylväitä, akseleita hisseihin, kattoihin, palkkeihin.

Laatutyömme laatu vahvistaa myös todistukset ja kaikki tarvittavat asiakirjat.

Ostamalla rakennusmateriaalijärjestelmämme yrityksellämme saat laadukkaasta rakennusmateriaalista, joka kestää useita vuosia, eikä koskaan päästä sinua alas koko käyttökerran ajan. On tosiasia, että rakennuksen laatu riippuu paljolti rakennusmateriaalin laadusta!

lisälaitteet

kannattimet

- kiinnityslaitteet, joita käytetään rakennusmalmien valmistuksessa. Ne tukevat suojuksia ja kiinnittävät ne pystysuoraan, toimivat muotorakenteen kohdistamiseksi (kohdistaen) ja varmistavat sen vakauden.

Kiinnitystyypit muottiin:

Yksitasoinen on kiinnitetty maahan (tai muuhun tukeen) ja ankkuroituun muottipaneeliin. Tarjoaa kaksivaiheisen säädön - joka muodostaa putkien teleskooppisen rakenteen sekä kierteitetyn elementin avulla.

Kaksitasolle on tunnusomaista se, että se luo vakaamman, kaksinkertaisen yhteyden suojaan eri korkeuksissa ja tarjoaa sille luotettavan tukiaseman. Sopii sekä pystysuoralle että vaakasuoralle muottiprofiilille.

Tukit ovat välttämättömiä erilaisten muottijärjestelmien kiinnittämiseksi monoliittisten muotojen rakentamiseen. Ne ovat mukavia, teknisiä, kestäviä, suojattuja korroosiolta ja kestäviltä.

Jos haluat ostaa Voronezhin muottirakenteita, voimme tarjota parhaan hinnan. Meillä on myös laaja valikoima muita rakennusosia. Pyydä konsulttimme valitsemaan ja ostamaan apua.

Muottien lukot

- se on irrotettava tekninen mekanismi, joka mahdollistaa vierekkäisten lineaaristen suojien yhteenliittämisen ja kiinnittämisen eri tasoihin sekä kiinnittämällä ne kehyselementteihin.

Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ne on valmistettu valuraudasta tai sinkitystä teräksestä. Ne voivat yhdistää minkä tahansa tyyppiset muottirakenteet (metalli, puu, polystyreenivaahto).

Rakenteelliset lukkorenkaat muottiin:

- Kiinnittimet, joissa on puristimet, kantta ja käyttövartta, niiden etuna ovat nopeat ja kestävät kiinnikkeet, tiukat liitokset, haittana on huomattava paino;

- pitkänomainen - suorakaiteen muotoinen runko, jossa on liikkuva ruuvi, edut - monipuolisuus, luotettavuus, suuri työpituus, kyky luoda kulmaliitoksia ja kiinnityksiä, haitat - pitkä asennus ja rakenteen raskaus;

- jousivoiman liittäminen kovaa avaimen kiinnitysvipua, etuja - edullinen hinta, yksinkertaisuus ja nopeus asennus ilman lisälaitteiden käyttöä, haitta - epävakaus murtumisjännitykseen;

Muottien lukko on tärkeä rakennuslaite. Luotettavat linnan liitokset muottirakenteiden valmistuksessa takaavat rakenteen lujuuden ja vakauden, betonin muodon oikean muotoilun ja kunnossapidon.

Jotta saataisiin valita sopiva lukko puutavaraa varten ja myös muut tarvittavat rakennusosat, ota yhteyttä konsulttiin.

Muottipähkinät

Kiinnitysmutterit puutavaraa varten ovat rakennusmetodit, jotka edustavat valetut metallituotteet. Ne on valmistettu teräksestä, sinkistä, lujasta tai pallografiittisesta raudasta. Niitä käytetään kiinnittämään kiinnitysruuvit kiinnitysruuveilla siten, että sen suojat eivät hajoa ja tunne betonin paineita. Kestää suuria kuormia.

Muottien mutterit:

- siipi, jolla on sopiva teräksen konfiguraation kiristämiseen;

- saranoitu, - pystyy liittämään muotin elementit kulmassa.

Pähkinän halkaisija voi olla 70, 80, 90 ja 100 mm. Mitä suurempi se on, sitä korkeampi kuorma, johon mutteri on suunniteltu.

Galvanoitu pähkinä on kestävä ja sopii pitkäaikaiseen käyttöön, koska se ei aiheuta korroosiota. Kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen pähkinät pinnoitetaan nykyaikaisilla polymeerimateriaaleilla.

Kiinnitysruuvien mutterit - tämä on tärkeä osa kiinnittimien tarvetta monoliittisen rakenteen rakentamiseen. Koko rakenteen vahvuus riippuu niiden laadusta. Osta luotettavia mutterielementtejä ja myös muita rakennusmateriaaleja, meiltä alhaisin hinnoin.

Kiinnitysruuvi

Muottien puristusruuvi on korkean lujuuden omaava liitoselementti rinnakkaisten muotolevyjen suojaamiseksi. Sen avulla asetetaan muotoleveyden parametri ja pysyvät muodon seinämien stabiilisuus sen mukana olevan betoniseoksen mekaanisen paineen alaisena estäen muodonmuutoksen ja leikkauksen.

Terässauva on kiinnitetty ruuvattuihin valettuihin hihnapyörään, mikä ei salli ydinlankaan irtoamista. Pähkinät ovat tiukassa asennossa, jäykkä pohja 9-10 cm halkaisijaltaan ja ne tukevat muottipellit. Tukipinnan lisäämiseksi voidaan niiden lisäksi tukea metalli- tai puulevyjä.

Tällainen kytkentäkiinnitys on universaali. Se kykenee kestämään staattisen tehon ja dynaamisen kuormituksen, joka on yli kymmenen tonnia, varmistaen muottirakenteen lujuuden ja vakauden kaikenkokoisilla suojilla. Ja sen elementtejä voidaan käyttää toistuvaan asennukseen.

Ruuvitangon suojaamiseksi betonista ja helppoa irrottamista varten siihen asetetaan muoviputki, joka on betonimuodostuksen ja rungon poiston jälkeen jäänyt sisään.

Asennetun muottien kytkin on luotettava vain käytettäessä laadukkaita komponentteja. Niiden oikea ja varovainen valinta, jossa otetaan huomioon kaikki tarvittavat tekniset ongelmat, on tärkein edellytys muottirakenteen eheyden säilyttämiselle, kestävän, sileän betonirakenteen ja turvallisen työn saamiseksi.

Tarjoamme ostaa erikokoisia kiristysruuveja (pituus ja halkaisija) sekä niiden kanssa yhteensopivat pähkinät, jotka ovat todistettuja ja sertifioituja rakennustuotteita kohtuulliseen hintaan. Voit saada asiantuntevaa ammatillista neuvontaa heidän valintansa mukaan.

Rakennustelineet

Rakennustelineet ovat rakennustyökaluja, jotka ovat välttämättömiä turvallisuusmääräysten noudattamiseksi, kun asennetaan muottijärjestelmiä ja monoliittista betonitointia. Käytetään luomaan kerroksia, jotka auttavat työntekijöitä liikuttamaan.

Ne on valmistettu kylmävalssatusta teräsprofiilista, sinkittyä, maalattua tai käsitelty polymeerikoostumuksella ruostumisesta.

Seinäkiinnikkeet painavat vähän itseään, kun ne kestävät huomattavia kuormia ihmisten ja laitteiden painosta. Muottipaneeleiden kokoon ei ole rajoituksia. Ne ovat käteviä, helppoja asentaa ja luotettavia. Vakaa kiinteä ja rakenteellinen lujuus.

emulsol

Emulsol on monikomponentti öljypitoinen yhdiste rakennemuottien voitelemiseen ja suojaamiseen. Sen soveltaminen takaa valetun betonipinnan sileyden, parantaa monoliittisten muotojen laatua, helpottaa muottien erottumista ja poistamista ja myös edistää metallirakenteiden kestävyyttä estäen syövyttävien prosessien syntymisen. Emulsol vähentää käytetyn laitteiston kuormitusta ja yksinkertaistaa teknistä prosessia, mikä vaikuttaa tuottavuuden kasvuun.

Emulsiolin voiteluaineiden ominaisuudet ja edut:

 • monipuolisuus,
 • ei toksisuutta
 • ei sakeudu alhaisissa lämpötiloissa,
 • vähentää määrää ja vähentää huokosten määrää betonituotteiden pinnoilla,
 • voit luoda voiteluainekerroksen vähimmäispaksuuden
 • ei muodosta tahroja tai altaita vaakatasossa,
 • myydään valmiissa muodossa.

Emulsioväliaine vaatii ravistamista ja sekoittamista pitkäaikaisen varastoinnin aikana ja ennen käyttöä sen välttämiseksi, että se koostuu koostumuksesta. Levitä vaahtorullia, harjoja tai teollisuusruiskuja käyttäen.

Voiteluaineen laatu vaikuttaa merkittävästi betonituotteiden loppulaatuun. Suosittelemme tuotteen hankkimista. Tarvittaessa voit kuulla asiantuntijoidemme kanssa.

FORMWORK COMPONENTS

Komponentit muottiin - materiaaleja, joita käytetään sellaisten rakenteiden luomisessa, joissa betonin ja sementin elementeille annetaan tiettyjä parametreja: koko, muoto, pintarakenne. Muotoilun osista riippuu siitä, kuinka laadukkaat, vastaavat määritettyjä ominaisuuksia, saavat lopullisen tuotteen. Siksi näiden materiaalien valintaa tulisi käsitellä vastuuntuntoisesti ja huomaavasti.

Voit ostaa meiltä eri komponentteja:
• yleiskäyttöiset lukot, mukaan lukien kiilan lukitus (kiilakatkaisu muottiin);
• yksi- ja kaksikerroksiset tukipyörät;
• yleinen sulkemislaite;
• metalliset tapit muottiin;
• muut vastaavat tuotteet.

Castle vaahtera muottiin

Kiilareunusta käytetään muottipaneelien pystysuorassa tai vaakasuorassa liittämisessä paneeleiden ja paneelien kohdistamiseen keskenään. Kiilaturvan ansiosta on mahdollista saada tiiviit suojat, jotka takaavat täysin tasaisen betonipinnan. Lukon rakenne ei ole kokoontaitettavissa, joten osien menetykset asennuksen aikana eivät kuulu.

Pitkä lukko muottiin

Laajennettua lukkoa muottiin käytetään lineaaristen, universaalisten nurkkapäällysteiden asentamiseen sekä lisäosien liittämiseen. Tämä lukko koostuu useista elementeistä: sieniä ja ruuviparia. Tartuntaleukojen leveyttä voidaan säätää ruuvilla.

Asennustuki

Kiinnityskahva on erikoislaite paneelilevyjen nostojen, siirtämisen ja asentamiseen. Vakiolaite koostuu rungosta ja lukosta, joka toimii voimalla, joka on suhteessa pidettävän kuorman massaan. Asennuksen kiinnittäminen muottiin on yksinkertainen muotoilu, mikä tekee siitä vaatimatonta työtä. Kotelon metallipinta antaa luotettavan kiinnityksen nostetun kuorman pystysuoraan asentoon. Asennustyön tarkoituksena on siirtää muottipaneelit nopeasti rakennustyön ympärille, kiinnittää koottuja paneeleja ja yksittäisiä paneeleja.

Linna rakennus.

Castle-kiilakehitys (galvanoidut).

Lukko laajeni 250.

Komponentit seinän muottiin ja lattiaan.

6,0 m tanko 1-taso D = 60 mm.

Suljettava laite on universaali.

Tukirakenne on vakio 1-tason.

Tukirakenne on 2-tason standardi.

Telineiden telineet.

Kulmaelementti L-3m.

Kiinnitä asennus.

Lanka lämmitys PNSV chern.

Yksi yrityksen profiileista on rakennusmateriaalien kattava toimittaminen. Tämä menetelmä on yksi logistiikan yleisimmistä ja aktiivisimmista.

 1. Rakennusobjektien toimitukset;
 2. Tarjoamme toimitus- palveluja suurille rakennusliikkeille;
 3. Maantiekuljetukset;

© 2013 - 2018 Rakennusyritys "Megapolis"

Kaikki oikeudet pidätetään.

Voronezh, trans. Kupyansky, 11, toimisto 212

4. Komponentit muottiin

Seuraavia komponentteja käytetään suojusten kytkemiseen ja halutun asennon aikaansaamiseen: Kiinnityskieli Käytetään vierekkäisten muottipaneelien liittämiseen toisiinsa. Pitkä lukko Käytetään muottipaneeleiden liittämiseen toisiinsa. Mahdollistaa pistokkeen käytön jopa 250 mm: n kokoisten suojusten välillä.

Kaikki muottiosat voidaan myös vuokrata.

Lisätietoja, soita numeroon +7 (473) 206-52-20 tai lähetä pyyntö osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen.