p r r a l

pääsisäänkäynti rakennukseen

• arkkitehtonisesti suunniteltu sisäänkäynti rakennukseen

• vaiheen arkkitehtuurikehys, joka erottaa sen auditorista

• U-muotoinen osa rakennetta tai konetta

• eräänlainen kehys, joka erottaa teatterivaiheen auditorista

• Internet-palvelin, joka tarjoaa helposti käyttöön resursseja ja räätälöintiä tietylle käyttäjälle

• julkisivu arkkitehtonisilla ylilyöillä

• rikas sisäänkäynti rakennukseen

• suuri sivusto, joka yhdistää erilaisia ​​yleispalveluja

• U-muotoinen metallitukirakenne, joka koostuu kahdesta sivusta tai 4 jalasta (jalat) ja ylemmästä palkista tai kehyksestä, jotka on liitetty pareittain toisiinsa

• koristeellinen sisäänkäynti kirkolle tai merkittävälle rakennukselle, pääasiassa goottilaisesta ja romaanisesta arkkitehtuurista

• yhdistämällä jotain, yhteyspiste

• Mitkä ovat idän arkkitehtuurin halkeamat?

• arkkitehtuurikuvaus kohtaus

• päärakennuksen sisäänkäynti

• koristeellinen kirkon sisäänkäynti

• suuren rakennuksen pääsisäänkäynti

• U-muotoinen tukirakenne

• satamanosturin "jalat" muoto

• suuret verkkosivut

• osa suurta konetta

• oven toiseen ulottuvuuteen

• satamanosturin vuode

• nosturunko portissa

• pääsisäänkäynti (archit.)

• rakennuksen pääsisäänkäynti

• maaginen ovi rinnakkaiselle maailmalle

• telaketjunosturin vuode

• telakkasaunan "jalkojen" muoto

• Arkkitehtonisesti suunniteltu sisäänkäynti rakennukseen

• Arkkitehtonisesti korostettu sisäänkäynti rakennukseen

• Sisäänpääsy temppelinrakennukseen

• Teatterivaihtoa erottamalla kehyksestä auditorio

• Odrams erottaa teatterivaiheen auditorista

Sisäänkäynti taloon kuistilla

Useimmat ihmiset ovat niin tottuneita koteihinsa, että he eivät edes huomaa useimpia huoneeseen saapumiseen liittyvistä puutteista. Sisäänkäynnin ovikellon alustalla olevat liikkeet muokkautuvat automaattisesti, avaimet ja laukku eivät häiritse lukon avaamista, jalat itse laskevat tarvittavan portaiden lukumäärän. Toinen asia, jos vieras on tullut sinuun, paljon tulee olemaan hänelle uutta ja hyvin epätavallista. Oletko koskaan ajatellut, kuinka kätevä kodin tärkein sisäänkäynti on. Ja onko se niin kaunis, että ei ole mitään syytä muuttaa ulkonäköä ja muotoa, ei ole puutteita, jotka on poistettava välittömästi.

Miten arvioida talon sisäänkäyntiä?

Kauneus on subjektiivinen asia. Monin tavoin arvostamme kuistin suunnittelun täydellisyyttä kokonaiskuvaan perustuen, kuinka hyvin talon julkisivu yhdistyy sen muotoiluun. Miten arvioida kuvien suunnittelun täydellisyyttä. Tätä varten voit käyttää useita peruskriteerejä. Jokainen heistä arvioi rakentamisen täydellisyyden asteen ja talon sisäänkäynnin helppokäyttöisyyden. On olemassa muutamia tosiseikkoja, kun suurissa taloissa, joissa on vakava arkkitehtuuri, ihmiset haluavat usein käyttää takahuoneita pääkäynnin sijasta. Ja se ei koske kauneutta tai kiirettä, vaan sisäänkäynnin käytännöllisyydestä.

Voit antaa arvioinnin kuistista ja talon sisäänkäynnistä seuraavissa tehtävissä:

 • Kuinka paljon rakenne suojaa säältä, auringolta ja tuulta:
 • Portaikko ja porraskäytävät helpottavat kiipeämistä ja laskeutumista turvallisesti, jopa korkeimmalla terveydentilalla;
 • Sisustus on todella kaunista, ja sisäänkäynnin edessä oleva alue antaa jopa usean ihmisen ryhmän istua mukavasti.
 • Yksityiskohdat kuistista eivät peitä näkymää ikkunasta, ja samalla ovat vahvoja ja massiivisia, jotta selviytyisi kaikista kataklimoista.

Siksi kuistilla pääoven talon on kaunis ja mukava, jos ne auttavat sinua elämään ja pysyä terveenä.

Miten oikeasti varustetaan kuisti ja sisäänkäynti taloon

Joka päivä näemme ja käytämme portaiden portaita ja laituria talon sisäänkäynnin edessä, he kohtaavat ja näkevät meidät pois. Niiden pitäisi olla kooltaan melko suuria, kuten valokuvassa, varsinkin jos sisäänkäynnin ovi avautuu ulkona ja ennen sisääntuloa sinun täytyy astua syrjään ja poistaa asioita.

Liian suuri kuisti alue aina tuuli ja vedot. Joten sen kaikkien ulottuvuuksien pitäisi aina olla optimaalisia.

Sääsuojaus

Tämä on päätehtävä ja käyttötarkoitus kuistilla ja oviaukossa talon sisäänkäynnillä. Siksi arvioinnissa pitäisi arvioida sen kykyjä ensinnäkin. Jos talon sisäänkäynnin klassisessa kauneusversiossa ovi täyttyy sadalla tai pyyhkii sen lunta, niin tällainen suojaus on arvokasta kuin valokuvassa.

Useimmissa tapauksissa visiirin oikea koko, korotettu kuistialue ja sivuseinien läsnäolo, jotka suojaavat tuulta, antavat meille mahdollisuuden selviytyä kovaa säätä. Neljä vaihetta on vähän, mutta riittää suojelemaan talon sisäänkäynti lumikelloilta ja ukkospilvistä, valokuvista.

Kuinka paljon sadehäiriöt riippuvat ilmastosta, mutta jokaisella alueella on luonnoksia ja kiristyviä tuulia. Voit päästä eroon tällaisesta ongelmasta, jos talon sisäänkäyntiä suojellaan kuistilla, joka on suljettu kaikilla puolilla, valokuva.

Mutta tällaista päätöstä ei tuskin voida kutsua menestyksekkääksi, kuistin kaareva muoto rajoittaa valoa ja näkymää sivuille. Menestyvämpi vaihtoehto olisi silloin, kun talon sisäänkäynti on hieman "upotettu" valokuvan seinään tai kulmassa julkisivuun.

Erikseen syytä mainita kuistin vaiheet. Kiillotetut portaat luonnonkivestä aina uhkaavat jäädytetyllä jäällä ja lumella, paksummat lattiapinnat, jotka on valmistettu värjätystä tammi- tai lehtikuusesta, ovat mukavampia, ne eivät roskaa, pinta pysyy aina liukumattomana, valokuva.

Yhtä tärkeä on talon sisäänkäynnin oikea valaistus. Kuistin klassinen muoto on aina varustettu lyhdyt, valokuvat. Normaalille liikkumiselle portaissa tarvitaan ulkoista valonlähdettä, valaistus ikkunasta ei selvästikään riitä, valokuvakehys.

Liikematkustajan kuisti

Jokapäiväinen todellisuus tekee meistä kiirehtimäksi, antaa kaiken parhaan työn ja palaa kotiin, mikä on huomattavasti kasvattanut voimien aamuvarastoa. Tällöin et ole tyytyväinen kauas ja jyrkät portaat korkeilla portailla sisäänkäynnin edessä. Useimmat asiantuntijat tietävät, että tasolle meneminen on helpompaa, jos jokaisen tason jälkeen henkilö ottaa parin askeleen. Jos tarkastelet tarkasti kuvaa, näet, kuinka hyvin arkkitehdit lähestytään suunniteltaessa talon sisäänkäyntiä.

Lähes kaikki kuistin turvallisuusvaatimukset otetaan huomioon, sisääntuloväline itsessään on alkuperäistä eikä se peitä rakennuksen julkisivua. On paljon mielenkiintoisempaa ja miellyttävämpää palata kotiin myöhään illalla, ja vaikka valaistusta ei olisi, mukavat askelmat ja kaiteet johtavat helposti talon sisäänkäyntiin.

Jo ennen kuistin rakentamista on tarpeen valita oikea korkeus ja koko visor, portaiden lennon, aseman asema taloon. Sisäänkäynnin oven edessä oleva taso nostetaan pääsääntöisesti 50-70 cm korkeudelta perustasolta. Tämä ei ole haamu tai kunnianosoitus perinnettä kohtaan. Kuten vanhanaikana, se on tapa suojata puinen kuisti ja talon sisäänkäynti kosteudesta ja lumesta.

Toinen tärkeä asia on tarkka annos auringonvalolle, joka putoaa kuistille. Kuumuus auringosta kuivuu astioiden pinnalta ja mikä tärkeintä, lämmittää ja desinfioi sisäänkäyntiovet ja ovenmatto. Tästä johtuen ovi ei jäätyy läpi, lauhde ei kerääntyy ja kaikki negatiivinen ympäristö tuhoutuu kynnysrajan ultraviolettivalolla. Kun oikein sijoitettu kuisti visor sulkee sinut sokaisevat auringon säteet, mutta jättää tarpeeksi valoa ja lämpöä päästä taloon.

Moderni muotoilu on ehdotettu liikemiehelle toisen muodon kuistia, jossa sisäänkäynti taloon yhdistetään yhden vaunun kanssa pysäköintitilaa varten valokuva auto.

Sen lisäksi, että pysäköinti- ja lähtöaikaa lyhennetään, omistaja pysyy jatkuvasti valvomassa autoja ja säästää samalla sääkäynnin rakentamista.

Kuisti suurelle perheelle ja virkistäytymiselle

Moderni talo on käsittämätön ilman suurta ja meluisa perhe tai yritys. Ja melkein aina kesäisin on kiusaus viettää enemmän aikaa raitisessa ilmassa. Tällaisissa taloissa useimmiten kuisti on laajennettu ja sisustettu terassin muodossa, valokuva. Mutta samanaikaisesti sen päätehtävää täydentää kyky tallentaa ja tallentaa kaikki, mikä ei sovi taloon.

Mitä enemmän ihmiset käyttävät kuistia, sitä laajempi portaikko olisi. Joskus säästät tilaa yhden laajan portaikon sijaan, voit käyttää kahta pienempää.

Kuisti maalaistalolle

Maalaistalossa kuistilla ei ole vain lepoa ja varastointia, usein mökillä ei ole erillistä käytävää, joten ketjun kaltaisen tyypin lasikuilu olettaa toiminnonsa.

Noin sama on varustettu sisäänkäyntiovella ja kuistilla kylvyssä tai kodinhoitohuoneessa.

Jos ulkonäkö ja kauneus ovat tärkeimpiä

Jopa kaikkien käyttökelpoisten ja käytännöllisten puolien kuistilla jokainen omistaja haluaa, että talon pääsisäänkäynti on kaunein. Koska se on eräänlainen henkilökunnan ja hänen asumisensa puhelinkortti. Useimmiten koristeluun käytetään erilaisia ​​puurakenteita, kaiverruksia, mosaiikkia, laatat ja koriste-kipsi. Modernit materiaalit mahdollistavat halutessasi sisustuksen kuistilla kaikkein uskomattomassa tyylissä, jotta se olisi mahtavampi kuin talossa, kuten kuvassa.

Paras materiaali on aina ollut ja pysyy kivi ja puu. On melko yksinkertaista tehdä säätiö kiven ulkopuolelta. Rungon, portaiden ja puun katto on helppo rakentaa. Tässä tapauksessa itse suunnittelu voidaan tehdä kevyesti ja täysin sopusoinnussa talon yleisen tyylin kanssa.

Kuisti ei tarvitse näyttää puoli linnasta. Monet yksinkertaiset ja kauniit mahdollisuudet päästä taloon voidaan tehdä käsin. Kuistin koristeluun ja muotoiluun he käyttävät teräs taidetta, josta he tekevät kauniita katoksia ja kaiteita.

Sivuseinille ja katolle käytetään usein liukuportaita ja koriste-nauhat. Joskus puukehys on ommeltu läpinäkyvällä muovilla tai polykarbonaatilla. Jopa tällaisella käsittämättömällä tavalla tyylit ja materiaalit, tämä mestari on kaunis ja luotettava versio kuistilta.

Lisäksi huomattava panos kuoren harmoniaan ja sisäänkäynnin taloon tekee suunnittelusta alueen rakentamisen vieressä. Tämä on tärkeää, varsinkin jos sinulla on lapsia. Tämä on heidän aluettaan, ne ennen kaikkea rakastavat "ripustaa" portaiden kaiteessa ja pelata askeleilla. Ihannetapauksessa polku ja kukkapenkit pitäisi mennä orgaanisesti portaiden, portaiden ja talon sisäänkäynnin sisään.

johtopäätös

Ilman käytännön työkokemusta, valitsemalla onnistunut rakennus kuistille valmiin talon on varsin työläs tehtävä, paljon asioita on otettava huomioon ja asetettu talon rakentamisen yhteydessä. Paras tapa olisi yrittää käyttää valmiita suunnitteluratkaisuja, erillisiä materiaalien, muotoi- jen ja värien yhdistelmiä valita talon sisäänkäynnin tyylin.

Yksityisen talon kuistin käytännöllinen ja luova sisustus

Ensimmäinen asia, joka saalii silmämme tarkastettaessa yksityisen talon julkisivua, on sen kuisti tai ainakin etuovi. Rakennuksen pääsisäänkäynnin tapaan täydentää koko asunnon ulkonäköä. Pääsääntöisesti, kun tehdään kuisti, käytetään samaa rakennus- ja viimeistelymateriaalia kuin koko rakennuksessa.

Yksityisen talon sisäänkäynnin värivalikoima voi poiketa koko rakenteen valituista alueista, jos päätettiin keskittyä ulkopuolelle, valitse se. Mutta useammin kuitenkin näet kuistin, joka toistaa yksityisen talon koko rakenteen sisustus- ja väripalettien elementtejä.

Kuisti pieni katos

Kattorakenne on pääsääntöisesti jatkoa kattorakenteelle, ja se yhdessä kuistilla on huomattavaa toiminnallista kuormitusta - se suojaa auringolta ja sademäärästä. Tarjoaa mukavan sisäänkäynnin huoneeseen. Jos rakennuksen arkkitehtuuri on sellainen, että on mahdotonta jatkaa kattoa tarjoten edes pienen ulokkeen pääsisäänkäynnin yläpuolelle, voit järjestää pienen visiirin, joka ei ainoastaan ​​osaa toiminnallisuutta vaan myös monipuolistaa rakennuksen ulkoasua ja onnistuneen tai alkuperäisen mallin - koristele sitä.

Pienen katon tai katon muotoilu voi toimia alustana valaistusjärjestelmien upottamiseksi. Useimmiten valot ovat LED-lamppuja, jotka on rakennettu katon tasoon, joskus riippuvalaisimia käytetään, mutta vain, jos kuistin korkeus tekee tämän ilman vaikeuksia.

Yksityisrakennusten moderniin ulko-oviin käytetään usein lasin, raudan ja betonin muotoja. Luonnonmateriaalien käyttö on kuitenkin suosittempaa kuin koskaan, erityisesti maanrakennusten rakentamisessa ja suunnittelussa.

Pienikin visiiri myös oven yläpuolella voi nostaa yksityisen talon pääsisäänkäynnin. Varjot tästä suunnittelusta hieman tuulta, se ei myöskään suojaa, mutta säästää sateelta, kun avaat oven tai odotat taksiasi.

Betonirakenteet muodostuivat alustan muotoilulle sisäänkäynnin oven edessä pienellä visiolla. Kun otetaan huomioon talon korkeat perustelut ja lukuisat portaat, jotka johtavat pääovesta, on vakiokiskojen asennus, joka antaa asukkaille ja vieraille turvallisuuden tunteen varsinkin huonoilla sääolosuhteilla. Betonialustoja käytettiin myös koristelemaan polkuja kuistien portaisiin. Sateisella säällä kotitaloudet eivät saa olla huolissaan kengänsä puhtaudesta, ylittäen laatat, joiden väli on täynnä kiviä.

Avoin terassi, jossa on istuinalue edessä

Jos sisäänkäynnin oven edessä oleva alue on mahdollista, voit järjestää pääsisäänkäynnin edessä avoimen terassin, jossa voi sijoittaa istuinalue, lasten keinu tai vain mukavan oleskelun talon edessä luotettavilla sääsuojilla.

Tilava terassi, jossa pehmeät puutarhakalusteet rentoutumiseen sijoitettiin mukavasti, suuret kylpyammeet koristekasveilla, muodostivat viihtyisän ja viehättävän kokoonpanon suuren sisäänkäynnin oven edessä, jossa on lasihelmet. Alkuperäisen mallin riippuvalaisimessa on valaistus terassilla, ja seinävalaisin valaisee yksityisen talon kuistia.

Jos rakennuksen perustus on riittävän suuri, on selvää, että kuistilla tapahtuva lähestymistapa korjataan portaiden avulla. Tämän seurauksena ulkoterassi sijaitsee tiettyyn korkeuteen verrattuna maatasoon. Terassien askelmat ja lattia voidaan suunnitella kiven ja betonilevyjen, tiilen ja puun avulla, jotka on kyllästetty erityisillä välineillä, jotka on suunniteltu suojaamaan sitä kosteudelta ja hyönteisten tuholaisten vaikutuksilta.

Kun lähestyt talon pääoviä, jos se on alhaisella pohjalla, riittää usein rakentaa puinen alusta tai kannelle, joka voi toimia myös aikuisten virkistysalueiden ja lasten pelien järjestämiseen.

Ja muutama kuva pääasista yksityiseen taloon, jossa on istuinalue, jossa on ripustettu penkki, joka voi myös suorittaa swing-toimintoja.

Valkoiset puutarhakalusteet, jotka sävyvät rakennuksen julkisivun elementtejä vastaan ​​terassin lattianpäällysteen kivialustojen taustalla, näyttävät vielä kirkkaammalta. Käytännöllinen ja luotettava viimeistelymenetelmä kestää monta vuotta ja näyttää rakentamisen päivänä.

Puu ja kivi sisustuksessa kuistilla

Sikäli kuin yksityisen talon moderni rakennus ei ole, ja viimeistely luonnonmateriaaleilla on aina asianmukainen, se antaa lämpöä ja mukavuutta, luo tunnelman ystävällisyydestä.

Ei vain lähiöiden omistajia, jotka sopivat puun ja luonnonkiven käyttämiseen. Osana kaupunkien asuntoja, luonnon koriste näyttävät alkuperäiseltä, houkuttelevalta, ei-triviaaleja.

Ei ole mitään orgaanista ja merkityksellistä yksityisen kotitalouden julkisivun suunnittelua varten, joka sijaitsee kaupungin ulkopuolella. Läheisyys luontoon edellyttää rakennus- ja viimeistelymateriaalien valintaa.

Suoraan yksityiseen taloon puusta jäljitettäessä ulkoreunan pyöreiden reikien avulla, jotka on tehty ovensuuntaisina, on tullut mielenkiintoinen muotoilu. Lähestyminen kuistille käyttäen erilaisia ​​muotoja ja kokoja sisältäviä kiviä täydentänyt kotitalouden ei-triviaalista ulkoasua.

Jos rakennuksen julkisivu on sisustettu maan tyyliin, niin kuistilla varustettu sisustus, jossa runsaasti puutavaraa ja esikaupunkielämän elementtejä, tulee tämän tyylin looginen jatko.

Puu ja kivi ovat erottamattomia kuin yin ja yang maalaistyylisissä rakennuksissa. Maaseudun kotitaloudet näyttävät uskomattoman orgaanisilta kiviseinien ja puisten ovien, alustojen ja käytännöllisten esineiden kanssa.

Keskity etuoviin

Usein rakennuksen ulkoasu on melkein yksitoikkoinen ja monotoninen rakenne, jossa on vähäinen sisustus, tässä tapauksessa pääsisäänkäynnin ja erityisesti etuoven muotoilu tulee esiin. Se voidaan tehdä epätavallisessa suunnittelussa tai yksinkertaisesti esillä kirkkaissa väreissä.

Epätavallisen muotoilun ovet, joissa on lasiseinät ja kuparielementit, voivat tulla modernin rakennuksen tunnusmerkkeiksi. Kiven taakse, pyramidien muodossa olevat alkuperäiset seinälamennat näyttävät edullisilta.

Tietenkin ovesta, jossa puukehys ja peilikuvakkeet, joilla on mielenkiintoinen geometria, voi tulla koristeena yksityisen rakennuksen julkisivuille.

Yksityisen talon kuistia ei voida pitää tylsäksi, sillä sen suunnittelussa käytettiin erilaisia ​​puuta, kiveä, värjättyä paksua lasia, maalattuja ja uritetut kuparielementit ja niitit. Yksityisten kotitalouksien joukosta tällainen pääsisäänkäynti tulee varmasti erottumaan.

Muuten yksityisen kotitalouden sisäänkäynnin ovella me voimme tehdä vaikutelman rakennuksen omistajista, heidän makuistaan ​​ja väreistä sekä joskus heidän elämäntavoistaan.

Muussa kuin eklektinen, tämän kuistin muotoilua ei voida kutsua. Maalattu ovi, jossa on alkuperäinen ornamentti, pehmeä sohva, jossa on pehmeä tausta aktiivisilta väreiltä, ​​epätavalliset seinävalot - tällainen pääsisäänkäynti yksityiseen talouteen on vaikea unohtaa.

Puinen ovi, jossa oli lasimaalauksia, puutarha penkki, jossa oli irrotettavat pehmeät istuimet ja katuastiassa oleva kiipeilykasvi, teki alkuperäisen kokoonpanon yksityisen talon sisäänkäynnille.

Alkuperäinen sisäänkäyntioven keskiaikaisten linnan vanhojen rakennusten tyyliin on tullut rakennuksen modernin julkisivun ornamentti. Kontrasti pimeän oven ja rakenteellisten elementtien yhdistelmästä lämpimällä, kirkkaalla viimeistelyalueella luo juhlava ulkonäkö kuistille.

Joillekin asunnon omistajille on tärkeää, että kaikki kodin sisällä, mutta myös sen ulkopuolella, kaikki on yksinkertaista ja ytimekästä. Tyhjät betonirakennukset ja portaat, alkuperäinen ovi, pienikokoinen kivi-amme ja minimalistisen muotoilun puutarhatuoleja - tiukka mutta samalla mielenkiintoinen kuistilla oleva kuva on valmis.

Suuret kaksoisovet, joissa on musta kehys, lasi- ja peilikappaleet, seinälamppujen symmetrinen järjestely ja kasveja luovat tasapainoisen ja harmonisen kuvan yksityisen kotitalouden pääsisäänkäynnistä.

Kaareva oviaukko, lasiin kiinnitetyt ovikehyksen tummalle taustalle, takorautakaiteet, katuvalaisimet, lyhdyt tyyliteltyinä - kaikki kykenevät koristelemaan rakennuksen ulkonäköä yleensä ja erityisesti kuistia.

Kierrä ovea

Tällaiset oviaukon mallit ovat harvinaisia, mutta luonnollisesti ne ovat alkuperäisen tavan lisäksi monipuolistamaan huoneen sisäänkäynnin suunnittelun piirteitä, mutta myös mahdollisuutta suunnitella melko laaja oviaukko.

Alkuperäinen ovi, joka oli valmistettu puusta, jossa oli lasipinnoitteita läpinäkyvä ja mattapintainen suorituskyky, oli yksityisen talon sisäänkäynnin kohokohta, jota ei unohda kaikille, jotka ovat käyneet siellä.

Toinen versio kääntöovista tummalla rungolla ja aaltopahvilla varustetulla lasitetulla lasilla, joka sallii tarpeeksi valoa käytävää huoneeseen, mutta samalla piilottaa mitä talossa tapahtuu.

Sisäänkäyntiovi julkisivuina kirkkaana elementtinä

Rakennuksen täysin kasvoton julkisivun taustalla kirkas ovi näyttää korostuneelta, houkuttelevalta ja ei-triviaalilta. Oven värien rikas väri pystyy päivittämään yksityisen kotitalouden ulkoasua, antamaan sille positiivisen ja kirkkaan kuvan.

Etuluukun rikkaat kirkkaat värit muuttavat rakennuksen julkisivun rauhoittavan viimeistelyn. Pieni lasisisäke lähellä ovea antaa asukkaille mahdollisuuden nähdä vierailija huoneen sisälle.

Oven kehyksen oranssi sävy toistettiin ikkunoiden rungon rakentamisessa, jolloin syntyi erittäin värikäs yhdistelmä unremarkable dark grey julkisivun taustalla.

Miten pääkäynnille johtava polku tulee

Ei ole vain sisätilojen kuistia, vaan myös maisemasuunnitelma siihen johtavaan alueeseen, on tärkeää, kun muodostetaan ensimmäinen vaikutelma yksityisen rakennuksen ilmestymisestä. Se on paljon miellyttävämpi ja mukavampi vuokralaisille ja heidän vierailleen kävellä pitkin polkua, joka on kivi- tai betonilaattoja, koristeltu soralla tai pikkukivillä, ihailemaan maan tai puutarhan altaissa istutettuja koristekasveja.

Betonilaatat perustana talon pääovelluksen lähestymistapojen järjestämiselle, pienet keinotekoiset altaat, maaperän kasvit ja suuret puutarhatukit - kaikki toimii kuoren edessä olevan alueen maisemasuunnittelun harmonisen ilmapiirin luomiseksi.

Polku portaikkoon, jossa pienet askelmat, kevyt kivi, ympäröivä tila, peitetty kiviä, kasveja kasveilla - kaikki tämä auttoi luomaan uskomattoman symmetrisen, tasapainoisen ulkonäön pääsisäänkäynnin yksityisen talon. Lumi-valkoisen koristelun taustalla on suuri kaksilehtisten puinen ovi ja tummat ikkunan ja katulamppujen ristikkomallit sopusointuisesti.

Tärkeimpään sisäänkäyntiin johtavan puisen alustan vieressä on kirkkaan itämainen tyyli, jossa on eksoottisia kasveja, kaunis katupaneeli ja pieni lampi. Ja ovelle itseltäsi ei voida evätä omaperäisyyttä - ei-triviaali lähestymistapa pääsisäänkäynnin suunnitteluun on tuonut hedelmää, kuvien kuva on ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen.

Toinen kuisti itämaisessa tyylissä, jossa runsaasti ikivihreitä ja kukkivia kasveja, tiukka koristelu ja veistosten käyttö puutarhan maiseman järjestämiseksi.

10 virheitä maanrakennuksen suunnittelussa, jota ei voi tehdä

Jos päätät rakentaa itse talon, käytä kokeneen arkkitehdin suosituksia. Nikita Morozov kertoi InMyRoomille, mitä vaikeuksia kapealla käytävällä uhkaa, mihin sijoittaa vieraskylpyhuone, ja miksi on mahdotonta välttää käytäviä ja taloudellista estettä.

Virhe numero 1: märät alueet sijoitetaan pois viestinnästä

Arkkitehdit aina ennakoivat märkien alueiden sijoittamisen viestinnän läheisyyteen. Sinun ei pidä laiminlyödä päätöstään ja siirtää keittiötä tai kylpyhuoneita kauemmas etäisyydellä - riski saada pitkät putkijohdot tiettyyn puolueellisuuteen. Ne lisäävät lasin korkeutta ja vähentävät siten huoneen katon korkeutta.

Virhe numero 2: olohuoneen ja keittiöiden järjestäminen huoneissa, joissa ei ole luonnonvaloa

Ihminen tarvitsee luonnonvaloa, kun hän lukee, oppii tai valmistaa ruokaa. Siksi sinun ei pitäisi suunnitella asuintiloja, kuten keittiö, ikkunoissa. Koko suunnittelu- ja rakennussäännöt koskevat asuinrakennusten valaistuksen normeja - SP 23-102-2003. Tilat, joissa ei ole luonnonvaloa, voidaan käyttää vain vaatehuoneisiin, varastoihin ja kylpyhuoneisiin.

Virhe numero 3: poistu vessasta olohuoneeseen tai ruokasaliin

Kylpyhuoneiden ja kodinhoitohuoneiden ovet eivät pääse julkisiin tiloihin - olohuoneeseen tai ruokasaliin. Tällaisella suunnittelupäätöksellä tuodaan asiakkaille ja kotitalouksille haittaa, koska kukaan ei voi tulla sisään tai jättää tilat huomaamatta. Lisäksi tällaista asettelua ei sallita terveydenhuollon normien ja sääntöjen mukaisesti.

Poikkeuksena ovat vammaisten perheille suunnitellut olohuoneet.

Virhe numero 4: yhden sisäänkäynnin läsnäolo taloon

Suunnittele 2-3 sisäänkäyntiä taloon niin, että jokainen niistä täyttää tietty rooli. Esimerkiksi oven kautta tapaat vieraat. Ja sisäänkäynnin pihan julkisivulta annetaan pääsy sivuston - muuten sinun täytyy mennä ympäri taloa ympäri. Se on myös hyödyllinen yritystarkoituksiin: sinulla on mahdollisuus tuoda tuotteita taloon ilman kuljettaa pusseja puhtaan ja kauniisti sisustetun saliin. Kolmas sisäänkäynti tulisi johtaa kadulta kattilahuoneeseen. Tekniset asiantuntijat tulevat sen läpi ja laitteita vaihdetaan.

Virhe numero 5: käytävien laiminlyönti sisäänkäynnillä

Älä suunnitella seremoniallisia sali- ja oleskelutiloja talon sisäänkäynnillä. Muista järjestää käytävät, joissa on pukuhuoneet tai tilavat vaatekaapit. Keittiö-olohuoneesta avaava studiotapa tuli meille Euroopasta, mutta älä unohda Venäjän ilmasto-olosuhteita. Maassamme on tyypillistä usein rankkasateet ja pitkät talvet, joilla on paljon lunta.

Virhe numero 6: sijoittaminen vieras kylpyhuoneen kaukana sisäänkäynnistä

"Vieraskylpyhuone" -konsepti puhuu puolestaan. Päästäkseen siihen, sinun ei tarvitse käydä läpi kaikkien huoneiden ensimmäisessä kerroksessa. Älä sijoita sitä siten etuovesta. Yleensä guest-laite on vähäinen. Jos ei kuitenkaan ole mahdollista varustaa isossa kylpyhuoneessa ensimmäistä kerrosta, myös suihkuturkka tai kylpyamme on sijoitettu vierashuoneeseen.

Virheen numero 7: Kylpyhuoneiden riittämätön määrä lattialla

Yksi kylpyhuone lattialle ei riitä, varsinkin jos se on makuuhuone. Kotitalouksien ja vieraiden mukavuuden vuoksi jokaisessa makuuhuoneessa on oltava oma kylpyhuone. Jos tilaa on mahdollista, lattialla voi olla 3 makuuhuonetta, joista jokaisessa on 3 tai useampi henkilö. Jokainen niistä vie aikaa ja tilaa siivoamaan.

Virhe numero 8: taloudellisen yksikön puuttuminen

SNiP: n sääntöjen mukaan ensimmäisessä tai kellarikerroksessa olevien kerrosten lukuisissa kerroksissa on oltava pesuallas, jossa pesuallas. Voit varustaa jopa 3 neliömetrin ruokakomero vihannesten tai kiinteän polttoaineen säilyttämiseen. Samalla poistuminen varastohuoneesta lattiaan olisi eristettävä olohuoneista.

Virhe numero 9: tilojen kalustaminen

Älkää tehkö olohuoneen sisäänkäyntiä, vaikka aiotkin varustaa sen studiossa tai olohuoneessa. Sinä ja vieraasi tuntevat olosi epämukavaksi, koska useista ovista, jotka johtavat muihin huoneisiin, huone antaa vaikutelman vastaanottovirkailija.

Virhe 10: käytävien virheellinen koko

Kulkukäytävien leveyden tulee olla vähintään 120 cm. Aluksi on noudatettava sääntöä asukkaiden turvallisuudesta ja paloturvallisuusmääräysten säännöistä. Tärkeä rooli on varmistaa, että huoneessa on riittävä ilmanvaihto: jos käytävä on kapea ja pitkä, se voi olla joko jatkuvana tai viileänä ilmaisena.

Myös kapeassa käytävässä on äärimmäisen vaikeaa tehdä ja poistaa suuria huonekaluja tai laitteita. Ja käytävässä avaavat ovet eivät saisi estää kulkua, koska traumaattinen tilanne voi syntyä.

Yksityisen talon sisäänkäynnin suunnittelu. 18 vaihtoehtoa, koska talon edessä oleva sivusto voi näyttää.

Verannan tai kuistin sisustus on erittäin tärkeä maa-alueelle, jos muusta tilasta on kauniisti sisustettu, niin sinun ei pidä unohtaa yksityisen talon sisäänkäynnin suunnittelua. Kaunis sisäänkäynti taloon ja upea ulkoasu talon edessä on aina kiehtovaa ja luo miellyttävän vaikutelman omistajista.

Ensinnäkin kuoren tai verannan menestyksekkäästi koristeltu kukka kukkii kaikki kesä- ja koristekasvit. No, jos he ovat monivuotisia. Ne muodostavat kukkakoostumuksen perustan, ja voit monipuolistaa sitä kirkkailla Letnikilla, jota voit muuttaa kaikkina vuodenaikoina.

Kauneimmat ja ekspressiiviset esineet ja kukat on sijoitettava verannan jalkaan.

Niinpä talon sisäänkäynnin erinomainen muotoilu voidaan luoda kirkkaiden ruusujen tai monenlaisten rehevien kukkapenkkien avulla.

Niitä voidaan täydentää erilaisilla mielenkiintoisilla puutarhahahmoilla, tai he voivat järjestää koko kivipuutarhan tai alppihiihtolevyn.

Molemmin puolin kuistin näyttää hyvältä istutettu kirkkaan vihreä thuja, joka muuttaa välittömästi ulkoasun koko talon. Thujan maisemasuunnittelu näyttää hyvältä puun viereen. Joten jos sinulla on puinen kuisti tai veranta, niin se on loistava vaihtoehto tehdä suunnitelma sisäänkäynnin yksityiseen kotiin.

Veneisiin voi kiinnittää pitkänomaisia ​​ruukkuja, joissa on kirkkaat alkuperäiset kesäkukat, jotka kukkivat kauniisti kesäisin. Petunia voi tehdä kauniin kuistin heti!

Ja vaiheissa järjestää erilaisia ​​värejä sisältäviä savipellettejä tai säiliöitä. Tämä tekniikka näyttää vaikuttavalta ja ilmeikäs.

Koko verannan pystysuuntainen puutarhanhoito voidaan tehdä köysien avulla, jotka auttavat kasveja kiipeämään. Se kannattaa myös puutarhanhoito ja verannan muotoilu sekä talon alaosa.

Perinteisten puutarhojen luominen mökillä sopii parhaillaan, kuten sitruunaruoho, kuusama tai klematis. Vuosittain voit käyttää kiharaja kukkia, kuten makea herneet, ipomeyu, koriste-pavut ja vuosittain lianat, ne luovat yllättävän romanttisen vihreän rakennelman talon edessä talon.

Älä unohda yksityisen talon kuistin valaistusta. Katuvalaistus puutarhassa rekisteröinnillä on erittäin tärkeä rooli. Valaistus voidaan järjestää portaille tai kuistille. Se korostaa erinomaisesti kasvien kauneutta illalla ja verannan muodon ja muodon.

On toivottavaa koristella verannalle epätavallinen paju huonekaluista tai huonekaluista savustettua puuta, ja koristele se kirkkailla tyynyillä.

Nykyaikaisten mukautettujen ratkaisujen ystäville voit ympäröidä verannan värikkäiden ja mukavien pussilamppujen avulla. Riippu ja kuormalavojen kalusteet, jotka sopivat mihin tahansa verantaan, tulevat erittäin poikkeuksellisiksi ja alkuperäisiksi muunnoksiksi.

Toiseksi, yrityksissä, miten varustavat dachan ja verannan ja kuistin sisustukseen, voit käyttää tällaisia ​​arkkitehtonisia muotoja, kuten ristikkoa, kaaria tai pergolaa.

On tarpeen valita ne oikein, jotta ne sopisivat verannan koko sisätilaan eivätkä näytä sopivilta. Voit esimerkiksi kiinnittää verhoillesi pienen pergolaa, jonka alla on oltava penkki tai maatuolit pöydällä.

Kuisti, tässä tapauksessa voit turvallisesti koristella kaari, ja toiselta puolelta veranta rakentaa epätavallinen ristikko. Kaikkien on sovitettava tyyliin saadakseen vaikutelman sivuston täydellisestä viimeistelystä talon edessä.

Kun olet asentanut lisää arkkitehtonisia lomakkeita, voit jatkaa niiden maisemointiin. Ristikolla näytän upeilta pieniltä roikkuusastikkeilta erilaisia ​​kukkiva kirkkaan kukkia letniki. Kaari ja pergolat ovat sopivia koristepukupuita. He yksinkertaisesti koristelevat tällaisia ​​muotoja ja näyttävät hyvin vaikuttavalta ja kauniilta. Ja penkin vieressä voit laittaa suuria ruukkuja koristekasveihin, jotka täydentävät koko kuvan kokoa. Ne sopivat täydellisesti, enkä tee sitä raskaaksi.

Tällaisilla yksinkertaisilla ja alkuperäisillä menetelmillä voit helposti ja nopeasti koristella kuistia kuistilla, luoda yksityisen talon tontin talon edessä, joka varmasti houkuttelee naapureiden ja vieraiden huomion tällaiseen sisustukseen ja aiheuttaa suuria vaikutelmia.

Lue aihe:

Pyrittäessä luomaan sivustossasi tai puutarhassa maisemaa, joka ilahduttaa luonnollisuutensa ja harmoniansa, voit yrittää lisätä koristeita kiviä puutarhaan tai luonnon elementteihin.

Melko epätavallinen, mutta uskomattoman hyödyllinen asia - mausteinen kasvis. Täällä, samassa sängyssä, tai pikemminkin kukkapenkillä, täysin erilaiset yrtit ja mausteet voivat sovi. Kaikki suosikki vihreät sipulit, valkosipuli.

28 Romantiikka on aina ollut hyvä maassa. Ja nyt, kun on niin paljon mahdollisuuksia luoda ilmakehätiloja ja vielä enemmän. Kodikas veranta, romanttinen maalaistalo kynttilät, epätavallinen valaistus, mukava.

Luomalla kukkapenkit ja kukkapenkit puutarhassa on yksi luovimmista toiminnoista. Loppujen lopuksi kukkaviljelmät näyttävät kaikkina vuodenaikoina uuden värejä ja värejä, uusia värilajikkeita.

36 vaikuttavaa ideoita talon pääsisäänkäynnille

Kauniin sisäänkäynnin luominen voi olla perusta koko talon sisätilalle ja sanella muuhun asiaankuuluva tunnelma. Useimmat ihmiset kärsivät etsimällä ideoita siitä, miten kotiin pääsisäänkäynti käännetään tyylikkäälle ja modernille alueelle.

Päätimme auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman ja kerännyt 36 muotoiluvaihtoehtoa, joita voit käyttää tämän tilan suunnittelussa.

1. kiviseinät

Jos haluat yksinkertaisen muotoilun sisäänkäynnin suunnittelussa, lisäämällä kaksi kiviä seinään, jotka on räätälöity ja asennettu oven molemmille puolille, voisi olla yksi sopivimmista ideoista.

2. Osio

Eingangsüberdachung, Vordach für Haustüren T-lomakkeessa

Jos talon sisäänkäynti on pieni, kuten tässä kuvassa näkyy, voit käyttää metallia kestäviä rakenteita, jotta voit luoda eron sinun ja naapurin välille.

3. Maalaistyyli

Maalaustyylin sisäänkäynnin suunnitteluun voit leikata seiniä tasaisella kivioven pääoven ympärillä. Tällainen sisustus luo mukavuutta ja antaa jokaiselle, joka tulee taloon sopivaa tunnelmaa.

4. Seinän asettaminen

PUERTA DE INGRESO PRINCIPAL

Jos sinulla on kaksikerroksinen talo, voit rakentaa vaikuttavan korkeuden seinään, joka saavuttaa toisen kerroksen. Tämä muuttaa huomattavasti julkisivua ja antaa sen suuremman merkityksen.

5. Vaiheet

Laajojen portaiden lisääminen oven eteen tekee pääsisäänkäynnistä suuremman. Tämän esimerkin suunnittelija lisäsi muutamia ruukkukasveja, jotka antavat talon sisäänkäynnille mukavan ja makean ulkoasun.

6. puinen polku

Valencia - Micheas Arquitectos

Käyttämällä pystysuoraan asennettuja puulevyjä voit muuttaa talon sisäänkäynnin ulkonäköä, mikä tekee siitä melko rauhallisen ja mitatun tunnelman.

Tarvitsetko apua talon hankkeen kanssa? Ota yhteyttä!

Talon rakentaminen

Talon ulkonäkö luo ensivaikutelman omistajista, joten on erittäin tärkeää järjestää se oikein. Sisäänkäynti taloon on erityinen alue, joka yhdistää asuintilaa kadulla. Kuinka tehdä talon sisäänkäynnin houkuttelevaksi ja miten päättää se, harkitse alla.

Sisällysluettelo:

Vaihtoehdot sisäänkäynnin taloon

Sisäänkäyntialue on suunniteltava koko rakennuksen arkkitehtuurin ja ulkopinnan mukaisesti. Sen vuoksi on erittäin huolellisesti valittava sen viimeistelyvaihtoehdot ja lisävarusteet, jotka täydentävät sen suunnittelua.

Ehdotamme harkitsemaan useita vaihtoehtoja, jotka eroavat toisistaan ​​tyylikkäästi yksityisen talon sisäänkäynnin suunnittelussa.

Mökin rekisteröinti on tärkein toiminnallisuus ja käytännöllisyys. Yksityisten talojen tyypeistä mökit ovat suosituimpia. Talon edessä oleva tila ja näin ollen sisäänkäyntiosa näkyvät selvästi kadulta, mikä tarkoittaa, että ne vaativat jonkin verran ponnisteluja niiden viimeistelemiseksi.

Vapaa-ajan alue, pelit tai viihde on yhdistetty mökin sisäpuolelle ja sisäänkäyntialue on ohi kulkevien ihmisten edessä. Tämä alue on erittäin kauniisti hukkua suurella ovella, siihen johtavaan kivirakenteeseen, valoihin ja koristeellisiin elementteihin kulkureittien sivuilla olevien lukujen muodossa. Suuri merkitys sisäänkäynnin vyöhykkeen suunnittelussa kuuluu vihreisiin kasveihin: pensaat, kukat ja nurmikko.

Kukat ja vihreät määrät riippuvat alueen koosta, joka sijaitsee sisäänkäynnin edessä. Voit käyttää soliternyh-koostumuksia, jotka koostuvat tammesta, itku koivusta, omenasta ja vaahterasta. Katso myös kauniita japanilaisia ​​puita, vuoripeittejä tai suihkepusseja. Mökin suunnittelussa klassinen tyyli on vihreän nurmikon läsnäolo, pensasaidat, jotka muodostavat ohuiden ovien alapuolella johtavat paljaat kasvit ja polut.

Moderni mahdollisuus talon sisäänkäynnin viimeistelyyn on yhdistelmä yksinkertaisia ​​mutta samalla tyylikkäitä yksityiskohtia. Julkisivun kaari, lasimaalaus tai mosaiikkimaalat, taivutetut ritilät ja kaiteet kuistilla, epäsymmetriset askelmat - kaikki tämä houkuttelee viehätystä ja luovuutta. Tämä tyyli sopii ihmisille, jotka haluavat erottua yleisestä taustasta.

Sisäänkäynti yksityiseen taloon:

Art Nouveau -arkkitehtuuri sekoittuu hyvin puutarhan koostumuksiin. Sisäänrakennuksen muotoilun erityispiirre on patio, jonka kehykseksi käytetään eläviä pensaita ja joka muodostaa reunuksen. Kukkapenkkien sileiden viivojen rekisteröintiin soveltuvat aidat, joissa on taonta-elementtejä. Vesikomponentin läsnäolo on toinen art nouveau -tyylin ominaispiirre. Peilin säiliön muotoilu, joka täydentää iiriksen tai salvia - sopii hyvin tähän tyyliin. Jos et voi rakentaa säiliötä, käytä suihkulähteitä tai vesiputouksia eri muodoissa ja muunnelmissa.

Orgaaninen lisäys on taotut kaaret, puutarhakalusteet, pergolat suunnitteluun - tämä tulee eräänlainen yhteys sisäänkäynnin ja puutarhan välillä.

Sisäänkäynti talon kuistille: tyylin vaihtelut

Kuisti on olennainen osa yksityisen talon sisäänkäyntiä. Sen tehtävänä on korostaa koko rakennuksen kauneutta ja koskemattomuutta. Jokainen omistaja yrittää koristaa tätä osaa niin, että se erottuu joukosta.

Kuisti on jossain määrin jatke, joka tarvittaessa on varustettu portaalla tai autokatos. Koska talot ovat aina korotettu perustustasolle, portaat ovat kuistin pakollinen osa, jonka nousu on vieras sisäänkäynnissä oven eteen. Vaiheiden lukumäärä lasketaan siten, että henkilö etenee jalankulkijan etuosassa, johon hän ensin astui askeleeseen.

Suojella kuistia saostumisen vaikutuksesta alueellaan tehdään katos. Kaiteet toimivat koriste-elementteinä ja suorittavat perustoiminnot.

Tärkein toiminto kuistilla on koristella sisäänkäynnin yksityisen talon, joten sen suunnittelussa, sinun pitäisi kiinnittää huomiota eräitä vivahteita.

Esimerkiksi, jos talon julkisivu on puinen tai kilpi, kuisti olisi leikattava puusta. Kun valmistat kuistia kivitalossa, käytä materiaaleja lasin, tiilen, keinotekoisen tai luonnonkiven, betonin tai muovin muodossa. Kiven ja puupintojen yhdistelmä on mahdollinen, mutta tällaista koetta on käsiteltävä erittäin varovasti. Jotta kokonaisvaltainen suunnittelu olisi kokonaisvaltaista ja orgaanista, käytä samoja materiaaleja talon ja kuistin viimeistelyyn. Esimerkiksi, jos taonta on talon aita, koristele sitten kuisti sen kanssa.

Älä säästä viimeistelyaineistoa, sillä kuisti on elementti, joka vaikuttaa talon yleiseen käsitykseen.

Sisäänkäynnin rekisteröinti talon kuvaan:

Tarjoamme perehtyä tyyliin suuntiin kuistin suunnittelussa. Tietenkin kaikkein ihanteellinen vaihtoehto olisi suunnitella ja viimeistellä kuisti harmonisen yhdistelmän yhteinen ulkopuoli. Mutta muitakin vaihtoehtoja on olemassa. Yleensä talon pääsisäänkäynnin valinta riippuu kokonaan sen omistajien mieltymyksistä ja toiveista.

1. Kuistirakennuksen klassinen tyyli edellyttää kaksinkertaisen kaltevuuden, pistekuoren ja pyöristetyn muotoisen kaiteen olemassaolon. Vakiopintaiset materiaalit ovat laattoja tai koristekiviä. Tämän tyylin pääpiirteet ovat maun ja hillittömyys. Maltillinen määrä koristeellisia lisävarusteita: muutamia kukkaruukkuja ja lahjojen seinä on tämän tyylin perusta.

2. Suunnittelu kuisti maalaistyyliin sopii puutaloihin. Pitkä ja tilava puutalo koristaa kuistilla runsaasti koristeita kaiverruksia ja kuvioita. Kukat ovat parhaiten käytetty riipus, kaiteet ja visiiri on hieno. Puupenkit ja oveltapahtuma näyttävät hyviltä, ​​myös puusta.

3. Kuisti, joka on linnoitustalon muodossa - välittömästi ovesta, osoittaa, että talo on tukijalka ja omistajiensa suojelu. Se näyttää massiiviselta rakenteeltaan, jonka koristelu usein käyttää luonnonkiveä. Sytytyslampput, aidat aidan osat ja ristikkorakenteet, joihin kasvit vievät, lisäävät charmia ja rikkautta tällaiseen ulko- puolelle.

4. Kuistirakenteen eurooppalainen tyyli ehdottaa oikeaa muotoa ja hillittyjä viivoja. Useimmissa tapauksissa tällainen kuisti on pieni, se on luonnon, keinotekoisen kiven tai keraamisten laatat. Suuri määrä puutarhoja, roikkuja ja lattian kukkaruukkuja, kelloja antaa mukavuutta, ja pajuistuin ja pöytä, jossa on kätevää lukea sanomalehteä, lisää kodinomaisen tunnelman.

5. Kuisti ranskalaiseen tyyliin - on samankaltaisia ​​kuin edellinen suunnittelu vaihtoehto, mutta silti eroaa joitakin hienouksia. Tämän tyylin ominaispiirre on lasiovien läsnäolo, joka on koristeltu avoimen ristikon avulla. Koristele puukalusteiden tai pajujen ulkopinta. Koostumuksen täydentämiseksi käytä riipukukkaisia, kirkkaita mutta samalla herkkiä sävyjä.

Tarkasteltuaan perustyylitekniikoita talon sisäänkäynnin suunnittelussa, tässä on muutamia suosituksia rakennuksen yleisen ulkoasun parantamiseksi.

Suunnittelussa on suuri määrä muunnelmia, sopiva valinta riippuu talon omistajasta, vaikka tekniikoita, jotka auttavat kääntämään minkä tahansa kuistin viihtyisiksi kokouspaikoiksi vieraille.

Jos aiot asentaa kukkia ruukkuihin, asenna ne molemmin puolin ovea tai portaita, jotta vältetään muotoilun epäsymmetria. Jotta pääsisäänkäynti olisi mukavampaa ja suojattaisiin samalla auringosta, käytä kevyitä verhoita. Jos kuisti on myös veranta, saat mukavat puutarhakalusteet.

On mahdollisuus rakentaa kuisti, joka toimii patio muodossa avoin terassi kytketty taloon. Jos kuistin alue sallii, kesäkeittiö sopii täydellisesti siihen, johon on järjestettävä tuoleja ja pöytä. Laajennettu versio kuistista mahdollistaa paitsi tervetulleeksi vieraita, mutta myös mukava ulkoilu, mutta samalla lähellä kotia.

Talon sisäänkäynnin järjestely ja maisemasuunnittelu

Ennen kuin ostat kasveja, jotka auttavat järjestämään sisäänkäynnin ulkoa, sinun pitäisi huolellisesti suunnitella sijoittamistaan. Talon sisääntuloa koskeva hanke on kehitettävä ottaen huomioon kaikki pienimmät yksityiskohdat. Kun rakennat uutta taloa, sisäänkäyntiä kehitetään yhdessä yhteisen projektin kanssa, ja jos suunnitellaan olemassa olevan rakennuksen suunnittelu, on parasta tehdä tämä projekti erikseen.

Aloita piirtää suunnitelma sivustosta, johon kasvit sijaitsevat. Valittaessa niiden tyyppejä on parempi kuulla maisemasuunnittelijoita.

Kasvien tyyli riippuu paitsi omistajien mieltymyksistä myös rakennuksen yleisestä tyylistä. Kasvien tulisi korostaa jo olemassa olevaa tyyliä ja korostaa sen erottavia ominaisuuksia.

Jos aiot järjestää etupihan talon sisäänkäynnin edessä, sinun on muistettava yksi tosiasia - etupiha, joka tässä tapauksessa suorittaa kaksi tehtävää - sisustaa ulkoa ja on paikka, jonka lähellä on mahdollisuus laittaa alusta levolle.

Julkisivuseinän edessä istutetaan istutettuja kasveja, jotka saavat halutun muodon leikkaamalla. Tällaiset kasvit soveltuvat myös sisäänkäynnin johtavan kävelytie-mikkeen koristelemiseen. Tässä tapauksessa ne toimivat hillitsemänä.

Ei pidä luoda epäsymmetristä tai epätasapainoa. Esimerkiksi jos talon edessä toisaalta istutetaan suuri määrä kasveja, ja toisaalta he eivät ole lainkaan. Siten harmonian ja tasapainon käsitys on vääristynyt.

Talon sisäänkäynnin suunnittelussa on kaksi periaatetta:

Ensimmäinen koskee istutuslaitoksia ja niiden järjestelyä tietyssä järjestyksessä molemmilla puolilla samalla tavalla. Tämä periaate on yksinkertainen ja perinteinen. Se sopii symmetrisiin rakennuksiin, joissa sisääntuloosa sijaitsee keskellä ja molemmilla puolilla on sama määrä ikkunoita.

Epäsymmetrian käyttö on mahdollista, mutta erittäin huolellisesti. Tämä periaate perustuu seuraaviin esimerkkeihin: kuvitella asteikot, joiden yksi kulho on yksi iso pallo ja toinen - useat pienet. Yritä pitää tasapaino suunnitellessasi. Tämä muotoilu soveltuu luoville ihmisille, jotka haluavat koristella heidän ylimääräisen talonsa. Halutun vaikutuksen saavuttamiseksi sinun tulisi työskennellä tällaisen mallin kehittämiseksi hyvin kauan.

Maisemasuunnittelun tärkein sisustuksen laatu on luoman rakenteen houkutteleva ilme. Pääpainotteisen osan pitäisi olla talon sisäänkäynti. Kasvien lisäksi on suositeltavaa käyttää lisävarusteita, jotka auttavat asettamaan oikean tarkennuksen. Mutta ei pitäisi ylikuormittaa tilaa liian paljon, riittää valitsemaan osat, jotka sopivat yhteen toistensa kanssa.

Suosituin tapa maisemoida sisäänkäynti on kehystää talon vehreyden avulla. Esimerkiksi talon reunoille istutetaan korkeita puita, sitten pensaita ja alempiä kasveja, jolloin saadaan raja, joka ohjaa kävijää sisäänkäyntiin.

Pääsääntö on kieltää suurien ja korkeiden puiden sijoittaminen talon sisäänkäynnin lähelle. Tällaiset kasvit peittävät kuistin itsensä taakse ja siirtävät keskittyä ja vieraat, jotka tulivat taloon, eivät heti ymmärrä, missä sisäänkäynti on siinä.

Toinen väärä tilan jakautuminen on kaikkien kasvien sijainti talon seinämien alla, ja jäljelle jäävässä tilassa he tekevät nurmikon. Aallosta käy ilmi, mikä johtaa etujakson erottamiseen joihinkin vyöhykkeisiin.

Maisemakomponentin suunnittelussa on otettava huomioon:

 • kasvien rakenteet;
 • pienet arkkitehtoniset muodot aita, kävelytietä tai tukia.

On kiellettyä istuttaa alueita, jotka ovat yhteensopimattomia toisiinsa. Tällainen koostumus on kaoottinen ja epätasapainoinen. Siksi, kun valitset kasveja, harkitse niiden tyypin ja kukinnan ajan. Lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota:

 • maaperän tyyppi;
 • vedenpoisto;
 • sijainti suhteessa auringon;
 • tuulen läsnäolo.

Voit vihreää talon sisäänkäynnin yrittää antaa etusija tällaisille kasveille, jotka koristelevat ulkoa koko vuoden. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee vain ostaa havupuita, ostaa muutamia lehtipuita ja pensaita, jotka vähitellen muuttuvat vuodenajan mukaan.

Käytä ikivihreitä kasveja luomaan uutta ilmapiiriä talvella. Mutta ei ole välttämätöntä ostaa paljon tällaisia ​​kasveja, koska ne peittävät talon yleisen ulkoasun ja tekevät siitä synkän.

Paras valinta ovat kasvit, jotka ovat tyypillisiä sen alueen ilmastolle, jossa talo sijaitsee. Ne sopivat helposti lämpötilajärjestelyihin, eivät ole aivan omituisia eivätkä vaadi erityistä hoitoa.

Puiden päätehtävä on tarjota varjoa, joka korostaa ulkonäköä, jollain tavalla puut toimivat suojauksena, mikä estää naapurien tai menneiden ihmisten uteliaiden katseiden kulun.

Ennen kuin istut puita, sinun pitäisi miettiä, kuinka paljon tilaa he ottavat, kun he kasvavat. Pehmeän katon terävät viivat asettavat puut pihan takaosaan. Ei tarvitse sijoittaa puita talon lähelle, koska puun juurien pohjalle voi aiheutua vahinkoa.

Puiden ja kukkien välinen pääosa yhdistää pensaan. Tehdä talon sisäänkäynti ystävälliseksi. Kasvien pensaat siten, että ne rakentavat suoraan taloon johtavan tien. Se ei saa istuttaa pensaita suoraan nurmikolle, on parempi sijoittaa se raja-alueille.

Parantaa pensaiden visuaalisen tuntemuksen, ne olisi istutettava vain parittomilla numeroilla. Oman mallin luomiseksi on suositeltavaa istuttaa pensaat aaltomaiseen tai kaarimaiseen tapaan.

Voit yhdistää kaikki nurmikon käyttämät elementit. Tämän alueen pitäisi olla yksinkertainen muoto, jossa ei ole teräviä reunoja.

Kukat - kirkkain ja houkutteleva sisustuksen sisustus talon. On mahdollista käyttää kukkia ruukkuihin, asennettuihin sävellyksiin tai eläviin kukkakimppuihin. Tämä on suunnittelun vaikein elementti. Kukat vaativat jatkuvaa hoitoa, vaikka ne kukkivat useita kuukausia. Valitse yksinkertaiset värimallit, jotka sisältävät kaksi tai kolme sävyä. On välttämätöntä korreloida kukkien tyyppi talon sisäänkäynnin yleisen tyylin kanssa. Kevyiden ja hillittyjen sävyjen ruusut sopivat klassiseen ulkokuoriin. Nykyaikaiseen tyyliin valitse eksoottisia kirkkaita kasveja. Älä tee kukkia, jotka hallitsevat maisemaa, koska ne häiritsevät huomiota sisäänkäynnistä. Kukat ovat ylimääräinen kosketus, joka vain korostaa omistajan käsitystä. Oikea ja hyvin harkittu yhdistelmä maisemointi tekee sisäänkäynnin osasta upea ja houkutteleva, ja vieraat tulevat taloon on tyytyväinen tällaiseen vastaanottoon.

Kaunis sisäänkäynti rakennukseen

Sisäänkäynti taloon, kuten omistajiensa käyntikortti, ensimmäisellä silmäyksellä kertoo heidän luonteestaan ​​ja mieltymyksistään. Sivuston ja olohuoneen välinen yhteys, joka on talon sisäänkäynti, on erittäin tärkeää järjestää oikein ottaen huomioon sivuston ja olemassa olevien rakenteiden tyyli ja kokonaissuunnitelma. Näin ollen arkkitehtuuriratkaisuun yksityisen talon sisäänkäynti voidaan korjata tiukasti tai käyttämällä runsaasti rikkaita rakennuksia sisältäviä arkkitehtonisia elementtejä. Vanhojen päivien erityisen ylellisten kartanoiden pompoushenkistä sisäänkäyntiä kutsuttiin portaaliksi. Nykyään tällaisia ​​painopisteitä ei useinkaan havaita, ja useimmissa tapauksissa sisäänkäynnin rakenne riippuu talon julkisivun koosta, sijainnista ja tyylistä päätöksestä. Lisäksi sisäänkäynnin suunnittelu voi vaikuttaa merkittävästi julkisivun ulkonäön houkuttelevuuteen.

sisältö:

Sisäänkäynti yksityiseen taloon - miten valita sopiva vaihtoehto

Erilaisia ​​terasseja, verannat ja kuistia voidaan käyttää talon sisäänkäynnin koristeluun. On hyvin vaikea luetella niitä kaikkia, koska niiden ainutlaatuinen ulkoasu voi liittyä talon vieressä olevan tontin helpotukseen, luonnontekijöihin, meteorologisiin oloihin, jotka ovat ominaisia tämä alue. Vaihtoehtojen valinta voi myös riippua:

 • tiettyjen rakennusmateriaalien käyttö,
 • mahdollisuuksia käyttää paljon rahaa
 • ja henkilökohtainen maku.

Suunnittelukonseptin lopulliseen päätökseen vaikuttavat sisäänkäynnin paikka suhteessa tielle, sen läheisyydestä, suuntautumisesta maailman puolelle.

Kiinnittämään huomiota panokseen tehdään suunnittelu- ja koristeellisin keinoin halutun vaikutuksen saavuttamiseksi, yleensä molempia käytetään samanaikaisesti. Suunnittelun mukaan sisäänkäyntiovi voidaan sijoittaa niille tai loggiaan, seinän keskelle tai sivulle toisen kerroksen parvekkeen alla. Julkisivun keskellä sijaitseva talon sisäänkäynti antaa rakennukselle juhlava ulkonäkö, yleensä tällaisen sisäänkäynnin seremoniallinen ulkonäkö korostuu koristeellisilla elementeillä tai arkkitehtonisilla menetelmillä: edessä on askeleita, asennetaan alkuperäiskappale, jossa on sarakkeita, suuret koristekasvit koristekasveilla asennetaan oven lähellä.

Joissakin tapauksissa käytä käytännöllisempää vaihtoehtoa, joka sijaitsee loggia-lasiesimerkin syvyydessä. Sisustuksen lisäksi se toimii yhdyskäytävällä ja auttaa ylläpitämään vakaa lämpötila talossa sekä talvella että kesällä.

Sisäänkäynnin tekeminen taloon - kuinka suunnitella sivuston talon edessä

Rakennettaessa taloa on tavallista suunnitella lattiataso niin, että se on korkeudeltaan 30 - 60 cm maanpinnasta. Näin ollen on tarpeen rakentaa alusta sisäänkäynnin oven eteen, sen korkeuden on oltava noin 5 cm lattiatason alapuolella. Myös laiturin pienen kaltevuuden varmistaminen - 2 cm jokaista metriä kohti - mahdollistaa sadeveden virtaamisen vapaasti.

Sivuston muoto voi olla puoliympyrän muotoinen, soikea tai suorakulmainen ja sen mittojen on oltava sellaiset, että 3-4 henkilöä voi vapaasti sopia siihen. Rakennuksen materiaali voi olla betonilaatta tai tiilimuuraus, kuten vuorausta, kiveä, luonnollisia ja keinotekoisia keraamisia laattoja tai muita materiaaleja, jotka kestävät alhaisia ​​lämpötiloja ja kosteutta.

Jotta lautanen kiipeilyä helpottaisi useita vaiheita. Yläkerroksen yläpuolella, ensimmäisessä kerroksessa on tarpeen suunnitella tikkaat, jotka on asennettu talonrakennuksen aikana. Sen suunnittelun pitäisi:

 • sovittaa julkisivun ulkonäkö
 • jotta varmistetaan käytön turvallisuus kaikissa sääolosuhteissa,
 • olla kätevä eri ikäisten käyttäjien kannalta.

Sisään johtaviin portaisiin voi olla monipuolisin muotoilu, mutta on suositeltavaa noudattaa suositeltuja mittoja:

 • leveys - 110 cm ja enemmän
 • askelkorkeus - 12-18 cm,
 • portaiden syvyys - 28-35 cm.

Mitä pienempi on portaiden kulma, sitä mukavampaa se on kiivetä. Jokainen kulutuspinta asennetaan pieneen (2-3 mm: n) kaltevuuteen ulospäin - niin, että vesi ei kerääntyy ja jääpeite ei muodostu. Siirräksesi turvallisesti portaita, joiden korkeus on yli 100 cm, sinun on suojattava se kaiteilla. Jos talon sisustuksessa on monumentaalisia koristeita, sitten portaiden reunojen aitauksen sijaan luodaan veistoksellisia elementtejä, kukkaruukkuja kasveilla jne.

Portaiden valmistukseen voit käyttää tiiliä, metallia tai puuta. Vaiheet voidaan tehdä samoista materiaaleista, mutta jos haluat, voit käyttää vahvistettua kosouraa.

Jokainen materiaali on käsiteltävä asianmukaisesti:

 • metalli - päällystää alusta ja maali,
 • puu - antiseptiset ja palonestoaineet.

Visiirin tai katon varustaminen sisäänkäynnin yli

Tämä julkisivuosuuden rakenne siinä tapauksessa, että:

 • sisäänkäynnin yläpuolella ei ole ennakoitua katon suurta uloketta,
 • sisäänkäynti ei sijaitse loggiassa tai parvekkeella.

Visiirin arvoa on vaikea yliarvioida - se suojaa ovea putoavista sateista, mutta talon omistajat eivät kastu, kun he etsivät avaimia ja avaavat lukon. Lisäksi pimeässä valaisimen alle asennetut valot helpottavat huomattavasti etuluukun avaamista.

Rakenteen suhteen visiiri voi olla:

 • ulokkeen - seinän tasoon asennettuna ja kannatinpalkkien tukena,
 • asennettu tukiin - pylväät, pylväät, seinät.

Visiirin katemateriaalina voidaan käyttää:

 • läpinäkyvä liuskekivi,
 • pleksi,
 • stekloprofilit,
 • materiaali, josta talon katto oli rakennettu: keraaminen tai pehmeä laatta, ammatillinen arkki.

Kuisti

Sisäänkäynnin yksityiselle talolle kuisti on perinteisesti käytetty melko usein. Kuistion rakentaminen koostuu seuraavista:

 • kannakkeita tai pylväitä, jotka tukevat katoksia,
 • itse katos, sivuseinät,
 • aidat.

Kauniisti sisustettu kuisti ei ainoastaan ​​suojaa sisäänkäyntiä lumesta tai sateesta, vaan korostaa myös julkisivun ekspressiivisyyttä. Jos aiemmin oli tavallista sijoittaa kuisti seinän keskelle, nykyään arkkitehtoninen muoti on demokraattisempi, kuisti voidaan siirtää talon sivuseinille, sen muoto voi olla suorakaiteen muotoinen tai epäsymmetrisesti päin kohti sisäänkäyntiä. Tuloksena olevaa lisätilaa käytetään verantaan, jossa perustetaan pöytä, penkit ja tuolit.

Jos talon sisäänkäynti on nostettu maanpinnan yläpuolelle portaiden korkeudelle, kuisti asennetaan suoraan maahan. Jos on enemmän vaiheita, sitten perustus on pystytetty alla kuistilla:

Se toimii tukena askeleille tai kosourille. Estääkseen kuoren vetämisen, sen perustus asetetaan samaan syvyyteen kuin talon perustus, yhdistämällä ne yhteen muotoon.

Kuistinrakennuksen aikana voidaan käyttää samoja materiaaleja, joita käytettiin talon seinien rakenteessa tai muissa rakenteissa.

Sisäänkäynti maalaistaloon - veranta ja sen edut

Maaseudulla talon pääsee tavallisesti verantahuoneen kautta. Se kasvattaa merkittävästi talon aluetta, varsinkin verannalla on kysyntää kesän aikana - sitä voidaan käyttää ruokasalina tai kesäkeittiöinä. Talvella se tunkeutuu lämmönsiirron toimintoihin. Tämän huoneen kauniit sisustukset voivat myös lisätä maaseudun tai maalaistalon yleisen ilmeen houkuttelevuutta.

Yleensä verannan tilat eivät ole eristettyjä, useimpien seinien pinta on lasitettu. Tämä vaihtoehto uhkaa kuumina kesäpäivinä ylikuumenemista. Siksi talon sisäänkäynnin projektin rakentaminen verannan läpi on valittu asentamaan siihen siirrettävät kehykset tai avautuvat.

Äskettäin liukuvat seinärakenteet ovat tulleet suosituiksi, minkä vuoksi on välttämätöntä kääntyä verannalle avoimelle terassille. Tällaiset rakenteet koostuvat useista osista, jotka on yhdistetty metallisilmukoilla. Kun avaat osan, taita harmonikka. Sulkematta niitä kukin on kiinnitetty metallikoukkuihin vaakasuoraan putkeen tai kannattimiin, jotka liikkuvat oikealle ja vasemmalle pitkin vaakatasossa olevaa kiskoa.

Tambour ja sen tarkoitus

Tambour sisäänkäynnin oven edessä - malli on toimiva. Se on suunniteltu suojaamaan tiloja kosteilta ja matalilta lämpötiloilta. Jos talon toiminta on suunniteltu vain kesäkaudella, on täysin mahdollista tehdä ilman eteistä, mutta Venäjän pohjoisten alueiden päärakennuksille on vain tarpeellista.

Rakennuksen arkkitehtisuunnittelusta riippuen eteinen voi sijaita:

 • syvennyksessä, kuten se oli, päärakenteen sisällä;
 • ulkona, ts. ulkonevat julkisivun tason yli.

Olkavarren syvyyden tulisi olla vähintään 1,2 m. Olkiluukun sisäänkäyntiovilla voi olla erilainen sijainti suhteessa julkisivusta, käytännön näkökulmasta optimaalinen ratkaisu on sijoittaa talon ja eteisen sisäänkäyntiovet 90 asteen kulmaan, mutta rakennuksen yleinen ulkonäkö menettää sen loistoa. Tätä vaihtoehtoa käytetään useimmiten ylimääräisten sisäänkäyntien rekisteröintiin.

Sisäänkäynnin suunnittelu - mikä pitäisi olla ovi

Etuluukun pitäisi sijoittua rakennuksen yleiseen tyyliin, sen ulottuvuuksien pitäisi olla sellaiset, että ihmiset voivat vapaasti päästä taloon, tuoda huonekaluja ja kodinkoneita taloon. Jotta liikkumiseste ei aiheuta esteitä, sisäänkäyntiovi sijaitsee talon ensimmäisen kerroksen lattiatasossa.

Usein on kiistoja siitä, millä tavalla ovi pitäisi avata: ulospäin tai sisäänpäin. Ensimmäinen vaihtoehto voi olla terveellinen, jos sinun on poistuttava talosta hätätilanteessa suurelle joukolle ihmisiä, esimerkiksi tulipalon tai maanjäristyksen aikana. Oven, joka avautuu sisäänpäin, voit hiljaa jättää talon vakavien lumisten ajelehtien tai jäätymisen tapahtuessa, mikä usein havaitaan talvella.

Kaunis sisäänkäynti taloon voidaan luoda asentamalla yhden, kahden tai yhden ja puolen ovia. Yksilevyn mallin vähimmäisleveyden tulee olla vähintään 95 cm. Sisäänkäyntiovien korkeus voi olla 195-230 cm, joskus suurempi. Oven yläpuolella on suositeltavaa varustaa lasitettu peräpeili - se mahdollistaa luonnonvalon tunkeutumisen eteen.

Kysymys siitä, pitäisikö tällainen ovi olla kuuro tai lasitettu, niin kaikki riippuu omistajien henkilökohtaisista mieltymyksistä. Sokea ovi näyttää olevan luotettavampi, mutta lasit näyttävät nykyaikaisemmilta, mahdollistavat luonnollisen valaistuksen käytävän tai eteisen yhdistelemällä sisustuksen ympäristöön. Tällaisen oven luotettavuus varmistetaan käyttämällä luodinkestäviä tai karkaistuja lasit, vahvistaen niitä kauniilla taotut säleiköt. Äärimmäisissä tapauksissa lasiovet voidaan vakuuttaa ja asentaa rullaluukut.

Yhtä tärkeää on ulko-ovien avautumisen kaunis ja alkuperäinen muotoilu. Levyn valmistukseen voidaan käyttää kovaa puuta, luonnollista tai keinokivää, koriste-kipsiä.

Yksityinen talon sisäänkäynnin suunnittelu ideoita

Kauniin sisäänkäynnin taloon on huolehdittava ympäröivästä alueesta: rakentaa polkuja, asentaa valoja, tehdä maiseman puutarhanhoitoa.

Sisäänkäynnin edessä istutettavia kasveja voidaan käyttää monenlaisiin, voi olla puita ja pensaita, joissa on alkuperäisiä kruunuja, havupuiden ikivihreitä, koostumuksen valmistuksessa voidaan käyttää myös haamukasveja, kuten norjalaisia ​​vaahterakasveja, kalkkunoita, itkevää koivupuuta.

Talo klassiseen tyyliin liittyy luomaan kaunis nurmikolla ja siivous ympärillä kehä.