Kuinka maalata betonin pohja

Ulkomaalaustyön yhteydessä usein syntyy kysymys - miten maalata säätiö? Ja se on luonnollista, koska säätiön turvallisuus, joka on yksi tärkeimmistä rakennuksen osista, riippuu oikeasta maalista. Mitä luotettavampi säätiö / jalusta on suojattu, sitä kauemmin talo on, ainakin on olemassa enemmän mahdollisuuksia tulla "pitkään maksaan". Pohjan suojaamiseksi maali käytetään betonirakenteiden tai erilaisten pinnoitustyyppien pohjaan.

Miksi on tarpeen suojata säätiö / jalusta

Betoni on yksi kestävimmistä ja kestävistä rakennusmateriaaleista - sitä käytettiin jopa Rooman Pantheonin rakentamisessa. Silti se ei ole iankaikkinen. Betoni, kuten mikä tahansa muu rakennusmateriaali, altistuu korroosion aiheuttamalle altistumiselle ilmakehän olosuhteissa. Seuraavat betonikorvaustyypit ovat:

 1. Liuotuskorroosi - erittäin pehmeä vesi, joka sisältää vähän suolaa. Puhdasta ja pehmeää vettä saostuksesta tai sulavan jään ominaisuuksista on tislattua vettä, ja sitä pidetään aggressiivisena ympäristössä, jolla on tuhoisaa vaikutusta betoniin. Korroosio tapahtuu kalsiumhydroksidin (CaCO3) liukenemisen ja liuoksen seurauksena. Suurin herkkyys tämäntyyppiselle hävitykselle osoittaa konkreettista valmistusvaiheen ensimmäisellä jaksolla, kun kalsiumhydroksidi, jota se sisältää, on edelleen huonosti kiteytynyt. Korroosionkestävyys on erityisen vaarallista, kun vesi liikkuu (sulava jää, rankkasade).
 2. Happaman hapon korroosio - happaman veden aiheuttama. Epäedullinen ja jopa vaarallinen konkreettiselle vedelle on sellainen, että niiden pH-arvo on alle 4,0, samoin kuin ne, jotka sisältävät erittäin voimakkaiden happojen suoloja. Happamien vesien aggressiivinen vaikutus koostuu kalsiumhydroksidin poistamisesta ja sen jälkeen kun se on vähentynyt tai poistettu, hydratoitujen silikaattien ja aluminaattien hajoaminen. Hapan vesi voi hyökätä paitsi sideaineen (sementin) lisäksi myös murskattua kiveä ja terästä teräsbetoniin.
 3. Hiilen korroosio - johtuen aggressiivisen hiilidioksidin läsnäolosta ilmassa ja vedessä, joka on ylimäärin suhteessa siihen määrään, joka on välttämätön kalsiumhiilihydraattien luomiseksi ja ylläpitämiseksi liuoksessa. Vapaa hiilidioksidi voi tuoda tuhoisen liuoksen useiden komponenttien tuhoisat reaktiot.
 4. Rikkikorroosio - yleisin ja vaarallinen betonille. Se koostuu betonin muodostumisesta huokosissa, vaikeasti liukoisista suoloista, joille on ominaista huomattava volyymin kasvu, joka johtaa rasitusten keskittymiseen ja joskus betonin hävittämiseen. Sulfaattihappojen vaikutuksesta syntyy kipsi tai ettringiitti.
 5. Kloridikorroosio - tapahtuu reaktioina meriveden, kaivoveden ja erilaisten jäänestoaineiden vaikutuksiin. Tämän vaikutuksen seurauksena syntyy kaksinkertaiset suolat, jotka aiheuttavat lukuisia tuhoisat prosessit betonin rakenteessa.
Betonin putoaminen

Niillä on haitallinen vaikutus betoniin, polttoaineisiin ja voiteluaineisiin sekä niiden hajoamistuotteisiin. Siksi mikä tahansa betoni, tuotemerkistä riippumatta, tarvitsee suojaa. Ja jos maanalainen osa suojataan vedeneristämällä, säätiön kellarin suoja edellyttää lisätoimenpiteitä. Yksi yleisimmistä suojausmenetelmistä on maalata säätiö erikoismaaleilla.

On kuitenkin kiinnitettävä huomiota siihen, että betonirakenteiden tuhoaminen aiheuttaa paitsi korroosiota. Myös betonituotteiden vaurioituminen voi johtua rajoitusjännitysten ylittymisestä, kuormituksen lisäämisestä, toiminnallisista tai mekaanisista tekijöistä (vaikutukset, ylikuormitus, rakennuksen sumentuminen, tärinä).

Väriaineet betoniin

Markkinoilla on värejä eri värejä, minkä vuoksi on vaikea valita. Jokainen tyyppi suojaa pintaa tietyllä tavalla. Siksi myös väärällä pinnalla oleva korkealaatuinen materiaali ei takaa täydellistä suojausta. Maalausteline voidaan "puhdistaa" tai peittää kipsillä. Pintamateriaalista riippuen käytetään myös mineraali- ja orgaanisia materiaaleja. Joka tapauksessa päällysteen on kestettävä:

 • korkea ja matala lämpötila (ja niiden pisarat);
 • kosteuden muutokset;
 • altistuminen saostukselle;
 • UV-säteily ja ilman pilaantuminen.
Voit valita värin kaikille makuille

Kellarissa olevan maalin on kestettävä sekä näiden tekijöiden että samaan aikaan vaikuttava vaikutus, esimerkiksi auringon valoisan eteläisen julkisivun jatkuvat auringonsäteet.

Erityisesti konkreettisille pinnoille voidaan valita akryyli-, silikoni-, epoksi-, polyuretaani-, silikaatti- ja alkydimaaleja. Budjettivaihtoehto - öljy, sementti.

Akryylimaali

Emulsion maaleja, jotka ovat melkein suulakepuristettuja liimakappaleita. Kuivumisen jälkeen ne ovat yleensä kestäviä vedellä pestäviksi (usein vesipohjaisena maalina). Nämä materiaalit luovat joustavan ja tahraa kestävän päällysteen, jolla on erittäin hyvä tartunta substraattiin. Tuotannon perustana ovat akryylihartsit, joita korvataan joskus toisella sideaineella, kuten lateksilla.

Niitä voidaan suositella suojaamaan kosteudelta betonituotteita, kuitupitoisia laattoja ja sokkeloita. Koska niiden alhainen höyryläpäisevyys ei ole mahdollista, akryylimaalit eivät sovellu silikaattipohjoisiin ja kalkkikivelle.

Betoni, joka on maalattava akrylaattimaalilla, on pohjustettava saman valmistajan pohjamaalilla. Laadun pinnoitteen lisäksi se suojaa pintaa kosteuden ja suolan tunkeutumiselta.

Silikonimaaleja

Ne on valmistettu silikonihartsien pohjalta, eivät muodosta pintaan läpäisemätöntä kalvoa, minkä seurauksena niille on ominaista korkea höyryläpäisevyys. Samanaikaisesti samat korkeat vedenkestävät ominaisuudet eivät anna kastella emästä. Jopa itsepuhdistuvat ominaisuudet ovat ominaisia ​​tietystä tällaisesta materiaalista valmistetuilla pinnoitteilla niin, että pinta on täysin kuiva ja puhdas sateen jälkeen.

Sitä käytetään laajasti eri alustoille - kipsi, betoni, tiili. Voidaan käyttää maalaamaan aikaisemmin maalatut kivennäismaaleilla maalatut pinnat, esimerkiksi silikaatti. Esivalmistetaan pinta mieluimmin samalla merkillä kuin maalilla.

Epoksimaali

Kaksikomponenttiset maalit, jotka kuivuvat kahden komponentin kemiallisen reaktion vuoksi, sekoitetaan ennen käyttöä tiukasti määriteltyinä mittasuhteina tilavuuden tai painon mukaan. Täydellisen kuivauksen jälkeen ne ovat erittäin kestäviä vedelle, kemikaaleille, öljyille ja monille liuottimille. Epoksimaaleilla on hyvä tarttuvuus, antavat pitkäaikaisen suojan ja yleensä ovat korkeita mekaanisia ominaisuuksia.

Nämä materiaalit vaativat perusteellista puhdistusta ja pintakäsittelyä. Sopivia liuottimia ovat esterit, ketonit, aromaattiset hiilivedyt ja alkoholit liuottimina.

Ilmakehän vaikutus ilmenee päällysteen kiillon heikentymisessä, mutta tämä ominaisuus ei heikennä päällysteen korroosionesto-ominaisuuksia, mikä on erittäin tärkeä betonin betonimaalille.

Polyuretaanimaali

Maalit ovat kaksikomponenttisia pintakäsittelyn, tarttuvuuden, mekaanisten ominaisuuksien, pintakestävyyden ja vedenkestävyyden kannalta, kemikaalit ja liuottimet ovat samanlaisia ​​kuin epoksipinnoitteet. Dykomponenttien maalien kovete voi olla aromaattinen tai alifaattinen isosyanaatti.

Kun ostat, kannattaa kiinnittää huomiota koostumukseen - aromaattiset isosyanaatit antavat keltaisia ​​pinnoitteita, jotka häviävät pitkäaikaisen käytön auringossa. Kalliimmat alifaattiset isosyanaatit antavat päällysteet, joilla on hyvä pitkäkestoinen kiilto.

Ominaisuutensa ansiosta se soveltuu erinomaisesti ulkotöihin ja perustuksen / kellarin värjäämiseen.

silikaatti

Tässä maalissa käytetään sideaineena nestemäistä kaliumlasia (nestemäistä kaliumsilikaattia) sekoitettuna väriainepigmenttiin, kuivaksi tai liuotettuna veteen. Maalin koostumus antaa sille erityiset ja ainutlaatuiset ominaisuudet. Silikaattimaali ei muodosta kalvoa, vaan se yhdistyy alustaan, mikä johtaa maalin kiinteään ja liukenemattomaan tarttumiseen pinnalle. Päällyste on kestävä, mutta hengittävä ja vastustuskykyinen muottisienien kehittymiselle.

Schwyz - silikaatti maalattu kaupungintalo

Silikaattimaalia pidetään erittäin kestävänä ja säänkestävänä. Sen käyttöikä on huomattavasti yli sata vuotta. Esimerkki kattaisi XIX vuosisata tällainen päällystys kaupungintalo Schwyz kaupungin Sveitsissä.

Sitä käytetään betonissa, tiilissä ja myös maalattuna epäorgaanisilla maaleilla (kalkki, sementti). Silikaattimaalia voidaan levittää märkäille alustoille, mutta sitä ei saa käyttää maalata orgaanisia materiaaleja aikaisemmin maalatut pinnat, vaikka ne olisivat hyvässä kunnossa. Silikoni-maalit, jotka on modifioitu synteettisten hartsien kanssa, soveltuvat tällaisille pinnoille.

Silikaattimaalien maalaus vaatii taitoa ja kokemusta, koska vesilasi tuhoaa metalli- ja keraamiset laatat. Joten on parempi maalata työtä tämän materiaalin kanssa asiantuntijalle.

alkydi

Yleisimmin käytettyjä alkydimaaleja (ftaali). Niiden suosio perustuu halvuuteen. Näiden maalien alhainen hinta on se, että niiden raaka-aineet ovat helposti saatavilla. Keskeinen ainesosa on öljy (pellavansiemenet, soija, auringonkukka tai muu), mikä on halpaa ja sen tuotanto ei suurissa määrin aiheuta erityisiä ongelmia. Ftaalisten musteiden ominaisuuksia voidaan vapaasti muuttaa käyttämällä sopivia lisäaineita. Fenoli- ja silikonihartsit lisäävät pinnoitteen kiiltoa, ja silikoni voi lisäksi parantaa kosteutta ja auringonvaloa.

Öljyn ansiosta päällyste on kiiltävä, kuivuu nopeammin, paranee paremmin pinnoilla, on joustava ja kestävä sääolosuhteissa. Materiaali, jolla on erittäin korkea öljypitoisuus (60-90%), kutsutaan öljyiseksi, se näyttää kauniilta ja erittäin kestäväksi, joten se on varsin hyväksyttävää soclen maalina.

öljy

Öljy - eräänlainen hitaasti kuivuva maali pastan tai nesteen sakeudessa, jossa pigmenttihiukkaset ripustetaan kantajaan, esimerkiksi kasviöljyyn. Käytetään rakennusteollisuudessa ja muilla teollisuudenaloilla, koristekäyttöön tai suojapinnoitteena.

Levitä täysin kuivattuun esipohjaiseen substraattiin - betoniin tai kipsiin.

sementti

Näiden maalien perustana ovat sementin, pigmenttien ja polymeerien kevytlaatuiset seokset, jotka parantavat tarttuvuutta ja joustavuutta. Nämä edullisimmat julkisivumaalit ovat vedenpitäviä, hengittäviä, mutta valitettavasti lyhytikäisiä.

Perusta ovat perinteiset laastarit (esim. Sementti-kalkki), betoni- ja kiviseinät.

Viimeiset kaksi vaihtoehtoa ovat laihtuminen, taloudellinen mutta vain ensisilmäyksellä - niiden lyhyt käyttöikä edellyttävät tarvea maalata uudelleen paljon nopeammin kuin muiden maalien tapauksessa.

Tietoja maalaamisesta pohjaan näet videon:

Maalattu pohja - takuu kestävyydestä kotona

Sinun on myös muistettava, että kun valitset lattian, sinun on huolehdittava siitä, että se vastaa rakennuksen käyttöolosuhteita:

 • Kemikaalien vaikutuksiin olisi käytettävä maaleja teollisuusalueilla ja kiireisten teiden lähellä.
 • erinomainen tarttuvuus ja veden kestävyys - pitäisi olla maaleja, joita käytetään paikoissa, jotka ovat alttiita raskaalle pilaantumiselle, koska ne on toisinaan pestävä vedellä paineen alaisena.

Maalin valinnassa on suositeltavaa kiinnittää huomiota sen kestävyyteen ja kemikaalien kestävyyteen. Tämä ja muut tiedot on ilmoitettava pakkauksessa tai tuotteen teknisessä tiedostossa.

Maalata säätiö korkealaatuisella maalilla on täsmälleen ratkaisu, joka mahdollistaa monien vuosien ajan huolehtimisen koko rakennuksen turvallisuudesta. Ja kun valitaan materiaaleja perustuksen / sokkelin värjäämiseksi, on toivottavaa muistaa - tämä on juuri silloin, kun "neuvottelu ei ole sopivaa".

Parempi maalata betoniperusta

Perusta toimii talon perustaksi, ja koko rakennuksen käyttöikä riippuu sen eheydestä.

Betonirauhas on jatkuvasti alttiina saastumisen, auringonvalon ja kylmän haittavaikutuksille. Tämä johtaa katkaisuun ja irtoamiseen sementin ulkokerroksesta, mikä vähentää säätiön voimakkuutta. On helpointa suojata sitä erityisillä formulaatioilla.

Betonin värjäys on hyvä höyryläpäisevyyttä, eikä kosteutta sisällä. Vesidispersio ja orgaaniset väriaineet täyttävät nämä vaatimukset.

Mitkä ovat värit

Pohjustuspinnoitteet ovat koristeellisia, suojaavia, sekoitettuja. Maalin tyyppi valitaan tietyille käyttöolosuhteille.

Lämpimissä, kuivissa ilmastoissa suoja ei ole välttämätöntä kaukana pohjoisten alueiden kohdalla, ja tämä on materiaalitalous. Tällaiset koostumukset ovat suosittuja:

Akryylimaalit. Koostumukset, jotka perustuvat akryylihartseihin ja polymeereihin, vesiliukoiset. Kuivauksen jälkeen ne muodostavat suojakalvon pohjan ulkopuolelle, joka suojaa hyvin sadetta vastaan ​​ja mahdollistaa seinän hengittämisen.

 • Helppo levittää, kuivua nopeasti, kerros riittää betoniin;
 • Hyvä päällysteho, alhainen kulutus;
 • Kuivaamisen jälkeen se kestää kosteutta ja kemikaaleja.
 • Hyvin sävytetty;
 • Hajuton, turvallinen;
 • Alhainen hinta

Tämäntyyppinen väriaine on yleisin.

Latex maalit. Vesipitoiset emulsiokoostumukset lisäämällä lateksia. Se muodostaa pinnalle kestävän ja joustavan kalvon, jolla on ulkoisia vaikutteita kuin akryylillä.

 • Vettä hylkivä ominaisuudet, pinnoitteen korkea mekaaninen lujuus;
 • Koostumus sulkee hyvin mikrokreät, ei puhjeta lämpötilan muutoksista;
 • Alhainen kulutus per neliömetri;
 • Levitä suoraan märälle betonille, mutta korkeintaan 50% kosteutta.
 • Kaksikomponenttiset epoksiyhdisteet.

Tämäntyyppinen päällyste on yksi kestävimmistä, käyttöikä saavuttaa 20-25 vuotta. Se perustuu formaldehydihartsiin ja erityiseen kovettimeen. Tämän tyyppisiä maaleja käytetään valmiisiin pinnoitteisiin ja jo rappeutuneisiin perustuksiin.

On suositeltavaa laittaa se tuoreeseen betoniin, ja kuivausaika on vähintään yksi päivä. Korkea kulutus - 3-5 kg ​​neliömetriä kohden. Kun työskentelet hänen kanssaan, on käytettävä suojavarusteita.

Polyuretaanilamelli. Se sekoittuu kahdesta komponentista ja muodoista kiinteytyksen jälkeen kiinteän kiiltävän pinnan muodostamiseksi polymeerikalvon muodossa, jolla on seuraavat ominaisuudet:

 • Läpäisee 3-5 mm, ulomman kalvon paksuus on noin 200 mikronia;
 • Se kiteytyy huokosissa, mikä estää sen edelleen kuorinnan;
 • Vahvistaa betonin pinnan, jopa heikot merkit (M100, M200);
 • Lämmönkestävä, hyvin siedettävä negatiiviset lämpötilat;
 • Paloturvallinen.

Pinnoitteen käyttöä pidetään optimaalisena, mutta korkea hinta ja tummuminen useiden vuosien jälkeen ei aina salli sitä käyttää kadun julkisivuissa. Täydellisen kuivauksen aika on 1-2 viikkoa.

Alkydimaaleja. Ne kaikki sisältävät mineraali- ja kasviöljyjä sisältäviä alkydihartseja. Tämäntyyppiset maalit nopeasti nopeasti, helposti levitettävät, mutta syttyvät ja vaativat 2-3 betonipäällystettä. Suosituin brändi - PF.

Alkydiyhdisteiden edut:

 • Se tunkeutuu syvemmälle betonin huokosiin kuin vesipohjaisiin maaleihin;
 • Kestää kemiallisia pesuaineita ja UV-säteitä;
 • Edullinen, saatavilla myymälöissä;
 • Taloudellinen, kuivuu nopeasti.

Öljyä voidaan kuivausöljyn perusteella käyttää myös perustuksen ja kellarin maalaamiseen. Sen haittapuoli on pimeä aika ja alhainen mekaaninen lujuus. Mitä öljymaali kesti niin kauan kuin mahdollista, sitä käytetään kuivaan ja puhtaaseen betoniin.

Mikä on parempi valita

Säätiö on jaettu maanalaiseen osaan ja kellariin. Jokaisella niistä on oma pinnoite. Haudattuun perustukseen käytetään pohjustusta, joka perustuu bitumiin tai analogeihin. Tärkeintä on antaa luotettava vedeneristys ja poistaa kokonaan betonin kosketuspinta maan kanssa.

Ulompi ulkoneva osa on koristeellinen, joten se on huolellisesti kohdistettu ja maalattu. Se näyttää mielenkiintoiselta kiven ja tiilen alapuolelta. Tämä pinnoite on maalattu yksinkertaisilla akryyli- tai lateksimaaleilla.

Muussa tapauksessa on edullista käyttää kaksikomponenttisia koostumuksia. Kellari kellarista voidaan yksinkertaisesti vaalentaa lisäämällä liuokseen kuparisulfaattia tai muuta antimykoottista ainetta.

välineet

Jalustan perustaminen alkaa työkalujen ja materiaalien valinnalla.

Työtä tarvitsemme:

 • Eri leveyppien ja rullien harjat, joissa on kyvetti, on parempi valita telan paalumateriaali - se kuluu vähemmän betonipinnalla;
 • Jäykkä harja ja letku vedellä;
 • lapio;
 • Käsineet, suojavarusteet.

Maalattavan seinämän valmistamiseksi käytä sementtiä tiivistämään säröjä ja pohjamaalia, jota käytetään ennen maalausta.

Maaperän käyttö vähentää betonin imeytymistä, vähentää maalien kulutusta. Määrä lasketaan maalin ominaisuuksien ja sen kulutuksen perusteella.

Maalaa talon perusta

Säätiön itsemaalaus on yksinkertainen, noudata työn suosituksia:

 • Esipuhdista betoni saastumiselta harjalla ja vesisuihkulla letkusta, anna sen kuivua hyvin.
 • Lapio poistaa pohjan kerroksen pohjan alapuolelle ja tasoittaa sokean alueen;
 • Chipsia käsitellään huolellisesti ja täytetään nestemäisellä sementtilaastilla, annetaan kuivua vähintään 24 tuntia, jotta seuraava kerros voidaan levittää;
 • Käyttämällä rullaa, päällys- tämme koko pinnan erityisellä pohjamaalilla betonialustoille, se varmistaa tarttumisen maaliin ja täyttää betonin huokoset;
 • Ennen käyttöä maali laimennetaan haluttuun johdonmukaisuuteen veden tai liuottimen kanssa, poistaa kokkareita;
 • Maali levitetään rullalla, esilelautuu se ojaan. Kapeissa paikoissa ja kulmissa on kätevämpää käyttää harjaa. On kätevää kattaa suuret alueet ilmakuivan avulla.

Pinnoite jätetään täysin kuivumaan ja asetetaan toinen kerros.

Aseta maaperä takaisin.

Säätiön aita

Laatu betoni ei vaadi ylimääräistä suojaa. Massiiviseen aitaan käytetty nauha matala perustus tai pylväs. Pinnoite voi suorittaa koristeellisen toiminnon ja sopii orgaanisesti aidan muotoon tai yksinomaan suojaava. Betoni aita maalattu kokonaan.

Luotettavia suojaimia käytetään epoksimaaleissa ja polyuretaanissa. Nestemäiseen lasiseen ja silikoniin perustuva maali, esimerkiksi Alfasil, sopii aidan perustamiseen.

Katso lisää videoita:

Aidan maalaustekniikka ei poikkea talon kellarista: betoni puhdistetaan, tasoitetaan, pohjustetaan, ja sitten maalataan kerros. Aidan peruskorjauksen parhaat väriaineet ovat akryylimaaleja vedessä.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Kuinka ja mitä maalata säätiön kellarissa?

Säätiö on jokaisen rakennuksen tukirakennus, johon kaikki muut rakennukset ovat. Sen luotettavuudesta, vakaudesta ja turvallisuudesta riippuu koko talon kesto. Siksi on välttämätöntä varmistaa perustuksen ja kellarin hyvä suoja kosteuden, negatiivisten lämpötilojen ja tuulen aiheuttamilta kielteisiltä vaikutuksilta. Lisäksi se olisi tehtävä rakennusvaiheessa ja tulevaisuudessa päivitettävä suojaa säännöllisesti.

Olisi ymmärrettävä, että pohja tarkoittaa rakennetta, joka sijaitsee rakennuksen nollamerkin ja maanpinnan välillä. Tältä pohjalta osa maanpinnan yläpuolella olevasta liuskajohdosta on perusta. Samanaikaisesti, jos kyseessä on kasa tai sarakepohja, tiilipohja on itsenäinen rakenne, yksinkertaisesti sulkemalla aukot paalujen tai pilarien välillä.

Pohjan maanalainen osa on yleensä suojattu ulkopuolelta bitumilla ja valssatulla hydraulisella eristyksellä. Samaan tarkoitukseen rakennuksen ympärysmitta ympäröivä sokea alue mahdollistaa vedenpoiston. Hihnan perustukset ovat usein eristettyjä ja eristettyjä ulkopinnalle, mutta antenniosa ei käytännössä ole suojattu saostuksesta, sään ja huurteesta.

Samalla betonista ja tiilestä, joka tekee pohjasta, on huokoinen rakenne ja absorboi aktiivisesti kosteutta. Tämän seurauksena höyryn puhkeamisen jälkeen saattaa alkaa ulkokerrosten tuhoutuminen, mikä paranee tuuli.

Tietenkin, jos talon kellari on peitetty bitumikomponenteilla, suojaa kosteudelta ja tuulelta, vain julkisivu näyttää suurelta osin esteettisestä näkökulmasta. On paljon parempi käyttää kaunista julkisivua maalille ja antaa rakennukselle houkuttelevan ulkonäön. Nykyaikaiset maalit pystyvät suojaamaan rakennusten rakenteita pahemmilta ja toisinaan paremmilta kuin mustan bitumin.

Maalien tyypit ja ominaisuudet korkin suojaamiseksi

Rakennuksen alaosassa on suositeltavaa käyttää seuraavia maalaustyyppejä kipsiin:

 • akryyli, laimennettuna vedellä;
 • alkydi, luonnolliset ja synteettiset liuottimet;
 • silikonipohjaiset;
 • epoksi;
 • polyuretaani.

Pohjan maalaukseen käytettävän materiaalin tulee olla kosteutta kestävä ja sen ei pidä vaikuttaa alhaisiin lämpötiloihin, hyvä tarttuvuus ja auringon ultraviolettisäteilyä kestävä. Samalla maaliteollisuudella on tarpeen ostaa sopiva alusta maalattujen pintojen esikäsittelyyn.

Akryylimaali

Helppo levittää pintaan ja kuivua nopeasti, jolloin luodaan kestävä, vedenpitävä kerros, joka pitää hyvin. Latexin lisääminen parantaa materiaalin hydrofobisia ominaisuuksia. Akryylikoostumukset ovat kulutusta edullisia ja taloudellisia maalauksessa. Voidaan käyttää sileiden betoni- ja tiilipintojen peittämiseen. Ei suositella ilmastettujen betonilohkojen ja muiden erittäin huokoisten materiaalien suojaamiseen.

Alkydimaaliyhdistelmät

Alkydimaalien kalvon muodostava pohja on kuivausöljyjä, öljyjä, hartseja ja muita vastaavia aineita. Voi olla erittäin korkea suoja kosteudelta. Ne kuitenkin altistuvat ultraviolettisäteilylle, ja siksi niitä on päivitettävä keskimäärin 3 vuoden välein. On syytä huomata, että akryylipäällysteiden leveämpi ja eloisampi väri.

Silikonipohjaiset maalit

Nämä ovat nykyaikaisia ​​maalimateriaaleja, jotka perustuvat emulgoiduille silikonihartseille. Hydrofobisuus on korkea, samalla kun se pysyy höyryä läpäisevänä. Ne tunkeutuvat hyvin substraattiin ja ne suositellaan päällystämiseksi huokoisille pinnoille. Silikonimaalia oleva kuivakalvo ei aiheuta pintajännityksiä, ja siksi se tarttuu hyvin rappauksiin.

Epoksimaalit

Ne ovat kestävin ja kestävä. Anna päällysteen tiiviys. Koostuu epoksipohjasta, väriainepinnasta ja kovete, joka lisätään koostumukseen juuri ennen levittämistä pintaan.

Epoksi maali pystyy suojaamaan pohjaa paitsi sademäärästä myös voimakkaista mekaanisista vaikutuksista. Materiaalin tärkein haitta on sen korkea kustannus.

Polyuretaaniset väriaineet

Sallittu luoda kellarikerroksen pintakuvio, joka parantaa rakennuksen julkisivun ulkonäköä. Useimmissa tapauksissa tämä on tavallinen maalipinta, joka on muunnettu polyuretaanilla. Tämä maali on kestävä ja suojaa pinnan kosteudelta, mutta se on paljon kalliimpaa kuin perinteiset materiaalit.

Korkin paras maali

Päättäessäsi maalata konkreettisia säätiöitä, kannattaa harkita rakennuksen pinnan materiaalia, paikallisia ilmasto-olosuhteita, kustannuksia, kestävyyttä, pinnalle levitettyä tekniikkaa ja haluttua värisävyä.

Esimerkiksi epoksiyhdisteiden käyttö on suositeltavaa pohjoisilla alueilla, joilla on kylmä ankara ilmasto. Lämpimämpiä alueita varten voidaan käyttää halpoja akryylejä. Ne tarjoavat hyvän suojan rakennusten rakenteille ja antavat säästää huomattavia varoja.

Kuinka maalata talon perusta kaunis ulkonäkö? Riippuen taloudellisista mahdollisuuksista, käytä alkydi- tai polyuretaanimaaleja. Markkinoilla tarjottavista väreistä ja tekstuureista löydät ehdottomasti paras vaihtoehto.

Huokoisten materiaalien pintaa varten on käytettävä silikoni-musteita. Mikään muu maali ei voi antaa heille korkeampaa suojaustasoa.

Älä unohda pinnan pohjustusta. Tämä toimenpide parantaa pintaan tarttumista ja varmistaa maalauksen kestävyyden. Siksi ostamasta maalia, älä unohda ostaa sopivaa maata.

Ohjeet korkin värjäämiseksi

Kun olet valinnut ja ostanut maalia sopivalla alukkeella, voit aloittaa työskentelyn rakennuksen kellarikerroksen pinnalla. Ne sisältävät seuraavat vaiheet:

 1. lian ja muotin puhdistus;
 2. ensisijainen pohjustus;
 3. tiivistämät halkeamat ja pinnan tasoitus;
 4. toinen pohjustus;
 5. värjäystä.

Maalaustyökalusta tarvitset:

 • maaliharja, rulla tai ruiskupistooli;
 • maaliteline rullalle tai muulle leveälle astialle;
 • lastalla, metallisella harjalla, vasaralla ja taltalla;
 • haalari, raastin ja lyhyt kipsisääntö.

Lisäksi laite on valmisteltava mahdollisen maali- ja muiden epäpuhtauksien mekaaniseksi poistamiseksi.

Pintapuhdistus

Lian poistamiseksi käytä lastalla ja metallisella harjalla. Suuret betonin ja sementtilaastin jäänteet on katkaistava taltalla. Poista myös öljypinnat, vanhat maalit ja laatat, jos sellaisia ​​on. Korkealaatuinen pintapuhdistus on tärkeä perusta kaikille myöhemmille töille.

Tiivistä halkeamia ja pinnan tasoitusta

Ennen kuin maalattaat pohjaa, on tarpeen tiivistää halkeamat ja kohdistaa se. Ennen tämän työn tekemistä pohjaa tulee käsitellä syvällä läpäisevällä pohjamaalilla. Tämä sitoo jäljellä olevat pölyhiukkaset ja vahvistaa betoni- tai tiilipinta.

Murtumien halkeamien töiden on tuotettava sementti-hiekkakivahartsia, joka on valmistettu suhteessa 1: 4. Laadun parantamiseksi suositellaan pehmittimen tai nestemäisen pesuaineen lisäämistä liuokseen.

Ensimmäisessä vaiheessa on tarpeen huolellisesti korjata kaikki halkeamat, jotka ylittävät 2 mm: n leveyden. Kohdista pinta kaksi päivää. Samaan aikaan ei ole välttämätöntä kastua kokonaan. Riittää, että täytät vain uraa laastilla ja tasoitat sen kipsaussäännön avulla. Seuraavat työt tehdään 4-5 päivän kuluttua liuoksen täydellisestä kuivaamisesta.

Maalaa pohja

Ennen maalausta pinta on käsiteltävä uudelleen maaperällä kaksi kertaa ja annettava kuivua päivässä. Tämä vahvistaa paikkoja, joissa tasoituskerros levitetään.

Maalin levittäminen voidaan tehdä maaliharjalla, rullalla tai ruiskulla. Jälkimmäinen vaihtoehto tarjoaa parhaan mahdollisen laadun, mutta vaatii erikoislaitteita. Ensimmäisen kerroksen käyttämisen jälkeen sinun on odotettava täydellistä kuivumista materiaalin käyttöohjeiden mukaisesti ja käytä sitten vain toista kerrosta.

Värjäysmenetelmä ilmakuivalla.

Säätiön väritys

Puhuminen kellarinmaalauksesta on tarkoitus varmistaa sen yläpuolisen osan suojaaminen, joka on rakennettu betonista tai tiilestä ja joka on olennaisesti myös pohja. Siksi materiaalien ja tekniikan valinta perusosaston yläosan värjäämiseksi ei eroa alaosan käsittelyn tekniikasta, joka on edellä kirjoitettu.

Kuinka maalata säätiö? Mikä maali on parempi maalata konkreettinen säätiö?

Kuinka maalata säätiö? Mikä maali on parempi maalata konkreettinen säätiö?

Raja maali myydään myymälöissä. Se, joka maalaa konkreettisen perustan. Meillä oli aikaisemmin tukkia säätiö aikaisemmin, kun maali kuorii betonin nopeasti ja kalkki pidettiin pidempään.

Sitten lisätään: "hillitä maali", sitä voidaan kutsua nimellä "hillota maali"; tai "maali rajoille"; Osta kaikki ja maalata säätiö.

On hyvä laina, folk; tapa. Ei tarvitse ostaa mitään maalia. Maalattu hartsilla! Sinun täytyy saada palan tar, murskata ne pienemmiksi ja kaataa bensiiniä. Sitten tämä seos sekoitetaan perusteellisesti ja siitä tulee paksua kermaa. Täällä hän ottaa ja maalaa. Harjan sijaan voit käyttää kotitekoista "makuhi; quot; tikusta ja rätistä, mutta se voi olla iso harja.

Säätiö maalataan nopeasti, pitää pitkään, ei haalistu. Väri musta, ei värjäys. Lisäksi pinnoite on hyvin eristetty kosteudelta.

Jos jollakin on nämä ainesosat (piki ja bensiini), kuten he sanovat, käsillä, varastossa, ei tarvitse käyttää rahaa maaliin. Se on melko tarpeeksi. Hartsi tarttuu hyvin betonipintoihin. Katkaiseminen myöhemmin on mahdotonta.

Voit myös sulata tämän hartsin nesteen käyttämiseksi, mutta tämä on työvoimavaltainen prosessi. Pitch on vain polttaa kaksi tuntia.

Jotta maali pysyisi alkuperäisessä muodossaan pitkään eikä laita, se oli kuorittu, ensinnäkin on tarpeen tarkkailla väritystekniikkaa. Pinnan on oltava erittäin kuiva ja puhdas. Paras tapa on erikoismaali rajoille. Jos varat sallivat, on parempi ottaa kalliimpia, mieluiten tuotu. Maalata useita kerroksia ja pidä se pitkään.

Ennen maalauksen valitsemista säätiölle on otettava huomioon joitain tekijöitä:

 • maalaus on valittava ottaen huomioon alueenne ilmasto-olosuhteet;
 • pohjan on oltava kuiva ja ilman likaa.

Katso betonin maalaus tekniikka, katso täältä ja mitä maali valitaan konkreettiselle perustukselle, katso täältä. Tällä sivustolla löydät vastauksen kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla on maalaamisesta ja pohjamaalusta, ja voit myös tilata maaleja.

Ja tässä taulukossa esitetään julkisivumaalien ominaisuudet.

Luettelo maaleista, jotka sopivat säätiön maalaukseen.

 1. Vesidispersio.
 2. Akryyli.
 3. Epoksi.
 4. Lateksia.

Kysymyksen ydin ei ole, mitä väriä valita, mutta kuinka kauan valittu maali kestää, ei menetä värejä, ei kuori. Kiven ulkopintoja on useita erilaisia ​​koristepinnoitteita. Aion keskittyä yhteen kattavuuteen. Tämä on erityinen väriaine, joka on tarkoitettu värjäykseen. Joka tapauksessa kauppaa käytetään tällaisessa terminologiassa: "Paint for curb stone"; Ensimmäisenä maalasin tätä maalia, kun päätin tehdä kauniin kerroksen autotallissani. Yleensä kaiken kääntyi. Tämä maali on merkitty merkinnöillä ajoradalla. Voit maalata betonilattia, portaat.. Yleensä tämä sopii sinulle parhaiten, ja mikä tärkeintä, se on saatavilla ilman ongelmia jakeluverkoissa.

Meillä on oma talo, ja vuosittain on tarpeen päivittää säätiön maali niin, että se ei kiipeile ja suorita suojatoimintoa. Tätä tarkoitusta varten hankittiin erityinen bitumimaali musta. Totta, hänellä oli erittäin voimakas tuoksu, hän kesti nopeasti. Maalaa aina, päivitä säätiö maaliin, se tulee myydä rakennuksessa. myymälöissä.

Väri valitsee sateenkaaren sävyjä. Tällöin aurinko ei haalistu. Ja jos haluat todella tummia värejä, on parempi käyttää folk-menetelmiä. Polta auton tai traktorin rengas ja liuottaa rikki oikeisiin mittasuhteisiin ohuemmilla tai dieselpolttoaineilla. Meidän isoäidemme melko menestyksekkäästi harjoitti tällaisia ​​perustusvärejä. Se kestää betonia. ja savi.

se on maalattava erityisellä julkisivuomalla. Se on äskettäin maalattu. Se myydään kaikissa rautakaupoissa

Betonin päälle on olemassa useita erilaisia ​​maaleja, jotka kuvaavat kaikkia ominaisuuksia - työ on edelleen sama. Suosittelen erikoismaalia, joka perustuu polyuretaaniin. Kun minulla oli tällainen allas polttoaineelle, kykyä tyhjentää polttoaine. Takuu - 10 vuotta.

Että betonialusta näytti kunnolliselta ja on ihanaa tehdä koristeellinen kipsi. Kuinka henkilökohtaisesti voit yrittää tehdä säätiön, aliquot; turkislakki - yksinkertaisella luudalla, värillisellä laastin maidolla, tai osta erityinen kuvioitu kipsi tähän. Lisäksi konkreettiset seinämät, tarkemmin tässä tapauksessa, betoni voidaan yksinkertaisesti maalata pohjustusmaaleilla tai erityisillä akryylimaaleilla betonipinnoille.

Maaleja perustapohjaan

Kotitalouskorjauksen alkaessa kiinnitetään huomiota sisustukseen, ja julkisivu on toistaiseksi harmaata ja huomaamatonta. Mutta ennemmin tai myöhemmin se tulee hänelle, ja välittömästi herää kysymys: kuinka kasvattaa kodin ulkonäköä? Loppujen lopuksi julkisivun ja kellarin sisustuksessa on täytettävä paljon suurempia vaatimuksia kuin sisäpuolella. Yritetään selvittää, mitä värejä on olemassa ja mikä on parasta valita perustaksi.

Maalattu kellaritalo

Julkisivujen lajit

Talon seinät ja perustukset edellyttävät erityistä lähestymistapaa viimeistelyyn. He ottavat kaikki vaikeudet ja he testataan jatkuvasti. Ulkopuolella ulkotilaan käytettävät maalit eivät kestä kestolta vuodessa, ja monet julkisivuista eivät kestä kovaa olosuhteita. Siksi lähestyttäessä emalialustan valintaa säästö on parempi unohtaa ja yrittää ymmärtää kaikkia erilaisia ​​julkisivumaaleja.

silikaatti

Tärkein osa tätä maali - nestemäinen lasia, joka sitoo pohjaan. Useimmin tätä emalia käytetään maalaukseen eli perustukseen, koska se on valmistettu betonista ja sen vuoksi se on mineraalinen rakenne, ja tämä on tärkein edellytys silikaattien emaloille. Mutta puolueettomuuden säilyttämiseksi esitämme muutamia haittoja, jotka voivat olla merkityksettömiä, mutta auttavat valitsemaan maali, joka täyttää kaikki tarvittavat parametrit.

 • Pitkä kuivaus. On parempi työskennellä tämän vaihtoehdon kanssa kesän keskellä niin, että kaikki kerrokset kuivuvat.
 • Päällysteen tiheys ei salli seinien "hengittämistä", joten ennen maalausta tarvitaan erityisen varovainen käsittely.
 • Ei laske mineraalipintoihin.

akryyli

Yksityisen talon maalattu kellari

Monille sen vanha nimi, vesidispersio, on tutumpi, mutta tämä ei ole aivan niin. Moderni akryylimaali on koostumuksessaan erityisiä polymeerejä, jotka luovat ohutkalvon, joka suojaa emästä kaikenlaisilta vaikutuksilta. Täydellisen kuivauksen jälkeen säätö voidaan pestä turvallisesti jopa voimakkaiden pesuaineiden avulla.

 • Jää houkuttelevaksi ei niin kauan kuin kilpailijat.
 • Jos päällyste alkoi irrottaa, pohja on puhdistettava kokonaan.
 • Huolimatta suhteellisen alhaisista kustannuksista akryylimaalit asetetaan useisiin kerroksiin.

lateksi

Koostumuksen kestävän polymeerin ansiosta ne putoavat helposti mihin tahansa pintaan ja soveltuvat sekä ulkoiseen että sisäiseen työhön. Latexia voidaan kutsua suosituimpiin julkisivu- maaleihin, joita voidaan maalata pohjaan, pitkälti niiden kestävyyden ja värinänkestävyyden vuoksi. Mutta kaikki edut näkyvät loppujen lopuksi hinnassa.

 • Saadaksesi tasaisen pinnan tarvitset jonkin verran kokemusta.
 • Kustannukset ovat huomattavasti korkeammat kuin kilpailut.
 • Korkea myrkyllisyys ja epämiellyttävä hajut, kunnes ne ovat täysin kuivia.

Tekstuurettu maali

Maalattu kellarikerros

Monipuolinen ja houkutteleva päällyste talon seinille ja säätiölle. Vakaiden ominaisuuksiensa lisäksi ne luovat pinnalle teksturoidun päällysteen, joka jäljittelee erilaisia ​​materiaaleja: nahkaa, kiveä, puuta. Värilliset maalit ovat täysin vaarattomia ja koostumuksen mineraalikomponenttien ansiosta kondensaatin päästyvät ulkopuolelle ja estävät kosteuden tunkeutumisen sisään.

 • Tekstuurien ja sovellusmenetelmien valtavan valikoiman ansiosta on tarpeen saada kokemusta tällaisista teoksista tai harjoitella etukäteen.
 • Usein teksturoidut emalit ovat usein vain transsendentaalisia, mutta säästöt johtavat maalatun pinnan nopeaan kulutukseen.
 • Työvälineiden joukko, hieman suurempia ja monipuolisempia.

Erityisominaisuudet

Maalatut kellarikerrostalot

Pohjan pohjalle on täytettävä suuri määrä laatuominaisuuksia. Jopa talon julkisivu ei ole niin monta vaikutusta kuin perusta. Sen tuhoaminen voi aiheuttaa paljon ongelmia. Tietenkin maali ei kykene suojaamaan pohjaa kokonaan, mutta voi merkittävästi pidentää käyttöikää.

Kellaripinnoitteen on "hengitettävä" eli vapautettava kaikki maaliin kerääntynyt kosteus, mutta hylkää se pinnalta. Kaikki edellä mainitut värit luovat suojakalvoja. Mutta erityisesti säätiöille monet asiantuntijat neuvovat lateksin tai teksturoidun maalin käyttöä. Pakollisella esikäsittelyllä kyllästyneillä tai alukkeilla.

Tärkeää: kyllästys ja pohjamaali ovat samat kuin maali. Jokainen valmistaja käyttää yksittäisiä lisäaineita, jotka sitovat hyvin toisiinsa.

Soveltamenetelmät

Jokaisella maalityypillä on omat erityispiirteensä, koska sovellusmenetelmät voivat olla erilaisia. Julkisivumaaleilla on pääsääntöisesti paksumpi sakeus, minkä vuoksi ne muodostavat tiheämmän päällysteen.

Piirtämiseen on paljon työkaluja, mutta on mahdollista jakaa yleisimpiä ja usein käytettyjä:

 1. Ruiskupistooli. Kustannustehokas tapa maalata, mutta kerros on hyvin ohut ja saattaa joutua kulkemaan useita kertoja.
 2. Roller. Helpoin tapa, kerros osoittautuu paksuiseksi ja tasaiseksi, ja käyttämällä teksturoituja maaleja sen avulla voit luoda erilaisia ​​vaikutuksia ja simulaatioita.
 3. Lastaa. Tätä työkalua käytetään useimmin seinien rappauslaitteisiin, mutta se sopii erinomaisesti paksujen maalien käsittelyyn.
 4. Harjalla. Käytetään vain vaikeasti tavoitettavissa paikoissa. Se on erittäin epämiellyttävä ja pitkä maalata suuria alueita, mutta maalaamalla pohja, se on välttämätöntä.

Koko talon väritys tapahtuu useimmiten pneumaattisella ruiskupistoolilla. Tämä on nopein tapa, mutta se vie vielä jonkin verran kokemusta. Jos maali levitetään epätasaisesti, voit saada aukkoja tai tippoja, jotka erottuvat voimakkaasti yleiseen taustaan.

Vinkki: kun käytät ruiskupistoolia, käytä suojavarusteita, jotta maali ei pääse sisään hengitysteihin ja silmiin.

Pohjan värjäämiseen soveltuu parhaiten rulla ja hankaus. Heidän avulla voit saada tiheän, yhtenäisen kerroksen, mutta ilman harjaa ei riitä. Jotkut vaikeat paikat eivät ole käytettävissä työkaluilla, joilla on suuri työpinta.

Monet, työnkulun nopeuttamiseksi, hajottavat maaleja enemmän nestemäiseen tilaan, mutta ilman kokemusta, on parempi olla tekemättä. Liuotinaineiden lisäämiseksi ne alkavat menettää ominaisuuksiaan, mutta ulkopuolelta pinnoite ei ole erilainen, mutta muutaman vuoden kuluttua on merkkejä häipymästä. Tietenkin, joskus laimentaminen on välttämätöntä, mutta se on tehtävä tiukasti noudattaen suosituksia pankissa.

johtopäätös

Maalattu kellarikerros

Talon ulkonäkö riippuu useista tekijöistä:

 1. Käytettyjen materiaalien laatu.
 2. Tietoinen valinta päättyy.
 3. Taito ja taitotyöntekijä.

Vain näiden kaikkien tekijöiden yhdistelmä voi muuttaa kaikkein vaatimattomimman talon todelliseksi palatiksi. Ulkopinta ei ole pelkästään kauneus, vaan myös suojaa kaikista vastoinkäymisistä, ja säätiö on vastuullisimmillaan, ja se on tarpeen kiinnittää huomiota.

Maaleja perustapohjaan

Kotitalouskorjauksen alkaessa kiinnitetään huomiota sisustukseen, ja julkisivu on toistaiseksi harmaata ja huomaamatonta. Mutta ennemmin tai myöhemmin se tulee hänelle, ja välittömästi herää kysymys: kuinka kasvattaa kodin ulkonäköä? Loppujen lopuksi julkisivun ja kellarin sisustuksessa on täytettävä paljon suurempia vaatimuksia kuin sisäpuolella. Yritetään selvittää, mitä värejä on olemassa ja mikä on parasta valita perustaksi.

Maalattu kellaritalo

Julkisivujen lajit

Talon seinät ja perustukset edellyttävät erityistä lähestymistapaa viimeistelyyn. He ottavat kaikki vaikeudet ja he testataan jatkuvasti. Ulkopuolella ulkotilaan käytettävät maalit eivät kestä kestolta vuodessa, ja monet julkisivuista eivät kestä kovaa olosuhteita. Siksi lähestyttäessä emalialustan valintaa säästö on parempi unohtaa ja yrittää ymmärtää kaikkia erilaisia ​​julkisivumaaleja.

silikaatti

Tärkein osa tätä maali - nestemäinen lasia, joka sitoo pohjaan. Useimmin tätä emalia käytetään maalaukseen eli perustukseen, koska se on valmistettu betonista ja sen vuoksi se on mineraalinen rakenne, ja tämä on tärkein edellytys silikaattien emaloille. Mutta puolueettomuuden säilyttämiseksi esitämme muutamia haittoja, jotka voivat olla merkityksettömiä, mutta auttavat valitsemaan maali, joka täyttää kaikki tarvittavat parametrit.

 • Pitkä kuivaus. On parempi työskennellä tämän vaihtoehdon kanssa kesän keskellä niin, että kaikki kerrokset kuivuvat.
 • Päällysteen tiheys ei salli seinien "hengittämistä", joten ennen maalausta tarvitaan erityisen varovainen käsittely.
 • Ei laske mineraalipintoihin.

akryyli

Yksityisen talon maalattu kellari

Monille sen vanha nimi, vesidispersio, on tutumpi, mutta tämä ei ole aivan niin. Moderni akryylimaali on koostumuksessaan erityisiä polymeerejä, jotka luovat ohutkalvon, joka suojaa emästä kaikenlaisilta vaikutuksilta. Täydellisen kuivauksen jälkeen säätö voidaan pestä turvallisesti jopa voimakkaiden pesuaineiden avulla.

 • Jää houkuttelevaksi ei niin kauan kuin kilpailijat.
 • Jos päällyste alkoi irrottaa, pohja on puhdistettava kokonaan.
 • Huolimatta suhteellisen alhaisista kustannuksista akryylimaalit asetetaan useisiin kerroksiin.

lateksi

Koostumuksen kestävän polymeerin ansiosta ne putoavat helposti mihin tahansa pintaan ja soveltuvat sekä ulkoiseen että sisäiseen työhön. Latexia voidaan kutsua suosituimpiin julkisivu- maaleihin, joita voidaan maalata pohjaan, pitkälti niiden kestävyyden ja värinänkestävyyden vuoksi. Mutta kaikki edut näkyvät loppujen lopuksi hinnassa.

 • Saadaksesi tasaisen pinnan tarvitset jonkin verran kokemusta.
 • Kustannukset ovat huomattavasti korkeammat kuin kilpailut.
 • Korkea myrkyllisyys ja epämiellyttävä hajut, kunnes ne ovat täysin kuivia.

Tekstuurettu maali

Maalattu kellarikerros

Monipuolinen ja houkutteleva päällyste talon seinille ja säätiölle. Vakaiden ominaisuuksiensa lisäksi ne luovat pinnalle teksturoidun päällysteen, joka jäljittelee erilaisia ​​materiaaleja: nahkaa, kiveä, puuta. Värilliset maalit ovat täysin vaarattomia ja koostumuksen mineraalikomponenttien ansiosta kondensaatin päästyvät ulkopuolelle ja estävät kosteuden tunkeutumisen sisään.

 • Tekstuurien ja sovellusmenetelmien valtavan valikoiman ansiosta on tarpeen saada kokemusta tällaisista teoksista tai harjoitella etukäteen.
 • Usein teksturoidut emalit ovat usein vain transsendentaalisia, mutta säästöt johtavat maalatun pinnan nopeaan kulutukseen.
 • Työvälineiden joukko, hieman suurempia ja monipuolisempia.

Erityisominaisuudet

Maalatut kellarikerrostalot

Pohjan pohjalle on täytettävä suuri määrä laatuominaisuuksia. Jopa talon julkisivu ei ole niin monta vaikutusta kuin perusta. Sen tuhoaminen voi aiheuttaa paljon ongelmia. Tietenkin maali ei kykene suojaamaan pohjaa kokonaan, mutta voi merkittävästi pidentää käyttöikää.

Kellaripinnoitteen on "hengitettävä" eli vapautettava kaikki maaliin kerääntynyt kosteus, mutta hylkää se pinnalta. Kaikki edellä mainitut värit luovat suojakalvoja. Mutta erityisesti säätiöille monet asiantuntijat neuvovat lateksin tai teksturoidun maalin käyttöä. Pakollisella esikäsittelyllä kyllästyneillä tai alukkeilla.

Tärkeää: kyllästys ja pohjamaali ovat samat kuin maali. Jokainen valmistaja käyttää yksittäisiä lisäaineita, jotka sitovat hyvin toisiinsa.

Soveltamenetelmät

Jokaisella maalityypillä on omat erityispiirteensä, koska sovellusmenetelmät voivat olla erilaisia. Julkisivumaaleilla on pääsääntöisesti paksumpi sakeus, minkä vuoksi ne muodostavat tiheämmän päällysteen.

Piirtämiseen on paljon työkaluja, mutta on mahdollista jakaa yleisimpiä ja usein käytettyjä:

 1. Ruiskupistooli. Kustannustehokas tapa maalata, mutta kerros on hyvin ohut ja saattaa joutua kulkemaan useita kertoja.
 2. Roller. Helpoin tapa, kerros osoittautuu paksuiseksi ja tasaiseksi, ja käyttämällä teksturoituja maaleja sen avulla voit luoda erilaisia ​​vaikutuksia ja simulaatioita.
 3. Lastaa. Tätä työkalua käytetään useimmin seinien rappauslaitteisiin, mutta se sopii erinomaisesti paksujen maalien käsittelyyn.
 4. Harjalla. Käytetään vain vaikeasti tavoitettavissa paikoissa. Se on erittäin epämiellyttävä ja pitkä maalata suuria alueita, mutta maalaamalla pohja, se on välttämätöntä.

Koko talon väritys tapahtuu useimmiten pneumaattisella ruiskupistoolilla. Tämä on nopein tapa, mutta se vie vielä jonkin verran kokemusta. Jos maali levitetään epätasaisesti, voit saada aukkoja tai tippoja, jotka erottuvat voimakkaasti yleiseen taustaan.

Vinkki: kun käytät ruiskupistoolia, käytä suojavarusteita, jotta maali ei pääse sisään hengitysteihin ja silmiin.

Pohjan värjäämiseen soveltuu parhaiten rulla ja hankaus. Heidän avulla voit saada tiheän, yhtenäisen kerroksen, mutta ilman harjaa ei riitä. Jotkut vaikeat paikat eivät ole käytettävissä työkaluilla, joilla on suuri työpinta.

Pohjan värjäämiseen soveltuu parhaiten rulla ja hankaus. Heidän avulla voit saada tiheän, yhtenäisen kerroksen, mutta ilman harjaa ei riitä. Jotkut vaikeat paikat eivät ole käytettävissä työkaluilla, joilla on suuri työpinta.

Monet, työnkulun nopeuttamiseksi, hajottavat maaleja enemmän nestemäiseen tilaan, mutta ilman kokemusta, on parempi olla tekemättä. Liuotinaineiden lisäämiseksi ne alkavat menettää ominaisuuksiaan, mutta ulkopuolelta pinnoite ei ole erilainen, mutta muutaman vuoden kuluttua on merkkejä häipymästä. Tietenkin, joskus laimentaminen on välttämätöntä, mutta se on tehtävä tiukasti noudattaen suosituksia pankissa.

johtopäätös

Maalattu kellarikerros

Talon ulkonäkö riippuu useista tekijöistä:

 1. Käytettyjen materiaalien laatu.
 2. Tietoinen valinta päättyy.
 3. Taito ja taitotyöntekijä.

Vain näiden kaikkien tekijöiden yhdistelmä voi muuttaa kaikkein vaatimattomimman talon todelliseksi palatiksi. Ulkopinta ei ole pelkästään kauneus, vaan myös suojaa kaikista vastoinkäymisistä, ja säätiö on vastuullisimmillaan, ja se on tarpeen kiinnittää huomiota.

Kuinka maalata säätiö? Mikä maali on parempi maalata konkreettinen säätiö?

On tarpeen maalata osa betonipohjasta, joka sijaitsee maanpinnan yläpuolella.

Ja on välttämätöntä, että maali ei kiipeä niin kauan kuin mahdollista.

Mitkä ovat betonin värit ja mikä on paras?

Parempi maalata konkreettinen säätiö?

Mikä maali betonilla ei menetä alkuperäistä ulkonäköään pitkään?

On hyvä "folk" tapa. Ei tarvitse ostaa mitään maalia. Maalattu hartsilla! Sinun täytyy saada palan tar, murskata ne pienemmiksi ja kaataa bensiiniä. Sitten tämä seos sekoitetaan perusteellisesti ja siitä tulee paksua kermaa. Täällä hän ottaa ja maalaa. Harjan sijaan voit käyttää kotitekoista "makuhia" tikusta ja rätistä, mutta voit käyttää suurta harjaa.

Säätiö maalataan nopeasti, pitää pitkään, ei haalistu. Väri musta, ei värjäys. Lisäksi pinnoite on hyvin eristetty kosteudelta.

Jos jollakin on nämä ainesosat (piki ja bensiini), kuten he sanovat, käsillä, varastossa, ei tarvitse käyttää rahaa maaliin. Se on melko tarpeeksi. Hartsi tarttuu hyvin betonipintoihin. Katkaiseminen myöhemmin on mahdotonta.

Voit myös sulata tämän hartsin nesteen käyttämiseksi, mutta tämä on työvoimavaltainen prosessi. Pitch on vain polttaa kaksi tuntia.

Maalien etuja ja ominaisuuksia pohjalle

Rakennuksen pitkä käyttöikä riippuu sen perustan luotettavuudesta. Betoni tai tiili, jota käytetään useimmiten kellarin rakentamiseen, on ominaista huokoinen rakenne, joka on alttiina lämpötila-ääriliikkeille, aggressiivisille ympäristövaikutuksille ja mekaanisille vaurioille. Yksinkertainen ja tehokas suojaustoimenpide kaikkia näitä negatiivisia ilmiöitä vastaan ​​on pohjan maali. Tilojen omistajan tarvitsee vain selvittää, miten maalaa talon pohja, jotta hänellä olisi luotettava suoja.

Tällaiseen suojaukseen tarvitaan:

 • Estää kosteuden tunkeutumista kyllästämällä, pohjamaalilla ja sen jälkeen maalaamalla;
 • Valitse oikea maali säätiölle;
 • Muista maalata pohja.

Rakennuksen valintamyymälän konsultit herättävät varmasti, mitä maalataan säätiölle myönteisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Pohja voidaan maalata vedellä tai liuottimilla. Yhdessä maali- ja lakkakoostumuksen kanssa on suositeltavaa ostaa ja vastaava maa.

Maalatyypit

Asiantuntijat suosittelevat seuraavia maalaustarvikkeita kellarin ja pohjan maalausta varten:

 • Piirtämiseen kaikentyyppisille pinnoille käytetään akryyliä, veden erottamia maaleja.
 • Alkydipohjaiset synteettiset liuottimet.
 • Silikoni erittäin huokoisille pinnoille.
 • Polyvinyyliasetaatti, joka perustuu PVA: han.
 • Lakka, hartsi tai polymeerit emaliformulaatiot, laimennetaan liuottimilla.

Maalaustarvikkeiden valitseminen kannattaa keskittyä vedenpitäviin materiaaleihin - vesiohenteinen maali ei sovi ulkoiseen työhön.

Maalaa säätiö ulkona

Akryyli, kestää emäksiä, maalaa Yuki Tikkurila on löytänyt laajaa levitysmaalausta ja perustaa. Tämä koostumus pysyy täydellisesti betonipinnoilla, hiilihapattujen betonilohkojen ja muiden materiaalien kanssa. Tämä lateksituote valmistetaan akryylin perusteella.

Ennen kuin aloitat maalauksen, sinun on valmisteltava pohjan pohjapinta. Tällaiseen koulutukseen sisältyy:

 1. Pinnan puhdistaminen ja muottien jälkien poistaminen.
 2. Maalatun pinnan sovitus.
 3. Yuki-liuoksen tiivistäminen.
 4. Pohjustuspinnoite silikonipohjalla.

Julkisivun ja jalustan maalaus sekoitetaan perusteellisesti. Värjäämisen eri värejä välttä- mättä sinun on ostettava maalaustarvikkeet yhdestä erästä ja marginaalilla. Sen pitäisi riittää, että koko pinta maalataan, jotta ei tarvitse ostaa enemmän.

Kuinka maalata talon kellarissa? Maalataksesi talon pohjaa, käytä akryylimaaleja betoniin, jotka muodostavat suojaavan kestävän kerroksen, joka suojaa pintaa kaikista negatiivisista ilmakehän vaikutuksista ja kosteudesta.

Tämä koostumus on helppo levittää ja kuivua nopeasti, taloudellisesti kulutettua. Riittää sovellettavaksi yhdessä kerroksessa. Kiitos hänelle, säätiö muuttuu vedenpitäväksi. Kaikki nämä väitteet puoltavat tämän maalaustyön valitsemista.

Lateksimaalit ovat:

 • kestää lämpötiloja;
 • vettä hylkivä;
 • nopea kuivaus;
 • taloudellisesti kulutukseen.

On myös mahdollista kattaa kellarin pintaa polyuretaanimaalilla, joka muodostaa erittäin kestävän, kemiallisesti kestävän kiillon pintaan.

Videossa: maalataan perusmaali Tikkurila.

Maalaa betonipintoja

Maalaus pohjaan - yksi luotettavista suojautumiskeinoista korroosiota vastaan. Tällaisten maalien tulee tarttua päällystettävään pintaan varmistaen päällysteen kestävyyden. Tämän seurauksena talon pohja ei anna kosteutta sisälle ja ei vapauta höyryä sisäpuolelta.

Lattialle ja akryylisille emaloille sekä öljy-, polyuretaani- ja alkydimaaleille käytetään usein betonin maalaamista.

Vesipohjaiset väriaineet, joissa on akryylihartseja, suojaavat säätiötä ympäristöolosuhteilta ja muilta negatiivisilta vaikutuksilta. Tällä maalilla on seuraavat edut:

 • kuivuu nopeasti;
 • kuivauksen jälkeen säätiö muuttuu hydrofobiseksi;
 • se asetetaan yhteen kerrokseen;
 • taloudellisesti kulutukseen.

Latex-maalit ja lakat kuuluvat myös vesipohjaiseen tyyppiin. Erityisten lisäaineiden ansiosta ne eivät anna kosteutta, sietää lämpötilahäviöitä ja kuivua nopeasti. Pinnalle ei kerääntynyt likaa. Kulutus on myös pieni.

Pohjustuksen maalaaminen epoksiyhdisteillä suojaa luotettavasti rakenteen perustan vähintään neljänneksellä vuosisadalla. Tuoreen betonin maalaus voi parantaa merkittävästi sen laatua ja suojata sitä luotettavasti negatiivisilta ulkoisilta vaikutuksilta.

Maalaa pohja

Yuki-maali on suunniteltu betonipintojen maalaamiseen sekä perustusten sileisiin pintoihin. Pohjan pinnoittaminen on varsin vastuullinen asia, koska se altistuu jatkuvasti ilmakehän vaikutuksille, mekaanisille ja kemiallisille kuormille. Pohja on käsiteltävä suojaavilla aineilla kyllästämisen, alukkeiden muodossa. Pohjaan perustuva suojapinnoite valmistetaan suositellun tekniikan mukaisesti. Käytetyn pinnoitteen tulisi olla läpäisemätön, mikä antaa talon perustan luotettavaksi. Valinnan tulisi pysähtyä koostumukselle, mikä takaa luotettavuuden ja kestävyyden.

Lisäksi maali tulisi yhdistää materiaaliin, josta pohja on tehty. Se on valittava yhdessä alukkeen kanssa. Maalit ja alustapohjojen on oltava kestäviä aggressiivisille ympäristöille. Kemiallinen kuorma on erityisen suuri suurissa kaupungeissa.

Maali valitaan kellarin suojaamiseksi ottaen huomioon kohteen maantieteellinen sijainti, rakennusmateriaali, rakennuksen ominaispiirteet.

Maalin luotettava kiinnittyminen alustan pintaan takaa sen suojauksen, pinnoitteen kestävyyden. Akryylivärillä on useita kiistattomia etuja. Sen edut ovat seuraavat:

 • kemiallinen kestävyys;
 • maalattujen pintojen pitkäaikainen suojaus;
 • kosteuden kestävyys;
 • kestävyys ja luotettavuus.

Epoksimaalit luovat myös luotettavan päällysteen kellarikerroksen, pohjan. Tällaista suojaa sovelletaan myös tuoreeseen betoniin, kun se kuivuu, ja takaa sen pitkäaikaisen suojan monien vuosien ajan.

Maalata säätiölle

Säätiö ei vaadi pelkästään suojelua vaan myös ennallistamista. Sen pitäisi näyttää hyvältä talon yleisen julkisivun taustalla. Pohja on maalaus monella tapaa, ja maalin valinta riippuu usein materiaalista, josta säätiö on rakennettu. Ennen kuin maalit asetetaan rakenteen pohjaan, sinun on valmisteltava sen pintaa maalausta varten.

Säätiön on oltava hyvin kuivunut, puhdista se liasta. Materiaali valitaan ottaen huomioon lämpötilaerot säätiön toiminta-alueella, sen tulee sisältää antibakteerisia komponentteja.

Pohjustusmaalaukseen voidaan käyttää teksturoituja ja sileitä maaleja. Julkkismaali suojaa säätiötä negatiivisilta vaikutuksilta, mutta antaa myös houkuttelevan ulkonäön.

Vesipitoisella akryylimaaleilla on seuraavat edut:

 • korkea kestolujuus;
 • luotettava betonin suoja korroosiolta;
 • kosteuden kestävyys;
 • nopea kuivausaika;
 • sopivuus sovelluksessa.

Korkealaatuinen maali on välttämätöntä peruspinnan pinnoittamiseksi ulkona. Julkisivut eivät pelkää suurempaa altistumista kosteudelle ja suojaavat rakennusten perustan ennenaikaiselta tuhoutumiselta. Ne säilyttävät alkuperäisen ulkonäönsä pitkän ajan kuluessa. Akryylimaali Julkisivu Lux on suunniteltu suojaamaan betonia, tiiliä, betonia ja muita perustuksia. Se on tarkoitettu ulkoiseen työhön, ja siksi se on löytänyt laajan sovelluksen kellarista ja pohjasta.

Enemmän Artikkeleita Perusta