uutiset

Ruuvin perustuksen lujuus ja kestävyys riippuvat kunkin tuen valmistuksessa käytettävän metallin ominaisuuksista. Korkealaatuisten terässeosten ruuveilla on korkeimmat suorituskykyominaisuudet.

Korroosiovaurioiden estämiseksi ja ruuviasetuksen käyttöiän lisäämiseksi valmiit terästuotteet pinnoitetaan erikoismaaleilla. Menettely olisi suoritettava SP 28.13330.2012: "Rakennusten rakenteiden suojaus korroosiota vastaan". Koostumukset, jotka toimivat esteenä ulkoisen ympäristön ja metallin välillä, maalataan paitsi telineillä myös putkistoilla.

Miten maalata ruuvipallot ja vanteet?

On huomattava, että ruuvipillojen maalaus ei takaa 100-prosenttista suojausta korroosiolta. Asennettaessa tunkkia maahan voi vahingoittaa käsiteltyä pintaa kivillä, rakennuselementeillä ja muilla kiinteillä hiukkasilla. Tässä tapauksessa syövyttävien vaurioiden seuraavassa mahdollisessa esiintymisessä. Riittävällä piiloteholla ulkoisen vaikutuksen rakenne yläpuolella on luotettavasti suojattu.

Moderni maali- ja lakkantuotanto ydin-, terät- ja vanteiden suunnitteluun tarjoaa seuraavia erikoismaaleja:

Jokaisella maalauksella on omat edut ja haitat. Sinun on tarkasteltava huolellisesti niiden ominaisuuksia.

Sinkki maali ruuvipinoille

Värjäystä sinkkipölyn sisältävällä koostumuksella kutsutaan kylmä sinkitty. Menetelmä on edullinen, mutta tuloksena oleva päällyste on epäluotettava johtuen koostumuksen vähäisestä tarttumisesta.

Kuumasinkitty on yksi luotettavimmista hoitomuodoista. Ennen galvanointia on arvioitava maaperän koostumus ja ominaispiirteet paalun ruuvikentän asennuspaikassa. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä maaperän happamuuden indikaattoreihin. Galvanoitavilla käsittelytelineillä ei ole suojaa voimakkaasti happamissa (pH alle 3) ja emäksisissä (yli pH 11) maaperässä. Pinoa tai vanteiden ylläpidettävän osan prosessoimiseksi kuumasinkitys antaa metallirakenteelle luotettavan suojauksen.

Kuumasinkitys on mahdollista vain tuotanto-olosuhteissa. Prosessi koostuu upottamalla valmiin osan säiliöön, jossa on sulaa sinkkiä.

Epoksi maali ruuvipinoille

Epoksihartseihin perustuvat koostumukset ovat suosituimpia maalattaessa paaluja ja vanteita. Menetelmän saatavuus ja koostumuksen soveltamisen helppous tekevät epoksiyhdisteistä kysynnän. Epoksikäsittelyllä on useita haittoja:

 • koostumuksen joustavuus;
 • suuret veden imeytymisnopeudet;
 • alhainen mekaaninen vakaus.

Epoksityyppiset paalut edellyttävät huolellista kuljetusta ja asennusta. Pinnoite on helppo naarmuuntua ja se irtoaa, kun se koskettaa muita esineitä ja elementtejä. Kosketuspaikassa muodostuu suojaamaton alue, joka myöhemmin joutuu syövyttävään prosessiin.

Polymeerimaali ruuvipinoille

Suuri kattavuus ja elinikä ovat maalipohjaisia ​​polymeerejä. Tämän tyyppisten tahrojen ja vanteiden polymeerikoostumuksen edut ovat seuraavat:

 • kohtuuhintaisuus
 • helppokäyttöisyys;
 • korkea tarttuvuus;
 • levitetty maali muodostaa kestävän kalvon;
 • vastustuskyky aggressiiviselle materiaalille ja mekaaniset vauriot.

Käytetty polymeerimaali pitkään aikaan toimii esteenä ulkoisen ympäristön ja metallin välillä, säilyttäen luotettavasti sen ominaisuudet ja ominaisuudet. Työkalun merkittävä haittapuoli on sen epävakaisuus hitsattujen liitosten paikassa, esimerkiksi hitsauspuiden sijaintiin. Asennettaessa kalliiseen tai jäädytettyyn maaperään näiden alueiden maali lakkaa. Tämän jälkeen maalaamattomat alueet korroosion jälkeen.

Polyuretaanimaali ruuvipalleille

Polyuretaanihartseihin perustuvat koostumukset ovat osoittautuneet metallin suojaavaksi aineeksi. Niiden etuja ovat:

 • suuri lujuus johtuen kemiallisesta kytkentäpolymeroinnista;
 • hyvä tartunta maalin ja metallin pinnan välillä;
 • yhtenäinen jakautuminen koko käsitellylle pinnalle;
 • vastustuskyky aggressiivisille ympäristöille, lämpötilan muutokset ja mekaaniset vauriot;
 • riittävä piilotus, myös alueilla, joissa on hitsatut liitokset ja nivelet.

Jokaisen on itse päättää itse miten maalata ruuvipallot ja vanteet. Hintatason näkökulmasta paras vaihtoehto on valita polymeerimaaleja. Pinnoitusominaisuuksia, taloudellisia ominaisuuksia, toiminnallisia ominaisuuksia ja sovellusmenetelmiä olisi arvioitava. Paalun maanalaiselle osalle on tärkeää valita maali, joka on läpinäkymätön ja mekaanisten vaurioiden varalta. Korotettu pää ja vanteet voidaan maalata maaleilla, jotka toimivat luotettavana suojana metallin ja ympäristön välillä.

Maali (emali) metalli-ruuvipinoille "AntikorKhim ™"

Rakennustyön perusrakenteiden perusrakenteita on käytetty vähintään 20 vuoden ajan, ja ne ovat olleet laajalti käytössä 2000-luvun alkupuolelta lähtien ja sen ansiosta, että rakennetaan säätiö, jolla on vähäiset työvoimakustannukset, niiden suosio on tasaisesti kasvanut vuosittain. Tällä hetkellä lähes kaikki kevytrakennelmat ja elementtitalot rakennetaan vähäisen maa- ja vesirakennustekniikan avulla ruuveilla, ja esimerkiksi Moskovan-kaupungin infrastruktuuri on kokonaan rakennettu porausruuviin.

Rakennuksen yksinkertaisuudesta huolimatta asianmukaisesti käsitellyt ruuvipallot pystyvät takaamaan säätiön säilyttämisen kokonaisuudessaan vähintään 100 vuoden ajan, ja metallikapselin kestävyyden tärkein takuu on sen suojaava polymeeripinnoite. Vaikka metallinen kasa tuotettaisiin kaikkiin tarvittaviin vaatimuksiin: saumatonta putkea ja valettu kärki, potkuriterän paksuutta (vähintään 6 mm) havaittiin, maaperän korroosioprosessit voivat tuhota suojaamattoman metallin ensimmäisten 20-30 vuoden aikana. paalut.

Ennen kuin vastaat kysymykseen: miten suojata (maali) ruuvipallot, on välttämätöntä kuvitella, millaisia ​​vaikutuksia ne joutuvat toiminnan aikana:

 • Ensinnäkin se on maaperän luonnollinen kosteuspitoisuus, joka joissakin tapauksissa voi olla lähes vakio - siksi suojaavan päällysteen on oltava kosteutta kestävä;
 • toiseksi sen aggressiivisuus ja mahdollinen desulfatointibakteerien esiintyminen merkitsevät materiaalia, jolla ruuvipuristin on suojattu, kemiallisesti kestäväksi;
 • Kolmanneksi huomattava mekaaninen vaikutus suojaavan päällysteen kohdalla, että metallipuristin joutuu ruuvaamaan sen maahan, tosiasia on, että kun kasa ruuvataan tiensä päällä, voi olla roskia, kiviä, roskaa ja siksi on mahdollista, että levitetty pinnoite voi tuhotaan.

Tietenkin kestävämpi pinnoite ruuvipallojen suojaamiseksi galvanoidaan, kuumalla tai kylmällä galvanoinnilla, mutta joissakin tapauksissa ensimmäinen menetelmä on melko kallis ja kylmän galvanoinnin menetelmällä saatu päällyste on huonosti hankaavaa hankausta vastaan. Siksi nykyisin käytetään epoksihartseihin perustuvia polymeerisiä suojapinnoitteita, joista yksi on kemiallisesti kestävä epoksipohjamaali-emali AntikorKhimTM (TU 2312-028-60414707-2014).

Edellä mainittujen vaatimusten täyttämisen lisäksi AntikorHimTM-pohjamaalilla (TU 2312-028-60414707-2014) on useita etuja verrattuna samankaltaisiin pinnoitteisiin, minkä ansiosta AntikorKhim ™ (TU 2312-028-60414707-2014) käytetään onnistuneesti maalina (emali) ruuvipillojen suojaamiseksi, nimittäin:

 • korkea vastustuskyky happamille (enintään PH - 2,5) ja emäksisille (jopa PH - 12,5) maaperälle;
 • korkeat hydrofobiset (vettä hylkivä) ominaisuudet;
 • nopea kuivausaika;
 • mahdollisuus hakea valmistamatonta (hiekkapuhallettu tai räjäytysmenetelmä) pinta.

Korkean mekaanisen lujuuden ja hankauksenkestävyyden ansiosta "AntikorKhim ™" -ruuvipillojen (TU 2312-028-60414707-2014) maali (emali) pitää metallin korroosiolta kierrätyskuoren toistuvan käytön jälkeen, ts. kun pino on irrotettu maasta, sitä voidaan käyttää uudelleen ilman lisävärjäystä. Tapauksessa, jossa tiedetään, että paalut ruuvatetaan kiviaineksella tai murskattua kiveä, joka on maalattu primer-emalilla "AntikorKhim ™" (TU 2312-028-60414707-2014), pintaa voidaan lisäksi suojata kaksikomponenttisella epoksydianvärillä ED-5000, joka antaa pinnoille lisää lisääntynyt lujuus.

Hyvällä kulumiskestävyydellä ruiskujen paalujen maali (emali) tulee sisältää riittävä määrä kosketuskorroosiota estäviä aineita, jotta estetään tehokkaasti korroosioprosessien muodostuminen ja kehittyminen metallipinnalle - AntikorChem ™ -eristemalli (TU 2312-028-60414707) koko sääolosuhteiden ajan. -2014) täyttää tämän vaatimuksen.

Testausselosteen nro 002PI-2015, päivätty 29.1.2015 ZAO NPO Lakokradokratiya Khotkovo kestävyys staattisten vaikutusten tällaisten nesteiden kuin 5% liuoksia NaOH, HCl, H2SO4 ja staattisia vaikutuksia vettä, voidaan todeta, että päällyste on sopiva käytettäväksi ja aggressiivisissa ympäristöissä.

AntikorKhim ™ -pohjamaalin toinen kätevä etu (TU 2312-028-60414707-2014) on mahdollisuus maalata ruuvipallot ilman alustavaa hiekkapuhallusmenetelmää. Tällöin tarvitaan kolmikerrospinnoite, jonka kokonaispaksuus on vähintään 180 mikronia, ja primer-emal- lin nopea kuivumisaika pienentää yhden ruuvipuristuksen kokonaismaalausaikaa puolitoista tai kahdeksi tunniksi.

Yleensä maaperän-emaloitujen "AntikorHim ™" (TU 2312-028-60414707-2014) edellä mainittujen ominaisuuksien perusteella metalliruuvipatterin arvioitu käyttöikä on 85-120 vuotta riippuen maaperän aggressiivisuudesta ja syövyttävistä vaikutuksista.

Mikä on ruuvipillojen väri?

Usein on tapauksia, joissa ruuvipallot puretaan. Sitten niiden omistajat alkavat ihmetellä ennen toissijaista asennusta, mikä on ruuvipillojen väri? Vastaavanlaisella kysymyksellä on myös ostajia, jotka eivät luota voimakkaasti valmistajien lupauksiin. Tietenkin hyvä ruuvipillojen valmistaja ei säästele materiaalien ja työkalujen käyttöä tuotteiden jalostukseen. Tämä ei ole mitään, ja se voi merkittävästi vahingoittaa yritystä, joka on menestyksekkäästi hankkinut kaikkialla maailmassa.

Jos tuotteet muistuttavat väristä rautaoksidia, on vain kaksi vaihtoehtoa: ota vastaan ​​tai maalata ruuvipillot omalla tavalla. Ensimmäisessä tapauksessa tapahtumat eivät välttämättä kehittyisi kovin hyvin:

- Metallin nopean hapettumisen ja korroosion vaikutusten seurauksena tuote tulee käyttökelvottomaksi. Ja käyttöikä on tärkein indikaattori rakennusliiketoiminnassa.

Laajennetun valmistuksen ja maalauksen ansiosta käyttöikän pidentäminen on mahdollista.

Pintavalmistukseen kuuluu ruosteen ja muiden vieraiden aineiden poistaminen. Tarvitset hiomakoneen, jossa on kuori - metallipurkki sopii täydellisesti mihinkään mäkään. Seuraavaksi tulee rasvanpoisto. Valmisteluvaihe on ohi. Värjäysvaihe sisältää pohjustuksen ja suoran värityksen. Tärkein sääntö täällä: pohjamaalin on oltava yhteensopiva maalin kanssa. Toisin sanoen, jos tehtävänä on maalata ruuvipurkki kaksikomponenttisella epoksimaalilla, sitten pohjustus tehdään kaksikomponenttisella epoksipohjamaalilla.

Värjäysruuvin paalut soveltuvat:

- epoksimaali;
- bitumimuovit;
- maaliliima 3 in 1;
- hiekkapuhallus;
- kutistua nauhaa.

On syytä muistaa, että aggressiivinen ympäristö vaikuttaa voimakkaimmin ruuvipuristeen paikkaan, jossa se joutuu kosketuksiin maan kanssa.

Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseen:

ROSVINT.RU

Tilauksesta ja toimituksesta:

Yhteensä: 0 p ub.

Kuinka maalata ruuvipallo?

 1. tärkein
 2. Yritysuutisia
 3. Kuinka maalata ruuvipallo?

Mikä tahansa rakentaminen alkaa säätiöllä. Ruuvien paalujen käyttö mahdollistaa vankan perustan muodostamisen ongelmatilanteissa. Kuitenkin talon tällaisen perustuksen ollessa kestävä, paalun korroosionkestävä päällyste on välttämätöntä. Koska metalli on jatkuvasti kosketuksissa märän maaperän kanssa, se voi aiheuttaa ruostetta. Tämän välttämiseksi paalut maalataan sekä maaperässä että pintaosassa.

Maalauksen valmistelu

Pinnan on oltava hyvin valmistettu ennen maalausta. Pinta-alan laatu riippuu siitä

Maalipallojen valmistelu sisältää seuraavat vaiheet:

 • Lian ja öljyn mekaaninen puhdistus. Tämä pätee erityisesti niille paaluille, joita käytetään uudelleen.
 • Hiomakoneistus. Pinta on sileä, käytä siveltimessä metallia tai hiekkapaperia. Ihanteellisesti hiekkapuhallusta tulisi käyttää. Näin voit poistaa pienimmätkin ruosteen merkit, jotka ovat jo ilmestyneet.
 • Rasvanpoisto. Tätä varten käytetään liuottimia, esimerkiksi valkoista alkoholia.
 • Pinta kuivuu.

Valmistelun jälkeen maalaus on tehtävä heti, ainakin seuraavana päivänä

Mutta mitä väriä paalut?

Rypäleen kasaaminen on mahdollista käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja:

Paint primer-emali 3 in 1. Tällainen maali voidaan soveltaa myös käsittelemättömällä pinnalla, koska sen ensimmäinen kerros on korroosiotuotteiden muunnin. Sitten pinta pinnoitetaan alustalla, jolla on korroosionkestävyysominaisuudet. Viimeinen kerros on koristeellinen emali. Kerroksen paksuus ulostulossa on noin 50 - 60 mikronia. Tämä vaihtoehto on erittäin halpa verrattuna muihin, mutta se ei tarjoa luotettavaa suojaa. Tällaisia ​​pinnoitteita käyttäviä pilejä voidaan käyttää pienten rakennusten rakentamiseen, esimerkiksi kylpyyn, huvipuistoon tai talon laajennukseen.

Epoksihartsi. Ennen maalausta on toteutettava sarja valmistelutoimenpiteitä, muutoin suojaava pinnoite vaurioituu paalujen ruuvaamista varten maahan. Tämä menetelmä on hyvä vain, kun tekniikkaa noudatetaan täysin. Epoksihartsia levitetään harjalla, kerroksen paksuus on noin 150 mikronia.
Jauhemaalaus. Tämän menetelmän tekniikka on se, että jauhe, jolla on vastaava varaus, syötetään staattisesti varautuneeseen kasaan. Sitten kasa asetetaan kuuma kaappi, jossa muutaman tunnin ajan jauhe sulaa ja luotettavasti tarttuu pylvään pintaan. Jauhepäällystekerroksen paksuus on noin 150-200 mikronia.

Galvanoitu paalu

Galvanointiprosessi koostuu siitä, että metallipilari laskeutuu säiliöön nestemäisellä sinkkioksidilla, sinkkipartikkelit peitetään ja sitten kasa poistetaan. Tämä mahdollistaa ruuvipillojen maksimaalisen suojan. Tällaisen päällysteen hinta on kuitenkin melko korkea.

Kuten näette, eri materiaaliversioita on maalausruuvin paaluilla. Primer-emalimaalia käytetään vain pieniin rakennuksiin. Jos on tarpeen rakentaa kestävä massiivinen rakennus, on parasta käyttää galvanoitua menetelmää, vaikka se onkin kallista. Paras hinta-laatusuhde on epoksihartsi ja jauhemaalaus. Ensimmäistä vaihtoehtoa voidaan käyttää paalujen käsittelyssä kotona, toinen käytetään tuotannossa.

Yrityksessämme voit ostaa korkealaatuisia ruuvipinoja, jotka myös käsitellään korroosionestopinnoitteella. Tuotteemme koostuvat korkealaatuisesta materiaalista ja valmistetaan erikoislaitteissa. Siksi, jos haluat rakentaa luotettavan ja kestävän rakennuksen paalusäätiölle, voit ottaa yhteyttä yritykseemme.

Peittävät ruuvipallot. Erilaisten korroosionestopinnoitteiden vertaileva analyysi

Rakennusmateriaalimarkkinat kehittyvät nopeasti, ja siksi valmistajien on vaikea seurata sen dynamiikkaa ja valita korkealaatuiset pinnoitteet ruuvipolleille. Joillakin niistä voi olla erinomaisia ​​ominaisuuksia, mutta ne eivät välttämättä täytä paalujen asennusta ja käyttöä.

Pinnoitteen tehokkuus ruuvipuristimen eri osissa

Maaperään asennetun paalun tyyppi ja ympäristövaikutusaste on perinteisesti "jaettu" kolmeen osaan:

 • yläosa on maanpinnan yläpuolella ja altistunut ilmakehän korroosiolle. Mahdollisuus vahingoittaa päällystettä tällä alueella on käytännössä poissa;
 • keskimmäinen osa, joka sijaitsee kosketusalueella "tunnelmaa - maata". Tämä pinta-ala on noin metriä pitkä (maapinta otetaan vertailupisteeksi), joka on maaperän korroosion alainen. Paalun kielteinen vaikutus liittyy maaperän rakenteen rikkomiseen sukelluksen aikana suunnittelumerkkiin, suurella todennäköisyydellä kosteuden läsnäolo tässä kerroksessa ja hapen pääsy siihen. Päällysteen tuhoutumisen todennäköisyys tällä alueella voidaan arvioida keskimäärin;
 • alaosa, ts. paaluosasto, joka sijaitsee alle metrin päässä maan pinnasta, altistuu myös maaperän korroosiolle. Tämän alueen päällysteen vaurioitumisen todennäköisyys on korkein, koska hapen ja kosteuden rajoitettu pääsy ja suuri tiheys johtuvat siitä, että tämä maakerros on metalleissa inerteisempi kuin paalun keskiosassa.

Ottaen huomioon pinon keskiosaan liittyvät ominaispiirteet varmistavat päällysteen käytön mahdollisimmat vaikutukset. Tämä ei kuitenkaan takaa, että se ei vaurioidu asennuksen aikana. Sen vuoksi sinkkianodien, korkean seostetun teräksen ja luonnollisesti paalunakselin seinämän paksuuden lisääntymistä ja käyttöiän laskemista ottamatta huomioon pinnoitetta olisi pidettävä tehokkaimpina keinoina korroosion torjumiseksi.

Samanaikaisesti, koska paksuseinämäisen metallin käyttö johtaa tuotteiden korkeampiin hintoihin ja paalun keskiosassa oleva väri harvoin vaurioituu vakavasti, pinnoitteen käyttö tietyissä maalajeissa pitää valmistajien taloudellisena ja tehokkaana menetelmänä ruuvipillojen lisäsuojausta varten.

Jotta pystyisivät arvioimaan kaikki uudet tuotteet nopeasti ja käyttämään tarkasti niitä, jotka osoittavat mahdollisimman tehokasta, GlavFundamentin yritys tekee jatkuvasti tutkimusta pinnoitteista ruuvipapeille omassa laboratoriossaan. Kaikki testitietojen aikana saadut tiedot systematisoidaan ja syötetään tietokantaan. Seuraavan testin jälkeen verrataan uuden mallin tuloksia käytettävissä oleviin tietoihin. Näin voit tehdä tarkimman kuvan eri väreistä ja valita parhaiten ruuvipinoille.

Suosittelemme tutustumaan viimeaikaisen tutkimuksen tuloksiin.

Näytteet testattu

Seuraavat pinnoitteet annettiin tutkimusta varten:

 • polymeeri;
 • kuuma galvanointi;
 • kylmä galvanointi;
 • polyuretaani;
 • epoksi;
 • alukkeet, emalirouhe.

Pintavalmistus ennen pinnoitusta

Hyvä pintavalmistelu takaa sen, että paalun peitto on korkealaatuista. On kuitenkin yhtä tärkeää ymmärtää, miten se käyttäytyy eri tilanteissa. Siksi testin aikana otetaan huomioon erilaiset käyttöolosuhteet:

 • pinnalla (hitsit mukaan lukien), asianmukaisesti käsitelty ja puhdistettu (GOST: n mukaan);
 • pintaan (hitsit mukaan lukien), jotka on suoritettu minimaalisella käsittelyllä, joka on verrattavissa alan käsittelyyn (tämä antaa meille mahdollisuuden ymmärtää, voidaanko päällyste palautua, jos se esimerkiksi vaurioituu kuljetuksen aikana).

Näytteenä käytettiin metallilevyjä ja hehkutettuja putkia, joissa oli hitsatut saumat.

Ensimmäisen ohjelman, eli valmistetun pinnan, käyttäminen edellyttää seuraavia valmistelevia vaiheita:

 • mekaaninen puhdistus. Se sisältää hiekkapuhallusta tai räjäytystyötä tai puhdistamista johtoharjoilla, jonka avulla voit poistaa terävät reunat, ulkonemat hitsauksessa ja skaalaa ja huonosti kiinnittyä pinnalle. Pinta on puhdistettava asteeseen GOST 9.402-80 (eli sen tulisi olla yhtenäinen karheus, metallinen kiilto, metallin tummempi sävy sallitaan alueilla, joilla on asteikkoa);
 • Pinta on rasvanpoistettava asteeseen GOST 9.402-80 (ei jälkiä rasvasta suodatinpaperiin pinnan pyyhkimisen jälkeen). Haihtuvia liuottimia ei saa käyttää rasvanpoistoon.

Pintavalmisteen yhteydessä on syytä ottaa huomioon muita suosituksia. Valmistuksen ja värjäämisen välinen enimmäisaika on enintään yksi päivä. Jos maalat välittömästi mekaanisen puhdistuksen jälkeen, rasvanpoisto voidaan luopua (lukuun ottamatta erityisen saastuneita alueita).

Vain näiden tapahtumien jälkeen voit siirtyä materiaalin valmisteluun ja soveltaa sitä valmistajan ohjeiden mukaan.

Toinen ohjelma, eli maalaus alalla (kuljetuksen jälkeen tai jo asennettujen paaluilla), edellyttää vähäistä pintapuhdistusta ja rasvanpoistoa, jota seuraa välittömästi sovellus. Tätä ohjelmaa varten sovelluksen yksinkertaisuus on tärkeä, mikä voi olla ratkaiseva rooli "kentällä". Tässä vaiheessa kuumasinkitys ja polymeeripinnoitus jätettiin testinäytteiden luettelosta, jonka soveltaminen vaatii erityisehtoja ja laitteita.

Maalit värjäysruuvien paaluille

Maalilla on tärkeä merkitys ruuvipallojen eliniän lisäämisessä. Nykyään rakennusmarkkinoilla on laaja valikoima metallirakenteisia maaleja ja lakkoja. Kuitenkin ruuvipillojen toiminnan erityispiirteet vaikuttavat niiden vaatimuksiin, jotka vaikuttavat päällystemateriaalin valintaan.

1. Ruuvien paalujen pinnan vuorovaikutus ulkoisen ympäristön kanssa

Ruuvipuristimessa on kolme pääosaa, joiden vaikutuksesta ulkoisesta ympäristöstä on hieman erilainen:

 • Paalun maaosa
 • Runkoputki maanpaksuuteen
 • Pilarin rungon pää ja kärki terä tai ruuvi tiheimpien maakerrosten päälle
Kierrä paalu maahan

On selvää, että ruuvaan vaikuttavat olosuhteet voivat olla erilaiset näillä alueilla. Sen vuoksi on välttämätöntä valita korroosionestopinnoite niin, että se täyttää paalun suojauksen koko pituudeltaan.

Niinpä pienimmän osan kemiallisista vaikutuksista kokevat paalut, joilla putket on asennettu - täällä putket kokevat vain ympäröivän ilman ja vesihöyryn. Jos talon kellari on suljettu, ilman vaikutuksella ei ole käytännössä mitään vaikutusta paalujen tilaan, hyvä ilmanvaihto takaa vesihöyryn poiston ja metallirakenteiden vakiopinnoite on riittävä.

Haudatun putkikaivon yläosa on kosketuksessa maan ja ilmakehän kanssa. Täällä voimakkain vaikutus maaperän korroosiota. Täällä maaperä kyllästyy hapella, mikä johtaa metallin voimakkaaseen ruostumiseen.

Syvyysalueilla on vähemmän pääsyä happea ja kosteutta, ja itse maaperä on tiheämpi, joten se on lähempänä putken runkoa. Tämä kerros on inertti metallin suhteen ja itse korroosio on vähäisempi, mutta pinnoitteen vaurioituminen kierrätysprosessin aikana on suuri. Paalun tällä alueella maali- kerroksen mekaanisen lujuuden rooli kasvaa.

Korroosion leviäminen pintametallikerroksessa

2. Ruuvitapin valmistelu maalaukseen

Kuten minkä tahansa pinnan tavoin, paalun pinta valmistelee myös maalausmateriaalin levittämistä, ja pinnoitteen laatu kokonaisuudessaan riippuu tästä. Valmistusprosessi sisältää:

 • Mekaaninen pintapuhdistus
 • Hiomakoneistus
 • Kemiallinen käsittely, rasvanpoisto
 • kuivaus

Mekaanisella puhdistuksella on tärkeä merkitys pinnan valmistamiseksi maalaukseen. Tosiasia on, että putket, joista ruuvipallot on valmistettu, käyttävät lähes kokonaan varastoissaan aikaa. Myös äskettäin vapautuneet putket ovat tehtaalla pinnoitettuja erityisillä korroosionestoaineilla, öljyllä ja niin edelleen. Jos putki säilytetään avoimessa varastossa, se altistuu vesihöyrylle ilmassa, sademäärä ja pinta on jo korroosiota. Useimmat jalostukseen ostetut putket päällystetään ohut kerros ruoste. Ei ole toivottavaa levittää maali kerrosta, koska tartunta tällaiseen pintaan heikkenee.

Ensimmäisessä vaiheessa putki puhdistetaan lian, öljyn jne. Jälkeen, minkä jälkeen se pestään syvemmälle. Tämä voi olla puhdistus metallisilla harjoilla, poistamalla suurimmat mittakaavan sulkeumat, ruoste ja niin edelleen. Putkessa näkyy metallinen kiilto, ja pinta karkeaa, mikä osaltaan parantaa maali- materiaalin tarttumista.

Korkeampaa laatua oleva pinta hankkii hankaavan käsittelyn jälkeen. Erityisesti saastuneita ja ruostuneita alueita hiotaan hiekkapaperilla tai hiekkaa putken läpi.

Koska myös hiomakäsittelyn jälkeen pinnalle jää riittävä määrä orgaanisia komponentteja, rasva-, öljy- ja vastaavien kalvoja, on tarpeen poistaa rasva. Tavanomaisesti käytetään tavanomaisia ​​liuottimia: valkoista alkoholia tai liuotinta nro 646.

Kuivaus tapahtuu kirjaimellisesti muutamassa tunnissa. Voit tarkistaa rasvanpoiston laadun yksinkertaisella tavalla - pyyhi metalli suodatinpaperilla. Korkealaatuinen rasvanpoisto ei jätä jälkiä öljystä paperiin.

On huomattava, että pinta on maalattava välittömästi rasvanpoiston jälkeen äärimmäisissä tapauksissa - viimeistään päivässä. Lisäksi on mahdollista maalata paalujen pintaa ilman rasvanpoistoa välittömästi koneistuksen jälkeen.

Hiekkapuhallusruuvien paalut

3. Pohjapinta

Maalausta tulee levittää vähintään kahdella kerroksella. Ensimmäinen kerros antaa riittävän adheesioasteen (tarttuvuuden) maaliin metalliin. Toinen kerros muodostaa itse asiassa suojakalvon. Kokemus osoittaa, että ohuempi kerros ja sitä suurempi, sitä vahvempi päällyste on.

Tyypillisesti samaa maalia käytetään pohjamaalina kuin pohjatasolle. Joskus käytä erityisiä maa-aineksia.

4. Pintamaalaus

Ruuvien paalujen pinnan maalaamiseen on neljä päämenetelmää:

 1. Paint brush tai roller
 2. Käytä ruiskupistoolia
 3. Kasa upotetaan värikkääseen ratkaisuun
 4. Kameravärjäys (sähköstaattinen spray)

Jokainen menetelmä asettaa omat vaatimukset maalaustarvikkeille. Niinpä vain erityinen jauhemaali soveltuu maalaamiseen erityisissä kammioissa. Se on melko kallista, mutta maalattujen pintojen laatua pidetään korkeimpana. On selvää, että sukelluspöytien ja sähköstaattisen maalauksen vuoksi tarvitaan tilavia tiloja - näitä menetelmiä käytetään vain melko suurissa yrityksissä, jotka tuottavat ruuvipalloja.

5. Pinnan kulutuksenkestävyys

Tutkimukset osoittavat, että huomattava osuus pilarin pinnan kulumisesta tehdään kääreen aikana maahan. Aluke toimii hankaavana jauheena ja päällysteen hankauskestävyyden on oltava riittävän suuri. Tämä on erityisen merkittävää maaperän alemmissa kerroksissa, joissa se on tiheämpi ja sisältää usein pieniä kiviä.

Parhaan kulutuksenkestävyysominaisuudet ovat polyuretaanimaaleja, joiden paksuus on 30-60 mikronia. Epoksimaaleilla on hieman alhaisempi vastus. Käytettäessä pinnoitteiden paksuutta, joilla on yhtä suuri kulutuskestävyys, tulisi olla 80-120 mikronia.

Normaali emali metallin maalaukseen

6. Bitumiset mastit ruuvipillereille

Korroosion näkökulmasta kaikkein ongelmallinen osa on sen pää, joka ei ole haudattu maahan. Maasulkukohdassa kasa altistuu voimakkaalle altistumiselle vesihöyrylle ja maaperän luonnolliselle kosteudelle, sulaveden ja sadevirtojen vaikutuksille jne. Siksi on suositeltavaa suojata ruuvipuristimen tämä osa ensi sijassa veden vaikutuksilta.

Tätä tarkoitusta varten pohjamaalia käytetään laajalti loppupäähän hydrofobisessa mastiksessa. Värjäys mastilla johdetaan paalun poistumispaikasta pinnalle ja kärkeen asti.

Paalun ylätavat osat peitetään mastilla.

Mastiksin elastinen kalvo maali- ja lakkamateriaalin päälle luo lisäakan suojaa korroosiota vastaan. Tavallisesti käytetään tavanomaista bitumimuovia, jota käytetään useiden materiaalien - metalli, puu, betoni ja niin edelleen - vedeneristämiseen. Lue lisää tässä kuvatuista erilaisista bitumista vedeneristysmateriaaleista.

Masticia levitetään tavallisella laajahuiluharalla tai erikoisella höyryllä. Sinun tulisi työskennellä mastiksella huolellisesti - jotta käsin ja vaatteisiin ei saastuta. On mahdollista käyttää mastista pitkän työn jälkeen - se liukenee helposti erityisiin liuottimiin, joiden tyypit on ilmoitettu pakkauksessa.

7. Pylväspolyuretaanimaali

Edellä esitetyn perusteella maalausmateriaaliin sovelletaan seuraavia perusvaatimuksia:

 1. Värikäs kalvon on oltava vedenpitävä
 2. Erittäin joustava, kuten suurilla kuormilla, on mahdollista lisätä kuorinta, joka johtuu karshnoy-kalvon hauraudesta
 3. Vahva ja tukeva, jotta mekaanista rasitusta ei pystytä vastustamaan
 4. On kemiallinen ja sähkökemiallinen passiivisuus

Tiukka lähestymistapa ruuvipuristimen eri osien värjäykseen edellyttää, että monet tekijät otetaan huomioon:

 • Pilarin terät ja terät terät
 • Putken pinnan helpotus
 • Pile Dimensions
 • Arvioidut kuormat, myös mekaaniset
 • Maalimateriaalin kustannukset

Olemme jo todenneet, että viime vuosina polyuretaaniseosten käyttö on paras mahdollinen. Niissä otetaan täysin huomioon pintamuodon erityispiirteet ja ruuvipillojen toiminta.

Polyuretaanimaalit ovat homogenoidun seoksen, kuori sisältää polyesterihartseja, joitain täyteaineita, koveteita ja väripigmenttejä. Teollisuudessa tällainen maali valmistetaan bulkkijauheina ja se voidaan ostaa erikoispusseissa ja valmistaa paikan päällä - sitten maalin kustannukset pienenevät merkittävästi, varsinkin jos suunnitellaan suuria määriä ruuvipilloja.

Kameramonistelu paalut

On kuitenkin huomattava, että valmiin ratkaisun erityiset säilytysolosuhteet ovat - 12 kuukautta 0 - +20 celsiusasteen lämpötilassa ja kosteus enintään 70 prosenttia. Sen vuoksi on välttämätöntä laimentaa värikäs koostumus näillä vaatimuksilla. Jos liikaa valmistettu maali alkaa heikentyä, on parempi olla käyttämättä sitä - muutoin paalujen maalaus ja toiminta ilmenevät standardien mukaisiksi, mikä loppujen lopuksi heikentää korroosiosuojausta.

Polyuretaanipinnoitteiden suhteellisen korkea kustannus verrattuna epoksianalogeihin maksaa:

 1. Ensinnäkin pinnan laatu ja siten korkeampi korroosiosuojaus ruuvipillojen osalta
 2. Toiseksi se, että maalin maalaus kulutus on huomattavasti pienempi, koska suojakalvo vaatii pienemmän paksuuden yhtäläisissä olosuhteissa

Huomaa, että polyuretaanimaalien käyttö vaatii vähintään ruisku- ja hengityssuojausta työssä. Tämä määräytyy materiaalin suuren leviämisen takia eli maalipartikkeleilla on hyvin pieniä kokoja.

Polyuretaanimaaleissa on eroja pinnan pinnalla. Ruuvipinoille voit käyttää maalaustyyppejä, jotka antavat sekä matta- että kiiltävän pinnan. Ruuvien paalujen kiiltävä pinta on houkuttelevampi, ja jos et aio sulkea putkien ulkopintoja talon alla, on parempi käyttää sitä.

Tiettyjen valmistajien kohdalla ei ole erityistä eroa ruuvipillojen käytön ja käytön olosuhteissa. Tietenkin ulkomaiset yritykset ovat jo pitkään vakiinnuttaneet laatua (ja hintaa), mutta kotimaiset kollegat eivät tee työtä pahempaa. Tänään jopa venäläinen jauhemaalien tuottaminen kammio maalaus on laajasti perustettu, ja aiemmin tällaisia ​​materiaaleja voitaisiin ostaa vain ulkomailta.

8. Tulokset

Lyhyesti puhuimme siitä, miten ruuvipallojen suojaaminen korroosiolta levittämällä maaleja ja lakkoja. On huomattava, että nämä päällysteet eivät yleensä ole alhaisempia kuin muuntyyppiset korroosiosuojaukset, erityisesti putkien kylmä- tai kuumasinkitysmenetelmät, mutta ylittävät ne liikkuvuuteen ja yksinkertaisuuteen - suojakalvoja vastaavat arvot. Tosiasia on, että yhden menetelmän edut liittyvät sen haittoihin ja riippuu paljon ruuvipillojen erityisistä käyttöolosuhteista.

K-DOM on erikoistunut ruuvipallojen tuotantoon ja paalunruuvin perustuksiin. Pilejä valmistetaan nykyaikaisilla laitteilla, erityisesti käyttämällä korkealaatuisia maalaamateriaaleja ja niiden soveltamistapoja.

Ruuvaa paalun suojus

Kuinka valita ruuvipillojen levy?

Aluksi katsotaan, mitkä pinnoitteet ovat ja mitkä ruuvipallojen valmistajat tarjoavat meille tänään.

Halvin ja yksinkertaisin maali on primer - emali 3/1. Kolme neljää, tämä johtuu siitä, että tämä maali levitetään välittömästi raaka-metalliputkeen. Se sisältää komponentteja, kuten korroosiotuotteiden muunnin, korroosionestoaineet ja viimeistelykerroksen koristeellinen emali. Käytetään käsin harjalla. Kuivuu yleensä 1 päivä. Kerros, joka saavutetaan jonkin 50-60 mikronin saavuttamiseksi. Tämä pinnoite ei vaadi työlästä työtä, mutta sitä ei voi kutsua vakavaksi puolustukseksi. Kyllä, maalaukset eroavat toisistaan ​​laadultaan, ovat kalliimpia, ne ovat halvempia. Mutta tämä päällyste ei ole vakava korroosiota vastustava maaperä, etenkin maaperän, ilman, maaperän ja veden rajalla. Tämä ruuvipillojen kansi on valittava vastuullisille rakennuksille, kuten: kylpy, hozblok, talon laajennus, huvimaja jne.

Toiseksi on epoksi. Kaksikomponenttinen polymeeripinnoite, joka on jo kiinnitetty ruuviakseliakselin valmistettuun pintaan. Sitä käytetään myös käsin harjalla. Kuivuu 1 päivästä. Kerroksen paksuus jopa 150 mikronia. Ennen levyn pinnan levittämistä puhdistetaan hiutaleella ja rasvanpoistolla. Tämä tehdään suojaavan kerroksen riittävä tarttuvuus (tarttuvuus) ruuvipatsaan pinnalle. Tämä suojausmenetelmä on jo edellistä parempi, mutta vain, jos kaikki tuotantoon liittyvät tuotantoedellytykset täyttyvät. Jos tekhnolgogii ei ole noudatettu, yleensä maali laskeutuu kerroksittain asennuksen aikana. Lisäksi rikkomus voidaan tehdä sekä valmistetun ruuvinpätkän pinnassa että itse maalin valmistuksessa. Et koskaan tarkista tätä, ennen kuin alat kasaa kasa maahan.

Jauhemaalaus. Periaate on seuraava: päinvastaiseen potentiaaliin panostettu jauhe levitetään ruuvipuristimen valmistettuun staattisesti varautuneeseen pintaan. Siten mahdollisen eron takia jauhepartikkelit vetäytyvät ruuvipatsaan pinnalle. Sitten ruuvi siirretään kuumaan kaappiin ja kuumennetaan. Sitä keitetään yleensä 2-3 tuntia, kunnes jauhe sulaa ja tarttuu paalun akseliin. Jauhemaalauksen edut ovat, että niillä on suuret liimaominaisuudet ja, toisin kuin muut maalityypit, ne voivat tasaisesti levittää paksua, vahvaa kerrosta. Yhden kerroksen paksuus on noin 150-200 mikronia. Jauhemaaleja maalataan nyt monilla ruuvipillojen valmistajilla. Kerroksen laatu riippuu laitteiston tasosta. Joku on erikoisvalmisteisia maalaus- ja leivontalaatikoita, joku soveltaa juuri käsin. Ja erikoiskammion sijaan - tavallista pistoolia.

Galvanoidut ruuvipallot. Tällainen suoja on hyvin yleistä. Valmistettu metallipilari kastetaan sulaan sinkin kylpyyn. Sinkki tarttuu paaluun ja saa sen pois kylvystä. Tämän tyyppinen suojaus on erittäin korkea. Mutta On syytä huomata, että se on kallein tyyppi ruuvipurkki kansi.

Kierrä ruostumatonta terästä. Nämä paalut kestävät paljon kauemmin kuin kaikki muut yhdessä. Tällaiset paalut on koottu erityisen kompleksisten hitsaus- laitteiden kanssa. Nämä paalut ovat erittäin kalliita. Nämä ruuvipallot on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat tehdä yhden kerran useiden sukupolvien ajan. Tämä on elite versio ruuvipilareiden laiteperustan ratkaisusta.

Joten mikä on paras valinta ruuvipinoille?

Periaatteessa, jos rakennus ei ole vastuussa (aita, kylpy, autotalli, mökit, hozblok), niin voit, ja yksinkertaisin - primer-emali. Jos teet jotain itsellesi ja pitkään, voit valita jäljellä olevista pinnoitteista. Ihanteellinen laatu / hinta -suhde on kaksikomponenttinen polymeeri- ja jauhemaalaus. Jauhe voi maksaa enemmän, koska ruuvipillojen valmistajan monimutkaiset ja kalliit laitteet ovat sen hyväksymä.

Miten maalata ruuvipallot omilla käsillä

Ainutlaatuiset ruuvipallot ovat yksi järkevimmistä ja kestävämpiä perustuksia. Tällaisten tuotteiden ansiosta taloja voidaan rakentaa jopa ongelmallisille vaikeille alueille, kuten turvetuille, löysälle maaperälle tai korkealle vedenpinnalle maassa. Tämä säätiö on riittävän korkealaatuinen ja tehokas, jotta talot kestävät pitkään ja halkeamat eivät näy seinille.

kuvaus

Ruuvipallot ovat ihanteellisia maatiloille 1-3 kerroksessa, tämä talo on erittäin vakaa ja kestää pitkään. Pileillä on oltava suojaava yleinen pinnoite, joka suojaa korroosiota vastaan ​​ja parantaa tarttumista maan kanssa.

Tämä säätiö on melko ainutlaatuinen, koska se ei vaadi keramiikkamittausta. Tämä pohja soveltuu heikkoon maaperään ja asumiseen vaikeassa maastossa.

Ruuvien paalujen tärkeimmät edut:

 1. Kestävyys.
 2. Vahvuus.
 3. Tuotteiden nopeus ja helppokäyttöisyys.
 4. Järjestetty vaikeassa maassa.
 5. Vapautus voi olla voimakas rinne.

Mitä ovat maalatut paalut?

Nykyaikaiset ruuvipallot on valmistettu erityisen kestävästä metallista, jolla on erinomainen lujuus ja kestävyys. Jotta käyttöikä muuttuisi suuriksi, paalut maalataan ja kaikki SNIP: n vaatimukset on otettava huomioon. Täällä metalli on jatkuvasti kosketuksessa märän maaperän kanssa ja tämä johtaa korroosiota ja ruostetta. Jos näitä tuotteita käsitellään oikein ja tiedetään, miten ja miten maalata ruuvipalloja, näiden paalujen elämä on 150 vuotta ja vielä enemmän.

On olemassa useita tyyppejä ja tyyppejä tällaisista väreistä, useimmiten käytetty jauhe erityinen versio, jossa väriaine sovelletaan tehtaalla. Tämän maalauksen laadun pitäisi olla erinomainen, muuten metallin nopeasti hapettava. Jos maalaus suoritetaan itsenäisesti, kaikki työvaiheet tulee huomioida metallin valmistuksesta itse maaliin. Luonnollisesti pitäisi tietää, mitä ruuveja on maalattu, kun taas itse maalaus on tehtävä huolellisesti ja huolellisesti.

Tällaisten paalujen on oltava maalat- tu sekä ennen töitä itse että niiden purkamisen yhteydessä, niin tuotteen toissijainen asennus on välttämätöntä maalata tuotteita. Tällaisten maalaustöiden osalta on parempi olla tallentamatta materiaaleja ja työkaluja metallin käsittelyyn, itse prosessi on melko yksinkertainen ja kirjaimellisesti kuka tahansa voi selviytyä siitä. Nämä paalut poistetaan ensin ulkomaisesta muodostumisesta, ja sitten syntyy ruuvien paalujen hyvin väritys, kun käytetään alukkeita, mastisia, erikoismaaleja ja muita.

Materiaalit ja työkalut maalaukseen

Tällainen aspekti kuin ruuvipillojen väritys on melko yksinkertainen ja koostuu erillisistä peräkkäisistä vaiheista. Voit tehdä tämän työn itse, tärkeintä tässä on olla siisti ja erittäin ahkera. Metallin valmistelu on erittäin tärkeää, mutta vasta valmistuksen jälkeen on jo mahdollista aloittaa muita töitä. Tällaisia ​​töitä ovat metallin pohjusttaminen, vain silloin maalaus on mahdollista.

Tätä väriä varten voit käyttää useita materiaaleja, yleensä erikoista hiontaohjelmaa tai maaliliimaa. Voit käyttää myös epoksimaalia sekä erityistä kutistua nauhaa tai bitumimateriaalia, mikä on myös erinomainen tähän tarkoitukseen. On erittäin tärkeää, että materiaalit ovat sopivia jalostukseen ja maalaamiseen, eli maaperän pitäisi olla vain metallia ja maali sopisi tällaiseen maaperään.

Jokaisen työvaiheen kohdalla on käytettävä erityistä materiaalia ja työkaluja, jotta metallin puhdistaminen ulkomaisesta muodostumisesta edellyttää harjaa. Maaperän levittämiseen ja maalaamiseen tulisi myös käyttää erikoismateriaaleja maalausta varten, eli harjat, rullat ja muut. Tällainen maalaus on tärkeä työvaihe, ja se on tehtävä järkevästi ja asiantuntevasti. Jos on kysymys ruuvipillojen maalaamisesta, on parempi neuvotella asiantuntijoiden kanssa, sillä tämäntyyppinen maali on erityisen tärkeä.

Värjäysvaiheet

Maalausvaiheet ovat melko yksinkertaiset ja loogiset, ensinnäkin tuote on valmisteltava huolella. Ja kun ongelma-alueet puhdistetaan, pinon metallipinnat on poistettava rasvasta. Tällöin metallikapselin pinta on huolellisesti pohjustettava, vain tässä käytettävän pohjamaalin on oltava yhteensopiva maalin kanssa. Nyt, kun valmiste on valmis, se on ratkaistava, mikä on ruuvipillojen väri, jos aluke on epoksi, sitten maalia tulisi myös käyttää epoksi.

Asennusvaiheet

Ruuvipätkän asennuksen ei tarvitse viedä paljon energiaa, koska tämä prosessi on yksinkertainen ja nopea. Ensinnäkin sen on tehtävä kaivon kolmasosa syvyyksestä, joka on ns. Kalibrointikaivo. Pino työnnetään tähän kaivoon ja sen jälkeen tavallinen metallinen tanko koskettaa silmukkaa, se voi olla jopa yksinkertainen romu. Sitten putki asetetaan putken päähän, minkä jälkeen portti kootaan ja paalut voidaan ruuvata sisään.

Tukia syvennetään portin vääntömomentin lähetyksen ansiosta. Tangia ruuvatetaan yhteiseen maahan, paalun siipien ansiosta, joka työntää maata.

Oikean hetken muodostamiseksi riittää kaksi tavallista työntekijää, kun taas toisen henkilön on valvottava paalun sijaintia selvästi pystysuoraan. Tätä tarkoitusta varten käytetään erityistä hydraulista tasoa. Kun paalut on jo ruuvattu, sitten järjestetään monoliittinen levy ruuveilla, tämä on erittäin vahva ja järkevä perusrakenne.

johtopäätös

Näiden paalujen mekaanisen yksinkertaisen asennuksen ja kestävyyden ansiosta ne ovat nykyään hyvin vaatimattomia. Kallis mekaaninen upotus tapahtuu helposti ja nopeasti, ja jos manuaalinen työ ei sovi sinulle, niin se on täysin mahdollista kääntyvällä koneella, mutta se on kallista. Jos paalut ruuvattiin oikein, ne olisivat erinomainen perusta, joka kestää pitkään.

© "Rakentamispiha" 2018 Kaikki oikeudet pidätetään. Rakennus- ja viimeistelymateriaalien myynti: tiili, sahatavara, lämmöneristys, MDF-tuotteet, maalit ja lakat.

Kuinka maalata ruuvipillot?

On olemassa hyvin usein tilanteita, joissa ruuvipallot voidaan purkaa. Ja juuri tällaisissa hetkissä, paalujen omistajat kysyvät itseltään olevansa yksi tärkeimmistä kysymyksistä: "Kuinka maalata ruuvipalloja?". Ostajat kohtaavat samanlaisen ongelman, koska kaikki eivät kaikki usko valmistajan lupauksiin. Itse asiassa kunnioitettavat valmistajat eivät missään olosuhteissa säästäisi korroosionestoaineita, jotka on peitetty paaluilla ja itse materiaalista kokonaisuutena. Miksi? Loppujen lopuksi tämä kaupankäynnin lähestymistapa voi merkittävästi vahingoittaa mainetta ja pian kääntää kaikki mahdolliset ostajat pois itsestään.

Kuitenkaan kaikki valmistajat eivät noudata rehellistä politiikkaa, ei ole harvinaista, että paalujen väriset muistuttavat raudan punaista lyijyä. Tällaisella ongelmalla sinulla on vain kaksi ratkaisua: tehdä itsenäinen ruuvipillojen maalaus tai korjata heidän inhottavaa väriä.

Tehdessään päätöksen, muista, että jos tuote on huonolaatuinen, metalli hapettuu hyvin nopeasti ja paalut ovat käyttökelvottomia. Tämä voi johtaa täysin odottamattomiin tuloksiin, sillä paalujen käyttöikä on suoraan riippuvainen minkä tahansa rakenteen luotettavuudesta ja vakaudesta.

Suoraan pidennät paalujen käyttöaikaa käyttämällä erittäin huolellista valmistelua ja tarkkaa maalausta.

Paalujen valmistaminen maalausta varten on melko loogista ja ymmärrettävää kaikille, jotka ovat koskaan tavoittaneet metallituotteiden maalausta. Joten, sinun on suoritettava seuraavat prosessit.

 • Pinnan puhdistaminen ruosteesta ja muista ulkomaisista muodostelmista. Tätä varten on parasta käyttää hiomakone korshchetkalla, koska korschtkan metallikapselin avulla on mahdollisimman helppo poistaa kaikki ongelma-alueet.
 • Rasvanpoisto pinoiden pinnasta.
 • Pohjustettu pinta.

Tässä vaiheessa valmiste päättyy ja väritys itsessään alkaa. On otettava huomioon, että käytettävän pohjamaalin täytyy välttämättä olla täysin yhteensopiva maalin kanssa. Esimerkiksi, jos aiot käyttää kaksikomponenttista epoksimaalia, sinun on ensin valmistettava se kaksikomponenttisella epoksialukkeella.

Värjäysruuvin paaluille voit käyttää:

 • bitumimaali;
 • kutistua nauhaa;
 • epoksi maali;
 • räjäytys,
 • 3-in-1 maali-aluke.

On myös otettava huomioon yksi vivahde: ​​paalun kosketuspinta maahan vaatii eniten huomiota, koska se on tällä hetkellä kaikkein syövämpi.