Plinth keramiikka

Jalusta on rakennuksen ulkoseinän alempi paksuuntunut osa, joka sijaitsee pohjalla, jossa on vedeneristyskerros tai liuskajohdon yläpuolinen osa. Pohjakerroksen paksuuntuminen lisää kellarin lämpöä ja vesitiivistystä, visuaalisesti lisää hyvän laadun ja vakauden rakentamista, koristeellinen sisustus on tärkeä osa arkkitehtuuriratkaisua.

Kattopinta on pääosin talon rakentamisen viimeinen vaihe

Jalusta voidaan valaa monoliittisesta teräsbetonista tai tiilestä, betonilohkosta, luonnonkivestä. Koska tämän hihnan sijainti maan läheisyyteen on lähempänä, kellari on alttiimpi saastumiselle kuin rakennuksen seinät, ja pölyisten rakennusmateriaalien pinnat ovat vaikeita puhdistaa. Siksi kellarin alue tarvitsee esteettisesti houkuttelevaa materiaalia, joka ei edellytä monimutkaista hoitoa.

Menestyvä tekninen ja arkkitehtuurinen ratkaisu on kellarin koristelu posliinista, klinkkeristä tai luonnonkivestä valmistetuista laatikoista, joilla on ominaisuuksia, jotka täyttävät pinnoitteen käyttöolosuhteet. Harkitse tekniikkaa, jolla keraamit kohtaavat keramiikkaa, mikä on aiemmin rikkonut työn määrä vaiheittain.

Materiaalien valinta

Keramiikan viimeistelyaineet:

 1. laatat;
 2. liima;
 3. lianvalmiste.

Oikean valinnan mukaan jokainen niistä riippuu työn lopputuloksesta. Harkitse periaatteet, joiden tulisi ohjata materiaalien valintaa.

laatta

Kellarin viimeistelyyn käytettävien laatikoiden pitäisi olla seuraavat ominaisuudet:

 • kovuus - vastustaa sokkia;
 • pakkasenkestävyys on edellytys ulkoiselle viimeistelyaineelle;
 • vähäinen veden imeytyminen - poistaa kosteuden kerääntymisen viimeistelyaineistossa;
 • kemikaalinkestävyys - kestävyys tien reagensseille talvella;
 • esteettisyys - tarve noudattaa julkisivun arkkitehtonisia ratkaisuja;
 • UV-kestävyys on edellytys vuorin värin kestävyydelle.

Kasvojen avulla voit suojata pohjaa negatiivisilta vaikutuksilta

Kun otetaan huomioon rakennuksen vastuu ja valmiin alueen suhteellisen pieni neliö, ei ole järkevää säästää materiaalin laatua tässä työssä, joten sen alapuolella, jossa on posliinista valmistettu kivitavara (gres) tai klinkkeri, joka on lueteltu, on täysin perusteltu. Laattojen väri, koko ja muoto valitaan erikseen, perustuen kellariin ja rakennuksen kokonaissuunnitteluun.

Luonnonkivirakenteiden hinta on paljon suurempi kuin gresin ja klinkkerin hinta, joten sen käyttö yksityisissä kotitalouksissa on harvinaisempaa.

Liima laattojen asettamiseen kellarikerrokseen

Liima-aineen ominaisuuksien on täytettävä sekä käyttöolosuhteet että verhous niin, että ei kielletä laattojen ansioita. Jotta säiliö perustuisi keraamisesti, on käytettävä ulkoisia töitä, kuten Ceresit CM 117, Isomat AK-22, Ferozit, Baumit Flex Top, Baumit Flex Uni, Scanmix Multisuper ja Scanmix Plastics.

Tärkein tekijä viimeistelyssä kellarissa on liiman käyttö ulkotöissä.

Nämä ovat erittäin elastisia liimoja, jotka neutraloivat rasituksia vuorauksessa lämpötilavaiheissa, ja ne on suunniteltu pinnanmuodostukseen, jonka veden imeytyminen on alle 0,3% (graniitti, klinkkeri).

Liimat Baumit Flex ja Baumit Flex Uni

Säätiö sekoittuu säätiön viimeistelyyn

Laattojen laastin pohjaan tulisi myös olla joustava ja pakkasenkestävä. Lisäksi lian värin on sovitettava sisätiloihin, eli se on tai se on tehokkaasti kontrastia laattojen väreissä tai päinvastoin sopusoinnussa sen kanssa.

Ceresit, Litochrom ja Starlike Monomix -laatat

Esimerkki oikeasta maalieristeen valinnasta kellarikerroksesta ovat sementtipohjaiset seokset Litochrom 3-15 (hitsin paksuus 3-15 mm), Litochrom 1-6 Luxury (1-6 mm), Camonica (5-30 mm x 14 väriä), valmiit koostumukset polyuretaanipohjainen CE40 Ceresit "Anthracite" (musta) ja Starlike Monomix (1-6 mm, saatavana 12 väriä).

Materiaalien kulutus

Laatan tarve lasketaan materiaalin tyypin ja muodon mukaan.

Jos materiaali on tasainen laatta, sen kulutus on yhtä kuin kellarin pinta-ala lisättynä 5% siitä trimmaukseen ja kellarin pinta-ala määritetään kertomalla sen kehä metreinä korkeuden mukaan.

Jos kellari on suunniteltu viimeistelevän klinkkerin kanssa "tiilen alla", on erikseen määriteltävä tasapinta (neliömetreinä) ja kulma-elementtien kulutus (lineaarimoottoreissa). Pääsääntöisesti ei ole tarvetta tehdä tällaista laskutoimitusta omalla tavalla - myyjä, joka on saanut tukikohdan neliön ja kulmien ja rinteiden lineaarisen pituuden, kutsuu viimeistelyyn tarvittavia materiaaleja.

Pakkauksessa kilogrammoina neliömetriä kohti on merkitty liimakoostumusten kulutusta laattojen asettamiseksi ja injektointia varten, joten liiman tarve on helppo laskea, koska pohjan neliö tunnetaan.

Pintavaatimukset

Menemme siitä tosiasiasta, että pohja on säädetty ilman poikkeamia pystytasossa, ja pohjan valmistelu ei vaadi aikaa vievää ja pinta-tasausvoimaa kipinöinnillä.

Rakennuksen sokean alueen viimeistelyyn liittyvän työn aloittamisen yhteydessä on jo järjestettävä, koska laattaosan alarivin on ripustettava sokean alueen päälle muodostaen parin, joka takaa mahdollisimman suuren vedenpoiston seinistä ja pohjasta.

Korkin viimeistelymenetelmät

Säätiön ulkokehää voidaan asettaa kahdella tavalla: "kuiva" ja "märkä", jotka eroavat toisistaan ​​materiaalin ja toteutuksen tekniikassa.

Kuiva tapa

Kellariin asennetaan useita laattoja tai useampien laattojen palasia, jotka on tiukasti kiinnitetty tietyn muotoisen puristetun polystyreeni-vaahdon levyn pohjalta. Pohjan reunoilla on kiinnityslukit viereisiin sirpaleihin. Tällainen vuoraus, jossa on eristyskerros, on asennettu suoraan pohjaan tai esirektiiviseen kehykseen erikoisruuvien avulla. Asennuksen jälkeen putkistojen ja sementtiseoksen välisten liitosten täyttö ja injektointi suoritetaan polystyreeni-vaahdon suojaamiseksi nivelissä.

Märkä viimeistely

Märkä vuorausmenetelmä on yleisempi ja se on perinteinen levytuotteiden kiinnittäminen liimaseoksessa, jota seuraa injektointi.

Märkä menetelmä, jossa käytetään liimakoostumusta keraamisten laattojen asennukseen

Useimmissa tapauksissa kellari on viilutettu valmiiksi valmistetulla eristyksellä ja vedenpitävä sen ulkopinta estääkseen pohjan jäädyttämisen ja lauhteen ulkonäön pohjakerroksen seinämiin.

vahvistaminen

Ennen raudoituksen aloittamista vedeneristyspinta pohjustetaan yhdellä adheesiota parantavista yhdisteistä, esimerkiksi Novol Plus 700: llä. Kun aluke kuivuu, vedeneristyskerroksen päälle asetetaan kerros erityistä vahvistusseosta, esimerkiksi "Baugut", jonka paksuus on 3-5 mm tai laattaliima. laatta. Sitten, odottamatta seoksen asettamista, se upotetaan liima-aineeseen kaikkialle pohjaan ja teräs- tai nailonpanssaroidut verkot vahvistetaan, mikä lisää liimakerroksen kantavuutta.

Vahvistusseos, esimerkiksi Baugut ja Novol Plus 700

Tätä tarkoitusta varten on mahdollista käyttää esimerkiksi alkalista kestävää vahvistusverkkoa ulkoisille eristysjärjestelmille SSA 1111 tai CCA 1111 Valmiera. Lujittava silmä on kiinnitetty pohjaan teräsputkilla tai itsekierteillen ruuvilla betonille, jossa käytetään suuria halkaisijaltaan olevia aluslevyjä, niin että sen pinnalla ei ole kuplia.

Liimakerros upotetun verkon pinnalla tasoitetaan laajan maalaustelan kanssa. Päi- vän kuluttua pohja on valmis pinnalle, jonka alkua ei pidä viivästyä - tarttuvuus tuoreella liimaseoksella on parempi ja pohja ei vaadi pohjustusta.

Laatoitus

Kun otetaan huomioon säiliön suuri pituus ja mahdolliset poikkeamat sokean alueen seinän vaakatasosta, ensimmäinen rivi laatat sijoitetaan tukipalkkiin, joka on kiinnitetty tiukasti vaakasuoraan rakennuksen kehällä. Pylvään tulee olla mahdollisimman kapea, koska sen purkamisen jälkeen on aukko, joka on patched with a trowel compound.

Jos kellarissa on tuuletusikkunoita, keramiikan sijoittaminen niiden väliin tapahtuu esikäsitellyn merkinnän mukaan, johtaen rivejä rinteestä kaltevaan suuntaan toisiaan kohti niin, että laatta ei välttämättä ole kulmassa.

Kaakelileikkaus suoritetaan jauhimella "sukhorez".

Suuri tiheys ja paleltumiskestävyys posliinista tai klinkkeristä eivät tarkoita täydellistä lämmön muodonmuutoksen puuttumista, joten laattojen tekeminen tehdään pakollisella liitoksen järjestelyllä, jonka vähimmäisleveys on 2 mm.

Keramiikkaa valittaessa on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota sen suorituskykyyn.

Jos viimeistelyn taiteellinen päätös merkitsee saumatonta asennusta, huovutus on valittava laatan värin mukaan. Kiinteän paksuuden omaavien välilevyjen laitteeseen käytetään sopivan kokoisia muovisia ristejä.

Kun viimeistely on loppunut tasolle, jossa kellarin laajennus päättyy, on täytettävä viimeisen rivin ja seinän välinen tila sementtilaastilla tai laattaliimalla. Viimeinen keramiikan rivi asetetaan pohjan päähän, jonka kaltevuus on 10-15 astetta ulospäin. Viimeisten pystysuoran ja vaakasuoran rivin laattojen liitospäät maadoitetaan kulmassa "kuivan leikkurin" kanssa, kunnes niiden rajapinnassa ei ole aukkoa.

Liimaa levitetään laattojen takapuolelle tasaisella lastalla ja levitetään tasaisesti, minkä jälkeen sen ylimäärä poistetaan "kampalla" liimakerroksen valittujen hampaiden mittojen mukaan. Liima-aineen paksuuden tulee olla 5-10 mm.

2-3 päivän kuluessa muninnan lopettamisesta he alkavat täyttää tarttuvat nivelet.

Saumaus

Kellarissa olevan pinnan liitosten täyttötekniikka ei poikkea sisäisen työn samanlaisesta suorituksesta. Kiinnitysliitokset, niiden leveydestä riippuen, tehdään kumilastalla tai rakennus-ruiskulla, jota seuraa seoksen tiivistäminen ja tietyn muotoisen profiilin muotoilu lastalla.

Viimeinen vaihe laattapohjasta on tiivistys.

Kun viimeistelee kiviä, ylimääräinen seos poistetaan 15-20 minuutin kuluttua injektoinnista, kun liimalla oleva liima asetetaan. On parempi poistaa ylimääräinen liima ja lika klinkkerilevystä välittömästi, koska myöhemmin sen huokoinen rakenne on vaikeampi puhdistaa.

johtopäätös

Klinkkerilattian tai posliinista valmistetun kattokerroksen alapuolella on kallis toiminta, mutta monien positiivisten ominaisuuksien kestävyys, jonka säätiö hankkii tuotannonsa jälkeen, kattaa kaikki kustannukset. Ja jos harkitsemme mahdollisuutta suorittaa tällainen sisustus itsenäisesti, mikä antaa merkittäviä kustannussäästöjä, tämä teknologia säätiön järjestämiseksi tulee entistä houkuttelevammaksi, mikä selittää sen suosion.

Pinta-ala posliinista ja klinkkerilaatat

Kellarin julkisivujen viimeistely on varsin yleistä. Tämän materiaalin viimeistelyyn on monia vaihtoehtoja. Julkisivujen laatat voivat olla ongelma, joten sinun on purettava kunkin materiaalin edut ja haitat.

Mikä on tarpeen sulkea pohja

Kellari on osa rakennusta, joka suojaa alakerran lattiaa kosteuden ja kylmän vaikutuksilta. Jalkakäytävälaatta sijoitetaan seuraaviin tarkoituksiin:

 • vedenpitävä kellari;
 • talon pohjan suojelu pakkaselta;
 • säätiön suoja maalta ja sedimentin kosteudelta;
 • rakennusmateriaalien suojaaminen kondensaatin muodostumista vastaan;
 • julkisivujen suunnittelu.

Julkisivujen viimeistely auttaa luomaan talon yksilöllisen suunnittelun. Kaunis ja siististi sisustettu pohja on lopullinen kosketus, joka määrittelee asumisen kuvan. Runsaat vaihtoehdot auttavat kääntämään kaikki suunnittelija fantasiat todellisuuteen ja luomaan talon yksittäisen julkisivun.

Plinth vaatimukset

Julkisivun kellarikerrosten valinta olisi tehtävä ottaen huomioon säätiön suojeluvaatimukset. Laattapohja suojelee ensin säätä ulkoisen ympäristön aggressiivisilta vaikutuksilta. Päällekkäisen materiaalin on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • päällysteen on oltava iskunkestävä rakennuksen suojaamiseksi mekaanisilta vaikutuksilta;
 • pohjan pohjasta on suojattava vettä ja sen höyryjä;
 • vuori on suojattava kylmältä, jotta pohjakerroksen lattioissa ei jäähdytä;
 • hapon ja emästen kestävyys maaperässä ja sadevedessä;
 • päällysteen on oltava esteettisesti miellyttävä koristella rakennusta.

Materiaali valitaan riippuen ilmastosta ja talon suunnittelusta.

Tyyppien laatat korkki

Käytettävissä käytetään seuraavia materiaaleja:

 • maa-klinkkeri;
 • keraaminen graniitti;
 • joustava, hyperpressoitu;
 • polymeeriset hiekkakivilevyt;
 • koriste-laatat;
 • betonilaatta;
 • luonnollinen ja tekokivet;
 • kuitusementtipaneeleista.

Jokaisella materiaalilla on omat edut ja haitat.

klinkkeri

Klinkkeri on tiilimuotoinen laatta. Materiaali valmistetaan yksikerroksisella keramiikalla.

Pohja sopii useisiin eri tavoin:

 • suora asennus jatkuvilla pystysuorilla ja horisontaalisilla saumoilla;
 • tiilimuodostelmana;
 • vinottain.

Klinkkerillä on useita etuja: se on pitkä ja suhteellisen helppo puhdistaa. Aineiston käyttöikä on 15 vuotta ja enemmän. Laattoja ei tarvitse käsitellä ylimääräisin keinoin.

Puhtauden ylläpitämiseksi pohja on pestävä säännöllisesti tavallisella vedellä.

Klinkkerillä on kyky torjua kosteutta, absorboi enintään 2% vettä. Pinnoite suojaa seiniä kondensoitumiselta. Clinker kuuluu ympäristöystävällisiin materiaaleihin, koska se ei sisällä koostumukseltaan myrkyllisiä lisäaineita.

Posliiniset kivitavaraa

Posliinilaatta on keinotekoinen materiaali, jota käytetään klinkkerilevyjen ja luonnonkiven kanssa. Vuoraus tehdään suurikokoisten suorakulmaisten laattojen muodossa, mikä helpottaa asennusta.

Posliinin tärkeimmät edut ovat sen suuri tiheys ja kosteuden kestävyys. Vettähylkivillä ominaisuuksillaan materiaali on samanlainen kuin lasia.

Posliininen kivitavara palvelee pitkään, koska se on kestävä ja kestävä, se säilyttää ulkonäön koko elinkaaren ajan. Materiaali on kaikkein kylmänkestävä ja kestää jopa -50 ° C: n lämpötiloja. Facing ei anna ultraviolettin vaikutusta eikä menetä väriä.

Posliinilaatta sopii erinomaisesti rakennuseristykseen, koska se on mahdollista eristää talon päälle.

Materiaalin haittapuoli on kunkin laattojen erän yksilöllinen muoto ja väri. Korvaava materiaali on ostettava, kun pääosa on ostettu.

Joustava laatta

Joustava vaneri on valmistettu akryylihartsista ja kvartsihiekasta. Laatat ovat noin 3 mm paksuisia ja jäljittelevät kiviä tai klinkkeriä.

Etuna on asennuksen helppous. Voit muuttaa leikkausta leikkaamalla saksilla.

Myös pohja voidaan kiinnittää bitumin vyöruusuilla.

Tämän viimeistelyn haitta on pieni päällysteen paksuus: joustavat materiaalit vaativat lisää vedenpitävyyttä, eristystä ja tasaisinta asennusta.

polymeeri

Polymer-hiekka on analoginen joustava. Se on erilainen ulkoasu ja rakenne, se on helppo työstää ja sopii hyvin sekä tasaiselle pinnalle että monimutkaiselle helpotukselle.

Kuten joustava vuori, se vaatii lisätiivistämistä lastalla tai tiivistysliimalla.

hyperpressed

Hyperpuristetut laatat valmistetaan pinnoitusteknologian mukaisesti.

Materiaalilla on samankaltaiset ominaisuudet:

 • pakkasenkestävyys;
 • iskunkestävyys;
 • kosteuden kestävyys.

Hyperpressoidulla materiaalilla on tarkat mitat ja helppo asentaa.

Luonnollinen ja keinotekoinen kivi

Korkin edessä on eri rotujen kiveä ja sillä on useita etuja:

 • päällyste kestää melko pitkään;
 • luonnonkiven korkea lujuus;
 • Materiaali tarjoaa riittävän kosteudeneristyksen.

Eri rotuja kohden käytetään. Suosituin kivi on hiekkakivi. Kiven asettamisen yhteydessä tulee olla tietoinen siitä, että sedimenttikivet ovat alttiina hapulle. Tämä vuorausvaihtoehto ei sovellu alueille, joilla on runsaasti sadevettä.

Lisäksi graniitti ja kivi (sekä meri että joki) ovat suosittuja materiaaleja sisustukseen.

Kiven alapuolinen socle-laatta on valmistettu keinotekoisesta materiaalista sementin pohjalta. Eri lisäaineiden avulla saadaan aikaan erilaisia ​​värejä. Tekokivillä on useita etuja verrattuna luonnollisiin:

 • ympäristöystävällisiä, toisin kuin hiekkakiveä, joka voidaan tuoda saastuneilta alueilta;
 • on vähemmän painoltaan kuin luonnonmateriaali;
 • jota edustavat monenlaiset muodot ja värit;
 • Se on halvempaa kuin luonnonkivi.

Keinotekoinen viilu on palvellut noin 40 vuotta. Keinotekoisten laattojen avulla voit luoda raunioitua kiveä, joka koristaa rakennuksen. On mahdollista tehdä paitsi pohja villikivestä, mutta myös luoda koriste-elementtejä sekä talon sisällä että talon sisällä.

Kuitusementtipaneelit

Paneelit valmistetaan sementin ja puukuitujen seoksesta. Materiaali puhdistetaan sateella eikä vaadi huoltoa. Kuitupitoisuus jäljittelee kiveä tai puuta, mikä luo monenlaisia ​​laattoja. Materiaali antaa korkean tiiviyden, koska liitokset aiheuttavat lisätiivisteitä.

Fibrotsement toimii 20-30 vuotta ja on halpa, koska sen valmistuksessa käytetään halpoja raaka-aineita.

Mikä laatta valita

Parhaan vaihtoehdon talon kellarikerroksen viimeistelyyn ovat seuraavat:

 • klinkkerin;
 • keraaminen graniitti;
 • keinokivestä

Nämä materiaalit kestävät kauan, vaikka ne ovat halpoja. Materiaalit ovat kevyitä ja helposti asennettavissa mihinkään eristykseen. Toinen etu on niiden kestävyys: laatat eivät vaurioita mekaanisesti tai kemiallisesti. Ne tarjoavat myös korkean suojan kosteudelta ja sen höyryiltä.

Jalustan valmistelu ja eristäminen viimeistelyyn

Voit laittaa talon kellari omilla kädillä, jos noudatat joitain vaatimuksia. Pohjan viimeistelyn tekniikka edellyttää alustavaa valmistelua. Ennen näkymistä kellari on eristettävä ja vedenpitävä, jotta se voidaan suojata ulkoisesta ympäristöstä.

Seinäeristeen eristämisessä tulisi olla seuraavat ominaisuudet:

 • matala kosteuden imeytyminen;
 • alhainen lämmönjohtavuus;
 • pitäisi olla turvallinen ihmisille.

Polyuretaania, bitumikumia ja polystyreenivaahtoa käytetään useimmin eristykseen.

Kellarin valmistukseen ja eristämiseen tarvitaan:

 • rakennusmerkki;
 • joukko spatulas;
 • maali rulla;
 • vasara.

Pohjan pinta puhdistetaan epäsäännöllisyydestä ja pölystä. Valmistus tyynyn alle vuori, joka koostuu seosta perustuu sementti ja hiekka. Pinta alustetaan rakenteellisella rullalla (alukkeen on oltava hyvä penetraatio).

Kun maa kuivuu, kellari on vesitiivis. Leikkaavat vaahdon lohkot, jotka täyttävät vedenpitävyyden ja polyuretaanin välisen tilan. Viimeinen kerros on päällekkäinen profiilikalvo, joka suojaa eristystä.

Käytetyn materiaalin konsolidointi on erityinen rakennuksen koostumus. Suojauksen profiilikalvo peitetään geotekstiilillä. Ylieristys asennettuna vahvistettu tasoitus.

Kuinka kerää keraaminen graniitti kellariin

Kellari on viimeistelty keraamisella liimalla tai sementtilaastilla. Rakennuslaattojen vaikeudet johtuvat materiaalin erittäin kosteudesta. Pinta on esikäsitelty ja pohjustettu paremman otteen saavuttamiseksi.

Tuulettu pohja

Tuuletetussa posliinisesta kivitavarajärjestelmästä on useita kerroksia:

 • laakeri - johon rakenne on asennettu;
 • lämmöneristys - käytetään lämpötilan säilyttämiseen kellarissa;
 • viimeistelykerros on valmistettu päällyslevyistä.

Työn suorittamiseen tarvitset seuraavat työkalut:

 • sähköpora vasaralla;
 • tasolla;
 • jakoavaimen;
 • romahtamaan;
 • niittien sovituslaite.
 1. Kellarin alueen laskenta tehdään, lasketaan kiinnityspisteiden paikat. Jos putkisto tai muu tietoliikenne johdetaan kellariin, sisääntulopisteet olisi määritettävä etukäteen.
 2. Seinän merkintä on tehty. Kiinnityspisteet on merkitty projektin dokumentaatioon.
 3. Päälliset kiinnikkeet on kiinnitetty. Lyijylinjojen avulla pystysuorat linjat palautetaan. Etäisyys määräytyy laattojen koon mukaan. Vaakasuorat viivat on merkitty tasoilla. Poraa poratut reiät ankkureille tai nippaleille. Kiinnittimien koko valitaan levyjen koosta ja painosta riippuen. Reiät puhdistetaan pölystä. Työkaluja ajetaan vasaralla, jonka jälkeen kiinnikkeet kiinnitetään. On suositeltavaa tarkistaa kiinnitysvoima välittömästi.
 4. Asennuksen eristys. Eristysmatot on kiinnitetty sopivalla kokoisella kielekkeellä. Eristyskerroksen ja seinän välissä ei saa olla eroa. Suluissa on eristeiden mekaaniset kiinnittimet.
 5. Asennusverhous.

Graniittiliimaa

 1. Seinä on esipuhdistettu epäsäännöllisyydestä, pölystä ja roskista.
 2. Käytettäessä erikoisliimaa posliinille. Jauhe on laimennettava kylmässä vedessä. Koostumus sekoitetaan sekoitusannoksen kanssa reikälaitteella, kunnes saadaan homogeeninen massa. Savi on kestettävä 10-15 minuuttia ennen levittämistä. Se levitetään yhtenäisellä kerroksella lastalla ja se jakautuu eristeen päälle siten, ettei siinä ole sääntöjenvastaisuuksia.
 3. Taulujen taaksepuoli peitetään samalla tavalla.
 4. Ensin koko levyt asetetaan, leikattuja osia asennetaan työn viimeiseen vaiheeseen.
 5. Kellari-kivitavaraa kohdellaan yhdessä. Jos levyt ovat suuria ja raskaita, työ vaatii 3 henkilöä.

Kiipeilyplinth cap

 1. Kiipeilyteline on tehty liimalla. Klinkkerin käyttöön tarkoitettu seos tulee sarjaan ja soveltuu vain tällaiseen laattaan. Liima laimennetaan ohjeiden mukaan.
 2. Klinkkerin optimaalinen arvo pohjalle - 16 - 20 mm. On kätevää merkitä vaakasuoria viivoja johtoilla. Kortin viimeistely klinkkerilevyillä on parempi merkitä jokainen rivi erikseen. Pohja on ennalta merkitty tällä tavalla: koko laatat on asetettava siten, että leikattuja laatat eivät ole näkyvissä.
 3. Kasvotuki tulee olla kulmista ylhäältä alaspäin. Liimaa levitetään seinälle lastalla siten, että urat jäävät siihen. Klinkkerin takapinta on myös päällystetty liimalla. On vältettävä liiman kuivumista, koska se vähentää vuorauksen laatua. On mahdollista korjata virheellisesti asennettu laatta 15 minuutissa.
 4. Kun asennus on suoritettu, maalaa liitokset erityisellä yhdisteellä. Toimenpide suoritetaan kauhalla ja liitoksella. Klinkkerin urakuoren jäänteet poistetaan jäykällä harjalla.

Viimeistelylaatat julkisivujen alla kiven alla

 1. Kiven alapuolisten julkisivujen asennus tehdään sementtilaastilla. On tarpeen laskea etukäteen vuoraukseen tarvittavat laatat.
 2. Seinä on pohjustettu. Maaperän kuivuminen kestää 5-7 tuntia. Sementti laimennetaan vedellä suhteessa 1: 3 ja sekoitetaan, kunnes se on homogeeninen. Ulkotyötä varten lisätään väkevöityä yhdistettä lisättämällä rakennusliimaa. Liuos levitetään seinään spatulilla ja tasoitetaan. Hirsihitsatut urat.
 3. Kivi asetetaan valitun mallin mukaan. Sinun täytyy aloittaa pohjan sijoittaminen. Hyvät sovitukset suurilla levyillä on varovasti varustettu vasaralla. Paksua kuoren kerrosta levitetään asennettujen laattojen reunojen yli.
 4. 2-4 tunnin kuluttua siitä, kun vuori on päättynyt, ylimääräinen laasti, joka tarttuu saumoista, katkaistaan ​​lastalla. Liuoksen pienet murut poistetaan jäykällä harjalla. Laattojen päälle peitetään matta lakalla, joka korostaa helpotusta.

Jos et ole varma, että voit selviytyä työstä itse, on parempi käyttää ammattilaisten palveluita.

Keraamisen graniitin viimeistelytekniikka

Kun olet päättänyt päivittää oman talosi tai mökin julkisivun, sinun täytyy miettiä, millaista materiaalia ja millaisessa tyylissä suunnitteluprojekti tehdään, vaikka tämä projekti olisi keksinyt sinä itse, eikä "muodikas" suunnittelija. Omat ideat voivat joskus olla vähemmän houkuttelevia. Talon julkisivu on "omistajan kasvot", joten sinun on kiinnitettävä huomiota luonnonmateriaaleihin, kuten graniittiin, joka voi olla sekä patoa että yksilöä ja jolla on myös luonnollisen materiaalin järkevä käyttö. Lue klinkkerilevyn asennusohje.

Posliini kaakeli koristeena kellarissa kuvaan

Posliinilaatta talon kellariin

Pohja on rakennuksen pohja, joka sijaitsee pohjalla.

Kellarin viimeistely ei ole pelkästään sisustusrakennusta talon rakentamisessa, vaan myös suojelee kellarin ja talon perustan ympäristön tuhoisilta vaikutuksilta:

 • lumesta
 • sateelta,
 • lämpötila putoaa.

Kokeneet rakennuttajat suosivat keraamista graniittia viimeistelyaineena. Tähän on useita syitä:

 • Posliininen kivitavara on täysin luonnollinen materiaali. Se sisältää saviä, kvartsihiekkaa, rautaa, maasälpää ja nikkeliä, jotka kaikki ovat turvallisia ihmisille ja ovat ympäristöystävällisiä.
 • posliinista valmistetut kivihiilen tuotantoteknologiat mahdollistavat tämän materiaalin tuottamisen siten, että se on mahdollisimman kiinteä, eli ilman huokosia, tyhjiä ja halkeamia, joka takaa paloturvallisuuden, kosteuden kestävyyden ja materiaalin lämmönkestävyysominaisuudet;
 • kiven alapuolisen posliinisen kivitavaraa jäljittelee luonnonkiviä, joka ei vain heikennä rakennuksen ulkonäköä, vaan antaa myös tyylikkyyden ja aatelisuuden.

Ohjeet tämän sivun tukisivun valitsemiseen.

Suoraan kellariin posliini-kivitavaraa

Materiaalit ja laitteet:

 • keraamiset graniittilaatat kellarikerrokselle määränä, joka vastaa pinta-alaa, joka tarvitsee viimeistelyä;
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnittimet - tavallinen rauta ulkopintaan ei toimi;
 • betoniliuos;
 • itsekierteittävät ruuvit;
 • rakennustaso;
 • ohjaimet, sivupalkit ja alareunat kehykselle;
 • lämpöeristekalvo.

Posliinisen kivitavaran vaiheet:

 1. kehyksen asennus;
 2. vedenpitäväksi;
 3. kiinnittää posliinikartongit pohjaan.
 1. Rungon asennus seinään tapahtuu käyttämällä itsekierteittäviä ruuveja ja ruuvimeisseliä. Ensinnäkin rungon alaosa kiinnitetään, sitten ohjaimet ja sitten sivukiskot. On välttämätöntä:
  1. tarkista kulmien tasaisuus;
  2. seinän ja kehyksen välissä on oltava 2-5 mm: n etäisyydellä tuuletuksesta muotin muodostumisen välttämiseksi.
 2. Kehyksen päälle levitetään vedeneristyskalvo kiinnittämällä se runko-ohjaimen väliin.

  Se voidaan myös tehdä keraaminen graniitti eristys:

  Jos vedenpitävyys edellyttää kellarineristystä, vedeneristyskalvon sijaan asetetaan eristysmateriaalikerros ja keraaminen graniittilaatta kiinnitetään myös runkoon. Eristystä voidaan myös käyttää ennen kehyksen asentamista, koska eristyksen aiheuttamat vaurioita itsekierteittävät ruuvit eivät vaikuta lämmöneristysominaisuuksiin, toisin kuin vedeneristys. Lue peruskokoonpanon valmistajien katsaus.

  Posliinilaattojen hinta kellariin

  Kivitavaroiden laatat ovat riippuvaisia ​​laatan ominaisuuksista.

  Posliinilaatat voivat olla:

  1. kiillotettu - pinta on kiillotettu loistoon - erittäin tehokas ulkonäkö.
  2. matta - eli laatta ei ole kiillotettu;
  3. lasitettu - pinta peitetään lasilla lisäpaloilla, mikä parantaa suorituskykyominaisuuksia;
  4. strukturoitu - laattapinta luonnonkivi, nahka, kangas jne.;
  5. satelliitti - mineraalisuolaa levitetään laattojen pinnalle ja laukaistaan, jonka avulla laatta saa pehmeän miellyttävän loiston.

  Posliinilaatan hinta neliömetriltä on 500-150 ruplaa riippuen muodoltaan ja edellä luetelluista ulkoisista ominaisuuksista.

  Jalustan avautumiskustannukset avaimet käteen avautuvalla posliinisella kivitavalla ovat 3500-5000 ruplaa / m². Kuinka laittaa tiili klinkkeri, lue tälle sivulle.

  Kuvassa näkyy keraaminen graniitti.

  Mistä ostaa posliinista kivitavaraa?

  Moskovassa voit ostaa keraamisia graniittilevyjä kellarille seuraavissa osoitteissa:

  1. Kauppa "Tile home",
   Osoite: Moskova, 2. Vyazovsky Prospect, 10, s. 2.
   Puhelin: +7 (499) 784-41-53;
  2. ZerGud Company
   Moskova, st. Sharikopodshipnikovskaya, 2a.
   Puhelin: +7 (495) 227-40-96.
  3. Granittrade Company
   Moskova, rakennusmarkkinat "Yaroslavsky Truck Terminal".
   Puhelin: +7 (926) 789-4296
  4. Yritys Bestceramic
   Osoite: Moskova, Varsova valtatie 68, Bldg. 3
   Puhelin: +7 (495) 929-71-35.
  5. Yritys "KeramoFasad"
   Osoite: Moskova, Dmitrovskoye shosse, 60, toimisto 613.
   Puhelin: (495) 763-70-31.

  Pietarissa soclen posliinikartonkia myydään seuraavissa myymälöissä:

  1. LLC Stone Planit
   Osoite: Pietari, st. Dvinskaya, 10, cor. 3, of. 3.
   Puhelin: (812) 363-09-68.
  2. Pietarin kiven jalostusyritys "Limestone"
   Osoite: Pietari, Antares Business Center, ul. Savushkina, 83, Bldg. 3, toimisto 220.
   Puhelin: (812) 337-19-92.
  3. Yritys LLC "STM"
   Osoite: Pietari, Energetikov Avenue, 19, toimisto nro 8.
   Puhelin: +7 (812) 333-18-10.
  4. "StroyDiskont"
   Osoite: Pietari, st. Ankkuri, 10
   Puhelin: +7 (812) 380-91-21.

  video

  Alla olevassa videossa kuvataan posliinisen kivihiilen asennusta:

  Posliinilaatta kellarista

  Jokaisen talon pohjakerros altistuu jatkuvasti kosteuden ja kausiluonteisten ääriarvojen haitallisille vaikutuksille. Rakenteen nimettyjen elementtien kestävyyden varmistamiseksi on suositeltavaa suorittaa vuoraus lisävarusteilla, joista tehokkain on keraaminen graniitti.

  Näiden materiaalien voimakkaasta lujuudesta ja kestävyydestä keraamisen graniitin kellarikerroksen ansiosta voit luoda luotettavan lämpö- ja äänieristyskerroksen, joka yhdessä suojaustoimintojen kanssa antaa rakennukselle valmiin esteettisen ilmeen.

  Keraamisen graniitin ominaisuudet

  Esitettyä materiaalia ei ole luonnollisessa muodossaan, koska se tuotetaan yrityksissä keinotekoisella jalostusmenetelmällä. Posliinikiven koostumus sisältää raaka-aineen seosta: valkoista savea, hienoa kvartsihiekkaa, vettä ja juoksevia aineita, jotka suuren paineen ja lämpötilan vaikutuksen alaisina puristetaan ja kalsinoidaan muodostaen kestävän ja kestävän materiaalin.

  Lisäämällä erilaisia ​​pigmenttikomponentteja tuotannossa keraamisella graniitilla on laaja valikoima värisävyjä ja rakenteellisia koostumuksia: kivi, puu jne., Joka houkuttelee monia hienoja muotoilijoita.

  Kellarikankaan viimeistely on erittäin suosittua

  Tutkimuksen kohteena olevan materiaalin edut ovat:

  • ainutlaatuinen vahvuus;
  • vastustuskyky kosteuden vaurioitumiselle ja tunkeutumiselle;
  • vastustuskyky ääriolosuhteista;
  • ainesosien turvallisuutta;
  • korkea palontorjunta.

  Posliinista valmistettu kellari pystyy varmistamaan, että erityisesti talvella, kun kosteus tunkeutuu useammin läpinäkyvien materiaalien huokosiin ja aiheuttaa sen seuraavaa halkeilua, tällainen suojaava kerros monoliittirakenteen ansiosta estää luotettavasti kaikki nämä epämiellyttävät hetket ja varmistaa jatkuvan lämpötilan huoneen sisällä.

  Posliinilaatat ja sen erottavat ominaisuudet

  Posliinilaatta on rakenteeltaan seuraavanlainen:

  • kiillotettu (on koristeellinen pinta kiilto);
  • matta (pehmeät pastellivärit);
  • Lasitetut (parantuneet suorituskykyominaisuudet johtuen lisäpaloista pinnalla ja pinnoitteella erityisellä lasimaisella vedenkestävällä emalilla - lasite);
  • lasittamaton (yksi vahvimmista ja kestävimmistä posliinista valmistetuista kivihiilituotteista, joilla on yksi yhtenäinen rakenne kehän ympärillä);
  • strukturoitu (sillä on puinen parketti tai luonnonkivi jäljittelevä kohopinta, jolla on suuri omaperäisyys ja voimakas rakenne);
  • Satinoitu (ennen polttamista, materiaalin pinta peitetään erikoisella vahakerroksella, joka antaa pehmeän luonnon sävyn.

  Tällä hetkellä yritykset tuottavat posliinilaatoja, jotka ovat neliöitä, joiden sivut ovat 30, 40 ja 60 cm. Laattojen paksuus on alueella 1,6 - 12 mm. Tällaisen laajan valikoiman sallitun koon ansiosta keraamisen graniitin kellarin viimeistely voidaan toteuttaa lyhyessä ajassa ja sopivimpien mittojen kanssa.

  Asennustekniikka ja asennusominaisuudet

  Kellarissa oleva posliini-laatta on hieman erilainen kuin klassisten keraamisten laattojen tai asennuskiven koristelu, mutta näiden käsitteiden yleinen samankaltaisuus on edelleen olemassa. Keraamisten graniittilaattojen taloon päin on välttämätöntä pystyttää metalliprofiilin kiskojen tukikehys. Tämän tekniikan mukaan levyt asetetaan paitsi alustan sijoittamisen yhteydessä myös rakenteiden ulkoisiin julkisivuihin.

  Yleensä kaikkien elementtien runko asennetaan kahdella tavalla: näkyväksi ja piilotetuksi. Ensimmäisessä tapauksessa, kun asennat itsekierteittävien ruuvien pään, ne näkyvät pinnoitemateriaalin pinnalla ja toisessa - kaikki kiinnikkeet sijoitetaan verhousn viimeistelykerroksen alle.

  Keraamisten graniittilevyjen sijoittamisen muunnoksessa kellarin betonialustalle sauman määrittelyn ja pystysuoran rakenteen yleisen kestävyyden varmistamiseksi on välttämätöntä valita oikea liima sijoitettujen elementtien painosta riippuen.

  Useimmissa tapauksissa säätiön ulkovaippaan liittyy lämmön- ja vedeneristysmateriaalien asennus. Tällaisella valinnalla suositellaan levyjen asentamista valmiiksi valmistetulle laatikolle.

  Tämän sijoituksen etuna on mahdollisuus vuorauksen purkamiseen ja ilmatyynyn syntymiseen. Ensimmäisen tapahtuman toteuttamisen aikana ei ole loukattu pystytetyn kehyksen eheyttä, mikä suurentaa huomattavasti koko menettelyä. Ilmakerros puolestaan ​​takaa luotettavan ilmavirtauksen, jolla on positiivinen vaikutus muotin ja sienikerrostumien muodostumisen estämiseen.

  Graniittilaattojen asennusohjelma

  Kuten missä tahansa rakennustoiminnassa, talon kellarin vuori vaatii useita valmistelevia menettelyjä:

  • kehyksen ja kiinnityslaitteiston tarvittavan materiaalimäärän laskeminen;
  • sijoittelualueen laskeminen ja posliinilaatat;
  • tarvittavien välineiden ja kalusteiden valmistelu.

  Valittaessa perusperiaatetta kantoprofiilille tulisi ohjata materiaalin kestävyys. Ihanteellinen vaihtoehto, joka yhdistää kaikki tarvittavat ominaisuudet, on ruostumaton sinkitty metalliprofiili.

  Asennuksen vaiheet runkoon

  Talon kellarin korkealaatuinen vuoraus sisältää seuraavat toimenpiteet:

  1. Metallikannattimien asennus. Niiden asennus tapahtuu ruuvien avulla. Kiinnittimien oikea koko ja niiden optimaalinen määrä varmistavat luotettavan tuuletuksen talon pohjan ja metallirungon seinämän välisen raon takia.
  2. Ohjainten ja sivureunojen asennus. Nurkatelementit ja kunkin kiskon välinen etäisyys mitataan erityisen huolellisesti.
  3. Vedeneristyskalvon asettaminen.
  4. Levyjen sijoittaminen suoritetaan suoraan kehykseen käyttämällä kiinnittimiä - galvanoituja kiinnittimiä, jolloin saadaan taitettu liitäntä.

  Jos päätetään varustaa sisäinen lämpöeristyskerros, esisuodatetaan eristys vedenpitävään kalvoon runkoon ja siirrytään sitten keraamisten graniittilevyjen asentamiseen.

  Suosittelemme katsomaan videota graniittilaattojen asennustekniikasta.

  On kuitenkin järkevää asentaa eristys ennen metallirakenteen muodostamista posliinikartongin alapuolelle pohjan betonipohjalle. Kiinnikkeiden asennuksen aikana sinun ei pidä huolehtia eristyksen vaurioitumisesta kiinnittimillä, koska sen koskemattomuuden rikkominen tässä tapauksessa on vähäpätöinen.

  Kiinnitys posliinista

  Kun levyt asetetaan ilman eristysaineiden asennusta, on suositeltavaa käyttää erityisiä liimoja. Useimmissa tapauksissa "karkean" valun betonipinnat ovat epätasaisia, mikä myöhemmin aiheuttaa joitain haittoja asennuksen aikana. Tältä osin posliinilaattojen laadullinen sijoittaminen edellyttää seinien alustavaa valmistusta suurimman sallitun kohdistuksen osalta.

  Tämän toimenpiteen toteuttaminen kattaa talon kellarin seinät sementtilaastilla, mutta vanhan rakenteen vuori on suositeltavaa käyttää betonia.

  Peruslinjojen voimakkaalla kaarevuudella ja kykenemättömällä edellä kuvattujen menettelyjen suorittamisessa on järkevämpää asettaa suuremman liiman määrä laattojen alle ja sijoittaa se huolellisesti mihin tahansa rakennustason kaikkiin viivoihin vaakasuoraan asentoon ja pystysuuntaisuuteen.

  Katso videota siitä, miten voit tehdä graniittilaatat omalla kädelläsi.

  Keraamisen graniittikiven kallistamisen liima-aineprosessi on identtinen tavallisten keraamisten laattojen kanssa. Ensimmäisten levyjen asennus alkaa alhaalta ylöspäin samanaikaisesti sijoittamalla ristin muotoisten majakoiden kunkin elementin, jotka säätävät sauman leveyttä.

  Koska tuotteet ovat massiivisia, kun levyt asetetaan useisiin riveihin, on suositeltavaa, että kiinnittimen kiinnittämisen ja ensimmäisen rivin asentamisen jälkeen odotetaan täydellistä kuivausta ja laastin korkealaatuista asettamista. Asennuksen päätyttyä majakat puretaan ja saumat päällystetään koristeellisella kittiyhdisteellä.

  johtopäätös

  Nykyaikaisten rakennusmateriaalien kehityssuuntien ansiosta voit varustaa talon houkuttelevan visuaalisen pinnan. Posliiniset kivitavaraa - yksi suosituimmista ja edullisimmista materiaaleista, joka mahdollistaa selviytymisen täysin tehtävän kanssa ja tarjoaa samalla luotettavan suojan alustalle.

  Lisäksi valmistusteknologian ansiosta tämän materiaalin esteettinen pinta ei menetä alkuperäistä ulkonäköä ja korostaa kodin tyyliä huomattavan kauan.

  Kuinka tehdä jalusta kasvot posliinista?

  Useimmat modernit ihmiset rakentavat asuinrakennuksia mieluummin järjestää myös kellarissa. Se on melko käytännöllinen ja kätevä, koska se ei ainoastaan ​​mahdollista tehdä talosta kauniimpaa ulkonäöltään, vaan myös saada lisää tilaa elää tai tallentaa mitä tahansa.

  Posliinituotteen etuja ovat: paloturvallisuus, kaikenlaisen muodonmuutoksen puuttuminen, korkea lämpö- ja äänieristys, korkea kosteudenkestävyys.

  Kattopinta on pääosin talon rakentamisen viimeinen vaihe. Tähän mennessä on monia eri tapoja viimeistellä kellareja, mukaan lukien keraamisten laattojen kanssa. Posliiniset kivitavaraa on kuitenkin yhä suosittu yhtenä kestävimmistä ja luotettavimmista materiaaleista.

  Keraamisten graniittilaattojen tärkeimmät edut

  Kiinnitys posliinisen kivitavara.

  Useimmat rakentajat mieluummin pitävät posliinista kivitavaraa kellariin, koska koska kellariin kuuluu kaikki talon pääkuormitus ja joka altistuu sademäärälle ja geosfäärin muutoksille, tämä materiaali on luotettavin pinnoitukseen.

  Selittää kaiken tämän voi olla melko yksinkertainen. Ensinnäkin posliiniset kivitavaraa sen koostumuksessa ei sisällä mitään keinotekoisia lisäaineita. Materiaalin perustana on useita laatuja (myös tulenkestäviä), kvartsihiekka, rauta, maasälpä ja nikkeli. Tiedetään, että luetellut materiaalit ovat hyvin kestäviä ja turvallisia ihmisille ja luonnolle. Toiseksi, jos otetaan huomioon se seikka, että posliinista valmistetaan tällaisia ​​tekniikoita, jotka mahdollistavat sen tekemisen käytännössä ilman huokosia ja tyhjiöitä, silloin sen suojaavissa ominaisuuksissa oleva materiaali ei tuota mihinkään muuhun ulkoiseen koristeluun. Kolmanneksi, edessä keraaminen graniitti näyttää melko kaunis, mikä on erittäin tärkeää useimpien kodin omistajille.

  Näiden kolmen edun lisäksi on vielä riittävästi syytä valita tällainen materiaali. Hyvä kestävyys ja luotettavuus synnyttävät monia muita etuja, joita keraaminen graniittinen socle on. Näihin etuihin kuuluvat:

  • paloturvallisuus. Keraamisen graniitin viimeistelystä valmistettujen korkealaatuisten saviastioiden ansiosta materiaali takaa paloturvallisuuden ja siten koko talon paloturvallisuuden.
  • ilman muodonmuutoksia. Tämä materiaali ei muutu millään tavoin ulkoisissa olosuhteissa. Lisäksi se on hyvin vaikeaa pilata sitä jopa fyysisen voiman vaikutuksesta, erityisesti suoralla kosketuksella vuorausratkaisuun;
  • keraamisella graniitilla on äärimmäisen korkea lämmön- ja äänieristys. Siksi, kun olet pohjakerroksessa, olet melkein täysin eristetty katumeluaikasta. Ja kylmässä talossa talo on aina lämmin ja mukava;
  • Materiaalin suuri kosteudenkestävyys on toinen tärkeä etu. Tämän käyttökelpoisen ominaisuuden ansiosta voi olla mahdollista pelätä kaltevien sateiden putoamista niveliin ja kipsiin. Jos viimeistely on tehty graniitti oikein, niin kosteutta ei ole kauheaa. Joten, talo pysyy turvallisena ja kuulostaa pitkään.

  Posliinilaadukasta, pitäisi huomata vain yksi haitta - korkea hinta. Vaikuttaa siltä, ​​että se on kannattamaton, mutta ajattele itseäsi: maksamalla hieman enemmän kerralla, sinulla on erittäin kestävä ja luotettava vuori. Ja se on paljon kannattavampaa kuin maksaa vähän rahaa, sitten kärsiä vuosittain restauroinnilla ja korjauksilla.

  Hyödyllisiä vinkkejä asianmukaiseen vuoraukseen

  Ja nyt harkitsemme prosessia siitä, miten kellarin vuoraus tehdään ulkopuolelta keraamisen graniittimateriaalin avulla omilla käsilläsi.

  Epäilemättä posliinista valmistettu kivitavara on erittäin kestävä, mutta on välttämätöntä varovasti viilata sitä niin, että se ei vahingoita pään reunoja. Ja se on erittäin tärkeä tulevan suojan suojaamiseksi kosteudelta paksuuteen. Jotta varmistat, että leikkausprosessi on onnistunut ja nopea, selvitä itsellesi muutamia tärkeitä kohtia.

  1. Kiinnitä erityistä huomiota posliinista valmistettujen laatatilojen kiinnittämiseen pohjan alaosaan. Tässä erityisliiman sijaan on parempi käyttää paksua betoniliuosta. Tätä ennen on suositeltavaa pinnoittaa pintaa paremman tarttuvuuden saavuttamiseksi. Liiman käyttö tässä tapauksessa on epäkäytännöllistä, koska se ei pidä materiaalia tiukasti, koska jatkuva kosketus veden ja märän maaperän kanssa voi asteittain pienentää liiman ominaisuuksia nollaan.
  2. On suositeltavaa viilata kellari sekä posliinista että muusta materiaalista. Suuri lisäys olisi laitepohjan eristyskerros pinnalle. Sen luomisen jälkeen on tärkeää tehdä laadukas linjaus, sillä paras posliinikartonkikuvio on täysin tasaisen pinnan vieressä, jossa ei ole näkyviä puutteita.
  3. Kiinnitä huomiota riittävän määrän kehysmateriaalin ostamiseen. Posliinilaattilevyn laatta kiinnittyy metallikuvioon kipsilevyjen periaatteella. Mutta kehys täällä tarvitsee erityisen ja melko kestävän. Kestävimmät hihnat on kiinnitettävä pohjaan. He kantavat kivenkudoksen kankaan painon.
  4. Välittömästi varastoi kiillotuskartongit. Ne on valmistettava yksinomaan ruostumattomasta metallista. Yksinkertaisemman raudan käyttöä ei suositella, koska se voi ajan myötä huonontua, mikä vähentää materiaalin tiheyttä seinään. Osta parempia piilotettuja kiinnikkeitä, koska ne ovat laadultaan luotettavampia. Kyllä, ja katso vuori, seurauksena on paljon kauniimpi koristeellinen.

  Vaaditut materiaalit ja työkalut

  Työhön tarvittavat työkalut: joukko itsekierteittäviä ruuveja, taso, posliinilaatta, lämpöä eristävä kalvo.

  Ottaen huomioon edellä mainitut suositukset, jatka prosessia kohti porrasiinin kellariviilua.

  Ensinnäkin hankkia tarvittavat materiaalit ja työkalut, jotta prosessi ei vedä myöhemmin. Joten työtä tarvitset varmasti:

  • keraamiset laatat. Sen määrä on yhtä suuri kuin pinta-ala, josta aiot viilua. Voit ostaa useita paloja laatikoita;
  • ruostumattomien kiinnittimien sarja;
  • paksu betonilaasti;
  • ruuvit;
  • rakennustaso;
  • rungon kehykset (ohjaimet, sivut ja pohjat);
  • lämpöeristekalvo.

  Prosessi posliinisesta kivestä

  Kellarijärjestely graniitilla.

  Ja nyt on aika aloittaa keraamisten graniittilaattojen asentaminen kellariin. Kellarikerroksessa on kolme päävaihetta: kiinnitysrunko, laiteeristekerros ja sitten posliini kiinnitys.

  Viimeistely alkaa kehyksen asennuksesta. Asennuskehys alkaa alimmalta, vaikeimmalta osalta. Ruuvit kiinnitetään ruuveihin seinään. Jos talon seinät ovat suhteellisen pehmeitä, on sallittua käyttää voimakasta ruuvimeisseliä. Kiinnitä ohjauskappaleet ja sitten kehyksen puoli alhaalta. Työn aikana älä unohda tarkistaa kulmien tasaisuutta. Ja älä unohda jättää pieniä aukkoja 2 mm seinän ja kehyksen väliin. Tämä suojaa seiniä sieltä ja antaa heille mahdollisuuden "hengittää".

  Nyt sinun täytyy tehdä vedenpitävyys. Sääntöjen mukaan se asetetaan ennen kehyksen kiinnittämistä. Äskettäin tämä viimeistely on kuitenkin päinvastainen. Tosiasia on, että jos järjestät sen rungon eteen seinälle, ruuveilla voi vaurioittaa kalvoa asennuksen aikana. Sen vuoksi on suositeltavaa kiinnittää se tarkasti kehyksen oppaiden väliin.

  Nyt voit turvallisesti liittää vuorotellen keraamiset laatat kehykseen. Ne tarttuvat suljettuihin kiinnikkeisiin, joita ei voi nähdä ulkopuolelta. Nämä kiinnikkeet pitävät kehyksen toisella puolella, ja toinen tarttuu sivulaseen. Jos haluat olla luottavaisempi työn luotettavuudelle, voit levittää ohut kerroslaasti laattaan ennen kiinnittämistä. Tämä antaa lisäaineen tarttumista päällystysmateriaaliin seinään.

  Joten, kattokerroksen vuorauksen ulkopinta voidaan katsoa valmiiksi. Nyt sinun on odotettava kolme päivää, kunnes laatta tarttuu kokonaan ja ottaa pysyvän muodon. Tällainen viimeistely posliinisesta kivitavaraa pitkään aikaan ei anna sinulle mitään ongelmia toimivaltaisen lähestymistavan liiketoimintaa.

  Kellarin posliiniset kivitavara: ominaisuudet, sovellus ja vinkit päin

  Jalusta on osa talon pohjaa, joka seisoo maan yläpuolella ja keskittyy itseensä suurimman osan koko rakenteen kuormituksesta. Se on kellari, joka tosiasiallisesti ylläpitää koko rakennuksen painoa ja samalla altistuu ympäristötekijöiden haitallisille vaikutuksille erilaisten sakkausten, kausiluonteisten lämpötilahäviöiden ja pohjavesien muodossa.

  Näistä syistä kellariin asennettaessa on kiinnitettävä erityistä huomiota käyttämiin rakennusmateriaaleihin ja niiden rakennustekniikkaan.

  Suoraan kellarikerrokseen.

  Perusrakennuksen materiaaleihin sovelletaan seuraavia vaatimuksia:

  • suurin lujuus;
  • vastustuskyky ääriolosuhteista;
  • kosteuden kestävyys.

  Verhousmateriaaleihin sovelletaan vähemmän vaatimattomia vaatimuksia, koska niissä ei ole pelkästään koristeluun liittyviä tehtäviä, vaan ne myös luovuttavat tämän rakennuksen osan ylimääräisen suojan ulkoisesta vaikutuksesta ja lisäävät itse alustan käyttöikää.

  Yleisimpiä ovat posliiniset kivitavara, koska tämä materiaali on jo osoittautunut tehokkuudeksi käytännössä ja sitä pidetään yhtenä parhaimmistoa nykyaikaisessa rakentamisessa.

  Mikä on posliini

  Rakennettu posliininen kivitavara luonnonkivellä.

  Materiaalia pidetään ympäristöystävällisenä, koska teollisessa tuotannossa käytetään vain luonnollisia komponentteja ilman keinotekoisia kemiallisia lisäaineita (myös oppii lämmittämään säätiön kellarissa).

  Posliinilaatan koostumus sisältää luonnollisia ainesosia kuten:

  • savi;
  • kvartsihiekka;
  • maasälpää;
  • mangaani;
  • kromi;
  • nikkeliä tai rautaa.

  ominaisuudet

  Jotta voitaisiin tehdä kellari posliinista kivitavaraa, käytetään elastisia saviastioita, joilla on kaoliniittia ja illitaattista sisältöä. Quartz-hiekkaa ja spar käytetään tuotteen jäykistämiseen. Rauta, mangaani, nikkeli ja kromi käytetään koristeelliseen koristeluun ja antavat tuotteen erilaisille luonnollisille sävyille. Posliinilaatan hinta riippuu tuotteen koristeluun käytetyistä materiaaleista.

  Tuotannossa kaikki nämä materiaalit puristetaan korkeassa paineessa, kuivuvat ja altistetaan korkeissa lämpötiloissa. Lämpötilan vaikutuksen alaisena kaikki komponentit sulavat homogeeniseen massaan muodostaen epätavallisen voimakkaan materiaalin, jolla on suuri tiheys ja pienien huokosten puuttuminen.

  Näiden menettelytapojen seurauksena posliinilaatta saa sellaiset ominaisuudet kuin:

  • suuri tiheys ja lujuus;
  • vastustuskyky ääriolosuhteista;
  • kosteutta ja pölyä läpäisemätön;
  • ei taipu mekaanisen rasituksen alaisena;
  • ei sytytä eikä kestä palamista;
  • on korkea äänieristys;
  • on termostaattisia ominaisuuksia, säilyttäen lämpöä rakennuksen sisällä;
  • luonnollinen ja esillä oleva ilme.

  Tuotannon kaavamainen esitys: posliinisen kivitavaran valmistuksen vaiheet

  Posliinilaattojen käyttö verhousta varten

  Posliinilaatikkoa ei käytetä vain koristamaan kellariin vaan myös suojelemaan sitä, mikä tarkoittaa sitä, että omien käsiesi edessä sinun tulee noudattaa vakiintuneita sääntöjä ja tekniikkaa, sillä riippuvuuden suojaaminen riippuu siitä.

  Vihje! On tärkeää muistaa, että posliinikaasua käyttävän rakennuksen suojelemiseksi täydellisesti - pohjaan on lisäksi asennettava eristys- ja vedeneristysmateriaaleja.

  Keraamisten graniittilevyjen asennusta varten käytetään erikoisjärjestelmiä metalliprofiilista, joka ulkonäössä ja asennuksessa on hyvin samanlainen kuin kipsilevyjen profiilijärjestelmä, mutta se on lisännyt voimaa keraamisten graniittilevyjen suuren painon takia.

  Voit kiinnittää posliiniset kivitavaraa julkisivun runkoon kiinnittimillä.

  Metallikehys on kiinnitetty rakennuksen seinään pienellä raolla ilmankierron varmistamiseksi. Tämän jälkeen lämmöneristys- ja vedeneristysmateriaali asetetaan ja lopuksi keraamiset graniittilevyt kiinnitetään runkoon. Suunnitteluideasta riippuen levyillä voi olla avoin tai suljettu kiinnitystyyppi.

  Molemmat kiinnittimet eivät vaikuta eristykseen millään tavoin, ja ne valitaan vain koristeellisella idealla. Kun tilaat tuotteita valmistajilta, siihen on yleensä kiinnitetty yksityiskohtaiset ohjeet kehyksen rakentamiseksi.

  Ennen kuin asennat posliinia, me eristämme ja vedeneristetään.

  Vinkkejä korkin edessä

  Materiaalin voimakasta lujuutta huolimatta sen asennus on tehtävä mahdollisimman varovasti, jotta porausreunoja ei vahingoiteta, koska vuorauksen alapuolella oleva kosteus on riippuvainen näistä liitoksista.

  Jotta vuoraus kulkee mahdollisimman nopeasti ja antaa halutun tuloksen, sinun kannattaa muistaa muutamia tärkeitä kohtia:

  1. Erityistä huomiota on kiinnitettävä kiinnitykseen, jonka avulla posliinista valmistettu kivitavara on kiinnitetty alimpaan osaan. Laattojen kosketuskohdassa maan kanssa on parempi käyttää betonin liuosta, jolla on paksu konsistenssi, koska se on aiemmin käsitellyt liitännän alukkeella.

  Vihje! Jotkut käyttävät tätä erityistä liimaa, mutta käytäntö osoittaa, että liima vähitellen menettää ominaisuutensa ja alkaa kulkea kosteuden alle vuori.

  Posliinilaattojen asennus.

  1. Ei ole suositeltavaa säästää metalliprofiileja rungon järjestelyyn posliinisen kivitavaran alla. Kiinnitä erityistä huomiota alempiin säleisiin, jotka on asennettu tukemaan levyä ja kantavat sen pääpainon.
  2. Ennen kuin aloitat talon kellarikerroksesta posliinista, valmistele tarpeellinen määrä kiinnittimiä pienellä marginaalilla. On tärkeää, että kiinnittimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai äärimmäisissä tapauksissa galvanoidusta teräksestä, koska tavallinen metalli korroosii ajan myötä, mikä voi johtaa kiinnittimen heikkenemiseen ja keraamiset ja graniittiset laatat yksinkertaisesti putoavat kehyksestä.
  3. On suositeltavaa asentaa piilotettuja kiinnittimiä (valokuvaa), koska ne voidaan suojata laatta itse tuhoisien tekijöiden vaikutuksesta, kestävät paljon pidemmät kuin suljetut kiinnittimet ja visuaalisesti tämä näyttää paljon kauniilta.

  Posliinisen julkisivun piilotetut kiinnikkeet.

  Posliinikivihiilen asentaminen alustalle, kosketuksissa maata koskeviin paikkoihin, on parempi käyttää eristävää eristekerrosta pienen reunuksen muodossa, jossa on kaltevuus veden virtaukseen. Tämä kerros voidaan tehdä betonipohjalla ja kohota maanpinnan yläpuolelle, jolloin se mahdollistaa alemman levyn nostamisen maan yläpuolelle ja toimii samanaikaisesti sen tukemiseksi.

  johtopäätös

  Muiden ominaisuuksien lisäksi posliinilla on melko kiinteä ilme.

  Posliinilaatta kuuluu keskimäräiseen hintaluokkaan päin oleviin materiaaleihin, ja se eroaa yksinkertaisesta asennuksesta. Nykyaikaisissa suunnitteluvaihtoehdoissa voit valita rakennuksen värit ja antaa rakennukselle näkyvän ulkonäön (ks. Myös artikkeli "Asennuspaneelien asennus: ohjeet ja suositukset").

  Saat lisätietoja tästä upeasta viimeistelyaineistosta videosta tässä artikkelissa.