Kuinka asentaa kattilan refluksi kotiin tuuletetulla julkisivulla?

Kuinka korjata talon pohja talon ilmastoidulla julkisivulla? Mitkä ovat tällaisen ankkuripaikan ominaisuudet? Mikä on itsenäisen työn kohtalo?

Tietenkin on äärimmäisen tärkeää tietää, millaista tuuletettua julkisivua sinulla on, tarkoitan sitä, että päällystystekstiilien, keinokivien, komposiittipaneelien ja niin edelleen sekä alihankintatyypin että kipsiasennuksen asentaminen riippuvat siitä.

Tiedot eivät riitä kuvaamaan yleisesti.

Tuuletetut julkisivut, kiinteä valaistus on kiinnitetty osajärjestelmän asennuksen jälkeen, mutta ennen ilmastoidun julkisivun viimeistelyn pinnoittamista.

Toisin sanoen noin 80% kaikista ilmastoidun julkisivun järjestelystä (asennuksesta) on tehtävä.

Arms, eristys, horisontaaliset ja pystysuuntaiset oppaat, ja niin edelleen.

Tuuletetun julkisivun pystysuuntaisiin ohjaimiin, että socle-vuorovesi on kiinnitetty.

Samaan aikaan kuin ebb (mutta ei aina, siis kysyin, millaista tuuletettu julkisivu) lähtötaso on liitetty.

On myös tärkeää tietää, millaista kellarista haluat käyttää.

Jos se on metalli, se kiinnitetään ohjaimiin (kehykseen, jos niin selkeämpi) itsekierteittävät ruuvit.

Luonnollisesti me teemme kaikkemme tiukan horisontin puitteissa, kuten tavalliseen tapaan asennus alkaa rakennuksen kulmista.

Keskeinen alusta kellarikerroksessa, jossa on eri leveyksiä, ja kellarikerroksen koko on klassinen.

Yläreunassa ja kiertyvät ruuvit.

Leikkeet asetetaan päällekkäin, liitokset suljetaan.

Loppujen lopuksi haluaisin huomauttaa, että ilmanvaihtoaukon asentaminen ja kellarikerroksen asentaminen ovat täysin jakamattomia asioita, toisin sanoen ne, jotka panivat täytäntöön tuuletetun julkisivun asennuksen, oletusarvoisesti asettavat sinut ja kellarit.

Maadoitusta asennetaan tuuletetun julkisivun asennuksen aikana eikä sen jälkeen.

Ebb for the cap: valinnan ja asennuksen hienovaraisuudet

On olemassa monia tapoja ja malleja, jotka auttavat suojaamaan rakennetta ympäristöön kohdistuvilta haittavaikutuksilta, erityisesti kosteudelta. Kaikkien rakennusten kellarista voidaan puolustaa asentamalla ebb, joka esitetään markkinoilla suurella lajikkeella.

Erityisominaisuudet

Talon kellarikerroksen suunnittelu sen vuoksi, että sillä on huomattava kuorma, on paksumpi kuin rakenteen perustana. Tämän seurauksena saostumat, mukaan lukien vesi ja lumi, voivat kerääntyä sen päähän. Tällaiset kasvaimet vaikuttavat betonipinnan kostumiseen, minkä seurauksena jotkin ainesosat pestään materiaalista. Jonkin ajan kuluttua tällaisen kosketuksen tulos lämpötilahäviöiden aikana on alustan krakkaus.

Jotta voitaisiin vähentää tilanteita, joissa rakenteen käyttöikää vähennetään, asiantuntijat suosittelevat erityisominaisuuksia säätiön tukemiseksi.

Tuotteet on esitetty suurella valikoimalla, ja ne voidaan valmistaa erilaisista raaka-aineista.

Socle-vuorovesi on metalli- tai muovi-vinoviiva, jonka asennus auttaa suojaamaan pohjaa kosteudelta. Se on kiinnitetty alueelle, jossa rakennusseinä ja kellari ovat kytkettynä.

Ebbin päätehtävänä on suojata säätiö kattoilta, ikkunoilta ja yläkerroksilta alaspäin saostuksesta.

Riippumatta rakennustyön materiaalin tyypistä, se vaatii suojaa kosteudelta, joka kussakin yksittäisessä tapauksessa on tuhoisaa - johtaa murtumien muodostumiseen, sienen tai homeen kehittymiseen sekä materiaalin eristävien ominaisuuksien menetykseen. Nämä puutteet yhdessä tai erikseen johtavat koko rakennuksen ennenaikaiseen ikääntymiseen ja sen käyttöiän lyhentämiseen.

Lisäksi optimaalisen mikroilmaston suojaamisen ja luomisen lisäksi kellarikerroksessa on esteettinen houkutus rakennukseen, joka toimii elementtinä, jonka avulla voit luoda ulospäin täydellisen ja selkeän muotoilun.

Ennen tuotteen asentamista kannattaa tutustua kellariin, ymmärtää tuotteen esiteltyä tuotevalikoimaa sekä asennusominaisuuksia.

Toimiva ja perusteellinen lähestymistapa elementtien valintaan auttaa tulevaisuudessa välttämään lisäkustannuksia, jotka liittyvät ulosvirtauksen purkamiseen ja uuden suojatuotteen hankintaan.

Tämä tuote, riippumatta sen raaka-aineen koosta ja tyypistä, josta se on valmistettu, on lattian ulkonäkö, joka muistuttaa hyllyä. Yleensä ebb voi olla 50-400 mm leveä.

Kellarin ulostulon asennuksen tulisi olla pohjan ulkokehällä pinnan ulkonevalla osalla, koska sen sijainti on tehtävä hieman kaltevalla suunnalla, noin 5-10 astetta, suunnattu vastakkaiseen suuntaan rakennuksesta.

Tällainen sovitustekniikka varmistaa veden esteettömän vedenpoiston, mutta ei vain rakenteen pohjalle, mutta jossain määrin etäisyydellä siitä. Joissakin tapauksissa kodinomistajat tekevät itsenäisesti tällaiset tuotteet vettä hylkiviltä raaka-aineilta. Rakennusten hyllyillä on seuraavia materiaaleja:

 • muovituotteet;
 • sinkitty teräsvalut ja tällaisten tuotteiden alalajit, joiden pinta käsitellään polymeeripinnoitteella tai maalataan;
 • kupariset nauhat;
 • alumiinisillat;
 • klinkkerituotteita.

Asentaminen valukappaleiden pohjan kellarille

Vesi kuluttaa kiven. Talon suhteen vesi on sadetta, ja kivi on rakennuksen ulkoneva ulompi pintaosa. Erityisesti kosteus, pohjaseinä (kellari), joka jatkuu maan pinnalla. Se suojaa sademäärien tuhoutumista ja myös leikkaajan rooli seinärakenteen ja pohjan välillä rakennuksen ulkoreunassa. Se on kiinnitetty pohjan ulkonevien osien päälle. Samanaikaisesti yksi sen reunoista, jotka on taivutettu sisäänpäin, liitetään seinään (kiinnitysraaja) tiettyyn kulmaan. Toinen osa riippuu hieman pohjasta, estää sen, palvelee sateen ja sulavan veden purkamista. Korkin paksuus on suunniteltu enemmän kuin seinään, koska hän näkee lisääntyneitä kuormia.
Sisällysluettelo:

Ebbs sinänsä

Alhaisen vuoroveden osat pohjalle

Pohjapiirustuksen pohja - suunnittelun toiminnalliset ja koristeelliset elementit. Ne on valmistettu 5 - 40 cm: n kokoluokkien muodossa, joiden muoto, koko ja väripaletti riippuvat pohjan viimeistelystä. He yrittävät valita ebb, jotka ovat harmoniassa värisävyä koko talon värimaailman kanssa. Voit aina noutaa kohteen yhdistettynä erilaisiin viimeisteleviin julkisivuomateriaaleihin. Se ei vaikuta kosteuden kertymiseen vaan välittömästi kaatopaikalle maahan. Yleisimmät metalliset sisätilat erikoispolymeerikalvon alla. On olemassa myös muita tyyppejä. Ne voidaan tehdä itsenäisesti, tilata tai ostaa valmiina. Materiaali käytettiin myös:

 • sinkki;
 • kupari (kallis);
 • betoni (yksityisessä rakennuksessa harvinaisuus, jota käytetään hallintorakennusten koristuksessa);
 • PVC (talousluokka, muuttuu hauraaksi alhaisissa lämpötiloissa);
 • keramiikka;
 • alumiini (kallis, kestää kosteutta ja aggressiivista materiaalia).

Laadukasta suojausta varten lankun on oltava täysin samanlainen kuin talon geometria: sen kulmat, ristikot, pyöristykset jne. Jos tällaisia ​​on, niin ebb on tarpeen erityisesti tilata. Liitettäessä rakennuksen osia reunojen välisen päällekkäisyyden tulisi olla vähintään 0,1 m.

Varoitus! Rinteiden valmistuksessa pääongelmia syntyy muodostettujen kulmien linjojen asteittaisesta siirtymisestä. On välttämätöntä suorittaa materiaalin leikkaaminen monimutkaisessa perspektiivissä samanaikaisesti kahdessa tasossa. Samalla estää sellaisen raon muodostuminen, jota ei voida upottaa. Jos nauhat ovat muovia, niin kulmat (ulkoinen tai sisäinen) voidaan järjestää erityisillä lisäosilla, jotka vähentävät merkittävästi asennusprosessia ja parantavat julkisivun esteettisyyttä. Erityisiä elementtejä tehdään myös aukkojen tasoittamiseksi.

Oikein kootut kulma-siirtymät.

Seinämien muotoilu, joka ei ole vuorattu valulla, toteutetaan kiinnittämällä ne suoraan seinään. Jos käytetään sisustusta, sen reuna kulkee sen alle. Nauhan alareuna voi roikkua enintään 30 mm etupinnasta. Kiinnitys kiinnitetään kiinnitykseen. Se on tehtävä välttämättä päätypisteiden välisillä väleillä siten, että ilmavirta, joka putoaa ulos ulosvirtauksesta, ei häiritse sitä voimakkaalla tuulenpinnalla eikä aiheuta kohinaa. Jos ebb on tehty GOSTin mukaan, tämä on taattu vakiokokoisena. Niitä ylläpidetään niin tarkasti, että baari itse voi toimia hallitsijan roolissa.

Ebb on julkisivu: miten ne asennetaan oikein

Seinien kunnosta riippuen työhönottoon liittyy eroja. Jos käytit maalia, joka yhdistää seinäeristeen (julkisivun eristysjärjestelmä), sinun on ensin poistettava kaikki ulkonemat ja epäsäännöllisyydet ja kohdistettava vaakasuuntaiset merkinnät itse seinille, kun he ovat löytäneet ne vastakkaisesta väristä johtoineen. Vastaavasti tulee merkintä ja reunustamattomat pinnat (hirsimökillä). Tuuletetuille julkisivuille valukappaleiden asennus toteutetaan jo asennettujen vaipan telineiden kanssa. On varmistettava, että pohjan yläreunassa ei ole halkeamia ja siruja. Kaikki puutteet on tiivistetty tiiviisti silikonitiivisteellä.

Jousituksen ulosvirtaus voidaan sinkittyä tai polymeerilla päällystää

Vuoroveden asentaminen on välikatto jo tehdyn kellarin vuorauksen ja julkisivujen kanssa vielä alkaneiden koriste-esineiden välillä. Ennen asennusta vedeneristys oli jo pantu täytäntöön, kellari eristettiin, eli kaikki ne teokset, joissa katon ja seinien osat voivat pudota tai repeytyä ja vaurioittaa uunua. Laite viemäreiden tyhjentämiseen - yksi rakennuksen viimeistelystä.

Algoritmi ebb-pohjan asentamiseksi

 • Tee tarkat mittaukset pohjan leveydestä ja syvyydestä. Tämä olisi tehtävä niin, että ebb voi kattaa koko pinnan ja suojata rakennuksen sademäärästä.
 • Valmistele snap: sakset metalle, pihdit, vasara, mönkijä, kulma, taso, johto, pora.
 • Osta tai tee ebb. Ne eivät pääsääntöisesti ole yli 5 metriä pitkä.
 • Merkitse lankojen liitoskohdat seinään.
 • Taso tai taso ohjataan rinteellä, jonka alapuolella ebb on asetettu.
 • Rakennuksen seinien merkintä.
 • Vaakasuora nauha, joka asennetaan osaan. Tätä varten sinun on kiinnitettävä johto kulmiin ruuvien ja mutterien avulla, on hyvä vetää se tiukasti seinää vasten. Keskellä pituutta hieman vedä ja vapauta. Rikkoutunut viiva tulee ohjeeksi asennettaessa ebb.
 • Korjata ne, valmistetaan liuos: 3 osaa hiekkaa, 1 osa sementtiä ja vettä. Käytetään vahvistamaan voimaa ja veden kestävyyttä lisäämällä nestemäistä lasia. Sakeuden tulisi olla sellainen, että seosta voidaan kääntää lapion avulla.
 • Merkittyyn vaakatasoon kohdistuu lasiaineen avulla rinteitä. Betoniyhdistelmä levitetään pohjan yläosaan, tasoitetaan. Samalla säilytti 15 asteen kulman.
 • Ratkaisu jätetään pari päivää asettamalla. Tänä aikana ylimääräinen kosteus haihtuu.
 • Kiinteä epätasainen: joko suoraan seinään tai ohjaimiin, jotka toimivat samanaikaisesti kiinnittimineen tulevaa vuorausta varten. Niille on kiinnitetty ruuveja, mutta neulat on kiinnitetty seinään. Laitteiden reiät tehdään paikan päällä (seinällä) ja siirretään välittömästi kynnykselle asettamalla se pohjaan. Ei ole suositeltavaa käyttää mekaanisia iskuja, joissa ei ole kumia tai tuntua, joka on istutettu esipihan alla. Paikoissa, joissa päällekkäisyydet ovat, on voiteltava alhaisilla lämpötiloilla kestävällä tiivistysaineella.
 • Sisä- ja ulkopuoliset kulmat suljetaan erityisesti baarista. Kiinnitä, tiiviste tiivistää etukäteen. He käsittelevät myös lankojen risteyslinjoja seinään. Koostumus voi olla akryyli, väritön tai sävytetty vastaamaan koko julkisivu.

Kiskon kiinnitys

Varoitus! Suunnittele ebb helposti. Tätä varten arkki leikataan vaaditun leveyden kaistaleiksi. Valmistettu tasomerkinnällä. Nauhan sijoittaminen nurkkaan, napauttamalla sitä mallet, reunat taivutetaan oikeaan suuntaan. Niistä on kaksi. Toisella puolella (liitoksen paikka seinän kanssa) metalli-refluksoinnin kapea puoli taitetaan. Vastaavasti päinvastaisesta päästä - taivutettu.

Jos kaikki teokset toteutetaan tämän tekniikan mukaisesti, niin kellariin voidaan luotettavasti suojata koristeellinen pinnoite kosteuden tuhoisilta vaikutuksilta. Tämä pidentää sen käyttöikää automaattisesti.

Ebb-hanat omalla kädellään - ohjeet ja videot

Ebb-hanat kellarille - tämä on muovinen tai metallinen kosteutta kestävä hihna, joka on asennettu pohjan ja seinän risteykseen. Pohjakerroksen paksuus on pääsääntöisesti hieman suurempi kuin seinämän paksuus - tämä johtuu siitä, että kuormitus on lisääntynyt. Tässä tapauksessa kellarikerroksen yläpuolelle muodostetulle haaralle sateet ja sulavisto saattavat viipyä. Kellari ja säätiö märkevät, sitovat komponentit pestään betonista ja kun märkä säätiö jäätyy, siihen muodostuu halkeamia. Kaikki tämä myötävaikuttaa sen nopeaan tuhoamiseen. Pohjan ja kellarin suojelemiseksi näiltä haitallisilta vaikutuksilta, yläosassa asetettu ebb.

Ebb for socle: tyypit ja materiaalit

Valukappaleita voidaan valmistaa mistä tahansa materiaalista: galvanoidusta ja ruostumattomasta teräksestä, alumiinista tai kuparista sekä erilaisista muoveista. Teräsvaipat ovat saatavana myös lujitetulla päällysteellä: kerros galvanoidusta sinkki- ja polymeeriväristä suojaa ne luotettavasti paitsi vaurioilta myös ruosteelta.

Ebbillä on kiinnitysraaja, joka on suunniteltu asennettavaksi seinään, hyllylle, joka on asennettu kulmaan paremman vesivirran saavuttamiseksi ja etualuetta, joka ohjaa virtaavaa vettä alaspäin. Hyllyn mitat voivat olla mikä tahansa: 50 - 400 mm. Markkinoiden värin vaihteluväli on hyvin laaja ja se on yhteensopiva useimpien julkisivujen ja perustusten viimeistelyaineiden kanssa.

Kuinka korjata korkki

 1. Kiinnitys on tehty kellarista päin, ennen kuin se alkaa seinää vasten. Ennen asennusta on tarpeen tarkistaa kellarista tai pohjasta yläraja vaakasuoraan asentoon tasolla. Suurten vääristymien vuoksi on suositeltavaa tasoittaa ne sementti-hiekkalaastilla, ja lisäksi, jotta se sopii paremmin, on tehtävä rinteitä.
 2. Voit tehdä tämän valittuna olevan seinän kulmilla, jossa on tappi ja ruuvi kiinnitä johto, kohdista se tasolle ja kiinnitä se seinän toiseen kulmaan. Valmista sementtilaasti 1 osa sementistä ja 3 osaa hiekkaa, lisäämällä vettä. Liuoksen ei tulisi tyhjentää huovasta. Johtojen avulla lastat tehdään vähintään 15 asteen kulmassa. Säilytä liuos useita päiviä sementin asettamiseksi ja haihtua ylimääräinen kosteus.
 3. Ebb-hanat kiinnitetään joko suoraan seinään tai ohjaimiin, joihin julkisivupäällyste on myöhemmin kiinnitetty - tässä tapauksessa on ennen valmistustyön kiinnittämistä suoritettava valmistelu ja asennettava oppaat.

Oikein asennettu pohja kellariin suojaa sitä täysin kosteudelta ja pidentää säätiön käyttöikää. Lisäksi maalauksen ja koriste-kipsin, niin maalattujen pohja-aineiden, heikentyminen ja estäminen ovat yksinkertaisesti välttämättömiä.

Kuinka tehdä valuma pohjaan

Talon kellari voi olla tasainen julkisivulla, upotettu syvälle tai työntyä ulos. Jos julkisivuseinät eivät ole riittävän paksuja tai talossa on kellari, käytetään yleensä kolmatta vaihtoehtoa. Ulompi osa suljetaan ylhäältä vuorovedellä, jotta vältetään saostumisen vaurioituminen. Harkitse, miten päästään säätämään.

Ominaisuudet ovat pohjalla

Refluksi on kapea metalli- tai muovilevy, joka sijoitetaan ulkonevan tason yläpuolelle. Sijaitsee hieman julkisivuilta. Yksi reunus on kiinnitetty julkisivuseinään, toinen pystysuoraan taivutettu.

1. Alhainen vuorovesi. 2. Säätiö tai pohja. 3. Vaahto. 4. Tiiviste. 5. Seinä.

Elegantti ebb voi tulla koristelu julkisivuun, mutta niiden tarkoitus ei ole koristeellinen. Pohja on valmistettu pääsääntöisesti betonista ja betoni on huokoista materiaalia. Veden tunkeutuminen huokosiin aiheuttaa haitallisia seurauksia:

 • jäädyttämisen ja sulatuksen aikana alusta voi halkeilla;
 • raudan korroosio johtaa voimakkuuden heikkenemiseen ja säätiön kantavuuden vähenemiseen;
 • pinnalle on muodostettu hometta ja sientä;
 • kapillaareiden kautta vesi tunkeutuu julkisivuseinämiin talon läpi. Laakerirakenteet tuhoutuvat, viimeistelyaineet heikkenevät. Huoneissa on tuskallinen mikroilmasto.

Vasemmalla valokuvalla - pohjaseinän tuhoutuminen refluksoinnin virheellisen asennuksen seurauksena. Oikealla - kaikki säätösuunnittelua koskevat asennusohjeet huomioidaan.

Materiaalien valmistus ebb:

 • sinkitty rauta;
 • sinkitty tai ruostumaton teräs;
 • alumiini;
 • kupari;
 • polymeerilla päällystetty metalli. Värialue on erilainen;
 • muovi, PVC.

Tyhjennysreput voidaan tehdä vastaamaan julkisivua, jalusta tai kontrastiväri.

Perinteinen vaihtoehto - maalaamaton särmä alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä.

Julkisivun ruostumaton teräs

Hieno näköinen tämä kupari-lisävaruste.

Julkisivu kupari

Ajoittain on olemassa betonisarjoja, mutta ne ovat raskas ja hankala asentaa. Teräs, jossa on polymeerikalvo, on suosittu: ne ovat halpoja, esteettisiä ja kestäviä (kalvo suojaa metallia korroosiolta), ne ovat eri värejä.

Teräspalkkisivut polymeerikalvolla

Yksittäisen laskuveden kaistaleen enimmäispituus on 5 metriä, leveys riippuu haaran leveydestä. Ebbs voidaan ostaa valmis, mutta useammin ne on tehty tilauksesta: on helpompi ottaa huomioon kaikki arkkitehtoniset ominaisuudet talon. On myös helppoa tehdä omia käsiä.

Me emme pääse perusta

Ebb-vuorovesit asetetaan jalustan päihin, ennen kuin edessä on julkisivu. Vaakasuuntaiset merkinnät suorittavat vedenpinnan. Pohjan pinnan koko määräytyy syöttöjohtimen avulla. Seuraavaksi sinun on leikattava halutun leveyden metallilevyväleistä sekä kummallakin puolella oleva mutka.

Työhyllyn leveys on yleensä 40-50 cm, noin 5 senttimetriä enemmän kuin itse projektio. Pystysuorien hyllyjen leveys on 2 cm.

Pohjassa on 1 cm: n taivutus kohti seinää vaakasuoraan.

Veden poistamiseksi julkiselta puolelta visiirin kulman pitäisi olla 15 astetta:

 1. Tarkasta ulkoneman vaakasuoran taso.
 2. Suorita kallioperän sementti-hiekkalaasti.
 3. Odotetaan jäädyttämistä.
 4. Metallisten osien reunat taitetaan vastakkaisiin suuntiin 105 asteen kulmassa.
 5. Aseta ristikko päälle ja säädä taivutus siten, että yläreuna reunaa tiukasti vieressä seinään ja alapuolella laskee pystysuunnassa alaspäin.

Seuraavaksi tarkista julkisivuseinän koskemattomuus. Betonissa olevat sirut ja halkeamat täytetään tiivisteillä, kiteillä tai kipsillä. seuraava:

1. Valun ylemmässä hyllyssä asennusreiät valmistetaan samalla tasolla, jossa on askel 30-40 senttimetriä.

2. Aseta visiiri seinään.

3. Tee reiän julkisivuun porakoneella tai lävistimellä, kiinnitä luukku tukilevyillä.

4. Asennuksen päätyttyä seinän ja raon väliset raot täytetään tiivistysaineella.

Joskus liuskoja ei sijoiteta suoraan seinään vaan esiasennettuihin oppaisiin. Tällöin kiinnitin kiinnitetään ruuvien ohjaamiseksi.

Valujen asennus valmiiksi asennettuihin ohjaimiin

Viereisten säleiden päällekkäisyyden tulisi joka tapauksessa olla vähintään 3 senttimetriä. Sauma pinnoitetaan kylmäkestävällä tiivisteellä.

Liittyminen kahteen kaistaa

Puurakennuksen alapuolella on vivahde: ​​etuseinässä valitaan ura ja visiirin reunus työnnetään siihen asettaen puinen lankku jäykkyyteen.

Jos julkisivu on tuuletettu, palautusjäähdytys on kiinteästi kiinnitetty puukehykseen, jossa on itsekierteittävät ruuvit. Tällöin yläreuna ohittaa sivulevyn.

Laskuveden asennus säätöön ilmastoidulla julkisivulla

Asennettaessa muovipäällysteitä on tarkkailtava tarkkuutta: iskuvasaran tuulesta voi romahtaa. Kun työkappale on taivutettava, sen alle liitetään kuminauha tai huopa.

Jos reunus on leveä, on suositeltavaa liittää nauhat suluihin, muuten ne sumentuvat tuulen alla.

Kuinka tehdä nurkkaan laskuveden aikaan?

Jotkin monimutkaisuus on talon kulmien käsittely: nivelten on oltava tiukkoja ja siistiä.

Vastaavat lisäelementit sisältyvät jo valmiiksi PVC-poistoihin. Tämä on kiinteä kulma, sen asennuksen jälkeen sinun on vain tiivistettävä liitokset seinillä ja suorilla osuuksilla.

Metallivalujen kulmat voidaan käsitellä eri tavoin:

 • leikkaa reunat 45 astetta ja asetetaan päällekkäin risteyksessä;
 • sulje liitos erikseen leikattuna suorakaiteen nauhana, kiinnitä se ruuvilla;

Ulostulon kulman kulma erikseen leikattuna suorakulmaisen palkin kanssa

 • leikata kaksi niveltä 45 asteen kulmassa ja liitä ne seisova sauma.

Yhdistetään kaksi nurkkaa pystysuoralla saumalla

Sisäkolmion työstämisen yhteydessä voit yksinkertaisesti päätyä yhteen liitosliuskoista toiseen ja kiinnittää ruuveilla tai peitellä.

Ebbin hinta säätiölle

Kaksi metrin metallihihna maksaa 200 ruplaa, leveys 5-12 cm. PVC on 2,5 metriä - 250-300 ruplaa (tuonti).

Asennusohjeiden valut

Asennusohjeet Ebb

Alhainen vuorovesi on suunniteltu suojaamaan epäsuotuisilta sääolosuhteilta. Alhainen vuorovesi antaa veden ja lumen virrata alas maahan eikä kerääntyä ikkunan tai pohjan reunaan. Alhaiset vuorovedet pidentävät merkittävästi julkisivujen käyttöikää. Pääasiallinen valmistusmateriaali on alumiini- ja sinkityt arkit.

Vuorovedet on jaettu kahteen osaan

• Ebb perusta

• Ebb aidat

Listogibin mestari tekee kaikesta monimutkaisuudesta ja konfiguraatiosta otlivan. Tuotteen valmistusaika on 10 minuuttia.

Voit laskea valukappaleiden hintaa ottamalla yhteyttä johtajaan tai käyttämällä hinnastoa.

Ohjeita ikkunasillojen asentamiseksi

Ikkunaikkunat - ikkuna ebb, viimeinen elementti ikkunoiden asennuksessa, se tyhjentää vettä ikkunasta, eikä se pääse laskeutumaan ikkunahylsyyn. Ikkunan ikkuna on asennettava välittömästi ikkunan asentamisen jälkeen, etenkin talvikaudella, muuten kosteus alkaa nopeasti tuhota ikkunahylsy.

Ikkunatyynyt valmistetaan erityisellä taivutuskoneella. Ohutlevyjä käytetään tavallisesti paksuuden ollessa 0,45-0,5 mm. Levy leikataan asiakkaan koon mukaan ja sitten koneelle aihiot saavat tarvittavan muodon. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka asianmukaisesti asennat ikkunalaudat.

Asennukseen tarvitaan:

 • Ph2-ruuvimeisseli
 • Tinsmith-pihdit
 • Sakset metallille
 • Matala vaahtomuovi
 • Ruuvit paina aluslevyä 16mm

Aluksi valmistelemme ikkunahylsyn, tyhjentämme sen pölystä, sementin ja kipsin jäämistä. Seuraavaksi mittaa aukon pituus ja lisää 4 cm taivutuksilla. Leikkaamme työkappaleen koon. Seuraavaksi leikkaa leikkaus kuvassa esitetyn periaatteen mukaisesti. Me taivutetaan palautusjäähdytysreunojen leikkausreunat kynsien pihdeillä. Yritämme vuorovesi paikallaan, jos mitään ei häiritse, siirry seuraavaan asennusvaiheeseen. Väliaikaisesti varattu syrjään. Levitä kokoonpanovaahtoa siksaksaan reunasta reunaan ja alareunaan pitkin ikkunaulkimen valmistettua pintaa. Asettamme ebb, aloittaen takaosan ikkunan alla ja painat sitä ikkunaprofiiliin, kiinnitä se ruuveilla ikkunan runkoon. On tärkeää kestää vähintään 110 asteen kallistuskulma. Kun olet asentanut refluksoidut ruuvit, se on ladattava. Tätä varten voit käyttää vettä tai muita tavaroita, jotka eivät vahingoitu. Ebbs on ladattava vähintään 12 tuntia. Refluksin päitä kosketuksiin seinämien kanssa voidaan edelleen sulkea terveyssiteellä. Kun palautusjäähdytys on asennettu, älä unohda poistaa suojakalvoa.

Videon asennusohje ikkunalasille

Pohjaveden asennusohjeet

Pohjan pohja, se on säle, jota käytetään säätiön ulkonemassa rakennuksen seinän kanssa. Korkin aukko estää kosteuden pääsemästä yhteiseen ja säätiön ennenaikaiseen tuhoutumiseen. Useimmiten säätiön perustukset on valmistettu sinkitystä teräksestä, jossa on polymeeripinnoite rakennuksen viimeistelyn väreissä. Kaadon galvanointi ja päällystäminen polymeerimaaleilla suojaa tuotetta luotettavasti vaurioilta ja korroosiolta. Teknisten suunnittelu- ja suunnitteluratkaisujen ansiosta perusteet perustuvat asiakkaan piirustuksiin rakennesuunnitelman edellyttämissä koissa.

Asennukseen tarvitaan:

 • Ph2-ruuvimeisseli
 • Tinsmith-pihdit
 • Sakset metallille
 • Matala vaahtomuovi
 • Ruuvit puristavat 16 mm: n aluslevyä tai kynnet

Refluksin asennus säätöön suoritetaan kun kellari on valmis, ennen kuin seinät ovat valmiit. Kellari tasoitetaan tasolle, jotta vältytään liukastumiselta, se puhdistetaan pölystä ja jäännöseoksesta. Saumennuksen aikana melun vähentämiseksi ennen refluksoinnin asennusta pohjan koko pituudelta liimataan tärinännauha psul tai analogit. Refluksi kiinnitetään seinään ruuveilla tai tukipuiden kynsillä. Läpivientien optimaalinen sisennys (ulkonema) pohjan reunasta 1-1,5 cm. Asennettaessa säätöä, muista pitää kulma vähintään 110 astetta. Ebbin liitokset tiivistetään bitumimuovilla tai silikonitiivisteellä. Kulmat muodostuvat yhdestä ainoasta syystä. Tee näin leikkaamalla ebb kuvassa esitetyllä tavalla (Yksityiskohtaiset videon ohjeet alapinnan kulman muodostumiselle esitetään alla). Taivuta ja purista toisesta päästä toinen, paina liitos, kiinnitä se rakennuksen seinään. Tarkista vuoroveden kulma pohjan koko pituudelta. Asennus on päättynyt.

Videokäsikirja kellarin kulman muodostumiseen ebb

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Kuinka korjata korkin kynnys?

Kuinka korjata epp cap: n oppaat?

1. Valukappaleen kiinnittäminen ohjaimiin - kaatamisen asennus tehdään ennen julkisivuun kohdistumista ja kiinnitetään suoraan ohjaimiin. Käytetään kiinnitysruuvien kiinnittämiseen. On suositeltavaa käyttää kumipäällysteisiä kattomateriaaleja, jotka eivät salli veden virrata kiinnityselementin alle. Tässä menetelmässä on erittäin tärkeää kestää negatiivista refluksoitua gradienttia koko pituudelta. Alhaisen vuoroveden ei pitäisi ripustaa ilmassa, varmista, että se lepää pohjassa, estää sateen säröä tuulen ja särmän aikana, suosittelemme käyttämään vaahtoa epäsuoran ja pohjan välisessä raossa. Valitse vaahto, jolla on vähimmäisvaatimukset. Kun vaahtoa ja palautusjäähdytys on asennettu, varmista, että lataat raskaan esineen, vesipannun tai baarin. Ole varovainen, varmista, että kuorma ei laske eikä vahingoita ihmisten kuoleman tai haavoja. Jos valitset sivuraidetta tai muita etupaneeleja, varmista, että ne eivät ole hyllyn alla, on parempi jättää puoli senttiä, mikä säästää pinnoitteen altistumiselta paneelien reunille ja paneeleille itsestään kosteudelta, kondensoitumiselta ja jään muodostumiselta. alhainen vuorovesi.

Kuinka korjata kynnys seinälle?

2. Valukappaleen kiinnittäminen seinään - tämäntyyppisissä kiinnityksissä käytetään tapettikynää. Perforaattorin avulla reiät tehdään seinässä laskelmien mukaan ja työnnetään tapit. Metalli refluksoinnin ylempi hylly (kiinnittimen portti) kiinnitetään nauloilla, jotka työnnetään napaleihin.

Kun asennetaan tyhjennystulpan pohjalevy, on huomioitava, että jokaisen rakenteen yksityiskohdat on kiinnitettävä vähintään keskelle ja liitospisteille - tämä takaa kiinnityksen luotettavuuden. Alhaisen vuoroveden ei pitäisi ripustaa ilmassa, varmista, että se lepää pohjalla, estää särön säröä tuulen aikana ja särkyä sateen aikana. Suosittelemme, että käytät vaahtoa epäsuoran ja pohjan väliseen rakoon. Valitse vaahto, jolla on vähimmäisvaatimukset. Levitä vaahtoa ja asenna kaato huolellisesti kuormittamalla se raskaalla kappaleella, vesipannulla tai baarilla. Ole varovainen, varmista, että kuorma ei laske eikä vahingoita epämuodostumia tai satuta ihmisiä, jotka kulkevat. Jos valitset sivuraidetta tai muita etupaneeleja, varmista, että ne eivät ole hyllyn alla, on parempi jättää puoli senttiä, mikä säästää pinnoitteen altistumiselta paneelien reunille ja paneeleille itsestään kosteudelta, kondensoitumiselta ja jään muodostumiselta. alhainen vuorovesi.

Kuinka yhdistää ebb: n toisiinsa?

Kahden osan tulevan valun oikea kytkentä takaa koko rakenteen luotettavuuden.

Yhdiste vuorovesi limittäin

Helpoin tapa liittää ylivuotot päällekkäisyydeltä (päällekkäisyyden leveys on oltava vähintään 3 cm) käyttäen tiivistysainetta, joka rasvaa liitosta. Joissakin tapauksissa liitoksissa käytetään lisää jäykkyydensäätöjä. Tällä menetelmällä on etulyöntiasema linssiliitoksesta, sillä kun lämpötila laskee, ebb ei tule epämuodosta johtuen tiivisteestä, joka on termisen akselin rooli. Tämä menetelmä on erityisen tärkeä, kun se kattaa suuret alueet, joilla on epätasaisuuksia (seisovat, litteät katot, paviljongit), mikä vähentää huomattavasti asennusaikaa.

Liitäntä on lukittu

Toinen menetelmä Ebbin (taitosulkeuma) lukitusliitäntä on hankalampi, mutta samalla luotettavin. On olemassa useita vaihtoehtoja saumaliitosten otlivov. Yleisin vaihtoehto on yksittäinen taipuva taittuminen seuraavasti:

Tällainen yhdiste ei anna kosteutta jopa ilman tiivisteainetta, mikä säästää rahaa refluksoinnin aikana.

Ebb-liitokset hihnalla

Tätä menetelmää käytetään useimmiten silloin kun on tarpeen sulkea suuri alue vuorovedellä, mutta päällekkäisyyksien yhdistämismenetelmä ei ole sallittua korkeiden eristysurien kestävyyden vuoksi. Tämän menetelmän etuna on se, että asennusnopeus on suurempi kuin taivutetun lukon yhdistämisen menetelmä ja laatu ja ulkonäkö ovat parempia kuin liitoksen yhdistämisen menetelmä, jossa päällekkäisyys ja liitäntäpalkki ovat jäähdytyselementin rooli, mikä mahdollistaa vapaan leviämisen kuumalla päivällä ja kallistuminen talvella. Liuskojen käyttö lisätuotteena lisää kuitenkin tämän viimeistelyvaiheen kustannuksia.

Kuinka yhdistää ebb nurkissa?

Corner-telakointi on vaikein työvaihe, jossa monet kokemattomia asentajia poltettiin. Refluxin yhdistämiseen voit käyttää 4 vaihtoehtoa.

Ensimmäinen vaihtoehto- yhdistää vuoren kulma hihnan avulla kuten yllä olevassa kuvassa on esitetty. Tämä kytkentätapa on valmistettu tuotannossa, paikka on vain kaiken yhdistämiseksi.

Toinen vaihtoehto - jos ulosvirtauskulma muodostuu kahdesta osasta, tässä tapauksessa käytetään niittejä.

1. Molemmat nauhat on leikattu 45 ° kulmassa etummaisesta mutkasta kohti kiinnitysporttia. TÄRKEÄÄ - Jokaiselle hyllylle jää jäljelle 2-3 cm: n lisäys - päälle muodostuu päällekkäisyys;

2. Levyt on asennettu paikoilleen ja lisäys tuodaan liitoksen sisäpuolelle;

3. Ebb on kytketty niiteillä, jotka varustavat varastosta;

4. Kiinnitys on huolellisesti päällystetty tiivisteellä.

Kolmas vaihtoehto - refluksointiliitokset seisovan sauman sauman avulla (refluksoiden lukitusliitäntä) - tämä menetelmä on monimutkaisempi mutta paljon luotettavampi. Tosi, sen käyttö vaatii erikoislaitteita ja tietynlaista tinanvalmistusta.

Kuinka asentaa visiiri (ulosvirtaus) parvekkeelle?

Aluksi valmistelemme tarvittavat työkalut visiirin (laskuveden) asentamiseksi parvekkeelle. Tarvitsemme vasaraporaa, vaahtomuovia tai vaahtoa, jossa on putki, vasara, metalliset leikkurit ja ruuvimeisseli.

 1. Merkitse visiirin kiinnityspaikka (ulosvirtaus) ankkureilla ja porausreikiillä.
 2. Käytämme kaiteen yläseinän reunaan 0,5 cm leveitä tiivisteitä. Käytä vain bitumipohjaista kattotiiliä näihin tarkoituksiin.
 3. Soveltamme alhaisen veden kattoon ja kiinnitämme sen ankkureilla
 4. Kiinnitä täyttöruuvi ruuveilla puristuslevyllä, jossa on kumitiiviste tai kattoruuvi ikkunan runkoon
 5. Zapenevaem tilaa ebb ja kehys asennus vaahto. Käytä vaahtoa minimaalisella laajentamisella.
 6. Parveke-asennus on valmis.

Oikeat valukappaleiden asennus omalla kädellä

Mitä vaaditaan?

Jos et ole suunnitellut talon suojaelementtejä, pian saostuminen tekee omat muutokset ulkonäkseen. Kosteus tunkeutuu pienimpiin rakenteen aukkoihin, rikkoo niiden eheyttä ja voimaa, ja jäädyttäminen voi johtaa halkeamien muodostumiseen. Erityisesti vaikuttaa rakennuksen ulkonevat osat: ikkuna-aukot, jalustat, kivi-aidat.

Riippuen sukkulamallin leviämisen leveydestä voi olla 50-400 mm.

Paras suojelu epäsuotuisilta sääolosuhteilta on perusteellinen vedenpitävyys ja pakollinen käyttö.

Alhaisen veden asentaminen säätiön kellarikerrokseen on talon ulkopinnan loppuun saattaminen.

Pohjakerroksen paksuus on pääsääntöisesti suurempi kuin seinämän paksuus, mikä johtuu sen lisääntyneestä kuormituksesta.

Valukappaleet on valmistettu erilaisista materiaaleista. On keraaminen, betoni, muovi, metalli. Asennuskustannukset ovat pienet, mutta voit asentaa ne itse, koska tämä menettely on melko yksinkertainen eikä vaadi erityisiä tietoja ja taitoja.

Asennusta varten on tarpeen valmistaa seuraavat materiaalit ja työkalut:

Sorkkityypit: ulkonevat, samassa tasossa ja zapadayuschy.

 • vuorovesi;
 • tracer-liitu;
 • asennus vaahto;
 • kitti tai tiiviste;
 • metallirunko tai metalliset leikkurit;
 • vasara;
 • pihdit;
 • kumi tai puinen mörnäs;
 • vedenpinnan taso;
 • pora- tai vasarapora (tiiliseinät);
 • kiipeilyjohto;
 • pistokkeet;
 • suluissa.

Nykyaikaiset rakennusmarkkinat tarjoavat erilaisia ​​värejä. Oikean värin valinta voi parantaa talon julkisivun ulkonäköä. Kuparista tai galvanoidusta teräksestä saatavia tuotteita on eniten saatavana, muovinen versio maksaa hieman enemmän.

Kun ostat, on kiinnitettävä erityistä huomiota niiden kokoon, varsinkin jos talon julkisivu on valmistettu laattoista tai luonnonkivestä, koska kosteuden jatkuvan altistumisen vuoksi nämä materiaalit voivat tulla käyttökelvottomiksi ja pudota.

Ruuvipilareiden korkin muoto.

Ebbillä on kiinnitysraaja, joka on suunniteltu kiinnitettäväksi seinään, hyllylle, joka on asetettu kulmaan paremman vesivirran saavuttamiseksi sekä etualuetta, joka ohjaa virtaavaa vettä. Hyllyn mitat ovat erilaiset: 50 - 400 mm.

Ebb ei voi ostaa ja tehdä niitä omilla käsillänne, koska ei ole mitään vaikeaa. Levyt, joista ebb on tehty, leikataan halutun pituiseksi nauhaksi. Tämän jälkeen leikataan nauha sijoitetaan kulmaan ja sen avulla napataan se vasaralla mutkan oikeaan suuntaan. Materiaali on taivutettu kahdelta puolelta: sivuseinästä, joka tulee olemaan seinän vieressä, mutka on suunnattava ylöspäin ja pieni ja vastakkaisella puolella - taivutettu.

Asennus viemäriin pohjaan

Ennen asennusta sinun on tarkastettava huolellisesti talon seinät halkeamia, siruja ja muita vikoja varten. Paikkoja, joissa tällaisia ​​vikoja löytyy, on suljettava tiivisteellä tai kiteellä. Jos työtä suunnitellaan pohjan lämmittämiseksi, ne on tehtävä ennen asennuksen aloittamista.

Kaavion alhainen virtauslaite alustaan.

 1. Kiinnitys on suoritettu kellariin päin, ennen kuin seinät päin. Ennen asennusta tarkista, että ylärivi on taso tasolla. Suurten vääristymien vuoksi on toivottavaa tasoittaa ne hiekkasementtilaastilla, ja lisäksi on parannettava kaltevuus, on tehtävä rinteitä.
 2. Voit tehdä tämän käyttäen suojusta ja ruuvi valittua seinämää yhdellä kulmalla, kiinnitä johto, kohdista se tasolle ja kiinnitä se seinän toiseen kulmaan. Sementtilaastia valmistetaan 3 osaa hiekasta ja 1 osa sementtiä lisäämällä vettä. Liuoksen ei tulisi tyhjentää huovasta. Kiillotusreikien kiillotus suoritetaan vähintään 15 °: n kulmassa. Liuosta inkuboidaan useiden päivien ajan sementin asettamiseksi ja haihduttamalla ylimääräinen kosteus.
 3. Ebb-vuorovesit kiinnitetään joko suoraan seinään tai oppaisiin, joihin julkisivupäällyste liitetään edelleen, tässä tapauksessa, ennen kuin laitat uudet vuorovedet, on välttämätöntä tehdä valmistelutöitä ja asentaa oppaita.
 4. Paremman vedenpoiston vuoksi on välttämätöntä, että ulkonema työntyy vähintään 5 cm: n päähän korkin reunasta - huomioi tämä valinta. Valitessasi sävyä on suositeltavaa keskittyä värialueeseen, jossa koko rakennus on kehystetty. Tavallisesti tuotteet valitaan vastaamaan seinän seinää tai pohjaa, mutta joskus metalli- tai kontrastielementit antavat rakennukselle erityistä charmia.
 5. Ebb-tinaa kiinnitetään tapin kynsien seinään ja ruuvin oppaisiin. Toisen hihnan päällekkäisyyden on oltava vähintään 3 cm, kun taas päällekkäisyyden paikka on toivottava jäätymisvaimentimen puuttuessa. Voit myös tiivistää seinän liitokset ja laskuveden.
 6. Sisä- ja ulkokulmat leikataan valupalkin pituudesta ja kiinnitetään tavalliseen tapaan, jolloin kaikki nivelet ovat väistämättä silikonitiivisteitä.
 7. Leveä koukku kiinnitetään myös jalustaan ​​sulkeilla, muuten ne "kulkevat" tuulta.

Kun itse asentaminen on mahdollista, on tärkeää mitata tarkasti pohjan syvyys ja leveys siten, että tulevaisuus täyttää maksimaalisen päätehtävänsä - suojaa korkki kosteudelta. Asennettaessa koko rakennuksen ympärysmitta, on tarpeen säilyttää määritetty kaltevuus ja kiristää ruuvit teknisesti oikein.

Oikein asennettu ebb suojaa perusteellisesti kellarista veden sisääntuloa ja pidentää säätiön käyttöikää. Lisäksi ne estävät koriste-kipsin ja maalien levittämisen, joten valetut kappaleet ovat väistämättä välttämättömiä maalattua pohjaa varten.

Hyödyllisiä vinkkejä laskuveden asentamiseen

 • käytä ruuvien oikeaa kiinnitystä;
 • palautusjäähdytyksen pituus on enintään 5 m;
 • puuhallissa hirsirakenteessa on leikattava ura, johon kuuluu suora, välittömässä reunassa. Tässä tapauksessa tämä reuna ei tarvitse taipua;
 • Kiinnitä kaikki rakennustyöt tai korjaustyöt valmiiksi, jotta ne eivät pääse raskaille esineille.
 • valukappaleiden asennusta varten viimeistelyaineita varten, mittaukset olisi suoritettava julkisivujen sorvauksen jälkeen;
 • kun taivutat metalli-aihiota polymeeripinnoitteella, et saa koputtaa suojattomalle pinnalle. Vasaran alla on tarpeen laittaa kumi tai huopa "iskunvaimennin" iskujen vaikutuksen lieventämiseksi.

Ebbin asentaminen ei aiheuta paljon vaikeuksia eikä vie paljon aikaa. Näitä tuotteita ei pidä laiminlyödä, koska ne vaikuttavat merkittävästi säätiön monimutkaiseen suojeluun. Lisäksi, verrattuna talon jäljellä olevien osien järjestelyyn, ne ovat melko halpoja.

Ebbin asentaminen säätiön kellarille

Pohjan suojelemiseksi kastumiselta ulkonevan pohjan päälle, asennetaan ebb-virrat. Toisin kuin kattokaivoissa, näillä elementeillä ei ole pystysuoraa putkistoa, vaan ne tyhjenevät suoraan sokea alueelle. Polymeeriä, komposiittimateriaaleja, terästä, on suojattu kuumalla sinkillä, polymeerillä, maalilla ja lakalla.

Pohjaveden luokittelu

Kellarista päin katsottuna tämä rakenneosa työntyy usein ulkoseinien tasoa pitemmälle. Säätää pohjaosan, koriste-aineen, eristeen alapuolella olevan suojan, säiliö pysyy avoimena sademäärään, seinään virtaava vesi. Siksi tämän rakenneosan yläreuna on suojattava kostutukselta.

Ebbin muoto on nauha, jonka toinen reuna on taivutettu sisäänpäin seinään kiinnitettäessä, toinen ulospäin polkumyynnistä. Suurin vaikeus on kulmien kaverit:

 • materiaali on leikattava monimutkaisella kulmalla kahdessa tasossa
 • vältä halkeamia, joita ei voida sulkea

Julkisivun (tonttitalo, tiilien asettaminen) puuttuessa jalustan palautusjäähdytys kiinnitetään suoraan seinään mahdollisimman tiiviisti. Jos julkisivut on suunniteltu koristelemaan, lankku käynnistetään koriste-aineen alla, osittain piilossa. Alareuna voi roikkua pohjasta 2 - 3 cm, ei enempää.

Huomio: Jäykkään kiinnitykseen on kiinnitettävä hihna keskiosassa tai erikoiselementteinä. Muussa tapauksessa ilmassa väistämättä paisutetaan sen alla, baari aiheuttaa äänen, lopulta se katoaa.

Riippuen materiaalista ebb on:

 • Kupari - korkein hinta, ei sovellu kaikkiin julkisivuihin
 • Vinyyli - PVC on melko hauras kylmänä, tarvitset luotettavan kiinnityksen, tämä on budjettivaihtoehto, joka sopii erinomaisesti muoviin kellariin.
 • alumiini - korroosio, ilmakehänkestävyys, inertti aggressiivisille aineille, korkea hinta
 • teräs - galvanoitu on keskimääräinen resurssi, kohtuullinen hinta, peitetty polymeerikerroksella
 • betoni - käytetään pääasiassa hallinto-, toimisto-, julkisten rakennusten koristeluun

Elementtien pituutta kasvatetaan päällekkäisyydellä, jonka vähimmäiskoko on 10 cm. Muovisiin valukappaleisiin on lisäosia - ulkoisia / sisäisiä kulmia, mikä vähentää asennusaikaa ja lisää julkisivujen ulkotilojen taiteellista arvoa. Hyllyn vakioleveys on 5-20 cm, koska ikkunoiden rinteiden suunnittelussa käytetään samoja elementtejä. Tarvittaessa galvanoituja metallin polymeerimuutoksia voidaan tilata mistä tahansa koosta.

Huomio: Kalliiden materiaalien rajaus tehdään aina asiakkaan koon mukaan. Esimerkiksi vihreitä, mustia, patinoituja "havaialaisia" kuparia, joiden juoksumittari, leveys 30 cm, maksaa kehittäjille 2,5-6 tuhatta.

Alumiinimuutosten kulmissa olevat aukot suljetaan erityisillä elementeillä, jotka sopivat keskelle molempiin säleisiin. Tämä materiaali on helposti maalattavissa, laminoidut, hienostuneet muilla päällysteillä, joilla on korkea esteettinen käsitys.

Samankaltaisen kosteuden suojauksen perustusten lisäksi aita-socles edellyttävät, että pituus yleensä ylittää mökin ulkokehän monta kertaa. Kun peruskiven maalaus luonnonkivellä korjataan, betonivalut valitaan esteettisesti maadoitetuksi. Toisin kuin muiden materiaalien nauhat, ne ovat kolmion muotoisia, puolisuunnikkaan muotoisia, kiinnittyvät liuokseen, laattaliima.

Niiden mitat ovat huomattavasti pienemmät (pituus 39-60 cm), vastaavasti kalliorakenteella on pystysuoria saumoja, joita käsitellään vedenpitävällä lakalla ja kuorimisella. Hieman halvempi kupari maksaa klinkkerin valssiraidat, joilla on taattu korkea käyttöresurssi.

Tämä materiaali on hieman paksumpi kuin posliini, voi olla mitä tahansa muotoa, täysin inertti kemiallisille reagensseille, sademäärä, aurinko ultravioletti.

Asennus ebb

Kellarin pohjalevy valmistetaan teollisesti, mikä takaa jokaisen tuotteen samat mitat. Lisäksi pituuselementti oletusarvoisesti korvaa viivain. Tästä syystä lisäjohtimet asennuksen aikana eivät tavallisesti ulotu. Ensimmäinen lankku puristetaan tuuletetun julkisivun seinää tai kehystä vasten, johon paneelien asennus, sivuraide ei ole vielä alkanut. Seuraavassa on samassa linjassa sen kanssa päällekkäisyydet.

Huomio: Tekniikka mahdollistaa säätöjen pienempien virheiden korjaamisen: seinien litteyden puute, kellari, horisontaalinen 2-7 cm: n etäisyydellä. Ensimmäisessä tapauksessa tiivisteitä käytetään tukirakenteen / taivutetun osan välissä. Toisessa vaihtoehdossa ebb on yksinkertaisesti asetettu tasolle, niiden alapuolella oleva aukko on näkymätön

Valmistelutyöt

Ulkopuolisten seinien viimeistelyyn on useita vaihtoehtoja, joten kellarin asennuksen valmistelu on hieman erilainen:

 • märkä julkisivu - epäsäännöllisyyden poistaminen, vaakasuoran vaakasuoran jalkineen liottaminen liituun tai nokiin
 • seinää, jossa ei ole verhousta - tavallisesti lokit kalibroidusta lokista, piirrät vaakasuoran viivan samalla tavalla kuin edellinen versio
 • tuuletetut julkisivut - ruuvin telineet on asennettava, linja vedetään puuta tai sinkitystä profiilia vasten

Säätiön upotettu kellariosa ei tarvitse tällaista suojaa, koska ebb on rakenteellinen, viimeistelyaineisto, joka riippuu siitä oletusarvoisesti.

Huomio: Asennus tehdään kellariin päin ennen julkisivujen koristelua. Muussa tapauksessa on vaikea varmistaa ylemmän rajapinnan tiiviys, mutta lankku voi jo olla perusta.

Kulma-asennus

Nurkkaliitos tehdään lankun keskellä, se on rakennettu molemmille puolille sen jälkeen, kun se on kiinnitetty toimipaikkaan. Kahden kappaleen yhdistäminen nurkkaan on paljon vaikeampaa, se vaatii materiaalin tinantamista, juottamista. Ulomman kulman ulosvirtauskorkki leikataan seuraavasti:

 • merkintä oikean kulman hihnan sisällä
 • litteä leikkaus toisella puolella
 • toisaalta 1 - 2 cm
 • alempaa taivutettua osaa ei leikata
 • Ylimmän taivutetun hyllyn toiselle puolelle, joka on suunniteltu asennettavaksi seinään, sinun on jätettävä 3-4 cm

Jos jätät siirtymän leikkausviivasta molemmin puolin, voit tehdä taitetun yhteyden. Toinen ratkaisu perus refluksointikulman tiivistämiseksi on tekniikka:

 • 4-5 cm leveä kappale leikataan palkista
 • hieman taivutettu keskilinjan suuntaisesti
 • tämä elementti kattaa suoran leikkauksen jäljellä olevan rajan
 • toinen puoli on kiinnitetty niitteillä tai ruuvilla nurkkaan toisella puolella, toinen toisella puolella

Jotkut hirsimökit pyöristää kulmissa, sinun on lisäksi tehtävä puolipyöreitä leikkauksia yläosassa säleet. Muuten on mahdotonta liittää ne asennuspaikkaan - päällekkäisyydet häiritsevät.

Huomio: vinyylipäästöjä liitetään kulmiin samalla tavoin. Tarvittaessa tämän materiaalin aukko voidaan tiivistää silikonilla, tiivisteellä, akryylillä ja valita värin oikean värin.

Suorat osat

Kulmojen tekemisen jälkeen säleet asennetaan suorille osille, joiden päällekkäisyys on vähintään 10 cm. Tärkein vaikeus on useimmiten kaltevan pinnan puuttuminen, johon voit painaa kynän keskihyllyä. Tällä tavoin voidaan tehdä useita tapoja:

 • ratkaisu - sementti-hiekkalaastin resurssien lisäämiseksi lisätään nestemäistä lasia, joka antaa veden kestävyyden, rakenteellisen lujuuden
 • levy - leveyden tulisi vastata tai olla hieman pienempi kuin aallon vuorovesien hylly
 • polyuretaanivaahto - välittömästi ennen asennusta asennusreikien valmistuksen jälkeen ottaen huomioon vaahdon käyttöikä

Liuos levitetään pohjan yläpinnalle lohkolla, joka tasoitetaan haluttuun kulmaan. Lauta kiinnitetään tukipuihin tukijalosteilla (pohja tai seinä), kaltevuus kiinnitetään tiivisteiden asennukseen.

Pohjan sisäkammion täyttäminen vaahdolla on paras vaihtoehto kylmäsiltojen välttämiseksi. Liima-aine täyttää tilan kokonaan, paremman kiinnityksen ansiosta metallikulmat ja itsekierteittävät ruuvit liimataan pohjan alapinnalle, joka on tiukasti upotettu kuivattuun vaahtoon.

Huomio: Vaahdotettaessa on välttämätöntä jättää vapaata tilaa tangon alla ottaen huomioon aineen todellisen määrän lisääntyminen. Tämän jälkeen on tarpeen ladata koko pinta tasaisesti 3-4 kg: n kuormituksella, joka pystyy pysymään kaltevalla pinnalla. Suositeltava latausvaihe on 30 - 40 cm.

Talousarvion vaihtoehto on kiinnittää liuskat letkunkiristimillä pohjan kellariin. Tätä varten käytetään tavallisesti teräsnauhoja, joissa on taitettava, lukittava, jäykiste alareunassa. Yksi osa kannattimesta työnnetään siihen, toinen painetaan pohjaa vasten tukilevyillä, ankkurilla. Tämän jälkeen näiden suojaavien ja koristeellisten elementtien tuulikuormat eivät ole kauheita.

Kulmissa, rakennuksen tasoilla voi olla koristeellisia elementtejä, esimerkiksi neljänneksen edessä olevista tiilistä vapautuminen. Tällöin kulmaelementti on taivutettava muihin kokoluokkiin tai tilattava lisäksi. Suositeltava kiinnityspiste suorilla osuuksilla on 30 - 40 cm, kotitekoisen käsityöläisen harkinnan mukaan.

Saumojen tiivistys

Suhteiden enimmäismäärä on perinteisesti saavutettu julkisivuilla ilman koristeellisia koristeita. Tarvittaessa hirsihionta, kaivertaja, taltta voidaan tehdä pituussuuntainen ura hirsimökin kruunuissa hukuttamalla refluksoinnin asennushyllyä. Se on mahdotonta tehdä se tiiliseinillä - strobilla heikentää ulkoasun laatua. Siksi liitokset on tiivistetty silikonilla, akryylitiivisteaineilla, jotka ovat sekä väritön että sävytetty julkisivujen nauhan väriin.

Kiinteistöjen valintaan ja asentamiseen liittyvät suositukset auttavat säästämään rakennusbudjetin, jotta voidaan varmistaa julkisivujen tyyli ja muotoilu. Tarvittaessa voidaan tehdä jäljellä olevat metallilevyt, nauhat endova. On kuitenkin parempi käyttää teollisuustuotteita sopivasta materiaalista.