XPS TECHNONICOL CARBON X-lohkot eristetyille ruotsalaisille levyille myydään

TECHNONICOL-yhtiö on ylpeä voidessamme esitellä uuden tuoteyksikön, joka on jo myynnissä. Puhumme L-lohkojen perustuksista (kuten "eristetty ruotsalainen liesi" tai USP). L-lohkojen alla ymmärrä lisäpää ja kulmaelementit, jotka on suunniteltu eristettyyn ruotsalaiseen levyyn. Ne helpottavat merkittävästi ja nopeuttavat säätiön rakentamista - niillä ei ole enää tarvetta liimata lohkon elementtejä.

Lohkon kokoja ei ole "otettu katosta", vaan ne on valittu valmistettavien ja "käytännöllisten" valmistus- ja käyttömääräysten perusteella. Niiden pituus on 2360 mm. Tällaiset lohkot kuljetetaan ja sijoitetaan paikan päällä asianmukaisesti. Eli mikäli L-lohkoja käytetään "insulated Swedish stove" -tekniikassa, kokoonpanon aika pienenee huomattavasti. Lohkot asetetaan yksinkertaisesti tulevan pohjan kehälle, kiinnitetään yhteen ja kiinnitetään säätiön ulkopuolelle kahdessa tai kolmessa paikassa tukipylväiden avulla. Tällaisten lohkojen raaka-aineet ovat TECHNONICOL CARBON ECO SP -brändin (lohkojen pohja, sen paksuus on sata millimetriä) ja sementtipohjaisesta lastulevystä (DSP) ekstrudoitu polystyreenivaahto (XPS). Sen kerros: 1) tekee lohkon päätypinnan valmiiksi viimeistelyyn (jopa kivi, jopa laatta tai jotain muuta); 2) takaa lujittavan kerroksen esiintymisen lohkon rakenteessa, jonka jäykkyys kasvaa tämän vuoksi (mikä mahdollistaa kieltäytymisen tukemasta muottien ja muiden väliaikaisten puurakenteiden); 3) luotettavasti, kuten kilpi, suojaa XPS-laajennettua polystyreeniä suoralta auringonvalolta. Ja miksi juuri ekstrudointi polystyreeni CARBON ECO SP? Tosiasia on, että vain tämän merkin XPS-materiaalilla on kaikki tarvittavat lujuus- ja lämmöneristysominaisuudet. Niistä - puristuslujuus on 200 kPa 2% muodonmuutoksessa (tämän indikaattorin mukaan materiaali täyttää eurooppalaisen standardin vaatimukset) ja lämmönjohtavuus 0,029 W / (m * K) lämpötilassa (25 ± 5) Celsius-asteessa.

L-BLOKKEIDEN TUOTANTO JA MYYNTI

UWB: N PERUSTOIMINNAN (LÄMPÖTILAINEN RUOTSALA)

TOIMITUS MOSKOVAALASSA JA KAIKISSA VENÄJÄSSÄ

Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä selventämään yksityiskohtia.

L-lohkon ulkopinnalle liimattu ADL-levy mahdollistaa viimeistelyn yksinkertaisesti ja nopeasti. Laatoja, luonnollisia ja keinotekoisia kiviä voidaan liimata, muita viimeistelyaineita voidaan ruuvata ruuveilla.

L-lohkot on liitetty toisiinsa piikki-uran avulla ja tarvittaessa vaahdotettu asennusvaahdolla tai erityisellä vaahdotusliimalla. Voit ostaa sen kaikilla rakennusmarkkinoilla.

Jotta voit itse valita L-korttelien koon ja määrän, on tehtävä piirustuksia talosta tai säätiöstä.

Voit laskea likimääräisen L-lohkojen lukumäärän verkkosivuillamme.

Aseta talon ulkokulmat ja säätiön kehä.

Teemme sinulle entistä tarkemmat laskutoimitukset ja layout-piirustukset ilmaiseksi kun ostat L-korttelia.

Toimitus Moskovaan ja Moskovan alueeseen riippuu ostettujen tuotteiden määrästä ja etäisyydestä sivustollesi.

L-lohkot UHP-eristetyn Ruotsin levyn itsekiinnitykselle valmistetaan käyttämällä erikoistun polyuretaaniliiman liimausmenetelmää paineella. Ne liimataan yhteen laminoitujen XPS-levyjen kanssa, jotka suojaavat ulkoista pintaa (tulevan perustuksen kellari) ja ATSL (asbestisementtilaatta) liimattu polyuretaaniliimaa.

Valmistetaan pursotettua polystyreeni-vaahtoa URSA XPS NIII (pohja 100 mm paksu kaasusilikaatille, runko jne.) Ja TechnoNIKOL PROF 400 (pohja 100 mm paksu raskaasti kuormitetuille pohjalevyille).

L-lohkojen avulla pystyt itsenäisesti kokoamaan pysyvän muottien tulevasta lämpimästä säästäsi yhden tai kahden työpäivän aikana, mikä säästää aikaa ja rahaa.

TECHNONICOL CARBON ECO SP (ruotsalainen levy)

TECHNONICOL CARBON ECO SP (ruotsalainen levy)

Kuvaus:

"Eristetty ruotsalainen liesi" -tyyppi yhdistää sinänsä eristetyn monoliittisen pohjalevyn ja tietoliikenneverkon, johon kuuluu lattialämmitysjärjestelmä. Integroidulla lähestymistavalla päästään lyhyessä ajassa lämmitetty pohja sulautetuilla teknisillä järjestelmillä ja tasainen lattia, joka on valmis asennettavaksi laatoille, laminaatille tai muulle pinnoille.

Pohjarakenteen lämmittimessä käytetään ekstrudoitua polystyreeniä. TECHNONICOL CARBON ECO SP, joka ei absorboi vettä, ei turvota eikä kutistu, kemiallisesti kestävä eikä se ole murtuva. Suuri puristuslujuus sekä 10%: n että 2%: n lineaarisella muodonmuutoksella mahdollistaa tämän materiaalin käytön kuormitetuissa rakenteissa ja paksuuden stabiilisuuden varmistamisen kuormituksen aikana.

XPS TECHNONICOL CARBON ECO SP on ainoa erikoistunut tuote Venäjällä "eristetyn ruotsin liesi" -tyyppisen perustan järjestämiseksi. Suuri puristuslujuus ja alhainen lämmönjohtavuus aiheuttavat korkean materiaalin luotettavuutta perustettaessa tällaisia ​​perustuksia.

XPS TECHNONICOL CARBON ECO SP: n tuotannossa käytetään nanokokoisia hiilihiukkasia. Nano-hiili vähentää materiaalin lämmönjohtavuutta ja lisää sen lujuutta. Nanokarbonaattilevyjen kyllästymisen vuoksi XPS TECHNONICOL CARBON ECO hankkii tumman hopeasävyn ja on erittäin energiatehokas.

laajuus:

 • suositeltava käytettäväksi matalarakenteisissa rakenteissa ilman kellarijärjestelyä;
 • jota käytetään laajalti kehysrakennusten, höyrybetonisten talojen rakentamisessa, talojen kaistaleesta, jossa on myöhempi sisustus ja kaikki muut kevyet talot;
 • soveltuu rakennustyömaille, joilla on maaperätyyppiä: hiekka, hiekkasauma, lieju, savi, veteen kyllästyneet ja heikosti kantavat maaperät.

Ruotsin levyteknologian edut:

 1. Säätiön rakentaminen ja viestinnän tekeminen toteutetaan yhden teknologisen toiminnan aikana, mikä mahdollistaa rakennusajan lyhentämisen.
 2. Pohjalaatan pinta on valmis lattiaan.
 3. Säätiön alapuolella oleva eristyskerros luotettavasti suojaa lämpöhäviötä vastaan, mikä tarkoittaa talon lämmityksen kustannusten pienenemistä.
 4. Lämmitetyn levyn alle oleva maaperä ei jäätyä, mikä poistaa ongelmat maaperän karsimisesta.
 5. Tällaisen säätiön asettaminen mahdollistaa joko kokonaan luopuvan raskaista laitteista tai minimoi sen käytön kustannukset.

hyötyä:

 • yksinkertaisuus - rakentamiseen ei tarvita erikoislaitteita;
 • nopeus - 2-3 viikkoa rakenteiden pystyttämiseen, lämpövoimakkuus - pysyvän pinnan lämpötilan ylläpitäminen ulkoisten lämpövaikutusten aikana;
 • energiatehokkuus - XPS: n paksuus 20 cm: n käyttö mahdollistaa suuren energiatehokkuuden saavuttamisen;
 • vastus biologisesti aggressiivisissa ympäristöissä;
 • käyttöikä maaperässä on vähintään 40 vuotta.

Asennustekniikka

Tarkista kehittäjän luettelo: UWB-järjestelyn päävaiheet

Kellarimuutos "eristetty ruotsalainen liesi" toimii yhtenä yleisimmistä vaihtoehdoista yksityisissä asuntorakentamisessa. Säätiön järjestelyn tällainen muunnelma on erilainen valmistettavuus, maaperän turmion koskemattomuus, korkea konstruktiivinen nopeus ja myös 20-30% halvempaa halvempaa kuin muita säätiöitä.

Tällaisen säätiön käyttö mahdollistaa vankan perustan hankkimisen, mutta myös lämpimän lattian, jossa on valmis pintakäsittely pinnoituspäällysteiden valmistamiseen. Jäljellä on vain hankkia tarvittavat rakennusmateriaalit, palkata asiantuntijoita ja tutustua myös tarkistuslistaan, jotta voimme täysin hallita rakentamisprosessia.

Geologinen tutkimus

Kaikkien säätiöiden asettaminen edeltää sivuston geologian tutkimusta. Jos rakennustyö tehdään kallioisella maaperällä, ei tarvita UWB: tä, ja voit käyttää paljon kevyempää rakennetta, voit olla varma, että talosi ei ole epävakaalle. Jos rakentaminen tapahtuu vaikeissa maissa ja naapureiden nauhan perustukset ovat särkyneet parin vuoden käytön jälkeen, universaali ruotsalainen levy on paras ratkaisu.

Rakennusaikaa laskettaessa on välttämätöntä, että neljä pätevää työntekijää kestää noin kaksi viikkoa tällaisen säätiön perustamiseksi.

Kenttäkoulutus

Koko maaperän tai märän maaperän kerros poistetaan kokonaan, minkä jälkeen muodostuu hiekkalaatta keskihiekkasta. Rikkomisen käyttö tähän tarkoitukseen ei kykene antamaan käytännön etuja, paitsi työn kustannusten nousu.

Tyynyn muodostamisprosessissa sen paksuuden on oltava vähintään 400 mm, ja myös sen varmistamiseksi, että viimeistelty pinta on vaakatasossa. Tämän seurauksena rinteillä pölyn paksuus eri osissa ei välttämättä ole sama.

Tuleva pohjalevyn kehä ympäröi viemärijärjestelmää, ja pohja itseään peitetään geotekstiilillä ennen hiekkaa täyttämistä. Vaaditun luotettavuuden varmistamiseksi vaaditaan 150 mm: n limitys kiertyneen materiaalin liitoksissa. Itsensä täyttö toteutetaan kerroksittain, kun rakeistus tapahtuu 150 mm: n välein (kaatamalla, värähtelevillä levyillä).

Viestinnän asettaminen

Hiekkapohjaisessa tyynyssä kehitetyn järjestelmän mukaisesti viestintäputket asetetaan asettamalla kiinnitykset pintaan. Työn aikana on välttämätöntä varmistaa putkien kiinnittymisen luotettavuus varusteiden ja kiinnittimien avulla, jotta voidaan sulkea pois niiden mahdollinen siirtyminen betonin ja muiden UBP: n putoamisen aikana.

Tulevalla pohjalla muodostetaan roskien polkumyynti, jonka kerroksen korkeus on 100 mm. Murskattu kivi on suositeltavaa käyttää keskimmäistä fraktiota, jonka koko on 20-40 mm.

Pohjalevyn rakentaminen

Peruslevyn luominen on tärkein ja ratkaiseva vaihe, jonka laatu riippuu koko talon toiminnan jatkumisesta. Tässä on säätiön vahvuus ja sen kyky kestää luonnonvoimia.

Työn suorittamisessa vaaditaan paitsi betonilaatan muodostamista myös lämmitettäväksi suulakepuristetulla polystyreeni-vaahtomuovilla XPS. Eristysmahdollisuuksia on useita. Ensinnäkin on mahdollista muodostaa puinen muotti, ja etukäteen suorittaa lämpölevyt 100 mm paksu. Toiseksi voit käyttää erityistä kulmaliitintä, jonka avulla et voi käyttää puisia muottiosastoja. Kolmanneksi erityiset lohkot UWB: lle, joilla on L-muotoinen muoto.

On huomattava, että L-lohkojen ulkopinta on tehty sementtiä sitovista lastulevyistä, jotka suojaavat XPS: tä ultraviolettisäteilyn negatiivisilta vaikutuksilta. Samanaikaisesti pinta itse on täysin valmis jälkikäsittelyyn esimerkiksi tiilen tai kiven avulla. Tällaisten L-lohkojen haitta on kuljetuksen haitta.

Jos näiden osien kokoonpano suoritetaan suoraan rakennustyömaalla, tarvitset TechnoNIKOL: n ja liima-vaahdon tuottaman erityisen kulma-kiinnikkeen, joka toimii polystyreenivaahdolla. Tämä tekniikka on kätevä, koska se antaa sinun luopua puusta, mikä säästää huomattavasti säätiön järjestelyä ja materiaalikustannuksia.

Lämmöneristysjärjestelyissä XPS-levyjen paksuus on vähintään 100 mm. Samanaikaisesti peruslevyn koko pinnan peittävän ensimmäisen kerroksen jälkeen asetetaan XPS-eristyksen toinen kerros, mutta tällä kertaa vain paikoissa, joissa tulevaisuuden asuintilat tulevat.

Huomaa, että työn enimmäisnopeus on käytössä, jos XPS-eristyslevyjä käytetään L-muotoisella reunalla. Liitännän luotettavuus takaa yhden kappaleen suojaavan päällysteen muodostamisen, jolla ei ole kylmiä kulkureittejä, jotka toimivat heikoina pisteinä millä tahansa lämmöneristyssuojalla. XPS: n kahden kerroksen muotoilu huomioon ottaen suojauksen kokonaispaksuus on 200 mm, mikä on enemmän kuin riittävä vaihtoehto lämmön kertymiselle kylmissä talvissa.

Pohjan vahvistaminen

Vahvistetuilla vahvisteilla on oltava valmiita neliöosan rakenteita, jotka on koottu vahvikkeeksi, jonka paksuus on 12 mm. Tällaiset rakenteet on järjestetty pituussuunnassa, ja kiinnitys on ohut vahvistus (6-8 mm) 300 mm: n etäisyydellä.

On syytä palauttaa mieleen, että raudoituksen nippu on suoritettava erikseen, ja se on valmistettava valmiista elementeistä tulevan laatan sijasta. Tämä estää XPS-levyjen vaurion mahdollisen rakentamisen aikana.

Loput UWB: stä on vahvistettu 10 mm: n vahvuisella vahvikkeella, jossa on yksi rivi. Asennuskohta on 150 mm, kun taas niiden välinen vahvistus liittyy yhteisen verkon muodostumiseen. Pitkittäinen telakointi vaatii vähintään 240 mm: n elementtien päällekkäisyyden.

Huomaa, että alemman kerroksen ylimääräisen suojakerroksen antamiseksi asennusta tehdään PVC-kiinnikkeillä, jotka varmistavat, että rakennetta nostetaan 30 mm: llä estäen niiden suoran kosketuksen pohjan kanssa.

Lämmin lattiat

Lattialämmityksen järjestämiseen käytettävien putkien halkaisija on 16-20 mm. Tässä tapauksessa käytetään pienempää halkaisijaa tapauksissa, joissa luodun silmukan kokonaispituus ei ylitä 70 metriä. Jos sen pituus on pidempi, tarvitaan siirtyminen laajempiin putkiin.

Paikoissa, joissa seinien laakerirakenteet tulevat tulevaisuudessa, putket sijoitetaan erityisiin hihomiin, joiden pituus on noin 400-500 mm.

Samaan aikaan keräilijöiden asennus valmistellaan nykyisen asuntosuunnitelman mukaisesti. Tätä varten, oikeassa paikassa, vahvistusta porataan halkaisijaltaan 12 mm (2-4 sauvaa), joka vapautuu pinnalle 1,5 metriä. Kiinnityslevy kiinnitetään alustalle myöhempää asennusta varten. Paikoitusliitännät liitäntäputkien kanssa edellyttävät suojakuorien lisäämistä.

Lämpimän kerroksen muodon muodostumisen jälkeen sinun on täytettävä se vedellä ja suoritettava täydellinen testi. Jos vikoja ei ole ja lämmitetty lattia toimii normaalisti, se puristuu.

Täyttölevy

Valukappaleiden tekeminen betonivalua varten suoritetaan kaikkien valmistelevien töiden päätyttyä, mukaan luettuina päällysteiden rakentaminen, jotka mahdollistavat betonin toimittamisen suoraan munintapaikkaan.

Casting-prosessissa betonimassan jakautuminen tapahtuu lapiolla kiinnittämällä erityistä huomiota vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin, esimerkiksi vahvistusrakenteiden ja kulmissa. Tarvittavan tiheyden varmistamiseksi suoritetaan syvä värähtely, jolloin jäljelle jäänyt ilma johdetaan betonista.

On huomattava, että luodun betonipinnan vaaditun laadun varmistamiseksi koko konkreettisen sijoituspaikan tulisi olla yksi tunti.

Tapauksissa, joissa betonisointi suoritetaan useissa vaiheissa, joissa on merkittäviä keskeytyksiä, työn jatkaminen sallitaan siihen hetkeen asti, jolloin valettu osa ei ole saavuttanut voimakkuuttaan 1,5 MPa, ja pohja on välttämättä kostutettu vedellä ja sementtimaitolla.

Sokean alueen eristys

USP: n kohdalla on suositeltavaa tehdä pieni piiloalue ja suorittaa se lämmitetyssä versiossa. Tämä edellyttää:

Irrota maaperä lautasen kehän ympärillä (hedelmällinen kerros) ja luo sitten hiekkapyyhe pakollisella tampingilla. Kerroksen paksuus noin 100 mm tai enemmän. Tämän jälkeen XPS-levyt asetetaan tyynyyn, asetetaan tyhjennyskalvo, minkä jälkeen kaadetaan kerros kerrosta. Työn jatkaminen rajoitetaan omistajan valintaan. Tämä voi olla betonirakennus tai asentaminen päällystyslaatoille.

On syytä muistaa, että sokean alueen päätehtävä on veden poistaminen pohjasta, joten sen kaltevuuskulma on oltava vähintään 1,5 astetta alapäähän.

Kun kaikki työ on valmis, sinulla on luotettava säätiö, joka voi tehdä talon lämmintä ja mukavaa.

Tekniikan perustan UShP raskaan talon ilmastetun betonin alla.

18.05.2016

Mukana asennettava L-lohko. Valmistettu hiekkapohjaisen kokonaispinnan viimeistely. Aseta alla oleva 200 μm polyetyleenikerros estämään kapillaarista kosteuden imemistä pohjasta eristeeseen. Laita EPPS sisäisten laakerivälien pohjaan. Aloitettu asennus PSB PSB-S-35 (ensimmäinen kerros). Tuodut vahvistus- ja vahvistusverkot.

19.05.2016


Nykyään työ tehtiin kotona työskentelyn muodossa. Valmistetut lujitussidikkeet lujittavien jäykisteiden kiinnittämiseksi taivutuslaitteeseen.

20.05.2016


Päällystetyn polystyreenin alemman kerroksen valmiin ulkoasun. Viiste on leikattu pitkin L-lohkon pystysuoraa osaa ja ohjausprofiili on asennettu. Aloitettu vahvikelaakerin reunat.

05.21.2016


Laakerien reunojen vahvistaminen on melkein valmis.

05.23.2016


Valmiin styling styrofoam. Profiiloitu "kouru" tyhjennetään roskista puhaltaen ilmaa ja valmis jatkamaan työtä. Panssarikehyksen laakerivärejä nostetaan puristimiin, jolloin saadaan alla oleva suojaava kerros.

05.24.2016


Putkien asennus kuumalle ja kylmälle vedelle. Lattialaattojen vahvistuksen vahvistusverkko asetetaan. Lattialämmitysputkien asentamista on aloitettu.

05/25/2016 - 26/05/2016

Lattialämmitysputkien asennus on suoritettu loppuun; Lattian levyn ruudukko nostetaan puristimille. Putkien TP, GVS ja HVS nostot lasketaan liikkeelle.

05.27.2016


Saavutettu alanumero vahvistus pohjan kehän ympärillä ja sisäisten laakerivälien varrella. Tikkaiden asennusalueelle on asennettu lisävaruste. Betonirakennuksen majakat sijoitetaan betonimassaan.

05.28.2016


Asennettu lattialämmityksen kerääjä. Järjestelmä paineistetaan kaksinkertaisella käyttöpaineella.

05.29.2016

Betonisoidaan säätö, hiomalla pinta koneellisesti.

05.30.2016


Muottien purkaminen, L-lohkojen pystysuoran seinän kiinnittimien asentaminen betoniin, sokean alueen eristäminen, siistinä, työn loppuun saattaminen, työkalujen ja laitteiden poisto.

Eristetty Ruotsin liesi

Eristetyn ruotsalaisen levyn (USHP) rakentamisen rakennuspaikan erittely

Valitse hedelmällinen kerros parkkipaikan alla ja UShP. Käytämme minikaivukoneita, koska UWB vaatii laatan ehjän reunan ympärille, jotta vältetään sadeveden laatta

Hyvin hedelmällinen kerros valitaan syvennyksellä UWB: n ympärysalueen ympärillä pohjustuslaitteen laitteeseen. Dorocell t001

Rakennuksen laastari on vuorattu tiheällä geotekstiilillä, jotta vältetään inerttien materiaalien siirtyminen. Kuvassa näkyy vedenottoaukko, joka on jäätymisen syvyyden alapuolella.

Eristetyn ruotsalaisen levyn ylivuodonpoisto on rakennettu tasolle, jossa kaltevuus ylhäältä pisteestä ojaan

Kallistuskulman asettamisen jälkeen UWB-viemäröinti on täynnä roskaa ja peitetty geotekstiilillä

Kaadetaan eristetty ruotsalaisen lautan tyynyn kaataminen laitteisiin

Samanaikaisesti UWB-tyynyn kanssa asennamme septisen säiliön, tässä tapauksessa BioDec

USP-hiekkalaukun vuodot ja ramming

Machine for UShP-lohkojen valmistukseen dorocell t-001 mukaan

Pieni selitys L-lohkojen UShP asennuksesta

Valmistus lämpimän ruotsalaisen levyn L-lohkon alla diagonaalisella leikkauksella dorosellin T-001 mukaan

Prosessi liimaamalla sementti liuskaa ekstrudoitu polystyreeni vaahto alla L-block UShP. Lisäksi arkit kiinnitetään vaahtomuovilla muoviruuveilla. Sementti liuska toimii suojana hiiriä vastaan ​​ja karkea pinta päällykseen

Kolmipisteinen maasilmukka UShP: ssä syvyyteen 2 metriä

Keräämme UWB: n mukaan viemärit ja uppoudu hiekkaan. Oikea putki on veden hätätilanteessa tekniseen huoneeseen ja vastaanottimeen veden tyhjentämiseksi epäsuoran lämmityksen säiliöstä.

Valmis L-lohkot UShP, odottaa liiman polymerointia

Pyyhkäistään ja rypytetään tyyny lämpimän ruotsalaisen levyn alle, jossa kehysrakennuksen upotettu jätevesi

Laitamme L-korttelia UWB-kehysrakenteen alapuolelle, pohjan korkeus 30 cm.

Kulma L-lohko eristetty ruotsalainen levy

Epäsuoran lämmitysastian asennuspaikka UWB-kehysrakennuksessa. Merkittävä paino 1000 kg päätettiin käyttää ekstrudoitua polystyreenivaahtoa ja hylätä toinen vaahtokerros betonin hyväksi

Suulakepuristettu polystyreeni-vaahto UBP-kylkiluissa ulkoseinien ja kehysrakennuksen sisäseinien seinien alla.

Sähkökaapeleita UShP: n kautta sähköpaneelin alueelle kehyksen teknisessä huoneessa, sis. maadoitettuja silmukoita

Saamme kaapeleita eristämällä UBP. Kaikki vaahdon liitokset vaahdotetaan kylmäsillan välttämiseksi

Kalvo asetetaan UWB: n ensimmäiselle kerrokselle

Kiinnitämme 12 liitintä eristetyn ruotsalaisen levyn kylkiluita varten. Nämä paikat kohtaavat kehysrakennuksen tukiseinät

Aseta toinen kerros USP-vaahtoa Dorocell T-001: n mukaisesti

Asennamme eristetyn ruotsalaisen levyn lämmöneristetyn lattian. Lämmitetyn lattian ääriviivat ovat suunnilleen yhtä suuret kuin pituus, jotta vältettäisiin lämpötilaero lämpöpatterin talon eri alueilla. Ristisilloitetusta polyeteenistä valmistettu putki on kiinnitetty kiinnikkeillä, joissa on erityiset kiinnikkeet

USP-laatta ja kuisti lattia lämmitetty valmiiksi betonille

Pneumaattiset testit UShP: n lämpöeristetystä lattiasta. Betoni asetetaan putkeen paineen alla ja 100% luottamus putken eheyteen

Kaikki viemärin UWB: n päätelmät on pakattu 160 viemäriputkistoon ja peitetty kansiin

Valmis betonin asettamiseen USHP: ssä 100%

Tasoitettu betoni UShP: ssä. Odotamme kovien välivaiheiden käsittelyä ja jauhamista ylemmän kerroksen viimeistelyyn kehysrakennuksessa

UWB: n urautumisen toinen vaihe hiomakoneen hiontapäiden alla. Asennusbetonista läpäissyt 6 tuntia

Valmis USP poistettu muotti. 2 viikon kuluttua rakennamme 2-kerroksisen kakrkasny talon http://nordheat.ru/our_projects/project1.php

Poraa reikiä kylmän terassin alla. Taloudellisista syistä päätettiin tehdä säätiö tylsistyneillä paaluilla ja sitoa terassin kehys UBP: llä pulttiliitoksella

Poraus on hidas, savi on poistettava teristä

Rei'itetyt paalut porataan yli 1,5 metrin syvyyteen

2 metrin pituinen sementtiputki asennetaan reikään ja ripotellaan kiviin. Seuraavaksi kehysrakennuksen terassin ala on peitetty hiekalla.

Kiinnitetyn paalun sidotun vahvistuksen häkki on USP

Monoliittinen ruotsalainen levy - avaimet käteen -hinta

Yhtiömme on rakentanut lämpimän pohjan ruotsalaiselle levykeasemalle yli viiden vuoden ajan. Suuri määrä suuria kehittäjiä ja yksilöitä suosittelee. Voit tilata piispan ja Leningradin alueen eristetyn ruotsalaisen levyn säätiön ottamalla yhteyttä näihin yhteystietoihin - kaikkien teknisten kysymysten alustava kuuleminen on ilmaista.

Tämä muotoilu, joka perustuu betoniin, jossa on kova vahvike. Pohja on tehty koko rakennusalueelle. Asiantuntijat suosittelevat perustaa hiekkalaatikkoon, jossa on viemärijärjestelmä.

Levyrakenteiden katsotaan olevan optimaalisia hinnan ja laadun kannalta, erinomaiset asuinrakennusten rakentamiselle, eivätkä pelkää pudotusta ja vetisiä maaperä (vaikka huomattavaa syvyystään). Kaikki viestinnät (mukaan lukien viemäriverkot) on integroitu lämmitetyn pohjan ruotsalaiseen levyyn.

Lämmitetyn ruotsalaisen levyn (UShP) edut:

 • Rakennusteknologia tarjoaa mahdollisuuden työskennellä missä tahansa maaperässä.
 • Soveltuu rakennusten rakentamiseen mistä tahansa materiaalista.
 • Energiansäästötekniikkaa käytetään. korkea energiatehokas säätiö.
 • Ei ole "kylmiä siltoja". Talon lämmittämisen kustannusten vähentäminen.
 • Lyhyt toimitusaika (2 viikkoa). Saat säätiön valmiilla lattialämmitysjärjestelmillä.
 • Tällaisen säätiön laite sisältää jo kaiken teknisen viestinnän asettelun ja täydellisen lattialämmitysjärjestelmän.
 • UWB: n pinta on valmis viimeistelyyn. Pohja jauhetaan betonin kaatamisen jälkeen, joten pinta on valmis viimeistelemään lattia.

Päätelmä: USP-säätiön kohtuullinen hinta. Verrattuna muihin tyyppisiin säätiöihin saat: täydelliset sähkötyöt, täydellinen lämmitysjärjestelmä, valmiin pinnan viimeistely, energiatehokas säätiö ja tuotantoajan lyhentäminen. Saat valmiin tuotteen, joka on edullisempi kuin monoliittinen levy, jota on hienostettava ja käytettävä sille paljon rahaa.

Se on keskeinen rooli rakennuksen kestävyydessä ja turvallisuudessa. Se vastaa maaperän paineenkorjausten tasaisesta jakautumisesta, estää muodonmuutoksen ja rakenteen vaurioitumisen. Työn laatuun liittyy tiukkoja vaatimuksia. Jos arvostat ammattimaista lähestymistapaa edulliseen hintaan, ota yhteyttä yritykseemme.

UShP: n rakentamisen vaiheet:

 • Sivuston suunnittelu, rakennuspaikan merkitseminen.
 • Kaivaminen kaivosta (300-400 mm riippuen maaperätyypistä).
 • Laitteen tyhjennysjärjestelmä säätiön kehän ympärillä (tarvittaessa).
 • Hiekkakivetyyppisen kynän tyynyn (300-400mm) valmistus kerroksittain kerrallaan puristamalla vibrobroimalla.
 • Asennus zakldanykhpod viemäröinti, vesi ja sähkö.
 • EPPS: n pohjakerroksen asettaminen ja L-lohkojen muottien asettaminen.
 • Lämmitä sokea alue.
 • Neulomalla vahvikekoko alapinnan ja vahvistuslevyn reunoihin.
 • Lattialämmityksen putkiston asennus ja keräilyryhmän asennus.
 • Betoni, B22,5M300, betonipumpun syöttö. Seula seos värähtelijällä.
 • Hionta betonipintaan trowelsillä.

Vapauta itsesi ongelmista - soita meille tänään.

L-korttelin salissa

Olemme rakentaneet USP: tä vuodesta 2009, ja monet asiakkaat esittävät kysymyksiä siitä, kuinka rakentaa USHP niin, että pohja on vähintään 600-700mm ja jopa korkeampi. On käynyt ilmi, että on mahdollista rakentaa tällainen UWB, vain hieman eri teknologialla. Teknologiaa ei keksinyt meiltä, ​​vaan kaikki samat älykkäät ruotsalaiset, ja kutsuttiin sitä SUPERGRUND (Supergrund). Hän on syntynyt UWB-tekniikasta.

Kerromme, mikä ero klassisen UWB: n ja Supergrudin välillä on tai kuten ihmiset usein kutsutaan, UWB 2.0

Meidän artikkelissamme käytämme materiaaleja alkuperäisestä lähteestä, ruotsalaiset kollegat.

Mikä on Supergrund (Supergrund) ja mitkä ovat sen edut ja haitat.

Kuvassa näkyy Supergrund-laatan leikkaus runko-osiin:

Ruotsin Supergrundin kaivos (Supergrud)

Mikä on tärkein ero UWB: n ja Supergrundin välillä? Supergrundissa kellarissa oleva laakeroitu nauhaosa erotetaan lattialevystä (lattia) lämpimällä lattialla polystyreeni-vaahdolla (lämpösuoja).

Pääkerros, jossa lämpöpaneeli voidaan asentaa vesilämmitteisestä lattiasta, ja kantovälineet ovat erillisiä ja itsenäisiä elementtejä.

Ie Supergrund (Supergrud) on yhdistetty eristetty MLF ja lattiat maan päällä, mutta se on toteutettu nykyaikaisissa materiaaleissa ja energiatehokkaammin.

Näyttäisi olevan hieman eroja klassisesta UWB: stä ja UFP: stä (eristetty suomalainen liesi). Itse asiassa nämä näennäisesti pienet erot antavat Supergrudille etuja niille.

Ensimmäinen etu Tämä on nauhan ja solmun hyvin erillinen versio

koska nauhaosa toimii tukipohjana, sitten voit rakentaa melkein koko talon ja tehdä sen jälkeen vain uunin. Ja tämä on valtava plus. koska lattia voidaan tehdä puolikuivaisella tavalla, esimerkiksi puutalolle on pakollista (ei sisällä märkiä prosesseja talossa). Myös puolikuiva pinta on paljon pehmeämpää kuin UShP: n betonipinta.

Ei kuormitusta, joka vaikuttaa levyn murtumiseen UShP: ssä. Näin ollen voit käyttää vähemmän vahvistusta. Mutta pakollinen yhteys siteen ja nauhan välillä. Ne voivat olla lasikuituvahvisteisia. Liitännät tarvitaan suojaamaan kantotauhan putoamasta päälevystä.

Suunnittelijat laskevat säätiön laakeriosuuden tavallisena nauhana ja niitä voidaan käyttää raskaita taloja varten, joilla on vastaava kuorma XPS: n alemmalla kerroksella.

Ruotsalaiset kollegat uskovat, että operaattorin ja muiden kuin kantaja-alueiden välisen kuilun vuoksi Supergrud on luotettavampi ratkaisu.

Monta kertaa asiakkaamme ovat pyytäneet meitä:

-"Ja mikä on ylläpidettävyys UWB: ssä?"

Vastaamme siihen, että UWB ei yleensä vaadi korjausta, mutta teoriassa on vielä tarpeen korjata joitain elementtejä, ja Supergrudin tapauksessa tämä on paljon helpompaa, koska tukirakenteet pysyvät ennallaan.

Korkea kuorma ja kaikki maaperä

Raskaille taloille on mahdollista tehdä tukikanta, on mahdollista lisätä paaluja vaikeisiin maaperään, on mahdollista käyttää paaluja TISE

Lisää suurinta kuormitusta huomattavasti lisäämällä tukipukki tai jalka kantoaallon Supergrudin alla.

Maaperän pinnalla on mahdollista käyttää paikoillaan etukäteen sijoitettuja paalujen sijaan. Joka tapauksessa on tarpeen tehdä geologisia tutkimuksia tontti rakennuksen lohkosta, jotta voidaan oikein laskea säätiön kuormituskykyä.

Mahdollisuus asentaa haluttu korkeus

Ensinnäkin nauha täytetään halutulla korkeudella, ja sitten suoritetaan täyttö ja levitys lattialämmityksellä polystyreenivaahdolla. Korkean pohjan rakentaminen on kiistaton, jos on tarpeen varustaa energiatehokas säätiö, jossa on lämmitettyjä lattioita suurella kaltevalla alueella.

Parempi energiatehokkuus Supergrund (kuin klassinen UWB)

Klassisen UWB: n ja Supergrudin vertailu lämmönsiirron avulla voidaan nähdä termogrammeissa

Ruotsin dokumentaatio sisältää termogrammeja, mistä seuraa, että Supergrudin energiatehokkuus on suurempi kuin perinteisen UWB: n energiatehokkuus. Koska lämpimän lattian massiivisten laakerirenkaiden järjestelmä ei ole tarpeen lämmittää, se on lähellä ympäristöä.

Kiinteistöä ei ole kiireellisesti viimeisteltävä

Supergrundissa (Supergrud) betoniasennuksen jälkeen ulompi muotti on irrotettava (esimerkiksi laminoitu vaneri). Tuloksena saat betonipohjan, joka on sitten valmis esimerkiksi luonnonkivellä, jota on vaikea tehdä klassisessa UWB: ssä. Klassisessa UWB: ssä tarvitaan ulkopuolisen vaahdon viimeistely, ja yritys tekee sen L-lohkojen tuotantovaiheessa (ATSL liimattu polyuretaaniliimalla).

esimerkki siitä, mitä Supergrund näyttää muotoilun purkamisen jälkeen

Classic Supergrund

Supergrundin (Supergrud) kustannukset, jotka ovat verrattavissa klassiseen UWB: hen

Pohjan pohjan korkeuden mukaan Supergrudin kellari ei käytännössä ole erilainen kuin perinteinen UWB. Loppujen lopuksi, jos tarkastelemme järjestelmää jo alusta lähtien, ymmärrätte, että koko ero on vain yksi ylimääräinen muottiraja, joka kokonaiskustannuksissa vie hyvin pienen prosenttiosuuden.

Hyödyt Supergrund tai UShP 2.0

Kaikilla asioilla maailmalla on haittapuolet, eikä Supergrud ole myös poikkeus, mutta ei niin monta.

Heikko paikka Supergrund (Supergrud - laajennettu polystyreeni perustuksen teipin osassa. Tosiasia on, että toisin kuin klassinen UWB, jossa tukireuna voi olla 450-600 mm, yksinkertaisimmassa Supergrundissa 200-250 mm: n nauhan leveydellä, Tukirakenteiden välittämät perusteet ovat huomattavasti korkeammat ja ne tulisi jakaa. Kun käytetään EPPS: n pohjassa olevaa TechnoNIKOL UWP-tasoa, 200 mm: n laajuisen nauhan maksimikuorma on noin 2,4 tonnia nauhaa metriä kohden, joten Supergrund on vaativampi ETU kuormien per metri seinät kuin UWB, jossa 99% näitä tarkistuksia ei tehdä lainkaan.

Joka tapauksessa teemme laskelmia säätiön ja säätiön vahvuudesta käyttäen erikoistuneita ohjelmistoja ja suunnittelijoiden tietämystä.

Jos haluat jakaa suuria kuormia, voit käyttää järjestelmää jalansijaa pitkin samalla, kun pohjassa on suuria kuormia.

Täällä ovat ehkä kaikki tärkeimmät haitat, ja loput ovat vain etuja.

Vertailu: UWB, Suomen UFD-säätiö, Supergrund

Lopussa on pieni pöytä, jossa tarkastelemme näitä kolmea tärkeintä nykyaikaista perustyyppiä eri tekijöille. Merkille - luettelo, jossa on kommentteja kohteista.

Eristetty ruotsalainen levy perustuksen alla (UShP) TECHNONICOL CARBON ECO SP 100x580x2360mm (puristuslujuus 400kPa) 4kpl / 5,4752m2 / 0,54752m3 / pakkaus. Alhaiset hinnat! Soita meille!

XPS TECHNONICOL CARBON ECO SP on erikoistunut ekstrudoitua polystyreeni-vaahtoa, jota käytetään "ruotsalaisen levyn" rakentamiseen sivuelementeille ja pääeristeille.

Kuvaus:

"Eristetty ruotsalainen liesi" -tyyppi yhdistää sinänsä eristetyn monoliittisen pohjalevyn ja tietoliikenneverkon, johon kuuluu lattialämmitysjärjestelmä. Integroidulla lähestymistavalla päästään lyhyessä ajassa lämmitetty pohja sulautetuilla teknisillä järjestelmillä ja tasainen lattia, joka on valmis asennettavaksi laatoille, laminaatille tai muulle pinnoille.

Pohjarakenteen lämmittimessä käytetään ekstrudoitua polystyreeniä. TECHNONICOL CARBON ECO SP, joka ei absorboi vettä, ei turvota eikä kutistu, kemiallisesti kestävä eikä se ole murtuva. Suuri puristuslujuus sekä 10% että 2% puristuksella mahdollistaa tämän materiaalin käytön kuormitetuissa rakenteissa ja paksuuden stabiilisuuden varmistamiseksi kuormitettuna.

XPS TECHNONICOL CARBON ECO SP on ainoa erikoistunut tuote Venäjällä "eristetyn ruotsin liesi" -tyyppisen perustan järjestämiseksi. Suuri puristuslujuus 2%: n puristuksella ja alhainen lämmönjohtavuus määräävät materiaalin suuren suosion, kun tällaisia ​​perustuksia luodaan.

XPS TECHNONICOL CARBON ECO SP: n tuotannossa käytetään nanokokoisia hiilihiukkasia. Nano-hiili vähentää materiaalin lämmönjohtavuutta ja lisää sen lujuutta. Nanokarbonaattilevyjen kyllästymisen vuoksi XPS TECHNONICOL CARBON ECO hankkii tumman hopeasävyn ja on erittäin energiatehokas.

laajuus:

 • Se on suositeltavaa käyttää matalarakenteisissa rakenteissa ilman kellarijärjestelyjä.
 • Sitä käytetään laajalti runkorakenteiden, hiilihapotettujen talojen, puutalojen rakentamisessa, myöhemmässä sisustuksessa ja minkä tahansa muun tyyppisissä kevytrakennuksissa.
 • Se on kätevää rakennustyömailla, joiden tyyppinen maaperä on: hiekka, hiekkasauma, huopa, savi, veteen kyllästyneet ja heikosti kantavat maaperät.
Suunnitella ja rakentaa matala-laatat, kuten eristetty ruotsalainen liesi
Ohjeet teknologian perustuksen rakentamiseen Eristetty Ruotsin liesi

Miksi ostaa USP kannattavaksi myymälämme?

TechnoNIKOL CARBON ECO SP 100mm: n lämmitetyllä ruotsalaisella keittokompressorilla hinta on ilmoitettu sisältäen 18%: n arvonlisäveron, mikä tarkoittaa, että jos käytät arvonlisäveroa, sinun kannattaa ostaa lämmitetty ruotsalainen TechnoNIKOL-uuni Moskovasta 18%! (ne otetaan huomioon arvonlisäveroa palautettaessa).

Osta kiekkohiiva TechnoNIKOL CARBON ECO 100mm toimituskulut.

Verkkokauppa SnabMsk-eristetty ruotsalainen liesi TechnoNIKOL CARBON ECO SP 100mm (USHP) ostaa kilpailukykyisillä hinnoilla ja nopealla toimitusmaksulla Moskovassa ja Moskovan alueella, ja voit myös tilata meiltä kuljetusyrityksille lähettämisen Venäjän muille alueille.

Moskovan arvioidut toimituskulut lasketaan välittömästi, kun tilaat tilauksen verkkokaupan koriin. Toimittaja laskee toimitusmäärän kokonaisuudessaan tilauksen käsittelyssä.

Ja myös meidän kanssamme löydät kaikki tarvittavat rakennusmateriaalit korjaamiseen tai rakentamiseen.

USP Foundation: rakennustekniikka

Rakentaminen ei pysähdy. Valmistajat pyrkivät tuottamaan kehittyneitä materiaaleja ja tarjoamaan uusia tekniikoita, joiden ansiosta ei ole mahdollista pelkästään alentaa rakennuskustannuksia vaan myös parantaa lopputuotteen teknistä suorituskykyä. Yksi viimeisimmistä kehityksestä, joka on peräisin Ruotsista, on USP-säätiö - yksityisen talon tai kaksikerroksisen mökin säätiön taloudellinen ja nopea rakentaminen.

Monoliittinen pohja insulated Swedish stove - erinomainen vaihtoehto perinteiselle laatoitettu säätiö

Laattojen pohjan tyypit, niiden ominaisuudet

Tällä hetkellä on olemassa kolmen tyyppisiä laattojen perustuksia, joista jokaisella on omat erottuva piirre. Perinteinen on venäläinen versio, jonka suunnittelivat kotimaiset suunnittelijat. Tuote on paksu monoliittinen teräsbetonilaatta, jossa on massiiviset kylkiluut. Säätiölle on ominaista suuri lujuusmarginaali, muodonmuutosten puuttuminen, joten sitä voidaan käyttää ääriolosuhteissa.

Suomalaisen levyteknologian askel askeleelta

Rakenteen haitat ovat riittämätön eristys ja tarve kaataa betonia kahteen kertaan: ensimmäinen - luodaan jäykisteitä, toinen - muodostaen itse laatan. Tämä kuitenkin lisää käyttöaikaa.

Pohja lämmitetyn suomalaisen levyn muodossa tulee Suomesta. Suunnittelulla on pienempi paksuus, mutta sille on tunnusomaista riittävä lujuus. Se on hyvin eristetty ja mukautettu lattialämmitysjärjestelmään. Tällainen säätiö on kylmä muoto. Lattialle asetetaan vähintään 150 mm: n paksuinen lämpöeristys, joka katkaisee pohjan kylmän ääriviivat rakennuksen ensimmäisen kerroksen lämpimältä lattialta, joka on asennettu ylimääräiseen vahvistettuun tasoitukseen.

Energiatehokkaampi mutta edullisempi verrattuna suomalaiseen vaihtoehtoon on eristetty ruotsalainen liesi. UWB ei tarvitse lisäkytkintä, koska lattialämmitysjärjestelmä asennetaan suoraan laattaan, jonka paksuus saavuttaa vähimmäismitat.

Mikä on UWB: käyttöalueet

Eristetty ruotsalainen kellari -laatta on matala perustuslaatta, joka on monoliittinen pohja. Hänellä on lämpeneminen kehän ympärillä ja pohjan alueella. Tämä on ensimmäinen kerroksen lattiapinta-ala, jossa on sisäänrakennettu lattialämmitys ja tekninen viestintä.

UWB-säätiön suuri lujuus ja lämmönkestävyys mahdollistavat sen käytön vaikeissa ilmastollisissa olosuhteissa mihin tahansa materiaalirakennukseen.

Tällaista säätiötä käytetään rakennuksissa, joissa ei ole kellarikerroksia ja kellarikerroksia. Tällaisissa tapauksissa on suositeltavaa käyttää UWB-tekniikkaa rakenteille, joiden sivukoko on 15 metriä:

 • kylmille alueille, mistä johtuen talon lämpöhäviö vähenee;
 • alueilla, joilla on korkea pohjavesi;
 • yksityisissä talotushankkeissa, joissa lämmin kerros on käytössä;
 • kun käytetään faksiverkkotekniikkaa, sekä paneelin, paneelin tai kehysrakennuksen luomisessa;
 • kun valitaan lohko tai tiilimuuraus;
 • heiluttavilla ja heikoilla mailla, joille ei ole ominaista hyvä kantavuus, mikä edellyttää porattujen tai ruuvien perustusten rakentamista.

Säätiön muotoilu UWB: tuotteen kuva kohdassa

Suunnittelu koostuu seuraavista kerroksista, jotka näkyvät selvästi ruotsalaisen pohjalevyn kuvassa:

Ruotsalainen kellarilevy osiossa

 • vahvistettu kerros;
 • säiliöiden poistot;
 • eristyskerrokset.

Betonin kaatamista tai monoliittia kuvataan tavallisella pohjalla, jonka paksuus on vain 10 cm, mikä tekee rakenteen muodostuvan yhdessä päivässä. Tällä on positiivinen vaikutus laatan laatuun, nimittäin: kerrostuminen eliminoituu ja työn kustannukset pienenevät. Tässä kerroksessa on lämmöneristetyn lattian järjestelmä. Pohja on eristetty maasta eristämällä, jota edustaa ekstrudoitu levy polystyreeni vaahto.

Vahvistus suoritetaan myös lyhyessä ajassa pienen määrän metallitankoja käytettäessä. Tiiviisti vahvistettu verkko estää betonin halkeilua ja estää pohjan vahingoittumisen maaperän luonnollisen liikkumisen aikana.

Perinteinen heikkouskerros, joka koostuu hiekasta ja raunioista, jota käytetään tavanomaisessa pohjalla, täydentää UWP-tekniikka käyttämällä tätä kerrosta savea. Tämän vuoksi geotekstiilit, jotka on sijoitettu mineraalikerrosten väliin, eivät altistu kosteudelle. Pohjaan on lisättävä vedenpitävää kerrosta, jotta rakennetta voidaan suojata pohjaveden vaikutuksesta, mikä voi heikentää kerroksia. Paksuus hiekka alla kerros eristys asennettu viemäri-ja vesihuollon, jonka luonne vaikuttaa hintoihin UWB.

Vahvistettu verkko estää betonin halkeilua, mikä estää pohjan vahingoittumisen

Luodakseen kestävän ja kiinteän rakenteen, on tarpeen varustaa sen eristys, jotta säätö ei halkeile ja koukistuisi lämpötilavaihteluilla. Prosessi toteutetaan styreenien johdannaisten avulla, minkä seurauksena käyttöikää lisätään useita kertoja. Eristys sijoitetaan alhaalta, mutta myös pystysuoraan laatan ympäryksen ympärille, kopioimalla muottipohjan. Myös kerros sijaitsee rakennuksen sokean alueen alapuolella vaakasuoraan betonirakenteen pohjan syvyydessä. Tämä tekniikka lisää UWB: n kustannuksia, mutta vähentää huoneen lämmittämisen lisäkustannuksia.

Viemäröinti on välttämätöntä järjestelmän luomiseksi kosteuden poistamiseksi pohjasta, mikä estää sen vahingoittumiselta. Vedeneristyskerros, jossa on höyrysulkuominaisuudet, suojaa betonia kosteudelta.

UWB-säätiön edut ja haitat

UWB: n perusta, joka voidaan tilata missä tahansa suuressa rakennusyrityksessä, on ominaista lukuisia erottavia etuja:

 • alhaiset työmäärät, joihin liittyy pieni määrä rakennusmateriaaleja ja jotka houkuttelevat pienen määrän työntekijöitä;

Lattialämmitysjärjestelmään asennettava lämmitys ja muut apuvälineet

 • nopea suorituskyky;
 • johtuen ylimääräisestä eristyskerroksesta, maaperän jäädyttämisen todennäköisyys alustan pohjan alapuolella poistuu, mikä vapauttaa levyn pohjan kallistumisesta ja kutistumisesta;
 • pohjalevy on täysimittainen lattiapinta, johon on mahdollista laatoittaa ilman alustavaa tasoittamista;
 • lämpimän kerroksen järjestäminen säätiössä vähentää tulevaisuudessa lämmönkustannuksia lämpöenergian pienemmän kulutuksen vuoksi;
 • eristys on ominaista korkea puristuslujuus ja kutistuu rakennuksen 2%;
 • lämpöä eristävä kerros ei koske kosteutta, mikä lisää sen käyttöikää;
 • koska säätiö on eristetty, kosteus ja hometta ei muodostu taloon;
 • hyönteisten ja jyrsijöiden ulkonäkö eristyskerroksessa on suljettu pois;
 • eristävän kerroksen pieni paksuus antaa tarvittavan lämmönjohtavuuden kertoimen;
 • lämmöneristeen läsnäolo levyillä eliminoi kylmäsiltojen syntymisen;
 • uuni toimii samanaikaisesti lämmitys-, lämpöeristys- ja tukitoiminnoissa;

UWB-pohjan perustana on jo karkea lattia, joka on valmis lattiapäällykseen

 • on kestävä suunnittelu, jossa säilytetään kaikki tekniset ja taloudelliset ominaisuudet;
 • sen korkean lämmönkapasiteetin vuoksi sitä voidaan käyttää kylmäilmastoalueilla.
 • Pohjalevy luodaan yksinomaan luotettavasti, mikä sulkee pois sen järjestelyn märkä-, maaperä- tai kasvismailla;
 • merkittävä osa teknistä viestintää sijaitsee laatan paksuudel- la, minkä seurauksena pääsy niihin on rajoitettu;
 • UWB: tä ei voida käyttää raskasrakennusrakentamisessa;
 • säätiö estää talon perustamisen.

Hyödyllisiä suosituksia laitteen pohjalle

Ruotsalaisessa säätiössä on useita kerroksia, joista jokaisella on tärkeä toiminnallinen tarkoitus. On erittäin tärkeää järjestää kutakin kerrosta oikein niin, että tuloksena saadaan luotettava, vahva ja kestävä rakenne. Tärkeitä huomioita tässä. Hiekan tai sora-alustan paksuus määritetään maaperän tyypin mukaan, riippuen sen kantavuudesta. Tämä arvo on 300-600 mm, mikä vaikuttaa UWB-säätiön hintaan. Vakaimmille, tiheille maille vähimmäisindikaattori on käytössä ja suuren sallitun sumun osalta.

UWB on yhdistelmä teippipohjasta ja betonilattiasta, minkä vuoksi tämäntyyppinen pohja vaatii tarkkuuslaskelmia ja sitoutumista selkeään tekniikkaan rakentamisen aikana

Ennen pohjakerroksen rakentamista on poistettava maaperän yläkerros. Tason ja rakennustason avulla tarkistetaan pinnan pystysuuntaisuus ja vaakasuora asento. Kuopan tulee olla suurempia mittoja kuin laatan kehä. Tätä tarkoitusta varten on tarpeen vetäytyä 50-70 cm pohjan merkintäreunojen kummalta puolelta

Eristysmateriaalin levyt on asetettava pohjan koko pinnalle. Niitä ei suositella sidottavaksi lisäliimakoostumuksella. Yhtenäisen, tiheän kerroksen luomiseksi betonia on kaadettava kerrallaan. Siksi on tärkeää täten laskea oikein mittatilaustyön määrä.

Hyvä neuvoja! UWB-laitteen paras vaihtoehto on betoni luokka B20-B25.

Ennen rakentamista tulisi valmistaa kaikki viestinnän putket ja kehittää asettelua. Säätiön reunan yli on välttämätöntä aikaansaada viemärijärjestelmä, joka varmistaa kosteuden poiston rakennuksen pohjasta.

On tärkeää, että viestintä haudataan maaperän jäädyttämisen alle talvella.

Tutkimustyö, UWB-laskenta ja maastomittaus

Maanmittaustoimet edeltävät rakentamisen aloittamisen. Ne suoritetaan maaperän luonteen ja sen kantokyvyn määrittämiseksi. Määritetään alueen pohjaveden taso, maaperän koostumus ja maaperän alemman kerroksen mahdolliset vaihtelut. Näiden indikaattoreiden tulisi olla mahdollisimman tarkkoja ja tarkkoja, jotta ne olisivat myöhemmin vankka perustus. Siksi sinun tulisi käyttää asiantuntijoiden palveluja.

Suurin ero eristetyn kellarialustan laskemisessa on kutakin kerrosta koskevien parametrien johdonmukainen määritys, kun se on rakennettu ottaen huomioon todelliset kuormat ja vaikutukset. Tätä tarkoitusta varten käytetään erityisiä tietokoneohjelmia, jotka määrittävät säätiön yksilölliset ominaisuudet.

Hyvä neuvoja! Ruotsin säätiön suunnittelu on parhaiten ammattilaisten mukana, mikä estää monia virheitä laskennassa.

Kaikkien valmistelutoimien jälkeen suoritetaan suoraan säätiön rakentaminen. Tätä varten sinun on merkittävä alue, joka on täysimittaisten akselien käyttö. Louhinnan ääriviivat on piirretty maan päällä, putkistoja asennetaan, joiden varret ovat jousen kiinnittämiseen tarvittavat johdot. Rintojen tärkein etu (verrattuna tavanomaisiin tappeihin) on kätevä U-muotoinen muoto, jonka asento tasataan kerran vaakatasossa. Jos johto on tilapäisesti poistettu, sen asentamisen jälkeen ei tarvita säätöä.

Ennen perustuksen asettamista tehdään tutkimustyö, jonka tarkoituksena on määrittää maaperä ja sen kantavuus

Säätökuoppan on oltava suurempi kuin pohjalevy. Jokaiselle puolelle tulisi jättää noin 1 m: n annos. Tällaisia ​​viistoja käytetään viemäreiden asentamiseen. Tämä voi olla pyöreä tyhjennys pohjaveden tai seinän pinnan laskemiseen, jota käytetään vesiputkien säätämiseen, joka muodostuu vakiovyöhykkeellä muodostuvan kerroksen sateen ja tulvaveden jatkuvasta kertymisestä.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Rakennuksen päävaiheet, tärkeät vivahteet. Talousarviohankkeet, jotka perustuvat erilaisiin materiaaleihin ja oikeisiin tapoihin säästää.

Luettelo tarvittavista materiaaleista ja työkaluista

UWB omilla käsillään ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Ennen töiden aloittamista sinulla on oltava uusi rakennusprojekti ja määritettävä rakennustyöpaikka. Voit tietysti hyödyntää asiantuntijoiden palveluita ja tilata avaimet käteen -periaate UWB-säätiöön. Tiukasti noudatettu tekniikka ja korkealaatuisten materiaalien käyttö mahdollistavat itsenäisen luotettavan ja luotettavan perustan myöhempää rakentamista varten.

Ennen betonin kaatamista on välttämätöntä valmistaa litteä alusta ja kiinnittää se erityisellä koneella.

Laitemalliin tarvittavia materiaaleja koskeva luettelo UWB:

 • keskikokoinen hiekka;
 • keskikokoinen murskattu kivi;
 • geotekstiilit;
 • ekstrudoitu polystyreeni vaahto 100 mm paksu;
 • viemäriputket;
 • puiset levyt;
 • lujitustangot;
 • neulonta lanka;
 • eri läpimitaltaan olevat putket käyttö- ja lattialämmitykseen;
 • nailonpihdit;

Työtä varten tarvitset seuraavat työkalut:

 • Neuvostoliitto ja bajonettilevyt;
 • kottikärryt;
 • tasolla;

L-lohkot on vuorattu litteillä liuskalla pohjan asettamiseksi

 • rakennustaso;
 • ruuvimeisseli;
 • veitsi;
 • Bulgaria;
 • tärisevä levy;
 • syvä värähtelijä;
 • vannesahan;
 • betonisekoitin;
 • lastalla;
 • suojavaatteet.

Louhinta- ja viemäröintijärjestelmät

Lämpöä pohjaa ei voida levittää kasvulliselle kerrokselle, jonka paksuus on enintään 0,3-0,5 m, joten se on poistettava kokonaan. Voit tehdä tämän käyttämällä bajonettisia lapioita. Jos säätiö asetetaan hedelmälliselle kerrokselle, se väistämättä kutistuu, mikä on seurausta orgaanisen aineksen mätämisestä.

Ennen UWB-pohjan kaatamista, sinun on poistettava hedelmällinen kerros, peitettävä se hiekalla ja kimmoisalla alustalla

Hyvä neuvoja! Luotettavuuden kannalta kasvillisuudesta vapautettu alue on suositeltavaa käsitellä kemikaaleilla, jotka pysäyttävät kasvien kasvun.

Maapallonäytteenoton jälkeen on välttämätöntä pintaa pintaa saven avulla, joka kuivassa, murskaantuneessa muodossa kaadetaan kuoppaan, kostutetaan ja rypytetään. Seuraava sovittaa geotekstiilit. Kudotun kankaan päiden on ulotuttava tulevan pohjan rajojen ulkopuolelle vähintään 30 cm: n etäisyydellä.

Jotta uuni pysyisi aina kuivana, on tärkeää järjestää kuivatusjärjes- telmä asianmukaisesti, mistä maasta, sateesta ja sulavedestä on poistettu pohja. Tätä tarkoitusta varten kaivannon koko kehällä on tarpeen tehdä kaivanto, jonka syvyys on yhtä suuri kuin rei'itetyn putkiston halkaisija, jota käytetään vedenpoistoon. Täällä sinun tulee suorittaa 3-4 asteen gradientti, joka varmistaa painovoiman. Rakennuksen kulmissa on pystytettävä pystysuoria kaivoja, joiden ansiosta vedenpoistojärjestelmään pääsyä voidaan käyttää säännöllisen puhdistuksen suorittamiseen.

Jotta uuni pysyisi aina kuivana, on tärkeää järjestää asianmukaisesti säätiön kuivatusjärjestelmä.

Toimintasarja on seuraava:

 • geotekstiilien päälle asetetaan kerros hiekkaa;
 • rakenteen kulmissa tehdään kuopat, jotka on tehty kiinteistä, sileistä tai aallotetuista putkista, joiden halkaisija on 20-30 cm, asennettuna pystysuoraan;
 • aallotettujen putkien asentaminen rakennuksen kehän ympärille päiden tuloihin vierekkäisiin kaivoihin, joissa vastaavat reiät on tehty;
 • täyttämällä kaivanto ryövällä, joka on peitetty top geotekstiilillä.

Teknisen viestinnän jakelu ja tyynynpäällisen luominen

Seuraavaksi siirrytään iskunvaimennustyynyyn, jonka paksuus on noin 15 cm soraa tai murskattua kiveä, jonka koko on 20-40 mm. Pohja on täynnä hienoa hiekkaa, joka on tiivistetty 20 cm: n välein käsinmuuntimella tai värähtelijällä, kunnes saavutetaan suunnittelumerkki.

Kaikki tekniset viestinnät on asetettava ennen monoliittisen alustan luomista, joten ne asetetaan hiekkalaatikkoon, jonka tiivistys on jäätymätason alapuolella olevassa johdotussuunnitelmassa. Kaikki putkipäät on saatettava pinnalle, jotta järjestelmä voidaan liittää edelleen. Putkistoverkkojen ylläpidettävyyden lisäämiseksi on parempi pinota halkaisijaltaan suurempia putkia. Jätevesijärjestelmään on sijoitettava kaivo, jotta jäteveden tarkastus ja korjaus voidaan suorittaa.

Kaikki nykyiset putket alapinnan alla on tuoda pinnalle järjestelmien liittämiseksi edelleen.

Hyvä neuvoja! Keskeisten viestintöjen epäonnistumisen takia syntyy teknisen kopioinnin jälki, johon voidaan vaihtaa vanhan korjauksen yhteydessä.

Kaikkien teknisten viestien asettamisen jälkeen pinta on peitetty pienellä 15 m paksuisella soralla, jota seuraa tiivistys. Hyvän vedenpitävyyden takaamiseksi pohja peitetään vedenpitävällä materiaalilla. Täällä voit käyttää sekä edullisia katemateriaaleja että nykyaikaisempia tuotteita. Kertakäyttöiset kankaat ovat päällekkäin 10 cm tiivistysliitoksilla. Vedeneristysmateriaalin reunojen tulee ulottua vähintään 15 cm alapäähän.

Asennus lämpöä eristävä kerros pohja UShP

Kellarin lämmitys on tärkeä tapahtuma, jonka vuoksi lämpö ei jätä rakennusta maahan, eikä kylmä tunkeudu maaperästä huoneeseen. Eristämisellä on oltava suuri lujuus. Siksi UWB: n tekniikassa on suositeltavaa käyttää levyjä puristetusta polystyreeni-vaahdosta, joka on (johtuen grafiitin läsnäolosta koostumuksessaan) ominaista lisääntyneen puristuslujuuden vuoksi.

Hyvä neuvoja! Laajennetuissa polystyreeni-muisteissa ja muissa hyönteisissä voi päätyä. Siksi materiaali tarvitsee lisäsuojaa. On suositeltavaa käyttää rikki lasi-, metalliverkko- tai vaahtokeramiikkalevyjä.

Suulakepuristettua polystyreenivaahtoa varten levyt asetetaan sokea alueelle ja peitetään kalvolla.

Levyt, joiden paksuus on 10 cm, on asetettava kahteen kerrokseen. Ensimmäisen tulisi kattaa pohjan ja sokean alueen koko kehä. Toinen kerros on asetettava vähintään 45 cm: n etäisyydellä reunoista, mikä luo jäykisteitä. Levyn keskellä lämpöeristekerroksessa tehdään 20-30 cm leveitä uria tulevien kantavien seinien alla, jolloin eristys ei sovi.

Kun käytetään tasomaisia ​​eristysmateriaalilevyjä, niiden kiinnittämiseen käytetään erityisiä muovikollia, joissa on leveät korkit. Kosketuspaikkoja voidaan käsitellä liimalla. Elementtejä suositellaan sijoitettavaksi ruutupaketin kuvioon, joka auttaa välttämään kylmäsiltojen muodostumista niiden liitoskohdissa. Voit myös käyttää l lohkoja UWB: lle, jotka asennetaan rakenteen päihin. Ne ovat erityisen suunniteltuja, eivät vaadi lisäkiinnitystä asennuksen aikana.

Minkä eristeen on parempi valita säätiölle

Nykyään rakennusmarkkinoilla on laaja valikoima eristysmateriaaleja tunnetuista valmistajista, kuten Technonicol, Stirex, Technoplex, Penoplex ja URSA. Materiaali PSB-S ei sovellu näihin töihin, koska se tuotetaan ilman painavaa askelta.

Eristeen paksuus perustukselle määräytyy monilla eri tekijöillä.

Kaikista vaihtoehdoista ehdotettu ekstrudoitu polystyreeni Penoplex on johtava asema. Tuotteen hinta on 1200 ruplaa / pakkaus. Materiaalille on ominaista useita erottuvia etuja:

 • kestävyys;
 • monitoiminnallisuus, koska se luo samanaikaisesti hydro- ja lämpöeristystä;
 • ympäristönsuojelu;
 • lisääntynyt vastustuskyky kosteudelle;
 • jotka eivät ole alttiita erilaisten mikro-organismien kerroksen paksuuteen.

Myöskään vähemmän suosittu on USP TechnoNIKOL: n eristys. Aine ei absorboi kosteutta, kutistuu, ei turvota, on ominaista alhainen lämpöjohtavuuskerroin, osoittaa kemiallista kestävyyttä eikä röyhtä. Suulakepuristetun polystyreeni-vaahdon valmistamiseksi Technonicol käytti hiilihydraatin nanokokoisia hiukkasia, mikä lisää materiaalin lujuutta ja vähentää sen lämmönjohtavuutta lisäämällä siten energiatehokkuutta.

Kellarieristys on erittäin tärkeä tehtävä, joten sopivan materiaalin valinnassa on otettava huomioon sen ominaisuudet.

Materiaalille on ominaista korkea puristuslujuus ja vakaa paksuus kuorman vaikutuksen alaisena, minkä seurauksena se voidaan käyttää kuormitetuille rakenteille. On mahdollista ostaa materiaalia 1400 ruplaa / yksikköä. L-lohkojen hinta UShP: lle on keskimäärin 1300 ruplaa / yksikköyritys.

Tässä vaiheessa puukehys on asetettu tulevan monoliittisen laattojen alle. Tätä varten telineet on asennettu, johon reunat on kiinnitetty ruuveilla ja ruuvimeisselillä. Puukehys on lisäksi vahvistettu napalähetyksillä, jotta rakenne saa suuremman lujuuden. Muotti on sisustettu lämpöeristyksellä. Kun levy on riittävän voimakas, aita puretaan ja eristys jää rakennuksen alaosan suojapuoleiksi.

Eristys- ja lattialämmitysjärjestelmien kaksikerroksen arvo USHP: n kotiin

Koska UWB-tekniikka edellyttää lämmöneristysmateriaalin asettamista kahdessa kerroksessa, kaikki lämpö pysyy talossa. Ensimmäinen kerros, joka on 10 cm koko pohjan kehän ympäri, estää kosteuden tunkeutumisen. Toinen 10 cm: n lämpöeristys luo hyvän eston maalta tulevalta kylmältä.

Koska lämmitetty lattia kaadetaan betoniin, monoliittinen laatta toimii erinomaisena lämpöakkujana

Lattialämmitysjärjestelmän, joka on asennettu erillisiin piireihin jokaisessa huoneessa, lämpö jaetaan tasaisesti huoneeseen ja ilmastovyöhykkeitä säädetään. Jos rakennat rakennuksen seinien ja katon tarvittavan eristyksen, riittää, että lämpötila lämmitysjärjestelmässä on enintään 28 astetta, mikä vastaa kiertävän nesteen lämpötilaa (31-32 astetta), jotta taloon muodostuu mukava mikroilmasto. Se riippuu myös viimeistelystä. Tällaiset toimenpiteet tarjoavat lisäetua käytettäessä matalalämpöisiä lämmönlähteitä, kuten kaasukondensaattorikattiloita ja lämpöpumppuja.

Kiitos lämpimän ruotsalaisen liesiin, säästät noin 30% lämmityksestä. Tämä on mahdollista siksi, että lattialämmitys lämmittää betonilaatan ja betoni kertyy lämpöä huoneeseen. Lämmönjohtavuuskerroin on 0,17 W / m²K, ja ei-eristettyjen betoniperustusten osalta 0,4 W / m²K.

Ruotsalaisen levyn pohjan vahvistaminen ja lattialämmitys

Rakenteen avulla saadaan aikaan vakiomurtokuormituksen havainnointi. Tekniikka toteutetaan seuraavasti:

 • jäykisteiden luonti grillattaessa: 10-16 mm: n paksuisista vahvikkeista, jotka on liitetty suorakulmaisilla kiinnittimillä 6-8 mm ja korkeus 300 mm, kehykset asetetaan betonin suojakerroksen suhteen;

UShP-säätiön vahvistaminen

 • levyjen vahvistaminen: kahden vahvistusverkon jäykisteiden asennus soluihin 150x150 mm, jotka on valmistettu sauvoista, 10-14 mm paksuisesta, 15 cm: n solun leveydestä ja rakenteellisten elementtien vanteiden kanssa lankaviisteillä 25-30 cm välein.

Tangojen paksuus valitaan ottaen huomioon rakenteelliset, lumi- ja käyttökuormat pinnalla. Jäykisteissä ei saa asentaa teknistä viestintää. Jotta eristys ei vahingoittuisi, on suositeltavaa asentaa paikallinen vahvike häkki erikseen, ja sen jälkeen se on asetettava valmiiksi erityisiin kiinnikkeisiin grillausalueella, jossa kehykset ovat yhteydessä toisiinsa. Laattaverkkosidonta tehdään paikan päällä. Alempi rakenne on asennettu PVC-kiinnittimiin.

Ruotsin lämmitetyn levyn tekniikka edellyttää lämpöeristetyn lattian laitetta monoliittisen kellarin paksuuteen. Lämmin kerroksen ääriviiva asetetaan yläreunaan ja kiinnitetään nailonpihdeillä. Tässä suhteessa tulisi harkita betonin ylemmän suojakerroksen paksuutta, jonka tulee olla 50-70 mm. Paikoissa, joissa sijaitsevat seinät tai oviaukot, putket on sijoitettava kestävään materiaaliin. Putkien välissä on oltava vähintään 10 cm etäisyydellä.

Parempi kiinnittimiä paremmin erityisellä aseella.

Jos asennus on tiheämpää, se ei vaikuta tehokkuuteen, mutta se aiheuttaa materiaalin ylityksen. Yli 25 cm: n välinen etäisyys heikentää lämmön tasaista jakautumista pinnan yli. Putken seinien lähellä on sijoitettava tiiviimmin kuin tulevien tilojen keskellä. Seinästä tulisi sisennetty noin 15 cm.

Se on tärkeää! Lämmityskattilat on järjestettävä erikseen jokaisen huoneen eristetyllä piiriin kuuluvalla lämmitysputkella, mikä mahdollistaa kunkin huoneen lämmittämisen toisistaan ​​riippumatta.

Järjestelmän jakeluelementit näytetään ylös ja kiinnitetään tankoihin, tukkeutuu pystysuoraan. Keräilijän on sijaittava projektin tarjoamassa paikassa tietyllä korkeudella. Laitetta varten on neljä tukirautaa, joiden pituus on 1,5 m, pohjaan. Lauta kiinnitetään niihin ja keräilijä on tilapäisesti kiinnitetty. Lämpöputket on liitetty siihen. Asennettaessa joustavia putkia kollektorille, ne on suojattava erityisellä aaltoputkella.

Se on tärkeää! Lämmitysjärjestelmä on testattava tiiviydelle ja täytettävä se jäähdytysnesteellä.

UWB-pohjalla koko alue on hitsattu hitsatulla verkolla, ja jäykisteissä käytetään lujitangot

UWB-säätiö: teknologia betonirakentamiseen

Lämmitetyn pohjalevyn asennuksen viimeinen vaihe on täyttää pohja betoniliuoksella. Täällä on tärkeää suorittaa prosessi kerralla. Voit tehdä tämän käyttämällä betonisekoittoria, johon on asennettu betonipumppu. Liuos jakautuu tasaisesti pintaan lapojen ja trowelien avulla. Yhtenäisen pinnan saamiseksi täyttö ei saa levitä halkaisijaltaan yli 1,5 metrin etäisyydelle.

Erätäyttö voidaan suorittaa 1 tunnin välein. Jos on tarpeen keskeyttää pidempi aika, työsaumat on järjestettävä. Työn uudelleen aloittamisen jälkeen ne kostuvat vedellä ja käsitellään sementtihyytelöalukkeella. Liuos tulee tiivistää värähtelevällä levyllä tai syvällä värähtelijällä.

Jotta lopullinen pinta olisi yhtä suuri, pohja jauhetaan. Tämä on tärkeä tapahtuma, koska betonilaatta on pohjakerros. Muussa tapauksessa sinun on käytettävä lisäaikaa tasoituslevyllä.

Hyvä neuvoja! On suositeltavaa rakentaa UWB-säätiö kesän lopussa, jolloin pohjaveden taso laskee.

UWB-pohjainen työ valmistuu kaatamalla betonia ja injektoimalla / jautamalla se

Pohjan jähmettymisen aikana tulisi luoda asianmukaista hoitoa betonipinnalle. Kuumalla säällä on tarpeen kostuttaa säätiö ja sulkea se sademäärästä muovikelmulla. Strippaus voidaan suorittaa 48 tunnin jälkeen 30 asteen lämpötilassa ja 5-7 päivän kuluttua - kylmällä säällä 10-12 asteen lämpötilassa.

USP-säätiö avaimet käteen: töiden hinta

Lämmitetty ruotsalainen levy on nykyaikainen keino perusrakenteen laitteistolle, joka saa suosiota yksityisten ja mökkien rakentamisessa. Nykyään monet rakennusalan yritykset tarjoavat korkealaatuisen ja nopean asennuksen UWB: n avaimet käteen, jonka hinta riippuu pohjan koosta, sivuston sijainnista, maaperän ominaisuuksista, teosten luettelosta ja asiakkaiden toiveista. Se lasketaan erikseen kullekin erityistapaukselle. UWB-laskimella, joka on helppo löytää erikoistuneilla Internet-sivuilla, voit myös laskea itsenäisesti arvioidut työn kustannukset. Tarvitaan tietoja, kuten alustan ala ja kehä, levyn reunan korkeus.

Tärkein palveluiden luettelo sisältää tällaiset tapahtumat:

 • valmistelutyö ennen rakentamisen aloittamista: alueen merkitseminen, kaivaus;
 • geotekstiilien levittäminen;

Hinta asennus neliö. USP-säätiö alkaa 5500 ruplaa. ja edellä

 • hiekka ja sora-tyyny;
 • kaikkien viestintäjärjestelmien asentaminen;
 • muottien valmistus ja asennus;
 • eristys- ja lattialämmitysjärjestelmien asennus;
 • vahvistuskehyksen sitominen sauvoista neulomalla lanka;
 • betonipäällystäminen tiivistämällä syvällä värähtelijällä;
 • jauhamalla.

Se on tärkeää! UShP-säätiön kustannukset sisältävät tarvittavien materiaalien toimittamisen rakennustyömaalle.

Hinta neliömetriä. m Ruotsalainen kellarilevy alkaa 5500 ruplaa. Mitä suurempi ala on, sitä pienemmät ovat kustannukset. Esimerkiksi 150-200 m²: n lämmitetyn ruotsalaisen levyn hinta on 7 500 ruplaa ja 50-70 m²: n koko on 9 000 ruplaa.

Huolimatta siitä, että UWB-säätiön rakentamisen kustannukset ylittävät perinteisen monoliittisen alustan kustannukset, tällainen laite tulevaisuudessa säästää huomattavasti lämmitystä.

USP-säätiölle sinun tarvitsee vain laittaa laatikko kotona, ja kaikki muu on jo sisällä - lämmitys, viestintä, eristys

On olemassa yrityksiä, jotka tarjoavat laajan valikoiman palveluja UWB: n avaimet käteen. Vakioluettelon lisäksi voit tilata geologisia tutkimuksia. Tässä tapauksessa materiaalin käsittelykustannukset ovat 7500 ruplaa.

Tekniikan eristettyjen ruotsalaisten levyjen käyttö auttaa vähentämään merkittävästi materiaalien kulutusta ja vähentämään rakennusaikaa. Sisäänrakennetun lämpöeristetyn lattian ansiosta huoneiden lämmitykseen voidaan säästää tämäntyyppisten korkean energiansäästöominaisuuksien takia. Korkealaatuisen ja kestävän perustan saamiseksi on suositeltavaa tilata UWB erikoistuneisiin yrityksiin.