Jalkakäytävälevyn tekniikka kiven + kantalevytyyppien alla

Julkisivupaneelit on suunniteltu parantamaan rakennuksen julkisivua ja kellarista sekä suojelemaan sitä ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta.

Laadukkaan ominaisuutensa ansiosta melko edullinen hinta kalliisiin luonnollisiin materiaaleihin, julkisivujen koristepaneelit ovat suosittuja ja ovat olleet välttämättömiä rakennuksen edessä oleville materiaaleille.

Mikä on perusta ja miksi hän tarvitsee suojaansa

Rakennuksen kellari on pohjan alapuolella olevien seinämien alaosa. Usein kellari seisoo rakennuksen seinille. Sattuu, että pohja sijaitsee parin kanssa seinään.

Kaikkien rakennusten kellari on heikoimmassa asemassa lian, mekaanisen rasituksen ja kosteuden suhteen. Eräänlainen siirtyminen pohjasta seinään estää kylmän ja veden pääsyn rakennuksen julkisivulle, joten se on suojattava ja lämmitettävä huolellisesti.

Suojaa kosteutta vedeneristysesteellä. Jos kellari on lämmitettävä, aseta eriste. Ulkoisten tekijöiden, mekaanisen rasituksen, vaikutuksen estämiseksi rakennuksen kellari on suojattu päällystetyillä materiaaleilla.

Socle-paneelit ovat luotettava suojakalvo. Lisäksi ne pystyvät parantamaan kellarin osaa sisustuksessa: rakennus näyttää siistinä ja tyylikkäältä.

Tyypit kellaripaneeleista

Rakennusmarkkinat ovat kyllästyneet erilaisten kellari-paneelien kanssa. Ne voivat erota materiaalin tuotannossa, muodoissa, kasvojen suunnittelussa, laadussa, kiinnitysmenetelmässä. Materiaalit kiven alla valtava määrä: ne eroavat tekstuurin, koostumuksen, muodon.

Kaikkien socle-materiaalien valikoima on esitetty erilaisissa väreissä ja sävyissä, erilaisissa kuvioissa ja luonnonmateriaalien jäljittelyssä. Toisin kuin sivupaneelit, jalusta on vahvempi ja arkki itsessään on paksumpi, mikä lisää materiaalin lujuutta.

Riippuen aineistosta, josta perusalustat on tehty, ne luokitellaan seuraavasti:

 • vinyyli. Yleisin tyyppi kellarihakeista, koska valikoima on riittävän suuri, hinta on alhainen ja kohtuuhintainen. Valmistettu polyvinyylikloridista, joka on kestävä eri lämpötiloissa, tarpeeksi vahva, ei tarvitse erityistä hoitoa. Vaihtoehdot kiven alla melko paljon eri värejä. Tämäntyyppinen haitta saattaa olla epästabiili UV: tä vastaan, joten sinun pitäisi valita materiaali, jolla on ylimääräinen suojapinnoite. Lisäksi, kun altistuminen alhaisille lämpötiloille altistuu, muoviosat tulevat hauraiksi;
 • akryyli. Vähiten suosittu, hieman kalliimpi kuin vinyyli, mutta samalla parannettu laatuominaisuudet johtuen akryylihartsien sisällöstä materiaalin koostumuksessa. Ne ovat erilainen valikoima, ovat melko kestäviä, aurinkosuojaa ja lämpötilaa kestäviä materiaaleja. Akryylialustat eivät pysty vaikuttamaan kemiallisiin tai emäksisiin aineisiin, ne kestävät hankausta ja kestäviä;
 • metallia. Materiaali on galvanoidusta teräksestä, joka on päällystetty monikerroksisilla polymeerikomponenteilla. Paneelit ovat jäykkyyttä ja kestävyyttä, eivät koske aurinko: ne eivät polta, ne kestävät lämpötilahäviöitä hyvin, mutta ne kykenevät lämpenemään merkittävästi. Materiaali on palonkestävää, ei altistu kemikaaleille, helppo puhdistaa. Uskotaan, että esteettinen haitta levyjen sovellus dataa vain simuloida pystysuoraan siten, että ei ehkä aina ole sopusoinnussa julkisivu tiilestä. Lisäksi metallipaneelien liitokset eivät aina ole esteettisesti houkuttelevia, mikä rikkoo muurauskuvion eheyttä;
 • kuitusementtiä. Läsnäolosta johtuen koostumuksessa tämän tyyppinen peskobeton seos lisäämällä erilaisia ​​modifiointiaineita ja täyteaineita aktiivisessa muodossa jauhettu materiaali on riittävän raskas (verrattuna edelliseen tyypit), mutta myös kestävämpi. Niinpä tällaisten levyjen hinta on jonkin verran korkeampi, mutta se on sen arvoinen: materiaali on erittäin kestävä, tulenkestävä, vedenpitävä. Ei koske orgaanisia tai kemiallisia happoja. Levyjen valikoima, joka jäljittelee kivityöt, on varsin korkea teksturoidussa ja värin suorituskyvyssä.

Riippumatta siitä, mistä materiaalista kiveä tehdään kiven alla, niiden asentamismenetelmään kuuluu seinän asennus, johon vuori on asennettu.

Hyvien valmistajien tuotteet täyttävät kaikki asiaankuuluvat standardit, turvallisuus- ja laatuvaatimukset.

Suuret valmistajat

Seuraavat yritykset voidaan erottaa korkealaatuisten jalusta-materiaalien valmistajien suosiosta muurausmateriaalien jäljittelemällä:

 • Hlzplast - tuottaa suosittuja Wandstein-paneeleja, jotka ovat erinomaisia ​​ja ovat Venäjän ja Saksan yhteisen venäläisen yrityksen tuotteita. Kiven alapuolella olevat vaihtelut tehdään useimmiten 79,5 x 595 cm: n kokoisina. Kiven jäljitelmä on melko suuri: litteän kerrostetun kiven alla, erilaiset kuperat ja suorat kiven lohkot. Näin ollen on olemassa vain muutamia värijärjestelmiä;
 • Novik on kanadalainen valmistaja. Tekee jäljitelmän kutoa kiven, kiven, joen, villikivi. Erilaiset värit vaihtelevat. Paneelit voivat olla erikokoisia: jokainen muurausmuoto poikkeaa toisistaan;
 • Docke on saksalainen brändi, jolla on tehtaita Venäjällä. Korkealaatuisia tuotteita, "kivi" -muunnelmia esitetään erilaisissa väreissä ja tekstuureissa. Tuotantoperiaate on valumateriaali, joka takaa pitkän käyttöiän;
 • Alta-profiili - venäläinen valmistaja. Tuottaa paksuimman paneelin verrattuna vastaaviin. Se on yksi Venäjän rakennusmarkkinoiden suosituimmista. Paneelit ovat saatavilla suurella valikoimalla;
 • Grand Line - Vox-paneelit. Se on erikoistunut Venäjälle, joka on johtava rakennusmateriaalien myynti, ja sitä arvostetaan korkealaatuisilla tuotteilla.

Jokainen valmistaja muuttaa järjestelmällisesti omien tuotteidensa tuotantoa ja parantaa sen laatua, tarjoaa nykyaikaisia ​​laitteita ja päteviä työntekijöitä.

Miten valita

Joskus ei-ammattilaisille on joskus vaikea päättää materiaalin valinnasta. Pintapuolinen käsitys materiaalista on vaikea ymmärtää välittömästi, mihin pisteisiin kannattaa kiinnittää huomiota. Vain asennuksen tai käytön aikana huomaat pinnoitteen haitat.

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tehdä oikean valinnan, kun valitset kellarista:

 • tarkastuksen aikana on suositeltavaa tarkastaa osien liitokset: ne eivät saa olla aukkoja ja niillä on tiukka liitäntä;
 • tarkista lukitusosat: kevyt napsautus vapauttaa ongelmat asennuksen aikana;
 • materiaalin on oltava riittävän paksu ja sillä on oltava jäykkyys määräpaikan erityispiirteiden vuoksi;
 • yhden arkin etupinta on tasaisesti maalattava, siinä ei saa olla siruja, naarmuja, yhden erän yksityiskohdat eivät saisi vaihdella väreittäin;
 • sinun kannattaa olla varovainen edullisista lajeista: ne voivat olla huonolaatuisia, mikä vaikuttaa päällysteen suorituskykyyn.

Lisäksi on suositeltavaa valita luotettavien valmistajien tuotteet. Ostamisessa on suositeltavaa tutustua ostettujen materiaalien ja laatusertifikaattien vaatimustenmukaisuustodistuksiin.

Tekniikka viimeistelyyn kellari paneeleiden alla kiven

Kellarielementtien asennustekniikka sisältää työtasojen toteutusta ja kellarimateriaalin suoraa kiinnitystä.

On suositeltavaa tehdä sinkittyjen metalliprofiilien kotelo, koska niillä on tässä tapauksessa parhaiten soveltuvat ominaisuudet: ne kestävät kuorman hyvin ja eivät koske kosteutta.

Jos puu on edelleen, se on kuivattava huolellisesti, käsiteltävä antiseptisellä ja kosteudenkestävällä tavalla.

Laatikko voidaan tehdä ohjaimien vaakasuorassa järjestyksessä ja pystysuorassa. Vaakasuorat nauhat tulee asentaa puolen levyn leveydeltään pystysuoraan - puolet pituudesta.

Etäisyys kulmista ei saa ylittää kymmentä senttimetriä.

Yleensä kellarin osaa järjestettäessä säädetään eristyksen asennus. Lisäksi vedenpitävä este, joka estää pohjaveden pääsyn talon kellariin ja julkisivuun, on pakollinen.

Päällystyslaatta on tehtävä seuraavasti (kuva alla):

 • käynnistyspalkin asennus. Tason avulla on määriteltävä sen vaakasuora asento ja kiinnitettävä se itsekierteittäviin ruuveihin, joiden pakollinen kunnossapito edellyttää lämpölaajenemista (useita millimetrejä sisältävällä aukolla);
 • kulma-elementtien asennus tehdään joko kulma-elementtien avulla, jotka voidaan toimittaa kellariin päin olevan materiaalin kanssa tai paneelirakenteiden nurkkaus tehdään erityisten lisäelementtien avulla;
 • kellarikerroksen levyt on pinottu riveihin: vasemmalta oikealle;
 • paneeli olisi kiinnitettävä koteloon erityisreikiin itsekierteittävin ruuvein pidättäen samalla lämpötila-aukon ruuvipään ja tason välissä, jotta estetään pinnan epämuodostumia, kun lämpötila muuttuu;
 • Itsekierteittävien ruuvien tulee päästä pinnalle ehdottomasti kohtisuoraan, muuten päällysteen muodonmuutosta myöhemmin ei voida välttää.

Asennuksen aikana käytä tasoa, jolla voidaan jatkuvasti seurata asennusalustan elementtien yhtenäisyyttä.

Jos koon pohja ei sovi täydellisesti levyjen korkeuteen, ne on katkaistava. Tätä varten käytä haavasahaa tai timanttipäällystettyä levyä (kuitumassamateriaalin tapauksessa), leikkausosan yläosa koostuu viimeistelyhihnasta.

Jos kellarissa on ikkuna-aukkoja, käytetään varsi- ja ikkunaprofiileja ja itse ikkuna suljetaan useimmiten suojaverkolla.

Täten kellariosa on tärkeä osa mitä tahansa rakennetta. Se ei ole pelkästään suojatoiminto, vaan se vaikuttaa myös käsitykseen talosta yhtenä alkuperäisenä ja tyylikkäästi sisustetussa rakenteessa. Korkealaatuinen pohjamateriaali kestää kauan, varsinkin jos kaikki asennuksen vivahteet otetaan huomioon ja paneelit ovat vastuullisen ja rehellisen valmistajan tuote.

Hyödyllinen video

Asennuspaneelien asennusohjeet:

Kevyt kivilevyt

Kevyt kivilaatat ja niiden käyttö rakentamiseen ja koristeluun Rakennustyön Lyudmilan arsenalissa ilmestyi uusi viimeistelyaineisto - kevyt painopihdit. Tämän materiaalin perusta - betoni 700, lisättynä polystyreeni vaahtoa.

Kevyt kivilaatat Pietarissa ja Leningradin alueella.

Perustajille

Voit saada neuvoja hinnoista ja teknologiasta milloin tahansa kätevästi sinulle! Linnoitusseinä on yleispaneeli. Ja perustuksiin ja seinämiin, alhainen paino mahdollistaa paneelin käyttämisen kuorimattomalle seinälle. Ei ole helppoa tehdä kivi-seinä kotiin vaan samalla lämmittää se.
Esimerkiksi:

 • Bar-muotoiset talot säilyttävät puun ominaisuudet talon sisällä, mutta mukava asuminen kivitalossa on ympäri vuoden.
 • Höyrybetonista valmistetut talot saavat tarvittavan ilmanvaihdon julkisivuun kiskoilla, eristeellä ja kunnollisella kiveillä.
 • OSB-paneeleista valmistetuissa runko-oloissa edessä on hyvin yksinkertainen.
 • On myös kätevää asentaa paneelit lohkojen dyurisol, VELOX ja muut.
 • Paneelin koko: 40cm x 80cm, paino 6kg.

Paneelin kustannukset

Linnoituksen seinämä on 80 cm pitkä, leveys on 40 cm. Valkoinen väri alle 300 ruplaa.

Beige, tummanruskea - 380 hieroa.

Real-2 27x54 cm (beige, tummanruskea) - 180 ruplaa.

Esimerkkejä työstä

Pienellä sijoituksella saat:

 • kaunis, täydellinen talo
 • kiinteiden lämmityskustannusten alentaminen
 • edessään rajoittamattoman käyttöiän

Yrityksemme toimii sekä yksityishenkilöiden että oikeushenkilöiden kanssa sekä käteisellä että ei-käteisellä. Kaikki tehdyt työt suoritetaan SNiP: n mukaan täydellä laadunvalvonnalla. Voit tilata kevyitä kivipaneeleja yhtiön verkkosivuilla tai puhelimitse.

Yhteystietomme

Aukioloajat

toimisto
Ma-la
klo 10.00-19.00
Lähtösihteeri esineellä
Ma-su
klo 00.00-00.00

Kevyt kivilaatat kellariin

Etupussipalkki Cobblestone

Leveys 80 cm Korkeus 50 cm Paksuus 5,5 cm Paino 17 kg

Etupaneeli Real-3

Leveys 73 cm Korkeus 40 cm Paino 10 kg

Etupaneelin vahvistaminen

Leveys 80 cm Korkeus 40 cm Paino 9 kg

Sokos julkisivu paneeli, ruotsalainen rock

Leveys 76 cm Korkeus 40 cm Paksuus 5,5 cm Paino 10,5 kg

Etupaneelin tiili

Leveys 61 cm Korkeus 51 cm Paksuus 3,6 cm Paino 9 kg

Kuvia esineistä lisää

♦ Rakennusmateriaalimarkkinoilla ilmestynyt äskettäin näkyvä kevyt kivielementti on universaali viimeistelymateriaali, joka yhdistää alkuperäisen ulkoasun erinomaisiin suorituskykyominaisuuksiin ja sopii erinomaisesti käytettäväksi matalissa ulkomaisissa rakennuksissa.

♦ Kevyestä kiveestä valmistetuilla etupaneelilla on erinomaiset lämmön- ja äänieristysominaisuudet, suojaavat kosteutta ja äkillisten lämpötilamuutosten vaikutukset ovat kestäviä, luotettavia ja pidentävät käyttöikää.

♦ Kevyet kivielementit ovat kevyitä ja helppoja käsitellä, joten ne eivät aiheuta lisääntyneitä kuormia tukirakenteisiin ja ne on helppo asentaa.

♦ Ne voidaan maalata millä tahansa värillä asiakkaan pyynnöstä.

♦ Kevyiden kivilevyjen perustusten ja julkisivujen käyttö antaa rakennukselle alkuperäisen arkkitehtonisen ulkonäön ja poistaa ympäristön negatiivisen vaikutuksen sen rakenteellisiin elementteihin estäen näin ennenaikaisen tuhoutumisen.

Rakennusyritys Domostroy tarjoaa myyntiin sekä tuottaa myös maanrakennusten perustusten ja julkisivujen vuorauksen, jossa on kevytkivi

10 vuoden takuu Pietarissa ja Leningradin alueella

Julkisivut SPB

Platform House LLC - kevyen kivilevyn myynti ja asennus Pietarissa ja Moskovassa.

Kevyet kivipaneelit vuorirakenteisiin, runkorakenteisiin ja hiilihappotuotteisiin. Oma tuotanto.

Kevyt kivilaatat Hinta

Hinnasto 07/01/2017

alue - 0,311 neliömetriä. m.

Hinta: 450 p.

(väri: beige, tiili, valkoinen, harmaa).

Paneelin tiili värin alla hintaan 380 r

Kevyt kivilevyt. Kevytbetoni

mukulakivi

Pituus - 80 cm

Korkeus - 50 cm

350 hieroa

610 hieroa.

Valkoinen väri

680 hieroa.

680 hieroa.

Linnoituseinä

Pituus - 80 cm

Leveys - 40 cm

330 hieroa.

Valkoinen väri

420 hieroa.

420 hieroa.

Real -2

Pituus - 49 cm

Korkeus - 25 cm

Lisää - 50 ruplaa.

Paneeli värin alla

180 hieroa.

210 hieroa.

210 hieroa.

graniitti

38x69 cm

420 hieroa

Real -3

73 x 40 cm

450 hieroa

Rinteillä ikkunat ja ovet

Relief-profiili Real.

Korkein korkeus -5 cm

Pituus - 120 cm

Leveys - 13 cm

250 hieroa

Valkoinen väri

Korich. maalauksen jälkeen

Sokos

(ruotsalainen seinä)

Pituus - 76 cm

Leveys - 40 cm

Paino - 10,5 kg

Hinta - 350 p. (värin alla)

Hinta väreissä luettelon mukaan - 420 p.

Haluttaessa väri voi olla mikä tahansa.

Hinta on hyväksyttävissä rajoissa, ja talo on mielenkiintoisempi.

Sinun on vaikea tietää kotisi. Varsinkin jos se on pitkäkestoinen tavallisella harmaalla pohjalla, betonipylväät, lohkot tai ruuvipallot.

House of the Company -yhtiö toimittaa kevyitä kivipaneeleja, joissa ei ole analogeja, jotka poikkeavat muista luonnollisista ja suurikokoisista kivistä.

Tämä materiaali, joka perustuu valkoiseen sementtiin, on erittäin luja, säilyttää lämpöä ja suojaa betonialustalta.

Yhdessä päivässä kallistamme säätiösi.

Soita 38 - 574 - 38 toimittaa hankinta ja asennus.

Kevyt kivilaatat kellariin

Nämä ovat suuria, 80 cm: n pituisia, 40 tai 50 cm: n suuruisia päällystyspaneeleja, jotka on valmistettu valkoisesta sementistä, joka on 700 merkkiä. Painon vähentämiseksi betoniin lisätään kevyt aggregaatti, joka syrjäyttää ylipainon. Paneelin paksuus 3,5 cm - 5,5 cm.

Vertailun vuoksi muovi jäljitelmä kivi - vain 3 mm.

Kevyillä kivipaneeleilla on hyvä geometria ja sopivat hyvin yhteen.

Paneelit ovat hyvä korvaus muovista. Muovi kellari tai julkisivu ei ole parempi kuin kivi. Muovia käytetään useammin tarvetta tai sen suurempaa mainetta. Muovi nopeasti vanhentuu sekä moraalisesti että fyysisesti. Siksi on toistuvasti pyyntö poistaa vanhentunut muovipäällyste ja korvaa kestävä kivi.

Kevyitä kivielementtejä käytetään ruuvipallojen viimeistelyyn, betonipohjan viimeistelyyn puulankojen, rungon tai hiilihapotetun betonin julkisivuun nähden. Usein paneeleita käytetään puutteiden korjaamiseen kellarissa tai julkisivussa.

Jos asiakas ei ole tyytyväinen muoveihin, hän tietysti mieluummin kiveä. Ero hinta ei ole suuri (vain 10-20 prosenttia), ja hankinnan hyödyt ovat erittäin merkittäviä.

Kivestä on tunnettu materiaali.

Se on erittäin vahva ja kestävä. Stone-julkisivu tai pohja kaikki näkemyksensä säteilevät lujuutta ja luotettavuutta. Hän on kuin magneetti houkuttelee silmää.

Riippumatta siitä, millä pohjalla tai julkisivulla, kevyillä kivipaneelilla, voit aina tehdä kiven.

Kivitalo on erilainen asia, vaikka se on pieni.

Kevyt kivilevyt ovat tulenkestäviä.

On olemassa tapauksia, joissa kivipaneelit säästivät talon tulta.

Kerran ruohosta, joka on valaistu keväällä ja kerran kylvyssä, joka on poltettu lähistöllä. Muovi sulaa, virtaa alas seinää vasten ja kirkastaa valoisan myrkyllisen savun. Kivi vain lämpenee hieman ja se on sitä.

Kivirakennuksessa, tietenkin, nukkua rauhallisemmin.

Kevyet kivielementit ovat kevyitä.

"Cobblestone" painaa - 15 kg, "Fortress Wall" - 7 kg, "Real" - 5 kg.

Automerkki "Gazelle" voit ladata "Cobblestone" jopa 100 paneelia.

Talon 8 kellarikerroksessa - 40 paneelia, joiden kokonaispaino on 600 kg.

Paneeli "Fortress Wall" ja suuri "Real", yksi koko. (pituus - 0,8 m, korkeus - 0,4 m). "Real" -paneelissa on näkyvämpi rakenne ja kopioidaan todellisesta kiveästä.

Paneelit voivat olla mitä tahansa väriä. Maalausta varten käytetään julkisivumateriaalia vesipohjaiselle betonille. Betonimaali reagoi sementtimolekyylien kanssa ja tulee osa kiven pintaa.

Kiviseinäsuoja voidaan pestä vesivirralla, se voidaan päällystää vettähylkivällä yhdisteellä kiviä varten märkäkiven vaikutuksella tai ilman tällaista vaikutusta.

Voit tehdä absoluuttisen samankaltaisuuden luonnonkiven kanssa, esimerkiksi liuskekiveällä tai tavallisilla käsittelemättömillä mukulakivillä.

Mutta on paljon mielenkiintoisempaa tarkastella kivirakennuksia, joilla on oma väri: beige ja norsunluu, kahvi maidolla ja maitosuklaa.

Julkisivu voidaan tehdä ankara ja hillitty. Esimerkiksi tummanharmaissa ja vaaleanharmaissa väreissä. Voit tehdä saman julkisivun kevyesti ja painottomasti eri tekstuureilla ja kontrastiväreillä.

Vain valkoiset talot näyttävät hyvin kauniilta kahden kivekuvion yhdistelmästä, kulmissa on kohokuvioitu Real, muut julkisivualueet ovat linnoitusseinä. Ikkunoiden ja ovien viimeistelyyn etupyörät ovat suorat ja radiaaliset.

Voit valita värin ja tekstuurin, joka sopii parhaiten talon omistajille.

Näin tavallisten kehysrakennusten seinät voivat näyttää. Toisin kuin banal kipsi, tällainen julkisivu näyttää vertaansa vailla mielenkiintoisemmalta. Eri puolilta eri kulmissa ja valaistuksessa talon seinä näyttää aina erilaiselta.

Paneelien kiinnitys tehdään puisilla antiseptisilla ohjaimilla itsekierteittävien ruuvien avulla. Tämä kiinnitysmenetelmä on paljon luotettavampi kuin etulamppu. Nikodan paneelit eivät pudota, lisäksi vuorauksen mahdollisuudet ovat uskomattoman laajentuneet. Paneelit kiinnittyvät puuhun, ja tämä on yleisin ja kätevä materiaali.

Useimmat kehittäjät ovat samaa mieltä katon ilmanvaihdon tärkeydestä ja välttämättömyydestä. Tässä tapauksessa ilmaväli ei salli katon lämmetä, lumi ei sula ja jääpuikot eivät muodostu, eristys ja hylsytysjärjestelmä pysyvät monien vuosien ajan.

Yhtä tärkeä ja hyödyllinen laitteen tuuletusrako ja seinät. Samaan aikaan talon seinät pysyvät kuivina ja säilyttävät korkean lämmönjohtokertoimen. Ilma itse on hyvä lämmöneristin, ja yhdessä kevyiden kivielementtien kanssa se osoittautuu hyväksi suojaavaksi "kakaksi" lämpimänä.

Ruuveja rullaavat paneelin läpi, syöttökohdat hierotaan laastilla tai polyuretaanilla.

Kivi sisältää tyhjyyden kevyen täyteaineen muodossa. Tämän laitteen ansiosta kivi ei halkeile porauksen aikana, eikä se pelkää veden laajentumista jäädyttämisen aikana talvella.

Nämä materiaaliominaisuudet mahdollistavat materiaalin käytön vaikeimmissa olosuhteissa.

Esimerkiksi monet asiakkaat alkoivat käyttää paneeleita kiinnitysseinien viimeistelyyn, jotka usein haudattiin puoliväliin maahan suojatakseen sängyt maan irtoamisesta.

Kivi seisoo vedessä keväällä ja jäätyy jäällä talvella.

Kevyitä kivipaneeleja käytetään trukkien sisäänkäynnit autotallissa ja sisäänkäynnit kellariin.

Ostaa kevyitä kivipaneeleja, et vain koristele ja suojaa sinun, vaan myös eristää sen.

Valmistusyhtiö LLC Platform Doma valmistaa kevyitä kivilaatuja

Vaaleat kivipaneelit Moskovassa kellarin viimeistelyyn

puiset ja kehysrakennukset

ja viimeistely ruuvipillojen pohjasta

Lisätietoja soittamalla numeroon +7 916 0562506

Voit pyytää soittaa takaisin.

Täytä alla oleva lomake ja soitamme takaisin ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi!

Socle etupaneelit

Tukipaneelit Alta-Profil

Jalustapaneelit - pinnoite, joka suojaa seinän pohjapintaa. Tämä on tärkein ja samalla haavoittuvin osa talosta, joka on pitkälti vastuussa muun rakennelman kunnosta.

Kuten muilla paneelien viimeistelyaineilla, kellari on PVC: stä valmistettu erityisellä kaavalla, joka takaa luotettavuuden ja kestävyyden. Kuitenkin, koska pohjan alttius ilmastollisille ääripäille, tällainen muuraus on lisääntynyt paksuus ja lujuus.

Säätiölle tarkoitetut levyt voidaan myös käyttää muiden, erityistä suojelua vaativien rakennusosien koristelemiseen.

Alta-profiilimyymälässä on erilaisia ​​laattoja, jotka jäljittelevät erilaisia ​​luonnollisia mineraaleja. Vaihtoehdot ovat käytettävissä suurilla tai pienillä soluilla, vaaka- tai pystysuunnassa, kiinteillä väreillä tai kaltevuuksilla.

Päällyste soveltuu rakennuksiin, joiden muoto ja muotoilu ovat niitä, joita voidaan käyttää rakentamisessa tai vanhan perustuksen palauttamisessa.

Muovisten jalustapaneelien ominaisuudet

Nykyään muovipaneeleihin päin oleva jalusta on mieluummin lähes kaikki maalaistalot ja maalaistalot. PVC on materiaali, joka säilyttää kaikki luonnollisten analogien ominaisuudet ja ylittää niiden kestävyyden ja käyttöiän.

Sisustus- ja suojausominaisuuksien lisäksi paneelit toimivat aidan seinäeristeenä. Tämän seurauksena ihanteellinen mikroilmasto säilytetään aina tiloissa.

Jalustan paneelien paksuus ylittää seinäpeitteiden nopeuden. Näin voit kestää jopa aggressiivisimmat ulkoiset vaikutteet: rakennuksen pohjassa on suurin määrä lumia ja kosteutta kertyy.

Ilkivallan tai muun hätätilanteen tapauksessa vaikutus vaikuttaa myös pohjaan. Peite suojaa talosi luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Samanaikaisesti päällysteen suojaavat ominaisuudet ovat ihanteellisessa suhteessa massan kanssa.

Levyt painavat vähän, minkä ansiosta ne voidaan panna täytäntöön ilman lisätoimenpiteitä säätiön vahvistamiseksi. Materiaali on äärimmäisen joustava eikä muoto ole muuttunut asennuksen aikana ja se mukautuu helposti mihin tahansa pinnalle ja taivutukselle. Kaikkien terveysstandardien noudattaminen mahdollisti tuotteen menestymisen testissä äärimmäisissä olosuhteissa.

Edut PVC-paneeleista kellariin

Metallien tai luonnonkiven alustoja rakennettiin vuosisatojen ajan. PVC-paneelit ovat seurausta modernista kehityksestä, jonka aikana kaikki aikaisempien analogien puutteet ja heikkoudet otettiin huomioon.

Nykyään se on paras materiaalien valinta elite- ja kestäville rakennuksille. Jalustan pohjalevyillä on seuraavat edut kivestä tai metallipinnoitteista:

 • Kestävyys. Käyttöikä ja teknisten ominaisuuksien säilyminen on vähintään 50 vuotta;
 • Kosteutta ja muita vaikutuksia vastaan. Kivi voi tummua, särkyä, peittää sammal ja muotti - muovi poistaa myös tällaiset muodonmuutokset;
 • Ympäristöystävällisyys. Aine ei jätä jätettä käsittelyn aikana, se on täysin turvallinen terveydelle, ei aiheuta allergioita ja epämiellyttäviä hajuja;
 • Helppo hoito. Levyt ovat itsepuhdistuvia sateiden aikana tai ne voidaan käsitellä manuaalisesti veden kanssa. Erityistä käsittelyä ei tarvita;
 • Lämmöneristys. Pinta ei kerry lämpöä ja kylmää eikä anna niiden sisäänpäin.
 • Valtava valikoima kuvioita ja värejä. Metalli ja kivi ovat edustettuina markkinoilla rajoitetulla värivalikoimalla, kun taas muovi mahdollistaa luovan idean toteuttamisen.

Julkisivupaneelit

! Tule Pietarin näyttelyyn, Danube Avenue, 64, Rakentamyymälä Maxid, pom. No 115, oikealla pääkäynnillä.

Etuvalokivipaneelit pohjasta tai kotona. Myymälämme voit ostaa julkisivuja Pietarissa tai Moskovassa kilpailukykyiseen hintaan. Koska olemme valmistajia, voimme ja haluamme pitää kohtuulliset hinnat julkisivuille. Voit valita yhden julkisivupaneelin tyypistä tai yhdistää joitain niistä. Lisäämällä kykyä maalata paneelit millä tahansa värillä, voit antaa rakenteellesi ainutlaatuisen ilmeen.

Kevyen kivilevyn etuja

 • Pieni paino - kevyt kivi paneelit painavat 9 - 16 kg. Näitä paneeleja voidaan käyttää missä tahansa rakenteessa ja millä tahansa pohjalla.
 • Korkea asennusnopeus. Pieni 2-3 henkilöiden prikaati voi kastella talon (20-30 neliömetriä) 1-2 vuorokaudessa.
 • Palonkestävyys Testit osoittivat, että nämä paneelit kestävät suoraa polttamista 1,5 tunnin ajan (palavuus G1) sekä luonnonkivi.
 • Ulkonäkö. Mikä tahansa rakenne on vankka ja kallis ulkonäkö. Kevyet kivielementit vastaavat luksusluokan julkisivuja.
 • Helppo asennus. Julkisivujen asennus ei edellytä korkeaa pätevyyttä ja koulutusta. Usein asiakkaat itse ottavat käyttöön julkisivujen asennuksen
 • Ekologia. Nämä etulevyt eivät sisällä haitallisia aineita eivätkä uhkaa ihmisten ja luonnon terveyttä. Vastuu sieniin ja muihin mikro-organismeihin.
 • Kevyet kivielementit voidaan helposti asentaa mihin tahansa pintaan - betoniin, puuhun, tiiliin, tukkeihin jne.
 • Helppo maalata millä tahansa värillä, monta kertaa.
 • Käyttöikä Takuu valmistajalta kivielementtejä varten 5 vuotta. Todellinen käyttöikä voi olla yli 50 vuotta.

Julkisivupaneelit Hinta

Etulevyjä voi ostaa parhaimmillaan yrityksessämme. Saat etukäyrän tehtaalta kohtuullisen hinnan. Maksu kortilla tai laskulla tai käteisellä vastaanotolla. Valokivipaneelit ovat aina käytettävissä, tilaa tilaus ja soitat meille.

Kivi-trimmaus

Kellaripaneelien viimeistely tekniikka, joka jäljittelevä kivi on peräisin, on peräisin Kanadasta ja Yhdysvalloista, mutta se levittyy yhä enemmän sen ansioiden ansiosta. Paneelit, joista puhumme tässä artikkelissa, ovat eräänlainen sivuraide ja on helppo arvailla, että ne näyttävät kiveiltä. Niitä valmistetaan korkeapainevalulla.

Kivipintainen jalusta

Huolimatta siitä, että alustan pohjamaalaus tällä materiaalilla on monesta puolen edullinen, asennus olisi suoritettava erittäin tarkasti ja huolellisesti, mutta sama koskee myös muita viimeistelyaineita. Katsotaan siis, kuinka kellarista tulisi leikata paneeleja kiven alla.

Kivi-trimmaus

Mikä on perusta

Jalusta on osa pohjaa, joka on maanpinnan yläpuolella. Yksi toiminnoista, joita pohja toimii, on suojata rakennusta kosteudelta, myös sateesta johtuen. Kellarissa on sekä toiminnallinen että arkkitehtoninen kuorma, joten talon osaa on käsiteltävä erittäin vastuullisesti. Toinen kellari tarjoaa lämpöeristyksen rakennuksen päätyalueen ja kellarin välillä.

Kellarin korkeuden valinta riippuu ilmasto-olosuhteista, paikan topografiasta, tulvan todennäköisyydestä ja muista tekijöistä.

Mielenkiintoista! Arkkitehdit uskovat, että kellarista tulisi kiinnittää seinää, sen alaosaa, mutta rakentajat päinvastoin ovat vakuuttuneita siitä, että tämä on edelleen perustan elementti.

Betoni lohkokaapelin asettelu

Viimeistely jalusta ja julkisivu

Pinnoituksen pinnoituksen edut ja merkitys

Ensinnäkin modernit materiaalit ovat erinomaisia ​​ja parantavat merkittävästi rakennuksen ulkoasua. Toiseksi, tekniikka mahdollistaa kosteuden kestävyyden lisäämisen, jolloin voit unohtaa ongelmat, jotka tukkivat pohjaa pitkään. Jos neste joutuu materiaalin sisälle, josta säätiö on tehty, se jäätyy kylmällä ilmalla, ja kuten tiedätte, jäällä on enemmän vettä kuin vettä, ja lopulta särkyjä ilmestyvät. Jotta paremmin ymmärrät periaatteet, voit laittaa PET-pullon täytettyyn veteen pakastimessa yöllä - aamulla säiliö muuttuu vakavasti. Sama koskee rakennusmateriaaleja, jos kosteus joutuu niihin.

Säätiön perusturva

Kellarissa on paljon suurempi kuorma kuin julkisivulla, joten rakennuksen tätä osaa tulisi käsitellä suurella huomiolla. Lämpötilan erot, joita ei voida välttää, pohjaveden virtaus, itse talon paine, sateen sateen tai lumen muodossa voi olla huono vaikutus kellarin tilaan.

Brick kellari paneeli

Plinth trim paneelit - materiaalin ominaisuudet ja asennus

Eräs keino, joka osoittautui erinomaiseksi kellarin suojelemiseksi, on erikoispaneeleja, jotka on muotoiltu kivirakenteeksi. Merkittäviä myönteisiä kohtia ovat seuraavat.

 1. Tuotteen pieni paino, jonka takia pohjaan kohdistuvaa kuormaa ei ylitetä ja luotettava kiinnitys mahdollistuu.

Nailite-paneeli kiven alla

Puuhuoneen kellari-elementtien kellarikerroksen viimeistely

Siding socle "Alta-profiili"

puutteet

On vaikea löytää erittäin vakavia kielteisiä puolia elementtien viimeistelyyn, mutta voit määrittää pari pistettä.

 1. Värin rajoitukset. On mahdotonta valita varjosta maistaa, koska paneeli on ulkoisesti muotoiltu kiviä, jolla on erityisiä tylsää väriä. Jos et kuitenkaan voinut valita haluamaasi muotoilua myymäläluettelossa, voit aina ottaa yhteyttä valmistajaan ja tehdä haluamasi tilauksen. Onko sen arvoista maksaa ylimääräistä palvelua, se riippuu sinulle.
 2. Huolimatta siitä, että paneelit kestävät erittäin hyvin kuormituksen ja monien tuhoisien tekijöiden vaikutuksen, ei ole välttämätöntä odottaa tulenkestävyyttä. Koska valmistuspäämateriaali on edelleen muovia, paneeli sulaa nopeasti korotetuissa lämpötiloissa, eikä sen vuoksi kannata paistaa paistinpannuja tai polttavaa jätettä talon lähellä.

Socle sivuraide kiven asennuksen alla

Materiaalit, joista kivielementit on tehty socle-viimeistelyyn

Tällaisten tuotteiden tuotantoa harjoittavat vain uudet, innovatiiviset teknologiat, jotka ovat syntyneet korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden kovasta työstä. Käytetään vain materiaaleja, joilla on korkea vastustuskyky alhaisille lämpötiloille ja joilla on vettä hylkivä ominaisuudet. Myös ne (materiaalit) eivät saa särkyä talvella ja voimakkaasti tuulella. Useimmiten valettuun polypropeeniin perustuvat, tällaisten paneelien ominaisuudet ovat aina korkealla tasolla.

Toinen esimerkki kiven pohjapaneelista

Yleensä on mahdollista käyttää erilaisia ​​polymeerejä, jos niihin lisätään kemikaaleja, jotka lisäävät tuotteen käyttöikää. Perusmateriaalin valinta vaikuttaa suoraan kustannuksiin.

Vihje! On suositeltavaa ostaa ylemmän hintaluokan paneelit, koska niissä on vähemmän ongelmia ja sinun ei tarvitse käsitellä uusien tuotteiden ostamista tai asentamista jonkin ajan kuluttua.

Erilaisia ​​kellaripaneeleja

Nykyiset paneelityypit

Ennen kuin valitset ja hankit tarvittavan määrän paneeleja, sinun on käsiteltävä nykyisiä tyyppejä näistä tuotteista ja niiden ominaisuuksista, vahvuuksista ja heikkouksista. Jokaisella lajilla on joitain eroja, jotka on otettava huomioon. Tähän mennessä on käytetty laajalti 4 tyyppiä, jotka esitetään taulukossa.

Pöytä. Suosittuja socle-paneeleja kiven alla.

Vinyylipaneelit

Socle siding FineBer. Villikivi hiekka

Kivi maaperän sivuraide

Paneeli poltetun tiilen alla

Eksklusiiviset kanadalaiset kestävät kivipinnat

Mitä kustannuksista riippuu?

Hinta riippuu useista hetkistä kerralla. Ensinnäkin tämä on maa, joka tuottaa sivuraiteen ja tietyn yrityksen - mitä arvovaltaisempi yritys, sitä korkeammat kustannukset. Vaikuttaa myös käytettyyn materiaaliin, joka koostuu polymeereistä, modifioijista ja niin edelleen. Jos valitset yksinkertaiset asentavat suuret tuotteet, niiden hinta on suurempi kuin pienet vaihtoehdot. Jos haluat säästää rahaa, sinun ei pitäisi valita röyhelöisiä paneeleja, koska monimutkainen rakenne ja väri lisäävät merkittävästi kustannuksia. Mitä paremmin tuoteominaisuudet ovat, vastustuskyky lämpötila-ääriliikkeille, lujuus, tuulenpitävyys - kalliimpi se on.

Säkkisidike Deke (Döcke)

Se on tärkeää! On syytä kiinnittää huomiota kotimaisiin tuottajiin markkinoilla olevien edustajien joukossa, joista nyt löytyy erittäin hyviä yksilöitä, jotka eivät ole pelkästään ulkoisia vaan myös ominaisuuksiltaan, mutta hinta on paljon alhaisempi kuin ulkomaisten analogien hinnat.

Solid Stone-sarjan Socle Vox -kokopaneeleiden väritasku

Edessä olevat FineBer-paneelit (socle siding)

Paneelin valinta

Kun jatkat paneelin valintaan, joka on tyylitelty kiven alapuolelle, sinun on keskityttävä useisiin parametreihin. Jos tuote on korkealaatuista, valmistajan määrittelemät ominaisuudet ovat korkeat, ulkonäkö on oltava tarkoituksenmukainen, vailla vikoja. Materiaali vaikuttaa huomattavasti auringonpurkausnopeuteen, jos pohja ei ole varjossa ja haluat säilyttää kauniin ulkonevan pitkään - saat lisätietoja myyjältä.

Kuinka valita viimeistelyaineisto

On parempi ostaa paneeleita niiltä paikoilta, joissa on laaja valikoima erilaisia ​​tavaroita, joten on olemassa jotain. Menestyksekäs työaika on myös erittäin tärkeä: jos yritys on olemassa useita vuosia ja monet asiakkaat ovat onnistuneet keräämään heille positiivisia arvioita, se tarkoittaa, että se myy laadukkaita tuotteita. Päätä mikä on tärkeämpää - asennuksen tai säästön helpottaminen. Jos ensimmäinen, sinun on kiinnitettävä huomiota suuret paneelit, jos toinen, sitten pienet. Hyvään tuotteeseen on liitettävä lisenssi ja todistus, joka takaa laadun.

Kohdetta Dagestan kivi

Dagestan kiven vuorattu julkisivu näyttää arvostetulta ja luo vaikutelman asunnon omistajan vakavaraisuudesta. Tällaisen koristelun kustannukset ovat kuitenkin suhteellisen pienet ja verrattavissa laitteen "märkä julkisivu" kustannuksiin. Siksi suhteellisella halvalla voit saada vaikuttavan tuloksen. Lue lisää tästä artikkelista.

Paneeliasennus

Asenna paneeli kiven alla helposti. Sinun on oltava erittäin varovainen ja huolellinen prosessi, huolellisesti suorittaa kaikki mittaukset ja laskelmat.

Kellaripaneelien asennus (tässä tapauksessa puinen sorvaus käytetään talon ominaisuuksien vuoksi)

Kerromme, kuinka asennamme trimmauspaneeli betonialustaan.

Asennustyökalut

 • mittanauha;
 • timantti pyörösaha;
 • punssi;
 • kiinnikkeet.

Vaihe 1. Laske tarvittava määrä paneeleita samassa rivissä. Tällöin seinän kokonaispituus (miinusalue kulma-elementeille) jaetaan yhdellä paneelilla hyödyllisellä pituudella.

Socle-paneelien koot

Vaihe 2. Jos seinää ei ole riittävästi koko pituudelta tai jos paneelit on asennettava ikkunan tai muun elementin muotoon pitkin sulkematta sitä, käytä mittanauhaa ja mittaa tarkasti, kuinka haluat leikata paneelia. Käyttämällä pyörösahaa timanttikilvellä tai käsisahalla leikataan tarvitsemamme osa yhdestä paneelista.

Mittaaminen, mikä osa katkaistaan

Se on tärkeää! Et saa leikata enempää kuin yksi osa jokaisesta tuotteesta, muuten tulos ei näytä niin luonnolliselta.

Leikkaa huolellisesti tarvittava osa

Vaihe 3. Siirry asennuspaneeleihin. Me laskemme tuotteen pohjaan juuri siinä paikassa, missä se on. Meidän on porattava kiinnitysreikä rei'ittimellä, jonka jälkeen käytämme erityisiä kiinnittimiä luotettavaan kiinnitykseen.

Poraamme kiinnitysreiän rei'ittimellä

Kiinnitä paneeli kiinnikkeillä

Vaihe 4. Siirrä seuraava paneeli paikalleen ja kiinnitä se 6 paikalle siten, että se kestää tuulen - 5 kiinnittimen yläosassa ja 1 sivussa. Liitoksen ylätaso on aloitettava keskuksesta.

Asennamme jäljellä olevat paneelit

Vaihe 5. Varmista, että kiinnitys ei ole liian tiukka, jotta lämpötilan muutokset (laajennuskorjaus) saataisiin vastaamaan.

Odotamme asentaa ole ollut liian kovaa

Se on tärkeää! Myös paneelien välillä tarvitaan aukkoja samaan tarkoitukseen. Jos asennat talvella, liitoksen leveyden on oltava noin 15 cm ja kesällä enintään 10 cm.

Video - Asennuspaneelien asennus

Kuten näette, asennus ei ole monimutkaista, eikä se vie paljon aikaa, samalla kun talosi eristetään, ja kellarista vahvistetaan ja suojataan kosteudelta. Tekniikka mahdollistaa yksinkertaisen ja halvan tyylikkyyden ulkonäön suhteen ja lisää rakenteen kestoa.

Kevyt kivilaatat talon kellarikerroksen viimeistelyyn

Talon ulkoisen pinnan järjestäminen on yhtä tärkeää kuin sisätilojen järjestely, mutta julkisivut toimivat materiaalina paitsi houkuttelevan kodin parannuksen luomiseksi myös kokonaisrakenteen suojelemiseksi mekaanisista vaurioista ja kosteuden kielteisistä vaikutuksista. Tällä hetkellä talon julkisivuun ja sen kellariin on enemmän kuin tarpeeksi materiaalia, joten riippuen kysyntään ja omasta mieltymyksistään jokainen pystyy valitsemaan jotain todella mielenkiintoista ja käytännöllistä.

Huolimatta erilaisista materiaaleista, joita käytetään talon julkisivun ja kellarin koristeluun, on suositeltavaa kiinnittää huomiota kevyisiin kivipaneeleihin, koska ne pystyivät osoittautumaan positiiviselta puolelta luotettavana, käytännöllisenä ja erittäin houkuttelevana tuotteena, joka voi pitkään aikaan sen tärkeimmät edut. Lisätietoja löytyy verkkosivuilta tsokol-doma.ru.

On huomattava, että käytön kevyissä kivielementeissä on monipuolinen materiaali, joka sopii erinomaisesti minkä tahansa kodin sisustamiseen riippumatta siitä, millainen tekniikka ja sen rakenne ovat.

Jotta ymmärtäisit, miksi kellarissa ja julkisivumateriaaleissa on tullut niin suosittuja kuluttajien keskuudessa, kannattaa kiinnittää huomiota sen tärkeimpiin etuihin:

 • Suuri valikoima luonnollisia sävyjä tarjoaa mahdollisuuden valita vaihtoehto, joka täysin vastaa avaruuden suunnittelun yleistä suunnittelukonseptia.
 • Kiinteistön kiven koristelu eli tämän materiaalin valmistetut valopaneelit mahdollistavat erinomaisen lämmöneristystilan luomisen säätiölle samalla kun estetään kosteuden ja korkean kosteuden esiintyminen kellarissa.
 • Kivestä toimii ihanteellinen julkisivu suojaa kosteutta ja kosteutta vastaan.
 • Materiaali on uskomattoman kestävä ja laadukas, joten se voi säilyttää tekniset perusominaisuutensa pitkään pitkään.

Pohjapaneelit ja muut viimeistelyt rakennuksen kellariin

Säätiö - minkä tahansa pääoman rakentamisen perusta - sijaitsee kahden tulipalon välillä. Toisaalta se vaikuttaa maaperän kosteuteen ja pysyviin lämpötilavaihtoihin (useimmat säätiöt sijaitsevat maaperän jäädyttämisvyöhykkeellä) ja toisaalta ilmakehän kosteudelle ja tuulelle. Jos maanalainen osa on riittävän luotettavasti suljettu vedeneristyksellä, yläosa on lisäksi suojattava mekaanisilta vaurioilta, joihin käytetään pohjamateriaalia - muovi- tai metallikivielementtejä.

Paneelit pohjaan "kiven alla"

Näiden elementtien asianmukainen käyttö antaa sinulle mahdollisuuden päästä eroon ympäristön kielteisistä vaikutuksista, monien vuosien ajan, säilyttäen samalla koko rakennelman eheyden.

Mikä on perusta

Perusta, joka ulottuu maanpinnan yläpuolelle, kutsutaan perustaksi. Joskus kellari on erillinen rakenne, joka on asennettu säätiön ja seinien väliin. Pohjan päätehtävänä on suojata rakennusta kosteudelta ja kylmältä. Jotta pohja voisi selviytyä tämän tehtävän, se on eristettävä ja vedenpitävä.

Säätiön näkyvää osaa kutsutaan jalustaksi

Tyypin mukaan on kolme korkkia:

ulkonevat, kun pohja ulottuu seinämien yli;

samassa tasossa, kun seinät ja kellari ovat samassa tasossa;

uppoaminen alas, kun seinä ulottuu pohjan yli.

Tyypit kellari sijaintiin suhteessa seinään

Yleisin on kolmas vaihtoehto, tässä tapauksessa rakennuksen seinistä virtaava vesi ei pääse pohjaan, ja seinien ja kellarikerrosten välinen vedenpitävä kerros ei vaadi lisäsuojausta.

Käytä vain harvoin seinässä olevaa tasoa. Teknisesti sillä ei ole tiettyjä etuja ja haittoja, mutta tällaisen perustuksen ja seinien keskinäisen järjestelyn avulla niiden välillä ei ole käytännössä mitään konkreettista rajaa. Jotta talo näyttäisi kauniilta, ero tehdään keinotekoisesti käyttäen erilaisia ​​paneeleita julkisivulle ja kellarille.

Käyttämällä ulkoneva kellari useimmiten osoittaa, että talossa on kellari. Tämäntyyppisessä kellarissa viimeistelyyn on lisätty ylimääräisiä mop-down-erottimia (kapelniki), jotka suojaavat seinämän ja pohjan välistä vedenpitävää kerrosta tuhoutumisesta. Kapelnik on kulmikas metallipalkki, joka on asennettu pohjan ulkonevaan osaan tiukasti seinälle.

Ulkopinnan esimerkki

Pohjaa itseään puolestaan ​​on myös suojeltava ympäristön kielteisiltä vaikutuksilta. Tämän toiminnon suorittamiseksi kellari on viimeistelty muovipaneelilla ja muilla materiaaleilla.

Maanpuolustus: edut ja haitat

Kellarin viimeistelyyn on kellarikerroksen seinäpaneeli. Nimi on ehdollinen, koska samoja paneeleita voidaan käyttää myös julkisivujen viimeistelyyn.

Etuja olisi korostettava:

mahdollisuus viimeistellä julkisivuja;

Kellariviseurauksessa ei käytännössä ole puutteita. Asennuksessa tarvitaan tarkkaa tarkkuutta ja ammattitaitoa. Huonosti sijoitettu sivuraide saattaa johtaa levyjen taivutukseen ja niiden välisten aukkojen syntyyn. Päällysteen eheys vaarantuu ja sen seurauksena myös suojaustoiminto. Siksi on parempi antaa paneelien asentaminen kokeneille käsityöläisille, joten sinun ei tarvitse käyttää uudelleen viimeistelyaineistoon.

Visuaalisesti polymeerisivupaneelista videossa:

Sivustollamme löydät rakennusalan yrityksiä, jotka tarjoavat säätiön korjauksen ja suunnittelun. Voit suoraan viestiä edustajien kanssa käymällä "Low-Rise Country" talonäyttelyssä.

Sisustusalustan tyypit

Pohjaan päin voi olla luonnonkivi- tai klinkkerilevyjä, vinyylisuojia, sandwich-paneeleita, aaltopahvia. Lähes kaikki julkisivujen viimeistelytyypit voidaan siirtää pohjaan.

kivi

Yksi kalleimmista materiaaleista on kivi. Tällaisen viimeistelyn korkeat kustannukset ovat perusteltuja materiaalin luonnollisuudella, valmistelevalla työllä (lisäperustan rakentaminen) ja perustoiminnalla, tarve palkata korkeasti koulutettuja työntekijöitä.

Jos talon suunnitteluvaiheessa otetaan huomioon myös luonnonkiven kellarin koristelu, silloin perustus rakennetaan tarpeellisella turvamarginaalilla ja ongelmitta se kestää muurausmateriaalia. Jos hanketta ei ole suunniteltu ylimääräisille kuormille (peruskorjaus tehdään peruskorjauksen aikana), on asennettava toinen säätö pääkohdan vieressä.

Lisäksi kestää "kivi" -mallia, jotta jälkimmäinen muuttuisi kauniiksi ja ainutkertaiseksi. No, pohja tämän viimeistelyn ansiosta on luotettavasti suojattu.

Plinth koristelu luonnonkivellä

Klinkkerilevyt

Tiiliseinämien ystäville on mahdollisuus viimeistellä kellari klinkkerilevyllä. Kauneus yhdistettynä materiaalin lämpöeristysominaisuuksiin antaa ensiluokkaisen ulkoasun kellariin ja lämmittää perusteellisesti rakennuksen pohjan.

Materiaali, kuten kivi, on hyvin raskasta, joten kellarista päin, saatat tarvita rakentaa lisää säätiötä. Asennuksessa on myös omat vivahtivat, joskus tavallisen asentajan tiedossa.

Clinker Foundationin viimeistely

Katot

Profiililevyä (lyhennettynä ammattisivulle tai profiililevyksi) käytetään laajasti rakennus- ja kattorakenteissa, ja sitä käytetään myös ulkoisena kotelona.

Materiaalin eduista, alhaisesta kustannuk- sesta, nopeasta asentamisesta, kätevästä arkkikokoon, aallonkorkeuden valinnasta, erilaiset värit vaihtelevat. Ammattilevyllä viimeistely ei lisää rakennusta raskaampaa, sillä materiaalilla on erinomainen kireys, joten se sopii hyvin maaseudun ja ansiorakennusten kellarille.

Suoraan säätiön pystysuoraan arkkiin

Kaikki edellä mainitut pinnoitustyypit voidaan korvata kellaripaneelilla, jotka ovat olennaisesti samoja materiaaleja, jotka on valmistettu valmiiksi valmiiksi valmistetulle pohjalle. Näin voit yksinkertaistaa huomattavasti asennusta ja lisätä työnopeutta.

Socle-paneelit: tyypit ja ominaisuudet

Kodin sisustuksen kattopaneeleja käytetään useimmiten, koska ne yhdistävät luonnollisten materiaalien kauneuden ja ominaispiirteet, mutta se on paljon helpompaa painon ja työvoimakustannusten suhteen asennuksen aikana. Paneeleja on neljä:

Kuitusementtipaneelit

90% koostuu sementistä, loput 10% ovat muovia, selluloosaa ja mineraalilisäaineita. Paneelin etupuoli on puun, kiven tai tiilen jäljitelmä - se voidaan peittää kivillä tai maalata maalilla.

Visuaalisesti kuitumateriaalipaneeleista videossa:

Valmistaja takaa paneelien alkuperäisten ominaisuuksien (korkean lujuuden, pakkasenkestävyyden ja nopeiden lämpötilojen muutosten) turvallisuuden vähintään 20 vuoden ajan. Voiteluaineista voit valita vain korkean kosteuden imeytymisen ja alhaisen mekaanisen rasituksen. Edut - kaikki edellä mainitut ominaisuudet ja laaja valikoima, vaihtelevat värin vaihteluvälistä ja päätyvät eri pintamateriaaleihin.

Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavan linkin artikkelissa kerrotaan paalusäätiön laskemisesta.

Esimerkki sokkeleiden viimeistelystä kuitumassalla

Vinyylipaneelit

Talon kellarista valmistetut vinyylipaneelit ovat yleisimpiä viimeistelykohteista, koska ne ovat halpoja, ja niissä on eri sävyt valkoisesta punaruskeaan, sileään tai karheaan pintaan. Käytetään laajasti rakennusten julkisivujen viimeistelyyn. Haittojen joukosta voidaan tunnistaa pieni vastustuskyky mekaaniselle rasitukselle ja voimakkuuden häviäminen äkillisten lämpötilamuutosten kanssa. Siksi niitä ei suositella käytettäväksi ilmastoalueilla, joilla on vaikeat talviolosuhteet. Tällaiset paneelit sopivat niille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneita sisustuksen visuaalisesta käsityksestä.

Uskotaan, että vinyyli paneelien asennus on melko yksinkertainen, mutta aina on olemassa joitain vivahteita, niin että viimeistely on laadukasta, asennuksen pitäisi tehdä ammattilaisia.

Vinyylilevyt "kiven alla"

Akryylipaneelit

Talon kellarikerroksessa on kaikki vinyylipaneelien edut sekä useita omia "siruja". Akryylipolymeerien ansiosta, jotka muodostavat päällyskerroksen, tällaiset paneelit kestävät enemmän UV-säteilyä vastaan ​​eivätkä muuta väriä koko elinkaaren ajan. Paneelien avulla voidaan valmistaa koteja, jotka ovat kuumassa ilmastossa, sekä huoneissa, joissa on korkea lämpötila. Akryylipolymeerit eivät reagoi synteettisiin pesuaineisiin, joten niitä voidaan helposti käyttää puhdistettaessa likaa.

Viimeistely säätiö akryyli paneelit

Sandwich-paneelit

Sandwich-paneelit ovat myös löytäneet laajaa käyttöä sokkelin koristeluun. Ne ovat sandwich-tyyppinen monikerroksinen rakenne, jossa lämmöneristys on "täyttö" ja edessä oleva materiaali sijaitsee molemmin puolin. Sivuseinämateriaali voi olla muovipaneeleja, keraamisia laattoja, metallia tai kosteutta kestävää vaneria.

Jalustan viimeistelyä varten on suositeltavaa käyttää metallisia sandwich-paneeleita.

Sandwich-paneelin rakenne leikkauksessa

Rappaus

Kohtuullisen halpa tapa suojata rakennusta kauniisti ja tarkasti. Lisäksi kiviaineseristys asetetaan kipsiin, jolloin syntyy pakkasenkestävä kerros. Tämäntyyppinen viimeistely sopii niille, jotka eivät pääse paneelien rakenteeseen tai värialueeseen, koska kipsiä voidaan käyttää eri tavoin ja maalata millä tahansa värillä.

Miten valmistelu ja asennus tapahtuu

Valittaessa koristetyyppi on tarpeen ottaa huomioon seuraava valmisteleva työ, esimerkiksi tekemällä koristelu luonnonkivellä, siihen lisätään ylimääräinen säätiö. Kaikki muut paneelit eivät vaadi asennusta niiden pohjaksi ja ne on asennettu valmiiseen laatikkoon.

Laatikossa voi olla kaksi tyyppiä: puu ja metalli. On suositeltavaa käyttää viimeistelyyn tarkoitettua metalliprofiilia kuitu-sementtipaneeleille, koska ne ovat raskaampia kuin muovipaneelit talon pohjalle, joka on useimmiten puulaatikkoon asennettu.

Palkin nousu lasketaan riippuen käytetystä lämmittimestä tai sen puutteesta. Jos asennus toteutetaan ilman sorvausta (kun pohjan materiaali sallii kehittämättömän asennuksen käytön), kellarin pinta pinnoitetaan, etenkin ulkonemat, jotka estävät asennuksen, katkaisevat.

Esimerkki metallikehyksestä pohjan viimeistelyyn

Kun käytät eristystä, harkitse seinämien etäisyyttä seinämiin ottaen huomioon lauhteen keräämisen ilmavirta. Levyn korkeuden on noudatettava paneelin asennusjärjestelyä siten, että paneeli on kiinnitetty oikein. Siksi on parempi antaa erikoislääkärin tehtäväksi, jotta ei lasketa laskelmia tai kaksinkertaista työtä, kun laskelmat ovat vääriä. Loppujen lopuksi sinun on ostettava uusi materiaali pilaantuneen sijaan ja suoritettava uudelleen alustan vuoraus.

Mikä määrää materiaalien ja työn kustannukset

Työn kustannukset riippuvat suoraan ponnistusten määrästä, kuten kellarikerroksen viimeistelystä, asentajien ammattitaidosta. Esimerkiksi kiven viimeistely luonnonkiven kanssa on työvoimavaltaisempi prosessi kuin viimeistely muovipaneeleilla. Ammattitaitoiset työntekijät tietävät niiden hinnasta ja tuotetun työn laadusta ne ovat vastaavasti kalliimpia.

Materiaalikustannukset riippuvat tällaisista indikaattoreista:

Maat ja valmistajat. Mitä tunnetumpaa yhtiö, sitä korkeammat kustannukset ja todennäköisyys ylipainotuksesta brändille. Samaan aikaan suuryritykset julkaisevat säännöllisesti ylennyksiä ja alennuksia, useimmiten uusien materiaalityyppien tuomiseksi markkinoille. Jos onnistut "tarttumaan" tällaiseen toimintaan, voit ostaa materiaalin melko "maukasta" hintaa.

Käytetty materiaali, polymeeripinnoitteen koostumus, muokkaajat, pehmittimet jne.

Monimutkaisten mallien monimutkaisuus - monimutkainen sävytys - ne maksaavat enemmän kuin yhden väriset paneelit ja yksinkertaisempi ja yhtenäisempi rakenne.

Perinteisten paneelien ominaisuudet (lujuus, jäätymisvastus, mekaanisten vaurioiden, iskuvasteen ja niin edelleen). Mitä parempaa suorituskykyä, sitä korkeammat kustannukset ovat.

Esimerkkejä videon leikkauksesta:

Kun valitset paneelit, kiinnitä huomiota kotimaisiin valmistajiin. Useimmat mallit eivät ole laadultaan huonompia ulkomaalaisille, ja niiden kustannukset ovat paljon pienemmät.

Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä olevassa artikkelissa lukee sarakkeen perusta.

johtopäätös

Kun olet suojellut säätiötä ympäristön vaikutuksilta, ei vain antaa rakennukselle kauniin näkymän, vaan myös säästää sen tuhoutumisesta monta vuotta eteenpäin. Laaja valikoima viimeistelymateriaaleja voit valita talon yleisen tyylin parhaiten sopivan.