Talon säätiön kustannukset 6-6

Jokainen omistaja yrittää säästää rahaa rakentamiseen. Tietenkin tehokkain tapa säästää rahaa on rakentaa talon itse. Tässä asiassa on tärkeää tuntea reuna, jonka siirtyminen vaikuttaa vakavasti rakennuksen laatuun. Tutkittuaan tämän materiaalin, opit, miten lasketaan kustannukset liuska säätiön talo 6x6 neliömetriä. Tutkittiin myös säätiön rakentamisnopeuksia.

Jotta talouselämä ei liikahda, on ymmärrettävä perusaseman merkitys. Tämä osa suunnittelua tarvitaan siirtämään talon paino maahan. Ennen rakentamisen aloittamista asiantuntijat tutkivat kahta pääkysymystä: maaperän kantokyky ja tuen vahvuus. Massiivinen ja voimakas säätiö ei ole tae siitä, että asunto kestää useita vuosikymmeniä. Maaperä on muuttuva aine, se voi virrata, jäädyttää, lisätä tilavuutta. Alla on laskelmat sekä koko hinta.

Esimerkiksi eri kokoisten talojen rakentamisen keskimääräiset hinnat nauhalevyllä ovat seuraavat:

Teemme laskelmia

Lankojen, tiilen tai muun materiaalin talon säätiön kustannukset riippuvat ensisijaisesti työn ja materiaalien määrästä, jonka hinta voi olla täysin erilainen. Esimerkiksi ottakaamme vakiosormalisää. Tämä on kallis pohja, mutta sillä on samalla parasta luotettavuutta verrattuna muihin yksityisen rakentamisen perustaan. Liuskajohdon korkea hinta selittyy sillä, että sen rakentamiseen tarvitaan suuri määrä raudoitusta ja sementtilaastaria. Työn kulutettava osa on myös muottien asennus.

Maavalli ja betoni

Nauhaosasto soveltuu betonista, puusta, erilaisista hiilihapotetuista betonilohkoista ja muista materiaaleista valmistetuille rakennuksille. Välittömästi on sanottava, ettet voi säästää säätiön rakentamisessa ilmastettujen betonilohkojen avulla. Olisi ymmärrettävä, että pohja asetetaan alle maaperän jäädyttämisen tasolle. Ja tämä on tärkein indikaattori mille tahansa seinälle, olivatpa ne sitten hiilihapattua betonia tai puuta.

Kuinka paljon maa maksaa maksaa riippuu valitusta teknologiasta - se voidaan koneistaa tai manuaalisesti. Jos valitset ensimmäisen vaihtoehdon, joka käyttää kaivinkonetta, niin 50 senttimetrin leveä kaivannon mittari maksaa noin 150 ruplaa. Mitä tulee hiekka- ja rauniohjelman luomiseen, tässä mittari maksaa 100 ruplaa.

Maa-alueille - 250 ruplaa / lineaarimittari.

Siirry nyt sementtilaastiin, joka voidaan kaataa itsenäisesti tai erikoislaitteiden avulla. Alustan laskemisen yksinkertaistamiseksi puun rakentamisessa otamme talon, jonka paksuus on 40 cm: n kantavia seiniä. Pohjan leveyden tulisi olla 10 cm enemmän maaperän paineen vähentämiseksi - tämä on tavanomainen käytäntö. Nauhan korkeus on 1,7 metriä, jolle 0,5 metriä kohdistetaan pohjan alle ja 1,2 metriä maata. Nyt meidän on selvitettävä, kuinka paljon sementtilaastia tarvitaan säämittarilla: 0,5 × 1,7 = 0,85 m3.

Teipin pohjan täyttö kylvystä palkista 6 6 neliömetrillä. Kaada tällainen sivusto voi olla itse.

Saimme myös selville, kuinka paljon 1 m3 betoniseosta maksaa - noin 3500 ruplaa, hinta sisältää myös toimituksen. Tämä on M300-brändi, jota käytetään yleisesti rakennuksen luomiseen puutavaran, betonin tai tiilen taloon.

Tiedämme jo kuinka paljon betoniseosta kaadetaan metriin, joten voimme selvittää sementin kustannukset koko rakennetta kohden: 0,85 × 3500 = 2975 ruplaa. Asennuksen osalta se maksaa yleensä 30% betoniseoksen hinnasta - 2975 kerrotaan 0,3: llä ja saadaan 892 ruplaa.

Armeija ja muotti

Pohjan pohjan vahvistamiseksi tarvitset neljä lujitusta. Tiilen tai puutavaran rakentamiseen on tarpeeksi vavat, joiden läpimitta on 14 millimetriä. Jos haluat selvittää, kuinka monta venttiiliä tarvitaan lineaarimittarin kohdalta, sinun on tehtävä yksinkertainen laskelma: moninkertaista 38 ruplaa 4 sauvalla ja saat 152 ruplaa. Työ maksaa 12 ruplaa. Tämän seurauksena 1 lineaarinen vahvistin maksaa 164 ruplaa.

Se näyttää laadukkaalta muotilta.

Säätiön kokonaiskustannukset riippuvat myös siitä, käytetäänkö muottiin vai ei. Esimerkiksi tiheässä maaperässä, joka on kyllästetty savella, betonia voidaan kaataa suoraan kaivantoon. Ja jos otat hiekkaiset maaperät, pakollinen vaatimus on suojamuotojen valmistus. Kustannukset sisältävät asennuksen ja asennustyön kustannukset sekä kilven hinnan. Esimerkiksi otan OSB-suojamoduulit:

 • Työ maksaa 120 rupiaa metriä kohden;
 • 12 millimetrin OSB-lastulevy maksaa noin 210 ruplaa neliömetriä kohden;
 • 5 x 5 cm: n palkit yhdessä kaikkien kiinnikkeiden kanssa maksoivat 60p / 1pm.

210 × 1,7 (peruskorkeus) x2 (kaksi puolta) = 714, lisäämme töitä ja palkkeja, lopulta saamme 894 ruplaa.

Nyt meillä on hinta jokaisesta työstä:

 • Muottien kustannukset ovat 894 p;
 • Betoni ja kaikki siihen liittyvät - 3867 r;
 • Maan toiminta - 250 r;
 • Vahvistus - 164 s.

Tämän seurauksena yksi metri maksaa 5175 ruplaa. Tässä päätehtävänä on saada selville, kuinka paljon koko säätiö maksaa. Löydämme talon ympärysmitta 6 x 6 neliömetrin palkista, se on 24 metriä. Muista perimetrinen kaava: P = (a + b) x2. Nyt moninkertaista reunan ja yhden metrin kustannukset: 5175 × 24 = 124200 ruplaa.

Onko mahdollista vähentää kustannuksia?

Voit vähentää kustannuksia pohjaan, voit ottaa raunioitunut betoni. Tällainen liike vähentää kustannuksia noin 20 prosenttia. Roskikivi on halvempaa verrattuna tuodaan valmiita ratkaisuja. Tässä tapauksessa seos on valmistettava rakennustyömaalla.

Kiinteän nauhan hylkääminen on toinen säästövaihtoehto. Sen sijaan kaivaa reikiä pitkin koko kehä, jonka korkeus on 2,5 m ja mitat 60x60 cm. Lisäksi heitä kannatetaan kaatamalla. Tietenkin tällainen vaihtoehto vaikuttaa tulevan puun talon lujuuteen ja kestävyyteen.

Talon 6 - 6 perusta

Myös 6 - 6 metrin mittaisen pienen talon rakentaminen sisältää myös säätiön valmistuksen. Rakenteen pienen koon vuoksi säätiön pitäisi olla edullista, mutta myös kestävää. Sen on tarjottava koko rakenne korkealla lujuudella myös maaperän liikkuvuuden olosuhteissa. Säätiön valintaan vaikuttaa myös seinien rakentamiseen käytetty materiaali.

6-6 metrin perustalle käytetään pääasiassa kehyksen, paneelinrakennuksen tekniikkaa.

Vaihtoehdot kellarissa talon alle 6 - 6

Rakentamisessa käytetään useita erilaisia ​​perustuksia:

Harkitse niiden ominaisuuksia, samoin kuin erottelu paalusäätiön edessä sen analogien.

Ribbon säätiö kotiin 6x6

Yksi yleisimmistä perusta - nauhatyypeistä. Käytetään pääasiassa raskaaseen rakenteeseen eli tiilien, lohkojen ja vastaavien seinien rakentamiseen. Sen valmistusteollisuuden erityispiirteet ovat seuraavat:

 • Kaivaa kaivoa tulevan rakenteen kehällä.
 • Laidoitettu hiekka ja sora-alusta pohjan alla. Tämä kerros on väistämätön.
 • Vahvikotelon asennus. Tämän tekemiseksi venttiili on upotettu pystysuoraan maahan ja vaakatasossa kulkeva vahvikeharja kiinnitetään langan avulla.
 • Pakollinen asennus muottiin. Se on valmistettu puukuvista. Luotettavuutta varten se on kiinteä rekvisiitta.
 • Betonoinnin. Säätöprosessi suoritetaan kerralla. Kun betoni kaadetaan, laasti on välttämättä lävistetty telalla, jotta ilma-aukot eivät poistu.

Kaatumisen jälkeen säätiölle kestää noin viikossa tarvittava voima.

Lohkon pohja dimensioon 6 6: lle

Kun pohjaan asetetaan talon 6 alle 6 metriä, käytetään lohkon rakentamisen tekniikkaa. Tätä tarkoitusta varten käytetän keramzit-betonituotteita, joiden mitat ovat 200 × 200 × 400 mm. Yhden korttelin massa saavuttaa jopa 30 kg. Tuotantotekniikka on seuraava:

 • Geologista etsintää tehdään.
 • Seuraava vaihe - merkitsee säätiön tulevaisuutta.
 • Kaivaminen kaivukoneen erikoislaitteita.

Seuraava on lohkojen asennus. Lohkot on tiivistettävä keskenään liuoksella. Ratkaisu ei saisi olla liian harvinaista, koska se vaikuttaa haitallisesti liitäntälohkojen laatuun ja lujuuteen.

Kuva Rakentamispaikan lohkon säätiön näkymä

Lohkojen asettaminen tapahtuu samalla periaatteella kuin tiilien asettaminen. Jokainen seuraava rivi siirretään edelliseltä puolelta täsmälleen puoleen.

Pylväsperusta 6: 6

Tällä säätiöllä tarkoitetaan tukipisteiden sijaintia koko alueella. Betonipisteen koko voi olla 200 × 200 × 400 mm. Ensinnäkin ne asennetaan rakennuksen kulmiin. Lisäksi se on asennettu laakerin seinän paikalle. Pylväspohjan pisteiden välillä tulisi olla noin 1500 mm. Upotussyvyys jopa 200 mm. Tällaisen säätiön valmistustekniikka on seuraava:

 • Merkintä suoritetaan ja peruspisteiden sijainti on merkitty.
 • Poistettiin hedelmällinen maakerros.
 • Hiiltynyt tyyny tukipylväiden alle on tehty. Joskus pohja voidaan kaataa betonista.
 • Seuraavaksi asennetaan muotti 200 × 200 mm.
 • Reiän keskellä on upotettu useita pystyvahvistusta.
 • Loppujen lopuksi se kaadetaan betonilla ja sen odotetaan olevan täysin kovettunut.

Asiantuntijaneuvonta! Mielestäni tällainen säätiö on kestävä ja luotettava. Ota yhteyttä vain erittäin päteviin asiantuntijoihin, joilla on laaja kokemus rakentamisesta.

Pile perustus talon alle 6 - 6

Paalusäätiöllä on muun muassa edellä mainittuja etuja. Jos alueellasi on epästabiili maaperä, niin 6-6 metrin perustan rakentamiseksi paalusäätiö on paras ratkaisu. Lisäksi sen rakenne toteutetaan hiekkaisella maaperällä, jolla on taipumus pudota. Teknologian valmistus on hyvin yksinkertaista:

 • Käyttämällä lankaa ja runkopalkkia, merkitset tulevan paalun perustan.
 • Seuraavaksi tulee paalua. Yhdeksän 6 metrin mittainen säätiö on riittävästi 9 betonipilareita. Yhden paalun pituus on 3 metriä. Yhden paalun halkaisija on 108 mm. Pallot maahan puretaan yksinomaan erikoislaitteiden avulla.
 • Lisäksi taso on täynnä.
 • Tämän jälkeen on tarpeen leikata kaikki ulkonevat paalut samaan tasoon. Tämä estää paalarakenteen korroosion.
 • Seuraavassa vaiheessa telineet asennetaan.
 • Edullisesti on nyt tavanomaista käyttää mikropileitä paaluperusteille, niillä on suuri kuorman kantavuus ja alhainen hinta sekä korkea luotettavuus. Asiakkaamme suosivat usein tällaisten paalujen perustusta.

Lopuksi, säätö on suljettu teräsrakenteisilla väliseinillä. Tarvittaessa ne voidaan korvata kanavilla. Tämä takaa suuren kestävyyden maaperän mahdolliselle liikkumiselle. Lisäksi se antaa koko rakenteelle lisää jäykkyyttä.

Asiantuntijaneuvonta! Jyrsinkuormitusten kompensoimiseksi on tarpeen huolehtia grillata- mien vahvistamisesta.

Useat asiantuntijat suosittelevat paalunpohjaa, joka on tehty kyllästetyistä paaluista. Tämän tyyppiset paalut (ajetut) ovat kestävimpiä ja pystyvät selviytymään suuresta vaaka- ja pystysuorasta kuormituksesta. Tämä on erityisen tehokasta, jos alueesi on epästabiili. Jopa näissä olosuhteissa kaikki käytetty raha maksaa itsensä täysin.

Lasketaan 6x6 metrin taloiselle pylväspohjalle

Pile-perustuksen valmistuskustannukset riippuvat seuraavista tekijöistä:

 • Koneiden kuljetuskustannukset.
 • Pallojen osto.
 • Pile ajaminen maahan.
 • Pallojen ulkonevien osien leikkaaminen.
 • Grillaus tarvittaessa.

Asiantuntijaneuvonta! Tee tarkka laskelma jokaiselle pennukselle, jota et onnistu. Siksi kehotan sinua välittömästi ottamaan yhteyttä alan asiantuntijoihin, jotka tekevät likimääräisen laskelman ja antavat välittömästi mahdolliset lisäkustannukset.

Käytä laskimistasi laskemaan keräyskustannukset, jotka perustuvat pyyntöihisi.

Tai käytä asiantuntijoidemme apua täyttämällä hakemuksen väärinkäytöksistä ja mittauksista:

Hyödyllisiä materiaaleja

Pilejä 35 35 kappaleessa

Sahat, joiden poikkileikkaus on 35 x 35 cm - yksi yleisimmistä teräsbetonipilarien kooista perustusrakenteessa.

Säätiön kustannukset talon alle 10-12

Jotta voisit laskea etukäteen kaikki kustannukset, sinun on tiedettävä, kuinka paljon rahaa sinun on käytettävä perustuksen rakentamiseen, riippuen sen tyypistä.

Kuorman laskeminen säätöön

Lue materiaali siitä, miksi se on tehty, sekä miten oikein ja oikein hoidetaan pohjan kuorman laskeminen.

perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

Talon perustaminen 6 6: talousarvion kustannusten laskeminen

Talo, jonka kokonaispinta-ala on 36 neliömetriä, on yleisin "esikaupunki" rakennus. Kaikki asukkaat ovat asettaneet kaikki omistajat (tai heidän sukulaistensa) Neuvostoliiton aikana taloussuunnittelijoiden omistajat - hyvin "kuusisataa neliömetriä". Sen vuoksi seinät ja pohja 6-6 metrin talolle on pääsääntöisesti pystytetty samaan "talousarvion" muotoon.

Ja tässä artikkelissa kerromme teille menetelmistä, joilla tällaisen "talon" budjetin rakentaminen perustetaan maanrakennukselle.

Taloudellisen säätiön rakentamisen tekniikka

6x6-metrisen talon säätiön kustannukset määräytyvät kahden tekijän perusteella: rakennusmateriaalien hinnasta ja tällaisen rakenteen rakentamisesta vastaavan rakentajan palkkiosta. Lisäksi rakennusmateriaalien kuljetuskustannukset ja valitun maaperän hyödyntäminen (poisto) olisi lisättävä kyseisiin määriin.

Niinpä teknologia, jonka avulla voit rakentaa säätiön halvin versio, jolle on ominaista seuraavat ominaisuudet:

 • Ensinnäkin alhaisen materiaalin kulutus - sitä vähemmän materiaalia, sitä edullisempi arvio.
 • Toiseksi yksinkertainen toteutus - yksinkertaisempi tekniikka, sitä suurempi on todennäköisyys perustaa säätiö "omilla käsillänne".
 • Kolmanneksi, vähimmäisvaatimus maanrakennustöiden kannalta - sitä pienempi kuilu (kaivanto, hyvin), edullisempi säätiö.

Näiden ominaisuuksien ohjaamana voidaan valita seuraavat keinot järjestelyjen järjestämiseksi erilaisista rakennustekniikoista:

 • Teknologian valu-nauhat.
 • Pile perustustekniikka.
 • Pylväsperustaisten teknologioiden rakentaminen.

Edut ja haitat "budjetin" vaihtoehdoista syistä

Ensimmäinen vaihtoehto - valettu, nauha-säätiö - luonnehtii monimutkaisuus ja helppo toteutus. Jopa henkilö, joka on kaukana rakennuksesta, voi täyttää 6x6 metriä. Tällaisen säätiön laaja ja kestävä grilli pystyy pitämään paitsi kevytkehyksen myös lohkojen raskasta seinää.

Toinen vaihtoehto - paalusäätiö - on rakennettu entistä helpommin ja lisäksi käytännössä ei tarvita kaivutyötä. Ja 6x6 metrin (tai minkä tahansa muun pienen massan omaavan) runko-talon tukilattia voidaan rakentaa kaikentyyppiselle maaperälle. Tämä rakentamismenetelmä epäilemättä kiinnostaa kaikkia kosteikkojen omistajia.

Kolmas vaihtoehto - pylväsperusta - rakennetaan suhteellisen tiheään maaperään. Tällainen sovelluksen selektiivisyys kuitenkin kompensoidaan materiaalin mahdollisimman vähäisellä kulutuksella ja lähes maapallon täydellisellä puuttumisella. Tästä syystä suurin osa pienkokoisten asuntojen omistajista, jotka arvioivat, kuinka paljon talon 6x6 metristä maksetut kustannukset, on rakennettu käyttäen nauha- tai paalutekniikkaa, valitsevat juuri perusjärjestelyn pylväsversion.

Mutta riittävä teoria. Jäljempänä tarkastelemme tapoja rakentaa perustukset edellä mainittujen tekniikoiden avulla.

Edullinen, nauhateollisuuden rakentaminen tekniikkaan

Edullinen nauhalevy on erittäin vaatimaton. Yleensä sen korkeus on enintään puolitoista metriä ja leveys - 40 senttimetriä. Tämän seurauksena betonin kaatamisen kokonaismäärä (ottamatta huomioon sisäseinän alle olevaa nauhaa) on 13,5 kuutiometriä.

Se on kuinka paljon sinun täytyy poistaa maaperä. Ja niin paljon tarvetta kaataa betonia.

Lisäksi tällaisen säätiön rakentamisen tekninen prosessi toteutetaan seuraavien sääntöjen mukaisesti:

 • Aluksi tontti on merkitty, jäljitellen tulevan säätiön ääriviivat kentällä. Tällöin riittää huomauttaa kulmapisteitä virstanpylväillä ja piirtää viiva näiden merkkien väliin.
 • Sitten he alkavat kaivaa kaivannon, 50-100 senttimetriä leveä. Laaja kaivanto kaivaa irrotettavan muotin alle, kapea, vastaavasti, ei-irrotettavalla vaihtoehdolla. Lisäksi tässä ja toisessa tapauksessa maaperää ei voida poistaa, vaan heitetään keskelle, jota kuvataan suorakulmion kaivalla. Tätä maata voidaan käyttää pohjan tukihoidon nukkumiseen.
 • Kaivannon päätyttyä on mahdollista aloittaa hiekkajousen muodostuminen, mikä lisää maaperän kantokykyä. Tätä varten voit käyttää kaivosta itsestään purettua hiekkaa. Se seulotaan hienojakoisen verkon läpi - se voidaan vetää kaivannon yli - ja kaataa sen pohjaan. Ja hiekka riisutetaan ja juotetaan vedellä.
 • Seuraavaksi kaivon pohja peitetään kosteudenkestävällä kalvolla ja jatkaa muottirakenteen rakentamista. Irrotettava versio on muodostettu vedellä kostutetuilla levyillä, joiden sisäpuolella on muovikelmu. Ei-irrotettava rakenne voidaan koota hyllyllä olevien polystyreenilevyjen avulla kaivon seinämiä vasten ja kokoamalla puinen muotti nollatason alapuolelle.
 • Kun muotti on koottu, se vahvistetaan asettamalla sisätilaan neljä vaakasuuntaista sauvaa, jotka on erotettu pystysuorilla ja poikittaisilla sidoksilla.
 • Lopullisessa muottipesässä, joka on täytetty betonilla M300 tai sementin yhden osan seoksella, kolme ja puoli osaa hiekkaa ja viisi ja puoli osaa raunioista.

Entä ne, jotka ovat kiinnostuneita suurista ulottuvuuksista? Ja ne, jotka päättävät muuttaa alkuperäisen rakenteen mittoja. Sanoina, kuinka laskea kuinka paljon liuskan säätiö maksaa 6x9 metriä? Vastaus tähän kysymykseen on epäselvä. Tällaisen säätiön kustannukset ovat vähintään kolmanneksen suuremmat kuin 6 - 6 metrin mitat.

Rakennuksen paino kuitenkin heikentää lopullisia kustannuksia 30-35 prosenttia. Tämän seurauksena pyrkimykset tasoittaa maaperän kuormitusta lisäävät nauhan seinämän paksuutta. Loppujen lopuksi korotettu paino voidaan kompensoida vain lisäämällä pohjan pohjan pinta-alaa.

Ja tämä asia on otettava huomioon kaikkien kesällä asukkaiden, jotka unelma sairaus suuri asunto.

Tapoja rakentaa paalusäätiöitä - budjettivaihtoehtoja

Monien vaatimattomien tonttien omistajille 6 - 6 metrin liuskakiven kustannukset eivät sovi rakennuksen budjetin käsitteeseen. Loppujen lopuksi 13,5 "kuutiota" betonia on melko kallista. Siksi mielenkiintoisimmat kesäasukkaat eivät valitse nauhaa vaan paalusäätiötä, mieluummin tylsistyneitä ja ruskeita ruuvirakenteita kaivamaan kaatamaan.

Käytäntö perustaa säätiö ruuveilla

6x6 metrin pätkäruuvi on koottu 16-18 paakasta (ottaen huomioon sisäosien perustukset), joka sijaitsee 2 metrin välein. Tällaisen perustuksen paalujen lisäksi tarvitaan myös palkkeja, joista pohjahuopa asennetaan.

Paaliruuvirakenteen kokoaminen tapahtuu seuraavasti:

 • Rakennuspaikka on merkitty pilarin alapuolella - tukien sijainti on merkitty maamerkillä.
 • Lisäksi rakennuksen kulmasta alkaa itse säätiön järjestely, jonka aikana paalut ruuvatetaan virstanpylväiden sijainnin mukaan. Lisäksi alunperin kulmakappaleita ruuvataan, ohjaamalla kärjen korkeutta hydraulisella tasolla. Seinien ja sisätilojen väliset paalut ovat ruuvataan maahan ja ohjaavat kärjen asentoa nurkkien tukielementtien välissä olevaan johtoon.
 • Kun olet asentanut tukien asentamisen, jatka grillin kokoonpanoa. Lisäksi, jos grilli on koottu puusta, niin laipat - U-muotoiset kannattimet on hitsattu kärjen kärkeen. Palkit asetetaan laippaan ja kiinnitetään ruuveihin. Jos grilli on koottu kanavasta, pohjan vaakasuoran osan asennus tehdään hitsaamalla.
 • Viimeisessä kerroksessa kaadetaan päällystettä, jonka päälle asetetaan nauhan pohja (tiilen tai puoliksi tiilen).

Harjoittelu rakentaa tylsää pohjaa

Porattu pohja on hieman erilainen. Vaikka painettujen paalujen kokonaismäärä tässä tapauksessa on samanlainen kuin mainituista ruuvien tuista, molemmissa tapauksissa säätiö on 16-18 pystypylvällä.

Tämän seurauksena tekninen prosessi poranterän kokoonpanon kokoamiseksi on seuraava:

 • Paalujen sijainti on merkitty samoilla maamerkeillä.
 • Lisäksi virstanpylväiden kohdalla porattavat 25 tai 40 senttimetrin kaivoksia, joiden syvyys on 1,5-3 metriä ja jonka pohjalla ne on varustettu (TISE-poran avulla) pohjatukeen tuen tulevan jalkaosan alla.
 • Polymeeri- tai asbestisementtiputki - muotti ja tuki hydroinsulaattori viedään kaivon runkoon. Tämän jälkeen kaivokseen lisätään lujittava häkki - 3-4 nastat, joissa on poikittainen ligaatio.
 • Seuraavassa vaiheessa on välttämätöntä rakentaa muottirakenne monoliittisille grilli- palkkeille ja tällaisten palkkien vahvistusverkko on sidottu pystytukkien tukipylväillä. Muottirakenne itsessään näyttää pitkältä laatikosta, joka on asetettu putkien tukiin.
 • Viimeisessä vaiheessa grillattavat kannattimet ja muotti on täytetty betonilla.

Kellarikerroksen kellari on rakennettu tiilestä käyttäen rengasrakentamismenetelmää, joka sijaitsee sokean alueen yläpuolella.

Sarakepohjien rakentaminen

Pylväsperusta alas kehystyypin valorakenteiden alla. Itse asiassa tämä malli ei eroa paalusäätiöstä. Pylväspohjassa olevan palkin tai valuraudan grillauksen sijasta käytetään itse runko-palkin tai socle-lattian viivettä.

No, itse pylväät kaadetaan merkittyihin pisteisiin mataliksi reikiin, joissa on matala hiekkakerros. Lisäksi pylväät voidaan sijoittaa tiilestä, jolloin yksi tai kaksi keraamisia tai silikaattipohjaisia ​​kerroksia käyttävät kerrokset ovat tavanomaisia.

Kuinka kaataa talon perustukset 6-6

Jotta vuodatettaisiin talon 6 - 6 perustukset, tuntuu siltä, ​​että tarvitset vähän. Mutta jostain syystä niille, jotka päättävät tehdä sen itse, on paljon vaikeuksia ja kysymyksiä. Jotta voimme vastata kaikkiin säätiöön liittyviin kysymyksiin, osallistumme kaatamaan talon perustan 6 6 metriä.

1. Määritä säätiön tyyppi.

Ennen kaatamisen perusta, on tarpeen päättää, millainen kuorma se kestää. Säätiön tyyppi riippuu siitä. Meidän tapauksessamme hanke tarjoaa matala-nauha-nauhan perustan. Sen pääpiirteet on esitetty seuraavassa taulukossa:

 • hiekka ja sora-alusta 30 cm korkea
  • leveys 6,0 metriä, pituus 6,5 metriä;
  • seinämän paksuus - 0,3 m;
  • poikkipalkkien seinämän paksuus 0,5 m;
  • korkeus - yhteensä 1,1 m;
  • korkeus maanpinnan yläpuolella, alimmassa pisteessä 0,6 m, yläosassa 0,4 m.

 • M-200 - 12,5 m3.
 • 10-ka - 30 kpl 6 m.
  • 50-ka-levy, leveys 150 mm - 2 m3;
  • puuta tarvikkeilla - 5x5 cm, 10 kpl.

 • paksuus vähintään 100 mikronia - 80 m.

2. Laske perusarvio

M-200 betoni

- 36500 hieroa.

kalusteet

- 1400 hieroa.

polyeteeni

- 1000 hieroa.

lauta

- 18 000 ruplaa.

bar

- 500 hieroa.

kynnet

- 100 hieroa;

Työntekijämaksua

 • muottien asennus,
 • sidonta ja kiinnitys,
 • polyeteeni-kudosta
 • kaatamalla betonia
 • muottien poisto

21 500 hieroa.

YHTEENSÄ

79 000 hieroa.

3. Sivuston merkitseminen säätiön alle.

Sivuston asianmukaisen merkitsemisen vuoksi sinun on asetettava tukiasema suhteessa sivuston pääkohtiin: aidat, muut rakennukset, puutarha jne. Sitten sinun on asetettava säätiön likimääräinen koko, mutta aina marginaali. Suunnitellun rakennuksen koko alueelle on välttämätöntä poistaa hedelmällinen kerros.

Sivuston merkitseminen säätiön alle

Tämän jälkeen säätiön lopullinen ja tarkka merkintä tehdään senttimetriin.

Se on tärkeää! Koko rakenteen ja kunkin huoneen aksiaaliset mitat ja diagonaalit tulisi olla samat.

4. Kaivaa kaivanto.

Kaivaa kaivantoa säätiön tulevaisuuden kannalta kestää 1 arkipäivä, jos teet kaiken omien käsissänne.

Hiekkapohjaisilla maaperillä ja paikoillaan riittää 30 cm syvyyteen maaperään, ja loput pohjasta on nostettava 60-100 cm maanpinnan yläpuolella, mikä estää kosteuden tunkeutumisen tulevaan kotiin.

Savi-maaperällä paras ratkaisu olisi tylsää pohjaa, joka on sidottu konkreettiseen grilliin. Voit tehdä tämän porakoneella tai porausreikien reikien avulla maaperään syvyyteen, joka on alle jäätymisen syvyyden alapuolella. Reikien päälle asetetaan kattotiili vedeneristysmateriaaliin, vahvistin asennetaan ja betoni kaadetaan.

On välttämätöntä jättää raudoituksen asiat, jotta se voidaan myöhemmin yhdistää grillatun raudoituksen kanssa. Sitten kaivetaan kaivantoa ympärysmitta, mutta enintään 30 cm syvä. Pylväiden vahvistaminen on sidottu kaivannon lujittamiseen, muottiin asetetaan ja perustaan ​​nauha kaadetaan.

Se on tärkeää! Jos alue ei ole tasainen, korkeimpaan kohtaan kohinan korkeuden on oltava vähintään 60 cm.

Näin saadaan korkea säätiö. Jos tehdään mittauksia alimmasta pisteestä, säätiön korkeus saa olla enintään 30 cm, mikä ei riitä.

Voit käyttää vesitasoa voittamaan korkeudet, mutta se on parempi ja tarkempi ostaa tai vuokrata pieni.

5. Harjat

Muottien kokoamiseksi sinun täytyy koputtaa suojat 50x150-levystä. Ohuiden levyjen käyttöä ei suositella, koska tämä voi johtaa siihen, että muottiin kaadettu betoni voi joko puristaa levyt tai vääristää säätä.

Jotta saataisiin tasoitetun yläpinnan säätö, on välttämätöntä varmistaa, että ylemmät muottipaneelit tasataan nollatasolle. Jos tätä ei voida saavuttaa, voit vetää langan tasoon sisäpuolella.

Sitten sisäpuolella on tehtävä polyeteeniä. Tämä mahdollistaa pohjaseinien sileän pinnan saavuttamisen sekä säästää laudat, joita voidaan myöhemmin käyttää muihin tarkoituksiin.

Rakenteisiin on tehtävä voimakkaita tukia. Betonin kaatamisen aikana epäluotettava formwork voi hajota, betoni voi virrata.

Koska perustusnauha havaitsee vetokuormituksia, on vahvistuksen oltava kiinnitetty muotin ala- ja yläosaan. Lankojen kiinnittämiseen käytetään neulontankoa.

Se on tärkeää! Liittimiä ei voida hitsata hitsaamalla.

6. Betonivalmistelu

Betoni muottipesässä on kaadettava 1 päiväksi. Koko rakenteen lujuus riippuu betonin asettelun yhtenäisyydestä.

Jokaisen seinän tuuletus on varmistettava ilmavirralle. Ne ovat erittäin helppoja koota, jos muoviset viemäriputket leikataan pohjalevyn leveyden alapuolella. Putket on kiinnitettävä epäonnistumatta, niin että kaatunut betoni ei purista muotonsa.

Toinen tärkeä näkökohta on viestinnän yhteys: sinun on päätettävä, mihin viestit tuodaan taloon ja näissä paikoissa myös laittaa ja korjata putket.

Betonin kaatamisen lopussa on välttämätöntä tasoittaa pinta lian avulla kiristetyn langan tasolla.

7. Purkamismuoto

Suurin osa betonin konkreettisista voittovaroista ensimmäisten kolmen päivän aikana. Siksi muottien purkaminen on aloitettava aikaisintaan 3 päivän kuluttua kaatamisen jälkeen. Tänä ajanjaksona, jotta betoni voi saavuttaa voimaa, se on kasteluvedestä kasteltu vedellä (kerran vuorokaudessa) ja peitetty muovikelmulla. Korotetut lämpötilat ja kosteus lisäävät boorin lujuutta.

Tämän ajanjakson jälkeen on välttämätöntä löysätä mökitukit ja antaa säätiön olla vielä 2 päivää. Tämän jälkeen sinun on poistettava kaikki muotit ja annettava säätiö kuivua.

On parempi aloittaa rakentaminen aikaisintaan 1 kuukausi perustuksen täyttymispäivästä, sillä betonilla saavutetaan jopa 90-95 prosenttia sen voimasta tänä aikana.

Ribbon säätiö kotiin 6x6

Ennen talon rakentamista on tärkeää käyttää aikaa tukipohjan valitsemiseen, koska koko rakenteen kestävyys riippuu siitä. Useimmiten luo nauhapohja. Tämä johtuu monista syistä, mutta tärkein on itsenäisen työn mahdollisuus. Samaan aikaan tällaisen rakenteen luomiseen käytetään vain vähän varoja. Tehdäksesi nauha-pohjaa 6x6 m: n talolle, sinun ei tarvitse olla kokemusta tällaisen työn suorittamisesta, sinun on vain noudatettava perussääntöjä täyttäviä perussääntöjä.

Mikä määrää käytetyn rahamäärän

Säätiön kustannukset voidaan määrittää ottamalla huomioon seuraavat ominaisuudet:

 1. Käytetyn betonin määrä. Suunnittelemalla piirtämätöntä rakennetta on helppo määrittää, kuinka paljon konkreettisia käytetään kasettirakenteen luomiseen.
 2. Osittainen vahvistus. Talon talon kustannukset voivat vaihdella riippuen käytettyjen tangojen poikkileikkauksesta. Tällaisten tuotteiden valinta riippuu talon painosta.
 3. Materiaalina käytetty materiaali. Ennen työn aloittamista on päätettävä, mitkä materiaalit ovat kannattavampia käyttää rakentamisen aikana. Useimmin käytetään levyt, mutta vaneri ja kiinteä polystyreenistä muotti voidaan käyttää.

Lisäksi on välttämätöntä laskea lähetysmateriaalin kustannukset alueelle. Eri alueilla perusmateriaalin hankintakustannukset ovat erilaiset. On otettava huomioon eri tyyppisten täyteaineiden ratkaisun kustannukset. Esimerkiksi eri jakeiden soras on eri hinta. Luoda nauha-pohja useimmin käytetty murskattu kivi pieniä tai keskisuuria murto-osa. Tällainen materiaali on universaali pohjan luomiseksi.

Säätiön mitat

Ennen pohjan luomista on tarpeen laskea tarkasti luodun pohjan syvyys ja leveys. Parametrien valinta tehdään rakenteen, ilmasto-olojen ja sivuston omistajien toiveiden perusteella. Syvyys riippuu talon painosta ja maaperän jäädytyksen syvyydestä. Keskimäärin tämä luku vaihtelee 70 cm: sta 1 metriin. Jos kaksikerroksinen rakenne luodaan, säätiön on oltava vakaampi.

Leveyden määrittämiseksi on tarpeellista taittaa reunojen leveys molemmin puolin eristetyn leveyden avulla. Sinun tulisi myös harkita tämän materiaalin laatikoiden leveyttä.

Pohjan korkeus määräytyy omistajien toiveiden perusteella. Jos kellarissa on uuni, huoneen tulee olla ihmisen korkeuden korkeus. Kellarin on oltava niin tilava, ettei siinä ole muotia. Kaikkien näiden tietojen perusteella säätiön koko määritetään tarkasti. Ne näkyvät talon projektissa, jota ei voi muuttaa rakentamisen aikana.

Nauhapohjan edut ja haitat

Edut liuskan perustuksista ovat:

 1. Edullinen. Tämä johtuu siitä, että nauhalevy on pienikokoinen verrattuna monoliittiseen laattaan.
 2. Kyky kestää raskaita kuormia. Betonihihnat voivat olla perusta kehysrakenteelle ja tiilille.
 3. Rakenteen rakenteen nopeus. Valmiiden elementtien täyttäminen kestää vain muutaman päivän, minkä jälkeen sinun on odotettava betonin kovettumista.
 4. Kyky tehdä kaikki työ omilla käsillään.

Jos puhumme miinusehdoista, on syytä huomata, että maaperä on huolellisesti analysoitava paikan päällä ennen työn suorittamista. Myös joissakin tapauksissa rakennuskoneita tarvitaan lujittavan betoninauhan luomiseen. Esimerkkinä on suuren alueen maalaistalojen rakentaminen. Toinen haittapuoli on luoman rakenteen suuri paino, joka aiheuttaa epätasaisen kutistumisen taloon.

Miten luodaan nauhan perustukset

Monien betonipohjien korkeus on enintään puolitoista metriä. Lisäksi niiden leveys on yleensä 40 cm. Nauhakannan luominen tapahtuu useassa vaiheessa:

 1. Ensinnäkin tontti on merkitty. Tällaisessa työssä on tapit kiinnitetty tulevan rakenteen kulmiin, joiden väliin venytys tapahtuu. Merkkijonoa luotaessa on otettava huomioon, että kaivannon on oltava perustan leveämpi.
 2. Tämän jälkeen luodaan kaivanto. Sen leveys voi olla 50-100 cm. Leveä kaivanto on kaivaa, jos käytetään irrotettavaa muottirakennetta.
 3. Seuraava askel on hiekkavyöhykkeen luominen. Maaperän kantavuutta on lisättävä. Täytteen täyttämisen jälkeen hiekka on pakattava, juotettu vedellä. Jos näin ei tehdä, perustettu säätö alkaa heilua, mikä johtaa rakennuksen seinien muodonmuutokseen.
 4. Tämän jälkeen kuopan pohja peitetään kosteudenkestävällä kalvolla. Jos irrotettavia muottirakenteita muodostetaan, käytetään levyjä tai vaneria. Levyt on kastettava niin, että betonin kaatamisen aikana ne eivät ime kosteutta liuoksesta. Jos muotti ei ole irrotettavissa, vaahtomuotoa kannattaa kaivannon seiniä vasten. Samaan aikaan maanpinnan yläpuolella on meneillään puinen puutavara.
 5. Sitten vahvistuskori asetetaan. Kaikki metallitangot kiinnitetään langalla. Yleensä ne asennetaan 2 riviin. Älä unohda poikittaisten sauvien asennusta.
 6. Viimeisessä vaiheessa lujitemuotti on täytetty betonilla M300. Tämäntyyppisen työn jälkeen kannattaa käyttää rakennusvärähtelijää sinetöidä seos ja päästä eroon ilmakuplat.

On syytä muistaa, että rakenteen painon nousu johtaa tarve kasvattaa alustan pinta-alaa. Tämä on otettava huomioon suunniteltaessa tulevaa kotia varten. Kun kaikki työ on suoritettu kuvattujen suositusten mukaisesti, voit luoda kiinteän perustan omilla käsilläsi.

Ominaisuudet luoda nauha-pohja runko-talolle

Kehysrakennus on kevyt rakenne, joten et voi luoda voimakasta alustaa. Nauhatyön perustamisen aikana on otettava huomioon joitain piirteitä:

 • betoniliuskan leveys voi olla pieni;
 • kehysrakenteen säätiön seinät ovat hieman kavennetut yläosassa;
 • Maaperän vaimentavien voimien vaikutusten estämiseksi kellari seinät käsitellään sileällä materiaalilla.

Myös kehystehon luomisessa voidaan käyttää pienempää halkaisijoitusta. Tehokkaan perustan luominen ei ole järkevää, koska se johtaa vain tarpeettomiin kustannuksiin. Mutta sinun ei tule säästää materiaaleja, sillä alustan riittämätön syvyys ja paksuus voivat johtaa sen nopeaan tuhoutumiseen tai rakenteellisen kutistumiseen. Tämä on muistettava, kun jakaa varoja materiaalien ostoon.

Kuinka paljon talon 6 - 6 teipin perustus maksaa?

Halu säästää rakentamiseen on aivan luonnollista ja perusteltua. Kehittäjän tulisi pystyä tarkasti arvioimaan tulevia kustannuksia ja näkemään selkeästi linja, jonka yli säästöt johtavat kriittiseen laadun heikkenemiseen.

Koska jokin rakentaminen alkaa säätiön rakentamisella, verrataan tämän rakennelman päämuunnelmia ja arvioidaan kunkin arvioitu kustannus.

Kuten tiedetään, rakennuksen pohjan rakentaminen on välttämätöntä rakennuksen painon siirtämiseksi maahan. Tässä kaksi tekijää ovat tärkeitä: tukirakenteen vahvuus ja maaperän kantavuus, johon se painaa.

Jos teet vahvan perustan, se ei tarkoita sitä, että talo kestää vuosisataa.

Maaperä riippuu rakenteesta - aine on muuttuva. Se voidaan pestä vedellä, muodostaa aukkoja, se voi jäädyttää, toistuvasti lisätä äänenvoimakkuutta. Maaperä voi virrata, kääntämällä tiheästä konglomeraatista pehmeään lohkoon.

Siksi ennen kaivamista on arvioitava pohjan kantavuus. Mikä parasta, jos geologit huolehtivat tästä asiasta. Naapureiden kokemusta ei kuitenkaan voida sivuuttaa.

Kun olet huomannut, että maaperä on riittävän vahva eikä anna sinulle mitään epämiellyttäviä yllätyksiä, joita voi lentää, heittää tai kurottaa, voit jatkaa säätiön muunnoksen valitsemista.

Arvioidut säätiön kustannukset

Vastaus pääkysymykseen - kuinka paljon talon kustannukset perustuvat käytettyjen materiaalien hintaan ja työn määrään.

Kiinteän betonin vakiokiinnityspohja on kallein vaihtoehto, mutta samalla luotettavin. Sen korkea hinta johtuu betonin ja vahvojen korkeasta kulutuksesta. Kiinteiden muottien asentaminen ei ole myöskään halpaa tapahtumaa.

Strip-pohja (tiili, lohkoseinät)

Useimmissa tapauksissa talon liuskajohdot on rakennettu tukemaan tiili- tai lohkoseinät solujen betonista. Tavallinen viisaus, että kaasulohko mahdollistaa säästämisen säätiön kustannuksella - myytti. Nauhan pohja on joka tapauksessa alhaisempi kuin maaperän kausiluonteisen jäädyttämisen merkki. Muuten huurre kohoaa, se ja seinät alkavat "ponnahtaa". Sen vuoksi kevyiden solujen betonin sekä raskaan tiilen osalta pääsuuntaviiva ei ole seinän paino vaan pohjan upottamisen syvyys maahan.

maavalli

Niiden kustannukset riippuvat toteutuksen tekniikasta (manuaalinen tai koneistettu). Mekaanisella kaivukoneella (minikaivukoneella) 50 cm: n mittaisen kaivannon mittari maksaa keskimäärin 160 ruplaa. Tyhjennyttä tyynyjä ja hiekkaa työn kanssa - 90 ruplaa.

Yhteensä kentällä saamme 250 ruplaa / PM.

betoni

Laskennan helpottamiseksi otamme tiilitalon leveyden, joka vastaa seinien paksuutta (40 cm). Lisätään 10 senttimetriä pohjan laajentamiseen (paineen alentamiseksi maahan).

Kokonaiskorkeus on 1,7 metriä (1,2 m maanpinnalla ja 0,5 m - kellari maanpinnasta). Tässä tapauksessa tarvitsemme 0.5x1.7 = 0.85 m3 betonia per 1 mittarin alapäässä.

Keskimääräiset kustannukset ovat 1 m3 3500 ruplasta (300 merkkiä ja toimitetaan Moskovan alueella) keskimäärin 0,85 x 3500 = 2975 ruplaa. Työ tehdään keskimäärin 30% betonin kustannuksista - 2975h0, 3 = 892 ruplaa.

Kaiken kaikkiaan betonin osto asennuksen kanssa maksaa 2975 + 892 = 3867 ruplaa 1 mittarin alapäälle.

kalusteet

Alustan alemman vyöhykkeen (pohjan) vahvistamiseksi vaaditaan 4 teräspalkkia, joiden halkaisija on 14 mm. Yksi lineaarinen vahvistusmäärä maksaa meille 38 ruplaa. x 4 tankoa = 152 ruplaa. + työ 12 ruplaa. = 164 ruplaa.

muotti

Ilman muottirakennetta voi vaahtoblokkia tai tiilistä valmistettua taloa olla kaadettava vain paksuun savimaahan. Tässä konkreettista työtä voidaan toteuttaa "unclaim" -menetelmällä, koska kaivon seinät toimivat muottien roolissa. Hiekkapohjaisessa maaperässä, jossa ei ole suojamateriaalia, on välttämätön.

Sen kustannukset ovat kilven hinta ja kokoonpanon ja asennuksen työ. OSB-levyn kilven rakenteen muunnoksesta aiheutuvat kustannukset ovat seuraavat:

 • lastulevyn hinta 12 mm paksu - 210 ruplaa / m2
 • 50x50 mm: n palkki ja ruuvit rungon ja muottien kiinnitykseen - 60 ruplaa. klo 13.00
 • työ - 120 ruplaa / pm

Muottien mittari maksaa: 210 ruplaa. x 1,7 metriä (pohjan korkeus) x 2 (kummallakin puolella) = 714 + 60 + 120 = 894 ruplaa.

1 megapikselin nauhatulostuksen kokonaiskustannus (työn kanssa)

 • Maavalli 250 ruplaa.
 • Betoni 3867 hieroa.
 • Vahvistus 164 ruplaa.
 • Muottipesu 894 hieroa.

Yhteensä: 5175 ruplaa

Tämä arvo kerrotaan kaistaleen reunan ympärysmitalla, saamme rakenteen kokonaiskustannukset. Talon, jonka koko on 6x8 metriä, suunnitellaan 144 900 ruplaa.

Varoitus! Tämä määrä on säätiön rakentamiskustannukset vain ulkoseinien alapuolella. Sisäisten kantavien seinien alapinnan arvioitu hinta voidaan helposti laskea itsenäisesti. Voit tehdä tämän määrittele niiden kokonaispituuden ja kerrotaan nopeudella 1 mittarin "nauha" - 5175 ruplaa.

Kuinka vähentää sitä? Et voi käyttää monoliittista betonia, vaan roska-versiota. Tällöin kustannuksia alennetaan keskimäärin 15-20 prosentilla, mikä johtuu raakapuun kallistumisesta ja valmisbetonista luopumisesta. Se korvataan rakennusmaalla valmistetulla laastilla.

Voit päästä eroon kiinteästä betoni nauhasta ja kaivaa 60x60 cm: n neliösummien ympärysmitta (vaihe 2-2,5 metriä) ja kaataa niihin pilareita. Tämä vähentää betonin kulutusta 20-30%: lla, koska riittää, että lujitettu grilliosa on 30x40 cm: n osa, joka yhdistää pylväiden kannet.

Pile-pohja

Puuportaiden, lohkojen ja runkorakenteiden osalta ruuvipallojen perusta on täysin perusteltu. Raskaan tiilitalon rakentaminen on riskialtista, koska paalun kannan kantavuus on alempi kuin kiinteän konkreettisen nauhan.

Paalupohja soveltuu kaikentyyppiseen maaperään. Ainoa rajoitus on paikoissa, joissa on suuri määrä keskikokoisia ja suuria kiviä. Tällaisessa maapallossa on mahdotonta ruuvi.

Paalujen perustan ilmeinen hyöty on maanrakennuksen puute ja betonin väheneminen 60-70%: lla. Tonttia ei voi kopioida puskutraktoriin, ei vapauttaa sitä kasvillisesta kerroksesta, vaan laittaa talon suoraan luonnonmaailmaan. Paalujen ja koeporausten tarkka valinta tehdään asiantuntijoiden toimesta. Pyrimme vain määrittämään paalusäätiön arvioidut kustannukset.

Yhden ruuvipuristimen (putken halkaisija on 89 mm) keskimääräinen kantavuus, upotettu pehmeään muovilamppuun 2 metriä - 2,5 tonnia. Määritä tarvittava määrä perustustelineitä laskemalla rakennuksen kokonaispaino.

Yksikerroksinen puutalo, jonka koko on 10x10 metriä, katto, trimmaus, lumi ja käyttökuorma huonekaluista ja asukkaista painaa noin 40 tonnia. Siksi teoreettisesti vaaditaan 40 / 2,5 = 16 paalut.

On huomattava, että paalujen vähimmäisvaiheen tulisi olla kaksi metriä. Siksi tällaisen hirsitalon (40 metrin ulkokehän, jakamalla 2 metrin pylvään) alla, meidän on laitettava vähintään 20 paalua.

Sähkösinkittyä ruuvipuristinta, jonka halkaisija on 89 mm ja ogolovnik 30x30 cm, on 2500 ruplaa. Runkojen ruuvaamalla tehdyt työt tukemalla päätykappaleiden ja betonitoiminnan hitsaus muodostavat noin 50% kokonaiskustannuksista.

Tämän seurauksena saamme säätiön hinnan ottaen huomioon 2500x20 + 2500x20x0.5 (työ) = 75 000 ruplan työtä. Tämän summan jakaminen seinämien reunan yli näkee kustannukset, jotka aiheutuvat 1 miljoonasta metrin pylväsperustasta 75 000/40 = 1875 ruplaa. Tämä on 2,7 kertaa pienempi kuin monoliittisen betonin (5,175 ruplan) liuskan perustan hinta.

Puuportaalle kustannukset ovat 1,875 ruplaa, koska päiden yhdistämisen roottorin rooli suoritetaan tukkien alemman kruunun avulla.

Kaasusilikaattilohkojen seinien on tehtävä teräsbetonirypäleitä. Puupalkit eivät sovi tähän tarkoitukseen, koska antiseptisen kyllästämisen edellytyksenä ne eivät kestä enää 20 vuotta.

Siksi sinun ei pitäisi tehdä niin kuin kehittäjä teki valokuvassa, asettaen puupalkit arboliteblokkien alle.

Yksi käyntinopeus teräsbetonista, jonka korkeus on 40 cm ja leveys 30 cm, keskimääräiset kustannukset (työllä) 960 ruplaa. Tämä nostaa lopullista hintaa kello 13 ruuvi paalun perustan 2835 ruplaa.

6x6 metrin talon perustan valinta riippuu seinien materiaalista ja rakenteen massiivisuudesta. Lisäksi maaperätyypit ja pohjaveden sijainti paikoilla vaikuttavat suuresti. Voit tilata ilmaisen matkustusteknisen asiantuntijan Leningradin alueen koko alueella. Kokemuksemme perusteella autamme sinua valitsemaan talosi luotettavan ja taloudellisen perustan, joka palvelee sinua jo vuosia. Yrityksemme on erikoistunut erilaisten säätiöiden rakentamiseen, ja se on valmis tarjoamaan palveluja laattojen, nauhojen, paalujen, paalujen ja yhdistettyjen perustusten rakentamiseen. Soita meille!

Perusta talo 6x6m, avaimet käteen, hieroa.

* Säätiön kustannukset voivat vaihdella sivuston topografiasta ja tulevan talon suunnittelusta

Hintaan sisältyy:

Alueiden suunnittelu, akselin jakautuminen

Vahvikotelo

Säätiön kustannukset sisältävät materiaaleja, jotka toimitetaan kohteeseen (25 km säteellä Ring Road)

Teemme myös lisätehtäviä säätiöihin, viemäreihin, viemärijärjestelmiin, vesihuoltojärjestelmiin.

*** Voit selvittää tarkemmat kustannukset kellarin eristys soittamalla meille.

Tilaa erikoislääkäri

Jos päätät rakentaa kylpy tai talon puusta omiin käsiinsä, yksi hankkeen ensimmäisistä vaiheista on säätiön laskenta, joka edellyttää seuraavia ehtoja:

- kuorma pohjaan;

- alueen geologiset olosuhteet;

- pohjaveden esiintyminen;

- maaperän jäädyttämisen syvyys.

Tällaisen laskelman perusteella valitaan malli, jolla on alhaisimmat kustannukset ja järkevät ominaisuudet. Päätyypit raudoitetun betonin, kehyksen, tiilen, puutalon, hirsitalon, kylpyammeen ja muiden rakennusten osalta, joiden pinta-ala on 6 x 6 metriä:

- paalut tai ruuvipallot.

Strip-säätiö

6x6-hihnan säätiö on halpa, 100 tuhatta ruplaa kevyelle rakenteelle, jonka nauhan leveys on 0,2 m ja syvyys 0,5 m. Se voidaan asentaa kaatamalla betonia muottiin tai erityisistä lohkoista, esimerkiksi FBS: stä, joita käytetään myös järjestämään kellareissa.

Laattoalaptio

Tämäntyyppinen rakenne maksaa 110 tuhatta laattojen paksuus 0,15 m ja enintään 186 tuhatta paksuus 0,4 m. On suositeltavaa täyttää se rakenteen rakenteen epäedullisessa maaperässä tai suurien kuormitusten ollessa läsnä.

Pilariruuvi

Se voidaan tehdä betonilla tai ruuvaamalla teräspilareita maahan. Niinpä talot on rakennettu turvetuille, hiekkakiveille ja kamiinille, mikä mahdollistaa kuorman siirtämisen koko rakennelmasta kiinteisiin maaperän kerroksiin. Samaan aikaan säätiön kustannukset 6 metriä 6 metriä puusta voivat vaihdella 67 tuhatta ruplaa ja vaahtobetonin lohkojen osalta 62 tuhatta ruplaa.

Kuinka paljon kylpyamme on 6x6 m

Kylvyn säätiön kustannukset riippuvat sen toiminnan ja muotoilun olosuhteista. Teippi on useimmiten pystytetty (monoliitti tai kokoonpano), joten tällaisten rakennelmien hinta alkaa 100 tuhannesta ruplasta.

On selvää, että rakennuksen laatu ja uuden talon toiminnan kestävyys riippuvat säätiön laadusta. Pienelläkin virheellä voi olla tiettyjä ongelmia: vääristymät, seinämien halkeamat, kellarin kosteus jne. Säätiön rakentaminen on kaikkein vastuullinen ja kallis osa työtä, joka kykenee syömään jopa kolmasosaa rakennustöiden kokonaisbudjetista. Mutta kaikki tämä pätee, kun talo on rakennettu tyhjästä. Kuitenkin joskus on käänteinen tilanne: talo on jo seisomassa. Mitä tehdä, jos jo on vanha puutalo tai talo, joka on valmistettu toisesta materiaalista? Ja kuinka paljon se on seisovan talon perusta, joka vaatii paitsi viestinnän uusimista tai uudelleenvuoroa, myös perustavanlaatuisempaa lähestymistapaa?

Joissakin tapauksissa on mahdollista vahvistaa tai korvata säätiö houkuttelemalla ylimääräistä työvoimaa.

Kuinka perustaa talon omiin käsiisi

Usein, jos jo on vanha talo, vain yksi vaihtoehto näyttää ilmeiseltä: purkaa ja rakentaa kaikki uudestaan. Kuitenkin talon perusta ei ole mahdollista vain ajoittain halvemmalla kuin uudella rakennustyömaalla, mutta joissakin tapauksissa jopa houkuttelematta ylimääräistä työvoimaa. Tietenkin taloja eri materiaaleista: hirsitalot, tiili, kehys, modulaarinen - tarvitsevat erilaista tekniikkaa perustuksen vuoraukseen, mutta silti se on nopeampi ja yhtä hyvä kuin täydellinen talonrakentaminen.

Ajan ja suurien fyysisten kuormitusten vaikutuksesta alustan rakenne hajoaa ja voi tulla käyttökelvottomaksi.

Yleisesti ottaen tässä artikkelissa yksilöidään ne työtyypit, jotka tarvitaan talon perustusten täyttämiseen. Oman kädet (video ja kuva antavat visuaalisen esityksen käytetyistä tekniikoista), voit suorittaa riittävän suuren osan niistä. Samaan aikaan maaperän kantokyvyn määrittämiseksi sen kosteuspitoisuus ja jäätymisnopeus tulee kutsua asiantuntijaan.

Perustamotyypit: nopea yleiskuvaus

Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä perustavanlaatuiset perustukset, joita ei ole vähäisimmin määritetty sellaisilla parametreilla kuin maaperän koostumus ja kosteus. Vain oikein tunnistamalla tarvittava säätiö, voit ratkaista ongelman oikein - miten talon pohja täyttyy. Hinta tässä tapauksessa ei ole ratkaiseva tekijä. Perustaksi laskemisen tärkein kriteeri on kestokyvyn taso.

Pylväspohjan laite eri materiaaleista: monoliittinen teräsbetoni, roskakivi, betonilohkot ja betonielementti

Pilarin perusta

Sarakepohja ei ole suunniteltu raskaille kuormille, ja sen asennus on yksinkertaisin vaihtoehto.

Perusrakenne tässä tapauksessa koostuu pylväspohjista, jotka kaivetaan maahan ja palkkeihin, jotka yhdistävät ne yhteen kehykseen. Pilarit voivat olla eri materiaaleista: betonista, betonista, betonista, lohkosta, tiilestä, luonnonkivestä, putkista (asbestista tai muovista) ja jopa puusta. Pilarien syvyys riippuu yleisesti maa- ja pohjaveden tyypistä sekä niiden materiaalista, lukumäärästä ja poikkileikkauksesta - rakenteen kokonaispainosta.

Sarakepohjan parannetut alalajit - nauha- ja sarakemallit

Rakentamisessa ei ole tarvetta kaivata ja tasoittaa kaivannosta. Riittää, että sarakkeet tuodaan pisteisiin, joissa kuorma keskittyy: rakennuksen kulmat, seinien leikkaus ja luotettavuus kantavien seinien alle. Pylväsrakenteiden epäilyttävä etu on niiden alhaiset kustannukset, mutta on syytä muistaa, että niitä ei ole tarkoitettu raskaille rakenteille ja sulkea pois mahdollisuus järjestää kellareja.

Strip-säätiö

Tämän tyyppinen perustan kestää suuren ja raskaan rakenteen kuormitusta ja yksityisessä rakentamisessa sitä käytetään useimmiten mökkien rakentamisessa.

Luotettava ja vahva perusta varmistaa rakenteen kestävyyden

Hyvä neuvoja! Nauhatulostus on funktionaalisempaa kuin pylväskappale, joka on edullisempi kuin kiinteän rakenteen perustus, ja sopii laitteistoon, jota käytetään käytetyn kellarin rakenteessa.

Nauhatyökalu on koottu tiili- tai betoni- nauhoihin, jotka työnnetään maahan, ja vaihtoehto on betonilevyihin perustuva nauha-ala: jakaa kuorma rakennuksesta laajalla alueella. Tämäntyyppisellä säätiöllä on useita toteutusvaihtoehtoja:

 1. Brick.
 2. Monoliitti, joka on muodostettu betonista suoraan rakennustyömaalla.
 3. Precast, joka on koottu betoniteräksistä.
 4. Vahvistettu betoni, joka on samanlainen kuin monoliitti, mutta ensin kaivannossa oleva vahvikehila.
 5. Betoni, joka muodostuu betonista, sorasta ja keskikokoisista kivistä.

Esimerkki piirustuksesta horisontaalisessa osassa

Koska hihnarakenteen perustuksen rakentaminen vaatii konkreettisempaa kuin pylväspidikkeet, sinun tulee todennäköisesti tarvita betonisekoittimen. Näin ollen säätiön perustan laskemiseen laskimesta saaduista materiaaleista ja töistä aiheutuvat kustannukset on lisättävä tämän laitteen osto- tai vuokraushintaan.

Laattoalaptio

Tämä vaihtoehto - yksi monoliittisen kellarikerroksen lajikkeista - sopii epävakaisiin talvehtijoihin, jotka ovat alttiita liikkeelle ja liikkeelle: hiekka, turvealue, tyydyttyneet savet.

Mielenkiintoista! Maaperän kausittaisten liikkeiden aikana laattapohja siirretään tasaisesti niiden mukana, joten sitä kutsutaan myös "kelluvaksi".

Laitteen rakenne "kelluva" pohja

Suunnittelun perustana ovat betonilaatat, joiden paksuus on 30-100 mm, jotka on asetettu valmiiksi jalostettuun pohjaan hiekkaa ja hiekkaa, joka kaadetaan kaikkein tasoitetulle maaperälle.

Monoliittista säätiötä pidetään yhtenä monimutkaisimmista ja kalliimmista asentaa. Se riippuu materiaalin laadusta, ja sen laite vaatii erityistä tietämystä: esimerkiksi missä lämpötilassa voit kaataa pohjan tai määrittää pohjaveden määrän ja jäädytyksen syvyyden. Siksi on mahdotonta hallita ilman asiantuntijoiden osallistumista: on epätodennäköistä, että voit päästä eroon vain itsenäisesti laskemalla, kuinka paljon 10x10 talon kustannukset perustuvat. Virheen kustannukset voivat olla liian korkeat.

Jos säätö on huonosti vahingoittunut ja se on vaihdettava, nostimia tarvitaan rakenteen nostamiseen.

Pile-pohja

Pile-pohja on erilainen kuin pylväs, koska pylväitä ajetaan porauksessa tai ruuvataan. Samanaikaisesti pylvään alapuolinen maaperä muuttuu tiukasti haaroitetuksi tyynyksi, mikä lisää huomattavasti rakenteen luotettavuutta. Betonipalkkeja voidaan sijoittaa betonipalkkeihin ja tasalaatuihin levyihin. Vaikeus on, että sinun tarvitsee kaavin ajaa pylväät, mutta kukin heistä kestää kuormitusta 5 tonnia, eli talo voi olla melko suuri.

Kuinka säätää säätiötä talon alla?

Yksinkertaisin tapaus on sarakkeen säätö. Tämä on helpoin säätää talon alle omalla kädellä. Riittää, että asennat muita pilareita epäluotettavien osien vieressä ja poista ne, jotka ovat palvelleet. Kolonnin perustusta ei alun perin tarkoitettu raskaille kuormille, joten sen muodonmuutokset liittyvät tavallisesti maaperän turvotukseen.

Säätiön uudistaminen on välttämätöntä, jos talon vanha perusta on menettänyt voimaa ja alkoi romahtaa.

Vahvistamaan vanhaa tiiliseosta, joka alkoi hajota, on kaksi päätavoitetta. Ensimmäinen on liimattu betonielementillä: koko talon kaivetaan metriä pitkä kaivanto, vanha pohja puhdistetaan roskista ja sitten sementtilaastia käytetään vanhan perustuksen pintaan käyttäen erityistä asennusta.

Mielenkiintoista! Suunnittelu - paineistetun paineen painetta betonin tai betoniteräksen pinnalle betonikerroksen tai muun laastin kerros.

Toinen menetelmä on monipuolisempi. Kaivantoa kaivetaan myös talon ympärillä, porat porataan pohjan pohjalla, johon on kiinnitetty metalliset tapit. Sitten kaivanto on osittain peitetty raunioilla, ja nastat hitsataan yhteen metallipalkkien avulla. Tuloksena oleva raudoitus kaadetaan betoniin.

Kellarin rakentaminen pylväspohjan pohjalta: muuraus puupalkilla

Jos säätiötä ei tuhoutu, mutta se on "irronnut" kosteuden vaikutuksen alaisena, niin voit tehdä konkreettisen paidan laitteella. Talon ympärillä olevassa matalassa kaivannossa ankkurit ajetaan pohjan pohjaan ja ne käärittyvät vahvistusverkkoon. Kokoonpannut rakenne kaadetaan myös betonilla.

Miten täyttää talon säätiö omilla käsillään

Käytännöllisesti katsoen kaikki vaihtoehdot kokonaisratkaisuun ongelmasta, miten kaataa talon perusta, hajoavat yksinkertaiseen ajatukseen: nosta rakennusta korkeuteen, joka on tarpeen säätiön kiinnittämiseksi, asenna se ja asenna se rakennukseen. Teoriassa se näyttää hyvin yksinkertaiselta, käytännössä voi osoittautua, että on mahdollista laskea vain, kuinka paljon säätiön kustannus maksaa.

Koristeellinen leikkaus auttaa suojaamaan säätiön rakennetta epäsuotuisten sääolosuhteiden vaikutuksilta.

Jos on tarpeen nostaa tiilitalo, käytetään erikoisliittimiä, joiden kuormitus on 20-30 tonnia, mutta täällä ei voi tehdä ilman erikoisasiantuntijaa, koska tiilimuuraus ei ole monoliittinen esine ja voi säröillä nivelet pienelläkin virheellä.

Jotta hirsitalon voi nostaa, tarvitset vähintään kaksi nostokapasiteettia, joiden nostokapasiteetti on 5 tonnia (optimaalinen 4-napaisen pistoke pienessä talossa 6x6 m). On suositeltavaa käyttää erikoistuneita hydraulilaitteita. Se on kalliimpaa, mutta joskus nopeampaa.

Talonrakentamisen jälleenrakentamiseen tarvitaan pätevä ja vastuullinen lähestymistapa.

Talon alapuolella sinun on asetettava pari metallipalkkia, jotta voit noutaa palkin liittimellä. Tätä varten kaivantoa kaivetaan rinnakkain seinämillä, sitten pistokammiolla tai murskaimella osittain murtautuvat toisiinsa vanhalla pohjalla, johon palkit liukuvat niin, että ne tarttuvat vähintään puoli metriä kummallakin puolella. On tarpeen nostaa hirsitalo rakennuksen kaikkein soodaavalta kulmalta, ja joka 5 mm: n nousu on varmistettava tukeilla. Jotta tunkki ei pääse maahan, riittää, että pudotetaan 10 mm paksua tinaa tai pari muuta tiiliä sen alla. Sitten kukin nostin nostaa talon 5-10 mm: n välein.

On kuitenkin olemassa muita vaihtoehtoja "nostaa" kotona, jos vain maapallon ja talon pohjan välille muodostuu aukko, joka riittää, että henkilö työskentelee makaamassa. Mutta joka tapauksessa sementti-hiekkaseoksen valmistukseen tarvitaan Portland-sementtiä M400 tai M500.

Kaavion kärjessä oleva kaavio

muotti

Toinen osa säätiötä, jonka voi tehdä itse, on perustusmateriaali. Valokuvakoulutus vaiheittaisella kiinnitysprosessilla auttaa ymmärtämään tätä perusteellisemmin.

On tarpeen kaivaa kaivo noin 30-40 cm syvällä talon ympärillä ja tietyin väliajoin tuoda pieniä pilareita, jotka ovat betonista, tiilestä tai jopa puusta talon pohjan aukkojen alle. Kun toiminta on päättynyt, sinun täytyy nukahtaa tyyny hiekka 10-15 cm syvyyteen - tämä riittää, että tuleva perusta tasaisesti jakaa paino paine kotona eikä crack.

Erilaisten materiaalien talot: hirsirakentaminen, tiili, kehys - vaativat erilaista tekniikkaa, joka peittää säätiön

Seuraava askel on laatoittaminen. Tulevaan säätiöön, eli suoraan talon alle, voit käyttää kaikkia levyjä, joiden paksuus on enintään 2-2,5 cm. Myös lastulevyä tai vaneria voi käyttää. Joten betoni ei auta alas muottiin painonsa avulla, sinun täytyy lyödä muutama teline talon alla perusteellisesti murskaimella ja liittää muottiosan osat millä tahansa tavoin, tavallisilla ruuveilla. Ja emme saa unohtaa jättää yhden reiän muottipaneelien poistamiseen työn lopussa (niitä ei pitäisi jättää pelkästään siksi, että puu yleensä imee kosteutta).

vahvistaminen

Muotoilun ulkopinta on sidottava metalliin, minkä vuoksi mitään metallista voidaan käyttää: lanka, sauvat, verkot, verkot tai jopa tarpeettomat raudoituksen trimmaukset.

Vahvistettu betonilaattojen epäjatkuvan pohjan laite

Kun asennat pohjan ulkokerroksen, sinun on kohdistettava se tiheään polyeteeniin, kiinnitettävä se siihen, että se sopii hyvin levyihin rakennustelineellä. Myös polyetyleenitiiviste auttaa estämään sementtilaastin liiallista kulutusta. Betonimassan on oltava viskoosi, joten se on enemmän kuin tarpeeksi. Betonin optimaalinen osuus on 1 osaa sisältävä sementti, 3 osa hiekkaa ja 2 osaa hienoa soraa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Raudoituksen laskeminen säätiölle: miten tuottaa

Laskeminen kaistaleiden ja laattojen muotoille. Yksityiskohtainen esimerkki raudoitustankojen tarveharkinnasta säätiössä.

Laastin kaatamisen yhteydessä on välttämätöntä seurata huolellisesti "imeytyvyytensä" astetta lisäämällä hiekkasementtiseosta (3 osaa hiekkaa 1 osaan sementtiä) paikoissa, joissa se huurtuu merkittävästi. Tee tämä täyttämällä aukot hiukkasten välillä.

Betonin kovettumisen ja maksimaalisen voimakkuuden jälkeen - noin 3-4 viikon aikana - kannattaa ajatella vedenpitävyyttä: ennen "sulkemisen" säätöä, se on peitettävä kahdella kerroksella katemateriaalia, jos taloa korotetaan liittimillä. Tai hoitaa podsovyvaniya ruberoidia talon pohjan alla ennen kaivannon kaatamista betonilla.

Pileillä voit jakaa tasaisesti rakenteen painon tiheän maaperän alueilla, jotka ovat suuressa syvyydessä

Kuinka suuri on seisonta-talon perusta?

Lähes kaikki online-laskenta, jonka avulla lasketaan säätiö, joka löytyy Internetistä, auttaa määrittämään tarvittavien materiaalien määrän, niiden kustannukset ja saamaan tarkan vastauksen kysymykseen: kuinka paljon se maksaa talon perustaksi?

Esimerkiksi laske- taan standardiliuskan perustekorjaus ja tarvittava määrä materiaalia sen kokoonpanolle 7x7 m: n mittaiselle talolle. Online-laskimessa annamme parametrit säätökerroksen, raudoitussuunnittelun, muottiparametrien ja mittasuhteiden osalta.

Nauhapohjan järjestely 7x7 m: n taloon

Säätiön koko:

 • pituus on 7000 mm;
 • leveys 7000 mm;
 • korkeus on 1600 mm;
 • paksuus on 500 mm.

Pohjapohjan kokonaispinta-ala on 13 m².

Rebar-muotoilu:

 • vaakarivit - 4 kpl / askel;
 • pystytangot - 2 kpl / piki;
 • kiskot - 3 kpl / piki;
 • 500 mm piki;
 • rungon paino - 12 kg / m.

Lujitteen kokonaispituus on 375,2 m (vaakasuorat rivit - 112 m, pystysuuntaiset sauvat - 179,2 m, liitäntä - 84 m). Vahvikkeen kokonaispaino on 4502 kg.

Aaltopahvia voidaan käyttää perustuksen vahvistamiseen.

Muottiparametrit:

 • paksuus 25 mm;
 • pituus 6000 mm;
 • leveys 100 mm.

Koko muottialue on 83,2 m² (sisäpinta-ala 44,8 m², ulkoalue 38,4 m²). Sahatavaran kokonaismäärä on 2,1 m³, tai 139 levyä 6000x100x25 mm.

Betonimassan osuudet painosta:

 • sementti - 1 osa;
 • hiekka - 2,5 osaa;
 • murskattu kivi - 3,6 osaa.

Betonipäästömäärä on 20,8 m³.

Saadut laskentatiedot (määrä ja kustannukset) on yhteenveto yleisessä taulukossa:

Erittäin paljon työtä voidaan tehdä itsenäisesti, kun kaikki ratkaisut toteutetaan ongelman ratkaisemiseksi. Internetissä löytyvät video- ja valokuvaohjeet tarjoavat tarpeeksi tietoa.

Yksityisessä rakentamisessa käytetään yhä useimmin nauhamaista säätiötä - se on yksinkertainen toteutus ja luotettavuus, sen kestävyys testataan ajan mukaan. Talon, kylpyamme, aita tai autotalli on sijoitettu vakioituun betoniin nauhalle, jossa on vakio poikkileikkaus, joka kulkee pitkin koko rakennuksen reunaa ja seinien alle. Tämä on universaali vaihtoehto, jota käytetään rakennuksissa, joissa on tiili-, kivi-, betoni- seinät sekä massiivisten kattojen läsnäollessa.

Kööpenhaminan kustannukset avaimet käteen Moskovassa

Taulukossa 1 on esitetty useamman tyyppisen nauhan hinnat, jotka on suunniteltu koteihin, ansiorakenteisiin ja aitoihin.

Käytä taulukkoa 2 saadaksesi nopeasti arvioidun hintaluokan hinnan riippuen sen kehästä (poislukien laiturit).

Mitä kustannukset riippuvat ja miten voit säästää?

Rationaalinen lähestymistapa säätiöön alkaa betoniteränauhan valinnalla, joka muodostaa talon perustan. On olemassa seuraavia lajikkeita.

1. Matala-nauha (MZLF) - puinen tai pieni tiilitalo (6x6 m, 6x8 m), kylpylä tai ulkorakennus on asetettu siihen edellyttäen, että alueen maaperä on huonosti muodostunut. MZLF: lle on ominaista pienet maametallit (syvyys 0,5-0,7 m), matala työvoimakkuus muottien valmistuksessa.

Nauhan betonisointi tapahtuu lyhyemmässä ajassa, vahvistaminen vaatii pienemmän määrän palkkia ja lankaa. Emme saa unohtaa vain, että betonin kaatamista edeltää lisäämällä paksu hiekkavyöt. Matalan syvyyden nauhan perustusten rakentamisen hinta on 2-3 kertaa pienempi verrattuna muihin tyyppeihin.

2. Uppoasennus on tarpeen, jos rakennuksessa on massiiviset seinät tai lattiat. Tällöin pohja sijoitetaan 20-30 cm maanpinnan jäädyttämisen alapuolelle. Asiantuntijat suosittelevat syvemmälle perusta talon kellarille tai jos autotalli on suunniteltu asuinkerrostalossa. Suuren syvyyden vuoksi tällaisen säätiön laite maksaa enemmän (molemmat materiaalit ja työ).

3. Esivalmistettu betoniteräs. Se koostuu tehdasvalmisteisista lohkoista (FBS), jotka kiinnitetään laastilla suoraan rakennustyömaalla. Kaikki matalarakenteiset rakennukset voidaan asentaa lohkoperheeseen, mutta vaihtoehdon tärkein etu on nopea asennus ja kokoonpanon helppous. Miinus - yhden rakenteen puuttuminen, tarve käyttää nosturia FBS: n suuren painon vuoksi. Sama laskettu paksuus, esivalmistetun säätiön kustannukset ovat lähes samat kuin monoliittisen vastineen kustannukset.

4. Hihna ja pylväs aallotetun laudan aitojen alla. Perus on nauhan ja yksilöllisten tyynyjen yhdistelmä (tukipylväiden merkitys). Työ tehdään tässä järjestyksessä: kaivamalla reikiä navoja varten, kaivamalla kaivanto nauhalle, täyttämällä hiekkaa ja soraa tyynyjä, asentamalla tuet ja muottipesät, kaatoamalla betonia ja vahvistamalla se. Profiililevyn aitausta varten, toisin kuin raskas tehdyt tai kiviseinät, monoliitin jatkuvaa betonisoitumista ei tarvita - tämä säästää materiaaleja ja työ maksaa vähemmän.

Valmistautuneiden nauhakiinnikkeiden hintojen tutkiminen ja kannattavimman keinon etsiminen avaimet käteen -periaatteen pohjalta sinun ei pidä unohtaa työn vivahteita. Arvioijat erikoistilanteesta yleensä lähdetään sivustosta ja projektin analyysistä kotona laskemisen jälkeen. Talon perustan laskemisesta aiheutuvat kustannukset on jaettu useisiin artikkeleihin, joista jokainen on syytä puhua yksityiskohtaisemmin.

Rakennusmateriaalikustannukset

Laskentaan kuuluu säätiön, betonimerkin, kunkin komponentin (myös vahvistamisen) laskemisen parametrien määrittäminen. Tämän jälkeen materiaalin hinta kerrotaan sen laskennallisella tilavuudella tai painolla (lisääntynyt turvallisuustekijällä). Yleensä nauhan hinta määräytyy sen leveyden, syvyyden ja pituuden mukaan, joka vastaa rakennuksen kehän summaa ja kantavien seinien kokonaispituutta. Tietenkin, kaksikerroksisen mökin perusta 10x10 m maksaa enemmän kuin yksikerroksinen talo 8x8 tai kesämökki 6x6 m, joka on asetettu puoliksi tiilestä.

Betonisoinnin suorittamiseksi hankitaan seoksen komponentit (sementti, hiekka, murskatut kivet) tai valmiiksi tehdyt betonit. On huomattava, että itsenäinen betonituotanto vähentää kustannuksiaan noin 15-20 prosenttia, mutta on otettava huomioon betonisekoittimen vuokrauksen kustannukset ja sen keskeytymättömän työn varmistaminen. Täyttö tulee suorittaa jatkuvasti kiinteän pohjan varmistamiseksi.

Vahvistus tehdään erikoisvarusteilla, neulomalla langalla tai hitsauselektrodeilla. Vahvistusta ei suositella, koska runkorakenne menettää voimaa. Jos hanke puuttuu, suositellaan vahvistamista vähintään 10 lineaarimittarilla, jonka halkaisija on 12 mm / 1 m2 kellarialueelta.

Asiantuntijat eivät suosittele tallentaa muovikalvon hankintaan aluslevyn alla. Jos valua suoritetaan ilman vedenpitävyyttä, betonimaito virtaa ulos - sen seurauksena alustan kantavuus pienenee.

Materiaalikustannusten lisäksi merkittävä osa arvioista on rakennustöiden kustannukset.

 • Sivuston valmistelu. Siihen kuuluu puiden leikkaaminen, kantojen poistaminen, tilapäisten teiden asentaminen ja sivuston rakentaminen. Valmistelutyö säästämiseksi voidaan tehdä yksin.
 • Kaivaa kaivo. Maa-alueiden määrä vaikuttaa merkittävästi hintaan. Tässä vaiheessa pohjaveden todellinen sijainti, maaperän yhtenäisyys, tulee selvemmin säätiön valmistelu. Joskus sinun täytyy säätää laskentaa.
 • Muotti. Yrittäessä säästää rahaa, et saa käyttää osittaista asennusta muottiin, myöhempää betonointia ja purkamalla levyjä ja lisäämällä korkeutta. Jos täyttö keskeytyy, syntyy kylmiä saumoja - hinta laskee ja vahvuus kärsii.
 • Betonin betoniseos tai FBS: n asennus.
 • Lattian asennus.
 • Hydro- ja lämpöeristys. Ne auttavat lisäämään talon elämää ja vähentämään maan talteen jäätymistä talvella (tämä heikentää lämmityskustannuksia).
 • Salaojitus. Se on halpaa, mutta estää hometta ja kosteutta talossa.
 • Sokea alue Se tarvitsee autotallin, saunan ja tietenkin talon. Viemäröinti vähentää pakkasen talteenottoa ja maaperän paineita nauhalle. Jos sokea alue lasketaan oikein, hinta voi jopa laskea.

Arvioitu nauha-pohja sisältää myös materiaalien kuljettamiseen liittyvät lisäkustannukset, kaivinkoneen ja nosturin käyttämisen sekä hitsaus-, betonisekoitin- ja vibropressin vuokraamisen. Tässä luettelossa voit vähentää toimituskustannuksia tekemällä materiaalien määrän oikean laskennan - tämä poistaa tarpeettomat kuorma-autoliikenteen.