perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

Ribbon säätiö kotiin 6x6

Ennen talon rakentamista on tärkeää käyttää aikaa tukipohjan valitsemiseen, koska koko rakenteen kestävyys riippuu siitä. Useimmiten luo nauhapohja. Tämä johtuu monista syistä, mutta tärkein on itsenäisen työn mahdollisuus. Samaan aikaan tällaisen rakenteen luomiseen käytetään vain vähän varoja. Tehdäksesi nauha-pohjaa 6x6 m: n talolle, sinun ei tarvitse olla kokemusta tällaisen työn suorittamisesta, sinun on vain noudatettava perussääntöjä täyttäviä perussääntöjä.

Mikä määrää käytetyn rahamäärän

Säätiön kustannukset voidaan määrittää ottamalla huomioon seuraavat ominaisuudet:

 1. Käytetyn betonin määrä. Suunnittelemalla piirtämätöntä rakennetta on helppo määrittää, kuinka paljon konkreettisia käytetään kasettirakenteen luomiseen.
 2. Osittainen vahvistus. Talon talon kustannukset voivat vaihdella riippuen käytettyjen tangojen poikkileikkauksesta. Tällaisten tuotteiden valinta riippuu talon painosta.
 3. Materiaalina käytetty materiaali. Ennen työn aloittamista on päätettävä, mitkä materiaalit ovat kannattavampia käyttää rakentamisen aikana. Useimmin käytetään levyt, mutta vaneri ja kiinteä polystyreenistä muotti voidaan käyttää.

Lisäksi on välttämätöntä laskea lähetysmateriaalin kustannukset alueelle. Eri alueilla perusmateriaalin hankintakustannukset ovat erilaiset. On otettava huomioon eri tyyppisten täyteaineiden ratkaisun kustannukset. Esimerkiksi eri jakeiden soras on eri hinta. Luoda nauha-pohja useimmin käytetty murskattu kivi pieniä tai keskisuuria murto-osa. Tällainen materiaali on universaali pohjan luomiseksi.

Säätiön mitat

Ennen pohjan luomista on tarpeen laskea tarkasti luodun pohjan syvyys ja leveys. Parametrien valinta tehdään rakenteen, ilmasto-olojen ja sivuston omistajien toiveiden perusteella. Syvyys riippuu talon painosta ja maaperän jäädytyksen syvyydestä. Keskimäärin tämä luku vaihtelee 70 cm: sta 1 metriin. Jos kaksikerroksinen rakenne luodaan, säätiön on oltava vakaampi.

Leveyden määrittämiseksi on tarpeellista taittaa reunojen leveys molemmin puolin eristetyn leveyden avulla. Sinun tulisi myös harkita tämän materiaalin laatikoiden leveyttä.

Pohjan korkeus määräytyy omistajien toiveiden perusteella. Jos kellarissa on uuni, huoneen tulee olla ihmisen korkeuden korkeus. Kellarin on oltava niin tilava, ettei siinä ole muotia. Kaikkien näiden tietojen perusteella säätiön koko määritetään tarkasti. Ne näkyvät talon projektissa, jota ei voi muuttaa rakentamisen aikana.

Nauhapohjan edut ja haitat

Edut liuskan perustuksista ovat:

 1. Edullinen. Tämä johtuu siitä, että nauhalevy on pienikokoinen verrattuna monoliittiseen laattaan.
 2. Kyky kestää raskaita kuormia. Betonihihnat voivat olla perusta kehysrakenteelle ja tiilille.
 3. Rakenteen rakenteen nopeus. Valmiiden elementtien täyttäminen kestää vain muutaman päivän, minkä jälkeen sinun on odotettava betonin kovettumista.
 4. Kyky tehdä kaikki työ omilla käsillään.

Jos puhumme miinusehdoista, on syytä huomata, että maaperä on huolellisesti analysoitava paikan päällä ennen työn suorittamista. Myös joissakin tapauksissa rakennuskoneita tarvitaan lujittavan betoninauhan luomiseen. Esimerkkinä on suuren alueen maalaistalojen rakentaminen. Toinen haittapuoli on luoman rakenteen suuri paino, joka aiheuttaa epätasaisen kutistumisen taloon.

Miten luodaan nauhan perustukset

Monien betonipohjien korkeus on enintään puolitoista metriä. Lisäksi niiden leveys on yleensä 40 cm. Nauhakannan luominen tapahtuu useassa vaiheessa:

 1. Ensinnäkin tontti on merkitty. Tällaisessa työssä on tapit kiinnitetty tulevan rakenteen kulmiin, joiden väliin venytys tapahtuu. Merkkijonoa luotaessa on otettava huomioon, että kaivannon on oltava perustan leveämpi.
 2. Tämän jälkeen luodaan kaivanto. Sen leveys voi olla 50-100 cm. Leveä kaivanto on kaivaa, jos käytetään irrotettavaa muottirakennetta.
 3. Seuraava askel on hiekkavyöhykkeen luominen. Maaperän kantavuutta on lisättävä. Täytteen täyttämisen jälkeen hiekka on pakattava, juotettu vedellä. Jos näin ei tehdä, perustettu säätö alkaa heilua, mikä johtaa rakennuksen seinien muodonmuutokseen.
 4. Tämän jälkeen kuopan pohja peitetään kosteudenkestävällä kalvolla. Jos irrotettavia muottirakenteita muodostetaan, käytetään levyjä tai vaneria. Levyt on kastettava niin, että betonin kaatamisen aikana ne eivät ime kosteutta liuoksesta. Jos muotti ei ole irrotettavissa, vaahtomuotoa kannattaa kaivannon seiniä vasten. Samaan aikaan maanpinnan yläpuolella on meneillään puinen puutavara.
 5. Sitten vahvistuskori asetetaan. Kaikki metallitangot kiinnitetään langalla. Yleensä ne asennetaan 2 riviin. Älä unohda poikittaisten sauvien asennusta.
 6. Viimeisessä vaiheessa lujitemuotti on täytetty betonilla M300. Tämäntyyppisen työn jälkeen kannattaa käyttää rakennusvärähtelijää sinetöidä seos ja päästä eroon ilmakuplat.

On syytä muistaa, että rakenteen painon nousu johtaa tarve kasvattaa alustan pinta-alaa. Tämä on otettava huomioon suunniteltaessa tulevaa kotia varten. Kun kaikki työ on suoritettu kuvattujen suositusten mukaisesti, voit luoda kiinteän perustan omilla käsilläsi.

Ominaisuudet luoda nauha-pohja runko-talolle

Kehysrakennus on kevyt rakenne, joten et voi luoda voimakasta alustaa. Nauhatyön perustamisen aikana on otettava huomioon joitain piirteitä:

 • betoniliuskan leveys voi olla pieni;
 • kehysrakenteen säätiön seinät ovat hieman kavennetut yläosassa;
 • Maaperän vaimentavien voimien vaikutusten estämiseksi kellari seinät käsitellään sileällä materiaalilla.

Myös kehystehon luomisessa voidaan käyttää pienempää halkaisijoitusta. Tehokkaan perustan luominen ei ole järkevää, koska se johtaa vain tarpeettomiin kustannuksiin. Mutta sinun ei tule säästää materiaaleja, sillä alustan riittämätön syvyys ja paksuus voivat johtaa sen nopeaan tuhoutumiseen tai rakenteellisen kutistumiseen. Tämä on muistettava, kun jakaa varoja materiaalien ostoon.

Talon 6 - 6 perusta

Myös 6 - 6 metrin mittaisen pienen talon rakentaminen sisältää myös säätiön valmistuksen. Rakenteen pienen koon vuoksi säätiön pitäisi olla edullista, mutta myös kestävää. Sen on tarjottava koko rakenne korkealla lujuudella myös maaperän liikkuvuuden olosuhteissa. Säätiön valintaan vaikuttaa myös seinien rakentamiseen käytetty materiaali.

6-6 metrin perustalle käytetään pääasiassa kehyksen, paneelinrakennuksen tekniikkaa.

Vaihtoehdot kellarissa talon alle 6 - 6

Rakentamisessa käytetään useita erilaisia ​​perustuksia:

Harkitse niiden ominaisuuksia, samoin kuin erottelu paalusäätiön edessä sen analogien.

Ribbon säätiö kotiin 6x6

Yksi yleisimmistä perusta - nauhatyypeistä. Käytetään pääasiassa raskaaseen rakenteeseen eli tiilien, lohkojen ja vastaavien seinien rakentamiseen. Sen valmistusteollisuuden erityispiirteet ovat seuraavat:

 • Kaivaa kaivoa tulevan rakenteen kehällä.
 • Laidoitettu hiekka ja sora-alusta pohjan alla. Tämä kerros on väistämätön.
 • Vahvikotelon asennus. Tämän tekemiseksi venttiili on upotettu pystysuoraan maahan ja vaakatasossa kulkeva vahvikeharja kiinnitetään langan avulla.
 • Pakollinen asennus muottiin. Se on valmistettu puukuvista. Luotettavuutta varten se on kiinteä rekvisiitta.
 • Betonoinnin. Säätöprosessi suoritetaan kerralla. Kun betoni kaadetaan, laasti on välttämättä lävistetty telalla, jotta ilma-aukot eivät poistu.

Kaatumisen jälkeen säätiölle kestää noin viikossa tarvittava voima.

Lohkon pohja dimensioon 6 6: lle

Kun pohjaan asetetaan talon 6 alle 6 metriä, käytetään lohkon rakentamisen tekniikkaa. Tätä tarkoitusta varten käytetän keramzit-betonituotteita, joiden mitat ovat 200 × 200 × 400 mm. Yhden korttelin massa saavuttaa jopa 30 kg. Tuotantotekniikka on seuraava:

 • Geologista etsintää tehdään.
 • Seuraava vaihe - merkitsee säätiön tulevaisuutta.
 • Kaivaminen kaivukoneen erikoislaitteita.

Seuraava on lohkojen asennus. Lohkot on tiivistettävä keskenään liuoksella. Ratkaisu ei saisi olla liian harvinaista, koska se vaikuttaa haitallisesti liitäntälohkojen laatuun ja lujuuteen.

Kuva Rakentamispaikan lohkon säätiön näkymä

Lohkojen asettaminen tapahtuu samalla periaatteella kuin tiilien asettaminen. Jokainen seuraava rivi siirretään edelliseltä puolelta täsmälleen puoleen.

Pylväsperusta 6: 6

Tällä säätiöllä tarkoitetaan tukipisteiden sijaintia koko alueella. Betonipisteen koko voi olla 200 × 200 × 400 mm. Ensinnäkin ne asennetaan rakennuksen kulmiin. Lisäksi se on asennettu laakerin seinän paikalle. Pylväspohjan pisteiden välillä tulisi olla noin 1500 mm. Upotussyvyys jopa 200 mm. Tällaisen säätiön valmistustekniikka on seuraava:

 • Merkintä suoritetaan ja peruspisteiden sijainti on merkitty.
 • Poistettiin hedelmällinen maakerros.
 • Hiiltynyt tyyny tukipylväiden alle on tehty. Joskus pohja voidaan kaataa betonista.
 • Seuraavaksi asennetaan muotti 200 × 200 mm.
 • Reiän keskellä on upotettu useita pystyvahvistusta.
 • Loppujen lopuksi se kaadetaan betonilla ja sen odotetaan olevan täysin kovettunut.

Asiantuntijaneuvonta! Mielestäni tällainen säätiö on kestävä ja luotettava. Ota yhteyttä vain erittäin päteviin asiantuntijoihin, joilla on laaja kokemus rakentamisesta.

Pile perustus talon alle 6 - 6

Paalusäätiöllä on muun muassa edellä mainittuja etuja. Jos alueellasi on epästabiili maaperä, niin 6-6 metrin perustan rakentamiseksi paalusäätiö on paras ratkaisu. Lisäksi sen rakenne toteutetaan hiekkaisella maaperällä, jolla on taipumus pudota. Teknologian valmistus on hyvin yksinkertaista:

 • Käyttämällä lankaa ja runkopalkkia, merkitset tulevan paalun perustan.
 • Seuraavaksi tulee paalua. Yhdeksän 6 metrin mittainen säätiö on riittävästi 9 betonipilareita. Yhden paalun pituus on 3 metriä. Yhden paalun halkaisija on 108 mm. Pallot maahan puretaan yksinomaan erikoislaitteiden avulla.
 • Lisäksi taso on täynnä.
 • Tämän jälkeen on tarpeen leikata kaikki ulkonevat paalut samaan tasoon. Tämä estää paalarakenteen korroosion.
 • Seuraavassa vaiheessa telineet asennetaan.
 • Edullisesti on nyt tavanomaista käyttää mikropileitä paaluperusteille, niillä on suuri kuorman kantavuus ja alhainen hinta sekä korkea luotettavuus. Asiakkaamme suosivat usein tällaisten paalujen perustusta.

Lopuksi, säätö on suljettu teräsrakenteisilla väliseinillä. Tarvittaessa ne voidaan korvata kanavilla. Tämä takaa suuren kestävyyden maaperän mahdolliselle liikkumiselle. Lisäksi se antaa koko rakenteelle lisää jäykkyyttä.

Asiantuntijaneuvonta! Jyrsinkuormitusten kompensoimiseksi on tarpeen huolehtia grillata- mien vahvistamisesta.

Useat asiantuntijat suosittelevat paalunpohjaa, joka on tehty kyllästetyistä paaluista. Tämän tyyppiset paalut (ajetut) ovat kestävimpiä ja pystyvät selviytymään suuresta vaaka- ja pystysuorasta kuormituksesta. Tämä on erityisen tehokasta, jos alueesi on epästabiili. Jopa näissä olosuhteissa kaikki käytetty raha maksaa itsensä täysin.

Lasketaan 6x6 metrin taloiselle pylväspohjalle

Pile-perustuksen valmistuskustannukset riippuvat seuraavista tekijöistä:

 • Koneiden kuljetuskustannukset.
 • Pallojen osto.
 • Pile ajaminen maahan.
 • Pallojen ulkonevien osien leikkaaminen.
 • Grillaus tarvittaessa.

Asiantuntijaneuvonta! Tee tarkka laskelma jokaiselle pennukselle, jota et onnistu. Siksi kehotan sinua välittömästi ottamaan yhteyttä alan asiantuntijoihin, jotka tekevät likimääräisen laskelman ja antavat välittömästi mahdolliset lisäkustannukset.

Käytä laskimistasi laskemaan keräyskustannukset, jotka perustuvat pyyntöihisi.

Tai käytä asiantuntijoidemme apua täyttämällä hakemuksen väärinkäytöksistä ja mittauksista:

Hyödyllisiä materiaaleja

Pilejä 35 35 kappaleessa

Sahat, joiden poikkileikkaus on 35 x 35 cm - yksi yleisimmistä teräsbetonipilarien kooista perustusrakenteessa.

Säätiön kustannukset talon alle 10-12

Jotta voisit laskea etukäteen kaikki kustannukset, sinun on tiedettävä, kuinka paljon rahaa sinun on käytettävä perustuksen rakentamiseen, riippuen sen tyypistä.

Kuorman laskeminen säätöön

Lue materiaali siitä, miksi se on tehty, sekä miten oikein ja oikein hoidetaan pohjan kuorman laskeminen.

Mikä on nauhalevitys kylpy + DIY-asennusohjeeseen

Kylvyn rakentaminen on tehtävä, jonka merkitys ei ole kiistetty yksityisen tai maalaistalon omistajan mukaan.

Tärkein ja tärkein osa työtä on luoda luotettava ja laadukas perusta.

Perusmallin valinta tulevan rakenteen koosta ja materiaalista johtuen.

Useimmat omistajat pysyvät nauhatulostuksessa, yleisimpiä ja suosituimpia vaihtoehtoja.

Harkitse sen ominaisuuksia ja järjestysjärjestystä.

Miksi kannattaa valita nauhan tukikohta kylpyyn

Nauhatalusto on jatkuva betoniliima, joka sijaitsee rakennuksen kaikkien seinien alapuolella.

Se on johtava asema vaihtoehtoisten tapojen rakentamisessa säätiöön useista syistä:

 • Ensinnäkin sillä on suuri kantavuus ja suhteellisen pieni rakennusmateriaalin kulutus. Jos katsomme vertailevaa tarvetta erilaisten alustyyppien materiaaleille, nauhatyyppi edustaa "kultaista keskiarvoa", joka yhdistää kustannukset ja tulokset parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Nauhapohjalla on useita vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat erilaisten rakennusmateriaalien käytön. Rakennuksen aikana käytetään sekä monoliittista betonivalua että elementtivalmisteita (FBS), tiiliä tai kiveä ja muita menetelmiä.
 • Maaperän upotuksen syvyys voi olla joko pienempi tai korkeampi kuin talven jäätymisen taso, minkä ansiosta voit valita parhaan vaihtoehdon riippuen alueen hydrogeologisista olosuhteista.
 • Liuskajohdon ominaisuudet ja ominaisuudet tutkitaan paremmin kuin muuntyyppiset perustukset. Suunnittelu mahdollistaa tarvittaessa korjaustyöt, vedenpitävyys tai muut korjaus- ja restaurointityöt.

Nauhapohjan rakenne on yksinkertainen ja selkeä kaikille käyttäjille. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä määrittävät nauhan ensisijaisuuden ennen muita keinoja luoda säätiö.

Vahvuudet ja heikkoudet

Nauhapohjan etuja ovat:

 • Materiaalien ja työn kustannukset ovat suhteellisen alhaiset.
 • Työn tuotannon nopeus erottaa nauhan muista kiinteistä perustuksista.
 • Nauhan rakenne on yksinkertainen, ja se voidaan luoda myös aloitteleville rakennuttajille.
 • Laakerikapasiteetin ansiosta voit rakentaa rakennuksia useisiin kerroksiin.
 • Rakentaminen on mahdollista erilaisilla, jopa ongelmallisilla maaperityypeillä.

On haittoja:

 • Syvyyden laskemisessa on otettava huomioon maaperätyyppi, joka parhaiten tehdään asiantuntijoiden kanssa.
 • Rakennuksen on suoritettava valmistelu ja huomattava maanrakennus.
 • Castingin jälkeen on tarpeen kestää tietty aika, joka tarvitaan betonin täydelliseen parantamiseen.

Nauhatuloksen haitat määräytyvät sen suunnittelun ja rakentamisen avulla, joten niitä käsitellään rakennusominaisuuksina.

Ne eivät aiheuta perustavanlaatuisia vaikeuksia, ja säätiön hyödylliset ominaisuudet ylittävät huomattavasti negatiivisia pisteitä.

Yleinen asettelu

Puun käyttö on perinteinen tapa rakentaa Venäjän kylpy (6x6 tai 6x4). Palkin ansiosta voit saada vahvoja ja lämpimiä seiniä, joilla ei ole paljon painoa, eivätkä aiheuta liiallista kuormitusta pohjaan.

Tämän ansiosta voit käyttää matalan syvyyden muotoa nauhalevystä, joka vaatii pienempiä maalajeja ja ei tarvitse suurta rakennusaineistoa.

Ainoa valintamahdollisuus on edelleen hydrogeologinen tilanne paikoilla, maaperän koostumus ja muut olosuhteet.

Nauhan kokoonpano toistaa kupin tukiseinien muodon sekä sisäpuoliset seinät, jotka vahvistavat rakenteen ja ottavat suurimman osan kuormista.

Uunin pohja on rakennettu erikseen eikä se ole mekaanisesti kytketty yhteiseen pohjaan.

Jotta voit luoda säätiön, sinun on tehtävä useita teoksia:

 • Sivuston valmistelu. Ylin hedelmällinen maaperäkerros poistetaan, sivustosuunnittelu suoritetaan.
 • Merkintä tapilla.
 • Kaivaa kaivanto.
 • Valmistelut ennen nauhan kiinnittämistä (ns. Jalka).
 • Muottien asennus.
 • Lujittavan häkin luominen.
 • Täytä nauha.
 • Altistuminen, syödä muotti.

maavalli

Maanrakennuksen ensimmäinen vaihe on ylemmän kerroksen poistaminen paikannuksen samanaikaisesta kohdistamisesta (suunnittelusta). Tätä tarkoitusta varten on parasta käyttää puskutraktoria, vaikka pienissä rakennuksissa, jotka sijaitsevat tasaisella alueella, manuaalinen valmistelu on sallittua.

Valmis kohta on merkitty huolella puisten tapien avulla. Ne ovat jumissa kulmassa ja välikohdat, jotka määrittävät tulevan kaivon ääriviivat. Kun merkintä on päättynyt, kaivanto kaivetaan laskettuun syvyyteen.

Kaivettu maaperä poistetaan paikan päällä tai varastoidaan lähellä myöhempää käyttöä varten.

Säätylaukku

Maanrakennuksen päättymisen jälkeen on välttämätöntä luoda irtotavarana (pohja), joka suorittaa tyhjennystoiminnon. Tyyny koostuu yleensä kahdesta materiaalista - jokien hiekasta ja murskatusta kiveistä. Ensiksi täytetään hiekkakerros, jonka paksuus määräytyy alueen hydrogeologisten olosuhteiden ja kaivannon syvyyden perusteella (yleensä 20-30 cm).

Hän on täynnä vettä. Saman paksuisen murskakiven kerros on päällystetty ja kaatunut mahdollisimman varovasti.

Kaadetaan noin 5 cm: n tasoitushiekkakerros, joka on kaadettu veden päällä ja tiivistetty äärimmäisen varovasti.

Kuinka laskea syvyys ja leveys

Säätiön täydellinen laskenta on monimutkainen suunnittelutyö, jota voi käyttää ainoastaan ​​koulutetulle asiantuntijalle.

Sen on suoritettava kattava maaperän tutkimus, laskettava kylvyn paino ilman pohjaa ja sen mukana, otettava huomioon suuri määrä erikoisarvoja, kertoimia ja indikaattoreita.

Ulkopuolisille, joilla ei ole asianmukaista koulutusta ja kokemusta, ei ole mahdollista suorittaa tällaista laskentaa.

Asian käsittely on vetoomus ammattilaisille, jotka ammattimaisesti harjoittavat tällaisia ​​laskelmia. Tämä vaihtoehto on optimaalinen, mutta vaatii tiettyjä käteisinvestointeja.

Toinen tapa on mahdollista - online-laskimia, jotka ovat monissa verkossa. Tämän menetelmän avulla saadut tulokset on kopioitava muilla resursseilla, jotta pystytään varmistamaan saadut tiedot ja ottamaan luotettavat arvot.

Muottien asennus

Luo oma muotosi käyttäen 25-40 mm paksuisia leikattuja levyjä.

On muita materiaaleja, mutta puuta on edullisempaa, halvempaa ja helpompi työskennellä. Lisäksi työlevyjen valmistuttua voidaan käyttää muihin tarkoituksiin.

Levyjen paksuus riippuu nauhan korkeudesta.

Muotti on koottu vaiheittain:

 • Rakenna kilvet. Korkeus on 5-10 cm enemmän kuin nauhan korkeus, levyn pituus määräytyy seinien pituuden tai levyjen koon mukaan.
 • Asenna suojukset kaivannossa. Ne kiinnitetään yhdessä tukinauhojen kanssa, jotka määrittävät tulevan nauhan paksuuden. Ulkopuolella levyt on vahvistettu tukien avulla, jotka eivät salli betonin massan puristaa muotin seinämät ulkopuolelle.
 • Jos suojat ovat alhaiset (enintään 20 cm), rekvisiittaa ei voida käyttää, kiinnittää seinät ulkosivulla.

Asennettu muotti on rakenne, jonka sisäinen tila on konkreettisen nauhan tarkka muoto. Kokoamisen jälkeen kaikki mitat on tarkistettava virheiden poistamiseksi.

Seuraavaksi mitään ei voida vahvistaa, joten kokoonpanoprosessia tulee seurata huolellisesti.

Valitse venttiili ja sen halkaisija

Vahvistuksen valinta on menettely, joka on joka tapauksessa tehtävä itsenäisesti. Jos betonia tai muuta materiaalia voi ostaa valmiina, teippi kehys tehdään paikan päällä, joten sinun on valittava paras vaihtoehto.

Kaksoismuotoja on kaksi:

 • Perinteinen metallipalkki, jossa on uita.
 • Koostumukset, jotka on valmistettu lasikuidusta tai muusta vastaavasta materiaalista.

Komposiittivahvike on 9 kertaa kevyempi kuin metalli. Lisäksi se on halvempi noin 20%, mikä antaa sille merkittävän edun. Mutta metallivarret kykenevät mutkaamaan, mikä lasikuitu ei salli.

Lisäksi lasikuidun betonikerroin betoni on pienempi kuin metallin. Jos kehystä on tarkoitus hitsata, voidaan käyttää vain metallista tyyppiä.

Säätötyynyn kulutus on suuri, joten säästämismahdollisuutta pidetään suurena etuna. Jos kehys on suunniteltu koottavaksi sitomismenetelmällä, eikä sitä tarvitse taivuttaa tankoja, on suositeltavaa käyttää lasikuituputkia.

Kylvyssä suositeltava halkaisija on 10 mm, jos rakenne on suuri - 12 mm.

Pohjan vahvistaminen ja vahvistaminen neulonta

Vahvikotelo on suunniteltu kompensoimaan vetoelimiä, joita nauha havaitsee taivutusjännityksessä. Betoni pystyy helposti kestämään paljon paineita, mutta se ei voi toimia jännitteenä, joten vahvistamisen asennus on välttämätön menettely.

Kehyksen rakenne on spatiaalinen ristikko, jonka pääelementit ovat pituussuuntaiset sauvat. Ne pidetään paikallaan pystysuorilla tankoilla, joiden halkaisija on pienempi ja jossa on sileä pinta. Ne tarvitsevat vain tärkeimpien sauvien tukemista kaatumisaikaan saakka.

Kehyksen kytkentä tehdään hitsatuilla menetelmillä tai neulomalla hehkutetulla teräslangalla. Hitsausta ei aina ole saatavana, ja parittelu antaa rakenteelle jonkin verran joustavuutta, mikä mahdollistaa sen eheyden säilyttämisen pieninä eteneminä.

Parituksen prosessi ei ole monimutkainen eikä vaadi paljon aikaa, mutta osaamista tarvitaan.

Säätiön valu

Hiekka-sementtilaastin kaatamista käytetään. Se voidaan tehdä itsenäisesti, mutta useimmat rakentajat mieluummin käyttävät valmiina laastia, joka tuodaan suoraan tehtaalle sekoittimessa.

On tarpeen käyttää betonilaatuja M 200 tai M 300. Paras vaihtoehto on täyttää koko vyön kerralla, jolloin voit saada kiinteän perustan samoilla ominaisuuksilla koko pituudelta.

Et voi kaataa ainetta yhteen paikkaan, odottaa levyn leviämistä koko nauhan pituudelle. On tarpeen täyttää useita kohtisuorassa olevia kohtia, mikä nopeuttaa työtä ja varmistaa betonin yhtenäisen rakenteen.

Jos betonin valu mistä tahansa syystä keskeytyy yli yhden päivän ajan, sitä voidaan jatkaa vasta sen jälkeen, kun edellinen osa materiaalista on täysin karkaistu.

Valetun nauhan pinta on tasoitettava säännellä tai lastalla. Kuivaus on tehtävä polyeteenin kerroksen alla, joka kastelee 4 tunnin välein 3 ensimmäisen päivän ajan. Sitten 7 päivän kuluessa kastelusta tuottaa 3 kertaa päivässä.

Muotti voidaan poistaa 10 päivän kuluttua, ja täydellinen kuivaus katsotaan tehdyksi 28 päivän kuluttua.

vedeneristys

Nauhatusperusta on vedenpitävä. Suosituin ja helpoin vaihtoehto on käyttää kuumaa bitumia tai valmiita bitumimastaria, joka ei vaadi esilämmitystä.

Materiaalia käytetään vähintään kahdessa kerroksessa. Käytä usein lisävesieristys ruberoidilla, joka on tiheästi jaettu muottien sisäseiniin ennen kaatamista. Päätehtävänä on varmistaa vedenpitävän kerroksen täydellinen kireys, pohjapintaan sijoitetun materiaalin jatkuvuus ja yhtenäisyys.

Työn lopulliset vaiheet

Työn loppuun saattaminen on se, että pohjusihottimet täytetään maaperällä, tiivistetään ja luodaan betonisokea. Nämä työt suoritetaan tarkastamalla vedenpitävyyden laadun, muut peruselementit.

Ei ole mahdollista kiirehtiä muottipesässä, jotta jätettäisiin aikaa, kunnes betonikerros kovettunut. Tavallisesti sinusit nukahtavat, karsivat materiaalin ja jatkavat seinien ja kattojen rakentamista. Muotti kaadetaan ennen sisustuksen aloittamista.

Hyödyllinen video

Tässä videossa opit kuinka laittaa nauha alikehittyneeksi pohjaksi kylpyyn:

johtopäätös

Kylvyn nauhan pohja antaa vahvuuden, kestävyyden ja pohjan korkean kantavuuden.

Jos haluat myöhemmin rakentaa ylemmän kerroksen, vahvistaa seiniä tai suorittaa muita töitä, jotka lisäävät kuormitusta, niin nauhan kantokykyominaisuudet kestävät sen tuhoamatta.

Nauhapohjan luominen ei ole erityisen vaikeaa, mutta se edellyttää työn organisointia siten, että se poistaa seisokit ja ajan menetykset.

Kuinka kaataa talon perustukset 6-6

Jotta vuodatettaisiin talon 6 - 6 perustukset, tuntuu siltä, ​​että tarvitset vähän. Mutta jostain syystä niille, jotka päättävät tehdä sen itse, on paljon vaikeuksia ja kysymyksiä. Jotta voimme vastata kaikkiin säätiöön liittyviin kysymyksiin, osallistumme kaatamaan talon perustan 6 6 metriä.

1. Määritä säätiön tyyppi.

Ennen kaatamisen perusta, on tarpeen päättää, millainen kuorma se kestää. Säätiön tyyppi riippuu siitä. Meidän tapauksessamme hanke tarjoaa matala-nauha-nauhan perustan. Sen pääpiirteet on esitetty seuraavassa taulukossa:

 • hiekka ja sora-alusta 30 cm korkea
  • leveys 6,0 metriä, pituus 6,5 metriä;
  • seinämän paksuus - 0,3 m;
  • poikkipalkkien seinämän paksuus 0,5 m;
  • korkeus - yhteensä 1,1 m;
  • korkeus maanpinnan yläpuolella, alimmassa pisteessä 0,6 m, yläosassa 0,4 m.

 • M-200 - 12,5 m3.
 • 10-ka - 30 kpl 6 m.
  • 50-ka-levy, leveys 150 mm - 2 m3;
  • puuta tarvikkeilla - 5x5 cm, 10 kpl.

 • paksuus vähintään 100 mikronia - 80 m.

2. Laske perusarvio

M-200 betoni

- 36500 hieroa.

kalusteet

- 1400 hieroa.

polyeteeni

- 1000 hieroa.

lauta

- 18 000 ruplaa.

bar

- 500 hieroa.

kynnet

- 100 hieroa;

Työntekijämaksua

 • muottien asennus,
 • sidonta ja kiinnitys,
 • polyeteeni-kudosta
 • kaatamalla betonia
 • muottien poisto

21 500 hieroa.

YHTEENSÄ

79 000 hieroa.

3. Sivuston merkitseminen säätiön alle.

Sivuston asianmukaisen merkitsemisen vuoksi sinun on asetettava tukiasema suhteessa sivuston pääkohtiin: aidat, muut rakennukset, puutarha jne. Sitten sinun on asetettava säätiön likimääräinen koko, mutta aina marginaali. Suunnitellun rakennuksen koko alueelle on välttämätöntä poistaa hedelmällinen kerros.

Sivuston merkitseminen säätiön alle

Tämän jälkeen säätiön lopullinen ja tarkka merkintä tehdään senttimetriin.

Se on tärkeää! Koko rakenteen ja kunkin huoneen aksiaaliset mitat ja diagonaalit tulisi olla samat.

4. Kaivaa kaivanto.

Kaivaa kaivantoa säätiön tulevaisuuden kannalta kestää 1 arkipäivä, jos teet kaiken omien käsissänne.

Hiekkapohjaisilla maaperillä ja paikoillaan riittää 30 cm syvyyteen maaperään, ja loput pohjasta on nostettava 60-100 cm maanpinnan yläpuolella, mikä estää kosteuden tunkeutumisen tulevaan kotiin.

Savi-maaperällä paras ratkaisu olisi tylsää pohjaa, joka on sidottu konkreettiseen grilliin. Voit tehdä tämän porakoneella tai porausreikien reikien avulla maaperään syvyyteen, joka on alle jäätymisen syvyyden alapuolella. Reikien päälle asetetaan kattotiili vedeneristysmateriaaliin, vahvistin asennetaan ja betoni kaadetaan.

On välttämätöntä jättää raudoituksen asiat, jotta se voidaan myöhemmin yhdistää grillatun raudoituksen kanssa. Sitten kaivetaan kaivantoa ympärysmitta, mutta enintään 30 cm syvä. Pylväiden vahvistaminen on sidottu kaivannon lujittamiseen, muottiin asetetaan ja perustaan ​​nauha kaadetaan.

Se on tärkeää! Jos alue ei ole tasainen, korkeimpaan kohtaan kohinan korkeuden on oltava vähintään 60 cm.

Näin saadaan korkea säätiö. Jos tehdään mittauksia alimmasta pisteestä, säätiön korkeus saa olla enintään 30 cm, mikä ei riitä.

Voit käyttää vesitasoa voittamaan korkeudet, mutta se on parempi ja tarkempi ostaa tai vuokrata pieni.

5. Harjat

Muottien kokoamiseksi sinun täytyy koputtaa suojat 50x150-levystä. Ohuiden levyjen käyttöä ei suositella, koska tämä voi johtaa siihen, että muottiin kaadettu betoni voi joko puristaa levyt tai vääristää säätä.

Jotta saataisiin tasoitetun yläpinnan säätö, on välttämätöntä varmistaa, että ylemmät muottipaneelit tasataan nollatasolle. Jos tätä ei voida saavuttaa, voit vetää langan tasoon sisäpuolella.

Sitten sisäpuolella on tehtävä polyeteeniä. Tämä mahdollistaa pohjaseinien sileän pinnan saavuttamisen sekä säästää laudat, joita voidaan myöhemmin käyttää muihin tarkoituksiin.

Rakenteisiin on tehtävä voimakkaita tukia. Betonin kaatamisen aikana epäluotettava formwork voi hajota, betoni voi virrata.

Koska perustusnauha havaitsee vetokuormituksia, on vahvistuksen oltava kiinnitetty muotin ala- ja yläosaan. Lankojen kiinnittämiseen käytetään neulontankoa.

Se on tärkeää! Liittimiä ei voida hitsata hitsaamalla.

6. Betonivalmistelu

Betoni muottipesässä on kaadettava 1 päiväksi. Koko rakenteen lujuus riippuu betonin asettelun yhtenäisyydestä.

Jokaisen seinän tuuletus on varmistettava ilmavirralle. Ne ovat erittäin helppoja koota, jos muoviset viemäriputket leikataan pohjalevyn leveyden alapuolella. Putket on kiinnitettävä epäonnistumatta, niin että kaatunut betoni ei purista muotonsa.

Toinen tärkeä näkökohta on viestinnän yhteys: sinun on päätettävä, mihin viestit tuodaan taloon ja näissä paikoissa myös laittaa ja korjata putket.

Betonin kaatamisen lopussa on välttämätöntä tasoittaa pinta lian avulla kiristetyn langan tasolla.

7. Purkamismuoto

Suurin osa betonin konkreettisista voittovaroista ensimmäisten kolmen päivän aikana. Siksi muottien purkaminen on aloitettava aikaisintaan 3 päivän kuluttua kaatamisen jälkeen. Tänä ajanjaksona, jotta betoni voi saavuttaa voimaa, se on kasteluvedestä kasteltu vedellä (kerran vuorokaudessa) ja peitetty muovikelmulla. Korotetut lämpötilat ja kosteus lisäävät boorin lujuutta.

Tämän ajanjakson jälkeen on välttämätöntä löysätä mökitukit ja antaa säätiön olla vielä 2 päivää. Tämän jälkeen sinun on poistettava kaikki muotit ja annettava säätiö kuivua.

On parempi aloittaa rakentaminen aikaisintaan 1 kuukausi perustuksen täyttymispäivästä, sillä betonilla saavutetaan jopa 90-95 prosenttia sen voimasta tänä aikana.

Talon säätiön kustannukset 6-6

Jokainen omistaja yrittää säästää rahaa rakentamiseen. Tietenkin tehokkain tapa säästää rahaa on rakentaa talon itse. Tässä asiassa on tärkeää tuntea reuna, jonka siirtyminen vaikuttaa vakavasti rakennuksen laatuun. Tutkittuaan tämän materiaalin, opit, miten lasketaan kustannukset liuska säätiön talo 6x6 neliömetriä. Tutkittiin myös säätiön rakentamisnopeuksia.

Jotta talouselämä ei liikahda, on ymmärrettävä perusaseman merkitys. Tämä osa suunnittelua tarvitaan siirtämään talon paino maahan. Ennen rakentamisen aloittamista asiantuntijat tutkivat kahta pääkysymystä: maaperän kantokyky ja tuen vahvuus. Massiivinen ja voimakas säätiö ei ole tae siitä, että asunto kestää useita vuosikymmeniä. Maaperä on muuttuva aine, se voi virrata, jäädyttää, lisätä tilavuutta. Alla on laskelmat sekä koko hinta.

Esimerkiksi eri kokoisten talojen rakentamisen keskimääräiset hinnat nauhalevyllä ovat seuraavat:

Teemme laskelmia

Lankojen, tiilen tai muun materiaalin talon säätiön kustannukset riippuvat ensisijaisesti työn ja materiaalien määrästä, jonka hinta voi olla täysin erilainen. Esimerkiksi ottakaamme vakiosormalisää. Tämä on kallis pohja, mutta sillä on samalla parasta luotettavuutta verrattuna muihin yksityisen rakentamisen perustaan. Liuskajohdon korkea hinta selittyy sillä, että sen rakentamiseen tarvitaan suuri määrä raudoitusta ja sementtilaastaria. Työn kulutettava osa on myös muottien asennus.

Maavalli ja betoni

Nauhaosasto soveltuu betonista, puusta, erilaisista hiilihapotetuista betonilohkoista ja muista materiaaleista valmistetuille rakennuksille. Välittömästi on sanottava, ettet voi säästää säätiön rakentamisessa ilmastettujen betonilohkojen avulla. Olisi ymmärrettävä, että pohja asetetaan alle maaperän jäädyttämisen tasolle. Ja tämä on tärkein indikaattori mille tahansa seinälle, olivatpa ne sitten hiilihapattua betonia tai puuta.

Kuinka paljon maa maksaa maksaa riippuu valitusta teknologiasta - se voidaan koneistaa tai manuaalisesti. Jos valitset ensimmäisen vaihtoehdon, joka käyttää kaivinkonetta, niin 50 senttimetrin leveä kaivannon mittari maksaa noin 150 ruplaa. Mitä tulee hiekka- ja rauniohjelman luomiseen, tässä mittari maksaa 100 ruplaa.

Maa-alueille - 250 ruplaa / lineaarimittari.

Siirry nyt sementtilaastiin, joka voidaan kaataa itsenäisesti tai erikoislaitteiden avulla. Alustan laskemisen yksinkertaistamiseksi puun rakentamisessa otamme talon, jonka paksuus on 40 cm: n kantavia seiniä. Pohjan leveyden tulisi olla 10 cm enemmän maaperän paineen vähentämiseksi - tämä on tavanomainen käytäntö. Nauhan korkeus on 1,7 metriä, jolle 0,5 metriä kohdistetaan pohjan alle ja 1,2 metriä maata. Nyt meidän on selvitettävä, kuinka paljon sementtilaastia tarvitaan säämittarilla: 0,5 × 1,7 = 0,85 m3.

Teipin pohjan täyttö kylvystä palkista 6 6 neliömetrillä. Kaada tällainen sivusto voi olla itse.

Saimme myös selville, kuinka paljon 1 m3 betoniseosta maksaa - noin 3500 ruplaa, hinta sisältää myös toimituksen. Tämä on M300-brändi, jota käytetään yleisesti rakennuksen luomiseen puutavaran, betonin tai tiilen taloon.

Tiedämme jo kuinka paljon betoniseosta kaadetaan metriin, joten voimme selvittää sementin kustannukset koko rakennetta kohden: 0,85 × 3500 = 2975 ruplaa. Asennuksen osalta se maksaa yleensä 30% betoniseoksen hinnasta - 2975 kerrotaan 0,3: llä ja saadaan 892 ruplaa.

Armeija ja muotti

Pohjan pohjan vahvistamiseksi tarvitset neljä lujitusta. Tiilen tai puutavaran rakentamiseen on tarpeeksi vavat, joiden läpimitta on 14 millimetriä. Jos haluat selvittää, kuinka monta venttiiliä tarvitaan lineaarimittarin kohdalta, sinun on tehtävä yksinkertainen laskelma: moninkertaista 38 ruplaa 4 sauvalla ja saat 152 ruplaa. Työ maksaa 12 ruplaa. Tämän seurauksena 1 lineaarinen vahvistin maksaa 164 ruplaa.

Se näyttää laadukkaalta muotilta.

Säätiön kokonaiskustannukset riippuvat myös siitä, käytetäänkö muottiin vai ei. Esimerkiksi tiheässä maaperässä, joka on kyllästetty savella, betonia voidaan kaataa suoraan kaivantoon. Ja jos otat hiekkaiset maaperät, pakollinen vaatimus on suojamuotojen valmistus. Kustannukset sisältävät asennuksen ja asennustyön kustannukset sekä kilven hinnan. Esimerkiksi otan OSB-suojamoduulit:

 • Työ maksaa 120 rupiaa metriä kohden;
 • 12 millimetrin OSB-lastulevy maksaa noin 210 ruplaa neliömetriä kohden;
 • 5 x 5 cm: n palkit yhdessä kaikkien kiinnikkeiden kanssa maksoivat 60p / 1pm.

210 × 1,7 (peruskorkeus) x2 (kaksi puolta) = 714, lisäämme töitä ja palkkeja, lopulta saamme 894 ruplaa.

Nyt meillä on hinta jokaisesta työstä:

 • Muottien kustannukset ovat 894 p;
 • Betoni ja kaikki siihen liittyvät - 3867 r;
 • Maan toiminta - 250 r;
 • Vahvistus - 164 s.

Tämän seurauksena yksi metri maksaa 5175 ruplaa. Tässä päätehtävänä on saada selville, kuinka paljon koko säätiö maksaa. Löydämme talon ympärysmitta 6 x 6 neliömetrin palkista, se on 24 metriä. Muista perimetrinen kaava: P = (a + b) x2. Nyt moninkertaista reunan ja yhden metrin kustannukset: 5175 × 24 = 124200 ruplaa.

Onko mahdollista vähentää kustannuksia?

Voit vähentää kustannuksia pohjaan, voit ottaa raunioitunut betoni. Tällainen liike vähentää kustannuksia noin 20 prosenttia. Roskikivi on halvempaa verrattuna tuodaan valmiita ratkaisuja. Tässä tapauksessa seos on valmistettava rakennustyömaalla.

Kiinteän nauhan hylkääminen on toinen säästövaihtoehto. Sen sijaan kaivaa reikiä pitkin koko kehä, jonka korkeus on 2,5 m ja mitat 60x60 cm. Lisäksi heitä kannatetaan kaatamalla. Tietenkin tällainen vaihtoehto vaikuttaa tulevan puun talon lujuuteen ja kestävyyteen.

Kynnystyypit kylvyssä 4x6

Luotettava ja vahva pohja 4x6 m: n kylpyammeelle takaa pitkän käytön ilman ongelmia, korjauksia ja lisäkustannuksia. Siksi kylvyn pohja olisi varustettava kaikkien rakennustekniikan sääntöjen mukaisesti.

Mikä on paras tapa tehdä tämä, jokainen kotiopettaja voi itse päättää. Ehdotetun artikkelin materiaalit auttavat sinua tekemään oikean valinnan ja helposti luomaan pohjan 4x6 m kylpyyn omilla kädilläsi. Liitetyssä valokuvassa näet kaikki selvästi.

Kuinka valita kylvyn pohja 4x6 m

Pohja 4x6 m kylpyyn voidaan tehdä seuraavasta tyypistä:

 • vyö;
 • columnar;
 • massiivihiilattu tai kaakeloitu;
 • kasa;
 • Pile ja ruuvi.

Kaikilla tällaisilla pohjalla 4x6 m: n kylvyssä on sen edut ja tietyt haitat, jotka on otettava huomioon tietyn vaihtoehdon valinnassa. Lisäksi sinun on otettava huomioon seuraavat hetket:

 • maaperän luonne rakennuspaikalla;
 • materiaali, josta kylvyn seinät rakennetaan;
 • kylvyn kausittainen tai pysyvä käyttö;
 • ullakko- tai ullakkotilan ehdotettu järjestely;
 • hyväksyttävä kustannustaso.

Oikean pohjan valitsemiseksi 4x6 m: n kylpyammeelle ensimmäinen vaihe on maaperän luonteen määrittäminen sen rakentamiseen tarkoitetulla alueella.

Määriteltävät hetket ovat sellaisia ​​ominaisuuksia kuin:

 • kantavat kyvyt;
 • tiheys;
 • pohjaveden taso;
 • heittoliina;
 • kutistuminen;
 • talvella jäätymisen syvyys;
 • sademäärä alueella;
 • yhtenäinen puristettavuus.

Jos maaperän ominaispiirteiden itsemäärääminen on hankalaa, voit kutsua asiantuntijan tarvittaviin laitteisiin.

Erilaisten säätiöiden kuvaus

4x6 m: n kylvyn nauha-pohja voidaan varustaa omilla käsillään melkein minkä tyyppisellä maalla. Se on betoni nauha, joka kaadetaan ympäri kehä. Tämän tyyppinen pohja on järjestetty oikean muodon omaaville rakennuksille kevyiden materiaalien seinillä. Siksi tällainen pohja kylpy 4x6 m - ehkä paras vaihtoehto.

Pilarin pohja on luotu pylväistä, joilla on eri syvyyden tasot. On suositeltavaa varustaa tällainen pohja 4x6 m: n kylvyssä syvälle pohjaveden kosteudelle. Pylväät rakennetaan useimmiten tiilistä ja sijaitsevat kulmissa ja tasaisesti koko rakennuksen alueella. Välivaihevaihe ei ole enempää kuin 2 m. Tällainen pohja 4x6 m: n kylpylle voidaan järjestää siinä tapauksessa, että kylpy on rungossa tai hirsitalon muodossa.

Massankeltainen pohja kylvyssä 4x6 m on erittäin kallista. Tämäntyyppistä säätiötä pidetään kuitenkin kaikkein luotettavimpana mutta myös universaalina.

Se voidaan rakentaa minkä tahansa laadun kentälle. Rakennuksen kokoon ja korkeuteen ei ole väliä. Tämäntyyppistä 4x6 m: n kylpyammea kutsutaan myös massiiviseksi tulvaksi. Loppujen lopuksi se koostuu betonilaatasta, joka kaadetaan koko rakennuksen alueelle, pakollisella vahvistuksella. Levyn korkeus on vähintään 50 cm.

Pile-pohja 4x6 m: n kylvyssä on toinen kallis säätiö. Erikoisvarusteet ovat välttämättömiä sen järjestämiseksi. Siksi on parasta käyttää pile-ruuvi -tyyppiä itsellesi. Asenna ruuvipilarit, jotka muodostavat tällaisen pohjan 4x6 m kylpyyn, tarvitset apua. Tällainen pohja voidaan järjestää epätasaisella alueella, jossa on korkea kosteus ja löysä maaperä. On mahdollista vahvistaa tällaista pohjaa 4x6 m: n kylpyyn vanteiden avulla.

Sivuston valmistelu

Jotta 4x6 m: n, nauha- tai minkä tahansa muun kylvyn perustukset voidaan asianmukaisesti varustaa ja sitten pystyttää itse rakennus, on tarpeen laatia laaja suunnitelma tulevalle kylpylle. Sitten sinun on valmisteltava sivusto rakennustöistä. Tätä varten valittu alue on vapautettava istutuksista, pienistä ulkorakennuksista, tarpeettomista esineistä ja roskista. Sitten sivusto on tasattava ja merkitty tarkasti suunnitelman mukaan.

Säätiön layoutin ja valmistuksen tarvitsee:

 • mittanauha;
 • rakennustaso;
 • neliöitä;
 • johto tai köysi;
 • vasara tai mönkijä;
 • rakentaminen veitsi;
 • tapit;
 • lapiot sovok ja bajonetti;
 • paarit;
 • kauhat;
 • aallonpohjasta;
 • lastalla;
 • rakentaminen mikseri;
 • vannesahan.

Ensin suunnitellun rakentamisen kulmat ovat merkittyjä. Täällä on asennettava puupäällysteitä, liittimiä tai esimerkiksi ohutta putkea. Niiden välillä vedetään johto tai köysi. Tasainen kulmat muodostetaan neliön avulla. Jotta johtoa voidaan venyttää tasaisesti, sinun on käytettävä ylimääräisiä merkkejä kulmavarsien väliin. On syytä muistaa, että kun asetetaan pohja, on kummallekin puolelle lisättävä noin 10 cm (riippuen valitusta alustyypistä).

Virheitä, jotka on tehty kiristettäessä johtoa, auttavat tunnistamaan ohjauskaapelit, jotka on venytetty diagonaalisesti vastakkaisten kulmien väliin. Jos diagonaalien pituus vaihtelee 3 cm tai enemmän, merkintä on virheellinen.

Kuinka tehdä nauha säätiön

4x6 m: n kylvyn nauha-pohja omilla kädillä alkaa varustaa kaivamalla kaivantoa rakennuksen ympäryksen ympärille. Perusnauhan tarvittava leveys on 25 cm. Muottien järjestämiseksi sinun on lisättävä vielä 10-15 cm.

Kaivannon pohja on tasoitettava ja peitettävä kerrosta soraa ja hiekkaa. Kunkin kerroksen paksuus on vähintään 10 cm, minkä jälkeen vesi kastuu ja kaikki kerrokset täyttyvät.

Rakenteen rakentaminen alkaa, jonka tulee olla 10-15 cm korkeampi kuin säätiön suunniteltu korkeus. Tätä tarkoitusta varten käytetään 30 mm: n paksua levyä, jonka ympärille ulottuu tikkuja tai tangot. Erilaiset muottielementit liitetään tiiviisti naulojen, palkkien tai tasoitusten kanssa.

Muotti on vahvistettu sisäpuolelta erikoisprofiililla, jonka paksuus on 1,2-1,6 cm. Teräslangaa käytetään elementtien kiinnittämiseen. Kaivannon pohja on täytettävä rikkoutuneella tiilellä muodostaen aukon. Ilmankulutus varmistetaan keraamisten putkien avulla, joiden pituus on 60-80 mm, joka on 2-3 metriä.

Nyt voit kaataa betonia. Tämä on tehtävä 1 päivä. Betoni kaadetaan kerroksille, korkeintaan 20 cm paksu. Jokainen kerros on täynnä. Ilmakuplat siitä poistetaan vasaralla tai sähköporalla. Viikon kuluttua betonin asettamisesta, muotti on poistettu. Täysin betoniliuos kuivuu 20-30 päivän kuluttua.

Betonin suojaamiseksi luonnolliselta kosteudelta vaaditaan vedenpitävyys. Valmiit pohjat voidaan käsitellä mastilla tai päällystämällä valssatulla vedeneristyksellä, esimerkiksi kateaineella. Ylimääräisen kosteuden poistamiseksi betonipohjasta muodostetaan sokea alue. Tämä vähentää huomattavasti pohjan ympäröivää maaperää.

Pilarin perusta

4x6 m: n oma kylpyamme, jonka hinta ei ole riittävän suuri verrattuna koko rakennuksen hintaan, voidaan valmistaa valmiista materiaaleista. Tämä johtuu siitä tosiasiasta, että kylpy kuuluu apumoottoreihin, joissa on suhteellisen pieni massa.

Siinä tapauksessa, että sen rakenteen materiaalina käytetään palkkia tai lokia, sen perustana voi olla melko edullinen pylväsperusta.

Tällaisen perustuksen valmistusta varten käytetään tukipylväitä, jotka on haudattu syvyyteen, joka ylittää kausiluonteisen maaperän jäädyttämisen syvyyden, saatavana olevista käytettävissä olevista materiaaleista.

Erityisesti yksi pilarijalustan valmistukseen liittyvistä vaihtoehdoista voi olla rakenne, joka koostuu maahan upotettavista pylväistä, jotka on valmistettu leikatuista tiilistä, jotka on valmistettu suorakulmaisista paaluista, teräsbetonista tai kivipylväistä tehdystä teräsbetonista. Asbestisementtiputkia voidaan käyttää myös pohjan perustana, jonka sisätappi on täynnä betonia.

Tiilen tukipilarin sarakkeet on asetettu sementtilaastiin, kulmakappaleet mitataan 40x40 cm ja sivupylväät 25x25 cm. Suunnittelustutkimusten suorittamisen jälkeen alue määrittää maaperän jäädytyksen maksimaalisen syvyyden ja pohjaveden tason, jota tarvitaan säätiön syvyyden määrittämiseen..

Pylväspohjan asettamiseksi maahan upotetaan suorakulmaisen poikkileikkauksen syvennys, jonka pohja peitetään hiekalla ja soralla noin 10 - 15 cm: n syvyyteen. Käytettävissä olevaan sarakepohjaan voidaan käyttää palaneita tiiliä, raunioita, teräsbetonipaloja jne.

Yksinkertainen valmistus on pylväsperusta asbestisementtiputkista. Käytettävien putkien halkaisijan tulee olla vähintään 20 cm. Sen valmistukseen on tarpeen porata halkaisijaltaan 24 cm: n syvyyksiä ja 1,5 metrin syvyydestä rakenteen avauspisteissä, aseta sitten asbestisementtiputket niihin, aseta ne 3-4 sisäpuolelle vahvistavia sauvoja ja kaada betonia niihin.

Kun betonia kaadetaan putkeen, sitä on hieman nostettava niin, että putken pohjaan muodostuu tukipalkki. Putkien tai tukkien kiinnittämiseksi säätöputkiin putken sisään työnnetään putkessa noin 50-60 cm pituinen kierteitetty tanko betonin kaatamisen yhteydessä. Hirsitalon tai palkin alemman kruunun asennus voidaan aloittaa sementin täydellisen asennuksen jälkeen. 5-7 päivää.

Pile perustus kylvyssä 4x6 m

Puupalkkien rakentamiseen perustuva 4x6 m: n kylpyamme on edullisin. Tällaisen säätiön hinta on huomattavasti matalampi kuin muiden materiaalien hinta. Lankapuita, kuten lehtikuusia, on käytetty pitkään rakentamisessa.

Nykyään metallista valmistettuja ruuveja käytetään paljon useammin. Vaikka niiden kustannukset ovat huomattavasti korkeammat, heidän kanssaan on helppo työskennellä. Tällaiset paalut soveltuvat melkein mihin tahansa maaperään, kestävät rakennuksen huomattavan painon. Paaliruuvi on helppokäyttöinen, vaikka paalun asennukseen tarvitaan 2 tai 3 henkilöä. Mutta voit tehdä ilman erityisiä laitteita.

Pilejä on asennettava rakennuksen kulmiin ja sisäseinien liitoksiin. Lisätukit jakautuvat tasaisesti tärkeimpien paalujen väliin. Niiden välinen askel ei saa olla korkeintaan 2 m.

Putkien optimaalinen läpimitta, josta paalut on valmistettu, on 20 cm, vaaditun seinämän paksuus määrätyssä putkesta on 0,4 cm, ruuvipään mutterin alapäähän on kiinnitetty 0,5 cm: n paksuinen terä, ennen kaikkea paaluja on käsiteltävä epoksiemalolla, suojaamaan metallia korroosiolta.

Pallot kierrätetään vuorotellen maan päällä rakennustyömaalla aikaisemmin valmistetuissa säröissä (kaivoissa). Aseta ensin nurkka ja sitten keskitason paalut. Ruuvipätkän syvyys tässä vaiheessa on vähintään 30 cm.

Seuraavaksi sinun on lisättävä apurivien pituutta ja kierrä jokainen kasa kiinteän maakerroksen tasolle vähintään 1,5 m. Ruuvauksen aikana on jatkuvasti varmistettava, että paalut eivät poistu pystysuorasta yli 3 °. Kaikkien paalujen asennuksen jälkeen on tarpeen tuoda ne yhteen suunnitteluun korkeuteen, kun ne on asetettu korkeammiksi, jauhamalla.

Pallot ovat sisäpuolella onttoa, joten asennuksen jälkeen kaadetaan hiekkasementtilaastia, joka vahvistaa koko rakennetta. Pilarien vahvistaminen vahvistuspalkkeilla lisää vahvuutta. Kun laasti on kaadettu paalun päähän, asennetaan asennuslevyn kärki. Asennuksen oikeellisuutta ohjataan vesitasolla ja hitsataan sitten paaluun. Kaikki nivelet on pohjustettava ja päällystettävä emalilla 2 tai 3 kerroksella metallin suojaamiseksi korroosiolta.

Pilariruuvirakenteen vahvistamista varten koko rakenne on sidottu kehän ympäri. Voit tehdä tämän käyttämällä kanavaa, kulmaa tai puupalkkia. Kaikki materiaalit esikäsitellään suojaavilla yhdisteillä ennenaikaisen vaurion estämiseksi.