Paneelien VULTURE-talon pohjat

Se on tärkeää! Kun valitset SIP-paneeleiden talon perustan, on otettava huomioon sen suhteellisen kevyt paino. Kanadan taloon perustuvat laiteperustan virheet ovat hyvin yleisiä. Usein käytetyt mallit, joita ei ole suunniteltu kevyiksi kotona.

Järkevän maaperän syvyyteen perustuvan pohjan syventämisen tarkoituksena on tukea raskasta rakennetta kiinteällä maaperällä.

Kevyissä rakenteissa sivuttaiset tangentiaaliset pakkasteet voivat johtaa haudattujen perustusten epätasaiseen työntöön maasta. Nämä voimat ovat hyvin suuria. Kun jäädytetty maaperä kiinnittyy betoniin 25 cm: n halkaisijaltaan, 1,5 metrin syvyyteen, noin 8 tonnin pystysuora voimakas voima toimii!

Siksi on riskialtista asettaa matalarakennukset esivalmisteisiin tai porakoneisiin betonipilareihin Moskovan alueella, missä kohoavat maaperät ovat hyvin yleisiä. Kallistusalueella talon paino CIP-paneeleista ei riitä kompensoimaan pakkasenkestäviä voimia työntämällä teräsbetonipilareita maasta.

Havaitsemisen kielteisiä vaikutuksia voidaan usein havaita - nämä ovat terassit ja verannat, jotka on irrotettu päärakennuksesta. Useimmiten tämä johtuu siitä, että huonosti kuormitetut teräs- ja verantapohjaiset teräsbetonipallot työntyvät maanjäristyksen voimien läpi.

Hotwell rakentaa seuraavia tyyppejä SIP-paneeleista valmistetuille taloille:

 • paaliruuvi
 • melkozaglublenny
 • liesi
 • korkea paalu kyllästynyt paaluilla
 • pohjakerroksessa

Moskovan alueella säätiön tyyppi valitaan useimmiten asiakkaan makuun. Usein harvoin tapahtuu, että säätiön valinta rajoittaa geologiset olosuhteet, jotka eivät ole tyypillisiä Moskovan alueella rakennustyömaalla.

Pidämme huolellisinta huomiota säätiöön - virheen hinta on erittäin korkea. Ei kustannuksia, kompromisseja jne. Kaikki on vain paras ja tarkasti SNiP: n mukaan.

Hotwellin rakennustyöt suoritetaan kokopäiväisillä erikoisjoukkoilla erikoistuneiden insinöörien valvonnassa. Säätiöiden rakentamisessa meitä ohjaavat GOST, SNiP, SP ja muut sääntelyasiakirjat.

Hotwellin säätiöhaastattelut käyttävät vain pisimmällä ammattilaistyökaluja, laitteita ja erikoislaitteita. Perusryhmille varataan erillinen kuljetus, mikä tekee niistä erittäin liikkuvia.

Perusrakenteiden rakentamiseen ovat vain parhaat materiaalit. Erityisesti ostaamme valmisbetonia ja varusteita vain provosoiduilta valmistajilta, joilla on moitteeton maine.

Video 2018

Pile-ruuvi-pohja

Tänään se on suosituin perusta yksittäisissä kehyksissä. CIP-tekniikka ei ole mikään poikkeus.

Olemme omistaneet erillisen suuren artikkelin "Ruuvipilvet" paaliruuvi-pohjaan. Tämä ei ole onnettomuus! Kodin SIP-paneeleista on ruuvi-säätiö paras valinta. Nopea, luotettava ja edullinen. Minimaalinen haitta luontoon. Hotwell-paalut voidaan purkaa ja käyttää uusiin rakennuksiin niin monta kertaa kuin haluat. Yritä tehdä tämä toiminto toisen tyyppisellä säätiöllä! Tämä on haudattu raha. Lisäksi vahvistetun betonipohjan purkaminen edellyttää vakavaa panostusta sinulta.

Ruuvipohja on asia! Joka vuosi sinä ymmärrät sen yhä enemmän. Mahdollisuus käyttää ruuvipalloja säätiöksi on valo talojen suuri etu.

Paalut ruuvatetaan jäätymisen syvyyden alle laakerimaahan. Ruuvipätkän terä toimii samalla tavoin kuin pilarin perustuksen alemman osan laajentaminen käyttäen TISE-tekniikkaa: ne vähentävät kuormitettujen paalujen paineita maahan ja estävät sen irtoamiselta maaperän pakkasella. Niinpä ruuvipuristin antaa talon kiinteän tukipisteen (toimii ankkurina).

Ruuvikannen käyttöikä on hyvin pitkä (jopa 100 vuotta tai enemmän). Tämä vahvistetaan, koska ruuvipillojen käyttökokemus on lähestymässä kahta vuosisataa.

Kaikkien paaluperustusten tärkeä etu - erinomaiset olosuhteet maanalaisen tuuletuksen kannalta. Tämä on erittäin tärkeää puulattian pitkän käyttöiän ajan, johon kuuluu SIP-paneeleiden päällekkäisyys.

Ruuvipallot poistavat talon tulevien laajennusten ongelman. Ja ennemmin tai myöhemmin kaikki ajattelevat sitä. Voit aina ruuvata lisää paaluja ja säätiön yhteistoiminta kokonaisuudessaan varmistetaan.

Ruuvin pohja mahdollistaa teknisen viestinnän panos taloon milloin tahansa.

Hotwell-ruuvipallot valmistetaan teräksen koneenrakennuslaitoksessa (puolustusalan teollisuuskompleksi) tarkkuusvalulla käyttäen kaasutettuja malleja. Tuote on kallis, mutta erittäin kestävä ja luotettava. Ja juuri tämä on kodin perusta:

Ruostumattomien hitsaustyökalujen ruuvikiinnitys, jonka avulla voit säästää. Mutta terien muodonmuutos ja jopa irtoaminen tapahtuivat jo ruuvaamalla. Paalu ilman teriä ei ole kotona tukea!

Paalun ruuvi kärki ei altistu korroosiolle, koska se sijaitsee syvällä maanalaisella, jossa happea on lähes olematon. Työntöruuvi on suojattava korroosiolta. Paras suoja on kuumasinkitty GOST 9.307-89 mukaan. Näin Hotwell-ruuvien rungot sinkittyvät:

Ruuvin alustan asennusaika on vähäinen. Käyttämällä erikoislaitteita Hotwellin erikoisryhmät suorittavat tämän työn 1 päivän ajan tarkasti ja luotettavasti. Menestyksen avain on perustajamme laaja kokemus (yli 15 tuhatta paalua kummallekin).

Porausruuveja asennetaan kaikissa sääolosuhteissa, myös talvella:

Viimeistelyruuvin pohja, katso (tässä).

Matala syvyys

Matala pohja (MLF) on teräsbetoniteippi, joka sijaitsee pienellä syvyydellä (noin 100 mm) maan päällä. Nauhan MLF poikkileikkauksen mitat ovat vähintään 600 x 300 mm. Tällaisen nauhan lujitushihnassa on ainakin kaksi lujittavaa hihnaa - ylempi ja alempi:

Matala perusta on yksi kelluvasta pohjasta lajiteltavasta maaperästä. Itse asiassa MLF on matala (makaa maassa) grillata ilman paaluja.

Suurin vaara kelluville perustuksille on maaperän epätasaisen kallistumisen. Siksi, kun rakennamme kelluvia säätöjä, korvaamme maaperän pohjan alla rypistyneellä hiekalla:

Betoniteippiä varten teemme erityisen puutavaran:

Muottipesän vahvistamisen häkissä:

Täytä muotti betonilla betonipumpulla:

Betoni tiivistetään värähtelemällä:

2-3 viikon kuluttua poistamme muottien ja jatkamme domokomplektin kokoonpanoa:

Kaistaleperusteiden puuttuminen - maanalainen ilmanvaihto, mikä on vaikeaa verrattuna paalusäätiöön.

MLF on ongelmallinen lisätä tarvittaessa laajentamista taloon. Kelluva säätiö olisi monoliitti.

MLF: n rakentaminen on noin kuukausi.

Sisäänkäynnit taloon (vesi, viemäriverkot, sähkö) tehdään parhaiten ennen betonipohjan kaatamista. Jos maasto on epätasaista, tulot tehdään tavallisesti alhaiselta puolelta.

liesi

Teräsbetonilaatta - erinomainen ratkaisu heikkoon maahan. Tukin suuren alueen ansiosta maanpaine pienenee talon painosta. Kuten MLF: n tapauksessa, kilpi kelluu, kun maa liikkuu ja pysyy tasaisena. Maaperän epätasaista kallistumista vähennetään korvaamalla talteen maa hiekalla:

Pahoinut paalut grillata

Yksi suosituista säätiöistä. Suunniteltu keskikokoisille taloille, pääasiassa puuta (puuta, puuta).

Porattujen paalujen laite: porauslaitos porataan kuopassa, kotelo ja vahvike häkki lasketaan kaivoon ja kaikki kaadetaan betonilla; minkä jälkeen betoni tiivistetään värähtelijällä. Ankkuri valmistetaan ulkopuolelle niitolle, jossa on grillata. Grillauslaitteessa tehdään erityinen muotti, johon lujitusholkki asetetaan. Muotti on täytetty betonilla.

Usein porotettuja paaluja, joissa on grillata, tehdään myös suhteellisen kevyissä runkorakenteissa. Tämä on riskialtista talviaikaan (hiekkasauma ja siilot). Ongelmana on pakkanenalous. Tämä on kirjoitettu sivun alkuun.

Suuri grillaus jakaa kuorman talon painosta paalujen välillä, mutta pakkasen voimat ovat niin suuria, että ne voivat rikkoa grillata. Betonin paalut repeytyvät usein.

Taloustieteiden ja fysiikan näkökulmasta matala-syvempi säätiö (MLF) soveltuu paremmin CIP: lle kotona maanviljelyssä.

Hotwell rakentaa vahvoja, hyvin vahvistettuja porausperusteita, joilla on suuri grillataus:

Puutteellisen pohjan puute grillataudin kanssa - talteen pudottamalla maaperää, laajentaminen taloon on ongelmallista. Vahvistettu betoniterä on monoliitti.

Alakerta

Kellari on pääomavaltainen ratkaisu, mutta sen avulla pystyt merkittävästi lisäämään talon tehokasta aluetta nostamatta rakennuksen korkeutta. Täten maa-alueita käytetään järkevämmin.

Kellarissa on yleensä teknisiä huoneita, kylpyjä, biljardihuoneita, kuntosaleja, työpajoja jne.

Betonirakenteiden rakentamiseen käytetään monoliittirakennusteknologiaa. Käytämme irrotettavaa inventaariomuotoa uudelleenkäytettävissä.

Kohde "Agafonovo". Pohjakerros eristetyn teräsbetonilaatan alueella, jossa kaltevuus joelle:

VULTURE-paneelien talon pohja

CIP-paneeleista tehdyt talot ovat kevyitä, joten niiden ei tarvitse luoda massiivipohjaa. Mutta säätiön on oltava luotettava ja kestävä. "Kanadalaiset" talot voidaan luoda mille tahansa säätiölle, mutta on syytä muistaa, että jotkin säätiöt eivät ole järkeviä luoda.

Yleinen kuvaus SIP-paneeleista

Kuvattu materiaali on levy, joka tehdään kerroksen periaatteella. Laattojen ulkopinnat peitetään arkkeilla:

 • CAP;
 • vaneri;
 • Lastulevy;
 • kipsikuitu- tai kuitulevylevyt.

Eri materiaaleja voidaan käyttää sandwich-paneeleiden luomiseen, mutta lastulevytuotteita kutsutaan SIP-paneeleiksi. Täyttö voi koostua seuraavista materiaaleista:

 • polyuretaanivaahto;
 • polystyreenivaahto;
 • mineraalivillaa.

Kaikki nämä materiaalit ovat hyviä lämmöneristimiä, joten luotu rakenne on luotettavasti suojattu kylmältä.

Kuvatulla rakennusmateriaalilla on useita etuja:

 • pieni paino;
 • rakentamisen nopeus;
 • ei tarvetta rakentaa taloa lämpimään kauteen;
 • ympäristöystävällisyys;
 • energiatehokkuus.

On myös syytä huomata, että talon rakentamisen jälkeen rakennuspaikka on edelleen puhdas. Tällaisia ​​materiaaleja käytettäessä kutistuminen on poissa. Siksi monet kehittäjät valitsevat SIP-paneelit.

Kuinka valita säätiö

Kuten jo mainittiin, SIP-paneelien rakentaminen voidaan luoda mille tahansa pohjalle. Suurten kuormien puuttuminen alustalla mahdollistaa suuren määrän varojen säästämistä rakentamisen aikana.

Voit käyttää massiivista säätiötä, mutta se vain aiheuttaa lisäkustannuksia. Talon perustamisen aikana on SNiP: n normien mukaista noudattaa. He sanovat, että on otettava huomioon:

 • maaperän jäädytys syvyysalueella;
 • pohjavesien kausittainen nousu;
 • maaperän kerrosten rakenne.

Paras vaihtoehto valitaan ottaen huomioon tiettyjen alustyyppien edut ja haitat. On syytä muistaa, että säätiön yläpuolella olevalla seinäpaneelilla on tiettyjä ulottuvuuksia, joten luodun rakenteen koon laskeminen on välttämätöntä etukäteen.

Pile-ruuvi-pohja

Tällainen säätiö on suosituin luomalla runkorakenne tai CIP-paneeleiden talo. Paneelien taloon tällainen säätiö sopii paremmin kuin toiset, koska se voidaan rakentaa tarpeeksi nopeasti käyttämättä paljon rahaa. On huomattava, että tällainen pohja voidaan purkaa ja käyttää uutta rakennetta varten. Siksi monet ihmiset valitsevat tämäntyyppisen säätiön rakennettaessa talon CIP-paneeleilta.

Paalut ruuvatetaan maahan jäädytystason alapuolelle. Niiden terät vähentävät kellarin kuormitettujen osien paineita ja estävät paalujen vetämisen ulos, kun maa kuormittuu. Siten kaikki tällaisen säätiön elementit luovat kiinteän tukipisteen rakenteelle.

On huomattava, että tällaisen säätiön käyttöikä voi olla yli 100 vuotta. Tällaisen säätiön luomisen yhteydessä luodaan myös suotuisat olosuhteet maanalaiseen tuuletukseen. Tämä on tärkeää SIP-paneelien rakennusten pitkäaikaiselle toiminnalle. Jos haluat luoda laajennuksen taloon, voit ruuvaa lisää paaluja luodun rakenteen ympärille. Tällaisten laajennusten luominen ei vaikuta nykyiseen suunnitteluun.

Ruuviasennuksen asentamisen jälkeen talossa tapahtuva tiedonsiirto voidaan tehdä milloin tahansa. Ruuvipallot valmistetaan valulla ja ovat riittävän luotettavia käytettäväksi erilaisten rakennusten tukena.

Jotkut asunnon omistajat tekevät pile vinkkejä itse hitsaamalla. Tämä säästää paljon rahaa. Mutta on syytä muistaa, että jos yhteys ei ole tarpeeksi luotettava, terät voivat tulla pois paalusta.

Ruuvi kärki ei ruostu, koska se sijaitsee syvyydessä, jossa ei ole lainkaan happea. Mutta on syytä muistaa, että kasa on suojattava. Tämäntyyppisen perustuksen asennusaika on minimaalinen. Käytettäessä tiimi ammattilaisia ​​ja erikoislaitteita kaikki työ tehdään yhden päivän aikana. Asennus voidaan suorittaa milloin tahansa vuoden aikana eri olosuhteissa. Tästä syystä useimpien sivustojen omistajat suosivat paalusäätiötä, joka luo kehysrakenteen tai SIP-paneeleiden talot.

Matala säätiö

Tällainen säätiö on myös suosittu. Tämä johtuu siitä, että se ei vaadi erityisvarusteiden käyttöä ja suurta työntekijöiden joukkoa. Mutta on syytä muistaa, että luomisprosessi on aikaa vievää ja työlää. Tällaisen pohjan luomiseksi poistetaan osa maaperästä, joka korvataan hiekalla. Tämä on välttämätöntä lievittää kuormaa maaperän liikkumisen aikana.

Tämän jälkeen betonikerros kaadetaan muottiin, jossa lujitetusta luurasta on aiemmin luotu. Säätiön korkeuden on oltava noin 20 cm maanpinnan yläpuolella. Kaatamisen jälkeen on tarpeen käyttää rakennusvärähtelijää ilmakuplien vapauttamiseksi seoksesta. Jos näin ei tehdä, säätiö voi alkaa sortua talon rakentamisen aikana.

On huomattava, että tällainen säätiö SIP-paneeleista luodun talon jälkeen valaistuksen jälkeen on valmis seuraaville teoksille vain kuukaudessa. Muotoilun aikana on välttämätöntä tehdä aukkoja ilmanvaihtoa varten. On myös tärkeää tarkastella viemäriverkkoa ja tehdä putkistoja etukäteen. On hyvin vaikeaa luoda laajennusta taloon tällaisella pohjalla, koska tähän on tarpeen luoda uusi perusta.

Strip-säätiö

Tämän tyyppinen säätö on suunniteltu rakennuksille, joissa on raskaat seinät. Se voidaan myös asentaa SIP-paneeleista valmistetulle talolle. Jalkojen kiinnittämiseen käytetään seuraavia toimenpiteitä:

 1. Trench making.
 2. Nukkuva hiekka ja sora-tyynyt. Sen korkeuden on oltava vähintään 10 cm.
 3. Puun muottien kokoaminen. Luotu rakenne on kiinnitettävä tukevasti siten, että sen elementit eivät ole epämuodostuneet betonin kaatamisen aikana.
 4. Lujittavan häkin luominen.
 5. Betonin läpivienti.

Olisi pidettävä mielessä, että CIP-paneelien talon rakentamisessa käytettävien nauhalementtien käyttö on kohtuutonta, koska tällainen säätiö on tarkoitettu raskaille rakennuksille. Tällainen perusta olisi luotava vain tietyin edellytyksin:

 1. Säätiön rakentaminen olisi tehtävä kuivalla ja karkottavalla maaperällä.
 2. Matalaa teräsbetoninauhaa on asennettava enintään 10 cm syvyyteen ja noin 20 cm maanpinnan yläpuolelle. Säätiön luotettavuuden lisäämiseksi luodaan ylempi ja alempi vahvistettu hihna.

Tällaisen säätiön haitat SIP: n talolle johtuvat maanalaisen ilmanvaihtolaitteen monimutkaisuudesta. Siksi kodinomistajien on usein ryhdyttävä lisätoimenpiteisiin kosteuden poistamiseksi.

On muistettava, että tällaisen säätiön luominen kestää kauan, joten sen ei pitäisi valita sellaisten sivustojen omistajilta, jotka haluavat nopeasti rakentaa talon CIP-paneeleista. Kun olet luonut kuvatuntyyppisen säätiön, voit järjestää pohjan eri tyyliin.

Teräsbetonilaatat

Levyt viittaavat monenlaisiin nauhan matala-alustoihin. Ne on luotu suurella alueella, mikä vaikuttaa kuorman tasaiseen jakautumiseen. Tämän tyyppisen alustan valinta merkitsee suurta raudoituksen ja betonin kulutusta. Siksi sitä ei pitäisi valita silloin, kun talojen luomiseen tarvittavat varat ovat rajalliset.

Tällaisten syiden käyttö on perusteltua vain, jos talo on luotu juoksevalla maaperällä. Levyjä kutsutaan kelluviksi, kun ne liikkuvat maahan pystytasossa.

SIP-paneelien talon kuvatun tyyppisen perustuksen luominen voi tapahtua yhdistämällä teräsbetonipalkkeja. Ennen työn aloittamista kaivuu osa maaperästä. Sitten tällä sivustolla luodaan hiekkasyyny. Tämä edistää maaperän pudottamista. Tällaisia ​​alustoja käytetään harvoin, koska niiden luominen vaatii paljon aikaa ja materiaaleja.

johtopäätös

Materiaalin korjaamiseksi suosittelemme tutustumaan videokäskyyn:

SIP-paneeleiden talon perustaminen

Sandwich-paneelien rakentaminen on vähäistä, joten SIP-paneelien talon perustusten rakentaminen ei edellytä sellaisia ​​materiaaleja ja tuotantokustannuksia kuin tiili- tai kivitalon perustuksen rakentaminen.

Ei ole järkevää luoda perusta kevyen rakenteen alapuolelle maaperän jäädyttämistä varten. SIP-paneelien talon yleisimpiä perustekniikoita ovat vahvistettu matala-teipillä vahvistettu nauhalementti, jolla on suuri kantavuus ja joka on lähes riippumaton maaperätyypistä ja huurteen tunkeutumisesta.

Tietenkin maaperän analyysi paikan päällä ennen laitteen alustan alkamista talon alle on joka tapauksessa välttämätöntä.

Rakenne sandwich-paneeleista, joissa on erityinen esimerkki

Edellisessä artikkelissa selvitimme, miten voit tehdä itsenäisesti kodin oikean muotoilun SIP-paneeleista, nyt piirretään suunnitelma nauhan säätiölle.

Alla on piirustus tyypillisestä matala-nauha-nauhalevystä SIP-paneelien taloon, joka on hiljattain rakennettu:

Tyypilliset leikkaukset pohjalla:

Aloitamme talon säätiön laitteen sivuston ulkoasu ja ulkoasu. Sitten poistaa maaperän pohjakerroksen alla:

Täytä kaivanto hiekalla:

Asennetaan puiset laatikot:

Asennamme ja neulo pohjalevyn vahvistuskammion:

Kun rakennat talon SIP-paneeleita omalla kädellä, voit periaatteessa valmistaa konkreettisen ratkaisun betonisekoittimella suoraan sivustolla. Mutta on parempi tilata tehtaalta sekoittimen - ja työvoimakustannukset ovat suuruusluokkaa pienempiä, ja perusta-nauha voidaan kaataa yhdellä kertaa, mikä on parempi:

Säätiö on valmis, voit jatkaa rakennuksen asennusta:

Toinen versio SIP-paneeleiden talon perusta- misesta - perusta ruuvipapeille:

Ruuvipillojen perusta on halpa, ehdottoman luotettava ja monipuolinen. Ruuvipillojen perustuksen rakentaminen toteutetaan milloin tahansa vuoden aikana ilman erikoislaitteita 1-3 päivän kuluessa.

Säätörakenne ruuveilla ei edellytä alustavaa louhintatyötä eikä se heikennä alueen maisemaa. Voit aloittaa talon rakentamisen SIP-paneeleista heti paalujen asennuksen jälkeen:

Säätiön elämä ruuveilla on käytännöllisesti katsoen rajoittamaton - joka tapauksessa se ylittää talon seisovan, ei väliä kuinka kestävä se on.

Lisäksi rakenteilla olevien paalujen korvaaminen ei välttämättä ole monimutkainen tekninen ongelma.

Pohja talon alle viherkeistä paneeleista

Vulture-paneelit ja niiden perustukset

Säätiön asettaminen on avainasemassa koko rakennuksen luotettavuudessa. Talon rakentaminen alkaa säätiöllä, joka pystyy kestämään ympäristön paineet ja negatiiviset vaikutukset. Suunnitteluvaiheessa tehdään yksityiskohtainen laskelma ja säätiön kuvaus. Jos rakennuksen tai rakennustyön aikana poikkeamia ja virheellisiä laskutoimituksia voidaan käyttää, rakennusta voidaan muodostaa kunnes täydellinen romahtaminen (materiaalien konfiguroinnissa tai laskelmissa) tai rakentajat käyttävät aikaa ja rahaa ylimääräiseen työhön (jos säätiö on suunniteltu suuremmalle rakennukselle).

Vulture-paneelin perusta

Nyt on olemassa ja on menestyksekkäästi toteutettu useita tekniikoita rakentamiseen perustuksia rakennusten ja rakenteiden. Ne voivat poiketa toisistaan:

 1. Materiaali, jota käytetään pohjan asettamiseen.
 2. Työn termi.
 3. Työnteknologia.
 4. Lifetime tietyissä olosuhteissa ja paljon muuta.

Suosituimmat tapoja rakentaa säätiö ovat seuraavat:

 • Pilarin perusta.
 • Ruuvi.
 • Vyö.

Pohjakerroksen talon perusta voi olla jokin seuraavista.

Pohja talon alle viherkeistä paneeleista

Geodeettisten, geologisten ja muiden tutkimusten monimutkaisuuden avulla voit tehdä täydellisen kuvan alueesta ja valita paras perusvaihtoehto, jossa on mahdollisimman vähän aikaa ja rahaa. Erityisen valmistelutyön avulla saat tarkkoja tietoja seuraavista kohdista:

 1. Pohjaveden syvyys. Tästä indikaattorista riippuu veden vaikutuksesta rakenteeseen ja sen turvallisuuteen ja rehellisyyteen.
 2. Maaperän jäädyttämisen syvyys rakennustyömaalla.
 3. Kerrosten lukumäärä ja rakenteen kokonaispaine pohjaan.
 4. Maaperän ominaispiirteet ja sen kantavuus.

Vulture-paneelin perusta on yksi asuntorakentamisen uusimmista innovaatioista. Tätä materiaalia on hiljattain käytetty aktiivisesti "laatikon" rakentamiseen, ja sen käyttö perustana on edelleen kiistanalaista ja syvällistä analyysiä.

Asiantuntijaryhmä, joka katsoo, etteivät helvetin paneelit sovi rakentamiseen, korostavat aina heikkoutta ja nopeaa sytytystä. Siksi vulture-paneeleiden käyttöä ei voida hyväksyä vakavissa rakenteissa.

Käytännössä palstoista valmistetut talot (kuten muut rakennusten vaihtoehdot) useimmissa tapauksissa, jos ne syttyvät, ne syttyvät sisäpuolelta. Mutta sisäpuolelta paneelit on peitetty tulenkestävällä kipsilevyllä, mikä vähentää tulipalovaaran vähimmäistasoa. Siitä huolimatta omistaja tarvitsee lisää valppautta ja kaikkien paloturvallisuustoimenpiteiden noudattamista.

Toinen väite vihollisen paneeleja vastaan ​​on alttius jyrsijöihyökkäyksille, joita tähän asti ei ole koskaan vahvistanut luotettavia tietoja. Samalla paneelit eroavat toisistaan ​​erittäin ympäristöystävällisesti.

Valitsemalla tukipaneeleiden talon perusta

Nykyaikainen rakenne on kehittynyt ja aktiivisesti sovitettu useisiin perusrakenteisiin, jotka perustuvat SIP-paneelien käyttöön.

Tämän tyyppisen rakenteen suurin etu on valmiin alustan pieni paino. Tämä helpottaa asennusta ja pienentää materiaalin hankintakustannuksia. Tietenkin projektin suunnittelussa ja toteutuksessa on mahtava säätiö - se ei varmasti vahingoittaisi taloa. Mutta se nostaa huomattavasti rakennustyön yleistä arviota ja lisää työaikaa. Ei ole mitään syytä hankaloittaa rakentamista - on parempi etsiä tapoja vähentää kustannuksia, jos mahdollista. Säätiön optimaalinen muunnos määritetään ottaen huomioon kaikki rakenneominaisuudet sekä rakenteen sijaintipaikan ominaisuudet.

Hihnan pohjarakenteet

Nauhasäätiö on yksi tämän hetken suosituimmista perusrakenteista. Rakennusteknologiaa käsitellään yksityiskohtaisesti ja tarkistetaan. Jos olet päättänyt, että paneelirakennuksen perustana on nauha, sitä ei ole vaikea tehdä itse.

Ensimmäisessä vaiheessa sinun on määritettävä sivuston säätiö tarkasti. Kun maaperä on poistettu 50 cm: n päästä ohut nauha tulevan pohjan paksuuteen, maali tiivistyy. Tätä varten kaada ohut kerros hiekkaa ja leimata se. Kun hiekka kaadetaan 10 cm: n raunioihin.

Tämä säätiö on optimaalinen helvetin paneelien kotiin. Se tarjoaa luotettavuutta ja kestävyyttä sekä pitkäaikaista toimintaa. Nauha-säätiön tukikappaleiden talo on rakennettu 1 kauden ajan.

Ribbon-säätiö viheriöpaneelin alla

Muotoilu, joka on asetettu soraa puristamisen jälkeen. Monoliittisen linnoitukselle pystytetty teline. On tärkeää päästä eroon ilmakuplat betonin massasta - tätä tarkoitusta varten käytetään rakennusvärähtelijää.

Nauha-monoliitin muodossa olevan tukipaneelin kotiin perustuminen edellyttää kuivaamista (noin 1 kk) ja lisävesieristystä, jota tavallisesti tehdään kateaineella ja bitumimateriaalilla.

Kierrä perusta ja sen edut

Porojen paalujen perustana on vähitellen asema rakentamisessa. Jos maastossa on jonkin verran epävakautta, niin nauhan säätiö on hyödytön. Mutta ruuvi analogi on optimaalinen ratkaisu.

Pilejä voidaan "ruuvata" maahan milloin tahansa vuodesta, mikä laajentaa talojen rakentamisen mahdollisuuksia. Valmistelut ruuvien perustamisen yhteydessä sisältävät seuraavat toiminnot:

 1. Kohteen sijainnin valinta rakennuspaikalla. Samanaikaisesti pelastuksen piirteillä ei käytännössä ole roolia - linjaus ei ole välttämätöntä perustuksen asentamisen tekniikan vuoksi.
 2. Säätiöhanke hajotetaan ainakin yhdellä alusrakenteella, joka on kiinnitetty rakenteen nurkkaan.
 3. Asennus jäljelle jääneiden paalujen reunaan tietyllä etäisyydellä.
 4. Kaikkien paalujen asennuksen jälkeen ne tasoitetaan ja leikataan, jotta saadaan aikaan täysin tasainen taso.
 5. Betonisointi suoritetaan väistämättä ja kuivauksen jälkeen sidonta asetetaan.

Levitä paneeleita ruuveilla

Ruuvin pohjan tärkein etu on työn yksinkertaisuus, koko kausi ja kaikki sää. Pieniä rakennuksia ja pienimuotoisia rakennuksia pystyttämällä, paalusäätiö on optimaalinen ratkaisu. Ruuvipilareiden rypytyspaneelin lattia antaa sinulle mahdollisuuden luoda erinomaiset edellytykset asumiseen.

Rakenne sandwich-paneeleista, joissa on erityinen esimerkki

Asiantuntijat eivät vieläkään ole eri mieltä siitä, mihin perustukseen se sopii parhaiten avopeltipaneelitalolle. Rakenteen teknisten ominaisuuksien vuoksi lukuisat säätiön rakentamismahdollisuudet.

Esimerkkinä siitä, miten voit luoda perustan kotia varten avustajapaneeleista omilla käsilläsi, harkitse pohjan pylväsversiota.

Tämän tyyppinen perusta on toiseksi yleisin korppikotka. Tämän tyyppinen on parempi valita, jos:

 1. Paikan päällä oleva maa on pehmeää ja löysää.
 2. Jos pohjavesi sijaitsee hyvin lähellä pintaa.

Tämän tyyppisen pohjan pääkonsepti on tukipylväiden luominen, jotka ulottuvat syvälle maahan ja joiden ympärille pääosa muodostuu pinnalle. Tämän seurauksena pohja sijaitsee pinnan yläpuolella ja pystyy tarjoamaan riittävän lujuuden myös äärimmäisissä olosuhteissa.

Pylväspohjaiset tukipaneelit

Pilarivaihtelun pystyttämiseen liittyvä työ on työläämpi verrattuna teippikorkeuteen. Mutta ne voidaan tehdä käsin. Vulture-paneelit luovat pienen kuorman, joten sinun ei tarvitse rakentaa massiivisia sarakkeita ja syvästi "ajaa" niitä maahan.

Ennen työn aloittamista on varmistettava seuraavien materiaalien saatavuus:

 1. Käsipora.
 2. Asbestisementtiputket, joiden halkaisija on 200 mm.
 3. Varusteet.
 4. Betoni.

Työ suoritetaan nopeasti, eikä aikaa voi etsiä puuttuvasta työkalusta tai materiaalista.

Edeltävä rakennuspaikka on puhdistettu kasvillisuudesta ja maaperän horisontti on 15 cm paksu. Tämän jälkeen säätiö hajoaa - sen siirto luontoon. On tärkeää merkitä ne kohdat, joilla sarakkeet asennetaan, eli vain käännekohdat eivät riitä. Tukipylväiden välisen etäisyyden tulisi olla 0,5-1,5 metriä, ei enempää.

Pylvästä asennettaessa ensin käsipora tekee 25 cm: n reiän, jonka pohjasta 15 cm hiekka nukahtaa. Aseta sitten putki ja kiinnitä se tiukasti pystyasentoon.

Tämän jälkeen betoni kaadetaan putkeen. Putki on hieman nostettu ja alaosassa muodostuu vähimmäislevitys.

Seuraava askel on rakenteen vahvistaminen. Putken sisällä, joka on vielä täynnä betonia, aseta asennus. Sen on oltava niin pitkä, että se kulkee koko putken läpi ja syöttää betonipohjan putken alle. Korkeintaan 5 tankoa sijoitetaan pylvääseen - sinun ei pidä satunnaistua. Sitten kaataa jäljelle jäänyt betoni niin, että raudoitus peitetään kokonaan.

Pilarin perusrakenteen vahvistaminen

Kellarisarakkeen rakenne on jaettu kahteen vaiheeseen:

 1. Pohjan pilarien järjestely ja täydellinen vahvistaminen säätiön ympärillä.
 2. Pilarin sidonta ja ylemmän lohkojen asennus, jotka myöhemmin toimivat paneelien asennuksen perustana.

Kun asennus on saatu päätökseen ja kaadetaan kaikki osat, pylväsperusta tulee kestää noin 3 kuukautta. Vain tämän jälkeen voit aloittaa vihollisen paneelit ja jatkaa rakentamista.

Vulture-paneelien aktiivinen käyttö nykyaikaisessa rakentamisessa määrittelee niihin liittyvien tekniikoiden kehittämisen. Paneelien tuotantotekniikka kehittyy jatkuvasti ja tuotteiden tekniset ominaisuudet jatkuvasti kasvavat. Lähitulevaisuudessa tämä materiaali on kaikki todennäköinen, ellei se tärkein asuntorakentamisessa, silloin varsin suosittu.

Valinta ja laite pohjaan talon VULTURE paneelit

CIP-paneelien käyttö talonrakentamisessa on suosittu, koska niiden asennus on helppoa. Tämän materiaalin monet edut leviävät rakentajia käyttämään sitä. CIP on lyhytnimi, joka kokonaan kuulostaa rakenteeltaan eristetystä paneelista.

Materiaalin edut, jotka vaikuttavat säätiön valintaan

Tämä materiaali on erittäin yksinkertainen valmistaa ja koostuu useista kerroksista. CIP-paneeli on viilutettu molemmin puolin. Ulompi kerros on vaneria, lastulevyä tai suosituimpia OSP-laattoja. Sisällä rakenteellisesti eristetty paneeli koostuu suulakepuristetusta polystyreenivaahdosta, polyuretaanivaahdosta tai mineraalivillasta. Paneelin sisäkerros palvelee lämmön ja äänen eristystä.

CIP-paneelilla on seuraavat tärkeimmät edut:

 1. Rakenteiden riippumattomuus sääolosuhteista.
 2. Materiaalin helppous.
 3. Paneelien levittämisen mekanismien puute.
 4. Ympäristömateriaalien käyttö.
 5. Energiatehokkuus.
 6. Paneelien kustannukset.

Suuren kuormituksen puuttuminen maan päällä rakennuksen rakenteesta antaa valtavan valikoiman talon perusvaihtoehtoja. Yksinkertaisemman ja halvemman säätiön käyttö ei säästele meiltä kaikkien suunnittelua koskevien sääntelyvaatimusten pakollista täytäntöönpanoa. Pienellä kuormituksella, älä unohda tarkistaa maakerrosten ominaisuuksia ja koostumusta, jäätymisen syvyyttä ja pohjaveden määrää.

Perusvalinta

Rakenteeltaan eristettyjen paneelien talojen rakentamisessa käytettävät perustukset:

Säätiötä valittaessa on noudatettava tiettyjä kriteerejä taloudellisen tilanteen, geologian ja muiden tekijöiden vuoksi. Sattuu, että helpoin ja ilmeisin valinta alustasta ei aina ole oikein.

Säätiön kaatoprosessi

Rakennustyömaiden täydellistä tutkimusta varten on tarpeen tehdä teknisiä geodeettisia ja insinööri-geologisia tutkimuksia, joiden tulokset pitävät erilaisten perustusten käyttöä. Voit tehdä tämän valmistella alkuperäiset tiedot ja hylkää rakentajan ominaisuuksia:

 1. Mitä suurempi määrä sinulla on, sitä parempi ja turvallisempi talo ja sen tuki ovat.
 2. Pohjaveden taso. Veden korkealla sijainnilla on tarpeellista tuulettaa pohja estämään vesiympäristön altistuminen sille.
 3. Maaperän jäädyttämisen syvyys. Ajan myötä se johtaa tuhoamiseen.
 4. Talon korkeus ja vastaavasti kuormitus säätiöön.
 5. Maaperän ominaispiirteet. Sen kyky havaita kuormat ilman uppoamista.

Ruuvipohja

Ruuvipallojen suunnittelu viittaa pylväsperustaan. CIP-paneelien talon asennusruuvin pohja on erittäin suosittu kevyiden materiaalien valmistuksessa. Ruuvipillojen tärkein etu on niiden pystytysnopeus. Kaksi päivää myöhemmin säätiön asennuksen jälkeen voit aloittaa talon rakentamisen. Katso video, jossa esitetään yksityiskohtaisesti ruuvipillojen asennusprosessi.

Paalujen valitsemiseksi on tarpeen suorittaa teknisiä geologisia tutkimuksia ja selvittää millä syvyydellä sopivat maaperät ovat. Kun ruuvaat paalun, tulee noudattaa sääntöä: paalun pohja on jäätymissyvyys ja lepää maaperän tukikerroksessa.

Tämäntyyppisen säätiön käyttö mahdollistaa talon myöhemmät laajennukset ja tuulettaa täydellisesti talon. Kun valitset tämän säätiön, sinun täytyy unohtaa se pitkään, käyttöikä saavuttaa 100 vuotta, ja jos se asennetaan ja käytetään oikein, talo kestää yli sata vuotta.

Strip-säätiö

Tämäntyyppinen säätö on suunniteltu raskaiden materiaalien (tiilen, betonin) talojen seinämille sekä kellarin tai kellarin rakentamisen aikana. Johtopäällysteisen teipin asennukseen on tehtävä useita toimia:

 1. Kehitä kaivanto.
 2. Täytä hiekka ja sora tamping.
 3. Kokoa muotti.
 4. Kiinnitä teline.
 5. Kaada betonia.

Myös laitteen esivalmistetun nauhan perustuksen, sinun täytyy soittaa nosturiin.
CIP-paneeleiden betonielementtien käyttö ei ole taloudellisesti perusteltua ja harvinaista. Vain jos useat edellytykset täyttyvät kerralla, sovelletaan tällaista säätiötä. Säätiön matala perustus ja sen rakenne tulisi olla kuivassa ja ei kelautuvassa maaperässä.
Matalaa teräsbetoninauhaa asennetaan enintään 10 cm: n syvyyteen ja yli 20 cm: n korkeudelta maasta. Nauhan mitat hyväksytään vähintään 600x300 mm. Kuorman käsityksessä on ylempi ja alempi hihnan vahvistus.

Tällaisen säätiön haitat ovat maanpinnan ilmanvaihtoa varten tarkoitetun laitteen poissaolo tai monimutkaisuus, joten on välttämätöntä antaa lisätoimenpiteitä kosteuden poistamiseksi talon lattian alle.
Rakennuksen jatko-osa voi kuitenkin olla monimutkainen. Vahvistettu betoniteippi on kiinteä, mikä on mahdotonta tällä tyyppisellä pohjalla.
Niiden ihmisten osalta, joiden rakentamisaika on rajoitettu, tämä säätiövaihtoehto ei ole sopiva. On odotettava 28 päivää konkreettisen ja mahdollisen rakennuksen samentumisen kovuutta, ja sen jälkeen jatketaan tulevan rakennuksen rakentamista.

Teräsbetonilaatat

Lautaset kuuluvat suppeiden matalien pohjien joukkoon. Ne on järjestetty laajalle alueelle, jonka avulla voit jakaa kuorman koko alueella. Sen käyttö johtaa valtavaan betonin ja raudoituksen kulutukseen, joka vaikuttaa rakentajan lompakkoon ja talon rakentamisen ajankohtaan.
Tämäntyyppisen pohjan käyttö on perusteltua vain kallistamalla maaperää. Levyä kutsutaan kelluvaksi, koska liikkuminen on maata pystytasossa. Laattapohjan rakentaminen voi tapahtua esivalmistetuista betonipalkkeista ja monoliittisesta teräsbetonista. Kun katsot videota, opit tuntemaan kaikki vahvistetut betonilaatat.


Ennen levyn asettamista osa huonosta maaperästä leikataan pois, ja se korvataan hiekkaisella tyynyllä. Tämä auttaa vähentämään maan talteenottoa ja sen seurauksena levy liikkuu vähemmän.

Materiaalien korkea kulutus (betoni, raudoitus) ja rakennusaikaa lisäävät betoniterästen käytön epäsuosittu talon rakentamisen aikana.

Pilarin perusta

Pilarin pohja on suosittu rakennettaessa talon omiin käsiinsä. Pilarit ovat taloudellisia ja helposti rakennettuja. CIP-paneelien talojen rakentamista varten käytetään kevyitä taloja ja runko-osia.
On parasta käyttää pylväspohjaa kallistamalla maaperä, jolla on suuri syvyys huurun tunkeutumiseen. Pilarit sijoitetaan kulmiin ja vähintään 1,5-2 metrin etäisyydelle toisistaan. Pylvään halkaisija määräytyy myös rakennustöiden materiaalien kunnosta. Paikoissa, joissa pilarit on rakennettu, kaivo vedetään ulos ja kaadetaan betonilla. Kun pohja on syvä, on tehtävä kaivo, jossa on rinteitä, jotka ovat aiemmin rakentaneet muotin tulevalle napalle.

Kolonnin säätiön asennus

Pilarien käyttö edellyttää CIP-paneelin talon rakentamista ilman kellarista. Pilarien asentamiskustannukset maksoivat 2 kertaa taloudellisemmin kuin teipit ja 5-10 kertaa enemmän kuin syvän pohjan rakentaminen.
CIP-paneelien talon perustan valinta on edelleen jokaiselle yksittäiselle henkilölle, mutta se on määriteltävä taloudellisin ja teknisin perustein. Säätiön rakentamisen aikana on noudatettava sääntelyasiakirjojen vaatimuksia, joissa havaitaan suurimpia kuormituksia, jotka tuntevat tietyntyyppiset säätiöt, mitat ja muut tärkeät ominaispiirteet, ja jos kaikki tarvittavat edellytykset täyttyvät, rakennetaan rakenteeltaan eristetty paneeli nopeasti, halvalla ja laadukkaasti.

SIP-paneeleiden taloustyypit

Ensi silmäyksellä valopuutarhojen valotalo ei ole perusta, mutta tämä on virheellinen mielipide. Tavallisen syvennetyn pohjan käyttäminen voi olla virheellinen. Koska se ei ole riittävän kuormitettu, rakenne työntyy pois maasta (pakkasella). Virheiden välttämiseksi on otettava huomioon asiantuntijoiden suositukset.

SIP-koteihin suositellut syyt

Seuraavien alustalajien suositellaan suositeltavaksi:

 • ruuveilla;
 • hienoksi karkaistu;
 • levyille;
 • tylsistyneissä paaluissa.

Säätiön rakentamisessa ei ole mahdollista säästää materiaaleja ja asiantuntijoita - virheen kustannukset ovat liian korkeat.

Pile-ruuvi-pohja

Yleisimpiä runkorakenteita. Voit luoda tuuletetun pohjan ja välttää suurta kosteutta. Vulture-paneeleiden kotiin - tämä on sopivin vaihtoehto. Rakenne on nopea, purkaminen ja uudelleenasennus on mahdollista.

Ruuvipallot ovat valtavia teräsputkia, joilla on laajeneva ruuvi, jotta jäätymisvaaraa ei estetä. Tällaisen säätiön käyttöikä on 100 vuotta.

Talon laajennus laajennuksilla on helppoa: lisäpaloja ruuvatetaan. Tässä tapauksessa laite on mahdollista ympäri vuoden, mutta vaatii erikoislaitteita. Valtava etu on myös kyky luoda uusia viestintätapoja millä tahansa käyttöjaksolla.

Matala säätiö

Toinen suosituin vaihtoehto. Kätevä, koska se ei vaadi erityisiä koneita ja laitteita. Mutta prosessi on pidempi, aikaa vieviä, likainen.

Ensin vedetään ulos säätiön pohja, jossa osa maaperästä korvataan hiekalla. Maaperäliikkeiden lieventäminen on välttämätöntä. Sitten 10 cm: n syvyys ja 100 cm maanpinnan korkeus kaadetaan betonielementtiä muottiin, joka on vahvistettu verkkoilla, sauvoilla. Tällöin seos on tiivistettävä värähtelemällä ja vapauttamalla ylimääräinen ilma, muutoin se tulee edelleen itsestään, mutta samalla se vahingoittaa pohjan eheyttä.

Tämä säätiö on valmis seuraaville työvaiheille vasta 4 viikon kuluttua. Myös puutavaran laitteessa on syytä jättää aukot maanalaiseen tuuletukseen. On tarpeen ajatella viemäriverkostoa ja järjestää sen siirtoja jo luomista varten (edellisessä versiossa kappaleet luodaan milloin tahansa).

Laajennus tässä tapauksessa on mahdollista vain, kun luo ylimääräinen perustakehys, joka on hyvin pitkä ja työläs.

Vahvistettu betonilaatta

Heikkoa, epävakaata maata varten on tarpeen käyttää kiinteää alustaa - laatta. Laite on sama kuin matala, mutta kiinteä, eikä nauhan muodossa.

Tällä pohjalla on hyvä vedeneristys, suuri lujuus, mutta myös riittävät kustannukset. Sen käyttö on merkityksellistä vain välttämättömissä tapauksissa, kun maa on epävakaa ja talon toinen sijainti on mahdotonta.

Lisälaitteita ei voida pystyttää myöhemmin, ne on rakennettava välittömästi. Myös jätevesiä ja muita kulkuvälineitä kannattaa harkita ja asentaa etukäteen. Muussa tapauksessa sinun on jäljitettävä talon kehys uudelleen ja laajennettava sitä saadaksesi vankan perustan. Tällainen rakenne on vahvempi ja luotettavampi kuin osista koottu. Liitettä lisättäessä erillisellä pohjalla on mahdollista murtautua ja muodostaa suuri aukko päärakennuksen ja lisälaitteen välillä.

Pahoinut paalut grillata

Se on nauhalappu, mutta tylsistyneissä paaluissa. Pahaavat paalut asennetaan seuraavasti: reikiä porataan ja täytetään sementtiseoksella, alustalle kiinnitetään betoniputki, joka toimii jalkakäytävänä muottiin.

Hyvin työvoimavaltaista ja kallista prosessia käytetään, kun tarvitaan kohotettua tuuletetusta pohjasta, vaikka ruuvipillojen käyttö tässä tapauksessa onkin tärkeämpää.

Alakerta

Lisää työvoimavaltaista, pääomavaltaista laitetta - ensimmäisessä kerroksessa. Jos mahdollista, tietysti kannattaa asentaa se. Pohjakerroksessa voit varustaa paitsi teknisiä tiloja, myös myös kellarin, lepohuoneen ja kaikkea mielikuvituksesta ja mieltymyksistä riippuen.

Pohjakerroksen rakennusteknologia, joka soveltuu viheriöalusten taloon, poikkeaa standardista. Täällä on tarpeen kiinnittää kulmat ruuveilla, täyttää ne betonilla, jotta kiinteä rakenne ruuvattiin maahan. Tämä on välttämätöntä, jotta maaperän paine ei aiheuta rakenteen liikkumista.

Miten valita säätiön tyyppi?

Kun valitset säätiön tyypin, on otettava huomioon useita tekijöitä:

 • minkälainen maaperä;
 • mikä on talon paino;
 • mikä on lämmitys;
 • asennusaika ja kustannukset.

Jos maaperä on tiheä ja vakaa, kaikenlainen pohja sopii. Jos se on kelluva ja löysä - on parempi käyttää nauhaa ja vielä parempi kelluva laatta. Kiinteä pohja mahdollistaa talon säilyttämisen muodon, vaikka näkyvät maaperäliikkeet.

Kevyille yhden kerroksen taloille, joissa ei ole vesilattiaa - matala perustus on suuri. Myös ruuvien paaluilla on merkitystä, mutta älä unohda maaperän vakautta. Liikkuva maaperä, tämä vaihtoehto ei ole sopiva. Normaali kutistuminen ei ole vaarallista tässä mallissa.

Nopein ja puhtain asennusmenetelmä on ruuveilla, vain kallein. Sopii vain kestävään säätiöön. Siksi kaikki asettaa prioriteetit ajallaan, hinnalla, mukavuudella ja lopulta tekee valinnan.

Perusta on talon perusta, ja jos se on asennettu väärin, koko rakenne voi olla vaarassa. Siksi tämä asia on otettava vakavasti, työskenneltävä hitaasti ja noudatettava tiukasti rakennustekniikkaa. Ei ole järkevää säästää materiaalia ja asiantuntijoita, etusijalle olisi annettava laadukkaita todistettuja valmistusyrityksiä.

SIP-paneeleiden säätiön valinta - vinkit ja temput

Säätiö on minkä tahansa talon perusta, mukaan lukien yksi CIP-paneeleista. Se suorittaa tukitoiminnon, joka jakaa painon kuorman oikein maaperän pohjalle. Jotta talon seisoo mahdollisimman pitkään ja kaikki vahingot sille ei ole kauheaa, sinun on valittava perustuksesi oikein. Kumpi niistä on paras vaihtoehto CIP-paneeleiden talon rakentamiseen - oppi lukemalla aineistoamme.

Säätiö on minkä tahansa talon perusta, mukaan lukien yksi CIP-paneeleista. Se suorittaa tukitoiminnon, joka jakaa painon kuorman oikein maaperän pohjalle. Jotta talon seisoo mahdollisimman pitkään ja kaikki vahingot sille ei ole kauheaa, sinun on valittava perustuksesi oikein. Kumpi niistä on paras vaihtoehto CIP-paneeleiden talon rakentamiseen - oppi lukemalla aineistoamme.

Mikä on CIP-talon paras perusta?

Kaiken perustan rakentamiseksi sinun on otettava huomioon useita tekijöitä. Tietenkin sinun on kiinnitettävä huomiota alueen ilmasto-olosuhteisiin. Mutta tärkeintä on kiinnittää erityistä huomiota maaperän koostumukseen ja helpotukseen.

Usein tiiliä tai betonia käytetään säätiön rakentamisessa. Löydät myös usein vaihtoehtoja raunioista, hiekasta, raudoitetusta betonista tai metallin tai puun käytöstä. Joskus on erittäin vaikeaa määrittää tarkasti, mitä säätiötä tarvitaan juuri kotiisi. Siksi on aiheellista antaa asiaa koskeva ratkaisu asiantuntijoille.

Ottaen huomioon, että kanadalaisilla teknologiateollisuuksilla on hyvin pieni paino, seuraavat perustyypit sopivat pääasiassa:

VULTURE-paneeleiden teippi pohjaan

Useimmiten nauha vaatii tiilien, kiven tai betonista valmistettujen raskaiden rakenteiden rakentamista sekä tarvit- taessa laitteiston kellarista, autotallista tai kellarista. Strip-perustukset ovat jo pitkään olleet erittäin luotettavia ja erittäin vahvoja, mutta ne ovat kalliita.

Tällainen CIP-paneelista valmistetun talon perustus voi olla taloudellisesti perusteltavissa matalien pohjien rakentamisessa kuiville, ei-murentaville maaperäille - ei ole syvempi kuin 500-700 mm maanpinnasta. Ne ovat samankaltaisia ​​kuin hieman upotettu kellari, ja rakennusmateriaalien ja työvoiman intensiteetin kustannukset ovat suunnilleen samat kuin pylväsmitat. Tällaiset pohjat soveltuvat pieniin kivi- ja puurakenteisiin.

Yleensä teippi haudataan keskimäärin 10 cm ja se on 15-20 cm maanpinnan yläpuolella. Sitten se rakentaa seinän kellarista. Materiaalina voit käyttää runkorakenteita, teräsbetonilohkoja, luonnonkiveä, tiiliä. Nauhatulostus voi olla muodoltaan erilainen - suorakaiteen muotoiset, askelmat, trapezoidimuodossa ja myös rakentamisessa - hiekka, rauniot, butobraktiot, hiekka ja sora tai esivalmistetuista teräsbetonilohkoista.

CIP-paneeleista valmistettu talo upotettu nauha-pohja on järjestetty ulkoisiin ja sisäisiin seiniin. Se oli 200 mm alle jäätymisasteen. On tärkeää muistaa, että tällaisen pohjan poikkileikkauksen tulisi olla sama koko kehän ympärillä. Nauhalevyn paksuus riippuu suunnittelun kuormituksesta, odotetuista materiaaleista ja seinärakenteesta. Jos päätät valita teippi pohjaksi, sinun pitäisi myös lisätä talonrakennuksen kesto 1-2 kuukaudella, jotta vältetään muodonmuutokset kutistumisen aikana.

Pilarin perusta CIP-talolle

CIP-talojen rakentamiseen käytetään usein pilarin perustuksia. Tällaiset perusteet eroavat kestävyydestä, yksinkertaisuudesta asennukseen ja edulliseen hintaan. Siksi heistä tuli niin suosittuja CIP-paneeleiden kehyslaajennusten, hozblok- ja kevytrakennusten rakentamisessa. SIP-paneelitalon pylväsperusta todellisuudessa osoittautuu 2 kertaa halvemmaksi kuin hienoksi syvemmät nauhateokset ja 3-5 kertaa halvempi kuin syvä pohja. Niiden rakentaminen on kuitenkin järkevää alueilla, joissa on talteenotto ja suuri jäätymisnopeus. Tukien halkaisija määräytyy käytetyn materiaalin mukaan. Pylväät voivat olla tiiliä, puuta, betonia, kiveä, teräsbetonia ja ne asennetaan 1,5 - 2 m: n askelin.

Säätiö CIP-kotiin ruuveilla

SIP-paneelien talonrakennuksen erityisen kevytrakenteen ansiosta optimaalinen säätö on ruuvipilareita. Nauha tai teräsbetonipohja on käytännöllistä, koska niillä on melko korkeat kustannukset. Tällaisella säätiöllä on alhainen tehokkuus, koska se on epävakaa lämpötilavälin ääriin ja muihin ilmastomuutoksiin.

Ruuvipillojen käyttäminen on välttämätöntä päällekkäin, mutta CIP-paneeleiden lisäasennus lattialle tekee tämän tehtävän. CIP-paneeleista valmistetut talot ruuveilla on luotettava ja taloudellinen valinta. Talot, joissa on tällainen säätö, on hyvin nopeasti koottu ja niillä on suuri lämmönjohtavuus, pitäen mukavuus lämpötiloissa talon sisällä pitkään. Tämän säätiön avulla voidaan rakentaa SIP-paneelien talo lähes kaikentyyppiseen maaperään.

Ruuvipallot ruuvatetaan maahan syvyyteen, joka on maaperän jäädytyskerroksen alapuolella. Ulkopuolella ruuvipallot näyttävät metalliputkilta, johon on kiinnitetty terä, joka muistuttaa ruuvin kierreä.

Tällaisilla perustuksilla on useita etuja verrattuna nauhan ja levyn vastapuoliin. Kirjanmerkkikustannukset ovat paljon pienemmät. Hyväksyttävä hinta johtuen siitä, että paalujen asennuksessa ei tarvita alustavaa louhintatyötä.

Tämän säätiön avulla voit rakentaa talon SIP-paneeleista missä tahansa. Mäen rinteessä, viehättävässä metsässä tai järvenrannassa - kanadalainen teknologia-talo voi kasvaa siellä hyvin lyhyessä ajassa.

Arbolitan, hirsien ja muiden kevyiden materiaalien talo

Jos rakennuksen samaan tai samaan materiaaliin kuuluvassa ilmastollisella alueella toimii melkein yhtä hyvin (eristettä lukuun ottamatta), niin ei voida sanoa sellaisen talon perustuksista, jolla on erilainen massa tai joka seisoo tietyssä maaperässä. Mutta nyt puhumme puusta valmistetusta kevytrakenteesta (puubetoni), CIP-paneeleista tai lokeista, mikä helpottaa suuresti pystysuuntaista kuormitusta. Alla olevasta aiheesta on tässä artikkelissa oleva video, joka täydentää tietosi.

Palo-talojen tukipohja

Kevyiden rakennusten perustukset

mainos

Talo VULTURE-paneeleista nauhapohjalla

Eri talojen mallit voivat kantaa erilaisia ​​painoja säätiöön. Tältä osin erotellaan seuraavia tyyppisiä rakennuksen perustuksia: laatta, pylväs, paalu ja nauhat. Koska aiomme puhua kevyistä rakennuksista, tarkastelemme tarkemmin ruuvipilareiden ja monoliittisen nauhan perustan, vaikka tämä ei tarkoita sitä, että muut nollavaiheet eivät sovellu tällaisiin rakennuksiin. Vain viimeiset kaksi käytetään useimmiten, koska ne ovat melko yksinkertaisia ​​asentaa ja sopivia melkein kaikille maaperälle.

Pallotyypit

Piles eri maaperä

 • BCO-1-paaluilla käytetään lähes kaikkia rakennuksia, joilla on eri paino sekä voimansiirtolinjat ja kaasuputkijohdot.
 • BCO-2: ta tarvitaan, jos maaperän kantavuus on alhainen ja kutistuminen on mahdollista.
 • BCK-1 on yleiskäyttöinen ja sitä käytetään minkä tyyppisten rakennusten, voimajohtojen, kaasuputkien, öljyputkien ja kaltevuuden vahvistamiseen. Runko ontelon tavallisesti vahvistetaan betonilla.
 • BCK-2: ta käytetään alhaisella kantavuudella olevilla mailla. Voidaan käyttää minkä tyyppisten rakennusten, voimajohtojen, kaasuputkien, öljyputkien rakentamiseen ja rinteiden vahvistamiseen. Runko ontelon tavallisesti vahvistetaan betonilla.
 • BCO-0: a käytetään kevyisiin rakennustöihin, kuten aidat, signage ja pienet arkkitehtoniset muodot.

Pohja ruuveille

Menetelmä 90 °: n kulman laskemiseksi

 • Ensinnäkin kaikenlaisille säätiöille on välttämätöntä tehdä ympärysmerkintä ja sen jälkeen hyppyjen sisäinen merkintä. Mutta usein ääriviivojen repeytymisen aikana diagonaalit epäonnistuvat sen takia, että kulmilla ei ole 90 °, joten sinun tulisi oppia asentamaan ne ilman erityisiä laitteita. Jos tällaiset virheet sallitaan vähintään 1 0 -20, rakennuksen laatikon pystyttämisen jälkeen rakennuksessa on suuria ongelmia katon erojen vuoksi.
 • Siksi, vaikka sinulla ei ole teodoliittia tai ainakin suurta mittapistettä käytettävissänne, voit laskea oikean kulman nauhan mittanauhan avulla. Voit tehdä tämän tarkastelemalla kaavamaisen piirroksen yläosassa ja tekemään sen projektiota osassa, jossa pisteessä B estät kiinnikkeen ja oikeasta kulmasta kiristä lanka tai lanka, joka ei ulotu. Lisäksi BA-segmentin tulisi olla 3 m ja BC-segmentin tulisi olla 4 m (mitä tahansa mittausjärjestelmää voidaan käyttää, tärkeintä on, että mittasuhteet ovat 3/4/5), jos pisteiden A ja C välinen etäisyys on 5 m, tuloksena on 90 ° kuten on esitetty kuvassa.
 • Kun merkitset kokonaan ympärysmitan, mene osioiden sisäiseen merkintään ja paikkoihin, joissa on paaluja, aja neuloja. Jos tämä on yksikerroksisen hirsitalon perusta, paalujen välinen etäisyys sallitaan jopa 3 metrin korkeudella, mutta kasvava määrä kerroksia lisää pystysuuntaista painea, joten tällaisessa tapauksessa askel voidaan pienentää 2-2,5 m: iin (rakennuksen painosta riippuen). Joka tapauksessa paalut on asennettava väliseinien kulmiin ja leikkauspisteisiin, ja lisäsarja asennetaan kiinteän uunin pohjaan.

Perustamot maalaistalolle ruuveilla

 • Rakentamista ruuvipolleille kutsutaan myös talon nopeaksi perustaksi, koska sen asennus ei vaadi paljon aikaa ja laskeutuu lähinnä poraukseen ja hitsaukseen (metalliprofiilin huokoisuus - nelikulmainen putki, kanavapalkki tai I-palkki). Tietenkin grillaus on myös tehty tukkeista tai raudoitetusta betonista, mutta metalliprofiilissa on kaksi kiistatonta etua - asennuksen nopeus ja toiminnan luotettavuus (kestävyys).

Ruuvipätkän asennus - teemme talojen pohjat

 • Paalun asennus voidaan tehdä sekä automaattisesti että manuaalisesti, ja olemme nyt kiinnostuneempia toisesta vaihtoehdosta, kuten yllä olevassa kuvassa. Kiinnitä vipu nuppi kohdistuksen yläpäähän ja aseta terän pisteen täsmälliseen paikkaan, jossa on merkintätappi. Käytä aina putkilinjaa tai tasoa kiristettäessä tiukan pystytason ylläpitämiseksi.

Vihjeitä. Jos lähistöllä on puita tai muuta rakennusta ja tämä ei salli napojen kääntämistä 360: een, käytä yhtä vipua, kuunnellen rungon 180 °: lla. Kun maa on liian kova ja vaikea aloittaa paalin asentaminen, on suositeltavaa käydä läpi ensimmäiset 10-15 cm tavallisella porakalla pienemmän halkaisijan omaavalla ruuvilla.

Strip-säätiö

Foundation nauha vaihtoehtoja

 • Ehkä talon paras perusta on nauha, koska se voidaan asentaa lähes mihin tahansa maaperään, vain pohjan syvyys muuttuu. Joten tällainen nollakierros voidaan haudata ja haudata alhaalla, mutta tätä konseptia ei ole määritetty tarkkojen dimensiot vaan maaperän jäädyttämisen syvyys. Joten, jos pohja on pienempi kuin permafrost taso, se on upotettu versio, ja jos se on suurempi, niin päinvastoin.
 • Nauha voi itsessään olla monoliittinen, eli se voidaan kaataa paikallisesti betonista, jossa on vahvistusta tai esivalmistettua kiveä, tiiliä tai kevyitä lohkoja tai vahvistettua betonia. Asuinrakennuksen viimeinen, yhdistetty perusta maksaa hieman enemmän, mutta työvoiman intensiteetti on helpompaa. Mutta yksityisessä rakentamisessa useimmiten käytetään ensimmäistä vaihtoehtoa, jossa on enemmän työtä, mutta hinta on pienempi ja monoliitti on jonkin verran luotettavampi kokoonpano.

Monoliittinen nauhapohja

 • Talon perustusten materiaalien laskemiseksi on ensiksi tehtävä laskea nauhan tilavuus ja tarvitsemme piirustuksen, mutta voit myös luovuttaa sen kaivannon kaivamisen jälkeen. Riippumatta siitä, miten teet sen, kuvitellaan, että meidän on täytettävä kuorimuseo, jonka mitat ovat 12 × 8 m (suunnilleen sama kuin ylävalokuvassa). Ja samaan aikaan tulee olemaan kolme huonetta, kodinhoitohuone ja sisäänkäynti, joista tarvitsemme hyppyjä 12m - 1 kpl, 4m - 2 kpl ja 3,5m - 2 kpl.
 • Kuoren kallion M 25 seinämien osalta nauhan leveyden on oltava vähintään 0,4 m, koska tällaisen kiven pituus on 380 mm, mutta lisätään vielä 0,1 m tiilien vuoraukseen - seinämä ei ole kovin raskas, mutta tarpeeksi leveä, joten teippi 0,5 m leveä. Jos maaperä ei ole kallioinen, niin tässä tilanteessa oleva ohje on tarpeeksi 60 cm nauhan syvyydestä, ei lasketa tyynystä (lisäämme 0,4 m maanpinnan yläpuolelle) ja nyt voimme laskea nauhan ja materiaalien määrän.
 • Joten kaivannon kokonaispituus on 12 * 3 + 8 * 2 + 4 * 2 + 3.5 * 2 = 67m ja tämä kertoo meille tilavuuden: 67 * 0.5 * (0.6 + 0.4) = 33, 5m 3, mikä ilmaisee tarvittavan määrän betonia. Jos käytämme suosituinta merkkiä M 300, sementti-asteelle M 400 1 m 3 tarvitsemme 385 kg sementtiä, 705 kiloa hiekkaa, 1080 kiloa ja noin 220 litraa vettä. Sitten kaikki sementti menee - 33,5 * 385 = 12,897,5 kg, hiekka - 33,5 * 705 = 23617,5 kg, rauniot - 33,5 * 1080 = 36180 kg ja vesi noin 33,5 * 220 = 7437l.
 • Harkitse, että tällaisen perustuksen pitäisi perustua hiekkaan - minkä tahansa talon taloon ja tämä tyyny on vähintään noin 2 metriä korkea. Sitten hiekojen kokonaismäärään sinun täytyy lisätä 67 * 0.5 * 0.2 = 6.7m 2. Tätä tyynyä voidaan myös suurentaa kaatamalla samaa kerrosta hiekkaa tai soraa, mutta tämä tehdään yleensä veden kyllästetyillä maaperillä.

Neuvoston. Jotta miellyttävämpi hieroa hiekka tyyny soveltaa sen runsaasti kastelua vedellä. Seuraavana aamuna hiekka istuu kokonaan.

Lujitemuovaus

 • Tällaiselle teipille kehys tehdään tavallisesti kahteen tasoon, kaksi pituussuuntaista tukirakennetta kussakin ja tilanteessamme, 12 mm: n osa on varsin sopiva. Rungon leveys sopii täällä 0,3 m, joten hyppääjä on 0,35 m ja korkeus 0,7 m, sitten pystysuuntaisten hyppyjen pituus kääntyy 0,75 m: iin. Kaikki nivelet ja liitokset on neulottu teräspelillä, ja hyppyjen renkaiden korkeus on tässä tapauksessa 0,5 m.
 • Tarvitsemme 67 * 4 = 268 m pitkittäistä tukirakennetta, mutta viidessä nauhassa meidän on kiinnitettävä se (yksi sauva, yleensä 6m), mikä tarkoittaa, että tarvitsemme vielä 5 * 4 = 20 renkaita 1m kumpaankin (0,5m kumpaankin suuntaan) ) ja sitten koko on 268 + 20 = 288m aallotettua vahviketta, jonka poikkileikkaus on 12 mm.
 • Hyppääjille voimme käyttää sileää tai aallotettua vahviketta, jonka poikkipinta on 10 mm, ja yhden renkaan tarvitsemme 35 * 2 + 75 * 2 = 220 cm = 2,2 m neljälle hyppäälle. Yhteensä 67/5 = 134 hyppääjää plus yksi reunalla, yhteensä - 135 * 2.2 = 297m.
 • Jos katsomme, että kummallakin kummallakin sivulla on kaksi pariliitosta, niin meillä on 135 * 4 + 20 * 4 = 620 kpl 0,5 metriä. Joten tarvitset vain 620 * 0.5 * 1300m lankaa. Mutta tällaista lankaa ei myydä metreinä, vaan keloissa, joten sinun on etsittävä sopiva vaihtoehto.
 • Teippi kaadetaan seuraavassa järjestyksessä: vaipan täytetään ja puristetaan, sitten asetetaan muottipesä, kaadetaan 7-10 cm: n betonikerros ja kiinnitetään välittömästi metallikehykset raudoitukseen, jonka on oltava yhtä pitkä kuin seinät koko kaivannossa. Tämän jälkeen kaadetaan kaikki betoni, joka painaa sitä kiinni, jotta vältetään nauhan aukkojen ja ontelojen muodostuminen ja 21 päivän jälkeen säätiö on valmis käytettäväksi.

Nauhapinnan laskeminen

johtopäätös

Se näyttää arbolitilta

CIP-paneeleista valmistettu talo voi olla samanlainen kuin 10 cm, mutta sitä ei saa missään tapauksessa vähentää. Tosiasia on, että pääosin matalat syvemmät perustukset tuhoutuvat, eivätkä ne johdu pystysuorasta paineesta vaan siirtymisestä yläkerroksesta maaperään, joka aiheuttaa siirtymistä säätiöön (myös oppia tekemään nauha-pohja aidalle).