Betonielementtien 20x20x40 nauha ja pylväspohja

Betonielementit 20x20x40

Kevyiden rakennusten rakentamisen kannalta hyväksyttävin valinta säätilassa, vuodenajassa ja nostolaitteiden vähäisessä osuudessa on betonilohkojen perusta. Sen lisäksi, että ne ovat kustannustehokkaita, niiden asennusaika lyhenee merkittävästi. Ja lohkojen 20x20x40 asettaminen ei vaadi raskaiden koneiden käyttöä.

Betonielementtien valmistuksessa on tehty erilaisia ​​betonityyppejä, kuten betonia, vaahtobetonia, hiilihapotettua betonia ja muita. Mutta kaiken tyyppiset pääominaisuudet ovat pakkasenkestävyys, kosteuden kestävyys ja kestävyys.

Lisäksi valmiit betonilohkot 20x20x40 voivat olla onttoja, mikä antaa korkean lämmönkapasiteetin. Mutta niiden käyttöä rakennusten rakentamisessa ei ole suositeltavaa.

Niitä käytetään korjaamojen seinien tai ulkorakennusten rakentamiseen.

Strip-säätiö

Lohkojen 20x20x40 kaistaleosasto

Säätiön rakenne riippuu rakennuksen rakenteesta ottaen huomioon alueen geologia.

Rakennustyöt edellyttävät suurta kantavuutta. Näihin kuuluvat nauhan perustukset. Tämäntyyppisen rakenteen käytännöllinen ja taloudellinen hyöty on, että koko rakennuksessa ei ole tarvetta miehittää maata.

Ribbon säätiö ei vaadi irtotavaran maanrakennusta eikä lisäaineiston kustannuksia. Mutta sitä voidaan käyttää vain kiinteissä, veteen kyllästämättömissä maissa. Se voi olla syvä tai matala.

Rakennuksen ensimmäistä versiota käytetään kivirakennusten rakentamiseen ja se sijoitetaan sen alle syvyyteen. Tällaisen perustuksen tarkoituksena on estää sen muodonmuutos pakkaselta. Toista vaihtoehtoa käytetään useammin puiden tai hirsirakenteiden rakentamisessa maissa, jotka eivät ole pakkasnopeutta.

upotettu

Ribbon upotettu säätiö

Suoraan rakentamisen aikana kaivaminen kaivannon, suuri leveys 30-40 cm säätiön. Sitten lisätään hiekkakivilöityä kivimateriaalia, joka tiivistetään perusteellisesti, vasta sitten valmiit 20x20x40-lohkot asennetaan.

Lohkojen 20x20x40 peruskokoonpanon tärkeimmät vaatimukset ovat:

 • kaivettu ristikkäinen tyyny;
 • alarivin asettaminen on aloitettava niillä paikoilla, joissa seinät leikkaavat;
 • rakenteellisen lujuuden vuoksi 20x20x40-lohkojen rivejä on vahvistettu vahvikkeella ja sementtilaastilla;
 • Viimeinen rivi on tasoitettava laastilla ja lämmitettävä kahdella kerroksella vedenpitävyyttä;
 • Jalkakäytävä on pystytettävä kellarikerroksen ympärille suojatakseen lohkoja kosteudelta ja pakkaselta.

Perusrakenteen runkoon on välttämätöntä tarjota kaikki viestinnän aukot: jätevesi, vesi ja sähkö ja muut.

Matala syvyys

Laitteen malli matala pohja

Tämäntyyppisten nauhojen alapuolelle ei tarvita syvää kaivetta. On tärkeää puhdistaa alue ennen tulevan rakenteen merkitsemistä, ja maaperä, johon kasvillisuus sijaitsee, olisi poistettava.

Leveys säätiö on vahvistettu mesh, joka kaadetaan valmiiksi valmistettu betoni. 20x20x40-lohkojen asennus verkkoon alkaa kulmasta, jotta se ei häiritse tasoa, vie ne ristikon ratkaisuun ja sulkee näin liitokset. Lohkojen välissä on ratkaisu. Lohkojen välisiä yhteyksiä hierotaan ratkaisuun kaikilla puolilla.

Jokaisen 20x20x40 betonilohkon levittämisen jälkeen säännönvastaisuudet tarkastetaan tasolla, ja niiden esiintyminen korjataan laastin avulla. Ensimmäinen lohkoryhmä on kiinnitetty metalliristikkoon ja liuokseen, jonka jälkeen lisätään yksi lohko seuraavasta rivistä.

Tärkeää tietää! Jos rakenne on matalassa veden alla, lämmitetyt sokea alueet ovat pakollisia.

Pilarin perusta

Block Foundation

Pylväspohjan pystyttämisen materiaalikustannukset ja työvoimakustannukset ovat kaksi kertaa edullisempaa kuin matalalla nauhalevityksellä, varsinkin jos perustana on ottaa 20x20x40-lohkot. Tämän tyyppisen rakenteen pääasiallinen edellytys on voimakkaiden korotusten puuttuminen.

Teknologian perusperiaatteet:

 1. Rakenteen ympäryksen ympärillä kaivetaan tarvittava määrä suorakulmaisia ​​kaivoja.
 2. Ilman epäonnistumista, kaivon pohja peitetään varovasti tiivistetyllä tyynyllä, joka on valmistettu soraa sekoitetusta karkeaan hiekkaan.
 3. Asentaa sarjan lohkoja, jotka on tiivistetty betoniliuoksella.
 4. Toinen rivi sopii vastakkaiseen suuntaan. Jatka asennusta haluttuun korkeuteen.
 5. Pylväiden yläosa tasoitetaan, minkä jälkeen se peitetään vedeneristysmateriaalilla.

Muista! On välttämätöntä säilyttää samat pylvästasot kuin korjausten korjaus rakennuksen lopussa on ongelmallista.

Pylväsperusta on hyvä vaihtoehto rakennuksissa, joissa on syväjäämiä. Mutta tällä tyyppisellä on haittoja:

 • maanalaisen tilan puute;
 • vaatii rakennuksen julkisivun alaosan viimeistelyä;
 • Se on rakennettu vain ihanteelliselle pinnalle, jossa maaperäliike on suljettu pois. Jos ylimääräisiä linnoituksia oletetaan, kustannusosuus kasvaa, mikä riistää tämäntyyppisen edun perustan halvemmaksi;
 • ei ole tarkoitettu suurien kiinteiden rakennusten rakentamiseen.

Jäykistyskellari

Edellä mainittujen etujen ja haittojen huomioon ottamiseksi on syytä huomata, että sarakepohja on usein ainoa optimaalinen ja edullinen ratkaisu rakennusten kiireelliseen rakentamiseen. Jotta rakennus olisi pitkäikäinen, on kuitenkin noudatettava kaikkia ehtoja ja standardeja.

Lisäksi betonilohkot 20x20x40 kuuluvat yleismaailmalliseen ja talousarvioon tarkoitettuun materiaaliin, koska käyttöalue on melko laaja. Niiden etuja ovat:

 1. Materiaalin laatu, joka mahdollistaa rakenteen elinajan lisäämisen.
 2. Alhaiset kustannukset ja oikeat lomakkeet vähentävät ylimääräisen ratkaisumallin kustannuksia tasaamiseksi.
 3. Materiaalin keveyden ja lujuuden takia rakennusaika ja raskaiden laitteiden käyttökustannukset pienenevät.
 4. Materiaalin tärkeä tekijä on sen ympäristöystävällisyys.

Tee lohkot itse

Tee lohkot itse

Rakennusaineiden valmistukseen saakka, tehdäkseen itse itsensä, betonilohkojen 20x20x40 tekeminen ei ole aivan vaikeaa. Tarvitaan vain kvartsihiekkaa, korkealaatuista sementtiä, graniittikiveä ja muotoja, joissa tuotetaan valettuja tuotteita.

Betoniliuos valmistetaan 4 osaa sementistä, 6 osaa raunioista ja 7 osaa hiekkaa, joiden seos on täytetty vedellä ei-nestemäiseen sakeuteen. Valmistettu liuos täytetään etukäteen valmistetuilla lomakkeilla ja asennetaan tasaiselle alustalle. Liuoksen pinta on tiiviisti ja tasaisesti täytetty muoto, tasoitettu lastalla. Pysy täydelle jähmettymiselle kolmen päivän ajan. Jähmettymisen jälkeen muodot hajotetaan ja täytetään uudella liuoksella.

Valmislohkoja on mahdollista käyttää täydellisen kovettumisen jälkeen, joka kestää jopa kolme viikkoa.

Lohkojen 20x20x40 tee-se-itse: rakennustekniikka

20x20x40-pohjaiset lohkot ovat helpoin ja optimaalinen valinta eri rakennusten rakentamiseen. Niiden ominaisuus on kevyt, joten rakenne voi tapahtua ilman nostolaitteiden käyttöä. Lisäksi rakenteiden rakentaminen voidaan toteuttaa milloin tahansa vuoden aikana.

Lisäksi voit rakentaa lohkojen 20x20x40 perustan omiin käsiinsä ja viettää aikaa tähän. Mieti, minkä tyyppisiä perustuksia voidaan rakentaa tällaisesta materiaalista, asennustekniikasta sekä lohkojen valmistuksen ominaisuuksista.

edut

Betonin betonilohkojen käyttö säätiön rakentamiseen on erinomainen vaihtoehto kokemattomalle rakentajalle.

Harkitse tärkeimmät edut:

 • Rakennustarvikkeita ei tarvitse vuokrata. Siten on mahdollista minimoida kustannukset. Lisäksi kaikki työ voidaan tehdä omalla kädellä, mikä myös vähentää rakentamisen kustannuksia.
 • Rakennetta alustalle ei tarvitse asentaa muottirakennetta ja purkaa se sitten. Tämä nopeuttaa huomattavasti rakentamisprosessia;
 • On erittäin helppoa työskennellä materiaalin kanssa, joten on mahdollista tehdä säätiö sen avulla ilman kokemusta ja rakentamista;
 • Sitä voidaan käyttää rakennuskohteisiin milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa lämpötilassa.
 • Kun säätiö on rakennettu, voit heti aloittaa rakennuksen seinien rakentamisen.

Betonilohkot

Voit ostaa lohkoja 20x20x40 mistä tahansa rautakaupasta. Voit kuitenkin säästää tekemällä ne itse. Tämä edellyttää käytettävissä olevia materiaaleja ja työkaluja. Valmistukseen tarvitaan sementtiä, kvartsihiekkaa ja murskattua kiveä.

Ennen kuin aloitat, sinun on valmisteltava kaikki tarvitsemasi asiat sekä tehtävä lomake. Tuotannossa on käytettävä riittävän paksua vaneria, jolla on hyvät kosteutta kestävät ominaisuudet. Muodon valmistuksessa on tarpeen tarkkailla tarvittavat sisäiset mitat, jotka valmiit lohkot vastaavat GOSTia.

Sekoittamisen jälkeen betoni on kaadettava muottiin ja asetettava ne tasaiselle alustalle. Lomake on täytettävä tiiviisti betonilla, erityistä huomiota on kiinnitettävä sen kulmiin. Betonin tulee olla muodoltaan noin kolme päivää. Täydellisen kovettumisen jälkeen valmis tuote kestää jopa kolme viikkoa.

Lohkojen 20x20x40 pohjarakenteen ominaisuudet

Kevyitä betonilohkoja voidaan käyttää rakennusten, seinien, pohjakerrosten ja erilaisten perustusten rakentamiseen. Jos on tarpeen rakentaa perustan korkean kantavuuden omaavalle rakennukselle, on suositeltavaa käyttää nauhalevyä.

Hän puolestaan ​​voi olla matala ja syvä. Ensimmäistä tyyppiä käytetään puutaloissa, toinen kiveä ja tiiliä.

Nauhatalustana on betonirakenne, joka on asennettu pitkin rakenteen kehää. Rakennuksen alku on kaivannon kaivaus, johon betonipinnat asetetaan laastiin.

Strip Base Mounting Technology

Lohkojen 20x20x40 perustuksen valmistuksessa tee se itse, on tarpeen valmistaa kaivanto. Tämän jälkeen on tarpeen täyttää se hiekka- ja roska-seoksella sekä ramilla perusteellisesti.

Kaivosta kaadetaan sementtilaastilla, johon betonilohkoja asetetaan. Sen jälkeen sinun on kaadettava betoniin. Viimeinen vaihe on vedeneristysmateriaalin asennus.

On erittäin tärkeää ennakoida teknisiä avauksia sähkön, jätevesien ja muiden apuvälineiden asettamiseen.

Laskennassa tulee ottaa huomioon pohjan ja korkeuden pituus, leveys sekä rakennusaineiden kustannukset. Jos työ toteutetaan itsenäisesti ja materiaalit valmistetaan käsin, säätiön kustannuksia alennetaan useita kertoja.

Tällaisia ​​materiaaleja käytettäessä on myös mahdollista luopua suurikokoisten laitteiden käytöstä, joiden vuokraaminen voi myös nostaa rakennuskustannuksia.

Teknologian asennus pylväsperusta

Sarakepohjaa käytetään rakenteisiin, joissa on kevyitä seiniä, sekä alueilla, joilla ei ole suuria korkeuseroja. Jos et ota huomioon tätä ominaisuutta, rakennuksen siirtyminen voi olla mahdollista.

Alustan rakentaminen alkaa siitä, että on tarpeen kaivaa suorakaiteen kokoisia kaivoja. Niiden pohja on peitettävä sora ja hiekka, ja sitten varovasti tamped.

Tämän jälkeen lohkot sijoitetaan kaivon pohjaan, joka on tiivistetty sementin liuoksella. Pohja on tasoitettava ja peitettävä kerroksella vedeneristysmateriaalia.

On erittäin tärkeää, että jalustat ovat samassa tasossa, muuten on vaikea korjata vääristymiä tulevaisuudessa.

Tämäntyyppisen säätiön tärkein etu on sen edullinen ja nopea rakentaminen. On suositeltavaa käyttää rakennettaessa puutaloa. Se on kätevin vaihtoehto maaperälle, jossa on syvä jäädytys.

Tällä säätiöllä on kuitenkin haittansa:

 • Muita julkisivuja tarvitaan;
 • Ei ole mahdollista perustaa kellarissa;
 • Ei sovelleta savimaahan;
 • Käytetään vain vaaleisiin puutaloihin.

Hyödyllinen video artikkelin aihealueesta:

Jos tarkastelemme tällaisen materiaalin kaikkia etuja ja haittoja, sen käyttö perusrakenteen rakentamiseksi on usein ainoa hyväksyttävä vaihtoehto. Lisäksi lohkojen 20x20x40 omilla kädillä on korkea lujuus-, kestävyysindikaattori, ja niillä on myös alhaiset kustannukset verrattuna muihin materiaaleihin.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Miten rakentaa perustan lohkojen

Rakennemateriaalien moninaisuuden vuoksi lohkojen pohjasta valmistetaan FBS-betonituotteita tai seinämateriaaleja, joiden koko on 4 x 2 x 2 dm. Teknologiat ovat jossain määrin erilaisia, maanalaisten laakerirakenteiden suorituskykyominaisuudet eivät ole samat. Kaikki tässä oppaassa käsitellyt vivahteet ovat hyödyllisiä yksittäisille kehittäjille.

Mitkä esteet voit rakentaa säätiön?

Valitessaan rakennusmateriaaleja on huomattava, että kaikki modulaarisen perustan nauhan sisältämät lohkot ovat nivellettyjä palkkeja, joiden liikkuvuus on vähintään kaksi. Siksi mitä suurempi betonituotteiden muoto, sitä vahvemmat lohkojen perustat, sitä vakaampi sen spatiaalinen geometria. Teollisuus tuottaa useita tuotteisiin liittyviä muutoksia:

 • FBS on suuri muoto, joka on pinottu levyyn nosturin avulla, on lohkoja, joissa on FWP-aukkoja ja joissa on aukkoja FBV-viestien
 • seinäelementti / betonikivi - pienimuotoinen, käsintehty, vain maanalaisiin rakenteisiin käytetään vain runkoja

Huomio: Jotkut valmistajat toteuttavat lohkot ilman tyhjiä, kuten FBS 2-2-4, viitaten omiin teknisiin olosuhteisiinsa. GOST-tuotteissa tällaisia ​​tuotteita ei ole kirjoitettu, joten laatu on sertifioitu lohkojen standardien mukaan.

FBS-mittasuhteet ovat - pituus 24, 12 tai 9 dm, leveys 3-6 dm, korkeus 3 dm tai 6 dm. Seinälohkojen mitat ovat 2 x 2 x 4 dm, ja ne korvaavat seitsemän standardi-tiiliä. Toisin kuin muuraustyöt, betonilla on suuri resurssi maanalaisissa rakenteissa, joten se vähentää rakennusbudjetia.

Siksi, mikäli erikoislaitteiden sisäänkäynti on suositeltavaa valita FBS, tiheässä rakennuksessa, kun nosturia ei voida ajaa rakennuspaikalle, on edelleen mahdollista valmistaa esivalmistettuja perustuksia pienimuotoisista lohkoista.

Säätiölohko

PBS: n vahvuus peskobetonista vastaa B12,5 - B15, kevyt / raskasta betonia B3,5 - B15. Teollisella valmistusmenetelmällä saadaan tasaiset mitat, sama asennuslenkkien järjestely, vakaa geometria, sisäisten huokosten puuttuminen.

Huomio: FBS-lohkoilla ei ole vahvistusta, joten ne asetetaan pohjan vahvistetuille elementteille - FL-laatat alhaalta + panssaroitu vyöhyke monoliittiselta viimeisen rivin päälle.

Täysin eroon monoliittisesta työstä, jonka kehittäjä ei onnistu missään tapauksessa. Seinien rakentaminen on mahdollista panssaroituneen lujuuden kovettamisen jälkeen eli ajan myötä saavutetaan vain vähentämällä muotti-, vahvistus-, betoni- ja purkutöitä. LF-kysyntä PBS-lohkoilta seuraavissa tapauksissa:

 • pienempi rakennusaika
 • työvoimakustannusten alentaminen syvällä nauhalla
 • mobiilirakennusten purkaminen

FBS-lohkojen pinoamiseen on TTC-karttoja, jotka kuvaavat teosten järjestystä.

Seinälohko

SP 22.13330: n mukaan esivalmistetun perustuksen leveyden on oltava yli 0,4 metriä, joten seinälohkojen käyttämisen yhteydessä muuraus asetetaan yhden lohkon vähimmäisarvoon. Betoni, jossa on kosteutta läpäiseviä täyteaineita (sahanpuru, savi, kuorikalli) ei suositella maanalaisille rakenteille. Onttojen / uritettujen lohkojen pohjan asentaminen on kielletty, koska tämä häiritsee yhdistettyjen kuormien jakautumista rakennuksesta maahan.

Muurattuihin verrattuna esivalmisteen nauhan perustukset saavat lisääntyneen resurssin. Oletusarvoinen luotettavuus on kuitenkin hyvin monoliittirakenteiden alapuolella. Siksi tätä tekniikkaa käytetään seuraavissa tapauksissa:

 • helppo CIP-paneelien, vaahtobetonin, kaasuliesi, hakkuuteknologia, runko
 • kuivat maaperät, joilla on korkea kestävyys

Frosty-turvotuksen vähentämiseen tai poistamiseen liittyvien tekniikoiden noudattaminen on ennakkoedellytysten edellytys.

Erotustekniikka

Lohkojen kaikki esivalmistetut perustukset on pystytetty yksilöllisten elementtien muodostamismenetelmällä vertikaalisten saumojen leviämisjaksolla. Vähemmän yleisesti käytetyt menetelmät valmiiden betonituotteiden purkautuneelle pinnoitukselle, monoliittämällä niiden väliset alueet valmisbetonilla muottipesässä. Pohjalevyjen laajentamista varten käytetään suurikokoisia FBS-lohkoja, lohkojen pohja 2 x 2 x 4 dm.

Tärkeimmät rakennusvirheet ovat:

 • vesitiivistyksen puute - betoni imee kosteutta vierekkäisistä teknogeenisistä vyöhykkeistä, jotka muodostuvat täyttömateriaaleista ja taustalla olevista kerrostumista ja hiekasta,
 • eristeen puuttuminen - sokean alueen ja nauhan ulkopinnan eristäminen johtaa pohjan läheisten maaperän jäädyttämiseen, laajentumisen esiintymiseen
 • vedenpoiston puute - yläpuolella, sulatus, sadeveden kyllästäminen savimaahan, nouseva voima syntyy

Pinoamislohkoille voidaan käyttää erilaisia ​​ratkaisuja:

 • Kokoonpano - täyteaine on hienoa hiekkaa, seos täyttää korkeammat laatikot, antaa vakaamman geometrian
 • karkeasta hiekasta valmistetut muuraukset ovat kalliimpia, vähemmän muovia, joten koostumukseen lisätään Superplasticizer

FBS-lohkoista ne valmis- tavat yleensä nauhateokset, ja seinämälohkoja 2 x 2 x 4 dm käytetään sekä MZLF- että pylväsperustai- siin.

Strip-säätiö

Suurien lohkojen pinoamiseen tarvitaan nostolaitteita. Ensinnäkin niiden keskinäisen järjestelyn malli olisi laadittava. Tekniset aukot ovat välttämättömiä viestinnän, ilmanvaihtotuotteiden syöttösolmukoille. Ei ole aukkoja reikiä, joten niiden välissä on aukkoja, jotka asetetaan myöhemmin tiiliin.

Laskujen 2 x 2 x 4 dm nauhat on rakennettu manuaalisesti, mikä mahdollistaa rakennusbudjetin pienentämisen. Hihat putken läpivientiin välittömästi vmurovuyutsya muurauksessa, tuuletusikkunan tuuletusaukkojen suunnittelukoko on.

FBS-lohkojen asennus

Maanalaisen rakenteen kantavuuden määrittämisen ja FBS: n koon määrittämisen jälkeen lohkojen perustukset tehdään tekniikan mukaan:

 • merkintä - akseleita ei suoriteta, köydet kiristetään nauhan ulkoreunaan
 • kaivanto - kaivanto MZLF: lle tai kaivo syvälle asetetulle nauhalle
 • pohjakerros - 40 - 60 cm murskattua kiveä, jolla on korkea GWL tai hiekka kuivilla mailla
 • viemäröinti - sokean alueen ulomman kehän varrella katselevat kuopat on asennettu kulmiin, jotka on yhdistetty yhteen suljettuun silmukkaan, jossa on rei'itetyt putket, jossa kaltevuus jäteveden painovoiman kulkuun maanalaiseen säiliöön
 • Pohja - polyeteenin tai 2 kerroksen kateaineen vedeneristys asetetaan taustalla olevan kerroksen päälle
 • levyjen asennus - FL-tuotteet asetetaan lähelle tai väliajoin, jotka täytetään betonilla tai hiekalla
 • pinoamislohkot - alkaen kulmista, sitten risteyksestä, jonka jälkeen suorat osat täytetään järjestelmän mukaan
 • panssaroitu vyö - muotti on asennettu yläreunaan, vahvistettu häkki on asetettu, sidottu ankkureita paritettu seinät
 • Ulkopuolinen vedeneristys - kaikki käytettävissä olevat betonipinnat kehyksen poistamisen jälkeen peitetään läpäisevällä, liimaamalla, kipsaamalla tai maalaamalla vedeneristys

Huomio: Sokea alue ei ole perustuksen osa, mutta se suojaa vierekkäistä maaperää liialliselta kostutukselta. Pintaviemäreiden tehokkaaseen poistoon on suositeltavaa rakentaa lokerot ja myrskyvesisyötteet sokean alueen ulkokehälle.

Vedenpitävyyden päällä nauhan ulkoreunat liimataan ekstrudoituun polystyreenivaahtoon, sokean alueen alapuolella saman materiaalin nauha on järjestetty 40 cm: n syvyydessä tai MZLF: n pohjaan. Täyttö täytetään inertteillä materiaaleilla, joiden kerrokset tiivistetään värähtelevällä levyllä.

Lohkojen muuraus 40 x 20 x 20

Valittaessa pienimuotoisia betonituotteita nauhalankojen rakentamiseen, tekniikka muuttuu. Merkintä, kaivaus, kuivatus ja alapuolisen kerroksen valmistus tehdään standardimenetelmien mukaisesti. Seuraa sitten toimintaa:

 • pohja - tasoittaa 5 - 10 cm: n vähärasvaista betonia, jonka leveys on yhtä suuri kuin alapuolella oleva kerros (kaksinkertainen nauhan koko)
 • vedeneristys - valssatut materiaalit kerrostetaan bitumikerroksella jalustaan, polymeerikalvot liimataan sen pinnalle
 • muuraus - klassinen analogisesti tiilen kanssa, rivit sidottuna verkkoihin, offset pystysuuntaiset saumat, vuorottelevat pylväs / lusikka

Armopoyat, vedenpitävyys, sokea-alueen eristys ja pohjan ulkoseinät ovat täysin samanlaiset kuin edellinen tapaus.

Pilarin perusta

Puurakennuksissa käytetään usein esivalmistettuja lohkojen perustuksia 2 x 2 x 4 dm. Hiekkasauman syvyys on noin 20-40 cm, hiekka, karkea sora, pirstoutuneita maaperäpylväitä ei voida haudata. Vähimmäistä poikkileikkausta säännellään yhteisyrityksessä, kun 4 x 4 dm valitaan pylväiden lukumäärä ja korkeus laskettaessa laakerikapasiteettia.

Huomio: Saadaksesi mahdollisimman suuren resurssin, seinän viemäröintiä, sokea ympäröivää sademaa ja kiilaa suositellaan.

Akselien täysimittainen poisto on tarpeen pilarien sivupintojen johdinten osoittamiseksi. Maa-alueiden määrä riippuu geologisista olosuhteista:

 • hedelmällinen maa on poistettava kokonaan
 • jos talon esivalmistetut kuormat eivät ole suuret (luuranko, CIP-paneelit, puolirakenteiset kehykset), 0,6-1 m: n syvä reikää kullekin pylväälle
 • hirsitalon, hiilihapotettujen betoniseinien tapauksessa, on helpompi kaivaa kaivannot laakerin seinämien alle, koska pilarien välinen etäisyys pienenee, jotta säätiön kantavuus säilyy

Pylväsperustaiset ojat ovat taloudellisesti kannattamattomia, koska maanalainen rakenne ei sovi kellarikerroksille. Taustalla olevan kerroksen valmistuksessa on otettava huomioon:

 • mittasuhteet kahdelle poikkileikkaukselle
 • murskattua kiveä tai hiekkaa syvyys 40 cm
 • laakeroinnin lisäämiseksi jokaisen telineen alle, kaadetaan 30 cm: n silmäkokoinen levy
 • valssattu vedeneristys asetetaan laatan alle, kateaineen reunat liimataan sivureunoihinsa strippauksen jälkeen
 • vedenpitävä materiaali sijoitetaan napaan alle

Yleensä käytetyt sarakkeet, joissa on 4 x 4 dm osa, jonka avulla voit pukea jokaisen rivin. Vyöt, joiden päällinen on pylväsperustainen, on pakollinen. Se takaa vakauden spatiaalisen geometrian, tarjoaa jäykkä yhteyden kaikki rakenne-elementit, estää yksittäisten tukien vetämisen liikkeellepaneva voima.

Esivalmistettujen pylväsperiaatteiden ei ole suositeltava lähteä talvella ilman kuormaa, vaikka kyseessä on grillata.

Täten nauhateos voidaan tehdä FBS-lohkoista. Käyttämällä lohkoja 2 x 2 x 4 dm, on mahdollista rakentaa sekä MZLF että kevyen rakenteen kolonnin tukikohta.

Lohkojen 20x20x40 perustus

Rakennamme talon perustan perustilohkosta 20x20x40

Rakenteiden rakentamisen vaihe pidetään kalleimpana - kustannukset voivat olla noin 35-40 prosenttia kokonaistalousarviosta. Käytännöllisesti katsoen kaikki yksityiset kehittäjät valitsevat rakentamisen, tekniikan ja materiaalien valinnassa mahdollisuuden vähentää työn suorittamisen ehtoja ja hoitaa mahdollisimman suurta määrää toimintoja omilla käsillään, jotta palkansaajien palkkoja ja erikoislaitteiden vuokrausta voitaisiin säästää. Tältä osin kiinnostuksen kohteena ovat 20 x 20x40: n lineaariset mitat. Millaisia ​​tuotteita, mikä on sen erityispiirre ja sen järjestys - ehdotettu artikkeli antaa vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin.

Lohkot 20x20x40 - nimi on yleistetty. Tällaisia ​​näytteitä on useita muunnoksia. Ero on suorituskyvyssä (kiinteä tai ontto) ja komponentit, joista liuos on valmistettu. Myynnissä on tuotteita vaahtomuovista ja keramiitista. Pääsääntöisesti niitä hankitaan useimmiten seinien (sisäiset ja ulkoiset) rakentamisessa matalan rakennustuotannon yhteydessä. Mutta ottaen huomioon huokoisuuden ja materiaalin riittämättömän lujuuden, tällaisia ​​"tiiliä" tulisi käyttää perustilohkoina äärimmäisen varovasti, vaikka myyjät väittävät päinvastoin.

Joissakin tapauksissa kevytbetonista valmistettuja keinokivisiä voidaan käyttää säätiön järjestämiseen, mutta tällainen työ vaatii huolellisia laskelmia (ellei kyseessä ole esimerkiksi miekkailu). On epätodennäköistä, että voit tehdä ne itse, käsitellä optimaalisen järjestelmän asentamista perustan tällaisia ​​lohkoja. Jopa yksityiskohtainen ohje ei auta, koska sinun on otettava huomioon monet tekijät - maaperän ominaisuudet, kuorma, ilmasto, pohjaveden muoto ja vastaavat.

Jos runko-telineen (teipin) pohja on asennettu, joskus käytetään elementtejä 20x20x40 laajennettua savibetonia. Ne myös lämmittävät kellarin, ja tämä on järkevää. Tällöin ei kuitenkaan pitäisi rakentaa yli 2 kerroksen rakennusta, varsinkin raskailta materiaaleilta.

Yleiskattavuuden näkökulmasta paras vaihtoehto on betonilohkot 20x20x40 (se tarkoittaa keinokivää, joka on tehty hiekasta, sementistä ja kiinteästä täyteaineesta - soraa tai roskaa). He pystyvät kestämään suurta kuormaa ja niitä käytetään useimmiten yksittäisissä rakennuksissa säätiön rakentamisen aikana.

PBS: n edut

1. Säätö on asennettu hyvin nopeasti. Tätä helpotetaan:

 • niiden mitat. Vertailun vuoksi pilarivälirakenteen rakentaminen yksinään (kaikki samanarvoiset parametrit) vaatii työvoimakustannuksia ja paljon enemmän aikaa;
 • yksinkertaistettu tekniikka. Ensinnäkin ei ole tarpeen asentaa ja asentaa muottiin, piirtää sen esikokoonpanoon ja tehdä laskelmia. Toiseksi kaikki eivät voi tehdä korkealaatuista tiilimuurausta omiin käsiinsä, mutta lohkojen asettaminen ja kohdistaminen (kun otetaan huomioon, että niiden paino on vain 32 kg) ei ole ongelma myöskään kokemattomalle henkilölle;
 • riippumattomuus ulkoisista olosuhteista. Säätölevyn lohkot voidaan asentaa myös sade- ja jäätymislämpötiloihin. Jos verrataan sitä siihen, mitä sinun tarvitsee tehdä kaadettaessa teippiä (liuoksen tiivistys, keinotekoinen lämmitys) ja odota, kun se kovettuu, niin tuotteiden 20x20x40 edut ovat enemmän kuin ilmeisiä.

2. Betonilohkojen pohjalla on lujuus ja kestävyys.

3. Tuotteen geometrian oikeellisuus helpottaa jalustan viimeistelyä (vedenpitävyys, eristys).

4. Taloudellinen hyöty lohkojen käytöstä säätiön rakentamiseen. Ja tämä on ymmärrettävää, koska yksinkertainen asennus tekniikka, koko ja kohtuulliset kustannukset näytteitä (42 ja 98 ruplaa / kpl).

Ohjeet askeleille

Sitten - vain kuvaus teknologian ominaisuuksista, koska tapahtumaluettelo on sama kuin minkä tahansa muun perustuksen rakentaminen (tyypin, järjestelmän, materiaalien) mukaan. Lisäksi on mahdotonta antaa erityistä käskyä, koska se ei tunne kaikkia rakennusalan vivahteita tietyllä paikalla (esimerkiksi kuorma, jäädytysaste).

Suosituimmat vaihtoehdot pienten rakennusten perustalle omassa rakentamisessa ovat nauha ja pylväs. Pääprosessissa niiden asennus on sama, ero on vain yksittäisiä vivahteita.

Suositus: perustilohkojen valinnassa ei pidä ohjata vain koekoot (20x20x40) vaan myös muut parametrit.

Ensinnäkin tiheys on vähintään 1500 kg / m3, toiseksi tuotteiden muutos 20x20x40. FBP: t (ontot) ovat halvempia, mutta ne myös pitävät kuorman pienempinä. Jos oletetaan, että monimutkaisen viestinnän rakentaminen on mahdollista, on parempi rakentaa perustus FBV: n lohkoilta. Näillä kivillä on jo erityisreitit. Jos käytät elementtejä 20x20x40 luokkaan FBS, niin vain kevyisiin rakennuksiin (esim. Pieni kylpyamme, mökit) ja aina sisäänrakennetulla vahvistuskehyksellä.

Todella työskentelevä oikeudellinen tapa säästää.
Kaikkien täytyy tietää!

1. Sivuston valmistelu ja maanrakennustyöt.

Sen jälkeen, kun alueen segmentti on poistettu, se on merkitty millä tahansa sopivalla tavalla piirustuksen (rakennussuunnitelman) mukaisesti. Kaivannon tai kaivojen koon määrittämisessä (sarakepohjasta) on otettava huomioon, että suojapinnoitteet (lämpö- ja vedeneristys) on tehtävä. Kuinka mukava se on?

Erityispiirteenä on, että kuopan tai kaivannon pohja on kohdistettava täydellisesti. Näytteet 20x20x40 eroavat tiukasti geometrisesti. Ja jos tasoitusmateriaalin laadulla ei ole merkitystä betonin asettamisessa muottiin, se ei ole merkityksetöntä lohkorakenteiden asentamisessa.

Riippumatta maaperän ominaisuuksista, on parasta muodostaa kytkin päälle (noin 30 mm). Se antaa voimaa "tyynylle" ja lisäksi suoristaa sen yläleikkauksen. Laskeutuminen siitä, että lohkojen perustaminen asennuksen aikana voidaan korottaa laastin avulla, ei ole täysin oikea. Mitä paksumpi on kerros, sitä korkeampi lämpöhäviö on "kylmäsiltojen" vuoksi. Rakennuksissa, joissa on kellari (tekninen) lattia - enemmän kuin asiaankuuluva.

3. Vedeneristysraja.

Mikä tahansa keinokivi imee kosteutta. Riippumatta siitä, onko sarakepidike kiinnitetty vai nauha, vaaditaan tällainen suojaava kerros.

Suositus: ei ole välttämätöntä käyttää kateaineita, sillä kosteusolosuhteissa ja lämpötilaeroissa se rikkoo nopeasti. Kun otetaan huomioon kivien 20x20x40 mittasuhteet, niiden alle riittää panna nauhojen leikattu paksuisesta p / e-kalvosta.

4. Asennuslohkojen ominaisuudet.

Heidän siteensä tehdään laastilla.

Työpisteessä päätetään, kuinka syvä säätiö kannattaa tehdä. Mutta elementtien sijainti on väliä. Ominaisuutensa (20x20x40) on se, että leveys on ½ pituutta. Siksi jokaisessa peräkkäisessä rivissä pilarien geometriaa ei ole syytä muuttaa, asennuskuviota muutetaan 90 °: lla. Tämä on välttämätön estämään yhden jatkuvan pystysuoran liitoksen muodostaminen lohkojen väliin.

Suositus: korkeilla tukikorkeuksilla on tarpeen asentaa tuki. Ratkaisu ei vahvistu välittömästi, ja tällainen ennakointi estää spontaaneja muutoksia perustuspilarien geometriassa.

Betonipinnan periaatetta kunnioitetaan. Kunkin tason yläpuolella rakennuselementit siirtyvät ½ suhteessa edelliseen. Syy on sama.

Kaikki muut säätiön järjestelyistä määräytyvät omistajan mukaan. Esimerkiksi lohkojen korkeus maanpinnasta, tee grillata tai ei.

Pylväspohja lohkojen 20x20x40 kehysrakennukseen

Oikea lähestymistapa perustan valitsemiseen kotona tekee rakennuksesta vahvan ja järkevän käyttää rahaa rakentamiseen. Korkealaatuiset rakennusmateriaalit ja teknisen prosessin noudattaminen tarjoavat FBS: n luotettavan perustan missään rakenteessa ja mahdollistavat lohkojen 20x20x40 pylväsperustaisen varustuksen omilla.

Pylväsperustatyypit

Pylväspohjaan rakennetut pienet rakennukset, runkorakenteet ja matalan rakennuksen rakennukset. Omien käsien rakentamisprosessi eroaa nopeasti tehdyistä töistä ja käytettävissä olevasta FBS-tekniikan käyttöönotosta:

 • Matala sulautettu säätiö - käytetään kevyiden rakenteiden rakentamiseen liikkuvat maaperät ja kallion esiintyminen;
 • Uppoasennettu pylväspohja - tappien asennuksen syvyys on 0,5-2,00 m; asettuu savimaahan pohjaveden kanssa.

Tuki-sarakkeen säätö pystytään tekemään itse, noudattamalla teknisiä ohjeita valokuvaselosteen avulla. Runkorakenteelle tai kivitalolle säätiö asetetaan eri rakennusmateriaaleista:

 • Monoliittinen teräsbetoni;
 • tiili;
 • Luonnonkivi;
 • Asbestiputket;
 • Metallikanava tai putki;
 • Betonielementit 20x20x40 cm.

Vihje! Puu on yksi vähiten luotettavista rakennusmateriaaleista kehyksen, tiilen tai kivitalon tukikannan perustuksille. Tällaisia ​​paaluja on esikäsiteltävä suojaavalla liuoksella estämään hajoamisen prosessi kosketettaessa maata.

Pylväsperustan edut ja haitat

On olemassa sellaisia ​​myönteisiä hetkiä, jotka luonnehtivat omalla kädellään rakennettavaksi valittua tukipylväsperustaa:

 1. Kyky valita halpa ja laadukas materiaali;
 2. Alhaisemmat kustannukset PBS: n pystytetystä perustasta verrattuna nauhalle;
 3. Betonielementtien 20x20x40 käyttö on paras vaihtoehto kehysrakennukselle;
 4. Tämän tekniikan avulla voit nopeasti rakentaa lohkojen tukipylvään perustan omiin käsiisi yhdelle henkilölle.

Haitta on monimutkainen prosessin lämmittämiseksi pohja. Lohkojen 20x20x40 pohjalle on ominaista suuri kuumeneminen.

Vaiheittainen pohjarakenne

 1. Työ alkaa oikeiden rakennusmateriaalien laskennassa kehysrakennuksen aiemmin laaditun suunnitelman tai muun FBS: n rakennuksen mukaisesti.
 2. Rakenteilla oleva alue on täysin poistettu ja pylväiden sijainti 20x20x40 on merkitty. Kaivetaan kaivoja ja varustetaan tukipylväspohjan hiekan ja raunioiden "tyynyllä".
 3. Valmistellaan vedenpitävä FBS ja asennetaan muotti. Irrotettavalle rakenteelle levyt käytetään 4 * 15 cm paksuudeltaan ja leveydeltään.
 4. Pilarien 20x20x40 muodon vahvistaminen ja betoniliuoksen kaataminen suoritetaan.
  Master Board! Tukosten muodostumisen estämiseksi seos, joka kaadetaan tukikolonniin, suositellaan täytettäväksi säännöllisesti.
 5. Meidän täytyy rakentaa grillage ja zabirku.

Varoitus! Pylväiden mekaanisten vaurioiden ja niveltymisen estämiseksi ei voida asentaa tiilien tai kantavien seinien lohkoja.

Kuormituslaskenta

Karjan katemateriaali

Kaikki laskennalliset tiedot on esitetty valmistellussa rakennussuunnitelmassa. Standardien mukaan heikkoon maaperään kohdistuva maksimikuorma on 0,6 kg / cm². Lisäksi otettiin huomioon:

 1. Koko talon paino;
 2. Ehdotettujen huonekalujen ja sisustustuotteiden kokonaispaino;
 3. Itsensä tukevat pylväsperusta 20x20x40;
 4. Kuormitus tuulelta ja lumelta;
 5. Maaperän kantavuus.

Rakennussääntöjen mukaan lohkojen kannat on asennettava kulmiin talon kehän sisäpuolelle ja sisäisten väliseinien leikkauksen alle. Rakenteiden tulee nousta 15 cm maanpinnan yläpuolelle, jotta grillatus voidaan edelleen rakentaa.

Vihje! Betonipylväät FBS asennettuna 1,5 tai 2,00 metreinä pareittain. Tukin lopulliset mitat ovat 40 * 40 ja pituus vastaa syvyyttä, jolla maa jäätyy läpi.

Tällaiset laskelmat auttavat valitsemaan oikeat materiaalit sarakeaseman varustamiseksi FBS: ltä omiin käsiinsä. ja rakentaa talon kantavia seiniä.

Pilarin perustukset putkien avulla

 1. Valmistetussa kaivon pohjassa. Aseta putki ja peitä se tiiviisti maaperällä. Samalla tarkkaile tuen tarkkaa pystytasoa.
 2. Putken ontelo on 30% betonisekoituksella. Liuoksen kiinteyttämisen jälkeen putki nostetaan ja kaadetaan sementillä, ei kuitenkaan 15 cm: n päähän.
 3. Seos kaadetaan ja vahvistetaan putkiin asetetulla metallivarrulla. Liuoksen täydellisen jähmettymisen jälkeen suoritetaan vanteet, jotka asetetaan tukipylväspohjaan.

Porausreiät

Lohkojen 20x20x40 kaivokset kaivavat laajempaa kuin tulevaisuudessa. Näin voit vapaasti suorittaa asennuksen ja vedenpitävyyden omilla kädet.

Kun valitaan kehysrakennuksen hienoksi upotettu sarakepohja, riittää ulottaa reikä 15 cm kummallakin puolella. Jos FBS-syvennyspylväät ovat mukana, sisäänpääsyn pitäisi riittää kätevästi pilarien viimeistelyyn omilla kädillä ja järjestämällä vedenpitävyys.

PBS: n kunkin reiän pohja on hiekalla ja rauniolla. Tällaisen "tyynyn" paksuuden tulisi olla 20 cm.

Pinoamislohkot

Lohkojen asentaminen paksun ratkaisun avulla. Ne tarkkailevat pylväiden tarkkaa pystytasoa ja samaa korkeustasoa.

Korkealle alustalle, joka on yli 1 m maanpinnan yläpuolella, on saatavana lisärakenteiden asennus asennetuilla sivurajoilla. Tällöin on suunniteltu laajojen kaivojen porausta pylväille ottaen huomioon lisärakenteiden asennus.

vedeneristys

Kaikki betonilohkon 20x20x40 liitokset on peitetty huolella laastilla. Valmiit sauvat ompelemalla omia käsiään.

Lisäksi tukien vedeneristys suoritetaan erityisen kosteutta kestävällä kalvolla, mastilla tai kalvolla. Valmiin tuen ja kaivon seinien välinen tila täyttyy ja tiheästi kaatunut maahan.

Tärkeää tietää! Kun käytetään mastista, suojakerros tulee kuivua kokonaan, jotta se ei halkeile lisätoiminnan aikana.

Lohkojen 20x20x40 tee-se-itse: rakennustekniikka

20x20x40-pohjaiset lohkot ovat helpoin ja optimaalinen valinta eri rakennusten rakentamiseen. Niiden ominaisuus on kevyt, joten rakenne voi tapahtua ilman nostolaitteiden käyttöä. Lisäksi rakenteiden rakentaminen voidaan toteuttaa milloin tahansa vuoden aikana.

Lisäksi voit rakentaa lohkojen 20x20x40 perustan omiin käsiinsä ja viettää aikaa tähän. Mieti, minkä tyyppisiä perustuksia voidaan rakentaa tällaisesta materiaalista, asennustekniikasta sekä lohkojen valmistuksen ominaisuuksista.

edut

Betonin betonilohkojen käyttö säätiön rakentamiseen on erinomainen vaihtoehto kokemattomalle rakentajalle.

Harkitse tärkeimmät edut:

 • Rakennustarvikkeita ei tarvitse vuokrata. Siten on mahdollista minimoida kustannukset. Lisäksi kaikki työ voidaan tehdä omalla kädellä, mikä myös vähentää rakentamisen kustannuksia.
 • Rakennetta alustalle ei tarvitse asentaa muottirakennetta ja purkaa se sitten. Tämä nopeuttaa huomattavasti rakentamisprosessia;
 • On erittäin helppoa työskennellä materiaalin kanssa, joten on mahdollista tehdä säätiö sen avulla ilman kokemusta ja rakentamista;
 • Sitä voidaan käyttää rakennuskohteisiin milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa lämpötilassa.
 • Kun säätiö on rakennettu, voit heti aloittaa rakennuksen seinien rakentamisen.

Betonilohkot

Voit ostaa lohkoja 20x20x40 mistä tahansa rautakaupasta. Voit kuitenkin säästää tekemällä ne itse. Tämä edellyttää käytettävissä olevia materiaaleja ja työkaluja. Valmistukseen tarvitaan sementtiä, kvartsihiekkaa ja murskattua kiveä.

Ennen kuin aloitat, sinun on valmisteltava kaikki tarvitsemasi asiat sekä tehtävä lomake. Tuotannossa on käytettävä riittävän paksua vaneria, jolla on hyvät kosteutta kestävät ominaisuudet. Muodon valmistuksessa on tarpeen tarkkailla tarvittavat sisäiset mitat, jotka valmiit lohkot vastaavat GOSTia.

Sekoittamisen jälkeen betoni on kaadettava muottiin ja asetettava ne tasaiselle alustalle. Lomake on täytettävä tiiviisti betonilla, erityistä huomiota on kiinnitettävä sen kulmiin. Betonin tulee olla muodoltaan noin kolme päivää. Täydellisen kovettumisen jälkeen valmis tuote kestää jopa kolme viikkoa.

Lohkojen 20x20x40 pohjarakenteen ominaisuudet

Kevyitä betonilohkoja voidaan käyttää rakennusten, seinien, pohjakerrosten ja erilaisten perustusten rakentamiseen. Jos on tarpeen rakentaa perustan korkean kantavuuden omaavalle rakennukselle, on suositeltavaa käyttää nauhalevyä.

Hän puolestaan ​​voi olla matala ja syvä. Ensimmäistä tyyppiä käytetään puutaloissa, toinen kiveä ja tiiliä.

Nauhatalustana on betonirakenne, joka on asennettu pitkin rakenteen kehää. Rakennuksen alku on kaivannon kaivaus, johon betonipinnat asetetaan laastiin.

Strip Base Mounting Technology

Lohkojen 20x20x40 perustuksen valmistuksessa tee se itse, on tarpeen valmistaa kaivanto. Tämän jälkeen on tarpeen täyttää se hiekka- ja roska-seoksella sekä ramilla perusteellisesti.

Kaivosta kaadetaan sementtilaastilla, johon betonilohkoja asetetaan. Sen jälkeen sinun on kaadettava betoniin. Viimeinen vaihe on vedeneristysmateriaalin asennus.

On erittäin tärkeää ennakoida teknisiä avauksia sähkön, jätevesien ja muiden apuvälineiden asettamiseen.

Laskennassa tulee ottaa huomioon pohjan ja korkeuden pituus, leveys sekä rakennusaineiden kustannukset. Jos työ toteutetaan itsenäisesti ja materiaalit valmistetaan käsin, säätiön kustannuksia alennetaan useita kertoja.

Tällaisia ​​materiaaleja käytettäessä on myös mahdollista luopua suurikokoisten laitteiden käytöstä, joiden vuokraaminen voi myös nostaa rakennuskustannuksia.

Teknologian asennus pylväsperusta

Sarakepohjaa käytetään rakenteisiin, joissa on kevyitä seiniä, sekä alueilla, joilla ei ole suuria korkeuseroja. Jos et ota huomioon tätä ominaisuutta, rakennuksen siirtyminen voi olla mahdollista.

Alustan rakentaminen alkaa siitä, että on tarpeen kaivaa suorakaiteen kokoisia kaivoja. Niiden pohja on peitettävä sora ja hiekka, ja sitten varovasti tamped.

Tämän jälkeen lohkot sijoitetaan kaivon pohjaan, joka on tiivistetty sementin liuoksella. Pohja on tasoitettava ja peitettävä kerroksella vedeneristysmateriaalia.

On erittäin tärkeää, että jalustat ovat samassa tasossa, muuten on vaikea korjata vääristymiä tulevaisuudessa.

Tämäntyyppisen säätiön tärkein etu on sen edullinen ja nopea rakentaminen. On suositeltavaa käyttää rakennettaessa puutaloa. Se on kätevin vaihtoehto maaperälle, jossa on syvä jäädytys.

Tällä säätiöllä on kuitenkin haittansa:

 • Muita julkisivuja tarvitaan;
 • Ei ole mahdollista perustaa kellarissa;
 • Ei sovelleta savimaahan;
 • Käytetään vain vaaleisiin puutaloihin.

Hyödyllinen video artikkelin aihealueesta:

Jos tarkastelemme tällaisen materiaalin kaikkia etuja ja haittoja, sen käyttö perusrakenteen rakentamiseksi on usein ainoa hyväksyttävä vaihtoehto. Lisäksi lohkojen 20x20x40 omilla kädillä on korkea lujuus-, kestävyysindikaattori, ja niillä on myös alhaiset kustannukset verrattuna muihin materiaaleihin.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Pylväspohja lohkojen 20x20x40 kehysrakennukseen

Oikea lähestymistapa perustan valitsemiseen kotona tekee rakennuksesta vahvan ja järkevän käyttää rahaa rakentamiseen. Korkealaatuiset rakennusmateriaalit ja teknisen prosessin noudattaminen tarjoavat FBS: n luotettavan perustan missään rakenteessa ja mahdollistavat lohkojen 20x20x40 pylväsperustaisen varustuksen omilla.

Pylväsperustatyypit

Pylväspohjaan rakennetut pienet rakennukset, runkorakenteet ja matalan rakennuksen rakennukset. Omien käsien rakentamisprosessi eroaa nopeasti tehdyistä töistä ja käytettävissä olevasta FBS-tekniikan käyttöönotosta:

 • Matala sulautettu säätiö - käytetään kevyiden rakenteiden rakentamiseen liikkuvat maaperät ja kallion esiintyminen;
 • Uppoasennettu pylväspohja - tappien asennuksen syvyys on 0,5-2,00 m; asettuu savimaahan pohjaveden kanssa.

Tuki-sarakkeen säätö pystytään tekemään itse, noudattamalla teknisiä ohjeita valokuvaselosteen avulla. Runkorakenteelle tai kivitalolle säätiö asetetaan eri rakennusmateriaaleista:

 • Monoliittinen teräsbetoni;
 • tiili;
 • Luonnonkivi;
 • Asbestiputket;
 • Metallikanava tai putki;
 • Betonielementit 20x20x40 cm.

Vihje! Puu on yksi vähiten luotettavista rakennusmateriaaleista kehyksen, tiilen tai kivitalon tukikannan perustuksille. Tällaisia ​​paaluja on esikäsiteltävä suojaavalla liuoksella estämään hajoamisen prosessi kosketettaessa maata.

Pylväsperustan edut ja haitat

On olemassa sellaisia ​​myönteisiä hetkiä, jotka luonnehtivat omalla kädellään rakennettavaksi valittua tukipylväsperustaa:

 1. Kyky valita halpa ja laadukas materiaali;
 2. Alhaisemmat kustannukset PBS: n pystytetystä perustasta verrattuna nauhalle;
 3. Betonielementtien 20x20x40 käyttö on paras vaihtoehto kehysrakennukselle;
 4. Tämän tekniikan avulla voit nopeasti rakentaa lohkojen tukipylvään perustan omiin käsiisi yhdelle henkilölle.

Haitta on monimutkainen prosessin lämmittämiseksi pohja. Lohkojen 20x20x40 pohjalle on ominaista suuri kuumeneminen.

Vaiheittainen pohjarakenne

 1. Työ alkaa oikeiden rakennusmateriaalien laskennassa kehysrakennuksen aiemmin laaditun suunnitelman tai muun FBS: n rakennuksen mukaisesti.
 2. Rakenteilla oleva alue on täysin poistettu ja pylväiden sijainti 20x20x40 on merkitty. Kaivetaan kaivoja ja varustetaan tukipylväspohjan hiekan ja raunioiden "tyynyllä".
 3. Valmistellaan vedenpitävä FBS ja asennetaan muotti. Irrotettavalle rakenteelle levyt käytetään 4 * 15 cm paksuudeltaan ja leveydeltään.
 4. Pilarien 20x20x40 muodon vahvistaminen ja betoniliuoksen kaataminen suoritetaan.
  Master Board! Tukosten muodostumisen estämiseksi seos, joka kaadetaan tukikolonniin, suositellaan täytettäväksi säännöllisesti.
 5. Meidän täytyy rakentaa grillage ja zabirku.

Varoitus! Pylväiden mekaanisten vaurioiden ja niveltymisen estämiseksi ei voida asentaa tiilien tai kantavien seinien lohkoja.

Block Foundation

Kaikista tunnetuista menetelmistä on suhteellisen halpaa ja luotettava rakentaa pieni puutalo, kylpylä tai kodinhoitohuone maaseudulla. Paras vaihtoehto olisi runkorakenne, joka on asennettu pylväspohjaiseen betonilohkoon. Välittömästi on syytä tehdä varaus, että pylväspohjan lohkotyypitys ei tarkoita FBS-lohkojen tai muiden vastaavanlaisten teräsbetonituotteiden käyttöä tonnikalaa painavana. Kyse on siitä, miten yhdistää pylväsperusta lohkojen 20x20x40, joka painaa alle 30 kg, ei enempää.

Betonielementtien pilarin perustuksen tekniikan perusteet

Mikä on mielenkiintoinen tällainen säätiön muunnelma:

 • Taitojen ja tietyn järjestelytavan tuntemuksen takia tällainen sarakepohja on rakennettu lohkojen käsin yhdeksi, enintään kahdeksi päivälle;
 • Kymmenen pilarin vaatimattoman perustuspylväsjärjes- telmän rakentamisen kustannukset ovat noin 3 tuhatta ruplaa edellyttäen, että pylväspohjan lohkot ostettiin valmiiksi 50 ruplaa kohden ja suurin osa työstä tehtiin käsin;
 • Se on helpompaa, nopeampaa ja halvempaa tehdä perustan vaalealle puurakenteelle, jota yksinkertaisesti ei ole olemassa, ja vaikeimmassa rakenteessa on pilarirakenteen tukipintojen geometria ja tasot.

Rakenna pylväsperusta säätiölohkojen päälle

Kuten mökkirakennuksessa tahansa, säätiön lohkotuote voidaan rakentaa useita tunteja päivässä vapaa-ajalla ja fyysisellä voimalla. Työ ei ole kova, ei vaadi suurta määrää kaivamaan kaivoksia tai kaivoksia. Mutta on yksi piirre - pylväsperustan rakentaminen vaatii ensinnäkin erittäin vakavaa valmistelutyötä. On tarpeen luoda lohkot, asentaa majakat ja maamerkit, joihin materiaali asetetaan sementtilaastille. Helpoin tapa tehdä tämä hieno osa työstä välittömästi, kun tarvittavat tiedot ovat tuoreita muistiin, kuinka merkitä sivuston. Katso, miten tiivistää ja kohdistaa tyynyn lohkojen 20x20x40 sarakkeen alapuolelle:

Kaksi sanaa sarakepohjan rakennuspalikoista

Säätiön rakentamiseen käytetään useimmiten monoliittisia kivejä, jotka on valettu värähtelevään koneeseen tai M100-150-merkkisen betonin betonista. Helpoin ja halvempi asia ostaa tällaista materiaalia kuin yrittää tehdä sitä itse. Se on suhteellisen kallis, eräiden mökkien tai kodinhoitohuoneen rakentamisesta omistajilta voi ostaa materiaalin jäännöksiä, varsinkin kun et tarvitse niin paljon, 40-50 kappaletta.

Useimmiten käytetään pylväsperustaisten rakenteiden rakentamista varsin objektiivisista syistä 20 x 20 cm: n pituudelta ja pituudeltaan 40 cm:

 • Lohkon koko määrittää sen pienen painon. Riippuen käytetystä täyteaineesta yhden kiven massa on 30 - 32 kg, minkä vuoksi on helppoa nostaa ja sijoittaa lohkot ilman lisätyökaluja ja lisävarusteita.
 • Useimmiten lohkot tehdään vibropressoihin vakiomuodossa vaahtobetoniin tai sementtilohkoon. Samanaikaisesti saadaan valukiveksi, jonka alkuperäisen lujuuden on ylittänyt käsityöläisen betonivalun;
 • Menestyksekkäät mittasuhteet tekevät siitä suhteellisen helpoksi taittua perustuspylvään taittamista ja tasoittaa tasoa ilman, että jyrsintä leikattaisi tuen yläosaa.

Sivuston merkitseminen ja tyynyn kannattimien tyynyn valmistelu

Valmistuksen alkuvaiheessa on välttämätöntä tehdä oikea merkintä asennuspisteiden kohdalla pilarin kannattimille. Voit tehdä tämän käyttämällä runkopalkin palkkipalkin kokoa ja muotoa, joka perustuu pylväisiin. Projektin luonnoksen mukaan on tarpeen laskea puun keskiviivan tarkat mittasuhteet ja siirtää se johdinten avulla maahan. Tulevan pohjan sivujen pituuksien millimetrin vaatimusten noudattamisen lisäksi sinun on tarkistettava, että vierekkäisten sivujen välinen oikea kulma on havaittavissa.

Tämän seurauksena kulmien pylväsmateriaalien asennuksessa olisi oltava neljä pääkohtaa, joiden välissä on rakenteeltaan tai merkintäjohtoa venyttämättä. Samanaikaisesti panokset, joille lanka tai johto on kiinnitetty, on sijoitettava säätiön kehän ulkopuolelle.

Samalla tavoin sinun on kohdistettava juovamerkkien sijainti korkeuteen siten, että havaitaan tarkka horisontin taso.

Seuraavassa vaiheessa on tarpeen valmistaa tyynyt asennuspaloille. On luotettavampaa syventää sarakkeen tukia maahan 20-25 cm, mutta tässä tapauksessa on tarpeen käyttää jokaista saraketta varten lisäparin lohkojen sijasta kahden rivin sijasta kolmeen riviin.

Jos teet ylimääräisen maadoituksen maaperään 50 cm: n säteellä tuen ympärille, pääset sitten sarakkeen tukemattomaan versioon. 30-35 cm: n syvyyteen kaivettuun ojaan on tarpeen kaataa kaksi kerrosta hiekkaa, jossa on keskimmäinen paksusekoitettu kerros. Kaatunut materiaali peitetään perusteellisesti kerroksittain siten, että pinnalla on pieni kerros pölyhiekkaa.

Pylväspohjapintojen asennus

Lohkojen sijoittaminen pylvästukeen pohjaan suoritetaan käyttäen samaa tekniikkaa kuin tiilen asettaminen. Korkea mekaaninen lujuus muurauslaastia ei tarvita, kunhan se on muovia, mutta ei levitä betoniin. Hiekkapohja, johon lohko asetetaan, kostutetaan ja välittömästi peitetään ohut kerros laastilla, jonka paksuus on 1-1,5 cm. Lohkot voidaan sijoittaa betonikerrokseen.

Lohkon sijainti on tasoitettava jännitetyistä johtimista ja rakennustasosta siten, että tukipinnan hyvä täyttö liuoksella varmistetaan eikä horisonttia ole tukossa.

Seuraavien parin korttelin kun makaat neljänneskierrosta, jolloin rivien ligaatio saadaan. Jos on kolmas rivi, se on myös sidottava alareunaan.

Joissakin tapauksissa ohjattu tyynyt lohkojen asettamiseksi tehdään betonilevyjen muodossa, jotka puhdistetaan ja yhdenmukaistetaan horisontin kanssa laastin ennalta asettamisen jälkeen. Tällöin tyynyn päällinen hiekkaa ei kaadeta, ja muurauslaasti on sijoitettu suoraan soraan, jossa sora on vuotanut nestemäisellä betonilla.

Viimeistely ja pinoaminen

Muurauslaastin asettamisen jälkeen pylväsosien lohkojen pohja puhdistetaan, aukot hierotaan laastilla, rappeutuvat ja vedetetään. Jos pylväitä asennetaan pitkin majakoita oikein, ilman tukipinnan tukkeutumista, voit jatkaa säätämisen säätämistä palkilla.

Grillityön puukehys valmistetaan puusta etukäteen, useimmiten kahden L-muotoisen elementin muodossa. Nurkkaliitoksen alaosa, joka lepää lohkojen pylväsrakenteisiin, on vahvistettu metallilevyllä. Parin metallilevyjen välissä on ankkurivaippa, joka upotetaan sauman päälle kahden ylemmän lohkon väliin.

Kehyksen kaksi puolta on sijoitettu kannattimiin ja keskittyvät sarakkeen tukien akseleille, minkä jälkeen ne liitetään laastarilla. Puutavara kiinnittyy myös välitelineisiin, mutta ilman levyjä palkit yksinkertaisesti sidotaan pehmeällä langalla ylempiin lohkoihin tai kuten video:

johtopäätös

Lohkojen perustuksen lujuus ja kestävyys riippuvat pitkälti vanteenpalkin ja lohkotukien oikeasta liitoksesta, joten usein palkin lisäksi kulmista tai puulevyistä on sijoitettu muita nurkkapidikkeitä ja tukirakenteita. Epäsuotuisin tekijä on vanteiden palkin heikkous, jonka voimakas pystysuuntainen taipuma johtaa kapenemiseen, joka voi jakaa tuen.