Säätiönauhan talousarvion arvo

Nauhaosasto on betoniteräsnauha, joka on asetettu kaikkien kantavien seinien päälle hiekkamaljakkalla. Sekä syvästi upotettu että nauha syvä pohja on mahdollista. Vähärikkäistä nauhaa voidaan käyttää vaaleaseen puuhun ja runko-osiin sekä syväteräsnauha raskaiden seinien rakennusten rakentamiseen.

Laske säätiön avaimet käteen kustannukset Pietarissa ja Leningradin alueella ja saat arvioidun laskelman ottaen huomioon tarvittavat materiaalit ja perushyödyksien tuottamisen vuoden 2018 hinnoilla käyttämällä online-resurssin verkkolaskua.

Hihnan peruskustannuslaskuri

Anna kaistaleen perusparametrit:

Kuinka kaistaleen hinta määräytyy?

Monoliittisen kaistaleen hinta määräytyy ottaen huomioon:

 • pituus, leveys ja korkeus;
 • työasiakirjojen luonnoksessa määritetyn betonisuunnittelun luokan tilavuus ja massa;
 • Vahvistustangojen rivien ja hyppyjen vahvistus;
 • rakennusaineiden määrä ja muottipuun määrä;
 • maa-, rakennus- ja asennustöiden kustannukset sekä materiaalien ja laitteiden kuljetus kohteeseen.

Varmista, että hinta on riittävä ja edullinen ammattilaisten avulla!

Strip-jalusta

Yrityksessä "YARUS" korkeatasoisen mestarin mestarit rakentavat monoliittisen nauhatyön, johon päästään tähän teemaan. Rakennusprosessi noudattaa projektitietojen, SNiP: n, paloturvallisuusstandardien ja työsuojelusääntöjen vaatimuksia.

Monoliittisen nauhan perustuksen rakentaminen suoritetaan CPD: ssä määritellyssä teknologisessa sekvenssissä. Kokenut tekninen henkilökunta rakentaa tukirakenteen talon alle valmistumisen jälkeen:

 • earthwork;
 • viemäröinti- ja viemäröintijärjestelmien organisointi;
 • maaperän tiivistyminen kaivannossa.
 • valmistella rakennustyömaa lyhyessä ajassa;
 • luodaan tiheä hiekkalaatikko ja suoritetaan konkreettinen valmistelu tukirakenteelle;
 • purkaa ja lajitella lujitemuodot ja materiaalit muottiin paikan päällä;
 • ottaa akselit geodeettisen suunnitelman mukaisesti ja tuottaa säätiön teipin asennon;
 • asettaa betonivalmisteen merkkejä selkottomaksi muottipesän sijainnista;
 • Asenna ja kiinnitä tukipalkit ja tukipalkit, jotka varmistavat suojavälineiden pystysuoran asennon.
 • koota ja sijoittaa ristikot ja ristikkorakenteet salpoihin suunnitteluasennossa;
 • toimittaa betonia rakennustyömaille;
 • betoniseos syötetään, asetetaan ja tiivistetään konkreettisen tekniikan mukaisesti;
 • järjestää konkreettisia hoitotoimia;
 • purkaa betoni saavuttaen tarvittavan lujuusindeksin;
 • suorittamaan pohja-teipin ulkoseinien pystysuora vedenpitävyys;
 • järjestää sinusien ja sokean alueen täyttö;
 • suorittaa teknisen valvonnan ja betonirakenteen hyväksynnän.

Yritys "YARUS" rakentaa dynaamisesti ja tehokkaasti monoliittisia nauhan perustuksia. Ota yhteyttä! Käsityöryhmä pystyttää tukirakenteen talliin, kylpyläosastoon, tarvittavan kerroksen taloon ja vesitiivistykseen modernin materiaalin avulla. Keskustele sopimusehdoista, hinnasta ja rakentamisen ehdoista toimivaltaisen asiantuntijan kanssa puhelimitse (812) 925 53 93 tai lähetä pyyntö sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Online-laskin, joka laskee betonin monoliittisen kaistaleen koon, raudoituksen ja määrän.

Laskimen käyttötarkoitus

Online-laskin monoliittinen nauha-pohja on suunniteltu laskemaan koon, muottien, raudoituksen lukumäärän ja halkaisijan sekä betonien määrän. Selvitä asianmukainen säätiö, ota yhteyttä asiantuntijoihin.

Nauhateos on monoliitti suljettu raudoitettu betoniliuska, joka kulkee rakennuksen kunkin tukiseinän alle ja jakaa kuorman koko nauhan pituudelle. Estää sumentumisen ja muutoksen rakennuksen muotoon maaperän nurjahduksen vuoksi. Pääkuormat keskittyvät kulmiin. Se on suosituin tyyli muiden yksityisten talojen rakentamisen perustaksi, koska sillä on paras kustannusten ja tarvittavien ominaisuuksien yhdistelmä.

On olemassa useita erityyppisiä nauhan perustuksia, kuten monoliittinen ja esivalmistettu, matala syvyys ja syvyys. Valinta riippuu maaperän ominaisuuksista, odotetusta kuormituksesta ja muista parametreista, joita on tarkasteltava kussakin tapauksessa erikseen. Se soveltuu lähes kaikkiin rakennustyyppeihin, ja sitä voidaan käyttää kellareiden ja kellareiden rakentamisessa.

Säätiön muotoilu on toteutettava erityisen huolellisesti, sillä sen muodonmuutoksen tapauksessa tämä vaikuttaa koko rakennukseen ja virheiden korjaus on hyvin monimutkainen ja kallis menettely.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta.

Säätiö laskin

• Miten ei menetä laskelmissa?
• Miten navigoida hintoja?
• Kuinka laskea rahaa säätiön rakentamiselle ja ylittämään materiaalien ja työn?
On melko vaikeaa tehdä laskelmia mieleen, ja erityisellä online-laskimella tämä prosessi kestää alle minuutin. Laskuri laskee online-tilassa yksityisen talon, mökin, kylpyammeen, saunan, huvivenerän, maalaistalon ja muiden rakennusten uuden säätiön likimääräiset kustannukset Tulassa. Laskennalle on annettava manuaalisesti rakennuksen mitat ja voit valita haluamasi perustelutyypin listojen napsautuksella ja sitten:
1) Jos tarvitset laskentapisteen, lohkon matala- tai pylväspohjan, paina vain "laskea hinta" -painiketta ja saat lopullisen tuloksen rupleleilla verkossa.
2) Jos valitsit teräsbetonipohjan, laskennan osalta on tarpeen ilmaista myös sen mitoitusominaisuudet - korkeus maanpinnasta ja pohjan korkeudesta.
3) Ja nauhalevyn, paalujen tai betonialustalle tarkoitettujen grillauslaitteiden osalta sinun on myös ilmoitettava laskimessa teipin paksuus, grilli tai betonipohjan seinien paksuus.
Tämä on kaikki säätiön likimääräinen laskelma käyttäen online-laskinta osoittautunut erittäin nopeaksi ja yksinkertaiseksi. Määritä - tämä laskin ei ole julkinen tarjous, ja jos otat yhteyttä asiantuntijoihimme verkkosivuillamme puhelimitse tai sähköpostilla, näet tarkat kustannukset ottaen huomioon lomakkeiden monimutkaisuuden, maantieteellisen sijainnin, erikoislaitteiden ja muiden yksilöllisten ominaisuuksien käyttöehdot. Yhdessä asiantuntijoiden kanssa voit laskea säätiösi 1-2 päivän kuluessa ja tehdä tilauksen.

Laske kustannukset, hiero.

Säätiön rakentaminen. Lyhyt esittelyvideo

Tilaa kanavallemme ja älä unohda uusia videoita.

Strip Foundation Laskin

Tämän online-laskimen avulla voit laskea betoni-, vahvistus- ja muuntolevyjen määrän betonirakenteen järjestämiseen. Lisäksi laskin tuottaa kattavan laskelman materiaalien kustannuksista. Ennen kuin valitset säätiön tyypin, muista kuulla asiantuntijoiden kanssa, onko tämä tyyppi sopiva oloasi. Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa.

Kun työskentelet, kiinnitä erityistä huomiota syötettyjen tietojen mittayksikköihin!

Laskentatulokset

Jos laskin osoittautui hyödylliseksi sinulle, napsauta yhtä tai useampaa sosiaalista painiketta. Tämä auttaa suuresti sivuston jatkokehittämistä. Kiitos paljon.

Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa

Tämä online laskin auttaa sinua laskemaan:

 • säätiön pohjan pinta-ala (esimerkiksi määrittämään vedenpitävyyden määrä valmiiden perustusten peittämiseksi)
 • koko betonin täyttämiseen tarvittavan betonin määrä määritetyillä parametreilla. Koska tilatun betonin määrä voi poiketa hieman varsinaisesta sekä kaatumisen aikana tapahtuvan tiivistymisen vuoksi, on tarpeen tilata 10% marginaali.
 • raudan määrä, painon automaattinen laskenta sen pituuden ja halkaisijan mukaan
 • muottipinta-ala ja sahatavaran määrä kuutiometreinä ja levyinä
 • vaadittu määrä materiaaleja betonin - sementin, hiekan ja murskattujen kivien valmistukseen
 • samoin kuin kaikkien rakennusmateriaalien arvioidut kustannukset

Vaihe 1: Ensin - valitse, minkälainen säätiö projektin mukaan. Aseta sitten säätönauhan pituus, leveys, paksuus ja korkeus. Oikein suunnattu auttaa liitteenä olevia piirroksia, kaavioita.

Vaihe 2: Seuraavaksi täytetään kentät laskemaan vahvistus ja muotti. Laskettaessa raudoitusta on tarpeen määrittää tulevaisuuden vahvistuskammion parametrit. Määritä muottiin määrät leikattujen levyjen mitat.

Vaihe 3: Betonin laskemisen yhteydessä on pidettävä mielessä, että sementin määrä, joka tarvitaan yhden kuutiometrin betonin valmistamiseksi, on erilainen jokaisessa yksittäisessä tapauksessa. Se riippuu sementin tuotemerkistä, halutusta betonituotemerkistä, täyteaineiden koosta ja mittasuhteista. Sementin, hiekan ja raunioiden mittasuhteiden ja määrien oletusarvot annetaan viitteinä, kuten sementinvalmistajat yleensä suosittelevat. Voit muuttaa näitä arvoja tarpeidesi mukaan.

Vaihe 4: Laskettaessa rakennusmateriaalien kustannuksia, huomaa, että hiekkaa ja murskattua kiveä laskimessa on merkitty 1 tonniin. Samassa hinnastossa hinta ilmoitetaan useimmiten kuutiometrissä. Joten laske uudelleen hinta tonniksi hiekkaa ja raunioita, jotka olet itsenäisesti tai tarkista myyjien kanssa. Joka tapauksessa laskelma auttaa edelleen selvittämään säätiön rakennusaineiden arvioidut kustannukset.

Suunnittelussa, älä unohda johtoja neulomalla vahvistusta, kynsiä tai itsekierteittäviä ruuveja muottiin, rakennusmateriaalien toimitukseen, kaivamiseen ja rakennustöihin.

Tape-säätiö tee se itse

Säätiö on maanalainen osa rakennusta tai rakennetta, joka vastaanottaa kuormia ja siirtää ne maahan. Suosituin rakennustyypin talojen rakentamiseen pidetään nauhan perustana. Tällainen liuskatalojen yhteinen käyttö johtuu sen monipuolisuudesta ja kohtuullisista kustannuksista. Ennen rakentamisen aloittamista sinun täytyy tehdä valinta matalan syvyyden ja syvälle asetetun liuskajohdon välillä.

Matala nauhasisäätiö

Matala säästö säästää sekä talousarviota että aikaa. Ja työvoimakustannukset ovat huomattavasti pienemmät, koska sen rakentaminen ei edellytä syvää kuoppia. Tätä säätiötä käytetään pienen alueen kevyeen rakentamiseen:

 • puutaloja
 • höyrykarkaistut betonirakenteet tai rakennukset, jotka on valmistettu hiutaloitua betonia ja vaahtobetonilaatikoita, joiden korkeus on enintään 2 kerrosta
 • monoliittiset rakennukset kiinteällä muottialueella
 • pieniä kivirakenteita

Matalan kellarin syvyys on puolet metristä.

Upotettu nauhaosasto

Tätä perustusta käytetään rakenteiden rakentamiseen raskailla seinillä, betonilattialla, kellarilla tai maanalaisella autotallilla. Säätiön perustuksen syvyys on laskettava etukäteen. Ensinnäkin on määriteltävä maaperän jäädyttämisen taso, vähennä sitten 30 cm ja asetettava säätiö jo tässä syvyydessä.

Valmistelu työstä

Jotta itsenäisesti rakennettaisiin nauhan säätiö, sinun on ensin suoritettava tarkka suunnittelu. Huolellisten laskelmien tarve selittyy sillä, että säätiö on yksi rakennuksen tai talon tärkeimmistä rakenteellisista elementeistä. Rakennuksen alussa tehdyt virheet voivat aiheuttaa kielteisiä seurauksia talon toiminnan aikana.

merkki

Merkintä tehdään, aiheuttaen kentällä sekä ulkoisen että sisäisen rajan. Tätä varten on parasta käyttää lujitusta ja köyttä tangot tai palkit, mutta tehokkaampaa käyttää erityislaitteita, kuten lasertasoja. Muista, että suuret virheet merkinnässä vaikuttavat merkittävästi valmiiden rakennusten ulkonäköön.

Jotta voit saavuttaa täydelliset tulokset, tarvitset:

 • määritä pystytetyn rakenteen akseli
 • käytä luodinviivaa, merkitse kulma, vedä köysi 90 asteen kulmassa 90 asteen kulmassa
 • käytä neliöä toisen kulman määrittämiseksi
 • Tarkista kulmat keskittyen lävistäjäksi. Jos testi antoi myönteisiä tuloksia - vedä köysi niiden väliin
 • ottaa sisäisen merkinnän, vetäytyessään ulkoisesta merkinnästä tulevan säätiön paksuuden etäisyydellä

Kun olet lopettanut merkinnän, tutki pinnan pudotukset rakennustyömaalla ja valitse syvennyksen syvyys alhaisin piste ja sulje ero säätilan korkeuteen. Jos rakennuksen on tarkoitus olla pieni, kuopan syvyys voi olla 40 cm.

Laitteen tyyny ja vedeneristysnauha

Lopullisessa kaivannossa tulisi asettaa hiekkipyyhkeitä lisäämällä soraa. Kunkin kerroksen suositeltu korkeus on 120-150 mm. Sen jälkeen jokaisen kerroksen täytyy olla vuodatettu vedellä ja painettu tiheyden lisäämiseksi. Lopullisen tyynyn eristämiseksi sinun on asetettava vahva vedenpitävä kalvo siihen.

Muottipalkin perustaminen

Muotti on yleensä tehty höylättyjä levyjä, joiden paksuus on noin 40-50 mm. Voit käyttää liuskekiviä tähän tarkoitukseen.

Kun asennat muottien, hallitse pystysuuntaisuutta. Rungon suositeltu korkeus maanpinnan yläpuolella on 30 cm. Pieni pohja on tarpeen rakentaa. Asbesti-betoniputket asetetaan muottipesään rakennuksen viemäriverkkoon ja vesihuoltoon.

Aseta muovilevy betonin ja muottipesän väliin suojaamaan muottien likaantumista.

Rebar laittaminen

Seuraava vaihe on venttiilien asennus. 10-12 mm: n poikkileikkaukseltaan lujittavat sauvat on sidottu erityisellä neuloverkolla siten, että neliösolujen sivut ovat 30-40 cm. Vahvistin voi olla joko teräs tai lasikuitu.

Hitsauskoneen käyttöä ei suositella vahvikkeen kiinnittämiseksi korroosion estämiseksi hitsauspisteissä. Kun asetat tangon kaivantoon, tarkkaile reunojen reunoja. Suositeltu offset on 50 mm.

Ilmanvaihto ja viestintä

Seuraavaksi on välttämätöntä säätää säätö ilmanvaihtoa ja tarjota teknisiä aukkoja tiedonsiirtoon rakennukseen. Ota asbestisementtiä tai muoviputkea ja kiinnitä se kiinnittimeen.

Teipin pohjan täyttö betonilla

Täytä betonista asteittain. Kerrosten paksuus on 15-20 cm, jotta vältetään aukot ja lisää kokonaislujuutta, kerrokset kerrotaan erikoistyökalulla - puukosketin tai syvä värähtelijä.

Voit tilata valmisbetonia tehtaalta tai tehdä se itse betonisekoittimen avulla. Suositeltu osuus sementistä, hiekasta ja raunioista on seuraava: 1: 3: 5.

Kerrokset eivät saisi poiketa koostumuksesta. Kylmällä säällä käytä betonilämmittintä ja kylmänkestäviä lisäaineita kuumalla säällä - kaada betonia veteen.

Työn suorittaminen

Betonin kaatamisen päätyttyä se on suljettava kalvon avulla kuivumisen estämiseksi ja jätä voimaa vähintään 2 viikkoa.

Kaistaleen kustannusten laskeminen

Ribbonsäätiötä käytetään useimmiten erilaisten rakennusten rakentamisessa. Sen yksinkertaisuuden ja luotettavuuden lisäksi erottaa yksinkertaisuus muunnoksesta monoliittisen mallin perustana, jota pidetään vielä kestävämpänä.

Mikä on nauhan perusta

Perusnauhan tyyppi on betonirakenteesta ja vahvistamisesta muodostuva runkorakenne. Tämä muotoilu on suorakaiteen muotoinen, on kiinteä ja leikkaa itsensä läpi kulmat.

kuvaus

Tämä säätiö sijaitsee koko talon pitkin, kun otetaan huomioon laakeri-seinät. Yleensä osa pohjasta noin 10 senttimetriä korkea kohoaa maanpinnan yläpuolella. Muut tämän talon elementit sijaitsevat maan alla aiemmin kaivettuun kaivantoon. On tärkeää, että säätiön pinta ylittää seinien leveyden, vain silloin rakennuksen perustus on luotettava.

Hihnan tyyppinen muotoilu ilmenee myös täydellisesti maaperässä, jolla on epätasaista kutistumista. Tarvittaessa kellarin laitteisto - säätiön seinät voivat toimia kellarin seininä samanaikaisesti (älä unohda tarkistaa mahdollisuutta järjestää pohjakerros pohjaveden tasolle).

Tällaisen säätiön käyttöikä vaihtelee keskimäärin 30-80 vuoteen riippuen käytetyistä materiaaleista ja rakennustyön laadusta.

Soveltamisala

Kaistaleperustusten tärkeimmistä sovelluksista on syytä korostaa erikseen:

 1. Talot, joissa on kova- tai tiiliseinät (joiden tiheys on yli 1300 kiloa kuutiometriä kohden).
 2. Talot, joissa on raskaita betoniteräksiä tai metallilattiat.
 3. Rakennettaessa maata, joka on altis epätasaiselle vedelle. Nauha-säätiön avulla kuormien jakautuminen uudelleen ja seinät eivät murene ja romahda.
 4. Läsnäolo maanalaisen kerroksen tai kellarikerroksen rakennussuunnitelmassa.

Laying-tekniikka

Päätyrakenteen materiaalina on yleensä betoni ja butobetoni. Säätiön rakentamiseen käytettävä tekniikka sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Rakennuksen valmisteluvaihe, joka sisältää sivuston merkitsemisen tulevaa rakentamista varten, vapauttaa tilaa rakennustyömaalla ja hankkimalla (toimittamalla) kaikki tarvittavat rakennusmateriaalit. Erityistä huomiota on kiinnitettävä sivuston ulkoasuun, koko säätiön laatu riippuu sen laadusta. Rakennuksen akselin on merkittävä roskia ja esineitä, rakenneakseleita ja majakoita varten kulmien kiinnittämiseksi. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kaikkien merkittyjen sivujen kohtisuoraan. Rakennuksen mittojen on ylitettävä talon lopulliset mitat muutaman metrin päähän.
 2. Kaivaa kaivanto. Itku itse voidaan kaivata manuaalisesti tai kaivinkoneella. Jos käytät koneita, on tärkeää tasoittaa ja tampata kaivannon pohja manuaalisesti. Kaivosta on ehdottomasti poistettava kaikki roskat.
 3. Aita-alue on asennettu.
 4. Kaivannon pohja peitetään kerroksella hiekkaa tai soraa (12-20 cm).
 5. Suoritettiin vedenpitävyys säätiön tulevaisuudelle asettamalla vedenpitävä materiaali.
 6. Perusmuotti on rakennettu levyt, joiden leveys on noin 40 mm (voidaan taitettavia metallirakenteita käyttää).
 7. Muotti on kiinnitetty kunnolla (käyttäen välikappaleita). Tämä elementti on ehdottomasti pystysuuntainen.
 8. Rakenteen asennuksen rinnalla perustetaan raudoitusraudoitus (raudoituksen parametrit on määritelty rakennushankkeessa ottaen huomioon kuormat, jotka on pidettävä yllä).
 9. Säätiö kaadetaan betonilla. On suositeltavaa suorittaa tämä toimenpide korkeintaan puolentoista metrin korkeudelta. Betoni kaadetaan peräkkäisiin kerroksiin korkeintaan 20 cm: ksi, jolloin jokainen kerros tiivistetään ennen seuraavan kaadetta.
 10. Viikon kuluttua betonin kaatamisesta, muotti on poistettu.
 11. Tehdas toimii vedenpitävällä pohjalla (bitumimateriaalin avulla, liimattu kateaine).
 12. Viimeinen vaihe, jossa kellari sinus täytetään hiekassa.

Arvioidut kustannukset

Nauhatyypin pohja on minkä tahansa rakenteen luotettava perusta. Siksi on olemassa tapauksia, joissa sen kustannukset saattavat olla yli puolet koko rakennuksen kokonaiskustannuksista. Kustannuksiin vaikuttavista tekijöistä emittoi:

 • maaperän laatu rakennuspaikalla;
 • pohjaveden taso;
 • rakennusalue;
 • seinämissä käytettävät materiaalit ja rakennuksen rakentaminen;
 • lisävahvistusvaatimukset.

Teippirannan kustannukset koostuvat koko työmäärän kustannuksista ja käytettyjen materiaalien kustannuksista (betonin määrä ja vahvistus). Jos lasket kaiken tällaisen säätiön järjestelyn teknologiasta ja materiaalien arvioidusta kustannuksesta, teippityyppisten perustusten keskimääräinen mittari maksaa 6 000 ruplaa.

laskelma

Liuskajohdon laskemiseksi on otettava huomioon kaikki maaperän ominaispiirteet ja itse rakennus. Näiden tietojen perusteella lasketaan mahdolliset kuormat ja tarvittavat materiaalimäärät. Materiaalimäärän ja arvioidun työn kustannusten perusteella perustetaan säätiön hinta. Laskennassa voit käyttää online-laskimia tai laskea kaiken itsenäisesti kaavojen ja taulukoiden avulla.

Online-laskin

Yksi suosituimmista sivustoista teippisäätiön laskemiseksi on http://stroy-calc.ru/raschet-lentochnogo-fundamenta.

Käyttämällä tätä sivustoa, jossa riittää määritellä talon koko ja odotettavissa olevat rakennusmateriaalit, voit helposti laskea sellaiset parametrit kuin:

 • säätiön pituus ja leveys;
 • pohjapohjapinta määrittämään tarvittava määrä vesitiivistysaineita;
 • lateraalisen alueen määrittämiseksi lämpöeristyksen materiaalien määrän määrittämiseksi;
 • betonin määrä täyttää säätiö;
 • betonin paino ja rakenteen aiheuttama kuormitus maaperässä;
 • vahvistuspalkkien halkaisija;
 • liittimien rivien määrä;
 • raudoituksen kokonaispituus ja paino (saatat pitää verhoiluna lasikuituvahvisteella);
 • muottipaksuus ja tarvittava määrä levyjä;

Miten kuutiomainen kellarialue lasketaan seuraavassa artikkelissa.

Riippumaton laskelma kaavoista

Jotta voidaan aloittaa itsenäinen laskenta nauha-tyyppisestä perustuksesta, on tarpeen määrittää alustavat tiedot: maasto, talon mitat jne. Ensin sinun on laskettava rakennuksen pohjan syvyys.

Perustan syvyyden määrittämiseksi on tärkeää tietää maaperän ominaispiirteet rakennustyömaalla ja talon ominaispiirteet. Kun rakennat massiivisia taloja raskailla tiiliseinillä, on syvennettävä perusta 30 cm enemmän kuin maaperän jäädyttämisen rajat.

Tällöin kellarin kokonaiskorkeus ulomman osan kanssa on maaperän jäädytysraja plus 60 cm. Jos rakennus ei ole kovin massiivinen, se riittää syventämään pohjaa 50 cm: llä. Nauhan leveys otetaan yleensä vakioksi (40 cm).

Laskennan suorittamiseksi on tarpeen laskea säätiön pinta-ala siten, että rakennus pystyy kestämään kaikki kuormat. Tätä varten voit käyttää seuraavaa kaavaa:

k (n) on turvallisuustekijä, joka on 20% (k = 1,2); F on rakennuksen kuormitus talosta ja pohjasta maan päällä sekä kuormitus lumisateesta talvella, lattiat jne.;

k (c) on työkerroin, jota tarkastellaan taulukossa työolosuhteista ja materiaaleista riippuen (esim. savimaasta ja jäykistä rakenteista se on yhtä kuin 1); R on maaperän kestävyys, joka on ilmoitettu taulukoissa maaperätyypin mukaan.

Kaikki taulukot on koottu terveysvaatimusten vaatimuksiin. Löydät ne molemmissa normeissa ja rakennusvaatimuksissa itsestään ja internetissä. Ainoa laskettu parametri on kokonaiskuormitus.

Laskentayksikkö

Annamme esimerkin laskelmasta. Sisällön osalta ei ole kysymyksiä. Käytä esimerkiksi alueita, joissa maaperän jäädytysraja on 130 cm, jonka pohjusyvyys on 160 cm.

Määritettäessä alueen laskemista:

k (n) = 1,2; F-150000 kg (määritelty seinien ja pohjan paineastioiden taulukoiden taulukoiden kokonaisarvona, lumen paine alueella);

Tässä tapauksessa kaavan mukaan saadaan 6 5454 neliömetriä. Teemme pyöristämisen ja saamme 6,6 neliömetriä.

Nauhateollisuuden kustannukset voivat olla yli puolet koko talon kustannuksista, mutta se on luotettava perusta. Tällaisen säätiön tärkein menoerä on materiaali. Voit laskea materiaaleja käyttämällä kaavoja tai online-laskimia. Jos et ole varma siitä, miten laskea ja haluat säästää aikaa, on parasta käyttää verkkopalveluja.

Säätiön hintalaskuri

VAIHE 1. Määritä vasemmalla harmaalla kentällä maaperä - tämä parametri määrittää suositellut perustusrakenteet.

VAIHE 2. Valitse sitten tulevan talon seinien materiaali, mikä osoittaa sen paksuuden. Tulevan talon seinämän paksuuden mukaan valitaan ne perustarakenteet, jotka ovat riittävän luotettavia suunnitellun kuormituksen kestämiseksi.

VAIHE 3. Määritä liuskajohtojen säätämiseksi, mitkä sisäiset sillat metreinä. Määritä laattojen perustuksia varten neliömetrin pinta-ala laskemaan säätiön hinnan oikein.

VAIHE 4. Valitse tarvitsemasi takuuaika.

Laskettaessa näet sivustosi ja kotisi suosittelemien perustusten luettelon säätiön hinnalla. Laskimen laskema säätiön hinta - likimääräinen, määritetään kassalla.

Suositukset perustusrakenteen valitsemiseksi - artikkeli "Säätiön valitseminen"

perusta

Talon tuleva perusta on valittava rakennuksen, maaperän, maaperän jäädytyksen, pohjaveden ja muiden tekijöiden kuormituksen perusteella.

Geologisten tutkimusten suorittamisen ja tulosten saavuttamisen jälkeen ne suunnittelevat koko taloa ottamalla huomioon geologian tulokset, muuten talon käyttöikä voi olla pienempi kuin suunnitellut indikaattorit.

Avaimet käteen talon perustaminen

Perusrakenteiden perustamista ja teknologiaa on useita.

Rakennamme seuraavia päätyyppisiä säätiöitä:

- monoliittiset nauhalevyt ja vahvistus

- nauhalevyt FBS-lohkoilta

- perusta monoliittinen levy

- Ruotsalainen säätiö monoliittinen levy

Olemme valmiita rakentamaan paitsi perustaa, myös asettamaan tiili- ja kaasusilikaattilohkoja, kattamaan talon katolla, seuraamaan sisäistä ja ulkoista koristetta, eli olemme valmiita rakentamaan avaimet käteen-talon.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Säätiön hinta vuodesta 2000 rupla / kuutio

Voronezhin säätiön rakentamisperusmaksut 50 m3: n talon pohjan täyttömäärän kanssa:

- Digging käsin 900 ruplaa / m3

- kustannukset laskien lohkojen FBS 500 ruplaa / kpl.

- teipin pohjan hinta vahvistamalla ja ilman grillausta (täytä maanpinnan tasolla) 2000 ruplaa / m3

- hihnan nauhan pohjan vahvistus ja grillattavan laitteen arvo 2500 ruplasta / m3

- töiden kustannus, kun kaatopaikan kaataminen on vahvistettu 2700 ruplasta / m3

Säätiön laite

Säätiöön kuuluvat seuraavat perustoimet:

- akseleiden jakautuminen ja korkeustason päihittäminen kaikentyyppisille säätiöille

- kaivaminen kaikentyyppisille säätiöille

- hiekkasäkkilaite kaikentyyppisille perustuksille

- raudoituksen yhdistäminen kaikentyyppisiin perustuksiin, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- kaikentyyppisille perustuksille tarkoitettu muottilaite, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhamaita

- valmiin betonin hyväksyntä tiivistykseen kaikentyyppisille perustuksille, lukuun ottamatta FBS-lohkojen nauhan perustuksia

- konkreettinen huolto

Rakennusmateriaalien säästämiseksi säätiöiden suunnittelua ei kannata estää ei-toivottuja seurauksia: säätiön vääristyminen ja muodonmuutos, joka johtaa halkeamiin talon seinissä ja joissakin tapauksissa koko talon hätätilanteessa, joka ei pysty korjaamaan.

Strip-säätiö

Talon nauhasäätiö on yleisimpiä ja suosittuja laitteen yksinkertaisuuden ja kohtuullisten kustannusten takia laitteen perustaksi.

Esivalmistettuja FBS-nauhalankojen ja monoliittisen betonin lohkoja.

Lohkojen perusta FBS

FBS-lohkot valmistetaan betonituotteissa tehtaissa vakiokokoisina. FBS-lohkojen asennusta varten tarvitaan nosturi, mikä lisää säätiön kustannuksia, mutta asennuksen nopeus säästää aikaa rakentaa säätö verrattuna monoliittiseen, kun muotti on poistettu kuukauden kuluttua.

Vahvuuden kannalta talon lohkopohja on alhaisempi kuin monoliittinen, vedenpitävä ja lämmönjohtavuus on myös huonompi lohkojen välisten saumojen vuoksi.

Monoliittinen säätiö

Monoliittista säätiötä voidaan käyttää kaikentyyppisten rakennusten perustusten rakentamiseen sen eheyden ja voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta ne voivat muodostaa kaiken muodon.

Monoliittiset perustukset jaetaan seuraaviin tyyppeihin:

- kaistale monoliittinen säätiö

- laatta monoliittinen säätiö

- monoliittinen pylväsperusta

- paalusäätiö

Jokaisella monoliittisella säätiöllä on oma tarkoitus ja ominaisuudet, ja säätiön valinta riippuu toimintaolosuhteista.

Säätiön monoliittinen levy

Säätiön monoliittinen levy on yleistynyt viime aikoina. Tällaista säätiötä kutsutaan myös kelluvaksi. Se on nykyisin luotettavin.

Kelluvan pohjan laite on perusteltua pohjaveden, pohjaveden, kallistumisen, levottomien ja epätasaisesti puristettavien maaperämaiden kanssa.

Säätiön monoliittilevy pystyy kestämään paitsi pystysuoran maaperän liikkeen myös pystysuoran. Monoliittinen laatta kaadetaan koko talon alueelle.

Ruotsin monoliittisen levyn säätiö

Eristetty ruotsalainen uuni (UWB) on yksi laattasäteilylajin lajikkeista, eroa tavallisesta laattojen pohjasta on eristää pohjan pohja ja laittaa vesilämmitteinen lattia laattaan seuraavalla kerroksella.

Kuumien ruotsalaisten monoliittisen levyn levittäminen talojen rakentamisessa on tullut suhteellisen hiljattain. Tällaista pohjaa voidaan käyttää mihinkään maaperään, jossa on läheistä vettä. Koska maaperä ei jäädy UWB: n alle, maaperän pilkkoutumisriski minimoidaan.

Aluksi tuntuu siltä, ​​että tämäntyyppisen säätiön laite on kallis, mutta kun otetaan huomioon tulevien säästöjen arvioiminen talon lämmityksessä, yhä useammat asiakkaat valitsevat tällaisen perustan.

Foundation Bay for Home

Persianlahden perusta voidaan tehdä useilla eri tavoilla:
- Betonin valmistaminen konkreettisessa sekoittimessa
- tilaa valmiin betonin sekoittimessa 4-8 m kuutiota.
- kaadetaan betonipumpulla, se on tarkoituksenmukaista suurissa määriä betonin täyttämistä ja mahdottomuutta lähestyä sekoitinta.

Lähdemme maksuttomaan mittaukseen ja odotamme säätiön rakentamista koskevia arvioita!

Voit tilata lainata ilmaiseksi.

Talon säätiön kustannusten laskeminen

Säätiön kustannukset riippuvat työn määrästä ja säätiön perustasta (maanrakennustöiden määrä, vahvistaminen, laitosten sijoittaminen, eristys, vedeneristys).

Talon säätiön tarkka hinta voidaan antaa vasta projektin jättämisen ja sivuston tarkastuksen jälkeen. Voit laskea hinnan ja saada alustavan arvion säätiölle, voit lähettää projektin sähköpostilla tai ilmaisen ennakkoilmoituksen kautta.

Nauhan perustan syvyys riippuu maaperän tyypistä ja ominaisuuksista, pohjaveden korkeudesta, keskimäärin 1,5 metrin korkeudesta. Säätiön ja sokean alueen eristyksen ansiosta voit vähentää pohjan syvyyttä. Jos pohjaveden taso on maanpinnan alapuolella, on tarpeen lisätä 2 metriä laskennalliseen syvyyteen.

Kaistaleen hinta

Taulukossa esitetään konkreettisen avaimet käteen -perusta (työ + materiaalit). Materiaalikustannukset annetaan vuoden 2017 alusta lähtien.

Äänet laskettaessa avaimet käteen -perusta

Talossa on oltava luotettava perusta - lupaus, että eräässä vaiheessa kotiisi ei pääse uppoamaan ja pääse peittämään halkeamia koko seinään. Yksi tässä tilanteessa olevista parhaista vaihtoehdoista on nauhalappu - raudoitettu betonirakenne, joka on suljettu pitkin ääriviivaa, johon rakennetaan laatikko.

Mikä on talon perusta?

Tämä on melko yleinen elementti, jonka pohjalta on mahdollista rakentaa monenlaisia ​​rakennuksia. Sopivat nauhan perustukset vaahtolohkojen, hirsimökkien ja tiilikoteloiden taloon. Sen käyttö voi vähentää merkittävästi valmistelevaa maansiirtoa, rakennusaikaa ja lopullisia kustannuksia.

Massanrakentamisessa käytetään kahta samanlaista syytä:

 • Monoliitti. Liitetty vahvike häkki, joka kaadetaan betonilla erikoisvalmisteisessa muottipesässä.
 • Betonielementtien. Säätö on suljettu ääriviivaa pitkin, valmistettu valmiiksi tehdyistä betonilohkoista, jotka on kiinnitetty yhteen.

Ensimmäinen sisältää seuraavat elementit:

1. hiekka tyyny. Tämä on alin osa, joka sijaitsee etukäteen valmistetun alareunassa. Pallon paksuuden tulisi olla välillä 20-30 cm.

2. Suuri murto-tyyny. Pohjan välikerros on jopa 10 cm paksuinen murskattua kiveä, soraa tai hienoksi murskattua vanhaa tiiliä.

3. Vedeneristys. Useimmiten muovikalvo asetetaan soran päälle - yleinen este, joka estää suoran kosketuksen pohjan ja maan välisen betonin välillä.

4. Vahvistinverkko. Se koostuu kahdesta erikoisvarren Æ10 mm riveistä, jotka on järjestetty pystysuoraan enintään 30 cm: n välein. Ne ovat keskenään keskinäiset hyppyttimet Æ6 mm. Tämä on eräänlainen luurankoja tukeva pohja, joka pitää betonin massan ilmoitetuissa rajoissa.

5. Betonin nauha. Pallo, joka nestemäisessä tilassa kaadetaan valmistettuun muottiin. Kovettumisen jälkeen sitä käytetään pohjana kantavien seinien sijoittamiselle.

Tyypillinen betonielementti sisältää seuraavat osat:

 • Hiekka tyyny. Kaivannon pohjalla oleva haurattu kumpu on leveämpi kuin monoliittinen, 10-15 cm paksu.
 • Pohjalevy. Valmiin betonituote, jossa on puolisuunnikkaan profiili.
 • Panssaroitu vyö. Vahvistettu betonikerros, jonka paksuus on 50 mm.
 • Pääpallo. Useita rivejä vakiolohkoista pinotaan porrastetusti. Viereisten elementtien välillä säilytetään vähintään 2 cm: n rako, joka kaadetaan nestemäisellä betonilla.

Mitä tulisi ottaa huomioon laskentaprosessissa?

Kun selkeä käsitys rakenteesta on muodostunut, on aika aloittaa laskutoimitukset laskimella tai henkilökohtaisella tietokoneella. Ne voidaan jakaa teknisiin ja materiaalisiin vaiheisiin.

Ensimmäisen vaiheen tulokset ovat seuraavat pääparametrit:

 • Yleiset mitat poikkileikkauksessa ja pitkin kehää (pituus, leveys, maanalaisen osan syvyys, korkeus maanpinnan yläpuolella).
 • Profiili ja kaivannon vaaditut mitat talon pohjan alla.
 • Tyynyjen ja komponenttien rakenne betonista valmistetulle teipille (hiekka, sora jne.).

Toisessa vaiheessa tarvittava virtausnopeus määritetään kaivannon tunnetuilla parametreilla:

1. Valmistelevan maansiirron volyymit.

2. tyynyn irtotavaran määrä.

3. Betonin päämäärän kulutus teipin koon mukaan ja sen seurauksena kyky laskea komponenttien sisältöä.

4. Vahvikiskojen pituus, halkaisija ja kokonaismäärä nauhakehyksen kiinnittämiseen.

5. Levyjen pinta-ala vesitiivistykseen.

6. Sahatavaran määrä pintamaalamallin järjestelyyn.

Kuinka tehdä laskelmia?

Jos olet jo kypsynyt ajatuksella, että rakennat oman talosi ja astutte lähelle liuskan säätiön rakentamista, voit valita yhden kolmesta laskentavaihtoehdosta:

1. Tee työ ammatilliselle suunnittelijalle.

2. Suorittaa laskutoimitukset itsenäisesti laskimella omien kokemusten perusteella (jos sellaisia ​​on), kollegoiden käytettävissä olevista tiedoista ja neuvoja.

3. Laske kaikki itsesi käyttämällä käytettävissä olevaa online-laskinta säätiön laskemiseen.

Koulutettu henkilö tietää tarkalleen mitä, milloin ja miten ottaa huomioon mittoja ja materiaaleja laskettaessa ja joka perustuu nykyisiin säädöksiin:

 • SNiP 2.02.01-83 "Rakennusten ja rakennelmien perustukset" käyttäen suunnittelun oppaan suosituksia.
 • SNiP 2.08.01-85 "Asuinrakennusten rakenteet", täydennetty asiaankuuluvilla opetusmateriaaleilla.

Jopa ammattihenkilö tarvitsee yhden tai kahden uudelleenlaskennan poistaakseen mahdolliset poikkeamat ja saavuttaakseen tappionkertoimen 1,12-1,15. Tätä tarkoitusta varten käytetään erityisohjelmistoja. Luonnollisesti sinun on maksettava vähintään 5000 ruplaa tästä.

Jos asiakas ei halua käyttää ylimääräistä rahaa houkuttelemaan kokeneita suunnittelijoita, hän voi yrittää laskea materiaaleja omillaan laskimella, joka perustuu jo mainittuihin normeihin ja suosituksiin. Meidän on otettava huomioon paljon erilaisia ​​tekijöitä ja ehtoja, joita ei voida valita satunnaisesti.

Iteraatioiden määrä voi tässä tapauksessa saavuttaa viisi kertaa. Lisäksi on suositeltavaa varmistaa ja suorittaa rinnakkaisia ​​laskelmia betonin määrästä useiden käsien nauhan perustuksille, kuten he sanovat.

Lähestymistapa avaimet käteen kaatamalla

Noin 80% yksityisten talojen nauhan perustuksista tulee ennenaikaisesti tai myöhemmin särkyneiksi ja tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Tämä tapahtuu siksi, että riippumattomien laskelmien vaiheessa tehdään suuria virheitä tai ilmeiset tosiasiat jätetään yksinkertaisesti huomiotta lopputuotteiden kustannusten vähentämiseksi.

Ammattilaiset käsittelevät kysymystä vastuullisesti, oikealla ymmärryksellä vaaditusta työstä, laskutoiminnan taktiikasta ja avaimet käteen -periaatteen kaatamisesta. Tietenkin se voi erota merkittävästi sopimuskumppanin alueesta, materiaaleista ja palveluista riippuen, mutta keskimäärin klassinen pohja nauhan muodossa maksaa asiakkaalle 14 000-16 000 ruplaa kuutiometriä kohden.

Vertailutaulukko kustannuksista, jotka aiheutuvat useimmin käytettyjen kokojen laskemisesta suunnitelmassa ovat seuraavat:

Kuinka lasketaan säätiö (laskin)?

Rakennuksen rakentaminen alkaa projektin kehittämisestä, määrittelee materiaalien tarpeellisuuden ja laskee arvioidut kustannukset. Ennen työskentelyn aloittamista on tärkeää valita perustan tyyppi ja rakenne, joka varmistaa rakenteen vakauden ja kestävyyden. Tietokoneen perustekniikan tuntemuksen ansiosta laskin antaa nopeasti laskea betonin määrän sekä määrittää teräsvahvistustarvetta ja muita tarvittavia materiaaleja. Laskelmissa voit käyttää säätiön online-betonilaskin tai tehdä itsenäisesti laskelmia.

Kuinka lasketaan talon säätiö

Kuinka määritellä oikein materiaalin kulutus säätiössä - valmistautua laskelmien toteuttamiseen

Ennen rakennustöiden aloittamista on tärkeää määrittää oikein rakennusmateriaalien tarve. Näin voit suunnitella kustannusten määrän ja käyttää järkevästi käytettävissä olevia taloudellisia resursseja. Koska talojen rakentamista edeltää perustuksen rakentaminen, on alkuvaiheessa tarpeen laskea perustan täyttämiseen tarvittava betoniseoksen määrä. Peruslaskennan suorittamiseksi tarvitaan laskin.

Kustannuslaskentaa voidaan tehdä eri tavoin:

 • valmiin ohjelman avulla. Ammattikäyttöön tarkoitettujen säätiöiden lasku laskin auttaa nopeuttamaan laskelmia;
 • suorittaa laskenta käsin. Yksinkertaisen laskimen avulla on helppo laskea betonin määrä säätiössä suurella tarkkuudella.

Laskennassa on otettava huomioon, että betoniliuoksen määrä mitataan kuutiometreinä eikä litroina tai tonnilta. Tästä johtuen laskentamenetelmässä saavutamme betonikoostumuksen tilavuuden eikä painoa. Ennen laskujen aloittamista on määriteltävä alustan tyyppi ja rakenne.

Tätä varten sinun on suoritettava useita toimintoja:

 • suorittaa geodeettisia tutkimuksia. Ne auttavat määrittämään pohjaveden pinnan, maaperän ominaisuuksien ja syvyyden syvyyden.
 • määritä pohjaan vaikuttava kuorma. Se auttaa sinua laskemaan oikein ja nopeasti laskentataulun sivustolle lähetettyyn talon laskimeen.
Laskeminen pohjan esimerkki kylpy 6 × 4 metriä

Laske laskentaan perustuvan säätiön laskemisen jälkeen seuraavat tiedot:

 • rakennustyypin tyyppi. Ammattimaisen ohjelman avulla voit laskea nauhapohjan, laattapohjan ja pylväsrakenteen;
 • säätiön muoto ja koko. Kokoonpano ja mitat riippuvat rakennuksen ominaisuuksista, todellisista kuormista ja maaperän ominaisuuksista;
 • tuotemerkki, jota käytetään konkreettisen liuoksen kaatamiseen. Se valitaan mekaanisten kuormitustasojen mukaan;
 • maaperän jäädytysaste. Se määritetään rakennuskohteen alueellisen sijainnin perusteella.

Syöttettyjen tietojen täydellisyydestä riippuu ratkaisulaskennan oikeellisuus sekä materiaalien kulutus.

Mitkä lähdetiedot lasketaan laskimessa talon perustan laskemiseen

Jotta voidaan määrittää kokonaiskustannukset ja laskea tarvetta materiaaleja, on tärkeää ymmärtää, kuinka laskea talon perusta.

Laskin, jolla laskutoimitus suoritetaan, käsittelee suuren joukon tietoja kustakin perustyypistä:

 • nauhan pohjaan perustuen, on otettava huomioon nauhan mitat sekä sen kokoonpano;
 • sarakepohjalle jalostetaan tukijärjestel- mien lukumäärää, niiden pituutta, poikkileikkauksen kokoa ja uppoamisvyöhykettä;
 • monoliittisen laatan muodossa on otettava huomioon pohjan paksuus, pystytettävän rakenteen alue sekä kehyksen rakenteelliset ominaisuudet.
Määritelmä ja tulokset kiinteän perustan laskemisesta

Kun materiaalit lasketaan säätiölle, laskin pystyy antamaan seuraavat tiedot:

 • vaaditun betoniliuoksen määrä;
 • baarimittari (m) ja kokonaisvahvistuspaino (kg);
 • kehyksen raja-alue;
 • kuormitus maahan;
 • puun tarve muottien valmistukseen.

Verkkolaskennan tulosten mukaan voit myös saada tietoa paikkatietokehon koosta.

Talon nauhateoksen laskeminen - laskin

Betonimassan tilavuuden määrittämiseksi ja materiaalien tarpeiden laskemiseksi on tärkeää tarkastella seuraavia seikkoja:

 • pohjan pituus, joka vastaa rakennuksen kehää;
 • nauhan leveys, jonka tulisi ylittää seinien paksuus 10-15 cm;
 • maaperän tunkeutumisaste maaperään.
Nauhapinnan laskeminen

Näiden arvojen kerrottuna saamme perusalustan tilavuuden, joka vastaa betonin kuutiota. Tietäen kuutiometrin raudoitetun betonin massan, joka on 2,4-2,5 tonnia, perusmassan paino on helppo saada. Tätä varten sinun on kerrottava kokonaiskapasiteetti kerrallaan yhden kuutiometrin painosta. Suoritettaessa laskelmia käsin on pieni virhe 6-8%. On tärkeää laskea ratkaisu pohjaan tarkasti. Laskin, jota voidaan käyttää verkossa, tarjoaa tällaisen mahdollisuuden.

Materiaalien laskeminen saraketyypin pohjalta

Kun rakennat pylväspohjaa, on tarpeen laskea oikein talon pohja.

Verkkolaskuri käsittelee seuraavat tiedot:

 • tukipylväiden lukumäärä;
 • halkaisija ja korkeus paaluilla;
 • maanpinnasta sijaitsevan tuen laajennetun osan mitat;
 • grillataulun mitat;
 • grillattavan rakenteen kokoonpano;
 • käytetyn betoniseoksen merkki.

Käytettävissä olevien tietojen avulla paalusäätiön suunnittelutoiminnoista ja -määristä on mahdollista suorittaa laskelmat manuaalisessa tilassa. Tätä varten on määritettävä yhden tuen määrä ja kerrotaan arvot, jotka saadaan kokonaisten paalujen lukumäärän mukaan. Grillitilavuus lasketaan samalla tavalla kuin teippi. Lisäämällä tukien tilavuutta grillattavan tilavuuden avulla saavutamme paalarakenteen kokonaistilavuuden. Nyt laskea betoni määrä ei ole vaikeaa.

Betonilaskuri säätiölle monoliittisen levyn muodossa

Monoliittisen laattarakennuksen suunnittelussa kehittäjät joutuvat kohtaamaan ongelman laskemalla betonin määrää säätiössä.

Laskimella voit nopeasti määrittää betonimassan kulutuksen sen jälkeen, kun seuraavat parametrit on otettu käyttöön ohjelman vastaaviin sarakkeisiin:

 • pohjalevyn pituus;
 • pohjalevyn leveydet;
 • raudoitetun betonipohjan korkeus.

Laskelmien suorittaminen manuaalisesti, voimme laiminlyödä äänenvoimakkuuden, jota vahvistuskammio käyttää. Sinun tarvitsee vain moninkertaistaa rakenteen mitat ja saada sen tilavuus, joka vastaa suunnilleen konkreettisen koostumuksen tarvetta. Tarkempien arvojen saamiseksi on käytettävä ohjelmamenetelmiä.

Laskutoimitusmateriaalien laskenta (laskin) - määritetään sementin tarve

Betoniratkaisua valmistettaessa käytetään eri laatuja sisältävää sementtiä. Rakennusrakenteiden lujuus, luotettavuus ja kestävyys riippuvat betoniseoksesta tuotetun Portland-sementin ominaisuuksista ja määrästä. Materiaalin laskemisen pohjalla laskin, joka on erikoisohjelma, käsittelee alkutietojen sarjan ja kertoo, miten perustasolle tarvitaan sementtiä.

Materiaalilaskin monoliittiselle pohjalevylle

Vertailutietojen avulla voit määrittää itsenäisesti sementin määrän betoniliuoksen valmistamiseksi. On tärkeää tarkastella sitä osuutta, jonka mukaan hiekkaa, sementtiä ja murskattua kiveä sekoitetaan. Tämä suhde on 3: 1: 5. Betoniliuos muodostuu yhdeksästä osasta, joista yksi on Portland-sementti.

Tämän suhdeluvun perusteella määritetään eri sementtityyppien lukumäärä betonikuopasta kohti:

 • M100: a käytetään 160 - 200 kg: n määränä;
 • M150 tarvitsee 200-220 kg;
 • M200 lisätään 240-280 kg: n rajoissa;
 • M250: a annetaan 300 - 30 kg.

Portland-sementin brändin kasvaessa sen määrä betonirakenteen kuutiometrissä kasvaa ja se on:

 • M300 - 320-380 kg;
 • M400 - 400-420 kg;
 • M500 - 510-530 kg.

Näiden tietojen avulla voit määrittää itsenäisesti sementin tarpeen tarkkuudella. Tarjolla on myös erityinen verkko-ohjelma, joka suorittaa viivyttelemättömiä laskelmia valmiin betonin, betonimerkin ja käytetyn sementtityypin käyttöönoton jälkeen.

Lasketaan talon säätiö - kustannuslaskin

Kun olet päättänyt laskeutumismenetelmän käyttämisestä käytetyn betoniliuoksen ja portland-sementin määrän laskemiseksi, voit selvittää säätiön rakentamisen kokonaiskustannustason.

Kokonaiskustannuksiin sisältyvät seuraavien materiaalien hankintakustannukset:

 • keskikokoinen joki tai louhos hiekka;
 • Portland sementti tarvitaan merkki;
 • srednefraktsionnoy sora.

Sinun on myös otettava huomioon ostokustannukset:

 • teräsvahvike kehyksen valmistukseen;
 • levyt, vanerilaudat tai metalli kokoonpanoon;
 • neulelanka, jota käytetään teräsvaijereiden liittämiseen;
 • laitteisto, jota käytetään muottirakenteen kokoamiseen.

Laskennan tärkeä osa on kuljetuskustannukset, jotka liittyvät tarvittavien materiaalien toimittamiseen rakennustyömaalle.

johtopäätös

Laskettaessa kustannuseriä perustuksen rakentamisessa voit määrittää tarkasti kustannusten kokonaismäärän. Voit käyttää valmiita ohjelmistotuotteita tai tehdä laskelmia omasta. On tärkeää hallita tekniikka, joka antaa oikean tuloksen. Oikea-aikaisen budjetin suunnittelun ansiosta voit jakaa rahaa tasaisesti ja varmistaa järkevä käyttö.

Säätiön kustannusten laskeminen verkossa.

Kaikissa artikkeleissa kirjoitimme, että ennen tuotannon tilaamista on tehtävä säätiön laskenta. Kokonaiskokoonpanon lisäksi laskelmassa tulisi ottaa huomioon seinien paksuus, työ viemäröintijärjestelmän rakentamisessa ja paljon muuta. Jotta tehtävän tekeminen olisi mahdollisimman helppoa, kehitimme erityisesti laskentataulukon verkkosivustolle.

Tämän ohjelman avulla sinulla on mahdollisuus laskea online-likimääräisiä kustannuksia riippuen talon perustasosta. On erittäin kätevää, että betonin määrä laske- taan, sen hinta ja näin ollen lopulliset kustannukset ilmoitetaan.

Säätiön laskenta (laskin ei anna täsmällisiä tietoja, jos sinulla ei ole valmiita projekteja) auttaa vertaamaan kustannuksia, jos aiot tehdä nauhalevyn tai esimerkiksi paalupohjan grillata. Nämä ovat suosituimpia tyyppejä, jotka ovat saamassa suosiotaan alueella joka vuosi. Maaperän koostumuksesta ja pohjavedestä riippuen asiantuntijat kertovat, mikä parhaiten vastaa tarpeitasi. Tarjoamme sinulle oikean laskelman säätiöstä - online-päivämäärän laskin valmiin vastauksen jälkeen tarkkoja tai likimääräisiä lukuja.

Erityinen kirjallisuus, johon kääntyitte etsimään vastausta kysymykseen talon rakentamisesta aiheutuvista kustannuksista, on varmasti todiste siitä, että säätiön kustannukset yksin ovat 20-30 prosenttia kaikista kustannuksista.

Haluatko tietää, mitä odottaa tai jo valmis projekti, yksittäisten vaiheiden kustannukset kiinnostavat sinua tai olet loogisesti ehdottanut, että on kätevämpää ja kannattavaa tilata avaimet käteen -perusta - laskin vastaa kaikkiin kysymyksiin oikein ja siitä tulee paras neuvonantaja tällaisessa vaikeassa tehtävässä kuten talon rakentamista.

Laskemme auttaa ratkaisemaan ongelmasi! Käytä, soita, kysy kysymyksiä!