Vahvistetaan nauhapintaa

Rakentamisen varsinainen prosessi riippuu rakenteen vahvuudesta. Koko kuormitus seinistä, katto siirretään perustukseen.

Hihnaa voidaan käyttää matalien kaltevien rakennusten rakentamiseen ja suurien pääkaupunkitalojen rakentamiseen kellarilla tai kellarilla.

Yleisimpiä on nauha-pohja, sitä käytetään usein yksityisten vähäisten rakennusten rakentamisessa. Teknologinen laite on melko yksinkertainen, mutta kestää tietyn ajan, työ- ja kulutustarvikkeita. Se on pääasiassa vahvistettu metallivahvikkeilla. Tämä pohja on teräsbetonirunko, joka sijaitsee talon ympärillä, kaikissa sisäseinissä. Asettaessaan ne pyrkivät pitämään leveyden ja syvyyden koko pituudeltaan vahvistaakseen kuormituksen vaikutusta, he käyttävät tämän rakenteen vahvistamista.

Useimmin pystytetty monoliittinen raudoitettu betoni.

Sitä käytetään betonin, kiven, tiilen, hiilihapotetun betonin seinien rakentamiseen. Hänen laitteensa ja vahvistuksensa on myös tarpeen rakentaa autotalli, kellari.

Peruslaite

Tällaisen nauhamaisen perustuksen moitteettomalle toiminnalle riittää, että se sijoitetaan 0,2 metrin syvyyteen maaperän jäädytyksen syvyyden alapuolelle. Asettaminen alle 0,5-0,7 m on epäkäytännöllistä.

Riippuen syyn syvyydestä, ne voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

Syvälle säädetyn nauhan perustus.

 1. Matala syvyys. Sitä käytetään kehystaloissa ja pienissä kivitaloissa.
 2. Glubokozaglublenny. Se asetetaan kivirakennuksiin, joissa on monoliittista betonilattiaa tai taloja, joissa on suunniteltu kellareja tai kellareita. Sen rakenne on paljon materiaalia kuin matala.

Vahvistusprosessi tulee ottaa kaikesta vastuusta, koska pohja on raskaassa kuormituksessa, kun jäänpohjamaa kasaantuu ja koko talon painon samanaikainen vaikutus (katto lumisateella, seinillä jne.). Yläosa on suurimmalla kuormalla.

Vahvistus tapahtuu ylä- ja alareunassa: alaosa puristetaan ja yläosa venytetään. Korkeuden ollessa yli 150 mm on asennettava poikittaiset ja pystysuorat sauvat. Vahvistuksessa syntyy kuumavalssattua vahviketta, jonka halkaisija on 6-8. Armature-palkit on asetettava päällekkäin niin, että ne päällekkäin toisiaan. Kytke poikittainen vahvike erityisellä pitkittäisellä kauluksella. Pituussuuntainen vahvistus on sijoitettava esivalmisteen kehyksen sisään.

Vahvistusnauhan perustus.

Vahvistuksen sitominen estää halkeamien leviämistä pohjaan. Vahvistimen jakautumista säätelevät SNiP: n rakennusstandardit, jotka osoittavat, että pystysuuntaisten sauvien välinen etäisyys lasketaan betonityöaineen ja sen asennustavan mukaan, sillä ei saa olla pienempi kuin itse vahvistuksen läpimitta ja vähintään 0,25 cm: n pituus. vahvistus: niiden välisen etäisyyden ei tulisi olla pienempi kuin halkaisija kaksinkertainen, mutta enintään 4 cm. Työvahvikkeen halkaisija vaihtelee välillä 10-22 mm ja lisävahvistus 4-10 mm.

Vahvistusosien yhdistämismenetelmät

Neuleliimoja käytetään kiinnittämiseen, koska hitsauksen aikana pääominaisuudet, joihin lujitetta käytetään rakentamisessa (lujuus ja luotettavuus), menetetään. Hihnaa voidaan hitsata vain C-merkinnällä.

Styling-sekvenssi

 1. Ensimmäinen askel on kuljettaa halkaisijaltaan pieniä tankoja noin 50-80 cm etäisyydeltä toisistaan. Kulkuneuvojen korkeus ei saa olla suurempi kuin muotti.
 2. Näissä vasaratuissa on kaksi vaakasuoraa vyötä: ylä- ja alapuolella.
 3. Rakennustiilet käytetään usein jakamaan osiin tasaisesti.
 4. Sen pitäisi olla kova ja luotettava kehys.
 5. Kehyksen kokoonpanossa ei saa unohtaa lattiatilan tai kellarin tuuletusta.

Asennusominaisuudet

Kun asennat laattoja, on kiinnitettävä erityistä huomiota sen varmistamiseksi, että vahvike ei pääse kosketuksiin maan kanssa (maaperä), sillä se nopeuttaa ruosteen tuhoutumista. Betonikerroksen on oltava vähintään 5-8 cm.

Erityisesti on huomioitava rakennuksen kulmien asennus: se ei riitä tekemään niistä yksinkertaista ristipistettä. Kulmat olisi valmistettava luokkaan, joka ei ole alempi kuin A3 erityisillä kulmilla. Reunan taivutettujen kulmien tulee mennä toiselle puolelle vähintään 50-70 cm: n etäisyydelle. Nurkkien sisäosien sisäpuolella olevat lujitangot tulee joutua kosketuksiin vahvistusosan ulkoreunan osien kanssa, muutoin ei ole saavutettu tarkoitusta, johon perustusta vahvistetaan - sen lujuus.

Samalla tavalla kellarin (koriste-ikkunan) ja T-muotoisten elementtien koristeosat vahvistetaan. Kulmissa on erityinen kuorma. Kehyksen asianmukainen kokoaminen on erittäin tärkeää halkaisun ja halkeilun estämiseksi.

Näissä paikoissa asetetaan lisäkiinnikkeet. Ne ovat kiinnitettyjä U-muotoisia kiinnikkeitä tai L-muotoisia. Käytössä on tieteellisesti laskettuja ja käytännöllisesti laadittuja standardeja nurkkien tukemiseen: kytke vähintään 25 senttimetriä. Pääpidikkeellä, joka on kiinnitetty pidikkeillä 2 kertaa vähemmän.

Oikean laskennallisen betoniliuoksen määrän selvittämiseksi sinun täytyy tietää kaikki kolme määrää: pituus, leveys ja syvyys. He vuorottelevat lisääntymään. Täten vaaditun betonin määrä tunnetaan.

Edut ja haitat

Ribbonsäätiötä käytetään kevyiden talojen, talojen, hirsien, kylpyammeiden ja muiden kevyiden rakennusten rakentamisessa.

Suurin etu on mahdollisuus sen rakentamiseen ympäri vuoden. Mutta on haittoja: se edellyttää erittäin tarkkaa noudattamista tekniikan aikana rakentamisen.

Alustat, joissa on tukipohjat, käytetään erilaisissa maaperämaissa. On erittäin kätevää ja käytännöllistä soveltaa niitä epävakaisiin tai turpeen maaperään. Keskikokoisille taloille riittää asentaa enintään 10 näistä pohjista. Mutta on äärimmäisen tärkeää, että ne asetetaan jäädytysrajan alapuolelle 20-30 cm.

Pohjat vahvistetaan samalla tavalla kuin itse säätöjä vahvistetaan.

Säätiötä ei saa jättää avoimeksi koko kylmän altistumisen ajan. Se on suojattava saostumisen vaikutuksilta millä tahansa keinolla: peitä kalvolla, käsitellä vedeneristysliuosta kahdessa kerroksessa (ensimmäinen ohut kerros toimii kyllästyksellä, toinen toimii suojatoiminnolla).

Ensimmäinen ja erittäin tärkeä asia uuden talon rakentamisessa on pätevä ja oikea säätölaite, talon käyttöikä riippuu sen voimasta ja luotettavuudesta.

Nauha-pohja kantapäällä

Tässä artikkelissa yritän kerätä tietoa eri tyyppisistä säätiöistä, joita käytetään Kiovan alueella. Lukuunottamatta eksoottisia, kalvotyyppisiä tai maanjäristyksen kestäviä perustuksia. Tietoja tällaisista säätiöistä kuulin, mutta koskaan käytännössä. Pile-perustusta käytetään pääasiassa monikerroksisten rakennusten rakentamiseen, joten emme myöskään pidä sitä. Tämä artikkeli ei väitä totuudesta, vaan se perustuu käytännöllisempään kuin tieteelliseen soveltamiseen. Lisäksi käytännössä pääasiassa mökkejä korkeintaan kolme kerrosta. Korkeatasoisten rakennusten perustana voi olla erilainen kuva.

Säätiö, koska se ei ole tavallista säästää. Tämä on ymmärrettävää. Riippumatta siitä, kuinka kaunis ja kaunis rakennus on, mutta jos säätiö halkeilee, ongelmaa on vaikea ratkaista pienellä verellä. Käytännössä he pyysivät minua laskemaan valmiin säätiön vahvistamisen, jotta tulevaisuudessa voitaisiin rakentaa kaksikerroksinen rakennus. Säätiö oli nauha. Ilman kantapäätä. Ja sijaitsee vanhan joen sängyssä. Laskelma osoitti, että säätiön vahvistamiseen käytetyt varat vain 20 prosenttia poikkeavat kaatamalla uutta oikeaa perustetta. Ja se oli vain säätiö, mutta jos talo on jo perustettu. Mutta toisaalta, ei ole kannattavaa mennä toiseen ääriin ja kuvata supervaltuuskuntia, sijoittamalla varoja ja materiaaleja kolminkertaisella marginaalilla.

Ensinnäkin muutamia käytännön havaintoja. Lattia alaspäin (esimerkiksi kellari) on 20-30% kalliimpi kuin lattia ylös, vaikka ikkunoiden puute ja yksinkertaisempi viimeistely. Lisää tuuletus, kellarin vedeneristys, monimutkaisempi ongelma jäteveden kanssa. Yritämme varoittaa asiakkaitamme kellarista. Kellari on perusteltu, jos pohjavesi on tarpeeksi alhainen ja asiakas on hyvin selvillä siitä, miksi hän tarvitsee kellarin talossa. Käytännössä olen vain kerran nähnyt kellarikerroksen hyvää käyttöä. Kellarissa järjestettiin viinikellari, jossa ilmastojärjestelmä säilytti jatkuvan lämpötilan. Muissa tapauksissa sekä saunat että kuntosalit ovat hitaasti täynnä tarpeettomia asioita. On paljon helpompaa ottaa asia kellariin kuin vetää se asumattomalle ullakolle. Vaikka jos tiedät, että kellarisi on paljon suosittua, niin tämä on totta. En vain törmännyt tällaisiin ihmisiin.

Oikeimmassa vaihtoehdossa säätiö alkaa valita geologian tuloksista. 4 kuoppaa porataan, maaperänäytteitä otetaan, kaikki nämä näytteet siirretään laboratorioon. Tutkimuksen perusteella laaditaan raportti ja suositukset. Kaikki nämä laskelmat osoittavat maakerrosten paksuuden ja niiden laatuominaisuudet, pohjaveden läheisyyden, mahdolli- suuden nostaa niitä keväällä, kallistua ja sumentua maaperää. Niin kuin maaperän kantavuus. Tällaisen tutkimuksen kustannukset ovat noin 600 Yhdysvaltain dollaria. Tämä on alle prosentti talon arvosta. Käytännössä saatiin geologian tulokset s. Kiovan alueen piemontit muuttivat perustusta nauhatyypistä laattatyyppeihin, koska eri paksuusmuodostumat osoittautuivat paikoilleen. Jos on suuri halu säästää, kaivaa vähintään 2 metrin syvyys reikään. Siirry naapureiden läpi katsomaan niiden perustuksia. Kysy pohjavedestä keväällä. Kun sinulla on geologian tulokset tai naapureiden tutkimukset. Sinun täytyy tietää tulevan rakennuksen paino. Rakennuksen paino on kaikkien rakenteiden (seinät, lattiat, katto, lumi) ja hyötykuorman (ihmiset, huonekalut, laitteet) painon summa, jotka ovat suunnitellun perustan yläpuolella. Näiden kahden tiedon ja turvallisuussyistä, jotka haluamme, on helppo laskea säätiö. Ja tämän pitäisi tehdä arkkitehti, joka suunnittelee rakennuksen sinulle. Joka tapauksessa projektin tulee olla rakennuksen arvioitu paino ja säätiö. Lisäksi on tärkeää tietää alueesi maaperän jäädytys syvyys. Säätiön pohjatuki on jäätymisen syvyyden alapuolella, jos se ei ole matala perusta. Kiovan alueelle jäätymisen syvyys on 90 cm. Käytännössä Kiovan aluetta koskevan säätiön syventäminen tehdään marginaalilla 1,10-1,25 m syvyyteen.

Harkitse, mitkä ovat niiden suunnittelun perustan ja vertaa niiden ominaisuuksia ja likimääräisiä kustannuksia.

Suunnittelun perusta on:
1) pylväs.
2) Nauha.
3) Esivalmistettu.
4) Levy.
5) Caisson

1) Pylväsperusta on pylväs, joka on upotettu tiettyyn syvyyteen tai teräsbetoniin, joka kaadetaan porattuun kaivoon. Pilarit on yhdistetty teräsbetonipalkkeilla. Tätä säätiötä käytetään kevyiden rakenteiden rakentamiseen maaperään, jotka ovat turvotuksen kohteena tai syvällä vuodevaatteella. Tällaista perustusta käytetään myös pienen talon rakentamiseen, joka on rakennettu puusta tai seinistä, joka on tehty materiaaleista, joiden paino on enintään 1000 kg / kuutiometri. Tämän säätiön etu on alhaisempi kustannus materiaalien kulutuksen ja työvoimakustannusten pienenemisen takia. Kehitysmahdollisuutena tämä on TISE-tekniikkaa. Nämä ovat pylväitä, joilla on laajeneva kantapää. Niitä porataan TISE-porakoneella. Vaikka maksaisit erikseen poraukseen, otat vain postin kantapään jatkeen, säästätte vielä noin 20-40% tavallisesta nauhapohjasta. Arkkitehti arvioi kehysrakennuksen nauhan perustan olevan noin 6,100 dollaria. Säätiön kustannukset, jotka olivat tulvillaan TISE-teknologialla, olivat 420 dollaria. Näistä 600 dollaria maksettiin porauksesta, joka ei rasittaisi kovinkaan hyvin kaivojen poraamista. Miinus ei ole sopiva raskaille rakennuksille, maata on mahdotonta laajentaa välittömästi irralliselle maaperälle, harvat rakentajat ottavat tällaisen säätiön (jos muunnetaan m3: ksi, se ei ole kannattavaa tehdä, yleensä säätää koko säätiön työn kustannukset erikseen).

2) Tape-pohja - tehty betonista tai tiilestä jatkuvana "nauhana" talon ympäryksen ympärillä, eli teipin perustana on betonirakenne, joka kaadetaan tulevan rakenteen kehän ympärille. Nykyään rakentamisessa käytetään usein tällaista säätiötä. Harjoitteluni tapasin nauhan perustan ilman kantapäätä. Plus sen yksinkertaisuus valmistus. Oven leveä seinä (yleensä 40 cm) on 1,1 metriä syvä, 10 cm hiekkaa, 10 cm soraa. Muotti on asetettu maanpinnan tasolta kellarista 30-45cm. Häkki 12. halkaisijan vahvikkeesta työnnetään sisään 200 x 200 mm: n askeleella kahdessa tasossa. Oven seinät on vuorattu folioilla ja kaadetaan betonilla sekoittimesta. Sitten säätiö värisee. Se osoittautuu erittäin vahvalle, säätiölle pienellä laakerialueella. Nauhan pohja kantapäällä on paljon parempi kantavuus. On tarpeen kaivaa kantapään leveydellä. Sitten kantapää vahvistetaan 200 x 200 mm: n häkillä, joka on vahvistettu kahdessa kerroksessa. Sitten muotti on asetettu kantapään yläosasta pohjan yläosaan. Se jättää paljon vähemmän vahvistusta. Samaan aikaan on kuitenkin tarpeen laatia noin 300-400 kpl muottien vuokraamisesta. koska ei ole kannattavaa ostaa ylimääräisiä 5-7 m3 puuta muottiin, jos et käytä tätä alustaa tulevaisuudessa rakennustyömaalla.

3) Prefab - voi vähentää huomattavasti rakennusaikaa. Tätä säätiötä käytetään rakennusten rakentamiseen kellarilla tai kellarilla. Precast-pohja koostuu useista komponenteista: tyynyjä, jotka on valmistettu suorakulmaisesta tai trapetsoidisesta muotoisesta teräsbetonilohkosta ja lohkojen pystysuorasta seinämästä. Kiovan alueella alhaisempi kantapää on yleensä valettu monoliittinen, ja sen lohkot on sijoitettu useille riville. Ulkopuolella koko pohja on peitettävä vedeneristyksellä. Verrattuna monoliittiseen kellariin se on hieman halvempaa. Mutta paljon ongelmia tällaisen säätiön vedenpitävyys. On tarpeen käyttää joko kalvoa tai sulatettua eristettä.

4) Laattoalaptio. Se on upotettu, vahvistettu teräsbetonilaatta, joka on asetettu maahan. Levyn paksuus vaihtelee 28: stä 40 cm: iin, vahvistettu vahvikkeella, jonka läpimitta on 12 mm - 25 mm. Pääsääntöisesti portaalla 200x200mm kahdella tasolla. Laattojen alla suoritetaan alhaisen lujuuden omaavien betonien tai hiekan valmistaminen maaperän tasoittamiseksi. Laattojen pohja voi jakaa kuormituksia koko laatta-alueelle ja havaita sekä pystysuorat että vaakasuuntaiset muodonmuutokset, joita sovelletaan heikkoon maaperään, kuten veteen kyllästettyihin hiekkoihin, silsteihin, irtotavaroihin ja maaperän epätasaiseen puristumiseen jne. Se toteutetaan vain monoliittisesta ulkonäöstä betonista. Lisäksi on melko helppo tehdä, vähimmäisleveä muottiin. Tällaisen säätiön miinuksista voidaan erottaa se, että se on kallein tyyppi, koska materiaalien kulutus ja asennuskustannukset ovat huomattavasti kasvaneet. Tällaisen säätiön etuna on se, että talosi on yksi ja jäykkä laatta, joka käytännössä poistaa halkeamien ja muodonmuutosten mahdollisuuden. Lisäksi uunin on oltava vähintään 30 cm leveämpi kuin talossa. Ja yleensä se on laajempi 70cm, mikä säästää rahaa sokea alueelle. Lisäksi olet jo asettanut luonnoslasin. eli voit asettaa eristyksen ja täyttää viimeistelylevyt. Jos, jos katsomme tästä näkökulmasta, ero nauhalistan kanssa on noin 15-22%.

Vahvikehyksen nauha. Kellari kantapää

perusta

Tässä artikkelissa yritän kerätä tietoa eri tyyppisistä säätiöistä, joita käytetään Kiovan alueella. Lukuunottamatta eksoottisia, kalvotyyppisiä tai maanjäristyksen kestäviä perustuksia. Tietoja tällaisista säätiöistä kuulin, mutta koskaan käytännössä. Pile-perustusta käytetään pääasiassa monikerroksisten rakennusten rakentamiseen, joten emme myöskään pidä sitä. Tämä artikkeli ei väitä totuudesta, vaan se perustuu käytännöllisempään kuin tieteelliseen soveltamiseen. Lisäksi käytännössä pääasiassa mökkejä korkeintaan kolme kerrosta. Korkeatasoisten rakennusten perustana voi olla erilainen kuva.

Säätiö, koska se ei ole tavallista säästää. Tämä on ymmärrettävää. Riippumatta siitä, kuinka kaunis ja kaunis rakennus on, mutta jos säätiö halkeilee, ongelmaa on vaikea ratkaista pienellä verellä. Käytännössä he pyysivät minua laskemaan valmiin säätiön vahvistamisen, jotta tulevaisuudessa voitaisiin rakentaa kaksikerroksinen rakennus. Säätiö oli nauha. Ilman kantapäätä. Ja sijaitsee vanhan joen sängyssä. Laskelma osoitti, että säätiön vahvistamiseen käytetyt varat vain 20 prosenttia poikkeavat kaatamalla uutta oikeaa perustetta. Ja se oli vain säätiö, mutta jos talo on jo perustettu. Mutta toisaalta, ei ole kannattavaa mennä toiseen ääriin ja kuvata supervaltuuskuntia, sijoittamalla varoja ja materiaaleja kolminkertaisella marginaalilla.

Ensinnäkin muutamia käytännön havaintoja. Lattia alaspäin (esimerkiksi kellari) on 20-30% kalliimpi kuin lattia ylös, vaikka ikkunoiden puute ja yksinkertaisempi viimeistely. Lisää tuuletus, kellarin vedeneristys, monimutkaisempi ongelma jäteveden kanssa. Yritämme varoittaa asiakkaitamme kellarista. Kellari on perusteltu, jos pohjavesi on tarpeeksi alhainen ja asiakas on hyvin selvillä siitä, miksi hän tarvitsee kellarin talossa. Käytännössä olen vain kerran nähnyt kellarikerroksen hyvää käyttöä. Kellarissa järjestettiin viinikellari, jossa ilmastojärjestelmä säilytti jatkuvan lämpötilan. Muissa tapauksissa sekä saunat että kuntosalit ovat hitaasti täynnä tarpeettomia asioita. On paljon helpompaa ottaa asia kellariin kuin vetää se asumattomalle ullakolle. Vaikka jos tiedät, että kellarisi on paljon suosittua, niin tämä on totta. En vain törmännyt tällaisiin ihmisiin.

Oikeimmassa vaihtoehdossa säätiö alkaa valita geologian tuloksista. 4 kuoppaa porataan, maaperänäytteitä otetaan, kaikki nämä näytteet siirretään laboratorioon. Tutkimuksen perusteella laaditaan raportti ja suositukset. Kaikki nämä laskelmat osoittavat maakerrosten paksuuden ja niiden laatuominaisuudet, pohjaveden läheisyyden, mahdolli- suuden nostaa niitä keväällä, kallistua ja sumentua maaperää. Niin kuin maaperän kantavuus. Tällaisen tutkimuksen kustannukset ovat noin 600 Yhdysvaltain dollaria. Tämä on alle prosentti talon arvosta. Käytännössä saatiin geologian tulokset s. Kiovan alueen piemontit muuttivat perustusta nauhatyypistä laattatyyppeihin, koska eri paksuusmuodostumat osoittautuivat paikoilleen. Jos on suuri halu säästää, kaivaa vähintään 2 metrin syvyys reikään. Siirry naapureiden läpi katsomaan niiden perustuksia. Kysy pohjavedestä keväällä. Kun sinulla on geologian tulokset tai naapureiden tutkimukset. Sinun täytyy tietää tulevan rakennuksen paino. Rakennuksen paino on kaikkien rakenteiden (seinät, lattiat, katto, lumi) ja hyötykuorman (ihmiset, huonekalut, laitteet) painon summa, jotka ovat suunnitellun perustan yläpuolella. Näiden kahden tiedon ja turvallisuussyistä, jotka haluamme, on helppo laskea säätiö. Ja tämän pitäisi tehdä arkkitehti, joka suunnittelee rakennuksen sinulle. Joka tapauksessa projektin tulee olla rakennuksen arvioitu paino ja säätiö. Lisäksi on tärkeää tietää alueesi maaperän jäädytys syvyys. Säätiön pohjatuki on jäätymisen syvyyden alapuolella, jos se ei ole matala perusta. Kiovan alueelle jäätymisen syvyys on 90 cm. Käytännössä Kiovan aluetta koskevan säätiön syventäminen tehdään marginaalilla 1,10-1,25 m syvyyteen.

Harkitse, mitkä ovat niiden suunnittelun perustan ja vertaa niiden ominaisuuksia ja likimääräisiä kustannuksia.

Suunnittelun perusta on: 1) Sarake 2.) Vyö.3) Esivalmiste.4) Slab. 5) Caisson

1) Pylväsperusta on pylväs, joka on upotettu tiettyyn syvyyteen tai teräsbetoniin, joka kaadetaan porattuun kaivoon. Pilarit on yhdistetty teräsbetonipalkkeilla. Tätä säätiötä käytetään kevyiden rakenteiden rakentamiseen maaperään, jotka ovat turvotuksen kohteena tai syvällä vuodevaatteella. Tällaista perustusta käytetään myös pienen talon rakentamiseen, joka on rakennettu puusta tai seinistä, joka on tehty materiaaleista, joiden paino on enintään 1000 kg / kuutiometri. Tämän säätiön etu on alhaisempi kustannus materiaalien kulutuksen ja työvoimakustannusten pienenemisen takia. Kehitysmahdollisuutena tämä on TISE-tekniikkaa. Nämä ovat pylväitä, joilla on laajeneva kantapää. Niitä porataan TISE-porakoneella. Vaikka maksaisit erikseen poraukseen, otat vain postin kantapään jatkeen, säästätte vielä noin 20-40% tavallisesta nauhapohjasta. Arkkitehti arvioi kehysrakennuksen nauhan perustan olevan noin 6,100 dollaria. TISE-teknologia sulautettu, säätiön kustannukset olivat 4 200 dollaria. Näistä 600 dollaria maksettiin porauksesta, joka ei rasittaisi kovinkaan hyvin kaivojen poraamista. Miinus ei ole sopiva raskaille rakennuksille, maata on mahdotonta laajentaa välittömästi irralliselle maaperälle, harvat rakentajat ottavat tällaisen säätiön (jos muunnetaan m3: ksi, se ei ole kannattavaa tehdä, yleensä säätää koko säätiön työn kustannukset erikseen).

2) Tape-pohja - tehty betonista tai tiilestä jatkuvana "nauhana" talon ympäryksen ympärillä, eli teipin perustana on betonirakenne, joka kaadetaan tulevan rakenteen kehän ympärille. Nykyään rakentamisessa käytetään usein tällaista säätiötä. Harjoitteluni tapasin nauhan perustan ilman kantapäätä. Plus sen yksinkertaisuus valmistus. Oven leveä seinä (yleensä 40 cm) on 1,1 metriä syvä, 10 cm hiekkaa, 10 cm soraa. Muotti on asetettu maanpinnan tasolta kellarista 30-45cm. Häkki 12. halkaisijan vahvikkeesta työnnetään sisään 200 x 200 mm: n askeleella kahdessa tasossa. Oven seinät on vuorattu folioilla ja kaadetaan betonilla sekoittimesta. Sitten säätiö värisee. Se osoittautuu erittäin vahvalle, säätiölle pienellä laakerialueella. Nauhan pohja kantapäällä on paljon parempi kantavuus. On tarpeen kaivaa kantapään leveydellä. Sitten kantapää vahvistetaan 200 x 200 mm: n häkillä, joka on vahvistettu kahdessa kerroksessa. Sitten muotti on asetettu kantapään yläosasta pohjan yläosaan. Se jättää paljon vähemmän vahvistusta. Samaan aikaan on kuitenkin tarpeen laatia noin 300-400 kpl muottien vuokraamisesta. koska ei ole kannattavaa ostaa ylimääräisiä 5-7 m3 puuta muottiin, jos et käytä tätä alustaa tulevaisuudessa rakennustyömaalla.

3) Prefab - voi vähentää huomattavasti rakennusaikaa. Tätä säätiötä käytetään rakennusten rakentamiseen kellarilla tai kellarilla. Precast-pohja koostuu useista komponenteista: tyynyjä, jotka on valmistettu suorakulmaisesta tai trapetsoidisesta muotoisesta teräsbetonilohkosta ja lohkojen pystysuorasta seinämästä. Kiovan alueella alhaisempi kantapää on yleensä valettu monoliittinen, ja sen lohkot on sijoitettu useille riville. Ulkopuolella koko pohja on peitettävä vedeneristyksellä. Verrattuna monoliittiseen kellariin se on hieman halvempaa. Mutta paljon ongelmia tällaisen säätiön vedenpitävyys. On tarpeen käyttää joko kalvoa tai sulatettua eristettä.

4) Laattoalaptio. Se on upotettu, vahvistettu teräsbetonilaatta, joka on asetettu maahan. Levyn paksuus vaihtelee 28: stä 40 cm: iin, vahvistettu vahvikkeella, jonka läpimitta on 12 mm - 25 mm. Pääsääntöisesti portaalla 200x200mm kahdella tasolla. Laattojen alla suoritetaan alhaisen lujuuden omaavien betonien tai hiekan valmistaminen maaperän tasoittamiseksi. Laattojen pohja voi jakaa kuormituksia koko laatta-alueelle ja havaita sekä pystysuorat että vaakasuuntaiset muodonmuutokset, joita sovelletaan heikkoon maaperään, kuten veteen kyllästettyihin hiekkoihin, silsteihin, irtotavaroihin ja maaperän epätasaiseen puristumiseen jne. Se toteutetaan vain monoliittisesta ulkonäöstä betonista. Lisäksi on melko helppo tehdä, vähimmäisleveä muottiin. Tällaisen säätiön miinuksista voidaan erottaa se, että se on kallein tyyppi, koska materiaalien kulutus ja asennuskustannukset ovat huomattavasti kasvaneet. Tällaisen säätiön etuna on se, että talosi on yksi ja jäykkä laatta, joka käytännössä poistaa halkeamien ja muodonmuutosten mahdollisuuden. Lisäksi uunin on oltava vähintään 30 cm leveämpi kuin talossa. Ja yleensä se on laajempi 70cm, mikä säästää rahaa sokea alueelle. Lisäksi olet jo asettanut luonnoslasin. eli voit asettaa eristyksen ja täyttää viimeistelylevyt. Jos, jos katsomme tästä näkökulmasta, ero nauhalistan kanssa on noin 15-22%.

Ribbon säätiö: miten se tehdään itse

Alhaisten yksityisten talojen rakentamiseen on olemassa monenlaisia ​​säätiöitä. Mutta useimmiten kotimaan mökit ratkaistu vaihtoehto muodossa betoniteräs nauha alle laakerin seinät. Loppujen lopuksi tee nauha-säätiö omalla kädelläsi, tarvitset vain vähimmäisvaatimukset betonin sekoittamiseksi ja noudata ohjeita. Tällaisen perustan tekniikka on yksinkertainen, siksi se on niin usein valittu itsenäiseen toteuttamiseen.

pitoisuus

Mikä se on?

Rakenteellisesti nauha-pohja on raudoitetun betonin rakenne, joka luodaan ympäröivän rakenteen ympärille kuorman uudelleenjakoon maan päällä. Samankaltaista tukea käytetään talojen, autotallien, ansiorakennusten, kylpyammeiden, autotallien ja jopa aidojen rakentamiseen. Itse tekeminen ei ole vaikeaa.

Joten hän näyttää

Tällaisen säätiön rakentamisessa on kuitenkin erittäin tärkeää noudattaa tiettyjä sääntöjä ja suosituksia. Nauhapohjan valmistustekniikan noudattamatta jättäminen on mahdollista unohtaa tukirakenteen ja rakennuksen kestävyys. Pitkä se ei kestä.

Maaperän kausiluonteinen turvotus, kosteuden vaikutukset betoniin ilman vedenpitävyyttä, väärin lasketut kuormat - syyt, joiden vuoksi talo on jo seisomassa, nauhan pohjan tuhoutumisen syyt ovat moninaiset. Kaikki on ennakoitava ja huomioitava etukäteen, muuten vahingoittunut tai täysin tuhottu rakenne on rakennettava uudelleen.

Tyypit ja tyyppiset säätiöt

Syvyys on MZLF (matala) ja yksinkertaisesti upotettu. Ensimmäisessä tapauksessa alhaisen rakennuksen alapuolella oleva betonihihna haudataan maahan vain 200-400 mm ja toinen haudataan puolitoista metriä (maanpinnan alapuolella).

Jos maaperä rakennustyömaalla on kivinen ja pohjavesi on syvä, on parempi valita matala syvyysvaihtoehto, joka on halpa ja pieni betonin tilavuudessa. Lahennuksessa, talon korkeilla GWL- ja hiekka-alueilla on tehtävä voimakkaampi ja kalliimpi tuki. Usein arvio tällaisesta asunnosta on sellainen, että yleensä on tarpeen valita toisenlainen säätiö.

Seinäasennus MZLF: llä

Rakenteellisesti nauhan w / b-pohja on:

Ensimmäinen tyyppi suoritetaan kaatamalla vahvistettua vahvistettua hihnaa. Toinen vaihtoehto on erikoistehosteista tehdyt pohjalevyt (FBS) tai tiilet.

Hyödyt ja haitat liuska säätiö

Hänellä on kolme epäilemättä ansioita.

Laitteen äärimmäinen yksinkertaisuus - kaikki pyrkivä rakentaja selviytyvät kaatamalla betonia ja asennuspaloja (on vaiheittainen ohje - jotta kaikki oikein rakennettaisiin, hän tarvitsee vain seurata vaiheittain);

Universaalisuus - tällaisista syistä voit laittaa tiili-, vaahtobetoni- ja kehysrakennuksia sekä mökkejä baarista, tavallisesta tai pyöristetystä lokista;

Kyky kestää raskaita kuormia pohjan pohjalta ja ylhäältä mökin painon ja kaiken siinä.

Vahvistettu betoni nauhan pohja kestää monta vuotta, vaikka talon seinämien rakentamista ei ole tehty hiilihapotettujen betonilohkojen, vaan kiinteän kiinteän tiilen rakentamiseen. Kustannusten kannalta se on huonompi vain ruuvipinoille, mutta luotettavuuden kannalta useimmissa tapauksissa ne ylittävät ne.

Tämän säätiön haittoja voidaan tunnistaa:

Velvollisuus analysoida perusteellisesti maaperä rakennustyömaalla;

Tarve käyttää nostolaitteita (FBS: n käytössä);

Pitkäaikainen betonin kovettuminen vähintään 3 viikkoa (monoliittisen vaihtoehdon valinnassa);

Mahdollisuus laittaa vahva vuorattu ja tulva maaperä.

Askel askeleelta ohjeet - säätiö omilla käsillään

Punnitun pohjan teipin paksuus ja korkeus sekä perustan syvyys valitaan maaperän, alueen ilmasto-olosuhteiden ja pystytettävän rakennuksen kerrosten lukumäärän perusteella. Ilman tietämystä tällä alalla, on parempi antaa tämä suunnitteluvaihe ammatilliselle. GOST-sivuilla on monia vivahteita ja vaatimuksia, joita on noudatettava.

Mutta kotimaasi tukemalla jo valmiiksi hankittu tuki on täysin mahdollista ja itsenäistä. Virheiden välttämiseksi on kuitenkin suositeltavaa tehdä nauha-säätiö seuraavien vaiheittaisten ohjeiden avulla. Siinä kuvataan kaikki yksityiskohdat samankaltaisen rakenteen rakentamisesta tyypilliselle yhden tarinan mökille.

Työn vaiheet

Ensimmäinen vaihe - merkintä ja maanrakennus. Säätiön syvyydestä riippumatta tulisi perustua voimakkaisiin maakerroksiin. Se voi olla savi, hiekkametsä, kalliot kerrokset tai siilot. Yleensä ne piilotetaan turpeen ja tavallisten maan kerrosten alla. Kaikki tämä on peitettävä ja poistettava, ennen kuin aloitat talon perustan rakentamisen.

Valmistamme tontin, levitämme perusmateriaalit: armatuuri, eristys, laudat muottiin

Sivuston merkitsemiseen tarvitaan tapit, mittanauha ja lanka. Jos maaperä on tiheä, niin kaivetun kaivannon seinistä saat suuren muottipesän. Sitä on vain lisättävä sitten ylhäältä. Jos maaperä on löysä ja kaatuu jatkuvasti, kaivantoa täytyy kaivata hieman leveydeltään niin, että muottipaneelit voidaan sijoittaa kaivon sisään.

Toinen vaihe on tyynyvalmistelu. Kaivetun kaivannon pohja tasoitetaan hiekalla ja pienellä soralla. Tämä hiekka-sora-kerros on syvästi puristettava, kaataa vettä, kun sitä kaadetaan. Sen pituus on noin 10 - 30 cm. Tämä pehmustettu pehmuste vähentää kuormitusten jakamista alaspäin kaistaleen talteenoton aikana.

Jäähdytin voidaan sijoittaa tyynyn päälle - tämä estää talteen jäämistä

Kolmas vaihe - muottien asettaminen. Tarvitset tangot, joissa on jakso 30 - 40 mm ja levyt 15-20 mm paksuina tai laminoidut lastulevyt. Talon betonialustalle luotu muotti on tällöin velvollinen ylläpitämään huomattavaa betonin massaa kaadettuna. Sen pitäisi olla kestävä ja luotettava. Jos se täyttyy betonin sekoittamisen jälkeen, se kaatuu, niin kaiken täytyy alkaa uudelleen.

Laitamme levyn muottiin

Jos pohjavesi rakennustyömaalla on korkea, niin betoniteräkselle tarvitaan vedenpitävyys. Ylhäältä, talon kellarikerroksessa, se tehdään yleensä peittokuvana. Jotta maan pohjaan jäävä osa voidaan suojata, kateaine on sijoitettava kaivoon sivuille ja pohjalle. Se suojaa betonia liialliselta kosteudelta maaperässä sen kovettumisen ja sen jälkeen.

Neljäs vaihe - venttiilien asennus. Vahvikkeille käytetään tavallisesti 14-16 mm: n poikkileikkausta ja ohutta sidontalankaa. Liitokset voidaan myös sulkea sähköhitsauksella. Mutta tässä tapauksessa tarvitset kokemusta hitsauskoneesta ja itsestäsi. Lisäksi hitsauksessa on oltava valmis metallisen korroosion esiintymiseen.

Rebar-sitomisvaihtoehto

Tämän seurauksena 25-30 cm: n solujen vahvistamisen kehys tulisi muodostaa kaivannon sisään ja se sopii niin, että kaikki sivut ovat peitetty kaatamalla betonia. Muussa tapauksessa metalli väistämättä ruostuu, talossa sitten pitkään vain ei kestä.

Näin muottien pitäisi näyttää ennen kaatamista.

Eristeiden ja varusteiden välissä on oltava 5 cm: n tila

Viides vaihe - betonin kaato tai FBS. Jos päätetään varustaa talon rakentaminen talotekniikalla, se nopeuttaa rakentamisen prosessia. Ei ole tarvetta tehdä muottirakennuksia ja odota lähes kuukausi ennen betonin asettamista.

Kuitenkin riippuvuus säätiölohkoista maksaa enemmän kuin monoliittinen vastine. Lisäksi niiden täytyy kaivata suuremman kaivannon leveydeltä. Kuormien jakautumi- seksi muurauslaatan alariville FBS tehdään laajenevalla alustalla.

Jos tukilaitteelle valitaan monoliittinen versio, betoni on kaadettava välittömästi koko pinnalle. Ei aukkoja ja ei korkeuskerroksia. Monoliitti on monoliitti. Talon on pysyttävä luotettavasti.

Kynnet voivat merkitä rajatäytteen muodon

Betoniseoksen itsensä valmistuksessa on välttämätöntä sekoittaa sementtiä, hiekkaa ja murskattua kiveä suhteessa 1: 3: 3. Mutta on parasta ensin järjestää valmis ratkaisu, jonka merkki M300 ja sitä korkeampi.

Autamme lastalla ja lastalla tasaisen levittämään betonia

Betonin kaatamisen yhteydessä on äärimmäisen tärkeää varmistaa, ettei siinä ole aukkoja. Tiivisteen suorittamiseen on erityisiä värähteleviä koneita. On kuitenkin myös mahdollista käyttää vahvistusosaa täytetyn massan ja vuotoveden puhkaisemiseksi pois siitä.

Siirrämme värähtelevän betonin päälle tyhjennysten poistamiseksi

Säätiön valu päättynyt

Kuudes vaihe - vedeneristys ja sokea alue. Vedenpitävyys on sallittua 3-4 vuorokautta betonin kaatamisen jälkeen. Kestää noin kolme viikkoa. Mutta on mahdollista aloittaa käsittely mastilla, vaikka se ei ole täysin jäädytetty nauhan säätiön taloon.

Rakennuksen koko kehän varrella sinun on myös tehtävä sokea alue, joka ohjaa sadeveden poispäin sen seinistä.

Valmis säätiö kellarikerroksilla

Käytä kodin rakentamiseen

Tällainen tuki voi helposti olla kaksikerroksisia yksityisiä taloja. Voit rakentaa mökin siihen, voit valita liimattu laminoitu puutavara, loki, vaahtomuovi tai keraamiset lohkot. On vain pätevää tutkia maaperää ja laskea kaikki kuormat oikein. Säätiön lopussa ei vahingoiteta viilua, jotta se suojaisi säästä. Tämä ihanteellinen luonnonkivi tai klinkkerilevy julkisivuun. Mutta voit valita yksinkertaisemman asennuksen ja edullisen profiilin tai sivurajan.

Tee se itse

Talon rakentaminen alkaa säätiöltä. Rakenteiden rakentaminen valitaan usein alueellisen saatavuuden vuoksi. Joillakin alueilla kaistaleperusteiden kustannukset ovat oikeassa suhteessa kestävään graniittirakenteeseen perustuvalle perusrakenteelle. Tällainen säätiö pitää tiukasti minkä tahansa talon kooltaan, joka on rakennettu jopa mustalle maaperälle ja muulle epätasaiselle alustalle. Kun otetaan huomioon nykyiset rakentamisen vaatimukset, tarkastelun pääasiallisena tarkoituksena on kertoa innovatiivisista lähestymistavoista ja siitä, miten nauhalistan tae on luotettava.

Jos ei ole olemassa mahdollisuuksia "turvatyynykoneelle", joka on tarkoitettu suuremmalle lujuudeltaan kestävästä materiaalista valmistetusta talosta, alustavat rakentajat suosittelevat valmiita perustilohkoja. Tämä rakennusmahdollisuus auttaa välttämään lukuisia virheitä, joita monista syistä ei oteta huomioon tapauksissa, joissa nauhan perustus rakennetaan omiin käsiisi.

Klassiset virheet nauhan perustusten rakentamisessa

Ribbonsäätiö on edelleen edullisin vaihtoehto omien käsien talon rakentamisen helpottamiseksi ja suositellaan kevyiden talojen rakentamista varten. Sitä vastoin säätiön vahvuus ei riipu pelkästään sen rakentamisen olosuhteista vaan myös alueen alueellisista piirteistä. Harkitse perussäätöjen perusrakenteiden virheitä sekä niiden välttämistä.

Geologinen ja hydrologinen työ

Ennen työn aloittamista on suositeltavaa hankkia geologisten ja hydrologisten tutkimusten tietoja, jotka hankkeen kehittämisen yhteydessä mahdollistavat laskujen laskemisen viitaten maastoon. Tyypillisimpiä projekteja odotetaan toteuttamatta huomioimatta maaperän ominaisuuksia, joten joillakin alueilla jalustan epäsäännöllinen käyttäytyminen voidaan havaita.

Mustalle maaperälle asennettuja kaistaleita ei pidetä vankana perustana mihinkään asuinrakennukseen. Yleensä pohjan alapuolella sijaitsevat chernozem-alueet on valittu, peitetty kerroksittain hiekalla, varovasti vedellä vettä ja päällystetty tyynyllä graniittikiveä.

Äärimmäisen muotoilun ominaisuudet

Itserakennetuilla taloilla voit tehdä maaperän analyysia omalla tavalla. Tätä varten sinun on tyhjennettävä alue 2-3 paikoilla ja tarkista hedelmällisen kerroksen, veden, saven ja hiekan syvyys. On hyödyllistä kysyä naapureilta eri vuosikymmenien kestäneiden säätiöiden erityispiirteitä:

 • syvyys, johon säätiöt haudattiin;
 • tyypit ja materiaalit;
 • vedenpoistojärjestelmän läsnäolosta talon lähellä;
 • tapauksista, joissa maaperä kohoaa rinteillä.

Virheet työn ja asennuksen aikana

Säätiöiden asennus syksy-talvella

Säätiöitä ei ole asennettu ylipainotettuun ja jäädytettyyn maahan eikä lunta. Betonipohjan rakentaminen talvikaudella ei ole toivottavaa tai se olisi toteutettava tiukan tekniikan mukaisesti rakennuslaitteiden avulla. Asennettaessa betonia kaivannossa muodostuu lumipeitteitä, täynnä vettä.

Jauhemaat ja niiden ominaisuudet

Vakiovirhe on maaperän puute, kun kaivetaan pohjan alapuolella olevaa kaivoa rakennuksen korkeudelle. SNiP: n mukaan maanpinnan laskemisen aikana pohjan pohja voidaan syventää lasketun kuoren tunkeutumisvyöhykkeen alapuolella.

Paalun ja teippa-uppoasennetun (nauha-paalutyypin) perustuksia ei ole asennettu valumismaille. Pallot pitävät pohjan paikoillaan ja kallistusvoima työntää sen pinnalle, minkä seurauksena on hyvin todennäköistä, että betoniraina murtaa tai kaataa kasa.

Maaperän mahdolli- suus heikentää maaperää

Turvotuksen estämiseksi vedenpoisto sijoitetaan pohjan alapuolelle, savea valitaan ja pohjakuoppa täytetään hiekalla ja rauniolla, poislukien lähteen lähdöstä. Tällaisissa maissa sokea alue on välttämättä lämmitetty, mikä estää perustan jäätymiseltä ja eliminoimasta kallistuksen alkamisen edellytyksen.

Ulomman sivun liimaus ja lämpöeristys mahdollistavat kastepisteen siirtymisen perustan ulkopuolelle, mikä sulkee pois tangentiaalisten vetovoimien vaikutuksen.

Säätiön suoja sisältää:

 • liimaamalla vedenpitävä kalvo;
 • XPS-paisutetun polystyreenin (korkea tiheys) asennus;
 • suojaa 2 kerrosta tiheää polyeteeniä;
 • Lisäksi polystyreenilevyjä PSB 25 puristetaan pohjaa vasten täyttämällä maaperä.

Periaate: maaperän pilkkomisvoima murskataan PSB: llä 25, joka siirtyy ylöspäin polyeteeniä pitkin vahingoittamatta peruslämmöneristystä. Sulatuksen jälkeen rakenne palauttaa sen sandwich-rakenteen.

Tape-säätiö tekee sen itse valokuvan: askel askeleelta ohjeet

Nauhapinnan perusrakenteet: niiden ulkonäkö ja laitteen kaaviot

Valitse maaperän ominaisuuksista ja rakennetyypistä riippuen talon tulevan betonipohjan rakenne. Talonrakentamisen aikana mustalla maaperällä sovelletaan upotettuja ja syväsyvennyksiä. Kun rakennetaan chernozemia, pohjan syvyys riippuu chernozem-kerroksen paksuuteen. Joissakin tapauksissa se saavuttaa 2 m.

Säätiö huvimajille ja kevyille talonrakennuksille

T-muotoinen pohja kantapäällä rungon ja puutalojen kanssa

Uimapohjainen pohja hedelmällisille maille

Pohja rakentamiseen hedelmällisille alueille

Monoliittinen säätiö

Kaivon ja betonin vedeneristys

viestintä

Samanaikaisesti maaperän näytteenoton kanssa säätiö valmistelee viestintää, joka tulee tuoda taloon. Tässä vaiheessa on kiinnitettävä erityistä huomiota jätevesi- ja jätehuoltolaitteeseen. Jos vettä syötetään kuopasta, on välttämätöntä tehdä samanaikaisesti tiedonsiirtoa, koska vesijohtoputkien asentaminen tapahtuu 1,5 - 2 m syvyydessä.

Betonin vedeneristys

Kun maaperä on otettu näytteenottotasoon, hiekka kaadetaan 10 cm: n kerroksille, joissa on vuoto. Joissakin tapauksissa turvatyyny voi saavuttaa 40-80 cm: n korkealla pohjavedellä tai haluavat tehdä edullisen turvatyynyn, täyttöpaksuus on 40-80 cm, josta jopa 2/3 korkeudesta voidaan murskata.

Seuraavaksi muotti on asetettu 10 cm: n syvyyteen, kooltaan kaksi kertaa leveämpi kuin nauhan pohja ja täytetty "ihanalla" betonilla (seos B7.5). Sen jälkeen, kun seos on 70-voimaa, on asetettu vesitiiviin kalvo tai polyeteeni, jonka paksuus on 0,15 mm, 20-30 cm: n etäisyydellä nauhan reunasta.

Vahvistinhihnan asettaminen

Vahvikelan vahvistusvyö on 10-12 mm (mäntymaalla korkeintaan 16 mm A400-asteikkoa) sijoitettu kaivannon yläpuolelle ja alapuolelle kiinnittämällä se avaruuslangan runkoon (luokka A240, 6-8 mm). Asennus tehdään muovialustalla, jonka leveys on 2-4 cm. Kehyksen yläpinta on sijoitettava lähelle pintaa, ei alle 5 cm, betonin kiinnityskerroksen alle.

Ankkuri on tavallisesti päällekkäin 50: n halkaisijaltaan lujittavan langan päällekkäisyydestä SNiP: n uusien vaatimusten (12 mm: n päällekkäisen johtimen, 60 cm: n, aiemmin vaatimusten mukaan päällekkäisyys 20-30 cm). Nurkissa ei saa asentaa päätä päähän, nurkissa, L-muotoisia ja U-muotoisia muotoja käytetään ja kiinnitetään kuvassa esitetyn mallin mukaisesti.

Muotti ja lisäelementit

 • asenna hihnat vahvistusvyöksi, jotta pääset viestintään mökkiin tai suorittaisi samanaikaiset putket;
 • 40 cm: n etäisyydellä päällysteestä, jossa on palkkikattojen taloja, on tarpeen huolehtia ydinmuodostajien asennuksesta aluslattian ilmanvaihtoa, korroosion, hajoamisen estämiseksi ja haitallisen radonin poistamiseksi. Tuulettimien mittojen tulee olla yhteensä 1/440 talon kellarista.

Täytä säätiö valmiilla tai kotitekoisilla muotteilla. Suojukset voivat olla OSB-levyjä, vaneria tai levyjä. Suojukset kiinnitetään sisäisellä solmulla, kuten kuvassa näkyy. Valmis muotti mahdollistaa betonirakenteet, joissa on monimutkaisia ​​muotoja.

Säätiön valu

Perustoissa on toivottavaa käyttää valmiita betonia. Tässä tapauksessa on mahdollista suorittaa talvitaitotöitä, koska näihin tarkoituksiin käytetään erityistä laastin kovettumista kylmässä. Tuotemerkki valitaan rakennustyypin mukaan:

 • M100 - puutaloihin ja ulkotiloihin;
 • M150 - vaahtobetonin rakennuksiin;
 • М200 - yksi- ja kaksikerroksisiin mökkeihin, joissa on kevyt lattiat;
 • M250 ja M300 - jopa 5 lattialle ja monoliittisille lattioille;
 • M400 - korkeisiin rakennuksiin (enintään 20 kerrosta).

Ei ole suositeltavaa kaataa kerrallaan korkeintaan 60 cm kerrosta. Syväpohjaiset perustukset kaadetaan useaan vaiheeseen ja pidetään tauko niiden välissä enintään 2 tuntia. Betonia voidaan kaataa 12 tunniksi, mutta pintakalvoa harjataan pois tai poistetaan vedellä. Kaivon betoni on asetettava värähtelevällä puristimella. Loose betoni ei saa ilmoitettua brändin vahvuutta.

Muotti on poistettu aikaisintaan kolme päivää. Tämän ajanjakson aikana hihnan yläosa kostutetaan sahanpurun tai veteen kastettujen rättien avulla, mikä antaa tarvittavan voimakkuuden ja mahdollistaa myös kraatterien ja halkeamien muodostumisen.

vedeneristys

Asennettaessa betonipohjaa ei ole toivottavaa jättää huomiotta pystysuora vedeneristys (pohjaseinät), mikä auttaa säästämään sitä vaurioilta ja varmistamaan pitkäaikaisen käytön. Tämä on erityisen tärkeää niille alueille, joille on tunnusomaista talven sulat, joiden aikana pohja kostuu ja useita jäätymisjaksoja tapahtuu.

Älä unohda horisontaalista eristettä, jonka puuttuminen voi johtaa sienten ulkonäköön seiniin ja kosteaan kosteuteen, koska märästä pohjasta imeytyy kosteutta ensimmäisen kerroksen seiniin.

Tape-säätiö tekee itsesi videosta

Kuinka tehdä nauha-säätiön tee-se-itse-video: monoliittinen levy

Lopuksi esitämme yhden modernin ratkaisun. Kuten tiedätte, yksi liuskanjalatyypeistä on monoliittinen levy. Monolithic Insulated Swedish plate (UShP) -laitteen tekniikka on innovatiivista kehitystä, joka on yhä suosittu. Ja myös voidaan tehdä käsin.

Talon perustana on luotettava sandwich-rakenne, joka tarjoaa tarvittavan lujuuden talon pohjalle ja sen eristykselle. Tätä teknistä ratkaisua käytetään passiivitalojen rakentamiseen, jossa rakennuksen sisäinen lämpö säästetään energiakustannusten pienentämiseksi. Ylimmän johtopäätöksen, miten luoda säätiö omalla kädet videolla, nyt tarjoamme teknologiaa UWB: n rakentamiseen.

Rakennuskysymys on kuvattu yksityiskohtaisesti videossa.

Mikä on tarpeen säätää säätiö (monikerroksinen seinämä coquina + puuvilla + tiili)

Kysymys: Theo

Kerro minulle, mikä on tarpeen järjestää talon pohja ulkoisten seinämien alla (alapuolisesta rakenteesta) ja laakerin muutoksista puolikkaalle kuoren kallioon.

Suunnittelen tehdä monoliittinen vyö, mutta haluaisin tietää syvyyden, paksuuden, onko pohja tarpeen perustuksen pohjalla ja betonimerkki, josta kaadetaan. Jos teet jonkin verran turvallisuutta, kerro, missä, niin että jos sait tarkempia tietoja maaperästä, tiedät missä säästää

 • Kattopäällyste:
 • Attic-tila:
 • pohjamaali:

Kommentit

Me laskemme, vastaus on todennäköisesti huomenna 19. huhtikuuta.

Se osoittautuu niin. Ulkoisten seinien perustuksen parametrit:

 • 400mm leveys
 • syvyys 900 mm
 • pohjaan pohjaan ulottuva laajennus (kantapää): 20 cm korkea, 65-70 cm leveä. Pohjan alapinnan (kantapää) alapuolella on suositeltavaa tehdä tyyny pohjavesien kapillaarikasvua vastaan: 10 cm hiekkaa ja 10 cm murskattua kiveä, murto-osa 40-50 mm.

Vahvistaminen: 3 riviä (2 tankoa kussakin rivissä), jonka halkaisija on 12 mm ja joka on yhdistetty poikittaisella vahvikkeella, jonka läpimitta on 8 mm ja jonka askel on 40 cm.

Seinäsi on noin 450 mm, ja säätö on 400 mm, tämä on normaalia, anna kuori "ripustaa" hieman sisäänpäin.

Väliseinän perusta:

 • leveys 200mm
 • syvyys 400 mm
 • myös kantapään suorittamiseksi: 100 mm reunasta, eli leveydeltään 400 mm ja korkeudeltaan 200 mm. Koron alla on sama tyyny kuin pääseinillä (yllä)

Sen lujitemuoto: 2 riviä 2 tankoa kussakin pituusvahvistusrivissä, joiden läpimitta on 12 mm, yhdistettynä poikittaiseen vahvikkeeseen, jonka läpimitta on 8 mm ja askel 30 cm.

Missä on mahdollista säästää, jos tiedät tarkalleen maaperän. Ehkä se on mahdollista tehdä vähemmän syvälle ulkoseinille. Mutta jos tuloksista tulee kovaa savea, niin syvyys on jätettävä samalle.

Ymmärsinkö mitat oikein (kuvan mukaan):

Luulen, että sain väärin.

Hei, rakkaat asiantuntijat!
Tänä vuonna aion kaataa perusta.
Tällä hetkellä tehdään valmistelutöitä (sivuston tyhjennys).
Halusta rakentaa monikerroksinen seinä, kuten aiemmin oli suunniteltu, kieltäytyi.
Ensi vuonna aion suunnitella seinät. Aion käyttää hiutaloitua betonia materiaalina, todennäköisesti 400 kg / m 3, lohkon paksuus 375 mm. Todennäköisesti, koska Dnepropetrovskissa on hiilihapotettu betoni, käytän sitä, mutta tämä on vielä kaukana. Ulkopinta tai ventfasad (ilman eristys) tai kipsi.

Uudelleenjärjestelyissä luultavasti käytän hiilihapotettua betonia (paksuus, todennäköisesti 15-20 cm). Laakerin sisäseinälle on mahdollista, että silikaattilainen tai hiilihapotettu betoni (en tiedä, mikä paksuus olisi, en ole vielä päättänyt lattiarakenteesta, todennäköisesti puuta).
Kerro minulle hetki.

 1. Mikä tämän seinämän pinnan paksuus olisi?
 2. On tarpeen kaataa säätö tulevaan kotiin tai kantaviin seiniin ja ei-kantavia uudelleenrakentamisia varten? Pelkäänpä, jos kaadatte säätiön ja sisäisen laakerin seinän alle (kuten sanoitte, voit järjestää sen yläpuolella huurteen tunkeutumisen), vaikka talvi pilaa sen. Kytkennän alla epäilen, että sinun ei pitäisi tulvata sitä nyt, vaan myöhemmin olemassa olevassa kerroksessa.
 3. Jos sinun ei tarvitse kaataa pohjaa sisäseinän seinän alle ennen talvea, miten on parempi sitoa säätö ulkoreunaa ja sisäpuolella olevaa seinää pitkin?
 4. Milloin neuvotte kaatamaan säätiön kuistilla tämän vuoden vai myöhemmin?


Säätiön mitoitus

Tämän järjestelmän mukaisesti ulkoiselle laakeripinnalle tällaiset koot:

1-10 ja 2-9 = 400 mm

3-8 ja 4-7 ja 5-6 = 700 mm

4-5 ja 7-6 = 200mm (100mm hiekkaa ja 100 mm hiekkaa)

Saman järjestelmän mukaista sisäistä siirtoa varten seuraavat mitat:

1-10 ja 2-9 = 200 mm

3-8 ja 4-7 ja 5-6 = 700 mm

4-5 ja 7-6 = 200mm (100mm hiekkaa ja 100 mm hiekkaa)

Syvyys on syvyys kantapään kanssa. Pehmuste (tyyny) ei sisälly tähän syvyyteen, se on valinnainen. Laakerin ulkoseinän syvyys yhteensä 900 (700 + 200 korkokengät). Takalohkossa syvyys on 400 (200 + 200 kangasta).

Ja toinen kysymys.
5. Betoni suunnitelman tilauksesta. Voinko käyttää tärinää kompaktin betoniin? En tiedä vielä, en ole tutustunut hintoihin. Minkä betoniarvon pitäisi käyttää tässä tapauksessa?

Kiitos paljon. Kaikki on hyvin selkeä)

Kuulemista saattaa tarvita, jos huomaat, että maa ei ole sama kuin kuvatuin. Kyselemällä hiljattain rakennettu naapurustossa.

On melko järkevää rakentaa alueellasi tuotetusta materiaalista.

1. Tämän seinän pohjan leveyden tulisi olla 400 mm, sillä julkisivun tai kipsin vuoraus jää vielä hieman kiinni. Jos teet monikerroksisen seinän, todennäköisesti sen pitäisi olla laajempi. Lämmönlaskennan mukaan tällainen 375 mm: n höyrystysbetonin seinämä Dnipropetrovskin alueella kulkee kokonaan. Joten kaikki on kunnossa.

2. Koska maaperä on savi ja erittäin rankkasateinen, väliseinien pohjan asettamisen syvyyden tulisi pysyä samana kuin ulkoseinien kanssa. Ainoa asia, jonka voit säästää, on nauhan leveys ulkoisten seinien alla. Voit tehdä ne 200-300 mm, riippuen materiaalista, jota valitset kantavista sisäseinistä. Ensimmäisen kerroksen lattialle voi vain nojata 120 mm: n väliseinän ei-kannattaviin jalkoihin. Kaikissa tukirakenteissa on kaikkien sääntöjen perusta.

3. Vahvistushäkki sitoo säätiön, sen on työskenneltävä kokonaisuutena. Eli sinun täytyy sitoa säätö ulkoisen ja sisäisen kantavien seinämien alle ja saada aikaan vahvistuslevyt. Arvioitu järjestelmä:

Valokuvan vahvistushäkki:

Ensinnäkin kehys altistetaan ulkoiselle seinälle pitkin kehää pitkin kaikkia akseleita ja sitten kaikki muut kehykset (sisäiset tukiseinät) ovat sidoksissa siihen.

4. Sinä itse näytät, yleensä kuisti on itsenäinen rakentaminen laajennusliitos, jos kuisti on avoin ja lämmittämätön. Koska jos se on sidottu suoraan pääperustaan, kuisti voi muodostaa osan talosta. Jos kuisti on auki, se tehdään erikseen. Säätiöllä on erilaiset parametrit, koska kuormitus kuistilla on paljon vähemmän kuin päärakennuksen perustana. ajo:


Kuviossa vahvistuksen säätiön alla kuistilla
Kuisti voidaan tehdä yhden vuoden kuluttua rakentamisesta sekä lopullinen sokea alue.

5. Sinulla on vain tavallinen betoniluokka M150 tai M200 ilman lisäaineita, koska sinulla on riittävästi vettä tarpeeksi syvältä pinnalta.

Toivon, että muistatte, että kun rakennat ilmastetun betonin seinämiä, tarvitset panssaroidun vyön lattialaattoihin ja kattoihin. On tarpeen sitoa hiilihapotettu betonirakenne vahvistusverkolla joka 3-4 riviä muurauslohkoa. Varmista, että vesi haihtuu pohjasta, joten sinun on tehtävä karkea sokea alue talon alla.

Joten ymmärrän selvästi kaiken täsmentävän.
1. Pohja voidaan periaatteessa kaataa sisäisten seinämien alle, jos ensin tehdään vahvistuspäästöt pääperiaatteille kehän ympärille ja sisäisten laakerin seinämien perustalle.
Ymmärsin oikein?
2. Kun ymmärrän sen, jos vuodatte säätiön sisäisten muutosten alle tänä vuonna (eli talvella ei ole seinämiä ja kattoa, ja syvyys on maanpinnan alapuolella), sinun on ryhdyttävä toimiin lämmittämään säätiötä esimerkiksi talvella täyttö maapallolla.
Jos olen väärässä, korjaa se.

Kyllä, tietenkin selvennän:

1. Ei. Pohja on kaadettava samanaikaisesti kaikkien kantavien seinien alle niin, että kutistuminen on yhtenäinen ja sama. Eli sinun on laitettava vahvistus ulkoisten seinien alle ja kiinnitettävä niihin sisäiset, kuten valokuvassa. On suositeltavaa kaataa enemmän samana päivänä, niin että betonin voima saa saman määrän kerralla. Se on tärkeää! jos perustus on valmistettu monoliittisesta raudoitetusta betonista, sen jälkeen vähintään 28 päivää lämpimästä päivästä, joissa ei ole pakkasta, on läpäistävä sen täyttymishetkestä suojeluun, jotta betoni on saavuttanut brändin voimakkuuden.

2. Talvella on toivottavaa säilyttää säätiö. Se on yleensä jätetty talvella kellarista, jalusta ja loppuun päällekkäisyyksiä ensimmäisessä kerroksessa. Sitten sinun tarvitsee vain ottaa vettä katosta. Mutta koska aiot tehdä puulattiat - tämä ei ole sinun vaihtoehto.

Meillä oli monia tapauksia, joissa lukijat lähtivät talveksi vain perusta ja kaikki oli kunnossa sen kanssa, mutta tämän vuoksi sinun on valmisteltava säätiö.

Ihanteellisessa tapauksessa sinun on tehtävä vedenpitävä pohja. Esimerkiksi kateaineita bitumimateriaalilla 2 kerroksessa. Eristytä EPPS ennen täyttöä, jotta vesi ei vahingoittuisi. Mutta yleensä vain tarpeeksi:

 • Tee pohja, esimerkiksi punainen tiili, joka suojaa huurretta betonin yläkerroksesta.
 • Tee horisontaalinen vedenpitävyys kellarikerroksen yläkerroksessa 2 kerrosta kateaineita liimattuna bitumiin.
 • Koko pohja peitetään vanhoilla kateaineilla tai paksuilla polyeteenillä, jotta vesi ei pääse pohjalevyn sisäpuolelle eli kattaa kokonaan koko rakennusalueen ja siten siirtää sedimenttivettä. Materiaali säätiön suojalle, tasoitetaan tiilillä tai jotain raskasta niin, että tuuli ei rikkonut ja asettanut sen sivuille niin, että kaikki virtaa pois talosta. Päätehtävänä on estää veden seisominen säätiön sisällä, koska kaikki ongelmat tulevat lähinnä tästä. View:
 • Sitten voit heittää polyeteenin reunat maapallon korkeuteen.

Hei, rakkaat asiantuntijat!
Kiitos vastauksista.
Haluan tietää lisää pisteitä.
1. En täysin ymmärrä perinteen "kantapään" kaatamista. Onko se sitoudu muuhun nauhaan vahvistuksella vai onko se kaadettu samanaikaisesti (en kuvitakaan, kuinka jälkimmäinen on mahdollista)
2. Haluan selventää, kuinka vahvistaa "kantapää". koska 20 cm: n koron korkeutta suositellaan edellä, koska ymmärrän, että on järkevää tehdä 2 riviä raudoitusta siinä ei ole järkevää (toisin kuin mitä tässä voidaan nähdä). Onko vahvistettu rivi "kantapäässä" jossakin kolmesta vahvistusrivistä, joita suositellaan tekemään täällä säätiön alla.
3. Millä syvyydellä voit suositella minua tekemään reikiä viemäriin ja veteen. Vesilähde on pumppausasema, joka on asennettu lähelle kuoppaa (tai kaivoa).
4. Minkä laudan suositellaan laitteen muottiin valuessa.

Vastaan:

1. Kantapää on betonipohja (pohjakerros tai perustustuki), jolla on suurempi painealue maahan kuin itse nauha. Se palvelee kaivannon pohjaa, jakaa kuorman koko säältä suuriin maaperään ja lisää säätiön lujuusominaisuuksia.

Kanta on kaadettu erikseen itse nauhasta, ei sitomasta niitä yhdessä vahvikkeen kanssa, mutta lyhyessä ajassa (48 tuntia, enintään 72 tuntia kantapään ja teipin kaatamisen välillä). Näiden 48 tunnin aikana voit valmistaa ja asentaa nauhan lujitushäkin ja nauhan muotin. Sen jälkeen irrotat muotit kantapään kohdalta ja täytät nauhan itse.

2. Katso, että kankaan kantapään vahvistaminen ja itse nauhan lujittaminen pitäisi tapahtua kuten kuvassa näkyvässä linkissä. Nämä ovat kahta eri mallia, jotka toimivat itsenäisesti. Ja kantapään lujittaminen on erittäin tärkeä asia, sillä se on perustuksenne tukirakenne. Tämä on suunnilleen samanlainen kuin panssaroidun vyön vahvistaminen, myös 20-25 cm: n korkeudelle, tarvitaan 2 riviä vahvistamista, jossa on 4 pitkittäisvaijeria. Tässä pituussuuntaiset sauvat ovat 8 kpl ja kantapään leveys 800 mm. Sinun tapauksessasi järjestelmä on hieman erilainen, kantapää on vahvistettu 6 kappaletta pitkittäisvaijereita. ajo:


Strip-säätiö
3. Kanavaan ja vesihuoltoon sijoitetut reiät (hihat) asetetaan syvyyteen. Dnepropetrovskin maaperän jäädyttämisen syvyys on vastaavasti 90 cm, pohjan säätö ja verkkojen sijoittelu on 1-1,1 m syvyydessä. Olen osoittanut kaaviossa, että hiekalla ja rauniolla saadaan vastaavasti 1,1 m: n kaivaa, voit sijoittaa hihnat suoraan kantapää tai välittömästi kantapään kohdalla nauha, mutta ei korkeampi. Samoin on välttämätöntä kierrä putket lämmittimeen niin, että putket eivät jää talvella. Myöhemmin voit ottaa yhteyttä viemäreihin ja viemäriputkiin erikoistuneeseen asiantuntijaamme kehittämään verkoston rakentamista. Pääasia on nyt jättää linja pohjaan. Loput myöhemmin, vähitellen.

4. Jotkut lähteet sanovat, että ei ole mahdollista käyttää muottipohjia vaan kaataa betonia välittömästi maahan. Olemme vahvasti eri mieltä. Koska maaperä ei ole niin tiheää kuin käyttää sitä muodossa, täten konkreettia ei voi värähtyä tässä tapauksessa ja betonin kulutus kasvaa merkittävästi. Muotoiluna suosittelemme tavallista 30 - 40 mm: n paksuista käsittelemätöntä alustaa, joka on aikaisemmin verhoiltu kattopaperilla tai kattopyyhkeellä (useissa kohdissa, tartu 4-5 pulttiin niin, ettei se pääse liukumaan, kun betoni asetetaan). Tämä on välttämätöntä muottien poistamiseksi ja muuhun käyttöön. Voit jättää levyn maaperään, mutta sen jälkeen levyn ja betonin välille on asetettava katemateriaali vedenpitäviksi.

Kysy. Kun vastaan ​​toiseen aiheeseeni.

Kiitos, tällä hetkellä kaikki on täysin selvää ja se kehittyy johdonmukaiseksi.

Pian täytyy aloittaa työ hiekkakurkastetun tyynyn valmisteluun ja säätiön "kantapään" myöhemmäksi kaatamiseksi. Tältä osin on esitetty kysymyksiä.
1. Kerro minulle, mikä on etäisyys kaatuneesta pohjasta (pohjan sivu) kaivannon reunaan tarpeeksi, jotta vedenpitävyys perustuksen ulkosivuilla olisi mahdollista? Aikaisemmin minulla on 30 senttimetriä heijastuksen jälkeen päätin, että 1,2 metrin syvennystä olisi vaikea työskennellä.
2. Mitkä kerrokset tarvitsevat hiekkaa veteen, miten päästään selvittämään, että voit päällystää uuden kerroksen? Onko höyrytettävä, ennen kuin kaadetaan vettä (tamperi luultavasti tehdään käsin)? Kuinka oikein laskea hiekkapuhallusmäärän, jonka täytyy tilata, kuinka paljon hiekkaa "menettää tilavuus" keskimäärin tiivistysprosessin aikana?
3. Mitkä kerrokset ovat välttämättömiä murskattujen kiven asettamiseksi ja jautamiseksi? Kun ymmärrän sen, ei ole mitään järkeä heittää raunioita, vaan sitä karsitaan.

4. Paikoissa, joissa pohjan alapuolella olevan kaivon syvyys on hiukan suurempi kuin toisissa, on tarpeen tasoittaa se yhdellä tasolla raunioilla tai hiekalla?
5. Mikä materiaali olisi sijoitettava raunioon ja pohjan kantapäähän, jotta estetään konkreettisen "hyytelön" vuotaminen ja mahdollisesti vedenpitävyys?
6. Onko kysymys konkreettisen sekoituksen tiivistämisestä käyttämällä täryttimiä konkreettisesti kriittisesti tai onko olemassa käytettävissä olevia työkaluja?
Tarkastelin sitä, että tärinänvaimentimien ja tärinöiden vuokraus betoniseoksen tiivistämiseksi tarjotaan, periaatteessa hinta on hyväksyttävä, ongelma voi olla toimitusaika rakennustyömaalle.
Jos päädyn ongelman toimituksen kanssa, kerro mitä tarvitsen? Näin vibro-levyt, vibro-tampereita. kerro minulle mitä tarvitsen?

Ja unohdin yhden hetken. Kuten ymmärrän, lauta, jonka aiot käyttää muottiin, voidaan sitten käyttää katon rakentamiseen, joten kerro minulle, mihin katon osiin lauta yleensä käyttää 30-40 mm ja mitä vaatimuksia on esitettävä hallitukselle tässä tapauksessa?

1. Jos teet sen oikein, sinun täytyy tehdä lisää kaivantoa, niin pitkälle kuin voit jalostaa pohjan vedeneristämällä sivuilla (esim. Päällystys bitumi tai liimaa katemateriaali). Tässä tapauksessa kaivannon on oltava 60-80 cm leveämpi kummallakin puolella, jos haluat kiivetä kaivantoon. Koska kaivannon sivut ovat hyvin pehmeitä eikä niitä voi tuhota. Jos kaivanto on + 30 cm, voit käyttää vain bitumia harjalla pitkällä kahvalla (tikku). Mutta katemateriaali on mahdollista naulata muottipaneeleille ennen asennusta naulan avulla pieni määrä pultteja laudalle niin, että kattoma-aine ei laske betonin kaatamisen aikana. Joten on helpompi poistaa muottiin betonin kovettumisen jälkeen. Ja se suorittaa välittömästi vedenpitävyyden. Kun neilikat oli naulattu, bitumia on voiteltava hyvin. Joka tapauksessa kaivannon pitäisi olla leveämpi, muottien poistamiseen ja ongelmaluokkien bitumipäällystämiseen. Valitset tämän leveyden itse.

2. Katso tässä tapauksessa nauhan perustus, sinun on asetettava murskattu kivi 10 cm: n kerroksilla tampingin avulla (murskattu kivi ei sammuta, se on sama kivi), ja sitten 10 cm hiekkaa päälle, josta on päässyt hyvin vähän vettä (älä ylitse vettä!), niin että hiekka tukki huokoset raunioon (meni sisälle), sitten repeytyi ylhäältä kuivumisen jälkeen.

Määrällisesti tämä on luonnollisesti hieman outoa, koska tarvitset hiekkaa koko rakennustöön (vuodevaatteet, sokea alue, sementin lisääminen jne.). Katso vuodevaatteita tavanomaiseen kaavaan: Kaivannon pituus X Kaivon leveys X Syvyys (hiekkakerroksen paksuus) ja + 20% kutistumisen jälkeen kaatamisen ja tampingin jälkeen. Loput on vaikea laskea. Sitten tuo lisää, jos ei riitä. Mutta rakentamisessa hiekkaa ei tapahdu paljon.

3. Katso vastaus 2.

4. Kaikki samoin kuin on mahdollista ja rauniot ja hiekka, voit vain maata, paitsi musta maa.

5. Ei mitään. Maito ei vuoda, sillä tulee olemaan tiivistetty hiekkakivi ja rauniot. Pohja vedeneristys tehdään vain silloin, kun pohjavesi on korkeampi kuin kantapää. Bentoniittimatot sijoitetaan pohjaan. Tämä ei ole sinun tapauksessasi.

6. Voit käyttää liitoksen menetelmää. Eli pudota 20-28 mm: n halkaisijaltaan tai romu (tikku) ja aloittaa betoniseoksen lävistys muottipesässä. Värähtely on varmasti parempi, mutta on olemassa tapauksia, joissa ei ole muita vaihtoehtoja kuin kiinni.

7. Tämä on hyvä levyn paksuus ja sitä voi käyttää lähes missä tahansa (ompelu, karkea puulattia, telineet jne.). Kaikki riippuu näiden levyjen pituudesta. Levyä 2 m: ssä et voi käyttää missään. Mitä kauemmin hallitus on, sitä parempi. Levyn on oltava kokonaan kuiva, eli sen jälkeen, kun sitä on käytetty muottipesäksi, se on taitettava ja odotettava, kunnes se kuivuu kunnolla. Ja vielä, hallituksen ei pitäisi olla alempi kuin toinen luokka (palkkaluokka).

Unohdin kertoa, mitä mekanismia sinun täytyy tilata värähtelemään. Tämä voi olla tärytinpää tai syvä värähtelijä. Parametrien mukaan sinua koskevat vuokranantajat.

Määrällisesti tämä on luonnollisesti hieman outoa kysymystä, koska tarvitset hiekkaa koko rakennustöiden ajan (täyte, sokea alue, sementin lisääminen jne.).

Elena, mikä sinulle on itsestään selvää, ei edes ole edennyt mieltäni.
Jälkeen selityksiäni, olen yllättynyt, miksi tällaista hölynpölyä voidaan kysyä :).

Määrällisesti tämä on tietysti hieman outoa kysymystä, koska tarvitset hiekkaa koko rakentamisen (vuodevaatteet, sokea alue, sementin lisääminen jne.).

Elena, mikä sinulle on itsestään selvää, ei edes ole edennyt mieltäni.
Jälkeen selityksiäni, olen yllättynyt, miksi tällaista hölynpölyä voidaan kysyä :).

Muutamat eivät ymmärtäneet joitakin kohtia.

1. Onko vedenpitävyys tarpeen säätiön kummallakin puolella? Ajattelin, että riitti vain ulkopuolelta (tulevan talon ulkopuolella).
2. Jotkut teemat suosittelevat eri järjestystä hiekkaa ja murskattua kiveä, nimittäin hiekkaa (alla), ja sitten rauniot (kuten kuvassa). Ehkä, jos käytät viimeisessä postissa (hiekalla murskattua kiveä) määritellyn menettelyn, onko pohjaveden kapillaarinen nousu ja millainen hiekka tämäntyyppisessä rakenteessa toimii vastapuristustyynyinä?
5. Toistuvasti tapasin sivuston (tietenkin suosikki rakennusliitto) suosituksia betoniseoksen ja roskien / hiekkalaatan välisen kattomateriaalin asettamisesta. Svarog kutsui tämän vedenpitävyyden "teknologiseksi". Valera näyttää myös mainitsevan tämän toimenpiteen tarpeen.

* laski puuta, jota tarvitsin muottiin, laskenut 4,8 kuutiota (kellarin pituus 100 m (50 ulompaa, 50 sisäpuolta), aluksella 0,04, mittojen korkeus 1,2 m. En ole varma hinnoista, mutta jos en ole väärässä, se on noin 5 000 UAH: ssä. En usko, että muotti olisi niin paljon.

1. Vedeneristys on riittävä ulkopuolelta, mutta sen on kuitenkin oltava vaakasuorassa seinän ja pohjan välissä. ajo:


Vaakasuoran vedeneristyspohjan järjestelmä

Anteeksi kuvan koko, mutta se tuntuu olevan luettavissa.

Tärkein syy siihen, miksi kellarin vedenpitävyys on välttämätöntä on katkaista kosteuden siirtyminen seinämiin johtuen kapillaariputkesta veden pinnasta, seinien kostutuksesta sateen roiskeilla ja sulavedellä.

2. Tietoja vuodevaatteet. Katso, se on oikein ja tällä tavoin ja niin, mutta kun hiekka on merkitty ruuhkan yläosaan, se tarkoittaa, että se täytyy kaataa jonkin verran veden kanssa murskattavaksi, jos hiekkaa on osoitettu raunion pohjalle, rauniot murskataan ja sen vuoksi se uppoutuu hiekkaan rakennuksen painumisesta ja painosta riippumatta, täällä sinun täytyy tamp hyvin. Ihannetapauksessa ne on yhdistettävä sopusointuiseen suhteeseen toistensa kanssa, mutta niitä ei saa sekoittaa etukäteen ja täyttää sekaisin, kun hiekka lähtee raunioista. Sekä rauniot että hiekka toimivat vastapuhalluksina tyynyinä. Ainoa murskattu kivi toimii hyvin vedettäessä, se katkaisee veden pohjalta. Kirjoitat, että vesi nousee joskus jopa 2 metrin korkeudelta maanpinnan tasolta, mutta säätösi ei ole korkeampi kuin 1,100 mm, jossa on vuodevaatteet ja kantapää. Teoriassa vesi ei pääse perustaasi. Joten teidän tapauksessanne suosittelemme vuodevaatteita vain 20 cm, tämä on pienin sallittu paksuus, koska pidämme GWL: n syvänä. Jos GWL on yli 2 m pinnalta, on suositeltavaa asettaa 30 cm murskattua kiveä vain + 10-15 hiekkaa pohjaan.

3. Minä vastustan vain tällaista toimenpidettä. Tosiasia on, että kateaineistoa käytetään paljon, mutta laittamalla se raunioon betoniin kuormitettaessa, tämä kateaine tulee käyttökelvottomaksi, koska se puhkaistaan ​​jyrsin terävien reunojen kanssa. Tietenkin voit tehdä sen, mutta minun mielipiteeni ja harjoittajiemme mielipiteet ovat erilaisia, vaikka et tee sitä pahempaa. Vaikka muistatko neuvojani, jotta rakennustyön kattotarvikkeet voitaisiin asentaa, suosittelen, ettei se toimisi vedeneristyksenä, mutta siltä osin kuin muotti on helposti irrotettavissa ja konkreettinen maito ei pääse ulos muotolevyjen liitosten läpi. Se, että kateaineena vedenpitävänä on jopa 20 vuoden käyttöikä. Mutta sinä et ole rakentamassa 20 vuotta, mutta vähintään 50 vuotta. Koska perustukset ovat vedenpitäviä, on parempi käyttää suihketta kestävää vedenpitävyyttä, joka on kallista ja jolla on pitkä käyttöikä. Tämä asennus on kätevää tunkeutua kaivantoon, mutta se on paljon kalliimpaa kuin kattohuopa. Siksi suosittelemme tavallista bitumikiiltävää tai bitumimateriaalia kattotiiliin, koska pohjavesi ei kosketa pohjapohjaa. Muista tehdä sokea alue talon ympärillä, mikä tyhjentää jäteveden katon ja sademäärän säätiöstä.

En myöskään ohjaa hintoja, mutta voin sanoa, että hallitus ei todellakaan ole penniäkään. Jos myös hyvä laatu. Mutta ajattele toisaalta, jos ostat hyvän pituuden laudalta, sitä voidaan myös soveltaa myöhemmin kattoon. Kyllä, ja 5 000 UAH talon rakentamiseen on pieni, koska et ole vielä harkinnut betonin määrää vielä, eikä sen hintoja tunnistettu.

Hei, rakas klubeja!
Olen ratkaissut lomakysymyksen (valitettavasti ne vapautetaan vasta syyskuun puolivälissä), jonka haluan antaa säätiön kaatamiseksi (ei paras tapa rentoutua, mutta ilman sitä missään).
Toivon, että säätiöllä on aikaa saada voimaa ja sää auttaa minua tässä. Se näyttää olevan ajoissa.
Työn suunnittelussa törmäsin siihen, etten ymmärrä täysin, kysymys tarpeesta lämmittää säätiö ja joitakin muita kohtia.
Aion järjestää tulevan talon kerroksen tasolle. Kellari on jatkossakin perusta-nauhan (eli asen- noin yksinkertaisesti asennuspinta maanpinnan yläpuolelle ja täy- dentä sitten nauha + pohjayksikkö monoliitteineen) (ks. Alla oleva kuva).
Tältä osin syntyi kysymys eristyksen tarpeesta.
Kuten ymmärrän, jos suunnittelet lattiat tasolle kellarilla, ei ole kylmää katkaisua eristyksissä lattian ja hiilihapotetun betoniseinän välissä. Jos kuvittelen kaiken oikein, kylmäsillasta tulee noin 5-10 cm.
Kerro minulle, kiitos.
1. Kuinka parhaiten voidaan poistaa edellä kuvattu kylmäsilta?
2. Haluanko eristää säätiön ulkopuolelta, jos on, mikä eristyspaksu (kuten ymmärrän, EPS, koska PPP ei ole paras vaihtoehto tähän tarkoitukseen)? Vaikka kylmäsillan 5 cm: n vuoksi en halua lämmittää koko säätiön korkeutta.

Vastaan ​​eristyksestä. Sinun täytyy lämmittää tämä säätiön osa ulkopuolelta (korkeus 0,4 m). Maaa ei voida haudata. EPPS: n lämmittämiseksi 50 mm. Ylhäältä EPS tai kipsi tai karkea vettähylkivällä materiaalilla (laatta, kivi). Riippumatta seinän leveydestä, vaikka kellari seinämän eristys "työntyy" hieman seinän yli, se ei ole kauheaa. Tällöin on tarpeellista laittaa lasku (sinkitty) eristeen yläosaan.

Ja lämmitä itse lattia. Se on levy, eikö? Eristyspaksuus 50-80 mm EPPS.

Kyllä, lattia on vankka. Tietenkin minä lämmittäisin sen, mutta tämä on jo ensi vuonna. Kun ymmärsin sen, vaikka olisin ollut aika, se olisi mahdotonta kaataa, jotta betonia ei olisi repeytynyt pakkasella.
Nyt katson kaikenlaisia ​​videoita asennettavaksi muottiin.
Näytät työsi vaiheet valokuvaselostuksessa, ehkä se auttaa jokua, samoin kuin virheitä.

Kyllä, kun täytät lattian, lattiaan tulee eristys. Levitä sementtiä, sitten eristystä ja viimeistele sitten savi.

Se on erittäin hyödyllistä, jos lähetät raportteja työstäsi. Kiitos!

Hyvä päivä!
Nyt valmistaudun muottien järjestelyyn.
Tältä osin kysymys syntyy muottien järjestelyllä.
Ensimmäinen asia, jonka täytän "kantapää", korkeus 20 cm.

Rakenteen vahvistaminen betonirakenteen "kantapää" säätiön

Tätä varten aion laatia yli 20 cm: n korkeudeltaan korkealaatuinen levy ja käyttää sitä.
Suunnitan repeytyä "kantapään" muotokappaleet lepäämällä vahvistimeen plakkilukon avulla.

Ulkopuolella aion suunnitella muotin varustamalla tukia, jotka lepäävät toiselta puolelta muotin ulkopuolelle ja kaivannon seinämille toisella puolella.

Nauhamuotojen sovitus

koska nauhan muotinkorkeus on melko korkea (110 cm = 70 maata + 40 cap), kuten ymmärrän, on mahdotonta tehdä ilman metallikiveä.

Tätä varten aion ostaa nastat, muoviputket, kartiot ja mutterit.


Cone for strut strip foundation
Aion suunnitella teipin muottipesän eristyksestä lepäämään lujitusta vastaan ​​muovisten kiinnittimien avulla (katso kuva Muovisen kiinnittimen kiinnittäminen muottipesän väliin).

Epäilen, että ilman puuportaita ulkona (toisaalta muottipesän ja toisaalta kaivannon "seinään") on välttämätön.

Määritä levyn paksuus, jota haluat käyttää.

Suunniteltu käyttämään 30 mm paksua levyä.

Periaatteessa kaiken, mitä kuvatit on aivan oikea, mutta liian monimutkainen ja kallis. Vastaan ​​nyt kommenttisi kysymyksiisi, ja sitten kuvaan näkemykseni tilanteesta ja siitä, miten voit säästää. Pöydän paksuus otti hyvää.

1. Vastaan ​​tähän kysymykseen seuraavassa huomautuksessa.

2. Nauhalle valmistettujen metallipinnoitteiden taso 1-1,2 m yhden ulkokerroksen läpi ruutupallokuviossa. 2 riviä. Kaaviossa olevat etäisyydet:


Metallipinnoitteiden asettelu muottipesässä

3. Astu puupalkit, joiden paksuus on 30 mm, tee 50-60 cm.

4. Vaihtoehto a, eli ruutupaketin kuvio.

5. Kyllä, täällä ymmärrät kaiken oikein.

6. Laakerin seinämä ei voi olla 200 mm, se ei kanna kuormaa. Kirjoitin teille edellä ulkoisten ja sisäisten seinien perustuksille. Sisäseinän tulee olla vähintään 250-380 mm. 250 mm jos tiili ja 380 mm lohko. Näin ollen perustan leveys valitaan seinämän paksuuden mukaan, tiilen osalta 300 mm on pohjalevyn leveys ja kantapään leveys on 500 mm. 380 mm lohkolle, 400 mm nauhalle ja kantapään 600 mm leveydelle.

7. Tässä tapauksessa riittää, että pultit ovat ulkona (50-60 cm pylvästä) ja metallipylväät pultteina, myös porrastetusti, 50-60 cm: n korkeudella. Mutta lujituksen ja muottien väliset muoviset kiinnikkeet ovat tarpeettomia. Voit turvallisesti tehdä ilman niitä, vahvike häkki ei mene mihinkään. Kehys itse vahvistaa vahvistuksen muottipesässä.

Kaikkien näiden trendikkäiden kiinnitysaineiden ja metallikiveiden sijaan improvisoituja työkaluja, jotka voidaan tehdä omalla kädellä, olivat ihania. Asiantunteva rakentaja tekisi sinut ulos baareista, teräslankaista ja puukappaleista. Kallis ostaa niin paljon puristimia, putkia jne.

Seuraavaksi selitän teille valokuvasta tai kuvasta, koska on vaikea selittää muottielementtiä henkilölle sanoin, etenkin sellaiselle, jolla ei ole rakennustekniikkaa.

Sen sijaan, että pultit ja mutterit ovat suuren korkeuden omaavaan lattiatasoon, voit käyttää tavallista teräslangasta, jonka halkaisija on 3-4 mm. Hän huuhtelee levyä ja kiristyy, kiristämällä pullistuman sivuseinät (taivutus "puza" levyssä). View:


Muotoilun sivujen kutistaminen langalla. Sitten lanka on yksinkertaisesti leikattu ja suojat poistetaan, kun taas johto itsessään pysyy betonissa. Toinen kuva, jossa levitys tehdään lanka-asennusvahvistuksella, joka on kierretty kuin ruuvi. Totuus on, että tässä valokuvassa lanka on liian suuri, vie vähän 4 mm, on helpompi kierrä se ja leikata se. View:


Wire-muottipesu

Te olette aivan oikein huomannut kuvasi, että voit tehdä puiset koukut ulkopuolelta sekä kaivosta ja panosten panosta diagonaalisiin ja horisontaalisiin laajennuksiin. View:


Tukipalkki (panokset)

Yleiskatsaus muottiin omilla käsillä:

Jos jotain on epäselvä, suosittelen näkemään Internetissä valokuvia ja videoita, miten muotti toimii omalla kädelläsi. Tarjoamasi osat käyttävät enemmän teollisessa mittakaavassa (suuret muottijärjestelmät korkeisiin rakennuksiin). Sinun tarvitsee vain koputtaa suojukset nauloilla, vetää ne yhteen lanka ja tukea kaaret kaarineen tai baareineen ja kaikki on hieno.

Tervetuloa!
Katsoin paljon valokuvia ja videoita, mutta hetket eivät olleet minulle selkeitä.

1. Koska Suunnitan täyttää kehyksen ja pohjan yhdeksi teipiksi, luulen, että vahvistuksen nousu ja rivien määrä muuttuvat (ja itse vahvistusparametrit itse).

2. Voi olla täysin suositeltavaa, että nauha kaadetaan pohjaan ja jalustaan ​​yhtenä kokonaisuutena, mutta on välttämätöntä katkaista tämä prosessi kahteen vaiheeseen (ensin perussäde, sitten kipsin täyttö).

3. Kuinka muotti ulottuu pohjasta pohjaan (ts. Pohjassa). Kuinka tehdä sen yläosassa on selkeä, voit laittaa puiset tukat, mutta kuinka sisäpuolella?

a) kantapään kohdalla (ehkä tällaisella korkeudella sinun ei tarvitse puristaa alla?)

b) nauhalle.
4. Edellä mainitut ajankohtana täytän kantapää nauhalla, mutta kysymys on syntynyt. Milloin määräaika voidaan poistaa muottiin.
a) kantapään kohdalla.
b) nauhalla.
5. Mikä on paras tapa asentaa vahvistin, jotta vältytään tarpeelliselta rajalta vahvikkeesta kantapäähän (hiekka ja murskattu kivi RC-kantapäästä, RC-kantapää nauhalle)?

1. Vahvistusparametrit eivät muutu, mutta yksi rivi vahvisteeseen lisätään nauhaan. Katso kaavio:


Perusrakenteen vahvuus 1,3 m 2. On parempi täyttää yhtenä, se on korostunut perusta. Erikseen, ei ole järkevää täyttää.

3. Sisällä on sama tukirakenne kuin puulohkon päällä. Kun muotti on kaadettu, baari pysyy siellä ikuisesti eikä mikään ole huolissasi. Mutta kantapäässä se ei ole ehdottoman välttämätöntä (puhkeaminen), kuin pieni korkeus, voit vain varmuuskopioida niin, ettei lauta taittaa. Tätä varten sinun on kiinnitettävä vahvikkeen tangot (kappaleet) maahan molemmille puolille kantapään kohdalle, sitten se, joka on sisäänpäin, on täynnä betonia, ja se, joka on ulkona, poistetaan. Se voi olla puupinoja.

4. Hyvän lämpimän sään sattuessa voit puhdistaa 7-10 päivän kuluttua, aloittaa teoksen nauhan kantapäässä 14 päivän kuluttua. Ja koskee myös nauhaa. Jos sää on samea, poista muotti 14 päivän kuluttua ja jatka nauhan varustamista 21 päivän kuluttua. Vain tällaiset asiat ovat normatiivisia, ja siellä on käytäntöä. Tässä puhumme teille rakennustemme näyttämöiden kokemuksina. He päättävät jo, milloin jatkaa, koska betoni muuttuu väreksi, kun se kuivuu.

Normien mukaan. Normaaleissa olosuhteissa betonin kypsymisen kovettuminen tapahtuu 28 päivän aikana. Ensimmäiset viisi päivää on voimakkaimman kovettumisen aika. Viikon kuluttua kaatamisen jälkeen betonin vahvuus on 70% merkityn tuotemerkin vahvuudesta. Lisätöitä voidaan tehdä vain, kun saavutetaan 100%: n voima eli betonivahvuuden aikataulun mukaisesti aikaisintaan 28 päivää valun jälkeen.

5. Ja kaikki, mitä löydät: tiili, rinnakkaiset baarit, murskatut kivi jne. Kaikki, mikä voidaan vahvistaa ja nostaa lujitushihnaa 5 cm sulkemalla betonin raudoitus.

Kiitos vastauksista.
Periaatteessa kaikki koottiin yhteen johdonmukaisella tavalla.
Kaatoprosessissa sukulaiset auttavat minua, joista on olemassa rakentajia - harjoittajia (kutsukaa sitä :)). He tarjoavat minulle kuonakartongin ("he tekivät sen itselleen ja neuvoivat kaikkia").
Vuodevaatteet ovat sementin kanssa sekoitettu kuonakansi (todennäköisimmin vettä läpäisevillä), räjähtänyt värähtelevällä levyllä (tai mitä tahansa tätä tamper kutsutaan, voisin erehtyä). Tämä täyttö tapahtuu jäätymisen syvyydelle 200 mm maanpinnan tasolle. Loput valuraudasta (teräsbetoni).
Jos en pidä tätä menetelmää, pelkään olla vihollinen ja hauskaa :).
Tarkastelin betoniin vaikuttavia voimia, ja minusta tuntui siltä, ​​että sivuttain vaikuttavat pakkasen voimat voisivat vaikuttaa negatiivisesti tässä tapauksessa, jolloin teräsbetoni nauha repeytyisi kuonapäästä.
1. Kerro minulle, onko järkevää käyttää säätiön tarjoamaa käytännön rakentajaa (en edes tiedä, antaako tämä lausunto, vastauksesi näkyy) kuona-kaatopaikalla (+ sementti + luultavasti vettä) nauhan osia.
2. Ja toinen asia: minulle tarjottiin käyttää kuona-kaatopaikkaa raskas-hiekkaperinteiden sijaan, kerro minulle, onko mitään tässä asiassa?
3. Ajattelen konkreettisen pumppujen käyttämistä kaatopaikalle, sillä katsomassa videosta, jota seurasin, monet rakentajat joko tarpeettomasti laimentavat betonia veteen lisätäkseen liikkuvuuttaan tai vaikeuttavat betoniseoksen levittämistä kellarikerroksen ympärille. Kerro, onko tämä järkevää. Ehkä, jos tilaat enemmän liikkuvia betonia (esim. P4), se on paljon helpompi selviytyä betonimassan jakautumisesta?

Unohdin selventää vielä yhtä asiaa.
Suunnittelet betonista betonin toimittajilta (melko tunnetuin kaupunkini) seuraavat parametrit.

30 kuutiometriä betoni M-200 P4 (betonipumpulle), toimittaja tarjoaa sen seuraavissa olosuhteissa: 990 UAH. kuutio + 480 UAH toimitus betonipumpun + tuntikohtaisesti (300 UAH / tunti).
Tällaiset hinnat todella järkyttävät minua, koska luottaa konkreettisia kustannuksia UAH. 200 kuutiota kohden halvempi: (.
Tänään kirjoitin vielä 4 konkreettista toimittajaa, ehkä ne tarjoavat mielenkiintoisempia ehtoja.
Ehkäpä kerrotte jotain hinnoista, joita sinun pitäisi ohjata.

Vastaan ​​tänään päivän aikana.

Hyvää iltapäivää vielä kerran.

Saimme tietoja rakentajistamme ja selvittivät, mitä.

1 ja 2. Sen sijaan, että suurin osa sementistä perustusnauhalla, kuonanpoistoa ei voida käyttää. Hän on voimakkaampi kuin betoni. Ja kuona on myös erittäin radioaktiivinen. Täällä kannattaa miettiä, haluatko saada tällaisen säteilyn talosi alle vai onko terveyttä tärkeämpää. Kuonaa käytetään tavallisesti tienrakentamisessa. Mutta ei moottoriteillä, vaan pienillä paikallisilla teillä. Sinun tapauksessa voit käyttää kuonaa vain pehmusteena (vuodevaatteet) säätiölle, mutta myös kuona on ominaisuuksiltaan heikompi kuin rauniot. Muista tervehdys.

3. Betoni on ohuempi, sitä pienempi merkki. Sinun ei pitäisi tilata sitä mobiiliin. On hyvin vaarallista, voit saada 100-150-merkin 200-merkin sijaan. Se ei ole sen arvoista. Täryttää kaiken kunnolla ja kaikki on kunnossa.

4. Dnepropetrovskissa ja toimittajien hinnoilla emme voi kertoa teille. Vain Kharkovissa meillä on tietoja. Mutta jälleen, mitä rakentajat sanovat asiantuntijoilta, joilla on vuosien kokemus.

Ei ole tarpeen tarkastella hintaa vaan betonin laatua. Ota provisioiduilta tehtailta tai yrityksiltä, ​​joilla on todistukset. Sattuu, että halvempaa he myyvät, sitä vähemmän konkreettisesti saat. Ne voivat säästää joillekin komponenteille, jotka vähentävät huomattavasti betonin laatua. Esimerkiksi Kharkovissa on yritys, joka sijoittaa portfolion sijasta kuoria Portland-sementtiä, joka on kaksi kertaa tavallista hitaampaa. Jos sinulle tarjottava hinta on halvempi kuin kaikkialla, sinun on selvitettävä, miksi tämä hinta. Kerää suosituksia pääkonttoreilta ja kokeneilta rakentajilta ympäri kaupunkia.

1 ja 2. Sen sijaan, että suurin osa sementistä.

Ehkäpä sitä, että sitä ei ole tehty, kuonaa ei käytetä sementin korvikkeena vaan täyteaineena. Sementtiä lisätään kuten betonissa.

Hurtuilla ymmärsin, että tämä on minulle tärkeä, mutta pyydän teitä vielä selventämään joitakin kohtia.
Kun yritin jollain tavoin nollata laatikkoa (seiniä), joka seisoo paikassa, jossa ei ollut pohjaa, sekoitin kuonaa + sementtiä + vettä. Kun yritin irrottaa palan tuloksena olevasta pohjasta, törmäsin merkittävään vastustukseen (oli vaikea erottaa ponnisteluja, jotka on tehty jakamaan täytepohjan pala kuonaa ja jakamalla RC-sarake (tietenkin on olemassa ero ja mielestäni se on merkittävä). että kuonaa ei ole julistettu missään rakennusmateriaalina ja että sen käyttämistä näihin töihin ei ole säädetty mihinkään asiakirjaan. Toisaalta se voi pitää tiettyjä kuormia (ymmärrän, että kirjallisuus ei osoita, miten se on hän kutsuu itseään tässä tilanteessa).

Miksi asia on se, että kuona ja täyteaine on erittäin heikko materiaali. Tämä on kivihiilen tuotannon jätettä. Murskakivestä on erilainen voima, toisin kuin kuona, se on graniitti, ja kuona on kalkkikiveä. Kuona on hyvin pelkää vettä, koska kalkki pestään siitä ja kuona murenee pölyyn. Voit tehdä kuonaratkaisun seinäeristykseen, kuten aiemmin, mutta se on yksinkertaisesti mahdotonta sijoittaa se pohjan pohjalle. No, sinun pitäisi ajatella, jos betonin voimakkuus, jossa on täyteainetta, on 200 merkkiä ja esimerkiksi kuonasta 100. Kanta kallistuu.

Esimerkiksi Donbassissa 46-52 vuodessa, kaikki kaksikerroksiset talot on rakennettu sementtiä. Nyt näillä taloilla on suuria ongelmia betonin kellarin sakkauksen ja hajoamisen kanssa. Nämä talot pidetään vain siksi, että luonnonkiviä käytettiin säätiöön. Miksi tarvitset sitä? No, ymmärrät, jos otat raskaan betonin koostumuksen, ne ovat yleensä graniittisekoituksia, joten vahvuus on maksimaalinen. Ja haluat laittaa kalkkia säätiöön.

Suorita koe sukulaisten kanssa. Ota pala hiekkaa ja palan kuonaa, laita se metallilevyyn ja lyödä vasara yhdellä ja toisella. Kaikki ymmärrät, mitä tapahtuu. Se on hauras verrattuna raunioihin.

Tänään puhdistettiin kaivanto.
Ymmärsin, että olin menettänyt fyysisen työvoiman tavan ja paljon muuta.
Vastassa on joitain ongelmia, mutta tilaa.
Valitettavasti louhinnan vaiheessa en tiennyt tarvetta tasoittaa rakennustyömaata, joten huomaa, että sivuston pinta ei ole tasainen.
1. Minulla on ongelma kaivannossa. Syvyyksiä on. Kaivanto on alempi kuin odotin, yleensä 20 cm (+ -5 cm). Yhdessä paikassa on noin 1,5 metriä, jolloin kaivannon syvyys (tasaisesti tämän ongelmallisen alueen reunasta keskustaan) on enemmän kuin odotin 35 cm: iin. Sitä on mahdollista tasoittaa nämä erot (eli kasvattaa 20 cm ja taso "napa"). Onko mahdollista käyttää tätä saviä, joka oli kaivannossa (hedelmällinen kerros, ymmärrän, että se on mahdotonta). Savi on jo kuivunut, jos voit käyttää savea, niin miten se parhaiten tehdään. Voisiko olla parempi romu + hiekka?
2. Katselin videota rakennuksen järjestelystä, tajusin, että olen erehtynyt siitä, että kaikki oli niin yksinkertaista :). Mutta se ei ole kysymys :). Haluan varustaa muottiin kuvan osoittamalla tavalla. eli kuten muottiin tulevan talon ulkosivun käyttämiseksi, ja missä on pohja, rakentaa muottirakenne. Talon sisäpuolen perustuksen haluan täyttää täydellisen muotin. Onko mahdollista tehdä niin (älä unohda kuvia)?
Jos tällä menetelmällä on oikeus olla olemassa, kerro seuraavat kohdat.
3. Jos voit järjestää kaiken tämän tavoin, kerro minulle, mitä materiaalia paremmin käytetään betonin vedeneristykseen ja erottamiseen maasta. Luin spinous-kalvosta, mutta en voi arvioida tätä materiaalia (en ymmärrä tätä) ja se on tietenkin kallista. Mutta muut materiaalit, kuten ymmärrän, voivat suojata kymmenen vuotta. Toivottavasti elämme hieman pidempään :).
4. Mikä on konkreettisen kantapään leveys, on parempi tehdä tässä tapauksessa.
5. Kuinka sitä olisi vahvistettava tässä tapauksessa?
6. Minkä korkeudelle vesitiivistykseen?
7. Mikä on parempi lopettaa kellari, jos säätä lämmitetään vaahdolla? (kirjaimellisesti pähkinänkuoressa, tämä on vielä kaukana, haluan vain lukea tästä aiheesta).

Tarkistan vain siinä tapauksessa.
Kohdassa 2, älä unohda kuvia - älä unohda nähdä kuvaa (Kuva liitteenä).
Kohdassa 6, mitkä ovat korkeus vedenpitävyyden varustamiseen? Haluanko jakaa vedenpitävyyttä pohjaan?
P.7, ehkä tällä hetkellä ei ole tarpeen, koska Unohdin, että minun on vielä karsittava seinät, ja sitten vain ajattelemaan perustaa säätiö.

1. Kaivannon tai kaivannon pohja on aina kohdakkain roskien ja hiekan kanssa. Sinun kaivanto ei voisi olla täysin tasainen. Täytä 10 cm hiekkaa ja 10 cm hiekkaa, on hyvä syventää 10 cm: n välein. Katso, oikea ja kun hiekka on roskien päällä. Tämä merkitsee sitä, että se on kaatunut vedellä, jotta se voi kaatua, jos hiekka kaadetaan raunioiden pohjasta, rauniot räjähtävät ja näin ollen se upotetaan hiekkaan, riippuen rakennuksen painosta ja painosta, sinun on täytettävä se hyvin. Ihannetapauksessa ne on yhdistettävä sopusointuiseen suhteeseen toistensa kanssa, mutta niitä ei saa sekoittaa etukäteen ja täyttää sekaisin, kun hiekka lähtee raunioista. Sekä murskattu kivi ja hiekka toimivat vastapeti-tyynyinä ja tasaisen pohjan betonin lisäämiseksi.

Savi niin hyvin, ettei se toimi, ja kaikki samoin on tarpeen lisätä hiekkaa ja soraa.

2. Ei, et voi tehdä sitä kuten olette piirtäneet. On tarpeen tehdä joko kantapää kokonaan tai olla tekemättä lainkaan. Koska talosi on suunniteltu olevan pieni, voit tehdä sen ilman kantapäätä. Kanta on tarpeen rakenteen vakaudelle ja maan pinnan tasoittamiseksi kaivannossa. Hänellä on myös lujuusominaisuuksia. Voit korvata kantapää toisen vahvistusrivillä.

On myös mahdotonta rakentaa ilman muottirakennetta. Vain kaada betoni kaivantoon ei toimi. Koska betoni laskee kaivannon seinät ja betonin tiivistyminen (tärinä) ei ole mahdollista. Missä on perusta, tietenkin rakentaminen, tässä ei pitäisi olla ongelmia.

Ja voit myös kaataa kantapää yhdessä nauhan kanssa, mutta tekniikka on vaikeampaa, siellä sinun on hyvin vaikea kompakti betonia.

3. Vedeneristys voi tarjota budjetin vaihtoehdon. Sinun on pistävä bitumiin mastiksi vain perusta, pohja ei ole tarpeellinen. Kierrä mastille 2 kerrosta kateaineita ja liitä sitten 50 mm EPPS viimeiseen lämpimän mastikerroksen päälle. Koska Epps ei pelkää kosteutta ja tarpeeksi tiheää, peitä sitten Epps öljyisellä savi. Hän luultavasti on sivustossasi. Öljyinen savi lopulta kuivuu niin, että saat savi linna Epps. Tällainen lukko ei anna kosteuden tunkeutua. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto vedenpitävälle asennolle sokean alueen nopean laitteen (ainakin karkean) tilan alla. Kalvot ovat mukavia, mutta se on erittäin kallista. Kalvoja voin kertoa yksityiskohtaisemmin, mutta tarvitsette sitä. Aiemmin jopa annoin jonkun rakentavalle solmulle membraaneja pitkin. Tilaaja käsitteli kustannuksia ja kieltäytyi tämän tyyppisestä käytöstä.

Kyllä, ruberoidi itsessään on tehnyt vähintään 15 vuotta, mastitkin, mutta yhdessä he palvelevat pitkään, jos suojataan EPPS ylhäältä ja suojellaan EPPS: tä saveella.

4,5,6 kysymyksiä, jotka kaipaan, koska emme voi harkita vaihtoehtoasi.

7. Pohjan pohjan tulee olla voimakas ja sileä, likaa ja pölyä. Erilaiset yli 5 mm: n epäsäännöllisyydet on poistettava, toisin sanoen ulkonevat kokkaset putoavat ja urat täytetään tasoitusliuoksella. Liota pinta alustaan, varsinkin jos pohja on pölyinen tai imee kosteutta liikaa. Jos pohjan veden absorptio laskee, se ei aiheuta tarpeettoman löysää vettä kipsilevystä tai laattaliimasta, jota käytetään päin.

Jotkut materiaalit, erityisesti huokoiset, kuten tekokivet, on järkevää käsitellä vettä hylkivä. Tämä vähentää veden imeytymistä ja lisää materiaalin kestävyyttä saastumiseen. Vesi-karkotteet ovat käyttövalmiita, väritöntä liuosta, joita levitetään puhdistetulle pinnalle harjalla tai rullalla. Suojattua pinnalla vesi virtaa alas eikä jättää jälkiä, ja mikä tärkeintä, se ei imeydy siihen. Korkki voidaan viimeistellä mitään: hiekkakiveä tai luonnonkivi, keraamiset laatat, polymeeri-laatta, kaakeli hartsit PVC paneelit (muttaulkonäkö neochen), erityyppiset kipsistä (mosaiikki, koriste, kuoppainen, jne). Valinnat "meri" valitsevat minkä tahansa.

Vesitiiviys kellarissa mihin tahansa, jos noudatat aikaisempia suosituksiani. Kyllä, piikki on lisäys vedenpitävyyteen esimerkiksi silloin, kun epävakaat maaperät tai hyvin lähellä pohjavettä. Erityisesti se sopii, kun sinun on suoritettava säätiön kuivatus ja otettava pohjavesi pois. Piikit tyhjenevät vettä pohjaan vedenpoistojärjestelmään. Ymmärrän, että meillä ei ole ongelmia veden kanssa. Jos olen väärässä, muistuta minua.

Kiitos vastauksesta.
Joitakin hetkiä en ymmärrä täysin.
Ensin kerron sinulle, millainen visio olin muodostanut, ehkä korjata sen, jos kuvittelin jotain.
1. koska saatavuus w.b. korkokengät eivät ole välttämättömiä, aion tehdä ilman sitä.
2. Luin hieman. Kuten ymmärrän, ei ole välttämätöntä käyttää romukuvia tyynylle säätiön alapuolella, jos syöksyt 20 cm: n syvyyteen, jos olen väärässä, korjaa se.
Aion tehdä niin. Aseta hiekka 15 cm kerroksella, pehmeä, hieman kosteaa (jotta se ei putoaisi). Tapetaan vibro-jalka. Ja niin tasolle, jota tarvitsen. eli ilman raunioita. Vuodon korkeus on vähintään 30 cm (esim. Hiukan kosteuden kapillaarisen nousun yläpuolella). Onko järkevää tehdä niin? (En halua tilata murskattua kiveä erikseen, koska minusta tuntuu siltä, ​​että se on hieman vaikeampi työskennellä sen kanssa, on helpompi lyödä vipuja varmistaakseen muottipesän ja voit säästää toimitukseen).
3. Vastauksessanne lausekkeeseen 3 on ehdotus, joka koskee suulakepuristettua polystyreenivaahtoa. Kuten ymmärrän, EPPS: n ehdotetussa versiossa suoritetaan suojelun rooli vedenpitävyyden mekaanisesta vaurioitumisesta täytön aikana ja mahdollisesti maaperän liikkeiden aikana joissakin voimissa toiminnan aikana. Tältä osin kysymys. Miksi on tarpeen käyttää täsmälleen 50 mm, ehkä tässä tapauksessa on mahdollista käyttää EPS: n 20 mm?
4. Säätiön vahvistaminen. Korkki 40 cm, nauha 90 cm.
Suunnittelen käyttää 5 riviä vahvistus * 2 pitkittäisvaijereita.
Huomenna haluan tilata hiekkaa ja sopia jyrsimen vuokraamisesta.

Ripusta 10 cm: n välein, kuten neuvot (vain hiekkaa, ilman rakeita).

1. On toivottavaa, mutta ei vaadita.

2. Sama. Säätiön alla olevan tyynyn tekniikan mukaan murskattua kiveä suositellaan, koska hiekalla murskattu kivi voi korvata monoliittisen kantapään. Jotta yksinkertainen tasoitus pohjan hiekka on riittävän tumma. Voit tehdä ilman raunioita, paitsi.

3. Tarjoan EPS: n lämmittimeksi. Paksuus 50 mm, koska se on vähimmäispaksuus perustuksille. Yleensä olemme aina asettaneet tämän paksuuden lattiat, sokea alue ja säätiö. EPS suojaa myös vedenpitävältä vedeneristöltä (tässä olet oikeassa). 20 mm haudata merkityksetön. Jos et aio eristää säätä, niin 20 mm EPS ei ole tarpeen, ei ole järkevää asettaa tätä paksuutta.

4. No, kyllä, on olemassa selvästi 5 riviä vahvikekaareja, joissa on 2 pitkittäisakselia, joiden askel on 30 cm.

Aloita tarpeeksi pian kiinni sataa.

Kerro vielä yksi asia!
Kuuluvatko muottiin 1,3 m betonia (90 cm nauha + 40 cm pohja)? Ymmärrän sen, että kuorma on valtava.

Kerro vielä yksi asia
Kuuluvatko muottiin 1,3 m betonia (90 cm nauha + 40 cm pohja)? Ymmärrän sen kuorman olevan valtava

Kyllä, kuorma on valtava, joten muottien täytyy olla erittäin laadukkaita. Yllä, sinä ja minä pohdimme muotoilumuotoilua, tämä tieto voi auttaa sinua tarkistamaan työntekijät. Valitsemasi levyn paksuus on hyvä. Löydätte työntekijöitä, jotka ainakin kerran elämässään rakensivat omaan käsiinsä. On vaikeaa kirjoittaa, miten se tehdään henkilölle, jolla ei ole tietoa tästä liiketoiminnasta eikä rakentajasta. Anteeksi, mutta tämä on tosiasia. Suosittelen, että vuokraat rakennustyötä, jolla on kokemusta säätiövaiheessa. Sitten voit tehdä sen itse. Myös katon suorittaminen on vaikeaa. Tämä on myös koko tiede.

Valitettavasti sade hieman estänyt suunnitelmiani. Mutta ei mitään, oli aika ajatella muotin järjestelyä.
Alla jaan ajatus järjestelystä. Minulla on vielä muutama päivä, ehkä se muuttuu. Jos ei ole kriittisiä kommentteja, mielestäni et voi kommentoida. Minulle kommenttisi seuraavaan kysymykseesi on tässä vaiheessa tärkeämpi (viesti, jonka kirjoitan alle tämän). Se riippuu hänestä ja miten laatoitan.

Unohdin kiinnittää liitetiedoston yllä, teen sen täällä. Se viittaa edelliseen virkaan.
Mitä tulee kaivannon laajentamisen tarkoituksenmukaisuuteen, olen kiitollinen, jos voin vastata nopeasti (ymmärrän, että näet viestini yli 10 tuntia, toivon onnea :)).
Tänään kello 10 jälkeen tapaan miehen, joka kaivoi minulle kaivannon (nyt pahoittelen, etten ajatellut monia hetkiä, kun he kaivoivat sen). Hän tuo minulle 15 tonnia hiekkaa. Todennäköisesti olen samaa mieltä hänen kanssaan raaka-aineiden hankinnasta.
Auttaa antamaan lausunto tarpeesta laajentaa kaivantoa.
Kaivannon nykyisellä leveydellä en näe tavallisia tapoja järjestää pohjan ulkoseinien vedenpitävyys. Suurin etäisyys etäisyydestä muotista kaivannon "seinään", jonka pystyn "vetämään ulos" on 25-35 cm. En näe mitään tapoja, joilla tällä leveydellä on mahdollista tehdä pohjan vedeneristys ja asentaa EPSI. Ehkä ne ovat, eikä ole mitään syytä huolestua siitä, kerro minulle (myöhemmin on mahdollista keskustella näistä menetelmistä).
Voitteko kertoa, onko syvennystä syytä jatkaa vielä 40 senttimetriä (tai ehkä enemmän)?
Loppusanat Puhun tämän setän traktorin kanssa, hän osallistuu johonkin rakennusalan miehistöön, ehkä hän jakaa ideoita. Mutta viime aikoina olen ollut erittäin skeptinen rakentajien ja ammattilaisten neuvoista. Epäilen, että hän voi sanoa, että pystysuora vedeneristys ja eristys eivät yleensä ole välttämättömiä tässä tapauksessa. No, en tiedä kuinka suhtautua tällaisiin neuvoihin.

Kun vastaan ​​nopeasti kaivosta.

Kyllä, sinun täytyy laajentaa kaivantoa vähintään 40 cm: n välein niin, että voit asentaa seinille lämmintä bitumia vähintään siveltimellä ja tarttua EPS: iin. Parempi tietenkin, kun bitumi levitetään harjalla ja kädellä, ei keppiä. Ehkä sinun täytyy tehdä vieläkin enemmän. Näet visuaalisesti kuinka laaja kaivanto on, voit tehdä sen. Sitten täyttö ja mitään ongelmia.

Tietenkin toisella tavalla vesieristys ei toimi.

Tässä keskustelen lyhyesti. Kaikki suunnitelmissasi on normaalia, mutta kyse on viimeisestä kappaleesta. Voit räpyttää ulkona, työntää palkin kaivon seinämän ja ulkokerroksen välisen seinämän väliin, esimerkiksi jos tämä etäisyys on 60 cm, ota sitten 57 cm: n palkki ja aseta se alhaalta ylös ja ylhäältä. Sinulla ei ole sellaista kaivantoa kuin kuvassa, muurikkoseinät eivät liity kaivannuseiniin, sinun on työnnettävä.

Ja toiseksi, sinun ei tarvitse kääriä jokaista lauta polyeteeniin. Riittää vain sijoittaa muottiin sisälle, jolloin polyeteenin reunojen vapauttaminen ylhäältä. Tämä auttaa säilyttämään levyn ulkonäön ja estämään betonimelon menemästä maahan.

Ja niin, kaikki puhut hyvin, näennäisesti oikein ymmärretty.

Tervetuloa!
Kiitos nopeasta vastauksesta.
Laskin työn kustannukset ja monimutkaisuuden, tajusin, että voin laajentaa kaivannon betonityön jälkeen
Yritetään selvittää seuraavat kohdat.

 1. Miksi teen hiekka ja sora-tyyny.
 2. Pohjustuksen vedenpitävyys.


1. Patenttivaatimuksen 1 mukainen. kun tutkin rakennusaineita, tulin seuraaviin päätelmiin:

 • jos pohjan pohja on maaperän jäädytyksen syvyyden alapuolella;
 • maaperällä on hyvä kantavuus;
 • perusta monoliittinen nauha;
 • Ei ole tarvetta tehdä tasoituskautta (betonin säästämiseksi).

Hiekoitettujen (hiekka-sora) tyynyjen järjestely ei ole välttämätöntä. Lisäksi on todennäköistä, että se lisää vain kosteuden määrää säätiön alapuolella (maaperä, joka ei ime kosteutta hyvin), ja se voi myös tehdä säätiön perustan heikommaksi. On myös todennäköistä, että menetelmä hiekkaveden käyttämiseksi tällaisilla mailla voi heikentää tätä maata (koska se turpoaa). Tässä istun ja ajattelen, miksi alun perin valmistelin kaivannon tarpeeksi syvälle, jos luultavasti tarvitsen tätä vuodevaatetta. Ehkä hän ei tarvinnut minua?
2. En ymmärrä täysin mitä säätiön pystysuora vedeneristys antaa minulle.
En aio tehdä kellarissa. Vahvistus kosteudesta suojaa betonia (5 cm, jos ei ole väärässä, riitä). M200 betonimerkki. Pohjaveden pinta on alhainen. Minun näkemykseni on, että varsinkin, jos pohjustusnauhan (mahdollisesti myös ilman eristys) eristämistä ei ole tarvetta pystysuoran vedenpitävyyden järjestämiseen.
En pidä abstraktia tilannetta, vaan nimenomaan rakennustani.

Ja vielä yksi kysymys.
Pitääkö lämmittää säätiön?
Voi olla tarpeeksi eristää ei koko nauhan pinta vaan vain pohja tai kenties hieman syvempi EPS maahan ja laittaa loput pohjaan.

Pohjakerros eristys löysi vastauksen foorumilla.
On tarpeen lämmetä 50 cm syvällä. Tämän ymmärrettynä syyt ovat myös selkeitä.
Kerro minulle eristyksen kellarista.
Onko mahdollista järjestää muotti siten, että kellarieristin on kosketuksissa betoniin? Ovatko erityisvaatimukset tällaisen kantarakenteen rakentamisen viimeistelyn suhteen verrattuna sateenvarjoihin naulattuihin EPPS: hen tai miten se yleensä asennetaan säätöön tai voidaanko se ladata sekä naulaan sateenvarjoilla?

Joten olet saavuttanut vaiheen, kun aloitit talouden laskemisen ja etsit vaihtoehtoja säästää rahaa. Itse asiassa olin valmis tällaiseen tapahtumaan, kuten meille yleensä tapahtuu, että teoria poikkeaa käytännöstä rahoituksen puutteen takia. Erityisesti, kun ihmiset kysyvät ja saavat melko loogisen vastauksen standardeihin, he rauhoittuvat ja siirtyvät eteenpäin, mutta sitten kun he alkavat kutsua materiaaleja ja työtä, etsintä alkaa tilanteesta "pienellä verellä".

Siksi vastaan ​​nyt standardien ja tekniikoiden mukaan, mutta sen mukaan, missä on mahdollista pelastaa, mutta missä se on mahdotonta ja miten päästä pois tilanteesta.

Kaivannon osalta: Ymmärrät, että koko säätiötä ei voida kaivata täydelliseen syvyyteen sen epävakauden vuoksi, varsinkin jos sinulla on aikaa ladata seinät ja lattiat. Sinun täytyy kaivaa 1,5 metrin päähän ja suorittaa vedenpitävyys ja haudata se hyvin puristamalla maata ja jatkamaan kaivamista vielä 1,5 metriä. Tämä on kalliimpaa ja pidempää kuin nyt tehdä kaivannon laajemmasta mekaanisella tavalla. Mutta täällä päätät.

1. Tässä vaiheessa olen vahvasti eri mieltä kanssanne. En tiedä mistä kaikki nämä johtopäätökset ovat peräisin. Mutta voin sanoa yhden asian: jos lasket, kuinka paljon konkreettisia menee maahan, jos et tee hiekka-soraa tai hiekkalaatua, saat enemmän kuluja kuin sinä voit säästää. Koska betonisekoittimet ovat kalliimpia kuin hiekalla tai raunioilla varustettu kone.

Olen vahvasti eri mieltä siitä, että sanot, että kosteus kerääntyy betonista tai se voi heikentää maaperää. Se ei ole. Itse asiassa voit tehdä ilman hiekkaa ja soraa tyyny, mutta sinun täytyy kaataa hiekkaa ja tasoittaa pinnan kaivo. Etenkin koska et tee kantapäätä. Tapauksessa, jossa kantapää ei ole suoritettu, tämä paksuus kaadetaan yleensä rauniolla ja hiekalla voimaa ja jalkojen sijaan kuormien tasaiselle siirrolle pohjalta maanalaiseen maaperään (TÄRKEÄÄ!). Luonnollisesti taustalla ei ole lujitetun betonin toimintaa, vaan hyvä sileä säätiö, joka on hyvä vahva ja tasaisesti levinnyt perusta. 20 cm vuodevaatteiden irtoaminen ei ole järkevää, mutta se on täynnä tässä tapauksessa. Ne vuotavat, kun vuodevaatteet ovat yli 30 cm korkean laadun ramming ja tiivistys hiekkaa. Lisäksi henkilöä, joka ei ole koskaan tehnyt tätä vuodatusta, ei pitäisi luottaa, koska voit todella kaataa pohjan ja maaperä paisutetaan. Jotta tämä tapahtuisi, sinun täytyy kaataa paljon vettä.

Johtopäätös: Et voi tehdä tyynyä, mutta konkreettinen kuluu enemmän, mikä ei ole halpa ja teknologia rikkoo, koska se on olennainen osa säätiön teknologiaa, vaikka pohjavesi onkin kaukana. Ja muista, ettet anna kantapäätä, mikä tekee myös säätiösi heikomman. Joten se on epäselvä minulle, kuin haluat tasoittaa erimielisyytesi 35 cm: n, betonin tai mitä? Mutta entä vahvuus häkki, joka putoaa epätasaisesti tällaisten pudotusten vuoksi, ja yleensä kaikki on väärä ja sinun täytyy kaataa paljon betonia kohdistamaan vastaavasti, säätiön parametrit ja mitat muuttuvat. Näissä 35 cm: ssä täytyy heittää metallipäällysteitä raudoituksen tai putken avulla tällaisen betonin paksuuden vahvistamiseksi.

2. Mikä on säätiön pystysuora vedeneristys? Jokainen kosketus säätiöön suojaa sitä kosteudelta. Ymmärrät, että jos vesi pääsee tielle säätiölle (esimerkiksi lumen tai sateen sulaminen). Se kertyy vuosien varrella betonissa. Vahvasi säätöön on suojattu kerros betonilla, mutta betonilla on taipumus kerääntyä kosteutta ja muutamassa vuodessa (voi kestää kauemmin, niin onnekas kuin tämä) vesi saavuttaa vahvistuksen. Kosteudenkestävä säätö aiheuttaa halkeamia, muodonmuutoksia, korroosiota jne.

Minun mielipiteeni vedenpitävyys on parempi olla säästämättä. Säästä sääolosuhteissa. Mutta taas jotkut eivät vedeneristystä ja sattuu, että talot ovat 50-70-vuotiaita, mutta monilla niistä on maailmanlaajuisia ongelmia muutaman vuoden ajan. Siksi on parempi kuunnella kokemuksiamme. Portaalimme on ollut olemassa jo kahdeksan vuoden ajan ja tänä aikana monet ihmiset joutuivat ongelmiin (tilaajat tulevat, kun kaikki on huono, eikä kun kaikki on hyvä, tiedätte) säätiön vedenpitävyyden vuoksi.

On olemassa käsitys siitä, että vedeneristys palvelee jopa 15 vuotta maassa, tämä ei ole kohtuutonta, mutta näiden 15 vuoden aikana säätiö on täysin sopeutunut maan tilaan ja osittain vedenpitävä säilyy talon toiminnan loppuun saakka. Lisäksi nyt mastikat ovat erilai- sia laatua ja kateaineella on muita kulutuskestävyyden arvoja. Ja jos se on samanaikaisesti EPPS: n kanssa, heti vedeneristysnopeus kasvaa 2 kertaa.

Nämä kohdat ovat yleensä sinä. Jos haluat tehdä jotain väärin aluksi, tee se, emme voi suostutella sinua, vaan suosittelen sinua.

3. Pohja voidaan lämmittää vain. Vuoteen 1993 asti Ukrainassa ei ollut sellaista, ettei kukaan tiennyt säätiöiden eristämisestä, mutta saksalaiset ovat sitä tehneet jo 30-luvulta lähtien (kaikki tietävät kansakunnan pragmaattisuuden ja talouden). Edistyminen ei kuitenkaan pysähdy, ja nyt se on tullut täysipainoiseksi tekniikaksi, joka auttaa meitä pitämään lämpöä talossa ja säästää lämmitystä. Kellarieristys on suunnilleen sama kuin seinien eristys. eli Pohjarakenteen sivuille asetetaan eristyskerros. Tämän seurauksena lämpöenergian siirtoaste säätiön ja maakerrosten yläkerrosten välillä laskee voimakkaasti. Samaan aikaan säätiö vaikuttaa edelleen geotermiseen lämpöön peruspohjansa alla olevasta maakerroksesta. Talvikaudella maan lämpötila vaihtelee voimakkaasti syvyydestä, hyvin alhaisista arvoista lähellä pinnasta positiivisiin arvoihin, jäädytyssyvyys alle. Säätiö on eristetty kylmästä jäädytetystä maasta, sillä on positiivinen lämpötila pohjaan kohdistuvan esteettömän lämmön vuoksi. Ja myös siksi, että lämpöä tulee sivuseinämästä, joka sijaitsee sisemmän kehän varrella, ts. joka sijaitsee lattian alla (jos eristämistä ei ole asennettu pitkin tätä seinää).

Asiantuntijamme ovat vakuuttuneita siitä, että säätiön ulkoreunus on eristettävä seuraavista syistä:

1. Säätiön lämpöeristys suojaa sitä jäätymiseltä, ts. alentaa rakenteen lämpötilaa alle 0 astetta. Tämä on erityisen tärkeää perustuksille kosteassa ympäristössä. Kun vesi jäätyy kapillaareissa ja halkeilussa, se laajentaa ja hajottaa betonin. Mutta on hyvä, että ei sinun tapauksessasi.

Sisällä kukaan ei lämmitä perustusta, koska talosta ja maapallon luonnollisesta lämmöstä on edelleen positiivista lämpötilaa. Vain kun kylmää ilmaa pääsee sisään, säätiön lämpötila laskee. Toivottavasti selkeästi selitetään.

4. Ei, muottiin et korjaa eristämistä, sitten kaataa pohja. On epärealistista tehdä kaikki samat indeksointilevyt eristyksestä betonin painon alla.

Eristysvaatimusten mukaan se on sovitettava tiukasti ja kiinnitettävä seinään tiukasti. Suurten saumojen väliset liitokset eivät ole sallittuja. Voit saavuttaa tämän vain eristämällä "sateenvarjot" pintaan tai liimaamalla jokaisen levyn lämpimään bitumiin. Varsinkin, jos EPS tai vaahto ripusta vuori.

Haluan myös varoittaa teitä heti, että luultavasti on parempi olla aloittamatta jo perusta. Luultavasti ei ole aikaa täyttää se ensimmäiseen pakkasta, ja vaikka ne tulva, sitten hän tarvitsee asettua hyvä lämmin olosuhteisiin vähintään 2 viikkoa, ja sitten 28. päivä joukko täysilukuinen. Meillä oli tällaisia ​​tilaajia, jotka suuttuivat tähän ja sitten jäykistetty betoni alkoi murentua ja murentua jäädyttämisen aikana joukko voimaa. Säätiöt kaadetaan kesällä, kun se on lämmin. Ja nyt sinun on lisättävä pakkasnesteen lisäaineita. Nyt on usein sateita. Pelkään, että betonin voimakkuus kertyy hyvin pitkään tai pakkasia voi torjua. Ajattele sitä. Ehkä ensi vuonna, alkavat keväällä. Poista jäädytetty maa, mikä lisää kaivannon leveyttä ja kaataa. Sen pitäisi olla selkeä nopea prosessi, eikä rönsyilevää asiaa muutaman viikon ajan.

Helen, älä ota henkilökohtaista tiliäni.
Rakennuskoodien vaatimukset tässä vaiheessa riittää minulle.
Tosiasia on, että kuten ymmärrän, samoja sääntöjä noudattaen sama asia voidaan tehdä eri tavoin, mutta siksi Yritän selvittää, mitä tietenkin on mielestäni muodostumassa, minulla on virheitä ja vääriä tuomioita.
Vuodessa (tyyny) tajusin, että tarvitsin. Ilmeisesti se on, että vaikka "alkuperäinen" maaperä ei ole kantavuuden kuten hiekkaa ja soraa pad vai kyky levitä kuormaa, jossa savimaa on vähemmän hiekkaa ja soraa tyynyt. On mahdollista, että se imeyttää betonin "mehut" paremmin (hyvin, en ole nähnyt miten konkreettinen käyttäytyy luonnollisessa maaperässä).

Ei, en millään tavoin loukkaa, minulla on tällainen työ, selittää miksi tämä on niin eikä niin. Joten ilmaistaksemme epäilyksemme, keskustelemme, jos sinulla on aikaa tähän, sinun on selvitettävä itsesi, miksi näin on. Itse asiassa voit rakentaa ilman vedenpitävyyttä ja eristys, kuten monet ovat rakentamassa. Mutta aluksi halusit tehdä kaiken sääntöjen mukaisesti (tärkeintä on saada riittävästi rahoitusta).

Tiedän hyvin, kuinka kallista on rakentaa oma talo. Minulla on ajatus materiaalien hinnoista ja rehellisesti, olen vilpittömästi pahoillani. Puolet vuotta sitten kaikki oli halvempaa, varsinkin kun olemme naapureita alueilla.

Mutta se ei todennäköisesti ole riskin arvoinen, koska meillä oli äskettäin tällainen tilaaja. Hän kuunteli pitkään aikaan (useita vuosia), löysi kaiken meistä, laski sen, mutta täytti sen kun ensimmäiset pakkaset "koputtivat". Lue hänen langansa Toisen talven jälkeen säätiö alkoi murentua. On vaikeaa sanoa, mikä on palvellut tätä ongelmaa, vaan se, että henkilö on investoinut paljon rahaa säätiöön ja nyt uudelleenpalautuu, purkaa hajotetut, leikkaavat jne. Näin ollen tämän säätiön vahvuus on jo alun perin suunniteltua heikompaa.

Odotetaan kysymyksiisi.

Minä ehkä uskallan.
Muotti on käytännössä alttiina, vahvistusvaateita. Ensi viikolla lähetän.
Sääennuste näyttää hymyilevän säätä. Jos jotain muuttuu säässä, lämmittäisin sen (peitän sen polyeteenillä heti kaatamisen jälkeen, jos odotetaan pakkasta, aion heittää sen maan päällä).

Minulla on seuraava kysymys.
Minua kiinnosti mahdollisuus tilaukseen betonilla, jolla on lisääntynyt vedeneristysominaisuudet. Yrityksessä, jossa aiot tehdä tämän, he sanoivat, että betoni M200 voi lisätä betonin vedeneristysominaisuuksia W6: lle synteettisellä lisäaineella. Samaan aikaan, hinta betoni kuutio on 65 UAH. Periaatteessa, jos se on tehokas työkalu ja sen jälkeen ei tarvita lisää vedeneristyskykyä, niin olen valmis harkitsemaan tätä työkalua korvaamaan ehdotuksessasi edellä esitetty. Tällä hetkellä aion suunnitella betonia M200, P4 (koska käytän betonipumppua, koska vaikea lähestyä kaivoa täyttämään perustan), ehkä W6, jos hyväksyt.

Unohda täsmentämään, todennäköisesti se on tärkeä. Aion tiivistää betonin värähtelemällä (aion vuokrata vibrotool).
Ja kerro lisää tällaisia ​​hetkiä.
1. Voidaanko vahvistus kohottaa asettamalla kappaleita (puolia) tai kokonaisia ​​tiiliä vahvikkeen alle? Jos on, niin mikä vaihe on parempi tehdä se.
2. Mitä voimme tarjota 5-7 cm: n suojaavalla kerroksella? Minä neuloa armatus ottaen huomioon määritetty rako, mutta pelkään, että se voi liikkua betonin kaatamisen yhteydessä.
Kiitos jo etukäteen avusta!

Sinä lyödät päiväsi uudelleen.

1. Lisäyksiin. No, uskomme, että ne eivät ole keskenään vaihdettavissa. Mutta koska sinulla on vesi kaukana, voit todennäköisesti ottaa mahdollisuuden. Vaikka me aina ja kaikkialla suosittelemme kiillotusta bitumimastilla, sillä vielä tällainen betoni lisäaineilla romahtaa ajan myötä, jos se altistuu kosteudelle.

Rakentajat tekevät tavallista betonia, mutta tekevät vedenpitävyydestä. Vaikkakin lisäaineiden valmistajilla on erilainen mielipide, mutta tätä ei säännellä normeilla, ja pohja vaatii hankaavaa vedenpitävyyttä.

2. Kyllä, tiilet voidaan laittaa jopa puoliksi. Tiilien välinen etäisyys riippuu siitä, missä kehys taipuu, ja liitä se sitten (mielestäni 1,5-2 m).

3. Kuvitteko, kuinka paljon vahvistushäkki painaa, kuten sinulla on?! On epätodennäköistä, että siirrät sen. Se painaa noin 2-3 tonnia. Betonipumppu ei siirrä sitä.

Niin monta asiaa kirjoitettu, ja painanut Peruuta-painiketta (olkoon se väärin).
Lyhyt versio:
Bitumipitoisuus ei pidä, koska käyttöaika on alempi kuin betonin käyttöaika. Ehkä käytän lisäaineita betoniin, mutta W6: n kanssa epäröin, se olisi W8, luultavasti se pysähtyy siellä. Ja niin ajattelen enemmän.
Kehyksen siirtymisen suhteen olet oikeassa. Jo yhdistetty 2 kulman väliin. Olet oikeassa, siirrä sitä, tarvitset ihme.
Kirjoitan viikonloppuna, koska Tämä on aika ennen kuin teet mitään työtä, ja yritän miettiä tulevaa työtä tai aikaa sen jälkeen, kun he ovat tehneet, kun tunteet ovat ylivoimaisia ​​:). Et kiinnitä huomiota, levätä, ymmärrän, että kaikki tarvitsevat levätä (nyt olen ymmärtänyt sen erityisen).

Kyllä, olen vain ainoa, joka tarkistaa sivuston viikonloppuna. Tässä olet onnekas.

Ei, ei, W8 on konkreettinen patojen ja siltojen suhteen. Vain sinä ymmärrät, kaikki samalla kosteuden vaikutuksesta, itse betoni (sen hiukkaset) pestään ajan myötä ja lisäaineet (hiukkaset) säilyvät. Mutta sinulla on vähän vettä siellä ja periaatteessa mitään, mistä huolehditaan. Mutta sokea tarvitaan.

Tervetuloa!
Katselin videota https://www.youtube.com/watch?v=B0qKNFeXRgo, piti ajatusta EPS: n asentamisesta muottiin. Huomenna lasken, jos on tarpeeksi rahaa, ajattelen, miten on mahdollista asentaa tällainen rakenne. Mitä tulee näkyviin tuleviin ideoihin, peruutan tilauksen.
Nyt lujitemuovit ovat kiinni, minkä jälkeen asennan muotin ulkosivun ja lisätään jonkinlaista maata lattialle, jotta se ei pääse puhkeamaan. Alunperin suunniteltu sitoa suojat lanka, mutta koska Kylmällä säällä jää hyvin vähän aikaa, minulla ei ole varaa viivytellä ja päätin kattaa muotit maan päällä, jotta ensi viikolla täytän perustan. Minä kaivaisin sen, kun voit jo ampua. Paljon huonoa työtä, mutta en ajatellut nopeampaa vaihtoehtoa.
Liitän valokuvan osa neulottu runko (Fota myöhään illalla, koska unohdin tehdä sen päivän aikana).
1. Minulle ei ollut helppoa taivuttaa 12 köysiä, joten köysi kulkee aina nurkkaan. Nurkassa risteävät "täyttävät" vahvistusrivit kahdelta eri puolelta. Kulmat vahvistettu taivutettu 12. Ehkä antoi liian kookas varastossa (koska se ei haittaa minua) kummallakin puolella kulman tulee jossain 1-1,3 m, ja todennäköisesti olisi ollut tarpeeksi on nurkassa 0,5-0,6 m, Luulen niin.
2. Nurkassa tein askeleen pystysuorasta ja pitkittäisestä vahvikosta 15 cm, en tiedä onko se tarpeellinen, ehkä se ei ole tarpeellista
3. Yhdessä paikassa, koska jäänteitä pystysuoraa tukea oli 3 cm lyhyempi kuin tarvitaan, sama etäisyys oli alentaa yhdellä puolella ylärivissä venttiilien (jossain tämä vähennys tapahtuu pituuden yli 1,2 m), toivon, että se ei vaikuta tukea perusta kykyä, uskon, vuonna tämä ei tapahdu uudelleen
4. lankaa käytetään 0,8-1,2 (0,8 neulotaan veli ja minä neuloa, porakoneella (koukku on valmistettu naulan, jonka halkaisija on noin 4,5-5 mm) ja mieluummin 1,2).
Ehkä sinulla on kommentteja selostetusta työstä, joka on vahvistuksen häkissä.

Kerro minulle hyvä, voi olla mitään en kukin peräkkäin poikittaisterästä, ja se olisi riittävä sitomaan "rengas" (koko 1.1x0.3 m suorakulmainen profiili) ja hänen sitoa raudoitusta niin, että tuloksena solu on 0,3 m (kaikkialla paitsi alin rivi, jossa minulla on 0,2 m etäisyydellä pituussuuntaisen lujituksen rivistä), mikä säästää kehyksen sisällä olevaa poikkileikkausta? Tai onko poikittaista vahvistamista ei tarvita ainoastaan ​​hihnan ylä- ja alareunassa, vaan myös keskellä, jakamalla kuormitus tasaisesti koko säätölevyn leveydelle (ks. Liite 2)?

Laskin, kuinka paljon rahaa minulla oli jäljellä säätiöön.

On mahdotonta tehdä eristys asettamalla EPS: n sisällä muottiin.
Vaikka hyvä korjaus todennäköisesti voisi olla. Saha kiinnittimet kuin työntönauha. eli voidaan kiinnittää sormilla Epps näihin "painikkeet" kiinnitetty muottiin. Vaikka yleensä on helpompi kuljettaa kynnet (tai ruuveja) muottiin ja syöttöön EPS: lle niissä.
Erityisesti siksi, että löysin EPS: n kiinnittimet Internetissä, jotka on ruuvattu siihen ja betonin kaatamisen yhteydessä voisivat lisätä betoniin voimakkaasti tarttumista.
Tämä ei luonnollisestikaan ratkaise ongelmaa, jonka olet ilmaissut (kasettien vedeneristys).

Hyvää iltapäivää, Fedor.

Olen yhtäkkiä yllättäen iloisesti yllättynyt siitä, että yrityksesi liikkuu niin nopeasti.

On parempi olla kaataa maata muottien ja kaivannon väliin, sillä silloin on vaikeaa kaivaa sitä, jos maa menee kosteaksi ja jäätyy, niin mitään. Hiekka on parempi sitten. Ja on parempi ajaa kappaletta raudoitusta maahan, kuten yllä olevassa kuvassa. Maa ei kestä tällaista kuormaa, kun se räjähtää muottiin, muotti leviää. Tai sinun täytyy syödä tätä maata hyvin. Vaikka olet niin varma itsestäsi, että olen jo alkanut epäillä itseäni.

1. Vahvistusta varten videossa näkyvät erikoissilmukat, joihin kiinnitetään vahvistuspalkki ja taivuta sitä. Tässä elokuvassa mies taipui 16. halkaisijaltaan alkuaineeksi.

Itse asiassa riitti, että 50 cm: n päällekkäisyydet olivat riittämättömiä. No, se ei ole huono.

2. Se ei ole pahempi.

3. Täälläkin, hieno, pelottava.

Pitkittäistä vahvistamista tarvitaan myös kehyksen keskimmäisissä riveissä, joten "rengas" ei toimi. Täällä et voi tallentaa. Tee niin kuin pitäisi. Itse asiassa tämä ylimielinen video, jossa todetaan, että se on riittävän vahva ylä- ja alemman pitkittäisvahvistuksen. Tämä ei ole totta, ja se toimii tarkasti pituussuunnassa koko säätiössä.

Lämmitä pohjakerroksen lattiat ja tarpeeksi. Sinulla ei ole Jekaterinburgia, mutta vain Dnepropetrovskia. Olen todella huolissani vedeneristämisestä.

Ehkä on vaihtoehtoja EPS: n liittämiseen muottiin (tämä on jo ihmisiä, jotka keksivät vain eristyksen lisäämistä), mutta en pidä tätä menetelmää, koska se voi vahingoittaa EPS: ää ja siirtää sitä. Ja sitten mikä seikka on siinä.

Tervetuloa!
Rakentaminen ei valitettavasti ole niin nopea kuin haluaisimme.
Kestää paljon aikaa neuloa vahvistusta ja asentaa suojukset, ajattelin, että kaikki olisi paljon nopeampaa.
Nykyään asennettiin viimeisimmät kilvet ja aloitettiin työn suojelemiseksi heittämästä. Tämä on paha osa työtä minulle, koska Ymmärrän, mitä tuloksia voi olla, jos et tarjoa riittävästi suojavaippoja. Kaikki osoittautui hyvin surulliseksi. En laajensi kaivantoa, koska tämä oli paljon esteitä.
Toisaalta, kaapeleiden suojukset etäisyydellä, joka pysyi asennuksen jälkeen, osoittautui mahdottomaksi.
Räjähtävät suojukset liitteen mukaisesti. Näen, että se ei riitä. 1,3 metrin nauhan korkeudella minusta tuntuu, että hyvin epämiellyttävät yllätykset odottavat minua. Lisäksi kaikkein epätodennäköisimmällä hetkellä, palkki 0,05 on yli ja 25% muotti on kiinnitetty palkki 0,05x0,03.
Hieman kevyesti ylös pari kertaa näytti betoni rikkoo muotti. Katsoin, istun surun.
Suunnittelen seuraavia.
1. Viimeistele tukien asennus kunkin puun eteen.
2. Jos metsää jää jäljelle, tyhjennä se lisäpidikkeillä paikoissa, joissa palkkien välinen leveys on yli 60 cm (joissakin paikoissa jopa 90 cm, ehkä useammassa paikassa 1 m).
3. Kiinnitä myös muottien sisäosat kaareilla (lähemmäksi pohjaa), yläosasta lisätangoilla (aina 50-60 cm: n välein).
4. Samaa, täytä maa (ehkä savi, koska se on voimakkaampi) ja särkynyt niin pitkälle kuin sisäpuolella olevat tukiputket sallivat.
Suunniteltu täyttämään tiistaina, mutta ilmeisesti aiemmin torstai ei toimi.
Kysyin tehtaalta, missä haluaisin konkreettisesti käyttää jäätymisenestoaineiden lisäaineita, minulle kerrottiin, että heille oli liian aikaista. Mutta ehkä, kun tilaat, selvennän vielä, koska Lämpötilan lyhyen aikavälin lasku ennusteessa (yöllä -5, päivällä +, mutta sunnuntai -2 iltapäivällä, -4 yöllä).
Katselin videota, jossa ajatus kuulosti, ettei liikkuvia betonipakkauksia voida tiivistää. Minulla on P4 (koska betonipumppu, kone ei aja ylös kaikkialla, vain 2 ihmistä tulvelee sitä ja että minun poissa ollessani). Mikä on mahdollista ilman tärinää tai setä-neuvonantaja charlatan?

Yritän vastata tänään, koska haluan esittää nämä kysymykset lääkäriin. Ehkä se suosittelee mielenkiintoista. Ja selvennän värähtelystä, jollakin tavalla en voi uskoa siihen, vaikka kaikki voi olla.

Eilen 22-kerroksinen laatta kaadettiin taloni alle ja huomaan, että ne kaikki kattoivat polyeteenistä kaatamisen jälkeen. Tämä tehdään mikroilmaston luomiseksi sisälle ja kosteuden menetyksen välttämiseksi. Tämä on tehtävä ensimmäisten 7-10 päivän aikana.

Kiitos paljon!
Tein niin kuin sanot, polyeteenipäällyste.
Periaatteessa, koska muotti on verhoiltu pohjakalvolla, minun on selvitettävä, miten lopettaa kosteuden menetyksen ja mikroilmasto nauhan yläreunasta, mielestäni se ei ole vaikeaa.

Anteeksi tällainen pitkä odotus, mutta ei turhaan odottamassa. No, ensinnäkin on betoneita, jotka kaadetaan muotoon kuin taikina ja et voi värisätä niitä, ne sopivat oman painonsa alle. Sinun konkreettinen, mielestäni tällainen on myös. Tämä on hyvä ja kaikki on kunnossa.

Toiseksi, asiantuntija katsoi ja sanoi, että muottiin ei pitäisi liittyä ongelmia. Lisäksi asetit levyt kaivannon ja työntövoiman välille (kuvan perusteella). Hän sanoo, että tämä on tärkeintä, mitä voisit tehdä. Työntö tulee maahan kuin veitsi voitaksi suurella kuormalla maassa, mutta kun levy on maan ja työntövoiman välissä, se painaa, mutta ei työnnä (kuten puukosketin). Joten tee kaikki, mitä olet suunnitellut, vahvista kaikkea, mikä on mahdollista kuvatulla tavalla ja mene eteenpäin.

Ainoa asia, joka tietysti on toivottavaa, Fedor, on olla kaatamalla, koska he voivat paisuttaa sellaista. ja vain voit korjata, koska tämä on rahaa.

Lisäksi asiantuntija sanoi saman asian kuin kerroin sinulle. On tarpeen peittää polyeteenistä tai kateaineista, luo mikroilmasto. Ei ole tarpeen jäädyttää -5 ° C: ssa.

Viime viikolla hän teki säätiön valu, ja eilen hän alkoi poistaa muottipesän.
Mitä tulee siihen, että työntövoima päätyy maahan kuin veitsi veillä, olit aivan oikeassa. Tämä johtuu siitä, että tukia painettiin painopisteissä 5 mm: n etäisyydellä (jos se oli levyn kulman kohdalla), jos se ei olisi asettanut levyjä, ei olisi järkeä tukia.

Tehdas, jossa hän otti betonin, oli neuvottu tärisemään betonia. koska hän epäili laatikon laatua, ei ollut tarpeeksi ihmisiä, hänellä ei ollut aikaa vuokrata sitä, betoni ei värisi.

Liitän passin betoniin (miten he pystyivät testaamaan näytteitä SES: llä?))).
Työn tulokset ovat seuraavat:

 • Lähes koko nauhan pituus, noin 40-50 cm korkeudella soran ja hiekan tyynystä, on "paunch". Mielestäni poikkeama on jopa 4-5 cm.
 • Luulen, että leveysmuotti voisi liikkua hieman. Siksi on vaikea puhua noin 40 cm: n (ulkoseinien) ja 30 cm: n (laakerikytkimen alla) välillä.
 • Nauhan pinta on kuoppainen (ei tasoitettu), ts. paikkamerkki ilmestyy pinnalle
 • Nauhan pinta ei todellakaan ole tasossa (ero voi olla jopa 5 cm, mielestäni, ei enää).

Epäilen, että nämä ongelmat aiheuttavat haittaa ja jätettä, mutta ne eivät todellisuudessa vaikuta säätiön laatuun.

Päätän nyt kysymyksen työstä vielä tänä vuonna. Lähes kaikki jää alas rakentamisen säilyttämiseen.
Suunnittelen seuraavia toimia:

 • Irrota suojukset ja aseta talviurheiluun
 • Pohjan alapuolella olevan kaivon ulkosivu kattaa savesta tai muusta maaperästä (myös musta maa) kohtuullisesti. Maaperän kaataaminen ei ole suorassa maassa, ja 25-30 cm maanpinnan yläpuolella.
 • Irrota maaperän yläkerros tulevaisuuden talossa vakaammalle kerrokselle (ei savea itse, mutta haluan käydä läpi mustan maaperän). Tätä varten käytän todennäköisesti traktoria sen jälkeen maassa on säätiön jäännöksiä (aiomme vetää ne pois, jotka ovat jo osoittautuneet, luultavasti jättäisin ne, jotka ovat olleet paikallaan, mielestäni se ei saisi häiritä tulevia tiedonantoja), eikä ole vielä jäljellä talven aikaa.
 • Täytän poistetun maaperän paikka tulevan talon sisällä tamping (tärisevä levy) tasolle 30 cm alapäästötason korkeuden alapuolelle (toivottavasti voin kaivaa tätä maata jälkikäteen lapiolla rakentamaan viestintää). Ilman hiekkaa ja raunioita (vain maaperä, savi).
 • Peitä pohja muovikelmulla, joka suojaa vettä ja lataa sen (mahdollisesti ripottele sitä).

En aio kaataa ulkona tiheään maahan (pohjamaalattu), koska Aion seurata. lämmittää (ja todennäköisesti vedenpitävä) vuodessa, valitettavasti tänä vuonna, en tee näitä töitä rahoille, vaikka olisikin aikaa.

Kerro minulle, mitkä ovat kommentit, vinkit? Korjaa suunnitelmani.

Se sai sinulle, Fedor.

Katso, on olemassa erityinen laboratorio missä tahansa laitoksessa, jossa betonia testataan virtaukseen, merkkiin, asetusaikaan, kutistumiseen jne. Voimaa testata varten he leipovat kuutioita muhveliuunissa ja katkaisevat ne puristimella. Siksi ei ole yllättävää, että ne antavat todistuksen.

Mitä tulee jatkotyöhön, kaikki on hienoa, vain pari kommenttia.

1. Älä vedä maata pohjan sisäpuolelta, koska säilytät sen talveksi. Tämä maaperä ei pääse jäätymään maaperän alempien kerrosten läpi pohjan lähellä. Tämä tehdään keväällä.

2. Kyllä, ja pohjustusnauhan täyttämisestä pohjamaalilla. Aiot edelleen eristää ja vedenpitävä, jättää kaiken sellaisenaan, nukahtamatta. On välttämätöntä suojata teippi ulkoisesta altistumiselta veteen, lumiin ja kosteuteen. Jotta vesi ei putoa kaivannon pohjalle ja pohjan alapuolelle. Siksi suosittelen, että ostat halvimman katemateriaalin ja peittäkää koko pohjan kehä tyhjenemällä lastaamalla se levyt ja tiilet.

Ei ole luottamusta elokuvaan, se voi jäädyttää ja puhjeta pakkasta. Kateaineen tiheämpi ja kestävä.

Ja niin, olet vain hyvin valmis! Etkä voi sanoa, että aloitimme keskustelun lauseella "minulla ei ole mitään tekemistä rakentamisen kanssa". Voit nyt turvallisesti järjestää tiimisi. Mutta totuus on helvetti työ.

Kiitos paljon vinkkejä (pelkään jättää säätiön vähän).

Ymmärrän sen, että tärkeimmät vaiheet, jotka minun on tehtävä ensi vuonna (toivon, että siitä tulee säästää, vaikka näen jo, että tarvitsen paljon rahaa) ovat:

 1. Viestintä (vesi, jätevesi)
 2. Lämmitin, pohjan vedeneristys
 3. Sokean alueen sovitus
 4. Lattia maahan
 5. seinät
 6. Katolla

Kerro minulle, mikä olisi vaiheiden järjestys?
Ehkä jäi yksi tärkeimmistä vaiheista, oikein
Minulle on sanottava, ettei ole täysin selvää, mitä tehdä ennen kaikkea seinän tai rouhkimalla
Jokaisesta erästä erikseen portaalissa on paljon tietoa, mutta sekvenssi epäonnistui

Joten, rakentamisen järjestys on seuraava:

1. kellarin lämmitys ja vedenpitävyys;

2. Sokea alue on vain karkea tai tähän asti ilman sitä, koska se likaisee sen ja se voi rikkoa seinät ja katot pystytettäessä;

3. Viemäreiden, vesiputkien sijoittaminen;

4. Suorita pohjakerros, muuraus ja katto;

5. Kaada rouhituskerros lattialle maahan samasta syystä kuin sokea alue;

6. Viimeistele laatikko;

7. peitä katto;

8. Tee sisäiset väliseinät;

9. Tee sähköasentaja;

10. kipsiseinät;

11. Aseta lämmitysputket lattialle (mukaan lukien lattialämmitys);

12. Lämmitä lattia ja täytä viimeistelylaatta;

12. Lopeta talon sisätilat.

13. Ulkopuoliset lämmitystyöt ja lopullinen sokea alue.

Paljon kiitoksia, nyt olen järjestänyt informaation kaaoksen päähäni hieman)
Se on vain mielestäni hieman epämukavaa asentoon s.1, 2-3
Kuten ymmärrän, sinun on eristettävä putken sisääntulopiste (viemäri, vesi)
Jäljellä kaiken näyttää olevan selvää

En tiennyt, kuinka osa laudoista oli jo asetettu (levyjen välissä, baareissa) talvipaikalle (taivaan alla, liuskekiven peitossa), vaikka en usko, että ajan mittaan tämä on muuttunut.
Kerro, mitä voit käyttää, jotta levyt eivät täysin heikkene talven aikana. Jos erityisten keinojen kuvaus on sääntöjen vastainen, olen kiitollinen tästä tiedosta henkilökohtaisesti
Kiitos jo etukäteen

Näin viestinnän tulojen ja lähdöiden vedenpitävyys voidaan sijoittaa erilliseksi kohteeksi. Tämä tehdään erikseen. Putki kääritään lämpöeristyksellä, asetetaan vasempaan reikään ja peitetään hyvin bitumilla. Tosiasia on, että vesihuolto- ja viemärilaitteiden järjestäminen tehdään yleensä rakentamisen lopussa eikä alussa. Tätä varten ja jättää reiät pohjaan.

Tietoja laudoista. Todennäköisesti tämä ei ole muotia, vaan sementtiä. Tämä on yleinen tapaus. Teit oikein baareissa. Laudat märän muottien jälkeen on tuuletettava, kuivuttava ja jäädytettävä talvella. Joten kaiken pitäisi olla kunnossa.

Tervetuloa!
Nyt, kun minulla on jo säätiö, ymmärsin, miksi ne poistavat maaperän ylemmän kerroksen koko rakennusalueella. Oi kuinka monta ongelmaa olisin välttänyt, jos toimisin tällä tavoin!

Tämä on uutinen. Ja millä kerroksella maaperä on uusi säätiö nyt?

Olen enemmän kuin varma siitä, että kuvaama maa on musta maa.

Jos sinulla ei ole maaperätietoja, voit itse määrittää maaperän tyypin. Irrota pienikokoinen sora ja hedelmällinen maa paikalla. Sitten 15-20 senttimetrin syvyydeltä otetaan pieni määrä (kourallinen) maata, hiukan kostuttaa kämmentänne ja yritä rullata sitä "makkaroiksi" ja sitten taivuta tämä "makkara" rengasta. Maaperän tyyppi voidaan määrittää arvioimalla valssauksen tulosta:

 • yleensä rullat - savi maaperä;
 • halkeamia ja taukoja - pilkkoa;
 • älä rullata, maaperä putoaa erillisiin palloihin - hiekkainen siipi;
 • murenevat ilman liukumista lainkaan - hiekkainen maa.

Jos kaikki on surullista ja osoittautuu mustaksi maaperäksi, silloin 5 savi-koneet eivät säästä sinua, koska et voi tampata savea niin, että se voidaan asettaa lattialle kentällä. Tällaisen maaperän karsimiseen tarvitaan yli 20 vuotta. Vain hänen räpäytys 10 cm: n välein ei säästä. Siellä on vetäytymisiä.

On olemassa yksi vaihtoehto, jotta ensimmäisessä kerroksessa päällekkäiset levyt, ne ovat myös lattia. Eli lattiataso on korkeampi kuin pohja. Tai kaivaa normaaliin maahan ja siellä lattiatasolle.

Odotan teitä, Fedor, selvittääksesi maaperä. Sitten päätämme. Ota näyte ja pohja, joka menee mustan alle ymmärtämään, mitä siellä on. Yleensä savi ja puutavaran voi nähdä värillisesti.

Säätiö on savi (se menee pääosin -0,6 m: n tasolle), täällä, mielestäni kaikki on kunnossa
Sunnuntaina katsoin kentällä, tuntui tarpeeksi tumma minulle, mutta postin tulostamisen jälkeen katselin valokuvaa rakennustyömaasta. Kuvassa näen, että maa ei ole puhdas musta vaan ruskea.
Ehkä ylikuormitettu ja se oli pimeässä silmissä, enkä tiedä jo :)
Kokeilun jälkeen täytä tavoite.