FOUNDATION BAND TAPER

Tavrovy-säätiö on yksi matalan-rei'itetyn perustuksen lajikkeista, mutta pohjan "pohjan" laajentamisella. Sitä käytetään heikossa kantavuudessa (hieno hiekka / hiekkasauma / hiekkakivi). Se on asennettu minkä tahansa puutalon alle. Hiekkasilla, joiden korkeusero on enintään 500 mm. Tärkein etu on vastustuskyky korkealle fyysiselle rasitukselle ja tasaisen paineen jakautuminen koko kaatopaikan koko kehälle. Myös T-nauhan perustusta voidaan käyttää metallirakenteisten teollisten rakenteiden ja rakennusten rakentamisessa. Ei ole harvinaisesti käytetty kirjanmerkin perusteissa erillisten tukirakenteiden kanssa, joilla on suuri fyysinen massa.

Tekniikka työtason täyttämiseksi nauhalla

T-pohja lasketaan ottaen huomioon tulevan rakenteen massa ja kantavien seinäelementtien paikat. Laskennan jälkeen valmistetaan kirjanmerkki, tarvittavien materiaalien ja komponenttien arvio

Rakennustyömaalla suoritetaan seuraavat työtyypit:
• sivuston alustava merkintä;
• kaivukoneiden valmistelu pohjan perusteellisen syvyyden saavuttamiseksi;
• hiekkalaatan asettaminen vaimennuksen ja ylimääräisen kosteuden poistamiseksi;
• vahvistuslohkojen asennus T-palkista;
• toimii teipin pohjan valussa;
• vedeneristysmateriaalin asettaminen.

Työn kesto riippuu paikan kunnosta ja sääolosuhteista. Talvella betoniseoksen kovettumisprosessi saattaa hidastua.

Kuinka tilata nauhan säätiö?

Yrityksemme tarjoaa palveluja Tavrovye-nauhateollisuuden perustusten rakentamiseksi omien talojensa rakentamiseksi baarista ja jatkamatta yhteistyötä. Voit tilata säätiön asiantuntijoistasi. Sinun tarvitsee vain soittaa meille määrätyssä puhelinnumerossa ja keskustella tulevien töiden tärkeimmistä kohdista.

Alustavan laskelman jälkeen sovitaan rakentamisen kustannuksista ja työn ajoituksesta. Kaikki palvelut toimitetaan sopimusasiakirjojen puitteissa.

Ribbon tavrovy säätiö

Talojen rakentaminen baarista ja loki, jossa takuu on 10 vuotta

Moskovan ja Moskovan alueella

päivittäin klo 9.00-21.00

 • tärkein
 • hintoja
 • Tavrovaya nauha säätiö

Tavrovaya nauha säätiö

Nauhan tavrovy-alustalla on vahvat lujuusominaisuudet. Lisäksi sen kustannukset ovat melko alhaiset. Tällaisten säätiöiden tärkeimmät edut tekevät siitä erittäin suosittua rakennettaessa taloja ongelmallisille maille.

Ribbon tavrovy-säätiö on yksi erittäin matala nauha-nauha, joka on erittäin suosittu puurakennuksessa. Joka on määritelmällisesti yksi kustannustehokkaimmista ja erittäin menestyksekkäästi luotettavana perustana kehysrakennuksille ja puusta valmistetuille taloille. Sen ominaispiirre ja tärkein erottamiskyky on pohjan laajennettu pohja. Tämä sallii säätiölle kestää huomattavia kuormia rakennuksen puolelta, joka on tällaisella vankalla pohjalla rakennettavissa useisiin kerroksiin. Myös Tavrovaya-säätiön "pohjan" laajennettu versio mahdollistaa tasaisen jakautumisen kuormien aiheuttamasta paineesta koko kehän ympäri. Se sopii erittäin korkean viskositeetin omaaville maille ja niille on ominaista niiden heikko kantavuus. Tällaisia ​​maaperäalueita ovat hiekkasauma, hieno hiekka, hiekkakivi. Tämä säätiö tarjoaa mahdollisuuden järjestää kellari. On syytä huomata, että sitä käytettiin laajasti metallirakenteiden ja teollisuustilojen rakenteiden rakentamisessa. Tämä korostaa jälleen korkeaa luotettavuutta.

Teipin perustuksen täyttö: teknologiaominaisuudet

Puutavaran ja runkotyyppisten talojen rakentamisen aikana käytettäessä tämäntyyppistä säätiötä rakennustyömaalla suoritetaan seuraavat työtyypit tarvittavien merkintöjen jälkeen:

✓ kaivannon valmistelu suunnitellun talon koko kehän ympärille sekä sen alla olevat seinät
✓ hiekkalaatan täyttö, tyhjennysominaisuudet ja ylimääräisen kosteuden tyhjentäminen
✓ vahvistuslohkojen asennus T-palkista
✓ T-jalka-alustan itseohjaus
✓ perusteellinen vedeneristys sopivilla materiaaleilla.

On syytä korostaa, että Taurian rakentamiseen tarvittava aika on minimaalinen verrattuna upotetun pohjan kaatamiseen.

Ominaiset edut

Ensinnäkin, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että perustan nauhan T-muotoinen on kaikki etuoikeutetut ominaisuudet matala. Tämä tarkoittaa - rakennusaikaa vähäisempää eikä suurta kulutuserää, joka erottuu sen luotettavuudesta ja pitkästä käyttöiästä. Se hylkää lähes kaikki muodonmuutosprosessit, joita esiintyy kotona kutistumisen aikana. Ja kuten mikään muu, se soveltuu parhaiten puutalojen rakentamiseen ongelmallisissa maatyypeissä.

Kustannuslaskenta

Henkilökohtaisesti laskettaessa kiinnitetyn säätiön hinnan ei ole vaikeaa. Ottaen huomioon, että se on sijoitettu pitkin talon kokoa ja kannettavien seinien läpi, riittää niiden yhteenlaskettu pituus ja moninkertaistuminen yhdellä käyntinummalla (5 700 ruplaa), mikä määräytyy peruskannan kustannusten perusteella. Ja kaikki kulutustarvikkeet ja työ.

Säätiön tyypit

Vitoslavitsa on tyytyväinen voidessaan tarjota asiakkaille Moskovan avaimet käteen talon edullisin kustannuksin. Perustamistyön aikana noudatamme tiukasti SNiP 2.02.01-83 "Rakennusten ja rakennelmien perusteet", SNiP 3.02.01-87 "Maavalli, säätiöt ja säätiöt", SNiP 2.02.03-85 "Pile Foundations", SP 50-101 -2004 "Suunnittelun ja rakentamisen käytännesäännöt. Rakennusten ja rakenteiden perustusten ja perustusten suunnittelu ja rakentaminen "sekä" Moskovan alueen matalan perustason asuinrakennusten matalien perustusten suunnittelu, laskenta ja asennus TSN MF-97 MO.

Toiminnassaan Vitoslavitaa ohjaa tarkka teknisten karttojen sääntö. Viimeksi mainitusta ehdotamme, että pidämme pienen retken Vitoslavitsa käyttää kaikkia nykyaikaisia ​​tekniikoita asennettaessa kaikkia säätiöitä koko rakennelman koko vakauden ja luotettavuuden kannalta.

Huomaa myös, että ehdotetut säätiöt ovat vain jonkinlaisia ​​puitteita. Jos tarvitset, sanoakaan suurempaa tai pienempää osaa matalampi syvyys, ja siellä on ymmärrys siitä, millaista maaperää maalla on, vaihtelut ovat mahdollisia:

Paalun ajo

Paalupohjainen säätiö kykenee tekemään arvokasta kilpailua muun tyyppisistä syistä johtuen sen korkeista teknisistä ja taloudellisista indikaattoreista. Ajopilareiden rakentaminen on erittäin lupaavaa, kun se rakentuu ongelma-alueille (maa on epävakaa tai joutuu lataamaan tuoreesta tai merivedestä).

Ajopilareiden säätiö on esivalmistetun perusta, ja se on erityisen suosittu maanrakennusten, pintarakenteiden rakentamisessa. Ilman sitä on vaikea hallita, pystyttää matala- tai korkeatasoinen rakennus monien asuntojen kanssa. Säätiön muotoiluun kuuluu ns. Poikkileikkauksen ja teräväpäisten teräsbetonituotteiden käyttäminen. Pallojen maahan upottaminen suoritetaan isku- menetelmällä (erikoislaitteiden avulla), kun taas alustava kaivaminen maalla on suljettu pois.

Pallon pohjan edut

 • Ensinnäkin rakennusprosessin virheet minimoidaan, koska kaikki työ on yksinomaan koneistettu.
 • Tällaisen pohjan asennus toteutetaan erittäin lyhyessä ajassa (1-3 päivää).
 • Ajopilareiden perustalla on suuri kantavuus ja kyky vastustaa kaikkia maaperän liikkumista.
 • Pohjan asennus voidaan tehdä myös talvella.
 • Pylväspohjan käyttö ajotukien kanssa on taloudellisesti erittäin kannattavaa (raudoituksen kustannukset, suuri määrä betonia, lukuun ottamatta kaivaustöitä).

Paalupohjaisella säätiöllä on pitkä käyttöikä, koska tässä rakenteessa käytettävät elementit ovat erittäin kestäviä kosteudelle, muutoksille ilmakehän paineessa, ja niillä on myös korkea tulenkestävyysindeksi.

Pile-ruuvi-pohja

Pylväsruuvit ovat maanrakennusteknisen alan perustuksen edellyttämä versio, johon liittyy lupaava paalujen tekniikka. Tämän rakenteen laakeripesän toiminta toteutetaan ruuvipuristimella, joka on erittäin luja teräsputki, jonka pääty on leikkuuterä, jonka ansiosta tukia ruuvatetaan maahan ja puristetaan eri syvyyksiin.

Pile-screw-säätiön suosio johtuu sen ominaisuuksista:

 • Tämän mallin rakentamisen ehdot on minimoitu (yksi tai kaksi päivää).
 • Säätiön rakentaminen ruuvipilareiden avulla sulkee pois monimutkaisten kaivaustöiden toteuttamisen (perustuksen jälkeen, rakennuspaikka on edelleen puhdas).
 • Pile-ruuvi voidaan asentaa milloin tahansa vuoden aikana (riippumatta maaperän jäädyttämisestä).
 • Tämän tyyppinen pohja ei riipu maastosta, pohja voidaan asentaa mille tahansa maaperälle (sinun tarvitsee vain valita paalujen oikea pituus).
 • Porausruuvi on kestävä, erityisesti kun käytetään paaluja, joissa on korroosionkestävä pinnoite.
 • Ruuvipuristuksella varustettu säätö mahdollistaa rakennuksen yläpuolisen osan rakentamisen ilman odotusaikaa.
 • Luotettava rakenne ruuvitukien avulla houkuttelee kuluttajia edullisin kustannuksin (tärkeimmät hinnoittelutekijät: koko, rakenteen paino ja pohjan perustan syvyys).

Tee säätöjä rakennuksen suunnittelun tai sen ulkoasun mukaan tarvittaessa, kun säätöasennus on valmis, on mahdollista rakentaa paaliruuvi ilman ongelmia ja erityiskuluja. Lisäksi säätöruuvien korjaus ei ole erityisen vaikeaa (paalu muuttuu edes valmiiden rakennusten kohdalla).

Pohja nauha on matala

Se on yksi talon talojen rakentamisen taloudellisista perusteista. Optimaalinen hiekka- ja lianmuotoisille muulle kuin muulle maaperälle.

Vitoslavitsa -yhtiön asiantuntijat tekevät mittauksia korkeuseroista ja kertovat sinulle selvästi, mikä tulevan säätiön kulma ja mihin korkeuteen nousevat maanpinnan yläpuolella.

Matalan syvyyden perustan asennus tekniikka tarjoaa suhteellisen alhaisen työvoiman ja resurssikustannusten sekä maanrakennustöiden. Kaivanto kaivaa etukäteen määritettyä merkintää vähintään 500 mm: n syvyydessä (paikoissa, joissa korkeuserot syvemmällä eron arvolla). Hiekkalaatikko räjäytetään kaivoa pitkin kerroksittain pehmittimien ominaisuuksien aikaansaamiseksi ja ylimääräisen kosteuden poistamiseksi. Seuraavaksi asennetaan muotti- ja liitoskappaleita.

Tavrovaya säätiö syvälle upotettu

Tämä on hieman monimutkainen nauha-pohja puutalon rakentamiseen. Pohjan pohjan "laajeneminen" tehdään heikoilla kantavuudella olevilla mailla, joihin kuuluvat hieno hiekka, hiekkasauma ja hiekkaiset sängyt.

Pieni, syvälle sulautettu säätiö tarjoaa hieman korkeamman (verrattuna nauhalle) työ- ja resurssikustannusten sekä maanrakennustöiden tasoon. Kaivanto kaivaa etukäteen määritettyä merkintää vähintään 500 mm: n syvyydessä (paikoissa, joissa korkeuserot syvemmällä eron arvolla). Kaivannon pohjaan hiekkapuhaltaat rypytetään kerroksittain. Seuraavaksi on pariutumisraudoituspohja.

Perusta säätiö kaadetaan kahteen kertaan. Ensinnäkin ainoa, johon sulautetut osat jäävät jäljelle. Jälkimmäiset puolestaan ​​liittyvät itse perustaan. Nauha kaadetaan 2-4 vuorokauteen. Tämä takaa rakenteen lujuuden.

Perusta on pile-grilli

Se on ihanteellinen ratkaisu puutalon pohjaan, etenkin alueilla, joilla on korkeusero. Optimaalinen savea ja tulenkestäviä jamuja.

Tämä säätiö jakaa täydellisesti ja kestää kuorman talosta. Jännite talosta kerätään monoliittisen kautta grillata ja siirretään kasa, jonka pohja on jäätymisen alapuolella ja lepää tiheässä maaperässä. Rostverk puolestaan ​​on maan yläpuolella ja maaperän pinnan heikentyminen, joka ilmenee ylemmän maakerroksen jäätymisen vuoksi, ei aiheuta vahinkoa pohjalle.

Tämän tyyppisen säätiön asennustekniikka on ominaista maanpäällisten laitteiden melkein täydellinen puuttuminen, mikä lyhentää rakentamisen aikaa ja siten kokonaiskustannuksia. Paalujen reiät tehdään kaasuporakoneella, jossa asbestisementtiputket asennetaan pituudeltaan 600-1000 mm (korkeuseron mukaan). Putket toimivat eräänlaisena betonina "johtimena" grillauksen ja paalun välillä. Seuraavaksi asennetaan muotti- ja liitoskappaleita.

Foundation Monolithic Plate

Se on ihanteellinen ratkaisu minkä tahansa talon ja maaperän perustamiseen. Tämä on suhteellisen kallista ja samalla luotettavinta säätiötä. Tämä perusta on korvattavissa heikoilla ja epätasaisilla mailla, kivillä ja muilla "epäluotettavalla" maaperällä. Monoliittista laatua käytetään myös kellari- ja kellarikerroksen (käytettyjen) kerrosten rakentamisessa, kun laatan yläosa toimii samantyyppisenä tasona.

Tekniikka, jolla säätiön monoliittinen levy on kaatanut, on varsin monimutkainen. Vitoslavitsan tekninen osasto tukeutui täten tutkimus-, suunnittelu-, tutkimus- ja suunnitteluteknologian laitosten ja maanalaisten rakenteiden (NIIOSP) kehittämiseen. NM Gersevanov (FSUE SRC "Rakentaminen") sekä FSUE "Fundamentproektin" ja Moskovan valtionyliopiston kehittäminen. MV Lomonosov (geologian tiedekunta) teknillisen tieteellisen tutkimuksen johdolla L.N. Hrustaleva. Ensimmäisessä vaiheessa kaivauskaivoa kehitetään mekaanisesti - tämä on yksi kaivukoneiden siirtymä, ja kun nostetaan maata ja kippiauto useita vuoroja. Lisäksi kyselyt käytetään maan puhdistamiseen manuaalisesti. Geotekstiili levitetään tasaisella kaivauksella, johon murskattu kivi ja hiekka rypytetään kerroksiksi. Karkealla hiekalla valmistettu vedenpitävä tiivistys kahdessa kerroksessa on valmistettu hydroglass -eristyksellä. Lisäksi maadoitustyypistä riippuen voit asentaa kerrospohjan eristyksen. Viimeisessä vaiheessa on vahvistuksen muotojen ja neulojen asennus. Ja älä unohda kiinnitysreikiä tulevaisuuden viestintään. Samanaikaisesti on suositeltavaa muodostaa vedenpoistojärjestelmä säätiön ympärille.

Tämäntyyppisen säätiön hinta. Otetaan keskimäärin 10 x 10 metriä, koneiden ja käsityömaan lisäksi 5 grammaa hiekkaa ja roskaa, 5 rulla geotekstiiliä, 26 vesilasua, 33 kuutiometriä betonia, melkein tonnia raudoitusta, muottirakennuksia jne. Ymmärrätte, että se maksaa rahaa, mutta se antaa sinulle luottamuksen talon perustuksen luotettavuuteen!

Säätiö pile-grilli tise


Se on ihanteellinen perusratkaisu puurakenteisiin ja yhdistettyihin taloihin sekä sopii kivitalon rakentamiseen pienillä muutoksilla (erityisesti paalujen halkaisijan kasvattaminen, grillatun osan leikkaaminen, piki pieneneminen jne.). Erityisen merkityksellinen on samanlainen perusta alueilla, joilla on korkeusero. Se on optimaalinen savimaassa ja tulenkestävissä lamellissa, sekä alhaalta laskettavan kantapinnan laajentamisen takia, työskentelee myös vähemmän tiheissä paikoissa.

Tämä säätiö jakaa täydellisesti ja kestää kuorman kotona. Jännite talosta kerätään monoliittisen kautta grillata ja siirretään kasa, jonka pohja on jäätymisen alapuolella ja lepää tiheässä maaperässä. Rostverk puolestaan ​​on maan yläpuolella ja maaperän pinnan heikentyminen, joka ilmenee ylemmän maakerroksen jäätymisen vuoksi, ei aiheuta vahinkoa pohjalle.

Vitoslavitsa -yhtiön asiantuntijat tekevät mittauksia korkeuseroista ja kertovat sinulle selvästi, minkä tulevaisuuden säätiön kulma, jonka korkeus nousee maanpinnan yläpuolelle.

Tämän tyyppisen säätiön asennustekniikka on ominaista maanpäällisten laitteiden melkein täydellinen puuttuminen, mikä lyhentää rakentamisen aikaa ja siten kokonaiskustannuksia. Paalujen reiät tehdään kaasuporakoneella, jossa asbestisementtiputket asennetaan pituudeltaan 600-1000 mm (korkeuseron mukaan). Putket toimivat eräänlaisena betonina "johtimena" grillauksen ja paalun välillä. Ns. Kantapää (laajeneminen alhaalta) tehdään erikoisruuvilla, jota kutsutaan burtieksi, joka aukeaa auran tavoin. Viimeistely tehdään manuaalisesti. Seuraavaksi asennetaan muotti- ja liitoskappaleita.

Rakennusvaiheet

Säätiön rakentaminen koostuu useista vaiheista, jotka on suoritettava mahdollisimman tarkasti rakennuksen kestävyyden varmistamiseksi:

 1. Muotoilu. Sisältää insinööri-geologisen tutkimuksen ja projektin luomisen, joka sisältää suosituksia säätiön perustan syvyydestä ja sen tyypistä sekä muista tärkeistä tiedoista, mukaan lukien arviot.
 2. Merkintä. Tämän tehtävän aikana rakennustyöt selvitetään ja asetetaan tulevalle säätiölle.
 3. Kaivaa kaivanto. Kun merkintä on päättynyt, asiantuntijat kaivaavat kaivannot, jotka ohjataan suunnittelun aikana määritetyn leveyden ja syvyyden mukaan.
 4. Muottiyksikkö Betonin valmistamiseksi on tarpeen rakentaa muotti (käyttäen puupaneeleja).
 5. Vahvistaminen. Tässä vaiheessa venttiilien asennus, joka varmistaa rakenteen lujuuden.
 6. Betonivaihto. Lujitusmenetelmän jälkeen rakenne kaadetaan betonilla. Jokainen liuoksen kerros on 15 - 20 mm ja tiivistetään tiiviisti, mikä mahdollistaa halutun sakeuden saavuttamisen.
 7. Vedeneristys. Kun liuos kovettuu, on tarpeen suorittaa vedeneristys, jonka seinämät ovat lakkautuneet bitumimateriaalilla ja peitetty katepaperilla. Rakenteen kestävyys riippuu suoraan vedenpitävyyden laadusta.
 8. Täyttäminen. Tämän viimeisen vaiheen aikana suoritetaan kellarihonojen tasoittava hionta.

Avaimeteknisten säätiöiden hinnat riippuvat hankkeen monimutkaisuudesta, käytettävien rakennusmateriaalien määrästä, rakennustyön sijainnista ja sen ominaisuuksista. Työn täsmällisten kustannusten laskemiseksi on tarpeen suorittaa asianmukainen tutkimus rakennustyömaalla. Asiantuntijamme tekevät arvion mahdollisimman nopeasti ja tarkasti, mikä mahdollistaa rakentamisen aloittamisen mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Lopuksi muutamia sanoja periaatteistamme.

 • Säätiö on rakennuksen perusta, täten säästöt, mikäli mahdollista, pitäisi olla ilman laadun heikkenemistä.
 • Emme poikennu SNiP: n teknisistä karttoista ja vaatimuksista.
 • Käytämme konkreettista laatua, joka ei ole alempi kuin M300 ja vain tuotettujen kasvien tuottaminen.
 • Työsuojan (pitkittäisen ja poikittaisen vaakasuoran) poikkileikkauksen on oltava vähintään 12 mm, pystysuora työskentely on sallittua 8 mm.
 • Puurakenteen säätiön on oltava vähintään kaksi viikkoa, yhdistetty / kivi - 4 viikkoa.

Uskomme, että säästäminen säätiön perustamisen aikana on mahdollista vain ilman laadun heikkenemistä, koska se on rakennuksen perusta. Asiantuntijamme eivät koskaan poikkea SNiP: n ja teknisten karttojen vaatimuksista, vaan ne käyttävät vain korkealaatuista betonia ja vahvistusta saavuttaakseen parhaan tuloksen. Tarjoamme säätiön edullisimpia kustannuksia Moskovassa, kuten voitte nähdä itsellesi lukemalla hintatamme.

Vitoslavitsa-yhtiöllä on laaja kokemus kaikenlaisen pohjan rakentamisesta ja käytännöllisesti katsoen kaikentyyppisestä maaperästä. Perustamistyön aikana noudatamme tiukasti SNiP 2.02.01-83 "Rakennusten ja rakennelmien perusteet", SNiP 3.02.01-87 "Maavalli, säätiöt ja säätiöt", SNiP 2.02.03-85 "Pile Foundations", SP 50-101 -2004 "Suunnittelun ja rakentamisen käytännesäännöt. Rakennusten ja rakenteiden perustusten ja perustusten suunnittelu ja rakentaminen "sekä" Moskovan alueen matalan perustason asuinrakennusten matalien perustusten suunnittelu, laskenta ja asennus TSN MF-97 MO.

Ribbon tavrovy säätiö

Uusi muovikytkin, jolla on parannetut ominaisuudet kanavalla SVT. Michael kiitos!

Eri sovellusten yhdistelmät täällä https://www.forumhouse.ru/threads/302417/

Videon lopussa olevassa kuvassa näkyy T-MZFL ja video näyttää olevan normaalia ilman T-pohjia. Onko sinulla rakentavaa kellarissa? Voitko näyttää?

0:00 - 0:53 Tarina kertoo tukiosasta.

Viileä tekniikka. Pidin kivestä. Erityisesti niiden sijainnin helpottaminen avaruudessa. Lukot ovat neliöitä, on selvää, että se on tarkoituksella tehty siten, että ne tulevat vaivalloisesti, talonpoika kiristaa ne avaimella. Muistan, kuinka minä tein säätiön itse. betoni oli sekaannus, joka takasi pystysuorien pintojen samansuuntaisuuden. Ja tässä on todellinen suunnittelija. Yksi leveys pohjustusrungon koko pituudeltaan on vakio.

8 (843) 214-41-47

Nauhan tavrovy-alustalla on vahvat lujuusominaisuudet. Lisäksi sen kustannukset ovat melko alhaiset. Tällaisten säätiöiden tärkeimmät edut tekevät siitä erittäin suosittua rakennettaessa taloja ongelmallisille maille.

5 minuutin kuluessa asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä.

Ribbon tavrovy-säätiö on yksi erittäin matala nauha-nauha, joka on erittäin suosittu puurakennuksessa. Joka on määritelmällisesti yksi kustannustehokkaimmista ja erittäin menestyksekkäästi luotettavana perustana kehysrakennuksille ja puusta valmistetuille taloille. Sen ominaispiirre ja tärkein erottamiskyky on pohjan laajennettu pohja. Tämä sallii säätiölle kestää huomattavia kuormia rakennuksen puolelta, joka on tällaisella vankalla pohjalla rakennettavissa useisiin kerroksiin. Myös Tavrovaya-säätiön "pohjan" laajennettu versio mahdollistaa tasaisen jakautumisen kuormien aiheuttamasta paineesta koko kehän ympäri. Se sopii erittäin korkean viskositeetin omaaville maille ja niille on ominaista niiden heikko kantavuus. Tällaisia ​​maaperäalueita ovat hiekkasauma, hieno hiekka, hiekkakivi. Tämä säätiö tarjoaa mahdollisuuden järjestää kellari. On syytä huomata, että sitä käytettiin laajasti metallirakenteiden ja teollisuustilojen rakenteiden rakentamisessa. Tämä korostaa jälleen korkeaa luotettavuutta.

Teipin perustuksen täyttö: teknologiaominaisuudet

Puutavaran ja runkotyyppisten talojen rakentamisen aikana käytettäessä tämäntyyppistä säätiötä rakennustyömaalla suoritetaan seuraavat työtyypit tarvittavien merkintöjen jälkeen:

✓ kaivannon valmistelu suunnitellun talon koko kehän ympärille sekä sen alla olevat seinät
✓ hiekkalaatan täyttö, tyhjennysominaisuudet ja ylimääräisen kosteuden tyhjentäminen
✓ vahvistuslohkojen asennus T-palkista
✓ T-jalka-alustan itseohjaus
✓ perusteellinen vedeneristys sopivilla materiaaleilla.

On syytä korostaa, että Taurian rakentamiseen tarvittava aika on minimaalinen verrattuna upotetun pohjan kaatamiseen.

Ominaiset edut

Ensinnäkin, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että perustan nauhan T-muotoinen on kaikki etuoikeutetut ominaisuudet matala. Tämä tarkoittaa - rakennusaikaa vähäisempää eikä suurta kulutuserää, joka erottuu sen luotettavuudesta ja pitkästä käyttöiästä. Se hylkää lähes kaikki muodonmuutosprosessit, joita esiintyy kotona kutistumisen aikana. Ja kuten mikään muu, se soveltuu parhaiten puutalojen rakentamiseen ongelmallisissa maatyypeissä.

Kustannuslaskenta

Henkilökohtaisesti laskettaessa kiinnitetyn säätiön hinnan ei ole vaikeaa. Koska se on asetettu pitkin koko talon ja kantavien seinien välissä, riittää niiden yhteenlaskettu pituus ja moninkertaistuminen yhdellä käyntinummalla aiheutuvista kustannuksista, mikä määräytyy peruskannan kustannusten perusteella. Ja kaikki kulutustarvikkeet ja työ.

Tavrovaya nauha säätiö

Hinta per 1 neliömetriä - 5700 ruplaa.

Perusta säätiö on tavanomaisen nauhapohjan muunnelma, joka soveltuu pienikokoisten, suhteellisen kevyiden rakenteiden ja rakennusten rakentamiseen (mukaan lukien enintään kaksikerroksiset puutavarat) maaperään, jolla on pienempi kantavuus: hieno hiekka, hiekkasauma, supespeschaniki jne. Tällaisia ​​perustuksia voidaan Käytä epätasaisessa maastossa jopa 0,5 metriä.

Tavrovyn kellari eroaa poikkileikkauksen perinteisestä nauhasta matalaa perustusta. Loput, mukaan lukien rakentamisen tekniikka, perustukset ovat täysin samanlaiset. T-foot-nauhatehtaan tärkein ominaisuus on alemman osan laajentaminen (joka lepää hiekan ja soran alustalla maahan). Laaja tukipinta jakaa tasaisesti maan kuormituksen, minkä vuoksi Tauri-säätiö voi ottaa enemmän painoa arkkitehtonisen rakenteen pääpiirteistä.
Puurakenteiden perustusten ohella Tauri-säätiötä käytetään esivalmistettujen rakennusten rakentamisessa, koska ne ovat perusta suurille painoisille viestintälinjoille irrallisina rakenteina.
Suunnittelu- ja rakentamisorganisaatiomme tarjoaa asiakkailleen sekä integroituja ratkaisuja talojen rakentamiseen baarista että toteuttamalla erillisiä rakennustoimia, mukaan lukien T-muotoisten nauhalementtien rakentaminen (ilman myöhempää työtä).

Tavrovogo-säätiön kustannukset

Alemman osan leveyden vuoksi T-muotoinen nauhataso on työvoimavaltaisempaa ja materiaalinvoimakasta verrattuna klassiseen nauhamaiseen pohjaan. Hankkeen perusteella määritetty säätiön tavrovogo-hinta, joka näkyy arviointilomakkeessa. Teltan kaistaleen perustan hinta baarissa sijaitsevalle talolle riippuu:
• kaadetun betonin määrä (joka vuorostaan ​​riippuu levityksen syvyydestä, nauhan leveydestä ja brändistä sekä pohjan pituudesta ottaen huomioon suunnitellut laakerit);
• lujitevaijerin tyyppi ja sen sidonnan tiheys;
• betonimerkki;
• lämmön ja vedeneristysmateriaalien tyyppi;
• viimeistelymateriaalit (työt tehdään talon rakentamisen jälkeen baarista).

Kun tilataan T-jalka-pohja puutalolle Berendeevo Zodchestvo -yrityksessä, tarjoamme perustaprojektin, joka on kehitetty tulevan kodin projektin pohjalta ja täysin "läpinäkyvä" arviointilomake.

Säätiön rakentamisen päävaiheet

Tavrovaya-säätiön pystyttämisen tekniikka baarissa sijaitsevalle talolle on täysin samanlainen kuin kaistaleen matala perustus. Päätyöluettelo sisältää:
• kaivaminen kaivannosta rakennuksen kehällä ja tulevien laakereiden alla;
• kaivojen pohjalla olevat hiekka- ja sora-tyynyjen vuodevaatteet ja tiivistys;
• vahvistamisen yhdistäminen;
• irrotettavien muottien asennus säätiölle;
• raudoituksen tiheys;
• betonimassan kaataminen ja sen syvä vipulaite;
• säätiön lämpö ja vedeneristys;
• viimeistely (asiakkaan pyynnöstä).

Säätiön rakentaminen on yksi tärkeimmistä vastuullisista toimista hirsirakennuksen rakentamisessa, jota ei voida säästää. Tilaa T-base strip-säätiön pystytys yritys "Berendeevo Architecture" -yhtiöön ja takaamme, että talosi antaa kodin lämpöä ja mukavuutta vuosikymmeniä useille sukupolville!

Nauhan perustuksen vahvistaminen

Nauhan monoliittiset perustukset tehdään tavallisesti kiinteiden seinien kohdalla ja tässä tapauksessa laskennan perustan vahvistaminen ei ole tarpeen.

Rakenteellisen mekaniikan näkökulmasta tällaisen pohjan nauha on palkki elastisella pohjalla - maata ja tasaisesti jakautuneita kuormitettavia kiinteitä seiniä - kohdistetaan tähän palkkiin. Siksi tällaista palkkia pidetään ehdottoman jäykkänä eikä tarvita lisävahvistusta.

Lisäksi esivanhemmat jotenkin rakensivat taloja ilman vahvistusta, ja joskus jopa ilman säätiötä ja mitään, jotkut näistä rakennuksista ovat yhä olemassa.

Kaikki ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen kuin se saattaa vaikuttaa ensimmäisellä silmäyksellä useista syistä:

1. Pohjan alla olevaa maata ei voida pitää elastisena perustana, jolla on pysyvät fysikaaliset ominaisuudet. Vain geologinen etsintä voi antaa tarkemman vastauksen kysymykseen siitä, miten maaperän ominaisuudet muuttuvat säätiön alapuolella. Joka tapauksessa, mitä suurempi rakennuksen koko suunnitelmassa, sitä todennäköisemmin se, että maaperän ominaisuudet liuskajohdon alla eivät ole samat.

2. Ajan myötä maaperän fysikaaliset ominaisuudet voivat muuttua ihmisen toiminnan seurauksena tai luonnollisista syistä (esimerkiksi pohjaveden pinnan muuttuessa). Tämä voi johtaa alustan epätasaiseen ratkaisemiseen.

Luonnollisen tai keinotekoisen kiven seinämille on eniten epäedullista tilannetta, kun suurin suutin kulkee rakennuksen yhdestä tai useammasta kulmasta. Tällöin seinämäosissa esiintyy lisää vetojännityksiä, jotka voivat johtaa halkeamien muodostumiseen. Tällöin myös lisäpuristusjännitykset mahdolli- simman lähempänä hihnan keskustaa voivat olla ei-toivottuja.

3. Myllynauhan perustukset saattavat kokea jännitetyn maaperän kallistumisesta johtuvaa lisäjännitystä.

4. Laskelmissa otettu säätökuormitus ei ole aina tasaisesti jakautunut koko säätönauhan koko pituudelle. Ikkunoiden ja ovien läsnäolo johtaa ainakin kuormitusarvojen muutoksiin, ja riittävän leveiden ovien alapuolella oleva kuormitus ei välttämättä ole ollenkaan. Lisäksi säätiön kuorma kesällä ja talvella voi olla erilainen.

5. Alapinnan kohtisuoraa nauhojen yhdistämisen nurkissa jännitemäärät ovat mahdollisia, jos säätiön nauhojen leveys on virheellisesti määritetty tai nämä nauhat ovat teknisesti samanlaisia.

Kuten näette, liuskan perustuksen vahvistaminen on varsin tarpeellinen, vaikka laskennan vahvistamista ei tarvita. Tällaista vahvistamista kutsutaan rakentavaksi, ts. otettu ilman laskelmia. Tällöin on luonnollisesti noudatettava yleisiä vaatimuksia palkkien vahvistamiseksi ja vahvistamisen ankkuroimiseksi. Jos nauhalevy tehdään asteittain, lasketaan perustuksen pohjan vahvistaminen erilliseksi aiheeksi.

Monimutkaisten rakennusten laatijat yleensä käyttävät yleensä pienikokoisissa rakennustelineissä halkaisijaltaan 10-12 mm, mutta enintään 40 mm, pitkittäisraudoitusta varten.

Mitä tämä suositus perustuu, en tiedä. Tunnetulla teknisellä kirjallisuudella ei ole tällaisia ​​suosituksia. Tämä kirjallisuus on kuitenkin tarkoitettu ammattilaisille, ei amatööreille. Minusta itselleni voin lisätä, että valittaessa raudoituksen läpimittaa rakenneraudoitukseen edellä mainittujen lisäksi tulisi ohjata seuraavat parametrit:

1. Nauhan pituus - mitä pidempi pituus, sitä suurempi on vahvistuksen halkaisija.

2. Nauhan korkeus ja leveys - sitä suurempi on korkeus ja leveys, sitä pienempi on vahvistuksen läpimitta.

3. Suunnittelukuormit - kaikki on yksinkertaista, sitä pienempi kuorma, sitä pienempi läpimitta voidaan hyväksyä.

Kuitenkin, jotta kaikki edellä mainitut olisivat selkeämpiä, kuvitellaan seuraava tilanne: on suunniteltu liuskajohto (pohjalevyn sijasta), nauhan pituus pitkin yhtä ulkoseinää on 8 m, korkeus 1 m ja leveys 0,5 m, pohjan syvyys 0,8 m on pohjan korkeus 0,2 m

Jos jonkin ulkoseinän, esimerkiksi A3: n (vasen seinämä kuvassa 345.1.c) alla, maata oikeassa yläkulmassa on voimakkaampi kuin keskellä, tässä tapauksessa tämän seinän alla olevaa pohjalevyä voidaan katsoa 4 metriä pitkäksi konsoli-palkaksi vahvistus vaaditaan säätönauhan yläosassa.

Kuva 345.1. 1. pohjan likimääräinen suunnitelma pohjalevyn laskemiseksi.

Kuten olemme jo todenneet, tämän seinän tasaisesti jakautunut kuorma on q = 6976 ≈ 7000 kg / m. Mutta se oli kuormitus, joka tasaisesti jakautui säätöön ja pohjaan, ja kun pohja on tukossa, kuori, joka vaikuttaa ulokepalkkiin, kuvataan poikkeutusyhtälöllä.

Jotta ongelma yksinkertaistettaisiin, oletetaan, että tämä ylimääräinen kuorma on kuvattu neliöparabolin yhtälöllä, ts. vaihtelee suurimmasta mahdollisesta lopusta nollaan tukeen. Sen jälkeen taivutusmomentti tuella on:

M = (ql / 3) 3l / 4 = ql 2/4 = 7000 · 4 2/4 = 28000 kgf · m tai 2800000 kgf · cm

Huomaa: tässä tapauksessa määritimme hetken arvon graafisen analyysimenetelmän avulla, ts. kerrottu kuormakaavion alue etäisyydellä kaavion painopisteestä tarkasteltavana olevaan pisteeseen - palkki tukee.

Koska tässä tapauksessa perustusnauha on T-palkki, joka johtuu pohjan läsnäolosta, on ensin määriteltävä, missä tiivistetyn alueen raja on:

M = 2 800 000 2 0Rb = 2,800,000 / (80 · 97 2 · 117) = 0,0318

Huomaa: jos yksinkertaistetaan laskelmia, tämä säde katsotaan suorakulmaiseksi 0,5 m leveäksi, vaadittava poikkipinta-ala on 8,23 cm2, ts. ei paljon muuta.

eli tässä tapauksessa kyseessä olevan seinän alla olevan kellari-nauhaosan ylävyöhykkeen vahvistamiseksi tarvitaan vähintään 3 tankoa Ø 20 mm, poikkipinta-ala on 9,41 cm2. Tällaisia ​​tapauksia.

Huomaa: jos vahvistuspalkit tulevat osuuden alaosaan, ts. kompressoidussa vyöhykkeessä, ne voidaan myös ottaa huomioon laskelmissa. Tämä kuitenkin kasvattaa palkin kantavuutta 3-5%, ja tässä tapauksessa olemme ottaneet liitososat hyvillä marginaaleilla.

Tällaisen kuormituksen taipuman määrittäminen on erillinen monimutkainen aihe, mutta yksinkertaistamme taas tehtävän ja oletamme, että taipuma on sama (vaikkakin poikkeama on hieman pienempi), samoin kuin tasaisesti muuttuvassa kuormituksessa, se on (laskentajärjestelmän 2.6 taulukon 2 mukaan):

f = 0,86 · 11ql 4 / 120EI

jossa 0,86 - kerroin, kun otetaan huomioon pakatun vyöhykkeen korkeuden muutos, joka vaatii tarkemman määritelmän.

Betoniluokan B20 elastisen alkukerroin on E = 275 000 kg / cm 2. Alennetun osan hitausmomentin määrittämiseksi on välttämätöntä ratkaista kuutioyhtälö, jota ei tässä ole annettu. Sallikaa minun vain sanoa, että betonin puristetun alueen raja kulkee palkin reunaan ja siksi pienentyneen osan hitausmomentti on noin I = 750 000 cm4.

Tällaisten alustavien tietojen mukaan maksimi taipuma on:

f = 0,86 · 11 · 70 · 400 4 / (120 · 275000 · 750000) = 0,685 cm

Tämä tarkoittaa sitä, että jos pohjan pohja tässä kulmassa on jopa hieman suurempi kuin perustan alapuolella, vahvistus aktivoituu. Ja jos ero on yli 7 mm, venttiili toimii täydellä teholla. Lisäksi seinän materiaalissa esiintyy lisää vetojännityksiä, koska niiden luonnollisen ja keinotekoisen kiven seinämiin kohdistuvat jännitykset ovat tavallisesti lujitushihna ympäryksen ympärillä.

Lisäksi raudoituksen läsnäolo säätiössä mahdollistaa sääntelyasiakirjojen, erityisesti SNiP 2.02.01-83 * "Rakennusten ja rakenteiden perusteet", vaatimukset, joiden mukaan sedimenttien suhteellinen pituuden suhteellinen ero ei saa ylittää 0,002 monikerroksisia, kehämättömiä rakennuksia, joissa on kantavat seinät suurista lohkoista tai tiilistä (taulukon 391.2 mukaan).

Meidän tapauksessamme Δs / L = 0,7 / 400 = 0,00175 2/4 = 3600 · 6 2/4 = 32400 kgf · m tai 3240000 kgf · cm

Tämä on 1,16 kertaa enemmän kuin mahdollinen taivutusmomentti vierekkäisemmässä kuormitetussa nauhassa. Jos otetaan huomioon, että olemme ottaneet osan lujasta, jolla on hyvä marginaali (1,155 kertaa) ja raudoituksen läsnäolo puristetussa vyöhykkeessä, tämän pitäisi riittää, vaikka tässä tapauksessa meillä ei ole T-palkkia vaan säännöllistä suorakaiteen muotoista palkkia.

Lisäksi tällaisen palkin mahdollinen taipuminen epätasaisella pohjaseikkuudella on enemmän, mikä tarkoittaa, että palkilla on ylimääräinen tuki - nauhan viereisen seinän perustuksesta. Kaikki tämä voi hieman lisätä nauhan kuormitusta, jota pidimme aikaisemmin ja vähennämme nauhan kuormitusta.

No, kuinka paljon samanlainen tilanne voi olla todennäköistä riippuu sinulle. Näen myös halkeamia tiiliseinissä keskimäärin (usein ikkunan aukon alueella) toistuvasti.

Toivottavasti, rakas lukija, tässä artikkelissa esitetyt tiedot auttoivat sinua ainakin ymmärtämään ongelmasi. Toivon myös, että autat minua lopettamaan vaikean tilanteen, jonka äskettäin olen tavannut. Jopa 10 ruplaa apua auttaa minua nyt. En halua ladata sinua yksityiskohtia ongelmistani, varsinkin kun on tarpeeksi niitä koko romaani (joka tapauksessa minusta tuntuu, ja olen jopa alkanut kirjoittaa teoksen otsikon "tee", on linkki pääsivulle), mutta jos en ole erehtynyt hänen johtopäätöksensä, romaani voi olla, ja sinusta voi tulla yksi sponsoreista ja mahdollisesti sankareista.

Kun käännös on suoritettu onnistuneesti, avautuu sivulle kiitos ja sähköpostiosoite. Jos haluat esittää kysymyksen, käytä tätä osoitetta. Kiitos. Jos sivu ei avaudu, olet todennäköisesti siirtänyt toisen Yandex-lompakon, mutta älä huolestu. Tärkeintä on, että siirron aikana määritä sähköpostiosoitteesi ja otan sinuun yhteyttä. Lisäksi voit lisätä kommenttisi aina. Lisätietoja artikkelissa "Tee tapaaminen lääkärin kanssa"

Terminaaleissa Yandex-lompakon numero on 410012390761783

Ukrainan osalta - hryvnia kortin määrä (Privatbank) 5168 7422 0121 5641

Tape Base Tape

EDWARD YANGIROV 년 전

Pidä sinut lämpimänä 년 전

Uusi muovikytkin, jolla on parannetut ominaisuudet kanavalla SVT. Michael kiitos!

Malai Chelny 2 vuotta sitten

Eri sovellusyhdistelmiä täällä www.forumhouse.ru/threads/302417/

Leonid Stasyukov 2 vuotta sitten

Videon lopussa olevassa kuvassa näkyy T-MZFL ja video näyttää olevan normaalia ilman T-pohjia. Onko sinulla rakentavaa kellarissa? Voitko näyttää?

Malai Chelny 2 vuotta sitten

0:00 - 0:53 Tarina kertoo tukiosasta.

Dow Johns 2 vuotta sitten

Viileä tekniikka. Pidin kivestä. Erityisesti niiden sijainnin helpottaminen avaruudessa. Lukot ovat neliöitä, on selvää, että se on tarkoituksella tehty siten, että ne tulevat vaivalloisesti, talonpoika kiristaa ne avaimella. Muistan, kuinka minä tein säätiön itse. betoni oli sekaannus, joka takasi pystysuorien pintojen samansuuntaisuuden. Ja tässä on todellinen suunnittelija. Yksi leveys pohjustusrungon koko pituudeltaan on vakio.

Myatnokriliy> Blogi> 3. Täytä säätiö. Ostin tee-kehyksen.

Kaupungissamme on paljon tehtaita, joista yksi on autotehdas.
Hänen kampanjansa kärsii pian monien yritysten kohtalosta - konkurssi maan keskellä kaupungin keskustassa...
Jo hitaasti alkoi purkaa rakennetta.
Ostin 30: n I-palkki 110 metrin pituudelta vain 75tr näistä purettuista rakennuksista - ostin sen etukäteen, koska tällaiset tarjoukset ovat hyvin harvinaisia.
Lisäsin kaiken manipulaattoriin ja jatkoin sitä ostamaan toisen luokan laatat, muottiin - 2 kuutiota, 12 tonnia.
ja 250 kg liittimiä 8 mm

9tr...
Itse manipulointilaite kuljetukseen vei 5tr.
Rakennuksen kokoaminen, betonin vahvistamisen ja betonin vastaanoton yhdistäminen, palkkasi kaksi Uzbeksiä 18tr: lle.
He keräsivät kaiken ja ottivat betonin 3 päivässä.
Betonikustannus 31tr toimitus, betoni kesti 9 kuutiota.
Plus-mittareiden halkaisija 20 mm, kestävyys 8,8, 22 kappaletta, sahatavara puolessa (yhteensä 44 kappaletta), 11 saraketta ja 4 kappaletta kutakin... varten 7 tr.

Muotti osoittautui 40 cm: n leveydeksi, vähintään 60 cm: n syvyydestä (110cm: n kiinnitysten alla).
Asennus 30cm leveä, askel 30cm... kiinnityspultit on hitsattu yhteen ja kytketty pääkehykseen.

Kiinnitysrajoitukset: laskeminen ja neulominen ja pinoaminen

Rakennuksen alusta asti asennuksen loppuun kiinnitetään erityistä huomiota kiinnikkeeseen, koska se antaa nauhalle tarvittavat rakenteelliset ominaisuudet. Ehdotamme harkita betonipalkin mallin fysiikkaa ymmärtääkseen vahvistuskorin laskemista ja asentamista koskevat perussäännöt.

Vahvistustyypit ja niiden tarkoitus säätiössä

Nauhaosasto voidaan esittää palkkeina, johon kohdistuu sarja hajautettuja kuormia. Rakennuksen tukirakenteen lisäämisen lisäksi perustus antaa tarvittavat perustusjäykkyydet seinille, minkä vuoksi sillä on oltava tietyt lujuusparametrit eri lineaarisissa suunnissa. Tällainen tarve syntyy maaperän heterogeenisyyden takia: missä se on tiheämpää, kuorma tiivistyy, rakenteen toistuva ylijännite on olemassa.

Monet ihmiset tietävät tämän periaatteen, mutta eivät kaikki tiedä, että yksi vahvistus ei voi tehdä niin monia tehtäviä. Vahvistus on luokiteltu sen mukaan, miten koko rakennuskonstruktioon osallistuminen kuuluu kolmeen lajikkeeseen, mutta se on kaukana siitä, että kaikki ne ovat läsnä yhdessä pohjalla. Päätyötä tekevät suurimmat lujitustangot, jotka on ennustettavasti luokiteltu työvahvistukseksi. Sen päätehtävänä on vastustaa vetolujuuksia, jotta nauhan vastakkaisella puolella olisi sisäinen puristusjännitys. Betonin korkean puristuslujuuden takia vetolujuus kompensoidaan, mikä on aina hyväksyttävissä rajoissa. Puristava kerros sijaitsee aina vaikuttavan voiman käytön puolella.

Lineaarinen vahvistus ei riitä, jos palkin pituus on liian suuri tai aksiaalisessa puristuksessa on kuormia. Vahvistus toimii hyvin, kun sitä venytetään tasapintaiseksi, mutta aksiaalinen jäykkyys menetetään taivutuksen aikana. Jotta kehys pysyisi monoliittisena ja sen elementit sijoitettaisiin oikein tuotteen poikkileikkaukseen, työraudoitusrivit yhdistetään rakenteellisella vahvistuksella. Se on tavallisesti ohuempi osa ja se sijaitsee lähes aina pääosan päällä.

1 - työvälineet; 2 - rakenteellinen vahvistaminen; 3 - kiinnityselementit; 4 - betonin valmistus

Ribbonsäätiö on harvoin lineaarinen, lukuun ottamatta aidan rakentamisen perusteita. Yleensä se on suljettu spatiaalinen luku, joskus radiaalisilla projektioilla. Myöskään säätöä ei saa valua kerralla, kun taas yksittäisten osien liittämistä varten vaaditaan nimellistä voimaa. Erilaisten palkkien kiinnitys pylväissä ja nivelissä saadaan upotetuista elementeistä, ankkurointiventtiileistä, jotka ovat taivutettuja ja hitsattuja elementtejä, joiden halkaisija on sama kuin työtangoilla.

Venttiilin sisältö

Tietäen, että vahvistaminen estää lineaarisia muodonmuutoksia, voidaan kohtuudella olettaa, että tehtävän suorittamiseksi laadullisesti sen määrän tulisi olla verrannollinen käytetyn betonin määrään. Nauhapohjissa raudoituksen vähimmäispitoisuus normalisoituu 0,1 prosenttiin palkin kokonaispoikkileikkauksesta.

Pienin poikkileikkaus on kuitenkin pikemminkin testikortti, käytännössä raudoituksessa säätiössä on aina yli 0,1%. Tämä varmistaa turvamarginaalin ja vastustuskyvyn toissijaisille, väkevöidyille ja epäsuorille kuormille. Esimerkiksi 300x1000 mm: n nauha on ohut ja korkea, siinä olevan raudan pitoisuuden on oltava vähintään 300 mm2, mikä vastaa neljää 10 mm: n tai kuusi 8 mm: n sauvaa. Mutta jopa visuaalisesti kehys, jolla on tällainen määrä armouria, on liian heikko.

Mutta jos lisäät 2-4 palkkia, on mahdollista täydentää ylä- ja alareunaa täydellisesti tai luoda normaali hajautettu vahvike. Lisäsuoritus hajautetusta raudoituksesta on tangon kiinnittymisen lisääntynyt alue betoniin, mutta elementtien ei pitäisi olla liian ohuita, jotta ne sopisivat olemassa olevaan kuormitusluokkaan.

Kuormitustyypit

Pohjan pääkuorma on pystysuunnassa sekä tiheän maaperän puolella että rakennuksen sivulta. Työvahvistus on kohtisuora kuormavektoriin nähden. Jälkimmäisellä voi olla muu kuin tiukasti pystysuuntainen suunta, joka määräytyy rakennustyön geologian perusteella.

Lisäkuormista sivu on voimakkain, mikä johtuu maaperän kohoamisesta ja pohjaveden hyönteisestä tulvien aikana. Palkkeja, joiden leveyden ja korkeuden välinen suhde on yli 1: 3, tarvitaan yleensä sivuseinien vahvistaminen sisäisesti. Itse asiassa keskimääräinen vahvistusviiva tai spatiaalinen verkko, jonka solu on 0,5-0,7 m, on tosiasiallisesti riittävä. Vavat saattavat olla pienempiä kuin nimelliset.

Monimutkaisten poikkileikkausten (T ja H) pohjalla voi esiintyä repeytymiskuormia, jotka vaikuttavat ulkoneviin osiin (hyllyt). Tällaisten vaikutusten kompensoimiseksi käytetään monimutkaisia ​​L- ja C-muotoisia ankkureita muotoilussa, joka toistaa säteen poikkileikkauksen. Tällaisissa tapauksissa lisävahvistus (ankkurointi) voi suorittaa rakenteen vahvistamisen.

Muista, että avaruuteen sopivasti kehystetty runko on paljon hyödyllisempi ja kannattavampi kuin merkityksetön ja ei mitenkään järjestetty suurennettujen vahvistusosien välilehti. Onneksi on hyvin yksinkertaista muodostaa betonisarjoja, koska ne ovat tavallisesti yksinkertaisimmat paikkatiedot, joilla on ilmeinen työmekanismi.

Vahvikoteloiden kokoaminen, materiaalityypit

Tähän mennessä vahvistuskotelot eivät käytännössä ole kerätty paikoilleen. Kaikki sopii pinnalle sopivissa olosuhteissa, jolloin yksittäiset moduulit asennetaan muottiin ja suljetaan yhteen. Sidos on tehty 1-1,5 mm paksuisella hehkutetulla viskoosilla. Hitsausta käytetään harvoin eikä kaikentyyppisissä venttiileissä, usein tällainen päätös on perusteltava erityisistä syistä. Yhdistäminen on nopeammin kannattavampaa: jos sinulla on oikea työkalu ja tekninen tietämys, yksi yhteys kestää 5-7 sekuntia 30-40 sekuntia hitsauksen aikana.

Laite on kuudesta luokasta, merkitty kirjaimella "A" ja roomalaisella numerolla. Mitä korkeampi lujuus, sitä korkeampi lujuus ja sitä alhaisempi on terän myötölujuus (murtovenymä ennen rikkoontumista), poikkileikkauksessa on myös eroja. Ensimmäinen luokka on pyöreän profiilin ehdottoman sileä vahvistus, toisella luokalla on ulkonevat reiät, jotka on järjestetty haavaan ja kaikki vanhemmilla on joulukuusi. Merkinnän "T" -indeksi merkitsee lämpökäsiteltyä raudoitusta, "C" -indeksi - soveltuu hitsaukseen.

Työn helpottamiseksi ja tarkkuudella työvahvistustangot kiinnitetään malliin, joka säilyttää niiden paikkatiheyden, kunnes kokoonpano on valmis. Työvahvistus tehdään luokan A II ja sitä suuremmilla lujilla rakenteellisten vaatimusten mukaan. Halkaisijoiden ja sauvojen lukumäärän ja kokonaispoikkileikkauksen välisen vastaavuustaulukon mukaan valitaan optimaalinen vahvistuselementtien vähimmäispitoisuuden jakautuminen.

Jos on tarpeen kompensoida akselin ympäri kiertyvän ja taivutettavan kuormituksen, pitkittäissuuntaiseen työvahvistukseen on kiinnitetty poikittainen verkko, joka muodostaa spatiaalisen verkon. Toistensa välissä olevat työvaijerin eri viivat kiinnitetään kiinnittimiin, jotka yleensä ympäröivät työvaijeria ulkosivulla. Konstruktiiviselle jakeluvahvistukselle on tavanomaista käyttää luokat IA ja A II

Miten neuloa perusympäristökuvioita

Lujituksen jakamisen periaate on helpointa ymmärtää konkreettisin esimerkkein. Harkitse suorakaiteen muotoista palkkia, jonka leveys ja korkeus ovat 40 ja 110 cm. Vahvistuksen vastaavuustaulukon mukaan sinun on käytettävä joko neljä tankoa, 12 mm, kuusi 10 mm tai 9-8 mm. Säätiön tällaisilla mitoilla on järkevää käyttää 10 mm: n raudoitusta, jonka paksuuden tulee olla suhteessa tuotteen kokoon.

Kuvasuhde on alle 1: 3, eli pystysuuntaisten reunojen lisärajaus suoritetaan kehittäjän harkinnan mukaan. Vahvistaa kaksi tasoa - ylä- ja alareunasta, tangot on erotettava tuotteen pinnasta betonin suojakerroksen arvoon, mutta eivät liian lähellä keskustaa, jotta ei ylitetä käsityksen rajaa eikä liian lähellä toisiaan, jotta estettäisiin betonin virtausta.

Suojakerroksella 60 mm voidaan sijoittaa neljä 10 mm: n tankoa, joiden välinen etäisyys on noin 90 cm. Näin ollen murskattujen kiven on oltava murto-osa enintään 35-40 mm. Jokainen raudoitusviiva voidaan tehdä myös tilavuudeltaan esimerkiksi siirtämällä pystysuuntaisia ​​tangkoja keskelle tai ruutupiirikuviolle. Mutta tässä tapauksessa tarvitaan kaksi kokoa rakenteellista vahvistusta. Yksi yksittäisten viivojen yhdistämiseen ja yhden kehyksen yhdistämiseen.

Tilanne on sama monimutkaisten perustusten kanssa. Niiden poikkileikkaus on jaettu useisiin suorakulmioihin tai trapezoideihin, jotka on liitetty toisiinsa puristimilla. Esimerkiksi T-pohjaan, jonka mitat ovat 30x100 cm: n alapuolisen vaakatason kanta, on mahdollista vahvistaa 4 mm: n pitkittäisvaijerin ristikkoa ja poikittaisliitoksia 40-50 cm samasta osasta. Pystysuuntainen palkki on vahvistettu tavanomaisen nauhan tavoin, mutta pohjareunuksen vahvistusta ei suoriteta, vaan pitkittäisvaijerit ovat tasaisesti jakautuneet pystysuoraan osaan.

Rebar-asennus, kiinnitys ja suojaus.

Vahvistettujen lineaaristen osien segmentit, joissa on sama vahvistusrakenne, on yhdistetty 30 - 50 nimellishalkaisijan päällekkäisyydestä betonin tarttumisesta riippuen. Taitettujen rinnakkaisten sauvojen pukeutuminen suoritetaan 25-30 cm: n johtopituuksilla.

Kehyssegmentit, joissa on leikkaavat työtangot, on yhdistetty kaareviin ankkureihin. Niiden poikkileikkauksen tulisi olla sama kuin työtangoilla, joiden paksuus on erilainen, halkaisijaltaan suurempi. Pinnoituksen päällekkäisyys on 50 - 80 halkaisijalta riippuen vipuvirran kuormituksen paikkakunnasta ja vaikutuksesta.

Kehyksen on oltava etäisyydellä muottien pohjasta. Käytetään tähän onttoon pistokkeeseen tai holkkiin, joka on tehty polyetyleeniputkista. Joskus on järkevää järjestää valmistelu betonilla, jossa on merkki M100- tai M150-lujuudesta, aseta se vahvistimeen ja kiinnitä se sitten kiinteytyksen jälkeen ja täytä loppuosa. Tämän tekniikan tulisi olla sopusoinnussa kylmän sauman sijainnin kanssa, joka on heikon pisteen vedeneristämisessä.

Kehys purkautuu seinistä joko muovisten sauvien tai muun ei-mätäden ja hydrofobisen materiaalin avulla. Jäykkä spatiaalinen kiinnitys on tarpeen kestämään suojakerroksen vaaditun arvon - 40 - 70 mm. Häiriöt ja muutokset voivat tuoda vahvikkeen liian lähelle pintakerrosta, jossa kaasunvaihto on läsnä tai taivuta sitä. Tämä vaikuttaa erittäin kielteisesti sekä tuotteen jäykkyyteen että lujuuteen että teräksen teräsvahvistukseen korroosiota vastaan. Rungon luotettavuuden lisäämiseksi voidaan kiinnittää tilapäiset sauvat, jotka poistetaan betonin täydellisen kaatamisen jälkeen.