Milloin lyijyporaus on tehty paaluille?

Pile-pohja on usein järjestetty vaikeisiin maaperään. Jotta monikerroksinen asuinrakennus ei taipuisi eikä putoaisi, kaikkien vahvistettujen betonipilojen on oltava suunniteltua kuormitusta. Mutta on vaikea vasarata samassa paalussa hydraulisella vasaralla, varsinkin kun kasa kulkee eri tiheyksien kerroksilla. Lisäksi maan syvyydessä voi olla suuria kiviä, joihin kasa voi levätä ja kulkea vain osan vaikeasta matkastaan.

Myös rakennuspaikan lähellä voi olla vanhoja rakennuksia tai arkkitehtonisia muistomerkkejä.

Ja joskus vain tavallisen asuinrakennuksen vieressä ja vuokralaisten on kuunneltava kaikki tämä pauha ennen pylväskentän päättymistä.

Näiden ongelmien osittaiseen tai täydelliseen ratkaisemiseen käytetään käytävän reikää, jossa on aloitusporaus johtavan syvennyksen (johtaja) tai staattisen sisennyksen tai tärinän staattisen sileän sisennyksen avulla.

Joskus on olemassa johtava poraus, jos paalujen tapaan on yli 2 m paksu hiekkakerros. Tällaisen ratkaisun voi valita paalun perustuskentän suunnittelija. Se on hyväksytty ja perustuu maaperän tekniseen ja geologiseen tutkimukseen tulevasta kentästä.

Jos poraporaus asetetaan paalun pohjamallin vaiheeseen, kaivoista valittu maaperän tilavuus tulee ottaa huomioon kaivon syvyyden suunnittelussa. Jos päätös tehdään osan pilareista ajettaessa, tällaisen maaperän manuaalinen poisto on kirjattava kustannusarvioon. Tällaisen poiston puuttuessa paikan taso voi nousta 200 - 500 mm: n päähän suunnittelusta.

On kohtuutonta porata runsaasti kaivoja kerralla, koska kun yksittäinen kasa ajetaan naapuriin valmiiksi kaivoksi, seinien romahdus voi tapahtua ja osa kaivoista voidaan täyttää.

Esiporaustoiminnon ruuvi halkaisija on valittu 10 - 50 mm: n välein kuin käytettävän vahvistetun betonipatan poikkileikkaus. Esimerkiksi 350 x 350 mm: n kokoisella paalun koolla voi olla 300 - 340 mm: n pituinen ruuvin halkaisija. Ero määräytyy rakennusluokan maaperäluokkien mukaan. Jyrsintä ei ole porattu porauksen koko syvyyteen, mutta se ei saavuta sen projisoitua syvyyttä 0,5-1,5 m. Tämä arvo määräytyy paalukentän projektinjohtajan mukaan.

Lyijykaivoja porataan jatkuvalla ruuvilla, jonka väliin poratangon kierteet porataan. Ajoittain täytettyä ruuvia nostetaan pintaan ja puhdistetaan maasta.

Leader kaivot ja johtava poraustekniikka

Paalujen perusta on suunniteltu parantamaan vakautta ja pitempää käyttöä millä tahansa rakenteella. Porausreikien kuopat mahdollistavat tarkemman paikan niiden sopivaksi rakennuksen suunnittelussa.

Mitkä ovat johtava kaivot?

Johtava kaivo on keinotekoisesti syntynyt syvennys maahan, joka on tarkoitettu siihen, että niihin sijoitetaan vahvistettuja betonipaaluja. Tällaiset ohjainreiät helpottavat rakennuksen rakentamista.

Missä niitä sovelletaan?

Tämän tyyppisiä kaivoja voidaan soveltaa:

 • lyhyemmät perusasennusajat
 • varmista suuremman paalin eheys
 • tasaisempi syvyyspinoja
 • ajan väheneminen tiheiden maakerrosten rikkoutumiseksi

Tällaisen kuopan halkaisijan tulisi olla alle 5 senttimetriä käytettävän paalun halkaisijaltaan. Neliöpaalujen osalta lävistäjä otetaan huomioon.

Leader-porausominaisuudet

Tämä porausmenetelmä edellyttää vahvistetun betonipinon muodostamista muodostettuun reikään.

Tämä auttaa nopeuttamaan ja helpottamaan sen upottamisen prosessia:

 1. Tämä tekniikka auttaa poistamaan maaperän kestävyyttä ajettaessa kasaa siihen.
 2. Vähentää kuorman määrää paalussa
 3. Antaa mahdollisuuden rakentaa rakennustyömailla, koska läheisillä paikoilla ei ole vaurioita

Reikien toteutuksen pääperiaatteet ovat seuraavat:

 • Syvyys -9 / 10 paalun sauvan pituutta
 • Halkaisija alle 50 millimetriä
 • Monimutkaisten maametallityyppien osalta läpimitaltaan samanlainen reikä kuin itse tuotteeseen on sallittua.

Kulmakappaleita käytettäessä kappale otetaan halkaisijaltaan.

Jo valmiissa kaivoissa kasa laske- taan jollakin seuraavista tavoista:

Yhdessä tapauksessa tämä on lyömäsoittimien toimintaa moottorien ohjaaman vasaran avulla, ja 2: ssa käytetään tärinänvaimentimien kuljettajia.

Milloin tätä menetelmää käytetään?

Tällaisten syvennysten porausta käytetään äärimmäisen usein teräsbetonipilarien perustuksen rakentamiseen.

Tätä käytäntöä käsitellään seuraavissa tapauksissa:

 • Käytettäessä paaluja maaperässä, jossa on kaksi metriä hiekkakiviä. Kasa ei voi voittaa tällaista estettä itse. Sekä iskuilla että värinän värähtelymenetelmillä
 • Jos kyseessä on liian kova pintamaali. Tämä menetelmä auttaa välttämään paalun muodonmuutoksen, kun se törmää erittäin kovaa maaperää.
 • Käytettäessä maaperässä, jossa kiven impregnoinnit ovat moninkertaisia. Normaalissa sukelluksessa tämä este on ylitsepääsemätön
 • Upotus jäädytettyyn maaperään. Tämän maaperän tiheys on melko korkea verrattuna normaaliin, ja on yksinkertaisesti mahdotonta ajaa kasa tällaisissa olosuhteissa.
 • Kun sukellat korkeaan syvyyteen - yli yhdeksän metriä. Loppujen lopuksi alempi maakerros on, sitä tiheämpi on, ja sitä on vaikeampi rei'ittää. Kun tällainen kerros on saavutettu, paalun "epäonnistuminen" tapahtuu ja sukellus on mahdollista vain johtajan hyvin luomalla.
 • Ajaminen hajallaan. Tällainen maaperä on vähiten sokea, koska siinä ei ole rakenteellisia linkkejä. Sukelluksen aikana on vaikea tarkistaa paalua tarkasti. Johtaja tässä tapauksessa on puhtaasti opas.

arvokkuus

Etu voi johtua siitä, että tällä menetelmällä on melko yksinkertaista varmistaa paalun tasainen pystysuora sisäänsyöttö. Tämä soveltuu erityisesti talvikaudella, kun kaikki maaperä on jäätynyt läpi ja siitä on tullut paljon vaikeampaa - tämä aiheuttaa suuria ongelmia rakentamisen aikana. Tarkka asema saavutetaan jopa parhaillaan pelaamisen aikana.

Esiporaaminen auttaa erityisen kovaa hiekkaa, savea tai päinvastoin erittäin pehmeiden kerrosten läpi. Porauksessa myös kiinteissä kerroksissa kuoppa vastaa ohjaustoimintoa.

Tämä ei ole vähem- män tärkeää - kasa pysyy kokonaisena, eikä se ole muodonmuutoksen kohteena, sillä sen ei tarvitse käsitellä vankkaa maata. Tämä auttaa myös tarkemman paalupaikan löytämisessä.

puutteet

Ainoa haittapuoli on, että näiden teosten tuottamiseksi sinun on mentävä vakavaan byrokraattiseen esteeseen ja maksettava huomattava määrä henkilökohtaisia ​​varoja, mukaan lukien asiantuntijoiden maksaminen ja erikoislaitteiden ja laitteiden käyttö.

Lyijy hyvin poraus hintoja

Porausreiän hinta lasketaan sen vaaditun syvyyden perusteella. Yhden tällaisen mittarin keskihinta on noin 300 ruplaa. Tämä kustannus vaihtelee maaperän tyypin ja työn monimutkaisuuden perusteella.

Toinen näkökohta on rakennusmateriaalien kuljetuksen maksaminen. Yleensä tällaisesta palvelusta ne veloittavat noin 20 000 ruplaa. Tämä hinta voi vaihdella sen rakennustyömaan etäisyyden mukaan, jolla työ suoritetaan.

Ota esimerkiksi 15 kappaletta tällaisia ​​kaivoja, joiden syvyys on 7 metriä. Kaivo on tarkoitettu perinteisille teräsbetonipilareille, joiden poikkileikkaus on 350 × 350 millimetriä.

Laskemme hinnan seuraavan kaavan mukaan: - 20 000 + (300 × (15 × 7)) = 51 tuhatta ruplaa

Tuloksena olevasta määrästä käytetään 20 000 laitteiden siirtämiseen ja 31,5 kaivojen poraukseen määritetyillä parametreillä.

Leader kaivot

Pallon perustukset ovat nyt kehittymässä. Niiden käyttötarkoitus rakennusten ja rakenteiden rakentamisessa eri tarkoituksiin on melko laaja. Mutta on olemassa edellytyksiä, joiden nojalla tällaisten säätiöiden rakentaminen on pakollista. Nämä ovat: permafrost-alue, seismiset alueet, monimutkaiset maaperät.

Pylväsperustat ja -tekniikat ovat monenlaisia ​​järjestelyihin. Tänään puhumme menetelmästä, jota kutsutaan paalujen kaivojen johtavaksi poraamiseksi. Tämä tekniikka on erityisen tehokas talvikauden tiheiden rakennusten rakentamisessa sekä jäädytetyillä ja kallisilla mailla.

Mikä on johtaja hyvin

Pile-pohja täyttää täysin toiminnallisen tarkoituksensa, kun jokainen kasa on asennettu tarkasti pystysuoraan. Tätä asentoa on erittäin vaikea saavuttaa, kun työskentelet liian kova maaperä. Rakentajien pelastamiseen tuli lautoja. Heidän apunsa ansiosta johtaja juoksee ensin ensin, eikä tämä ole mikään muu kuin eräänlainen alus valmiin paalun asennusta varten. Riippuen käytetystä laitteesta, on kolme tapaa upottaa tankoja kaivoon:

Johtavan varren halkaisija riippuu valituista menetelmistä. Joten ajettaessa tai puristettaessa reiän halkaisija on 5 cm pienempi kuin halkaisijan halkaisija, paksuimmassa osassa sitä. Jos tärinänmuotoinen upotusmuoto on tarkoitus käyttää, halkaisijoiden ero otetaan yhden ja kahden senttimetrin välillä.

Tärkein asia, joka voidaan saavuttaa johtamalla poraustekniikalla paalujen asennukseen:

 • paalujen pystysuoran sijainnin tarkka noudattaminen;
 • merkittävä iskunvaimennuksen vaikutuksen vähentäminen läheisiin rakennuksiin ja rakenteisiin;
 • melun vähentäminen;
 • mahdollisuus käyttää tiettyä pituutta.

Tätä laitemenetelmää voidaan käyttää talvikaudella, ja ulkotilojen lämpötila on negatiivinen. Tämä on tärkeää myös etenkin työskentelemällä kaukana pohjoisessa.

Työtekniikka

Päätös vertikaalisten johtavien kaivojen laitteesta perustuu geologisiin tutkimuksiin rakennustyömaalla. Porausmenetelmän valinta, porauksen laitteet ja mitat määräytyvät laskemalla ja riippuvat paalujen tyypistä ja mitoista. Työjärjestys on seuraava:

 1. Alueiden valmistelu. Pallosäätiön rakentaminen ei edellytä siteen huolellista linjausta ja sen ulkoasua. Riittää poistamaan kasvillisuus, poistamaan roskat ja valmistamaan käteviä paikkoja poraus- ja ajo-laitteiden asennukseen.
 2. Merkintä. Tämä menettely on suoritettava täsmälleen hankkeen mukaisesti. On kätevää suorittaa merkintä laserilla tai tavanomaisella tasolla. Voit käyttää mittanauhaa, improvisoituja keinoja, mutta se viivästyttää prosessia ajoissa. Paikan päällä tulevien kaivojen paikat on merkitty tapilla.
 3. Johtavan kaivannon SNiP: n vaatimusten mukaan on laadittava teosten tuottamiseen liittyvä hanke, jossa käytetään akselien ja paalujen porausmenetelmää. Tätä tilausta on noudatettava tiukasti, joten kun seuraava kasa on asetettu, ei ole syrjäytystä tai romahtamista lähikaivoista iskuilta tai tärinän aalloilta. Kaikissa kaivoissa ei yleensä porata yhtä aikaa.
 4. Vahvistetun betonin tai metallipallojen tapauksessa SNiP: n mukaan johtavien kuoppien syvyys on pienempi kuin tangon pituus 2 - 2,5 m. Tämä on välttämätöntä, jotta sauman terävä pää menee maaperään niin tiukasti kuin mahdollista.

Johtavan porauksen positiiviset ja negatiiviset näkökohdat

Pallosäätiöiden rakennetta käytetään paitsi tehdasvalmisteisten paalujen yhteydessä. Sitä käytetään onnistuneesti valettujen pylväiden luomiseen. Tällöin rungon poraus suoritetaan täydellisessä asennussyvyydessä ja suunnittelun halkaisijalla. Voit työskennellä kotelon kanssa tai ilman.

Lisäksi johtaja kaivot antavat, kun ajamalla paaluilla, luoda täydellinen tuki, joka pystyy havainnoimaan kuormia mahdollisimman tehokkaasti. Menetelmän etuna on positiivisen upotuksen suurin tarkkuus.

Tällä menetelmällä voit varustaa paitsi perusteet, myös tehdä vahvan aidan rakennustyömaalla. Lisäksi johtava poraus tiheissä rakennusolosuhteissa ei aiheuta suuria ongelmia asukkaille eikä vaikuta olemassa oleviin rakenteisiin.

Tämän menetelmän pääasialliset haitat ovat:

 • useiden lupien ja hyväksyntöjen tarve työhön;
 • kalliiden laitteiden vetovoima, jolla on merkittävä vaikutus arvioitujen kustannusten nousuun;
 • tällaisia ​​töitä voi suorittaa ainoastaan ​​asiantuntijoita.

Nämä puutteet kuitenkin ovat päällekkäisiä myönteisten näkökohtien kanssa. Ja lähes täydellinen maadoitustyön puuttuminen ja kyky toteuttaa rakentaminen rajallisella alueella tekevät johtaja poraus vielä houkuttelevammaksi.

Leader well: edut ja haitat

Leader-kaivoja luodaan teräsbetonipilarien lisäämiseksi. Toisin sanoen nämä ovat ohjainreikiä, jotka yksinkertaistavat paalun.

Tämä tekniikka voi merkittävästi vähentää maaperän kestävyyttä, mikä osaltaan syventää upottamista ajettaessa pilareita, eliminoi tärinänprosessin, joka ilmenee porauslautojen käytön aikana. Tärinät siirretään tilojen perustuksiin.

Lyijykaivoja on porattava siten, että reiän halkaisija on hieman pienempi kuin kasa. Tämä on välttämätöntä, jotta varmistetaan rakenteen tarvittava vakaus tulevaisuudessa. Myöskään ei ole tarpeen tehdä liian kapeita kaivoja, koska paalujen asentaminen tapahtuu suurilla vaikeuksilla. Jos työ suoritetaan permafrost- tai kiviseinissä, kaivon halkaisijan on oltava täysin paalun mukainen.

Lyijyporaukseen on ominaista täydellinen kiven poisto. Mutta joskus se voi olla vain osittain porattu. Käyttövaiheessa maata on tasoitettava, mikä liittyy ruuvin poistamiseen reiästä, mikä lisää merkittävästi sen tasoa. Siksi sinun on luotava kuilu, jonka syvyys on noin 15 cm.

Tänään, kun kasa upotetaan reikään, se tehdään kahdella tavalla. Käytetään vasaran tyyppistä diesel-vasaraa. Vibropogruzttin avulla suoritetaan värähtelymenetelmä.

Mitä meillä on

Jos laitosten rakentaminen vaatii paalujen käyttöä, on lähes aina suositeltavaa käyttää juotoskaivoja. Tällainen kysyntä johtuu siitä, että ne mahdollistavat nopeamman työn suorittamisen, eivät uhkaa sijoittaa muiden kohteiden läheisyyteen.

Melko usein tätä menetelmää käytetään, kun varustavat paaluperustukset käytetyillä vahvistetuilla betonirakenteilla.

Jos käsitellään paalun asentamista maahan, jossa on hiekkakiviä, jonka paksuus on vähintään 2 metriä, kasa ei pysty itsenäisesti lävistämään sitä, kun käytetään kumpaakin upotusmenetelmää.

Siinä tapauksessa, että pintamaalaus on hyvin tiheä, jotta poraus ei vahingoitu prosessiin, sinun on myös tehtävä johtava poraus.

Erityisesti tämä menetelmä on kysyntä, kun käsitellään kivisiä maaperä. Tällaisessa maapähkinässä ei voi kulkea ilman aikaisempaa porausta.

Tätä menetelmää tarvitaan myös siinä tapauksessa, että paalut on asennettava jäädytettyyn maaperään, koska sen tiheys on paljon normaalia enemmän.

Jos asennat kasa yli 9 m: n syvyyteen, koska maaperän syvyydessä tiivistetään ylemmän kerroksen jatkuva paine. Kun kuljetamme kasaa suurelle syvyydelle, ennemmin tai myöhemmin se ei voi kulkea, joten sinun on ensin tehtävä reikä.

Myös tämä työ vaaditaan pehmeiden rotujen olosuhteissa. Tämä johtuu siitä, että rakenne pysyy epävakaisena, eikä ole mahdollista pisteet kovin syvälle, sillä tietyllä tasolla rotuun kohdistuu voimakasta vastustuskykyä.

On tarpeen tehdä johtaja kaivoja, jos järjestämme paalut läheisyydessä tiloihin. Paalun pitäisi ylittää kaivon syvyys noin 10%.

Johtavien kaivojen edut ja haitat

Tällä tekniikalla on sekä etuja että haittoja, joita nyt harkitsemme.

Tämän tyyppisen porauksen avulla on mahdollista asentaa kaivo mihin tahansa, jopa vaikeimpaan maaperään, edellyttäen, että tekniikka noudattaa sitä. Myös teknologian kiinnipitämiseen voit lisätä maksimaalista syvyyttä lisäpilareiden avulla. Suoritettaessa ohjainjohtoa hyvin, on mahdollista asentaa paali edelleen ihanteellisessa pystysuorassa asennossa, tässä tapauksessa ei tule poikkeamia.

Jos päätät asentaa kasaa valmiiseen reikään, tulevaisuudessa tärisevä vaikutus naapurimaiden rakennuksiin, jotka heikentävät niitä vahingollisesti, vähenee huomattavasti. Siksi paalujen asentaminen johtajaporauksen aikana on mahdollista jopa muutaman metrin päässä rakennuksista.

Lisäksi, jos päätät valita tämän tekniikan, voit säästää huomattavasti paitsi aikaa myös fyysistä työtä.

Suurista vakavista eduista huolimatta on vielä yksi haitta. Se johtuu siitä, että tarvitset lisäkustannuksia. Tämä johtuu siitä, että on tarpeen käyttää erityislaitteita ja tehdä geodeettisia tutkimuksia. Siksi meidän on pidettävä mielessä, että tällainen menettely lisää huomattavasti paalujen asennuksen kustannuksia.

Pääsuunnittelija päättää tarpeesta johtaa kaivoja, jotka perustuvat geodeettisten tutkimusten tuloksiin.

Työnkulut

Työn tekemisen kustannukset riippuvat täysin siitä syvyydestä, johon kaivo on tehtävä. Yrityksen juoksumittarin arvioidaan olevan useita satoja ruplaa. Tarkkaa kustannusta on vaikea soittaa, koska taas kaikki riippuu maaperätyypistä ja siitä, mitä on tehtävä. Koskee myös kustannuksia, kuinka paljon tarvitset erikoislaitteita. Viime kädessä tämän työn kustannukset voidaan arvioida useisiin kymmeniin tuhansiksi rupliksi.

Lyijyporauskaivoja paalujen alla

Rakenteen rakenteen kaikki tarkoituksen tarkoituksena on varmistaa sen vakaus ja pitkäaikainen turvallinen käyttö. Kaivojen johtava poraus, jota seuraa paalujen asennus, takaa tarkan sijainnin hankkeen mukaisesti.

Asennusmenetelmän käyttöohjeet

Leader-kaivoja käytetään seuraavissa olosuhteissa:

 • pintaleveyden lisääntynyt lujuus muutaman metrin syvyyteen, mikä johtaa paalujen tuhoamiseen iskun tai tärinän upottamisen aikana;
 • sellaisten voimakkaiden hiekkakerrosten läsnäolo maantieteellisessä osassa, joiden paksuus on 2,5 m, jotka määräävät maaperän mahdollisen siirtymisen tietämyksen aikana;
 • tarvittaessa tason värähtely- ja shokkikuormitukset ajavien perustusten tukemiseen lähellä sijaitsevissa talouksissa ja rakenteissa tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa;
 • varmistaaksemme paalun syvyyden lisääntyneessä kovuusmaassa, kun taas poraussyvyys on suoritettu, jota ei porata 2,0 - 2,5 metriä;
 • jos ei ole mahdollista upottaa paalutukea haluttuun merkintään tavanomaisin keinoin.

Kuva 1. Lyijyporauskaivot paalujen asennukseen

Päätös kaivojen poraamisesta tämän paikan asennusmenetelmän käyttöön on sovittu suunnittelijoiden kanssa esiin tulleiden objektiivisten olosuhteiden yhteydessä.

Hyvin mitat

On olemassa olosuhteita, joissa maaperä on kokonaan poistettu tynnyristä, ja tietyissä tapauksissa poraus tehdään, eli maaperän löystyminen kaivon sisällä.

Ruuvin halkaisija valitaan myöhemmin käytettävien paalujen koon mukaan. Joten 300 x 300 mm: n vahvistetulla betonipatsaalla käytetään 200 - 250 mm: n halkaisijaltaan 300 - 350 mm: n halkaisijaltaan 350 - 400 mm: n ruuveja. Kaivon syvyys on alle 2,0-2,5 metrin syvyyden.

Poraus- ja paalutusoperaatioiden suunnittelussa on tärkeää, että valmiita kaivoja ei tapahdu, kun seuraava kaivo upotetaan pneumaattisella vasaralla. Siksi on välttämätöntä jakaa poraustoimintojen järjestys ja paalujen asennus.

Tekniikan toteutus paalut

Geologisen tilan tunteminen säätiön rakentamispaikassa on pääteltävissä, että on tarpeen suorittaa johtava poraus rakenteen rakosakselin asentamiseksi.

Valitun (ja paremmin lasketun) tyyppien ja koon mukaan riippuen poraustyökalun porausmenetelmä ja mitat valitaan.

Rakennustukiteknologioiden käyttö rakenteessa on esitetty seuraavissa olosuhteissa (paitsi edellä luetellut olosuhteet):

 1. Maaperä, jolla on heikot lujuusominaisuudet, jotka koostuvat muovisista aalloista, savipohjaisista hiekkakerroksista, usein tulvista tai korkealla kosteuspitoisuudella, vihannesten maaperällä turpeen roiskeilla ja hedelmällisellä maaperäkerroksella. Leader-kuopat antavat pääsyn maakerrokseen, joka kykenee kuljettamaan laskennallista kuormitusta säätiölle
 2. Rakennuksissa, joiden perustuksiin ei ole vaatimuksia ominaisuuksien kuljettamisessa, nämä voivat olla pieniä puurakennuksia sivustossa tai pieniä arkkitehtonisia muotoja - gazebos, hozbloki ja paljon muuta. Pile-pohjainen käyttö vähentää merkittävästi rakennuskustannuksia.
 3. Ilmastolliset tai sääolosuhteet viittaavat siihen, että rakennuksen sijaintipaikka on mahdollisesti tulvia tai tulvia.

Kuva 2. Pylväsperusta puuhelmillä

Haittatekniikoiden käyttämisestä dachassa ja esikaupunkirakenteisessa yksittäisessä rakennuksessa on kyvyttömyys suorittaa kellarihuone. Tämä ei kuitenkaan koske itse rakennetta vaan sen rakentamisen teknologian todellisia piirteitä objektiivisten ulkoisten tekijöiden vuoksi.

Kuvio 3. Porauskaivojen valmistusprosessi

Leader-porausta käytetään paitsi välineenä, jolla helpotetaan viimeisteltyjen teräsbetonipilojen upottamista. Tällaisissa kuopissa valetut pallot on usein varustettu, kun runko kaadetaan betonilla ja sisäänrakennetaan vahvistuselementti. Kuviossa 3 esitetyssä esimerkissä kotelon käyttö johtuen kehitetyn hiekkakerroksen läsnäolosta, jonka kulkua varten käytettiin kuopan seinämien kotelointimenetelmää.

Hyödyt ja haitat johtajan porauksesta

Prosessin myönteiset näkökohdat ovat seuraavat:

 • paalujen asentaminen valmiiseen kaivoon tapahtuu sen tiukasti määritellyssä suunnassa, alentunut upotusvastus mahdollistaa täyden tuoton tukemalla kuorman suurimman mahdollisen arvon;
 • mahdollinen upotus mahdollisimman tarkasti mahdollistaa maksimaalisen tuoton saavuttamisen suunnittelun edellytysten mukaisesti;
 • kun rakennustyöt toteutetaan tiheän kaupunkikehityksen oloissa, tämä menetelmä on kaikkein lempein ja ei vahingoita olemassa olevia rakennuksia;

Johtavan porausprosessin negatiiviset näkökohdat ovat:

 • merkittävät materiaalikustannukset byrokraattisten esteiden poistamiseksi;
 • asiantuntijoiden osallistuminen tähän prosessiin sekä huipputeknisten laitteiden käyttö lisää merkittävästi rakentamisen kustannuksia.

tulokset

 1. Johtavan poraustekniikan käyttö mahdollistaa sellaisen alueen rakentamisen, jolla on epäedulliset maaperät, joita ei ole aiemmin käytetty rakennusten turvallisuussyistä.
 2. Vaakatasoisten kaivojen poraus putkilinjojen räjäyttämätöntä asennusta varten on ympäristöystävällinen prosessi, joka ylläpitää siirtokuntien pintaliikenteen infrastruktuuria ja joka ei aiheuta väestölle haittaa, kun otetaan huomioon kaivantojen puuttuminen ja rajoitukset tämän ilmiön olennaisiin olosuhteisiin.
 3. Näiden teknologioiden käyttö vähentää merkittävästi lähiöiden rakentamisen kustannuksia ja on usein ainoa tapa, jolla tämä rakentaminen voidaan toteuttaa.

Toivomme, että tässä artikkelissa mainitut tekijät auttavat kaikkia tekemään oikean päätöksen ja rakentamaan luotettavan laadukkaan asunnon.

Leader porata kuopat paalujen alla

Leader poraus paalut

Lehtiporaus paaluille on eräänlainen tapa asentaa paaluille esine, johon erikoisjohtaja on ennalta valmistettu. Se on valmistettu seuraavaan upotukseen perustuvaan paaluun. Kaivo toimii ohjaamana maahan, kun päälaakaa asetetaan.

Tällaisen tekniikan käyttö nykyaikaisessa rakentamisessa kasvaa jatkuvasti. Sen avulla voit vähentää merkittävästi maaperän kestävyyttä työssä ja sukeltaa syvemmälle. Myös käytön aikana tärinää ja kohinaa vähennetään, mikä on tällaisen työn etua.

Suunnitteluvaiheessa määritellään perustan laskemismenetelmä ja määritetään esiintyjien ja tekniikan vaatimukset.

Leader-kaivot paalun ajamisen aikana määräytyvät upotetun paalun mittojen perusteella. Kuopan syvyys ei saa olla yli 90% tuen pituudesta. Halkaisijan tulee olla 3-5 cm pienempi kuin betoniteräksen halkaisija.

Miksi ja milloin on johtava poraus vaaditaan betonipilareille

Pallojen johtavaa porausta käytetään aktiivisesti erilaisissa monimutkaisuuden ja tilavuuden kasaamisissa. Erityisen arvokas on tämän tekniikan käyttö seuraavissa olosuhteissa:

 1. Jos geologinen tutkimus paljasti paksun kerroksen puristettua hiekkaa. Tällaista horisonttia ei voida tunkeutua törmäystyön aikana ja on tarpeen suorittaa johtava poraus.
 2. Jos maaperän ylemmät kerrokset ovat hyvin tiheitä, paalun törmäysvaiheen aikana sen tuhoutuminen ja muodonmuutos voivat ilmetä. Esiporaus takaa tällaisen kentän kulun.
 3. Jos sinun täytyy sijoittaa kasa kallioiselle maaperälle. Kalliolta tulee aivan ylitsepääsemätön este hammering-tekniikalle.
 4. Jos työskentelet permafrost maaperässä. Se on erittäin tiheää ja vaatii valmistelevan porauksen.
 5. Uppoaminen paalujen huomattavaan syvyyteen. Tällöin paalun vika voi ilmetä ja et pääse asetuspisteeseen. He käyttävät johtava poraus.
 6. Jos työ tapahtuu vähäisen tiheyden omaavilla hajallaan olevilla maaperillä. Tällöin johtajaporaus arvostetaan sen toiminnalliseksi ohjeeksi, kun asennat paalun.

Myös jyrsintäporausta käytetään sijoitettaessa paalikenttä rakennusten lähellä. Työn ja värähtelyn aiheuttamien melun vähentäminen paalusta ajoissa varmistaa, että vaadittu taso saavutetaan kaupungin töissä jopa tiheästi rakennettujen alueiden kohdalla.

Leader-paalua käytetään nopeuttamaan paalusäätiön asennusta. Tämä tekniikka takaa paalun turvallisuuden saavuttaen asetetun syvyyden ja takaa nopean kulun ongelmatilanteissa rakennustyömaalla.

Leader-poraustekniikka

Leader-poraus suoritetaan välittömästi ennen kuin paali upotetaan maahan. Paalun dynaamisen kuormituksen, melun vähentämisen ja tärinän pilaantumisen takia tätä tekniikkaa käytetään yhä useammin.

Johdinporauksessa käytettävän ruuvin halkaisija riippuu pohjaluokan maaperästä. Porauksen syvyys on pienempi kuin upotuksen syvyys noin 1 metrillä. Asiantuntijat suunnittelevat huolellisesti paalunohjauksen ja esiporauksen optimaaliseen sijoittamiseen ja tekniikan noudattamiseen tietyssä tapauksessa.

Porausprosessi toteutetaan paalutyökaluilla, joissa on porauspyörittäjiä paalunvasarien sijaan. Pystysuora poraus on keskeinen indikaattori työn laadun kannalta. Tämä on mitä pyörittäjät tarjoavat.

Kun johtaja poraus, maaperä on valittava manuaalisesti, koska se häiritsee pilarin asennusta. Porauksen aikana merkki kasvaa noin 0,5 metrin korkeudeksi kaivetun maan vuoksi.

Työn suorittamisprosessi sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Laitteiden ja laitteiden asennus valmiiksi asetetuissa paalutuspisteissä.
 2. Laitteiden valmistelu, vertikaalisten indikaattoreiden yhdenmukaistaminen.
 3. Poraaminen erikoisreikäruuvien avulla.
 4. Vahvistettu betoniporaus.
 5. Kunkin paalin tarkastaminen ja toimittaminen teknisen valvonnan edustajalle.

Lead Well Technology

Kun työskentelet jyrsimällä, voidaan käyttää 2 erilaista ruuvityyppiä - komposiittirakenne ja jatkuva. Jälkimmäisessä tapauksessa on yksi kuilu, joka säästää aikaa ja takaa kuuman hyvän laadun.

Johdeporauksen edut paalujen alla

Yksinkertaisuuden ja laadukkaiden tulosten ansiosta johtava poraus on laajentunut tuotannossa. Tämän tekniikan merkittävimmät edut ovat seuraavat:

 1. Mahdollisuus ladata teräsbetonipilareita millä tahansa maaperällä, jolla on teknisiä ominaisuuksia.
 2. Merkittävä nousu paalun syvyydessä.
 3. Pilarin pystyasennuksen tarkka noudattaminen, joka varmistaa koko säätiön hyvän laadun ja hankkeen ominaisuuksien saavuttamisen.
 4. Värähtelyn vaikutusten vähentäminen lyöntipaloista lähellä sijaitsevissa rakennuksissa.

Leader-porausta parannetaan jatkuvasti. Nyt on vaikea löytää esineitä, joissa on paalukenttä alustalla, jossa ne eivät ole lisäporausta. Jopa hyvällä maaperällä, puhumattakaan ongelmaluokista. Erikoisvarusteet takaavat koko teosten monimutkaisen suorituksen ja saavuttavat erinomaiset tulokset loppuun.

Paalujen asentaminen - erinomainen ratkaisu rakentamiseen!

Leader kaivot sovellus

Johtava kaivo on hyvin suunniteltu käytetyn betonikuoren upottamista varten. Leader-kuopat ovat ohjausaukkoja maahan, mikä helpottaa suuresti paalujen uppoamista.

Tämä tekniikka mahdollistaa maaperän kestävyyden vähentämisen, mikä mahdollistaa paalujen upottamisen syvyyteen, mutta myös vähentää värähtelykuormien huomattavaa vähenemistä, joka esiintyy laitteiden työn prosesseissa ja joka välitetään naapurimaiden rakennuksiin.


Pääsuunnittelija tekee päätöksen päällystyskaivojen porauksesta maaperän geodeettisten tutkimusten perusteella.

Johtavan kaivon syvyys ja halkaisija määräytyvät upotetun paalun koon perusteella. Kuopan syvyyden tulisi olla enintään 90% paalun pituudesta ja halkaisijan tulisi olla 30-50 mm pienempi kuin RC-rakenteen halkaisija. Poraamalla permafrost-maaperä ja kivinen maaperä, se saa luoda johtavan kuopan halkaisijaltaan samanlaisen kuin halkaisijan halkaisija.

Kuva 1: Lyijyhöyry

Leader-kaivoja syntyy pääsääntöisesti menetelmällä, jossa maaperä poistetaan kokonaan kuopasta porauksen aikana, mutta joissakin tapauksissa on mahdollista toteuttaa osittaisen porauksen tekniikka.

Suorituskaivoja luotaessa tarvitaan maaperän pinnan myöhempi tasoittaminen, sillä ruuvimeisselin vetämä maaperä nostaa sen pinnan tasolta. Tämän vuoksi on järkevää luoda kuoppa, jonka syvyys on 10-15 senttimetriä.

Kuva 2: Luominen Leader Well


Vahvistettu betonipäähän upottaminen johtajakaivossa voidaan suorittaa kahdella menetelmällä: iskulause - dieselhammereiden avulla tai tärinällä - käyttämällä tärinänvaimentimia.

Jos käytetään jakokaivoja

Leader-kaivojen avulla pienennetään paaluperustan asennusajankohtaa paalujen paremman turvallisuuden varmistamiseksi paalujen syvyyden suunnitteluparametrien varmistamiseksi ja myös aikaa, jolla voidaan poistaa tiheän maaperän kerrokset. Palo sukellus suoritetaan erityisen porattavan kuopan kohdalla asennuspaikalla. Tällaisia ​​kaivoja kutsutaan johtajaksi. Jyrsimen läpimitan on oltava 5 cm pienempi kuin pyöreän pylvään halkaisija tai neliömäinen lävistäjäpallo.

Kuva 3: Porausreikävinkki

Tarve luoda johtava kaivot esiintyy, kun järjestetään paalun perustuksia ajettu ZHB paalut melko usein. Tätä käytäntöä käytetään seuraavissa tapauksissa:

 • Jos on tarpeen upottaa kasa maaperään, jossa on syvälle hiekkaiselle maaperälle, jonka paksuus on yli 2 metriä, tällainen tiivistetyn hiekkakerroksen RC ei voi itsenäisesti tunkeutua iskun tai tärinän upotusmenetelmään;
 • Jos kyseessä on liian tiheä maaperän ylempi kerros - tällaisissa tapauksissa johtoaseman luominen mahdollistaa betoniporan reiän vaurioiden välttämisen törmäyskosketuksen aikana tiheän maaperän kanssa;
 • Kun paalut on upotettava kiviselle maaperälle, lukuisat kivirakenteet, jotka sijaitsevat kivisen maaperän sisällä, ovat vastustamaton este, jolla kasa ajetaan ilman aiemmin luotua lyijyreikää;
 • Jäänjäähdytetyssä maaperässä, jäädytetyn maaperän tiheys on paljon suurempi kuin tavallisten maaperän tiheys, jäädytettyä kasaa ei voida lyödä jäädytettyyn maaperään tavanomaisella menetelmällä;
 • Jos RC-paaluille on syytä upottaa yli 9 metrin syvyyteen, sitä syvemmälle maaperän kerros on, sitä on tiivistetty, sillä yläpuolella olevat maakerrokset painuvat siihen. Sulkemalla betonipilaria tietyn syvyyden alapuolelta, sen "vika" tapahtuu (paalutapahtuma) ja lisä sukellus on mahdollista vain poratulla kärjessä;
 • Kun kuljetat kasaa hajallaan oleviin maaperään, tämäntyyppistä maaperää erottaa sen vähimmäistiheys johtuen jäykistä rakenteellisista sidoksista, minkä seurauksena pystysuorassa paikannuksessa syntyy ongelmia, kun kasa kasaantuu. Leader kaivot tällaisissa tapauksissa suorittavat ohjaava rooli, ne antavat sinun upottaa betoni paalun ihanteellisesti sileä.

Ajopylväiden teknologiaa jumppakaivoihin käytetään myös rakennettaessa perustuksia, lähellä rakennuksia ja rakenteita. Johtavien kaivojen porauksen syvyys ei saisi ylittää 90% maaperään upotetun paalun pituudesta, ja se määräytyy kokeneen porauksen mukaan.

Johdeporauksen edut ja haitat

Paalujen kaivojen johtavan porauksen teknologialla on useita merkittäviä etuja, ja pidämme tärkeimpiä:

 • Leader-kuopat antavat mahdollisuuden upottaa esikäsitellyt RC: t mille tahansa maaperälle;
 • Tekniikan toteutus mahdollistaa huomattavasti paalujen enimmäissyvyyden kasvattamisen;
 • Ohjaustehtävää ohjaava johtaja tekee mahdolliseksi täysin tasaisen pinoajon, ilman pystysuuntaisia ​​poikkeamia;
 • Kun kasa upotetaan esiporaiseen kaivoon, tuhoava värähtelyvaikutus läheisten rakenteiden perustuksiin vähenee huomattavasti, mikä mahdollistaa paaluperustusten muodostamisen tiheään rakennetussa kaupungin alueella.


On myös syytä panna merkille, että sukellus kasa betonipilareita johtava kaivojen vaatii paljon vähemmän aikaa vievää kuin ajaminen paaluilla valmistelematon maaperä.

Kuva 4: Lyijyporausmenetelmä

Johtavan porauksen ainoa haitta on lisäkustannusten tarve. Tämän tekniikan toteuttaminen edellyttää paitsi erikoisporauslaitteiden osallistumista myös alustavien geodeettisten tutkimusten suorittamista, minkä vuoksi arvioidut hankekustannukset nousevat melko merkittävästi.


Lyijy hyvin poraus hintoja

Rakennusyritys "Bogatyr" tarjoaa asiakkailleen yhden alhaisimmista hinnoista johtavan porauksen toteuttamiseksi Moskovassa ja alueella.

Laskemme kustannukset johtajan luomisesta syvyyteen perustuen - yksi porausmittarin perushinta on 300 ruplaa (tämä voi vaihdella riippuen maaperätyypistä ja työn määrästä).

On myös otettava huomioon rakennustarvikkeiden siirtämisen hinta - Moskovassa ja alueella se on 20 tuhatta ruplaa (siirrytään lähialueille, kustannukset voidaan selvittää ottamalla yhteyttä yrityksen edustajiin).

Esimerkiksi 15 metrin syvyydestä (7 metrin syvyyteen) poraamista varten valmiiksi raudoitetuille betoniporakeille, joiden pituus on 350 * 350 mm (yhden paalun pituus on 9 metriä) on:

20 000 + (300 × (15 × 7)) = 51 500 ruplaa, joista:

 • 20 tuhatta - siirrettävien laitteiden kustannukset;
 • 31,5 tuhatta - porauksen kustannukset kokonaiskalvolla.


Lyijyporausjärjestys

Johtavan kaivannon porauksen suorittavan yrityksen valinta on lähestyttävä mahdollisimman varovasti. Paalujen asianmukainen asennus on tae siitä, että talosi perustus on luotettava ja kestävä, ja säätiö, kuten tiedätte, on perusrakenteen kestävyys.

Viitaten yrityksen "Bogatyr" -palveluihin saat takuun siitä, että kaikki työ tehdään mahdollisimman laadullisesti - parhaimmat suunnittelijat osallistuvat laskelmiin, ja kokeneet, testatut porakoneet ottavat vastuun käytännön toteutuksesta.

Jos haluat ottaa yhteyttä yrityksen edustajiin, voit jättää pyynnön alla olevalla lomakkeella:

Tai kirjoita sähköpostiviesti yhteystietoihin: Yhteystiedot.

Saat kattavan vastauksen tarvittaviin tietoihin ottamalla yhteyttä toimistomme osoitteessa 124460, Moskova, Zelenograd, Pine Alley, 6-A.

Leader-poraus paalun aikana

Leipurin poraus paalun aikana suoritetaan yleensä seuraavissa tapauksissa:

- jos geologisessa osassa on yli 2,5 metriä hiekkaa

- ylemmän kerroksen tiheä maaperä (jos kyseessä on paalun rungon tuhoaminen ajamisen alussa)

- vähentää dynaamista kuormitusta (tärinää), joka lähetetään ajaessasi vahvistettua betonikaappausta läheisiin rakennuksiin ja rakenteisiin

- kasan upotuksen syvyyden lisäämiseksi (tiheissä maissa, joiden pula on 2-2,5 m)

- jos paalu ei ole mahdollista upottaa suunnittelumerkkiin

- suurilla poikkeamilla paalun sijoituksessa.

Päällikkorakenteiden (johtaja) rakentaminen tehdään suunnittelijärjestön suostumuksella, joka perustuu teknisiin geologisiin tutkimuksiin ja nykyisiin olosuhteisiin.

Osasta riippuen paalujen syvyys ja maaperän luokka määrittävät johtajan tarvittavan halkaisijan ja syvyyden. Pääsääntöisesti 300 x 300 mm: n pylväässä on 200 mm -250 mm: n halkaisija, 350 x 350 mm: n osuudella 400x400 mm: n oletetaan olevan 300 mm - 350 mm, syvennyksen syvyys on 2-2,5 metriä korkeampi kuin paalun kärjen muotoilupiste. Lisäksi, kun poraus johtaa kaivoja, optimaalinen tekniikka määritetään: Täydellinen valinta maaperän hyvin tai osittainen poraus (maaperän pehmenemistä ruuvi). On tarpeen ottaa huomioon, että kun porata porataan, maaperä, joka porataan kaivosta, lisää maapinnan tasoa ja se on valittava tai kaivaus on suoritettava tarvittavalla varalla.

Työn aikana on välttämätöntä suunnitella koneen (paalu ja porauslaitteisto) koordinoidut työt oikein, jotta estetään jo porattujen kaivojen "kaatuminen". Pidä myös huomioon kaivojen välinen etäisyys, jotta vältetään irtoaminen dynaamisten kuormitusten takia paalun vasaran käytön aikana.

Voidaksemme johtaa porausta ajettaessa pinoja, yhtiömme käyttää seuraavaa tekniikkaa:

CO-2-asennus (liitteet EO-5111, RDK, DEK, MKG jne.)

Asennus koostuu kantorakenteesta, 55 kW: n sähkömoottorista, vaihteistosta ja ohjauspaneelista. Sähköinen pyörittäjä mahdollistaa 600 mm: n halkaisijan ja jopa 15 metrin syvyyden porauksen, jotka liikkuvat samoilla masto-ohjaimilla kuin vasaralla. Tämä mahdollistaa sen käyttämisen tylsistyneissä paaluissa.

Tunnistettu japanilainen yamobur AIHI DR501, paino 8 tonnia

Poraus 250 - 500 mm, poraus syvyys on jopa 6 m. Teleskooppiasennuksen lähtö 10 metriin.

Poraus ja nosturin asennus Fusion auton perusteella.

Poran leveys on 250 - 500 mm. porauksen syvyys on 4,5 m, g / n puomi 2,9 tonnia, puomi 10 m (teleskooppinen).

Monikäyttöinen porakone (poraus pylväät, säätimet, paalut jne.).

Berkut UBG-SG -porauslaitteisto on tarkoitettu porauskaivojen poraukseen kivireissä, jotka ovat 1.-12. Lujuusluokkia, erityisesti poraus- ja porakoneiden, ankkureiden, vedenpoistokaivojen ja muiden töiden tuottamiseen erilaisten rakennusten suljettujen rakennusten ahtaissa oloissa ja avoimilla alueilla makroklimatiikka-alue..

Porauksen halkaisija on 250 - 700 mm, porauksen syvyys on jopa 25 m.

Tukijalkojen määrä - 4.

Telaketjun malli - RT 70G (Italia)

Asennuksen massa on kg, - 7200 kg.

Suurin rakenteellinen nopeus - 3 km / h

Kokomitat - 6550x2200x2550mm

Porauksen halkaisija on 150-800 mm, porauksen syvyys on jopa 30 m

LBU-50-asennus on suunniteltu poraamaan laaja valikoima kaivoja, kun suoritetaan nollavaiheen työtä, vesisäiliöitä, etsintätöitä ja insinööritutkimuksia.

KOM: n kautta mekaanisesti liikutettava liikkuva kääntäjä yhdessä hydraulimekanismin kanssa luo suuren aksiaalikuormituksen porakoneeseen.

Pyörintälaitteen LBU-50 mallin avulla voit siirtää sen pois reiän akselilta laukaisutoimien suorittamisen aikana, kuten; koteloputkien asennus, pneumaattisten isku työkalujen asennus, iskut ja kaapeli poraus tekniikka.

Paalujen ja levytyyppien johtava poraus

Leader-porausta käytetään paalujen ja arkkien pinnoituksen aikana (ajaminen, sisennys) valmistelevana vaiheena tietyissä rakennuspaikan olosuhteissa.

 • Kun rakennat paalupohjaa tai -levyä paikoilleen lähellä lähirakennuksia.
 • Vakaan maaperän olosuhteissa, joissa on enintään 30% karkeita sulkeutumia.
 • Kun paalutus on jäädytetty maahan.
 • Väärien hylkäämisten välttämiseksi.

Tiheän kaupunkiliikenteen tai teollisen rakentamisen olosuhteissa on otettava huomioon paalutusasennuksen seismiset vaikutukset maaperän läpi lähellä sijaitsevien rakennusten läheisyydessä. Pääsääntöisesti alle 15 metrin etäisyydellä. Pääurakoitsija ei pystyisi hyötymään porauksen taloudellisesta eduista, jos se ei olisi porauksen alla paalujen alla.

Kovissa maissa ajaminen voi aiheuttaa paalun rungon tuhoutumisen, mikä johtaa kokonaan teurastukseen tai osittaiseen laakkuuskapasiteettiin. Pallokentän epämuodostuneiden tukien kerääntyminen voi johtaa kokonaiskapasiteetin kriittiseen vähenemiseen ja sen seurauksena säätiön soveltumattomuuteen. Leikkuujourien alustava poraus paalun aikana vähentää merkittävästi maaperän kestävyyttä ja tarvittavaa iskuvoimaa, jonka ansiosta tukirunko pysyy ehjänä. Rakennuksen tuloksena oleva pohja saavuttaa mahdollisimman suuren kuormituksen.

Talvella maaperä voi hankkia lisää kovuutta huurteen tunkeutumisen syvyyteen. Tämä ei kuitenkaan ole ylitsepääsemätön esteenä säätiön ja rakennuksen rakentamisen määräaikojen täyttämiselle.

Pallojen upottaminen ajamalla tai vibro-upottamalla voi aiheuttaa kallion tilapäisen konsolidoinnin paalun kantapään alle, kunnes se saavuttaa suunnittelun syvyyden, mikä ilmenee ennenaikaisena epäonnistumisena. SNiP: n mukaan tällaisessa tapauksessa on lopetettava kasa maaperätyypin määrittämän ajan jälkeen. Todellisessa tuotannossa se ei kuitenkaan ole aina toteutettavissa. Täällä poraus kaivojen alle paalut on pelastus ajamiseen, tärinää tai painamalla. Upotus tapahtuu yhdellä kierroksella ja dobivkaa ei enää tarvita.

Värähtelevät vaikutukset märällä hiekalla ja siihen liittyvillä maaperillä saattavat aiheuttaa niiden pehmenemistä maaperän tiksotrooppisten ominaisuuksien vuoksi. Tietyn ajan kuluttua tapahtuu kääntökarkeneminen, mutta se ei koskaan saavuta edellistä arvoa. Jotta vältetään tämä keinotekoinen lujuuden menetys, riittää poraa johtaja hyvin ennen kuin tuki on uponnut.

Johtavan kaivon halkaisijan laskenta perustuu maaperän ominaisuuksiin, tarvittavaan syvyyteen ja upotettujen elementtien tyyppiin (paalujen paalut, paalun levyt). Halkaisija on pääsääntöisesti muutamia senttimetrejä pienempi kuin paalun poikkileikkaus tai maksimissaan yhtä suuri kuin sivu.

Paalutus tai levyn poraus maaperään tapahtuu käyttämällä kaupallisesti saatavilla olevia tärinänvaimentimia, täryttimiä, dieselmoottoreita ja hydraulisia vasaroita ja painettuja asennuksia. Upotusmenetelmän valinta riippuu paikan maaperän olosuhteista, suunnittelusta, pituudesta ja painosta sekä käytettävissä olevista laitteista.

Niinpä suoritetaan usein porauskaivojen porausjyrsintä ja paalujen viemistä, sisennystä tai ajettavuutta. Porauslaitteissa käytettiin tyypillisesti asennettua porauslaitteistoa, joka on asennettu samaan koneeseen, joka suorittaa sukelluksen. Tämä saavuttaa suuren nopeuden ja tuottavuuden.

Prosessi tapahtuu useassa vaiheessa:

 1. porauksen (romun) asennus akselin suhteen suunnitteluasennossa;
 2. poraaminen suoraan;
 3. ajo (upotus) paalusta (tappi) suunnittelumerkkiin.

Lisäksi johtokourat ovat löytäneet sovelluksen pylväslevyn laitteistossa sekä putkistojen ruuvaamattomassa putkistossa (kun reikä on ensin tehty maahan, jonka jälkeen se laajenee ja samaan aikaan putkisto vedetään siihen).

Kustannukset

Lyijyporaus: 280 ruplaa neliömetriä kohden Valmis töihin.

Kuinka poraus auttaa pinoiden uppoamiseen

Johtavan porauksen tekniikka mahdollistaa pylvään suunnan pystytyvyn (levytyöt), mikä on erityisen tärkeää talvella. Pilarin pystysuuntaus on paljon helpompaa ajon alkamishetkellä. Vaikka tätä menetelmää voidaan soveltaa myös vinossa pinoajossa. Useimmin reiän läpimitta otetaan 10-20 mm pienemmäksi kuin paalun suurin osa. Sitten se upotetaan ajamalla, painamalla tai värähtelemällä. On huomattava, että kun rakennetaan pölkkäkenttää käyttämällä johtava kaivoja, jälkimmäisen halkaisijan tulee olla 50 mm pienempi kuin halkaisijan halkaisija.

Esiporaus mahdollistaa tiheiden hiekkojen tunkeutumisen, kiinteän ja puolikiinteän sakeuden maaperä. Johdanto hyvin, porattu vähentämään maaperän kestävyyttä pölkkyyn (tappi), on myös opas niille. On tärkeää, että tämä menetelmä pystyy varmistamaan paalujen turvallisuuden (pylväslevyn), sallii niiden upottamisen suurella tarkkuudella suunnittelumerkkeihin asti, vähentää upotuksen tarvetta ja vähentää merkittävästi vaikutuksia läheisiin rakennuksiin ja rakenteisiin. Tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa tämä on ratkaisevan tärkeää.

LLC "BEST-STROY" tuottaa täyden syklin paalujen valmistukseen: kaivojen poraus ja sen jälkeinen teräsbetonipilarien upotus erilaisiin, mukaan lukien vaikeissa maasto-olosuhteissa rakennustyömailla. Käytämme uusimpia laitteita ja pyrimme toimimaan nopeasti ja tehokkaasti.

Alla on joitain rakennustyömaillamme.

 • Putken levytyökalu ja kielekkeet Larsen. Asiakas: Vis Holding LLC. Esineen nimi: "Yksilöllinen asuintalo". Kohden kohteen: MO, Odintsovskiy rn, pos. Barvikha, alueen numero 5. Työ käynnissä: aitaus Larsenin VL606 A L-12 m kasa 185 kpl. = 2220 rm vibro-upotusmenetelmällä esiporaisilla jakojohtoilla; teräsbetonipilareiden laitepallon pohja käyttäen värähtelymenetelmää alustavan porauksen avulla paalujen alla. Pyyhkeet luokasta C70.30-6-111 kpl. C100.30-6-236 kpl. - 3137 lm
 • Työskentele laitepallon tukipohjavälitysmenetelmällä. Pääurakoitsija: OAO MSU-1. Esineen nimi: "M-4 Don-valtatien sisäänkäynnit - Moskovasta Voronezhin, Rostov-on-Donin, Krasnodarin ja Novorossiyskin kaupunkeihin. Tiejohdon rakentaminen A-105-moottoritien 43 km: n päähän, Moskovasta Domodedovon lentokentälle. " Kohteen osoite: Moskovan alue, Domodedovo. Suoritetut työt: S8.35TZ-teräsbetonipilareiden ajaminen 288 kappaletta johtavaan kaivoon.
 • Työnnä laite paalusäätiötä työntämällä. Asiakas: OJSC "GlavStroyMontazh 5". Kohteen nimi on "Kunnallinen monikerroksinen asuinrakennus". Kohteen osoite: Krasnogorsk, md. 10 "Jalkakäytävä". Suoritetut työt: teräsbetonipilareiden laiterakenteet C140.30 - 304 kpl; S160.30 - 787 kpl. Yhteensä - 1091 kpl. - 16 848 rm työntämällä esiporaisiin jakokoreihin; putkiliitäntälaite d-325x7 mm L-7.1 m - 24 kpl. työntä- mällä menetelmä myös valmiiksi kaivoiksi.

Johtajan porauksen kustannusten laskeminen

Täytä tiedot ja lähetä se - vastauksena saat ensimmäisen ennakkoarvion kustannusarvion. Lopulliset kustannukset voivat riippua hankkeen ominaisuuksista.

Leader hyvin se

Leader-poraus antaa pystysuoran suunnan pylvään upottamiseksi (kieleksi), joka tulee olemaan tärkein talvikaudella. Porausmenetelmän käyttö helpottaa paalujen pystysuuntaisen suunnan saavuttamista ensimmäisellä hetkellä, kun se työnnetään maahan.

Leader-poraus: tämän menetelmän ominaisuudet

Maaperässä, joka sisältää noin 31% sulkeumia (karkeita rakeita), jotka sijaitsevat muovipakastetuissa tiloissa, yleensä käytetään lyijyporausta. Lisäksi niitä käytetään maaperän kulkeutumiseen suurilla muodonmuutosyksiköillä sekä vähentäen tärinöiden tai iskujen vaikutusta ympäröiviin rakennuksiin.

Jos projektinne erikoisasiantuntijoiden mielestä porausreiät ovat parhaita porausvaihtoehtoja, ota yhteyttä yritykseemme. Loppujen lopuksi ATM-Aquan kaikkien asiantuntijoiden kaikki tarvittavat työasiakirjat sekä todistukset ja lupat kaikentyyppisille toiminnoille, mukaan lukien pilottikuopat (ja muu poraus).

Tässä tapauksessa maahan upotettujen paalujen (tappien) prosessi tapahtuu tärinänvaimentimien avulla, jotka ovat kaupallisesti saatavissa, tärisevä vasara, diesel-vasara ja muut vastaavat työkalut. Valitse upotusmenetelmä riippuen maaperän olosuhteista, rakenteesta ja tietysti paalujen pituudesta ja massasta.

Usein pilkkujen vibro-upottaminen tai sisennys pilareissa, joissa on pilottikaivoja poraamalla. On kuitenkin mahdollista, että niin kutsuttu "ajaminen" - eli silloin, kun käytetään vahvistettuja betonipaloja sijoitetaan kuoppiin iskuvasaran avulla, sekä erilaisia ​​värähtelyä estäviä ja vibro-iskun työkaluja.

Tämä prosessi sisältää useita peräkkäisiä vaiheita:

 1. laitteiden asentaminen akseliin projektissa ilmoitetulla tavalla;
 2. sitten suoraan kaivojen poraus;
 3. ajo (upotus) paalujen (tappien) ilmoitetusta suunnittelumerkistä.

On syytä panna merkille, että johtajan porausmenetelmä on löytänyt sovelluksen arkkipäällystysprosessin aikana ja lisäksi putkilinjan räjäyttämätöntä työntämistä (eli kun reikä ensin tehdään maahan ja laajennetaan sitten). kiristä putki).

Milloin käytetään johtajan porausmenetelmää?

Muista, että kaivojen johtajan porausta kutsutaan porausmenetelmäksi, joka suoritetaan ennen porauksen sukellusta.

Tätä menetelmää käytetään yleensä tällaisissa tapauksissa paalun aikana:

 • jos hiekkakerroksen geologinen osa on pidempi kuin 2,5 metriä;
 • jos ylimmän kerroksen maaperä on liian tiheä (ts. siinä tapauksessa, että telos putoaa ajoprosessin alussa);
 • jos on tarpeen lisätä syvyystasoa (yleensä tiheässä maaperässä, jonka pitoisuus on 2,1-2,5 m);
 • jos hankkeessa ilmoitettua tavaramerkkiä ei ole mahdollista pinota;
 • jos paalun paikannuksessa on suuria poikkeamia.

Päätös käyttää reiänporaustutkimusmenetelmää (tai asiantuntijoiden nimeltään "johtaja") on välttämättä tehty suunnitteluorganisaation suostumuksella ja perustuu teknisten geologisten tutkimusten ja nykyisten olosuhteiden raportteihin.

Riippuen siitä, mistä osasta, upotetun paalun syvyys ja maaperän luokka määräytyy halutun halkaisijan ja syvyyden perusteella. Usein paalut, joiden poikkileikkaus on 300x300mm, halkaisija on välillä kaksisataa ja kaksisataa ja viisikymmentä millimetriä, jos 350 x 350 mm: n tai 400 x 400 mm: n poikkileikkaus on 300 tai 300 astetta. On syytä huomata, että jakauman syvyys on 2-2,5 metriä korkeampi kuin projektissa ilmoitettujen paalujen kärjen taso.

Pilottiporausmenetelmässä määritetään optimaalinen tekniikka: on olemassa vaihtoehto täydelliselle maaperän valinnalle kuopista tai osittaisesta porauksesta (ruuvaamalla maaperän pehmennys). On otettava huomioon se, että kun johtaja on asennettu, maaperä, joka porataan ruuveilla kaivosta, lisää huomattavasti maaperän pinnalla olevaa merkintää ja se on joko poistettava tai kaivaa tarvittava varasto tässä tapauksessa.

Työn aikana on välttämätöntä suunnitella asianmukaisesti teknisten välineiden (esim. Poraus- ja porauslautat) koordinoidut työt, jotta estetään aikaisemmin porattujen kaivojen "kiinnittyminen". Lisäksi kaivojen välinen etäisyys olisi otettava huomioon, jotta voidaan jättää mahdollisuus irrottautumaan dynaamisen kuormituksen aikana paalun vasaran käytön aikana.

Mitkä ovat johtajan porauksen edut?

Kuten edellä on jo todettu, tämä porakoneiden porausmenetelmä takaa pystysuuntaisen suunnan paalutusprosessissa (tangot), tämä on eniten kysyntää talvella. Lisäksi tämä menetelmä helpottaa suuresti pystykuoppan saavuttamista ajamisen alkamishetkellä.

Alustava (sitä kutsutaan kaivannon hyvin poraamiseksi johtamismenetelmällä) poraus mahdollistaa tiheiden hiekkojen kulkeutumisen sekä kiinteämpiä ja puolikiinteämpiä saviä maaperää. Porat kuopat, jotka porataan maaperän kestävyyden vähentämiseksi pinoiden uppoamisprosessiin, ovat samanaikaisesti näiden paalujen opas.

Menetelmän suuri etu on kyky varmistaa paalun turvallisuuden (pinnoituksen levyt) sekä kyky varmistaa niiden upottaminen korkeaan tarkkuustasoon hankkeessa ilmoitettuihin merkkeihin. Lisäksi niiden lataamiseen käytetty aika vähenee huomattavasti ja lähialueen rakennusten negatiivinen vaikutus vähenee huomattavasti. On syytä huomata, että nykyaikaisissa, melko tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa tämä on todella ratkaiseva tekijä.

Yritys "ATM-Aqua" tuottaa erilaisia ​​töitä paalujen valmistuksessa. Käytämme työssä vain nykyaikaisia ​​laitteita ja kaikkia laitteita. ATM-Aquan asiantuntijat tekevät työtään erittäin hyvin ja lyhyessä ajassa.