Leader kaivot

Pallon perustukset ovat nyt kehittymässä. Niiden käyttötarkoitus rakennusten ja rakenteiden rakentamisessa eri tarkoituksiin on melko laaja. Mutta on olemassa edellytyksiä, joiden nojalla tällaisten säätiöiden rakentaminen on pakollista. Nämä ovat: permafrost-alue, seismiset alueet, monimutkaiset maaperät.

Pylväsperustat ja -tekniikat ovat monenlaisia ​​järjestelyihin. Tänään puhumme menetelmästä, jota kutsutaan paalujen kaivojen johtavaksi poraamiseksi. Tämä tekniikka on erityisen tehokas talvikauden tiheiden rakennusten rakentamisessa sekä jäädytetyillä ja kallisilla mailla.

Mikä on johtaja hyvin

Pile-pohja täyttää täysin toiminnallisen tarkoituksensa, kun jokainen kasa on asennettu tarkasti pystysuoraan. Tätä asentoa on erittäin vaikea saavuttaa, kun työskentelet liian kova maaperä. Rakentajien pelastamiseen tuli lautoja. Heidän apunsa ansiosta johtaja juoksee ensin ensin, eikä tämä ole mikään muu kuin eräänlainen alus valmiin paalun asennusta varten. Riippuen käytetystä laitteesta, on kolme tapaa upottaa tankoja kaivoon:

Johtavan varren halkaisija riippuu valituista menetelmistä. Joten ajettaessa tai puristettaessa reiän halkaisija on 5 cm pienempi kuin halkaisijan halkaisija, paksuimmassa osassa sitä. Jos tärinänmuotoinen upotusmuoto on tarkoitus käyttää, halkaisijoiden ero otetaan yhden ja kahden senttimetrin välillä.

Tärkein asia, joka voidaan saavuttaa johtamalla poraustekniikalla paalujen asennukseen:

 • paalujen pystysuoran sijainnin tarkka noudattaminen;
 • merkittävä iskunvaimennuksen vaikutuksen vähentäminen läheisiin rakennuksiin ja rakenteisiin;
 • melun vähentäminen;
 • mahdollisuus käyttää tiettyä pituutta.

Tätä laitemenetelmää voidaan käyttää talvikaudella, ja ulkotilojen lämpötila on negatiivinen. Tämä on tärkeää myös etenkin työskentelemällä kaukana pohjoisessa.

Työtekniikka

Päätös vertikaalisten johtavien kaivojen laitteesta perustuu geologisiin tutkimuksiin rakennustyömaalla. Porausmenetelmän valinta, porauksen laitteet ja mitat määräytyvät laskemalla ja riippuvat paalujen tyypistä ja mitoista. Työjärjestys on seuraava:

 1. Alueiden valmistelu. Pallosäätiön rakentaminen ei edellytä siteen huolellista linjausta ja sen ulkoasua. Riittää poistamaan kasvillisuus, poistamaan roskat ja valmistamaan käteviä paikkoja poraus- ja ajo-laitteiden asennukseen.
 2. Merkintä. Tämä menettely on suoritettava täsmälleen hankkeen mukaisesti. On kätevää suorittaa merkintä laserilla tai tavanomaisella tasolla. Voit käyttää mittanauhaa, improvisoituja keinoja, mutta se viivästyttää prosessia ajoissa. Paikan päällä tulevien kaivojen paikat on merkitty tapilla.
 3. Johtavan kaivannon SNiP: n vaatimusten mukaan on laadittava teosten tuottamiseen liittyvä hanke, jossa käytetään akselien ja paalujen porausmenetelmää. Tätä tilausta on noudatettava tiukasti, joten kun seuraava kasa on asetettu, ei ole syrjäytystä tai romahtamista lähikaivoista iskuilta tai tärinän aalloilta. Kaikissa kaivoissa ei yleensä porata yhtä aikaa.
 4. Vahvistetun betonin tai metallipallojen tapauksessa SNiP: n mukaan johtavien kuoppien syvyys on pienempi kuin tangon pituus 2 - 2,5 m. Tämä on välttämätöntä, jotta sauman terävä pää menee maaperään niin tiukasti kuin mahdollista.

Johtavan porauksen positiiviset ja negatiiviset näkökohdat

Pallosäätiöiden rakennetta käytetään paitsi tehdasvalmisteisten paalujen yhteydessä. Sitä käytetään onnistuneesti valettujen pylväiden luomiseen. Tällöin rungon poraus suoritetaan täydellisessä asennussyvyydessä ja suunnittelun halkaisijalla. Voit työskennellä kotelon kanssa tai ilman.

Lisäksi johtaja kaivot antavat, kun ajamalla paaluilla, luoda täydellinen tuki, joka pystyy havainnoimaan kuormia mahdollisimman tehokkaasti. Menetelmän etuna on positiivisen upotuksen suurin tarkkuus.

Tällä menetelmällä voit varustaa paitsi perusteet, myös tehdä vahvan aidan rakennustyömaalla. Lisäksi johtava poraus tiheissä rakennusolosuhteissa ei aiheuta suuria ongelmia asukkaille eikä vaikuta olemassa oleviin rakenteisiin.

Tämän menetelmän pääasialliset haitat ovat:

 • useiden lupien ja hyväksyntöjen tarve työhön;
 • kalliiden laitteiden vetovoima, jolla on merkittävä vaikutus arvioitujen kustannusten nousuun;
 • tällaisia ​​töitä voi suorittaa ainoastaan ​​asiantuntijoita.

Nämä puutteet kuitenkin ovat päällekkäisiä myönteisten näkökohtien kanssa. Ja lähes täydellinen maadoitustyön puuttuminen ja kyky toteuttaa rakentaminen rajallisella alueella tekevät johtaja poraus vielä houkuttelevammaksi.

Nivelten johtajan poraus

Ydinporausteknologiaan käytetään säätiön ja saman tyyppisten kuoppien valmistukseen käytettäviä rakennuspilareita. Tällainen poraus vaatii paitsi vastuullista lähestymistapaa, myös laadukasta toteutusta sekä koko työn työn tarkkuutta alusta loppuun.

Ajaminen paaluja kaivoihin, johtavan teknologian kehittäminen

Ja kun otetaan huomioon, että kuopat ja porausporat käytetään yleensä talvella, kun maa on jäädytetty ja melko kova, ei yksinkertaisesti voi tehdä ilman asiantuntijoiden osallistumista ja opiskella "SNiP" -toimea.

1 Johtavan porauksen ominaisuudet

Leader-poraus tehdään aina ennen pinoiden uppoamista. Tämä tehdään useista motiiveista. Tällaisia ​​ovat esimerkiksi:

 • Vähentää yleistä dynaamista kuormitusta;
 • Diesel-vasaran työstä aiheutuvan melun vähentäminen;
 • Käytettyjen paalujen enimmäispituuden lisääminen, jos puhumme upottamalla ne tiheään maahan.

Lisäksi jyrsintäporausta käytetään myös silloin, kun geologisessa osassa on hiekkakerros (kahdesta metristä). Samaan aikaan kaivonrakentaminen on suunnittelija, joka on velvollinen perehtymään SNiP-toimiin ja tutkimaan geologisten tutkimusten raporttia.

Valinta kuuluu tällaiseen poraukseen hyvin, kun rakennustöissä on joitain vaikeuksia. esimerkkejä:

 • Tapauksissa, joissa yläkerroksessa on erittäin tiheä maaperä;
 • Tapauksissa, joissa on tarpeen lisätä paalun enimmäissyvyyttä;
 • Kun paaluja ei voida ladata hankesuunnitelmassa määriteltyyn vertailuarvoon asti;
 • Kun paalujen paikannuksessa on voimakkaita ja havaittavia poikkeamia.

Ilman pätevää, ennakoitua valmistelua ja suunnittelua tulevien rakennustöiden kaikissa vaiheissa sekä suunnittelematta laitteiden ja laitteiden koordinoitua työtä, joka estäisi kaivon kirjaimellisesti "kaatumisen", työtä ei pitäisi tehdä.

Lyijyporaus porauksessa karkealla ruuvilla

Lisäksi on tarpeen tutkia ja ottaa huomioon rakennusjohtajien välinen etäisyys, jotta niiden irtoaminen täysin dynaamisella kuormituksella poistettaisiin töiden työn aikana paalun vasaralla. Sääntöjen huomiotta jättäminen voi johtaa hätätilanteeseen siinä määrin, että kaikki aikaisemmat saavutukset kaivella menetetään ikuisesti.
valikkoon ↑

2 Johtavan porauksen periaate

Palo-sukellus tapahtuu, kun on tarpeen käyttää jyrsintäporausta joko käyttämällä tärisevää vasaraa tai diesel-vasaraa tai jotain muuta koneen maahan upottamista varten.

Yleensä kasa upottamista koskevan menetelmän valinta riippuu suoraan maan kallion olosuhteista ja paalin suunnittelusta, pituudesta ja painosta. Tällöin kaikki rakennustyöt toteutetaan "SNiP" -standardien mukaisesti suoraan yhteistyössä erikoistuneen suunnittelijan kanssa.

Näin johtava poraus suoritetaan ennen tärinän tai pilarin sisennyksen toteuttamista. Joskus tällaisissa tapauksissa käytetään vaihtoehtoista varianttia, joka on tehty vakiopakkauslaitteiden ja värähtelevien koneiden avulla.

Välittömästi vaiheprosessi peräkkäisten vaiheiden jälkeen on seuraavanlainen:

 • Asennetut rakennuslaitteet akselilla ns. Projektiasennossa;
 • Tuotetaan porauskaivoja paalujen alla;
 • Piles upotetaan suunnittelumerkkiin.

Huomionarvoista on, että koko työprosessi toteutetaan SNiP-säädöksen normien mukaisesti, ja kaikki yrityt improvisoida tai poiketa standardista voivat johtaa hätätilanteisiin ja oikeudellisiin menettelyihin sen maan lainsäädännön mukaisesti, jossa kaivon rakennustyöt tehdään.

Tyynyt, jotka upotetaan johtaviin kaivoihin

On syytä huomata, että johtajan porausvaihtoehtoa käytetään laajalti myös arkkipäällystystorvien luomiseen sekä putkien rakentamiseen ilman kaivantoa.

Useimmiten tämäntyyppisten rakennustöiden suorituksessa käytettiin asennusta "CO-2". Alunperin tätä asennusta käytettiin tylsistyneiden paalujen luomiseen, mutta nyt useimmiten sitä käytetään paalutusorganisaatioon. Toiseksi suosituin asennus johtajan poraukseen on "PBU-2-317" KAMAZ-kotelossa.

Viime aikoina FASSI CMU: n KAMAZ-alustalle on tehty yrityksiä hydraulisella pyörittäjällä, joka mahdollistaa saman tyyppisen porauksen suorittamisen syviin syvyyksiin (halkaisijaltaan 100-1000 mm).
valikkoon ↑

2.1 Hyödyt ja haitat

Tämäntyyppisen kaivonkehityksen edut ovat se, että on mahdollista varmistaa paalujen kuormituksen suunnan pystysuuntaisuus ja tämä on erittäin tärkeää talvella, kun maanpäälliset kivet ovat jäädytettynä ja aiheuttavat siten ongelmia rakentamisen aikana. Vertikaalinen kasa yksinkertaisesti saavutettu ajoissa ajo.

Kaivon alustavan porauksen ansiosta on mahdollista tunkeutua tiheille hiekkarannoille, kovaa ja pehmeämpää saviä maanpäällisiä kalliot. Samanaikaisesti johtaja, joka tuotetaan maaperän vastustuskyvyn vähentämiseksi paalujen uppoamiseksi, on samanaikaisesti opas niille.

On tärkeää muistaa, että tämän menetelmän ansiosta on mahdollista luoda edellytykset, joilla paalut säilytetään parhaalla mahdollisella tavalla. Ja tämä puolestaan ​​varmistaa niiden myöhemmän upottamisen suunnitteluohjeisiin paremmalla tarkkuudella, mikä vaikuttaa myönteisesti kokonaiskustannuksiin ja vähentää vaikutuksia lähellä oleviin rakennuksiin ja rakenteisiin.

Suoritettaessa tämän tyyppisiä rakennustöitä suurella tiheydellä sijaitsevilla kaupunkialueilla tämä menetelmä on kaikkein hyväksyttävin ja lempeä.

Tämän menetelmän haittapuolena voidaan sanoa vain, että se edellyttää vakavaa byrokraattista valmistelua, painavia rahoituskuluja, mukaan lukien asiantuntijoiden osallistuminen sekä erilaisten korkean teknologian koneiden ja laitteiden käyttö.
valikkoon ↑

Leader kaivot ja johtava poraustekniikka

Paalujen perusta on suunniteltu parantamaan vakautta ja pitempää käyttöä millä tahansa rakenteella. Porausreikien kuopat mahdollistavat tarkemman paikan niiden sopivaksi rakennuksen suunnittelussa.

Mitkä ovat johtava kaivot?

Johtava kaivo on keinotekoisesti syntynyt syvennys maahan, joka on tarkoitettu siihen, että niihin sijoitetaan vahvistettuja betonipaaluja. Tällaiset ohjainreiät helpottavat rakennuksen rakentamista.

Missä niitä sovelletaan?

Tämän tyyppisiä kaivoja voidaan soveltaa:

 • lyhyemmät perusasennusajat
 • varmista suuremman paalin eheys
 • tasaisempi syvyyspinoja
 • ajan väheneminen tiheiden maakerrosten rikkoutumiseksi

Tällaisen kuopan halkaisijan tulisi olla alle 5 senttimetriä käytettävän paalun halkaisijaltaan. Neliöpaalujen osalta lävistäjä otetaan huomioon.

Leader-porausominaisuudet

Tämä porausmenetelmä edellyttää vahvistetun betonipinon muodostamista muodostettuun reikään.

Tämä auttaa nopeuttamaan ja helpottamaan sen upottamisen prosessia:

 1. Tämä tekniikka auttaa poistamaan maaperän kestävyyttä ajettaessa kasaa siihen.
 2. Vähentää kuorman määrää paalussa
 3. Antaa mahdollisuuden rakentaa rakennustyömailla, koska läheisillä paikoilla ei ole vaurioita

Reikien toteutuksen pääperiaatteet ovat seuraavat:

 • Syvyys -9 / 10 paalun sauvan pituutta
 • Halkaisija alle 50 millimetriä
 • Monimutkaisten maametallityyppien osalta läpimitaltaan samanlainen reikä kuin itse tuotteeseen on sallittua.

Kulmakappaleita käytettäessä kappale otetaan halkaisijaltaan.

Jo valmiissa kaivoissa kasa laske- taan jollakin seuraavista tavoista:

Yhdessä tapauksessa tämä on lyömäsoittimien toimintaa moottorien ohjaaman vasaran avulla, ja 2: ssa käytetään tärinänvaimentimien kuljettajia.

Milloin tätä menetelmää käytetään?

Tällaisten syvennysten porausta käytetään äärimmäisen usein teräsbetonipilarien perustuksen rakentamiseen.

Tätä käytäntöä käsitellään seuraavissa tapauksissa:

 • Käytettäessä paaluja maaperässä, jossa on kaksi metriä hiekkakiviä. Kasa ei voi voittaa tällaista estettä itse. Sekä iskuilla että värinän värähtelymenetelmillä
 • Jos kyseessä on liian kova pintamaali. Tämä menetelmä auttaa välttämään paalun muodonmuutoksen, kun se törmää erittäin kovaa maaperää.
 • Käytettäessä maaperässä, jossa kiven impregnoinnit ovat moninkertaisia. Normaalissa sukelluksessa tämä este on ylitsepääsemätön
 • Upotus jäädytettyyn maaperään. Tämän maaperän tiheys on melko korkea verrattuna normaaliin, ja on yksinkertaisesti mahdotonta ajaa kasa tällaisissa olosuhteissa.
 • Kun sukellat korkeaan syvyyteen - yli yhdeksän metriä. Loppujen lopuksi alempi maakerros on, sitä tiheämpi on, ja sitä on vaikeampi rei'ittää. Kun tällainen kerros on saavutettu, paalun "epäonnistuminen" tapahtuu ja sukellus on mahdollista vain johtajan hyvin luomalla.
 • Ajaminen hajallaan. Tällainen maaperä on vähiten sokea, koska siinä ei ole rakenteellisia linkkejä. Sukelluksen aikana on vaikea tarkistaa paalua tarkasti. Johtaja tässä tapauksessa on puhtaasti opas.

arvokkuus

Etu voi johtua siitä, että tällä menetelmällä on melko yksinkertaista varmistaa paalun tasainen pystysuora sisäänsyöttö. Tämä soveltuu erityisesti talvikaudella, kun kaikki maaperä on jäätynyt läpi ja siitä on tullut paljon vaikeampaa - tämä aiheuttaa suuria ongelmia rakentamisen aikana. Tarkka asema saavutetaan jopa parhaillaan pelaamisen aikana.

Esiporaaminen auttaa erityisen kovaa hiekkaa, savea tai päinvastoin erittäin pehmeiden kerrosten läpi. Porauksessa myös kiinteissä kerroksissa kuoppa vastaa ohjaustoimintoa.

Tämä ei ole vähem- män tärkeää - kasa pysyy kokonaisena, eikä se ole muodonmuutoksen kohteena, sillä sen ei tarvitse käsitellä vankkaa maata. Tämä auttaa myös tarkemman paalupaikan löytämisessä.

puutteet

Ainoa haittapuoli on, että näiden teosten tuottamiseksi sinun on mentävä vakavaan byrokraattiseen esteeseen ja maksettava huomattava määrä henkilökohtaisia ​​varoja, mukaan lukien asiantuntijoiden maksaminen ja erikoislaitteiden ja laitteiden käyttö.

Lyijy hyvin poraus hintoja

Porausreiän hinta lasketaan sen vaaditun syvyyden perusteella. Yhden tällaisen mittarin keskihinta on noin 300 ruplaa. Tämä kustannus vaihtelee maaperän tyypin ja työn monimutkaisuuden perusteella.

Toinen näkökohta on rakennusmateriaalien kuljetuksen maksaminen. Yleensä tällaisesta palvelusta ne veloittavat noin 20 000 ruplaa. Tämä hinta voi vaihdella sen rakennustyömaan etäisyyden mukaan, jolla työ suoritetaan.

Ota esimerkiksi 15 kappaletta tällaisia ​​kaivoja, joiden syvyys on 7 metriä. Kaivo on tarkoitettu perinteisille teräsbetonipilareille, joiden poikkileikkaus on 350 × 350 millimetriä.

Laskemme hinnan seuraavan kaavan mukaan: - 20 000 + (300 × (15 × 7)) = 51 tuhatta ruplaa

Tuloksena olevasta määrästä käytetään 20 000 laitteiden siirtämiseen ja 31,5 kaivojen poraukseen määritetyillä parametreillä.

Paaluporaus: rakennustekniikka

Monissa tapauksissa talojen ja muiden rakenteiden pylväsperiaatteet ovat paras ratkaisu. Mutta jotta tällainen rakenne voisi toimia pitkään eikä epäonnistua, on tarpeen poraa tarkasti lovet. Tässä työssä on monia hienouksia ja vivahteita, joista käsitellään yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Erityisominaisuudet

Poraaminen paalujen alla mahdollistaa:

 • rakentaa jotain lyhyemmässä ajassa;
 • vähentää työn kustannuksia;
 • takaavat rakennuksen todellisen vakauden ja lujuuden.

Kaivojen poraus paalujen alla on todellakin välttämätöntä, kun on tarpeen rakentaa talo niissä paikoissa, joissa maanjäristykset ovat vaarassa tai joilla on alhainen tiheys. Tällaista porausta voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina, ilmasto ei ole tärkeä. Tällaiset edut ovat mahdollistaneet rakennusporauksen olevan yksi johtavista lovien valmistusmenetelmistä.

Porakoneet palkataan tapauksissa, joissa on tarpeen vahvistaa säätiötä vaikuttamatta rakennettujen rakennusten ominaisuuksiin. Still-poraus pystyy pitämään rinteet paikallaan.

välineet

Paaluporaustekniikka voi olla hyvin monipuolinen. Useimmissa tapauksissa käytetään ajoneuvoja, joissa on pyörillä, ruuvilla tai telaketjuilla varustettu moottori.

Jos haluat tehdä kaivon alla, käytä:

 • yleiset porauslautat kaivoille;
 • paalutusporausyksiköt;
 • poraus- ja nosturikompleksit.

Yleisesti ja erityisesti yksittäisten mallien väliset erot määräytyvät ennen kaikkea tuottavuuden, hallintoelinten ominaisuuksien ja luoduiden kuoppien koon perusteella. Työhön ja esteettömyyteen ei-ammattilaisille on vaikea löytää manuaalisen porauksen analogeja.

Alhainen tuottavuus on perusteltu sillä, että kalliita laitteita ja koulutettuja asiantuntijoita ei tarvita. Mutta niissä tilanteissa, joissa nopeus on tärkeä tai maaperä on hyvin monimutkainen, kannattaa käyttää yamoburia. Tällaisten laitteiden kiinnitys tehdään pyörillä ja teloilla. Jos olosuhteet eivät ole helppoa, täytyy olla mukana hyvin erikoistuneita laitteita.

Jäykistin auttaa yksinkertaistamaan työtä yksin. "TISE": n suositun version lujitettu rakenne mahdollistaa suurennetun kantapään tekemisen alimmalla kohdalla. Tämän seurauksena pohja jää jäätymisvyöhykkeen alapuolelle, ja samalla kantaja-ominaisuudella liuoksen kulutus vähenee 3-4 kertaa suhteessa vaihtoehtoisiin tekniikoihin. Lisäksi säätiön identtisissä ominaisuuksissa on tavanomaista vähemmän paaluja, joiden halkaisija pienenee.

Prosessivaiheet

Poraa reikä omiin käsiisi tai asiantuntijoiden avulla haluttuun syvyyteen, sinun on noudatettava tiukasti tekniikkaa.

Tyypillinen algoritmi toimii:

 • porauslaitteiden asennus ja kiinnitys;
 • tunkeutuminen suunnittelun syvyyteen ja halkaisijaan;
 • säilytystyö saviratkaisulla tai kotelon lisäyksellä;
 • ontelon kyllästyminen betonin liuoksella.

Asiantuntijat kiinnittävät erityistä huomiota siihen, että sekä valmistettu kaivo että siihen kaadettu betoni ovat lyhyt säilyvyysaika. Yleisesti hyväksyttyjen standardien mukaan enintään kahdeksan tuntia tulisi kulkea porauksen nostamisesta viimeisen betonin putoamisen infuusioon.

Niiden vaatimuksia tehdään myös valmistelutöihin, jotka ovat seuraavat:

 • Hedelmöityä maata poistetaan (jopa 150 mm koko alueelle).
 • Suunniteltu paalukenttä valitulla merkillä.
 • Asennettu aita tuntemattomilta.
 • Alusta muotoillaan, ja sitten pinnan taso tarkistetaan uudelleen.
 • Tyynyt itse työlle ja autojen kulku nukahtavat.
 • Reitit on valmistettu porausjärjestelmiin, joissa käytetään teräsbetonilaatuja.
 • Jätevesikanavat on järjestetty.
 • Valaisinlaitteet on kytketty (vain, jos poraa kellon ympäri tai pienennetään valopäivää).
 • Porausjärjestelmien sijoittaminen ja tarvittavat materiaalit ja tuotteet.

menetelmät

Kaivojen pyörivä poraus on se, että alun perin ne kulkevat päätyosan pituus yhtä suureksi kuin kotelo-osa. Tämä menetelmä on osoittautunut hyvin hyvin erilaisissa geologisissa olosuhteissa, jolloin maaperän kylläisyys vaihtelee veden kanssa.

Tyypillisen poravasaran (pitkänomainen sauva, jossa on suuri lujuus ja ruuvinterät) avulla voit nopeasti nostaa murskattua maata yläosaan. Reikien kulkemisnopeus voi nousta 120 cm minuutissa. Porauskompleksi ajoittain vetää ulos ja nostaa työkappaleen vapauttaen sen tarttumasta maaperään.

Korkealaatuinen teknisten periaatteiden noudattaminen mahdollistaa työvaiheen yhden porauksen toisesta nostosta muodostaen jopa 10 metrin pituisia reikiä. Toinen läpäisyvaihtoehtona on reiän seinämien peittäminen käyttäen yksittäisten teräsosien muodostamaa varastoputkea. Jokainen fragmentti voi olla pituudeltaan 6 m. Alla on leikkaava osa, jossa on hampaita kovista seoksista. Kun poraa liikkuu alaspäin, paalua puristetaan samanaikaisesti, se estää veden tunkeutumista maaperästä ja estää seinämien romahtamisen.

Kun olet saavuttanut säätiön projektin ja SNiP: n määrittämän nollatason tietylle alueelle, porakone porataan ylös. Vedestä, joka on vuotanut maaperästä valmistettuun onteloon, poistetaan. Mutta on upotettu vahvikekehys. Viimeinen vaihe on tyhjän tilan kylläisyys betonilla.

Toinen porauslaite on ydinruuvin käyttö, joka syöttää ratkaisua itse syvennyksen läpi. Tämä lähestymistapa takaa 400 pog: n muodostumisen. m. kanavia standardin 8 tunnin kuluessa. Tässä tapauksessa kanavat voivat olla suuria halkaisijoita (50 cm) ja saavuttaa 30 m syvyys. Tämä johtuu siitä, että ruuvin pituus kasvaa järjestelmällisesti tietyn pisteen lähtöön. Valmistetun ontelon kyllästyminen liuoksella yhdistetään ajassa maston nostamisen kanssa, mikä auttaa täyttämään täytetyt paalut. Muista, että betoni pakotetaan paineen alaisena ja sen vuoksi tulee tavallista vahvempi.

Jos lujittavan häkki otetaan käyttöön, sitä yksinkertaisesti puristetaan mekaanisesti pieniksi kuopiksi, ja ne upotetaan isiin kuoppiin tärisevän upotettavan koneen avulla. Tyypillinen poranteri toimii hyvin kuivassa tai lähes kuivassa maaperässä. Ei ole tarvetta valmistaa ja vahvistaa kuoppien sisäisiä syvennyksiä.

Inventointiputken lähestymistavoissa on etuja. Vain se voi muodostaa kanavia, joiden halkaisija on 1500 mm erittäin märällä maaperällä ja kelluvilla alueilla. Märkäporaus auttaa vahvistamaan hyvin kulkevaa savea tai keskikokoista hiekkaa.

Se on märkä tekniikka, jota pidetään vähiten meluisana, eikä myöskään tuhoa maaperän kerroksia kokonaisuutena. Joissakin paikoissa kanavan pituus voi olla enintään 350 cm, mikä takaa pohjan korkeimman vakauden.

Leader-poraus on suunniteltu ratkaisemaan sellainen ongelma kuin pystysuora asennus tuet tiheään maahan. Sitä käytetään talvikuukausina, jolloin maaperän tiheys on suurin. On myös tärkeää, että värähtelyn määrä ja taso ovat suhteellisen pieniä.

Leader porata kuopat paalujen alla

Leader poraus paalut

Lehtiporaus paaluille on eräänlainen tapa asentaa paaluille esine, johon erikoisjohtaja on ennalta valmistettu. Se on valmistettu seuraavaan upotukseen perustuvaan paaluun. Kaivo toimii ohjaamana maahan, kun päälaakaa asetetaan.

Tällaisen tekniikan käyttö nykyaikaisessa rakentamisessa kasvaa jatkuvasti. Sen avulla voit vähentää merkittävästi maaperän kestävyyttä työssä ja sukeltaa syvemmälle. Myös käytön aikana tärinää ja kohinaa vähennetään, mikä on tällaisen työn etua.

Suunnitteluvaiheessa määritellään perustan laskemismenetelmä ja määritetään esiintyjien ja tekniikan vaatimukset.

Leader-kaivot paalun ajamisen aikana määräytyvät upotetun paalun mittojen perusteella. Kuopan syvyys ei saa olla yli 90% tuen pituudesta. Halkaisijan tulee olla 3-5 cm pienempi kuin betoniteräksen halkaisija.

Miksi ja milloin on johtava poraus vaaditaan betonipilareille

Pallojen johtavaa porausta käytetään aktiivisesti erilaisissa monimutkaisuuden ja tilavuuden kasaamisissa. Erityisen arvokas on tämän tekniikan käyttö seuraavissa olosuhteissa:

 1. Jos geologinen tutkimus paljasti paksun kerroksen puristettua hiekkaa. Tällaista horisonttia ei voida tunkeutua törmäystyön aikana ja on tarpeen suorittaa johtava poraus.
 2. Jos maaperän ylemmät kerrokset ovat hyvin tiheitä, paalun törmäysvaiheen aikana sen tuhoutuminen ja muodonmuutos voivat ilmetä. Esiporaus takaa tällaisen kentän kulun.
 3. Jos sinun täytyy sijoittaa kasa kallioiselle maaperälle. Kalliolta tulee aivan ylitsepääsemätön este hammering-tekniikalle.
 4. Jos työskentelet permafrost maaperässä. Se on erittäin tiheää ja vaatii valmistelevan porauksen.
 5. Uppoaminen paalujen huomattavaan syvyyteen. Tällöin paalun vika voi ilmetä ja et pääse asetuspisteeseen. He käyttävät johtava poraus.
 6. Jos työ tapahtuu vähäisen tiheyden omaavilla hajallaan olevilla maaperillä. Tällöin johtajaporaus arvostetaan sen toiminnalliseksi ohjeeksi, kun asennat paalun.

Myös jyrsintäporausta käytetään sijoitettaessa paalikenttä rakennusten lähellä. Työn ja värähtelyn aiheuttamien melun vähentäminen paalusta ajoissa varmistaa, että vaadittu taso saavutetaan kaupungin töissä jopa tiheästi rakennettujen alueiden kohdalla.

Leader-paalua käytetään nopeuttamaan paalusäätiön asennusta. Tämä tekniikka takaa paalun turvallisuuden saavuttaen asetetun syvyyden ja takaa nopean kulun ongelmatilanteissa rakennustyömaalla.

Leader-poraustekniikka

Leader-poraus suoritetaan välittömästi ennen kuin paali upotetaan maahan. Paalun dynaamisen kuormituksen, melun vähentämisen ja tärinän pilaantumisen takia tätä tekniikkaa käytetään yhä useammin.

Johdinporauksessa käytettävän ruuvin halkaisija riippuu pohjaluokan maaperästä. Porauksen syvyys on pienempi kuin upotuksen syvyys noin 1 metrillä. Asiantuntijat suunnittelevat huolellisesti paalunohjauksen ja esiporauksen optimaaliseen sijoittamiseen ja tekniikan noudattamiseen tietyssä tapauksessa.

Porausprosessi toteutetaan paalutyökaluilla, joissa on porauspyörittäjiä paalunvasarien sijaan. Pystysuora poraus on keskeinen indikaattori työn laadun kannalta. Tämä on mitä pyörittäjät tarjoavat.

Kun johtaja poraus, maaperä on valittava manuaalisesti, koska se häiritsee pilarin asennusta. Porauksen aikana merkki kasvaa noin 0,5 metrin korkeudeksi kaivetun maan vuoksi.

Työn suorittamisprosessi sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Laitteiden ja laitteiden asennus valmiiksi asetetuissa paalutuspisteissä.
 2. Laitteiden valmistelu, vertikaalisten indikaattoreiden yhdenmukaistaminen.
 3. Poraaminen erikoisreikäruuvien avulla.
 4. Vahvistettu betoniporaus.
 5. Kunkin paalin tarkastaminen ja toimittaminen teknisen valvonnan edustajalle.

Lead Well Technology

Kun työskentelet jyrsimällä, voidaan käyttää 2 erilaista ruuvityyppiä - komposiittirakenne ja jatkuva. Jälkimmäisessä tapauksessa on yksi kuilu, joka säästää aikaa ja takaa kuuman hyvän laadun.

Johdeporauksen edut paalujen alla

Yksinkertaisuuden ja laadukkaiden tulosten ansiosta johtava poraus on laajentunut tuotannossa. Tämän tekniikan merkittävimmät edut ovat seuraavat:

 1. Mahdollisuus ladata teräsbetonipilareita millä tahansa maaperällä, jolla on teknisiä ominaisuuksia.
 2. Merkittävä nousu paalun syvyydessä.
 3. Pilarin pystyasennuksen tarkka noudattaminen, joka varmistaa koko säätiön hyvän laadun ja hankkeen ominaisuuksien saavuttamisen.
 4. Värähtelyn vaikutusten vähentäminen lyöntipaloista lähellä sijaitsevissa rakennuksissa.

Leader-porausta parannetaan jatkuvasti. Nyt on vaikea löytää esineitä, joissa on paalukenttä alustalla, jossa ne eivät ole lisäporausta. Jopa hyvällä maaperällä, puhumattakaan ongelmaluokista. Erikoisvarusteet takaavat koko teosten monimutkaisen suorituksen ja saavuttavat erinomaiset tulokset loppuun.

Paalujen asentaminen - erinomainen ratkaisu rakentamiseen!

Leader kaivot sovellus

Johtava kaivo on hyvin suunniteltu käytetyn betonikuoren upottamista varten. Leader-kuopat ovat ohjausaukkoja maahan, mikä helpottaa suuresti paalujen uppoamista.

Tämä tekniikka mahdollistaa maaperän kestävyyden vähentämisen, mikä mahdollistaa paalujen upottamisen syvyyteen, mutta myös vähentää värähtelykuormien huomattavaa vähenemistä, joka esiintyy laitteiden työn prosesseissa ja joka välitetään naapurimaiden rakennuksiin.


Pääsuunnittelija tekee päätöksen päällystyskaivojen porauksesta maaperän geodeettisten tutkimusten perusteella.

Johtavan kaivon syvyys ja halkaisija määräytyvät upotetun paalun koon perusteella. Kuopan syvyyden tulisi olla enintään 90% paalun pituudesta ja halkaisijan tulisi olla 30-50 mm pienempi kuin RC-rakenteen halkaisija. Poraamalla permafrost-maaperä ja kivinen maaperä, se saa luoda johtavan kuopan halkaisijaltaan samanlaisen kuin halkaisijan halkaisija.

Kuva 1: Lyijyhöyry

Leader-kaivoja syntyy pääsääntöisesti menetelmällä, jossa maaperä poistetaan kokonaan kuopasta porauksen aikana, mutta joissakin tapauksissa on mahdollista toteuttaa osittaisen porauksen tekniikka.

Suorituskaivoja luotaessa tarvitaan maaperän pinnan myöhempi tasoittaminen, sillä ruuvimeisselin vetämä maaperä nostaa sen pinnan tasolta. Tämän vuoksi on järkevää luoda kuoppa, jonka syvyys on 10-15 senttimetriä.

Kuva 2: Luominen Leader Well


Vahvistettu betonipäähän upottaminen johtajakaivossa voidaan suorittaa kahdella menetelmällä: iskulause - dieselhammereiden avulla tai tärinällä - käyttämällä tärinänvaimentimia.

Jos käytetään jakokaivoja

Leader-kaivojen avulla pienennetään paaluperustan asennusajankohtaa paalujen paremman turvallisuuden varmistamiseksi paalujen syvyyden suunnitteluparametrien varmistamiseksi ja myös aikaa, jolla voidaan poistaa tiheän maaperän kerrokset. Palo sukellus suoritetaan erityisen porattavan kuopan kohdalla asennuspaikalla. Tällaisia ​​kaivoja kutsutaan johtajaksi. Jyrsimen läpimitan on oltava 5 cm pienempi kuin pyöreän pylvään halkaisija tai neliömäinen lävistäjäpallo.

Kuva 3: Porausreikävinkki

Tarve luoda johtava kaivot esiintyy, kun järjestetään paalun perustuksia ajettu ZHB paalut melko usein. Tätä käytäntöä käytetään seuraavissa tapauksissa:

 • Jos on tarpeen upottaa kasa maaperään, jossa on syvälle hiekkaiselle maaperälle, jonka paksuus on yli 2 metriä, tällainen tiivistetyn hiekkakerroksen RC ei voi itsenäisesti tunkeutua iskun tai tärinän upotusmenetelmään;
 • Jos kyseessä on liian tiheä maaperän ylempi kerros - tällaisissa tapauksissa johtoaseman luominen mahdollistaa betoniporan reiän vaurioiden välttämisen törmäyskosketuksen aikana tiheän maaperän kanssa;
 • Kun paalut on upotettava kiviselle maaperälle, lukuisat kivirakenteet, jotka sijaitsevat kivisen maaperän sisällä, ovat vastustamaton este, jolla kasa ajetaan ilman aiemmin luotua lyijyreikää;
 • Jäänjäähdytetyssä maaperässä, jäädytetyn maaperän tiheys on paljon suurempi kuin tavallisten maaperän tiheys, jäädytettyä kasaa ei voida lyödä jäädytettyyn maaperään tavanomaisella menetelmällä;
 • Jos RC-paaluille on syytä upottaa yli 9 metrin syvyyteen, sitä syvemmälle maaperän kerros on, sitä on tiivistetty, sillä yläpuolella olevat maakerrokset painuvat siihen. Sulkemalla betonipilaria tietyn syvyyden alapuolelta, sen "vika" tapahtuu (paalutapahtuma) ja lisä sukellus on mahdollista vain poratulla kärjessä;
 • Kun kuljetat kasaa hajallaan oleviin maaperään, tämäntyyppistä maaperää erottaa sen vähimmäistiheys johtuen jäykistä rakenteellisista sidoksista, minkä seurauksena pystysuorassa paikannuksessa syntyy ongelmia, kun kasa kasaantuu. Leader kaivot tällaisissa tapauksissa suorittavat ohjaava rooli, ne antavat sinun upottaa betoni paalun ihanteellisesti sileä.

Ajopylväiden teknologiaa jumppakaivoihin käytetään myös rakennettaessa perustuksia, lähellä rakennuksia ja rakenteita. Johtavien kaivojen porauksen syvyys ei saisi ylittää 90% maaperään upotetun paalun pituudesta, ja se määräytyy kokeneen porauksen mukaan.

Johdeporauksen edut ja haitat

Paalujen kaivojen johtavan porauksen teknologialla on useita merkittäviä etuja, ja pidämme tärkeimpiä:

 • Leader-kuopat antavat mahdollisuuden upottaa esikäsitellyt RC: t mille tahansa maaperälle;
 • Tekniikan toteutus mahdollistaa huomattavasti paalujen enimmäissyvyyden kasvattamisen;
 • Ohjaustehtävää ohjaava johtaja tekee mahdolliseksi täysin tasaisen pinoajon, ilman pystysuuntaisia ​​poikkeamia;
 • Kun kasa upotetaan esiporaiseen kaivoon, tuhoava värähtelyvaikutus läheisten rakenteiden perustuksiin vähenee huomattavasti, mikä mahdollistaa paaluperustusten muodostamisen tiheään rakennetussa kaupungin alueella.


On myös syytä panna merkille, että sukellus kasa betonipilareita johtava kaivojen vaatii paljon vähemmän aikaa vievää kuin ajaminen paaluilla valmistelematon maaperä.

Kuva 4: Lyijyporausmenetelmä

Johtavan porauksen ainoa haitta on lisäkustannusten tarve. Tämän tekniikan toteuttaminen edellyttää paitsi erikoisporauslaitteiden osallistumista myös alustavien geodeettisten tutkimusten suorittamista, minkä vuoksi arvioidut hankekustannukset nousevat melko merkittävästi.


Lyijy hyvin poraus hintoja

Rakennusyritys "Bogatyr" tarjoaa asiakkailleen yhden alhaisimmista hinnoista johtavan porauksen toteuttamiseksi Moskovassa ja alueella.

Laskemme kustannukset johtajan luomisesta syvyyteen perustuen - yksi porausmittarin perushinta on 300 ruplaa (tämä voi vaihdella riippuen maaperätyypistä ja työn määrästä).

On myös otettava huomioon rakennustarvikkeiden siirtämisen hinta - Moskovassa ja alueella se on 20 tuhatta ruplaa (siirrytään lähialueille, kustannukset voidaan selvittää ottamalla yhteyttä yrityksen edustajiin).

Esimerkiksi 15 metrin syvyydestä (7 metrin syvyyteen) poraamista varten valmiiksi raudoitetuille betoniporakeille, joiden pituus on 350 * 350 mm (yhden paalun pituus on 9 metriä) on:

20 000 + (300 × (15 × 7)) = 51 500 ruplaa, joista:

 • 20 tuhatta - siirrettävien laitteiden kustannukset;
 • 31,5 tuhatta - porauksen kustannukset kokonaiskalvolla.


Lyijyporausjärjestys

Johtavan kaivannon porauksen suorittavan yrityksen valinta on lähestyttävä mahdollisimman varovasti. Paalujen asianmukainen asennus on tae siitä, että talosi perustus on luotettava ja kestävä, ja säätiö, kuten tiedätte, on perusrakenteen kestävyys.

Viitaten yrityksen "Bogatyr" -palveluihin saat takuun siitä, että kaikki työ tehdään mahdollisimman laadullisesti - parhaimmat suunnittelijat osallistuvat laskelmiin, ja kokeneet, testatut porakoneet ottavat vastuun käytännön toteutuksesta.

Jos haluat ottaa yhteyttä yrityksen edustajiin, voit jättää pyynnön alla olevalla lomakkeella:

Tai kirjoita sähköpostiviesti yhteystietoihin: Yhteystiedot.

Saat kattavan vastauksen tarvittaviin tietoihin ottamalla yhteyttä toimistomme osoitteessa 124460, Moskova, Zelenograd, Pine Alley, 6-A.

Lyijyporauskaivoja paalujen alla

Rakenteen rakenteen kaikki tarkoituksen tarkoituksena on varmistaa sen vakaus ja pitkäaikainen turvallinen käyttö. Kaivojen johtava poraus, jota seuraa paalujen asennus, takaa tarkan sijainnin hankkeen mukaisesti.

Asennusmenetelmän käyttöohjeet

Leader-kaivoja käytetään seuraavissa olosuhteissa:

 • pintaleveyden lisääntynyt lujuus muutaman metrin syvyyteen, mikä johtaa paalujen tuhoamiseen iskun tai tärinän upottamisen aikana;
 • sellaisten voimakkaiden hiekkakerrosten läsnäolo maantieteellisessä osassa, joiden paksuus on 2,5 m, jotka määräävät maaperän mahdollisen siirtymisen tietämyksen aikana;
 • tarvittaessa tason värähtely- ja shokkikuormitukset ajavien perustusten tukemiseen lähellä sijaitsevissa talouksissa ja rakenteissa tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa;
 • varmistaaksemme paalun syvyyden lisääntyneessä kovuusmaassa, kun taas poraussyvyys on suoritettu, jota ei porata 2,0 - 2,5 metriä;
 • jos ei ole mahdollista upottaa paalutukea haluttuun merkintään tavanomaisin keinoin.

Kuva 1. Lyijyporauskaivot paalujen asennukseen

Päätös kaivojen poraamisesta tämän paikan asennusmenetelmän käyttöön on sovittu suunnittelijoiden kanssa esiin tulleiden objektiivisten olosuhteiden yhteydessä.

Hyvin mitat

On olemassa olosuhteita, joissa maaperä on kokonaan poistettu tynnyristä, ja tietyissä tapauksissa poraus tehdään, eli maaperän löystyminen kaivon sisällä.

Ruuvin halkaisija valitaan myöhemmin käytettävien paalujen koon mukaan. Joten 300 x 300 mm: n vahvistetulla betonipatsaalla käytetään 200 - 250 mm: n halkaisijaltaan 300 - 350 mm: n halkaisijaltaan 350 - 400 mm: n ruuveja. Kaivon syvyys on alle 2,0-2,5 metrin syvyyden.

Poraus- ja paalutusoperaatioiden suunnittelussa on tärkeää, että valmiita kaivoja ei tapahdu, kun seuraava kaivo upotetaan pneumaattisella vasaralla. Siksi on välttämätöntä jakaa poraustoimintojen järjestys ja paalujen asennus.

Tekniikan toteutus paalut

Geologisen tilan tunteminen säätiön rakentamispaikassa on pääteltävissä, että on tarpeen suorittaa johtava poraus rakenteen rakosakselin asentamiseksi.

Valitun (ja paremmin lasketun) tyyppien ja koon mukaan riippuen poraustyökalun porausmenetelmä ja mitat valitaan.

Rakennustukiteknologioiden käyttö rakenteessa on esitetty seuraavissa olosuhteissa (paitsi edellä luetellut olosuhteet):

 1. Maaperä, jolla on heikot lujuusominaisuudet, jotka koostuvat muovisista aalloista, savipohjaisista hiekkakerroksista, usein tulvista tai korkealla kosteuspitoisuudella, vihannesten maaperällä turpeen roiskeilla ja hedelmällisellä maaperäkerroksella. Leader-kuopat antavat pääsyn maakerrokseen, joka kykenee kuljettamaan laskennallista kuormitusta säätiölle
 2. Rakennuksissa, joiden perustuksiin ei ole vaatimuksia ominaisuuksien kuljettamisessa, nämä voivat olla pieniä puurakennuksia sivustossa tai pieniä arkkitehtonisia muotoja - gazebos, hozbloki ja paljon muuta. Pile-pohjainen käyttö vähentää merkittävästi rakennuskustannuksia.
 3. Ilmastolliset tai sääolosuhteet viittaavat siihen, että rakennuksen sijaintipaikka on mahdollisesti tulvia tai tulvia.

Kuva 2. Pylväsperusta puuhelmillä

Haittatekniikoiden käyttämisestä dachassa ja esikaupunkirakenteisessa yksittäisessä rakennuksessa on kyvyttömyys suorittaa kellarihuone. Tämä ei kuitenkaan koske itse rakennetta vaan sen rakentamisen teknologian todellisia piirteitä objektiivisten ulkoisten tekijöiden vuoksi.

Kuvio 3. Porauskaivojen valmistusprosessi

Leader-porausta käytetään paitsi välineenä, jolla helpotetaan viimeisteltyjen teräsbetonipilojen upottamista. Tällaisissa kuopissa valetut pallot on usein varustettu, kun runko kaadetaan betonilla ja sisäänrakennetaan vahvistuselementti. Kuviossa 3 esitetyssä esimerkissä kotelon käyttö johtuen kehitetyn hiekkakerroksen läsnäolosta, jonka kulkua varten käytettiin kuopan seinämien kotelointimenetelmää.

Hyödyt ja haitat johtajan porauksesta

Prosessin myönteiset näkökohdat ovat seuraavat:

 • paalujen asentaminen valmiiseen kaivoon tapahtuu sen tiukasti määritellyssä suunnassa, alentunut upotusvastus mahdollistaa täyden tuoton tukemalla kuorman suurimman mahdollisen arvon;
 • mahdollinen upotus mahdollisimman tarkasti mahdollistaa maksimaalisen tuoton saavuttamisen suunnittelun edellytysten mukaisesti;
 • kun rakennustyöt toteutetaan tiheän kaupunkikehityksen oloissa, tämä menetelmä on kaikkein lempein ja ei vahingoita olemassa olevia rakennuksia;

Johtavan porausprosessin negatiiviset näkökohdat ovat:

 • merkittävät materiaalikustannukset byrokraattisten esteiden poistamiseksi;
 • asiantuntijoiden osallistuminen tähän prosessiin sekä huipputeknisten laitteiden käyttö lisää merkittävästi rakentamisen kustannuksia.

tulokset

 1. Johtavan poraustekniikan käyttö mahdollistaa sellaisen alueen rakentamisen, jolla on epäedulliset maaperät, joita ei ole aiemmin käytetty rakennusten turvallisuussyistä.
 2. Vaakatasoisten kaivojen poraus putkilinjojen räjäyttämätöntä asennusta varten on ympäristöystävällinen prosessi, joka ylläpitää siirtokuntien pintaliikenteen infrastruktuuria ja joka ei aiheuta väestölle haittaa, kun otetaan huomioon kaivantojen puuttuminen ja rajoitukset tämän ilmiön olennaisiin olosuhteisiin.
 3. Näiden teknologioiden käyttö vähentää merkittävästi lähiöiden rakentamisen kustannuksia ja on usein ainoa tapa, jolla tämä rakentaminen voidaan toteuttaa.

Toivomme, että tässä artikkelissa mainitut tekijät auttavat kaikkia tekemään oikean päätöksen ja rakentamaan luotettavan laadukkaan asunnon.

Leader porata kuopat paalujen alla


Kylmäkauden alkamisen myötä erityinen merkitys on epätavallinen menetelmä porausten poraamiseksi porausten alla, jota kutsutaan johtavaksi poraukseksi. Kiitos hänelle, että tukien tinkimätön tunkeutuminen jäädytettyyn maaperään on mahdollinen.

Hakemuksen tausta

Johtavan porauksen tarkoituksena on hankkia reikä, joka soveltuu myöhempää käyttöä varten hankkeen mukaisesti.

Tätä tyyppistä porausta käytetään alueilla, joilla on vakaa maaperä tapauksissa, joissa on tarpeen asettaa ajopilän tai putken kulku, suorittaa lisäporausta eri halkaisijalla tai tekniikalla sekä rakentaa pieniä osia.

Lisäksi on olemassa useita muita tapauksia, jotka ovat ennakkoedellytyksiä tällaisen perforaation tekniikan käyttöön. Leader-tekniikkaa käytetään:

 • Pallosäätiöiden pystyttämiseksi alueilla, joilla on suuritiheyksisiä maaperä, jonka vastus, jota kannattimet eivät kykene voittamaan iskumekanismin tai värähtelevän paalun kuljettajan vaikutuksesta;
 • Pallot ajaessa maaperään, jossa on huomattava määrä kivistä hiukkasia, törmäyksessä, jonka avulla tuki voi deformoitua ja menettää ominaisuutensa;
 • Asennettaessa paalipohjarakenne aina kylmillä alueilla tai talvella. Tässä tapauksessa tekniikalle on tunnusomaista pari vaihtoehtoa - joskus jäädytetty maa sulatetaan joko kuuman höyryn avulla tai sähkövirran avulla. Näillä tekniikoilla on oikeus olla olemassa, mutta niiden käyttö edellyttää vankkoja taloudellisia ja fyysisiä investointeja, toisin kuin johtamismenetelmät;
 • Jos on tarvetta uppoutua tukiin erityisen märille maaperäille, pikkukivi tai epästabiili löysä maaperä, jonka yläkerrokset eivät ole jäykän rakenteen.
 • Suoritettaessa hammering tiheään rakennettuihin alueisiin, lähellä arkkitehtonisia muistomerkkejä ja historiallisesti arvokkaita rakennuksia. Tällaisten rakennusten pohjat eivät kestä kestämään kuormaa, jonka maaperä siirtää diesel-vasaran vaikutuksesta.

Yhteenvetona kaikki edellä, voimme erottaa kolme päätavoitetta johtavan perforaation tekniikkaa:

 • Mahdollisuus pinota rakenteita jäädytetyillä ja liian tiheillä maaperillä;
 • Kyky asentaa tunkit pystysuoraan pystyasentoon alueilla, joilla on heikko kantavuus ja vedellä täyttyneet alueet;
 • Kyky vähentää kielteisiä vaikutuksia rakennustyömaalla sijaitsevien rakennusten perustuksiin.

Positiiviset ja negatiiviset ominaisuudet


Paalujen johtava poraus on saanut erityistä suosiota sen vuoksi, että sillä on useita kiistattomia etuja:

 • Esiporaus mahdollistaa tiivistettyjen hiekkakerrosten tunkeutumisen, pehmeät ja kovat saviakit ja muut suuritiheyksiset maaperät;
 • Leader-reiät auttavat tukia ylläpitämään eheyttä ja laatua, vähentäen maaperän kestävyyttä;
 • Menetelmä mahdollistaa paalujen asentamisen ilman virheitä ja poikkeamia projektista;
 • Tämä tekniikka on lempeä maaperälle eikä se vaikuta sen tilaan.

Etujen lisäksi kehittyneiden reikäkaivojen teknologialla on haittansa:

 • Ennen rakentamisen aloittamista on voitettava useita byrokraattisia esteitä.
 • Työnkulku vaatii merkittäviä materiaalikustannuksia, sillä sen toteuttamiseksi on palkattava ammattimaisia ​​urakoitsijoita ja järjestettävä raskaita erikoisvarusteita.

Menetelmä esikaivoista


Jyrsijäkaivojen kaivaminen toteutetaan tärinöillä tai muilla laitteilla, jotka on suunniteltu upottamaan alustat maaperään (käytetään usein diesel-vasaraa).

Työsuunnitelma on ammattimainen suunnittelija. Samanaikaisesti kaikki rakennustoimet toteutetaan välttämättä "Rakennusnormien ja -sääntöjen" ("SNiP") vaatimusten mukaisesti, koska niiden purkaminen voi edellyttää sekä kaivojen tuhoamista että oikeudenkäyntiä.

Menetelmä johtavien reikien poraamiseksi tukeille ajo tapahtuu useassa vaiheessa:

 • Teknisten laitteiden asentaminen paalun tulevan asentamisen ja ruuvin säätämisen sijasta;
 • Kuoren luominen suoraan (porauksen aikana reiästä kehitetty maali nousee terän pinnalle ja kaivon porauksen jälkeen poistetaan asteikon avulla);
 • Upotus tukireikään;
 • Tarkista syntynyt kuoppa.

Reikäkehitys voidaan suorittaa jatkuvilla ja yhdistetyillä ruuvilla.

Jos käytetään jatkuvaa rakennetta, reikä tehdään yhdellä lähestymistavalla. Jos on tarpeen luoda kaivo, jolla on huomattava syvyys ja ruuvien pituus ei täsmää, käytetään teleskooppia.

Komposiittityyppisten ruuvien käyttö eroaa vaiheittaisessa reikien porauksessa - kaivo kaivuu syvyyteen, joka on yhtä suuri kuin yhden ruuvisegmentin koko, sitten sarake kasvaa vähitellen. Ruuvien liitos tehdään heksadesimaalisella tai kierteitetyllä telakoinnilla.

Yhteenvetona on syytä huomata, että ilman päteviä, aikaisempia valmisteluja ja jokaisen työvaiheen suunnittelua sekä ilman koneiden ja laitteiden yhteensovittamista on mahdotonta porata ollenkaan. Lisäksi on erittäin tärkeää ottaa huomioon "Rakennusnormien ja sääntöjen" suositukset, jotta voidaan jättää johtajien irtoaminen dynaamisissa kuormissa, kun kannattimet haudataan paalun vasaralla.

Sinun on myös otettava huomioon se, että työ suoritetaan tietyllä sekvenssillä - luodaan johtaja, jolloin pinoajo suoritetaan. Vain tämän jälkeen voit aloittaa uuden reiän valmistuksen. Useiden reikien rei'ittäminen kerralla tuke- mien myöhemmällä syvenemisellä voi johtaa läheisten suljetun kuopan seinämien tuhoutumiseen.

Jos jätät nämä säännöt huomiotta, hätätilanteen todennäköisyys kasvaa, mikä johtaa kaikkien suoritettujen töiden tuloksiin.

Leader poraus paalut

Sana "johtaja", kun sitä käytetään kaivoihin, ei tarkoita poraustekniikkaa. Tekniikka voi olla mikä tahansa - ruuviporaus, pyörivä jne. Leader - tämä on kaivon tarkoitus.

Leader-poraus on kaivojen alustava järjestely ennen paalujen tai urien asentamista, jotta sukellusprosessi voidaan yksinkertaistaa ja maan kuormitus minimoida.

Miksi tarvitset johtajan porausta

Suosittelemme johtavaa porausta seuraavissa tapauksissa:

 • erittäin tiheä maa;
 • ikirouta;
 • kerrokset, joissa on karkea klastinen materiaali tai aiempien rakenteiden jäänteet;
 • kaupunkien uudet mallit, teollisen ja tiheän maaseudun kehittämisen alueet.

Pylvästeknologioita on useita. Niistä on herkkiä (poraamattomien paalujen ja niiden lajikkeiden laite, ruuvaus, puristus) ja "karkea" - tukos ja jonkin verran vibro-upotus.

Ruuvaus ja sisennys on valmiiden rakenteiden upottaminen koskemattomaan maaperään. Prosessin tehokkuus riippuu maaperän ominaisuuksista: sitä tiheämpi on, sitä vaikeampi on työskennellä. Suuri tiheys upottaminen ei ole mahdollista. Näissä tapauksissa pelastuslaitosten poraus johtaa pinoihin.

Tärinän upottaminen ja ajaminen ovat tehokkaita melkein mille tahansa maaperälle, mutta sitä tiheämpi on, sitä enemmän vaivaa tarvitaan. Nämä ovat suuria työvoimakustannuksia (ja vastaavasti rahoituskustannuksia) sekä suurempaa riskiä vahingoittaa lähirakennuksia maanläheisille tärinöille.

Lisäksi, kun kuorma kasvaa, kasaan lisääntyy vaara pahvin tai paalun kasaamisesta. Tällaisissa tapauksissa käytämme myös johtajakoreja: paalut ovat lähes kokonaan upotettuja niissä (noin 90% syvyydestä).

Ongelmia voi olla, kun pinoja uppoutuu löysä hiekka: sen kantokyky on alhainen, kun kasa kasaantuu jonkin aikaa. Johtaja kulkee hyvin itse hiekkakerroksen ja jonkin verran tiheän maaperän alle. Lisäksi se suorittaa ohjaimen toiminnon, minkä seurauksena upotettu kasa luotettavasti lepää pohjamaalalla pohjalla ja osittain seinillä.

Jos maaperässä on suuria lohkareita tai aiempien rakenteiden palasia, on olemassa riski ajettaessa tuhota betonipää, taipua muodoltaan metallia tai saada poikkeama pystysuorasta sallitun arvon yläpuolelle. Käyttämällä johtavaa porausta eliminoimme mahdollisuuden vahingoittaa materiaaleja ja siten välttää tarpeettomia kustannuksia.

Voit tilata johtajaporausta yrityksellämme.

Kokemuksemme - yli 10 vuotta

SNiP paalujen kaivojen johtamiseen

Suoraporaukseen liittyvät suositukset sisältyvät SNiP-versioon 3.02.01-87, osa 11. Kun johtava poraus vaaditaan standardien mukaisesti:

 • jos lyöntipurjeen koekäytön aikana vibro-menetelmällä ydintunnistuksen nopeus on alle 5 senttiä minuutissa tai jos vika on alle 2 mm (epäonnistuminen on segmentin pituus, johon kasa imeytyy iskun jälkeen);
 • kun ruopatut teräsbetonipilot käyttävät iskujärjestelmää alle 5 metrin etäisyydelle maanalaisesta metalliputkesta, jonka paine on 2 megapikselia;
 • kun asiantuntijalausuntojen mukaan värähtelyt voivat vahingoittaa lähellä sijaitsevia rakennuksia;
 • kun maaperän pitoisuus on 30% karkeista materiaaleista, mukaan lukien rakentamiseen;
 • muovipakattuina, helposti muokattavissa olevilla maaperillä.

Teemme työtä johtajan poraus noudattaen tiukasti rakennusmääräyksiä. Reikäreiän syvyys on vähintään 90% paalun korkeudesta. Kun se on upotettu vahvistamalla betonipilareita, porareikä on 3-5 cm pitkin kaivoa, niin että sauva sopii tiukasti maahan.

Hyötyjohdon etuja

Johdinten porauksen edut perinteisiin paalun ajoon verrattuna:

 • suhteellisen helppo tunkeutuminen tiheille hiekkakerroksille (korkeintaan 2 metriä), kiinteät maaperät, karkeat rakeet (jopa 30 prosenttia kiinteästä aineesta), helposti muuttuva savi;
 • paalujen pystysuoran paikan varmistaminen;
 • vaurioitumisvaara vaurioitumasta ja akseleiden muodonmuutos ajon aikana;
 • varmistetaan paalujen paikan mahdollisimman suuri noudattaminen projektimerkillä;
 • paalutusolosuhteiden pienentäminen;
 • lähellä sijaitsevien rakennusten hävittämisriskin poistamista uppoamisen aikana.

Photo raportti asentamisesta paaluista asiantuntijoiden LLC PSK säätiöt ja säätiöt

Injektiopaikkojen laite sika-kasvatuskompleksin rakentamisen aikana

Valokuvan raportti arkkipilareiden asennuksesta asuinrakennuksen rakentamisen aikana

Kuva raportti kuopan aidan asentamisesta monikerroksisen rakennuksen rakentamiseen Mytischiin

Kuva raportti porakoneiden asentamisesta Moskovan betonirakennetta valmistettaessa

Valokuvan raportti tylsistyneistä paaluista liikennemuotojen rekonstruoinnin aikana

Leikkausporausmenetelmät paaluille

Useimmiten käytämme seuraavia menetelmiä johtajan kaivojen poraamiseen:

 • kaira. Soveltuu maaperään 1-5 porausluokasta: hiekka, hiekkasauma, savi, murskattu kivi, hienorakeinen suhteellisen pienellä upotuskerroksella (100 metrin sisällä), sis. suuri halkaisija kuopat;
 • Rotary. Maaperän tunkeutuminen kallioihin ja karkeisiin rakeisiin sekä syvempiin;
 • iskunkestävä kaapeli sopii hyvin syvistä syvyyksistä ja osista, sisältäen mm. karkeilla jakeilla.

Ruuvi on metallinen tanko, jossa on spiraali terä tynnyrin ympärillä. Työskentelypäässä - taltta taltalla.

Porauksen syvyys on suhteellisen pieni, mutta läpimitalta ei ole käytännössä mitään rajoituksia. Auger voi suorittaa johtavan porauksen 600 mm: n paaluille ja vieläkin enemmän.

Porausruuvi voi olla kiinteä tai yhdistelmä. Jos on tarvetta suorittaa kaivo yhdellä tunkeutumisella, ruuvia voidaan laajentaa haluttuun pituuteen teleskooppisen jatkeen avulla. Tällöin kierteinen terä siirtyy kokonaan maahan.

Kun käytät komposiittiruuvia, runkoa laajennetaan, kun se tunkeutuu maahan. Seuraava segmentti on kytketty edelliseen hehkulangaan.

Poraustyökalu, jossa on pyörivä tekniikka, on erittäin luja, ontto teräsputki, jonka sisäpuolella on ontto tanko. Tangon alapäähän on kiinnitetty kaksipyöräinen taltta (tai hauen muotoinen, jyrsintä, hioma-leikkaus jne.).

Porauksen aikana tuhoutunut kivi pestään vedellä tai muta, joko ontotangon tai työstökoneen ja reiän seinän välisen raon kautta. Takaisin hän nousee tangon ja putken väliseen rakoon. Ratkaisulla on kolme tehtävää:

 • poistaa maaperän kuopasta;
 • vahvistaa seiniä;
 • jäähdyttää prosessin bittiä.

Iskunkestävän porauksen periaate: onteloputken osa, jossa pitkittäiset raot seinillä, pudotetaan pieneen laskuun muutaman metrin korkeudelta. Putki tuhoaa maaperän ja on täynnä sitä. Ammukset nostetaan, maata kaadetaan urien läpi ja siirtyy seuraavaan jaksoon. Käytämme tätä menetelmää harvoin, koska tällä tavoin tehtyjen kaivojen koko ulottuvuus on rajallinen, ja ammus aiheuttaa iskuja, kun se putoaa.

Tarjoamme kaikenlaisia ​​porauksia

Yli 270 valmiita projekteja, ei negatiivista palautetta

Porauksen ja lisätekniikan ominaisuudet

Teemme töitä paalujen sukelluksessa johdonmukaisesti: asennamme kasa valmiiseen kaivoon, jatkaaksemme edelleen porausta. Kaikkien tilavuuksien poraaminen ei ole toivottavaa kerralla, vaan vain sisäänpäin upottamalla: valmiiden kaivojen seinät voivat pudota maaleista johtuvan tärinän vuoksi.

Vapaalla maaperällä, jossa on erittäin todennäköistä, että seinät irtoavat ja täytetään valmiin runko kallion kanssa, käytämme kahta tapaa suojaamaan kaivoja:

 • bentoniittiliuosta. Pestään hyvin, sitoo maaperän seiniin. Liuos syötetään maahan ruuvin ontelon kautta;
 • kotelo. Heidät lasketaan kaivoon, kasvavat niiden syvenemisen myötä. Menetelmää käytetään, kun laite on löystyneitä maaleja porattu paaluilla.