Cast vinkkejä

Onko sinulla mitään kysymyksiä? Kysy meiltä!

Yrityksemme "GostSvai" valmistaa ruuvipallojen vinkkejä ja asentaa ne Voronezhin ja Voronezhin alueelle.

Kierrä pile-kärkisovelluksia

Ruuvipään kärjessä - tärkein tehtävä kuuluu. Sen avulla hän voi ruuvata kasa maahan ja riippuu siitä, sen asennuksen oikeellisuudesta ja siten rakennetun rakenteen vakaudesta. Vihjeitä on kahta tyyppiä: hitsattu ja valettu. Hitsattu kärki on terän muotoinen, leikattu yhdestä metallilevystä, joka on hitsattu pohjaan. Cast-kärjet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tällaiset vinkit antavat kasa helposti maahalle ja kiinnittyvät siihen tiukasti. Ruuvipuristinkärjet mahdollistavat paalujen sijoittamisen erilaisiin perustuksiin lähes millä tahansa maaperällä. Tällainen säätö on suojattu korroosiolta ja takaa siihen rakennettavan rakenteen luotettavuuden ja vakauden.

Edut vinkien käyttämiseen ruuvipillereille

Pallon käyttö valettuun kärkeen on useita etuja verrattuna paaluun, jossa on hitsattu kärki. Ensinnäkin hitsauskärki on vahvempi, sen terät on valettu kiinteästä metallista. Toiseksi teräpaksuuden tasaisen pienenemisen ansiosta ruuvaaminen maahan vaatii vähemmän työtä. Kolmanneksi valettu kärki ei vääristy törmäyksessä kiven kanssa. Neljänneksi valettu kärjen sinkkipinnoite suojaa sitä paremmin korroosiolta.

Haittoja ovat mahdottomuus kääriä manuaalisesti kääre valettuun kärkeen. Pino- ja kärkimateriaalien ero aiheuttaa suuren korroosioriskin hitsauskohdassa. Tätä voidaan välttää soveltamalla kierreyhteyden tekniikkaa, mikä lisää kärjen kustannuksia suuruusluokalla. Näiden ominaisuuksien takia paalun itseasennus ei ole toivottavaa.

Yrityspalvelut

Yrityksemme "GostSvai" tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita ruuvipillojen vinkkejä varten. Asiantuntijamme tuottavat Voronezhin ja Voronezhin alueen väärennösten ammattimaisia ​​asennusruuveja. Tee työ ammattilaisille.

Kuvaus ruuvipillojen valetuot

Luotettavimmat kaikista nykyisistä muutoksista ovat valetut kärjet LN. Terää ei taata leikata, kun ruuvipallot upotetaan soraa maaperään, maaperään, jossa on runsaasti kiviä. Teollisuus tuottaa LN kaikkia olemassa olevia halkaisijaltaan halkaisijaltaan (57 - 325 mm) terillä 16 - 85 cm.

57 mm putken kärki painaa 2,5 kg, LN 159 mm: n kasa 14,4 kg. Jäljellä olevat kaksi kokoa (219 mm, 325 mm) on erittäin vaikea ruuvata käsin, koska kärjen seinämän paksuus kasvaa 8 - 12 mm: iin, terät 55-85 cm: n painoisiin.

Valmistustekniikan valetut vinkit

Valukappaleiden tärkein vaatimus on metallin hitsattavuus. Muuten valetut kärjet eivät voi hitsata ruuvipinoja runkoon. Peräfrost-maaperän kruunukappaleita valetaan 35HMFL terästä, teräksestä valmistetut leveät terän muutokset, Art. 35L. Vaarallisissa käyttöolosuhteissa käytetään terästä 20GSL tai 30GSL, joka vastaa GOST 977: tä. Casting-tarkkuus vastaa 10-0-0-0, valukappaleet kuuluvat toiseen ryhmään. Lämpökäsittelyä ja virheiden havaitsemista käytetään kullekin niistä.

Malli vinkkejä on valmistettu polystyreenistä, mikä mahdollistaa täydellisen mittasuhteen. Tarttumattoman värin jälkeen ne asetetaan hiekkaan, kaadetaan kuumalla metallilla, sulatetaan ilman jäännöstä. Pallot, joissa on valettu kärki, ylimääräinen terää voidaan kiinnittää yksinomaan hitsaamalla. Tämä elementti ratkaisee kaksi ongelmaa: lisää kantokykyä ja vakauttaa pystyasentoa. Yläosassa on vähemmän stressiä, joten paalikentän voimavara ei kärsi.

Valettujen kärkien tyypit

Laajakaistamuutokset sulatusmailla ovat käytännössä koko Venäjän federaation alueella. Tämäntyyppiset muokatut koukut syvenevät SVL: n rungon 10 cm, mutta ovat käytännöllisesti katsoen hyödyttömiä kallioilla. Käytä tässä tapauksessa ruuveja, joissa on moniruuviruuvi, kapea terä. He luottavat murskaamaan hiekkakiviä, kalkkikiveä ja saavuttamaan kerroksia, joilla on kantavuus. Näiden vipuvarianttien kohdalla on rajoituksia, joiden halkaisija on korkeintaan 76 - 108 mm.

Karkeiden jäänpohjojen luomaisten ruuvipallojen kärjillä ei ole kavennuksen kärjää, kuten pultin kruunu betonin rei'ittämiseksi. Terä on yleensä 2-3 lyijyä, terä on hyvin kapea. Näiden muutosten avulla SVLM: n avulla voit rakentaa minkä tahansa suunnittelun vaikeimmissa olosuhteissa, varmistaen mahdollisimman suuren resurssin.

Valetun kärjen läsnäolo ruuvipuristimen merkinnässä on osoitettu kirjaimella L. Koska yksikään GOST-standardin puuttuminen ilma-aluksille useimmat valmistajat käyttävät eri merkintöjä, useimmiten VSL tai SVL shirokolopastnyh, VSLM tai SVLM permafrostia varten. WAH-ankkureissa tämä lyhenne puuttuu lyhenne, vaikka useimmissa tapauksissa kärki on valettu tyyppi.

Mitat valetut vinkit

Piikkien 2/1 pituus / halkaisusuhde noudatetaan tiukasti tarkasti. Yhden ja puolen terä alkaa karan alaosasta, päättyy sen leveimmässä osassa, ei pääse putken runkoon. Siksi korvakkeet tarjoavat pienimmän kiristysvoiman ruuvipillojen manuaaliselle upottamiselle. Valetut tuotteet ovat:

 • terän korkeus - 10 cm
 • ruuvin kallistus - 45 astetta
 • pyöristyspiikkejä - R2.5 - 5 mm halkaisijaltaan riippuen
 • seinämän paksuus - 11 mm kartio, terän laajeneminen, 6 mm ruuvi kaventaminen
 • istuin - 10 - 15 mm kiinnitettäessä paalun runkoon

Useissa ruuvissa, joissa on kapea terä, käytetään yleensä kolmea täyttä kierrosta, joiden nousu nostetaan 125 mm: iin, istuimen 20 mm. Terät kartiomaisesti 20 - 4 mm kartion rungosta ulkopuolelle. Ankkuripaalut, joilla on tällaiset vinkit, kulkevat helposti läpäisemättömien muodostelmien (kalkkikiven tai hiekkakiven) kautta.

SVL: n leveiden terävahvistusten ruuvien nousu voi vaihdella putkimaisen rungon halkaisijan mukaan. Esimerkiksi valmistaja LC "Hephaestus" valmistaa 57 mm: n vinkkejä 7,5 cm: n kierteillä, 108 mm: n tuotteilla, joissa on korkeus 15 cm, NL-halkaisijat 219 mm ja terän korkeus 20 cm. perusta.

Valettujen kärkien edut

Huolimatta erityisten keskityselementtien läsnäolosta, kärjet ovat hyvin vaikeita hitsata ruuvien paalujen rungolle muuttamatta kartion piikit putken akselin keskeltä. Tästä syystä monien pienyritysten SVL-laatu ei ole tyydyttävä. Riittämättömän keskittämisen ansiosta kaivon sisällä oleva paalu johtaa maaperän löystymiseen tiivistymisen sijasta. Tällaisille ruuvipoille on ominaista laakerikapasiteetin väheneminen.

Jos SVL on normaalisti keskitetty, se on bitumilla, epoksilla, polymeerillä vedellä tai kuumalla sinkillä, lasikuidulla, sillä on etuja verrattuna hitsattuun SHS-kärkeen:

 • vahvuus - jokaisessa hitsauskohdassa hitsia on yli puolitoista metriä, jonka lähellä metallia merkittävästi heikentynyt ilman mahdollisuutta talteenottoon
 • resurssien valetut terät ovat mahdottomia, eikä jotain repeä, mutta jopa taipumaan, joten paalukentän kantavuus pysyy vakaana koko käyttökauden ajan
 • takuut - SVL: n todellinen käyttöikä ei ole tiedossa, koska ensimmäisten paalujen perustana olevat rakenteet eivät vielä edellytä korjausta tai restaurointia, yritykset antavat 70-120 vuoden takuuvelvoitteen
 • vähemmän korroosiota - käytetään teräsvalussa, ovat vähemmän alttiita ruosteille, niillä on vahvempi sinkki, maalit ja lakat
 • hitsauksen hyvä sijainti - LN on liitetty putkiin, terät hitsataan hitsatuilla kärjillä, jotka ruuvattaessa havaitsevat pääkuormitukset, mikä johtaa ruuvien rikkoutumiseen

Joillakin hitsauskokemuksilla SVL voidaan valmistaa rakennuspisteessä valettujen kärkien, vastaavan halkaisijan putkien, hitsauskoneen mukana muutamassa minuutissa. SHS: n hitsaamiseksi on välttämätöntä viettää puoli päivää ainoastaan ​​hammastettujen kruunujen leikkaamiseen. Valetuotteissa on viisteitä, pyöreitä mutterien paikoissa, terän paksuuden siirtyminen, ruuvin teknisin kokoonpano. Hitsauksen aikana kaikki tämä ei ole saavutettavissa, vain yleinen kokoonpano ja mitat säilytetään.

Niinpä ainoat valettujen vinkkien haittapuolet ovat kasan hinnan nousu puoleen, mikä kompensoidaan muilla eduilla. Säätiön resurssi, joka tarjoaa asumisen useille sukupolville talossa ilman suurta remonttia, on paljon houkuttelevampi kehittäjälle kuin mahdollisuus menettää kantavuus leikkaamalla hitsattuja terät.

Voronezhin ruuvipallojen vinkkejä

Voronezhin ja Voronezhin alueen toimittajien luettelo, jossa voit nopeasti ja kätevästi löytää ja ostaa vihjeitä ruuvipillereille suoraan valmistajilta edulliseen hintaan.

Teemme valetuotteita ruuvipilareille putkille 57, 108, 219 ja 325

Valimoteollisuus "Gefest" - vuodesta 2010 lähtien tuottaa ja toimittaa valovihjeitä permafrost-pohjaisten ruuvien paaluille. Kierrä halkeamat, jotka on valettu lävistyksissä.

Saatavilla / tukku-ja vähittäiskauppa

Laita ruuvi kärki 57 putken myyntiin

Valetut ruuviputket 57 letkulle Valulaitos Hephaestus tarjoaa uudenlaisia ​​valuputkia ruuvipinoille, uudenlaista tyyppiä - Cast-kärjen koko 57 putkea varten.

Valusuuttimet ruuvipolleille Arosa Chelyabinsk

Arosa | Yritys Chelyabinsk

Arosa-yhtiö toimittaa valetut ruuvipuristinpuristimet 25L (35) GOST 977-88: sta: - putkiston 219 permafrost -maaleihin, joiden ruuvin halkaisija on 300 mm, 200 mm välein; - permafrostia varten.

Vipupuristin ruuveille 73 mm

Tarjoamme myyntiin - valettu kärki ruuvi-tyyppisille ruuvipalleille. Kärki on suunniteltu erityisesti pienikokoisten rakennusmuotojen (pohjapiirroksien, huvivenekkeiden, päätyvierailujen) laitemalleihin.

Cast-kärjet ruuvipalleille 250/89

Precision Billet Factory Ltd. | Votkinsk, Udmurt tasavalta

Tuotamme ja myydämme valetut kärjet ruuvipolleille. Pallaksen halkaisija on 89 mm, terä halkaisija 250 mm. Teräs 25-35L GOST 977-88 mukaan. Valmistettu valulla kaasutetuilla malleilla..

Cast-kärjet ruuvipolleille 250/73

Precision Billet Factory Ltd. | Votkinsk, Udmurt tasavalta

Tuotamme ja myydämme valetut kärjet ruuvipolleille. Paalun akselin läpimitta on 73 mm (letkuputki), terän halkaisija on 250 mm. Teräs 25-35L GOST 977-88 mukaan. Tehtiin valu kaasutus.

Cast-vinkkejä Votkinskin ruuvipinoille 350/159

Precision Billet Factory Ltd. | Votkinsk, Udmurt tasavalta

Valmistamme ja myydämme valetut kärjet ruuvipolleille, terän halkaisija on 350 mm, halkaisija halkaisijaltaan 159 mm. Teräs 25-35L GOST 977-88 mukaan. Valmistettu valulla kaasutetuilla malleilla..

Myymme vinkkejä ruuvipillereille

Ruuvipallot ovat suhteellisen nuori perusta, joka on suosittu Venäjällä. Ruuveilla on seuraavat edut: Mahdollisuus käyttää kosteikoilla,.

Cast pallot. Milloin valettu kärki tulisi käyttää?

Artikkelissa käsitellään valettujen kärkien käyttöä ruuveille eri maaperäolosuhteissa ja mahdollisista seurauksista

Cast-vinkkejä paaluille. Teknologian kehittäminen

Casting - täyttökapasiteetti, joka muodostaa tuotteen pinnan tai sen osan, nestemäinen materiaali, joka vähitellen kovettuu.

Neuvostoliiton voimien aikana valimotuotanto maassa kehittyi voimakkaasti. Kun valukappaleiden vuotuinen tuotos maailmassa ylitti 80 miljoonaa tonnia, Neuvostoliitto oli noin 25 prosenttia tuotannosta. Valukappaleilla oli suuri kysyntä, koska niiden muoto oli helpompi tuoda valmiin tuotteen kokoon kuin muilla tavoilla tuotettujen aihioiden muoto.

Valukappaleiden hinta, joka erottui lisääntyneellä materiaalinkulutuksella, oli korkea, mutta Neuvostoliiton vuosien aikana se ei ollut merkitystä, koska sitä käytettiin niillä aloilla, joihin valtio näytti lisääntyneen kiinnostuksen - tekniikan, metallurgian, ilmailun, sotilaallisen rakentamisen jne.

Neuvostoliiton valimoteollisuus oli pitkään läheisesti yhteydessä ruuvipallojen valmistukseen, joka asennettiin sotilasasennuksiin, voimajohtoihin ja putkistoihin (lisätietoja on julkaistu "Rautamalmien kotimaisten malleja ja muotoja").

Vain 1900-luvun lopulla, kun terästyökaluista valmistettiin korkealaatuisia laitteita ja aloitettiin käyttöön lähes kaikkialla, rakennuttajat alkoivat käyttää hitsattuja ruuvipalloja.

Valettujen ja hitsattujen kärkien edut ja haitat ruuvipillereille

Hitsauksen käyttö erilaisten ruuvipillojen valmistuksessa

Hitsaus - pysyvien liitosten hankkiminen muodostamalla paikoilleen hitsattavissa olevien osien väliset siteet paikallisen tai yleisen lämmityksen aikana.

Yleisesti uskotaan, että kun metalli altistuu merkittävälle lämpövaikutukselle, se kovettuu ja muuttuu hauraaksi (heikentyy). Siksi lämmitystä pidetään usein yhtenä suurimmista hitsauksen haitoista. Tässä ominaisuudessa keskitytään valettujen vinkkien tukijoihin, jotka jättävät huomiotta useita kohtia.

Ensinnäkin metalli heikkenee vain, jos hitsattavat elementit valmistetaan huonolaatuisista seoksista (esimerkiksi St3-teräs jne.). Jos teräksellä on korkeat laatuominaisuudet (St20, jne.), Se säilyttää ominaisuutensa lämpötilan altistumisen aikana. Lue teräslaaduista ja niiden soveltamisesta artikkelissa "Erilaisten terästuotteiden käyttö ruuvien paalujen valmistuksessa".

Toiseksi sanonta "valetut paalut" ei tarkoita sitä, että paalut valetaan kokonaan. Valettu kärki on yksinkertaisesti hitsattu sähköhitsaukseen tai saumattomaan putkeen. Ja jos palaamme kysymykseen metallin heikentymisestä, silloin myös terästepäillä, joissa on heikkolaatuisia teräksiä, on mahdollista.

Lisäksi valettujen ruuvien paalujen valmistuksessa tapahtuu erilaisten metallien hitsaus, ja tämä on monimutkaisempi prosessi. Tässä vaiheessa tehdyt virheet voivat johtaa haurasliitosten muodostumiseen. Siksi on kiinnitettävä paljon huomiota hitsaussaumojen laadunvalvontaan. Tuhoutumattomia testausmenetelmiä käsitellään artikkelissa "Hitsauksen laatu. Menetelmät tuhoamattomasta testauksesta.

Älä unohda, että kahden erilaisen metallin kosketus johtaa galvaanisen parin muodostumiseen ja korroosioprosessien jatkokehitykseen. Tarkemmat tiedot korroosiosta ja sen suojausmenetelmistä löytyvät julkaisusta Corrosion: Causes and Methods of Protection.

Niinpä hitsattujen liitosten tekemisen kannalta ei ole vähemmän ja toisinaan vaikeampaa tehdä halkeamia kuin hitsattuja.

Ruuvien paalujen alue valetuilla ja hitsatuilla kärjillä

Jos puhumme sovelluksesta, valetut paalut ovat sopivia asennettavaksi karkeisiin rakeisiin maaperään ja maaperään, joissa on sulkeutumat (luonnollinen tai ihmisen tekemä roskat). Valettu kärki on vähemmän altis muotoutumiselle: jos hitsautunut rakenne estyy esteessä maassa, se todennäköisesti vahingoittuu, jolloin valuminen tuhoaa esteen.

Samanaikaisesti, kun upotusvastuksen kriittinen maksimi saavutetaan, valettu kärki voi purkautua, minkä jälkeen kasa tulee käyttökelvottomaksi. Mutta sellainen versio, jossa on hitsattu kärki tällaisessa tilanteessa, voidaan purkaa, ja sitten valmistajan edustajan läsnä ollessa suoritetaan ja asennetaan uudelleen.

Valettujen ja hitsautuneiden kärkien vertailu luotettavuutta ja kestävyyttä ajatellen

Tekijä, jolla on merkittävä vaikutus valettujen kärkien luotettavuuteen ja kestävyyteen, on valukappaleiden raaka-aineiden laatu. Jotkut valmistajat säästävät kierrätettyjä materiaaleja, mutta sitä on vaikea hallita.

Erillinen kysymys on kärjen paksuuden suhde ja putki, johon se hitsataan (tärkeimmät metallin paksuuden valintaperiaatteet on käsitelty artikkelissa "Seinämän paksuuden valinta elinkaaren vaatimusten mukaan").

Usein asiakkaat unohtavat, että valukappaleiden kestävyys ei takaa koko paalun kestävyyttä. Esimerkiksi rakennuksen alle asennettiin muutos, jonka valupihdit olivat 10 mm: n paksuiset ja tynnyri, jonka seinämän paksuus oli 4 mm. Ajan myötä maaperän syövyttävien prosessien vaikutuksesta rungon seinät alkavat ohut, ja ilman runkoa, kestävin kärki on hyödytön. Ja rakennuksen omistaja, joka antoi runsaasti rahaa castingille, joutuu vain vakuuttamaan itsensä siitä, että kahden tai kolmen metrin syvyyteen ruostuvat "aihiot", joita hän ylitti.

Jos alueen maaperän syövyttävän aktiivisuuden aste on todella korkea, kannattaa kieltäytyä säästämästä rahaa ja käyttää metallipullosta valmistettua putkea, joka on vertailukelpoinen valupudotuksen kanssa. Jos se on liian kallis, ratkaisu on hitsattu tyyppisiä paaluja, joiden käyttöikää voidaan lisätä paksuisella seinämillä. Ja hinta on edelleen alhaisempi kuin vaihtoehdot, joissa on valettu kärki.

Voit ymmärtää, mitä paaluja tarvitset ja vältä perusteettomia ylimaksuja tekemällä mittauksia alueen maaperän syövyttävän vaikutuksen mittaamisesta. Tietoja aggressiivisuudesta ympäristöön auttaa ammattilaisia, jotka kehittävät säätiöprojektia, jotta voit valita seinän ja terän paksuuden, joka vastaa maatilanteita.

Muita ominaisuuksia valettujen kärkien ruuveille

Casting asettaa vakavia rajoituksia mahdollisuuden muuttaa yksittäisten rakojen rakenteellisia parametreja.

Valumuotit ovat yhtenäisiä. Tämä ei salli muotoutua vyön muotoiluun eikä salli mahdottomaksi valmistaa esimerkiksi erilaisten maametallien siipikokoonpanoja. Ja maaperän olosuhteiden huomioimatta suunnitteluvaiheessa johtaa tulevan säätiön kantokyvyn heikkenemiseen. Hitsaaminen mahdollistaa rakentavan ratkaisun monipuolistamisen.

Katso terien parametrien, kokoonpanon määrittämisestä, myös artikkeli "Terien teräsparametrien valintaperusteet".

Esimerkki huonolaatuisen teräksen käytöstä hehkuttavien valmistajien valmistamisessa

Osta valetut kärjet ruuvipinoille

Kuten aiemmin sanoimme, korkea materiaalinkulutus johtaa ruuvipillojen kustannusten nousuun valettujen kärkien kanssa ja pienentää niiden kysyntää yksittäisten asuntorakentamisen markkinoilla. Siksi lännessä, jossa teknologia ilmestyi ja kehitettiin maa- ja vesirakentamisen alalla, valua ei käytetä lainkaan.

Jos kuitenkin päätät ostaa paaluja valettujen kärkien avulla, tarkista, mistä teräksestä ne on tehty ja tarkasta hitsattujen liitosten laatu. Kysy valmistajalta raaka-aineista laatusertifikaatti, ultrasuoritusraportti tai raportti hitsin värikapillaarivirheestä.

GlavFundament-yhtiö toteuttaa molemmat valetut kärjet ja ruuvipallot, joissa on valetut kärjet, jotka on valmistettu omilla tuotantolaitoksilla. Voit tilata tilauksen täyttämällä lomakkeen verkkosivustolla.

Cast-kärjet ruuvipillereille

"Valimot" viittaa siihen, että ostetaan valetut kärjet ruuvipalloille talojen ja muiden kuin asuinrakennusten mukaan. Valimotuotteissa on aina varastotila. Tarvittaessa voimme muokata vakiokokoisia ja -tyyppejä piirustusten mukaan lyhyessä ajassa.

Cast-vinkit - putken tai profiilin tärkein elementti. Se, joka sallii sinun asentaa sen oikein ja varmistaa kohteen pohjan vakauden ja luotettavuuden. Cast vinkillä on kyky jatkuvasti kuormituksiin ja kestävyyteen käytön aikana. Niillä ei ole hitsausta, mikä lisää merkittävästi paalin elämää (jopa 120 vuotta).

Alennukset ja tarjoukset!

Nykyiset tarjoukset ja alennukset

Ruuveja käytetään säätiön rakentamisessa alueilla, joilla on kaikenlaista maata, paitsi kiviä. Metallista valmistetut kärjet ovat suuremmat kuin hitsatut kärjet. Pallon käytön aikana se kantaa jatkuvasti kuormitusta sen päälle sijoitetusta rakenteesta, joka suoraan kohdistaa ruuvipään terät. Paalulaitteisto ei vaadi erityisiä laitteita. Kärki voidaan hitsata hitsaamalla jopa rakennustyömaalla käyttäen tavanomaisia ​​hitsauslaitteita.

LLC "Litei" tarjoaa ruuvipallojen tuotannon ja asentamisen Alta-alueelle ja Altajin tasavaltaan.

Valettujen kärkien hinnat ovat hieman korkeammat kuin hitsattujen terien kustannukset, mutta rakennuksen ruuvirakenteen laatu ja kestävyys oikeuttavat kaikki taloudelliset investoinnit.

Voit ostaa valetut kärjet, ruuvipallot tai tilata paalujen asennuksen, voit:

 • sivustossa, siirry kohtaan
 • tai soittamalla puhelimet Biysk: + 7-983-173-0111 ja + 7-906-964-9326.

KIINNITTÄVÄT VINKKEJÄ ETERNAL-ELINTARVIKKEIDEN VIRKAKYKKEILLE

Cast-kärki permafrost-ruuvaan SVLM 325

Vihjeitä ruuvipinoille

Kuvaus ruuvipillojen valetuot

Luotettavimmat kaikista nykyisistä muutoksista ovat valetut kärjet LN. Terää ei taata leikata, kun ruuvipallot upotetaan soraa maaperään, maaperään, jossa on runsaasti kiviä. Teollisuus tuottaa LN kaikkia olemassa olevia halkaisijaltaan halkaisijaltaan (57 - 325 mm) terillä 16 - 85 cm.

57 mm putken kärki painaa 2,5 kg, LN 159 mm: n kasa 14,4 kg. Jäljellä olevat kaksi kokoa (219 mm, 325 mm) on erittäin vaikea ruuvata käsin, koska kärjen seinämän paksuus kasvaa 8 - 12 mm: iin, terät 55-85 cm: n painoisiin.

Valmistustekniikan valetut vinkit

Valukappaleiden tärkein vaatimus on metallin hitsattavuus. Muuten valetut kärjet eivät voi hitsata ruuvipinoja runkoon. Peräfrost-maaperän kruunukappaleita valetaan 35HMFL terästä, teräksestä valmistetut leveät terän muutokset, Art. 35L. Vaarallisissa käyttöolosuhteissa käytetään terästä 20GSL tai 30GSL, joka vastaa GOST 977: tä. Casting-tarkkuus vastaa 10-0-0-0, valukappaleet kuuluvat toiseen ryhmään. Lämpökäsittelyä ja virheiden havaitsemista käytetään kullekin niistä.

Malli vinkkejä on valmistettu polystyreenistä, mikä mahdollistaa täydellisen mittasuhteen. Tarttumattoman värin jälkeen ne asetetaan hiekkaan, kaadetaan kuumalla metallilla, sulatetaan ilman jäännöstä. Pallot, joissa on valettu kärki, ylimääräinen terää voidaan kiinnittää yksinomaan hitsaamalla. Tämä elementti ratkaisee kaksi ongelmaa: lisää kantokykyä ja vakauttaa pystyasentoa. Yläosassa on vähemmän stressiä, joten paalikentän voimavara ei kärsi.

Valettujen kärkien tyypit

Laajakaistamuutokset sulatusmailla ovat käytännössä koko Venäjän federaation alueella. Tämäntyyppiset muokatut koukut syvenevät SVL: n rungon 10 cm, mutta ovat käytännöllisesti katsoen hyödyttömiä kallioilla. Käytä tässä tapauksessa ruuveja, joissa on moniruuviruuvi, kapea terä. He luottavat murskaamaan hiekkakiviä, kalkkikiveä ja saavuttamaan kerroksia, joilla on kantavuus. Näiden vipuvarianttien kohdalla on rajoituksia, joiden halkaisija on korkeintaan 76 - 108 mm.

Ruuvipillojen kärjissä. joka on luotu permafrost -maaleille, kärki ei ole kaventunut, samanlainen kuin betonin kruunun reiät reiät betoniin. Terä on yleensä 2-3 lyijyä, terä on hyvin kapea. Näiden muutosten avulla SVLM: n avulla voit rakentaa minkä tahansa suunnittelun vaikeimmissa olosuhteissa, varmistaen mahdollisimman suuren resurssin.

Valetun kärjen läsnäolo ruuvipuristimen merkinnässä on osoitettu kirjaimella L. Koska yksi GOST-standardi puuttuu ilma-aluksille, useimmat valmistajat käyttävät erilaisia ​​merkintöjä. useimmiten VSL tai SVL shirokolopastnyh, VSLM tai SVLM permafrostia varten. WAH-ankkureissa tämä lyhenne puuttuu lyhenne, vaikka useimmissa tapauksissa kärki on valettu tyyppi.

Mitat valetut vinkit

Piikkien 2/1 pituus / halkaisusuhde noudatetaan tiukasti tarkasti. Yhden ja puolen terä alkaa karan alaosasta, päättyy sen leveimmässä osassa, ei pääse putken runkoon. Siksi korvakkeet tarjoavat pienimmän kiristysvoiman ruuvipillojen manuaaliselle upottamiselle. Valetut tuotteet ovat:

 • terän korkeus - 10 cm
 • ruuvin kallistus - 45 astetta
 • pyöristyspiikkejä - R2.5 - 5 mm halkaisijaltaan riippuen
 • seinämän paksuus - 11 mm kartio, terän laajeneminen, 6 mm ruuvi kaventaminen
 • istuin - 10 - 15 mm kiinnitettäessä paalun runkoon

Useissa ruuvissa, joissa on kapea terä, käytetään yleensä kolmea täyttä kierrosta, joiden nousu nostetaan 125 mm: iin, istuimen 20 mm. Terät kartiomaisesti 20 - 4 mm kartion rungosta ulkopuolelle. Ankkuripaalut, joilla on tällaiset vinkit, kulkevat helposti läpäisemättömien muodostelmien (kalkkikiven tai hiekkakiven) kautta.

SVL: n leveiden terävahvistusten ruuvien nousu voi vaihdella putkimaisen rungon halkaisijan mukaan. Esimerkiksi valmistaja LC "Hephaestus" valmistaa 57 mm: n vinkkejä 7,5 cm: n kierteillä, 108 mm: n tuotteilla, joissa on korkeus 15 cm, NL-halkaisijat 219 mm ja terän korkeus 20 cm. perusta.

Valettujen kärkien edut

Huolimatta erityisten keskityselementtien läsnäolosta, kärjet ovat hyvin vaikeita hitsata ruuvien paalujen rungolle muuttamatta kartion piikit putken akselin keskeltä. Tästä syystä monien pienyritysten SVL-laatu ei ole tyydyttävä. Riittämättömän keskittämisen ansiosta kaivon sisällä oleva paalu johtaa maaperän löystymiseen tiivistymisen sijasta. Tällaisille ruuvipoille on ominaista laakerikapasiteetin väheneminen.

Jos SVL on normaalisti keskitetty, se on bitumilla, epoksilla, polymeerillä vedellä tai kuumalla sinkillä, lasikuidulla, sillä on etuja verrattuna hitsattuun SHS-kärkeen:

 • vahvuus - jokaisessa hitsauskohdassa hitsia on yli puolitoista metriä, jonka lähellä metallia merkittävästi heikentynyt ilman mahdollisuutta talteenottoon
 • resurssien valetut terät ovat mahdottomia, eikä jotain repeä, mutta jopa taipumaan, joten paalukentän kantavuus pysyy vakaana koko käyttökauden ajan
 • takuut - SVL: n todellinen käyttöikä ei ole tiedossa, koska ensimmäisten paalujen perustana olevat rakenteet eivät vielä edellytä korjausta tai restaurointia, yritykset antavat 70-120 vuoden takuuvelvoitteen
 • vähemmän korroosiota - käytetään teräsvalussa, ovat vähemmän alttiita ruosteille, niillä on vahvempi sinkki, maalit ja lakat
 • hitsauksen hyvä sijainti - LN on liitetty putkiin, terät hitsataan hitsatuilla kärjillä, jotka ruuvattaessa havaitsevat pääkuormitukset, mikä johtaa ruuvien rikkoutumiseen

Joillakin hitsauskokemuksilla SVL voidaan valmistaa rakennuspisteessä valettujen kärkien, vastaavan halkaisijan putkien, hitsauskoneen mukana muutamassa minuutissa. SHS: n hitsaamiseksi on välttämätöntä viettää puoli päivää ainoastaan ​​hammastettujen kruunujen leikkaamiseen. Valetuotteissa on viisteitä, pyöreitä mutterien paikoissa, terän paksuuden siirtyminen, ruuvin teknisin kokoonpano. Hitsauksen aikana kaikki tämä ei ole saavutettavissa, vain yleinen kokoonpano ja mitat säilytetään.

Niinpä ainoat valettujen vinkkien haittapuolet ovat kasan hinnan nousu puoleen, mikä kompensoidaan muilla eduilla. Säätiön resurssi, joka tarjoaa asumisen useille sukupolville talossa ilman suurta remonttia, on paljon houkuttelevampi kehittäjälle kuin mahdollisuus menettää kantavuus leikkaamalla hitsattuja terät.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Tallenna navigointi

Kierrä halkeamia

Vakavan rakentamisen aikana tärkein askel on säätiön rakentaminen. Loppujen lopuksi rakennuksen rakentaminen määrää sen kestävyyden ja häiriöttömän toiminnan ehdot. Perinteisesti asuintaloihin ja muihin tarkoituksiin tarkoitetuille kohteille on järjestetty jatkuva (nauha) tai pylväs (erillisinä sarakkeina). Materiaalit niiden valmistamiseksi ovat erilaisia, mutta varmasti kestäviä: rauniot tai rauniot hiekkalaatalla, rauniot, tiili tai tiili raunioilla (rauniot) jne. Työajan ja työvoiman käyttö rahoilla on huomattava osuus koko rakennusbudjetista ( 30% ja yli).

Tänään tekniikat tarjoavat kuluttajalle uusia, taloudellisesti kannattavia, mutta ei vähemmän luotettavia ratkaisuja perustusten rakentamiseen. Pile-ruuveja käytetään yhä enemmän taloja ja rakenteita kaikenlaisen ja monimutkaisen tason. Lisäksi tällaiset rakenteet tulevat ihanteellisiksi ratkaisuiksi, kun edellä mainittuja klassisia perustuksia ei pystytä pystyttämään.

Edut alustoista ruuveilla

Tekniikan vertailuissa näkyvät useita etuja ruuvien paalujen pohjalla:

 • alhaiset materiaalit ja työmäärät (ei tarvita kaivamista, laitteen muottien ja kehyksen vahvistamisen, vedeneristyslaitteiden, suurien betonityyppien jne.) vähentämisen, vähentää rakentamisen kokonaistilannetta useita kertoja;
 • vähäinen kriittisyys paikan ulkoasulle ja rakennustyömaan maaperälle: permafrost-alue, jyrkkä rinne, suon rannikko jne.
 • teokset viedään nopeasti ympäri vuoden ja kaikissa sääolosuhteissa, ei kestämästä kutistumisaikaa: rakennusta rakennetaan välittömästi sen perustamisen jälkeen;
 • Pile-ruuvirakenteet, kuten lapsen suunnittelija, mahdollistavat ja mahdollistavat minkä tahansa laajennuksen yksinkertaisuuden, lähellä aiemmin rakennettua rakennetta vastaavalla tavalla;

Ruuvipuristinta voidaan käyttää toistuvasti, mikä helpottaa sen asentamisen ja purkamisen yksinkertaisuutta - se on suhteellisen helppo kiertyä maahan ja kierrä se pois. Paalusäätiö on erittäin vastustuskykyinen seismisille kuormille, mikä takaa koko rakennuksen eheyden. Käytännöllinen paalunruuvikiinnitys, joka aiheutuu paalujen rakentamisesta, ei riko maaperän rakennetta ja tunnustetaan ympäristöystävällisimmäksi. Siksi ruuvipallot, joissa on valettu kärki, ovat nykyisin ihanteellinen vaihtoehto, kun rakennetaan säätiö "epäedullisiin" maaperään.

Mitkä ovat vinkkejä ruuvipillereille

Kaiken ihmeellisen teknologian perusta on ruuvi, jolla on erityinen korroosionestopinnoite koko pituudeltaan. Suunnitteluun kuuluu teräsputkesta valmistettu runko, kärki ja irrotettava kärki, jota ei saa käyttää metallisten nippujen kanssa. Kasausputken pituus on 9 metriä.

Kantokyky, jonka halkaisija on noin 10,8 senttimetriä ja seinämän paksuus noin 4 millimetriä, on vähintään 5 tonnia. Kierrettiin maahan, rakenteen perustan suunnitelman mukaisesti, paalut leikataan tasolle, joka muodostaa vaakasuoran tason. Niiden ontelot täytetään betonilla. Pohjan vaakasuorat puupalkit on asennettu pinoihin, jotka peittävät paalujen päät.

Maaperään ruuvatun putken päällä on erityinen muotoilu teräväkärkisellä kärkimuodolla spiraalikierteillä. Tällainen muoto (terävä pää yhdessä ruuvin levyjen kanssa) tekee siitä riittävän helpoksi ja minimaalisella vastuksella, kuten itsekierteittävän ruuvin, kiertymään kasa maahan sopivaan syvyyteen. Kuormituksissa maanpinnassa kärkiterät pyrkivät jo pitämään kiinni samanaikaisesti rakenteen koko pystysuoran tukeen ja rungon lukitukseen. Kärjen oikea valinta ja sen valmistuksen laatu määrittelevät suuresti koko asennustyönkulun: kiertymisen helpottaminen, pystysuuntainen paalu jne.

Tyypillisesti ruuvipätkän tyyppi suuremmassa määrin määrää kärjen. Yksinkertaisimmalla yksileikkisellä kärjellä on yksi kierrelevy. Putken halkaisijan ja sen seinämän paksuuden ohella levyn terän leveys määrää myös paalarakenteen kuormituksen (laajempi ja lisääntynyt kantavuus).

Helistinterän parametri (askel, leveys, kiertymän määrä) vaikuttaa myös maaperätyyppiin. Jos kyseessä on tiheä raskas maaperä, käytetään kärkiä, jonka terä ulottuu itse kärjestä (kuten ruuvissa) ja kasvaa vähitellen. Muuten kärkikartioon asennettujen spiraalilevyjen määrä voi olla enemmän kuin yksi - kaksi tai enemmän. Ruuvien rakenteet voivat vaihdella valmistusmenetelmän mukaan kiinnittämällä pylvään rungon päälle, samoin kuin niiden spiraalilevyt.

Ruuvipillojen kärjet

Valmistusmenetelmän mukaan vinkit voidaan jakaa useisiin päätyyppeihin:

 1. Hitsatulla rakenteella voi olla kaksi vaihtoehtoa - jotka on valmistettu kokonaan erillisestä teräslevystä ja hitsattu sitten putkeen, joka on kärjessä olevan pysyvän kartion muunnos, joka on integroitu putkeen ja hitsattu siihen spiraalilevyssä.
 2. Yhdistetty tekniikka sisältää valu, joka on valmistettu valulla, johon terät on hitsattu, erikseen leikattu teräslevystä.
 3. Yksi ainoa kiinteä valettu kartiomalli, jossa terät.

Hitsausta tehtävät vihjeet voidaan pitää yksinkertaisimmiksi. Riittävän taidon avulla voit tehdä tällaisen kärjen kotisi autotallissasi. Valitettavasti väistämättä suuri määrä saumoja vähentää sen tehokkuutta. Kuitenkin rakennuksissa, jotka eivät ole vastuussa, hieman syvemmällä, tämäntyyppinen kärki on varsin perusteltu ja voi tasapainottaa kustannuksia ja laatua. Kartiomaisen pysyvän version valmistuksen aikana leikkaamista käytetään usein tasaisesti pitkin putken kehää tulevan kärjen korkeuteen. Erillisen teräslevyn rakenteet edellyttävät sopivan taivutuslaitteiston läsnäoloa.

Yhdistetyt (valettu ja kartiomaiset) kärjet ovat laadukkaampia ja tällainen tuote voidaan tehdä myös itsenäisesti, mikäli kartiomaisen valun hankinta tapahtuu. Kuituvaletut kärjet valmistetaan kokonaan teollisuustuotannossa, eritellen korkealaatuisia ja teknisiä parametreja.

Ruuvipallot, joissa on valettu kärki, ovat lähes täydellisiä laatuominaisuuksia.

Vertailutyyppien vinkkejä

Ruuvipätkän elementtinä kärki määrittää sen asennuksen aikana perusrakenneelementin toiminnan jatkamisen tärkeimmät toiminnot. Näitä ovat:

 • oikea asennus (pystysuora) ja poikkeaman puuttuminen säätiön suunnitelman viivan puolelle;
 • tarvittavan ruuvaussyvyyden saavuttaminen;
 • luotettava kiinnitys ja stabiilius valituista sijainneista.

Näiden vaatimusten noudattaminen on edellytys järjestetyn perustan tehokkaalle ja pitkäaikaiselle työlle. Mainitun valmistusmenetelmän mukaisesti eri tyyppisille ruuveille voidaan havaita sekä etuja että haittoja.

Hitsatut rakenteet ovat seuraavat:

 • valmistuksen helppous mahdollistaa työkalujen ja laitteiden vähimmäismäärän;
 • materiaalien vähimmäiskustannusten tuottaminen jopa puolikäsityisissä olosuhteissa mahdollistaa tyydyttävän kannattavuuden saavuttamisen;
 • edellisestä seuraa suhteellisen alhaiset kustannukset yksikköä kohti.

Merkittävä haitta tällaisista vinkkeistä itse tekniikassa. Hitsausaumat eivät pysty tarjoamaan ruuvipuristimen kriittisen elementin geometriaa vaadittua lujuutta ja tarkkuutta. Yhdistetyn variantin (valukartio ja hitsatun terän) käyttö ei myöskään ole ratkaiseva ratkaisu ruuvolujuuden ongelmaan, vaikka kartiomaisen osan geometria on tässä tapauksessa paljon parempi.

Kärjetyypille, jossa on yksi ainoa kiinteä valettu kartio ja terän rakenne, asiantuntijat seuraavat seuraavia etuja:

 • suurin mahdollinen paikan optimaalinen asennus (pystysuora ja siirtymisen puute suunnitelman linjalta);
 • korkea kiinnittymisen luotettavuus ja lisääntynyt kuormituskapasiteetti, koska kasa on helpompaa ilman deformoitumista terä kulkee maaperän kautta elementtejä esteitä (kivet, puiden juuret järjestelmät, tiheä aluetta), tiivistää ne löysäämättä;
 • Korkean teknologian teollisuusperiaate takaa korkean tarkkuuden ja optimaalisen koon geometrian, kiinteän suunnittelun luotettavuuden.

Mikä määrittää vihjeiden hinnan

Mikä määrittää tällaisten rakenteiden kustannukset? Kun otetaan huomioon kaksi kärkiä, jotka on hitsattu teräksestä ja teräksestä leikattujen elementtien avulla, on helppo nähdä, että ensimmäisellä terällä on sama paksuus koko leveydeltä. Parhaimmillaan siihen on hitsattu vähemmän leveä lujitustyyny, joka nostaa heti tällaisen mallin hintaa vertailukelpoiseen cast-versioon.

Samanaikaisesti valetun terän paksuus alustassa on suurempi kuin reuna (yleensä kaksi kertaa) tasaisesti pitkin koko pituutta. Tällainen korkean teknologian tuottaman geometrian ansiosta valettu terä on huomattavasti suurempi kuin hitsattu.

Tietysti valukappaleiden haitta saattaa tuntua olevan melko korkea hinta. Yleensä se riippuu:

 • valutekniikka elementtien valmistuksessa;
 • käytettävän metallin laatuindikaattorit, sen lisäparannus ja käsittely, suojapinnoitteiden käyttö;
 • suunnitteluparametrit terän kuormitukselle, pätkälle ja koolle, niiden muodon monimutkaisuudelle.

Kun otetaan huomioon vain yksi todennäköisyys vahingoittaa hitsautuneita kärkiä raskaassa maaperässä työskentelyolosuhteissa, valinnainen kiinteiden valurautaisten rakenteiden hyväksi on täysin perusteltua. Lisäksi on muistettava, että tulevaisuuden talo, joka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, takaa "äkilliset" kustannukset odottamattomille korjauksille, jotka todellisuudessa asetetaan säätiön vaiheessa. Voit ostaa vinkkejä erikoisliikkeissä.

Vihjeiden käyttö ruuveille

Pylväsruuvi on lähes ihanteellinen useimpiin rakennuksiin: aidat, leikkikentät, mainostaulut, uusiutuvien energialähteiden asennukset, huvipuistot, kylpyhuonekalusteet, autotallit, kaikki talot. Siinä on yksinkertaisesti kiinnitetty runko ja modulaariset rakenteet, puutavaran seinät, lokit, hiilihapotettu betoni jne.

Pallojen valitseminen, sinun on toimitettava, mihin toimiin heitä käytetään. Jos on suunniteltu asentavan sivuston asentamista tai pienen rakenteen pystyttämistä, on mahdollista tilapäinen, se on melko tarpeeksi päästä käsiksi hitsaustekniikan avulla. Pitkälle suunnitellulle vastuulliselle rakentamiselle on parempi valita laadukkaampia valetut tuotteet.

Kruchinina Julia Viktorovna

Vihjeitä ruuvipinoille - tyypit ja lyhyet tekniset tiedot

Ruuvipalloja käytetään alhaisten rakennusten rakentamisessa kaikentyyppisissä maissa fysikaalisille ja mekaanisille ominaisuuksille ja kaikissa ilmastovyöhykkeissä. Vihjeitä ruuvipinoille käytetään helpottamaan kasaantumisen maata käsin tai porauskoneiden avulla ja lisäämään paalusäätiön kantavuutta. Kärällä voi olla erilaisia ​​muotoja riippuen maaperän ominaisuuksista, terät voidaan hitsata tai valaa, laitteiden erityisominaisuudet tulee valita ottaen huomioon rakenteen arkkitehtoniset ominaisuudet ja sijainti.

Vihjeiden valmistuksessa käytettiin vain korkealaatuista rakenteellista hiiliterästä GOST 1050-88. Erikoiskohteita tärkeitä elementtejä varten käytetään lyijytöntä tai vähän seostettuja teräksiä. Asiakkaan pyynnöstä voidaan tehdä lisälämpökäsittelyä, mikä parantaa metallin lujuusominaisuuksia ja hapettumisprosessien kestävyyttä.

Kuvaustyyppien vinkkejä ruuveille.

Miten paalun vinkit luokitellaan tuotantomenetelmän mukaan?

Laitteiden valmistukseen käytetystä teknologiasta riippuen on olemassa kolme päätyyppiä:

 • Hitsattu. Ruuvinterät on hitsattu putkeen, terien geometriassa otetaan huomioon paalin asennusominaisuudet. Liitäntäsauma voidaan suorittaa sähkökaaren avulla tai käyttämällä kaasuhitsausta. Edut - suhteellisen alhaiset valmistuksen ja myynnin kustannukset. Haittana on kantokyvyn rajalliset ominaisuudet, kyvyttömyys käyttää kivistä ja kallioisia maaperä, mahdollisuus jättää jäätyneet savea maaperään on rajallinen.
 • Kiinteä valettu. Vihjeitä ruuvipinoille valmistetaan valumenetelmällä kaasutetuilla malleilla (LGM) tai metolinvestointivalulla (LVM). Ensimmäinen menetelmä on edullisempi, minimoi viimeistelytoimien määrän, yksinkertaistetun tuotantoteknologian. Toinen menetelmä mahdollistaa erittäin kestävän ja seostetun teräksen käytön, jota käytetään vahvojen kärkien valmistamiseen.
 • Yhdistetty. Kärki valmistetaan valulla, ruuvinterät hitsataan yhteen edellä mainituista menetelmistä. Laadun ja kustannusten suhteen niillä on välivaihe, ja ne ovat suuria vaatimuksia kehys- ja paneelitalojen perustusten valmistuksessa.

Valokuvassa - hitsattu kärki ruuvipuristimelle

Valokuvaleikissä ruuvipinoille

Kierräpihdit - valintaperusteet

Säätiön vakaus ja sen käyttöaika riippuvat kärjen valinnasta. Valintakriteereihin vaikuttavat rakennuksen kokonaispaino ja maaperän fysikaaliset ominaisuudet.

 • Hiekka- ja hiekkasävyille on valittava vanteet isoilla terillä. Terät tarjoavat lisätukea ja lisäävät säätöjen vakautta.
 • Raskaan savi- ja jäädytetyn maaperän kohdalla vinkkejä käytetään pienempää halkaisijaltaan ja kestävistä teräksistä valmistetuista paaluista - vaurioitumisvaaraa paalun aikana pienennetään.
 • Sulatetuille ja vettähylkiville maille käytetään keskikokoisia kärkiä.
 • Cast-tuotteita käytetään rakennettaessa korkeita rakennuksia maanjäristyksillä alttiilla alueilla, niillä on korkea fyysinen suorituskyky ja parannettu korroosionkestävyyden ominaisuuksia.

Kartiomainen kärki voi olla kartion muotoinen, symmetrinen leikkaus tai vino leikkaus. Kärjen teroitus tulee ottaa huomioon valittaessa tiettyä kasaa rakennusten ja rakenteiden rakentamiseksi. Väärin vinkit voivat johtaa säätiön laakeriominaisuuksien rikkomiseen.

Videossa - Svaigost ruuvipilareista

Kallioiselle maaperälle on välttämätöntä käyttää vihjeitä ruuvipinoille, joissa on kaksoisterät seostettuja tai vähän seostettuja teräksiä, edullisesti valettuina, symmetrisesti terävällä kartiolla.

Arkkitehdit laskevat spesifisen halkaisijan ottaen huomioon rakenteen arkkitehtonisten ominaisuuksien, maaperän fysikaalisten ominaisuuksien ja maaperän jähmettymisen syvyyden enimmäismäärän.

Cast-kärjet ruuvipillereille

Cast-kärjet ruuvipillereille

Tehtaamme myy omia tuotannostaan ​​valettuja vinkkejä! Kaikki tuotteemme ovat sertifioituja ja ne suoritetaan kaksois-QC-tarkastuksella ennen niiden lähettämistä varastovarastoon. Jokaiselle tuotteelle annetaan laatusertifikaatti, tuotepassi ja asiakirjat sisäisen QCD: n kulkua varten. Voit tutustua tuottamiin vinkkeihin tai soittamalla yhtiömme.

Ruuvipillojen myyjät

Valettujen kärkien käyttö ja merkitys ruuvipillojen tuotannossa kasvaa joka päivä. Tämä herättää häikäilemättömiä yrityksiä näiden osien tuottamiseksi ilman heikkolaatuisen tekniikan noudattamista. Ne tuottavat suuren erän tuotteiden myynnistä, ja sitten ne katoavat jäljettöminä.

Valmiiden kärkien kustannukset ruuveille

Ostaessasi laadukkaita vinkkejä voit olla erittäin varovainen. Älä etsi lyhytaikaista voittoa, se jättää sinut sivuttain. Laadukkaiden vinkkien tuottaminen vaikuttaa maineesi, joka on joskus vaikeaa ansaita. Että olet viimeinen linkki tuotteiden myynnissä, olet vastuussa asiakkaille tarjotun tuotteen laadusta. Tuotanto ruuvipillojen, niiden käyttö laitteen perusta - nykyinen liiketoiminnan suuntaan. Alhaisen laatuluokan uudet tuottajat vaarantavat nykyiset yritykset, joiden tuotteet ovat parhaimmillaan. He poistavat heidät markkinoilta alentamalla hintoja ja täyttämällä ne alhaisen asteen paaluilla. Ole varovainen, kun valitset valettuja vinkkejä!

Valettu ruuvin kärki (luokka 35 l) valmistetaan LGM-tekniikalla. Kaasutetun mallin (LGM) kärjen valuprosessi sisältää seuraavat vaiheet:

 • Polystyreenikärjen mallin tekeminen erikoislaitteilla.
 • Näyte pinnoitetaan tarttumattomalla maalilla.
 • Malli valetaan hiekkamuottiin, minkä jälkeen se täytetään nestemäisellä metallilla. Prosessi tapahtuu tyhjiössä tarkkuusvalulla.

Prosessin tuloksena on hieno, korkealaatuinen kappale, jolla on erinomaiset tekniset ominaisuudet.

Cast kärjen vinkkejä

Tärkeimmät edut ovat terien täydellinen sijainti, täydellinen geometria osaan. Paalun ruuviosaa, joka on tehty LGM: n perusteella, ei voida tehdä virheellisesti, mikä tapahtuu usein terien käsihitsauksessa. Huonolaatuinen osa voi aiheuttaa terien rikkoutumisen, paalun epätarkkuuden maahan upotettuna, sen myöhemmän poikkeaman akselista. LGM-prosessin "inhimillistä tekijää" ei oteta huomioon.

Terän paksuus standardihitsaustyyppien manuaalisessa valmistuksessa on 4-5 mm. Tällainen teräs painon alla rakennuksen väärään muotoon nähden ei kestä kuormaa, terät taipuvat paalun rungon yli tai kokonaan repeytyvät pohjasta. Hitsauskärjen käyttöikä, jos se upotetaan maaperään ilman suojaavia pinnoitteita, on 10-15 vuotta. D-108/300-suulakkeen kärkien paksuus on 12 mm. Tämä indikaattori, yhdessä ihanteellisen geometrian kanssa, mahdollistaa osat toimimaan yli 100 vuotta. Tietenkin suojapinnoitteiden käyttö voi lisätä kummankin tyyppisten terien käyttöikää ajoittain, mutta merkittävä ero säilyy. Nosta myös valukappaleen käyttöikää, mikä osaltaan parantaa teräksen 35 litran valmistusta.

Tärkeä tosiasia on, että jos ostat korkealaatuisesta teräksestä valmistetuista valukappaleista, joilla on suurempi teräspaksuus, voit ruuvi maahan ilman valmistelupistettä. He eivät välitä rakennusjätteistä tiilien, kivien, raunioiden, asfalttien muodossa, on myös helppo asentaa paaluja maaperään, jossa on runsaasti puiden juuria.

Pallolla, jossa on valettu kärki, terä suljetaan pohjasta ruuvaamalla ja paalupohjan myöhemmässä toiminnassa. Manuaalisesti hitsattu terä voi olla piileviä vikoja, jotka johtavat terän erottumiseen tynnyristä korroosion vaikutuksen alaisena 10-15 vuoden kuluttua rakennuksen pohjan käyttämisestä ja rakenne alkaa laskea. Cast-kärki takaa sinut tällaisista prosesseista.

LGM-prosessin tulevaisuus ei ole turhaa. Valukappaleiden korkea tarkkuus täydentää sen ympäristönsuojelua, resurssien suojelun periaatteiden käytännön käyttöä, koska muovaushiekkaa käytetään toistuvasti. Casting on kaasutettu malli (LGM), ansaitsee viitata korkeaan valimotekniikkaan ja sitä käytetään kehittyneimmissä yrityksissä Japanissa, Yhdysvalloissa ja Saksassa.

Säännöt laadunvalintakärjen valitsemiseksi ruuvipinoille

Korkealaatuiset valukappaleet ruuvipapeille valmistetaan LGM-menetelmällä vain Art. 35L: stä. Merkinnän kirjain L merkitsee valurautaa ja kuvio 35 on merkki koostumuksen hiilipitoisuudesta. Kaasuttuihin malleihin valuminen edellyttää pakollista jälkikäsittelyä!

Lämpökäsittely on välttämätöntä metallin rasituksen poistamiseksi. Tämän prosessin laiminlyönti johtaa siihen tosiasiaan, että jännite ei jää pelkästään metalliin vaan kertyy, joten ajan myötä se muuttuu hauraaksi. Leikattujen kärkien väärä valmistus voi itsestään tuhoutua milloin tahansa toiminnassa. Tilastojen mukaan tämä on tulossa yleisin syy tuhoutumiseen paitsi pohjakerrokselle, myös koko rakennelmalle.

Markkinoilla vinkkejä paaluille, joita ei ole lämpökäsitelty, ovat yhä yleisempiä. Niiden laatu on heikko. Osan laadun määrittäminen ei ole pelkästään visuaalisesti vaikeaa, mutta ollenkaan mahdotonta. Sääntöjen ja laatuteräksen mukaan valmistettu kärki pystyy tunnistamaan laboratoriossa vain erikoislääkärin.

Häikäilemättömät yritykset paalujen valutuotteiden valmistamiseksi tarkoituksella petkuttavat ja jättävät huomiotta tuotteiden lämpökäsittelyn ja vähentävät painoa. Tavoitteena on saada etuja alhaisimmilla kustannuksilla. Huonolaatuisia tuotteita toimitetaan paalujen valmistajille ja sitten yksinkertaisille ostajille.

On yksi yksinkertainen menetelmä, joka auttaa ohittamaan väärennetyn puolen. Tuotteet, joissa ei ole lämpökäsittelyä, ovat suuruusluokkaa pienempiä kuin kaikkien sääntöjen mukaan valmistetut ruuvipillit. Älä käytä välitöntä voittoa! Loppujen lopuksi, kuten tiedät, paha maksaa kahdesti!

Lämpökäsittelyn rooli LGM-prosessissa

Laitteiden luotettavuus, käyttöikä, rakenteet, metallirakenteet riippuvat suoraan niiden kokoonpanojen, osien ja komponenttien laadusta. Käyttöprosessiin liittyy dynaamisia, staattisia ja syklisiä kuormituksia, korkeita ja matalia lämpötiloja, aggressiivisia ympäristövaikutuksia ja voimakasta kulutusta.

Laitteiden luotettavuus käytön aikana riippuu suoraan niiden osien kulumiskestävyydestä, lujuudesta, korroosionkestävyydestä ja lämpötilaeroista. Metallisten elementtien suorituskykyominaisuuksien parantamiseksi on valittava laadukkaita materiaaleja niiden tuotannolle, parannettava muotoilua, parantamaan kokoonpanon tarkkuutta, parantamaan lämpökäsittelyn menetelmiä ja prosesseja.

Lämpökäsittely ruuvipillojen kärkien valmistuksen aikana sisältää metalliseosten ja kiinteiden metallien lämmittämisen, pitämisen ja jäähdytyksen. Tämä on tärkein tapa hallita ja muuttaa hiiliteräksen ominaisuuksia, joilla on epätyydyttävä rakenne kuumavalssatussa tilassa. Lämpökäsittelyprosessin tulos (normalisointi) on seuraava:

 • teräksen sisäisten rasitusten väheneminen;
 • lisääntynyt sitkeys, lujuus;
 • lisääntynyt sitkeys;
 • paremmat mekaaniset ominaisuudet.

Karkaisu ja karkaisu käytetään hiiliteräksen kovettamiseen. Tätä prosessia kutsutaan parannukseksi. Jännitetason alentamiseksi korjaa hiiliteräksen rakenne ja suorita lämpötoiminto, jota kutsutaan normalisoinniksi.