Yksityiskohtainen yleiskatsaus eri tyyppisiä ruuveja

Ruuvipallot ovat metalliputkia, ontto sisäpuolelta, jonka päähän on teräs hitsattu, joka suorittaa porauksen toiminnan. Tällainen ruuvi-kärjen tuki on vastuussa kuorman siirtämisestä talosta, joka aiheutuu sen painosta maahan. Tyypillisen ankkurirakenteen ansiosta säätöelementti on kiinnitetty tiukasti maahan ja sitä ei työnnetä ylöspäin, koska se kallistuu maaperän jäätyessä.

kohtalo

Tämä kehitys ei ollut onnettomuus, koska kaikki tietävät, että kevyiden rakenteiden osalta talven kireys muuttuu vakavaksi ongelmaksi varsinkin puurakennuksen rakentamisessa vedestä, savestamaasta. Jopa jäätymislinjan alapuolisen tuen syvyys ei ehkä anna toivottua tulosta, koska rakennuksen pieni paino ei vastusta alhaisen alareunan vaikutusta aiheuttavia merkittäviä kallistusvoimia ja se on kokonaan tai osittain työntynyt ylös. Ja vain laajentumisen ansiosta, joka on varustettu ruuveilla, kuten ruuveilla, on mahdollista välttää tällaisia ​​ongelmia.

Tiheä kerros maata pysyy terävästi kiinni, ja metallipinko pysyy paikoillaan. Täällä ei voi olla huolestuttavaa paalun rikkomisesta, koska teräksen vetolujuusominaisuudet ovat 330-600 MPa, kun taas vetovoimat eivät ylitä 0,2 MPa.

Tyypilliset laakerit, niiden halkaisija ja paino

Pallojen mitat ja niiden pituus on vastattava rakennetyyppiä. Yksityisen rakentamisessa käytettävien kartiomaisten tukien tyypilliset koot ovat seuraavat:

Ensimmäinen digitaalinen arvo osoittaa varren osan läpimitan (mm) ja toinen - kierukan halkaisija. Kevytrakenteisiin rakenteisiin, joihin voi liittyä aidat ja puutarharakennukset, kannattaa sopia, jonka halkaisija on 76 mm. Aidat, joissa on tiilipylväät, mökit, asennusrakenteet ja varpat, asennetaan kartioihin, joiden läpimitta on 89 mm. Puutavaran ja puutavaran pieni puutalo sekä runkorakenteet sopivat sähkösinkittyihin, hieman suurempaan (108 mm) sahanterätankoihin. No, voimakkaimmat mallin laakerielementit (133 mm), jotka kestävät enemmän kuin kestää raskas hirsihampaan ja vaahtobakkarakenteen hyökkäys, täydentää luokituksemme. Tarvittavien paalujen koon laskemiseksi tarkasti kärjellä sinun on tiedettävä vähintään likimääräinen paino tulevasta kuorosta.

Usein käytettyjen tukien parametrit

arvokkuus

Ruuveja käytetään aktiivisesti yksityisessä rakentamisessa. Tällainen säätö betonilla tai ilman sitä on täydellinen alhaisten rakennusten rakentamiseen. Se pystyy helposti kestämään pienen tiilen tai puutalon painon, vaahtobetonin ja kehysrakennusten rungot. Alusta, jossa on metallitukit, on helppo asentaa, luotettava ja edullinen. Mutta tärkeintä on, että rakenne voidaan asentaa vaikeisiin syihin erilaisilla helpotuksilla milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa säässä. Ekologinen ravinto ei edellytä kasvillisuuden leikkaamista, eikä sen vuoksi ole tarpeen suorittaa pystysuuntaista suunnittelua. On syytä huomata, että joissakin tapauksissa ruuvipallot säätiön alapuolella ovat ainoa ja korvaamaton ratkaisu.

puutteet

Monista eduista huolimatta tällaisilla tuilla on edelleen haittoja, ja ensinnäkin se on pienempi resurssi kuin samankaltaisen tarkoituksen konkreettiset elementit. Tämä haitta aiheutuu siitä, että metallitukit altistuvat korroosiolle, mikä aiheutuu maaperän kosteudesta. Lisäksi usein on mahdollista kohdata häikäilemättömän valmistajan laatimat epäilemättä huonolaatuiset tavarat, eikä kukaan ole vakuutettu sitä vastaan. Materiaalien säästäminen, hitsauksen käyttö, korroosionestomenetelmän puuttuminen johtavat siihen, että tällainen tärkeä kantajaelementti tuhoutuu nopeasti.

Yksi suunnittelun puutteista

Kuinka kauan putket voivat kestää riippuu suoraan metallin laadusta ja paksuudesta, korroosionkestävän aineen käsittelyasteesta ja koostumuksesta, hitsauksen laadusta hitsauskohdissa, maaperän koostumuksesta ja veden kyllästymisestä. Valitse todella laadukas tuote voidaan ohjata liitteenä olevien asiakirjojen avulla:

 • todistukset;
 • passit;
 • tuotanto testiraportteja.

Virheellinen toiminta, väärin valitut tukien halkaisijat, virheellisesti lasketut rakennuspainot tai asennevirheet vähentävät tuotteen käyttöikää useiden vuosien ajan. Esimerkiksi käytät samanaikaisesti metallipinoja tukina ja maadoitusjohtimena, mutta neutraalin johtimen epänormaalin rikkoutumisen ja teräskartien kautta tapahtuvan vuotamisen yhteydessä korroosioprosessi moninkertaistuu useita kertoja, ja tämä tapahtuu ensisijaisesti hitsausalalla. Jos sähköasemilla, solukkojärjestelmillä, rautatiekiskoilla ja maaperällä on suuri määrä kosteutta lähellä kohdetta, viidenkymmentä metrin vyöhykkeellä pino- ja ruuvi-säätiö altistuu jatkuvasti haitallisille vaikutuksille (kulkeutumisvirrat, maavaihtelut).

Terälaipatyypit

Ruuvipallot ovat kahta tyyppiä: hitsattu ja sinkitty ruuvityyppi, ja ne jakautuvat kärjen yhdentämismenetelmän mukaan.

Hitsattu kärki

Ensimmäisessä tapauksessa kyseessä on taloudellinen versio, joka on valmistettu putkesta ja siihen kiinnitetystä ruuvin terästä. Usein tällaiset tuotteet ovat huonolaatuisia, koska ne voidaan helposti tehdä käsityötavalla, ja niiden hinta on epäilevästi alhainen. Tällaiset ruuvipillit aiheuttavat paljon tyytymättömiä arvosteluja, mikä ei ole yllättävää, koska ne heikentävät betonin ekosäätiötä ja palvelevat vähän.

Pienin virhe terä ja putken hitsauksen aikana aiheuttaa kasa poiketa pystysuorasta ruuvaamalla tiheää maata. Pahimmassa tapauksessa ruuvatyyppiset terätuotteet rikkoutuvat hitsaussaumalla. Luonnollisesti talon vakaus rikkoo ja ennemmin tai myöhemmin se loeloaa tai puristaa.

Manuaalisella kiristämisellä tuntuu selvästi aukko: kantoaalto kääntyy erityisen helposti, mutta se ei mene maahan. On paljon vaarallisempaa, että alhaisen asteen tuki muuttuu ajan myötä samalla tavalla ruostumisen tai sauman vahingoittumisen vuoksi. Putken ja kärjen välisen kuilun jälkeen koko kuorma siirretään epätasaisesti naapurimaisiin paikkoihin, jotka aiheuttavat sakkautumisen grillauksen alla, ja talo tulee hätätilanteeksi.

Jos käytät jo halpoja koekappaleita, joissa on hitsattu kärki, niin vain asentamiseen aidat ja tilapäiset turvakodit.

Aloittamalla talon rakentamista omasta hyödyksestänne, kysy toimeksiantajalta, millaisia ​​tukia heittää tai hitsata, hän käyttää työstään.

Cast-kärki

Castin sinkityt vinkit valmistetaan erikoistekniikalla korkealaatuisesta teräksestä, jonka ansiosta paalun rakenne on kiinteä. Tällaisten tukien runko on galvanoituja putkia, joissa on hitsattu teräskärki. Tämän tyyppiset teräelementit, joiden putken halkaisija on 108 mm, pituus 2,5 m ja metallin paksuus vastaa 4 mm, paino 35 kg ja kantavuus jopa 6 tonnia. Niiden kiinteämuovattujen kärkien paksuus on 13 mm (halkaisija 300 mm, toisin kuin hitsattu - 5 mm) ja ne erottuvat geometrisella tarkkuudella. Sinkityt ruostumattomat ruuvipallot betoniin ovat kalliimpia kuin hitsatut, neljännesvuosittain, mikä selittyy suuremmalla luotettavuudella ja laadukkaammilla indikaattoreilla.

Jos haluat valita todella luotettavan tuen, kiinnitä huomiota galvanoidut tuotteet, joiden tynnyri on päällystetty polymeerikoostumuksella. Tällöin kärkiä ei tarvitse käsitellä korroosiota aiheuttavalla materiaalilla, koska maaperän kitkasta johtuen polymeeri voi hieroa metallipohjaa, kun se ruuvataan, ja tiheät maakerrokset sisältävät melkein happea, joten korroosiota voi helposti huolestua monien vuosien ajan.

Teräksiset ruuvipuristimet, jotka on vahvistettu valettuisella kärjellä, ovat luotettavia, ne sujuvat helposti ja helposti pohjaan monimutkaiseen pienikivirakenteiseen maaperään ja ekosäätiö niiden käyttö on kestävää ja laadukasta tukea rakentamiselle yli vuosikymmenen ajan. Asiantuntijat huomauttavat, että betonipohjan asentaminen ja asianmukainen toiminta, jonka paino perustuu vahvistettuihin kartioihin, voi kestää yli vuosisataa.

Myös ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sinkittyjen ruuvipilareiden ostaminen, eivät myöskään menetä valppautta, koska nyt väärennökset ja avioliitto kirjaimellisesti tulvivat rakennusmarkkinoilla. Tehdasprosessin rikkominen, lämpökäsittelyn puuttuminen, huonolaatuisen teräksen käyttö tai putken halkaisijan halkaisija johtavat tuhoisiin seurauksiin, joten muistelemme uudelleen asiakirjat, jotka on tarkistettava, sillä ostamalla virheellisen tuotteen riskiat monia, myös terveydelle.

Jopa hyvin tulva ekosäätiö, joka on tehty betonista, ei tue talon painoa, jos tuet ovat viallisia. Älä missään tapauksessa jätä huomiotta erityistä laitetta, joka säätelee ruuvauksen voimamomenttia ja myös kipuja asennuksen jälkeen, jotta ruuvipallot voidaan testata paineen alaisena kaikkien sääntöjen mukaisesti noudattaen tekniikkaa.

Lopuksi haluan mainita paksuiset seinämät paalut, jotka on luotu putkien pohjalta. He voivat kilpailla valettujen tuotteiden kanssa. Niiden laatu on korkea, mikä osoittaa luotettavuutta ja kestävyyttä. Tällaisen tuen tynnyrin paksuus on enintään 7,5 mm - samanlaisia ​​putkia käytetään laajalti kaasuteollisuudessa, koska niillä ei ole lainkaan korroosiota ja niillä on valtava resurssi.

Putket teollisuuslaitoksiin

Nyt kun olemme tarkastelleet suosittuja betonipuiden tyyppejä, niiden standardipituus tunnetaan, paino, jonka ne pystyvät kestämään, laskee edelleen niiden määrä ja valitaan halkaisija tulevan rakenteen mukaisesti, jonka jälkeen voit jatkaa rakentamista.

Teräpalkit

Päätoimipaikka
Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

Viestintäpuhelimet:
+7 (473) 232 - 29-73

Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Toimisto Belgorodissa
Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Lipetskin toimisto
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Toimisto Pietarissa
Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Viestintäpuhelimet:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Toimisto Tambovissa
Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Moskovan toimisto
Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Viestintäpuhelimet:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tuotteet ja palvelut

Hyödyllisiä tietoja

SELECT a PILOT TYYPPI

Ruuvipallot ovat paaluja, upotettu maahan ruuvaamalla. Viime aikoina ruuveja on käytetty laajalti sekä matalan rakentamisen että erilaisten teollisuuslaitosten rakentamisessa.
Ruuvipillojen käyttöalue on melko laaja:
- kylvyssä oleva paalu ja ruuvipohja, kaato, kehysrakennus, talli baarista;
- varastot, huviveneet, telakat, kaiteet, sillat, laiturit, kiinnitykset;
- ruuva-paalut ovat mukana myös pölkkiröntgenpohjan pystyttämisessä ja tällaisessa säätiössä on jo mahdollista rakentaa tiilitalo, kaasusilikaattitalot, monoliittiset talot jne.
- kasaan perustuvat teollisuuslaitokset (modulaariset rakennukset, varastot, hangarit);
- aidat, aidat;
- perusta leikkikentille ja urheilutiloille;
- Monikiertymiä (ruuveja) käytetään myös aktiivisesti tienkylttien, merkkien, liikennevalojen, lamppujen asennuksen yhteydessä.

Yrityksessämme voit ostaa eri kokoisia ruuvipalloja sekä eri- koisia ja monikierroksisia paaluja.
Materiaali- ja tekninen perussamme mahdollistaa ruuvipallojen asentamisen raskaisiin koneisiin (kaivinkoneisiin, vetopyörävetureihin) sekä pienimuotoisiin koneistustyökaluihin että pyörittäjiin.
Voit tilata ruuvipillojen asentamisen soittamalla meihin maksuttomaan linjaan 8-800-234-33-52.
Voronezhin pääkonttorissa ul. Bakhmetyeva, 2B, toimisto 216 voit tutustua sekä terän että monivuotisen ruuvipallonäytteistä (ruuvit).

Tämä sivusto on informatiivinen ja luonteeltaan viittaava eikä missään tapauksessa ole julkinen tarjous. Ota yhteyttä yrityksen johtajiin hinnoittelusta ja varastotilanteesta.

Teräpalkit: tyypit ja niiden kuvaus

esittely

Yleisimpiä kehittäjiä ovat malleja ruuveilla. Niiden käyttö helpottaa rakentamista, asuinrakennusten tai aidojen perustaa. Ruuvituki on jaettu useisiin eri tyyppeihin, kuten: terä ja monivärinen. Jokaisella rakenteella on sekä positiivisia ominaisuuksia että negatiivisia ominaisuuksia. Arvojensa mukaan asennuksen kyky eri ominaisuuksien maaperään riippuu suoraan. Putkille kiinnitetyt terät antavat mahdolli- suuden upottaa maaperän kerroksia. Mutta jos ruuvatukeen upottamisen aikaan maaperässä on kivi, niin tämä on suuri ongelma. Poista tällöin kasa ja poista maaperä kivistä.

Ruuvit, joilla on kartiomainen tyyppi, eivät ole kovin vaikeita ruuvaamaan maata, joka koostuu kivistä. Tämän edun vuoksi koko työvaihe yksinkertaistuu.

Mallien tyypit

Ruuvatyyppiset paalut on jaettu tyyppeihin, jotka eroavat konfiguraatiossa. Ne voivat olla esimerkiksi:

 • Laajakulmaisilla tukeilla on rakenteeltaan vain yksi terä, jota käytetään asennettaessa yksinkertaisiin maaperään;
 • Suuremman tiheämmän maaperän osalta käytetään kapeita teränpaloja, joilla on kapeneva tyyppi;
 • Maaperälle, joka sijaitsee vyöhykkeillä, joilla on pysyvä permafrost, perustuksen perustamiseen käytetään avoimia kapeita teränkantoja;
 • Yleisluokkaisia ​​ruuvipilareita pidetään kaksileikkinä, koska niitä voidaan ruuvata maaperään melkein kaikilla ominaisuuksilla.

Vakiomuotoisia paaluja, joiden rakenne on yksi terä, käytetään vain tietyissä tapauksissa, sillä kaikilla niillä ei ole aluketta. Tästä syystä on tarpeen valita rakentamiseen juuri sellaiset paalut, jotka kykenevät selviytymään erilaisten maaperän laakeritoiminnasta. Rakenteen luotettavuus ja kestävyys riippuvat suoraan tehdystä valinnasta.

Rakennusalan asiantuntijoiden mukaan paras vaihtoehto talon rakentamiseen on massiivinen talo, joka on kaksipäinen kasa. Lisäterän ansiosta kasetin kantavuus kasvaa kokonaisuudessaan. Tarvittaessa putken koko voi olla lyhyempi, sillä se ei vaikuta ruuvipuristimen toimintaan. Tämän seurauksena voit vähentää huomattavasti pitkän napaisuuden hankintamenoa.

Pileissä on kaksi terää

Rakentamiskäytännöissä on usein maaperää, jossa on löysä ja märkä rakenne. Tällaisissa tapauksissa voit hakea perusversion muunnelmia seuraavasti:

 • Ajotyyppisten alustojen asennus, jotka sisältyvät maaperään, jolla on heikko rakenne käyttäen erityisiä rakennuslaitteita. Tällaisissa tapauksissa aiheutuu suuria kustannuksia, koska koneiden rinnalla on hankittava melko pitkiä paaluita. Tällaisten tukien merkitys on, että on välttämätöntä saavuttaa tiheitä maaperäkerroksia. Tästä johtuen säätiön kantokyky kasvaa;
 • Sen katsotaan olevan taloudellisempaa ja tarkoituksenmukaisempaa perustaa laite, kun luotettavampien ruuvien paalujen teräterä käytetään heikossa rakenteessa olevissa maissa. Koska putki on yksi tai useampia teriä, jotka kantavat kapasiteettia kaikkien tukien lisääntyessä. Leveän terän ansiosta kiinnitysalue on suurempi, mikä tarkoittaa, että säätö on turvallista. Tällaisia ​​ruuvipinoja voidaan käyttää myös siinä tapauksessa, että perustuksen rakentaminen talon alle on heikkoa maaperää.

Tukityypin valinta riippuu geologisesta ja insinöörityöstä. Siksi tällaiset työt tehdään ensin. Maan rakenteen yksityiskohtaisen analyysin jälkeen lasketaan rakennuksen kokonaismassa, minkä jälkeen määritetään, minkä tyyppinen säätiö soveltuu parhaiten.

Yleiset ominaisuudet

Ruuvipallot, kuten kaikki muut säätiön elementit, ovat omat ominaisuutensa, kuten:

 • Ruuvatyyppiset kannattimet on valmistettu yksinomaan teräksestä. Putken sylinterimäinen muoto on kartiomainen kärki. Siinä on myös yksi tai useampia teriä, minkä ansiosta koko säätörakenteen kantavuus lisääntyy. Nämä lisäelementit takaavat luotettavan kiinnityksen vaaditulla tasolla;
 • Putken halkaisija vaihtelee 57: stä 159 millimetriin. Terät puolestaan ​​voivat mitata 180 - 550 millimetriä. Tällaiset ruuvityypit kestävät yhdestä viiteentoista tonniin, kaikki riippuu koosta;
 • Tukin yläosassa on erityinen kärki, joka voi mitata 250-300 millimetriä. Se on suunniteltu tukemaan asunto-osaston alareunoja. Joskus korkkilasi on asetettu korkkien yläpuolelle, kun kyseessä on betoniteräksen rakentaminen;
 • Ruuvatuki on päällystetty kaikilla puolilla erikoisosalla korroosionestomaalia. Tällainen aine käsittelee alusten alamäkiä negatiivisten ilmastovaikutusten vaikutuksista.
 • Takuuaika, joka asettaa paljon valmistajia, on yli 70 vuotta. Käytännön esimerkkejä varten nämä paalut toimivat jopa 160 vuoden ajan.

Jos on asianmukaista suorittaa kaikki valmistelutyöt ja suorittaa asennus ilman poikkeamia normeista, niin tällainen malli on varsin luotettava.

puutteet

Kuten kaikki rakennusmateriaalit, terän ruuveilla on niiden negatiiviset sivut. Ensimmäinen haitta on niiden vähimmäisvaranto, toisin kuin liittolaiset (betonirakenteet). Tässä tapauksessa kielteinen puoli on se, että metallista muodostetut elementit ovat alttiimpia korroosiota aiheuttaville, ja maaperä on provokaattori tai sen sisältämä kosteus.

Rakennusmarkkinoilla ei myöskään ole mitään salaisuutta kenellekään, mutta silti voit törmätä väärennetyksi. Pallojen säästämiseksi ei pidä säästää materiaalin laatua, käyttää hitsausta ja kieltää materiaalin käsittely korroosionestomenetelmillä.

Tuotteen käyttöikä riippuu metallin koosta (paksuudesta), käsittelystä eri tavoin ja hitsauksen laadusta. Jotta et menetä rahaa tämän tuotteen ostamisessa, sinun tulisi ohjata seuraavat vinkit:

 • Kiinnitettävä huomiota tavaroiden todistukseen;
 • Muista lukea passi;
 • Ja kiinnitä erityistä huomiota pöytäkirjoihin.

On monia tilanteita, joissa tuotteiden kestoa lyhennetään useiden vuosien ajan. Katsotaanpa joitain niistä. Esimerkiksi: virheellinen toiminta, väärin valittu paalun halkaisija, rakennuksen painoa ei laskettu oikein, kokemattomuus tuotteiden asennuksessa.

Ruuvitukien positiiviset ominaisuudet

Terän paalujen tärkeimmän positiivisen pisteen katsotaan olevan maaperän tiivistys, joka tapahtuu ruuvatessa tuotetta maahan. Tästä johtuen maaperän kantavuus kasvaa. Tällaiset edut käytettäessä niitä suolla ja turvealueilla ovat edullisin etu.

Toinen teräkaserien etu on se hetki, että säätiö heidän kanssaan ei pelkää pilkkoutumista. Ruuvirakenteet soveltuvat parhaiten savi- maaperään.

Jos teet vertailuja hinnoittelupolitiikassa, on paljon halvempaa rakentaa pohja ruuveille kuin rakentaa kaistale tai laattasäätiö. Arvioiden mukaan tällaiset taloudelliset säästöt voivat saavuttaa seitsemänkymmentä prosenttia rakentamisen kokonaiskustannuksista. Ruuvipallojen asennus voi olla pari päivää ennen rakentamista. Tällaisen säätiön rakentaminen ei vaikuta sään ilmasto-olosuhteisiin eikä maaperän ominaispiirteisiin. Pallojen asennuksen lopussa voit välittömästi suorittaa kaikki lisärakennustyöt. Nykyään on olemassa kahdenlaisia ​​maaperäjä, joissa on vaikea käyttää kasaarakenteita, jotka ovat kivi- ja kalliot. Kun näitä kiviä löytyy niiden alueelta, on käytännössä mahdotonta ruuvata nippu niihin.

Ruuvipallojen asennus voidaan tehdä yksin, ja sinun on vain tutustuttava niiden rakenteiden toteuttamista koskeviin ohjeisiin ja suosituksiin. Teknologian käyttö näissä olosuhteissa on mahdollista haluamallasi ja taloudellisella sijainnillasi.

Tällaisen säätiön rakentaminen helpottaa kaikkia maanrakennustöitä. Koska niiden järjestelyissä ei ole mitään tarvetta tasoittaa maata.

Särmätyt ruuvipallot ovat pääsääntöisesti erityinen korroosiosuojaus, joka jatkaa tuotteiden suojaamista. Yleisin esimerkki paalarakenteiden käytöstä on venesatojen ja venepaikkojen rakentaminen.

Kierrä sahanterät

Onko sinulla mitään kysymyksiä? Kysy meiltä!

Yrityksemme "GostSvai" harjoittaa ruuvilankapallojen valmistusta ja asentaa ne Voronezhin ja Voronezhin alueelle.

Paalut ja terät

Ruuveilla varustetut pylväät ovat metallirakenteita, jotka koostuvat teräsputkesta, johon yksi tai useampia terät on hitsattu, tai hitsattu kärki työkalulla.

Terä sijaitsee putken alaosassa ja ruuvaamalla se ei löysty, mutta tiivistää maaperän ruuvatun paalin pinnan lähellä. Säädettävät leikkuuterät mahdollistavat putken siirtymisen helposti heikon maahan ja "ankkuroitu" tiheämmän kerroksen sisään.

Edut ruuvi- paalujen käyttämisestä

Nyt tällaisia ​​paaluita käytetään yksityisten talojen, ansiorakennusten, aidojen perustuksen rakentamiseen. Ruuvi-paalujen käyttö on useita etuja. Ensinnäkin se on mahdollisuus asentaa paalut säätiölle tai aidalle, jopa heikossa maaperässä, jossa on korkea pohjavesi, alueella, jolla on erilaiset maaperätasot. Toisaalta ruuvinterät varmistavat perustuksen luotettavuuden ja kestävyyden, toisin kuin betonilaatta, tällainen säätö ei itke, ei repeä. Kolmanneksi rakennuksen rakentamiseen tarvittava aika tällaiseen säätiöön vähenee merkittävästi, eikä ole odotettava, kunnes säätiö "seisoo". Neljänneksi ruuvinpalkkien säätiön kustannukset ovat useita kertoja alhaisemmat kuin betonipohjan kustannukset.

Haittoihin kuuluu geologisen etsinnän tarve ennen tällaisten paalujen asentamista. Tämä auttaa välttämään kasa kiven ja sen lisävaurion löytämiseksi ja siten lisää pinoajan käyttöikää. Siksi paalun itseasennus on mahdollista, mutta ei toivottavaa.

Yrityspalvelut

Yrityksemme "GostSvai" tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita ruuvipuristimien valmistukseen. Asiantuntijamme valmistavat ammattimaisesti asentamista ruuvi- paaluihin Voronezhin ja Voronezhin alueella. Tee työ ammattilaisille.

Terävät ruuvipallot - ominaisuudet, vinkityypit, asennusvaikeudet

Yksityisten kehittäjien joukossa suosituimpia ja kohtuuhintaisia ​​paaluja ovat ruuvirakenteet, jotka helpottavat suuresti asuinrakennuksen, tilarakennusten, aidan jne. Perustan rakentamista. Rakenteellisesti ruuvatut paalut on jaettu monikierteisiin ja terteihin. Jokaisella ryhmällä on sen etuja ja haittoja, jotka vaikuttavat kykyyn käyttää tuotteita erilaisissa maaperän olosuhteissa. Esimerkiksi ruuvipallojen suuret hitsauspäät auttavat putkea helposti kulkemaan heikon maaperän läpi ja "ankkuroimaan" tiheämmän kerroksen päälle, mutta kulkeva kivi muuttuu ylitsepääsemättömäksi esteeksi niille. Mutta kartiomaiset paalut, joissa on ruuvikierre, voivat ruuvi jopa kalliolle.

Leikkuupallojen ominaisuudet

Valmistajat tuottavat kaksi päätyyppiä:

 • hitsattu - käytetään kevyiden rakennusten (aidat, korkit, kesäkeittiöt) rakentamiseen;
 • valettu - on laajempi soveltamisala rakenteen lujuuden vuoksi.

Hitsatut kärjet edustavat teräsosaa, jossa tietty muotoinen metallilevy on hitsattu spiraalilla. Yleensä epätyypilliselle tuotteelle tehdään piirustus, jossa ilmoitetaan käämin askel ja terän kallistuskulma. Nämä parametrit ovat erittäin tärkeitä ruuvipuristimille, koska hitsatun osan virheellinen muoto saattaa vaikeuttaa ruuvaamista ja ei anna tarvittavaa perustustyötä.

Cast-kärjillä ei ole hitsauksia, niiden geometrinen muoto on oikea, ei ristiriitainen, ja niillä on erinomaiset lujuusominaisuudet. Pallosäätiö on luotettava ja kestävä, koska rakennuksen asennuksen ja käytön aikana ei ole vaaraa siitä, että terä voi irrota pohjasta. Valettujen kärkien haitta on niiden korkeampi kustannus verrattuna hitsautuneisiin vastaaviin. Tuotteiden etu on kuitenkin niiden epäilyttävä laatu, joka määrittelee teräpallojen suuren kysynnän.

Usein vinkit ja terät tehdään erikseen, mikä vähentää tuotteiden kustannuksia ja yksinkertaistaa tuotteiden kuljetusta asennuspaikkaan. Tällöin ne hitsataan putkiin suoraan rakennustyömaalla.

Vinkkejä

Maaperäolosuhteista riippuen ruuvipilareissa käytetään erilaisia ​​leikkuuterileik- kelyjä:

 • avattuna kulmassa tai kynsien muodossa;
 • suljettu - kartion muotoinen.

Keskipitkän leveisiin teriin kiinnitetyt kärjet on tarkoitettu heikkoihin ja kasteltuihin maaperään, permafrostia varten - pienet terät pidetään parhaimpana vaihtoehtona. Suljetut paalut, joissa on kaksinkertainen valurauta, on ruuvattu kivisiin kerroksiin, ja normaaleissa olosuhteissa on suositeltavaa valita vinkkejä suurilla "siivillä".

On huomattava, että avoimen tyyppisten paalujen ruuvaamisen jälkeen on tarpeen poistaa putkessa olevaan maahan tarttunut maa. Tältä osin on epäilemättä yksinkertaisempi tapa asentaa ne. Tietenkin ne on ruuvattu helpommin, mutta asennusprosessi tarvitsee lisää manuaalia.

Bilobed paalut

Lisäterän sijoittaminen paalun akseliin parantaa kuormien jakautumista kentällä. Kelat sijaitsevat tietyllä etäisyydellä toisistaan, mikä mahdollistaa pilarin kantavuuden lisäämisen jopa 60% samalla kun sen pituus pienenee. Tämän seurauksena säätiön rakentamisen kustannukset pienenevät 25-30%.

Yksittäisten ja kahden teräpallojen ruuvaamisen tekniikassa ei ole eroa.

Itseasennuksen vaikeudet

Jopa suunnassa suunnitellun teräpallojen asettelun ja avustajien ryhmän mukaan yksityinen kehittäjä ei aina pysty suorittamaan työtä oikein, mikä johtaa usein rakennuksen huomattavaan saostumiseen ja säätiön nopeaan tuhoamiseen. Tämä johtuu siitä, että teknologiaa ei noudateta tai että yritys yrittää edelleen vähentää säätiön rakentamisen materiaalikustannuksia.

On huomattava, että ruuvipallot vähentävät jo rakennuskustannuksia ja vähentävät maanalaisen laitteen aikaa. Lisäksi ei ole tarvetta suorittaa suuria määriä maanrakennustöitä eikä tarvitse tilata suuria erikoislaitteita, koska syvän kuopan kaivamista ei tarvita, ja paalut ruuvataan käsin 3-4 henkilön avulla. Onko sen arvoinen myös heikentää säätiön kantavuutta lisää säästöjä?

Ennen kaikkea älä itsehitä terää kärkeen, vaikka asiantuntijoiden tekemä yksityiskohtainen piirtäminen onkin. On muistettava, että teollisuustuotteilla on aina luotettavampia hitsauksia, puhumattakaan siitä, että käsityöolosuhteissa on yksinkertaisesti mahdotonta tehdä valettuja vinkkejä. Olisi ymmärrettävä, että jos terä repeytyy ruuvaamalla improvisoidun kasa, ei kukaan voi tehdä valituksen. Todellinen ongelma on kuitenkin tilanne, kun rikkoutunut elementti hajoaa toiminnan aikana. Tällöin rakennuksen huomattavaa saostumista ei voida välttää.

Jos terien kaltevuutta ja kaltevuutta ei tapahdu, kun ne ovat itsehitsautuneita, kasa tulee maaperään väärin, yksinkertaisesti murskaamalla sen, sen sijaan, että leikattiin paksuuteen, mikä ei ole hyväksyttävää.

Toinen tärkeä ongelma syntyy käytettäessä halpoja käytettyjä putkia meloiden perustana. Tosiasia on, että niiden pinnalla on varmasti jälkiä korroosiosta, jota ei voida poistaa hyvästä syystä. Mikä tahansa käsittely suojaavilla yhdisteillä ei täytä odotuksia, sillä ruuvatessa putkea maahan, ongelma-alueet muuttuvat paljaiksi ja metalli jatkuu syövyttäen.

Amatöörimestareiden seuraava virhe ei huomioi ruuvataan olevan paalun ontelon kaatamista betonilla. Tällaisten säästöjen seurauksena sen sisäpinnalle ilmenee ruostetta, joka lyhyen ajan kuluttua johtaa jatkuvasti kuormitettavan putken tuhoutumiseen.

Jotta säätiö olisi luotettava tuki talolle, asenna teräpallot, sinun kannattaa käyttää laadukkaita tuotteita, kiinnitä oikea keskitys ruuvaamalla putki ja noudattamalla työtekniikkaa.

Mikä on ero ruuvin ja terän paalujen välillä?

Litteät ja kartiomaiset ruuvipallot talon perustalle

Paksut ja kartiomaiset ruuvipallot helpottavat säätiön asentamista. Monimutkaisten kaivausten ja odotusaikojen puuttuminen siihen asti, kunnes tulvasäätiö on kypsä ottamaan rakentamisen paino, suhteelliset säästöt, tällaisen säätiön helppokäyttöisyys paaluilla on jo johtanut kehittäjien kiinnostukseen. Lisäksi ecowool-lämmitys mahdollistaa talon pysymisen valossa ja usein ei tarvita raskasta pohjaa. Mutta mitä paaluilla valitaan rakentaa luotettava maalaistalo?

Katsotaan - jos terä paalun enemmän kuin 80% rakenteen kuormitusta kestäviä kautta maahan terän ja sileä runko ei kiinni maahan, kantavuuden kartio ruuvi paalujen antaa koko sivupintaan spiraalin muotoon. Miksi tällaiset erilaiset mallit? Kyllä, koska maa on erilainen!

Pyyhkäinen kasa kulkee helposti tulvien, heikkojen maaperän läpi, räpyttämällä ne terällä ja saavuttaen tiheän kerroksen, välittää rakenteen kuormituksen sen pohjan läpi. Tällaisen kasa on tehtävä epäluotettavan maaperän läpi ja saada jalansija tiheässä kerroksessa. Tällaisille paaluille kova maaperä tai kivinen kivi voi olla ylitsepääsemätön este.

Kartiomainen ruuvipallo kulkee tällaisten esteiden läpi, koska sen laajan pohjan sijaan se on väärennetty kärki ja ruuvinleikkaus. Itse asiassa se on suuri ruuvi, jossa kuorma jakautuu tasaisesti pitkin runkoa. Tiheässä maaperässä se "puree" ja nousee kuolleeksi, mutta pehmeällä, vähäisellä käytöllä.

Paksut paalut. Edut ja haitat.

Aloitetaan epäkohtien jättää miellyttävä jälkiruoka.

 • Niinpä teräpätkä. Tämä on teräsputkirakenne, jossa on kärki ja terä, jonka halkaisija on 250-450 mm. Valmistajat eivät aina tuota niitä kärjellä, koska kiinteät maaperän epätasaisuudet joutuvat joskus leikkaamaan putkea tasoituksen jälkeen. Ennen tällaisten paalujen asennusta tarvitaan välttämättä geologista tutkimusta. Joskus kasa ei sisälly laskettuun pisteeseen maassa - se kulkee kiven edessä, iso juurta. Joissakin tapauksissa betoni on kaadettava paalun akseliin maaperän suojelemiseksi maakaasun paineen ulkopuolella.
 • Nyt hyödyt. Terän paalujen ruuvi-pohja auttaa asettua "jätealueelle" halvimmalla hinnalla. Vaikea maasto, huono maaperä, pohjavesi eivät ole ongelma tällaiselle säätiölle. Laiturilla rannalla, monitasoinen talo, nouseva rinteeseen. Mahdollisuus itsenäiseen käyttöön - luotava luotettava säätiö, edullisuus ja edullinen hinta lyhyessä ajassa ilman laitteita. Tässä ovat terätyökalujen tärkeimmät edut.

Cone ruuvaastiat

Kardaani ruuvi. Tämä on saumaton putki, jossa on taottu pää toisella puolella ja hitsattu laippa toisella puolella. Itsekiertyvä ruuvi muodostaa kierukkakäämityksen, joka antaa putkelle ruuvin ominaisuudet, jotka on ruuvattu kova pintaan myös esteiden kautta. Tällaiset paalut ovat täysin kuumasinkittyä.

 • Vaikeista hetkistä. Kartiomainen ruuvi paalut eivät sovellu käytettäväksi maa ei pysty varmistamaan tartunta paalun puolella - heikko maaperä kuten kasa, ruuvin ollessa suuri analoginen käyttäytyy yksinkertainen ruuvi kierretään, esimerkiksi öljy purskeen. Tiheässä puupalkissa se on luotettava, pakkauksessa ei ole öljyä. Siksi kartiomaisilla ruuveilla on kiinteä maadoitus selkeä etuma kuin meloilla. Laatu riippuu valmistajien eheydestä, sitä parempi sinkki, sitä parempi on turvallisuuden varmistaminen paalussa käytön aikana.
 • Mutta galvanointi ja tärkein etu. Tämä toimenpide on "sharashkina-toimiston" kapasiteetin yläpuolella ja kaikki kartiomainen ruuvipallot, jotka toimitetaan teollisuustuotannon rakennusmarkkinoille. Taivutetun kärjen ruuvipohja voidaan asentaa kalliolle maaperälle, työ voidaan tehdä talvikaudella, tällaiset paalut ruuvatetaan jäädytettyyn maahan. Piles eivät vaadi vanteita.

No, tärkeimmät erot, joita kerron. Mitä johtopäätöksiä voidaan tehdä? Jos ei ole kovin suuri valopuoti, jos sitä helpotetaan myös ekovahvistuksella, ruuvi-pohja on erinomainen ratkaisu. Rakentaa talon tontilla missä tahansa maaperässä voi olla nopeasti ja luotettavasti. Jos koeporauksen jälkeen määrität maaperän tyypin ja valitse tuloksesta riippuen paalun tyyppi.

PS: stä sivuston editoriin. Teploservis tarjoaa palveluja kevyen puurakenteiden rakentamiseen säätiön asennuksen jälkeen, jonka seurauksena on ekovälieristys ja järjestely. Vapaat kuulemiset, vastaukset kysymyksiin: asuntokurssin eristäminen, ehdot puhelimitse 8 (812) 9999812. Olemme aina iloisia yhteistyöstä, mikä tarkoittaa, että odotamme puhelumme.

Mikä on parempi monivärinen ruuvipilareita tai teräruuvin paaluja

Järjestelyissä pohjat vaikeissa maaperän ruuva-paaluissa olivat laajalti käytössä. Helppo asennus, hyvä laatu ja hyvä mainostoimisto tekivät pylväsperiaatteita erittäin suosittuja post-Neuvostoliiton avaruudessa. Usein kysytään kysymys: mikä on parempia, monivuotisia ruuveja tai terän ruuveja? Vastatakseni varmasti tähän kysymykseen ei näytä toimivan. Kaikki riippuu erityisestä maaperästä, erityistilanteesta ja erityisestä teknisestä laskelmasta.

Korroosionkestävyys

Mustan ruuvin paakkuuden syvä korroosio vahingoittumattomissa maissa on vain 1-2 millimetriä 100 vuodessa. Hyväksy, tämä ei ole mitään. Mutta kun käytetään samaa tukea aggressiivisissa maissa, korroosio voi saavuttaa 0,2-0,5 millimetriä vuodessa. Tietenkin, jos valmistaja noudattaa edelleen Neuvostoteknologiaa, jossa putken seinämän paksuuden tulisi olla 10-14 mm. tai vähintään eurooppalaiset standardit (9 mm: n seinämän paksuus), jolloin korroosioprosessien epälineaarisuus huomioon ottaen paalun turvamarginaali tulee olemaan. Ainoa ongelma on se, että nykyaikainen valmistaja säästää tukeaan 3-4 mm: n seinillä, mikä luonnollisesti ei ole hyväksyttävää. Korroosiota heikentää tällainen tuki ei yksinkertaisesti kykene kantamaan ilmoitettua kuormaa. Monikierukannat tältä osin ovat paljon käytännöllisempiä. Kaksipuolinen kuuma sinkitys suojaa kokonaan tällaista kasaa korroosiolta, joten teknisiä laskelmia ei tarvitse tehdä "tuulikorjauksilla".

Helppo asennus

Teränkappaleiden asentamisen yhteydessä on noudatettava tiettyjä sääntöjä. Yksi tärkeimmistä on keskittäminen. Ei keskitetty tuki kuormitettuna vain rullina, mikä tarkoittaa sitä, että koko seisomaan rakenne rullaa myös. Joten kun asennat monivaihteinen kasa, on paljon helpompi noudattaa pystysuuntaisuutta. Asennuksen tuki ei yritä "kääntää" sivulle.

Tässä pelkästään tukilevy voittaa. Tekniikka niiden valmistuksessa on paljon helpompaa. Haluttaessa kotitekoisia paaluja voidaan muotoilla suoraan metallipohjiin. Ainoa kysymys on, aiotko riski rakentaa oma talo halvalla vauvalla? Vai onko se halvempaa "roiskua" terän ruuvin paaluilla valmistajalta? Tässä tapauksessa moniterä on liian kallis.

monitoiminnallisuus

Paksut paalut käytetään sekä pääomapohjien valmistukseen että korjaamiseen, mutta toisessa tapauksessa niitä ei aina voida käyttää - itse suunnittelu ja tuen mitat häiritsevät. Moniportaista kasaa käytetään ilman rajoituksia säätöjen säätämisessä, koska se voidaan asentaa suoraan seinän viereen ja minimoida maaperän tuhoutuminen asennuksen aikana. Lisäksi valmistaja sijoittaa useita kääntymiä paikoille sopiviksi käytettäväksi kiviä. jos päätimme laittaa ruuveja pohjaan kivi- maaperään - vain monikierukkareilla. Paksu kasa, jossa leveät terät rockissa, eivät vain kierrä.

Yhteenveto. Monivuotinen kasa on nykyaikaisempaa, toimivaa mutta samalla kalliimpaa tukia, jolla on vähemmän kantokykyä kuin terä, jota käytetään vain erityisissä olosuhteissa - erityisesti tiheässä maaperässä. Kaikissa muissa tapauksissa teräpallojen hyvä valinta on järkevämpää.

Perusrakenteessa käytettävien ruuvipillojen lajit

Viime aikoina ruuvipillojen perustusta on usein käytetty yksittäisissä rakenteissa. Kerromme ja näytämme sinulle, millaisia ​​ruuvipilareita käytetään useimmiten.

Ensin useimmin käytettiin dcha-rakennetta:

Paksut paalut, joilla on kartiomainen hitsattu kärki

Tarkasteltaessa terän ruuvipalloa näet, että se koostuu onttoisesta metalliputkesta, ja paalun siivet muistuttavat moottorivenepotkuria. Pallojen valmistuksessa, joka tarvitaan ruuvien nousun ja terän kulman oikeaan asentoon. Jos kasa on tehty väärin, se voi vaikeuttaa ruuvin kasa maahan.

Kuva 1. Pallotut karat kartiomaisella kärjellä

Hanki paaluja erikoistuneissa myymälöissä. Älä yritä ostaa käsityöläisruuvien paaluja. Muista aina, että säästät jo säätiöön asentamalla ruuvipilareita sen sijaan, että kaatatte betonirakennetta rakenteen alle.

Kuva 2 Pallotut kartio kartiomaisella kärjellä

Avaustyyppiset ruuvipullot (ruisku)

Niiden valmistusperiaate on hyvin samanlainen kuin terän kartiohihnalla varustetun ruuvipätkän. Vain kärjen sijaan leikkaus on teräksen putken kulman pään päällä.

Kuva 3 Pile ruiskun kärjellä

Tällaisia ​​paaluita käytetään kevyessä rakenteessa:

 • tiemerkkien asennus
 • aidat
 • tiedotuskeskukset
 • valo karat,
 • kehys- ja hirsitalot.

Hinnasta se on halvempaa kuin kierteisellä teräpätkällä, jossa on suippeneva kärki, mutta ei paljon.

Kuva4 Pila ruiskupistoolilla

Kierrä halkeamia

Injektiokärjen etu on hitsauksen täydellinen puuttuminen. Kun kasa kiertyy maahan ja joutuu puun kiviin tai juureen, kasa ei ole muodonmuutos eikä poikkea akselistaan. Litteän kärjen käyttöikä on yli 100 vuotta. Pallot valmistettaessa ruiskuvalut kaikki osoittautuvat samankaltaisiksi ja korkealuokkaisiksi, koska ruiskuvalumuotti on valmistettu standardin GOST mukaisesti.

Kuva 5. Pile valettuun kärkeen

Paalun kärki kiinnitetään teräsputkeen sähköhitsauksella. Tällaisen paalun hinta on kalliimpi kuin tavallinen metalliterä. Ihanteellinen asennus on galvanoidusta putkesta, jossa on valettu kärki. Tällainen kasa on kestävä seisomaan tulevan kodin rakentamisessa.

Kuva6 Pile valettu kärki

Double Blade -ruuvipallo

Kahden terän ruuvipilarin käyttö Moskovan alueen säätiön rakentamisessa ei ole niin yleistä. Mutta sinun pitäisi vielä tietää, että tällaisia ​​paaluita on ja missä niitä käytetään.

Kuva 7. Kaksiporaiset ruuvipallot

Edut kahden teräpalkin yli yhdestä terästä:

 1. 1,5-2 kertaa puristus
 2. Vedä paalua pois maasta 2-3 kertaa
 3. Sivuttaiskuormat 4-5 kertaa.
 • Korkeiden, yli 2,5 metrin korkeiden aidojen asentamiseen korkealla höyryllä
 • Asenna korkea banneri venyttää
 • Asennettu kallion pohjan kaltevuuteen, jossa suurin korkeus maasta.

Jos kiristät kaksipäisiä paaluja käsin, niin sinun on vaikea tehdä. On parempi kiristää tällaiset paalut mekaanisesti.

Kuva 8. Kaksiporarinen ruuvipallo

Ja lopuksi, kun puhutaan toisesta terästä, pyöritettiin maahan syvyyden alapuolella. On kiistatonta, että jos et kierrä toista terää pakkastuksen syvyyteen, kasa alkaa tarttua ulos. Tämä ei ole täysin totta. Tässä yhteydessä voit lukea Internet-sivuilla kirjoitettuja artikkeleita rakennusalalla.

Pile valettuun moniruuvi-kärkeen "krinner"

Ruuvipätkä "krinner" on kapeneva pylväs, johon on sijoitettu monikierteinen heliksi. Muistuttaa tällaisen kasa tavallisen ruuvi. Monien spiraalikierteiden ansiosta kasa on tiukasti kiinnitetty maahan, kun taas maa voi olla tiheä ja jopa kivinen.

Fig.9 Paalutuspäät "krinner"

Sellaisen pinnoitteen valmistuksessa ja pinnoituksessa, joka suojaa sitä monta vuotta korroosiolta. Yläosa, paalupää, voidaan tehdä eri versioina, mutta sinun ei tarvitse kaataa sitä paalin sisällä olevaan liuokseen.

Kuva 10. Piles "krinner"

Ruuvipalojen "krinner" hinta on korkea. Tämä on kaikkien kalojen kallein kasa. Asenna ja tilata ne, ei kaikki, korkeiden hintojen takia.

Terä tai ruuva

VAPAUTA PILES: BLADE OR SCREED.
TEKNISET TIEDOT.

Ruuvipohja tai ruuvipallot - nämä käsitteet tunnetaan hyvin Venäjällä. Mutta...

Kun ymmärrämme kommunikoinnin ihmisten kanssa, jotka kääntyvät yrityksen puoleen, kaikki eivät ymmärrä, että Venäjällä on erilaisia ​​tekniikoita ruiskujen paalujen perustusten rakentamiselle. Siksi teidän huomionne on kutsuttu pieneen yleiskuvaan tiedoista, jotka auttavat selventämään kysymystä siitä, millaisia ​​teknologioita säätöruuveja on esitetty ja miten ne eroavat toisistaan. Lisäksi löydät vastauksia joihinkin kysymyksiin, jotka auttavat määrittämään teknologian valinnan rakennushankkeen perustaksi.

Venäjän nykyisin käytetyimpiä ovat kaksi ruuviperustusteknologiaa (ruuvipallot):

- meloa hitsatut yhden kierroksen paalut (jäljempänä "meloja");
- ruuvi goryacheotsinkovannyh useita kääntyä paaluilla (tästä eteenpäin kutsutaan ruuveilla).

Harkitse näiden kahden tekniikan pilaria, katso taulukko. 1.

Vertailun vuoksi valittuja paaluja, joiden koko määritetään seuraavista seikoista:

ruuveja, joiden halkaisija on 76 mm ja pituus 2500 mm, käytetään useimmiten talonrakentamisen ruuveja varten;

Tämän ruuvaavan analogi on terä, jonka tynnyrin halkaisija on 108 mm, pituus 2500 mm ja terän läpimitta 300 mm, samalla laakerikapasiteetilla välittömästi asennuksen jälkeen.

Asennettaessa paaluja.
Terä - maa leviää akselinsa ympäri terän säteeseen etenkin pystysuoran asennuksen yhteydessä (tällaisen paalun terä määräytyy valmistajien, kuten poran tai poranterän tai ruuvin avulla, joka sopii näille termeille maaperään löystymisen aikana, kun kasa upotetaan) joka vaatii asennuksen aikana suuren määrän momenttia ja suurta pystysuuntaista painetta paaluun asennettaessa paalua maahan. Siksi alueellamme tällaisten paalujen asentaminen toteutetaan vain autokorjaamalla varustetuilla laitteilla, joissa on reikiä (tai buroyamomia), jotka pystyvät pystyttämään pystysuoraan 4-5 tonnin kuormitusta paaluun asennuksen aikana.

Ruuvi - maaperä leviää ja tiivistää akselinsa ympäri rungon säde, kuten ruuvi, joka on ruuvattu puuhun. Kiinnittämällä ruuvi-muotoinen ruuvi- paalu, jossa on käämit maahan, vain vääntömomentti riittää ruuvaukseen. Jotta sauman tarttuessa maaperän taakse olisi riittävää, suppilo, jonka syvyys on jopa 100 mm ja halkaisija 70 mm: n pinnalla. Ei ole vaikeaa tehdä sorkopalkkia edes jäädytetyssä maaperässä. Ja ruuvi-muotoinen monivaippainen paali, jossa sähköinen kannettava työkalu (tai ihmisten fyysinen lujuus, itsekokoamisella), soveltamalla siihen vastaavaa momenttia, vajkeaa maahan ilman pystysuoraa kuormitusta.

Näistä eri teknologioista on yksi tärkeä osa. Tämä on inhimillinen tekijä.
Leikattuja paaluja voidaan tehdä käsityömenetelmällä ilman teknisiä laitteita. Tällaisen valmistuksen tapauksessa laatu riippuu suoraan valmistuksessa mukana olevien henkilöiden hyvästä uskosta ja pätevyydestä.
Ruuvityyppisiä kuumasinkittyjä ruuvipalloja voidaan valmistaa vain tehdasolosuhteissa. Inhimillisen tekijän vaikutus tuotteen laatuun tässä prosessissa on paljon pienempi.
Ja lopuksi muutama sana PSYCHOLOGICAL-tekijästä. Tietenkin teräpätkä näyttää paljon tehokkaammalta ja massiivisemmalta. Lisää, paksumpi ja raskaampi. Jos et mene teknisiin yksityiskohtiin, kukaan henkilö psykologisesti valitsee teräterän, joka on vielä hinnalla vielä hieman pienempi kuin sinkitty ruuvi. Onko tämä valinta perusteltua? Edellä olevassa taulukossa esitetään objektiivisia tietoja, joissa on huomioita erilaisten tekniikoiden paalujen ominaisuuksista luonnontieteiden näkökulmasta. Valinta on sinun.
"FRAME TECHNOLOGIES" on puolestaan ​​valmis tarjoamaan kestävän ja luotettavan pylväsruuvin perustuksen, joka perustuu kuumasinkittyihin ruuvipuristeisiin, jotka kestävät 5-15 vuotta mutta monien vuosikymmenien ajan.

LLC "FRAME TECHNOLOGIES"

Teräpalkit

SVS-terät (Pylväsruuvi hitsattuina)

 • Yksinkertaisimmat terätyynyt, jotka on valmistettu tavallisesta putken seinämän paksuudesta 3-8 mm. Terät on valmistettu tavallisesta teräksestä 6-8 mm. Terät hitsataan putkeen, sitten koko tuote maalataan.
 • Erittäin matala hinta CBC pituus 2 metriä 108 putkia voi maksaa 1000 ruplaa.
 • Asennus voidaan tehdä itsenäisesti
 • SVS-paalujen luotettavuus riippuu suoraan hitsien laadusta ja terän paksuudesta, koska niiden kokoonpanon paino on siirretty. Koska tällainen kasa havaitsee koko kuorman yhdelle yksittäiselle teräkselle, sitä suurempi putken halkaisija, sitä suurempaa terän läpimittaa voidaan käyttää lisäämällä paalun kuormitusta.
 • On vaikeaa toteuttaa teräpallojen asentamista talvella, koska jäädytetyn maaperän puhdistaminen on välttämätöntä, sillä se ei yksinkertaisesti tule jäätyneeksi maaperään ilman aikaisempia porauksia. Jos kiristettäessä puita tai puita juuret löytyvät, hitsattu terä voi olla epämuodostunut ja kasa ei enää toimi.
 • Se vie enemmän ruuvipinoja säätöön tai suurempaan halkaisijaan ruuvipohjan kantavuuden lisäämiseksi kokonaisuutena.
 • Älä laske itseäsi teräpallojen alhaisista kustannuksista, jos päätät kierrättää niitä kylvyn tai talon alle yli 6 kappaletta, epäonnistumatta sinun täytyy sitoa ne metallikulmalla tai kanavapalkilla. Nämä ovat huomattavia lisäkustannuksia, jotka estävät liian paljon paalujen alhaiset kustannukset 2 tai 2 5 kertaa. On tarpeen sitoa SHS: n paalut metallilla niin, että ne eivät liiku maahan eri suuntiin, sinun on sovittava kuka haluaa asua talossa, joka kevyellä tuulella alkaa heilua)))
 • Lisäksi sinun on ostettava korkki.

Kierrä halkeamia SVL

 • Ruuvatut paalut, joissa on valettu kärki, ovat hyvä vaihtoehto esikaupunkirakenteessa, ne on valmistettu 3-10 mm paksuisista putkista. Terävä kärki valmistetaan valimoteollisuudessa ja se hitsataan putkeen, minkä jälkeen koko tuote maalataan.
 • Leikkuupillien hinta SVL pituus 2 metriä 108 putkesta voi alkaa 1 500 ruplasta.
 • Kasa on luotettavampi verrattuna SHS: hen ja kykenee kulkemaan kiinteän maaperän, pienen kivien, puiden juurien, ilman että ne joutuvat muodonmuutoksiin.
 • Asennus voidaan tehdä itsenäisesti
 • SVL-paalujen luotettavuus samoin kuin SVS riippuu suoraan putken yhdistävän hitsauksen laadusta ja paalin valukappaleesta. Ruuvipallot, joissa on valettu kärki ja SHS, kokevat koko kuorman yhdelle terälle, joten mitä suurempi putken halkaisija on, sitä suurempaa terän halkaisijaa voidaan käyttää, mikä lisää kuormitusta paaluun.
 • On vaikeaa toteuttaa teräpallojen asentamista talvella, koska jäädytetyn maaperän puhdistaminen on välttämätöntä, sillä se ei yksinkertaisesti tule jäätyneeksi maaperään ilman aikaisempia porauksia.
 • Se vie enemmän ruuvipinoja säätöön tai suurempaan halkaisijaan ruuvipohjan kantavuuden lisäämiseksi kokonaisuutena.
 • Pallot on pakattava asennuksen jälkeen metallikulmalla tai kanavapalkilla, mikä aiheuttaa merkittäviä lisäkustannuksia. On välttämätöntä sitoa SVL-paalut metallilla kuten SVS niin, että ne eivät pyöri maahan eri suuntiin.
 • Lisäksi sinun on ostettava korkki.

Kierrä ruuvit, joissa on valettu kärki

 • Ruuvit, kuten ruuvi, jossa on valettu kärki, ovat hyvä vaihtoehto SVL-paaluille. Ne on tehty putken seinämän paksuudesta 3 - 10 mm. Kärki tehdään valimoteollisuudessa ja se hitsataan putkeen, minkä jälkeen koko tuote maalataan.
 • Ruuvatyyppisten ruuvipallojen hinta, jonka pituus on 2 metriä 89 putkesta, voi nousta 1 500 ruplasta.
 • Teknisesti, kasa voi ottaa kuormia, jotka ovat korkeammat kuin SVL, lisäämättä halkaisijaa. Halkaisijan tyypin SVL 108 sauvat kuljettavat samoja kuormia kuin halkaisijaltaan tyypin ruuvin ruuveja.
 • Tällaiset indikaattorit saadaan aikaan tiivistämällä paalun ympärillä oleva maaperä sen kiertymisen aikana, paalut pystyvät täysin käsittelemään pienten kivien estettä, puiden juuret joutuvat tekemättä deformaatiota.
 • Asennus tehdään parhaiten erikoislaitteiden tai valmiin reiän avulla.
 • Kierrä ruuvityyppien ruuveja ei tarvitse sitoa metallikulmalla tai kanavalla, koska ne tiivistävät maata niiden ympärille eikä heiluta.
 • Pallojen luotettavuus riippuu putken ja putken valukappaleen yhdistävän hitsauksen laadusta.
 • Vozmono on lisäksi ostettava kärki, riippuu valmistajasta.
 • Kustannukset voivat olla korkeammat 10-20% verrattuna SVL: n terän paaluihin.

Kierrä paalut teknologialle Krinner (Krinner Saksa)

 • Krinner-ruuvipallot ovat voimakas vaihtoehto kaikille edellä luetelluille paaluille. Ne on valmistettu putkista, joiden seinämän paksuus on 3,5 mm. Kärki suoritetaan huipputeknisellä taonta- ja kierukantamenetelmällä, jonka jälkeen se hitsataan putkeen, 220 mm: n korkki hitsataan välittömästi ruuvaavan toisen pään päälle, jonka jälkeen tuote upotetaan kuumaan sinkkiseoshauteeseen.
 • Ruuvaamot pystyvät imemään 1,5 tai 2 kertaa enemmän kuin meloja, joten ei ole tarpeen lisätä halkaisijaa tai kierrä paljon paaluja rakennuksen alla.
 • Indikaattorit saavutetaan spiraalikäämityksen ansiosta, joka koostuu joukosta pieniä teriä, jotka pienentävät maata paalun ympärillä sen kiertymishetkellä muodostaen suuremman tiheyden. Piles sopii täydellisesti pienien kivien kanssa esteiden, puun juuret ilman joutua muodonmuutoksiin.
 • Asennus tehdään parhaiten erikoislaitteiden tai valmiin reiän avulla.
 • Krinnerin ruuvipalloja ei tarvitse sitoa metallikulmalla tai kanavapuristimella, kiristämisen jälkeen ne ovat erittäin tiukasti kiinni eikä niitä voi siirtää.
 • Hinta! Kustannukset voivat olla korkeammat 20-30% verrattuna SVL: n terän paaluihin. Korkeat kustannukset johtuvat valmistuksen monimutkaisuudesta, sinkkipinnoituksesta ja perustuksen korkeasta luotettavuudesta.

PS. Riippumatta siitä minkä tyyppisestä ruuvipurista valitset, kiinnität huomiota tarjottujen tuotteiden laatuun, vaativat vaatimustenmukaisuustodistuksia. Monet myyjät tekevät teräpaalut melkein autotallissa, vastaavasti niiden paalujen takuu on nolla.

* Tekijänoikeuden haltijan sivustosta kopioiminen ja kolmannen osapuolen resursseja (verkkosivustoja, portaaleja) sijoittaminen harjoitetaan taiteen lain mukaan. 1250 (Venäjän federaation siviililaki)