Kuinka tehdä kouru betonin vastaanotolle

Kouru on laitteisto, jota käytetään sieppausprosessissa, liuoksen toimittaminen haluttuun paikkaan.

Mekanismit aseistetut kotitalous-, teollisuus- ja rakennusalueet. Kyse on jälkimmäisestä.

Tuote on helppo koota omalla kädellä, säästää asiantuntijoiden osallistumista ja vähentää fyysisten resurssien kustannuksia. Betonin tasapäällystäminen on taattu, ja rakentamiseen käytetty aika lyhenee merkittävästi, jos harkitset valmistuksen ja asennuksen ominaisuuksia.

Opi tekemään kouru itsenäisesti ja laadukkaasti. Käytä seuraavia suosituksia.

Miksi tarvitset kourun?

Sieltä betonisekoittimista tulee konkreettisia ratkaisuja. Laitteen suositeltu pituus on 1,2-1,5 m, minkä jälkeen betoni jaetaan tasaisesti muottiin. Tämä on mahdollista sen ansiosta, että kaikki rakennuksen osat ovat vapaasti käytettävissä, mukaan lukien vaikein pääsy.

Betonin erottaminen estyy - ilman tätä tuotetta, paksu liuos keskittyy kaatamaan, nestemäinen massa levittyy muille alueille. Työn oikea lähestymistapa pidentää säätiön elämää parantamalla asennuksen laatua.

Kouru vähentää mekaanista vaikutusta betoniin - tarvitsee käyttää lapioita katoaa, työnkulkua nopeutetaan.

Valmistelu työstä

Kuljetusmekanismi yhdistää sekoittimen säiliön muottiin. Kouruasennelma kulmassa antaa betonin virrata vapaasti painon painettamisen alle.

Laitteen kaltevuus laskee syöttön etäisyyden perusteella liuoksen sakeuden. Jos se on neste, se palvelee lähellä, sanoa hieman kaltevuus. Riittävä tiheys betonista, lisääntynyt etäisyys merkitsee jyrkän kourun rakentamista.

Valitse mitat tuotteesta mitattujen arvojen perusteella - etäisyys etäisyydestä muotin ja sekoittajan etäisyydestä.

Kun suunnittelet talonrakennusta 1-2 kerroksessa, luota enintään 12 m: n pituuteen. Lautan leveys on yhtä suuri kuin lapion koko ja 50 mm kummallakin puolella - yhteensä noin 30 cm. Kourujen seinien korkeus on 15-20 cm - tämä on reunuslevyn leveys.

Työkalut ja materiaalit

Aloita kaivon valmistus, joka on varustettu seuraavilla työkaluilla:

 • Sharp saha;
 • gon;
 • Mittanauha;
 • ruuvimeisseli;
 • vasara;
 • Sakset metallille tai hiomakoneelle.

Jos päätät säästää sähkösinkittyä rautaa, lankapuun avulla saavutetaan mahdollisimman tasaisen vaikutuksen. Tällöin työkalu lisätään koneeseen.

Valmista materiaalit etukäteen. Tarvitset:

 • 25 mm, 70 mm ja 100 mm kynnet, puuruuvit;
 • Leikkuulaudan koko 25 × 150 mm;
 • Baareja 40 × 40 mm ja 50 × 50 mm - käytetään laatikon vahvistamiseksi;
 • Roofing rauta.

Jos on kiusaus ottaa polyeteeniä tai linoleumia metallin sijaan, ajattele, että jopa tiheämpi polyeteeni rikkoo, kun se koskettaa lapioon laastin vaikutusta ja linoleumin ostaminen maksaa enemmän kuin kattolevyarkki. Kyllä, ja se palvelee vähemmän metallia, ei sovi uudelleenkäytettäväksi.

Valmistusprosessi

Kaivannon valmistustekniikka ei ole erityisen monimutkainen. Toimintaperiaate muistuttaa muodon rakentamista säätiön alle.

 • Kokoamme kourujen pohja liittämällä levyjä samojen levyjen päätylevyihin, naulaamalla materiaali alhaalta;
 • Laudan yli voiman lisäämiseksi kiinnitämme vahvistuspalkit 0,6-0,8 m: n askelin myös alhaalta;
 • Boca kynnet tai kiinnitä ruuvit, jotka muodostavat U-muotoisen mallin;
 • Elementin alareunaan pudotimme kattolevyä, jos levyt eivät ole höylättyjä;
 • Seinät vahvistetaan rinnakkaisilla tankoilla, joiden askel on 80-100 cm;
 • Asenna kouru oikeaan paikkaan;
 • Tuemme kaasusilikaattilohkoja ja mittaamme kulman.

Maatasolta se on 5-15 astetta harvinainen laasti ja 20-30 astetta tarvitaan tiheä betoni. Sitten sekoituskoneen tai betonisekoittimen liuos, kun se tulee lokeroon, liikkuu kanavaa pitkin itsenäisesti.

Muita vinkkejä

Kun laitetta, jonka läpi betoni kulkee, kiinnittää huomiota tiettyihin vivahteisiin:

Mekanismin tulisi noudattaa tiukasti sekoittimen ja säätiön sivuja, jotka toimivat linkkinä.

Et voi muuttaa kourun kulmaa eri alueilla. Pienentynyt kulma tekee syötön pienemmäksi, mikä johtaa yhdisteen kovettumiseen ennen määräaikaa. Rinteiden kasvun vuoksi betoni hajoaa, sen suorituskyky heikkenee.

On kätevää siirtää tuotetta ja kiinnittää pari puukahvaa reunaan.

Kaadettaessa kaukaisimpia kohtia, lyhentää kourujen pituutta haavasillä tai jakaa se heti irrotettaviin osioihin. Tämä poistaa tarpeen vaihtaa sekoittimen.

Irrota mekanismi, joka mahdollistaa jatkossa hyödyllisten levyjen ja pienten osien työn.

Tee kanava liian kapeaksi - estä virtaus ja aiheuta ruuhkia. Optimaalinen leveys on 0,2-0,4 m.

Se on tärkeää! Mitä kauempana kouru on, sitä painavammat kannattimet on estettävä taipumisen avulla betonin painon alla.

Muista vapaa pääsy mihin tahansa mekanismin osaan, jotta poistat tukokset tarvittaessa. Betonin tarjonnan nopeuttamiseksi kaksi työntekijää voi auttaa lapioissa sopeuttamaan massaa lopulliseen määränpäähän.

Katso mielenkiintoista videota:

Laite betonin saamiseksi varmistaa yhtenäisen virtauksen vain, jos se on valmistettu oikeasta muodosta. Suunnittelu pyöreän kourun muodostamiseksi - liitä osat kääntöpäähän. Jos vaakasuoraa kiertoa ei tarvita, käytä saranoita kallistuksen säätämiseksi lisäämällä muovailua kokoonpannuun tuotteeseen.

Kourujen käsintehty luominen ei vaadi erityisiä taitoja, suuria avaruudellisia resursseja, mutta se helpottaa suuresti rakennusprosessia varmistaen kaatuneen säätiön luotettavuuden.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Kuinka tehdä betonia betonilla omiin käsiisi?

Rakennuskoodit ja -määräykset edellyttävät, että irtotavaraa kaadetaan kerralla, mieluiten päivänvalossa. Yksi rakenteiden nopean valun komponenteista on betoni, joka voidaan tehdä nopeasti ja helposti käsin.

Betonilaatikko: mistä aloittaa kokoonpano?

Volumetrisen betonityön yhteydessä käytetään seuraavia koneita ja laitteita: autosekoittimen valmiiksi tehdyllä betonilla tai betonisekoittimella, betonipumpulla tai tarjottimella betonin syöttämiseksi kaatoalueelle.

Samanaikaisesti autosekoittimet tai betonisekoittimet ovat "pysyviä" arvoja eli laitteita, joita ei voida jättää pois. Kalliin betonipumppu vuokrataan (vuokra alkaa 14 500 ruplaa vaihdosta kohti) korvataan tavallisesti kertakäyttöisellä puutalolla (yksityisellä asuntorakentamisella), joka voidaan purkaa ja levyt käytetään muihin tarkoituksiin.

Materiaalit, työkalut, menettely

Tulevan tuotteen mitat otetaan huomioon erityisillä etäisyyksillä sekoitin tai betonisekoittimen suunnitellusta asetuksesta kaatuneen rakenteen kauimpaan kohtaan.

Yksityisillä vähäisen asuntorakentamisen pituus: alusta ei tavallisesti ole yli 12 metriä. Levyn leveyden oletetaan olevan lapion "leveys" plus 5 senttimetriä sivua kohti (tavallisesti 300 millimetriä), seinämän korkeus on 150-200 millimetriä leveä.

Seuraavia materiaaleja ja työkaluja tarvitaan:

 • Leikkuulauta 25x150 tai 25x200 mahdollisesta enimmäispituudesta laatikkoa kohti;
 • Puinen lohko 40x40 tai lähelle vahvistamaan laatikkoa;
 • Puupaneeli 50x50 tai laatikon kannattimien lähellä;
 • Galvanoitu tai kattolevy laatikon pohjan peittämiseksi;
 • Nails "seitsemänkymmentäluvut", "25-ka", "kudonta" tai ruuvit puusta;
 • Hammer, haavasaha, ruuvimeisseli, mittanauha;
 • Kulmahiomakone, jossa levy "metallille" tai sakset metallille. Galvanoitujen tai kattoreiden leikkaamiseen.

Säästämään kallista sähkösinkittyä rautaa, voit itsenäisesti tasoittaa mahdollisimman tasaisesti levyjen sivua, jota pitkin betonia kuljetetaan. Näihin tarkoituksiin tarvitset koneen tai jointerin.

Se on tärkeää! Joillakin sivustoilla julkaistaan ​​artikkeleita, joissa ehdotetaan, että laatikon pohjaan pääsee polyeteenillä tai linoleumilla. Tämä viittaa siihen, etteivät kirjoittajat ole koskaan valmistaneet tai käyttäneet betonilaatikoita - polyeteeni rypistyy hyvin nopeasti täyteaineella ja lapioilla ja linoleumin ostaminen on paljon kalliimpaa kuin raudan käyttäminen tai yksinkertaisesti laudan yhden sivun suunnittelu.

Työjärjestys

 • Käytettävissä olevien levyjen leveydestä riippuen lokeron laatikon pohja on koottu - 4 (150 mm) tai 3 (200 mm) riviä levyä liitetään "päähän" hihnalla samasta laudasta, joka on naulattu laatikon pohjan pohjalta. Kestävyys ja luotettavuus myös laatikon alareunalta 600-800 mm: n korkeudella laatikon pohjalle, poikkileikkaukseltaan 40x40 mm: n poikkipalkit;
 • Laatikon pohjan sivut on naulattu ja ne kiinnitetään parhaiten ruuvin seinämän seinään siten, että U-muotoinen rakenne saadaan;
 • Lokeron pohja on leikattu sinkittyä (kattotiilistä) rautaa tai sitä ei ole leikattu, jos levyt on kunnolla sidottu;
 • Luotettavuutta ja lujuutta varten alustan seinät ovat "sidottuja" 40x40 baareissa, joiden korkeus on 0,8-1 metriä.

Itse asiassa betonin kuljettamiseen tarkoitettu alusta voidaan pitää valmis työhön. Mutta on yksi vivahde. Jotta materiaali siirtyisi automaxerin tai betonisekoittimen muottiin mahdollisimman itsenäisesti, sen pinnan tulee olla 5-15 asteen kulmassa ("nestemäistä" betonia varten) ja 20-30 astetta (paksulle betonille).

Lisäksi betoni ei saa kaatua omalla painollaan ja betonipainollaan. Tämä voidaan saavuttaa useilla tavoilla: pinota käytettävissä olevat materiaalit lokeroon (vaahtolohkot, laatikot, tiilet jne.) Tai viettää vähän aikaa ja kaataa 50 x 50 mm: n palkin eri korkeuden ja korkeuden omaavat partakoneet ja aseta ne lokeroon sängyllä.

Myös "liikkuvan" mukavuuden kannalta on toivottavaa tarjota kahta kahvaa rakenteen osassa, joka on kiinnitetty muottiin - 50x50x1000 bar, joka on naulattu alustan pohjalle ja joka lähtee 250-300 mm: n reunasta.

Hyödyllisiä käytännön vinkkejä! Kun olet täyttänyt kaikkein kauemmas rakennuksen sekoittimesta, voit katkaista osan lokerosta haavasahan ja hiomakoneen avulla, rikkoa nuppia "rullata" ja jatkaa työskentelyä ilman, että siirrät automaattia tai betonisekoittimia.

Työn päätyttyä alusta puretaan komponentteihin, joita voidaan käyttää muihin rakennus- tai korjaustöihin.

Kun otetaan huomioon, että jotkut yritykset veloittavat ylimääräistä yksinkertaista automaxeria, nopeuttaakseen betonin toimittamista muottiin, käytä kahta lastia olevaa käämintäkonetta, jotka pysyvät lokeron molemmilla puolilla ja säätävät betonin kaatopaikalle lapoilla.

DIY Betonilaatikko

DIY-betonivalikoima: mikä on parasta tehdä?

Rakennuskoodit ja -määräykset edellyttävät, että irtotavaraa kaadetaan kerralla, mieluiten päivänvalossa. Yksi rakenteiden nopean valun komponenteista on betoni, joka voidaan tehdä nopeasti ja helposti käsin.

Betonilaatikko: mistä aloittaa kokoonpano?

Volumetrisen betonityön yhteydessä käytetään seuraavia koneita ja laitteita: autosekoittimen valmiiksi tehdyllä betonilla tai betonisekoittimella, betonipumpulla tai tarjottimella betonin syöttämiseksi kaatoalueelle.

Samanaikaisesti autosekoittimet tai betonisekoittimet ovat "pysyviä" arvoja eli laitteita, joita ei voida jättää pois. Kalliin betonipumppu vuokrataan (vuokra alkaa 14 500 ruplaa vaihdosta kohti) korvataan tavallisesti kertakäyttöisellä puutalolla (yksityisellä asuntorakentamisella), joka voidaan purkaa ja levyt käytetään muihin tarkoituksiin.

Materiaalit, työkalut, menettely

Tulevan tuotteen mitat otetaan huomioon erityisillä etäisyyksillä sekoitin tai betonisekoittimen suunnitellusta asetuksesta kaatuneen rakenteen kauimpaan kohtaan.

Yksityisillä vähäisen asuntorakentamisen pituus: alusta ei tavallisesti ole yli 12 metriä. Levyn leveyden oletetaan olevan lapion "leveys" plus 5 senttimetriä sivua kohti (tavallisesti 300 millimetriä), seinämän korkeus on 150-200 millimetriä leveä.

Seuraavia materiaaleja ja työkaluja tarvitaan:

 • Leikkuulauta 25x150 tai 25x200 mahdollisesta enimmäispituudesta laatikkoa kohti;
 • Puinen lohko 40x40 tai lähelle vahvistamaan laatikkoa;
 • Puupaneeli 50x50 tai laatikon kannattimien lähellä;
 • Galvanoitu tai kattolevy laatikon pohjan peittämiseksi;
 • Nails "seitsemänkymmentäluvut", "25-ka", "kudonta" tai ruuvit puusta;
 • Hammer, haavasaha, ruuvimeisseli, mittanauha;
 • Kulmahiomakone, jossa levy "metallille" tai sakset metallille. Galvanoitujen tai kattoreiden leikkaamiseen.

Säästämään kallista sähkösinkittyä rautaa, voit itsenäisesti tasoittaa mahdollisimman tasaisesti levyjen sivua, jota pitkin betonia kuljetetaan. Näihin tarkoituksiin tarvitset koneen tai jointerin.

Se on tärkeää! Joillakin sivustoilla julkaistaan ​​artikkeleita, joissa ehdotetaan, että laatikon pohjaan pääsee polyeteenillä tai linoleumilla. Tämä viittaa siihen, etteivät kirjoittajat ole koskaan valmistaneet tai käyttäneet betonilaatikoita - polyeteeni rypistyy hyvin nopeasti täyteaineella ja lapioilla ja linoleumin ostaminen on paljon kalliimpaa kuin raudan käyttäminen tai yksinkertaisesti laudan yhden sivun suunnittelu.

Työjärjestys

 • Käytettävissä olevien levyjen leveydestä riippuen lokeron laatikon pohja on koottu - 4 (150 mm) tai 3 (200 mm) riviä levyä liitetään "päähän" hihnalla samasta laudasta, joka on naulattu laatikon pohjan pohjalta. Kestävyys ja luotettavuus myös laatikon alareunalta 600-800 mm: n korkeudella laatikon pohjalle, poikkileikkaukseltaan 40x40 mm: n poikkipalkit;
 • Laatikon pohjan sivut on naulattu ja ne kiinnitetään parhaiten ruuvin seinämän seinään siten, että U-muotoinen rakenne saadaan;
 • Lokeron pohja on leikattu sinkittyä (kattotiilistä) rautaa tai sitä ei ole leikattu, jos levyt on kunnolla sidottu;
 • Luotettavuutta ja lujuutta varten alustan seinät ovat "sidottuja" 40x40 baareissa, joiden korkeus on 0,8-1 metriä.

Itse asiassa betonin kuljettamiseen tarkoitettu alusta voidaan pitää valmis työhön. Mutta on yksi vivahde. Jotta materiaali siirtyisi automaxerin tai betonisekoittimen muottiin mahdollisimman itsenäisesti, sen pinnan tulee olla 5-15 asteen kulmassa ("nestemäistä" betonia varten) ja 20-30 astetta (paksulle betonille).

Lisäksi betoni ei saa kaatua omalla painollaan ja betonipainollaan. Tämä voidaan saavuttaa useilla tavoilla: pinota käytettävissä olevat materiaalit lokeroon (vaahtolohkot, laatikot, tiilet jne.) Tai viettää vähän aikaa ja kaataa 50 x 50 mm: n palkin eri korkeuden ja korkeuden omaavat partakoneet ja aseta ne lokeroon sängyllä.

Myös "liikkuvan" mukavuuden kannalta on toivottavaa tarjota kahta kahvaa rakenteen osassa, joka on kiinnitetty muottiin - 50x50x1000 bar, joka on naulattu alustan pohjalle ja joka lähtee 250-300 mm: n reunasta.

Hyödyllisiä käytännön vinkkejä! Kun olet täyttänyt kaikkein kauemmas rakennuksen sekoittimesta, voit katkaista osan lokerosta haavasahan ja hiomakoneen avulla, rikkoa nuppia "rullata" ja jatkaa työskentelyä ilman, että siirrät automaattia tai betonisekoittimia.

Työn päätyttyä alusta puretaan komponentteihin, joita voidaan käyttää muihin rakennus- tai korjaustöihin.

Kun otetaan huomioon, että jotkut yritykset veloittavat ylimääräistä yksinkertaista automaxeria, nopeuttaakseen betonin toimittamista muottiin, käytä kahta lastia olevaa käämintäkonetta, jotka pysyvät lokeron molemmilla puolilla ja säätävät betonin kaatopaikalle lapoilla.

DIY Betonilaatikko

Rakentamisprosessin aikana on tarvetta kuljettaa erilaisia ​​materiaaleja. Betonin kuljetukseen, sen myöhempään varastointiin ja valuun käytetään erityistä alusta tai betonin betonia. Valmistajat tarjoavat erilaisia ​​malleja, mutta joidenkin teknisten taitojen avulla voit tehdä betonin betonilla omia käsiäsi.

Järjestelmäpesä betoniseoksen kaatamiseksi.

Ennen työn aloittamista sinun on päätettävä, mihin tarkoitukseen lokeroa tarvitaan (vain varastointiin tai varastointiin ja kuljetukseen). Tästä riippuen tuotesuunnittelu voi vaihdella.

Jos alusta on suunniteltu kuljettamaan betonia, se voidaan varustaa pyörivällä laitteella.

Jos rakennetta on tarkoitus käyttää kerran pienen rakennustyön suhteen, alustan yksinkertaisin muotoilu tekee.

Pääosa

Betonin säilytys- ja kaatopaikan pääkomponentti on suuri, edullisesti vähintään 200 l kapasiteetti. Jos itse valmistetun tarjottimen tilavuus on pienempi, se lisää merkittävästi tuotantosykliä.

Betonilaatan asennusjärjestelmä.

 1. 200 litran kapasiteetti tuottaa jopa 10 betonikierukkaa, mikä riittää yleensä yhteen työvaiheeseen. Koska amme on varsin sopiva useimpiin tavallisiin metalliputkiin, jota voidaan ostaa tavallisilla rakennusmarkkinoilla.
 2. Jos mahdollista, astia voidaan hitsata itsenäisesti. Tämä vaatii viisi teräslevyä, jotka on hitsattu toisiinsa laatikon muotoon. Levyn paksuuden tulisi olla noin 1,5 mm.
 3. Tällaisen paksuuden omaavan teräksen hitsaaminen suoritetaan halkaisijaltaan 1,5-2,5 mm: n elektrodeilla. Käytetty nykyinen lujuus on 20 - 100 A. On parempi käyttää hitsauskonetta, jolla on kohonnut kuormittamaton jännite, koska hitsaamalla pienet paksut materiaalit tavanomaiset laitteet eivät pysty tarjoamaan riittävää kaaren stabiilisuutta.

Koska ohutlevyt on hitsattava mahdollisimman nopeasti, tulisi käyttää elektrodeja, joiden sulamissuhde on riittävän suuri.

Puskuriliitosten hitsaaminen luotettavan hitsauksen saamiseksi on suoritettava pystysuorassa asennossa. Näin voit saavuttaa pienen metallin tunkeutumiskertoimen.

Hitsausta suoritetaan ylhäältä alas, ei pysähdy mihinkään paikkaan, elektrodi on kallistettava hitsaussuuntaan 35-40 asteen kulmassa pinnalle.

Jotta saumojen hitsausta voitaisiin parantaa luotettavasti, on suositeltavaa käyttää erilaisia ​​lämpöä irrottavia vuoria tai teräsputkia, jotka sopivat yhdistettyjen levyjen väliin.

Kaaviot betonilaatikoihin.

 • Butt-hitsaus on tehtävä yhdellä kerroksella ylhäältä alaspäin kallistamalla levy 20 asteen kulmassa. Elektrodi liikkuu tiukasti tangon yläpuolella, yrittäen välttää poikittaisvärähtelyjä. Jos tämä ehto täyttyy, kraatteri pitää kiinni tangosta;
 • teräslevyjen reunojen sulaminen saadaan hitsauskaaren välillisillä lämpövaikutuksilla. Sauman alaosassa muodostuu melkein tasainen sauma, jonka reunat sulavat hyvin, ilman merkkejä, jotka osoittavat sauman läsnäolon. Hitsauksen ulompi puoli on sileä, ilman leikkauksia ja muita vikoja;
 • Kun 1,5 mm: n paksuisen levyn arkkia hitsataan, on suositeltavaa käyttää halkaisijaltaan 3 mm: n palkkia ja liittää se levyjen reunoihin käyttämällä halkaisijaltaan 2 mm: n elektrodeja käyttämällä 50-60 A: n virtaa ja tekemään hitsaamalla itseensä suurempia elektrodeja, joiden läpimitta on noin 2, 5 mm virta 80-90 A.

Erityistä huomiota on kiinnitettävä betoniteräsalustaan, koska sen on oltava kestävä ja pidettävä suuren massan omaavaa betonia. Lisäksi kelkan kuljetusprosessiin kohdistuu erilaisia ​​kuormia ja fyysisiä vaikutuksia.

Kun olet valinnut valmiin metalliputken, sinun on varmistettava, että se on hyvin hitsattu ja ettei metallisia vikoja ole. Jos tynnyri on pitkään ollut epäsuotuisissa olosuhteissa ulkona, korroosiota saattaa esiintyä sen pinnalla, ts. metalliromua.

Tällaisella alustalla oleva lokero ei kestä pitkään aikaan, ja sen tekeminen on turhaa.

Asennustyökalut

Täytä reikä

Betonilevyjen asennus.

Tarjolla on useita vaihtoehtoja, jotka voidaan tehdä käsin:

 1. Avoin alusta, joka on suunniteltu betonin kaatamiseksi.
 2. Lokero, jossa reikä, sulkukansi

Ensimmäinen vaihtoehto on yksinkertaisin, sitä käytetään useimmiten, jos betonisäiliöön käytetään teräslevyistä hitsattua rakennetta. Jos lokeron pääosa on viimeistelty metalliputki, niin yksi sen pohjista voi olla myös kokonaan irrotettavissa.

Myynissä on tynnyreitä korkilla. Jos onnistut ostamaan vain tämän, voit tehdä reiän, jossa on kansi astian puolella ja aseta lokero vaakasuoraan.

 1. Kansi, jossa on kansi, voi olla helpompi käyttää, mutta sen valmistus vaatii jonkin verran aikaa ja vaivaa. Reikäkaulan reunoihin leikataan suorakulmainen reikä. Se on tarkoitettu betonin kaatamiseksi ja myöhemmäksi kaivaukseksi.
 2. Reikä on suljettava kannella. Se on metallilevy. Sen muodon tulisi noudattaa säiliön sivun muotoja niin paljon kuin mahdollista, niin että kansi sopii tiiviisti koteloon.
 3. Luotettavin tapa tehdä kansi, jolla on täsmälleen sama muoto kuin tarjottimen sivu, on leikata se tynnyristä, joka on samanlainen muotoon ja kokoon nähden. Samaan aikaan reunoille tulisi jättää noin 10 cm: n raja.

Sen varmistamiseksi, että kansi sopii tukevasti alustaan, se on liimattava ympäryksen ympärille mikrohuokoisesta pehmeästä kumista valmistetulla tiivisteellä. Kansi on kiinnitetty useilla pultteilla, 4-8, riippuen metallin paksuudesta ja reiän koosta.

Avaamisen ja sulkemisen nopeuttamiseksi voit käyttää siipimutteria. Kannen kiinnittäminen lokeroon voidaan tehdä muilla tavoin. Kansi voi liukua, napsahtaa tai liu'uttaa.

Lokeron tuki

Itse valmistetulla alustalla pitäisi olla vakaa, turvallinen pohja. Tällainen pohja voi olla puinen kilpi tai metallikehys. Varmuuden takaamiseksi tarjotin tarvitset melko suuren perusosan.

Alustan ulkonema tulee aina pudota pohjan kehäksi: tämä on ainoa tapa varmistaa, että rakenne kestää betonin raskaan painon. Laaja pohja auttaa myös välttämään rakenteen kaatumista kuljetettaessa ja asentamasta lokeroa uuteen paikkaan.

Tukit voidaan tehdä puiset lankut, jotka tekevät suojan niistä. Jokaisen myöhemmän kerroksen laudan tulee olla kulmassa edelliseen nähden. Metallituen katsotaan olevan luotettavampia: kulmat, profiilit tai putket.

Käännettävä laite

Jos mahdollista, et voi rajoittaa kiinteään lokeroon ja tehdä omia mobiililaitteita, jotka sopivat paremmin betonin kaatamiseen.

Jotta levykelkka voi kääntyä ja heittää sisällön tarvittaessa, siihen on asennettu erityinen kääntölaite.

Sen valmistukseen vaaditaan:

 • kaksi metalliputkea, joiden läpimitta on noin 60 mm;
 • kaksi pysäkkiä;
 • laakeripesä;
 • kynät;
 • tynkä.

Ensin putket, etu- ja laakerikotelot hitsataan. Kahva, pistoke ja takaiskuventtiili hitsataan sen jälkeen, kun runko on kiinnitetty laakereihin.

Jos teet töitä tällaisessa järjestyksessä, pyörintä pyörii laakereissa eikä liikuta niitä. Kiertokytkimen kiinnittämiseen työasentoon käytetään 8 mm: n halkaisijaltaan olevaa lankaa.

Tätä varten poraa pystysuora reikä etureunassa.

Rakenteeseen on hitsattu toinen tyyppi, joka on kuusipuolinen ohjauspyörä. Tällä mekanismilla on merkittävä haitta: levyn kallistamisessa on käytettävä huomattavaa fyysistä lujuutta.

Viemäröintilautaset tekevät sen itse: betonilautaset, asennus, valokuva

Viemäröintitiloja tarvitaan niillä alueilla, joilla suuri määrä sadetta laskee vuoden aikana. Niitä tarvitaan myös paikoissa, joissa on savea. Koska veden virtaus pesee pois hedelmällisen kerroksen, se on jatkuvasti päivitettävä ja tuoda tuoretta mustaa maata.

Jätevesijärjestelmän avulla voit nopeasti poistaa ylimääräisen kosteuden sivustostasi tekemättä mitään vaivaa.

Kuinka tehdä konkreettisia tyhjennysalustoja omilla kädillä ↑

Vettä voi käyttää mahdollisimman nopeasti. Helpoin tapa on yksinkertaisesti kaivaa kaivannot maahan, jonka kaltevuus on noin 30. Mutta niitä heikentää kosteus ja romahtaminen.

Siksi paras ratkaisu olisi tyhjennyslaatikoista koottuna oleva viemäröintijärjestelmä. Ne voidaan ostaa tai tehdä itsenäisesti. Vaikka niiden tuotanto liittyy tiettyihin vaikeuksiin, tällä menetelmällä voit säästää huomattavan paljon rahaa.

Betonilokeron optimaalinen muoto on puoliympyrä. Mutta tämän muotoisen betonin valmistaminen on melko ongelmallista. Siksi useimmiten käytetään seuraavaa menetelmää.

Kuva: kokonaismitat

P-kirjaimen muotoinen rakenne on poistettu halutun kokonaismitan tasaisista tasoista. Parasta käyttää puuta, jonka paksuus on vähintään 10 mm. Joten miten se putoaa kaikelle kuormalle kaatamalla betonia.

Suunnittelu näyttää jotain tällaista. Erilliset suojat ovat paremmin kiinnitettävissä toisiinsa metallikulmilla, koska tämä parantaa huomattavasti muotoilua.

Kuva: muottien mitat

Kun muotti on valmis, voit siirtyä toiseen vaiheeseen - muovausosan valmistukseen. Se on vaaditun halkaisijan putki, sahattu pitkin. Tärkeä asia on ulkopinnan sileys. Joten miten se todella muodostaa lokeron sisältä.

Voit myös käyttää muoviputkea, joka on edullisempi. Esimerkiksi jätevesi, jonka halkaisija voi vaihdella hyvin laajalla alueella - 50 mm tai enemmän. Sen pinta on lähes täysin sileä, ei ole huokosia.

Kuva: muovausosa Kuva: lokeron mitat

Valmistustöiden suorittamisen jälkeen voit siirtyä suoraan betonilaatikoiden valmistukseen. Tuloksena oleva liuos kaadetaan yksinkertaisesti muottiin, ja putkeen leikataan pitkin sitä puristetaan siihen ylhäältä.

Tässä tilassa se on jätettävä noin päivälle. Kun jähmettymisprosessi on suoritettu loppuun, muotti voidaan purkaa ja putki voidaan irrottaa.

Vaaditut materiaalit

Omien käsiensa tyhjennysaukkojen valmistukseen tarvitaan useita erilaisia ​​materiaaleja.

Ensinnäkin tämä on kaikki, mikä on tarpeen vedenpitävän ja erittäin kestävän betonin hankkimiseksi:

 • Portlandsementti M (PC 400 / D20);
 • hieno sora tai laajennettu savi, yhden hiukkasen halkaisija ei saa olla yli 10 mm;
 • vahvistavat silmä- tai teräsputket;
 • hiekka (hienojakoinen);

Portland-sementtimerkki M (PC) 400 / D20 on erittäin suuri lujuus, mikä on erittäin tärkeä - muottipesän poistamisen prosessi voi yksinkertaisesti rikkoa.

Numero 400 osoittaa, että tämä materiaali voi helposti kestää enintään 400 kg: n kuormitusta. Myös viemäriputkien valmistukseen sopivat sementit, joiden vahvuus on vähintään 500 tai 600 kg.

Tämä brändi on erittäin kosteutta kestävä - juuri tämä on ratkaiseva tekijä. Se on myös erittäin pakkasenkestävää.

Toisin sanoen, vaikka erittäin suurilla lämpötilanvaihteluilla, se ei romahta eikä viemärijärjestelmä tarvitse korjausta.

Kuva: Portland-sementtimerkki M (PC) 400 D20

Sementin määrän vähentämiseksi voidaan hiukan laimentaa raunioilla. Tämä vähentää kustannuksia, koska tämän rakennusmateriaalin kustannukset ovat suhteellisen pienet. Ja tehdä alustasta kestävämpi vähentämällä muodonmuutosvoimia, mikrokuormien määrää.

Vahvistustuotteita varten tarvitaan vahvistavia verkko- tai teräsvailoja. Koska ne eivät ainoastaan ​​lisää rakenteen lujuutta, eivätkä myöskään salli kotelon romahtamista, kun se vapautuu muotista. Tämän ansiosta on mahdollista valmistaa hyvin pitkiä lokeroita, kuluttaa vähemmän aikaa tähän prosessiin.

Kuva: vahvistusverkko tai terästangot vahvistamiseen

Hiekka on välttämätöntä liuoksen valmistamiseksi. Kuten sen kovettumisprosessissa, syntyy erilaisia ​​mikrokreitä ja muodonmuutoksia. Ja hiekka sallii tuloksena olevan tuotteen purkautuvan näiden voimien vaikutuksesta.

välineet

Valmistaaksesi laadukkaan betoniseoksen, sinulla on oltava tietty työkalu. sekä manuaalinen että sähköinen:

 • shovel sovkovaya ja bajonetti;
 • lastalla;
 • lapio;
 • betonisekoitin;
 • pora tai vasarapora;
 • suutin - mikseri perforatorissa;
 • kottikärryt kuljetusratkaisulle.

Bajonetti ja lapio ovat tarpeen laastin asettamiseksi muottiin. Kiiloa tarvitaan hiekkaa tai raunioita koskevan tarkan annoksen antamiseksi. Trowel - leikata tuotetta, kun se ei ole vielä jäätynyt.

Itse ratkaisua voidaan vaivata monin tavoin. Yksinkertaisin mutta samalla aikaa vievä - manuaalisesti. Kaikki mitä tarvitset on kaadettu säiliöön - esimerkiksi iso kouru, ja yksinkertaisesti sekoitetaan lapio.

Tämä prosessi voidaan toteuttaa paljon nopeammin muutamien apulaitteiden avulla. Koska se voi olla tavallinen pora tai rei'itys. Mukana on erityinen kiinnitys, joka toimii betoni-betonirakentajana.

Se antaa mahdollisuuden sekoittaa ratkaisu mahdollisimman korkeaan laatuun, jotta se olisi yhtenäinen. Sekoitin on myös hyvä tässä. Säiliön tilavuus liuoksen sekoittamiseksi (kouru tai muu) on valittava riippuen työn määrästä.

järjestelmiä

Paikan päällä olevat viemäröintijärjestelmät voidaan suorittaa useilla eri järjestelmillä.

On vain muutamia sääntöjä noudatettava:

 • jokaisen alustan kaltevuuden on oltava vähintään 30 linjan kokonaispituuden mukaan;
 • kierrosten ja kulmien määrä on minimaalinen;
 • pitäisi kuivattaa kosteutta puutarhasta, eikä häntä.

Jos puutarhassa on monimutkaisia ​​viemäreitä, joissa on runsaasti puita tai muita monivuotisia kasveja, niin laaja järjestelmä on paras tapa ulos. Se on seuraavanlainen.

Tämän kaavan piirre on kahden ulostulon läsnäolo, eli vesi virtaa paikasta kahdessa paikassa.

Kuva: monimutkaisen vedenpoiston järjestelmä puutarhassa

Sattuu, että koko alueen alueella on epätasainen kaltevuus. Sitten kuivatuskuviolla on hieman erilainen ilme - kaikkien rinteiden tulee vastata maanpinnan eri alueiden korkeuksia.

Kuva: tyypillinen vedenpoistojärjestelmä

Jos sivustolla on sama kaltevuus koko sen alueelle, voit käyttää yhtä yksinkertaisimmista salaojitusmenetelmistä - lineaarisesti. Useat rinnakkaiset kanavat kaivavat, ne kaikki yhdistyvät vähiten kaltevassa kohdassa.

Kuva: lineaarinen kuivatuskuvio

Valmistusprosessi

Lokeron valmistusprosessi sisältää useita vaiheita:

 • valuvalmisteiden (muottien ja muovausosien) valmistaminen;
 • sekoittamalla liuosta
 • vahvistaminen;
 • täyttä lomakkeita.

Muotti on tärkein osa. Kuinka luotettavasti ja tarkasti se tehdään, riippuu tuloksena olevan tuotteen lujuudesta. On parasta käyttää pieniä paksuusvalmisteita varten.

Niitä ei saa kiinnittää pelkästään kynsillä vaan myös puupalkilla tai metallilla. Muotoilun pohja ja seinät tulisi asettaa paksuksi, erittäin kestäväksi polyeteeriksi.

Liuoksen sekoittaminen tulee suorittaa suhteessa. Vasta sitten syntyvä betonituote on riittävän vahva. Erilaisten tilastandardien mukaan sementin, hiekan ja murskattujen kivien optimaalinen suhde on 1: 3: 5. Vettä on lisättävä määrään, joka on riittävä halutun sakeuden saavuttamiseksi.

Kuva: ratkaisun sekoittaminen

Vahvistaminen on tärkeä vaihe. Ruudukko tai teräsvaijerit on sijoitettava pystysuoraan tasolle, joka on useita senttimetrejä toisistaan, mikä lisää tuotteen lujuutta.

Viimeinen mutta yksi askel on täyttää muotti. Tämä prosessi on melko yksinkertainen, mutta on tärkeää olla mahdollisimman varovainen. Sen jälkeen, kun se on valmis, on välttämätöntä sijoittaa välittömästi muottiin muovausosa - putki. Se antaa kiinteytysliuoksen halutun muodon.

Liuoksen kiinteyttämisen jälkeen muotti voidaan purkaa, putki puretaan. Tämän seurauksena tuloksena olevan alustan tulee olla suorakaiteen muotoinen, halutun halkaisijan sisäisellä ontelolla.

On tärkeää, että sisätila, jonka läpi vesi jatkuu, on mahdollisimman sileä.

Kuva: sisätila, joka virtaa jatkuvasti, tulee olla mahdollisimman sileä

Vaiheittainen asennus ↑

Asennus viemäröintitiloihin tapahtuu useissa vaiheissa. Helpoin ja samalla työläs on munivien alustojen kaivosten valmistelu. Kun kaivanto kaivetaan, on suositeltavaa täyttää se osittain hienolla hiekalla tai sora. Tämä mahdollistaa tarvittaessa kaltevuuden säätämisen helposti.

Tämä parametri voidaan parhaiten mitata käyttämällä tasoa tai rakennustasoa, joka on pidempi kuin 1 m.

Kuva: kaivostoimintojen valmistelu munivarastoille

Sitten voit siirtyä suoraan lokeroiden asettamiseen valmiiksi valmistetusta kaivosta.

On tärkeää tarkkailla tarvittavaa kaltevuutta koko viemäröintijärjestelmän pituudella. Tämä sallii veden virrata alas mahdollisimman nopeasti kertymättä eikä pysähtymään.

Kuva: lokerot pinottu

Lokerot pinotaan. Nyt ne voidaan sulkea saman ratkaisun avulla. Hän vaipautui tarvittavaan määrään ja aikaisemmin valmistetun lastalla pyyhkiytyvät alustojen välisiin liitoksiin.

On tärkeää tehdä tämä mahdollisimman varovasti, jolloin pinta on tasainen ja kalteva. Muutoin näissä paikoissa kertyy hiekkaa ja erilaisia ​​suspensioita.

Asentaminen myrskyn viemäreihin sekä betonilevyjen valmistaminen - prosessi ei ole monimutkainen, mikä edellyttää vain aikaa ja tarvittavia käsityökaluja. Kun noudatat kaikkia asennussääntöjä, voit pelastaa sivustosi tulvaongelman.

Video: asennus ASO Euroline (viemäriputket) ↑

Betonisyöttötaso tehdä sen itse

Letku betoniin, ei pyörivä BN Käsipyyhe / pieni lasi

Tyyny betoniin: kenkä tai lasi?

Betonisäiliö on säiliö, joka on suunniteltu siirtämään liuosta rakennuspaikan ympärille tai varastoimaan sitä. Tietenkin betonin varastointi ei saa olla pitkä - sitä on käytettävä ennen ratkaisun tarttumista.

Betoni-ämpäri, joka on yleensä valmistettu metallista, osa voidaan asentaa profiilin tai putkien runkoon. Tällaiset erikoissäiliöt ovat erittäin käteviä, niitä voidaan käyttää ympäri vuoden.

Voit siirtää ratkaisun paikan päällä köyden läpi erikoismetallilaatikoilla. Niiden muotoilu on myös hermeettistä, säiliöt on varustettu hihnoilla, venttiili puuttuu.

Kuinka valita kauha betoniin

Kun valitaan säiliö ratkaisuun, on ensinnäkin otettava huomioon tietyn mallin sopivuus betonimassan lastaamiseen ja purkamiseen käytön aikana. Jos sinun täytyy työskennellä pienten tilavuuksien kanssa, paras vaihtoehto olisi astia suorakaiteen muotoisen kourun muodossa - niin sanottu tohveli tai tohveli.

Tämä malli sopii parhaiten manuaaliseen työhön. Käytettäessä pumppuja tai mekaanisen ratkaisun tapauksessa on suositeltavaa antaa ämpäri. Tämän säiliön kaula on riittävän leveä kuormitusta varten, ja pohjassa on ulostulosuutin, joka on varustettu lukituslaitteella.

Tällainen betonikauhan rakenne helpottaa liuoksen annostelua tai päinvastoin syöttää sitä jatkuvasti. Kummankin tyyppisissä betonisäiliöissä on laaja valikoima kokoja ja monia malleja. Jotkut niistä voivat pitää useita kuutiometriä betonia.

Kääntyvä kauhan BP betoniin

Pyörivä kauha BP, joka on suunniteltu kuljettamaan liuosta kaatopaikalle ja betonin lyhytaikaiselle varastoinnille, rakentajat kutsuvat kengän tai kengän, koska kapasiteetti itse asiassa muistuttaa kengän muotoa. Tällainen amme on teräslevyjen rakenne, joka on jäykkyyden vuoksi yhdistetty ylemmällä osalla kanavapalkin avulla. Hitsausliitoksella kaksi silmukkaa kiinnitetään kanavaan hihnoille.

Tarvittaessa Badi-kengille voidaan asentaa värähtelijä, johon on järjestetty erityinen alusta. Putken alaosassa on vipu mekanismista, jolla varmistetaan betonin jakautuminen. Jotta se voitaisiin suojata mekaanisilta vaurioilta noston ja laskun aikana, siihen asennettiin myös erikoiskehys.

Mielenkiintoista on, että Tub Shoe -rakenne mahdollistaa kahden säiliön samanaikainen kuormitus. Betonivaunu sijoitetaan lähelle toisiaan ja kaataminen tapahtuu samanaikaisesti. Jokainen kattokenkä testataan:

 • Betoni kaadetaan kauhaan (tilavuus 15% ylittää suurimman sallitun massan).
 • Jäljelle jäänyt kapasiteetti kestää 10 minuuttia.
 • Sen jälkeen kauhan on kestettävä 10 ylä- ja alamäkiä.

Kauha, joka on läpäissyt tällaiset testit ilman vaurioita, katsotaan sopivaksi käytettäväksi rakennustyömaalla.

Pystysuora eikä pyörivä letku betonilasille

Rakentajat, jotka nimettiin pystysuoralle, ei-pyörivälle kauhalle, kutsuttiin Tubiksi lasiksi tai kellokelloiksi, mikä johtuu säiliön kartiomaisesta muodosta. Tällaisia ​​betonin kauhoja käytetään laastin väliaikaiseen varastointiin ja siirtämiseen rakennustyömaalla. Putki on valmistettu hitsaamalla liitetyistä teräslevyistä (st3).

Säiliön yläosassa on kaksi jäykkyyttä, jotka on valmistettu kanavapalkista. Höyryn nostamiseksi yhteen hihnoista hitsataan neljää korvaketta, johon hihnat tai ketjut kulkeutuvat. Betonin levittämiseksi lasi on varustettu metallirakenteen pohjalla kahdella yläpuolisella pultilla, joka käynnistetään vipulla.

Liuoksen syöttö voidaan suorittaa sekä jatkuvasti että osina. Ratkaisua voidaan myös käyttää vaikeasti tavoitettavissa olevissa paikoissa, kiinnittämällä holkki erityiseen laippaan. Jotta se ei lennäisi, kiinnittimet asetetaan holkin päälle ja lukituslaipat asennetaan suuttimeen. Joskus nämä betonikuulat on varustettu lisäalustalla liuoksen helppoon purkautumiseen.

On huomattava, että betonikuppi on edullisin ja yksinkertaisin työkalu, jota käytetään betonimassan nopeaan kuljettamiseen oikeaan paikkaan. Koska amme on raskas, se liikkuu nosturin avulla. Tällä hetkellä sitä käytetään laajasti rakentamisessa. Tämä säiliö voi olla erilainen muotoilu, joka määrittää käytön tietyissä olosuhteissa. Myös tämä säiliö voi vaihdella materiaalista, josta se on tuotettu kokonaismittojen, kapasiteetin, kapasiteetin ja muiden ominaisuuksien suhteen.

Yleensä on kahdenlaisia ​​betonikauhoja - Bell ja Shoe.

Yleisin muoto tällä hetkellä on Slipper. Se on erittäin suosittu, koska laastin tai betonin lastaus tapahtuu vaakasuorassa asennossa. Kenkäa käytetään rakentamisessa teollisten, asuinrakennusten ja siviilien rakentamisessa. Runko on valmistettu hitsatusta metallisäiliöstä. Tällaisen altaan erotusominaisuudet ovat seuraavat:

 1. Betoni ladataan vaakasuunnassa
 2. Putki käännetään pystyasentoon erityisillä nostomekanismeilla.
 3. Luonnehditaan sivuston läsnäololla värähtelevän 40V: n alla.

Mitä Bell Bell, ne ovat universaali kontti. Säiliön pakkauksessa voi olla ripustustaso, joka on suunniteltu laastin tai betonin syöttämiseksi. Lauha voidaan leukaa, kun lokero poistetaan ja suun- tainen syöttö on, kun lokero on asennettu.

Jos tarvitset tietoja tällaisesta kysymyksestä, kuten hinta-laatikko, voit löytää sen yrityksille, jotka tarjoavat tällaisia ​​tuotteita. Osta tämä tuote myymälämme ja hinnat kiinnostavat yllättäen.

BBM: n ja BBMP: n betonibunkkeria käytetään betonin kuljetukseen ja purkamiseen sekä monoliittirakenteisten betonikattojen ja -pylväiden kätevään kaatamiseen.

Bunkkerin rakenne mahdollistaa sähkömoottorin asentamisen bunkkeri-kartiolle jäykästä betonista ja kuivista seoksista sekä joustavan kumitetun hihnan, joka helpottaa vaikeasti tavoitettavia paikkoja.

Betonipöytien vuokraus, betonikengät, laasti betonille, betonin lasi, astia laastiin, betonin toimittaminen, kotelo, laasti, betonipumppu, lokero 1, betonivalikoima, osta betoni betonista, betonikello, kotelo liuosta varten, kengänpäällyste, kylpyamme, lasi, kylpyamme, liuottimen kylpyamme, betonin betoniputki, betonin betoniputki, betonin betoniportaali, betoninostin kylpyamme, betonin betonipankki, betonin letku 2 m3, betoni 1 m3, betonin oma kauha omilla kädillä, betonituotteiden kauhat, bada yi konkreettiselle bp: lle, betonin kauhan vuokraus, miten tehdä betonia betonin omilla kädillä

Hyvät asiakkaat, kiinnitämme huomionne: tiedot teknisistä ominaisuuksista, kuvauksista, toimitussarjasta ja ulkonäöstä ovat johdantokykyisiä, eivätkä ne ole julkisia tarjouksia, jotka määrätään Venäjän federaation siviililain 437 §: n määräyksellä. Valmistaja pidättää itsellään oikeuden muuttaa tuotteen ominaisuuksia, sen ulkonäköä ja täydellisyyttä ilman ennakkoilmoitusta. Esitetyt kuvat, väri voi vaihdella. Pyydämme sinua pyytämään SAV54.RU: n ylläpitäjille halutut ominaisuudet ja ominaisuudet ennen ostoa.

Betonin syöttö- ja betonitoimintatavat

Monoliittirakenteiden rakentamisen aikana betonitointimenetelmät ovat mahdollisia seuraavien laitteiden avulla (betonivarojen voimakkuus ilmaistaan ​​suluissa M 3 / h):

- kuorma-autosekoittimet, joissa on kuljetin (8-10); - betonikuorma, jossa on seos muottipesässä (enintään 5);

DIY Betonilaatikko

Rakentamisprosessin aikana on tarvetta kuljettaa erilaisia ​​materiaaleja. Betonin kuljetukseen, sen myöhempään varastointiin ja valuun käytetään erityistä alusta tai betonin betonia. Valmistajat tarjoavat erilaisia ​​malleja, mutta joidenkin teknisten taitojen avulla voit tehdä betonin betonilla omia käsiäsi.

Järjestelmäpesä betoniseoksen kaatamiseksi.

Ennen työn aloittamista sinun on päätettävä, mihin tarkoitukseen lokeroa tarvitaan (vain varastointiin tai varastointiin ja kuljetukseen). Tästä riippuen tuotesuunnittelu voi vaihdella.

Jos alusta on suunniteltu kuljettamaan betonia, se voidaan varustaa pyörivällä laitteella.

Jos rakennetta on tarkoitus käyttää kerran pienen rakennustyön suhteen, alustan yksinkertaisin muotoilu tekee.

Pääosa

Betonin säilytys- ja kaatopaikan pääkomponentti on suuri, edullisesti vähintään 200 l kapasiteetti. Jos itse valmistetun tarjottimen tilavuus on pienempi, se lisää merkittävästi tuotantosykliä.

Betonilaatan asennusjärjestelmä.

 1. 200 litran kapasiteetti tuottaa jopa 10 betonikierukkaa, mikä riittää yleensä yhteen työvaiheeseen. Koska amme on varsin sopiva useimpiin tavallisiin metalliputkiin, jota voidaan ostaa tavallisilla rakennusmarkkinoilla.
 2. Jos mahdollista, astia voidaan hitsata itsenäisesti. Tämä vaatii viisi teräslevyä, jotka on hitsattu toisiinsa laatikon muotoon. Levyn paksuuden tulisi olla noin 1,5 mm.
 3. Tällaisen paksuuden omaavan teräksen hitsaaminen suoritetaan halkaisijaltaan 1,5-2,5 mm: n elektrodeilla. Käytetty nykyinen lujuus on 20 - 100 A. On parempi käyttää hitsauskonetta, jolla on kohonnut kuormittamaton jännite, koska hitsaamalla pienet paksut materiaalit tavanomaiset laitteet eivät pysty tarjoamaan riittävää kaaren stabiilisuutta.

Koska ohutlevyt on hitsattava mahdollisimman nopeasti, tulisi käyttää elektrodeja, joiden sulamissuhde on riittävän suuri.

Puskuriliitosten hitsaaminen luotettavan hitsauksen saamiseksi on suoritettava pystysuorassa asennossa. Näin voit saavuttaa pienen metallin tunkeutumiskertoimen.

Hitsausta suoritetaan ylhäältä alas, ei pysähdy mihinkään paikkaan, elektrodi on kallistettava hitsaussuuntaan 35-40 asteen kulmassa pinnalle.

Jotta saumojen hitsausta voitaisiin parantaa luotettavasti, on suositeltavaa käyttää erilaisia ​​lämpöä irrottavia vuoria tai teräsputkia, jotka sopivat yhdistettyjen levyjen väliin.

Kaaviot betonilaatikoihin.

 • Butt-hitsaus on tehtävä yhdellä kerroksella ylhäältä alaspäin kallistamalla levy 20 asteen kulmassa. Elektrodi liikkuu tiukasti tangon yläpuolella, yrittäen välttää poikittaisvärähtelyjä. Jos tämä ehto täyttyy, kraatteri pitää kiinni tangosta;
 • teräslevyjen reunojen sulaminen saadaan hitsauskaaren välillisillä lämpövaikutuksilla. Sauman alaosassa muodostuu melkein tasainen sauma, jonka reunat sulavat hyvin, ilman merkkejä, jotka osoittavat sauman läsnäolon. Hitsauksen ulompi puoli on sileä, ilman leikkauksia ja muita vikoja;
 • Kun 1,5 mm: n paksuisen levyn arkkia hitsataan, on suositeltavaa käyttää halkaisijaltaan 3 mm: n palkkia ja liittää se levyjen reunoihin käyttämällä halkaisijaltaan 2 mm: n elektrodeja käyttämällä 50-60 A: n virtaa ja tekemään hitsaamalla itseensä suurempia elektrodeja, joiden läpimitta on noin 2, 5 mm virta 80-90 A.

Erityistä huomiota on kiinnitettävä betoniteräsalustaan, koska sen on oltava kestävä ja pidettävä suuren massan omaavaa betonia. Lisäksi kelkan kuljetusprosessiin kohdistuu erilaisia ​​kuormia ja fyysisiä vaikutuksia.

Kun olet valinnut valmiin metalliputken, sinun on varmistettava, että se on hyvin hitsattu ja ettei metallisia vikoja ole. Jos tynnyri on pitkään ollut epäsuotuisissa olosuhteissa ulkona, korroosiota saattaa esiintyä sen pinnalla, ts. metalliromua.

Tällaisella alustalla oleva lokero ei kestä pitkään aikaan, ja sen tekeminen on turhaa.

Asennustyökalut

Täytä reikä

Betonilevyjen asennus.

Tarjolla on useita vaihtoehtoja, jotka voidaan tehdä käsin:

 1. Avoin alusta, joka on suunniteltu betonin kaatamiseksi.
 2. Lokero, jossa reikä, sulkukansi

Ensimmäinen vaihtoehto on yksinkertaisin, sitä käytetään useimmiten, jos betonisäiliöön käytetään teräslevyistä hitsattua rakennetta. Jos lokeron pääosa on viimeistelty metalliputki, niin yksi sen pohjista voi olla myös kokonaan irrotettavissa.

Myynissä on tynnyreitä korkilla. Jos onnistut ostamaan vain tämän, voit tehdä reiän, jossa on kansi astian puolella ja aseta lokero vaakasuoraan.

 1. Kansi, jossa on kansi, voi olla helpompi käyttää, mutta sen valmistus vaatii jonkin verran aikaa ja vaivaa. Reikäkaulan reunoihin leikataan suorakulmainen reikä. Se on tarkoitettu betonin kaatamiseksi ja myöhemmäksi kaivaukseksi.
 2. Reikä on suljettava kannella. Se on metallilevy. Sen muodon tulisi noudattaa säiliön sivun muotoja niin paljon kuin mahdollista, niin että kansi sopii tiiviisti koteloon.
 3. Luotettavin tapa tehdä kansi, jolla on täsmälleen sama muoto kuin tarjottimen sivu, on leikata se tynnyristä, joka on samanlainen muotoon ja kokoon nähden. Samaan aikaan reunoille tulisi jättää noin 10 cm: n raja.

Sen varmistamiseksi, että kansi sopii tukevasti alustaan, se on liimattava ympäryksen ympärille mikrohuokoisesta pehmeästä kumista valmistetulla tiivisteellä. Kansi on kiinnitetty useilla pultteilla, 4-8, riippuen metallin paksuudesta ja reiän koosta.

Avaamisen ja sulkemisen nopeuttamiseksi voit käyttää siipimutteria. Kannen kiinnittäminen lokeroon voidaan tehdä muilla tavoin. Kansi voi liukua, napsahtaa tai liu'uttaa.

Lokeron tuki

Itse valmistetulla alustalla pitäisi olla vakaa, turvallinen pohja. Tällainen pohja voi olla puinen kilpi tai metallikehys. Varmuuden takaamiseksi tarjotin tarvitset melko suuren perusosan.

Alustan ulkonema tulee aina pudota pohjan kehäksi: tämä on ainoa tapa varmistaa, että rakenne kestää betonin raskaan painon. Laaja pohja auttaa myös välttämään rakenteen kaatumista kuljetettaessa ja asentamasta lokeroa uuteen paikkaan.

Tukit voidaan tehdä puiset lankut, jotka tekevät suojan niistä. Jokaisen myöhemmän kerroksen laudan tulee olla kulmassa edelliseen nähden. Metallituen katsotaan olevan luotettavampia: kulmat, profiilit tai putket.

Käännettävä laite

Jos mahdollista, et voi rajoittaa kiinteään lokeroon ja tehdä omia mobiililaitteita, jotka sopivat paremmin betonin kaatamiseen.

Jotta levykelkka voi kääntyä ja heittää sisällön tarvittaessa, siihen on asennettu erityinen kääntölaite.

Sen valmistukseen vaaditaan:

 • kaksi metalliputkea, joiden läpimitta on noin 60 mm;
 • kaksi pysäkkiä;
 • laakeripesä;
 • kynät;
 • tynkä.

Ensin putket, etu- ja laakerikotelot hitsataan. Kahva, pistoke ja takaiskuventtiili hitsataan sen jälkeen, kun runko on kiinnitetty laakereihin.

Jos teet töitä tällaisessa järjestyksessä, pyörintä pyörii laakereissa eikä liikuta niitä. Kiertokytkimen kiinnittämiseen työasentoon käytetään 8 mm: n halkaisijaltaan olevaa lankaa.

Tätä varten poraa pystysuora reikä etureunassa.

Rakenteeseen on hitsattu toinen tyyppi, joka on kuusipuolinen ohjauspyörä. Tällä mekanismilla on merkittävä haitta: levyn kallistamisessa on käytettävä huomattavaa fyysistä lujuutta.