M-150-seoksen kuluminen 1 m2: n tasolle

Lattiapinnoituksen tekemiseksi sisätiloissa on kätevää käyttää sementti-hiekan m-150 seosta, koska se sopii erinomaisesti eri pinnoille:

 • betonilattia;
 • seinään tiili;
 • vaahtobetoni ja hiilihapotettu betoni.

Levitys voidaan tehdä keraamisten ja keraamisten laatat, laminaatti tai parketti alla.

Mikä on seoksen M-150 kulutus laastille?

Karkeiden lattioiden tasoittamiseen tarvitaan tämä kuiva seos noin 20 kiloa per 1 m 2 lattiaa kohti. Tämä indikaattori on kelvollinen, jos paksuus tasauslaatan kohdalle on 8 - 15 mm. Näiden indikaattoreiden mukaan on helppo laskea m-150 kuivaa seosta kullekin liittimelle kulutus, kertomalla paino, joka saadaan huoneen neliömetrien lukumäärän mukaan. Kuitenkin, ei pidä unohtaa, että seoksen M150 kulutus 1 m 2: n paksuudelta kasvaa, jos kerroksen paksuus on suurempi.

Puristetaan seoksen pinnasta lopulta kovettuu 28 päivän kuluttua. Tämä parametri riippuu sementin läsnäolosta seoksessa, koska se on tämän aineen vahvuus noin kuukauden ajan.

kuiva sekoitus m 150 universal 50kg

Rakennustöiden suorittamisessa tulee se hetki, jolloin on tarpeen suorittaa suunnitelma. Nykyään erilaiset materiaalit kykenevät selviytymään tästä tehtävästä, koska rakennusmarkkinat ovat kirjaimellisesti täynnä. Kuivasekoittimen universaali M 150 on erittäin suosittu, ja se on pakattu 50 kg: n kussakin. Tämän tuotteen monipuolisuus on se, että sitä voidaan käyttää erilaisiin rakennustöihin. Ja sen hinta, kulutus ja laatu täyttävät täysin kuluttajan vaatimukset.

Tyypit ja tarkoitus

Kuiva universaali sekoitus M150 on tänään erittäin suosittu. Ja tämä ei ole yllättävää, koska sillä on paljon etuja. Sitä erottuvat suurilla lujuusominaisuuksilla, valmisteen helppoudella, suurella resistenssilla sääolosuhteisiin, voimakkaaseen kiinnittymiseen ja paksun kerroksen käyttöön.

Mutta tuotteella on sen haitat. Esimerkiksi universaali seos M150 ei sovellu betonin betonirakentamiseen korkeisiin rakennuksiin. Syynä on se, että se ei kestä kovaa kuormitusta - yli 150 kg / 1 cm3.

Kuivasekoittimen universaalia M150 voidaan käyttää, kun suoritetaan seuraavia töitä:

 • muuraus;
 • asennus;
 • betonipintoja;
 • betonirakenteiden pintojen kohdistaminen sekä erilaiset mallit.

Kuivan universaalin seoksen M 150 avulla voidaan suorittaa useita töitä, jotta voidaan poistaa tällaisten emästen pinnalta puutteet, kuten tiili, sementtihiekka, sementti-kalkki, betoni.

Video kuivaseoksella m 150 universal 50kg:

Kuivat sekoitukset jaetaan koostumuksella. Säilytä sementti- ja kipsituotteita. Ensimmäinen vaihtoehto on talousarvio. Sitä voidaan käyttää vain viimeistelyn aikana. Mutta tämä materiaali ei voi toimia pohjana. Toiminta-aika on lyhyt, jonkin ajan kuluttua voi tapahtua halkeamia ja muita vikoja. Meidän täytyy käyttää rahaa uudelleen ja tehdä työ uudelleen.

sementti

Tämän seoksen tuotannossa asiantuntijat käyttävät sementtiä. Lisäksi seos sisältää seuraavat komponentit:

 • jakeittain hiekka;
 • hydrofobiset lisäaineet (veden seoksen kestävyyden aikaansaamiseksi);
 • hienojakoiset polystyreenirakeet.

Tämän koostumuksen ansiosta saatu liuos on kätevä käyttää, sillä on korkeat tarttuvuusominaisuudet ja levittämisen ja kuivauksen jälkeen on mahdollista saada luotettava pinnoite, joka ei pelkää kosteutta ja pitää lämpöä hyvin.

Sementtiliima

Tämä seos sisältää kaksi pääkomponenttia - kipsi ja liima. Sen perustana on sementti.

Koostumuksen erityispiirre on se, että se sisältää erityisiä kuituja ja polymeeri-lisäaineita. Tästä johtuen liuos hankkii korkean liimaominaisuuksia, ei halkeile ja hiljaa hylkää holvin. Työn kannalta tällainen seos on erittäin kätevä.

Mikä on itsetasaava sekoitus itsetasaava lattia ja miten sitä käytetään oikein, kuvataan tässä artikkelissa.

Mutta millaisia ​​Venäjän tuottamia kuivia rakennusseoksia ovat parhaat ja halutuimmat, auttavat ymmärtämään tämän artikkelin tietoja.

Mikä on laattaliiman seoksen koostumus ja miten sitä käytetään oikein, kuvataan yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa: http://resforbuild.ru/kleya/dlya-plitki/sostav.html

Saatat myös olla kiinnostunut oppimaan, miten käyttää kunnolla seosta kipsiä vaahtoa varten.

Sementtiliima laatoille

Laattaliima on monipuolinen tuote rakennusalustalle. Koska koostumuksessa on erityisiä lisäaineita, valmiilla liimalla on korkeat liimaominaisuudet ja erinomainen elastisuus. Tämä helpottaa ratkaisun tekemistä.

kulutus

Ennen kuin ostat seoksen, sinun on laskettava virta oikein. Tämän ansiosta on mahdollista tietää täsmälleen vaaditut määrät tuotteita eikä käyttää ylimääräistä rahaa. Nestemäisen johdonmukaisuuden M150-liuoksen valmistuksessa kuiva seos on laimennettava vedellä, joka vastaa 9 litran osuutta 50 kg: aan. Kuinka tuottaa ja käyttää rakennusten seoksia ulkotöihin ja veden kestävyyteen ja miten se tehdään oikein on kuvattu artikkelissa.

Jos tarvitaan pienempi ratkaisu, niin noudattamalla annettuja numeroita voit määrittää tarvittavat mittasuhteet omalla kädelläsi. Kun perusteellinen sekoitus suoritettiin, jätä seos 5 minuutiksi. Sitten sekoita uudelleen. Valmis ratkaisu on käyttövalmis. Seos alkaa laskea 1,5-2 tunniksi.

Seoksen kulutus riippuu siitä, mikä pinta käsitellään:

 1. Jos haluat tasoittaa lattioiden, käytä seosta, jossa on seuraava virtausnopeus: 2 kg / 1 m2, kerroksen paksuus on 1 mm. Jos aiot täyttää lattian 20 m2 ja paksuus 30 mm, tarvitset 1 200 kg ruokaa tai 24 pussia 50 kg. Laske tämä saadaan seuraavalla kaavalla: 20 * 2 * 30 = 1200 kg. Floodattu kerros kovettuu 28 päivän kuluttua.
 2. Tehtäessä ulkotiloja on otettava huomioon rajoittavat ja vähimmäisilman sallitut ilman lämpötilat. Yleisvalikoimaa M150 sekoitetaan ja sitä käytetään lämpötilassa +5 - +30 astetta. Ennen liuoksen levittämistä pinnan on oltava valmistettu, poista herkät alueet. Poista sitten rasva ja poista pöly. Tämä varmistaa tuotteen tartuntakerroksen maksimaalisen kiinnittymisen. Ennen työskentelyn aloittamista perusteellisesti kostuta valmistettu pinta.

Mutta mikä seos lattiapäällysteelle parhaiten, kuvattu yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Mikä on kuivan seoksen kulutus kerrokselle ja sen laskemiseksi, kuvattu videossa tässä artikkelissa.

Mikä on sementti-hiekkaseoksen hinta lattiapäällysteelle ja kuinka sopivaa tällaista seosta auttaa ymmärtämään artikkelin tietoja.

Mutta mikä on kuivan sementti-hiekkaseoksen kulutus, kuvattu yksityiskohtaisesti artikkelissa.

Valmistajat ja hinnat

Nykyään rakennusmarkkinoilla on monia todistettuja kuivaseoksia. Jokaisella on omat ominaisuutensa. Korkeimman laadun joukossa ovat seuraavat tuotemerkit:

 1. M-150 Fix (FIX). Tämä seos on universaali. Valmistuksessa käytettiin hiekkakeittoa ja satamaa. Asiantuntijoiden ominaisuuksien parantamiseen lisätään orgaanisia ja mineraalisia lisäaineita. Seos on säilytettävä enintään kuuden kuukauden ajan valmistuspäivästä, joka löytyy pakkauksesta. Hinta on 138 ruplaa pussia kohden.
 2. Mestari Harz. Tämä tuote on aktiivisesti mukana muuraustyön, kiinteän betonisoitumisen, päällystyslautojen, rappauslaitteiden ja betonituotteiden asennuksessa. Seoksella on erinomainen lujuus ja pakkasenkestävyys. Tuotantokustannukset ovat 175 ruplaa.
 3. Dauer. Tätä seosta käytetään seinien ja kattojen rappaamiseen sekä talon julkisivuihin. Voit käyttää tämän valmistajan kuivaa seosta päällystekerroksena tai pohjana myöhempää koristepinnoitetta varten. Voit ostaa seoksen hintaan 130 ruplaa.

Universal kipsi sekoitus M150 - on suosittu rakennusmateriaali, jota käytetään tekemään lukuisia teoksia. Valmiin laastin avulla voit tiivistää saumat levyn väliin, tasoittaa pintaa ja käyttää betonointiin. Tuotteiden valikoima on melko laaja, joten vaikeuksien valinta ei saisi olla mahdollista. Valitse tuotteet riippuen käsiteltävän pinnan tyypistä ja ilmastollisista olosuhteista.

Perfect M 150 kuiva sementtilaasti 50 kg

Kipsi kuivasekoitus M 150 Perfekta Perfect 50 kg

Kuivasekoittimet M 150 Kipsi on erikoistunut betoni-, tiili-, kivi-seinien rappauslaitteisiin. Käytetään ulkoisiin ja sisäisiin asioihin. Valmistettu korkealaatuisen sementin, fraktioituneen hiekan ja mineraalipumputin perusteella. Mukava toiminta, helppo harppaus ja suora, on hyvä plastisuus ja tartunta. Kuivattuna se ei aiheuta halkeamia eikä häivytyksiä. Pinnan esikäsittely: pohjan on oltava karkeaa, kuivaa ja kovettua, puhdistettava likaa, pölyä, öljyjä, pinnoitteiden ja palojen jäämiä. Veden tiukasti imeytyviä tasoja on käsiteltävä Perfekta "Stereotype" tai Perfekta "syvä tunkeutumisen alukkeella", ja sileisiin betonipintoihin, jotka eivät absorboi vettä, sopivaa pohjamaalia tai käyttää vahvistusverkkoa.

Laastin valmistelu: Kaada kuiva seos tilavuuteen vedellä suhteessa kilogrammaan kuivasta seoksesta M 150 0,18 - 0,20 l vettä ja sekoita se automaattisesti homogeenisen massan avulla. Valmis liuos tulee levittää 2 tunnin kuluessa vaivausvaiheesta.

Käyttö: Laita valmistettu kipsilevy seinälle ensimmäisellä kerroksella, jonka leveys on alle 20 millimetriä ja tasoittaa se sääntöä noudattaen. Lisää ylimääräiset kerrokset täydelliseen skhvatyvaniye edellisiin kerroksiin. Kun laastari on alustettu, kostuta kipsi tasolle vedellä ja pyyhi kipsikynällä. Väliaineen ja pinnan lämpötila on +5 - +30 ° C.

Kipsiseos 150 m: n kulutus: Keskimäärin 2 kg kuivaa M150-kipsiyhdistelmää 1 m 2: n tasolle, jonka kerrospaksuus on yksi millimetrin laasti. Todellinen kulutus riippuu pintaolosuhteista ja kerrospaksuudesta.

Vihjeitä: Kun seinät kipataan, asenna 6 mm: n profiilimerkit 0,5-0,7 metrin välein. Kun kipsiä on useita kerroksia, lisäkerrosten paksuutta ei saa tehdä paksummaksi kuin edellisissä. Työn lopussa suojaa liuos nopeuden kuivauksesta ja auringon, tuulen, sateen ja kylmyyden vaikutuksesta. Työskentele käsineissä, jotta et pääse tunkeutumaan silmiin.

Pakkaaminen ja säästäminen: Kuivasekoitetta viedään 50 kilogramman pussissa. Pidä pussit kuivassa paikassa. Alkuperäisen pakkauksen säilytysjakso on 6 kuukautta valmistuspäivästä.

 • Sekoitussuhde 50 kilogrammalta koostumusta 9,0 - 10,0 l
 • Kulutus M150 kipsiseos: kerroksen paksuus on 1 millimetriä 2,0 kg / m 2
 • Täytteen enimmäiskoko on 2,5 millimetriä
 • Vakausratkaisu 2 h
 • Kovettumisaika 2 - 3 päivää
 • Absoluuttisen vahvuuden tulos oli 28 päivää
 • Puristusvoima, ei alle 15,0 MPa
 • Pakkasenkestävyys, vähintään 50 sykliä
 • Pakkauspussi 50 kiloa

Osta sekoitus m 150, voit myymälämme, tilauksen toimitus ja purkaminen.

Mix universal M150 kulutus 18kg / 1cm, 40kg

Mix universal M150 kulutus on vain 18 kg / m2 kerrospaksuudella 10 mm. Liuoksen suositeltu paksuus on 5 - 50 mm. Ilman rappausverkkoa voidaan käyttää enintään 30 mm: n kerrosta.

Tuottaja Lyubertsy kasvi sementti-hiekka seokset LLC "Building Materials Center" (TS.SM.). Tämä tuote on sertifioitu ja sen laatu on jatkuvasti korkea. Ominaisuudet hiekka sekoitetaan TsSM / CSM paljon suurempi kuin suosittuja materiaaleja "Stone Flower".

Universaali sekoitus M 150 on tarkoitettu muuraus, tasoitus - kipsityöt, betonitointi, korjaustyöt, liitosten ja saumojen tiivisteet, päällystyslaatat.

Sementti-hiekkakokeen universaali M150 valmistetaan korkealaatuisesta sementistä, joka rakentaa hiekkaa mineraali- ja orgaanisilla lisäaineilla, jotka parantavat sen ominaisuuksia.

Kuivatekoostumusten edut CSM:

 • Korkean liima-aineen valmisliuos M-150 mahdollistaa 30 mm: n paksuisen kipsikerroksen saamisen
 • Sisä- ja ulkokäyttöön
 • Taloudellinen kulutus
 • Ympäristöystävällisyys
 • Korkea lämpötila
 • Höyryläpäisevyys
 • Suuri vahvuus
 • Säänkestävyys

Pohjan valmistaminen

Kuivan yleiseoksen M150 kulutuksen vähentämiseksi ja korkealaatuisen pinnoitteen saavuttamiseksi on välttämätöntä suorittaa pintojen alustava valmistus. Alustat, joissa on huokoinen rakenne (vaahto, kaasusilikaattilohkot) on varottava varovasti alukkeilla tai kostutetulla. Tämä mahdollistaa liuoksen liuoksessa olevan veden kulutuksen pienentämisen.

Rakennuskoostumuksen valmistelu

Valmistetussa astiassa, jossa on universaalia M150-seosta, kaada vesi pakkauksen mukaisesti ilmoitetun virtausnopeuden mukaisesti. Sekoitusta voidaan tehdä käsin tai koneella, kunnes homogeeninen geelimäinen massa saadaan. Saatu liuos 5 minuutin kuluttua, sinun on sekoitettava uudelleen. Tämän jälkeen sementti-hiekkakehitys tulisi käyttää 45 minuutin kuluessa. Kun valmistettu yleinen laasti M150 on paksuuntunut, on mahdotonta lisätä vettä, riittää vain sekoita se uudelleen.

Työjärjestys

Ennen tasoituskerroksen levittämistä on välttämätöntä, että saman seoksen teho tiivistää kaikki epätasaisuudet (halkeamat, ontelot, sirut). Yleislaasti laitetaan pohjaan lastalla tai lastalla. Säännöstä vetävät massat M150, kunnes saadaan tasainen pinta. Kuivan seoksen keskimääräinen kulutus kerrosta kohden on 10 mm neliömetriä kohden. tekee 18 kg. Hylsy on tehty metalli- tai muovilastalla. Viimeistelymateriaaleja voidaan käyttää 72 tunnin jälkeen saatuun pohjaan. Täydellisen kuivauksen jälkeen. Kiillotettu sementtilaasti voidaan maalata, tapetti liimaa, laita keraaminen laatta ja niin edelleen. Jos pohja tasoitetaan käyttämällä yleismallin M150 sekoitusta useissa kulkuissa, on välttämätöntä odottaa, kunnes edellinen kerros kuivuu. Kaikki työ on tehtävä +5 - + 30 ° C: n lämpötilassa ja suhteellinen kosteus on enintään 80%

Universaalin M150-seoksen takuuaika on 0,5 vuotta edellyttäen, että hiekkaseos säilytetään kuivassa huoneessa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Se on pakattu paperi-kolmikerrospusseihin 40 ja 50 kg.

Tekniset tiedot

 • Väri sekoitus - harmaa
 • Ratkaisu elinkelpoisuus - 45 minuuttia
 • Jäätymiskierron määrä - vähintään 50
 • Sekoita universaali m150-kulutus neliömetriltä - 18 kg / cm
 • Vahvuus - 0,5 MPa
 • Puristuslujuus - 1,5 MPa (28 päivän kuluttua)
 • Suositeltu levityspaksuus - 5 - 50 mm

Sementtihiekkaseos 150 m

Rakennustyön alkaessa haluamme tehdä kaikkea lyhyimmillä linjoilla. Ei ole mikään salaisuus, että pitkittynyt rakenne on ärsyttävää ja korjaus, kuten sanotaan, on samankaltainen kuin tulipalo. Haluamme myös laadun ja ilman ongelmia, joten sen jälkeen ei ole tarvetta valmistaa tai uudistaa sitä. Ja mitä sanoa kustannuksista! Meillä ei ole koskaan tarpeeksi rahaa.

Rakennusmateriaalien nykyinen teknologia auttaa täyttämään nämä toiveet täysin. Niistä materiaaleista, jotka voivat yksinkertaistaa ja vähentää linjan rakentamista ja sisustusta huoneeseen, ja samalla edullinen hinta - kuiva rakentaminen sekoittuu.

Ne koostuvat pääasiassa kalkista, kipsistä tai sementistä (perusseos), jotka sekoitetaan kaikenlaisten lisäaineiden kanssa. Ne antavat näille sekoituksille tärkeitä ominaisuuksia. Merkittävimpiä ovat polymeerit. Ne tarjoavat näiden sideaineiden liima-ainepitoisuuden.

Yksinkertainen, vahva ja luotettava

Tällä hetkellä rakennusmateriaalien markkinat ovat täynnä erilaisia ​​tällaisia ​​seoksia, mutta sementti-hiekka M150 on edelleen halutuimmista ja suosituimmista. Ei ole yllättävää, että sitä käytetään hyvin laajasti rakentamisessa.

M150: n avulla toteutettu hiekkalaasti poraa helposti ja kovettuu nopeasti millä tahansa pinnalla, olipa kyseessä betoni, kalkkikivi tai hiekkapäällyste, tiiliseinä. Seos on helppokäyttöinen ja kuivuu nopeasti päivällä.

Tällaisten ominaisuuksien ansiosta sen rakenne etenee nopeasti loppuun.
Tämän sementti-sideaineen käytön tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • taloudellinen kulutus;
 • universaalisuus laajuuden mukaan;
 • laadukas koostumus;
 • luotettavuus;
 • GOST-standardien ja standardien noudattaminen.

Tämän seoksen erityinen koostumus ja valmistusmenetelmä takaa sen tarpeen. Se valmistetaan useiden eri laatuluokkien (riippuen siitä, minkä GOST-tuotteen tulisi noudattaa) pohjalta, lisäämällä hiekkaa, polymeerien lisäaineita ja erilaisia ​​epäpuhtauksia.

Kaikki tämä mahdollistaa M150: n ja viskositeetin laadun parantamisen. Tämä lähestymistapa takaa ympäristöturvallisuuden ja kestävyyden niissä tiloissa, joissa sitä käytetään.

Tätä seosta, jota voidaan käyttää sekä sisä- että ulkopuolelle, kipsiseinät, katot ja muut pinnat. Lisäksi se tavallisesti käyttäytyy, kun se seuraa maalausta, arkistointia tai tarttumista.

CPS M150: tä voidaan käyttää myös seinien rakentamiseen, lattioiden tai portaiden sementoitukseen, joka kattaa halkeamat betoniseinillä ja vaurioituneilla kipsillä.

Se sopii myös katon tasoittamiseen (ilman vahvistetun verkon käyttöä), vaikkakin sementtikerroksen on tässä tapauksessa oltava 3 cm paksu.

Muuten, tämä sementti-hiekkaseos käytetään pääasiassa kotona. Ratkaisu on kaadettu kellarikerrokseen, pystytetty seinäsegmenttejä, erityisesti autotallissa ja kellareissa, tuottaa erilaisia ​​aidat ja paljon muuta.

Seoksen ominaisuudet ovat seuraavat:

 • vahva kytkentä kaikentyyppisiin pintoihin;
 • höyryläpäisevyys;
 • säänkestävyys;
 • pakkasenkestävyys;
 • vahvuus.

Vaivaus valmistetaan paikan päällä, ilman kireyttä ja helppoa.

Pussista saatu seos täyttyy yksinkertaisesti puhtaalla vedellä (25 kg: n kohdalla tarvitaan 3,3-3,8 litraa, 50 kg - 6,5 - 7,5 litraa). Sitten kaikki sekoittuvat tasaiseen käsin tai rakennesekoittimella alhaisilla kierroksilla.

Sen jälkeen liuos jätetään 5-7 minuutiksi ja sekoitetaan nopeasti nopeasti.

Jos sen sakeus on yhtenäinen ja muovi, se on käyttövalmis. Sitä on käytettävä 2 tuntia.

Tekninen maine

Sementti-hiekkaseos M 150, kuten edellä on mainittu, valmistetaan GOSTin mukaisesti, joten sillä on seuraavat tekniset ominaisuudet:

 • ulkonäkö - harmaa vapaasti virtaava homogeeninen seos;
 • käyttölämpötila - +5 ° C + 30 ° C;
 • täyteaineen koko - 0,8 mm;
 • veden kulutus per 1 kg kuivaa seosta - 0,13-0,15 litraa;
 • kulutus neliömetrillä m - noin 16,5 kg (1 cm);
 • kuivan seoksen kulutus per neliö. m, paksuus 1 mm - 1,9 kg;
 • karkaistun seoksen keskimääräinen tiheys on 1500 kg kuutiometriä kohden. m;
 • yhden kerroksen paksuus - 5 - 40 mm;
 • vedenkapasiteetti - 90%;
 • tämä seos asetetaan 2 tunniksi ja kovettuu 24 tuntia.

Ostaminen M150, ei häiritse kiinnittää huomiota siihen, että lisäaineet sisältyvät sen koostumukseen. Esimerkiksi onko se kova. Tärkeä indikaattori on kulutuksen paksuus 1 m2: n osalta, mikä on valmistajan suosimaa.

hakemus

Työskentely M150: n kanssa edellyttää tiettyjen sääntöjen noudattamista. Mutta ne eivät eroa muiden tällaisten rakennusseosten käytöstä.

Alusta alkaen sinun on oltava erityisen varovainen sen pinnan valmistelussa, johon liuos otetaan käyttöön.

Jos se on seinä, se on täysin vapautettava pölystä ja likaista, kasvien roskista jne.

Vanhan kipin läsnä ollessa se poistetaan niissä paikoissa, joissa se pysyy epätasaisesti. Vasta sen jälkeen on mahdollista soveltaa uutta ratkaisua.

Vanhan laastarin irrottaminen

Mutta tätä varten sinun täytyy kokata se. Kipsiseinien osalta osuus on seuraava: 10 kg M150 2 litraa vettä. On suositeltavaa ottaa puhdas ja kylmä, mutta ei kovin, noin 15 C. Tarvittaessa voit lisätä nestettä.

Ratkaisu tehdään näin. Seos (kuiva) lisätään vähitellen veteen ja sekoitetaan. Kun massa on homogeeninen, sen annetaan seistä 5 minuuttia ja sen jälkeen se on sekoitettava nopeasti uudelleen. Vaivaus tulisi tehdä 2 tunnin kuluessa.

Kipsin asettaminen pinnalle on tarpeen peittää sen kaikki halkeamat ja reiät, jos sellaisia ​​on. Ja vasta tämän tason jälkeen koko pinta. Pääsääntöisesti itse ratkaisu on levitetty lastalla ja tasoitettu kellukkeella.

Jos työ suoritetaan ulkopuolelta, sen jälkeen on välttämätöntä järjestää pinnan lujittaminen käyttäen tätä tarkoitusta varten vahvistusverkkoa.

Vahviste mesh-sovellus

M150: a pidetään yleismaailmallisena tuotemerkkinä samankaltaisten sementti-hiekkaseosten joukossa. Se käyttäytyy hyvin erilaisissa teknisissä operaatioissa. Tämä seos voi tarvittaessa korvata minkä tahansa muun. Siksi se on kysyntää rakennusmarkkinoilla.

Teknisten ominaisuuksiensa lisäksi tämä sementti-hiekka-seos houkuttelee myös hintaa, mikä riippuu siitä, mihin ratkaisuun se on tehty. Hankkeeseen vaikuttavat myös erilaiset lisäaineet, sillä jotkut ovat kalliita, esimerkiksi pehmittimiä.

On ymmärrettävää, että niiden lisääminen seokseen nostaa sen hintaa. Puhutaan siis keskimääräisestä hinnasta, koska lopullinen on monien tekijöiden alainen.

Hinta riippuu valmistajasta, seoksen koostumuksesta, toimituksesta myyntipaikkaan jne. Keskimäärin 25 kg: n M150-sekoitusta sisältävä pussi maksaa 91-92 ruplaa yhtä, mikä on täysin hyväksyttävää.

Muuten, jos kaupallisesti saatavilla olevia, samanlaisia ​​ominaisuuksia sisältäviä seoksia on, ennen niiden tekemistä, verrataan niiden kulutusta kg / m2 M kerroksen paksuuteen. Sattuu, että kalliimpi seos säästää rahaa.

kulutus

Tietenkin, mitä seoksen arvo ilmoitamme, ei ole järkeä ilman sen kulutusta. Ja se voi olla erilainen samalla pinnalla. Kaikki riippuu kerroksen paksuudesta. Teknisten ominaisuuksien mukaan tämä M150-indikaattori on 1,9 kg kuivaa seosta neliömetriä kohden. m, mutta kerrospaksuus on 1 mm.

Hiekka on oikein yleisin ja suosittu rakennusmateriaali sen vuoksi, että sillä on erinomaiset ominaisuudet ja ominaisuudet. Tässä voit selvittää, kuinka paljon hiekkakuutio painaa.

Rakennustyökalujen monipuolisista viimeistelymateriaaleista Rotband-kipsi katsotaan parhaaksi. Tässä on kaikki sen tekniset ominaisuudet.

Kaikkien korjaustöiden yhteydessä on ymmärrettävä, että lattian on oltava luotettava ja kestävä. Napsauttamalla linkkiä perehtyy tekniikkaan, jossa kuivakalvopäällystys tehdään.

Kuten tiedätte, kun täytät lattiaa kerroksella 10 mm, tämä luku on 20-22 kg neliömetriä kohden. Ja 20 neliömetriä. m, vastaavasti - yli 400 kg. Siksi säästää rahaa, mutta monet yksityiset kehittäjät edelleenkin vielä mieluummin valmistavat tällaisia ​​seoksia, eivätkä osta valmiita tuotteita.

Muuten, seoksen taso per 1 neliömetriä. m käsityöläisille. Siksi, kun päätät ostoksen toteutettavuudesta, harkitse tätä. Levittimellä tai kytkimellä tarvitset todella 8-12% enemmän liuosta.

Lisätietoja materiaalien kulutuksesta saat videosta:

Mitä todistus kertoo?

Olkoon selvää heti, mihin sitä vaaditaan? Ensinnäkin tämän paperin pitäisi saada ne, jotka tekevät sementti-hiekkaseoksen. Mielenkiintoinen se on ostajalle. Mitä asiakirjassa sanotaan?

Se sisältää tietoja aineen vaatimustenmukaisuudesta GOST-asiakirjassa ja muissa sääntelyasiakirjoissa. Sitä kutsutaan "Dry Mix M150: n vaatimustenmukaisuustodistukseksi".

Mitä nämä tiedot ovat? Dokumentti kertoo paitsi tuotteen tarkoituksesta, mutta myös sanoo:

 • aineen tiheys;
 • seoksen alkuperäinen kosteuspitoisuus;
 • käyttöalueelle sallittu lämpötila-alue;
 • ominaispaino;
 • plastisuus- ja kerrostumisparametrit;
 • jäätymisvastuksen ilmaisin.

Tähän voidaan lisätä myös indikaattoreita aineen keskimääräisestä kulutuksesta tietyntyyppisiin töihin ratkaisun kanssa. Tarvittava kohta on materiaalin turvallisuus ihmisille ja ympäristölle.

Turvaohjeet

Vaikka seos M150 ei ole myrkyllistä, mutta se on tehty sementin pohjalta, joka voi joutua kosketuksiin veden kanssa. Siksi on suositeltavaa käsitellä ratkaisu suojakäsineissä. Silmäkosketus voi olla myös tuskallista.

Jos näin tapahtuu, huuhtele välittömästi silmät runsaalla kylmällä vedellä. Jos se ei auta, muista mennä lääkärille.

Älä hengitä pölyä, kun käytät kuivaa seosta, varmista, että se ei pääse ruokaan.

Älä heitä käyttämättömiä tyhjiä pussia vartioimatta. Sen lisäksi, että ne saastuttavat alueita, ne ovat myös vaarallisia lapsille ja eläimille.

varastointi

Yhtä tärkeitä ovat tämän rakennusmateriaalin säilyttämisen ja käytön edellytykset. Ensinnäkin on mahdotonta työskennellä M150-liuoksen kanssa, jos lämpötila laskee + 5 - 30 ° C: n ulkopuolelle. Kosteus, kuten teknisessä eritelmässä todetaan, on myös 90%: n raja.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos rakennustöiden käyttö seoksella tapahtuu kadulla, sitä ei voida tehdä korkealla kosteudella ja kosteudella. M150 on myös säilytettävä kuivassa paikassa. Sitten hän voi säästää hänen kiinteistöään kuuden kuukauden ajan.

Tässä on tällainen sementti-hiekan M150 seos - luotettava, laadukas ja monipuolinen. Käyttämällä sitä ei vain kipata kaikkea nopeasti, mutta myös alhaisin kustannuksin ja vaivalloin. Joten uskalkaa, sinäkin pinnat ja vahva vipu! Sinua kiinnostavat myös materiaali, joka kertoo, kuinka monta kuutio-alustaa 25 x 150 x 6000.

Hiekosementti-seoksen tyypit ja kulutusmäärät M 150 lattiapinnoille, seoksenvalmistukseen

Rakennusteollisuudessa kuivien seosten katsotaan olevan kysyntää kaikissa teknologisissa vaiheissa. Niitä käytetään usein korjaukseen liittyvissä prosesseissa (restaurointi). Sideaineen pääkomponentti on sementti-hiekkaseos. Yleisimpiä eritelmiä PSD M 150: n kulutusta varten on kuvattu yksityiskohtaisesti GOST.

Universal TsPS M 150

Seoksen ominaisuuksia, ominaisuuksia, suosituksia

Pääkomponentit ovat hiekka ja sementti. Numero, joka tulee kirjaimen "M" jälkeen, merkitsee kuormaa (kilogrammaa neliömetriä kohden), jonka kiinteytynyt liuos kestää. Otetaan huomioon, että indikaattori on likimääräinen, koska enemmistö riippuu eri tekijöistä: valmistelun oikeellisuudesta yleisestä ratkaisusta, työtekniikoiden noudattamisesta ja muista. Esimerkiksi brändin M150 kuorma on suunnilleen 150 kg / cm2.

DSP: issä on seuraavat ominaisuudet:

 1. Aseta aika.
 2. Koostumus, mittasuhteet. Esimerkiksi M150: ssä 100 ei esiinny orgaanisten epäpuhtauksien koostumuksessa.
 3. Kyky säilyttää vettä (GOST: n mukaan tämä luku on 90%).
 4. Jäätymisvastus, joka määräytyy syklien mukaan.
 5. Delaminaatiokerroin.
 6. Hiekka- ja sementtilaastin kulutus per 1 m 2.
 7. Paksuutta.

Jos samanlaisten ominaisuuksien mukaiset seokset toteutetaan, sinun on ensin analysoitava korkeuden suhde, virtausnopeus (kg / m 2). Harjoittelu osoittaa, että DSP: n ostaminen alhaisin kustannuksin osoittautuu lopulta kalliimmaksi kuin korkealaatuisesta koostumuksesta.

Kun ostat, ota huomioon, että valmistajan kulutusmäärä neliömetriä kohti. Mittari on keskittynyt korkealaatuisiin ammattilaisiin. Tämä hetki on otettava huomioon hankittaessa ratkaisua. Todellinen kulutus kasvaa 12 prosenttia.

Seosten lajikkeet

ПЦС М100 - käytetään hiekkasementtiliuosten valmistukseen. Koostumuksen pääkomponenttien lisäksi on kalkkia. Niiden kustannukset vähenevät. Koostumusta käytetään kipsiin, emäksen tasaukseen ja pienten virheiden poistamiseen.

Koostumusta kutsutaan asennusmateriaaliksi. Se on tuotettu useissa muunnelmissa, jotka keskittyvät laastareiden valmistukseen levittämällä, korkean lujuuden omaavalle koostumukselle muuraukseen. Paksuus 0,5 cm, likimääräinen kulutus on 8,5 kg / m 2.

DSP M300 kutsui säätiötä. Heillä on korkeat kustannukset verrattuna muihin lajeihin. Käytetään ratkaisuihin, kun asetetaan lohkarakenteita, sävyjen järjestämiseksi. Kulutus neliömetrillä on 19,5 kg.

Varoitus! Kipsi-sementti-hiekkaseoksen M300 ei sovellu.

M150-ratkaisu - universaali, jota käytetään lähes kaikkiin toimintoihin. Soveltuu muuraukseen, kipsiliuoksiin. Sitä käytetään tasoituskerroksen laitteisiin erilaisten korjaustöiden aikana. M150 korvaa minkä tahansa muun seoksen.

Kun ne on oikein määritetty ratkaisun vaadittavilla parametreilla, muuttamalla komponenttien mittasuhteita saavutetaan erityisten ominaisuuksien parantaminen. Heillä on hyväksyttävät kustannukset.

Koostumuksen M150 ominaisuudet ovat:

 • kerrospaksuus - 0,5-5 cm;
 • seoksen kulutus per 1 m 2 - 16500 g / cm;
 • asetusaika on 2 tuntia ja kesto 24 tuntia.

Ostamalla M150-merkin koostumuksen tutustu lisäaineisiin. Esimerkiksi seos kylmänkestävyyden suhteen. Koostumuksella on paljon käyttöalueita:

 • rakennuksen julkisivut;
 • kellarissa;
 • työ rakennuksen sisällä;
 • julkisivutyöt;
 • huoneet, joissa on korkea kosteus.

Tämä seos täyttää kuluttajahinnan, kulutuksen ja laadun vaatimukset.

M150: n optimaalinen kustannus

Jos valitset PSD M150: n työn, se nousee 22 g / m 2, materiaalin kulutus on optimaalinen 1 cm: n paksuudelta. Sementtimateriaali on sementtiä, joka antaa sille erilaiset ominaisuudet.

Kerroksen paksuus vaihtelee 5-50 mm ja riippuu suoritetusta työstä. Levitä tämä seos käsin. Koostumuksen elinkyky on 120 minuuttia, joten suuria määriä ei vaivata. Täysin kestävä seos nousee 28 päivän kuluttua.

Taivutuslujuus on 2 MPa ja tarttuvuus (tarttuvuus 2 eri pinnalla) on 0,5 MPa. Tartunta-asioiden lisäämiseksi pintavalmistuksen oikeellisuus.

Itse valmistelu ratkaisu

Mittasuhteisiin vaikuttavat useat indikaattorit:

 • ratkaisun tarkoitus;
 • sementti laatua;
 • sen tuotantoa.

On huomioitava, että varastoinnin aikana sementti menettää ominaisuutensa, vaikka se olisi asianmukaisesti varastoituna. Siksi koostumuksen osuutta lisätään ottaen huomioon varastointijakso:

Sementtitehtaille 500, 400 tehdään mittasuhteissa osana sementtiä 2 olevaa hiekkaa, osa sideaineesta 3 osaa hiekkaa (luokalle 500). Halkeilun todennäköisyyden vähentämiseksi lasikuitua kohti 0,9 kg kuutiometriä kohti lisätään lattialaattoihin. metri.

Muuraukseen käytetään koostumusta sementin osan ja 5 osaa hiekan mittasuhteissa - se riippuu hiekan tilasta (se kuivataan, seulotaan). Liuos valmistetaan pieneen tilavuuteen määrittäen kokeellisesti vaaditun osuuden seoksesta, liuoksen virtausnopeudesta, joka optimoi materiaalin kulutuksen. Jos kipsi ottaa sideainemerkit 200, 300 suhteessa 1/3.

Varoitus! Sekoitetaan liuos huolellisesti, ja tähän tarkoitukseen suutin sopii sähköporaukseen, sementin kulutuksen vähenemiseen, hiekamäärän lisääntymiseen johtaa halkeamien, sirujen muodostumiseen, ylimääräinen vesi johtaa lujuuden vähenemiseen ja kovettumisaikaa.

Jos sementti-hiekkaseos M150 valmistetaan sääntöjen mukaisesti, kovettumisen jälkeen lattia on vahva, laadukas ja kestää pitkään. Muista ottaa huomioon sementin mittasuhteet ja varastointikaudet.

Kuivasekoostumus lattialaastalaskimelle

Kuivasekoostumus tasoitettavalle tasolle on joukko komponentteja, jotka sekoitetaan tiettyinä mittasuhteina. Lasketaan oikein lopullisen seoksen kulutus auttaa online-laskimissamme, tarpeeksi tietää huoneen pinta-alan ja kerroksen paksuuden.

Laskimemme näyttää sekä huoneen vaatima seoksen kokonaismäärän että seoksen määrän 1 m2: n tasolle määritellyllä paksuudella.

Laskimen tiedot voivat hieman poiketa todellisesta kulutuksesta, niin ylöspäin kuin alaspäin, tällainen virhe on enintään 10-15%. Tähän voi olla kaksi syytä:

 • eroja lattian pohjan tasossa, ero betonikorkeudessa eri paikoissa
 • tosiasiallisen massan paksuus voi poiketa suunnitellusta.

Seoksen likimääräinen kulutus kuivalla kerroksella voidaan laskea itsenäisesti. Tätä varten sinun on tunnettava huoneen pinta-ala ja kerroksen paksuus. Suosituimpien ja käytettyjen seosten keskimääräinen kulutus per m2 on 15 kiloa 1 senttimetriä kerrospaksuutta kohti.

Yksi suosituimmista kuivalastateknisistä järjestelmistä on Knauf, verkkolasku tälle seokselle.

Laskin: kuivasekoitus

Kuiva seos - joukko kuivia aineosia, jotka on liuennut vedellä ennen käyttöä viimeistelyissä. (seos lattiapinnoille, kipsille ja erilaisille betoniliuoksille)

Rakennusmateriaalin laskeminen on joukko matemaattisia funktioita, joiden laskemiseen kuluu paljon aikaa. Prosessin nopeuttamiseksi voit käyttää asiantuntijoidemme erikoisohjelmaa - laskinta. Jonka avulla voit helposti ja mahdollisimman lyhyessä ajassa saada vaaditun indikaattorin arvon ilmoittamalla seoksen merkin, pinta-alan ja kerroksen paksuuden.

Peskbeton m150: tekniset ominaisuudet ja sovellus

Peskbeton m150 -komposiittikomposiittimateriaalin avulla saavutetaan korkealaatuiset ja luotettavat tulokset, ja kuivan seoksen käyttöalue on melko laaja. Optimaalisen hinta-laatusuhteen ansiosta yleinen rakennusmateriaali on jo onnistunut valloittamaan merkittävä osa rakennusmarkkinoista.

Hiekkakiven m 150 suorituskyky ja tekniset ominaisuudet mahdollistavat seoksen käytön lähes kaikissa karkeissa ja viimeistelyissä. Yritetään tässä artikkelissa tarkastelemaan ja kertomaan yksityiskohtaisemmin kaikista hämmästyttävän materiaalin salaisuuksista.

Kuivan komposiittiseoksen koostumus

Hyvin tärkeä rooli on se, että ainesosien suhteellisuus noudatetaan kuivassa sekoituksessa. Tarkka noudattaminen antaa materiaalin yleismaailmallisille ominaisuuksille - se ei tyhjennä pinnalta eikä tiivistää.

Kuivasekoituksen klassinen koostumus:

 • Portland-sementti M15 on perusseos;
 • Puhdas, pesty hienojakoinen hiekka tärkeimpänä täyteaineena;
 • Muut täyteaineet: erilaiset pehmentimet ja laatua parantavat aineet;

Ensi silmäyksellä hiekkakiven 150 muistuttaa tavallista betonimassaa, ei yllättävää, koska tämä rakennusmateriaali on eräänlaista betonia. Mutta koostumuksen muodostavat ylimääräiset mineraali- ja orgaaniset lisäaineet antavat rakennusaineelle todella yleismaailmallisia ominaisuuksia ja parantavat laatuominaisuuksia.

Muuten kuivaseokseen sisältyvät pehmitettävät aineet vähentävät merkittävästi tuotantokustannusten kustannustasoa ja pidentävät merkittävästi laitosten käyttöikää.

Ominaisuudet ja edut

Portland-sementti M150: n laadukkaasti muunneltu koostumus ja koostumukseen sisältyvät kivennäisainepitoisuudet, joilla on tiukka prosenttiosuus, vaikuttavat positiivisesti betonin laatuun ja vahvuuteen. Pehmittimien ainutlaatuinen ominaisuus on laimentaa betoniseosta, jonka ansiosta materiaalin plastisuus lisääntyy.

GOST 25192-82 -standardin mukaan hiekkakiveä pidetään nopeasti kovettuvana, voimakkaana rakennusmateriaalina. Massan homogeenisuus ja liuoksen lisääntynyt tiheys annetaan osana tiheää hienojakoisen jakeen hiekkaa. Tiukka osuus ei käytännössä tuo laskuta.

Peskobeton m150 on sertifioitu rakennusmateriaali ja sillä on lähes aina todistus ympäristöominaisuuksien noudattamisesta.

Komposiittimateriaalin monipuolisuus on siinä, että se osoittautui täydellisesti sekä sisätilojen viimeistelyissä että ulko- puolella. Hiekkabetoniseoksen laatuominaisuuksien luettelointi:

 • Ratkaisun korkea yhtenäisyys koko alueella;
 • Lisääntynyt voima;
 • Korroosionkestävät ominaisuudet;
 • Koostumuksen korkea plastisuus huomioon ottaen liuoksella on sopiva säilytyskyky;
 • Suuri tiheys ratkaisu;
 • Hiekkakiven 150 jäätymisvastus ja vedenpitävyys saadaan aikaan lisäkoostumuksen muodostavien lisäaineiden avulla.
 • Nopea kovettuminen, joka mahdollistaa mahdollisimman lyhyessä ajassa maksimaalisen tuloksen;
 • Yleismateriaali, ei vaadi ylimääräistä lujitusta (kerros enintään 30 mm);
 • Erinomainen tartunta (tartunta eri pinnoilla ja materiaaleilla);
 • Pieni hankaus lisää huomattavasti käyttöikää;
 • Ei alttiita epäsuotuisille sääolosuhteille, joita ei ole kerrostettu;
 • Lopullinen rasva plus on täydellinen luotettavuus ja taloudellinen kulutus.

Nykyaikaisilla rakennusmarkkinoilla on useita eri betonisekoitusvalmisteita, jotka vaihtelevat koostumuksensa täyteaineista riippuen, mikä voi merkittävästi erota joissakin ominaisuuksissa.

Esimerkiksi mikä on ero hiekkakiven m300 ja m150 välillä: tärkein ero on täyteaineessa, brändissä m300 hienorakeinen toimii täyteaineena. Tämän seurauksena liuos hankkii materiaalin suuremman lujuuden.

Kiinnitä huomiota hiukkasten prosenttiosuuteen! Jotkut epärehelliset valmistajat, jotta säästää lisää seokseen suurempaa prosenttiosuus hiekkaa, koska se näyttää sumentumista ja halkeamia pinnalla.

Käyttöalue

Aineiston edellä mainittujen ominaisuuksien perusteella määritetään materiaalin selkeä merkitys. Koska hiekkakiviseos M150 on todella universaali rakennusmateriaali, sitä käytetään lähes kaikissa rakennuskohteissa.

Peskobeton-merkkiä M150 käytetään kuormittamattomien ja kohtalaisesti ladattujen rakennusten rakenteisiin. Hiekkasaumojen M150 suorituskyky ja tekniset ominaisuudet mahdollistavat seoksen käytön lähes kaikissa karkeissa ja viimeistelyissä.

Vedenkestävyyden suuri määrä mahdollistaa tilojen sisä- ja ulkoseinien käsittelyn ratkaisulla. Riittävällä jäätymisvahvuudella on mahdollista suorittaa ulkoista rakennustyötä hiekkakiven avulla jopa alin lämpötiloissa.

Tärkein betonielementti:

 • Koko muuraustyöryhmä (tiilimuuraus, päällystyslaatat). Käytä tienpintaan. Tarjoaa vahvan ja luotettavan pintojen tarttumisen, pidentää käyttöaikaa;
 • Ihanteellinen ensisijaiseen rappaukseen. Kattojen ja seinien erinomainen linjaus;
 • Seinien ja erilaisten väliseinien rakentaminen;
 • Saumojen ja halkeamien tiivistys ja kiinnitys teräsbetonista;
 • Sisäpäällystys- ja betonilattiat;
 • Rakennustöiden valmisteluvaiheet, kevyt säätiöiden kaataminen ja pehmusteen valmistelu säätiölle;
 • Laaja käyttötarkoitus asennustöissä, kuten betonipylväät.

On huomionarvoista, että haluaisin mainita yksinkertaisen työskentelyn hiekkaseoksen M150 kanssa erikseen! Jotta korkealaatuista viimeistelyä voidaan tehdä, riittää, että sillä on vain vähän tietoa ja taitoja.

Hiekkakiven valmistus työhön

Peskobetonnaya kuiva sekoitus, joka on esitetty rakennusmarkkinoilla, on lähes käyttövalmis materiaali. Puhdas vesi lisätään kuivaan seokseen suositellussa suhteessa ja sekoitetaan poraamalla suuttimella, kunnes se on yhtenäinen.

Alhaiset kustannukset ja helppokäyttöisyys tämän brändin peskobetonin kanssa ovat kätevä vaihtoehto yksityisille rakennustyömaille.

Valmis liuoksen valmistaminen on välttämätöntä laskea tarkasti oikeat mittasuhteet haluttu määrä kuivaa pakattua seosta. Esimerkiksi hiekkalaatikon M150 50 kg pakkaus vaatii noin 6 litraa puhdasta vettä.

Liuoksen ilmoitetun lujuuden saavuttamiseksi on noudatettava tiukasti veden ja kuivan seoksen sallittuja mittasuhteita. Veden osuus ihanteellisen liuoksen sekoittamiseen on esitetty kunkin pakkauksen mukana toimitetuissa ohjeissa. Ei ole suositeltavaa laimentaa jo valmistettua liuosta vedellä käytön aikana.

Pohjimmiltaan 1,6-1,8 l puhdasta vettä tarvitaan 10 kg kuivaa seosta. Sen sallitaan muuttaa tulevien ainesosien suhteellista määrää riippuen liuoksen vaadittavista mekaanisista parametreista.

On tärkeää, että seoksen koostumus sisään tulevien komponenttien massajakeissa on niin tasapainoinen, että liuoksella on vähimmäisveto. Tämä yksinkertaistaa huomattavasti tarvittavan määrän kuivaa yhdistelmää. Kuivan seoksen tilavuus on lähes sama kuin lopullisen liuoksen saanto.

Laastinvalmistusmenetelmä

Kaada vaadittu määrä kuivaa seosta valmistettuun sopivaan astiaan ja kaada puhdas kylmä vesi. Sekoita hiekkakiveä perusteellisesti kunnes koko massan tasaisuus saadaan.

Jos haluat saada suuren määrän valmiita ratkaisuja yhdelle lähestymistavalle, on suositeltavaa käyttää koneistettua menetelmää (betonisekoittimella) parantamaan komponenttien sekoittamista. Peskobetonny-liuos on tiheä ja raskas rakennusmateriaali, joten suurella tilavuudella hyvän homogeenisen massan saaminen ei ole mahdollista.

Kun sekoitat pienen määrän liuosta, voit käyttää pienen nopeuden sekoitinta tai poraa suuttimella. 10 minuutin kuluttua sakeutettua massaa on siirrettävä uudelleen ja voit aloittaa työskentelyn.

Lopullisen hiekkalieteliuoksen kestävyys on 2 tuntia, kun se sakeutuu tänä aikana, lisätyn betonimassan sekoittaminen sallitaan lisäämättä vettä.

Kokonaiskäyttäytyminen

Tarkasteltavana oleva rakennusmateriaali osoitti parhaan ominaisuuden, kun sitä käytettiin jokaisessa rakennusvaiheessa. Laadukkaan tasoittaa pintaa seinien ja kattojen ensivaiheessa, mikä on merkittävä tekijä muuraus- ja rappaustyön suorituksessa. Valmisratkaisun teknisen sovelluksen yksinkertaisuus vähentää huomattavasti rakennustehtävään kuluvaa aikaa.

Seoksen laskeminen lattiapinnoituslaskimelle. Sekoita kuiva m300 kulutus 1m2 laskimella

Seoksen laskeminen lattialaastalaskimelle lattiat

Laske seoksen määrä lattiapinnoille

Sementtipinnoitetta, tai kuten sitä kutsutaan myös perinteisiksi tasoiksi, pidetään luotettavimpina ja edullisimpina käteiskustannuksina. Sitä käytetään usein erilaisissa tiloissa, esimerkiksi asunnoissa, maalaistaloissa, kahviloissa, toimistoissa, myymälöissä, autotallissa ja niin edelleen. Sementti-hiekkalaatan perustana käytetään kuivaa seosta (peskobetonia) M-150 tai M-300. Ja kuinka paljon tämä seos tarvitsee laastaria? Seuraavassa on esitetty lattialevyjen hiekkatehnan laskeminen.

Seoksen laskeminen lattiapinnoille

Ensimmäinen vaihe on huoneen mittaaminen. Lasertason ja mittanauhan avulla mitataan ja mitataan koko huone ja näemme, missä erot ovat. Laskemme, kuinka paljon m2: n on tehtävä, niin tarkastelemme kaikkia rakennusmateriaaleja, joita tarvitaan työhön. On erityisen tärkeää laskea oikein tarvittavan kuivan sekoituksen määrä.

Meidän on tehtävä tasoitus 25 cm: n huoneeseen, jonka paksuus on 5 cm.

1 m 2 paksuudeltaan 1 cm kestää noin 22 kg seosta.

Kerro 5 cm lasista 22 kg seoksella (5 x 22 = 110). Niinpä 110 kg painaa 1 m 2 meidän 5 senttimetrin paksuudelta.

Nyt kerrotaan 25 m 2 110 kg: lla seosta (25 x 110 = 2 750). Tämä merkitsee sitä, että 2 750 kg painaa 5 cm: n liitintä 25 metrin alueella.

Seuraavat 2 750 kg jaettuna kuivaseoksen pussin painolla (2 750 kg, 50 kg = 55). Joten 55 pussia seosta, jonka paino on 50 kg, tarvitsemme.

Materiaalia pidetään lattiapinta-alalta helppoa.

Laiteastian osalta tarvitsemme:
 1. Profiili for lighthouses
 2. Kuiva seos M-150 tai M-300
 3. Pohjamaali tai betoni
 4. Vahvistettu verkko (levitettynä)
 5. Nauhan reunustaminen
 6. Höyrysulkukalvo (toisella tai kolmannella päivällä on tarpeen irrottaa lattia vedellä ja päällystää kalvoa 7 päivän ajan). Prosessi voidaan toistaa uudelleen.

Huomaa, että korkeamman asteen seos osoittaa, että seoksessa on enemmän sementtiä. Puhdas sementti on merkitty M-500: lla. Siksi mitä korkeampi kuiva seoslaatu on, sitä vahvempi on tasoitus.

Sementtihiekkasten kovettuu (voiton voimakkuus) 30 päivän kuluessa, jonka aikana vain laatta voidaan asettaa sille. jäljelle jäävä lattia voidaan asentaa 30 päivän jälkeen. Tosiasia on, että kerroksessa oleva kosteus imeytyy ja romuttaa päällysteen. Jos lattian paksuus on yli 5 cm, suosittelemme käyttämään laajennettua savea pohjakerroksessa. Se on kevyt ja mahdollistaa lasin kokonaispainon poistamisen, joten lattialautasen kuormitus pienenee.

Kun laske- taan ja toimitetaan esineeseen hiekkate- nin lattiapinnoille ja muulle materiaalille, päällikkö aloittaa työn. Ensinnäkin lattialevy on valmis täyttämään lattian, eli se on puhdistettu kaikenlaisista roskista ja pohjustettu. Kun pohjamaali kuivuu, kiinnitämme reunakaistan seinään, sitä tarvitaan keventämään lasin jännitystä. Asennetaan majakat ennalta mitatulla korkeudella. Jos on tarpeen käyttää vahvistusverkkoa, se on nostettava ja kiinnitettävä juuri sen alapuolelle.

Seoksen valmistaminen: 10 kg kuivaa seosta kaadetaan 0,8 - 1,3 litraan puhdasta vettä ja sekoitetaan homogeeniseen massaan ilman kokkareita rakentamisekoittajalla. Seoksen on oltava 1 tunnin sisällä.

Kaada seos ja kaada se sora-aukolla pitkin majakoita, kunnes rakennus on täysin täytetty. 2-3 päivää levittymisen jälkeen se on pudonnut vedellä ja peitetty kalvolla. Kestää lasia 30 päivän ajan ja lasitus on valmis jatkokäyttöön!

Lattialaattojen laskeminen

Useimmiten rakennuksen ja korjauksen aikana sinun on laskettava itsenäisesti materiaalin määrä, vaikka palkitsisitkin muita töitä itse. Joskus sitä voidaan välttää, mutta tarvittavien laskelmien suorittaminen ei ole tarpeetonta. Pidäthän tämä asia tarkemmin, selvitä, kuinka paljon kuivaa seosta on ostettava ja mitä muita elementtejä tarvitaan lattian sivelöintiin.

Materiaalit lattiapinnoille

Laskelmien suorittamiseksi ja materiaalien määrän selvittämiseksi sinun on ensin selvitettävä, mitä tarkalleen tarvitaan. Joten osta:

 • pohjamaali
 • sementtibrändi M400 tai 32,5 (eli se on kohtuullinen hinta ja hyvä laatu)
 • rakentamaan hiekkaa
 • lasikuitua parantamaan lattiaterien lujuutta
 • pehmittimen, joka mahdollistaa seoksen käytön pitemmän ajan sekä yksinkertaistaa työtä.

Lisäksi ratkaisu tarvitsee vettä, mutta tietenkään sinun ei tarvitse ostaa sitä. Seuraavaksi kerrotaan mittasuhteista, joissa sinun on käytettävä koko tätä ja miten lasketaan koko koko lattia-alue.

mittasuhteet

Ensin sinun on päätettävä mittasuhteet, joissa elementit sekoittuvat. Tarvitsemme 150 tai 200 merkin lopullista sementtikoostumusta, mutta yleensä ne ottavat jotain keskenään ja sekoittavat M400 hiekalla suhteessa 1: 3, eli yksi pussi sementtiä (25 kg) vaatii 75 kg rakennushiekkaa.

Vettä otetaan 0,55 sementtimäärästä, eli 25 kg vettä käytetään 25 kg: aan.

Kuitujen osalta kuitu ei ole niin voimakas rajoitus, mutta yleensä 25 kg: aan M400: a se kestää 65-75 grammaa lasikuitua.

Pehmittimen laskeminen ei myöskään ole vaikeaa: 25 kg sementtiä kestää noin 95 grammaa.

Sementtilaskenta

On aika oppia laskemaan oikein rakennusmateriaalin määrä. Jotkut sivustot tarjoavat online-laskimia, joissa sinun on määriteltävä sidoksen tyyppi, valmistaja, lopullisen seoksen vaadittu laatu ja muut parametrit, mutta tärkeimmät niistä ovat lattia-alue ja sidoksen paksuus. Jos kenttä on epätasaista, on laskelmissa otettava huomioon korkeuserot ja laskettava aritmeettinen keskiarvo.

Jos tiedät olemuksen, niin voit tehdä ilman tällaista laskinta. Tätä varten on tarpeen oppia niin paljon tietoa, itse asiassa vain, että 500 kuutiometriä sementtiä M400 menee 1 kuutiometriin saviä.

Nyt on vain selvitettävä, kuinka monta kuutiometriä kuivaa seosta tarvitaan omaan tiloihisi. Tarkastelemme vaihtoehtoa, jossa lattiapinta-ala on 15 metriä ja lattian paksuus 0,05 m tai 5 cm (on kätevämpää laskea metreinä, koska tämä on yhteinen mittayksikkö).

Joten tällainen solmun lopullinen tilavuus on 15 * 0,05 * 500 = 375 kg, tai 15 pussia 25 kg. Voit nopeasti laskea huoneesi arvon laskimessa korvaamalla kaksi ensimmäistä numeroa vaaditulla kerrosalueella ja tasoituspaksuudella. Mittausvirheen aiheuttaman puutteen välttämiseksi on parasta kertoa tulokseksi saatu arvo 1,02. 375 * 1,02 = 382,5. Tässä tilanteessa on suositeltavaa ostaa lisäpussi (yhteensä 16) ja lisäksi tehdä kuumasekoituksen lisä laskelmia virheen tuloksen perusteella.

Muut materiaalit

Kuten muistamme, hiekka otetaan kolme kertaa enemmän. Laskimessa (tai mielessä) kerro 382,5 x 3 ja saat 1147 kg rakennushiekkaa. Tässä seoksessa on lisättävä kuitua 65-75 grammaa 25 kg: n pussia kohden. Viimeisessä osassa pidimme 16 pussia eli ostaen kuitua 1,04-1,2 kg.

Teemme samoin pehmittimen, joka kestää 95 grammaa 25 kilogrammalta. Syötä laskin 95 * 16 ja saamme 1,52 kg: n arvon, kun otetaan huomioon virhe. Voit ottaa riskin ja ostaa 1,52: ei ole mitään erityisiä muutoksia.

On tärkeää, ettei sekoiteta litroja kilogrammoina, koska pehmitin on tavallisesti saatavissa nestemäisessä muodossa ja muissa mittayksiköissä voidaan ilmoittaa pakkauksessa.

Mitä tulee alukkeeseen, muista lattian alue lukea pakkaus. Kulutusta per neliömetri on yleensä osoitettu sille ja vaihtelee riippuen alukkeiden seoksesta.

Laske sementti laskeaksesi lattia itse

Yksi tärkeimmistä rakennus- ja korjaustöistä ovat sementtipinnoitteet, jotka voivat palvella eri tarkoituksia ja ovat rakenteellisesti hyvin erilaisia ​​toisistaan.

Mutta kaikkien niiden osalta yhteinen pääparametri on sementtikulutus per kerros.

Sementtipohjamallit: 1 - pohja, 2 - hiekkakerros, 3-4 - kerrokset, 5 - betonielementti, 6 - laattaliima, 7 - laatta, 8 - erottava reunakerros.

Tärkeimmät toiminnot ja tasoitustyypit

Aloitamme tarkastelemalla lasin perustoimintoja.

 • pinnan tasaaminen lattian alla (parketti, linoleumi, laminaatti)
 • lattian lämmön- ja äänieristysominaisuuksien parantaminen: kotitalouksien absorptio, isku, ilmakohina ja lattianeristys
 • putkien sulkeminen ja tekninen viestintä
 • lämpöenergian jakelu lattiatiloissa integroidulla lämmityksellä
 • antaen pinnoille tietyn kaltevuuden.

Lähteet: http://remontami7.ru/raschet-peskobetona-dlja-stjazhki, http://upola.ru/podgotovka/styazhka/raschet_styazhki_pola.html, http://1pokirpichy.ru/rastvory/rasxod-cementa-na- styazhku.html

Ei kommentteja vielä!

Lattiapinnoitteiden kulutus per 1m2 laskin - inkmilk.ru

Ennen lattian asentamista on tarpeen tasoittaa kaikki huoneiston tai huoneen lattiat. Lattiapinnoille käytetään pääasiassa sementti-hiekkalaasti. Budjetin säästämiseksi on välttämätöntä laskea oikein ja tarkasti tarvittava määrä materiaaleja myöhempään laastiin lattiapinnoille. Laskenta voidaan tehdä verkkolaskimella lattiapinnoitteen laskemiseksi.

Arvot ovat metreinä, huomioi paksuus. Määritä tässä muodossa (0,00 metriä)

Esimerkki tarvittavien materiaalien lukumäärän laskemisesta.

Laskettaessa tarvittavaa liuoksen määrää käytämme kaavaa:

 • S on huoneen pinta-ala;
 • H on vaaditun kerroksen korkeus;
 • V on vaadittu liuoksen määrä.

Edellä olevan kaavan mukaisesti voimme laskea tarvittavan kuivan tilavuuden seoksesta. Ratkaisun vaaditun tilavuuden laskemisessa tärkeät seikat ovat se, että sementin, hiekan ja veden liuoksen määrä on pienempi kuin kaikkien ainesosien kokonaistilavuus. Joten yhdestä kilogrammasta sementti-hiekkaseosta veden lisäämisen jälkeen saadaan 0,7 kg. ratkaisu. Siten saadaan kaava tarvittavan liuoksen tilavuudelle:

Kuivan seoksen tilavuus / 0,7 = vaaditun liuoksen tilavuus

Sementti ja hiekka myydään laukkuina kilogrammalta, joten ainesosien määrä on laskettava kilogrammoina.

Perustuu siihen, että:

 • yksi kuutiometri sementti-hiekkaseos painaa 1540 kg
 • 1300 kg ainetta on sementin kuutioissa
 • hiekassa - 1625 kg
 • Sementin suhde hiekkaan liuoksessa 1-3
 • Voit tehdä yksittäisten ainesosien yleistettyjä kaavoja.
 • M C - vaaditun sementin massa;
 • M p - tarvittavan hiekan massa;
 • S on pinta-ala;
 • h - kerroksen korkeus.

Yhteensä. Käyttämällä online-lattialaastia laskin käytännössä voit välttää lisäkustannuksia ja selvittää materiaalin määrän.

Taulukon volumetriset mittasuhteet eri betonityypeille

Kovalevyn kanssa työskentelevät säännöt ja salaisuudet

Syyt heijastumaan kattoon ja miten päästä eroon niistä

8 tapaa asentaa majakkaa lattiapinnoille

Parhaat vaihtoehdot seinän asentamista varten

Uudet osion merkinnät

Betonimäärälaskuri

Tiilien ja lohkojen määrän laskeminen talon rakentamiseksi

Online-laskenta tiilen seinän alueella

Sähkön lattialämmityksen voiman laskeminen

Lämmitetty lattia lasketaan

Tile liima Laskin

Pumpun tehon laskeminen kaivoon

Etusivu> Betonilattiat> Kuivasekoostumuslaskuri lattiapinnoille

Kuivasekoostumus tasoitettavalle tasolle on joukko komponentteja, jotka sekoitetaan tiettyinä mittasuhteina. Lasketaan oikein lopullisen seoksen kulutus auttaa online-laskimissamme, tarpeeksi tietää huoneen pinta-alan ja kerroksen paksuuden.

Laskimemme näyttää sekä huoneen vaatima seoksen kokonaismäärän että seoksen määrän 1 m2: n tasolle määritellyllä paksuudella.

Laskimen tiedot voivat hieman poiketa todellisesta kulutuksesta, niin ylöspäin kuin alaspäin, tällainen virhe on enintään 10-15%. Tähän voi olla kaksi syytä:

 • eroja lattian pohjan tasossa, ero betonikorkeudessa eri paikoissa
 • tosiasiallisen massan paksuus voi poiketa suunnitellusta.

Seoksen likimääräinen kulutus kuivalla kerroksella voidaan laskea itsenäisesti. Tätä varten sinun on tunnettava huoneen pinta-ala ja kerroksen paksuus. Suosituimpien ja käytettyjen seosten keskimääräinen kulutus per m2 on 15 kiloa 1 senttimetriä kerrospaksuutta kohti.

Yksi suosituimmista kuivalastateknisistä järjestelmistä on Knauf, verkkolasku tälle seokselle.

Suunnittelu huolellisesti valmistella lattian pintaa myöhempää koristeluun koriste-pinnoite, asuntojen omistajat usein kysyä: "kuinka monta materiaalia sinun täytyy ostaa?" Tarjoamme käyttää laskinta verkossa verkkosivuilla.

Tieto komponenttien täsmällisestä määrästä takaa tarvittavan tilavuuden saamisen valmiista seoksesta. Lisäksi hyvin tehty laskenta auttaa säästämään osoitettua budjetia perusteettomista materiaalikuluista. Ohjelman intuitiivisesti ymmärrettävän liitännän ja pienen syöttötietojen ansiosta laskin kääntää materiaalin kulutuksen lattiapinnoille päänsärkystä ymmärrettäväksi menettelyksi.

Lattialastinlaskimen hiekkasementin laskeminen mahdollistaa laskemisen kahdella tavalla:

 • keskiarvoina. Useimpien hiekkakivisekoittajien valmistajille kulutus 1 m2 kerrospaksuudeltaan 1 cm on 17-19 kg;
 • jos kuiva-aineen kulutus ei vastaa keskimääräisiä arvoja, valitse sopiva viiva, syötä itse kulutusluvut ja tee laskutoimitus.

Tarvittaessa on mahdollista laskea samanaikaisesti lattiapinnoille levitetyn saven kulutus. Laskimessa otetaan huomioon tavallisimmat leikkuukoko 10-20 mm. Koostumuksen määrittäminen, joka on ohuempi kuin 20 mm (pienempi osa), ei voida hyväksyä.

Lisäksi ohjelma ilmoittaa vaaditun määrän metallisuikaleita, joiden koko on 1,5x2 m².

Ohjelman valmiuksien avulla jokainen pystyy nopeasti hankkimaan tarvittavat numerot ilman, että häiritsevät tarpeettomia laskutoimituksia.

Levitys on pohjakerroksen ja lattiapäällysteiden välinen välikerros, joka on tarpeen pinnan tasoittamiseksi ja jäykistämiseksi, joka kattaa teknisen viestinnän sekä kelluvan lattian asentamisen. Lattialaattojen pätevän laskennan ansiosta et voi ylitäytyä käyttämättä jääneestä materiaalista, ja säästöt voidaan käyttää Schumanetin ostoon. eristyskalvot ja muut ääneneristyslaitteet.

Sementin kulutus 1 m2: n tasolle

Nopeasti kovettuva sementtikytkin on yksi irtotilattien tyypistä. Sementin laskemiseksi lattialaastilla pinta-ala on kerrottava oletetulla kerrospaksuudella.

Harkitse esimerkkiä. Huoneen pinta-ala on 35 m2 ja lattian korkeus on 5 cm, joten hiekkasementtilaastin tilavuus on 35 m2 x 0,05 m = 1,75 m3. Sementin ja hiekan komponenttien suhde on 1: 4, joten tarvitsemme 1,4 m3 hiekkaa ja 0,35 m3 sementtiä.

Seosta suositellaan valmistamaan 30% enemmän kuin teoreettiset arvot. Valmistusprosessissa liuos voi pienentyä tilavuudessa, mikä johtuu aukkojen täyttämisestä pienimmillä täytehiukkasilla.

Saviöljyn kulutus lattiapinnoille 1 m2: ksi

Saviöljyn kulutus lasketaan kertomalla lattia-alue ja lattian korkeus. Joten, jotta luodaan taso, jonka korkeus on 5 cm huoneessa 35 m2, tarvitaan 1,75 m3 laajennettua savea. Käytännössä materiaali voi vaatia enemmän, koska laskelmissa ei oteta huomioon pintavirheitä.

Hiekka betonin kulutus 1 m2: n tasolle

Lasikuitumassan kuiva-ainemäärän laskemiseksi sinun on tiedettävä odotettu kerrospaksuus, lattiatila ja materiaalin kulutus 1 m2: ksi. Valmistajalta riippuen kerroksen paksuus on 1 cm, ja tarvitset 18-25 kg seosta neliömetriltä.

Laskentamassan laskeminen tehdään esimerkissä. Huoneen pinta-ala on 35 m2, lattian korkeus on 5 cm, materiaalin kulutus on 1 cm kerroksittain 20 kg / m2. Vaadittava tilavuus lasketaan kertomalla: 35 m2 x 5 cm x 20 kg / m2 = 3500 kg. Pakkauksessa on tavallisesti 50 kg rakennusaineita, eli 70 pussia tarvitaan.

Laske seoksen määrä lattiapinnoille

Sementtilaasti, tai koska sitä kutsutaan myös perinteiseksi tasoituskerrokseksi. Sitä pidetään perustellusti luotettavimpina ja edullisimpina käteiskustannuksina. Sitä käytetään usein erilaisissa tiloissa, esimerkiksi asunnoissa, maalaistaloissa, kahviloissa, toimistoissa, myymälöissä, autotallissa ja niin edelleen. Sementti-hiekkalaatan perustana käytetään kuivaa seosta (peskobetonia) M-150 tai M-300. Ja kuinka paljon tämä seos tarvitsee laastaria? Seuraavassa on esitetty lattialevyjen hiekkatehnan laskeminen.

Seoksen laskeminen lattiapinnoille

Ensimmäinen vaihe on huoneen mittaaminen. Lasertason ja mittanauhan avulla mitataan ja mitataan koko huone ja näemme, missä erot ovat. Laskemme, kuinka paljon m2: n on tehtävä, niin tarkastelemme kaikkia rakennusmateriaaleja, joita tarvitaan työhön. On erityisen tärkeää laskea oikein tarvittavan kuivan sekoituksen määrä.

Meidän on tehtävä tasoitus 25 cm: n huoneeseen, jonka paksuus on 5 cm.

1 m 2 paksuudeltaan 1 cm kestää noin 22 kg seosta.

Kerro 5 cm lasista 22 kg seoksella (5 x 22 = 110). Niinpä 110 kg painaa 1 m 2 meidän 5 senttimetrin paksuudelta.

Nyt kerrotaan 25 m 2 110 kg: lla seosta (25 x 110 = 2 750). Tämä merkitsee sitä, että 2 750 kg painaa 5 cm: n liitintä 25 metrin alueella.

Seuraavat 2 750 kg jaettuna kuivaseoksen pussin painolla (2 750 kg, 50 kg = 55). Joten 55 pussia seosta, jonka paino on 50 kg, tarvitsemme.

Materiaalia pidetään lattiapinta-alalta helppoa.

Laiteastian osalta tarvitsemme:
 1. Profiili for lighthouses
 2. Kuiva seos M-150 tai M-300
 3. Pohjamaali tai betoni
 4. Vahvistettu verkko (levitettynä)
 5. Nauhan reunustaminen
 6. Höyrysulkukalvo (toisella tai kolmannella päivällä on tarpeen irrottaa lattia vedellä ja päällystää kalvoa 7 päivän ajan). Prosessi voidaan toistaa uudelleen.

Huomaa, että korkeamman asteen seos osoittaa, että seoksessa on enemmän sementtiä. Puhdas sementti on merkitty M-500: lla. Siksi mitä korkeampi kuiva seoslaatu on, sitä vahvempi on tasoitus.

Sementtihiekkasten kovettuu (voiton voimakkuus) 30 päivän kuluessa, jonka aikana vain laatta voidaan asettaa sille. jäljelle jäävä lattia voidaan asentaa 30 päivän jälkeen. Tosiasia on, että kerroksessa oleva kosteus imeytyy ja romuttaa päällysteen. Jos lattian paksuus on yli 5 cm, suosittelemme käyttämään laajennettua savea pohjakerroksessa. Se on kevyt ja mahdollistaa lasin kokonaispainon poistamisen, joten lattialautasen kuormitus pienenee.

Kun laske- taan ja toimitetaan esineeseen hiekkate- nin lattiapinnoille ja muulle materiaalille, päällikkö aloittaa työn. Ensinnäkin lattialevy on valmis täyttämään lattian, eli se on puhdistettu kaikenlaisista roskista ja pohjustettu. Kun pohjamaali kuivuu, kiinnitämme reunakaistan seinään, sitä tarvitaan keventämään lasin jännitystä. Asennetaan majakat ennalta mitatulla korkeudella. Jos on tarpeen käyttää vahvistusverkkoa, se on nostettava ja kiinnitettävä juuri sen alapuolelle.

Seoksen valmistaminen: 10 kg kuivaa seosta kaadetaan 0,8 - 1,3 litraan puhdasta vettä ja sekoitetaan homogeeniseen massaan ilman kokkareita rakentamisekoittajalla. Seoksen on oltava 1 tunnin sisällä.

Kaada seos ja kaada se sora-aukolla pitkin majakoita, kunnes rakennus on täysin täytetty. 2-3 päivää levittymisen jälkeen se on pudonnut vedellä ja peitetty kalvolla. Kestää lasia 30 päivän ajan ja lasitus on valmis jatkokäyttöön!

Lattialaattojen laskeminen

Useimmiten rakennuksen ja korjauksen aikana sinun on laskettava itsenäisesti materiaalin määrä, vaikka palkitsisitkin muita töitä itse. Joskus sitä voidaan välttää, mutta tarvittavien laskelmien suorittaminen ei ole tarpeetonta. Pidäthän tämä asia tarkemmin, selvitä, kuinka paljon kuivaa seosta on ostettava ja mitä muita elementtejä tarvitaan lattian sivelöintiin.

Materiaalit lattiapinnoille

Laskelmien suorittamiseksi ja materiaalien määrän selvittämiseksi sinun on ensin selvitettävä, mitä tarkalleen tarvitaan. Joten osta:

 • pohjamaali
 • sementtibrändi M400 tai 32,5 (eli se on kohtuullinen hinta ja hyvä laatu)
 • rakentamaan hiekkaa
 • lasikuitua parantamaan lattiaterien lujuutta
 • pehmittimen, joka mahdollistaa seoksen käytön pitemmän ajan sekä yksinkertaistaa työtä.

Lisäksi ratkaisu tarvitsee vettä, mutta tietenkään sinun ei tarvitse ostaa sitä. Seuraavaksi kerrotaan mittasuhteista, joissa sinun on käytettävä koko tätä ja miten lasketaan koko koko lattia-alue.

Ensin sinun on päätettävä mittasuhteet, joissa elementit sekoittuvat. Tarvitsemme 150 tai 200 merkin lopullista sementtikoostumusta, mutta yleensä ne ottavat jotain keskenään ja sekoittavat M400 hiekalla suhteessa 1: 3, eli yksi pussi sementtiä (25 kg) vaatii 75 kg rakennushiekkaa.

Vettä otetaan 0,55 sementtimäärästä, eli 25 kg vettä käytetään 25 kg: aan.

Kuitujen osalta kuitu ei ole niin voimakas rajoitus, mutta yleensä 25 kg: aan M400: a se kestää 65-75 grammaa lasikuitua.

Pehmittimen laskeminen ei myöskään ole vaikeaa: 25 kg sementtiä kestää noin 95 grammaa.

Sementtilaskenta

On aika oppia laskemaan oikein rakennusmateriaalin määrä. Jotkut sivustot tarjoavat online-laskimia, joissa sinun on määriteltävä sidoksen tyyppi, valmistaja, lopullisen seoksen vaadittu laatu ja muut parametrit, mutta tärkeimmät niistä ovat lattia-alue ja sidoksen paksuus. Jos kenttä on epätasaista, on laskelmissa otettava huomioon korkeuserot ja laskettava aritmeettinen keskiarvo.

Jos tiedät olemuksen, niin voit tehdä ilman tällaista laskinta. Tätä varten on tarpeen oppia niin paljon tietoa, itse asiassa vain, että 500 kuutiometriä sementtiä M400 menee 1 kuutiometriin saviä.

Nyt on vain selvitettävä, kuinka monta kuutiometriä kuivaa seosta tarvitaan omaan tiloihisi. Tarkastelemme vaihtoehtoa, jossa lattiapinta-ala on 15 metriä ja lattian paksuus 0,05 m tai 5 cm (on kätevämpää laskea metreinä, koska tämä on yhteinen mittayksikkö).

Joten tällainen solmun lopullinen tilavuus on 15 * 0,05 * 500 = 375 kg, tai 15 pussia 25 kg. Voit nopeasti laskea huoneesi arvon laskimessa korvaamalla kaksi ensimmäistä numeroa vaaditulla kerrosalueella ja tasoituspaksuudella. Mittausvirheen aiheuttaman puutteen välttämiseksi on parasta kertoa tulokseksi saatu arvo 1,02. 375 * 1,02 = 382,5. Tässä tilanteessa on suositeltavaa ostaa lisäpussi (yhteensä 16) ja lisäksi tehdä kuumasekoituksen lisä laskelmia virheen tuloksen perusteella.

Muut materiaalit

Kuten muistamme, hiekka otetaan kolme kertaa enemmän. Laskimessa (tai mielessä) kerro 382,5 x 3 ja saat 1147 kg rakennushiekkaa. Tässä seoksessa on lisättävä kuitua 65-75 grammaa 25 kg: n pussia kohden. Viimeisessä osassa pidimme 16 pussia eli ostaen kuitua 1,04-1,2 kg.

Teemme samoin pehmittimen, joka kestää 95 grammaa 25 kilogrammalta. Syötä laskin 95 * 16 ja saamme 1,52 kg: n arvon, kun otetaan huomioon virhe. Voit ottaa riskin ja ostaa 1,52: ei ole mitään erityisiä muutoksia.

On tärkeää, ettei sekoiteta litroja kilogrammoina, koska pehmitin on tavallisesti saatavissa nestemäisessä muodossa ja muissa mittayksiköissä voidaan ilmoittaa pakkauksessa.

Mitä tulee alukkeeseen, muista lattian alue lukea pakkaus. Kulutusta per neliömetri on yleensä osoitettu sille ja vaihtelee riippuen alukkeiden seoksesta.

Laske sementti laskeaksesi lattia itse

Yksi tärkeimmistä rakennus- ja korjaustöistä ovat sementtipinnoitteet, jotka voivat palvella eri tarkoituksia ja ovat rakenteellisesti hyvin erilaisia ​​toisistaan.

Mutta kaikkien niiden osalta yhteinen pääparametri on sementtikulutus per kerros.

Sementtipohjamallit: 1 - pohja, 2 - hiekkakerros, 3-4 - kerrokset, 5 - betonielementti, 6 - laattaliima, 7 - laatta, 8 - erottava reunakerros.

Tärkeimmät toiminnot ja tasoitustyypit

Aloitamme tarkastelemalla lasin perustoimintoja.

 • pinnan tasaaminen lattian alla (parketti, linoleumi, laminaatti)
 • lattian lämmön- ja äänieristysominaisuuksien parantaminen: kotitalouksien absorptio, isku, ilmakohina ja lattianeristys
 • putkien sulkeminen ja tekninen viestintä
 • lämpöenergian jakelu lattiatiloissa integroidulla lämmityksellä
 • antaen pinnoille tietyn kaltevuuden.

Lähteet: http://remontami7.ru/raschet-peskobetona-dlja-stjazhki, http://upola.ru/podgotovka/styazhka/raschet_styazhki_pola.html, http://1pokirpichy.ru/rastvory/rasxod-cementa-na- styazhku.html

Ei kommentteja vielä!

Laskin kuiva-ainemäärän laskemiseksi lasille

Betonipinnoite on universaali "työkalu", jonka avulla voit tasoittaa pintaa, poistaa tiensä pudotukset, tuoda haluttuun korkeuteen, joissakin tapauksissa - antaa halutun lämmöneristysasteen ja lopuksi valmistaa luotettava pohja valitulle lattiapäällysteelle. Tähän toimintaan käytettiin tavanomaisia ​​betonilaastareita, jotka valmisteltiin työpaikalla jo kauan sitten. Nykyään on mahdollista valita valmiita kuivia rakennusseoksia näihin tarkoituksiin.

Laskin kuiva-ainemäärän laskemiseksi lasille

Kaikkien rakennustöiden valmisteluun liittyy aina tarvittavien materiaalien hankinta ja toimittaminen työmaalle. Tasojen täyttämiseen tarvitaan yleensä paljon, joten on tärkeää määrittää oikea määrä etukäteen kuljetuksen ja varastoinnin järjestämiseksi. Laskin laskemalla kuivamassan määrän laskeumalle auttaa ratkaisemaan tämä ongelma nopeasti.

Laskimen alapuolella annetaan joitain selityksiä sen käytöstä.

Laskin kuiva-ainemäärän laskemiseksi lasille

Laskelman selitys

Laskennan alkutiedot ovat:

 • Täytettävän lattiapinnan pinta-ala. Määritelmää ei yleensä ole suuria ongelmia.

Ja jos huone on epäsäännöllisen muotoinen?

Tässä tapauksessa voit käyttää useita yksinkertaisia ​​algoritmeja alueen laskemiseen. Tästä - portaalin erityisessä artikkelissa, joka on omistettu tilojen laskutoimituksille, jossa otetaan yksityiskohtaisesti huomioon mahdolliset esimerkit ja kätevät laskimet.

 • Lattiatason ero - korkeuden ero alimpaan ja korkeimpaan pisteeseen. Tämä ero on tasoitettava solmuun, mikä vaatii lisää materiaalin määrää.
 • Suunniteltu paksuus tulevaisuuden tasoituksesta ottamatta huomioon erotusta, eli korkeimmasta pisteestä - "nolla" tasosta.
 • Arvioitu materiaalin kulutus 10 metrin paksuisen kerroksen luomiseksi pinta-alaltaan 1 m². Tämä indikaattori voi vaihdella merkittävästi eri seoksista - riippuu paljon sideaineesta (sementti tai kipsi) ja täyteaineen komponenttikoostumuksesta. Joka tapauksessa tällainen parametri on joka tapauksessa välttämättömyys rakennusrakenteen fysikaalisten, teknisten ja toiminnallisten ominaisuuksien luettelossa.

Laskuri suorittaa lisälaskennan itsenäisesti ja antaa kokonaisarvon sekä painon ekvivalenttina että erilaisten standardien pussilukumäärässä.

Jos haluat tehdä vertailun, voit seurata linkkiä laskimeen laskeaksesi betoniliuoksen ainesosat tasoitettavalle tasolle, kun se on itse tehty.

Kuinka täyttää tasoitus?

Tämä rakentaminen edellyttää huolellista, tarkkaa laskentaa ja tiukkaa noudattamista kaikkiin teknisiin suosituksiin. Yksityiskohdat lattian täyttämisestä omilla käsillään - portaalin erityisessä julkaisussa.