M-150-seoksen kuluminen 1 m2: n tasolle

Lattiapinnoituksen tekemiseksi sisätiloissa on kätevää käyttää sementti-hiekan m-150 seosta, koska se sopii erinomaisesti eri pinnoille:

 • betonilattia;
 • seinään tiili;
 • vaahtobetoni ja hiilihapotettu betoni.

Levitys voidaan tehdä keraamisten ja keraamisten laatat, laminaatti tai parketti alla.

Mikä on seoksen M-150 kulutus laastille?

Karkeiden lattioiden tasoittamiseen tarvitaan tämä kuiva seos noin 20 kiloa per 1 m 2 lattiaa kohti. Tämä indikaattori on kelvollinen, jos paksuus tasauslaatan kohdalle on 8 - 15 mm. Näiden indikaattoreiden mukaan on helppo laskea m-150 kuivaa seosta kullekin liittimelle kulutus, kertomalla paino, joka saadaan huoneen neliömetrien lukumäärän mukaan. Kuitenkin, ei pidä unohtaa, että seoksen M150 kulutus 1 m 2: n paksuudelta kasvaa, jos kerroksen paksuus on suurempi.

Puristetaan seoksen pinnasta lopulta kovettuu 28 päivän kuluttua. Tämä parametri riippuu sementin läsnäolosta seoksessa, koska se on tämän aineen vahvuus noin kuukauden ajan.

Hiekosementti-seoksen tyypit ja kulutusmäärät M 150 lattiapinnoille, seoksenvalmistukseen

Rakennusteollisuudessa kuivien seosten katsotaan olevan kysyntää kaikissa teknologisissa vaiheissa. Niitä käytetään usein korjaukseen liittyvissä prosesseissa (restaurointi). Sideaineen pääkomponentti on sementti-hiekkaseos. Yleisimpiä eritelmiä PSD M 150: n kulutusta varten on kuvattu yksityiskohtaisesti GOST.

Universal TsPS M 150

Seoksen ominaisuuksia, ominaisuuksia, suosituksia

Pääkomponentit ovat hiekka ja sementti. Numero, joka tulee kirjaimen "M" jälkeen, merkitsee kuormaa (kilogrammaa neliömetriä kohden), jonka kiinteytynyt liuos kestää. Otetaan huomioon, että indikaattori on likimääräinen, koska enemmistö riippuu eri tekijöistä: valmistelun oikeellisuudesta yleisestä ratkaisusta, työtekniikoiden noudattamisesta ja muista. Esimerkiksi brändin M150 kuorma on suunnilleen 150 kg / cm2.

DSP: issä on seuraavat ominaisuudet:

 1. Aseta aika.
 2. Koostumus, mittasuhteet. Esimerkiksi M150: ssä 100 ei esiinny orgaanisten epäpuhtauksien koostumuksessa.
 3. Kyky säilyttää vettä (GOST: n mukaan tämä luku on 90%).
 4. Jäätymisvastus, joka määräytyy syklien mukaan.
 5. Delaminaatiokerroin.
 6. Hiekka- ja sementtilaastin kulutus per 1 m 2.
 7. Paksuutta.

Jos samanlaisten ominaisuuksien mukaiset seokset toteutetaan, sinun on ensin analysoitava korkeuden suhde, virtausnopeus (kg / m 2). Harjoittelu osoittaa, että DSP: n ostaminen alhaisin kustannuksin osoittautuu lopulta kalliimmaksi kuin korkealaatuisesta koostumuksesta.

Kun ostat, ota huomioon, että valmistajan kulutusmäärä neliömetriä kohti. Mittari on keskittynyt korkealaatuisiin ammattilaisiin. Tämä hetki on otettava huomioon hankittaessa ratkaisua. Todellinen kulutus kasvaa 12 prosenttia.

Seosten lajikkeet

ПЦС М100 - käytetään hiekkasementtiliuosten valmistukseen. Koostumuksen pääkomponenttien lisäksi on kalkkia. Niiden kustannukset vähenevät. Koostumusta käytetään kipsiin, emäksen tasaukseen ja pienten virheiden poistamiseen.

Koostumusta kutsutaan asennusmateriaaliksi. Se on tuotettu useissa muunnelmissa, jotka keskittyvät laastareiden valmistukseen levittämällä, korkean lujuuden omaavalle koostumukselle muuraukseen. Paksuus 0,5 cm, likimääräinen kulutus on 8,5 kg / m 2.

DSP M300 kutsui säätiötä. Heillä on korkeat kustannukset verrattuna muihin lajeihin. Käytetään ratkaisuihin, kun asetetaan lohkarakenteita, sävyjen järjestämiseksi. Kulutus neliömetrillä on 19,5 kg.

Varoitus! Kipsi-sementti-hiekkaseoksen M300 ei sovellu.

M150-ratkaisu - universaali, jota käytetään lähes kaikkiin toimintoihin. Soveltuu muuraukseen, kipsiliuoksiin. Sitä käytetään tasoituskerroksen laitteisiin erilaisten korjaustöiden aikana. M150 korvaa minkä tahansa muun seoksen.

Kun ne on oikein määritetty ratkaisun vaadittavilla parametreilla, muuttamalla komponenttien mittasuhteita saavutetaan erityisten ominaisuuksien parantaminen. Heillä on hyväksyttävät kustannukset.

Koostumuksen M150 ominaisuudet ovat:

 • kerrospaksuus - 0,5-5 cm;
 • seoksen kulutus per 1 m 2 - 16500 g / cm;
 • asetusaika on 2 tuntia ja kesto 24 tuntia.

Ostamalla M150-merkin koostumuksen tutustu lisäaineisiin. Esimerkiksi seos kylmänkestävyyden suhteen. Koostumuksella on paljon käyttöalueita:

 • rakennuksen julkisivut;
 • kellarissa;
 • työ rakennuksen sisällä;
 • julkisivutyöt;
 • huoneet, joissa on korkea kosteus.

Tämä seos täyttää kuluttajahinnan, kulutuksen ja laadun vaatimukset.

M150: n optimaalinen kustannus

Jos valitset PSD M150: n työn, se nousee 22 g / m 2, materiaalin kulutus on optimaalinen 1 cm: n paksuudelta. Sementtimateriaali on sementtiä, joka antaa sille erilaiset ominaisuudet.

Kerroksen paksuus vaihtelee 5-50 mm ja riippuu suoritetusta työstä. Levitä tämä seos käsin. Koostumuksen elinkyky on 120 minuuttia, joten suuria määriä ei vaivata. Täysin kestävä seos nousee 28 päivän kuluttua.

Taivutuslujuus on 2 MPa ja tarttuvuus (tarttuvuus 2 eri pinnalla) on 0,5 MPa. Tartunta-asioiden lisäämiseksi pintavalmistuksen oikeellisuus.

Itse valmistelu ratkaisu

Mittasuhteisiin vaikuttavat useat indikaattorit:

 • ratkaisun tarkoitus;
 • sementti laatua;
 • sen tuotantoa.

On huomioitava, että varastoinnin aikana sementti menettää ominaisuutensa, vaikka se olisi asianmukaisesti varastoituna. Siksi koostumuksen osuutta lisätään ottaen huomioon varastointijakso:

Sementtitehtaille 500, 400 tehdään mittasuhteissa osana sementtiä 2 olevaa hiekkaa, osa sideaineesta 3 osaa hiekkaa (luokalle 500). Halkeilun todennäköisyyden vähentämiseksi lasikuitua kohti 0,9 kg kuutiometriä kohti lisätään lattialaattoihin. metri.

Muuraukseen käytetään koostumusta sementin osan ja 5 osaa hiekan mittasuhteissa - se riippuu hiekan tilasta (se kuivataan, seulotaan). Liuos valmistetaan pieneen tilavuuteen määrittäen kokeellisesti vaaditun osuuden seoksesta, liuoksen virtausnopeudesta, joka optimoi materiaalin kulutuksen. Jos kipsi ottaa sideainemerkit 200, 300 suhteessa 1/3.

Varoitus! Sekoitetaan liuos huolellisesti, ja tähän tarkoitukseen suutin sopii sähköporaukseen, sementin kulutuksen vähenemiseen, hiekamäärän lisääntymiseen johtaa halkeamien, sirujen muodostumiseen, ylimääräinen vesi johtaa lujuuden vähenemiseen ja kovettumisaikaa.

Jos sementti-hiekkaseos M150 valmistetaan sääntöjen mukaisesti, kovettumisen jälkeen lattia on vahva, laadukas ja kestää pitkään. Muista ottaa huomioon sementin mittasuhteet ja varastointikaudet.

Sementtihiekkaseos 150 m

Rakennustyön alkaessa haluamme tehdä kaikkea lyhyimmillä linjoilla. Ei ole mikään salaisuus, että pitkittynyt rakenne on ärsyttävää ja korjaus, kuten sanotaan, on samankaltainen kuin tulipalo. Haluamme myös laadun ja ilman ongelmia, joten sen jälkeen ei ole tarvetta valmistaa tai uudistaa sitä. Ja mitä sanoa kustannuksista! Meillä ei ole koskaan tarpeeksi rahaa.

Rakennusmateriaalien nykyinen teknologia auttaa täyttämään nämä toiveet täysin. Niistä materiaaleista, jotka voivat yksinkertaistaa ja vähentää linjan rakentamista ja sisustusta huoneeseen, ja samalla edullinen hinta - kuiva rakentaminen sekoittuu.

Ne koostuvat pääasiassa kalkista, kipsistä tai sementistä (perusseos), jotka sekoitetaan kaikenlaisten lisäaineiden kanssa. Ne antavat näille sekoituksille tärkeitä ominaisuuksia. Merkittävimpiä ovat polymeerit. Ne tarjoavat näiden sideaineiden liima-ainepitoisuuden.

Yksinkertainen, vahva ja luotettava

Tällä hetkellä rakennusmateriaalien markkinat ovat täynnä erilaisia ​​tällaisia ​​seoksia, mutta sementti-hiekka M150 on edelleen halutuimmista ja suosituimmista. Ei ole yllättävää, että sitä käytetään hyvin laajasti rakentamisessa.

M150: n avulla toteutettu hiekkalaasti poraa helposti ja kovettuu nopeasti millä tahansa pinnalla, olipa kyseessä betoni, kalkkikivi tai hiekkapäällyste, tiiliseinä. Seos on helppokäyttöinen ja kuivuu nopeasti päivällä.

Tällaisten ominaisuuksien ansiosta sen rakenne etenee nopeasti loppuun.
Tämän sementti-sideaineen käytön tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • taloudellinen kulutus;
 • universaalisuus laajuuden mukaan;
 • laadukas koostumus;
 • luotettavuus;
 • GOST-standardien ja standardien noudattaminen.

Tämän seoksen erityinen koostumus ja valmistusmenetelmä takaa sen tarpeen. Se valmistetaan useiden eri laatuluokkien (riippuen siitä, minkä GOST-tuotteen tulisi noudattaa) pohjalta, lisäämällä hiekkaa, polymeerien lisäaineita ja erilaisia ​​epäpuhtauksia.

Kaikki tämä mahdollistaa M150: n ja viskositeetin laadun parantamisen. Tämä lähestymistapa takaa ympäristöturvallisuuden ja kestävyyden niissä tiloissa, joissa sitä käytetään.

Tätä seosta, jota voidaan käyttää sekä sisä- että ulkopuolelle, kipsiseinät, katot ja muut pinnat. Lisäksi se tavallisesti käyttäytyy, kun se seuraa maalausta, arkistointia tai tarttumista.

CPS M150: tä voidaan käyttää myös seinien rakentamiseen, lattioiden tai portaiden sementoitukseen, joka kattaa halkeamat betoniseinillä ja vaurioituneilla kipsillä.

Se sopii myös katon tasoittamiseen (ilman vahvistetun verkon käyttöä), vaikkakin sementtikerroksen on tässä tapauksessa oltava 3 cm paksu.

Muuten, tämä sementti-hiekkaseos käytetään pääasiassa kotona. Ratkaisu on kaadettu kellarikerrokseen, pystytetty seinäsegmenttejä, erityisesti autotallissa ja kellareissa, tuottaa erilaisia ​​aidat ja paljon muuta.

Seoksen ominaisuudet ovat seuraavat:

 • vahva kytkentä kaikentyyppisiin pintoihin;
 • höyryläpäisevyys;
 • säänkestävyys;
 • pakkasenkestävyys;
 • vahvuus.

Vaivaus valmistetaan paikan päällä, ilman kireyttä ja helppoa.

Pussista saatu seos täyttyy yksinkertaisesti puhtaalla vedellä (25 kg: n kohdalla tarvitaan 3,3-3,8 litraa, 50 kg - 6,5 - 7,5 litraa). Sitten kaikki sekoittuvat tasaiseen käsin tai rakennesekoittimella alhaisilla kierroksilla.

Sen jälkeen liuos jätetään 5-7 minuutiksi ja sekoitetaan nopeasti nopeasti.

Jos sen sakeus on yhtenäinen ja muovi, se on käyttövalmis. Sitä on käytettävä 2 tuntia.

Tekninen maine

Sementti-hiekkaseos M 150, kuten edellä on mainittu, valmistetaan GOSTin mukaisesti, joten sillä on seuraavat tekniset ominaisuudet:

 • ulkonäkö - harmaa vapaasti virtaava homogeeninen seos;
 • käyttölämpötila - +5 ° C + 30 ° C;
 • täyteaineen koko - 0,8 mm;
 • veden kulutus per 1 kg kuivaa seosta - 0,13-0,15 litraa;
 • kulutus neliömetrillä m - noin 16,5 kg (1 cm);
 • kuivan seoksen kulutus per neliö. m, paksuus 1 mm - 1,9 kg;
 • karkaistun seoksen keskimääräinen tiheys on 1500 kg kuutiometriä kohden. m;
 • yhden kerroksen paksuus - 5 - 40 mm;
 • vedenkapasiteetti - 90%;
 • tämä seos asetetaan 2 tunniksi ja kovettuu 24 tuntia.

Ostaminen M150, ei häiritse kiinnittää huomiota siihen, että lisäaineet sisältyvät sen koostumukseen. Esimerkiksi onko se kova. Tärkeä indikaattori on kulutuksen paksuus 1 m2: n osalta, mikä on valmistajan suosimaa.

hakemus

Työskentely M150: n kanssa edellyttää tiettyjen sääntöjen noudattamista. Mutta ne eivät eroa muiden tällaisten rakennusseosten käytöstä.

Alusta alkaen sinun on oltava erityisen varovainen sen pinnan valmistelussa, johon liuos otetaan käyttöön.

Jos se on seinä, se on täysin vapautettava pölystä ja likaista, kasvien roskista jne.

Vanhan kipin läsnä ollessa se poistetaan niissä paikoissa, joissa se pysyy epätasaisesti. Vasta sen jälkeen on mahdollista soveltaa uutta ratkaisua.

Vanhan laastarin irrottaminen

Mutta tätä varten sinun täytyy kokata se. Kipsiseinien osalta osuus on seuraava: 10 kg M150 2 litraa vettä. On suositeltavaa ottaa puhdas ja kylmä, mutta ei kovin, noin 15 C. Tarvittaessa voit lisätä nestettä.

Ratkaisu tehdään näin. Seos (kuiva) lisätään vähitellen veteen ja sekoitetaan. Kun massa on homogeeninen, sen annetaan seistä 5 minuuttia ja sen jälkeen se on sekoitettava nopeasti uudelleen. Vaivaus tulisi tehdä 2 tunnin kuluessa.

Kipsin asettaminen pinnalle on tarpeen peittää sen kaikki halkeamat ja reiät, jos sellaisia ​​on. Ja vasta tämän tason jälkeen koko pinta. Pääsääntöisesti itse ratkaisu on levitetty lastalla ja tasoitettu kellukkeella.

Jos työ suoritetaan ulkopuolelta, sen jälkeen on välttämätöntä järjestää pinnan lujittaminen käyttäen tätä tarkoitusta varten vahvistusverkkoa.

Vahviste mesh-sovellus

M150: a pidetään yleismaailmallisena tuotemerkkinä samankaltaisten sementti-hiekkaseosten joukossa. Se käyttäytyy hyvin erilaisissa teknisissä operaatioissa. Tämä seos voi tarvittaessa korvata minkä tahansa muun. Siksi se on kysyntää rakennusmarkkinoilla.

Teknisten ominaisuuksiensa lisäksi tämä sementti-hiekka-seos houkuttelee myös hintaa, mikä riippuu siitä, mihin ratkaisuun se on tehty. Hankkeeseen vaikuttavat myös erilaiset lisäaineet, sillä jotkut ovat kalliita, esimerkiksi pehmittimiä.

On ymmärrettävää, että niiden lisääminen seokseen nostaa sen hintaa. Puhutaan siis keskimääräisestä hinnasta, koska lopullinen on monien tekijöiden alainen.

Hinta riippuu valmistajasta, seoksen koostumuksesta, toimituksesta myyntipaikkaan jne. Keskimäärin 25 kg: n M150-sekoitusta sisältävä pussi maksaa 91-92 ruplaa yhtä, mikä on täysin hyväksyttävää.

Muuten, jos kaupallisesti saatavilla olevia, samanlaisia ​​ominaisuuksia sisältäviä seoksia on, ennen niiden tekemistä, verrataan niiden kulutusta kg / m2 M kerroksen paksuuteen. Sattuu, että kalliimpi seos säästää rahaa.

kulutus

Tietenkin, mitä seoksen arvo ilmoitamme, ei ole järkeä ilman sen kulutusta. Ja se voi olla erilainen samalla pinnalla. Kaikki riippuu kerroksen paksuudesta. Teknisten ominaisuuksien mukaan tämä M150-indikaattori on 1,9 kg kuivaa seosta neliömetriä kohden. m, mutta kerrospaksuus on 1 mm.

Hiekka on oikein yleisin ja suosittu rakennusmateriaali sen vuoksi, että sillä on erinomaiset ominaisuudet ja ominaisuudet. Tässä voit selvittää, kuinka paljon hiekkakuutio painaa.

Rakennustyökalujen monipuolisista viimeistelymateriaaleista Rotband-kipsi katsotaan parhaaksi. Tässä on kaikki sen tekniset ominaisuudet.

Kaikkien korjaustöiden yhteydessä on ymmärrettävä, että lattian on oltava luotettava ja kestävä. Napsauttamalla linkkiä perehtyy tekniikkaan, jossa kuivakalvopäällystys tehdään.

Kuten tiedätte, kun täytät lattiaa kerroksella 10 mm, tämä luku on 20-22 kg neliömetriä kohden. Ja 20 neliömetriä. m, vastaavasti - yli 400 kg. Siksi säästää rahaa, mutta monet yksityiset kehittäjät edelleenkin vielä mieluummin valmistavat tällaisia ​​seoksia, eivätkä osta valmiita tuotteita.

Muuten, seoksen taso per 1 neliömetriä. m käsityöläisille. Siksi, kun päätät ostoksen toteutettavuudesta, harkitse tätä. Levittimellä tai kytkimellä tarvitset todella 8-12% enemmän liuosta.

Lisätietoja materiaalien kulutuksesta saat videosta:

Mitä todistus kertoo?

Olkoon selvää heti, mihin sitä vaaditaan? Ensinnäkin tämän paperin pitäisi saada ne, jotka tekevät sementti-hiekkaseoksen. Mielenkiintoinen se on ostajalle. Mitä asiakirjassa sanotaan?

Se sisältää tietoja aineen vaatimustenmukaisuudesta GOST-asiakirjassa ja muissa sääntelyasiakirjoissa. Sitä kutsutaan "Dry Mix M150: n vaatimustenmukaisuustodistukseksi".

Mitä nämä tiedot ovat? Dokumentti kertoo paitsi tuotteen tarkoituksesta, mutta myös sanoo:

 • aineen tiheys;
 • seoksen alkuperäinen kosteuspitoisuus;
 • käyttöalueelle sallittu lämpötila-alue;
 • ominaispaino;
 • plastisuus- ja kerrostumisparametrit;
 • jäätymisvastuksen ilmaisin.

Tähän voidaan lisätä myös indikaattoreita aineen keskimääräisestä kulutuksesta tietyntyyppisiin töihin ratkaisun kanssa. Tarvittava kohta on materiaalin turvallisuus ihmisille ja ympäristölle.

Turvaohjeet

Vaikka seos M150 ei ole myrkyllistä, mutta se on tehty sementin pohjalta, joka voi joutua kosketuksiin veden kanssa. Siksi on suositeltavaa käsitellä ratkaisu suojakäsineissä. Silmäkosketus voi olla myös tuskallista.

Jos näin tapahtuu, huuhtele välittömästi silmät runsaalla kylmällä vedellä. Jos se ei auta, muista mennä lääkärille.

Älä hengitä pölyä, kun käytät kuivaa seosta, varmista, että se ei pääse ruokaan.

Älä heitä käyttämättömiä tyhjiä pussia vartioimatta. Sen lisäksi, että ne saastuttavat alueita, ne ovat myös vaarallisia lapsille ja eläimille.

varastointi

Yhtä tärkeitä ovat tämän rakennusmateriaalin säilyttämisen ja käytön edellytykset. Ensinnäkin on mahdotonta työskennellä M150-liuoksen kanssa, jos lämpötila laskee + 5 - 30 ° C: n ulkopuolelle. Kosteus, kuten teknisessä eritelmässä todetaan, on myös 90%: n raja.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos rakennustöiden käyttö seoksella tapahtuu kadulla, sitä ei voida tehdä korkealla kosteudella ja kosteudella. M150 on myös säilytettävä kuivassa paikassa. Sitten hän voi säästää hänen kiinteistöään kuuden kuukauden ajan.

Tässä on tällainen sementti-hiekan M150 seos - luotettava, laadukas ja monipuolinen. Käyttämällä sitä ei vain kipata kaikkea nopeasti, mutta myös alhaisin kustannuksin ja vaivalloin. Joten uskalkaa, sinäkin pinnat ja vahva vipu! Sinua kiinnostavat myös materiaali, joka kertoo, kuinka monta kuutio-alustaa 25 x 150 x 6000.

Yleiskäyttöisen kuivaseoksen ominaisuudet M150

Nykyään rakennusprosessien nopeuttamiseksi tuotetaan riittävä määrä kuivia sekoitteita. Yleensä ne on valmistettu sementtipohjalle lisäämällä hiekkaa ja erilaisia ​​pehmittimiä, jotka kaikki toimivat niiden kanssa laskeutuu lisäämällä vettä ja sekoittamalla haluttuun johdonmukaisuuteen. Seuraavaksi pidetään yleiskaivosekoittimen M150 ominaisuuksia.

Erityisominaisuudet

Kuiva universaali sekoitus M150 on suunniteltu muuraus, asennus ja viimeistely. Yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on luoda tasainen muovikerros, joka on välttämätöntä tiilien, kipsirakenteen, asennuksen, asentamisen ja asentamisen kannalta. Se valmistetaan tavallisesti 50 kg: n pussissa, harvemmin 40 tai 25 kg, valmisteen valmistamiseksi on vain laimennettava pakkaukseen merkityllä tarpeellisella määrällä vettä ja sekoitettava sekoittimella.

Koska pehmittimien ja muiden komponenttien läsnäolo niiden tehokas suhde, kuiva yleismaailmallinen seos M150 on seuraavat edut:

 • luotettavuus ja erinomainen laatu;
 • tarttuminen moniin pintoihin;
 • pakkasenkestävyys;
 • materiaalin taloudellinen kulutus;
 • hyvä höyryläpäisevyys;
 • kosteuden suojaus.

Nimi "universaali" puhuu puolestaan. Tämä tarkoittaa, että tätä seosta voidaan käyttää monissa eri töissä huoneen sisällä ja sen ulkopuolella. Se voi soveltua sekä lauhkeille ilmastoille että vakaville pohjavesille. Useimmiten sitä käytetään tiilien ja lohkojen asentamiseen ja asentamiseen, tasoituspintojen, betonisoinnin.

On olemassa useita erilaisia ​​universaaleja seoksia M150, jotka eroavat toisistaan ​​koostumukseltaan ja tarkoitukseltaan.

 • Kipsilevy on suunniteltu kipsi- tai konepellin levittämiseen, kerroksen paksuus voi olla 5 - 50 mm. Se sopii julkisivu- ja sisustustöihin. Sekoittamisen jälkeen koostumus säilyttää käyttökelpoiset ominaisuudet 120 minuutin ajan, joten on välttämätöntä aloittaa välittömästi kipsi tai ei vaivata suuria määriä. Käytetyn koostumuksen koko lujuus hankitaan 28 päivän jälkeen.
 • Muurausyhdistelmää M150 käytetään savi-, silikaatti-, tulenkestävät tiilet, kaasusilikaattilohkot. Se on korkea rikki vastus, joten voit työskennellä sen ulkopuolella kaikissa sääolosuhteissa. Koostumusta voidaan käyttää huoneissa, joissa on korkea kosteus.
 • Sekoitusta M150 tasoitetaan lattian eri tasoilla. Kerros voi olla 1 - 10 cm, on parasta käyttää ratkaisua majakkain. Kun kerrospaksuus on 1 cm, kuivan seoksen virtausnopeus on 22-25 kg / neliömetri. M150-liuoksen etuja esikarsille on se, että betonin pohjan ansiosta se on kestävä, kosteutta ja lämpötilan muutoksia.

Tekniset tiedot

Lähes kaikki kuivan seoksen M150 valmistajat ovat samaa koostumusta, ja ne sisältävät:

 • Portland-sementtilajit PTs400, PTs500;
 • kuiva hiekka, jonka murto-osa on 0,1-1 mm;
 • mineraalijauhe, jonka fraktio on 0,1-0,5 mm;
 • mineraalilisistä ja orgaanisista pehmittimistä.

Kaikki kotimaiset valmistajat tuottavat M150-seoksen GOST 3051597 mukaan, hiekkaa käytetään TU 5711-002-05071329-2003 mukaisesti.

Sementti-hiekkaseoksen M150 ominaispaino tai tiheys on 900 kg / m3, kulutus on 16-17 kg / m2, kerroksen paksuus 1 cm, väri on harmaa, käyttöaika on enintään 2 tuntia, tarttuvuus pohjaan on 0,6 MPa ja puristuslujuus 15.

M150-laasti eroaa M300: sta tai M400: sta siinä, että sitä voidaan käyttää paitsi laskeutumiseen myös laastille ja laastille. Vain laimennusmäärät vedellä ja käyttötavat ovat erilaisia. Vain laimenna seos kylmällä vedellä.

Tuotteen M150 valmistusmenetelmä on seuraava: seosta, joka on 1,8-2 litraa 10 kg: aa kuivaa koostumusta, kaadetaan vesisäiliöön ja sekoitetaan sitten sekoittimen kanssa tai manuaalisesti, kunnes muodostuu homogeeninen massa. Kun liuos laimennetaan, sinun on käytettävä sitä 2 tuntia.

Jos kyseessä on muuraus, laimennettu seos levitetään tasai- sesti tiilen pinnalle ja se tasoitetaan. Saumojen optimaalinen paksuus - 1-5 mm riippuen lohkojen koosta. Kun kipsiä liuosta levitetään pinnalle lastalla, lastalla tai yhdistämällä (kipsiasema), se vedetään yleensä tasaiseksi kerrokseksi. Seinä ennen rappaamista tulisi peittää syvällä läpäisevällä pohjamaalilla, jos kerrokset ovat yli 3 cm, sinun on asennettava majakka etukäteen.

valmistajat

Suosituksensa ja monipuolisuutensa ansiosta rakennusseos M150 tuottaa valtavan määrän valmistajia. Lähes jokaisella alueella on omat tehtaansa tuottaa tätä tuotetta ja sen tunnettuja tuotemerkkejä. Joissakin kaupungeissa on jopa kymmeniä valmistajia. On kuitenkin syytä huomata tunnetuimpia ja suosittuja kotimaisia ​​tuotemerkkejä, jotka tunnetaan Venäjällä ja IVY-maissa.

 • Valmistaja "Stone Flower" tuottaa erilaisia ​​kuivaseoksia asennusta, korjausta ja viimeistelyä varten, muun muassa M150 40 kg pussissa. 1 cm kerroksen kulutus on 15-17 kg / m2. Liuosta voidaan käyttää betonilla, tiilillä, kivipinnoilla lämpötiloissa +5 - +30 astetta. On mahdollista pakata 25 kg, 50 kg. Tuotteet "Kivikukka" laadukkaasta Portland-sementistä ja kuivasta hiekasta annetaan positiivista palautetta.
 • Kotimainen valmistaja "Rusean" tuottaa sekoitus M150-annoksia, 40 kg. Ne sopivat erinomaisesti saumojen, betonieristeiden, lattiapäällysteiden ja liimausten tiivistämiseen. Tuottamalla nykyaikaisia ​​tekniikoita, sekoitus kulkee laadunvalvonnan ja sertifioinnin avulla. Kulutus on suhteellisen edullinen - 1,5-1,7 litraa vettä on käytettävä 10 kg kuivaseokseen. Sekoittamisen jälkeen alkuperäinen asetus tapahtuu 45 minuutin kuluessa, liuos kiinteytyy täysin 24 tunnin kuluessa.
 • Valmistaja "Ivsil" on sijoitettu luotettavasti rakennusmateriaalimarkkinoille. Tuotetyyppejä on 3: kipsi, muuraus ja universaali. Kaikki merkit ovat saatavana 50 kg: n pusseissa. Tämän tilavuuden on oltava 9 litraa vettä. Yleisvalikoiman "Ivsil" eduista voidaan havaita laaja käyttölämpötila -50 - +60 astetta, lisääntynyt elinkelpoisuus - jopa 3 tuntia, lujuus ja pakkasenkestävyys - jopa 50 sykliä.
 • Portland PC400: sta valmistettuja Prestige-S -kuivaseoksia käytetään erilaisiin rakennustöihin. Niitä käytetään putoamiseen, sivelöintiin, betonisointiin, injektointiin, keramiikkaan ja päällystyslaattoihin. Koostumuksen vahvuus - 150 kg / 1 cm2, pakkasenkestävyys - 50 sykliä, kulutus per neliökilometri. m senttimetrikerroksella - 17-19 kg kuivaa seosta. Prestizh-S -tuotteet valmistetaan laadunvalvonnalla, rakennusmateriaalien takuu on taattu.
 • Kotimainen tuottaja Osnovit tarjoaa monien muiden korkealaatuisten rakennusmateriaalien lisäksi kuivat sekoitukset M150, jotka perustuvat laadukkaaseen Portland-sementti PC500: een ja mineraali-lisäaineisiin. Tämän yrityksen tuotteiden edut - kestävyys ja laadunvarmistus. Sekoitukset M150 "Found" toimitetaan 25, 40 ja 50 kg: n pakkauksissa erittäin värikkäissä kirkkaissa pakkauksissa, jotka voidaan erottaa välittömästi.

vinkkejä

 • Valitun hiekan M150 valmistajan valinta on erittäin tärkeää. Huolimatta siitä, että kaikkien näiden tuotteiden koostumus on lähes identtinen, fysikaaliset ominaisuudet voivat erota merkittävästi esimerkiksi sementin tai hiekan raekokoon, pakkasvasteeseen, epäpuhtauksien ja muiden tekijöiden määrään. Siksi ostaa M150 halvan seos - ei tarkoita kannattavaa. On tutkittava huolellisesti pakkauksen koostumus, sen takuu ja säilyvyys, jotka on hankittu vain niiltä valmistajilta, jotka ovat luotettavasti sijoittuneet rakennusmateriaalien markkinoille.
 • Hankinnan jälkeen seos M150 on säilytettävä suljetussa muodossa kuivassa ja pimeässä huoneessa, jonka lämpötila on +10 - +35 ° C ja suhteellinen kosteus on enintään 70%. Tällaisissa optimaalisissa olosuhteissa tuote säilyttää ominaisuutensa 6 kuukautta, sitä ei ole suositeltavaa säilyttää ilman käyttöä.
 • Laastin tehokkainta käyttöä varten pinnan, johon sitä käytetään, on puhdistettava suurista epäsäännöllisyydestä, sienestä, muotista, sammasta. Tämä varmistaa paremman tarttuvuuden ja vähemmän materiaalin kulutusta. Myös pintaa suositellaan aina ennen käyttöönottoa.

Sementti-hiekkaseoksen seinämien tasoitus M150, katso alla olevaa videota.

Perfect M 150 kuiva sementtilaasti 50 kg

Kipsi kuivasekoitus M 150 Perfekta Perfect 50 kg

Kuivasekoittimet M 150 Kipsi on erikoistunut betoni-, tiili-, kivi-seinien rappauslaitteisiin. Käytetään ulkoisiin ja sisäisiin asioihin. Valmistettu korkealaatuisen sementin, fraktioituneen hiekan ja mineraalipumputin perusteella. Mukava toiminta, helppo harppaus ja suora, on hyvä plastisuus ja tartunta. Kuivattuna se ei aiheuta halkeamia eikä häivytyksiä. Pinnan esikäsittely: pohjan on oltava karkeaa, kuivaa ja kovettua, puhdistettava likaa, pölyä, öljyjä, pinnoitteiden ja palojen jäämiä. Veden tiukasti imeytyviä tasoja on käsiteltävä Perfekta "Stereotype" tai Perfekta "syvä tunkeutumisen alukkeella", ja sileisiin betonipintoihin, jotka eivät absorboi vettä, sopivaa pohjamaalia tai käyttää vahvistusverkkoa.

Laastin valmistelu: Kaada kuiva seos tilavuuteen vedellä suhteessa kilogrammaan kuivasta seoksesta M 150 0,18 - 0,20 l vettä ja sekoita se automaattisesti homogeenisen massan avulla. Valmis liuos tulee levittää 2 tunnin kuluessa vaivausvaiheesta.

Käyttö: Laita valmistettu kipsilevy seinälle ensimmäisellä kerroksella, jonka leveys on alle 20 millimetriä ja tasoittaa se sääntöä noudattaen. Lisää ylimääräiset kerrokset täydelliseen skhvatyvaniye edellisiin kerroksiin. Kun laastari on alustettu, kostuta kipsi tasolle vedellä ja pyyhi kipsikynällä. Väliaineen ja pinnan lämpötila on +5 - +30 ° C.

Kipsiseos 150 m: n kulutus: Keskimäärin 2 kg kuivaa M150-kipsiyhdistelmää 1 m 2: n tasolle, jonka kerrospaksuus on yksi millimetrin laasti. Todellinen kulutus riippuu pintaolosuhteista ja kerrospaksuudesta.

Vihjeitä: Kun seinät kipataan, asenna 6 mm: n profiilimerkit 0,5-0,7 metrin välein. Kun kipsiä on useita kerroksia, lisäkerrosten paksuutta ei saa tehdä paksummaksi kuin edellisissä. Työn lopussa suojaa liuos nopeuden kuivauksesta ja auringon, tuulen, sateen ja kylmyyden vaikutuksesta. Työskentele käsineissä, jotta et pääse tunkeutumaan silmiin.

Pakkaaminen ja säästäminen: Kuivasekoitetta viedään 50 kilogramman pussissa. Pidä pussit kuivassa paikassa. Alkuperäisen pakkauksen säilytysjakso on 6 kuukautta valmistuspäivästä.

 • Sekoitussuhde 50 kilogrammalta koostumusta 9,0 - 10,0 l
 • Kulutus M150 kipsiseos: kerroksen paksuus on 1 millimetriä 2,0 kg / m 2
 • Täytteen enimmäiskoko on 2,5 millimetriä
 • Vakausratkaisu 2 h
 • Kovettumisaika 2 - 3 päivää
 • Absoluuttisen vahvuuden tulos oli 28 päivää
 • Puristusvoima, ei alle 15,0 MPa
 • Pakkasenkestävyys, vähintään 50 sykliä
 • Pakkauspussi 50 kiloa

Osta sekoitus m 150, voit myymälämme, tilauksen toimitus ja purkaminen.

Mix universal M150 kulutus 18kg / 1cm, 40kg

Mix universal M150 kulutus on vain 18 kg / m2 kerrospaksuudella 10 mm. Liuoksen suositeltu paksuus on 5 - 50 mm. Ilman rappausverkkoa voidaan käyttää enintään 30 mm: n kerrosta.

Tuottaja Lyubertsy kasvi sementti-hiekka seokset LLC "Building Materials Center" (TS.SM.). Tämä tuote on sertifioitu ja sen laatu on jatkuvasti korkea. Ominaisuudet hiekka sekoitetaan TsSM / CSM paljon suurempi kuin suosittuja materiaaleja "Stone Flower".

Universaali sekoitus M 150 on tarkoitettu muuraus, tasoitus - kipsityöt, betonitointi, korjaustyöt, liitosten ja saumojen tiivisteet, päällystyslaatat.

Sementti-hiekkakokeen universaali M150 valmistetaan korkealaatuisesta sementistä, joka rakentaa hiekkaa mineraali- ja orgaanisilla lisäaineilla, jotka parantavat sen ominaisuuksia.

Kuivatekoostumusten edut CSM:

 • Korkean liima-aineen valmisliuos M-150 mahdollistaa 30 mm: n paksuisen kipsikerroksen saamisen
 • Sisä- ja ulkokäyttöön
 • Taloudellinen kulutus
 • Ympäristöystävällisyys
 • Korkea lämpötila
 • Höyryläpäisevyys
 • Suuri vahvuus
 • Säänkestävyys

Pohjan valmistaminen

Kuivan yleiseoksen M150 kulutuksen vähentämiseksi ja korkealaatuisen pinnoitteen saavuttamiseksi on välttämätöntä suorittaa pintojen alustava valmistus. Alustat, joissa on huokoinen rakenne (vaahto, kaasusilikaattilohkot) on varottava varovasti alukkeilla tai kostutetulla. Tämä mahdollistaa liuoksen liuoksessa olevan veden kulutuksen pienentämisen.

Rakennuskoostumuksen valmistelu

Valmistetussa astiassa, jossa on universaalia M150-seosta, kaada vesi pakkauksen mukaisesti ilmoitetun virtausnopeuden mukaisesti. Sekoitusta voidaan tehdä käsin tai koneella, kunnes homogeeninen geelimäinen massa saadaan. Saatu liuos 5 minuutin kuluttua, sinun on sekoitettava uudelleen. Tämän jälkeen sementti-hiekkakehitys tulisi käyttää 45 minuutin kuluessa. Kun valmistettu yleinen laasti M150 on paksuuntunut, on mahdotonta lisätä vettä, riittää vain sekoita se uudelleen.

Työjärjestys

Ennen tasoituskerroksen levittämistä on välttämätöntä, että saman seoksen teho tiivistää kaikki epätasaisuudet (halkeamat, ontelot, sirut). Yleislaasti laitetaan pohjaan lastalla tai lastalla. Säännöstä vetävät massat M150, kunnes saadaan tasainen pinta. Kuivan seoksen keskimääräinen kulutus kerrosta kohden on 10 mm neliömetriä kohden. tekee 18 kg. Hylsy on tehty metalli- tai muovilastalla. Viimeistelymateriaaleja voidaan käyttää 72 tunnin jälkeen saatuun pohjaan. Täydellisen kuivauksen jälkeen. Kiillotettu sementtilaasti voidaan maalata, tapetti liimaa, laita keraaminen laatta ja niin edelleen. Jos pohja tasoitetaan käyttämällä yleismallin M150 sekoitusta useissa kulkuissa, on välttämätöntä odottaa, kunnes edellinen kerros kuivuu. Kaikki työ on tehtävä +5 - + 30 ° C: n lämpötilassa ja suhteellinen kosteus on enintään 80%

Universaalin M150-seoksen takuuaika on 0,5 vuotta edellyttäen, että hiekkaseos säilytetään kuivassa huoneessa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Se on pakattu paperi-kolmikerrospusseihin 40 ja 50 kg.

Tekniset tiedot

 • Väri sekoitus - harmaa
 • Ratkaisu elinkelpoisuus - 45 minuuttia
 • Jäätymiskierron määrä - vähintään 50
 • Sekoita universaali m150-kulutus neliömetriltä - 18 kg / cm
 • Vahvuus - 0,5 MPa
 • Puristuslujuus - 1,5 MPa (28 päivän kuluttua)
 • Suositeltu levityspaksuus - 5 - 50 mm

Katsaus merkkiin TsPS M-150

Yleisen rakentamisen ja korjaustyön ratkaisun valinnassa suositaan sellaisia ​​koostumuksia, joilla on yleiset ominaisuudet vahvuus, tarttuvuus ja veden kestävyys. Nämä vaatimukset ovat täysin sopusoinnussa sementti-hiekkaseoksen kanssa tuotemerkillä M-150, tunnustettu paras hinta, kulutus ja helppo asennus. Sen soveltamisala sisältää sisä- ja ulkorakenteet, monet valmistajat toteuttavat valmiita vaihtoehtoja huolellisesti valituilla mittasuhteilla.

M150: n käyttöominaisuudet ja -ominaisuudet

Tämä lajike saadaan yhdistämällä erittäin aktiivinen Portland-sementti ja jakeittain hiekka, muokkaamalla epäpuhtauksia siinä minimoitu, mutta hyväksyttävä. DSP M-150: n komponenttien koostumusta, mittasuhteita ja käyttöparametreja säätelevät GOST 28013. Erityisvaatimukset asetetaan hiekalle, sallittu koko vaihtelee 1,1-1,5 mm. Sekoittamisen jälkeen se ei käytännössä kerro ja keskimääräinen liikkuvuus. Indikaattorien parantaminen sallitaan, jos vettä hylkivä aine, vahvikkeet ja pakkasnesteen lisäaineet syötetään.

DSP M150 -brändin tärkeimmät tekniset ominaisuudet on esitetty taulukossa:

Tämän tyyppisen sementti-hiekkalaastarin yleiset ominaisuudet ja ominaisuudet ovat:

 • Hyvä vastustuskyky korkealle kosteudelle ja altistuminen muotille ja homeelle. Tämän ominaisuuden ansiosta DSP: issä on universaali sovellus ja soveltuvat sekä sisäisiin että ulkoisiin töihin.
 • Korkealaatuinen kahva.
 • Jäätymislämpötilojen kestävyys, DSP M150 kestää 50 jäädytys- ja sulatusjaksosta.
 • Kutistuvien muodonmuutosten puute käytön aikana. Samalla kun varmistetaan oikeat olosuhteet jähmettämiselle, tällaisten sementiseosten välikerrokset ja päällysteet eivät repeä eivätkä menetä tilavuutta.
 • Taloudellinen kustannus.
 • Hyvä höyryläpäisevyys, tällaiset koostumukset säilyttävät seinien kyvyn hengittää.
 • Vahva voima täyttää kevyesti kuormitetut tasoituskerrokset.

Positiivinen ominaisuus sementtilaastareissa on yleinen sovellus, CPS M150 sopii yleiseen rakentamiseen, kokoonpanoon ja muuraukseen, korjaamiseen ja viimeistelyyn. Käyttöalueeseen kuuluvat sekä ulkoiset esineet (julkisivujen rappaus, tiilien ja lohkojen asentaminen, päällystyslaatat ja reunuselementit, perustusten palauttaminen) että sisätilojen (pesurit, viimeistelyreitit, tasoituspinnat, tiivistyslattiat, kohokuviointi betonituotteissa ja vastaavat toimenpiteet).

Sementtikoostumukset, joissa on merkintä M150, levitetään käsin puhtailla ja kuivilla pinnoilla ja kovettuvat normaaleissa olosuhteissa (ilman positiivista ympäristön lämpötilaa ja kosteustasoa 80-90%: ssa eikä enempää). Harvoin poikkeuksin he eivät sovi talvikauteen. Sideaineen emäksisen perustan vuoksi DSP vaatii varovaisuutta ja käsineiden käyttöä. Valmistuttuaan kaikki työkalut ja säiliöt pestään välittömästi vedellä, näiden liuosten elinkyky ei ylitä 2 tuntia.

Osuudet ja kulutus

Tärkeä vaatimus valmiiden kuivaseosten käsittelemiseksi on se, että suljettavan nesteen täsmällinen annostus noudattaa omien käsiensa valmistuksessa ja sen johdonmukaisuuden tarkkailemisen lisäksi panoskomponenttien laatua ja niiden suhdetta tarkkuutta seurataan. M-150: n likimääräiset mittasuhteet itsekosketusta varten riippuen käytetystä sideaineesta ovat alla olevassa taulukossa:

Vesi-sementti -suhde valitaan DSP: n tarkoituksen perusteella, kun käytetään tasoituksia ja vaurioitumista muuraukseen ja korjaukseen, suositeltava maksimi on 0,55, kun taas kipsinvalmistusta valmistettaessa nesteannos kasvaa hieman. Suurin ohjearvo on valmistajan ilmoittama arvo, se on 0,17-0,19 l / kg, ei ole suositeltavaa poiketa siitä. Valmis seoksen kulutus 1 m2 kerrospaksuudella 10 mm on 18-22 kg kuivassa muodossa ja noin 30 litraa nestemäisessä muodossa. Näitä liuoksia voidaan käyttää tasoituksina, mutta niitä käytetään 10-50 mm: n välein kerrallaan, ei enempää. Rakennusmateriaalien määrää laskettaessa valmistajan antamat tiedot ohjaavat kokemattomien rakentajien antamaa varastosta 8-12%.

Nintendo DSP: n tuotemerkki M150 tekee sen itse

Kun valmistetaan valmiita seoksia, sekoitusprosessi on yksinkertainen: kuiva jauhe yhdistetään kylmään veteen ottaen huomioon valmistajan määrittelemät mittasuhteet ja sekoitetaan käyttäen pienen nopeuden omaavaa rakennesekoitinta. 5 minuutin kuluttua liuos on käyttövalmis. Laatu riippuu ainoastaan ​​sen toiminnasta, säiliön ja välineen annostelusta ja puhtaudesta. Mutta suurella äänenvoimakkuudella niiden pelastamiseksi ne valmistetaan usein omalla tavallaan, antavat tuotemerkeille mittasuhteiden hallitsemisen, ne voittavat hinnalla.

Tässä tapauksessa painopiste on ainesosien valmistuksessa, nimittäin tarkkailemalla sideaineen tuoreutta, hiekan pesemistä ja kuivaamista. Useimmin sementtiä, inerttiä täyteainetta ja vettä sekoitetaan samanaikaisesti, mutta tarvittaessa voit valmistaa suuren määrän kuivaa DSP: tä. Edellä esitetyssä taulukossa on esitetty klassiset osuudet sideaineesta ja hienoisista hiekoista (joiden raekoko on enintään 1,5 mm) ja ovat tarkempia 1: 3, ottaen huomioon PC-merkin.

Komponenttien yhdistelmä toteutetaan positiivisen ilman lämpötilan (+5 - 30 ° C) olosuhteissa, jolloin syntynyt liuos kuluu yhden tunnin kuluessa. Riippumatta DSP: n tyypistä (tehdas tai kypsennetty omalla tavallaan) saadaan aikaan oikeat olosuhteet jähmettymiselle.

Valmiiden koostumusten kustannukset

Monien kotimaisten valmistajien myymät hiekkaa ja sementtiä sisältävät kuivat sekoitukset, parhaat arvostelut tehdään Stone Flower, Rusean, DeLux, Dauer, Magma, Minstroy -yhtiön tuotteista. Ne myydään voimapapereiden pussissa ja vaativat säilytystä sopivissa olosuhteissa. Ei ole suositeltavaa ostaa suuria määriä materiaalia ilman asianmukaista katettua, kuivaa ja ilmastoitua tilaa. Suosituimpien merkkien M150 kustannukset on esitetty taulukossa:

Sementtihiekkaseos m 150 ja sen tekniset ominaisuudet

Sementtiseokset - tämä on yleisin materiaali, jota ihmiset käyttävät rakennus- ja korjaustöiden aikana. Tuottaa ne sementin ja hiekan perusteella. Tuotteen teknisten ominaisuuksien parantamiseksi tuotteeseen lisätään erilaisia ​​lisäaineita (pehmittimiä). Ota sementtiseokset käyttöön kaikissa tuotantovaiheissa alkaen pohjasta ja viimeistelemällä seinien rappaus.

Valmiin koostumuksen saa vain lisätä vettä ja sekoittaa muutaman minuutin. Tämän helposti valmistuksen ansiosta tällaiset koostumukset ovat hyvin suosittuja. Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin M150: n teknisiä ominaisuuksia sekä sen soveltamistapoja.

ominaisuudet

Kuiva TsMK sekoitus M150 palvelee seinien, kattojen ja muiden pintojen rappaamista. Lisäksi on mahdollista käyttää tätä materiaalia edellyttäen, että myöhemmässä käsittelyssä värjäys, kitti ja tapetit tarttuvat.

Sementtiseos M150 voi olla mukana seinien asentamisessa, portaiden betonisoinnissa, lattian korjaamisessa, betonin tiivistysseinistä ja alueista, joissa on löysä kipsi. Levitä tämä koostumus voi olla betonin, tiilen ja sementin pinnalle. Käytetyn kerroksen paksuus on 5-50 mm.

Seuraavat ominaisuudet ovat ominaisia ​​sementtiliima-seinäyhdistelmälle M150:

 1. Mahdollisuus tasoittaa seinät ja katot ilman kipsipinoja. Tässä tapauksessa kerroksen paksuus on 30 mm.
 2. Korkea kytkentä eri alustoihin.
 3. Höyrynkestävyys
 4. Säänkestävyys.
 5. Pakkasvaste.
 6. Voidaan käyttää sisä- ja ulkokäyttöön.

Sementin kulutus 1 kuutiometriin liuoksessa on tässä artikkelissa määritelty määrä.

Sementtihiekkaseoksen videoteknisistä ominaisuuksista m 150:

Taulukko 1 - Sementtiseoksen tekniset ominaisuudet M150

Virtausnopeuden ollessa keskimäärin 25 kg valmistettua seosta 1 m2: n kohdalla voidaan käyttää muninnan aikana ja levitetyn kerroksen paksuus on 10 mm. Lisäksi seinämän, kuten muurausmateriaalin paksuus, vaikuttaa näytetyn materiaalin kulutukseen:

 • ½ tiili 25 kg / m2;
 • 1 tiili 50 kg / m2;
 • 1 ½ tiiliä 75 kg / m2;
 • 2 tiiliä 100 kg / m2e

Tässä artikkelissa on esitetty sementin M 400 hinta.

Miten hakea

Kun olet ostanut esittämän seoksen irtotavarana, se kaadetaan rakennustyömaalla astiaan, johon vettä lähetetään jälkikäteen. Saadaksesi homogeenisen massan, sinun on sekoitettava perusteellisesti saadut koostumukset. Valmistettaessa M150-seosta tulee noudattaa seuraavia osuuksia: veden kulutus 1,8 - 1,9 l / 10 kg kuivaa seosta.

Mitkä ovat sementin merkit ja niiden soveltaminen on mainittu tässä artikkelissa.

Seoksen saattaminen on välttämätöntä pi-apu-lastalla tai spatolla, mutta vain tämän täytyy sinun valmistautua perustaan ​​etukäteen. Kun seos on valmis käytettäväksi, huolehdi pinnan kosteudesta.

Video-sementti-hiekka-seoksella m 150:

Se, että tuotemerkin sementti M 500 ominaisuuksia löytyy tässä artikkelissa.

Lisäksi pinnan on oltava kuiva, rakenteellisesti vahva ja puhdistettava erilaisista kontaminaatiosta. Varmista, että pinnalla ei ole vanhoja materiaaleja, muuten on mahdotonta saada aikaan hyvä kytkentä. Rikkoutuneiden ja hauraiden alueiden läsnä ollessa sinun on poistettava tai korjattava. Alueella, joka on peitetty sammalilla, levillä ja sienellä, kannattaa tehdä puhdistus teräksisellä harjalla.

Sen jälkeen on tarpeen soveltaa fungisidivalmisteita. Jos pinta imeytyy voimakkaasti, seos ennen koostumuksen levittämistä on tuottaa märkä tai aluke useissa kerroksissa. Tässä tapauksessa varmasti odota, kunnes ensimmäinen kerros kuivuu perusteellisesti.

Tässä ja sementtimerkin 400 käyttötavoissa ja käyttötavoissa on mainittu tässä artikkelissa.

Nyt voit edetä itse seoksen valmistukseen. Aseta tarvittava määrä puhdasta vettä säiliöön. Sen lämpötilan tulisi olla +15 - +20 astetta. Ratkaisun valmistelun aikana on noudatettava tarkasti ohjeita. Jotta saataisiin haluttu johdonmukaisuus, veden kulutus voi olla 190 kg / 1 kg. Lisää kuivaa massaa nesteeseen ja sekoitetaan huolellisesti sekoittajalla tai porakoneella suuttimen kanssa. Koostumuksen häiritsemiseksi tarvitaan homogeeninen massa. Odota vielä 5 minuuttia ja sekoita uudelleen, mutta sinun ei tarvitse lisätä vettä. Valmis koostumus voidaan sekoittaa, kun se laiminlyödään.

Kun kaikki valmistelutyöt on suoritettu, voit jatkaa viimeistelytoimintoja. Ensinnäkin, sinun on täytettävä suuria vikoja ja halkeamia. Käytä liuosta lastalla tai harjalla. Kun olet tasoittanut säännön ja suorittanut laastin. Injektointiprosessi voidaan suorittaa käyttämällä teräs- tai muovirikkainta.

Mikä on sementti, voit oppia tästä artikkelista.

Kun kerroksen paksuus on yli 30 mm, on käytettävä kipsilevyverkkoa. Jos suoritat seinän tasoittamismenetelmän, käytä seos M150 ei yhdessä kerroksessa. Mutta seuraavan kerroksen jakaminen on välttämätöntä vain sillä ehdolla, että edellinen on täysin kuiva. Kuivaamisen jälkeen se on tasoitettava ja hierotaan. Kun olet tehnyt pohjan hiomisen ja voit jatkaa kiinni tapetusta. Mutta tämä voidaan tehdä vasta 24 tunnin kuluttua, kun viimeistä kerrosta levitettiin.

Kaikkien töiden suorittamisen aikana on tärkeää tarkkailla lämpötila- ja kosteusolosuhteita. Kaikkien töiden tulee tapahtua kuivassa ilmastossa, ja ilman lämpötilan tulee olla +5 - +30 astetta. Ja kosteustaso ei saisi ylittää 80%.

Kuinka käyttää sementtiä GOST 10178 85 artikkelissa.

Säilytetyn seoksen on oltava sisätiloissa ja enintään kuudessa kuukaudessa. Muussa tapauksessa M150-seos menettää ominaisuutensa. Valmistaja takaa, että seos on kuiva, jos kaikki säilytys-, kuljetus- ja käyttömääräykset on täytetty GOST 28013-98: n vaatimusten mukaisesti.

Puhuminen esitellyn tuotteen kustannuksista on huomattava, että se riippuu myydystä tilavuudesta. Jos sinulla on 25 kg painava pussi, sinun on maksettava 78 ruplaa.

Mikä on tässä artikkelissa ilmoitettu sementin tilavuuspaino.

Kuivasekoostumus M150 on suosittu tuote, jota käytetään laajasti kipinöimällä mitä tahansa pintaa. Ainutlaatuiset ominaisuudet ja koostumus mahdollistavat erinomaisen tarttumisen pinnalle ja lisäävät sen lujuutta. Tämän jalustan käsittelyn jälkeen kaikki myöhemmät viimeistelymateriaalit pysyvät pinnalla pitkään.

Peskbeton m150: tekniset ominaisuudet ja sovellus

Peskbeton m150 -komposiittikomposiittimateriaalin avulla saavutetaan korkealaatuiset ja luotettavat tulokset, ja kuivan seoksen käyttöalue on melko laaja. Optimaalisen hinta-laatusuhteen ansiosta yleinen rakennusmateriaali on jo onnistunut valloittamaan merkittävä osa rakennusmarkkinoista.

Hiekkakiven m 150 suorituskyky ja tekniset ominaisuudet mahdollistavat seoksen käytön lähes kaikissa karkeissa ja viimeistelyissä. Yritetään tässä artikkelissa tarkastelemaan ja kertomaan yksityiskohtaisemmin kaikista hämmästyttävän materiaalin salaisuuksista.

Kuivan komposiittiseoksen koostumus

Hyvin tärkeä rooli on se, että ainesosien suhteellisuus noudatetaan kuivassa sekoituksessa. Tarkka noudattaminen antaa materiaalin yleismaailmallisille ominaisuuksille - se ei tyhjennä pinnalta eikä tiivistää.

Kuivasekoituksen klassinen koostumus:

 • Portland-sementti M15 on perusseos;
 • Puhdas, pesty hienojakoinen hiekka tärkeimpänä täyteaineena;
 • Muut täyteaineet: erilaiset pehmentimet ja laatua parantavat aineet;

Ensi silmäyksellä hiekkakiven 150 muistuttaa tavallista betonimassaa, ei yllättävää, koska tämä rakennusmateriaali on eräänlaista betonia. Mutta koostumuksen muodostavat ylimääräiset mineraali- ja orgaaniset lisäaineet antavat rakennusaineelle todella yleismaailmallisia ominaisuuksia ja parantavat laatuominaisuuksia.

Muuten kuivaseokseen sisältyvät pehmitettävät aineet vähentävät merkittävästi tuotantokustannusten kustannustasoa ja pidentävät merkittävästi laitosten käyttöikää.

Ominaisuudet ja edut

Portland-sementti M150: n laadukkaasti muunneltu koostumus ja koostumukseen sisältyvät kivennäisainepitoisuudet, joilla on tiukka prosenttiosuus, vaikuttavat positiivisesti betonin laatuun ja vahvuuteen. Pehmittimien ainutlaatuinen ominaisuus on laimentaa betoniseosta, jonka ansiosta materiaalin plastisuus lisääntyy.

GOST 25192-82 -standardin mukaan hiekkakiveä pidetään nopeasti kovettuvana, voimakkaana rakennusmateriaalina. Massan homogeenisuus ja liuoksen lisääntynyt tiheys annetaan osana tiheää hienojakoisen jakeen hiekkaa. Tiukka osuus ei käytännössä tuo laskuta.

Peskobeton m150 on sertifioitu rakennusmateriaali ja sillä on lähes aina todistus ympäristöominaisuuksien noudattamisesta.

Komposiittimateriaalin monipuolisuus on siinä, että se osoittautui täydellisesti sekä sisätilojen viimeistelyissä että ulko- puolella. Hiekkabetoniseoksen laatuominaisuuksien luettelointi:

 • Ratkaisun korkea yhtenäisyys koko alueella;
 • Lisääntynyt voima;
 • Korroosionkestävät ominaisuudet;
 • Koostumuksen korkea plastisuus huomioon ottaen liuoksella on sopiva säilytyskyky;
 • Suuri tiheys ratkaisu;
 • Hiekkakiven 150 jäätymisvastus ja vedenpitävyys saadaan aikaan lisäkoostumuksen muodostavien lisäaineiden avulla.
 • Nopea kovettuminen, joka mahdollistaa mahdollisimman lyhyessä ajassa maksimaalisen tuloksen;
 • Yleismateriaali, ei vaadi ylimääräistä lujitusta (kerros enintään 30 mm);
 • Erinomainen tartunta (tartunta eri pinnoilla ja materiaaleilla);
 • Pieni hankaus lisää huomattavasti käyttöikää;
 • Ei alttiita epäsuotuisille sääolosuhteille, joita ei ole kerrostettu;
 • Lopullinen rasva plus on täydellinen luotettavuus ja taloudellinen kulutus.

Nykyaikaisilla rakennusmarkkinoilla on useita eri betonisekoitusvalmisteita, jotka vaihtelevat koostumuksensa täyteaineista riippuen, mikä voi merkittävästi erota joissakin ominaisuuksissa.

Esimerkiksi mikä on ero hiekkakiven m300 ja m150 välillä: tärkein ero on täyteaineessa, brändissä m300 hienorakeinen toimii täyteaineena. Tämän seurauksena liuos hankkii materiaalin suuremman lujuuden.

Kiinnitä huomiota hiukkasten prosenttiosuuteen! Jotkut epärehelliset valmistajat, jotta säästää lisää seokseen suurempaa prosenttiosuus hiekkaa, koska se näyttää sumentumista ja halkeamia pinnalla.

Käyttöalue

Aineiston edellä mainittujen ominaisuuksien perusteella määritetään materiaalin selkeä merkitys. Koska hiekkakiviseos M150 on todella universaali rakennusmateriaali, sitä käytetään lähes kaikissa rakennuskohteissa.

Peskobeton-merkkiä M150 käytetään kuormittamattomien ja kohtalaisesti ladattujen rakennusten rakenteisiin. Hiekkasaumojen M150 suorituskyky ja tekniset ominaisuudet mahdollistavat seoksen käytön lähes kaikissa karkeissa ja viimeistelyissä.

Vedenkestävyyden suuri määrä mahdollistaa tilojen sisä- ja ulkoseinien käsittelyn ratkaisulla. Riittävällä jäätymisvahvuudella on mahdollista suorittaa ulkoista rakennustyötä hiekkakiven avulla jopa alin lämpötiloissa.

Tärkein betonielementti:

 • Koko muuraustyöryhmä (tiilimuuraus, päällystyslaatat). Käytä tienpintaan. Tarjoaa vahvan ja luotettavan pintojen tarttumisen, pidentää käyttöaikaa;
 • Ihanteellinen ensisijaiseen rappaukseen. Kattojen ja seinien erinomainen linjaus;
 • Seinien ja erilaisten väliseinien rakentaminen;
 • Saumojen ja halkeamien tiivistys ja kiinnitys teräsbetonista;
 • Sisäpäällystys- ja betonilattiat;
 • Rakennustöiden valmisteluvaiheet, kevyt säätiöiden kaataminen ja pehmusteen valmistelu säätiölle;
 • Laaja käyttötarkoitus asennustöissä, kuten betonipylväät.

On huomionarvoista, että haluaisin mainita yksinkertaisen työskentelyn hiekkaseoksen M150 kanssa erikseen! Jotta korkealaatuista viimeistelyä voidaan tehdä, riittää, että sillä on vain vähän tietoa ja taitoja.

Hiekkakiven valmistus työhön

Peskobetonnaya kuiva sekoitus, joka on esitetty rakennusmarkkinoilla, on lähes käyttövalmis materiaali. Puhdas vesi lisätään kuivaan seokseen suositellussa suhteessa ja sekoitetaan poraamalla suuttimella, kunnes se on yhtenäinen.

Alhaiset kustannukset ja helppokäyttöisyys tämän brändin peskobetonin kanssa ovat kätevä vaihtoehto yksityisille rakennustyömaille.

Valmis liuoksen valmistaminen on välttämätöntä laskea tarkasti oikeat mittasuhteet haluttu määrä kuivaa pakattua seosta. Esimerkiksi hiekkalaatikon M150 50 kg pakkaus vaatii noin 6 litraa puhdasta vettä.

Liuoksen ilmoitetun lujuuden saavuttamiseksi on noudatettava tiukasti veden ja kuivan seoksen sallittuja mittasuhteita. Veden osuus ihanteellisen liuoksen sekoittamiseen on esitetty kunkin pakkauksen mukana toimitetuissa ohjeissa. Ei ole suositeltavaa laimentaa jo valmistettua liuosta vedellä käytön aikana.

Pohjimmiltaan 1,6-1,8 l puhdasta vettä tarvitaan 10 kg kuivaa seosta. Sen sallitaan muuttaa tulevien ainesosien suhteellista määrää riippuen liuoksen vaadittavista mekaanisista parametreista.

On tärkeää, että seoksen koostumus sisään tulevien komponenttien massajakeissa on niin tasapainoinen, että liuoksella on vähimmäisveto. Tämä yksinkertaistaa huomattavasti tarvittavan määrän kuivaa yhdistelmää. Kuivan seoksen tilavuus on lähes sama kuin lopullisen liuoksen saanto.

Laastinvalmistusmenetelmä

Kaada vaadittu määrä kuivaa seosta valmistettuun sopivaan astiaan ja kaada puhdas kylmä vesi. Sekoita hiekkakiveä perusteellisesti kunnes koko massan tasaisuus saadaan.

Jos haluat saada suuren määrän valmiita ratkaisuja yhdelle lähestymistavalle, on suositeltavaa käyttää koneistettua menetelmää (betonisekoittimella) parantamaan komponenttien sekoittamista. Peskobetonny-liuos on tiheä ja raskas rakennusmateriaali, joten suurella tilavuudella hyvän homogeenisen massan saaminen ei ole mahdollista.

Kun sekoitat pienen määrän liuosta, voit käyttää pienen nopeuden sekoitinta tai poraa suuttimella. 10 minuutin kuluttua sakeutettua massaa on siirrettävä uudelleen ja voit aloittaa työskentelyn.

Lopullisen hiekkalieteliuoksen kestävyys on 2 tuntia, kun se sakeutuu tänä aikana, lisätyn betonimassan sekoittaminen sallitaan lisäämättä vettä.

Kokonaiskäyttäytyminen

Tarkasteltavana oleva rakennusmateriaali osoitti parhaan ominaisuuden, kun sitä käytettiin jokaisessa rakennusvaiheessa. Laadukkaan tasoittaa pintaa seinien ja kattojen ensivaiheessa, mikä on merkittävä tekijä muuraus- ja rappaustyön suorituksessa. Valmisratkaisun teknisen sovelluksen yksinkertaisuus vähentää huomattavasti rakennustehtävään kuluvaa aikaa.