Pohjustuslohkot: teräsbetoni, kevyt aggregaatti

Esivalmistetut lohkopohjat perustuivat muutamiin vuosikymmeninä. Tähän päivään saakka muutamat rakennukset ovat betonielementteihin koottuja nauhan perustuksia. Mutta kaikki rakentajat eivät pidä niitä luotettavina: loppujen lopuksi he eivät ole monoliittisia, ja siksi he kestävät pahempaa maaliikettä.

Monoliittiset perustukset ovat erittäin luotettavia. Mutta niiden luominen on hyvin pitkä ja vaikea prosessi, se tarvitsee asentaa muotit, tehdä lujitusvyö useilla satoilla neulomispisteillä, vaivaa suurta määrää laastia ja kaada se. Odotettuaan muutaman viikon ikääntymisratkaisun ja vasta sen jälkeen jatkaa rakentamista. Kaikki kestää vähintään kuukausi, ja useammin, jos kaikki tehdään käsin ilman ulkopuolisten työntekijöiden osallistumista.

Tekniikka alustan kokoonpanosta lohkoista ja laajuudesta

Nopeuttaa prosessia ja käyttää valmiita perustuslohkoja. Ne tuottavat paljon tehtaita, ne ovat erilaisia, geometriaa ja ulottuvuuksia. Joillakin voit työskennellä vain rakennuslaitteiden avulla, ja toiset - pienimmätkin - voit työskennellä manuaalisesti.

Säätiön rakentaminen vie vähän aikaa säätiölohkojen kanssa

Asennettaessa ne asetetaan kaivettuun kaivoon valmistetulle alustalle. Rivit ja peräkkäin olevat elementit yhdistetään käyttämällä sementtilaastia, toisinaan lujitushihnoilla luotettavuuden lisäämiseksi. Voit jopa koota pienen pohjan kylpyyn, pieneen taloon tai autotalliin yhden päivän aikana. Sen jälkeen on vielä tehtävä vedenpitävyys ja eristystyöt.

Mutta koska rakenne ei ole monoliitti, se voidaan asentaa vain luotettaviin, pölytöntä maaperää. Jos turvotukseen on jopa minimaalinen taipuisuus, on parempi olla asentamatta esivalmistettua lohkoperustaa: kun se altistuu merkittäville voimille, se "kävelee" ja rakennus voi kaatua. Kuitenkin kuivilla ja kallisilla mailla tämä on yksi helpoimmista ja nopeasti pystytetyistä perustuksista. Nyt tiedät missä laittaa esivalmistetut lohkoperustelut.

Mitkä ovat perustablokit

Ensinnäkin puhutaan niistä materiaaleista, joista lohkot tehdään säätiön alla. Tämä on:

 • teräsbetoni;
 • kevytsoraa;
 • silikaattibetoni, jonka lujuus on suurempi.

Vahvitetun betonilohkareiden valmistuksessa liuosta käytetään useimmin luokkiin M-150, M-100, M-200. Riippuen siitä, ominaisuudet muuttuvat, hinnankorotukset. Jos rakennuksen on tarkoitus olla massiivinen, suuri ja raskas, vaaditaan korkealaatuisia ja korkealaatuisia lohkareita matalan rakennustyön lohkojen ja kylpytyspohjojen osalta, on riittävästi M-100-ratkaisuja.

Vahvistetut betonipohjat luokitellaan raskaiksi

Vahvistettu betonilohko on ja sitä kutsutaan raskaaksi: niiden massa on suuri liuoksen suuren tiheyden vuoksi. Niiden paino koosta riippuen voi olla 300 kg - 2 tonnia. Jotta voidaan erottaa lohkon tyyppi, kun merkintä on sijoitettu kirjaimen "T" loppuun.

Laajennetun saven valmistuksessa täyteaineena käytettiin laajennettua savea. Tämä koostumus on kevyempi, lohkot painavat 260 kg - 1,5 tonnia. Kun merkitset nämä tuotteet lopussa, lisää kirjain "L" - valo. Niiden lämmöneristysominaisuudet ovat paremmat, hinta on alhaisempi.

Mutta myös epämiellyttäviä ominaisuuksia ja ominaisuuksia ovat: korkea hygroskooppisuus sekä alhaisempi lujuus. Hygroskooppisuuden neutralointi edellyttää huolellista vedenpitävyyttä ja vedenpoiston toimenpiteitä pohjasta. Mitään ei kuitenkaan voida tehdä kestävyydestä: sardeldi-betonilohkoja voidaan käyttää vain kevyiden rakennusten perustuksiin, kuten puutaloihin tai yksittäisiin autotalliin.

Saviydin on ominaista epätasainen pinta

Silikaattilohkojen valmistuksessa käytetään pääasiassa kalkkia. Ratkaisu osoittautuu keskipitkän painovoiman vuoksi, koska näitä lohkoja kutsutaan valoiksi ja merkitty lopussa kirjaimella "C". Paino, joka on valmistettu tuotestandardien mukaisesti (vähimmäistiheys 1800 kg / m 3), voi olla 300 kg (pienin) ja 1,63 tonni (suurin).

GOST: n mukaan silikaattibetonilohkoja ei käytetä kosteissa olosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että ne eivät sovellu säätiöön.

ominaisuudet

Materiaalitiheyden, massan ja hinnan lisäksi on monia ominaisuuksia, jotka vaativat huomiota. On monia muita parametreja, jotka on valittava.

Tyypit ja koot

Säätölohkoissa on erilaisia ​​muotoja ja profiileja, lisäksi erilaisia ​​kokonaismittoja. Eri muotoisten tuotteiden erilaiset käyttötarkoitukset ja merkinnät ovat:

 • Sylinterimäisiä pylväitä käytetään pino- ja pylvästyyppisten perustusten rakentamisessa. Niitä kutsutaan kirjaimella "F".
 • Trapetsiset fragmentit toimivat hyväksi nauhalle tai pylväspohjalle (tyynylle). Nämä tuotteet on merkitty "FL". Kaikki parametrit ja mitat kuvataan GOST 13580-85.

Trapetsituotteet toimivat hyväksi perustaksi

Sen jälkeen, kun kirjaimet ilmoittavat tuotetyypin, jota seuraa joukko numeroita. Ne näyttävät desimaaleina ilmoitetut lohkojen mitat. Ensimmäinen numero on pituus, toinen on leveys ja viimeinen korkeus. Esimerkiksi FBS-24-6-6 on suorakaiteen muotoinen lohko, 240 cm pitkä, 60 cm korkea ja 60 cm leveä. Nimitys FL-6-12-3 tulkitaan seuraavasti: puolisuunnikkaan muotoinen lohko (tyyny), 60 cm pitkä, 120 cm leveä ja korkeus 30 cm.

On lohkopalkkeja. Ne ovat myös joskus tarpeen rakentamisessa.

Kaikkien näiden yksiköiden käyttö edellyttää nostureiden käyttöä tai vähintään vinssiä. Mutta hyvin pieniä lohkoja, joiden koko on 20 * 20 * 40 cm, kaadetaan vakiomuotoihin samoissa tehtaissa. Kaatamisen yhteydessä vibropress-koneet toimivat, mikä lisää liuoksen tiheyttä. Käytetään Portland-sementin, hiekan ja karkean aggregaatin seosta. Yhdistelmä voi olla sora, ja sitten lohko on betonia tai laajennettua savea ja sitten se on vastaavasti laajennettu savi.

Pienet betonilohkot ovat täyteläisiä ja onttoja. Täysikasvuisia käytetään epätasaisten rakennusten perustuksiin kiinteillä maaperillä, ontto - seinämille. On mahdollista työskennellä ilman tarvikkeita: massa on enintään 40 kg. Mutta kun rakennat tällaista säätiötä, sinun on luotava lisää vahvikkeita. Joissakin tapauksissa metalliverkko sijoitetaan jokaiseen vaakasuoraan saumaan. Ja voiman lisäämiseksi voit myös tehdä korkeamman lujitushihnan. Kaikki riippuu paikan päällä olevista olosuhteista ja rakennuksen rakenteesta.

Pakkasvaste

Tämä ominaisuus on tärkeä useimmille maamme osa-alueille. Jokainen materiaali kestää tietyn määrän jäädytys- ja rikkoutumisjaksoja. Tämän indikaattorin lisäämiseksi liuokseen lisätään erilaisia ​​lisäaineita. On selvää, että mitä enemmän syklistä betonielementtiä kulkee ilman tuhoa, sitä kauemmin säätiö toimii.

FBS-lohkon kokotaulukko

Vastustuskyky keskisuurille

Jos paikan päällä on happamia tai emäksisiä maaperä, on tarpeen valita betonityyppi vastaavasti. Jos puhumme esikaupungeista, suurin osa maaperästä on hapan, koska tällöin on tarpeen käyttää lohkareita roskarina täyteaineena: se antaa tuotteille vastustuskyvyn happoa vastaan.

Maaperän happamuus määritetään testeillä, jotka voidaan ostaa maataloustuotteita myyvässä myymälässä. Ne maksavat penniäkään, sovellusmuoto on maalattu pakettina sekä mittakaava, jolla murskojen tila määritetään.

Kustannukset ja laatu

Voit sanoa, kuinka paljon toinen tai useampi säätiö maksaa vain sen jälkeen, kun olet kutsunut useita kasveja alueellasi. Hinnat vaihtelevat huomattavasti. Lisäksi huomattava ero voi olla jopa saman alueen valmistajien keskuudessa. Piste voi olla betonin merkki. Täällä sinun täytyy kysyä ja vertailla. Älä ole laiskoja päästä kunkin tuotannon ja tarkastaa, arvioida lohkoja siellä siellä seuraavat parametrit:

Käsintehtyjen pohjalevyjen laatu on tarkistettava.

 • Geometria. Kaikkien lohkojen tulee olla samat, reunojen on oltava tasalaatuisia ja kirkkaita. On myös toivottavaa, että pinnoilla on myös vähäiset puutteet tai niitä ei ole lainkaan.
 • Ilmoitettua tiheyttä voidaan verrata kotona (puhutaan pienistä lohkoista 20 * 20 * 40 cm). Heidän on punnittava, vertailtava mitat ja paino. Laske tiheys. Sementtibetonista ei saa olla alle 1800 kg / m 3 betonin osalta - vähintään 2000 kg / m 3. Vain näitä voidaan käyttää säätiöihin.
 • Tee sitten törmäystesti: pudota lohkoja samasta korkeudesta kovan pinnan päälle. Missään tapauksessa ne eivät pääse eroon, pelimerkkien tulee olla vähäisiä.

Näiden yksinkertaisten manipulaatioiden avulla voit määrittää betonilohkojen laadun. Älä unohda, mikä niistä kuuluu mihin yritykseen (merkki tai numero).

Lohkojen perustaminen

On olemassa useita erilaisia ​​perustuksia, joiden rakentaminen voi käyttää betonilohkoja. Se on nauha, kasa ja pylväs. Teknologia ei ole kovin erilainen, mutta jotkin piirteet ovat edelleen olemassa.

Lohkojen kaistaleet

Kaistaleen asentamisesta lohkoihin on useita vaihtoehtoja:

 • FBS-lohkot sijoitetaan hiekka- ja sora-alustaan, sitten ne asennetaan muurattujen sääntöjen mukaan - sidontaan (siten, että ylimmän elementin peittää alla olevan "sauman") "ruumiin" avulla. Tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää kiinteässä kiinteässä maassa.
 • "Tyynyt" on asennettu vuoteeseen - FL-lohkot, ja FBS on jo asetettu päälle. Täällä maaperä voi olla löysä: "tyyny" jakaa painon.

Laite esivalmistettu lohkopohja, jossa on tyyny

Onko tällaisia ​​perustuksia mahdollista tehdä lohkoista 20 * 20 * 40 cm. Jos tämä on pieni painoprosentti ja maaperä sopii, vastaus on "kyllä". Erityisen hyvä tunne tässä tapauksessa hirsirakennusta lokista tai baarista. Puun joustavuudesta johtuen mahdolliset liikkeet kompensoidaan. Lisäksi tämä materiaali on kevyt ja pienikokoisten lohkojen vahvuus riittää ylläpitämään tätä painoa.

Jos maaperällä on jopa vähäinen vihjeet epätasaisuudesta, tai talo on vaikea, vain asiantuntijat sivuston tutkimisen ja laskelmien jälkeen voivat tehdä säätiön pienistä paloista.

Lohkojen käyttäminen paalu- ja pylväsperiaatteille

Pallosäätiöissä käytetään eri osien betoniterästuotteita: pyöreä, neliö, monikulmio. He syventävät kiinteitä maaperän kerroksia, jotka voivat kantaa talon painoa. Pallojen yläosa on yhdistetty nauhapohjalla, johon seinät tuetaan. Tämäntyyppinen säätiö on hyvä vaikeissa löysästi tai voimakkaasti tuhkassa maaperässä.

Betonilohkojen paalipohja

Pilarin perustuksilla on samanlainen geometria. Vain niiden syvyys on paljon vähemmän. On syvällä (jäädyttämisen yläpuolella) lajeja ja alle jäätymisaste. Pienempää syvyyttä kompensoidaan suurempi perusala: pylväät ovat pääsääntöisesti laajempia. Tässä, kuten esiohjelmoidun nauhan perustuksen rakentamisessa, seuraavat vaihtoehdot ovat mahdollisia:

 • Aseta vuode "tyyny" - FL, ja päälle laittaa lohkot sopivan kokoinen. Tämä vaihtoehto sopii hyvin alttiiksi maaperälle: laajennettu pohja vakauttaa rakennuksen kunnon.
 • Aseta välittömästi lohkot "F" alustalle. Tämä vaihtoehto on vähemmän vakaa, sopii pieniin massoihin.

Pylväsperusta kylvyssä, betonilohkosta rakennettu

tulokset

Betonielementtien asianmukainen käyttö säätiön rakentamiseen nopeuttaa prosessia. Edullisempi tai kalliimpi se osoittautuu ongelmalliseksi. Joissakin tapauksissa se on halvempaa, toisinaan nosturin pitkäaikaisen vuokrauksen vuoksi, se on kalliimpaa. Mikä on kiistaton, on se, että sitä rakennetaan paljon nopeammin, eikä tämä ole joskus yhtä tärkeä kuin kustannus.

FBS-korttelit Voronezhissa

FBS-lohkot - rakennusmateriaali, joka on vahvistettu metallivahvikotelolla.

Osta PBS voi olla eri kokoisia järjestämiseen säätiöt, kellarit, tekniset osa-kentät. Yrityksemme FBS tarjoaa edullisia hintoja kaikille rakennusyrityksille. Kaikki tuotteet erotetaan laadusta ja tiukasta GOST-standardien noudattamisesta kaikissa eritelmissä.

FBS-lohkot - ominaisuudet ja ominaisuudet

FBS-lohkojen osalta parallelepipedin rakenne on luonteenomaista, sillä siinä ei ole aukkoja, tyhjiöitä. Sen muoto on oikea ja kätevä nopeaa ja tarkkaa asennusta varten. FBS-lohkot voivat poiketa korkeudesta, leveydestä ja pituudesta, joten jokainen yritys voi ostaa meiltä tarvittavat rakennusmateriaalit. Tuotteen mitat säilytetään tarkasti GOST-merkinnän mukaan.

Voimme ostaa FBS: llä korkean suorituskyvyn tärkeimmistä indikaattoreista:

Tuotteemme kestävät vaikuttavia kuormia, aggressiivisia käyttöolosuhteita, vettä ja subzero-lämpötiloja. Lohkot muodostavat luotettavan pohjan kohteelle, joka on säilyttänyt ominaisuutensa vuosisatojen ajan ilman vaurioita.

PBS: n edut

FBS-hinta on käytettävissä, joten rakennusmateriaaleja käytetään aktiivisesti säätiöiden järjestämiseen. Tuotteet toimitetaan asennuskalusteineen, erottuvat yksinkertaisella asennuksella, jota voidaan ylläpitää erityisellä liimalla tai laastin hiekkasementtikoostumuksella. FBS-lohkojen etuja ovat myös:

 • vaikuttava rakentamisnopeus - riittää yksittäisten elementtien kokoaminen FBS-lohkojen muodossa, hintaa houkutteleva ja säätiö on valmis;
 • luotettavuus - tuotannostomme tuotteista voit luoda perustan yksikerroksisille rakennuksille, korkealle rakennuksille. Tarjoamme erilaisia ​​FBS-lohkoja, joiden hinnat eroavat toisistaan, samoin kuin raudoituksen tiheys, liuosmuoto, joka tekee tuotteista sopivan eri kohdealueille;
 • kohtuullisuus - tuotteet toimitetaan asennuslenkkeillä, jotta ne voidaan sijoittaa helposti kaivoihin. Yhden kaliipin lohkojen koot on sovitettu tarkasti toisiinsa, myös telineiden tiheys kasvaa.

Lisäksi FBS: lle on tunnusomaista vastustuskyky nollan alapuolelle, pohjavedelle ja merkittäville kuormille. Jokainen tuotesindikaattori tarkistetaan tehtaalla, joten tuottamamme tuotteet ovat kaikilta osin yhdenmukaiset voimassa olevien määräysten kanssa.

Jos tarvitset FBS-korttelia, jonka hinnat ovat saatavilla, soita. Tuotannollemme nimikkeistö sisältää kaikki suosittujen tuotteiden kaliipit, joiden kustannukset ovat houkuttelevia kehittäjille.

Säätiön betonilohkojen mitat ja hinnat

Pohjustuslohkoja - keskipitkän ja suuren lujuuden omaavia betonituotteita. Niitä käytetään nauhat ja pylväsnäytön rakentamiseen. Suunnittelun monipuolisuus mahdollistaa betonilohkojen käytön säätiölle kellarista, kellarista ja teknisistä tiloista tai autotallin seinistä.

Säätiön betonilohkot

Säätiön rakentaminen on ratkaiseva vaihe, jossa koko rakennuksen vakaus ja vahvuus riippuvat. Sen vuoksi kuormitus pohjaan on aina suurin. Materiaalin laatu, sen huurteenkestävyys, sen vastustuskyky ympäristövaikutuksille on valtava rooli. Betonipohjat ovat ihanteellisia kaikilta osin.

Laaja käyttö erinomaisten teknisten ominaisuuksien ansiosta:

 • korkea mekaanisen kuormituksen kestävyys;
 • riippumattomuus ilmasto-olosuhteista ja ympäristövaikutuksista.

Lohkojen tuottamiseen betoniluokan M-150, M-100, M-200 avulla. Betonin luokka, valmistusmenetelmä ja lujittavan kehyksen läsnäolo vaikuttavat mekaanisen rasituksen ja ympäristöön kohdistuvien kielteisten vaikutusten vastustamiseen.

Tyypit ja koot

Säätiön rakentamiseen käytetään kahta lohkotyyppiä:

Monoliittinen, jossa lovi (FBV) on toinen lohkotyyppi, mutta sitä ei käytännössä käytetä säätiön rakentamiseen.

FBP: tä käytetään pohjan rakentamiseen kevyiden puurakenteiden alla, mutta niiden vahvuus on hyvin pieni. He eivät ole kovin vaativia. Maarakennuksessa käytetään useimmin FBS: tä, joka on valmistettu vain tehtaalla olevasta betonista. Ne ovat kestävämpiä ja sopivia massiivisten rakennusten perustuksen rakentamiseen.

Betonityypin mukaan, josta lohkot valetaan, ne voivat olla:

 • kevyestä betonista;
 • raskaasta betonista;
 • kevytsorarakeiden.

Betonilohkot vaihtelevat koko ja painon mukaan, mikä vaikuttaa materiaalin hintaan. Suurempaa lohkoa käytetään useammin korkeisiin rakennuksiin, matalien rakennusten osalta on tehokkaampaa käyttää pienempää materiaalia.
Varsinaisten kiinteiden lohkojen valitsemiseksi on välttämätöntä tutkia huolellisesti merkinnät, joissa lyhennyksen jälkeiset numerot ilmaisevat tärkeimmät parametrit:

Maanrakennuksessa säätiön rakentamiseen käytetään useimmin käytettyjä betonilohkoja, joiden mitat ovat 20x20x40 cm, joita voi ostaa erikoismyymälöissä, toimittajilta tai markkinoille kohtuullisin hinnoin. Niitä käytetään luomaan kaistaleet ja pylväsmastot alhaisista rakennuksista kellarineen.

Säätiölohkojen käyttö mahdollistaa betonityön määrän vähentämisen ja vähentää siten rakennuskustannuksia.

Kuinka tehdä pohjan teräsbetonilohkoille

Esikaupunkien alhaisen nousun ja korkeiden rakennusten rakenne sopii hyvin nauhan perustuksiin.

Ne ovat kahta tyyppiä:

Nauhan monoliittisen perustan spesifisyys on se, että se kulkee suoraan rakennustyön alueella. Se voi jopa aloittelija rakentaja.

Precast-nauhaosuus on betonilohko tai -laatta, joka on valmistettu tehtaalla ja joka on asennettu erikoislaitteiden avulla. Sitä käytetään monitasoisten rakennusten rakentamisessa, ja niitä käytetään laajasti yksittäisissä rakennuksissa mökin tai muun rakennuksen rakentamiseen. Ei ole vaikeata rakentaa esivalmistettua perustusta, tärkeintä on seurata järjestystä ja ottaa huomioon ominaispiirteet.

Valmisteleva vaihe

Ensimmäinen on varovaisesti valmistella sivustoa, selvittämällä tarpeettomat roskat ja ylimääräinen kasvillisuus. Kun olet valmis juoni, voit jatkaa merkitsemistä ja käyttää tähän tarkoitukseen tappeja ja lankoja. Seuraava vaihe on tehdä oja näiden ohjeiden mukaan.

On suositeltavaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • etukäteen on selvittää maaperän jäädyttämisen taso. Loppujen lopuksi kaivannon syvyys riippuu siitä. Se lasketaan kaavalla maaperän jäädyttämisen syvyys plus 15 cm;
 • on välttämätöntä varustaa pääsy eri puolilta 3 metrin pituiseksi vapaata tilaa varten;
 • jos on pohjavettä, on tarpeen tutkia edelleen, miten maaperän valua ja vahvistamista käytetään rauniolla tai hiekalla;
 • harkitse etukäteen tuuletusjärjestelmää tukiseinillä ja väliseinillä;
 • reikä voidaan tehdä pienellä lapalla tai suurella. Mutta työn lopussa kaivannon pohja on tasoitettava säännöllisen lapion avulla.

Kun kaikki työ on suoritettu, voit jatkaa säätiön valmistelua.

Säätiön valmistelu

Säätiön valmistelemiseksi on suoritettava seuraavat toimet:

 • kuopan pohja peitetään hiekalla (10-20 cm), seinään vettä, tasoitetaan ja puristetaan;
 • polyeteenistä tai kattohuopasta on asetettu tyynyyn. Voit tehdä 5-7 cm paksuisista sementtipinnoista tai FL-lohkareista.
 • kohdista
 • tyynyn päällä on vahvistettu verkko. On varmistettava, että sen reuna ja lohkon pinnat ovat vähintään 3 cm: n etäisyydellä toisistaan;
 • sitoa raudoitus johtoineen ja täytä verkko liuoksella.

Valmistelun jälkeen betonilohkot sijoitetaan kaivoon.

Tee se itsellesi kiinni tälle tekniselle sekvenssille:

 • Ensimmäinen taso FBS asetetaan, alkaen nurkasta;
 • konkreettiset saumat, sekä pysty- että vaakasuorat;
 • Seuraavat tasot asetetaan tiililigaation periaatteen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että ylemmän lohkojen pitäisi olla alemmat, jotta pystysuuntaiset saumat keskittyvät keskelle.

Estä kastike

Kun koko FBS-prosessin valmistuminen oli suoritettu, laadunvalvonta toteutettiin tasolla. Viimeinen vaihe on laattojen ja grillata- mien (lujitushihna) asennus. Kun seos kovettuu, muotti on poistettava ja kaikki tarpeettomat osat poistettava.

Asiantuntijat suosittelevat lisävarovaisuutta vedeneristämisen ja tarvittaessa betoniperustuksen lämpöeristykselle.

Tämä voidaan tehdä seuraavasti:

 • pohjan pinta on ulkopuolelta peitetty bitumilla;
 • suorita lämpöeristys käyttämällä polystyreeniä, joka on kiinnitetty liimalla tai kupin nauloilla;
 • tehdä täyttö, jonka tarkoituksena on poistaa aukkojen pohja;
 • Hiekka kaadetaan lohkojen ja kuopan sivun väliin, ja vettä kaadetaan ja puristetaan alas.

Ylempi betoniperusta on tavallisesti vahvistettu betonilattiat.

Kuinka tehdä ajoittainen (precast-monoliittinen) perusta

Koska perustuksen rakentaminen lohkoilta on melko kallis tapahtuma, joskus se on kannattavampaa, varsinkin kun rakennetaan pieniä rakennuksia, jotta asennus ei jatkuvasti toteutuisi vaan lyhyet matkat.

Kun esivalmistettua monoliittista perustusta asennetaan, levytyyny asetetaan alustalle 25-50 cm: n etäisyydelle. Kun perustilohkot on asennettu, ne on kiinnitetty alempien rivien levytyynyihin tai lohkoihin. Samanaikaisesti muodostuneet aukot on suljettu kaikilla sivuilla olevilla muottipaneeleilla ja ne on betonoitu liuoksella, joka ei ole alle B 12,5.

Tämän rakenteen yläosan vahvistamiseksi asennetaan monoliittinen grillata.

Toinen salaisuus, joka mahdollistaa epäjatkuvan perustan tehon, on yrittää asentaa kiinteä monoliittinen hihna kuopan pohjalle. Tämä on suositeltavaa, jos rakentaminen on käynnissä paikassa, jossa paikallinen sakkautuminen on mahdollista.

Betonilohkojen hinta riippuu niiden koosta ja lajikkeesta. Useimmiten betonilohkoja, joiden mitat ovat 20 x 20 x 40 cm, käytetään säätiön rakentamiseen, jota voi ostaa erikoistuneissa myymälöissä.

Hinta voi vaihdella 500 ruplaa kappaletta kohti alueesta riippuen. Jos kooltaan ei ole 400 x 200 x 200 mm lohkoja, käsityöläisiä kehotetaan tekemään seuraavat asiat: hankkia halvempaa tai ostaa betonilohkoja.

Tietenkin jälkimmäisen kustannukset ovat huomattavasti pienemmät, mutta mikään myyjä ei voi taata tavaroiden laatua. Siksi on parempi ajatella etukäteen, mikä on kannattavampaa hankkia.

Taulukossa on esitetty uusien ja b betonilohkojen likimääräinen hinta:

perustukset

Säätiölohkot: kustannukset ja tekniset ominaisuudet

Seinän pohjaelementit (FBS) ovat materiaaleja talon perustuksen muodostamiseksi. He auttavat järjestämään perusta ja rakentamaan seiniä.

Seinämateriaalilohkot ovat parallelepiped-muotoisia. Ne on valmistettu erilaisista laatuluokista (tavallisesti M-100, M-150 ja M-200), jotka on vahvistettu metallitangoilla (teräsbetoni).

Rakennusmateriaalien edut

Optimaalinen kuormitusjakautuma.

Seinien ja perustusten nopea rakentaminen. Näin säätiölohkot vähentävät rakennuskustannuksia.

Erilaisia ​​lujuusluokkia.

Hinta. Voronezhissa "ZHBI-2" -tehtaan perustuskeskukset ovat halvempia kuin vastaavat yritykset.

Korkealaatuinen kohtuullinen hinta. Säätölevyjen avulla voit rakentaa paksuja seiniä, jotka kestävät mekaanisia vaurioita.

Kosteuden ja lämpötilan muutokset.

Jos noudatat tämän rakennusmateriaalin kanssa työskentelyn sääntöjä ja noudatat tekniikkaa, niin lyhyessä ajassa voit rakentaa vahvan ja luotettavan rakenteen perustuslohkoista.

Mistä ostaa perustuslohkoja Voronezh?

Voronezhissa on mahdollista ostaa perushyödykkeitä laitoksen "ZhBI-2" alueella. Meillä on käytettävissä - kaikenkokoisia pohjapaloja. Yksikköhinta on yksi alueen alhaisimmista. Palveluksessasi - joustava hinnoittelupolitiikka (tukkukauppiaat - erityisolosuhteet), kannattava yhteistyöjärjestelmä, tekninen ja informatiivinen tuki jokaiselle asiakkaalle.

Työskentelemme paitsi suurien ja keskisuurten kehittäjien, myös yksilöiden kanssa.

Betoni korpulaattiset lohkot säätiölle, niiden koko ja hinta

Kiinteät raskasbetonilohkot ovat ihanteellinen materiaali liuskajohtojen, pohja-seinien ja teknisten aluslevyjen asentamiseen pienikokoisten kiinnitysseinien rakentamiseen.

Valitettavasti rakennustyömaan teknisesti edistyksellisimpien elementtien massa ja mittasuhteet ovat niin suuria, että ne voidaan asentaa vain voimakkaiden nostolaitteiden avulla, mikä vähentää merkittävästi yksittäisten kehittäjien mahdollisuuksia. Kuitenkin perusseinäelementit - FBS, käytetään aktiivisesti rakennustyömailla ja niillä on merkittävä asema suurten ja pienten betonituotteiden tuottajien nimikkeistössä.

Valmistusteknologia ja muotolohkot

Seinälohkot kuuluvat yksinkertaisiin tuotteisiin monoliittisesta betonista. Melko yksinkertaisen työkalun tuottamiseen teräslevyjen muodossa. Tämän ansiosta monet yritykset pystyvät hankkimaan tarvittavat edulliset laitteet toimittamaan markkinat säätiölohkojen kanssa. Laatu vaikuttaa valmistajan eheyteen ja hänen sitoutumiseensa teknologiseen kurinalaisuuteen. Erityisen tärkeä on betonisekoituksen asianmukainen valmistus, keräysfraktioiden valinta ja betonin asettamisen ja vanhentamisen parametrien varmistaminen.

Tallennetut peruslohkot.

Lohkojen muoto on pituus 0,9-2,4 metriä, korkeus 0,3 tai 0,6 metriä ja leveys 0,3-0,5 metriä. Päissä oleva ominaisura, helpottaa pystysauman täyttämistä ja tiivistämistä. Erilaisia ​​raskaita betoniseoksia käytetään valu. Täyteaineena käytetään hienon hiekkakiven murskattua kiveä, vaikka on joskus mahdollista löytää tuotteita, jotka on valmistettu kiviseinien, kuten kalkkikiven tai dolomiitin murskatusta kivestä.

Lohkojen vahvistamista ei suoriteta, koska niiden maksimipituus poistaa liian suuret taivutusvoimat hajautetun kuormituksen vaikutuksesta. Teräksisten saranoiden muodostamisessa kuitenkin asennetaan niihin kuljetuksen ja asennuksen helpottamiseksi.

Peruslohkojen koot

Tärkeä parametri, jonka mukaan tuotevalikoima on erilainen, on leveys. Mitä suurempi se on, sitä massiivisempi lohkon tukeman rakennuksen seinä voi olla, mutta samanaikaisesti myös tuotteen kustannukset kasvavat. Yleensä tuotetaan tuotteita, joiden poikittainen koko on 30, 40, 50 ja 60 senttimetriä.

Peruslohkon mitat.

Vakiolohkon pituus on 2380 millimetriä, jonka ansiosta voit rakentaa perusseinät mahdollisimman taloudellisella ja teknisellä tavalla. Laitekytkennässä sovelletaan 1180 millimetrin pituisia elementtejä. Lohkoja, joiden pituus on 880 millimetriä, kutsutaan täydentäviksi ja niiden tarkoituksena on täyttää pinnat, joiden mitat eivät ole enimmäispituuden monikerta. Ne voivat olla hyödyllisiä pohjaseinän asettelussa ja laitteen teknisissä rei'issä.

Lohkon nimellinen pituus eroaa sen fyysisestä koosta kahdella senttimetrillä. Tämän ansiosta voit säätää tuotteen koon mahdollisia teknisiä poikkeamia ja muodostaa tarvittavan rakenteellisen aukon laitteen pystysuuntaiselle saumalle.

Eräiden tukilohkojen koot.

Tavallinen lohkokorkeus on 580 millimetriä, mikä vastaa nimelliskokoa 0,6 metriä. Kahden senttimetrin välinen ero toimii vaakasuuntaisen sauman aikaansaamiseksi ja mahdollistaa sauvanvahvistuksen tai silmukan käytön lujittavan hihnan tai solmun aikaansaamiseksi.

Saatavana myös lohkoissa, joiden korkeus on 280 millimetriä tai 0,3 metriä nimelliskokoa. Ne on suunniteltu säätämään seinän korkeutta ja niitä käytetään tapauksissa, joissa standardikokoisen lohkon käyttö on järjetöntä.

Merkki FBS 9.3.6. T.

Valmistajat voivat tarjota tarvittavia laitteita muilla ulottuvuuksilla, esimerkiksi 0,6 ja 0,4 metrin pituisilla lohkoilla, joiden vakiokorkeus on 0,6 ja 0,3 metriä ja leveys 0,2 tai 0,3 metriä. Ne pitävät väliasennon pohjan ja tavanomaisten seinämän betonilohkojen välillä.

Puolikäsitekniikkaa käyttävissä pienissä yrityksissä tuotetaan tavallisesti pienikokoisia betonilohkoja, joiden nimelliskorkeus on 0,15 ja 0,2 metriä, leveys 0,2 ja 0,3 metriä. Suunniteltu manuaaliseen liikkeeseen ja asennukseen suunnitteluasentoon.

Säätiöhinnat

Tuotteiden merkitseminen koostuu tuotteen nimen lyhenteestä - FBS, joka tarkoittaa "seinän (tai kiinteän) pohjaseinäa" ja numeerisia lukuja, jotka määrittävät sen mitat. Ensimmäinen ryhmä merkitsee nimellispituutta, toinen - leveys, kolmas - korkeus. Jotkut toimittajat käyttävät nimen lopussa olevaa indeksiä ilmoittamaan betonin koostumuksesta, josta tuote valmistetaan. Kirje "t" tarkoittaa raskasta betonia.

Yhden valmistajan perushyödykkeiden kustannustaso vuoden 2015 lopussa:

Säätiön betonilohkojen mitat ja hinnat

Pohjustuslohkoja - keskipitkän ja suuren lujuuden omaavia betonituotteita. Niitä käytetään nauhat ja pylväsnäytön rakentamiseen. Suunnittelun monipuolisuus mahdollistaa betonilohkojen käytön säätiölle kellarista, kellarista ja teknisistä tiloista tai autotallin seinistä.

Säätiön betonilohkot

Säätiön rakentaminen on ratkaiseva vaihe, jossa koko rakennuksen vakaus ja vahvuus riippuvat. Sen vuoksi kuormitus pohjaan on aina suurin. Materiaalin laatu, sen huurteenkestävyys, sen vastustuskyky ympäristövaikutuksille on valtava rooli. Betonipohjat ovat ihanteellisia kaikilta osin.

Laaja käyttö erinomaisten teknisten ominaisuuksien ansiosta:

 • korkea mekaanisen kuormituksen kestävyys;
 • riippumattomuus ilmasto-olosuhteista ja ympäristövaikutuksista.

Lohkojen tuottamiseen betoniluokan M-150, M-100, M-200 avulla. Betonin luokka, valmistusmenetelmä ja lujittavan kehyksen läsnäolo vaikuttavat mekaanisen rasituksen ja ympäristöön kohdistuvien kielteisten vaikutusten vastustamiseen.

Tyypit ja koot

Säätiön rakentamiseen käytetään kahta lohkotyyppiä:

Monoliittinen, jossa lovi (FBV) on toinen lohkotyyppi, mutta sitä ei käytännössä käytetä säätiön rakentamiseen.

FBP: tä käytetään pohjan rakentamiseen kevyiden puurakenteiden alla, mutta niiden vahvuus on hyvin pieni. He eivät ole kovin vaativia. Maarakennuksessa käytetään useimmin FBS: tä, joka on valmistettu vain tehtaalla olevasta betonista. Ne ovat kestävämpiä ja sopivia massiivisten rakennusten perustuksen rakentamiseen.

Betonityypin mukaan, josta lohkot valetaan, ne voivat olla:

 • kevyestä betonista;
 • raskaasta betonista;
 • kevytsorarakeiden.

Betonilohkot vaihtelevat koko ja painon mukaan, mikä vaikuttaa materiaalin hintaan. Suurempaa lohkoa käytetään useammin korkeisiin rakennuksiin, matalien rakennusten osalta on tehokkaampaa käyttää pienempää materiaalia.
Varsinaisten kiinteiden lohkojen valitsemiseksi on välttämätöntä tutkia huolellisesti merkinnät, joissa lyhennyksen jälkeiset numerot ilmaisevat tärkeimmät parametrit:

Maanrakennuksessa säätiön rakentamiseen käytetään useimmin käytettyjä betonilohkoja, joiden mitat ovat 20x20x40 cm, joita voi ostaa erikoismyymälöissä, toimittajilta tai markkinoille kohtuullisin hinnoin. Niitä käytetään luomaan kaistaleet ja pylväsmastot alhaisista rakennuksista kellarineen.

Säätiölohkojen käyttö mahdollistaa betonityön määrän vähentämisen ja vähentää siten rakennuskustannuksia.

Kuinka tehdä pohjan teräsbetonilohkoille

Esikaupunkien alhaisen nousun ja korkeiden rakennusten rakenne sopii hyvin nauhan perustuksiin.

Ne ovat kahta tyyppiä:

Nauhan monoliittisen perustan spesifisyys on se, että se kulkee suoraan rakennustyön alueella. Se voi jopa aloittelija rakentaja.

Precast-nauhaosuus on betonilohko tai -laatta, joka on valmistettu tehtaalla ja joka on asennettu erikoislaitteiden avulla. Sitä käytetään monitasoisten rakennusten rakentamisessa, ja niitä käytetään laajasti yksittäisissä rakennuksissa mökin tai muun rakennuksen rakentamiseen. Ei ole vaikeata rakentaa esivalmistettua perustusta, tärkeintä on seurata järjestystä ja ottaa huomioon ominaispiirteet.

Valmisteleva vaihe

Ensimmäinen on varovaisesti valmistella sivustoa, selvittämällä tarpeettomat roskat ja ylimääräinen kasvillisuus. Kun olet valmis juoni, voit jatkaa merkitsemistä ja käyttää tähän tarkoitukseen tappeja ja lankoja. Seuraava vaihe on tehdä oja näiden ohjeiden mukaan.

On suositeltavaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • etukäteen on selvittää maaperän jäädyttämisen taso. Loppujen lopuksi kaivannon syvyys riippuu siitä. Se lasketaan kaavalla maaperän jäädyttämisen syvyys plus 15 cm;
 • on välttämätöntä varustaa pääsy eri puolilta 3 metrin pituiseksi vapaata tilaa varten;
 • jos on pohjavettä, on tarpeen tutkia edelleen, miten maaperän valua ja vahvistamista käytetään rauniolla tai hiekalla;
 • harkitse etukäteen tuuletusjärjestelmää tukiseinillä ja väliseinillä;
 • reikä voidaan tehdä pienellä lapalla tai suurella. Mutta työn lopussa kaivannon pohja on tasoitettava säännöllisen lapion avulla.

Kun kaikki työ on suoritettu, voit jatkaa säätiön valmistelua.

Säätiön valmistelu

Säätiön valmistelemiseksi on suoritettava seuraavat toimet:

 • kuopan pohja peitetään hiekalla (10-20 cm), seinään vettä, tasoitetaan ja puristetaan;
 • polyeteenistä tai kattohuopasta on asetettu tyynyyn. Voit tehdä 5-7 cm paksuisista sementtipinnoista tai FL-lohkareista.
 • kohdista
 • tyynyn päällä on vahvistettu verkko. On varmistettava, että sen reuna ja lohkon pinnat ovat vähintään 3 cm: n etäisyydellä toisistaan;
 • sitoa raudoitus johtoineen ja täytä verkko liuoksella.

Valmistelun jälkeen betonilohkot sijoitetaan kaivoon.

Tee se itsellesi kiinni tälle tekniselle sekvenssille:

 • Ensimmäinen taso FBS asetetaan, alkaen nurkasta;
 • konkreettiset saumat, sekä pysty- että vaakasuorat;
 • Seuraavat tasot asetetaan tiililigaation periaatteen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että ylemmän lohkojen pitäisi olla alemmat, jotta pystysuuntaiset saumat keskittyvät keskelle.

Estä kastike

Kun koko FBS-prosessin valmistuminen oli suoritettu, laadunvalvonta toteutettiin tasolla. Viimeinen vaihe on laattojen ja grillata- mien (lujitushihna) asennus. Kun seos kovettuu, muotti on poistettava ja kaikki tarpeettomat osat poistettava.

Asiantuntijat suosittelevat lisävarovaisuutta vedeneristämisen ja tarvittaessa betoniperustuksen lämpöeristykselle.

Tämä voidaan tehdä seuraavasti:

 • pohjan pinta on ulkopuolelta peitetty bitumilla;
 • suorita lämpöeristys käyttämällä polystyreeniä, joka on kiinnitetty liimalla tai kupin nauloilla;
 • tehdä täyttö, jonka tarkoituksena on poistaa aukkojen pohja;
 • Hiekka kaadetaan lohkojen ja kuopan sivun väliin, ja vettä kaadetaan ja puristetaan alas.

Ylempi betoniperusta on tavallisesti vahvistettu betonilattiat.

Kuinka tehdä ajoittainen (precast-monoliittinen) perusta

Koska perustuksen rakentaminen lohkoilta on melko kallis tapahtuma, joskus se on kannattavampaa, varsinkin kun rakennetaan pieniä rakennuksia, jotta asennus ei jatkuvasti toteutuisi vaan lyhyet matkat.

Kun esivalmistettua monoliittista perustusta asennetaan, levytyyny asetetaan alustalle 25-50 cm: n etäisyydelle. Kun perustilohkot on asennettu, ne on kiinnitetty alempien rivien levytyynyihin tai lohkoihin. Samanaikaisesti muodostuneet aukot on suljettu kaikilla sivuilla olevilla muottipaneeleilla ja ne on betonoitu liuoksella, joka ei ole alle B 12,5.

Tämän rakenteen yläosan vahvistamiseksi asennetaan monoliittinen grillata.

Toinen salaisuus, joka mahdollistaa epäjatkuvan perustan tehon, on yrittää asentaa kiinteä monoliittinen hihna kuopan pohjalle. Tämä on suositeltavaa, jos rakentaminen on käynnissä paikassa, jossa paikallinen sakkautuminen on mahdollista.

Betonilohkojen hinta riippuu niiden koosta ja lajikkeesta. Useimmiten betonilohkoja, joiden mitat ovat 20 x 20 x 40 cm, käytetään säätiön rakentamiseen, jota voi ostaa erikoistuneissa myymälöissä.

Hinta voi vaihdella 500 ruplaa kappaletta kohti alueesta riippuen. Jos kooltaan ei ole 400 x 200 x 200 mm lohkoja, käsityöläisiä kehotetaan tekemään seuraavat asiat: hankkia halvempaa tai ostaa betonilohkoja.

Tietenkin jälkimmäisen kustannukset ovat huomattavasti pienemmät, mutta mikään myyjä ei voi taata tavaroiden laatua. Siksi on parempi ajatella etukäteen, mikä on kannattavampaa hankkia.

Taulukossa on esitetty uusien ja b betonilohkojen likimääräinen hinta:

Säätiölohkot Voronezhissa

Peruslohkot PBF. Laatu, saatavuus. Pienet hinnat. Kaikki koot.

FBS, betonipohjapaneelit (teräsbetoni) on suunniteltu kellariviin ja teknisiin maanalaisiin rakennuksiin. Kiinteitä lohkoja saa käyttää perustusten, kellari seinien käyttöön. Lohkot tehdään.

Käyttö: uusi, merkki: PBS, säätiölohko 3,4,5,6, puolikkaat ja lisäykset varastossa. Toimitus kaupungissa ja sen alueella.

Merkki: PBS; eri kokoisia kokoluokkakokoja - koko ja puolikkaat. Valikoiman päällekkäiset levyt, kaikki koot Toimitus kaupunki ja alue.

Tuotemerkki: ohjelmisto; Säätiölohkot pystyvät palvelemaan 50 tai useampia vuosia siitä hetkestä, kun laitos otetaan käyttöön menettämättä perusominaisuuksiaan. Toimitamme lohkoja kaupungissa ja sen alueella.

kaikentyyppiset kokoonpanolohkot varastossa ja pyynnöstä lyhyessä ajassa. Toimitus kaupungissa ja sen alueella

Tukkumyynti / vähittäiskauppaLaskutus, pankkisiirto, PostiennakkoKuljetusyrityksen toimitus, Toimitus yrityksen laivastollaMass: 500 kg, merkki: FBS, Alkuperämaa: Venäjä, Käyttö: uusi;

Käteismaksu, pankkisiirtoJälkikuljetus, kuljetusyritys Toimitusmaa: Venäjä, merkki: FBS, FBS 3ka, 4ka, 5ka. Toimitus kaikille alueille. Uusi ja b. y.

Tukku / RetailCalculation, Clearing settlementSelf pickup, Toimitus kuriirin välityksellä, Toimitus postitse, 2 muuta tapaa, Toimitus kuljetusyritykselle, Toimitus parkkipaikalla. Valmistusmaa: Venäjä;

OptFinancial settlement, Cashless PaymentThere on toimitus, Toimitus tehdäänBrand: FBS; Voronezh-pohjaiset lohkot on valmistettu kylmänkestävistä raskaista betonimerkkeistä. Se määräytyy rakentamisen mukaan.

Tukkumyynti / VähittäiskauppaLaskutus, muu kuin käteismaksu Oman toimitus, Toimitus Tuotemerkki: FB; Alkuperämaa: Venäjä; Koko: 2400x400x600; Käyttö: uusi; Merkintä: FBS 24.4.6;

Tukku / RetailCalculation, Cashless settlementToimitusyhtiö laivaston toimitusMarka: FBS; Lohko on valmistettu betonimerkistä M100. Alustavien pyyntöjen mukaan on mahdollista valmistaa betonia korkeammilta.

Tukku / RetailMark: PBS; PBS № 3, 4, 5, 6 eri kokoja.

Tukku / RetailMark: FBS, koko: 2380х300х580; Merkintä: FBS 24.3.6; Paino: 1015 kg; Erilaiset maksutavat ovat mahdollisia. Tuotteet toimittavat suoraan valmistavat yritykset. Yrityksessä "Ascona".

Tukkumyynti / RetailMark: FBS, FBS-lohkot. Kaikki koot. Aina saatavilla Toimitus, purku! 8 952 107 29 05, 8 951 853 82 50

Merkki: PBS; PBS (3,4,5). Kaivojen elementit (renkaat, kannet). Kaasutilikaattilohkot. Hiekka OEMK, SGOK (pestä, rakennus). Murskattu kivi (kaikki jakeet), seulaset, musta maa-laajennettu savi, punainen peruskaasu silikaattitiili.

Tuotemerkki: ohjelmisto; Säätiölohkot pystyvät palvelemaan 50 tai useampia vuosia siitä hetkestä, kun laitos otetaan käyttöön menettämättä perusominaisuuksiaan. Toimitamme lohkoja kaupungissa ja sen alueella.

Merkki: Ohjelmisto; Toimitus alueelle ja alueelle sopivana ajankohtana.

Käyttö: uusi, merkki: PBS, säätiölohko 3,4,5,6, puolikkaat ja lisäykset varastossa. Toimitus kaupungissa ja sen alueella.

Tukku / RetailMark: PBS; PBS № 3, 4, 5, 6 eri kokoja.

Merkki: PBS; Pbs-lohkot - № 3, № 4, № 5, № 6. Koko ja puolet. Toimitus.

Käteismaksu, Käteinen maksuVain pickup, Toimitus kuljetusyritykselläMass: 490 kg Käytetyt tienlevyt kuluvat käytännössä riippuen kahdesta luokasta: Grade 1 - tienlevyt, joissa on.

Selitys: FBS24.4.6-T FBS - vankka pohjalevy, 24 - 2380 mm pitkä (dm pyöristettynä koko numeroon), 4 - 400 mm leveä (dm), 6 - 580 mm korkea (dm pyöristettynä koko.

Käteismaksu, käteismaksu Yksikkömaksu, Toimitus kuljetusyritykselläMass.: 970 kg Käytetyt tienlevyt kuluvat käytetyistä ajoalustyypeistä riippuen 2 luokkaan: Grade 1 - tienlevyt, joissa on.

Selitys: FBS24.4.6-T FBS - vankka pohjalevy, 24 - 2380 mm pitkä (dm pyöristettynä koko numeroon), 4 - 400 mm leveä (dm), 6 - 580 mm korkea (dm pyöristettynä koko.

Selitys: FBS24.4.6-T FBS - vankka pohjalevy, 24 - 2380 mm pitkä (dm pyöristettynä koko numeroon), 4 - 400 mm leveä (dm), 6 - 580 mm korkea (dm pyöristettynä koko.

Selitys: FBS24.4.6-T FBS - vankka pohjalevy, 24 - 2380 mm pitkä (dm pyöristettynä koko numeroon), 4 - 400 mm leveä (dm), 6 - 580 mm korkea (dm pyöristettynä koko.

Tuotemerkki: PBS; Tuotevalikoimassamme on paras tarjous. Asiakkaillemme on alennusjärjestelmä! Hämmästyttät hinnoittelun saatavuudesta Slim-yrityksessä.

Merkki: PBS, PBS nro 3, 4, 5, 6, eri vakiokoot, toimitukset kaupungissa ja alueella.

Säätiö estää tukku- ja vähittäismyynnin suoraan Voronezhin toimittajilta. Promindeks - sivuston mainokset, joilla on nykyiset hinnat. Jos olet yrityksen edustaja, voit sijoittaa mainoksia henkilökohtaiseen tiliisi ilmaiseksi ja houkutella tavaroita ja palveluita ostajia.

Rakentamme lohkojen vankkaa ja käytännöllistä perustetta: vinkkejä, ohjeita, elämän hakkerointia

Talo, kylpy, huvimaja, kuisti, kesäkeittiö - kaikki alkaa säätiöstä. Säätiö on täysin rakentamisen perusta. Sen kustannukset ovat kolmannes kokonaiskustannuksista. Siksi on niin tärkeää valita oikea tyyppi ja materiaali säätiön. On aivan mahdollista rakentaa säätiö omalla kädelläsi, mikä säästää paljon rahaa.

Miksi tarvitsemme säätiön

Termi "säätiö" on peräisin latinaksi. "Fundamentum" tarkoittaa "perusta".

Säätiö on maanalainen tai vedenalainen osa rakennetta, joka siirtää maaperän pohjalle staattisen kuorman, joka aiheutuu rakenteen painosta ja tuulen aiheuttamasta lisäkuormituksesta tai veden, ihmisten, laitteiden tai ajoneuvojen liikkumisesta. Oikein suunniteltu säätiö siirtää kaikki kuormat maaperään siten, että rakenteiden saamatta jääminen ja tuhoutuminen on mahdotonta.

Collier-tietosanakirja

http://dic.academic.ru

Säätiö säästää taloa vaikeiden maaperän "huonon luonteen" ilmenemismuodoista eikä vain pohjavedestä vaan myös tavallisesta "säännöllisestä" sademäärästä. Säätiön on kestettävä rakenteen paino. Voit rakentaa ylellisen ja erittäin kalliin talon, mutta jos suunnittelu, syvyys ja perustusmateriaali valitaan väärin, vauraimmassa maaperässä, rakennus saostuu ja halkeilee. Ennen kuin rakennat lohkojen perustan, sinun on varmistettava, että se sopii tähän rakenteeseen.

Lohkoperustan valinnan riippuvuus alueen ominaisuuksista

On tarpeen tilata geodeettinen päätelmä sivuston ominaisuuksista ennen talon suunnittelua.

Voit tietysti selviytyä naapureista - mutta se ei ole täysin luotettava. Joskus myös lähialueet ovat hyvin erilaisia ​​maaperässä, vedessä ja muissa ominaisuuksissa.

maa

Oppikirja "Maaperä. Säätiöt. Optimaalisen perustan valinta "luokittelee maaperän seuraavasti:

 1. Kallioinen maa on melko kiteinen kallio, kivi, ei maa ja sedimenttikivi (dolomiitit, puristetut hiekkakivet, liuskekivi, kuori rock, kalkkikivi). Jokainen säätiö kuin kasa yksi on hyväksyttävää (on vaikea porata kivi).
 2. Kongloraatit - kiviaineksen lajikkeiden palaset; älä pese ja älä vaihda tilavuutta, jäädyttää; Kaikki säätiöt ovat hyväksyttäviä.
 3. Kalkkimaiset maaperät:
  • liittyvä - savi ja loamy; syväjäädytetty; jotka pystyvät "kellumaan" ja liikuttamaan, vain raskaat perustelut ovat sopivia;
  • sitomat hiekka- ja hiekka-alueet; kun ne ovat märät, ne ovat alttiita siirtymään, ne jäätyvät matalasti; minkä tahansa tyyppiset perustukset ovat sopivia.
Maaperän tyyppi voi vaihdella myös viereisillä alueilla

Jos sivustosi on joukko kiviä, koskematonta hiekkakiveä tai sedimenttikiviä, voit helposti asettaa lohkon perustan. Hyvin myös, jos alueen maaperä koostuu hiekasta tai tiheästä loemaisesta maaperästä.

Taulukko: Pohjan perustan vähimmäissyvyys hiekassa ja savessa

Lähitulevaisuudessa ymmärrys siitä, mitä maaperää on omalla alueella, on vanhanaikainen tapa: porata reikä puutarha-porakoneella ja tutkia maastonäytteitä eri syvyyksistä. Näyte kostutetaan vedellä, ja jos sitä voidaan vaivata taikinana, niin se on lieju. Jos maa liukenee veteen, on suuri osa taipuisasta komponentista. Jos sakka putoaa, siinä on savea ja hiekkaa sen yläpuolella.

Maaperän testaamiseksi laita näyte vesilasiksi.

pohjaveden

Pohjavesi on maaperän tärkein ominaisuus. Jos taso on pieni, niin lohkojen matala teippi on täydellinen meille. Jos se on melko korkea, nauha olisi haudattu suurempaan syvyyteen.

Jäätymissyvyys

Jäätymisen syvyys alueella on keskimäärin yhtä metriä, mutta poikkeamat ovat myös mahdollisia. Jos olet tekemässä lohkojen upotettua pohjaa, sen alapuolella pitäisi olla maaperän jäätymispisteen alapuolella.

Pohjan pohjan on oltava maaperän jäädyttämisen enimmäissyvyyden alapuolella, jotta maaperän turvotus ei vaikuta jäädyttämisen aikana. Turvallinen syvyys riippuu vuotuisista lämpötilavaihteluista, paikallisten maaperän vaihteluista ja vaihteluväleistä sekä pohjaveden tavanomaisesta tasosta. Lisäksi joskus on sattumanvaraisia ​​muutoksia savi- maaperässä, jota ei pidä sallia luonnollisen perustan alapuolella.

Collier-tietosanakirja

http://dic.academic.ru

Jäätymisen syvyys on tekijän syvyyteen vaikuttava tekijä

Vaarallisin tekijä liittyy suoraan maaperän ja maaperän luokituksen tasoon.

Vesi "linssejä"

Jos läpäisevä hiekka tai hiekkasauma savi muodostuu, sedimentit tunkeutuvat ylempään maahan ja jäävät sen alle ns. "Linsseinä", jotka sijaitsevat läpäisemättömän pohjan päällä ja voivat vahingoittaa pohjaa voimakkaasti. Sinun täytyy olla varma siitä, ettei linssipohjan asettamisen tapaan ole "linssejä".

Linssien läsnä ollessa maaperässä käytetään vain paalun ja nauhan perustusta.

Säätiön valinta

Kaikista edellä mainituista tekijöistä - maaperä, vesitasapaino, linssien läsnäolo, huurteen tunkeutumisen syvyys yhteen yhteen geodeettiseen lopputulokseen ja perustan muodon valinta lohkoista. Mutta se riippuu mieltymyksistäsi, jo olemassa olevista lohkoista ja jopa kaudesta. Siksi sinun on ymmärrettävä jokaisen lohkopohjan rakentamisen tärkeimmät edut, välitavoitteet ja vaaralliset hetket.

Kuten jo tiedämme, lohkojen perustana on kaksi tyyppiä: pylväs ja nauha.

 1. Lohkojen nauhan perustus ei ole kovin syvä eikä syvä ja syvä. Se on rakennettu laajennetusta savesta, vaahdosta ja hiutaleista, betonilohkoista, betonipaneeleista, jotka on asetettu vedenpoistoseoksen tyynyyn. Ei kovin sopiva epäluotettaville maaperäille, mutta ongelma on ratkaistu pääsääntöisesti syventämällä ja laajentamalla "nauhaa", sijoittamalla laajennetun betonin tai lohkon pohja tyynylohkoista ja luomalla kiinteä betoniteräksinen grillata. Hihnan pohja maaperästä riippuen voi olla haudattu, syvälle istutettu tai haudattu.
 2. Lohkojen sarake perustus, ehkä helpoin ja halvin rakennus. Se voi olla myös pieni, ei- ja syvätermi, ja se on myös tehty laajennetusta savesta, vaahdosta ja hiekkakivistä, betonilohkoista, betonipaneeleista (ei-monoliittisista pylväät), jotka on sijoitettu kaivoihin (jos haudattu) tai vain maahan (jos ei ole haudattu) seosta. Soveltuu kevyisiin rakennuksiin, kuten runkoihin, huviloihin ja kasvihuoneisiin ja mihin tahansa maaperään, lukuun ottamatta suolaa. Rakentamisen aikana matala pylväspohjainen lohkojen pohja käyttäen puinen grillata

lohkot

Block - rakentava elementti tai tuote, tavallisesti tehdasvalmisteinen, jota käytetään nykyaikaisessa teollisessa rakentamisessa (esim. Tilavuus, seinä, ikkuna).

wikipedia

Katsotaanpa tätä ihmeellistä materiaalia: mikä on hyvä ja kuinka vaikeaa on rakentaa säätiö.

 • lohkojen standardointi: yleensä, jos lohkoa tuotetaan virallisessa tuotannossa, sen tarkat mittasuhteet ovat tiukasti säädettyjä (betonilohkoille tämä on GOST 13579-78);
 • rakentamisen nopeus (betoninauhalle rakentamisen aika määräytyy betonin kovettumisen aikana);
 • suhteellinen halpa;
 • vaikeissa maissa lohkoraudoitettu rakenne kestää paremmin muodonmuutoksia;
 • helppo asennus, joka ei vaadi erityisiä taitoja (lisäksi, jos jokin meni pieleen, voit purkaa pohjan ja taittaa sen uudelleen);
 • valtava koko ja lukuisat lohkot mahdollistavat minkä tahansa monimutkaisuuden, koon ja suunnittelun perustan;
 • lohkojen rakenteellisesti on järjestetty tyhjiöitä, uria, lujitussiskoja ja jopa uria laastin paksuudelle, mikä tekee asennuksesta erittäin helpon.
 • jotkin lohkolajit sekä betonilaatat tarvitsevat tekniikan - nosturin tai vintturin;
 • Interblock-liitokset eivät tarjoa tiukkuutta - täten säätiö tarvitsee pystysuoran vedenpitävyyden;
 • lohkoperustetta ei vieläkään näytetä suuritehoisille rakennuksille.

Lohkojen lajit perustuksen rakentamiseen

Lohkot ovat rinnakkaisnauhat, jotka on tehty kiinteästä tai vaahdostetusta betonista eri täyteaineilla tai ilman niitä. Lohkon tyyppi määrää koko ja painon, lämmöneristeen ja säätiön muodon.

Betonimylkeissä voi olla erilaisia ​​täyteaineita.

Betonielementit

Betonielementit ovat monoliittisia ja ilman ilmakuplia. Ne luokitellaan useiden kriteerien mukaan:

 • niiden valmistamiseen valulla tai puristamalla käytettyä eri betonia - raskaita, kevyitä ja kevyitä;
 • tilauksesta on jaettu seinään, kellariin, säätiöön;
 • niiden eristysominaisuuksien parantamiseksi, ne on tehty rakoiksi, ontoksi tai reikiin, mutta on myös kiinteitä lohkoja;
 • lohkot on vahvistettu ja ilman vahvistusta.

Seinäbetonilohkoja käytetään myös perustuksiin, joilla ei ole suurta kuormitusta.

Seinäbetonilohkot ovat kaikissa väreissä ja koossa.

Mutta jos perustuksen tulisi olla kiinteä, käytä sitten konkreettisia peruspilareita kiinteäksi (FBS). Ne voidaan vahvistaa (raskaat suuret lajit) ja ei.

Betoniraudat, joissa on raskaita rakennuksia

Myös pohjapaneeleja, joita kutsutaan "FL-lohkoiksi" - on peräisin raskasta betonia sisältävästä "nauhapohjasta". Jokapäiväisessä elämässä niitä kutsutaan "tyynyiksi" huumorilla. Ne vahvistetaan aina.

Perustapohjien tehtävänä on lisätä perusalaa

He sopivat ensin. Suuremman alueen ansiosta ne jakavat päällirakenteiden ja rakennuksen painon.

Suuremmasta alueesta johtuen PL-lohkot jakavat päällirakenteiden ja rakennuksen painon

FBS- ja FL-lohkojen yhtenäiset kokot ovat melko suuria. Niiden massa voi olla jopa kaksi tonnia ja tiheys - jopa 2500 kg / m 3. Nämä lohkot vaativat käyttämään kuorma-auton nosturia ja tähän tarkoitukseen on lujitussilmukat yläpinnalle.

Yhden kokoiset FBS- ja FL-lohkot ovat melko suuria.

Vaahtobetonialustat

Vaahtokerros keksittiin lisäämään eristystä ja vähentämään lohkojen painoa, joka oli loistavasti tehty. Se on solupäällyste, jossa on huokosia, jotka on muodostettu lisäämällä erityistä vaahtoa käsittelyyn sekoittimessa ilman kiinteytystä autoklaavissa. Vaahtolohkoilla on mielenkiintoinen laatu: ensin lohkot ovat melko pehmeitä (termi "tuoreet vaahtolohkot"), ja ne voidaan leikata tavallisella sahalla ja erikoislaitteilla; mutta he saavat enemmän voimaa ajan myötä. Vaahdolohkoja käytetään myös perustukseen, mutta sen hyvin kevyisiin lajikkeisiin.

Vaahtobetonialustat - askel eteenpäin rakentamisessa

Kaasutilikaattilohkot

Näissä lohkoissa olevat huokoset eivät ole syntyneet vaahdolla, vaan kuten hiivataikina, kalkin ja alumiinipulverin kemiallisen reaktion avulla kaasun muodostumiseen, joka muodostaa kuplia. Kalkista nämä lohkot ovat valkoisia ja tyylikkäitä. Mutta sama kalkki aiheuttaa suuren hygroskooppisuuden, joten kaasusilikaattilohkot tarvitsevat vakavaa vedenpitävyyttä. Ne autoklavoidaan, joten niillä on suurempi yhdentymisaste. Koska kaasulisilikaatin lujuus ja kovuus on paljon parempi kuin vaahtobetoni, se soveltuu kiinteämmille perustuksille.

Kaasutilikaattilohkot - valkoinen ja tyylikäs

Kuonan lohkot

Kun he olivat hyvin yleisiä. Tavallinen liuos sekoitetaan yksinkertaisesti kuonan kanssa ja kuivataan muodossa, joten ne ovat "piikikäs" ja melko hauras. Ne ovat melko edullisia, mutta eivät vaadi monimutkaisia ​​tuotantolaitteita, joten usein ne ovat pieniä käsityövalmistajia, ja sementtilohkot ovat kooltaan ja muodoltaan epätasaisia. Ne ovat melko raskas, vaikka niiden koko on pienempi kuin vaahtobetonissa: 40x20x20 cm (ja puolilohkot ovat 40x12x20 cm). Niitä käytetään vähän seinille, koska ne aiheuttavat haitallisia kaasuja, mutta niitä käytetään laajasti kaikkiin säätiöihin niiden alhaisten kustannusten vuoksi.

Kuona estää täysikokoisen - hyvin yleinen materiaali kerran

Keraamilohkot

Niiden valmistuksessa kuona lisätään liuokseen, mutta lisätään savi (poltettu vaahtokerros). Nämä lohkot ovat vähiten hygroskooppisia kaikista (paitsi betonista) ja yksi kevyimmistä. Ne ovat myös usein ontto. Laajennettujen savilohkojen mitat ovat samoja kuin karkeiden lohkojen mitat, ja ne ovat lähes yhtä halpoina. Ne ovat myös usein käsityöläisiä, joten koon koko on suuri.

Laajennetut savipilvet ovat täysikokoisia laatua paremmin kuin kuonakivet

Puubetonielementit

Toisella tavalla niitä kutsutaan "puuta betoniksi". Täyteaine on suurien jakeiden sahanpuru. Tällaiset lohkot, jopa joissakin ominaisuuksissa, ovat lähellä puuta: ne ovat kevyitä, joustavia ja niillä on hyvät lämpöeristysominaisuudet mutta ovat hygroskooppisia; Siksi tarvitaan myös varovainen vedeneristys. Puubetoni on erittäin suosittu rakennusmateriaalina, mutta sitä käytetään harvoin säätiöihin. Niiden mitat ovat 50x25x30 cm ja 50x25x20 cm.

Arbolitovy estää ominaisuuksia puuhun

Huokoiset keraamiset lohkot

Nämä kauniit, lämpimät, vedenpitävät ja kestävät lohkot, joiden mitat ovat 51x25x21,9 cm ja 38x25x21,9 cm, voidaan luonnollisesti sijoittaa pohjaan. Mutta ne ovat erittäin kalliita, joten jopa seinien rakentamisessa käytetään harvoin. Vaikka teoriassa kaikki on mahdollista. Ja yhtäkkiä talon rakentamisesta oli varaa, etkä tiedä, mitä käyttää.

Eri kootut huokoiset keraamiset lohkot - kalliita säätiölle

Materiaalin valinta

Yhteenveto kaikista tiedoista:

 • tiheä, savi- ja hiekkalaatikoita, joiden lämpöeristys on parempaa, mutta suuret rakennemuutokset johtuvat käsityötuotteiden tuotannosta, eivät kovin vahvat, sopivat keskipitkän nauhan ja pylvään perustuksiin;
 • vaahtobetoni- ja kaasusilikaattilohkot ovat halpoja, ne ovat kaikki samoja, sileitä ja kevyitä, mutta niiden hygroskooppisuus vaatii suuria ponnistuksia säätiön vedenpitäviksi; niitä kuitenkin käytetään laajasti näihin tarkoituksiin;
 • arbolitovy-lohkot altistuvat muodonmuutokselle ja ovat erittäin hygroskooppisia;
 • keraamiset lohkot ovat erittäin kalliita;
 • betonilohkot - kestävimmät, sopivat raskaille perustuksille, mutta myös heikosti lämpöeristetyt ja vaikeimmat; silti niiden käyttö nauhalevyssä on säätiön laadun suurin takuu kaikissa maaperän kunnossa.

Sarakkeen upotettu ja ei upotettu lohko-pohja

Helpoin pylväspohja, syvyydestä riippumatta, helpoin tapa laatia lohkot.

Tämä pohja on tehty lohkosta (seinäbetoni, laajennettu savi, vaahtobetoni) tai tiili. Tarkastelemme maahan upotettua perustetta, joka asennetaan suoraan maahan; pienet ja syvytetyt eroavat toisistaan ​​vain siinä, että erilainen luku lohkoista sopii hiekkamurtajyynyn kartiomaisen reiän reikään, ja syvä reikä kaadetaan kaivettuun ennen tätä maata.

Pylväsperusta (piirtäminen kahteen paikkaan, pieni ja syvä) osoittaa sen rakentamisen periaatteet

Vaaditut työkalut

Säätiön rakentamiseen tarvitaan:

 • betonisekoittimen (tai sekoituskammion sekoittamiseen käsin);
 • lapio;
 • lapio;
 • manuaalinen auto;
 • tamper (manuaalinen tai vibro);
 • kumi-vasara;
 • vesitaso (tai laser taso);
 • rulettirengas

Pilarin perustuksen asteittainen luominen

 1. Rakentamisen paikka.
 2. Valmistamme maata: ruohon niittämistä, puiden vääntämistä, tasoittaa vaaka. Ensinnäkin maaperän pinta poistuu roskista, puut, pensaat ja niiden systeemi poistetaan.
 3. Käytämme lankaa ja panoksia merkitsemään maata (puolet metrin kummallakin puolella on pidempi kuin perustus) ja paikat, joissa "pylväät" ovat. Se vie tarpeeksi pylväitä, jotta ne ovat enintään puolitoista metriä toisistaan. Sitten rakenne on vankka. Säätiön rakentaminen alkaa merkinnällä.
 4. Syvämme maata 0,3 metrin etäisyydellä sivuston rajoista (tämä voidaan tehdä vain pilareiden sijainnissa, sitten tarvitaan vähemmän raunioita).
 5. Me täytämme soraa, täytämme sen vedellä ja kaada se.
 6. Laitamme murskattua kiviä kahdella tai neljällä (ensimmäisessä tapauksessa toisessa, toisessa kerroksessa kohtisuorassa orientaatiossa) lohkossa itsenäisesti valmistetulla (M400 sementti, hiekka ja murskattu kivi 1, 2 ja 5 osaa) liuoksella. Anna liuoksen kovettua. Sama periaate - tiilet, mutta ne menevät enemmän. Valmisbetonin ostaminen ei ole sen arvoista, koska kulutus on pieni. Laitimme reiän rauniolla neljään (kohtisuoraan suuntaan) lohkot
 7. Peitämme vedeneristyspilarien yläosaa sulavalla bitumilla ja asetamme kateaineita.
 8. Rakennamme grillata puupalkista.
 9. Liitämme sen lankatuilla kylkiluilla. Rostverk on sijoitettava yli 10 cm: n etäisyydelle maasta

Video: lohkojen sarakkeen rakentaminen

Lohkojen kaistaleet

Jos olet aloittanut säätiön rakentamisen, se tarkoittaa, että sinulla on geodeettinen raportti maaperästä, pohjaveden pinnankorkeus, paikan jäätymisaste ja talon projekti. Esimerkiksi aiot rakentaa yhden tarinan talosta lokista.

Laskettaessa säätiötä tarvitaan koko talon projekti

Oletetaan, että geodeettinen lopputulos on suotuisa, joten säätiön ei pitäisi olla erityisen syvä.

On muistettava, että vaikka sallitun vähimmäissyvyys lohkojen nauhalevystä onkin oltava vähintään kaksi lohkoa korkeudella.

On olemassa kaksi tapaa, ja niiden valinta riippuu tulevan talon painosta: perustaa suuret (esimerkiksi 2380x500x580 mm) FBS- ja FL-lohkot (esimerkiksi 2400x800x300 mm) kaikkiin sääntöihin. "Nauhalla" on paljon vähemmän saumoja, se on vahvempi ja laadukas monoliitti. Mutta tämä edellyttää kuorma-nosturin ja kaivukoneen käyttöä kaivamaan valtava kaivanto. Kyllä, ja talon tulevaisuudelle tällainen säätiö on tarpeeton ja uskomattoman kallis, vaikka voimme tehdä vankan perustan vain talon ympärille ja sisäseinien risteyksissä on tarpeeksi seinälohkojen sarakkeita.

Laskin-online lohkot FBS perusta pituus 44 metriä

Online-laskin ja yksinkertaisin laskelma, joka perustuu Keski-Venäjän likimääräisiin hintoihin, osoittavat, että vain FBS-yksiköt maksaisivat meidän tapauksessa yli 250 tuhatta ruplaa.

Ja vielä tarvitaan PL-yksikköjä (jotka ovat vielä kalliimpia), liuos ja hiekka- ja sora-seos.

Esimerkki suurien lohkojen PBS ja FL käytöstä

Työn tärkein ero on kaivannon leveydellä.

 1. "Tyynyt" asetetaan alas - betoniraudoitushihnalle tai yksinkertaisesti hiekalle. Tyypillisten tyynyjen asennus tapahtuu yleensä nosturin avulla
 2. Seuraavaksi lohkot pinotaan liuokseen.
 3. Rivien välissä on ristikkopalkkeja.
PBS- ja FL-lohkojen perusta - uskomattoman pääoma, uskomattoman kestävä ja erittäin harvoin tarvitaan

Vähemmän raskaille rakenteille tehdään ns. Ajoittainen säätö - kun PL-lohkoja ei sijoiteta lähelle toisiaan, niiden välinen sallittu etäisyys on enintään 0,7 metriä; Näin voit säästää hieman.

"Väliaikainen säätiö" - FL-lohkot eivät ole lähellä

Video: FBS: n ja FL: n kiinteiden perustusten rakentaminen

Mutta on parempi käyttää pieniä seinälohkoja (esimerkiksi 200x200x400 mm), ns. "Kädessä pidettäviä" - joita henkilö voi nostaa kädellään ja ilman "tyynyjä". Lisäksi tällainen säätiö on melko riittämätön bar-muotoiselle ei-raskaalle talolle.

Pieni betonilohkareiden pohja

Ensin sinun täytyy piirtää lohkojen asettelua säätiölle, jotta voimme ymmärtää, kuinka monta ja mitä niistä tarvitaan. Jos säätiön kulmat eivät sovi lukuisiin lohkoihin, voit tilata "ylimääräisiä" haluttuihin lohkoihin kulmien asettamista varten. Samalla tavalla tarvitaan lohkoja, joissa on aukot viestintään (vesihuolto, viemäröinti) ja hengitysteihin. Niitä voi tilata myös. Ja voit laittaa vakio lohkot aukot, jotka sitten osittain täynnä ratkaisu.

On olemassa monia online-säätiö laskimia. Mutta kaikki ne on suunniteltu suurikokoisille FBS-lohkoille. Voit käyttää seinän laskinta syöttämällä siihen lohkojen tiedot ja säätiön koko.

 1. Saadaan tulokset vaadittavasta määrästä raudoitustangot ja poikkileikkaus lujitustangoista. Lujittavan hihnan asennus: osa, sijainti, lukumäärä
 2. Asettamme tarvittavat luvut - nauhan paksuus on 0,3 metriä, nauhan pituus, leveys ja korkeus, betonin merkki ja klikkaa "laske" -painiketta.
 3. Betonin nauhalankojen online-laskimet ovat kuitenkin monta, ja ne auttavat laskemaan betonin kulutuksen nauhan vahvistamiseen. Laskelmat tehdään yleensä SNiP 52-01-2003 "Betoni- ja betoniteräsrakenteet", SNiP 3.03.01-87 ja GOST R 52086-2003 mukaisesti. Kiinnitys laastille, joka tarvitaan muuraukseen
 4. Saamme tuloksia: nauhan pituus, muurauksen kokonaispinta-ala, seinämän paksuus, tarvittava lohkojen lukumäärä, niiden tilavuus ja kustannukset, liuoksen likimääräinen paino ja muut tiedot. Täytä lomakkeet, joiden tiedot perustuksemme ovat.
 5. Täytämme perustietomme tiedot: lohkon mitat, seinien kokonaispituudet (ympärysmitat), kulmissa olevan nauhan korkeus, paksuus, muurauslaastien paksuus muurausverkossa (ja kuinka monta kertaa käytämme sitä), keskihinnan keskihinta Keski-Venäjällä, estopaino. Napsauta painiketta "laske". Saamme lasketun tuloksen
 6. Lisäksi selvitetään tarvittava määrä liuosta. Syötä lujittavan hihnan parametrit tukipohjalle
 7. Teipillä oleva betoni tarvitsee noin 5 m 3, ja ottaen huomioon lohkojen ja ylemmän vahvikekerroksen levittämiseen käytettävä ratkaisu, sinun on käytettävä sitä 6 tai 7 m 3: n marginaalilla.
Lopputulos lujituksen lukumääristä ja poikkileikkauksesta

Laskelmat osoittavat myös lujittavan hihnan parhaan sijainnin.

Laskutuksessa on esitetty vahvikkeen sijainti vahvistusvyöhykkeessä