Attic Samanin talolle

Tervetuloa! Osti talon vuonna 1953. Talo 5 x 8 m Saman, koko talon pituus 3 x 8 m tiili. Talon seinät ovat 40 cm vyötäröä, etuseinä on vuorattu lattialla, muut kaksi seinää ovat yksinkertaisesti vaahtomuovilla eristettyjä. Talon perustana on 80 cm: n tiili.

Elena, Sumy.

Hei, Elena Sumystä!

Herkimpi asia ihmiselle on elämä. Ja hän ei saisi olla vaarassa, joten sinun ei tarvitse kuunnella sapattia. Neuvoo sinut menemään yksinkertaisimmalla polulla, joka on ensisijaisesti heille edullinen. He tekevät kaiken yksinkertaisen työn nyt, he repäisevät rahat ja hylkäävät sen. Ja jos jotain tapahtuu, et löydä niitä, eikä kukaan voi esittää vaatimusta.

Itse asiassa taaksepäin tai kori hevosen edessä, kun ullakko ja katto tehdään vapauttamalla, ja sitten sarakkeet asennetaan vasta sitten. Ja tarvitset sitä niin?

Saman, joka on kynsien lävistetty, eikä kaikkein luotettava seinä, voi romahtaa jo rakenneuudistusprosessissa. Ja 80 senttimetrin perustus ei ole kovin luotettava talonrakenteen painon kasvaessa.

Tee siis kaiken ohjelman mukaan - asenna putkipylväät koko talon ympärysmitan suunnassa 10 kpl: n suunniteltaessa, hautaamalla jäädytysrajan alapuolella ja betonisoittamalla säätiöitä.

Liitä sitten nämä sarakkeet yhteen kehykseen. Erityistä huomiota - katto-lag-palkit, koska niiden poikkileikkauksen suuruus riippuu lattian poikkeutuksesta. On toivottavaa, että nämä palkit ovat vähimmäispituisia, eli viiden metrin pituisia, eikä kahdeksan metrin mittaisia. Sitten osa ja näin ollen metallin hinta ovat pienemmät. Yleensä samankaltaisissa tapauksissa kanavaa ei käytetä alle 14 (5 metrin etäisyydelle).

Ei ole toivottavaa tehdä pylväiden asentamista vain adobe-seinille, se ei riitä, on suositeltavaa asentaa sarakkeita kaikkiin seiniin. Vahvistaa.

Katosta. Liuske ja sen suhteellinen halpa on jo viime vuosisadalla. Sitä käytetään hyvin harvoin viime aikoina. Suhteellisen halpa vaihtoehto - metalliprofiilit (sinkitty aallotettu maalaamaton). Se on painoltaan pienempi kuin liuskekiveä. Ainoa asia - ostaessasi huolellisesti jokaisen levyn erikseen, niin että myyjät eivät anna huonompaa huomiota galvanoidun päällysteen ja korroosiota aiheuttavien näkyvien merkkien kanssa.

Mitä tulee jäädytettyyn maahan, työn on todennäköisesti aloitettava huhtikuussa, ei aikaisemminkin, kun se sulaa, eikä turpeen samaa.

Tämä on näkemykseni ongelmallesi. Voit vapaasti toimia eri tavalla.

Onnea! Ja terveys lapsille!

Muut kysymykset ullakolla:

Esitä kysymys Semenychille (materiaalin kirjoittaja)

Sivustoamme päivitetään säännöllisesti mielenkiintoisilla ja ainutlaatuisilla materiaaleilla ja artikkeleilla puutavaraa, rakennusmateriaaleja ja työtä varten, antaa tekijän mielipiteen ja tietämyksen todellisesta shabashnikista, jolla on yli 15 vuoden kokemus. On osa - hauskat tarinat shabashniki. Jos haluat saada tietoja tästä, tilaa tilauksesi uutiskirjeeseen. Osoitteen siirtäminen kolmansille osapuolille on taattu.

Avaimet käteen talojen rakentaminen

Talot ja mökit. Taganrogissa, Rostov-on-Donissa. Brick, block, monolithic, jne. Kotona ja ullakolla, takuulla jopa 10 vuotta.

Istuintekniikka vanhoihin seiniin

Asennus ullakolle vanhoihin seiniin.

Kaikki on yksinkertaista, tarvitset vain halu. Esimerkiksi meillä on vanha adobe-talo, jossa jo heikentyneet seinät ja säätiö. Elintilaa on lisättävä, pidennys yleensä pudota telojen mikroskooppisuuden vuoksi, mutta ullakko on vain pistorasia, jonka avulla voit lisätä asuintilaa kahdessa.

Seuraavaa vaihetta ei tarvita, jos talon seinät ovat riittävän vahvoja ja kestävät vaalean runkorakenteen. Mutta pidämme huonointa vaihtoehtoa, sillä seinät eivät kykene kantamaan lisäkuormaa. Metallipylväät on asennettu ja betonoitu pitkin talon kehää, joka toimii pohjana rakentamisellemme.

Tukin yläpuolella, ympärysmitan ympärillä, ne on sidottu hyppyihin, mieluiten kätevästi kanavapalkilla. Muuten, metallin painon takia näennäisesti vaatimaton rakenne ei ole lainkaan halpa.

Tämän jälkeen puretaan vanha katto nopeasti, ja katsomme taivaalle joka viiden minuutin ajan, pilvessä jokaisesta pilvestä, se on erittäin loukkaavaa, jos se satoi ja vahingoittaa maalia talossa.

Tarvittaessa talon koosta riippuen teräspalkit asennetaan alustaan.

Tuloksena olevasta metallipohjasta asennetaan lattian palkit, yleensä levy 100 x 200 mm.

Se osoittautuu suljettu runko runko, jolla on vakava kantavuus, joka palvelee meitä lattian ullakolle.

Alusta on ommeltu 40-50 mm: n leikkuulaudalla. Luonnollisesti kaikki puurakenteet käsitellään antiseptisilla aineilla.

Lautalla OSB-levy on ruuvattu tai sen analogit, kuten FSF-vaneri. Yleensä juuri OSB 12 mm. Tämän vaiheen jälkeen sateet eivät ole kovin pelottavia meille, sillä talon katto on alustalla.

Valmiilla alustalla kehysseinät on asennettu joko kattorakenteeksi tai lattian koko korkeudeksi.

Jatkamme entisestään, varsinkin ullakkana, tavallisimpana ratkaisuna.

Joten seinät on asennettu, se kestää yleensä 3-4 päivää.

Nyt katto ja kaikki, ullakko on täysin valmis, se on edelleen lämmitettävä seiniä ja kääri ne kipsilevyyn, asenna oviaukot, lämmitä putket ja sähkölaitteet. Tämän jälkeen voit harjoittaa viimeistelyä sekä sisäisesti että ulkoisesti. Samanlaisen ullakon asentaminen ottaen huomioon vanhan katon purkamisen ja valmistelutyöt kestää noin kuukausi.

"Mökkirakentamisen keskus"

uutiset

Verannat ja mansardit ruuveilla

Verannat ja mansardit ruuveilla

7:00, 18.6.2016

Ajattele yksityisen talon rakentamisesta Mytishchiin, Moskovaan tai lähiöön? Sitten olemme varmoja siitä, että olet jo tehnyt oikean valinnan porausruuvin hyväksi, mikä on enemmän kuin tarpeeksi ratkaisemaan kaikenlaisia ​​ongelmia, jotka ylittävät suunnittelun kuormituksen. Mutta mitä tehdä, jos olet jo talon omaava betoniperusta, ja haluatko nyt tehdä laajennuksen pienen viihtyisän verannan tai (vielä vaikeamman) ullakon tai kolmannen kerroksen muodossa? Jos aloitat välittömästi töihin, seuraavat seuraukset ovat mahdollisia:

 • - Betonipohja ei kestä ylimääräistä kuormitusta, koska nauha (edes syvyys) ei ole suunniteltu ylimääräisille kuormille useiden vuosien jälkeen. Kun hänen vetäytyminen alkaa ongelmia koko talon;
 • - kolmannen kerroksen tai ullakolla olevan korirakenteen tapauksessa rakennuksen korkeuden lisääntymisen vuoksi sen painopiste voi häiriintyä, mikä on myös koko talon täyttävää.

Ruuvaa paalut - paras ratkaisu rakentamiseen

Tarjoamme yksinkertaisen ja halvan ratkaisun niille, jotka haluavat tehdä laajennuksen. Ensinnäkin, suosittelemme, ettet rakenna sitä päälle (jätä katto sellaisenaan), tee jotain toista tilaa, joka on kiinnitetty toiseen kerrokseen. Tällöin vain 4 paalut, joiden syvyys on noin 2-2,5 metriä, riittää. On suositeltavaa käyttää halkaisijaltaan 89 mm: n tai 108 mm: n halkeamia (olosuhteiden johdosta). Jos käyttämättömiä tukia on jäljellä, niitä voidaan käyttää huvivenesataman tai saunan rakentamiseen.

 • - porakoneella (käsipora) poraamme matalia reikiä paaluille (enintään 50 cm);
 • - ruuvaa kasa tiukasti pystysuorassa järjestyksessä, leikkaa tekninen osa, lisää rungon puuttuva pituus;
 • - käytä nostolaitteita, asenna kanava tukemalla jo olemassa olevia lattioita ja korjaa ne.

Olennaisuus on selvä. Lisäasennus riippuu kohteen ominaisuuksista. Verannan rakenne on vielä yksinkertaisempi: ruuvaa 4 paalut halutulla tasolla, sitoudu profiili ruuveilla, aseta puulattiat.

Edut verhojen ja kourujen ruuvi-pohjaisissa olosuhteissa ovat ilmeisiä. Ensinnäkin reiän käyttö ei voi antaa voimakasta tärinää, mikä tarkoittaa sitä, että olemassa oleva rakennus (talo) ei kärsi. Toiseksi maisema pysyy ennallaan - ei ole tarvetta maanrakennustöitä varten (ruuvipurkki 89 mm 2 metriä voidaan ladata manuaalisesti ja tarvittava pituus voidaan lisätä).

Ja luomaan kauniit ruuvien tuet voidaan maalata eri mielenkiintoisilla väreillä!

Hermes-ZSK tarjoaa ruuveja Moskovassa sekä palveluja vanhan säätiön jälleenrakentamiseen. Mestareiden ammattitaidon ansiosta voimme ottaa kaiken monimutkaisen työn! Hermes-ZSK LLC on optimaalinen valinta hinnan, laadun, tehokkuuden ja vastuullisuuden suhteen!

Miten rakentaa ullakko vanhaan taloon

Sivukartta

Jos olet suunnitellut tekemään laajennusta talon, johon yli 10 vuotta, yleensä he olettavat rakentamisen ullakolle asuinkäyttöön. Artikkelissamme opit, mitä sinun tarvitsee ottaa huomioon talon ullakon rakentamisessa.

Vanhan talon vahvistaminen

Vanhat seinät pysyvät vakaina pitkään, kunnes ylikuormitukset uudesta päällysrakenteesta ilmestyvät. Siksi ennen talon laajentamisen aloittamista on aina tarpeen analysoida tilansa. On tarpeen tarkistaa, onko seinillä vielä turvallisuustasoa, ovat kuivia ja sieni ei käynnisty. Jos ei ole syytä huoleen, voimme turvallisesti aloittaa ullakon rakentamisen.

Tiiliseinät voivat olla (mutta ei aina - riippuu niihin kohdistuvasta kuormituksesta), jotka vahvistetaan seuraavasti:

- metalli pylväät (neliöputki 100x100mm), joka nojautuu pohjaan ja liitetty pohjakerroksen panssarointivyöhön. Pylväät asennetaan 2 metrin välein laakerinseinien ympärille.

- metalliosat, joiden läpimitta on 12-14 mm joka 2 metrin välein talon ympäryksen ympärillä valmistetuissa urissa (urat). Tällainen lujitushihna alkaa seinää ikkunan aukon pohjalle. Joustavan ja kestävän lujitemuovin saamiseksi vahvistetun ja yhdistetyn raudoituksen päälle he vahvistavat lujittavan metalliverkon, jossa on 2x2 cm soluja.

Vanhat seinät, vaikka ne näyttävät siltä ensimmäiseltä siltä, ​​että ne näyttävät olevan voimakkaita, mutta eivät useinkaan kykene selviytymään ullakolla olevien uusien muurauskerrosten lisäpaineesta ja alkavat särkyä. Erityisesti kotona useita vuosikymmeniä. Aiemmin asetetut tiilet voivat olla todella voimakkaita, mutta niiden liitoslaipio murtuu ja hajoaa.

Vanha talo lomatalo Muurausverkko

Pohjakerroksen yläkerran ja ullakolla on käsivartta. Pohjakerroksessa panssaroitu hihna lepää asennetuilla pylväillä ja viestii seinien vahvikekehikon kanssa. Liukuva panssaroidut hihnat tukevat ristikkorakenteet, jotka ovat rungon päällä ja kiinnitetty panssaroidulla vyölle. Armopoyat, jotka on yleensä valmistettu teräsbetonista.

Pohjarakentaminen

Asennusseinämät valitaan seuraavien olosuhteiden perusteella. Käytettyjen materiaalien tärkeimpiä ominaisuuksia ovat niiden paino, louhinta-elementtien leveys ja puristuslujuus. Rakennusmateriaalin (tiilen, lohkojen) elementit valitaan tavallisesti vastaamaan aiemmin tehtyjen alakerrosten muurien leveyttä. Näin ollen seinien painopisteen sijainti ei muutu, mikä vaikuttaa positiivisesti perustan lujuuteen. Lattiamon seinän asennus tehdään useimmiten kaasulohkoista, tiilistä tai hiekkakivistä. Vanhan talon ullakko on mukava asua, kun sen ullakolla on korkeus 80 - 130 cm, jolla voit vapaasti sijoittaa sängyn, yöpöydän seinän alle ja järjestellä ikkunoita.

VIDEO Talon laajentaminen. Seinän vahvistaminen

Rakenna ullakko yhden kerroksen taloon

Zdravstuyte! Kysymykseni kuuluu seuraaviin asioihin: aiomme rakentaa ullakkokerroksen olemassaolevalle yhden kerroksen talolle, sen on lisättävä säätiö. Miten se toimii oikein ja mitä materiaaleja käytän rakennustöissä?

Kiitos, Andrew, Rostov.

Hei, Andrei Rostovista!

Jonkin aikaa sitten olen saanut kirjeen, jonka ydin on seuraava: Haluan rakentaa kylpyläosaston, mutta en tiedä onko tarpeeksi rahaa neuvomaan? Miten vastaisit siihen?

Jos haluat vastata kysymykseesi perusteellisesti, lähetetyt tiedot eivät riitä. Olisi kerrottava yhden kerroksen talon (pituus, leveys, korkeus) mitat, materiaali, josta seinät on tehty (tiili, lokit, puutavara tai kehys, jossa on pinnoitettavuus), mikä on perusta (modulaarinen, nauha, pieni syväpaino, kasa tai muu) kuinka syvä se on asennettu, mikä on maaperän luonne (hiekka, lianmuotoinen, kivinen jne.), pohjaveden esiintyminen ja muut ominaisuudet.

Ilman lueteltuja tietoja vastaukseni on vain yleinen.

Siksi keskustelemme vain tällaisesta vaihtoehdosta, joka voi olla kotona. Jos luulen, niin on mahdollista tehdä säätiö suunnilleen samalla tavoin kuin kuvaan, ja jos en aio arvata, se on tehtävä aivan toisin, muiden alkuperäisten tietojen mukaisesti.

Kiinnostuksen vuoksi lähetän valokuvan noin 5,55 / 5,85 metrin suuruisesta puutarhatalosta, jonka satoi viime vuonna uudelleen, vahvistaen verantaan kaksi kappaletta ja rakennuksen alhaisen ullakon sijasta. kävely vain taivutettu, korkealaatuinen parvi, jossa on kolme päätyä.

Asu talon taloon

Viereen talon talon jälkeen

Totta, ei ole tarpeen vahvistaa perusta, koska talon paino kasvoi vain noin tonniin, ja nykyinen perusta-nauha, noin puolen metrin syvä ja seisomassa ei-murskatautomaatilla hiekkalaatan alla, asettui muutaman vuosikymmenen vanhan talon rakentamisen jälkeen.

Jos säätiösi on vaalea ja se on tehty esimerkiksi 20-20/40 hiekkakiveistä yhden rivin ja 1,3-1,5 metrin lohkojen välillä, ja maaperän taipumus kasvaa talon painolla ullakolla painon mukaan, silloin on välttämätöntä vahvistaa perusta yksiselitteisesti.

Sivustoni materiaaleissa on jo kaksi tai kolme kertaa maalattu samanlaista toimintaa yksityiskohtaisesti. Kysymyksiä ja vastauksia samaan aiheeseen koskevassa luettelossa on haluttu - voitte löytää sen.

Siksi haluan kertoa yksityiskohdista, ehdottomasti suurista operaatioista, jotka on tehtävä.

Kaivantoa kaivetaan koko talon ympärillä ympärysmitta, riippuen maaperän ominaisuuksista, joko 1,1 metriä syvältä tai puoli metriä. 1,1 metriä, jos maaperän jäädytyksen syvyys on yhtä kuin mittari (Rostov-on-Donin ilmastokartan mukaan). Ja vanhan talon paino on kunnollinen. Jos maassa ei ole sakkautumista. Kaivannon pitäisi heikentää talon alemman kruunun alla. Jos se on puinen.

Kaivaminen ei ole jatkuvaa, mutta osittain. Yleensä louhittujen alueiden väliin jätetään vähintään yksi mittari ehjästä maaperästä.

Sitten kaikki, kuten aikaisemmissa materiaaleissani - muotti, 10 senttimetrin kaivannon hiekkakivi vuodes- sa, kaatamalla betonia sen vahvistuksella ja yhdistämällä vanhaan olemassa olevaan säätiöön ovat myös vahvistusta. Tiilen tai kellarilohkojen poistaminen, vedenpitävyys kahden kerroksen välillä pohjan ja seinien pohjan välillä mistä tahansa materiaalista.

Liuosten kovettumisen ja asettamisen jälkeen vanheneminen parissa viikossa. Ota sitten maaperä, joka jätettiin ensimmäistä kertaa kaivannon osien väliin. Jälleen kaikki samat valu- ja vahvistusoperaatiot, mutta jo kaivantojen uudet osat.

Ja sitten kaikki on kunnossa - vanhan katon purkaminen ja ullakkokerroksen rakentaminen, jossa vanhan talon seinämien päälle asetetaan puutavaran puutavaraa, jossa on vähintään 0,02 neliömetriä. metriä tai saman osan leikattujen levyjen taitettuna ja kiinnitettynä keskenään.

Sitten ristikkojärjestelmä kokoonpanosta, jota pidät enemmän (rikki tai klassinen kolmiomainen). Crate, peittävä materiaali (lasi tai kalvo). Vastapainosta ei voida sulkea pois. Katteet (liuskekivi, metalli, onduliini jne.)

Kaikki. Ei lasketa ullakolle, seinille ja päällysteille sekä portaita aukon läpi ensimmäisen kerroksen kattoon.

Ja suoraan edellä mainitun muunnelman mukaisen säätiön koon mukaan tarvitset materiaalia oikeaan määrään, jota pidetään sen tilavuuden mukaan. Tämä on joen hiekkaa, sementtiä, irtonaista tai pusseja, voit käyttää valmiita betonia lähimpään betonirakenteeseen. Tiili- tai hiekkasementtilohkot. Tasausjyrsintä tai hitsatun verkkokortin muodossa, neuletiheys.

Yleisesti käytetään seuraavia materiaaliominaisuuksia:

Reunattu muovilevy 25-30 mm paksu, 12 - 20 cm leveä, puinen kallon osa 50/50 millimetriä. Kynnet valikoimassa pituus 40-100 millimetriä. Ruuvit puusta pituudeltaan 30 - 90 ml.

Tiili noin M100, lohkot 20/20/40 cm hiekkasementtiä, sementtiä M300-M500, betoni M100. F14-liittimet - mm F18, neuletiheys F1,5 - 2 mm. Hitsattu verkkokortti, jonka solu on 40/40 tai 50/50 ja halkaisija F3 mm.

Kaikki tämä on kuvattu monta kertaa hänen verkkosivuillaan, napsauta hiirtä, jos on kiinnostusta.

Muut kysymykset ullakolla:

Esitä kysymys Semenychille (materiaalin kirjoittaja)

Atticin rakentaminen

Lattialla ullakkokerroksen yksityisessä talossa voit hyödyntää suurimman osan sen käyttökelpoisesta alueesta. Myös ullakkoa voidaan pitää yhtenä mahdollisuu- desta laajentaa asuintilaa, jolla on useita etuja verrattuna talon laajennukseen.

Tosiasia on, että laajentamista ei aina voida tehdä useista syistä:

 • pieni tonttialue
 • talossa on jo rakennuksia tai istutuksia, joita ei voi poistaa tai siirtää toiseen paikkaan
 • halu käyttää olemassa olevaa aluetta muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi suunnitella kaunis maisema
 • halu säästää rakentamiseen, sillä ullakolla valmistuminen maksaa vähemmän kuin laajennus.

Myös ullakkokerroksen rakentaminen on kannattavampaa ja halvempaa kuin toisen kerroksen rakentaminen, vaikka niiden pohjimmiltaan ne poikkeavat vähän. Näin ollen, jos haluaa kasvattaa talosi elintilaa, ullakko on paras vaihtoehto. Mutta on joitain vaikeuksia ja rajoituksia, jotka on otettava huomioon.

Kattohuoneiston rakentaminen tekevät sen itse

Ei tarvitse ajatella, että ullakkon rakentaminen on yksinkertainen asia. Täällä, kuten muillakin rakenteilla, tarvitset kokemusta rakennustyömailla. Ei olisi tarpeetonta tehdä alustavaa tutkimusta ullakkon rakentamisen erityispiirteistä, rakentamisen tavoista, tapauksista, joissa sen toteuttaminen on mahdotonta.

Yleisimpiä kattojen tyyliä ullakolle ovat tavallinen pylväs tai rikki. Tällaisten kattojen korkeuden tulisi olla mahdollisimman korkea, jotta sisäpihan mukava oleskelu olisi mahdollista, joten kannen kattojen kaltevuus on 45-60 astetta. Tällaista jyrkkää kaltevuutta ei voida aina käyttää, etenkin alueilla, joilla on voimakkaita tuuletuksia, ja tällaisten kattojen kattorakenteiden materiaalien kulutus kasvaa merkittävästi. Paras ratkaisu ullakolle on rikkinäisten kattojen käyttö. Ne tarjoavat tarvittavan tilan korkeuden ja samalla ovat immuuni tuulikuormille. Rikkoutuneen katon haittapuoli on sen suunnittelun monimutkaisuus. Asennuksen aikana kiinnitetään erityistä huomiota kiskojen risteyksiin, joissa on pystyt ja pultti.

On hankkeita taloja ullakkokameroissa, joissa käytetään katto kattoa. Tällaisen katon suunnittelun monimutkaisuus on varmistaa samanaikaisesti ja laadukkaasti sulatettu ja sadevedenpoisto katosta sekä haluttu katon korkeus sisätiloissa. Yksikerroksisten kattojen kaltevuus on keskimäärin 45 astetta ja rakennuksen leveys on 7-10 m. Talot, joissa on yksi kerros katto, voivat olla joko kesämökkejä (tilapäistä asumista lämpimän kauden aikana) tai täysimittaisia ​​asuinrakennuksia, joissa voit asua ympäri vuoden.

Pohjakerroksessa on oltava ikkunat. Tämä voi olla erityinen ullakkoikkunoita. jotka sijaitsevat katon kaltevuuden, tai tavallisten ikkunoiden seinissä. Voit myös järjestää tavallisten pystysuorien ikkunoiden asentamisen rinteeseen kattorakenteen poistamisen avulla. Joka tapauksessa ikkunat tulee avata toimittamaan raitista ilmaa huoneeseen ja säilyttämään haluttu mikroilmasto.

Rakentaminen ullakko yli nykyisen kodin. Kun se on mahdollista ja kun on mahdotonta viimeistellä ullakkohuonetta

Attic voidaan suunnitella ja rakentaa alusta alkaen, ja tämä vaihtoehto on oikein. Jos sen rakentaminen on valmis talossa, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä ja arvioitava tällaisen rakentamisen mahdollisuus. Voi olla, että olemassa olevia rakenteita ei ole suunniteltu ylimääräisille kuormille, joiden on osoitettava suoritetut laskelmat. Jos otat mahdollisuuden ja viimeistät ullakolle laskematta, säätiö ei kestä enää painoa ja kellua, mikä johtaa halkeamien muodostumiseen seinille ja jopa romahtaa.

Rakentaminen ullakolla aiemmin rakennettu talo sisältää toisen menon - vanhan katon purkaminen.

On olemassa useita tapauksia, joissa talo ei voi viimeistellä ullakkokerroksen rakentamista. Niistä tärkein syy on olemassa olevan talon rappeutuminen, kun sen tukirakenteet eivät pystyisi kestämään olemassa olevia kuormia. Merkkejä tästä voisi olla halkeamia seinissä.

Ei myöskään ole suositeltavaa ladata yli vaahtobetonin tai tiilen rakentamista niiden haurauden vuoksi, varsinkin jos niiden projekti ei sisällä tarpeellista turvallisuutta. Jos talon rakentamisen aikana on mahdollista heti vahvistaa heikkoja rakenteita, silloin on käytännöllisesti katsoen mahdotonta tehdä sitä laadullisesti täytettäessä.

Pienissä rakennuksissa, joiden leveys ei ylitä 5 m, ullakko ei ole valmis katon vaikeuksien vuoksi. Äkillisen sisäpinnan korkeus ei saa olla alle 2,3 m, korkeus pystysuorilla seinillä - 1,6 m. Nämä parametrit ovat vaikeasti saavutettavissa talon pienellä leveydellä ja siten katolla.

Mikä on katto ullakolla? Viimeistely ullakolla

Päinvastoin kuin ullakolle, ullakolla on monimutkaisempi rakenne, koska samaan aikaan se on asunnon katto. Vakiomallin lisäksi sen on sisällettävä lämpöä, höyryä ja kohinaa koskevat eristekerrokset sekä viimeistely sisäpuolelta. Mineraalivillaa voidaan käyttää lämmöneristysmateriaalina. Lisäeristyksen rooli voi olla myös katoksi, joka on yleensä kiinteä kattorakenteiden kattorakenteessa.

Katon katon sisäkoristelu riippuu siitä, miten ullakkoa käytetään. Dacha-tiloissa se sopii varsin hyvin vuoraukseen, lastulevylevyihin, kuitulevyyn tai vaneriin. Asuinkiinteistöjen viimeistely on valittu entistä merkittävämmäksi ja siten kalliiksi. Pohjimmiltaan se on jokaisen omistajan henkilökohtainen mieltymys.

Katon ulkopinta - katemateriaali - määrittelee suuresti ullakolle sopivan mukavuuden, joten sen valinta on otettava vakavasti. Tyypillisiä vaatimuksia, jotka on esitetty kattotiiliin, # 8211 melutaso ja lämmöneristys. Yleisimpiä materiaaleja ovat laatta-, liuskekivi- ja bitumipohjaiset materiaalit. Ei ole suositeltavaa käyttää metallilevyjä, jotka eivät ainoastaan ​​säilytä lämpöä, vaan myös aiheuttavat melua sateen aikana. Katemateriaali ei myöskään ole sopiva vaihtoehto mansikkakatokselle - lämpimässä kaudella se lämmittää itsensä ja siirtää lämmön huoneeseen. Lisäksi lämmössä se antaa erityistä hajua.

Miten rakentaa ullakko?

Rakentamiseen ullakolle on välttämätöntä valmistella seuraavia materiaaleja:

 • puupalkit osiossa 50x180 cm kaarteille (pituus riippuu rakennuksen koosta ja kaltevuuden kaltevuudesta)
 • laatikoita
 • Päätyseinällä oleva päällystysmateriaali, esimerkiksi seinäpaneelit
 • kattokiinnittimet: kynnet, ruuvit, metallikulmat sekä metalliprofiilit yksittäisten rakenteellisten elementtien vahvistamiseksi
 • lämmöneristysmateriaali
 • höyryesteaine
 • vedenpitävä materiaali
 • kateaineita
 • sisustus ullakko.

Ensimmäinen askel on vahvistaa ylärajaa ensimmäisen ja ullakkokerroksen välillä. On tarpeen vahvistaa sitä, koska sen tuntevat kuormat kasvavat merkittävästi.

Kun vahvistat kattoa, voit siirtyä ristikkojärjestelmään. Työn aikana sinun on jatkuvasti seurattava yksittäisten elementtien yhteyksien laatua.

Jos projekti aikoo käyttää katkottua kattoa, sinun on ensin kiinnitettävä tukipalkit ja päätyseinät ja vasta sen jälkeen etene ristikkojärjestelmän kokoonpanoon. Kehyksen erilliset elementit kiinnittyvät toisiinsa ura-reunan liitoksella, samoin kuin metallilevyjä, joilla on suurempi lujuus. Puuelementtejä on esikäsiteltävä erityisillä yhdisteillä, jotka suojaavat kosteutta ja hyönteisiä vastaan ​​sekä palonestoaineita, jotka hidastavat puun polttamista.

Kun ristikkojärjestelmä on koottu, se on seinien viistojen kääntyminen sekä ullakkokerroksen sisäiset väliseinät.

Pohjakerroksen tuuletus

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä ullakon ilmanvaihtojärjestelmän järjestelyyn. Jos ei-asuntojen ullakolla se voitaisiin rajoittaa minimaaliseen ilmastoon, silloin tässä on välttämätöntä luoda olosuhteet mukavaan asumiseen. Tavanomaiset ongelmat ullakon mikroilmaston kanssa liittyvät lämpöön, joka tulee alemmasta kerroksesta ja on syy kondensaatin kerääntymiseen eristävälle kerrokselle. Vaikutuksensa alapuolella eristys märkää ja kaatuu kokonaan menettämällä sen ominaisuuksia. Sen suojaamiseksi yksi ilmanvaihto ei riitä, joten kattorakenteeseen lisätään toinen kerros - höyrysulku. Asennettaessa eristys on välttämätöntä varmistaa sen ja katon välinen rako, joka on noin 3-5 cm. Jos kondensoituminen kerääntyy edelleen eristyskerrokseen huolimatta kaikista suojausmenetelmistä, kannattaa harkita pakotetun ilmanvaihdon järjestelmää. Ilmanvaihdon eristysjärjestelmä on aukkoja, joita tehdään räystäs- ja harjanteessa.

Kattorakenteet

Joten, ullakko katto on eräänlainen kakku, jossa on seuraavat kerrokset:

 • ylimmällä kerroksella on katemateriaali
 • vedeneristyskerros
 • laatikko (tavallisesti kiinteä)
 • lämmöneristyskerros
 • höyrysulku
 • kattoon.

Kerrosten järjestystä ei voi muuttaa. Raudoitusjärjestelmään on sijoitettu eristyskerros, jonka välissä on aukko tuuletukseen, kuten yllä on kuvattu. Joissakin tapauksissa se sopii laatikolle. Mineraalivillaa tai muuta sopivaa palonkestävää materiaalia käytetään useimmin katon eristykseen. Eristävän kerroksen paksuus on melko suuri - noin 25 - 30 cm, mikä ylittää myös palkkien paksuuden.

Tämän kerroksen jakamiseksi tasaisesti ja luotettavasti, on tehtävä lisäkehys, joka on kohtisuorassa harjanteille.

Höyrysulku on hengittävä kalvo, joka on kiinnitetty nauhalla jonkin matkan päässä eristyksestä ilmansiirtoon. Eristeen yläpuolelle asetetaan erittäin diffuusiomembraanista vedeneristyskerros.

Kaikki kerrokset on kiinnitettävä Scotch-nauhalla. Ristikkojärjestelmän sorvaus on tavallisesti jatkuva, vaikkakin joissakin tapauksissa levyn välissä voi olla pieniä aukkoja.

Ullakkokerroksessa on välttämätöntä lämmittää paitsi katto myös reunoja ympäröivä seinät. Muussa tapauksessa huone kerää lämpöä kesällä ja kylmä talvella. Oikein valittu ja vakiintunut eristyskerros luo mukavimmat elinolosuhteet milloin tahansa vuoden aikana. Seinien eristysmateriaalia voidaan käyttää samalla tavoin kuin katolla. Lämpöeristyskerros asetetaan vanerin, seinäpaneelin tai kipsilevyn taakse. Jos valitset sandwich-paneelin pinnoitteeksi, voit tehdä tämän kerroksen paljon ohuemmaksi.

Kaikkien "kakun" kerrosten asentamisen jälkeen jää vain katolle, jossa on katemateriaali. Jos katossa on kattoikkunoita, ne on asennettava valmiiksi valmistettuihin aukkoihin.

Älykkyyden katon katon sisäkoristelu vaatii erityistä huomiota. Yleisimpiä viimeistelymenetelmiä ovat ripustettu katto, joka on kiinnitetty ristikkojärjestelmän elementteihin: ristikkopalkit ja telineet. Voit käyttää vaneri- tai kipsilevyjä, seinäpaneeleja, kattotiilet jne. Koristeellinen viimeistely riippuu suoraan valituista rakenteista. Seinät ja katot voidaan peittää tapetilla, maalatuilla tai rappeilla.

Talon rakentaminen

Yksi yksityisen talon merkittävistä eduista on mahdollisuus laajentaa asuintilaa. Voit rakentaa laajennuksen talon lähellä tai viimeistellä toisen kerroksen. Artikkelissa keskitymme keskeisiin suunnittelupisteisiin ja rakennamme ylimääräisen kerroksen valmiiseen rakennukseen. Toisen kerroksen rakentamisen aloittaminen voidaan välittömästi sisällyttää rakennushankkeeseen.

pitoisuus

Koko toinen kerros tai ullakko

Asuinrakennuksen yläosa voidaan suunnitella eri tavoin - se voi olla täysi kerros tai ullakko. Valinta yhden tai toisen vaihtoehdon puolesta olisi tehtävä seuraavien parametrien perusteella.

 • Huoneen pinta-ala. Vakiopinnoissa seinät ovat sileät, ei vinoja kulmia - tämä laajentaa suuresti tilaa käytävää tilaa. Kuitenkin oikealla tavalla mansardihuoneesta tulee myös erittäin toimiva ja mukava paikka talossa. Ullakkoa ei voi tehdä lattiasta itsestään, vaan tietyllä korkeudella tai kupukattoon.
 • Toisen kerroksen nimittäminen. Viihtyisässä makuuhuoneessa, lastenhuoneessa, pienessä olohuoneessa, työpaja tai tutkimuksessa riittää ullakko. Jos ylimääräisellä tasolla on tarpeen varustaa useita huoneita, kuten kylpyhuone tai keittiö, niin on parempi rakentaa korkealaatuiseen kerrokseen.
 • Rakennuskustannukset. Kuten käytännössä osoittaa, ullakon rakentaminen on halvempaa. Säästää rahaa materiaalien hankinnalle seinille, ja tärkein menoerä on: katon järjestäminen, sen eristäminen, ilmanvaihtojärjestelmän asennus ja erityisten kattoikkunoiden valmistus. Täysikasvuisen kerroksen rakentaminen vaatii usein talon perustan vahvistamista, ja nämä ovat lisäkuluja.
 • Rakennuksen ulkopuoli. Alakerta ja koko kerros näkyy visuaalisesti eri tavoin. Täysi lisäosa antaa talolle entistä tiukemman, monumentaalisen ja kiinteämmän ulkoasun. Valittaessa mansardin rakentamista mahdollisuudet luoda alkuperäistä talon kuvaa laajennetaan. Mansard-katon "plastisuus" mahdollistaa erilaisten suuntien esittelyn, täydentämällä ulkoasua koristeelementeillä ja asentamalla epätavallisia parvekkeita.

Toisen kerroksen ylärakenne: riskinarviointi

Tarvitaan lopullinen päätös talon toisen kerroksen rakentamisesta vasta rakennuksen teknisen selvityksen jälkeen. Voit tilata tentti erikoisorganisaatiossa, jolla on asianmukainen lisenssi ja todistukset toiminnan suorittamiseksi.

Engineering-tutkimuksessa määritetään:

 • säätiön, seinien ja ullakkokerroksen tekninen kunto;
 • vaaditun jäykkyys- ja voimakkuuden olemassaolo;
 • tapa rakentaa rakennetta.

Tutkimuksen tuloksena yritys toimittaa asiakkaalle seuraavat asiakirjat:

 • tarkastuskertomukset ja tekninen lausunto;
 • tekninen kunto pass;
 • rakennuksen todentamislaskelmat;
 • suositukset rakennuksen toiminnasta ja virheiden poistamisesta;
 • suosituksia jälleenrakentamista varten.

Kokenut asiantuntija laskee korirakenteen taloudellisen toteutettavuuden ja antaa käytännön suosituksia talon toisen kerroksen rakentamisesta.

Toisen kerroksen rakennusmenetelmät

Yksityisen talon toisen kerroksen rakentamiseen käytetään useita tekniikoita:

 • muuraus;
 • betonirakenteiden käyttö (polystyreeni-betoni);
 • puutavara;
 • kehyspaneelitekniikka;
 • esivalmistetut rakenteet.

Tiilen ja betoniteräksen käyttö on yleensä mahdollista seinien ja pohjan vahvistamisen jälkeen tai erillisten "paalujen" avulla, jotka sijaitsevat koko talon ympärillä. Puutaloissa toinen kerros on puusta, mutta lopullinen viimeistely voidaan tehdä aikaisintaan vuoden kuluttua.

Vahvistaminen - aika vievää ja kallista työtä. Jos taloudellisia mahdollisuuksia ja aikaa ei ole, lisäosa voi olla kevyitä runkopaneeleja tai esivalmistettuja rakenteita.

Kehystekniikan edut:

 • pieni paino;
 • alhaiset materiaalit;
 • paloturvallisuus;
 • kyky suorittaa työtä kaikissa sääolosuhteissa.

Rakennusmarkkinoilla ilmestyi valmiita esivalmistettuja rakenteita, jotka koostuvat erillisistä elementeistä ja kootaan yhdeksi rakenteeksi jo rakennustyömaalla. Ne on valmistettu erilaisista materiaaleista, tavallisimmista puupalkkeista ja kehyksistä, elementtien telakointi tapahtuu kytkentäastian tyypin takia.

Käytännöllisin ja käytännöllisin asennusliima-asennusrakenteissa, jotka on kiinnitetty saranoituun tapaan. Kuitenkin niiden korkeiden kustannusten vuoksi niitä käytetään harvoin kotitalouksien rakentamisessa.

Hyvin osoittautunut metalli- ja ristikkorakenteiden massarakenteesta. Ne ovat luotettavia ja kohtuuhintaisia, ja niiden ainoa haittapuoli on vaikeus nostaa osia alkuun. Usein on käytettävä raskaita rakennusmateriaaleja.

Keinoja vahvistaa talon perusta ja seinät

Jotta uusi rakennus olisi turvallinen, kiinteä ja kestävä, perustuksen ja seinien vahvistaminen voi olla tarpeen. Harkitse tärkeimmät keinot rakenteen vahvistamiseksi.

Puutavaran kellarikerroksen vahvistamiseksi ne vaihtavat tavallisesti toisen sivun tukeen ja suorittavat tarvittaessa täydellisen vaihtoehdon. Vahvista kulunut pohja kahden vahvan miehen voimalla. Talo on täysin vapautettu huonekaluista, kodinkoneista ja asioista, ovet on poistettu ja lattia on purettu. Sitten rakennusta nostetaan hydraulisilla liittimillä ja perustetaan uusi paalun tai nauhan säätiö.

Panssaroidun vyön kellarungon vahvistaminen - suojaava, monoliittinen vyö on pystytetty ulkopuolelta. Vahvistettu vyö on suljettu betoniraina, joka seuraa seinien ääriviivoja. Kaivanto kaivaa koko talon ympärysmitta pitkin vanhaa pohjaa (leveys - 0,5 m, syvyys - 0,8 m enemmän kuin vanhan pohjan taso). Kaivannon pohjalle on asetettu hiekkaa, raunioita ja soraa "tyyny", joka on valmistettu levyistä ja vanerista.

Puhdista vanha säätö, käsittele sitä syvällä läpäisevällä pohjamaalilla, aja useita riviä vaakasuuntaisia ​​tappeja (25 cm etäisyydellä) pohjaan ja hitota ne vahvikkeeseen. Aseta metalliristikko vahvistuksen päälle ja kaada betonia päälle.

Talon seinien korjaus ja vahvistaminen vahvistuksen jälkeen panssaroidulla vyöllä tehdään aikaisintaan vuoden kuluttua, koska uusi säätiö voi kutistua

Joskus rakennuksen ullakolle tai "valo" toisessa kerroksessa riittää vahvistamaan kulmat talon. Kulmat kaivaavat halkaisijaltaan noin 1 metriä ja yli 0,5 metrin syvyydestä vanhasta pohjasta. Vanhan säätiön metallipalkit on hitsattu ristikkorakenteella (solun koko - 20 x 20 cm) ja tilaan kaadetaan betonin liuoksella.

Talon seinät ja perustukset voidaan purkaa. Tee tämä ulkoisen tai sisäisen kehyksen luominen.

Ulkokehys. Talon ääriviivojen, pylväiden ja yksittäispalkkien väliseinät asennetaan itsenäiseen perustukseen - ne toimivat tukirakenteina ja väliseininä. Talon seinän ja palkkien välissä voit laittaa parvekkeen tai varustaa logistiikan.

Rakenteellisesti toisessa kerroksessa ei ole mitään yhteyttä talon ensimmäiseen kerrokseen ja luotetaan "omiin" paikkoihin. Itse asiassa se on erillinen rakennus pitkässä paaluissa, kaksi taloa yhdistyvät keskenään yhteisten viestien avulla.

Talon sisäpuolella pystytettävät sisäiset kehysrakenteet. Toisen kerroksen korirakenteen kuormitus jakautuu vanhojen kantavien seinien ja lujittavan kehyksen väliin.

Talon toisessa kerroksessa omat kädet: vaiheittainen työvaihe

Harkitse kehyspaneelien toisen kerroksen rakentamista, joka voidaan ostaa valmiina tai tehdä itse.

Rakennuspaneelien luominen:

 • puiset palkit (pitää tilavuus ja muoto);
 • lastulevyn levyt ulkoiselle paneelille;
 • lämpöeristysmateriaali - mineraalivilla, polystyreenivaahto jne. (eristeen paksuus noin 16 mm).

Palkkeihin rakennetaan runko, siihen kiinnitetään ulkoinen paneeli, täytetään eristeellä ja suljetaan toisella lastulevyarkilla.

Lisäkerroksen rakentamisen järjestys:

 1. Irrota talon katto: poista kattopäällyste, irrota katon runko ja irrota palkit.
 2. Nosta paneelit rakennustyömaalle. Tätä varten tarvitset vinssin tai nosturin.
 3. Asenna päätyseinät ja kiinnitä ne yhdessä pitkittäisten palkkien kanssa. Rakenteellista lujuutta liittäkää ne pystyelementteihin.
 4. Kiinnitä kattotuolit pitkittäispalkkeihin. Asennetaan ikkunat pystysuuntaisten palkkien kiinnittämiseksi.
 5. Päällystyspäät. Työtä varten voit käyttää samaa materiaalia kuin paneelien valmistukseen: tiiviste, lastulevy ja lämpöeristys.
 6. Kiinnitä laatikko kattorakenteeseen ja aseta "katto" piirakka.
 7. Seuraava vaihe on lattian järjestäminen, ikkunoiden asennus ja seinien ja katon koristelu.

Etukäteen on harkittava portaiden sijoittamista talon toiseen kerrokseen. Kun järjestetään täysimittainen asuin lattialämmitys on valmistettu eteisestä tai olohuoneesta. Voit kiivetä ullakolle terassilta, verannalta tai käytävältä.

Oviportaat ja portaat talon toiselle kerrokselle: kuva

Sisäseinien luomiseksi on parempi käyttää kipsilevyjä - ne ovat kevyitä eivätkä luo lisäkuormaa talon seinille ja perustukselle

Ominaisuudet rakennettu kerroksinen ullakkotyyppi

Seuraavassa on joitain käytännön suosituksia ullakkeen rakentamiseen:

 1. Hankinta valmiiksi kokoonpannuilla rakenteilla helpottaa suuresti ullakkokerroksen rakentamista.
 2. Voit rakentaa ullakolle sopivan puun. Tällaisen materiaalin rakentaminen verrattuna tiili- ja betonirakenteisiin on kuitenkin vähemmän kestävää ja säänkestävää.
 3. Katon eristys ja vedeneristys ovat vaativampia, koska ei ole "suojaavaa" ullakkotilaa.
 4. Huolehdi riittävästä tuuletuksesta huoneeseen. Tehdäksesi tämän, aseta päällystyspalkkiin kiinnitetty päällystysrauta ja aseta siihen vesikerroksen ja lämmöneristyksen kerros. Eristeen ja palkkien välissä on oltava ilmarako. Ennen laatua on oltava kerros höyryeristysmateriaalia.

Toisen kerroksen suunnittelu: kuva

Toisessa kerroksessa ullakkotyypin voi tuoda olohuone. Pieni huone näyttää riittävän tilavalta suurien ikkunoiden ja hyvän valaistuksen ansiosta.

Makuuhuone koko toisessa kerroksessa. Valkoiset huonekalut virkistävät tilaa ja tekevät huoneesta kevyemmän. Tämä tekniikka on erityisen tärkeää huonekaluille ja paneelille.

Ullakolla voit varustaa kodikas kotiteatteri. Sisustuksessa käytettiin luonnonmateriaaleja - puuta ja keinotekoisia muovipaneeleja. Mukavuus ja lämpö lisää kirkkaita papukasveja ja tyynyjä.

Katton kaarevat muodot vaikuttavat pehmeämmiltä ikkunan vaaleiden värien ja tekstin kehystymisen vuoksi.

Portaat ullakolle, koristeltu taiteellisella taonta.

Talon katolle rentouttava terassi on muodikas ja käytännöllinen vaihtoehto litteän katon järjestämiseksi.

Toisen kerroksen sali. Peilien käyttö visuaalisesti laajentaa kapeaa käytävää.

Istu vanhan talon päälle osittain pylväillä

Kysymys: austenidi

Hei, kysymys on seuraava: (Haluan heti pyytää anteeksi piirustuksia käsin)

on (kuva 1) talo on suhteellisen vanha, mutta ei vanhoja. Noin 6 * 8 metriä, puolitoistakymmentä tiiliä, roska-pohja, läpimitaltaan noin 25-30 cm halkaisijaltaan noin 80 cm: n limit, joiden kattavuus on 5,7 metriä ja lonkan katto. Talossa on jo laajennus tiilille pitkin, noin 2,5 metriä leveä, yksipuolisen katon alla. Maaperä - kokoontaitettava kallio, Orenburgin seutu.

Haluan tehdä ullakolle vanhan katon sijasta, samalla kun rakennetaan yhteinen katto talon päälle ja kiinnityksen yläpuolelle ja edes liikutan 3,5 metriin ja lepää neljän tiilipylvääseen 50 * 50 cm. (Kuva 2)

Tätä varten aion poista kynnysseinämien viisto ja nostaa ne yksi taso talon kanssa ja laittaa neljä tiilipylvästä 50 * 50 jokaisen säätiön alle - pylvästä noin 2 metriä syvälle, aukkoja kahden sarakkeen välillä sekä myös sarakkeen ja talon välillä - betoni nauha noin 50-60 cm, yleinen vahvistus kolonnin kanssa. (tai ehkä vain kehys, jossa on eristys standardin kynnyksen korkeuteen) ja lasin yläpuolella (jonkin aikaa myöhemmin) talon ja pylväiden alapuolella olevien kattojen välisen tilan pitäisi olla verannan kaltainen, sen jälkeen, kun lasitus on mahdollisesti lämmitetty. Tämän seurauksena julkisivun pitäisi olla kuvion 3 kaltainen

Itse asiassa kysymys)) Voinko tehdä tämän kaiken, ehkä jotain on otettava huomioon?

Jos on mahdollista, niin miten estää suuresti 6 * 8: n laajakulma (ulkopuolelta, span sisällä on 5,6 * 7,6), on parempi, että vanhoja palkkeja voidaan myöhemmin poistaa (tämä on kaikkein arkaluonteisin asia)

Ja kuinka parhaiten asetetaan päällekkäisyys sarakkeiden (pilareiden välisessä merkityksessä) sijoittamiseksi palkin päälle tai jotain muuta?

Toivon apua, mutta olen jo rikkonut koko pääni.

tiedostojen

Kommentit

Svarog-asiantuntija kommentoi kysymyksesi. Aloitetaan tänään tai huomenna.

Hei Jotta voisit vastata, minun on tunnettava maasi paremmin. Kunkin kerroksen koostumus ja syvyys, ainakin suunnilleen. Ja ei ole selvää, millä perusteella se on talosi. Yritä saada kopio kaiken esineen geologiasta lähelläsi. Tai ainakin kaivaa reikä lähelle säätiötä (sivulta, jossa sarakkeet ovat), jotta näet, millaista maata sinulla on ja mikä säätiön syvyys on kotona. Olisi myös mukavaa selvittää, kuinka laajasti laajennus on.

Toinen katse huolellisesti talossa, jos on halkeamia, missä paikoissa, jos sellaisia ​​on. Ja myös, jos mahdollista, myös piirrä käsin niiden likimääräinen sijainti seinään (kaltevuus, paikka seinälle - nurkkaan ikkuna jne., Missä se laajenee). Tämän jälkeen on mahdollista puhua mahdollisuudesta rakentaa esine ja mistä materiaaleista (vain kevyt tai raskaampi).

Mitä tulee säätiön vieressä olevaan kuoppaan, yritän, mutta tämä ei onnistu nopeasti. Meillä on nyt huono sää. Koko geologiaa ei ole, liitetiedostossa on kuvaus.

Voimme sanoa, että talon sisäpuolella ja julkisivun sisäpuolella ei ole halkeamia (sisäpuolella oli paksuja hiuksia, kun täyttö oli täynnä talvia ja kesällä melkein ei näkynyt), nämä ovat seinien varrella, katoissa on pieniä, mutta nämä ovat luultavasti palkkeja.

On ainakin selvitettävä, mistä syvyydestä kivi menee, ainakin vähäinen lujuus. Ja hänelle, savi tai lieju.

No, yritän selvittää, miten saan selville.

Onko mahdollista löytää säätiön syvyys kaivamalla talon sisäpuolella? (En halua murtautua sokea alueelta, se satoi tänä vuonna.) Mutta maaperän koostumus noin 3 metrin etäisyydellä talosta on täsmälleen missä sarakkeet ovat?

Jos se ilmenee talon sisällä, voit kaivaa sen. ainoa asia, että maan pinnan taso sisä- ja ulkopuolella voi erota, älä unohda tarkistaa sitä :). Mutta maaperän jalostuskaivos voidaan kaivata mihin tahansa paikkaan, jossa se on kätevää, tärkeintä on, että aikaisemmin ei tehty töitä (esimerkiksi täyttö täyttyi mustalla maapallolla jne.).

Suorittanut tutkimuksen)), ja tuomitsin kaivausten mukaan paikallinen maaperä on erikokoisia kivia välittömästi pinnalta (todennäköisesti täynnä lieppejä). Joissakin paikoissa tämä hyvin murtunut kallio menee suoraan pinnalle ja pysyy kivillä. Paikan päällä kaatoi tuotu maa, musta maa. Siksi kivinen maa alkaa 50-80 cm pinnasta, neljä koteloa on valmistettu moottoripuristimella eri paikoissa (ja yksi lapio). Maan alapuolelta metsän syvyyteen pohjautuvan seinän pohjan perustukset näyttävät siltä, ​​että se päättyy siellä (kaivaminen suljetussa tilassa oli vaikeaa), mutta itse asiassa siinä on pienempiä kivia, jotka ovat jo kentällä. Yleensä sana "kaivaa" on huonosti soveltuva tähän maahan, todennäköisemmin vasara, sitten kivittää kivet, moottoripora, kun se saavuttaa tämän kerroksen, on kiila ja vetää ulos kahdesta käsiparista.

Kommentti lisää Svarogia.

Hei Epäiltiin maaperän sedimentoitumista. Vaikuttaa siltä, ​​että ne ovat epäsäännöllisiä, jos perustukset tuetaan kalliolle maaperälle tai kalliolle, muodostavat murskattua kiveä haluttuun syvyyteen, ja sitten on säätiö.

Mitä haluat tehdä, voidaan tehdä. Mutta on parempi tehdä 500x500 tiilipilareita. Ja kaada kaistaleen pohjalta zh.b. pilareiden osa 300x300. Pultti myös virtaa ylhäältä pylväillä. Ylioperaattoreita tuetaan.

Mutta luotettavampi muotoilu on suljetun nauhan perustuksen laite uuden laajennuksen alla. Tai monoliittinen laatta koko laajennuksen alla. Tällä pohjalla saadaan aikaan 6 pylvään vahvistusraudoitus (katso kaavio, joka on liitetty alla). Pylväiden yläpuolella pulttien suorittamiseen vain pudottamalla venttiilejä pylväistä. Voit sitoa ylätankojen yläosan, johon sijoitat lattiapalkit.

Teidän maaperänne kanssa, jos teet tiivistetyn murskatyynyn alapinnan alla, ja tällainen vanteet, kuten olen kirjoittanut edellä, voit myös yhdistää sarakkeet talon seinillä ja laajennuksella. Tämä yksinkertaistaa ullakkokerroksen luomista. Sitoutuminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Sinulla ei ole suuria liikkeitä.

Ylimmässä kerroksessa suositellaan kevyen kehyksen luomista.

Tarvittaessa lämmitä kolonnit ulkona.

Kiitos vastauksesta, sarakkeista, luultavasti väärässä, haluan tehdä hyvin kaksi tiilen leveä (punainen ontto) ja kaataa betonia sisältäen vahvistuksen, onko normaali vaihtoehto? Ainakin minä teen sen, kuvittelen, mutta ei ole monoliittisia sarakkeita (valitettavasti ei rakennusmestari). Säätiön osalta halusin kysyä myös, kuinka huonosti minun version P-muotoinen nauha ilman linjaa pitkin talon seinää ja mahdollisesti urat paikoissa sarakkeiden alle, on edelleen huono?

Luotettavuuden kannalta kaikki riippuu siitä, miten teet sen :).

Tiiliä ei voi laittaa maahan - sen käyttöikä on noin 10-15 vuotta, sitten vakava tuho. Pohjan alla vain betoni. Jälkeen sarakkeiden (korotettu) osa, vaihtoehto on mahdollista. Kysymys on edelleen - miksi? Tuloksena on, että käytät tiilisiä muottirakenteina, sitten kaadatte betonia tiilien kaivoon ilman vahvistusta, ja tulet tulvia tärinäämättä, mikä tarkoittaa, että se on huono. Tuloksena saat erittäin raskaan sarakkeen, joka toimii hyvin puristukseksi, mutta ei toimi lainkaan taivuttamiseksi. Ja se maksaa useita kertoja kalliimpaa kuin tavallinen juna. :)

U-muotoiset pidennykset maassasi toimivat hyvin. Ja jos olet juuri tehnyt yhden tarinan laajennuksen, vaikka yhteinen katto talolle ja laajennus, niin ei olisi ongelmia. Haluat tehdä ylimmässä ullakolla, joka vaikeuttaa rakenteiden työtä. Tällöin lisäät lisäksi talon yhteisen seinän ja laajennuksen. Jos sinulla olisi hyvä säätiö talon alla, niin ei olisi kysymyksiä - voit rakentaa. Ainakin kevyt korirakenne. Teidän tapauksessanne juuri huomasin, että olit jo valmiina sijoittamaan varoja ei-erittäin tehokkaisiin rakenteisiin ja tarjonnut lähes samat kustannukset, mutta luotettavamman ja turvallisemman ratkaisun. Jos haluat säästää niin paljon kuin mahdollista, voit jättää U-muotoisen perustan, mutta sinun on vielä tehtävä se w.b. vaihtoehto zh.b. sarakkeet, vahvistettu.

Mutta täällä suurella todennäköisyydellä (kauas 100%) halkeilua voi esiintyä talon yhteisessä seinässä ja uudessa laajennuksessa (sekä talon kulmissa että naapurimuseinissä), kun lataat tämän seinän.

Säätiö itse zhb, vaikka ymmärsin sen)) Ja kuormitus seinälle on vakava kehyksen ullakolla? Jos teet armopoyas kuormitusjakeluun, voiko se auttaa? Halusin tehdä kuvitellun perustan paitsi taloudesta, mutta jotta ei kaivaisi pitkin koko talon perustusta yhteisen seinän alla. Tai ei ole niin pelottavaa kuin minusta tuntuu? (vain jossakin muussa vastauksessanne muille käyttäjille lukee, että on vaarallista kuormittaa voimakkaasti maaperää vanhan perustan vieressä).

Ja jos se ei ole vaikeaa, heittää linkki, jossa voit käydä tällaisten konkreettisten sarakkeiden pystyttämiseen (en ole varma, että löydän asiantuntijoita, joten on suositeltavaa kuvitella, miten se tehdään)

Sinulla on erittäin hyvät peruspohjat. Teidän kuormituksenne aikana ne eivät myöskään lievennä, eivätkä ne mene talon takana.

Jotta voisit sanoa, mikä kuorma on, sinun tarvitsee vain koota se :) Puiset luurangot tehokkaalla eristyksellä, ehkä kevyimmistä tukevista rakennuksista kirjekuorissa. Seinämän tiheys on hyvin alhainen, ei ole aina 100kg / m3. Joten seinät eivät ole raskaasti lisättyjä.

Mitä tulee armopoyas, yksi on myös nojata siihen :). Sinulla on tiiliseinät, ne ovat niin kovaa, etteivät ne lisää paljon panssaroidut vyöt. Ainoa asia, jonka hän tekee päällekkäisyystasolla, on hyvä kiintolevy, jos se on suljettu, esimerkiksi se on talon pylväistä ja tiiliseinistä. Ihannetapauksessa, jotta lujasti kiinnität tiiliseinät tiiliin, sinun on silti pakattava yksi monoliittinen vyö kaikkiin tukialustoihin ja taloihin ja laajennuksiin.

Olen jo sanonut, että teidän maaperäsi P-muotoisen laajennuksen muunnelma on mahdollista. Yhden monoliittisen hihnan päällekkäisyydet riittävät sinulle, et tarvitse muita liitäntöjä. Aion vain selventää, että sinulla on selkeä käsitys - sinun täytyy kaivaa kallioon ja nukahtaa haluttuun tasoon roskiin. Sitten tehdään matalia perustuksia. Tässä tapauksessa et todellakaan ole sedimentti, ja tämä on täysin erilainen rakennusten laatu.

Loppusanat Jopa niin monta vuotta, että annan neuvoja tällä sivustolla, olen samaa mieltä siitä, että ammattimainen suunnittelija on otettava mukaan monimutkaisiin kysymyksiin. On joskus hauskaa nähdä kysymyksiä sivustosta henkilöltä, joka rakentaa 4-kerroksisen mökin Balashikhassa.. Haluaisin myös pyytää sinua tutkimaan suunnitteluratkaisuja, joista hän ei ole varma. Joten ei, hän haluaa säästää rahaa projektiin ja olla tekemättä sitä, vaikka projekti on pudotus meressä kustannuksista. Ja aloin auttaa neuvoja, koska joskus hiukset harjakset neuvoja "ammattilaiset ja rakentajat" useimmilla rakennustyömailla.

Siksi olen ymmälläni, vaikka olisikin helpompi luottaa johonkin, mutta jos sinulla ei ole ymmärrystä, silloin (ainakin kaupunkimme) se tehdään joko kohtuuttoman kalliiksi tai epäluotettavaksi, mutta pahin asia voisi olla ja toinen (

Ajattelin myös monoliittista vyötä, koska aion myös päällekkäin ullakolla seinän kanssa, joka on vastapäätä pidennystä (vaikka minulla on nyt lonkakatto, jossa kattotuolit 15-20 senttimetriä tukkia, jotka poistetaan, myös todennäköisesti painavat jotain), mutta haluan ullakko kuten kuvassa, johtuen siitä, että hän näki omilla silmillään, miten se rakennettiin vanhalle talolle ja siellä on mahdollisuus sopia näiden ihmisten kanssa.