noin f

• paalukone

• satamakaupunkialueella Sloveniassa

• laite materiaalien iskunkestävyyden mittaamiseksi

• rakenne akselin akselin yläpuolella nostimen asentamiseksi

• Rakenne, jossa on hissi kaivoksen päälle

• rumpusetti kuonojen ja romujen murskaamiseen

• laite paaluille valuraudalla baba

• Slovenian jalkapalloseura

• kaivoksen yläpuolella olevan rakenteen asentamiseksi hissiin

• paalulaite

• rakennuskoneiden koneet

• ajaa kasa maahan

• paalukone

• Kaivostoiminnot akselin akselin yläpuolelle nostimen asentamiseksi

• Laite ajoa paalut kovaa maahan tai syvemmälle

• Asennus romutustarvikkeiden hajottamiseksi ja avolouhoskuurien hävittämiseksi

• kasa jotain kartion muodossa

• Rakenne akselin yläpuolella nostimen asennusta varten

• m. Vuohet, paalujen tekijöille: sika-rauta-nainen nousee luistinrata, portti, käsin tai kaulus, ja putoaa paaluun; ensimmäisessä tapauksessa köysi (leipä) päättyy kissojen kanssa, joukko köysiä; Toista lajia kutsutaan yksityisiksi, jolla on puolijako. Copra pisteeseen! siirrä se paaluun; kopra kotelosta! siirry syrjään. Hand-picker, jossa naisia ​​nostavat ihmiset; hevoset, hevoset, vorotovoy, kaulus. Vuohet ovat maan poraamiseen, porauksen nostamiseen ja tukemiseen. Tver. lapio, kasata, kasata. Koper pino kuljettaja kasattu! Kasvamaan. tilli, Аnethum graveolense, upbrbl. kuten mauste, paalun kuljettaja villi. kasvavat. Siler trilobium, sileä. Copra, copra (kone) Koparnyy, tilli, tilli. Coperchik m. Työntekijä kaavin kanssa. Copra m. Plant. Сrithmum maritinum, krop, serpnik, naisten suola. Koper-laulu (tai nagal) rakastaa

5-kirjaininen rakennuspalakone, hakusana

Viisi kirjainta, ensimmäinen kirjain on "K", toinen kirjain on "O", kolmas kirjain on "P", neljäs kirjain "E", viides kirjain on "P", sana "K", viimeinen kirjain "P" ". Jos et tiedä sanaa ristisanatepeleistä tai ristisanatehtävistä, sivustollamme auttaa sinua löytämään monimutkaisimmat ja tuntemattomat sanat.

Arvaa arvoitus:

Mitä tapahtuu, jos ylität kanaa kitaralla? Näytä vastaus >>

Mitä tuli ensin: muna tai kana? Näytä vastaus >>

Mitä vain sinulle kuuluu, ja sitä käyttävät useammin muut? Näytä vastaus >>

Muut sanan merkitykset:

Satunnainen arvoitus:

Ei häntä, ei päätä, ja neljä jalkaa.

Satunnainen vitsi:

Istu kaksi mustia, juo Bragaa.
Toiset: Olen kyllästynyt kaikesta, minä jätän sinut luostarille.
- Jossa nainen?
- Ei, "Velkopapovetsky".

Skanvordy, ristisanatehtävät, sudoku, avainsanat verkossa

Paalukone

Viimeinen pyökki kirjain "p"

Vastaus kysymykseen "Piling machine", 5 kirjainta:
paalun kuljettaja

Vaihtoehtoiset kysymykset sanasta "Koper"

Rakenne akselin akselin yli nostimen asentamiseksi

Kaupunki-satama-lomakeskus Sloveniassa

Paalutuslaite

Määritelmä sanan coper sanakirjoissa

Big Soviet Encyclopedia Sanan tarkoitus Sanakirjassa Big Soviet Encyclopedia
(Koper), joka on Jugoslavian kaupunki ja satama Slovenian sosialistisessa tasavallassa, Adrianmeren Triesten lahden rannoilla 15 tuhatta asukasta (1970). Automobile Plant (autojen ja kuorma-autojen, moottoripyörien, mopojen, pienten merimoottoreiden jne. Tuotanto).

Encyclopedic Dictionary, 1998. Sanan merkitys Encyclopedic Dictionary, 1998.
rakentaminen akselivälin yläpuolelle miinoja nostamalla. Laitteiden yhteinen nimi, jolla määritetään materiaalien kyky vastustaa iskukuormia. Yleisimmät heiluriohjaimet. Rakentamiskone pilarikuljettajan ylläpitämiseksi.

Wikipedia sanan tarkoitus Wikipedia-sanakirjassa
Koper: Koper on kaupunki Sloveniassa; Koper on jalkapalloseura Koperista. Koper - kaivosakselin maanpäällinen rakenne Koper - rakennuskone, joka on tarkoitettu paalun asentamiseen.

Esimerkkejä sanan koperin käytöstä kirjallisuudessa.

Epäilys aiheutti Krivokolenny-vyöhykkeen, jossa runoilija Venevitinovin, joka oli täällä Pushkinin vieressä, rautaporttien takana oli kaivos paalun kuljettaja.

Hän osoitti korkealle kapealle paalun kuljettaja, pitkällä ristinojilla ja riehuneet pienet talot, joissa kaivostyöläiset asuivat.

Nykyään kukaan ei mene ryömiin läpi lisävarusteiden ja muiden madonreikien läpi, ja jos he ovat luoneet jonkin likaisen tempun, he maatavat sen maan päällä, missä paalun kuljettaja ja muut rakennukset.

Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin he tulivat pimeässä tien päällä kaivokseen, ja näkivät sen korkeimman lopussa paalun kuljettaja, valaistu liekin valo, he kuulivat äänien huutoa, huutoja ja kovaa käskyä.

Hän teki heinäkuun neljäntenä päivänä 20-kiloisen joukkueen ja siskonsa Bradley Davisin ja naapuripajan avulla kaivettiin useita pilareita maahan ja teki paalun kuljettaja kymmenen metriä korkea, jossa raskas raudan paino rikkoutuu viiveestä.

Lähde: Maxim Moshkovin kirjasto

Kone paalujen käyttämiseksi 5 kirjainta salasana

Jos haaveilet omasta kodistasi, on järkevää aloittaa rakentaminen. Tarjolla on lukuisia projekteja ja luonnoksia, jotta saat hienostuneimmat ratkaisut. Teidän ei kuitenkaan pidä unohtaa rakenteen vakautta, sinun on annettava kone, joka ajaa 5 kpl kirjaimia. Tällainen talo on pitkä, voit nauttia monien vuosikymmenien elämisen mukavuudesta. Ihana muotoilu antaa iloa ja loistoa.

Moderni kaupunkilaiset ovat hyvin väsyneitä kaupungin vallitsevasta melusta. Jos pidät rauhaa ja mukavuutta, on järkevää siirtyä vihreään vyöhykkeeseen. Kaupungin ulkopuolella on aina rauhaa ja hiljaisuutta, runsaasti puita, linnut laulavat hurisoi korvan. Sinun tarvitsee vain rakentaa talo, joka sopii sinun ajatuksestasi onnea. Suunnittelun luotettavuuden vuoksi tarvitaan kellarihavainta, joten sinun pitää huolehtia laadukkaista materiaaleista.

Kesän alkaessa maanrakennusten, mökkien ja huviloiden rakentaminen alkaa aktiivisesti. Jos sinulla on oma sivusto, on järkevää huolehtia rakennuksen mukavasta rakennuksesta. Rakentamisen alku alkaa aina alueen tutkimuksesta, jossa tiilen uunin pohja. Tämä vaihe on otettava vastuullisesti varmistaaksesi, että rakenne on luotettava ja vakaa. On suositeltavaa ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka noudattavat tiettyä asentamisen tekniikkaa.

Miten ja mitä paaluja teurastetaan

Pile-pohja on melko yleinen perusta kaikentyyppiselle rakennukselle. Pile-ajoa voi tehdä milloin tahansa vuoden aikana, missä tahansa säässä ja jopa jäädytettynä. Riippuen alustan tyypistä ja käytetyistä materiaaleista, tukien hautaaminen tekniikoihin erotetaan toisistaan.

Laakerityypit

Säätöpilot on jaettu kolmeen tyyppiin:

Jokainen tukityyppi on upotettu tiettyyn tekniikkaan. Samanaikaisesti ajopilareita pidetään luotettavimpana pohjana, joten niitä suositellaan asennettavaksi raskaiden rakennusten rakentamiseen.

Talot on jalustat - tämä on erittäin vanha rakennusalan tekniikka. Ainoastaan ​​tukien ja paalutuskoneiden materiaalia vaihdetaan.

Kuinka paalut teurastetaan

Rakennuksen paalusäätiön tärkein etu on se, että maaperän lämpötilasta riippumatta rakenteensa aikana tukit eivät salli rakenteen muodonmuutosta käytön aikana maaperän kausiluonteisen jäädyttämisen ja sulamisen vuoksi. Tällainen lujuus johtuu siitä, että säätiön rakenteelliset elementit ohjataan tiukasti pystysuoraan maaperän jäädyttämisen alapuolella.

Pile-ajo tapahtuu maaperän tiheän kerroksen raja-arvon rajoissa, jos maa on heikko. Tai pesemällä, jos maa on hyvin tiheä. Tässä tapauksessa käytetään hydrokopiaattoria ja vaaditun paalun kuljettajaa: vettä syötetään pitkin tukea paineessa, mikä pehmentää maata ja vähentää kitkavoimaa syvenemisen aikana törmäyksessä.

Paalusäätiön itsenäisellä laitteella kannattaa varmistaa, että tukijalalla on mahdollisuus laskea edelleen kuormituksen kasvua pitkin.

Rakennuksen aikana kuormitus säätöön kasvaa ja tunkit lasketaan alas.

Jos jokin niistä estetään esteeksi (kivi, kallio), tämä johtaa kuorman uudelleenjakoon ja rakennuksen vääristymiseen.

Jos maa on jäädytettynä tuen tukkeutumisen alapuolelle, työ suoritetaan höyrytulpan avulla. Poraa kuoppa, neula menee alas siihen, jonka kautta syötetään höyryä. Maaperän sulatuksen jälkeen paalunohjain tulee työhön ja tukijalka pääsee helposti maahan.

Peruslaitteen erityislaitteet

Peruslaitteen laitetta varten konetta käytetään paalujen ja paalujen kuljetukseen ja toimitukseen.

Kuljetus ja asennus tiukasti pystysuorassa asennossa suoritetaan erikoislaitteilla:

Pallot voidaan asentaa pystyasentoon molempien laitteiden avulla. Ero on se, että nosturia voidaan käyttää muualla rakennuspaikassa, ja paalun kuljettaja on erittäin erikoistunut kone.

Seuraavia paalutuskoneita käytetään nykyaikaisessa rakenteessa

Mikä koneen nimi ajaa paaluissa talon rakentamisen yhteydessä?

Mikä koneen nimi ajaa paaluissa talon rakentamisen yhteydessä?

 1. Kone, joka tukkeutuu (se tukkeutuu) kutsutaan "paalun kuljettajaksi", jonka osaa vasarataan, vasaraa kutsutaan "naiseksi", jälkimmäisellä nimellä kysytään usein kysymyksiä.
 2. Rakennettaessa rakennuksia ja rakenteita maaperälle, jolla ei ole riittävää kantokykyä, on huomattava määrä paaluja ajettava maahan. Puristettujen paalujen lukumäärä, lohko ja upotuksen syvyys riippuvat maaperän laadusta ja kuormasta rakennetusta rakenteesta.

Paalujen ajo-olosuhteiden (upotuksen) tekninen jakso koostuu kolmesta päätoiminnasta: kappalen ottaminen ja asentaminen suunnitteluasentoon; upotetaan paalu maaperään suunnittelumerkkiin tai vikaantumiseen, ts. resistenssin esiintyminen on suurempi kuin upotuksen voima; liikutetaan paalun kuljettaja ajettuun kasaan seuraavaan sukelluspaikkaan.

On olemassa useita tapoja uppoutua kasa maahan, mukaan lukien ajaminen kasaava vasara; ajaminen samanaikaisesti pesemällä maaperä vedellä; tärisevä, sisennys, ruuvaaminen, johtajan (punch) alustavan kaivon muodostuminen maaperään.

Teollisuudessa ja asuinrakentamisessa tavallisin tapa on käyttää paalujen ajo-iskuja.

Nykyisin käytössä olevat upotusporautuvat koneet jaetaan seuraaviin ryhmiin: iskutoiminta, värähtelytoiminta, tärinän iskutoiminta, puristin ja paalujen ruuvaaminen.

On myös koneita, jotka toimivat sekoitetun periaatteen mukaan, esimerkiksi tärinäkoneita. Pylväskoneita käytetään myös kiinnittämiseen, seinien pitämiseen ja vedenpidätys siltojen hoitamiseen.

Paalutuskoneiden käyttö

Rakentajalle on usein tuntematonta, joka usein joutuu paalujen perustuksiin ja rakennuttajaan, joka tuntee rakennustekniikansa, kuinka kasa on haudattu maahan ja mitä paalulaitteita käytetään tässä prosessissa.

Yleisimpi paalutusmenetelmä on käyttää hydraulista tai diesel-vasaraa. Huolimatta siitä, että niiden käyttö on varsin meluisa, on luotettava tunkeutuminen suunnittelun syvyyteen.

Samanaikaisesti myös maaperän puristaminen ja tyynyn hyvä tiivistyminen.

Missä tapauksissa tarvitaan paaluja

Paalujen käyttö on välttämätöntä, jos paikoilla on ongelmallisia maaperä, nimittäin:

 • Pohjaveden korkea sijainti;
 • Merkittävä maaperän heterogeenisuus;
 • Marshland, kun teet työtä, johon on välttämätöntä päästä tiheään laakerikerrokseen.
Pilejä käytetään yksityisessä ja teollisessa rakentamisessa

Pienikokoisten rakennusten rakentamisessa käytetään pääasiassa ruuvi- tai porakärkikantoja, ja voimakkaita paaluja, joissa on suuret teräsbetoniset profiilit, käytetään pääasiassa huomattavan painon ja alueen siviili- ja teollisuuslaitosten rakentamiseen.

Rakennusmarkkinoiden kaikki paalut on jaettu kahteen päätyyppiin:

 • Valmistettu tehtaissa;
 • Kerää suoraan rakennustyömaalle.

Erikoislaitteiden käyttö

Paalujen käyttölaitoksia käytetään tarvittaessa voimakkaiden tukien läpäisyyn. Tätä tekniikkaa kehitettiin kaksi vuosisataa sitten voimakkaan kehityksen ja höyrykoneiden käytön aikana.

Nykyaikaiset yksiköt eivät tietenkään ole aivan edeltäjiensä tavoin, mutta työn perusperiaatteet pysyivät melkein ennallaan.

Tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa paalun kuljettajaa (eli sitä kutsutaan paalun kuljettajaksi) käytännöllisesti katsoen ei käytetä, mutta kaukana tiheästi asutuilla alueilla on vielä työtä tällaisten laitteiden osalta. Koper on suoraan itse kone, jonka avulla putkien asennus ja ajo toteutetaan, mutta erityinen vasara tai "nainen" iski sauvan.

Erikseen on huomattava, että vasaralla on useita erilaisia ​​tyyppejä sekä asennus- ja paalun tunkeutumiskeinoja maahan:

 • Diesel-vasara, joka työskentelee dieselpolttoaineella ja käyttää iskuvoimaa käytön aikana;
 • Hydraulilaitteisto, joka toimii hydraulisella käyttölaitteella;
 • Tärisevä paalun kuljettaja, joka käyttää eksentristä heiluria, jolla tuki upotetaan maahan;
 • Svayevdavlivayuschaya asennus, syveneminen kasa luomalla suuria voimia.

Kaupunkiympäristössä se on svadzhavlivayuschaya-kone, jota käytetään useimmiten silloin, kun liian tiheän kehityksen vuoksi iskumekanismien käyttö on mahdotonta.

Yleensä sveezabivnoy-asennuksen työtä voidaan esittää seuraavassa järjestyksessä:

 • Pino asennetaan suunnitteluasentoon;
 • Painetaan tukirakennetta maaperään pysäyttääksesi luonnollisen tunkeutumisen;
 • Ajaminen paaluun maahan vaaditulla syvyydellä.

On huomattava, että ajamisen lisäksi on myös muita tapoja, joilla kone ei koske vain vasaraa. Eräs tällaisista menetelmistä on tärinän upotus, jossa tärinä toimii paalun tunkeutumisen päävoimana.

Lisäksi nykyaikaisessa rakentamisessa käytetään laajasti ja menetelmiä, kuten:

 • Hydraulinen tukos, jossa vedenpainetta käytetään purkamaan pilkulle polkua varten;
 • Sisennys, tunnettu hiljaisuudesta;
 • Ruuvaus;
 • "Punch", erikoisasennus järjestää paalin alustavan kaivon.

Suosittelemme katsomaan videota siitä, miten paalut painetaan erikoislaitteiden avulla.

Laitteiden tyypit

Pallokoneet on jaettu kahteen tyyppiin:

Asennukset voivat olla sekä esivalmistettuja, asennettuna suoraan rakennustyömaalle että koneen mukana.

Kone paalujen käyttämiseksi 5 kirjainta salasana

Jos haaveilet omasta kodistasi, on järkevää aloittaa rakentaminen. Tarjolla on lukuisia projekteja ja luonnoksia, jotta saat hienostuneimmat ratkaisut. Teidän ei kuitenkaan pidä unohtaa rakenteen vakautta, sinun on annettava kone, joka ajaa 5 kpl kirjaimia. Tällainen talo on pitkä, voit nauttia monien vuosikymmenien elämisen mukavuudesta. Ihana muotoilu antaa iloa ja loistoa.

Moderni kaupunkilaiset ovat hyvin väsyneitä kaupungin vallitsevasta melusta. Jos pidät rauhaa ja mukavuutta, on järkevää siirtyä vihreään vyöhykkeeseen. Kaupungin ulkopuolella on aina rauhaa ja hiljaisuutta, runsaasti puita, linnut laulavat hurisoi korvan. Sinun tarvitsee vain rakentaa talo, joka sopii sinun ajatuksestasi onnea. Suunnittelun luotettavuuden vuoksi tarvitaan kellarihavainta, joten sinun pitää huolehtia laadukkaista materiaaleista.

Kesän alkaessa maanrakennusten, mökkien ja huviloiden rakentaminen alkaa aktiivisesti. Jos sinulla on oma sivusto, on järkevää huolehtia rakennuksen mukavasta rakennuksesta. Rakentamisen alku alkaa aina alueen tutkimuksesta, jossa tiilen uunin pohja. Tämä vaihe on otettava vastuullisesti varmistaaksesi, että rakenne on luotettava ja vakaa. On suositeltavaa ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka noudattavat tiettyä asentamisen tekniikkaa.

Miten paaluja ajetaan: koneita ja asennustekniikkaa

Jos on tarpeen rakentaa rakenne ongelmalliselle maaperälle, paalusäätiö on järkevin vaihtoehto. Esimerkiksi löysällä, liikuteltavalla tai suolla.

Pilejä käytetään laajasti sekä yksittäisissä että teollisissa rakenteissa. Ja jos yksilöllisen yksikerroksisen rakenteen rakentamisen aikana ei ole mahdollista käyttää erityismekanismeja, silloin erityisten laitteiden ja koneiden käyttö teollisuusmäärissä on yksinkertaisesti välttämätöntä.

Suosittelemme rakennus- ja varastolaitteiden ostamista vain luotettavilta valmistajilta. Pietarin "CBmet" -yritys harjoittaa kaikentyyppisten hyllyjen, myös lavan ja etuosan, toimittamista. Älä viivästytä myöhemmin, seuraa linkkiä juuri nyt http://www.kbmet.ru/catalog/stellazhi-palletnie/.

Pylväiden tyypit

Piles voidaan tehdä suoraan rakennustyömaalla tai tehdasolosuhteissa. Toisin sanoen, kun on kyse valmiista metallista tai vahvistetuista betonipaloista, joita käytetään erityislaitteiden maaperään, päätehtävänä on toimittaa paaluja rakennustyömaalle. Rakennustyömaan poraus ja betonin täyttö katsotaan riippumattomaksi valmistajaksi.

Kaikki paalut on jaettu seuraaviin luokkiin:

 • Drift paalut. Pääsääntöisesti, vahvistetut betonivarret. Yksittäisrakennuksessa niitä käytetään harvoin, koska tarvittavat laitteet ja paalut itse maksavat korkeat kustannukset.
 • Kierrä paalut. Valmistettu metallista. Suosittu rakentamassa matalan rakennuksen rakenteita. Ruuvitangot voivat olla sekä itsenäisesti että teknologian käytössä.
 • Bored (ruskea injektio). Ensin maaperään tehdään reikä erikoisporalla, sitten se täytetään betoniliuoksella.

Pile Ajaminen

Laitteet vaihtelevat upotusmuodossa:

1) Svaezabivatel. Laitteen toimintaperiaate on lyödä sarja puhalluksia paaluun. Puhalluksia käytetään vasaralla, joka voi olla seuraavan tyyppinen:

 • Hydraulinen. Iskuosan nostaminen ja laskeminen suoritetaan hydraulisella käyttölaitteella. Tämän ansiosta on mahdollista säätää iskun voimaa.
 • Diesel-vasara. Työ tehdään dieselpolttoaineen polttamisen vuoksi.

2) Paalutusasennus. Tämä laite pystyy sujuvasti työntämään teräsbetonivahkoja maaperään. Sarja iskuja tangoilla, jotka päästävät tiheästi maaperän tiheästi, on sallittu vain sukelluksen viimeisessä vaiheessa. Sitä käytetään lähellä jo rakennettuja rakenteita tai taloja.

3) Vibro-ajuri. Luo tärinän paalun akselilla. Laite toimii sähkömoottorilla tai hydraulisella käyttölaitteella.

Paalutus

Pilaritoimet suoritetaan tässä järjestyksessä:

 • Valmista lujitettu betoniterä, sen asennus asentoon, jossa tangot vajoavat.
 • Paina sauva maahan.
 • Vaikuttaa sauvaan sen upottamiseksi ennalta määrätyllä syvyydellä.

Voit tehdä pile-säätiön itse käyttämällä ruuveja tai tylsistyneitä paaluita. Voit myös ostaa sarjan teräsbetonipilareita ja vuokrata paalun kuljettajaa.

Paalutus- ja paalutuskoneet

Pallokoneet on nimeltään COPPER. Jos luokittelemme auton, voimme erottaa kaksi pääryhmää: pyörä- ja ajoneuvoihin.

Voit määrittää, milloin on tarpeen käyttää paalutuskonetta.

Tunnetut paalutuspisteet

Pallokoneet UGMK-12 perustuvat Kamaz-43228-pyörillä varustettuun vetopyörävetolaitteeseen. Akseliväli läsnäololla mahdollistaa laitteiden toiminnansiirron missä tahansa Moskovan alueella. UGMK-12 ei aja yleisiin tarkoituksiin tarkoitetuilla teillä ylimääräisiä lupia, mikä aiheuttaa suhteellisen alhaiset kustannukset laitteiden siirtämisestä kohteeseen.

Asiantuntijaneuvonta! UGMK-12-paalukoneisto pystyy työskentelemään jopa 12 metrin pituisilla teräsbetonipilareilla ja -levyillä.


Kuva 1.1: UGMK-12 työssä

UGMK-12: n edut sisältävät pyörivän alustan olemassaolon, mikä mahdollistaa useiden paalujen sukeltamisen muuttamatta rakennustyömaalla varustettujen laitteiden asentoa sekä suurta ohjattavuutta ja kykyä työskennellä maastossa ja maastossa.

Haitat ovat alhaiset tuottavuus verrattuna suurempaan paalunohjauskoneisiin. UMGK-12: ta käytetään harvoin korkeajärjestyksessä, mutta yksityinen rakentaminen on paras vaihtoehto.

BM-811 on kuorma-auto URAL-4320: n akseliväliin. Tämä asennus on monikäyttöinen - riippuen käytetyistä liitetyypeistä BM-811 voi suorittaa reikäporauksen, ajo- tai värähtelypaalut.

Asiantuntijaneuvonta! BM-811 pystyy poraamaan CFA-tekniikalla - ontto ruuvi, jossa liuos syötetään samanaikaisesti kaivoon ja muodostaa tylsistyneitä paaluita.


Kuva 1.2: BM-811-paalukone

BM-811-paakkuuntokone pystyy poraamaan johtajan kuopat 16 metrin syvyydelle kaikentyyppisissä maissa aina ryhmään 4 saakka. Se kestää permafrost ja kosteutta kyllästynyt maaperä ilman mitään ongelmia. Luomalla 8 metrin syvennys kolmannen luokan BM-811 jäädytetyssä maaperässä kestää 6-7 minuuttia.

BM-811-teräsbetonipilareiden upotukseen asennetaan diesel-vasara SP-75A, jonka silmäkappale on 1,25 tonnia. Laite tukkii RC-paalun, joka painaa 1 - 3 tonnia.

KG-12M svayebyn teline on varustettu MKG-16-nosturin telaketjulla. Tämä kone on suunniteltu vahvistamaan betonipilareita, metallilevyjä ja onttoja teräsputkia, joiden pituus on enintään 12 metriä.

Tarvittavan toiminnallisuuden perusteella KG-12M-paalupihdit voidaan varustaa vuorotellen MSDSH-2500-sukkulavetyylimassalla, jonka iskupituusmassa on 2,5 tonnia (tukkii RC-paalun jopa 5 tonnia) tai CO-2-asennustelineeseen.

Kuva 1.3: KG-12M työssä

KG-12M-paalukoneen edut sisältävät suurta suorituskykyä - se voi ladata jopa 40 paalua yhden vaihdon aikana. KG-12M on varustettu pyörivällä työtasolla, jonka ansiosta paalunohjain voi upottaa paaluja muuttamatta asemaa työlavalla.

Haittoja ovat alhainen liikkuvuus ja vaikeus liikkua asfalttien yleiskäyttöisissä teillä. Yksikkö toimitetaan puoliperävaunun alhaisen perävaunun työpisteeseen.

Yleiskäyttöinen kasausyksikkö (UCA) perustuu KRAZ-250K: n pyörillä varustettuun alustaan. UkSA-kone on suunniteltu upottamalla betonipilareita ja pylväslevyjä vasara-vasaramenetelmällä. Paalutus voidaan tehdä sekä pystysuorassa että vinossa suunnassa.

Asiantuntijaneuvonta! UkrSA-koneen toimivuus riippuu käytetyistä kiinnitystyypeistä: UR1-1250-vasaralla varustettu laite pystyy upottamaan enintään 3 tonnin painoisia paaluja ja asentamalla UR1-1800-dieseliä - jopa 5 tonnia. Usa toimii kielen ja RC: n kanssa paikoissa, joiden pituus on enintään 12 m.

Kuva 1.4: Yleinen paalutusyksikkö käytössä

UCA: n tasapainoiset ominaisuudet vaativat laajaa kysyntää tälle koneelle sekä teollisuudessa että matalissa rakennuksissa.

KRAZ: n perusteella tavallisin kasausasennus on paalutuskone KO-8, jossa on puhallinnosturi KS-4562.

KO-8 pystyy työskentelemään enintään 12 metriä pitkien paalujen kanssa, joiden massa ei ylitä 4,5 tonnia. Paalujen sallitut poikkileikkaukset ovat 25 * 25 - 35 * 35 cm. KO-8-paalukoneisto on erinomainen, sillä pienellä mitalla on suuri tuottavuus ja yhden työvaihteen aikana jopa 35 RC-paalua.

Kuva 1.5: KO-8-paalukone

Asiantuntijaneuvonta! KRAZ: n perusteella kaikkien kasauslaitteistojen lujuus on mahdollisuus liikkua yleiseuroilla ilman tarvetta irrottaa lisälaitteita. Kone kiihtyy 75 km / h: aan eikä pelkää maastoajoa, mikä antaa sille mahdollisuuden päästä työmaalle missä tahansa maastossa.

Paalutuskoneiden tyypit

Liikkumalla:

 • Pyörillä varustetut koneet - tällaiset paalujen ajoasennukset on luotu autonostureista raskaiden kaikkien pyörien traktoreiden Ural-375, Ural-420, Kraz-250, Kamaz-43226 perusteella. Verrattuna suurempaan paalutusasennukseen ne menettävät toiminnallisuutta - pyörien paalujen maksimipoikkeama on enimmäkseen 35 * 35 cm ja niiden paino ei ylitä 4,5 tonnia. Pyörillä varustettujen ajoneuvojen suurin etu on liikkuvuus ja läpäisykyky.

Tela-alustaiset ajoneuvot - nostolaitteisiin perustuvat paalutuskoneet, suosituimmat mallit ovat KG-12M, BM-833, BM-831, SP49D. Tölkkitetyt paalut pystyvät pystysuoraan ja kaltevaan uppoamaan enintään 14 metriä pitkien ja korkeintaan 5 tonnia painavien paalujen pylväistä. Ratakapasiteetin pääasiallinen haitta on vaikeuksia siirtää. Troolareja ja puoliperävaunuja käytetään kuljettamaan tällaisia ​​ajoneuvoja rakennustyömaalle, koska yleiskäyttöiset tiet eivät voi käyttää itseajoa kuljettavaa ajoneuvoa.

Kuva 1.6: Käsijyrsinkone

 • kykene kuljettamaan paaluja ilman liikkumista
 • työskentelemään jokaisen kasa jatkuvasti

Paalutusmenetelmästä riippuen:

 • Ajaminen paalujen sijainnin säteellä - tällaiset koneet on varustettu pyörivällä työtasolla (360 asteen kulma). Ne voivat upottaa paaluja 6-10 metrin säteellä niiden asentoa ympäröivään paikkaan, mikä mahdollistaa niiden nopeuttamisen huomattavasti.
 • Sarjapätkätekniikka - tähän ryhmään kuuluvat paalunohjauskoneet, joissa ei ole levysoittimia. Tällaisilla laitteilla ei yleensä ole itseliikkuvaa pyörillä tai telaketjuista alustaa, ja ne liikkuvat rakennustyömaalla kiskon raiteilla.

Mitat:

 • Pino-osan koon mukaan - useimpien paalukoneiden vakiomallinen enimmäisosa on 35 * 35 senttimetriä, mutta myös erittäin erikoistunutta copraa on 45 * 45 cm: n poikkipinta-alaltaan enemmän;
 • Pinoajan pituus - koneen puominosturin pituus rajoittaa käytetyn paalun enimmäispituutta. Tarvittaessa käytetään yli 16 metrin pituisia paalutuksia, käytetään komposiittirakenteita, jotka koostuvat useasta samanpituisesta osasta.

Koneiden käyttö paaluun

Pyöränpätkätekniikka on edullinen ratkaisu, sillä tällaiset paalun kuljettajat ovat liikkuvampia kuin tela-alukset, ja on suositeltavaa käyttää niitä erilaisten teknisten reittien, putkistojen, voimansiirtotornien, matkaviestinnän mastojen ja pienien mutta hajanaisten esineiden rakentamiseen.

Voit tutustua pinoajon iskunvaimennusmenetelmään.

UkrA-tyyppisen paalun kuljettajan maksimaalinen syvyys on 12 metriä. Tyypillinen edustaja pyörillä varustetuista paalun kuljettajista on:

Nämä kasvit eivät voi pelkästään upottaa teräsbetonipilareita, vaan myös suorittaa niiden louhinnan ja porauksen johtavien kaivojen.


Kuva 1.7: Porausputki putkimaisen diesel-vasaran ajamiseen


Porauskoneen vakiotoimitusjakso koostuu kolmesta päävaiheesta:

 • Kasaus ja asentaminen kasausaseman alkuasennossa ajopaikassa;
 • Kopioidaan paalut suunnittelun syvyyteen tai ennen maan pettä;
 • Siirrä auto seuraavaan sukelluspaikkaan.

Käytettävien lisälaitteiden tyypistä riippuen paalutuskone voi upottaa paaluja seuraavilla tavoilla:

Asiantuntijaneuvonta! Jos vika tapahtuu, kun kasa on upotettu ennen kuin pylväs on upotettu haluttuun syvyyteen, edellä mainittujen menetelmien lisäksi voidaan toteuttaa tekniikka, jolla vaurioitetaan maaperää tai kaivojen jyrsintäporausta.