noin f

• paalukone

• satamakaupunkialueella Sloveniassa

• laite materiaalien iskunkestävyyden mittaamiseksi

• rakenne akselin akselin yläpuolella nostimen asentamiseksi

• Rakenne, jossa on hissi kaivoksen päälle

• rumpusetti kuonojen ja romujen murskaamiseen

• laite paaluille valuraudalla baba

• Slovenian jalkapalloseura

• kaivoksen yläpuolella olevan rakenteen asentamiseksi hissiin

• paalulaite

• rakennuskoneiden koneet

• ajaa kasa maahan

• paalukone

• Kaivostoiminnot akselin akselin yläpuolelle nostimen asentamiseksi

• Laite ajoa paalut kovaa maahan tai syvemmälle

• Asennus romutustarvikkeiden hajottamiseksi ja avolouhoskuurien hävittämiseksi

• kasa jotain kartion muodossa

• Rakenne akselin yläpuolella nostimen asennusta varten

• m. Vuohet, paalujen tekijöille: sika-rauta-nainen nousee luistinrata, portti, käsin tai kaulus, ja putoaa paaluun; ensimmäisessä tapauksessa köysi (leipä) päättyy kissojen kanssa, joukko köysiä; Toista lajia kutsutaan yksityisiksi, jolla on puolijako. Copra pisteeseen! siirrä se paaluun; kopra kotelosta! siirry syrjään. Hand-picker, jossa naisia ​​nostavat ihmiset; hevoset, hevoset, vorotovoy, kaulus. Vuohet ovat maan poraamiseen, porauksen nostamiseen ja tukemiseen. Tver. lapio, kasata, kasata. Koper pino kuljettaja kasattu! Kasvamaan. tilli, Аnethum graveolense, upbrbl. kuten mauste, paalun kuljettaja villi. kasvavat. Siler trilobium, sileä. Copra, copra (kone) Koparnyy, tilli, tilli. Coperchik m. Työntekijä kaavin kanssa. Copra m. Plant. Сrithmum maritinum, krop, serpnik, naisten suola. Koper-laulu (tai nagal) rakastaa

5-kirjaininen rakennuspalakone, hakusana

Viisi kirjainta, ensimmäinen kirjain on "K", toinen kirjain on "O", kolmas kirjain on "P", neljäs kirjain "E", viides kirjain on "P", sana "K", viimeinen kirjain "P" ". Jos et tiedä sanaa ristisanatepeleistä tai ristisanatehtävistä, sivustollamme auttaa sinua löytämään monimutkaisimmat ja tuntemattomat sanat.

Arvaa arvoitus:

Kuinka lisätä 666 ja puoli kertaa ilman mitään aritmeettisia operaatioita? Näytä vastaus >>

Mikä on vettä vain lukemiseen ja kirjoittamiseen on hyvä? Näytä vastaus >>

Mikä vuori oli korkein maan päällä ennen kuin he oppivat Mount Everesta? Näytä vastaus >>

Muut sanan merkitykset:

Satunnainen arvoitus:

Menen sängyille, Ditch ei ota huomioon, puutarhassa ei vähene, ja mieli tulee.

Satunnainen vitsi:

Alaspoikalle annetaan omena. Äiti kertoo hänelle:
- Poika, olet nouseva poika, mitä sanot?
- Sake omena.

Skanvordy, ristisanatehtävät, sudoku, avainsanat verkossa

Miten paaluja ajetaan: koneita ja asennustekniikkaa

Tarvittaessa ongelmajätteiden rakenteen rakenteiden rakentaminen on järkevin vaihtoehto muun tyyppisten alustojen keskuudessa. Esimerkiksi suolla, liikkuvalla tai löysällä maaperällä, jolla on suuri pohjaveden sijainti.

Pilejä käytetään yleisesti erikseen ja teollisessa rakentamisessa. Ja jos yksittäisen kerrostalorakennuksen voi tehdä ilman erityisten mekanismien käyttöä, niin teollisuusmäärät erikoislaitteiden ja koneiden käyttämiseksi ovat yksinkertaisesti välttämättömiä. Katsotaanpa, kuinka paalut teurastetaan, kun luodaan suuren kohteen perusta.

Pylväiden tyypit

Pahvia, joita käytetään säätiön valmistukseen, voidaan valmistaa tehtaalla tai suoraan rakennustyömaalla. Toisin sanoen, jos puhumme valmiista betonista tai metallipallosta, jotka on ajettava maaperään erikoislaitteilla, päätehtävänä on toimittaa tällaiset paalut tehtaalta rakennustyömaalle. Itsenäisessä tuotannossa tarkoitetaan kuopan poraamista ja täyttämistä konkreettisella ratkaisulla.

Näin kaikki paalut jaetaan useisiin luokkiin:

 • Ihastunut tai ruiskutettu. Ensinnäkin maaperässä oleva erikoispora tekee aukon, johon kotelo voidaan työntää sisään. Myös lujittavan kehyksen läsnäolo. Kaivo on täytetty betonilaastilla, joka täyttää kaikki aukot.
 • Kierrä paalut. Valmistettu metallista. Niiden ruuvaamista maahan voidaan käyttää erityisiä työkaluja tai laitteita. Suosittu vähärakentamisessa. Kierrä nämä sauvat maaperään on melko mahdollista ja itsenäisesti.
 • Drift paalut. Nämä ovat yleensä vahvistettuja sauvoja. Upotus maahan vaatii vain erikoislaitteita. Siksi niitä käytetään harvoin yksittäisissä rakenteissa. Kirjottavat paalujen korkeat kustannukset sekä vuokra-laitteet.

Kuin kasa maaperässä

Huomasimme, että ruuvi ja tylsä ​​(ruskea ruisku) sauvat eivät vaadi suurikokoisten rakennuslaitteiden käyttöä. Mutta ajettavien sauvoja, jotka omallaan putoavat maahan, eivät toimi. Tätä varten käytetään paalukoneistoa. Se voidaan jäljittää tai pyöräillä.

Tela-ajoneuvot eivät juuri pääse rakennustyömaalle. Sen kuljetusta varten sinun on tilattava trooli, mikä lisää rakentamisen kustannusten nousua. Pyörillä varustettu ajoneuvo on tässä suhteessa liikkuvampi, joten sen käyttö on taloudellisempaa.

Pile Ajaminen

Tarkastelemme nyt rakennuslaitteiden tyyppejä, joita käytetään vahvistamaan betonipilareita maaperään.

Ne ovat pohjimmiltaan erilaiset toisistaan, lähinnä upotusmenetelmällä:

1. Svaezabivatel (Koper-teollisuuden mittakaava). Tämän laitoksen toimintaperiaate on sarjojen puhalluksen soveltaminen haluttuun asentoon asennetulle paalille. Puhaltavat iskuvasarat lyödään vasaralla, jonka tyypit voivat myös vaihdella:

 • Diesel-vasara. Polttoaineella poltetaan dieselpolttoainetta. Vasaran vasara nousee ja polttoaineseos ruiskutetaan sylinteriin. Kun vasara putoaa, sylinteriin syttyy räjähdys (polttoaineen syttyminen). Tässä tapauksessa iskuenergia kohdistuu paaluun ja iskuosuus nousee. Polttoaine ruiskutetaan uudelleen, mikä aiheuttaa vasaran vasaraa paaluun.
 • Hydraulinen. Hydraulinen käyttövoima suorittaa sekä vasaran iskuosan nostamisen että laskun. Tämä mahdollistaa iskuvoiman säätämisen. Esimerkiksi asuinrakennusten rakentamisessa on suositeltavaa käyttää ei kovin vahvoja mutta usein iskuja.

2. Vibro-ohjain. Pilarin tangon asentamiseen ja ajamiseen käytettävä kone, joka toimii periaatteena tärinän aikaansaamiseksi paalin akselilla, eroaa huomattavasti paalun kuljettajalta. Auton ruoka tulee hydraulisesta toimilaitteesta tai sähkömoottorista. Laitteessa on pyörittäjä ja painon kuorma, johon painopiste siirtyy. Se on kiinnitetty paalun yläosaan, ja tärinän painon alla luodaan kaikki olosuhteet tangon upottamiseksi.

3. Svaevdavlivaya asennus. Tällainen laite kykenee puristamaan betoniteräsauvoja tasaisesti maaperään. Ainoastaan ​​lopullisessa upotusvaiheessa on mahdollista käyttää puhallusjoukkoa sauvoihin, jotta sauvat saavat tiheät maakerrokset. Tätä asennusta käytetään tällaisissa tapauksissa, kun rakentaminen suoritetaan lähellä asuinrakennuksia tai jo rakennettuja rakenteita. Sen avulla voit välttää rakennusten vaurioita voimakkaiden iskujen värähtelyjen seurauksena.

Paalutus

Käytännössä paalujen ajo-töitä tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 • Pallokoneet valmistavat betoniteräksen. Tällöin sauva asetetaan paikkaan, jossa se uppoaa. Eli tanko asennetaan laitteen päähän.
 • Tasa painetaan maahan niin kauan kuin sen painaminen on mahdollista.
 • Tangolla on vaikutuksia, minkä vuoksi se on upotettu ennalta määrätylle syvyydelle.

Voidaan päätellä, että on mahdollista tehdä paalutyyppinen säätiö itse käyttämällä porattuja tai ruuvaamia paikkoja. Tai vuokrata paalun kuljettaja ja ostaa sarjan teräsbetonipilareita. Erikoisvarusteiden käyttäminen paalujen käyttämiseen auttaa sinua rakentamaan säätiön varsin tehokkaasti ja nopeasti, jonka luotettavuutta ei tarvitse epäillä.

Paalukone

Viimeinen pyökki kirjain "p"

Vastaus kysymykseen "Piling machine", 5 kirjainta:
paalun kuljettaja

Vaihtoehtoiset kysymykset sanasta "Koper"

Rakenne akselin akselin yli nostimen asentamiseksi

Kaupunki-satama-lomakeskus Sloveniassa

Paalutuslaite

Määritelmä sanan coper sanakirjoissa

Big Soviet Encyclopedia Sanan tarkoitus Sanakirjassa Big Soviet Encyclopedia
(Koper), joka on Jugoslavian kaupunki ja satama Slovenian sosialistisessa tasavallassa, Adrianmeren Triesten lahden rannoilla 15 tuhatta asukasta (1970). Automobile Plant (autojen ja kuorma-autojen, moottoripyörien, mopojen, pienten merimoottoreiden jne. Tuotanto).

Encyclopedic Dictionary, 1998. Sanan merkitys Encyclopedic Dictionary, 1998.
rakentaminen akselivälin yläpuolelle miinoja nostamalla. Laitteiden yhteinen nimi, jolla määritetään materiaalien kyky vastustaa iskukuormia. Yleisimmät heiluriohjaimet. Rakentamiskone pilarikuljettajan ylläpitämiseksi.

Wikipedia sanan tarkoitus Wikipedia-sanakirjassa
Koper: Koper on kaupunki Sloveniassa; Koper on jalkapalloseura Koperista. Koper - kaivosakselin maanpäällinen rakenne Koper - rakennuskone, joka on tarkoitettu paalun asentamiseen.

Esimerkkejä sanan koperin käytöstä kirjallisuudessa.

Epäilys aiheutti Krivokolenny-vyöhykkeen, jossa runoilija Venevitinovin, joka oli täällä Pushkinin vieressä, rautaporttien takana oli kaivos paalun kuljettaja.

Hän osoitti korkealle kapealle paalun kuljettaja, pitkällä ristinojilla ja riehuneet pienet talot, joissa kaivostyöläiset asuivat.

Nykyään kukaan ei mene ryömiin läpi lisävarusteiden ja muiden madonreikien läpi, ja jos he ovat luoneet jonkin likaisen tempun, he maatavat sen maan päällä, missä paalun kuljettaja ja muut rakennukset.

Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin he tulivat pimeässä tien päällä kaivokseen, ja näkivät sen korkeimman lopussa paalun kuljettaja, valaistu liekin valo, he kuulivat äänien huutoa, huutoja ja kovaa käskyä.

Hän teki heinäkuun neljäntenä päivänä 20-kiloisen joukkueen ja siskonsa Bradley Davisin ja naapuripajan avulla kaivettiin useita pilareita maahan ja teki paalun kuljettaja kymmenen metriä korkea, jossa raskas raudan paino rikkoutuu viiveestä.

Lähde: Maxim Moshkovin kirjasto

Mikä on koneen nimi, joka ajaa paalua?

Porauskone, diesel-vasara (laite toimii dieselmoottorin periaatteella), paalun kuljettaja, tärinänvaimennin, hydraulinen vasara (laite paalujen johtamiseen maahan hydraulisella käyttölaitteella)

Koska kysymys kysyy vain, mikä on tämän koneen nimi, vastaan: BM-811-poraus- ja paalutuskone, joka perustuu Ural 4320 -ajoneuvoon, joka on varustettu SP-75A-paaluilla, joka ajaa diesel-vasaraa kaiken muun päälle. Piles käyttäen tätä tekniikkaa, voit vasara 0,3-6 tonnia.

5-kirje skanneri paalutuskone

Pile Driver - paalutuskone

Selvitä:
 • Koper - Sanan K
 • 1 - Olen kirjain K
 • 2 - O-kirjain
 • Kolmas kirjain I
 • Neljäs kirjain E
 • Viides kirje P
Kysymysvaihtoehdot:
translateSpanWord

Crosswords, skanvordy - kohtuuhintainen ja tehokas tapa kouluttaa älyä, lisätä tietovaraston matkatavaroita. Sanojen ratkaiseminen, palapelin luominen - loogisen ja kuvitteellisen ajattelun kehittäminen, aivojen hermosektorin toiminnan stimuloimiseksi ja lopulta vapaa-ajan viettoon ilolla.

Paalutuskoneiden käyttö

Rakentajalle on usein tuntematonta, joka usein joutuu paalujen perustuksiin ja rakennuttajaan, joka tuntee rakennustekniikansa, kuinka kasa on haudattu maahan ja mitä paalulaitteita käytetään tässä prosessissa.

Yleisimpi paalutusmenetelmä on käyttää hydraulista tai diesel-vasaraa. Huolimatta siitä, että niiden käyttö on varsin meluisa, on luotettava tunkeutuminen suunnittelun syvyyteen.

Samanaikaisesti myös maaperän puristaminen ja tyynyn hyvä tiivistyminen.

Missä tapauksissa tarvitaan paaluja

Paalujen käyttö on välttämätöntä, jos paikoilla on ongelmallisia maaperä, nimittäin:

 • Pohjaveden korkea sijainti;
 • Merkittävä maaperän heterogeenisuus;
 • Marshland, kun teet työtä, johon on välttämätöntä päästä tiheään laakerikerrokseen.
Pilejä käytetään yksityisessä ja teollisessa rakentamisessa

Pienikokoisten rakennusten rakentamisessa käytetään pääasiassa ruuvi- tai porakärkikantoja, ja voimakkaita paaluja, joissa on suuret teräsbetoniset profiilit, käytetään pääasiassa huomattavan painon ja alueen siviili- ja teollisuuslaitosten rakentamiseen.

Rakennusmarkkinoiden kaikki paalut on jaettu kahteen päätyyppiin:

 • Valmistettu tehtaissa;
 • Kerää suoraan rakennustyömaalle.

Erikoislaitteiden käyttö

Paalujen käyttölaitoksia käytetään tarvittaessa voimakkaiden tukien läpäisyyn. Tätä tekniikkaa kehitettiin kaksi vuosisataa sitten voimakkaan kehityksen ja höyrykoneiden käytön aikana.

Nykyaikaiset yksiköt eivät tietenkään ole aivan edeltäjiensä tavoin, mutta työn perusperiaatteet pysyivät melkein ennallaan.

Tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa paalun kuljettajaa (eli sitä kutsutaan paalun kuljettajaksi) käytännöllisesti katsoen ei käytetä, mutta kaukana tiheästi asutuilla alueilla on vielä työtä tällaisten laitteiden osalta. Koper on suoraan itse kone, jonka avulla putkien asennus ja ajo toteutetaan, mutta erityinen vasara tai "nainen" iski sauvan.

Erikseen on huomattava, että vasaralla on useita erilaisia ​​tyyppejä sekä asennus- ja paalun tunkeutumiskeinoja maahan:

 • Diesel-vasara, joka työskentelee dieselpolttoaineella ja käyttää iskuvoimaa käytön aikana;
 • Hydraulilaitteisto, joka toimii hydraulisella käyttölaitteella;
 • Tärisevä paalun kuljettaja, joka käyttää eksentristä heiluria, jolla tuki upotetaan maahan;
 • Svayevdavlivayuschaya asennus, syveneminen kasa luomalla suuria voimia.

Kaupunkiympäristössä se on svadzhavlivayuschaya-kone, jota käytetään useimmiten silloin, kun liian tiheän kehityksen vuoksi iskumekanismien käyttö on mahdotonta.

Yleensä sveezabivnoy-asennuksen työtä voidaan esittää seuraavassa järjestyksessä:

 • Pino asennetaan suunnitteluasentoon;
 • Painetaan tukirakennetta maaperään pysäyttääksesi luonnollisen tunkeutumisen;
 • Ajaminen paaluun maahan vaaditulla syvyydellä.

On huomattava, että ajamisen lisäksi on myös muita tapoja, joilla kone ei koske vain vasaraa. Eräs tällaisista menetelmistä on tärinän upotus, jossa tärinä toimii paalun tunkeutumisen päävoimana.

Lisäksi nykyaikaisessa rakentamisessa käytetään laajasti ja menetelmiä, kuten:

 • Hydraulinen tukos, jossa vedenpainetta käytetään purkamaan pilkulle polkua varten;
 • Sisennys, tunnettu hiljaisuudesta;
 • Ruuvaus;
 • "Punch", erikoisasennus järjestää paalin alustavan kaivon.

Suosittelemme katsomaan videota siitä, miten paalut painetaan erikoislaitteiden avulla.

Laitteiden tyypit

Pallokoneet on jaettu kahteen tyyppiin:

Asennukset voivat olla sekä esivalmistettuja, asennettuna suoraan rakennustyömaalle että koneen mukana.

5-kirje skanneri paalutuskone

Jos haaveilet omasta kodistasi, on järkevää aloittaa rakentaminen. Tarjolla on lukuisia projekteja ja luonnoksia, jotta saat hienostuneimmat ratkaisut. Kuitenkin, älä unohda rakenteen vakautta, sinun on laitettava kone ajamaan paaluja 5 kirjainta salasanan. Tällainen talo on pitkä, voit nauttia monien vuosikymmenien elämisen mukavuudesta. Ihana muotoilu antaa iloa ja loistoa.

Moderni kaupunkilaiset ovat hyvin väsyneitä kaupungin vallitsevasta melusta. Jos pidät rauhaa ja mukavuutta, on järkevää siirtyä vihreään vyöhykkeeseen. Kaupungin ulkopuolella on aina rauhaa ja hiljaisuutta, runsaasti puita, linnut laulavat hurisoi korvan. Sinun tarvitsee vain rakentaa talo, joka sopii sinun ajatuksestasi onnea. Rakennuksen luotettavuuden kannalta on välttämätöntä, mikä betonimerkki on talon perusta, joten sinun on huolehdittava laadukkaista materiaaleista.

Kesän alkaessa maanrakennusten, mökkien ja huviloiden rakentaminen alkaa aktiivisesti. Jos sinulla on oma sivusto, on järkevää huolehtia rakennuksen mukavasta rakennuksesta. Rakentamisen alku alkaa aina alueen tutkimuksesta, jossa on runsaasti perustuksia aidatut aidat. Tämä vaihe on otettava vastuullisesti varmistaaksesi, että rakenne on luotettava ja vakaa. On suositeltavaa ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka noudattavat tiettyä asentamisen tekniikkaa.

Paalutuskone 5 kirjainta salasanan

Jos asut kotonasi, niin ennemmin tai myöhemmin päättää rakentaa kylpyamme. Näin ollen ennen rakentamisen aloittamista on tarpeen analysoida maaperä, johon uusi rakenne asennetaan. Tarvitset koneen, jonka avulla voit kokeilla 5 kirjaimen hakusanan pilareita, vasta sen jälkeen voit jatkaa hirsitalon asentamista tai rakennustoimintojen alkua. Perusmuodostusta suositellaan antamaan ammattilaisille, joilla on asiaankuuluva kokemus.

Oma kodin rakentaminen alkaa projektin laatimisesta. Nykyaikaiset mahdollisuudet mahdollistavat lähes minkä tahansa idean. Ennen kuin otat yhteyttä suunnittelijaan, sinun tulee soittaa tarkastajille, jotka määrittelevät tulevan rakentamisen mahdollisen alueen. Se on velvollinen tekemään tutkimuksen sivustosi käytettävissä olevasta maaperästä, paakku с_120_30_9 asetetaan tulevan rakenteen alueen mukaan.

Jos päätät aloittaa oman talon, kylpyammeen tai autotallin rakentamisen, sinun on harkittava huolellisesti alkuvaiheen työtä, joka liittyy kiinteän perustan luomiseen. Jos päätät laiminlyödä tätä prosessia, lopulta rakennus vähenee, mikä johtaa ajan myötä tuhoutumiseen ja säätiö on välttämätön, jotta talosi palvella sinua monien vuosikymmenien ajan. On järkevää hakea apua ammattilaisilta.

Koneet ja laitteet paaluille

Pallosäätiöt ovat olleet antiikin ajoista lähtien tunnettuja. Monissa maissa säilymisen jälkeen säilyvät edelleen vuosisatojen ajan ennen aikakaudellemme muodostuneita paalusäätiöitä. Kuitenkin pinoon perustuvien säätöjen laajaa käyttöä haittasi pelkästään puiset paalut, jotka eivät toimineet hyvin vaihtelevan kostutuksen olosuhteissa ja epätäydelliset upotusmenetelmänsä. Heitä lyö tavallisesti jalustaan ​​ripustettu vasara ja nostettiin tiettyyn korkeuteen hevosen työntövoiman avulla tai käsin. Tämä menetelmä oli tehoton ja siihen liittyy tietty riski työntekijöille.

Kuitenkin, vaikka tämä menetelmä kasaantuu luotu mahtipontisia rakenteiden paaluperustukset, johon pitäisi sisällyttää esimerkiksi kuuluisa monumentteja kuten Iisakin kirkkoa Pietarissa, rakennettu 1818-1858 gg., 23000. Paalut joka loi perustan, ja kuuluisa Pariisin Eiffel-torni (1889).

Pallosäätiöt ovat alkaneet olla erityisen aktiivisia 1800-luvun lopulta, kun on tehty keksinnö, jossa on yksi-aktiivinen höyryvasara ja uuden materiaalin vahvistetun betonin syntyminen, joka mahdollistaa paaluperustojen järjestämisen pohjavedestä riippumatta. Tulevaisuudessa ja parannetut paalut ja niiden upottamistavat. Tällä hetkellä paaluperustukset ovat yleistyneet, ja permafrost-olosuhteissa paaluperustukset ovat ainoa keino rakentaa perustuksia.

Pallosäätiöiden käyttö on yksi tehokkaista tavoista vähentää rakentamisen aikaa ja kustannuksia vähentämällä maanrakennustöiden määrää, vähentämällä materiaalien kulutusta (erityisesti betonin kulutusta pienennetään 1,5-2 kertaa) sekä rakennusten perustusten kustannuksella.

Pino on pyöreä tai monipuoli- nen sauva, joka upotetaan maahan ja siirtää kuorman rakennuksesta tai rakenteesta syvemmälle maaperälle, jolla on tarvittava kantavuus.

Historiallisesti yleisimpiä paalusäätiöiden asennuksessa maamme rakennustyömailla oli ajo- ja ruuvipilareita, ja ajoreitit muodostavat noin 90% kokonaismäärästä. Ne on valmistettu tehtaalta vahvistetusta teräsbetonista, niiden poikkileikkaus on 0,2x0,2 - 0,400,4 m ja pituus jopa 20 m.

Drift- ja ruuvauspaalut upotetaan maahan levittämällä pystysuuntaista tai kaltevaa kuormaa (ajamiseen) tai yhdistämällä voimapari, joka toimii tasossa kohtisuorassa tasossa (ruuvilla).

Laitteita käytetään paalujen upotukseen, joka eroaa useista ominaisuuksista, joista tärkeimmät ovat upotusmenetelmä, upotettavaa energiaa, upotuskykyä ja suunnittelun ominaisuuksia.

Pile ajaminen

Tätä menetelmää käytetään useimmiten. Sen avulla voit upottaa paalut mihin tahansa maaperään, paitsi kallioon ja alhaisella kantavuudella. Pilejä käytetään erikoislaitteiden (paalutusvasarat) avulla, jotka voivat riippuen energialähteen tyypistä olla mekaanisia, höyry-ilmaa, dieselmoottoria ja hydraulisia. Painovoiman painokuorman lisäksi siihen kohdistuvan törmäyskappaleen liike-energia siirretään paaluun.