noin f

• paalukone

• satamakaupunkialueella Sloveniassa

• laite materiaalien iskunkestävyyden mittaamiseksi

• rakenne akselin akselin yläpuolella nostimen asentamiseksi

• Rakenne, jossa on hissi kaivoksen päälle

• rumpusetti kuonojen ja romujen murskaamiseen

• laite paaluille valuraudalla baba

• Slovenian jalkapalloseura

• kaivoksen yläpuolella olevan rakenteen asentamiseksi hissiin

• paalulaite

• rakennuskoneiden koneet

• ajaa kasa maahan

• paalukone

• Kaivostoiminnot akselin akselin yläpuolelle nostimen asentamiseksi

• Laite ajoa paalut kovaa maahan tai syvemmälle

• Asennus romutustarvikkeiden hajottamiseksi ja avolouhoskuurien hävittämiseksi

• kasa jotain kartion muodossa

• Rakenne akselin yläpuolella nostimen asennusta varten

• m. Vuohet, paalujen tekijöille: sika-rauta-nainen nousee luistinrata, portti, käsin tai kaulus, ja putoaa paaluun; ensimmäisessä tapauksessa köysi (leipä) päättyy kissojen kanssa, joukko köysiä; Toista lajia kutsutaan yksityisiksi, jolla on puolijako. Copra pisteeseen! siirrä se paaluun; kopra kotelosta! siirry syrjään. Hand-picker, jossa naisia ​​nostavat ihmiset; hevoset, hevoset, vorotovoy, kaulus. Vuohet ovat maan poraamiseen, porauksen nostamiseen ja tukemiseen. Tver. lapio, kasata, kasata. Koper pino kuljettaja kasattu! Kasvamaan. tilli, Аnethum graveolense, upbrbl. kuten mauste, paalun kuljettaja villi. kasvavat. Siler trilobium, sileä. Copra, copra (kone) Koparnyy, tilli, tilli. Coperchik m. Työntekijä kaavin kanssa. Copra m. Plant. Сrithmum maritinum, krop, serpnik, naisten suola. Koper-laulu (tai nagal) rakastaa

Miten paaluja ajetaan: koneita ja asennustekniikkaa

Tarvittaessa ongelmajätteiden rakenteen rakenteiden rakentaminen on järkevin vaihtoehto muun tyyppisten alustojen keskuudessa. Esimerkiksi suolla, liikkuvalla tai löysällä maaperällä, jolla on suuri pohjaveden sijainti.

Pilejä käytetään yleisesti erikseen ja teollisessa rakentamisessa. Ja jos yksittäisen kerrostalorakennuksen voi tehdä ilman erityisten mekanismien käyttöä, niin teollisuusmäärät erikoislaitteiden ja koneiden käyttämiseksi ovat yksinkertaisesti välttämättömiä. Katsotaanpa, kuinka paalut teurastetaan, kun luodaan suuren kohteen perusta.

Pylväiden tyypit

Pahvia, joita käytetään säätiön valmistukseen, voidaan valmistaa tehtaalla tai suoraan rakennustyömaalla. Toisin sanoen, jos puhumme valmiista betonista tai metallipallosta, jotka on ajettava maaperään erikoislaitteilla, päätehtävänä on toimittaa tällaiset paalut tehtaalta rakennustyömaalle. Itsenäisessä tuotannossa tarkoitetaan kuopan poraamista ja täyttämistä konkreettisella ratkaisulla.

Näin kaikki paalut jaetaan useisiin luokkiin:

 • Ihastunut tai ruiskutettu. Ensinnäkin maaperässä oleva erikoispora tekee aukon, johon kotelo voidaan työntää sisään. Myös lujittavan kehyksen läsnäolo. Kaivo on täytetty betonilaastilla, joka täyttää kaikki aukot.
 • Kierrä paalut. Valmistettu metallista. Niiden ruuvaamista maahan voidaan käyttää erityisiä työkaluja tai laitteita. Suosittu vähärakentamisessa. Kierrä nämä sauvat maaperään on melko mahdollista ja itsenäisesti.
 • Drift paalut. Nämä ovat yleensä vahvistettuja sauvoja. Upotus maahan vaatii vain erikoislaitteita. Siksi niitä käytetään harvoin yksittäisissä rakenteissa. Kirjottavat paalujen korkeat kustannukset sekä vuokra-laitteet.

Kuin kasa maaperässä

Huomasimme, että ruuvi ja tylsä ​​(ruskea ruisku) sauvat eivät vaadi suurikokoisten rakennuslaitteiden käyttöä. Mutta ajettavien sauvoja, jotka omallaan putoavat maahan, eivät toimi. Tätä varten käytetään paalukoneistoa. Se voidaan jäljittää tai pyöräillä.

Tela-ajoneuvot eivät juuri pääse rakennustyömaalle. Sen kuljetusta varten sinun on tilattava trooli, mikä lisää rakentamisen kustannusten nousua. Pyörillä varustettu ajoneuvo on tässä suhteessa liikkuvampi, joten sen käyttö on taloudellisempaa.

Pile Ajaminen

Tarkastelemme nyt rakennuslaitteiden tyyppejä, joita käytetään vahvistamaan betonipilareita maaperään.

Ne ovat pohjimmiltaan erilaiset toisistaan, lähinnä upotusmenetelmällä:

1. Svaezabivatel (Koper-teollisuuden mittakaava). Tämän laitoksen toimintaperiaate on sarjojen puhalluksen soveltaminen haluttuun asentoon asennetulle paalille. Puhaltavat iskuvasarat lyödään vasaralla, jonka tyypit voivat myös vaihdella:

 • Diesel-vasara. Polttoaineella poltetaan dieselpolttoainetta. Vasaran vasara nousee ja polttoaineseos ruiskutetaan sylinteriin. Kun vasara putoaa, sylinteriin syttyy räjähdys (polttoaineen syttyminen). Tässä tapauksessa iskuenergia kohdistuu paaluun ja iskuosuus nousee. Polttoaine ruiskutetaan uudelleen, mikä aiheuttaa vasaran vasaraa paaluun.
 • Hydraulinen. Hydraulinen käyttövoima suorittaa sekä vasaran iskuosan nostamisen että laskun. Tämä mahdollistaa iskuvoiman säätämisen. Esimerkiksi asuinrakennusten rakentamisessa on suositeltavaa käyttää ei kovin vahvoja mutta usein iskuja.

2. Vibro-ohjain. Pilarin tangon asentamiseen ja ajamiseen käytettävä kone, joka toimii periaatteena tärinän aikaansaamiseksi paalin akselilla, eroaa huomattavasti paalun kuljettajalta. Auton ruoka tulee hydraulisesta toimilaitteesta tai sähkömoottorista. Laitteessa on pyörittäjä ja painon kuorma, johon painopiste siirtyy. Se on kiinnitetty paalun yläosaan, ja tärinän painon alla luodaan kaikki olosuhteet tangon upottamiseksi.

3. Svaevdavlivaya asennus. Tällainen laite kykenee puristamaan betoniteräsauvoja tasaisesti maaperään. Ainoastaan ​​lopullisessa upotusvaiheessa on mahdollista käyttää puhallusjoukkoa sauvoihin, jotta sauvat saavat tiheät maakerrokset. Tätä asennusta käytetään tällaisissa tapauksissa, kun rakentaminen suoritetaan lähellä asuinrakennuksia tai jo rakennettuja rakenteita. Sen avulla voit välttää rakennusten vaurioita voimakkaiden iskujen värähtelyjen seurauksena.

Paalutus

Käytännössä paalujen ajo-töitä tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 • Pallokoneet valmistavat betoniteräksen. Tällöin sauva asetetaan paikkaan, jossa se uppoaa. Eli tanko asennetaan laitteen päähän.
 • Tasa painetaan maahan niin kauan kuin sen painaminen on mahdollista.
 • Tangolla on vaikutuksia, minkä vuoksi se on upotettu ennalta määrätylle syvyydelle.

Voidaan päätellä, että on mahdollista tehdä paalutyyppinen säätiö itse käyttämällä porattuja tai ruuvaamia paikkoja. Tai vuokrata paalun kuljettaja ja ostaa sarjan teräsbetonipilareita. Erikoisvarusteiden käyttäminen paalujen käyttämiseen auttaa sinua rakentamaan säätiön varsin tehokkaasti ja nopeasti, jonka luotettavuutta ei tarvitse epäillä.

Miten ja mitä paaluja teurastetaan

Pile-pohja on melko yleinen perusta kaikentyyppiselle rakennukselle. Pile-ajoa voi tehdä milloin tahansa vuoden aikana, missä tahansa säässä ja jopa jäädytettynä. Riippuen alustan tyypistä ja käytetyistä materiaaleista, tukien hautaaminen tekniikoihin erotetaan toisistaan.

Laakerityypit

Säätöpilot on jaettu kolmeen tyyppiin:

Jokainen tukityyppi on upotettu tiettyyn tekniikkaan. Samanaikaisesti ajopilareita pidetään luotettavimpana pohjana, joten niitä suositellaan asennettavaksi raskaiden rakennusten rakentamiseen.

Talot on jalustat - tämä on erittäin vanha rakennusalan tekniikka. Ainoastaan ​​tukien ja paalutuskoneiden materiaalia vaihdetaan.

Kuinka paalut teurastetaan

Rakennuksen paalusäätiön tärkein etu on se, että maaperän lämpötilasta riippumatta rakenteensa aikana tukit eivät salli rakenteen muodonmuutosta käytön aikana maaperän kausiluonteisen jäädyttämisen ja sulamisen vuoksi. Tällainen lujuus johtuu siitä, että säätiön rakenteelliset elementit ohjataan tiukasti pystysuoraan maaperän jäädyttämisen alapuolella.

Pile-ajo tapahtuu maaperän tiheän kerroksen raja-arvon rajoissa, jos maa on heikko. Tai pesemällä, jos maa on hyvin tiheä. Tässä tapauksessa käytetään hydrokopiaattoria ja vaaditun paalun kuljettajaa: vettä syötetään pitkin tukea paineessa, mikä pehmentää maata ja vähentää kitkavoimaa syvenemisen aikana törmäyksessä.

Paalusäätiön itsenäisellä laitteella kannattaa varmistaa, että tukijalalla on mahdollisuus laskea edelleen kuormituksen kasvua pitkin.

Rakennuksen aikana kuormitus säätöön kasvaa ja tunkit lasketaan alas.

Jos jokin niistä estetään esteeksi (kivi, kallio), tämä johtaa kuorman uudelleenjakoon ja rakennuksen vääristymiseen.

Jos maa on jäädytettynä tuen tukkeutumisen alapuolelle, työ suoritetaan höyrytulpan avulla. Poraa kuoppa, neula menee alas siihen, jonka kautta syötetään höyryä. Maaperän sulatuksen jälkeen paalunohjain tulee työhön ja tukijalka pääsee helposti maahan.

Peruslaitteen erityislaitteet

Peruslaitteen laitetta varten konetta käytetään paalujen ja paalujen kuljetukseen ja toimitukseen.

Kuljetus ja asennus tiukasti pystysuorassa asennossa suoritetaan erikoislaitteilla:

Pallot voidaan asentaa pystyasentoon molempien laitteiden avulla. Ero on se, että nosturia voidaan käyttää muualla rakennuspaikassa, ja paalun kuljettaja on erittäin erikoistunut kone.

Seuraavia paalutuskoneita käytetään nykyaikaisessa rakenteessa

Mikä koneen nimi ajaa paaluissa talon rakentamisen yhteydessä?

Mikä koneen nimi ajaa paaluissa talon rakentamisen yhteydessä?

 1. Kone, joka tukkeutuu (se tukkeutuu) kutsutaan "paalun kuljettajaksi", jonka osaa vasarataan, vasaraa kutsutaan "naiseksi", jälkimmäisellä nimellä kysytään usein kysymyksiä.
 2. Rakennettaessa rakennuksia ja rakenteita maaperälle, jolla ei ole riittävää kantokykyä, on huomattava määrä paaluja ajettava maahan. Puristettujen paalujen lukumäärä, lohko ja upotuksen syvyys riippuvat maaperän laadusta ja kuormasta rakennetusta rakenteesta.

Paalujen ajo-olosuhteiden (upotuksen) tekninen jakso koostuu kolmesta päätoiminnasta: kappalen ottaminen ja asentaminen suunnitteluasentoon; upotetaan paalu maaperään suunnittelumerkkiin tai vikaantumiseen, ts. resistenssin esiintyminen on suurempi kuin upotuksen voima; liikutetaan paalun kuljettaja ajettuun kasaan seuraavaan sukelluspaikkaan.

On olemassa useita tapoja uppoutua kasa maahan, mukaan lukien ajaminen kasaava vasara; ajaminen samanaikaisesti pesemällä maaperä vedellä; tärisevä, sisennys, ruuvaaminen, johtajan (punch) alustavan kaivon muodostuminen maaperään.

Teollisuudessa ja asuinrakentamisessa tavallisin tapa on käyttää paalujen ajo-iskuja.

Nykyisin käytössä olevat upotusporautuvat koneet jaetaan seuraaviin ryhmiin: iskutoiminta, värähtelytoiminta, tärinän iskutoiminta, puristin ja paalujen ruuvaaminen.

On myös koneita, jotka toimivat sekoitetun periaatteen mukaan, esimerkiksi tärinäkoneita. Pylväskoneita käytetään myös kiinnittimiin, joissa on kiinnitysseinät ja vedenpitävät silta.

Mikä on koneen nimi, joka ajaa paalua?

Porauskone, diesel-vasara (laite toimii dieselmoottorin periaatteella), paalun kuljettaja, tärinänvaimennin, hydraulinen vasara (laite paalujen johtamiseen maahan hydraulisella käyttölaitteella)

Koska kysymys kysyy vain, mikä on tämän koneen nimi, vastaan: BM-811-poraus- ja paalutuskone, joka perustuu Ural 4320 -ajoneuvoon, joka on varustettu SP-75A-paaluilla, joka ajaa diesel-vasaraa kaiken muun päälle. Piles käyttäen tätä tekniikkaa, voit vasara 0,3-6 tonnia.

Paalutuskoneiden käyttö

Rakentajalle on usein tuntematonta, joka usein joutuu paalujen perustuksiin ja rakennuttajaan, joka tuntee rakennustekniikansa, kuinka kasa on haudattu maahan ja mitä paalulaitteita käytetään tässä prosessissa.

Yleisimpi paalutusmenetelmä on käyttää hydraulista tai diesel-vasaraa. Huolimatta siitä, että niiden käyttö on varsin meluisa, on luotettava tunkeutuminen suunnittelun syvyyteen.

Samanaikaisesti myös maaperän puristaminen ja tyynyn hyvä tiivistyminen.

Missä tapauksissa tarvitaan paaluja

Paalujen käyttö on välttämätöntä, jos paikoilla on ongelmallisia maaperä, nimittäin:

 • Pohjaveden korkea sijainti;
 • Merkittävä maaperän heterogeenisuus;
 • Marshland, kun teet työtä, johon on välttämätöntä päästä tiheään laakerikerrokseen.
Pilejä käytetään yksityisessä ja teollisessa rakentamisessa

Pienikokoisten rakennusten rakentamisessa käytetään pääasiassa ruuvi- tai porakärkikantoja, ja voimakkaita paaluja, joissa on suuret teräsbetoniset profiilit, käytetään pääasiassa huomattavan painon ja alueen siviili- ja teollisuuslaitosten rakentamiseen.

Rakennusmarkkinoiden kaikki paalut on jaettu kahteen päätyyppiin:

 • Valmistettu tehtaissa;
 • Kerää suoraan rakennustyömaalle.

Erikoislaitteiden käyttö

Paalujen käyttölaitoksia käytetään tarvittaessa voimakkaiden tukien läpäisyyn. Tätä tekniikkaa kehitettiin kaksi vuosisataa sitten voimakkaan kehityksen ja höyrykoneiden käytön aikana.

Nykyaikaiset yksiköt eivät tietenkään ole aivan edeltäjiensä tavoin, mutta työn perusperiaatteet pysyivät melkein ennallaan.

Tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa paalun kuljettajaa (eli sitä kutsutaan paalun kuljettajaksi) käytännöllisesti katsoen ei käytetä, mutta kaukana tiheästi asutuilla alueilla on vielä työtä tällaisten laitteiden osalta. Koper on suoraan itse kone, jonka avulla putkien asennus ja ajo toteutetaan, mutta erityinen vasara tai "nainen" iski sauvan.

Erikseen on huomattava, että vasaralla on useita erilaisia ​​tyyppejä sekä asennus- ja paalun tunkeutumiskeinoja maahan:

 • Diesel-vasara, joka työskentelee dieselpolttoaineella ja käyttää iskuvoimaa käytön aikana;
 • Hydraulilaitteisto, joka toimii hydraulisella käyttölaitteella;
 • Tärisevä paalun kuljettaja, joka käyttää eksentristä heiluria, jolla tuki upotetaan maahan;
 • Svayevdavlivayuschaya asennus, syveneminen kasa luomalla suuria voimia.

Kaupunkiympäristössä se on svadzhavlivayuschaya-kone, jota käytetään useimmiten silloin, kun liian tiheän kehityksen vuoksi iskumekanismien käyttö on mahdotonta.

Yleensä sveezabivnoy-asennuksen työtä voidaan esittää seuraavassa järjestyksessä:

 • Pino asennetaan suunnitteluasentoon;
 • Painetaan tukirakennetta maaperään pysäyttääksesi luonnollisen tunkeutumisen;
 • Ajaminen paaluun maahan vaaditulla syvyydellä.

On huomattava, että ajamisen lisäksi on myös muita tapoja, joilla kone ei koske vain vasaraa. Eräs tällaisista menetelmistä on tärinän upotus, jossa tärinä toimii paalun tunkeutumisen päävoimana.

Lisäksi nykyaikaisessa rakentamisessa käytetään laajasti ja menetelmiä, kuten:

 • Hydraulinen tukos, jossa vedenpainetta käytetään purkamaan pilkulle polkua varten;
 • Sisennys, tunnettu hiljaisuudesta;
 • Ruuvaus;
 • "Punch", erikoisasennus järjestää paalin alustavan kaivon.

Suosittelemme katsomaan videota siitä, miten paalut painetaan erikoislaitteiden avulla.

Laitteiden tyypit

Pallokoneet on jaettu kahteen tyyppiin:

Asennukset voivat olla sekä esivalmistettuja, asennettuna suoraan rakennustyömaalle että koneen mukana.

Mikä on koneen nimi, joka ajaa paalua?

Porauskone, diesel-vasara (laite toimii dieselmoottorin periaatteella), paalun kuljettaja, tärinänvaimennin, hydraulinen vasara (laite paalujen johtamiseen maahan hydraulisella käyttölaitteella)

Koska kysymys kysyy vain, mikä on tämän koneen nimi, vastaan: BM-811-poraus- ja paalutuskone, joka perustuu Ural 4320 -ajoneuvoon, joka on varustettu SP-75A-paaluilla, joka ajaa diesel-vasaraa kaiken muun päälle. Piles käyttäen tätä tekniikkaa, voit vasara 0,3-6 tonnia.

Miten paaluja ajetaan: koneita ja asennustekniikkaa

Tarvittaessa ongelmajätteiden rakenteen rakenteiden rakentaminen on järkevin vaihtoehto muun tyyppisten alustojen keskuudessa. Esimerkiksi suolla, liikkuvalla tai löysällä maaperällä, jolla on suuri pohjaveden sijainti.

Pilejä käytetään yleisesti erikseen ja teollisessa rakentamisessa. Ja jos yksittäisen kerrostalorakennuksen voi tehdä ilman erityisten mekanismien käyttöä, niin teollisuusmäärät erikoislaitteiden ja koneiden käyttämiseksi ovat yksinkertaisesti välttämättömiä. Katsotaanpa, kuinka svaipri teurastetaan luomaan suuren kohteen perustana.

Pylväiden tyypit

Pahvia, joita käytetään säätiön valmistukseen, voidaan valmistaa tehtaalla tai suoraan rakennustyömaalla. Toisin sanoen, jos puhumme valmiista betonista tai metallipallosta, jotka on ajettava maaperään erikoislaitteilla, päätehtävänä on toimittaa tällaiset paalut tehtaalta rakennustyömaalle. Itsenäisessä tuotannossa tarkoitetaan kuopan poraamista ja täyttämistä konkreettisella ratkaisulla.

Näin kaikki paalut jaetaan useisiin luokkiin:

 • Ihastunut tai ruiskutettu. Ensinnäkin maaperässä oleva erikoispora tekee aukon, johon kotelo voidaan työntää sisään. Myös lujittavan kehyksen läsnäolo. Kaivo on täytetty betonilaastilla, joka täyttää kaikki aukot.
 • Kierrä paalut. Valmistettu metallista. Niiden ruuvaamista maahan voidaan käyttää erityisiä työkaluja tai laitteita. Suosittu vähärakentamisessa. Kierrä nämä sauvat maaperään on melko mahdollista ja itsenäisesti.
 • Drift paalut. Nämä ovat yleensä vahvistettuja sauvoja. Upotus maahan vaatii vain erikoislaitteita. Siksi niitä käytetään harvoin yksittäisissä rakenteissa. Kirjottavat paalujen korkeat kustannukset sekä vuokra-laitteet.

Kuin kasa maaperässä

Huomasimme, että ruuvi ja tylsä ​​(ruskea ruisku) sauvat eivät vaadi suurikokoisten rakennuslaitteiden käyttöä. Mutta ajettavien sauvoja, jotka omallaan putoavat maahan, eivät toimi. Tätä varten käytetään paalukoneistoa. Se voidaan jäljittää tai pyöräillä.

Tela-ajoneuvot eivät juuri pääse rakennustyömaalle. Sen kuljetusta varten sinun on tilattava trooli, mikä lisää rakentamisen kustannusten nousua. Pyörillä varustettu ajoneuvo on tässä suhteessa liikkuvampi, joten sen käyttö on taloudellisempaa.

Pile Ajaminen

Tarkastelemme nyt rakennuslaitteiden tyyppejä, joita käytetään vahvistamaan betonipilareita maaperään.

Ne ovat pohjimmiltaan erilaiset toisistaan, lähinnä upotusmenetelmällä:

1. Svaezabivatel (Koper-teollisuuden mittakaava). Tämän laitoksen toimintaperiaate on sarjojen puhalluksen soveltaminen haluttuun asentoon asennetulle paalille. Puhaltavat iskuvasarat lyödään vasaralla, jonka tyypit voivat myös vaihdella:

 • Diesel-vasara. Polttoaineella poltetaan dieselpolttoainetta. Vasaran vasara nousee ja polttoaineseos ruiskutetaan sylinteriin. Kun vasara putoaa, sylinteriin syttyy räjähdys (polttoaineen syttyminen). Tässä tapauksessa iskuenergia kohdistuu paaluun ja iskuosuus nousee. Polttoaine ruiskutetaan uudelleen, mikä aiheuttaa vasaran vasaraa paaluun.
 • Hydraulinen. Hydraulinen käyttövoima suorittaa sekä vasaran iskuosan nostamisen että laskun. Tämä mahdollistaa iskuvoiman säätämisen. Esimerkiksi asuinrakennusten rakentamisessa on suositeltavaa käyttää ei kovin vahvoja mutta usein iskuja.

2. Vibro-ohjain. Pilarin tangon asentamiseen ja ajamiseen käytettävä kone, joka toimii periaatteena tärinän aikaansaamiseksi paalin akselilla, eroaa huomattavasti paalun kuljettajalta. Auton ruoka tulee hydraulisesta toimilaitteesta tai sähkömoottorista. Laitteessa on pyörittäjä ja painon kuorma, johon painopiste siirtyy. Se on kiinnitetty paalun yläosaan, ja tärinän painon alla luodaan kaikki olosuhteet tangon upottamiseksi.

3. Svaevdavlivaya asennus. Tällainen laite kykenee puristamaan betoniteräsauvoja tasaisesti maaperään. Ainoastaan ​​lopullisessa upotusvaiheessa on mahdollista käyttää puhallusjoukkoa sauvoihin, jotta sauvat saavat tiheät maakerrokset. Tätä asennusta käytetään tällaisissa tapauksissa, kun rakentaminen suoritetaan lähellä asuinrakennuksia tai jo rakennettuja rakenteita. Sen avulla voit välttää rakennusten vaurioita voimakkaiden iskujen värähtelyjen seurauksena.

Paalutus

Käytännössä paalujen ajo-töitä tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 • Pölkkyjen tuotantolaitos valmistaa betoniteräksen. Tällöin sauva asetetaan paikkaan, jossa se uppoaa. Eli tanko asennetaan laitteen päähän.
 • Tasa painetaan maahan niin kauan kuin sen painaminen on mahdollista.
 • Tangolla on vaikutuksia, minkä vuoksi se on upotettu ennalta määrätylle syvyydelle.

Voidaan päätellä, että on mahdollista tehdä paalutyyppinen säätiö itse käyttämällä porattuja tai ruuvaamia paikkoja. Tai vuokrata paalun kuljettaja ja ostaa sarjan teräsbetonipilareita. Erikoisvarusteiden käyttäminen paalujen käyttämiseen auttaa sinua rakentamaan säätiön varsin tehokkaasti ja nopeasti, jonka luotettavuutta ei tarvitse epäillä.

Moderni paalutuskone, toimintaperiaate

Rakennuksen ensimmäinen vaihe on aina ollut, on ja tulee olemaan vaihe, jossa rakennetaan säätiö ja vastaavasti ajo paaluilla. Tämä vaihe liittyy voimakkaimmin alueen maaston ja rakenteen ominaisuuksiin. Kuinka hyvin suoritat tämän vaiheen riippuu rakennuksen myöhemmästä rakentamisesta ja käytöstä.

Myöhemmin yritän pohtia koko paalusäätiön sekvenssiä. Alkaen suunnittelusta ja päättymisestä harvinaisilla tavoilla tehdä työtä. Samassa artikkelissa keskustelemme "vanhanaikaisesta" menetelmästä - jo tehtyjen, tehtaalla tehdyistä ja rakennustyömaalla tehdyistä paaluista.

Alamme siitä, että paalut ovat jo kädessä, kaivo kaivetaan, siipiä. Ensimmäinen asia, mitä meidän on tehtävä, on asentaa kasa suunnitteluasentoon. Karkeasti puhukaa maahan oikeassa paikassa. Pilejä voidaan kuljettaa rakennustyömaalle useilla eri tavoilla:

Tietenkin siirrettäessä kasaa voidaan käyttää mitä tahansa tapaa, mutta jälkimmäisen avulla on melko vaikeaa suorittaa seuraava vaihe - kasaaminen pystysuoraan. Itse asiassa nosturia ei ole edes tarvittu, mutta itse nosturi tarvitaan rakennuksen edelleen rakentamiseen, mutta paalun kuljettaja on erittäin erikoistunut erikoislaitteisto eikä pysty kuljettamaan ja kasaamaan paaluja.

He vetävät kasa, laittavat sen oikeaan paikkaan ja jumittuvat maahan. Seuraavaksi siirrymme yksinkertaisista monimutkaisiin.

Kaikki tietävät tämän kauhistuttavan kirjoituskoneen. Jos tarkastelemme 70-80-luvun rakentamista, diesel-vasaralla ei ole käytännössä mitään vaihtoehtoa. Työnsä kohina on yksi tärkeimmistä haitoista. On syytä huomata sen suurin vaikutus kentällä, mutta enemmän siitä jonkin toisen kerran. Edut ovat ilmeisesti edullisia ja riippumattomia muista rakennuskoneista.

Kyllä, tarkalleen. Diesel-vasaran laite sallii kuljettajan tai nosturin jättää kasa yksin ja siirtyä seuraavaan luetteloon. Tämä säästää paljon aikaa.

Pidättäydytämme diesel-vasaran toimintaperiaatteesta hieman enemmän. Oman painonsa vaikutuksesta pää tai "nainen" syöksyy alaspäin paalupintaa kohti lisäämällä paineita työtelineissä. Kun työtapahtumassa törmäys tapahtuu polttoaine-ilma-seoksen räjäyttämiseen, niin "nainen" ja paalu, kuten ne, työnnetään toisistaan ​​eri suuntiin. Kasa nostaa, "nainen" heitetään ylös ja kaikki kourujen energia vapautuu. Kun päästään naisen "yläosaan", poistoventtiilit avautuvat ja pakokaasuseos heitetään ulos. Samanaikaisesti tapahtuu uusi ilmanotto, "nainen" alkaa laskeutua ja kasaaminen jatkuu.

Hydraulinen vasara ei ole itsenäinen erikoisrakennuslaite, vaan paalupää.

Polttoaineenkulutus ja käyttömelu vähenevät huomattavasti käytettäessä. Tästä me maksamme aikaa. Koper ei pysty punnitsemaan uutta kasaa, ennen kuin se päätyy tähän.

Tämä on myös paalun kuljettaja, mutta sen työ perustuu erilaiseen periaatteeseen. Maaperän käytetty ominaisuus "liikkumaan erilleen" tärinän vaikutuksen alla. Eksentriset kietot asennetaan värähtelijään, joka kallistaa kasaa kunnes se upotetaan, ts. tukossa.

Tämä voi vähentää huomattavasti vaivaa ja melua, mutta tästä me taas maksamme aikaa.

Kun työskentelet svayevdavlivayuschey asennus koper ei enää tarvita. Yleensä se on jo asennettu pienelle kasa. Pilejä syötetään erityiseen kiinnikkeeseen, joka sijaitsee asennuksen keskellä. Pinoon kohdistuva vaiva on valtava. Jotta se ei kääntyisi, tarvitaan putkistoa. Tällöin tällaisen itseliikkuvan yksikön paino tulee erittäin suuri.

Tärkeimmistä haitoista on syytä kerätä ja purkaa asennus sen kuljetuksen ja tietenkin painon mukaan.

Kokeilemme usein paalusäätiön mainitsemisen suhteessa alhaisen rakentamisen suhteen. Tällaisen säätiön rakentamisen perusperiaatteet ovat selkeät, mutta tämä aiheuttaa sen, että paalut ajetaan maahan ja miten tämä prosessi tapahtuu, nämä ovat kysymyksiä, jotka haalistuvat taustalle ja me puhumme niistä tänään.

Se on yksi asia, kun voimme itsenäisesti asentaa tangot rakennustyömaalle, muuten puhumme siitä tänään ja toinen, kun tarvitsemme erikoislaitteita tähän.

Piles ja perustaprosessi

Missä ja missä tapauksissa käytetään erityislaitteita

Ensinnäkin paalun ajaminen on välttämätöntä ongelmallisen maaperän tapauksessa.

 • Korkea pohjaveden sijainti.
 • Heterogeeninen maaperä ja kerrokset voivat esiintyä sekä tiheästi että murtumattomina.
 • Marshland, jossa sinun täytyy päästä maaperän tiheille kerroksille.

Samanaikaisesti esim. Matalarakenteisissa rakenteissa käytämme tylsää tai voimakkaita, vahvoja betonipilareita, joilla on suuri poikkileikkaus ja kooltaan enemmän käytetty suuren alueen ja painon omaavien teollisten ja siviilipuistojen rakentamisessa. Ja tietysti myös sillanporat - kestävimmät ja tehokkaimmat tuotteet koko paalun tuotannon alueella.

Mitkä ovat paalut

Periaatteessa kaikki betoniteräkset, joita tällä hetkellä edustetaan rakennusmarkkinoilla, voidaan jakaa:

 • Valmistettu tehtaalla.
 • Painettu - tällaiset paalut sijoitetaan suoraan rakennustyömaalle.

Tämä puhuu maailmanlaajuisesti, mutta muu kuin tämä voimme antaa esimerkkejä:

 • Kierrä paalut. Metallitangot, jotka ruuvataan maahan, ja voimme tehdä sen omilla käsillämme.
 • Tylsää. Tämän tyyppistä tarvitsemme hyvin, ja voimme tehdä loput itsellemme, asentaa vahvistuksen ja kaataa betonia.
 • CFA. Tarvitset erikoislaitteita ja betonin porausta ja kaatamista.
 • Painetut. Näitä paaluja käytetään harvoin erityisesti matalarakenteisiin rakenteisiin, mutta sanotaan kuitenkin, että niille on ominaista lisääntynyt lujuus.

Erikoislaitteiden käyttö

Tänään olemme kiinnostuneita voimakkaasta rakentamisesta, tarvitsemme sveezabivatelia.

Tämä erikoislaitteisto on lähes 200 vuotta vanha, ja se keksittiin höyryntekniikan kehityksen aikakaudella. Siitä lähtien, tietenkin teknisesti, paljon on muuttunut, mutta perusperiaatteet ovat pysyneet muuttumattomina, paalut ajetaan yhä maahan kuorman vaikutuksen alaisena.

Nyt kaupunkiympäristössä, kun otetaan huomioon tiheä rakennus, pino-keräilijä tai paalun kuljettaja, ei käytetä teollisessa mittakaavassa, mutta rakentamisessa kaukana tiheästi asutusta alueesta, erikoislaitteet jatkavat vavat!

Muuten olemme juuri vastineet kysymykseen koneen nimestä, joka ohjaa paaluja, joten termiä paalun kuljettajaa voidaan nyt käyttää kaikkialla.

Tässä on tarpeen selventää, että paalun kuljettaja on kone tangon asentamiseksi ja vasaranmurtamiseksi, mutta vasara itsessään tai "nainen" iskee itse puhaltaa. Kuitenkin, jos sanomme vain paalun kuljettajan, se riittää määrittelemään erikoislaitteiden tarkoituksen.

On selvitettävä, millaisia ​​vasaran tyyppejä on, sekä tapoja asentaa ja upottaa sauva maahan:

 • Diesel-vasara, dieselmoottori ja iskuvoima.
 • Hydraulinen vasara, hydraulinen käyttö.

Lisäksi on olemassa svavdavlivayuschaya-asennus, täten toiminnan periaate perustuu staattisen tuomion sauvan siirtämismenetelmään.

Se on tärkeää!
Se on staattinen voima, jota käytetään useimmiten kaupungeissa, kun tiheä rakennus ei salli iskua.

Yleensä työ voidaan esittää kaavamaisesti seuraavasti:

 • Asennus paaluille, paalunohjain, asettaa sauvan suunnitteluasentoon.
 • Seuraavaksi rakenteen sisennys tulee maaperään luonnollisen upottamisen loppupisteeseen.
 • Viimeinen vaihe on sauvan johtaminen maaperään suunnittelun syvyydessä.

On huomattava, että on olemassa vaihtoehtoisia tapoja, joilla laite paalujen käyttämiseksi käyttää paitsi iskuvasteen iskuvoimaa.

Tämä esimerkiksi tärinä, kun pölkyn upotuksen päävoima on tärinää.

Lisäksi moderni rakentaminen käyttää joitain muita menetelmiä:

 • Esto, jonka aikana vesi pesee maaperän ja vapauttaa sauvan polun.
 • Tärinän upotus, olemme jo maininnut sen.
 • Sisennys. Tämä menetelmä on täysin hiljainen.
 • Ruuvataan sisään Ruuvipalkkeja tuotetaan paitsi matalan rakennustöiden yhteydessä.
 • Alustavaa hyvin, tätä menetelmää voidaan kutsua myös "punchiksi".

Puhumme kuitenkin teollisesta versiosta, mutta eikö se ole esimerkiksi paalukone, esimerkiksi kannettava, manuaalinen?

Ei, vastaus tähän kysymykseen on aina negatiivinen, koska luokituksen mukaan tämä tekniikka jaetaan seuraavasti:

 • Pyörävarusteet.
 • Telttaajoneuvot.

Se on puhe moottoriajoneuvon kuljetuksesta, mutta ei mitään kannettavasta laitteesta. Toinen asia on se, että laite itsessään voidaan koota, toisin sanoen tuoda, koota ja aloittaa paalujen paaluttaminen tai se liikkuu koneen kanssa.

Joten, jos puhumme suuresta mittakaavasta teollisesta rakentamisesta, jossa käytetään valtavia tankoja, joiden poikkileikkaus on jopa 400 mm, täällä teurastetaan paalut tiukasti sian ja yhden vasikan tyypin kanssa.

Se on tärkeää!
Suoraan sanottuna diesel tai hydraulinen vasara on edelleen tavallisin tapa.
Anna meluisa, mutta kasa lyö haluttuun syvyyteen "tiukasti".
Samanaikaisesti maaperän puristaminen on myös niin, että suunnittelun syvyydessä syntyy korkealaatuista tyynyn tiivistymistä.

Mitä me voimme

Voimme turvallisesti hyödyntää kaikkia tekniikoita ja periaatteita. Projektista riippuen meillä on varret ja niiden upottaminen.

Yksinkertaisin ohje odottaa meitä ruuvi-versiossa. Tällöin kasa on lyhyt, 1,8 m: n tasolla ja se voidaan ruuvata maaperään tiettyyn syvyyteen. Laite ja työ vie kirjaimellisesti yhden päivän.

Voit käyttää tylsää menetelmää, porata reikiä ja täyttää sitten ne vahvistuselementillä ja betonilla.

Voit ostaa valmiita raudoitettuja betonipaloja ja vuokrata paalun kuljettajaa. Tämä säätiön versio vie kirjaimellisesti päivän. Totta, tässä meidän on tarkasteltava kustannuksia, koska valmentajan vuokrahinta ja itse materiaalin kustannukset voivat merkittävästi vaikuttaa hintaan.

johtopäätös

Pinoajon työn perusperiaatteet eivät ole muuttuneet sen jälkeen, kun tangon ensimmäinen upotus maahan. Tekniset olosuhteet ovat kuitenkin muuttuneet kokonaan, ja yhdessä niiden kanssa materiaalit, joista vavat valmistetaan.

Tänään voimme täysin hyödyntää kaikkia uusia tapoja asentaa paaluja sivustollesi. Tämän artikkelin esitellyssä videossa on lisätietoja tästä aiheesta.

Rakentajalle on usein tuntematonta, joka usein joutuu paalujen perustuksiin ja rakennuttajaan, joka tuntee rakennustekniikansa, kuinka kasa on haudattu maahan ja mitä paalulaitteita käytetään tässä prosessissa.

Yleisimpi paalutusmenetelmä on käyttää hydraulista tai diesel-vasaraa. Huolimatta siitä, että niiden käyttö on varsin meluisa, on luotettava tunkeutuminen suunnittelun syvyyteen.

Samanaikaisesti myös maaperän puristaminen ja tyynyn hyvä tiivistyminen.

Paalujen käyttö on välttämätöntä, jos paikoilla on ongelmallisia maaperä, nimittäin:

 • Pohjaveden korkea sijainti;
 • Merkittävä maaperän heterogeenisuus;
 • Marshland, kun teet työtä, johon on välttämätöntä päästä tiheään laakerikerrokseen.

Pienikokoisten rakennusten rakentamisessa käytetään pääasiassa ruuvi- tai porakärkikantoja, ja voimakkaita paaluja, joissa on suuret teräsbetoniset profiilit, käytetään pääasiassa huomattavan painon ja alueen siviili- ja teollisuuslaitosten rakentamiseen.

Rakennusmarkkinoiden kaikki paalut on jaettu kahteen päätyyppiin:

 • Valmistettu tehtaissa;
 • Kerää suoraan rakennustyömaalle.

Erikoislaitteiden käyttö

Paalujen käyttölaitoksia käytetään tarvittaessa voimakkaiden tukien läpäisyyn. Tätä tekniikkaa kehitettiin kaksi vuosisataa sitten voimakkaan kehityksen ja höyrykoneiden käytön aikana.

Nykyaikaiset yksiköt eivät tietenkään ole aivan edeltäjiensä tavoin, mutta työn perusperiaatteet pysyivät melkein ennallaan.

Tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa paalun kuljettajaa (eli sitä kutsutaan nimellä "Koper") käytännöllisesti katsoen ei käytetä, mutta kaukana tiheästi asutuilla alueilla tällaisista laitteista on vielä työtä. Koper on suoraan itse kone, jonka avulla putkien asennus ja ajo toteutetaan, mutta erityinen vasara tai "nainen" iski sauvan.

Erikseen on huomattava, että vasaralla on useita erilaisia ​​tyyppejä sekä asennus- ja paalun tunkeutumiskeinoja maahan:

 • Diesel-vasara, joka työskentelee dieselpolttoaineella ja käyttää iskuvoimaa käytön aikana;
 • Hydraulilaitteisto, joka toimii hydraulisella käyttölaitteella;
 • Tärisevä paalun kuljettaja, joka käyttää eksentristä heiluria, jolla tuki upotetaan maahan;
 • Svayevdavlivayuschaya asennus, syveneminen kasa luomalla suuria voimia.

Kaupunkiympäristössä se on svadzhavlivayuschaya-kone, jota käytetään useimmiten silloin, kun liian tiheän kehityksen vuoksi iskumekanismien käyttö on mahdotonta.

Yleensä sveezabivnoy-asennuksen työtä voidaan esittää seuraavassa järjestyksessä:

 • Pino asennetaan suunnitteluasentoon;
 • Painetaan tukirakennetta maaperään pysäyttääksesi luonnollisen tunkeutumisen;
 • Ajaminen paaluun maahan vaaditulla syvyydellä.

On huomattava, että ajamisen lisäksi on myös muita tapoja, joilla kone ei koske vain vasaraa. Eräs tällaisista menetelmistä on tärinän upotus, jossa tärinä toimii paalun tunkeutumisen päävoimana.

Lisäksi nykyaikaisessa rakentamisessa käytetään laajasti ja menetelmiä, kuten:

 • Hydraulinen tukos, jossa vedenpainetta käytetään purkamaan pilkulle polkua varten;
 • Sisennys, tunnettu hiljaisuudesta;
 • Ruuvaus;
 • "Punch", erikoisasennus järjestää paalin alustavan kaivon.

Laitteiden tyypit

Pallokoneet on jaettu kahteen tyyppiin:

Asennukset voivat olla sekä esivalmistettuja, asennettuna suoraan rakennustyömaalle että koneen mukana.

Pile-pohja on melko yleinen perusta kaikentyyppiselle rakennukselle. Pile-ajoa voi tehdä milloin tahansa vuoden aikana, missä tahansa säässä ja jopa jäädytettynä. Riippuen alustan tyypistä ja käytetyistä materiaaleista, tukien hautaaminen tekniikoihin erotetaan toisistaan.

Säätöpilot on jaettu kolmeen tyyppiin:

Jokainen tukityyppi on upotettu tiettyyn tekniikkaan. Samanaikaisesti ajopilareita pidetään luotettavimpana pohjana, joten niitä suositellaan asennettavaksi raskaiden rakennusten rakentamiseen.

Talot on jalustat - tämä on erittäin vanha rakennusalan tekniikka. Ainoastaan ​​tukien ja paalutuskoneiden materiaalia vaihdetaan.

Pile Ajaminen

Tällä sivulla on tietoa erikoisvarusteista, joita käytetään betoniteräsohjauksessa. Pidämme näiden koneiden luokittelua, niiden käyttötarkoitusta ja laitostyyppejä, joita yritys käyttää "Pilejen asennus".

Tämän tekniikan ansiosta voit kuljettaa jopa 12 metriä pitkiä paaluja ja työntekijöitämme voi asentaa 20-30 paalua vaihdetta kohden - mikä on osoitus laitteidemme korkeasta suorituskyvystä ja työntekijöiden ammattitaidosta.

Soveltaminen ja tarkoitus

Paalutuslaitteet

Pallokoneet: lisälaitteet

Iskuja käytetään pilkkujen ohjaamiseen, jotka voivat olla erilaiset toimintaperiaatteen mukaisesti:

 • mekaaninen
 • höyry-ilma-
 • hydraulinen
 • dieselvasarat

Paalutusteknologian kehittämisen myötä nykyiset kaksi vasaranmallityyppiä ovat käytännöllisesti katsoen kadonneet rakennusyritysten valtioista. Hydrauliset vasarat ovat tehokkaimpia kiinnittimiä, joiden avulla ne ovat aseistettuja, seurattuja tai rautateillä varustettuja pinoajureita. Tällaisia ​​kasauslaitoksia käytetään suurien, massiivisten rakennusten ja rakenteiden rakentamiseen.

Yrityksemme keskittyy pienten ja keskisuurten tilojen rakentamiseen, joten käytämme UR-1250 -putkiperäisiä iskuvasaroita, jotka antavat meille mahdollisuuden kuljettaa paaluja paitsi pystysuorassa myös kulmassa horisonttiin.


Pile-ajokoneet: pyörillä tapahtuvan paalujen käytön edut

KrAZ 250: n perustaminen pyörivällä alustalla on paljon liikkuvampi ja edullisempi, kun rakennetaan suhteellisen pieniä rakennuksia ja raskaiden laitteiden käyttö on epäkäytännöllistä. Se yhdistää auton ja seurattavan paalun edut ja on monipuolisin ja tehokkain kone.

Tällainen paalunohjain on erityisen tehokas rakennettaessa seuraavia esineitä:

 • mökeille
 • varastoissa, hangareissa ja muissa teollisuuslaitoksissa, erityisesti heikossa ja pehmeässä maaperässä
 • teollisuusrakennukset
 • vähäiset maalaistalot
 • voimapylväät
 • mastot matkaviestinoperaattoreille
 • muut esineet, joissa paalusuojan asennus on hyväksyttävin vaihtoehto

Siirtymisedellytykset

Paalutuslaitteiden vuokraus

Jos olet edustaja rakennusyrityksestä ja tarvitset pylväät, vuokraat paalutuslaitetta Moskovaan ja alue ratkaisee ongelmasi. Siirtyminen nopeasti esineiden välillä, paalutus ja porakoneet täydentävät kaiken tarvittavan työalueen mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Yrityksemme paalutuskoneiden henkilökunnan korkea ammattikoulutus ja tiukka kurinpito takaavat laadukkaat ja oikea-aikaiset parannustoimenpiteet. Hinnat eivät ole kalliita.

Ota yhteyttä ja teemme työtä.

Hyödyllisiä materiaaleja

Pile kuljettajat

Koper svayeboy - kone hitsausbetonipilareiden upotukseen ja kaatopaikka- tai värähtelytehokkuusmenetelmä.

Paalutusasennus

Paalutus käyttäen vasaramenetelmää tehdään hammering paaluilla vasarat.

Asennusasennus

Nykyään paalusäätiöiden rakentaminen toteutetaan paitsi korkealla siviili- ja teollisuuskaupungilla, myös matalissa lähiöissä.