Betonielementit FBS: n mitat, paino ja merkintä.

Jos rakennuspaikka on kuiva ja vakaa maaperä, säätiön rakentaminen on huomattavasti yksinkertaisempaa: voit valita valmiita perustilohkoja talon perustana olevaksi materiaaliksi. Harkitse, mikä muodostaa FBS-lohkot - koon ja painon, tyypit ja käyttöolosuhteet.

Peruslohkojen ominaisuudet ja tyypit

Lohko valmistetaan seuraavasti: Betoni M100 tai 200 kaadetaan muottiin, vahvistin asetetaan (ei aina). Muokkaajia lisätään liuokseen, joka parantaa tiettyjä ominaisuuksia - veden kestävyys, pakkasenkestävyys jne. Sitten seos tiivistetään vibropressilla ja höyrytetään erityiseen kammioon.

Tuloksena olevat tuotteet eroavat painosta ja kokonais- piirteistä. On olemassa kolme päätyyppiä:

 • FBS - vankka perustablokki, ts. täyteläinen. Muoto on samanlainen kuin tiili, jossa urat, jolloin elementtien monoliittinen yhteys muodostuu yhdessä. Betonia ei vahvisteta;
 • FBV - katkaisuja viestintään;
 • FBP on osittain ontto.

FBS-lohkon paino on suurempi kuin muiden lajien paino. Näin ollen kantavuus on suurempi. Tuotteet on varustettu metallisilmukoilla kuljetettavaksi.

GOST tuotantoon - 13579-78. Tärkeimmät betonin tekniset ominaisuudet:

 • tiheys - vähintään 1800 kilogrammaa kuutiota kohden;
 • lujuusluokka - vähintään 7,5.
FBS varustettu lastin silmukoilla

Sovelluksen hyödyt ja rajoitukset

Block foundation - modulaarinen analoginen monoliitti. Jokainen pohja, paitsi kasa, voi joko kaataa kokonaan tai koostua yksittäisistä palasista. Lohkoperustan edut:

 • korkea pystytysnopeus - ei tarvitse odottaa betonin kypsymistä kaikissa vaiheissa;
 • taloudessa. Säästöt saavutetaan paitsi apumateriaalien (muottien jne.) Puutteen takia, myös itse FE: n takia: jos suunnittelulaskelmat mahdollistavat, pohjalevyt voidaan tehdä ei kiinteiksi, mutta yksittäisiä elementtejä voidaan asettaa tietyn vaiheen avulla.

Tällaisen säätiön kantavuus on korkea, mutta se ei ole riittävän vakaa köyhälle maaperälle - vaurioittaen vaaka- ja pystysuuntaisia ​​liikkeitä. Jos monoliittinen nauha on muovia ja kompensoi hyvin kutistumista, niin tiimi voi samassa tilanteessa säröytyä saumoissa. Kosteilla alueilla turpeilla yleensä annetaan halkeamia.

Haittoihin kuuluu runsaasti perustuspohjia. Esimerkiksi PBS 24 4 6 painaa 1,3 tonnia. Ilman raskaita koneita asennuksen aikana ei riitä. Yksityisen esikaupunkivuoden kehityksessä valitaan ns. käsin valetut tuotteet, FBS 2-2-4 - niiden paino on noin 30 kiloa ja tilavuus on sama kuin seitsemän tiiliä. Tällaisella materiaalilla voit käsitellä käsin.

Modulaarinen lohkateippi

Merkin merkitys

Tuotteen nimi sisältää kaikki tiedot siitä lukuun ottamatta massaa. Esimerkiksi FBS 24 6 6 T tarkoittaa:

 • FBS (tai B tai P) - lohkotyyppi;
 • 24 - pituus (pyöristetty);
 • 6 - leveys;
 • 6 - korkeus;
 • T - betonityyppi (raskas).

T: n lisäksi lopussa P voi olla huokoinen, ts. sardeldiitti tai C - silikaatti. Viimeksi mainitun valinta riippuu maaperän kemiallisista ominaisuuksista (vesipitoisuus, happamuus jne.)

Raskasbetonin ja laakerikapasiteetin painoprosentti on suurempi kuin muiden.

FBS 24.4.6 koot

Tyypilliset lohkokoot FAS 24.4.6 GOST 13579-78 mukaan ovat: 2380x400x580 (mm).

Lohkon FBS 24.4.6 parametrit:

 • pituus (l): 2380 (mm);
 • leveys (b): 400 (mm);
 • paksuus (h): 580 (mm).

FBP24.4.6 lohkoparametrit:

 • pituus (l): 2380 (mm);
 • leveys (b): 400 (mm);
 • paksuus (h): 580 (mm).

Tärkeää: tämä laite on valmistettu kahdessa versiossa: FBS (kiinteä), FBP (ontto).

FBS 24-4-6 s

Mitat:

Tuotantostandardi: GOST 13579-78

PBS 24-4-6 p -pohjapaneelit ovat rakennusmateriaaleja, jotka on valmistettu teräsvahvisteisesta betonista nykyisten määräysten ja virallisten laatustandardien mukaisesti. Tällaisten tuotteiden muotoilu on suuntaissärmiö, jossa on pystysuorat reiät pohjassa. Reiät ovat pyramidisia ääriviivoja ja sijaitsevat samalla etäisyydellä toisistaan. Yksi aukon vaihe vastaa tuotteen leveyttä. Tässä tapauksessa seinämän paksuuden on oltava vähintään 100 mm. Tämän laitteen ansiosta voit vähentää merkittävästi kalliiden materiaalien kulutusta erilaisten rakennusten elementtivalmistettujen perustusten järjestämisessä. Lisäksi lohkojen läsnäolon takia lohkojen paino pienenee niin paljon, että ne ovat varsin sopivia myös käsien asettamista varten.

1. Merkintämahdollisuudet

Kirjoitusmerkkien vaihtoehdot määräytyvät voimassa olevissa asetuksissa Sarja 1.116.1-8 ja GOST 13579-78, josta hieman myöhemmin. Yleisimmin käytettyjä merkintöjä ovat:

2. Päähakemus

FBS-seinälohkoja käytetään vähäisten siviili-, yksityis- ja teollisuusrakentamisessa. He auttavat heitä järjestämään esivalmistettuja nauhalevyt, pystytason seinät ja tukiseinät sekä käyttämään niitä erilaisten laitteiden perustana. Käyttötarkoituksen pääasiallisena edellytyksenä on runsaasti ja erityisesti kosteutta sitkeät maaperät. Ennen asennusta maata peitetään hiekkamaljakolla, johon on sijoitettu vaakasuora vedeneristys. Tätä tarkoitusta varten käytetään bitumiliuoksia, rullamateriaaleja ja erilaisia ​​veden karkotusaineita. Tällaisen järjestelmän etuna on asennuksen helppous, mikä johtaa huomattaviin säästöihin aikaa ja työtä kohtaan.

3. Tuotteen merkitseminen

Tuotemerkki betonituotteesta on erikoinen nimi, joka sille on annettu tuotannon aikana. Se sisältää sarjan aakkosnumeerisia merkintöjä, jotka osoittavat yksikön keskeisimmät ominaisuudet: tyyppi, mitat ja tärkeimmät tekniset ominaisuudet. Harkitse, miten betonituotteiden merkki merkitsee tuotemerkkiä FBS 24-4-6 p:

1. FBS - perusseinämäseinä;

2. 24 - pituus dts;

3. 4 - leveys dts.;

4. 6 - korkeus dts.;

5. p - huokoinen betoni.

Merkinnät merkitään suoraan tuotteisiin, erätuotannon päivämäärä ja valmistusyhtiön nimi määrätään usein. Täydellinen luettelo näiden tiettyjen tuotteiden mittasuhteista on alla:

Betonin tilavuus = 0,543;

Geometrinen tilavuus = 0,5522.

4. Valmistus ja pääominaisuudet

FBS 24-4-6 p-lohko on tyypillinen tuote, jonka valmistusta säännellään tiukasti virallisilla määräyksillä. niin Sarja 1.116.1-8 sisältää kaikki tarvittavat työpiirustukset ja GOST 13579-78 - merkintöjä, hyväksymistä ja tuotantoa koskevat säännöt. Hollow-pohjaelementit ovat saatavana kolmella leveydellä: 400, 500 ja 600 mm. Kuitenkin niiden korkeus ja pituus pysyvät muuttumattomina. Ne on valmistettu raskaasta, huokoisesta tai tiheästä silikaattibetonista, jonka lujuusluokka on vähintään B12,5 (asteikko М200). Kehyksen järjestämisessä käytetään laatuja A-I, A-III ja Вr-I kuumavalssattua terästä. Lohkot voidaan varustaa erityisillä kiinnityslenkkeillä nostoon korkeuteen. Jos lastaustyö suoritetaan kaappausmenetelmällä, voit tehdä ilman tällaisia ​​silmukoita. Näiden tuotteiden vahvuusvaatimukset määräytyvät rakennuksen itsensä suunnittelun mukaisesti GOST 13015.0. Pakollinen tuotantovaihe on hyväksyntä - sarja rikkomattomia testejä, joilla pyritään tunnistamaan valmiiden lohkojen epäjohdonmukaisuudet suunnitteluarvojen kanssa ja virheiden esiintyminen pinnalla. Tuotteet, jotka eivät läpäise tätä testiä, eivät saa käyttää.

5. Kuljetus ja varastointi

Betonituotteiden kuljetus- ja varastoprosessiin sovelletaan myös teknisiä määräyksiä. Sivussa käytetty merkki merkitsee tuotteiden nopeaa lajittelua. Se jakautuu vakiokokoisiin ja varastoidaan enintään 2,5 metrin korkeisiin paikkoihin. Säilytyksiin tarkoitetuissa paikoissa ne rakentavat tasaisen, tasaisen pohjan. Pohjalliset lohkot FBS 24-4-6 p, jotka on kerrostettu tiukkoina pystysuorina viivoina, joissa on puiset lankut, joiden paksuus on vähintään 30 mm. Liikuttajien pääasiallinen tehtävä tällaisten tuotteiden kuljetuksessa on kiinnittää lohkot runkoon ja myös erottaa elementit toisistaan ​​puukoteloiden avulla, mikä suojaa niitä kaatumisilta ja iskuilta. Asiakkaan kanssa toimitettavien tuotteiden on toimitettava kaikki asiaankuuluvat tekniset dokumentaatiot tuotteiden hyväksymistestien ja spesifikaatioiden tulosten kanssa.

Lohkot FBS 24-6-4: n perustalle

Vahvistettu betonireuntaa edustava pohja ei ole vain luotettavin, vaan myös monipuolisin, koska se soveltuu kaikentyyppisille rakennuksille. On olemassa useita tekniikoita kellarinauhojen järjestämiseksi, ja joissakin tapauksissa on suositeltavaa asentaa ei monoliittia, vaan lohkonrakennusta. Valmistettujen keinokivien valikoima on melko suuri, eikä sopiva paino- ja koonäytteissä ole ongelma. Tässä artikkelissa tarkastellaan sovellusten ominaisuuksia, sovellusten erityispiirteitä ja arkkitehtuurituotteiden arvioitua kustannustasoa, jota usein käytetään pienikokoisissa rakennuksissa - FBS 2400x400x600.

TU pohjaseinämäseinällä (tämä on, miten lyhenne FBS on kirjattu) on kuvattu yksityiskohtaisesti GOSTssä № 13579 vuodesta 1978. Kaikki tällaiset näytteet on jaettu 3 tyyppiin riippuen erityisestä sovelluksesta. Jatkuvista kivistä merkintä pysyy samana - FBS. Jos niissä on aukkoja (mikä yksinkertaistaa viestintälinjojen asettamista), ne merkitään MBF: ksi. Lohkot, joilla on tyhjät tilat, jolle on ominaista matala lämmönjohtavuus ja pienempi paino - FBP.

PBS: n pääpiirteet

Suuri näytekoko helpottaa asennustöiden nopeutta. Esimerkiksi säätiön rakentaminen. Jos se on tehty monoliittiseksi (täyteaineeksi), sinun on odotettava vähintään 4 viikkoa (rakennusolosuhteista riippuen), kunnes betoni saavuttaa hyvän lujuuden. Matalan syvyyden nauhan esivalmisteen nauhan järjestämiseen tarvitaan vain 16 kappaletta tämän ryhmän suurimpia lohkoja - FBS 24-6-6. Niiden asettaminen voidaan tehdä yhdellä päivällä. Laakerikapasiteetti on verrattavissa valetun monoliittikiven rakenteisiin.

 • Kun otetaan huomioon yhden elementin paino, se ei voi tehdä ilman erikoislaitteita.
 • Tarve myöhempää sulkemisnauhaa FBS: ltä. Säätöelementtien väliset liitokset eivät ole vain "kylmäsiltoja" vaan myös nesteen läpivienti kanavia.
 • Korkea kiven hinta. Keskimäärin monoliittinen teippi maksaa ⅓ vähemmän.

Peruslohkojen luokittelu 2400x400x600

Ennen kuin ostat tuotteen, sinun on tarkasteltava huolellisesti sen nimeä, etenkin viimeisimmissä merkinnöissä. Sovelluksen erityisyys riippuu suurelta osin tästä.

1. Betonityypin mukaan

Kiinnikkeet ilmaisevat kiven keskimääräisen tiheyden kg / m3.

 • T - raskas (2 400).
 • L - helppo (1 800).
 • C - tiheä silikaatti (2 000).

Markkinoilla on perustuslohkoja, joiden valmistus on keramzitobetonia. Merkitse viimeiseen paikkaan symboli "K / b" tai "P" (huokoinen). Niiden kustannukset ja paino ovat pienemmät kuin analogit. Käytettyjen betonituotteiden M100 tai M200 tuottamiseen. Ensimmäisessä tapauksessa, esimerkiksi raskaan ratkaisun osalta, kirjain "t" on merkitty nimikkeeseen, toisessa - "2m".

2. Lujittavan kehyksen PBS ominaisuuksien mukaan

 • Lax. Tämän luokan kustannukset ovat myös jonkin verran pienemmät.
 • Stressaavaa.

Yleensä näytteiden vahvistamiseen käytetään 2400x400x600 teräslajia A1 (tai 111). Ne soveltuvat parhaiten säätöjen asennukseen.

Ensimmäisessä asemassa nimi on FBS. Lohkon lyhenteen tulkinta on jo annettu. Edelleen (vasemmalta oikealle):

 • pituus: GOST: n mukaan kaikki otoskokoja ei ilmaista millimetreinä tavallisessa muodossa (2400x400x600), mutta myös dm: ssä pyöristettynä. Meidän tapauksessamme todellinen pituus on 2 380, nimityksessä - 24. Sama koskee muita lineaarisia parametreja;
 • leveys: 400 (4);
 • korkeus: 580 (6);
 • betonityyppi.

Viimeinen asema on GOST tuotteissa (13579-78). Toleranssi (virhe) koossa enintään ± 20 mm.

Säätöseinälohkojen laajuus

 • Nauhan ja saraketyypin perusteet. Pääasiassa rakennuksissa, joissa on tekninen kerros. Tällöin perustuksen asettamiseen käytettävät lohkot ovat kellarin seinät. Jos sinun on lisättävä kannatinpohjan kokoa, on parempi käyttää kivet 24-6-6 (koko ryhmän koko ulottuvuus).
 • Fyysisten teollisuusrakennusten rakentamiseen (yleensä FBS 24-6-6).
 • Keinotekoisten esteiden rakentaminen, sulkevat rakenteet.
 • Kiskot, luiskat, ohjaimet maanpaossa pysäköintilaitteissa ja vastaavat.

FBS-lohkojen mitat ja paino

Säätiön suunnittelulaskelmassa otetaan huomioon FBS-lohkojen paino sallitun kuormituksen parametrien mukaan rakennetun rakenteen pohjan alueella. Jos maaperän kantavuus rakennustyömaalla on pienempi kuin maanpinnan yläpuolella oleva kokonaispaino + sen tukipuolelle asetettujen lohkojen massa, sinun on etsittävä toinen säätiön muunnelma, muutettava elementtien mitat ja paino, tukialue, suunnitteluratkaisujen yhdistelmiä (esim. Kasa grillage -tyyppinen tuki). Arvioissa on myös kuljetus- ja hankintakustannuksia, koneiden ja mekanismien työtä.

Miten selvittää lohkot

Perustablokit ovat monoliittisia betonielementtejä, joita käytetään liuskajohdon pystysuorien seinien tai erillisten tukien asentamiseen kevyisiin runkorakenteisiin, hirsuhisseihin.

Tarkoituksen mukaan elementtejä käytetään kellarissa olevan laitteen seinärakenteisiin, jotka sijaitsevat kellareiden syvemmissä perustiloissa ja jaetaan kolmeen tyyppiin:

 • kiinteänä aineena;
 • kiinteä leikkaus (mahdollisuudesta hyppäämiseen tai viestinnän kulkuun);
 • ontto (FBP avoimilla pohjalla pohjasta).

Tämän tuotteen lateraalisissa päissä on urat, jotka täytetään sideaineliuoksella varmistaakseen lohkojen liittämisen samaan riviin toistensa kanssa.

Yläosassa on kaksi asennuskierrosta, jotka voidaan asentaa koukkujen avulla. Monoliitin kokonaismassa vahvistetaan kantokyvyn parantamiseksi (on ilmoitettava projektissa).

Esimerkki FBS-lohkojen ulkoasusta näkyy tässä kuvassa:

Oikein tallennettu FBS

Tuotannon materiaali on raskas, laajennettu savi ja silikaatti tiheä betonimerkki.

Rakentamisessa luotettavien perustusten asentamiseen käytetään lineaarisia tukirakenteita FBS raskaasta betonista. Tiivis silikaattilevyn, FBV: n ja FBP: n keraamitekniset betonia FBS (huokoiset täyteaineet paistettua savesta) on kuvattu yksityiskohtaisesti GOST 13579-78 *: ssä, koska ne ovat materiaaleja kellariseinien laitteille.

ominaisuudet

Ei ole erityistä tarvetta laskea standardin perustilohkon paino - tuotteet valmistetaan tiukasti M100- tai M200-brändin kiinteän kokoisen betonimuodon mukaan. Liuos tiivistetään pakollisella vibropressoinnilla, saadut aihiot höyrytetään erityisissä kammioissa tietyn ajan, joten niillä on lähes sama tiheys ja tilavuus.

Näiden valmistusedellytysten perusteella tietyn tuotemerkin perustuslohkojen paino sisältää vertailutaulukon:

Tuotemerkki sisältää kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit selvittää, kuinka paljon tarvittava säätölevy painaa ja tietää painon, joka on 1 m³ betonia, josta se valmistetaan.

Merkki, joka merkitsee tuotemerkkiä, osoittaa kaikki FBS: n mitat dm: ssä.

Esimerkiksi FBS 24-4-6-t tarkoittaa tuotteita, jotka ovat 240 cm pitkä, 40 cm leveä ja 60 cm korkea.

 • T - raskas betoni raunioihin;
 • L - kevytbetoni;
 • P - laajennettu savi toimii sardiinina;
 • C - silikaattiliuosta.

Rakennetun perustan rakentaminen valmiista PBS: stä, jolla on asianmukainen suunnittelun perustelu, joka perustuu alueen geologisiin olosuhteisiin, vähentää työhön tarvittavaa aikaa (suhteessa vaadittuun betoni-monoliitin voimakkuuteen) ja tämän rakennuksen osan kustannukset.

Miksi sinun on kyettävä ainakin laskemaan alustavasti perustuksen järkevä versio FBS-korttelista omalle talolle, voit kuulla tämän videon asiantuntijalta:

Laske itse

Itse laskettaessa tarvittavien lohkojen määrää käytetään geometrian tuntemusta: on tarpeen jakaa suunnitellun perustuksen kokonaistilavuus 1 valitun lohkon tilavuudesta. Mutta kaikki ei ole niin yksinkertaista - maaperän pohjan on kestettävä rakentaminen.

Tarkastele laskentasarjaa seuraavassa esimerkissä:

 1. Tulevan rakennuksen paino (ulkoiset ja sisäiset seinät, katot, katto, laitteet ja huonekalut) on noin 12 000 kg.
 2. Säätiön pylväsvarsien rakentamiseksi valitse FBS 2-2-4-t. Se vie 17 tukipistettä, joiden kokonaispinta-ala on 6 800 cm2 (2 dm x 2 dm x 17 kpl). Korkeudella 2 lohkoa ne tarvitsevat 34 kappaletta, joiden kokonaispaino on 30 kg x 34 = 1 020 kg.
 3. Rakennuksen kokonaispaino säätiölle on 13,020 kg. Katsomme kuormitusta 1 cm2 maaperälle: 13 020/6 800 = 1 915 kg / cm2.

Ratkaisu: jos maaperän kantavuus on rakennustyömaalla 2 kg / cm2 ja sitä korkeampi, niin perustus valitaan oikein, muuten on tarpeen muuttaa perustilohkojen (pistemäärä tai brändi) kokonaisviitealue suuressa suunnassa.

Perusteellinen kokoelma, joka ohjaa oikean perustan, on yhteisyritys 22.13330.2011 sekä päivitetty versio SNiP 2.02.01-83.

Alueilla, joilla on heikot ominaispiirteet, painojakauman alaa kotona voidaan lisätä luomalla erityinen tyyny FBS: lle. Se voidaan järjestää monella tavalla:

 1. Keskimmäisen jakeen hiekasta, joka kaadettiin laajenemaan pohjaan 35 ° kulmassa (kummallakin puolella) lasketun paksuuden kerroksella. Täytemäärän syvyys määritetään seuraavasti: lohkot ovat 3 dm leveä ja hiekka paksuus 0,2 m, sitten alustalle laskettava kuormansiirtonopeus rakentuu kellariin 0,63 m.
 2. Leanbetoni, jossa vahvistusta. Pohja on hieman leveämpi kuin lohko ja se suorittaa kaksoisfunktion: se jakaa painon ja estää yleisen rakenteen epämuodostumasta eri vetoelementeistä.
 3. Valmiit betonituotteet tehdasvalmisteisiin.
Teollisten tyynyjen käyttö painojakauman alueen lisäämiseksi

Itsenäisesti tuottaa vankan pohjan perustekanteiden pystysuuntaisten seinien asentamiseksi vähäisemmäksi keräysnauhaksi, ei vaadi merkittävää materiaalien kulutuksen lisäämistä vaan lisää rakennussäätiön vakautta ja lujuutta koko toiminnan ajan.

Tässä valokuvassa näkyy näyte FBS-pohjaisen pohjan valmistelusta.

Asennusvaiheessa lohkot asetetaan valmiiseen betoniin tai itsenäiseen valmistukseen tehtyyn sementti-hiekkalaastiin. Pystysuorat liitokset täyttyvät myös laastilla. Jotta FBS tarvitsee kuorma-auton nosturin ja tiimin, joka koostuu 5 tai useammasta ihmisestä (strop ja laasti työ).

Laskelmien käytännön toteutuksessa on otettava huomioon, että sauman paksuus perustilohkojen riveissä on enintään 40 mm. Projektin laatimisessa lohkojen pituus ja korkeus saadaan enemmän kuin todellinen 20 mm, ja elementtien väliset liitokset on merkitty viivalla.

FBS 24-4-6

Säätiö on useimpien rakennustyömaiden ydin. Vain hyvin rakennettu, se takaa rakennuksen pitkän käyttöiän. PSK: n "Perspective" -yritys ostaa FBS 24.4.6: n omat tuotannon perustilohkot. Olemme Moskovassa, mutta toimitamme tuotteitamme kaikkialla Venäjällä.

Pyydä hinnasto

Yleistä tietoa

FBS 24-4-6 - kiinteät pohjapaneelit, joita käytetään rakentamisessa kellariseinien rakentamiseen sekä teknisiin maanalaisiin rakennuksiin. Nimikkeen lopussa oleva kirjain T osoittaa, että valmistuksessa käytetään vain raskaita betonityyppejä. Tarjoamme FBS 24.4.6-T lohkojen myyntiä konkreettisia tuotteita PSC "Perspective".

FBS-lohkot tehdään yrityksemme aloilla vibropressoimalla. Jokaisella tuotteellamme on standardoitu mitat, paino ja muut tekniset ominaisuudet GOST: n mukaisesti.

Mitä tulee merkintään, FBS 24.4.6-t tarkoittaa seuraavia:

 • FBS - seinään perustuvat lohkot;
 • 24 - lohkon pituus desimaaleina,
 • 4 - lohkon leveys desimaaleina,
 • 6 - lohkon korkeus desimaaleina,
 • t - raskasta betonia.

Kuljettimelta tulevat lohkot ovat reunoja ja pintoja kaikilla puolilla, minkä vuoksi asennusprosessi on huomattavasti yksinkertaisempi. Noudatamme GOSTin kaikkia vaatimuksia, joten ilman katumusta takaamme tuotteiden laadun.

Säätiö lohkot FBS 24-4-6

 • Pituus: 2380 mm
 • Leveys: 400 mm
 • Korkeus: 580 mm
 • Paino: 1,3 tonnia
 • Tilavuus: 0,54 ov. m
 • Standardi: GOST 13579-78
 • Mahdolliset merkintävaihtoehdot: FBS 24 4 6, FBS 24-4-6, FBS 24.4.6, FBS 24-4-6 t
 • Yksikköhinta: 2270 ruplaa. arvonlisävero *

* Todellinen hinta voi poiketa verkkosivuilla ilmoitetusta hinnasta.

Peruslohkot FBS 24-4-6 kuuluvat lujitetuille betonituotteille teollisten, kotitalouksien, asuinrakennusten ja muiden rakennusten perustusten rakentamiseen.

kuvaus

Säätölohko FBS 24-4-6 on massiivisen suuntaissärmiön muotoinen, jonka päissä on erityisiä lovia. Asennettaessa nämä urat muodostavat aukkoja lohkojen liitoksissa. Betoniliuos kaadetaan näihin aukkoihin, joten perustus on vankka. Strip-perustukset, kellarit, kellarit, aidat - tämä on vain osa luetteloa, jossa näitä tuotteita voidaan käyttää.

asennus

Lohkojen asennus tehdään tiivistetyllä hiekkapohjalla tai FL-levyllä. Jälkimmäinen vaihtoehto on parempi alueilla, joilla maaperällä ei ole riittävää kantavuutta. FBS 24 4 6 t -yksikkö ottaa kuorman rakennuksesta ja siirtää ne FL-levylle. Koska pohjalevyn suuri pinta-ala jakautuu maaperän suuremman pinnan yli.

On huomattava, että kun asetetaan säätö useille riville, ylä- ja alapuolisten lohkojen lohkot eivät sovi yhteen. Muussa tapauksessa rakenteen vakaus ja lujuus heikkenevät merkittävästi. Alla oleva kuva osoittaa selvästi oikeat ja virheelliset tapit lohkojen FBS sijoittamiseen.

Sovelluksen hyödyt

Ennen rakentamisen aloittamista urakoitsija joutuu valitsemaan: täyttämään monoliittisen nauhan perustuksen paikan päällä tai rakentamaan sen FBS-lohkoilta. Pääsääntöisesti valinta riippuu toisesta vaihtoehdosta, koska se sisältää useita etuja:

 1. Asennusprosessi on melko yksinkertainen ja suunniteltu. Vaikka lohkon FBS 24-4-6 paino vaatii erityisten nostolaitteiden käyttöä.
 2. Lohkot tekevät erinomaisen työn laskennallisella kuormituksella.
 3. Voit tehdä rakentamisen milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa säässä. Tuotteet valmistetaan tehtaalla ja toimitetaan lopullisessa muodossa kohteeseesi.
 4. Ei tarvitse odottaa, että seos kovettuu muottiin, vähentää huomattavasti työaikaa.
 5. Voit säästää maksua töiden tuotannossa, muovaus, vaivaaminen ja kaatamalla betoniseos, muovaus. Saat valmiita lohkoja FBS 24-4-6, hinta sisältää jo kaiken tämän. Lisäksi hienostunut teknologia ja kapeat profiilit tehtaalla takaavat paremman laadun tuotteesta ja säätiöstä kokonaisuutena.

Haittoja voisivat johtua betonituotteiden tuotteiden ominaisuuksista, koska niillä on vähäinen lämmönjohtavuus. Tästä syystä on usein välttämätöntä eristää seinät, joissa se on tarpeen.

tuotanto

Suunnittelumallien mukaan tuotteella on seuraavat mitat:

 • Pituus: 2380 mm
 • Korkeus: 580 mm
 • Leveys: 400 mm

Nämä mittasuhteet on merkitty lohkojen merkitsemiseen, jotka ilmaistaan ​​vain desimaaleina ja pyöristettynä.

tarvikkeet

Merkittävä määrä betonia käytetään tämän koon tuotteeseen, joten FBS 24-4-6 -yksikön paino on noin 1300 kg. Lastaus- ja asennustyöt tehdään tietenkin rakennuslaitteiden avulla. Näihin tarkoituksiin on kiinnityslenkit tuotteen yläreunassa.

Lohkojen tuottamiseksi käytämme betoniluokkaa B15, eikä B7.5, kuten useimmat valmistajat. Tämä takaa tuotteiden kestävyyden ja sen kustannukset eivät kasva FBS 24-4-6 -lohkoillemme. Tämän tuotteen spesifisyys on teräsvahvikehän puuttuminen.

Kuljetus ja varastointi

Pääasiallinen seikka, joka on otettava huomioon kuljetettaessa pohjalevyjä FBS 24-4-6, on estää betonin ja taivutusyksikön silmukoiden vaurioituminen, jakaminen. Tätä varten toteutetaan seuraavat toimenpiteet:

 1. Asettamalla lohkot päällekkäin sijoitetaan kahden tai kolmen puupalkin väliin.
 2. Kielletään irtotavaran purkaminen.
 3. Lastaustoimenpiteiden aikana on vältettävä lohkojen iskut ja putoamiset.
 4. Rautateillä tuotteet sijoitetaan rinnan pituuden kanssa liikenteen pituusakselin kanssa.
 5. Lohkot on kiinnitettävä tiukasti kuljetusvälineisiin, joita ei ole annettu sen ulkopuolella.

Mistä ostaa

Rakennusmateriaalien hankinnasta suurin hyöty saavutetaan, kun kyseessä on suoraan betonituotteiden valmistaja. Miten tämä tehdään, olemme jo kuvannut tässä artikkelissa. Lisäämme vain, että yritys "StroyProm ZhBI" työnsä aikana (ja olemme olemassa vuodesta 2009) on kehittänyt strategian, joka hyödyttää meitä ja asiakkaitamme. Strategiaan kuuluu tuotantoprosessien optimointi ja joustava hinnoittelupolitiikka sekä raaka-aineiden toimittajien kanssa solmitut sopimukset ja paljon muuta.

Tämä lähestymistapa johtaa siihen, että järjestöt eivät ainoastaan ​​lähialueilta (Moskova, Kostroma, Yaroslavl, Vladimir) vaan myös Tula-alueen kaukana oleviin alueisiin. Jos jaat haluamme molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä, odotamme puhelumme!

FBS 24-4-6t

Säätölohkot valmistetaan GOST 13579-78: n mukaan

PBS on yksi niistä raudoitetuista betonirakenteista, joita ilman modernin rakennuksen rakentaminen on mahdotonta, ja siksi niitä käytetään rakennusten perustusten asettamiseen kaikentyyppisiksi ja tarkoituksiksi. Säätiö on jokaisen talon perusta, sen laadusta riippuu koko rakennuksen kestävyys, ja siksi on erittäin toivottavaa, että perustuslohkot valitaan perustaksi ja kaikki rakentaminen ja asennus tehdään ammattitasolla.
"Optimaalisilla FBS-tyypeillä" emme tarkoita sitä, että jotkin perustuslohkot ovat parempia, mutta jotkut ovat pahemmat, mutta ne ovat erilaisia ​​ja eroja toisistaan ​​useissa parametreissä, mukaan lukien tällaiset kuten veden kestävyys, puristuslujuus, pakkasenkestävyys jne. Millaisia ​​perustalohkoja valitaan riippuu erityisistä olosuhteista: maaperän ominaisuudet, ilmasto-olosuhteet, lohkojen laskettu kuormitus, rakennuksen korkeus ja rakennettavan rakennuksen muut ominaisuudet.

Säätiölohkot

Fbs on valmistettu raskasta betonia, niiden muotoilu parannetaan edelleen teräsvahvistuksella. Pohjustuslohkot on merkitty GOST 13579-78: n vaatimusten mukaisesti. Näiden teräsbetonituotteiden päätehtävä on jakaa kuormitus tasaisesti koko pohjaan, mikä takaa perustan eheyden sekä koko rakenteen lujuuden ja luotettavuuden.

Säätiölohkot

Kiinteät perustilohkot valmistetaan GOST 13579-78: n mukaan M100-merkkisestä raskaasta betonista ja niitä käytetään perustusten rakentamiseen. maanalaiset seinät ja kellarit. Tänään perustilalohkoja FBS käytetään betonirakenteiden betonirakenteissa, joissa on pieni määrä kerroksia. Näitä ovat yleensä yksityiset talot, autotallit jne.

FBS-lohkojen päätoiminnot rakennusvaiheen päätyttyä ovat koko rakennuksen rakenteen kuorman siirtäminen maahan, lujuus, luotettavuus, korroosionkestävyys ja tuhoutuminen. FBS-lohkojen perustus voidaan rakentaa säästä riippumatta, ei vaadi asennusta, betonin aika saada tarvittava voima ja on yleensä edullisempi kuin monoliittinen vaihtoehto. Mutta on muistettava, että kellarikerroksen lohkoja voidaan käyttää kaukana kustakin maaperityypistä. Esimerkiksi hiekkapohjaisille maille ne soveltuvat hyvin, mutta löyhästi ja pehmeän maaperän tapauksessa sinun on käytettävä erilaista perustusta. Muuten on mahdollista uppoutua edelleen.

FBS-lohkot sisä- ja ulkopuolelta vaativat vedenpitävyyden, kuten bitumimastin, käytön. Korkealla kosteudella vedenpitävän pohjakerroksen rakentamisalueella voidaan sijoittaa suoraan ensimmäisen muurikkopalkin riviin. Joten jatkamme perustablokkien asentamista. Aluksi kaivetaan kaivanto maan jäädyttämisen syvyyteen, kun osa maaperästä on erityisesti jätetty työntekijöiden täyttämiseen. Ennen lohkojen asennusta on hiekkapohja. Seuraavaksi tulee tyyny. Se voi olla sekä monoliittinen että maajoukkue, joka koostuu nauhapohjan levyistä. Nämä esivalmistetut tyynylevyt niiden muodon ansiosta lisäävät jalanjälkeä ja sijaitsevat lähellä toisiaan. Jo nyt FBS-lohkojen asennus alkaa ulkoseinien kulmissa. Lohkojen ligaation saamiseksi niiden on vaihdettava kulmissa. eli samassa rivissä kulmassa on yhden seinän lohkon pää, ja toisessa rivissä toisen seinän lohkon pääty menee. Asennuksessa kiinnityslautanen FBS sijoitetaan laastiin joissakin tapauksissa luotettavuuden lisäämiseksi, muurausverkon lisäsäätö on mahdollista. Vaihtoehtona voit käyttää 2 vaihtoehtoa: kirjanmerkki rakennustiilet tai kaataa monoliittinen insertti. Lohkojen väliset saumat täyttyvät myös laastilla. Samoin kuin tiilien asentamisessa, FBS-pohjaisten lohkojen asentaminen merkitsee haaroitusta - pystysuuntaisten saumojen ei pitäisi olla samat, niiden pitäisi olla ylemmän ja alemman lohkon keskellä.

Joissakin tapauksissa uusi tapa säästää FBS-lohkojen esivalmisteen perustamisen yhteydessä on lisätä säätiölohkojen välistä etäisyyttä. Nämä aukot asetetaan jälleen tavallisen rakennuksen punaiselle tiilelle. Tällaiset säästöt eivät vaikuta matalien rakennusten laakeriominaisuuksiin.