Ruuvipylväät: yhden paalun ja hiekkakiven paino

Jos aiot ostaa ruuvi paalut, ja toimitus ja asennus ruuvin-paalun-säätiö tuottaa itse tai avustuksella toisen sopimusvaltion organisaatio, on todennäköistä, sinun tulee tietää painon yksi ruuvi paalut, laskea, jotta toimitus kuljetusta. Olemme ilmaisseet paitsi paalujen painon lisäksi myös kuivahiekan M300 (kilogrammoina) likimääräisen määrän, joka tarvitaan liuoksen tekemiseen yhden ruuvaavan kaatamiseksi sen koosta riippuen.

Kuitenkin, paino seoksen merkitty tavanomaisesti tason mukaan suuntaus ruuvin paalut leikataan ja pituus jäljellä leikkaamisen jälkeen paalun vaipan ei aina sama kaikissa paalujen (erityisesti, tämä on usein rinteillä), vastaavasti, tilavuus sisällä säiliön kunkin ruuvin paalun saadaan eri. Lisäksi ruuvipallot kierretään 150-200 cm: n syvyyteen (riippuen ruuvien paalujen asennusolosuhteista tietyssä maaperässä), jolloin paalun leikkaamisen jälkeen jäljellä oleva putki voi olla eri pituisia. Toisin sanoen, jos käytettäessä ruuveja, joiden pituus on 250 cm, paalut leikattiin 50 cm: iin, sinun tulisi ohjata hiekkasaumamäärän M300 määrä, joka vaaditaan 200 cm: n pituisten betoniporukoiden betonisoimiseksi.

Koska paalujen vannettamista varten käytetään usein ruuvipätkäämien asennusta, myös kanavan yleisimpiä koon painoominaisuuksia. Valitessasi ajoneuvoa ruuvipillojen kuljettamiseen kannattaa keskittyä paitsi auton kantokykyyn myös rungon pituuteen. Muista, että auton koon sallittu ylitys on 1 metri takana ja edessä. Jos ylitys on yli 1 metri, mutta enintään 2 metriä, ylimitoitettu lastin on oltava merkitty punaisella ja valkoisella raidallisella merkillä.

Ruuvaa paalun paino 108

Putki, joka on hitsattu kapenevan kartion ja kiinnitetty terän halkaisija on 300 mm, kutsutaan ruuvin kierre kasa paalun 108. Tällainen rakenne on laajalti käytetty autotallien, kodeissa tiili ja muissa teollisuuden tiloissa. Pino 108 soveltuu erinomaisesti kaltevuuden vahvistamiseen, valmiin rakenteen kantavuuden vahvistamiseen tai lujittavien seinien vahvistamiseen.

Joten, mitkä ovat tällaisen paalun ominaispiirteet ja mitkä ovat ruuvaavan 108 paino?

Pallon mitat, joiden läpimitta on 108 mm, ovat seuraavat ominaisuudet:

 • halkaisija on 108 mm;
 • paalun paksuus - 4 mm;
 • halkaisija ruuvinterän asennettuna pylvään päähän on 300 mm;
 • tangon pituus voi vaihdella 1 metristä 12 metriin;
 • keskimäärin yksi kasa ruuvataan maahan noin 25 - 30 minuutin ajan;
 • kuormitus, joka sallitaan yhdellä paalulla, vaihtelee 1 tonnista 10 tonniin;
 • paaluilla 108 käytetään teräslajia 3sp;
 • ruuvien paalujen halkaisija on 108 ja pituus 2,5 m painaa keskimäärin 29 kg.
 • noin 2 metrin pitkä kasa maksaa 1500 ruplasta;
 • yhden paalun asennuksen kustannukset ovat noin 1450 ruplaa kappaletta kohden.

Missä pino 108 on käytössä?

Paalut merkintöjä käytetään yleisesti rakentamisessa kierteisen perusta pino runko taloa, talot puutavaran, kylpyammeet pyöreä tai hienonnettu tukkien halkaisija enintään 28 cm, järjestämiseksi venepaikkaa, sillat ja laiturit. Aseiden rakentamisessa käytetään halkaisijaltaan 108-paaluja portin tukena, ja yhdessä halkaisijaltaan 89: n halkeamien kanssa ne soveltuvat ihanteellisesti aidan pääpylvääksi. Tämän halkaisijan halkeamat sopivat myös monoliittisten laattojen ja nauhatyyppisten perustusten rakentamiseen. Pinoa voidaan käyttää myös ankkurina, joka estää pohjan puristamisen maaperän jäädyttämisen aikana talvikauden aikana.

Pallityyppiä valittaessa on otettava huomioon tulevan rakenteen kantavuus. Terän halkaisijasta, rungon koosta ja pituudesta riippuen ruuvipuristuksen paalut eivät ole korkeita, ne määrittävät paalun tyypin. Maaperän tyypistä ja rinteiden läsnäolosta riippuen paalun pituus valitaan. Ruuvipallot voivat olla joko metallirakenteiden hitsattuja osia tai valetuista osista. Rakennettaessa säätiötä ruuvipapeilta kannattaa asentaa tuki jopa kolmen metrin välein, mieluiten joka toinen metri. Riippuen siitä, minkä tyyppisestä putkistosta käytetään, korkit valitaan 20 x 20 cm: n tai 25x25 cm: n kokoisina. Joskus hirsitalon keskustassa lattiamurtuman tukemiseksi on suositeltavaa sitoa kanavapalkki. Vedeneristysominaisuuksien lisäämiseksi on mahdollista asentaa eristys 50 mm: n paksuisesta lehtikuustalevystä ennen kuin asennat hirsitalon pohjaan. Nämä suositukset koskevat kylpyjä, hirsitaloja ja hirsirakennuksia.

Kuinka paljon ruuvipuristin 89 maksaa ja mihin se vaikuttaa?

Tämäntyyppistä kasaa käytetään laajasti pienien paviljonkien, puisten ohjaamojen, kerrosten kerrostalon talojen rakentamiseen sekä alueen pieniin kuistioihin. Pallot, joiden läpimitta on 89 mm, soveltuvat hyvin laakeripylväiksi, kun asentavat aidat, joiden korkeus on enintään 2,5 metriä. Tällaiset paalut ovat sopivia tiilipilariportaiden tukena, ja niitä käytetään myös ankkureina nauhalumpuille. Pieniä rakenteita, kuten kasvihuoneita, kesätelttoja tai suojia suositellaan myös asennettaviksi paaluille 89.

Karan 89 ominaisuudet:

 • terän halkaisija on 250 mm;
 • putken paksuus on 3,5 mm;
 • terä 5 mm paksu;
 • kuormitus pinoon on enintään 1,5 tonnia;
 • yhden paalun 89 paino, jonka keskimääräinen pituus on 2500 mm, on 23 kg;
 • keskimäärin 2 metrin pitkä kasa on 1 250 ruplaa ja tällaisen kasa on 1400 ruplaa.

Paalujen halkaisijaltaan 80 mm ja halkaisijaltaan 108 mm halkaisija on yleisin yleisparametrien ja laadukkaiden ominaisuuksien ansiosta. Rakentajat, jotka ovat rakentaneet perustuksia pitkään, puhuvat positiivisesti tämäntyyppisistä paaluista.

Pylväsruuvi Ø 108 - modifioitu

SVS 108/300 - teräskouru, joka on modifioitu lisääntyneellä kantavuudella, tynnyrin halkaisija 108 mm, terän halkaisija - 350 mm.

Ruuvin halkaisija 108 on yksi suosituimmista rakennusmarkkinoilla. Sitä käytetään siviili- ja teollisuusrakentamisessa: talot, autotallit, hangarit, laiturit, putkistot, putkistot, vanhojen säätiöiden restaurointi jne.

Valmistus. Ruuvaa pino ∅ 108

Modifioidun ruuvinporakoneen ∅108 valmistukseen OZMK-yhtiö käyttää putkistoja ESPSH GOST 10704-91 ja teräs 09G2S / 20 GOST 19903-74. Metallin leikkaamiseen tehtävät työt ruuvipuristimen asennusta varten suoritetaan CNC-koneilla. Kaikki hitsausliitännät vastaavat GOST 15878-79. Korroosiosuojaukseen käytetään kaksikomponenttista polyuretaanipohjamaalia, jolla on suuri tarttuvuus, suuri lujuus ja korkea suoja epätasaisilla pinta-aloilla (nivelet, hitsaukset, urat jne.). Myös yrityksessämme voit ostaa ruuvipinoja seuraavilla suojapinnoitteilla: kuumasinkityt GOST 9.307-89 mukaan, kylmäsinkitty, polymeeri (jauhe). Jokaisella pinnoitteella on sen edut.

Ruuvipuristin asennetaan joko käsin tai erikoistekniikan avulla (reikä). Ruuvipätkän asennus tapahtuu ruuvaamalla yhdessä puristamalla maata haluttuun syvyyteen, jolloin paalun ontelo on betonoitu (tämä on välttämätön estämään kosteuden pääsyn sisälle ja poistamaan syljenesteen sisäpuolella).

Ruuvaa paalun paino

Tyypillinen tavallinen teräsruuvapuristin 108x2500 (mm) painaa 30 (kg), standardiruuvien paalut vaihtelevat välillä 11 (kg) 178 (kg).

Vakioruuvien paalujen parametrit:

Tuotteiden mitat on merkitty halkaisijaltaan / pituudeltaan.

 • Yhden teräksestä valmistetun ruuvipuristimen paino: 57x1650 (mm) - 11 (kg), 57x2000 (mm) - 12 (kg), 76x1650 (mm) - 12 (kg), 76x2000 (mm) - 14 (Kg), 133x4000 (mm) - 57 (kg), 133x5000 (mm) - 17 (kg), 89x3000 (mm) - 23 (kg), 108x3000 ) - 70 (kg), 159x5000 (mm) - 102 (kg), 159x6000 (mm) - 121 (kg).

Sääntelyasiakirja: TU 25.11.23-001-46949399-2017.

Tärkeää: Ruuvipillojen mitat ja massa on säädettävä seuraavilla toimilla: SNiP 2.03.01-84, SNiP 2.05.03-84, SNiP 2.06.06-85, SNiP 11-23-81, SNiP 11-25-80.

Ruuvaa paalun mitat

Tämän taulukon avulla voit määrittää, kuinka paljon ruuvipurkaus painaa tiettyä kokoa sekä tutustua rakentamisessa käytettävien ruuvien paalujen yleisimpiin koihin.

Ruuvin elementit:

 • teräs putki;
 • terät (valettu tai hitsattu);
 • sisäkorkeus.

Näin ollen mitä suurempi on paalun pituus ja halkaisija, sitä suurempi massa.

Ruuvien paalujen lukumäärä ja koko riippuvat seuraavista tekijöistä:

 • maaperän tyyppi;
 • maaperän jäädyttämisen syvyys;
 • maastohuolto;
 • suunnittelu kuormitus säätiöön;
 • rokotusmateriaalin svengaus (SNiP II-23-81).

Sääntelyasiakirjat

Ruuvipallojen mitat, niiden massa sekä niiden materiaalien ominaisuudet, joista paalut ja paalun grillaus on tehty, määritetään säännönmukaisten asiakirjojen mukaisesti:

 • SNiP 2.03.01-84;
 • SNiP 2.05.03-84;
 • SNiP 2.06.06-85;
 • SNiP 11-23-81;
 • SNiP 11-25-80.

Ruuvien paalujen koot ja ominaisuudet

Ruuvipillojen ominaisuudet

Ruuveilla on erilaisia ​​ominaisuuksia. Niitä ei ole niin paljon: tärkeimpiä ovat pituus, läpimitta ja elementin massa. Myös rakennustarkoituksiin on tärkeää tietää materiaalin ominaisuudet, joka toimii raaka-aineena tiettyjen paalujen tuotannolle ja lukuisia lisäparametreja.

Rakentamisessa käytettävien ruuvipallojen tekniikka on ollut useita vuosisatoja. Tänä aikana tuotteet ovat osoittautuneet käytännöllisiksi ja ovat saaneet laajaa käyttöä erilaisten ominaisuuksien ja tarkoituksen omaavien rakennusten ja rakenteiden rakentamiseen.

Ruuvipallojen koot ovat hyvin erilaisia, mutta kaikki ne on suunniteltu käytännön arvoon ja optimaaliseen käyttöön rakentamisessa.

Ruuvaa paalun paino, paino ja mitat

Ruuveilla on paino ja mitat, jotka on suunniteltu ja hyväksytty tiukasti valtion normien mukaisesti. Sääntelyasiakirjat puolestaan ​​perustuvat lukuisiin käytännön kokeisiin ja kokeisiin. Tällaisen monivaiheisen prosessin aikana oli mahdollista valita optimaaliset mitat suhteessa kantavuuteen.

Ruuvaa paalun mitat

Alla olevassa taulukossa on esitetty halkaisijoiden ja pituuden vastaavuus rakenteellisen elementin työmassaan.

Ruuvien paalujen halkaisija on avainparametri rakennettaessa. Pituutta voidaan muuttaa alkuperäisen sauvan yksinkertaisella leikkauksella, mutta halkaisija asetetaan projektissa ja tämä otetaan huomioon tuotannossa. Arkkitehti valitsee tulevaisuuden rakenteen käämityyppisen pohjatyypin laskemisen tarkasti paitsi säätöparametrit myös paalujen optimaaliset mitat ja ominaisuudet.

Ruuvien paalujen paino, koko, paino ja muut ominaisuudet

Harkitse ruuvipalloja, joiden mitat ja ominaisuudet ovat tärkeässä asemassa säätiön tukikapasiteetin muodostumisessa. Kunkin paalun tyypin keskimääräinen kantavuus vahvistetaan: esimerkiksi halkaisija 76 mm antaa luotettavan tuen 3 tonnin kuormalle; halkaisija 108 mm lisää kapasiteettia jopa 5-7 tonnia. Suunnitteluominaisuus on se, että paalun paino itsessään ei vaikuta tulevan perustan kantavuuteen.

Tavallisin paalun pituus on 2,5 metriä. Tämä arvo takaa suunnittelun luotettavuuden ja alustan laadun mille tahansa rakennustyypille. Yleisesti nykyaikaisilla rakennusmarkkinoilla on paaluja, joiden pituus on 0,5 metriä ja 11,5 astetta. Vaikka suurin osa niistä käytetään harvoin tuotannossa.

Kuten jo mainittiin, ruuvipuristuspaino 108 mm pystyy tarjoamaan riittävän tuen enintään 7 tonnin kuormille. Siksi päätelmä - paalussuunnittelu on paras esimerkki materiaalien järkevästä käytöstä. Pienillä investoinneilla ja projektin jälkeen on mahdollista luoda korkean lujuuden ja turvallisuuden omaavia rakenteita.

Kierrä paalut: liitäntämitat ja sallitut kuormat

Rakennuksen järjestämisessä sinun tulee huolellisesti lähestyä projektin kehitystä - joten saat erinomaisen tuloksen ja pienentää paitsi työn kustannuksia ja työaikaa myös riskin, että rakenne muuttuu ajan mittaan.

Kasa mitat tarjoavat tietyn indikaattorin kuormasta, jota ne pystyvät kestämään. Pallojen laskemista varten sinun on tunnettava kaikki rakenteen kunkin osan rakenteelliset elementit ja parametrit. Arkkitehti analysoi rakennusmateriaaleja, rakennuksen rakennetta, pohjaan kohdistuvaa kuormitusta ja paljon muuta. Vain tarkan laskennan jälkeen voit määrittää parhaan tyyppisen paalun, tuhlaamatta rahaa ja riittävän voimakkaasti.

Pallojen laskemisessa määritetään tietty prosenttiosuus "turvamarginaalista" - tämä on pakollinen ja se kuvataan projektissa.

Mikä halkaisija halutessaan valita

Suurikokoiset ruuvipallot takaavat suuren lujuuden, mutta rakennettaessa pieni rakennus ei ole järkevää käyttää rahaa käyttämättömään potentiaaliin. Tämän vuoksi paalujen valintaa on tarkasteltava huolellisesti ja otettava huomioon monia tekijöitä.

 1. Maaperän ominaisuudet sivustossa. Saadakseen luotettavaa tietoa maaperän tilasta geologisten tutkimusten monimutkaisuus suoritetaan ennen hankkeen kehittämistä. Tämän jälkeen maaperänäytteiden laboratoriokokeiden ja rakenteen ennustettujen tietojen analyysin perusteella ne siirtyvät paalun valintaan.
 2. Maaston ja kaltevuuden parametrit sivustossa.
 3. Perustan ja sen yksittäisten osien ominaisuudet.

Halkaisija paalut

Punnin pituuden laskemisessa on tärkeää tietää pohjaveden taso. Jos alue on myrkyllinen tai on löysä maaperä, niin paalun syvyyden määritys määräytyy siten, että maaperä vaikuttaa tukeen tietyn pituuden takana - tämä on tapa, jolla paalun pystyasento varmistetaan.

108 ostaa ruuvipallot, hinta, paino

Mistä ostaa ruuvipallot Ruuvaa paalut 108
Kuvaus ja soveltamisala
Ruuvipillojen tyypit 108
Ruuvipillojen asennuksen ominaisuudet 108

Mistä ostaa ruuvipallot 108

Niille, jotka haluavat rakentaa vahvan ja kestävän talon pölliä ja ruuvimeissään, jotka toimivat vuosikymmenien ajan, yrityksemme tarjoaa korkealaatuisia ruuvipalloja 108. Kun tiedämme kuinka tärkeät säästöt rakennusvaiheen aikana ovat, myymme tämäntyyppisen tuotteen kohtuulliseen hintaan ostajalle hintoja. Mitä ruuveja on 108, voit ostaa, hinnan, painon ja muita tietoja tämäntyyppisestä tuotteesta yhtiön verkkosivuilla.

Ruuvaa paalut 108: Kuvaus ja laajuus

Ruuvipuristin 108 on olennaisesti putki, jonka läpimitta on 108 mm ja johon kiinnitetään ruuvinruuvi, jonka läpimitta on 300 mm, ja terävä kärki, joka helpottaa ruuvaamista maahan. Tuotteen paino on 21 kg, pituus 1650 mm - 94 kg ja pituus 9000 mm. Koska 108 mm: n pylväiden halkaisija on optimaalinen 2-3 kerrosrakenteiden osalta, tällaiset paalut ovat tavallisimpia matalarakentamisessa, ja niitä käytetään seuraavissa tapauksissa: runkorakenteiden, puurakenteiden ja kylpyammeiden rakentaminen; autotallien ja teollisuusrakennusten rakentaminen; sillan, laiturin ja kiinnitysjärjestelyt. Usein paikkoja, joissa on tällainen poranreiän halkaisija, asennetaan aidat, wicket ja portit, joissakin tapauksissa niitä käytetään ankkurina paalun monoliittisissa perustuksissa estääkseen pohjan turvotusta maaperän jäädyttämisen aikana.

Ruuvipillojen tyypit 108

Paalujen 108 tyyppiä on kolme: hitsattu, valettu ja yhdistetty. Niinpä hitsaustyypit valmistetaan hitsaamalla ja niiden luotettavuus ja kestävyys riippuvat suoraan hitsien laadusta. Cast-tuki on valettu kuumennetusta metallista. Tällaiset tuotteet ovat erittäin luotettavia, mutta niiden valmistuksen monimutkainen tekniikka merkitsee korkeampia kustannuksia. Yhdistetyyppisistä tuotteista on valettu kärki ja hitsatut terät. Tässä taas hitsin laatu tulee esiin.

Ruuvipillojen asennuksen ominaisuudet 108

Asennukseen tarvittavien paalujen pituus valitaan maaperätyypin ja epätasaisen maaston mukaan. Joten jos maaperälle on tunnusomaista turpeen, pohjaveden tai erilaisten kiviainesten läsnäolo, valitaan yli 2,5 metriä pitkiä paaluja, ja jos myös paikan päällä on korkeusero, on tarkoituksenmukaisempaa asentaa eri pituisia tukia: pinoiden ylimmällä ristillä on alhaisin pituus, alempi - suurin. Ruuvitukien 108 suosio johtuu myös siitä, että niitä voidaan käyttää lähes kaikentyyppisessä maaperässä, lukuun ottamatta kivia, kivisiä tai hiekattuja maaperä.

Ruuvaa paalun mitat

Alhaisen kantavuuden tai maaperän veden kyllästyminen on yksi rakennusrakentamisen tärkeimmistä ongelmista. Heikot maaperät eivät kestä rakennuksen massaa, minkä seurauksena se alkaa väistyä väistämättä. Jos istutus on epätasaista, se johtaa väistämättä rakennuksen muodonmuutokseen ja sen tuhoutumiseen. Sama voi tapahtua suulakepuristettaessa säätiötä kausivaihteluvoimilla. Tällaisten ongelmien välttämiseksi paalusäätiö, joka on suunniteltu rakennusten rakentamiseen maaperän pinnalle.

Paalutusteknologia

Nykyaikaisessa rakenteessa käytetään erilaisia ​​tyyppisiä paalutekniikoita, jotka eroavat toisistaan ​​paalujen tyypissä ja niiden tunkeutumisen menetelmässä. Pallosäätiöitä käytetään sekä yksityisillä alhaisen rakennustöissä että massiivisten tehdas- työpajojen, asuinrakennusten tai suurien kauppakeskusten rakentamisessa. Tärkeimpiä "käyttöaiheita" tämän tekniikan käyttöön ovat:

 • Maaperän riittämätön lujuus - myrkylliset ja löyhät maaperät.
 • Maanalaisten vesien korkea taso, joka on täynnä maaperän kausiluonteista kallistumista.
 • Tarve minimoida arvioidut kustannukset vähentämällä maatyön määrää.
Asuinrakennus paalukannoille

Niiden läpäisyn menetelmän mukaan paalutustelineet voivat olla:

 • Inundation, kun maaperän paksuuden syventyminen tapahtuu ulkoisen vaikutuksen avulla tukeen. Nämä voivat olla kopra-iskuja, tärinöitä tai sisennystä maaperään.
 • Tylsää. Tällöin kuopat porataan pitkin tulevan rakenteen kehää, joka myöhemmin täytetään betonilla.
 • Ruuvi. Ruuvipallojen syveneminen tapahtuu kärjen kierteisen muodon takia mekaanisen tai manuaalisen ruuvimeisselin avulla.

Ruuvipallot ovat tällä hetkellä suosituin yksityisen rakentamisen tukimuoto monien etujen takia. Ensinnäkin "ruuvi" -tekniikka tarjoaa yksinkertaisimman tukitason tunkeutumisen tekniikan. Ne lasketaan maaperään pyörimällä, ja ne toimivat kuten boraksia.

Samanaikaisesti 2 henkilöllä on tarpeeksi lihaksikasta tukea kantokoteloille ja voimakas vipu, joka on tehty putkesta tai paksuisesta lujasta: kasa menee maahan korkkiruuvin tavoin, joka kaatuu maahan kierukkamaisella kärjellä.

Kiinnitysruuvin tuki

Ajoneuvon tai porotettujen paalujen asentaminen edellyttää kalliiden laitteiden osallistumista erikoislaitteiden kanssa. Ruuvien paalujen helppoon asentamisen ansiosta rakentamisen nopeus kasvaa merkittävästi, mikä on tärkeä etu rakennuskauden rajoitetussa ajassa.

Toinen etu on ruuvien paalujen helppokäyttöisyys - ne voidaan valmistaa kotona paksuseinämäisten putkien (jalustalle) ja metallilevyille (kierre- terälehdet).

Tukien mitat

Tehdasvalmisteisten ruuvipallojen valmistusta säännellään GOSTin määräyksillä, joka perustuu lukuisiin laboratoriotesteihin, laskelmiin ja käytännön havaintoihin. Ensinnäkin standardit määrittävät teräslaadut, jotka ovat sallittuja tukien tuottamiseen, niiden pituus ja halkaisija. Toiminnan kestävyys ja kantokyky riippuvat täysin näistä parametreista.

Vakion kokoiset ruuvipillit GOST: n mukaan ovat:

Pituus voi olla 1,6-12 m.

Keskeinen parametri laakerikapasiteetin määrittämiseksi on ensinnäkin ruuvipallojen koko, niiden halkaisija. Tukin pituutta voidaan säätää leikkaamalla suoraan rakennustyömaalla. Tällöin poikkileikkauksen läpimitta on paalun pääparametri, joka hylätään suunniteltaessa tulevan rakennuksen tukipohjaa. Arkkitehti-suunnittelija pystyy määrittämään ruuvipillojen kantavuuden kykenevän laskea tuen minimi sallitun osan ja niiden välisen etäisyyden.

Laskettaessa tietyn tyyppisen paalun kantavuutta on otettava huomioon myös maaperän ominaispiirteet. Mitä heikompi kallion lujuusindeksi, joka muodostaa sen, sitä alhaisempi on sallittu kuormitus pinoon.

Paalutukien tyypit

Tämäntyyppisten ruuvipillojen kantavuus keskimäärin on 0,8 tonnia. Tällaisia ​​tukia käytetään laajasti puiden, rungon ja muiden kevyiden matala- rakennusten rakentamiseen kuohkeille ja karkottaville maille.

Myös 57 mm: n paaluilla voidaan käyttää tarvittaessa rakennuksen rakentamista paikalle, jolla on merkittävä kaltevuus. Yleensä halkaisijaltaan samanlaisten telineiden syveneminen tehdään manuaalisesti vipu-johtosillan avulla.

Ruuvaa samanlaisen halkaisijan omaavia paaluja voi kestää jopa puolitoista tonnia ulkoisia kuormia, edellyttäen, että ne asennetaan kiinteään maahan. Tällaisen osan tukirakenne on 1 - 2 kerroksessa oleva hirsi-, bar- tai kaasupalve- rirakenteet, jotka on rakennettu irtolastalle, suolavedelle tai pohjaveden korkeille alueille. Prosessointi tapahtuu maaperän voimakkuudesta riippuen joko käsin tai käyttämällä tekniikkaa.

108 mm

108 mm: n ruuvipallojen kantokyky on 3-3,5 tonnia, minkä vuoksi ne voivat kestää paljon suurempia kuormituksia. Samalla pohjalla voi rakentaa yksikerroksisia tiili- tai teräsrakenteita, metallirakenteita, varastotiloja jne. Tällaisia ​​perusrakenteita on hyvin vaikea asentaa ilman erikoislaitteita, varsinkin jos syvyys on 5-10 metriä.

Ruuvaa erilaiset halkaisijat

133 mm

Tämäntyyppisellä paalulla on suurin kantavuus yli 6 tonnia kohti. Niitä voidaan käyttää massiivisten kartanoiden, mökkien ja talonrakennusten rakentamiseen tiilestä, kivestä tai monoliittisesta teräsbetonista. Tällaisten halkaisijoiden tunkeutuminen mihinkään merkittävään syvyyteen ilman erikoislaitteita on mahdotonta paalun suuren massan ja maan voimakkuuden lisääntyneen voiman takia.

Video näyttää, miten voit tehdä kevyitä ruuvipilareita aidalle käyttäen romumateriaaleja ja työkaluja omalla tavalla. Tämän suunnitelman tuet ovat kuitenkin myös sopivia kevyiden ansiorakenteiden rakentamiseen: kylpyammeet, navetan ja autotallin.

Yksityiskohtainen yleiskatsaus eri tyyppisiä ruuveja

Ruuvipallot ovat metalliputkia, ontto sisäpuolelta, jonka päähän on teräs hitsattu, joka suorittaa porauksen toiminnan. Tällainen ruuvi-kärjen tuki on vastuussa kuorman siirtämisestä talosta, joka aiheutuu sen painosta maahan. Tyypillisen ankkurirakenteen ansiosta säätöelementti on kiinnitetty tiukasti maahan ja sitä ei työnnetä ylöspäin, koska se kallistuu maaperän jäätyessä.

kohtalo

Tämä kehitys ei ollut onnettomuus, koska kaikki tietävät, että kevyiden rakenteiden osalta talven kireys muuttuu vakavaksi ongelmaksi varsinkin puurakennuksen rakentamisessa vedestä, savestamaasta. Jopa jäätymislinjan alapuolisen tuen syvyys ei ehkä anna toivottua tulosta, koska rakennuksen pieni paino ei vastusta alhaisen alareunan vaikutusta aiheuttavia merkittäviä kallistusvoimia ja se on kokonaan tai osittain työntynyt ylös. Ja vain laajentumisen ansiosta, joka on varustettu ruuveilla, kuten ruuveilla, on mahdollista välttää tällaisia ​​ongelmia.

Tiheä kerros maata pysyy terävästi kiinni, ja metallipinko pysyy paikoillaan. Täällä ei voi olla huolestuttavaa paalun rikkomisesta, koska teräksen vetolujuusominaisuudet ovat 330-600 MPa, kun taas vetovoimat eivät ylitä 0,2 MPa.

Tyypilliset laakerit, niiden halkaisija ja paino

Pallojen mitat ja niiden pituus on vastattava rakennetyyppiä. Yksityisen rakentamisessa käytettävien kartiomaisten tukien tyypilliset koot ovat seuraavat:

Ensimmäinen digitaalinen arvo osoittaa varren osan läpimitan (mm) ja toinen - kierukan halkaisija. Kevytrakenteisiin rakenteisiin, joihin voi liittyä aidat ja puutarharakennukset, kannattaa sopia, jonka halkaisija on 76 mm. Aidat, joissa on tiilipylväät, mökit, asennusrakenteet ja varpat, asennetaan kartioihin, joiden läpimitta on 89 mm. Puutavaran ja puutavaran pieni puutalo sekä runkorakenteet sopivat sähkösinkittyihin, hieman suurempaan (108 mm) sahanterätankoihin. No, voimakkaimmat mallin laakerielementit (133 mm), jotka kestävät enemmän kuin kestää raskas hirsihampaan ja vaahtobakkarakenteen hyökkäys, täydentää luokituksemme. Tarvittavien paalujen koon laskemiseksi tarkasti kärjellä sinun on tiedettävä vähintään likimääräinen paino tulevasta kuorosta.

Usein käytettyjen tukien parametrit

arvokkuus

Ruuveja käytetään aktiivisesti yksityisessä rakentamisessa. Tällainen säätö betonilla tai ilman sitä on täydellinen alhaisten rakennusten rakentamiseen. Se pystyy helposti kestämään pienen tiilen tai puutalon painon, vaahtobetonin ja kehysrakennusten rungot. Alusta, jossa on metallitukit, on helppo asentaa, luotettava ja edullinen. Mutta tärkeintä on, että rakenne voidaan asentaa vaikeisiin syihin erilaisilla helpotuksilla milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa säässä. Ekologinen ravinto ei edellytä kasvillisuuden leikkaamista, eikä sen vuoksi ole tarpeen suorittaa pystysuuntaista suunnittelua. On syytä huomata, että joissakin tapauksissa ruuvipallot säätiön alapuolella ovat ainoa ja korvaamaton ratkaisu.

puutteet

Monista eduista huolimatta tällaisilla tuilla on edelleen haittoja, ja ensinnäkin se on pienempi resurssi kuin samankaltaisen tarkoituksen konkreettiset elementit. Tämä haitta aiheutuu siitä, että metallitukit altistuvat korroosiolle, mikä aiheutuu maaperän kosteudesta. Lisäksi usein on mahdollista kohdata häikäilemättömän valmistajan laatimat epäilemättä huonolaatuiset tavarat, eikä kukaan ole vakuutettu sitä vastaan. Materiaalien säästäminen, hitsauksen käyttö, korroosionestomenetelmän puuttuminen johtavat siihen, että tällainen tärkeä kantajaelementti tuhoutuu nopeasti.

Yksi suunnittelun puutteista

Kuinka kauan putket voivat kestää riippuu suoraan metallin laadusta ja paksuudesta, korroosionkestävän aineen käsittelyasteesta ja koostumuksesta, hitsauksen laadusta hitsauskohdissa, maaperän koostumuksesta ja veden kyllästymisestä. Valitse todella laadukas tuote voidaan ohjata liitteenä olevien asiakirjojen avulla:

 • todistukset;
 • passit;
 • tuotanto testiraportteja.

Virheellinen toiminta, väärin valitut tukien halkaisijat, virheellisesti lasketut rakennuspainot tai asennevirheet vähentävät tuotteen käyttöikää useiden vuosien ajan. Esimerkiksi käytät samanaikaisesti metallipinoja tukina ja maadoitusjohtimena, mutta neutraalin johtimen epänormaalin rikkoutumisen ja teräskartien kautta tapahtuvan vuotamisen yhteydessä korroosioprosessi moninkertaistuu useita kertoja, ja tämä tapahtuu ensisijaisesti hitsausalalla. Jos sähköasemilla, solukkojärjestelmillä, rautatiekiskoilla ja maaperällä on suuri määrä kosteutta lähellä kohdetta, viidenkymmentä metrin vyöhykkeellä pino- ja ruuvi-säätiö altistuu jatkuvasti haitallisille vaikutuksille (kulkeutumisvirrat, maavaihtelut).

Terälaipatyypit

Ruuvipallot ovat kahta tyyppiä: hitsattu ja sinkitty ruuvityyppi, ja ne jakautuvat kärjen yhdentämismenetelmän mukaan.

Hitsattu kärki

Ensimmäisessä tapauksessa kyseessä on taloudellinen versio, joka on valmistettu putkesta ja siihen kiinnitetystä ruuvin terästä. Usein tällaiset tuotteet ovat huonolaatuisia, koska ne voidaan helposti tehdä käsityötavalla, ja niiden hinta on epäilevästi alhainen. Tällaiset ruuvipillit aiheuttavat paljon tyytymättömiä arvosteluja, mikä ei ole yllättävää, koska ne heikentävät betonin ekosäätiötä ja palvelevat vähän.

Pienin virhe terä ja putken hitsauksen aikana aiheuttaa kasa poiketa pystysuorasta ruuvaamalla tiheää maata. Pahimmassa tapauksessa ruuvatyyppiset terätuotteet rikkoutuvat hitsaussaumalla. Luonnollisesti talon vakaus rikkoo ja ennemmin tai myöhemmin se loeloaa tai puristaa.

Manuaalisella kiristämisellä tuntuu selvästi aukko: kantoaalto kääntyy erityisen helposti, mutta se ei mene maahan. On paljon vaarallisempaa, että alhaisen asteen tuki muuttuu ajan myötä samalla tavalla ruostumisen tai sauman vahingoittumisen vuoksi. Putken ja kärjen välisen kuilun jälkeen koko kuorma siirretään epätasaisesti naapurimaisiin paikkoihin, jotka aiheuttavat sakkautumisen grillauksen alla, ja talo tulee hätätilanteeksi.

Jos käytät jo halpoja koekappaleita, joissa on hitsattu kärki, niin vain asentamiseen aidat ja tilapäiset turvakodit.

Aloittamalla talon rakentamista omasta hyödyksestänne, kysy toimeksiantajalta, millaisia ​​tukia heittää tai hitsata, hän käyttää työstään.

Cast-kärki

Castin sinkityt vinkit valmistetaan erikoistekniikalla korkealaatuisesta teräksestä, jonka ansiosta paalun rakenne on kiinteä. Tällaisten tukien runko on galvanoituja putkia, joissa on hitsattu teräskärki. Tämän tyyppiset teräelementit, joiden putken halkaisija on 108 mm, pituus 2,5 m ja metallin paksuus vastaa 4 mm, paino 35 kg ja kantavuus jopa 6 tonnia. Niiden kiinteämuovattujen kärkien paksuus on 13 mm (halkaisija 300 mm, toisin kuin hitsattu - 5 mm) ja ne erottuvat geometrisella tarkkuudella. Sinkityt ruostumattomat ruuvipallot betoniin ovat kalliimpia kuin hitsatut, neljännesvuosittain, mikä selittyy suuremmalla luotettavuudella ja laadukkaammilla indikaattoreilla.

Jos haluat valita todella luotettavan tuen, kiinnitä huomiota galvanoidut tuotteet, joiden tynnyri on päällystetty polymeerikoostumuksella. Tällöin kärkiä ei tarvitse käsitellä korroosiota aiheuttavalla materiaalilla, koska maaperän kitkasta johtuen polymeeri voi hieroa metallipohjaa, kun se ruuvataan, ja tiheät maakerrokset sisältävät melkein happea, joten korroosiota voi helposti huolestua monien vuosien ajan.

Teräksiset ruuvipuristimet, jotka on vahvistettu valettuisella kärjellä, ovat luotettavia, ne sujuvat helposti ja helposti pohjaan monimutkaiseen pienikivirakenteiseen maaperään ja ekosäätiö niiden käyttö on kestävää ja laadukasta tukea rakentamiselle yli vuosikymmenen ajan. Asiantuntijat huomauttavat, että betonipohjan asentaminen ja asianmukainen toiminta, jonka paino perustuu vahvistettuihin kartioihin, voi kestää yli vuosisataa.

Myös ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sinkittyjen ruuvipilareiden ostaminen, eivät myöskään menetä valppautta, koska nyt väärennökset ja avioliitto kirjaimellisesti tulvivat rakennusmarkkinoilla. Tehdasprosessin rikkominen, lämpökäsittelyn puuttuminen, huonolaatuisen teräksen käyttö tai putken halkaisijan halkaisija johtavat tuhoisiin seurauksiin, joten muistelemme uudelleen asiakirjat, jotka on tarkistettava, sillä ostamalla virheellisen tuotteen riskiat monia, myös terveydelle.

Jopa hyvin tulva ekosäätiö, joka on tehty betonista, ei tue talon painoa, jos tuet ovat viallisia. Älä missään tapauksessa jätä huomiotta erityistä laitetta, joka säätelee ruuvauksen voimamomenttia ja myös kipuja asennuksen jälkeen, jotta ruuvipallot voidaan testata paineen alaisena kaikkien sääntöjen mukaisesti noudattaen tekniikkaa.

Lopuksi haluan mainita paksuiset seinämät paalut, jotka on luotu putkien pohjalta. He voivat kilpailla valettujen tuotteiden kanssa. Niiden laatu on korkea, mikä osoittaa luotettavuutta ja kestävyyttä. Tällaisen tuen tynnyrin paksuus on enintään 7,5 mm - samanlaisia ​​putkia käytetään laajalti kaasuteollisuudessa, koska niillä ei ole lainkaan korroosiota ja niillä on valtava resurssi.

Putket teollisuuslaitoksiin

Nyt kun olemme tarkastelleet suosittuja betonipuiden tyyppejä, niiden standardipituus tunnetaan, paino, jonka ne pystyvät kestämään, laskee edelleen niiden määrä ja valitaan halkaisija tulevan rakenteen mukaisesti, jonka jälkeen voit jatkaa rakentamista.

Ruuvipillojen tyypit ja koot

Rautamalmia on käytetty rakentamisessa lähes 200 vuoden ajan ja tämän ajan kuluessa ne ovat osoittaneet luotettavuutensa, lujuutensa ja kestävyytensä. Ne sopivat erinomaisesti säätiön rakentamiseen monimutkaisilla alueilla. Näyttäisi siltä, ​​että ruuvaustekniikka mahdollistaa ruuvipillojen käytön kaikissa tapauksissa, mutta itse asiassa tämä lausunto on kiistanalainen.

Järjestelmälaitteen ruuvipallot.

Älä unohda, että materiaali, josta ne on valmistettu (metalli), on altis korroosiolle, joten tällaisen perustan käyttöä ei ole suositeltavaa maaperässä, jonka happamuus on suurempi (pH alle 5,5), orgaanisten komponenttien suuri määrä, erityinen sähkönjohtavuus alle 1000 ohmia. Ruuvaustekniikka edellyttää erikoisavainta. Ennen työskentelyn aloittamista on välttämätöntä tehdä tulevaisuuden säätiön piirros tai suunnitelma, jossa ilmoitetaan kaikkien tukien tarkka sijainti.

Joskus ruuvipalloja ei käytetä itsenäisenä perustana, vaan vahvistamaan nauhan perustusta. Tällaisissa tapauksissa ne asennetaan rakennuksen kulmiin. Asennustekniikka on sama: avainta käytetään ruuvaukseen.

Ruuvipuristin koostuu kahdesta osasta: teräspilarista ja terästä. Kaikkiin osiin sovelletaan tiettyjä vaatimuksia: materiaaleja, rakennetta, mittoja. Tämän jälkeen teräspää, joka liitetään talon pohjaan, kiinnitetään teräsnapaan tai pikemminkin sen yläpuolelle olevaan osaan.

Ruuvaa paalun mitat

Kierrä paaluja perustusten rakentamiseen.

Ruuvaamot voivat vaihdella halkaisijaltaan, pituudeltaan, valmistusmenetelmältä. Terät ovat myös eri halkaisijaltaan ja paksuudeltaan. Näistä eritelmistä riippuen paalun perustuksen muoto ja rakenne voivat muuttua. Putken halkaisija vaihtelee 57 - 159 mm. Maaperän tyypistä ja rakenteen rakenteesta riippuen käytetään rakenteita, joiden halkaisija on 200 mm - 1600 mm ja pituus 1650-9000 mm. Metallin paksuus, josta paalu ja terät on tehty, ei saa olla pienempi kuin 4 mm. Eri halkaisijaltaan ja pituisilta pileiltä on erilainen paino, joka on otettava huomioon rakennuskohteen suunnittelussa.

Useimmiten asuinrakennuksen perustamista varten on suositeltavaa käyttää ruuveja, joissa on seuraavat parametrit: ø 108х2500 mm; ja kylpyhuonekalusteiden, verannan, varjojen rakentamiseen - parametreilla: f 76x1500 mm tai f 89x2000 mm. Aseiden rakentamiseen käytetään putkia, joiden halkaisija on 54-108 mm ja seinämän paksuus 2-8 mm. Yleisvalinta useille rakennuksille - halkaisijaltaan 108 mm.

Kun valitset pituuden, harkitse sitä, että leikkaaminen tarpeettoman pitkä kasa on helpompaa kuin kasvaa liian lyhyt.

Tällaisten rakenteiden lukumäärä riippuu rakennuksen koosta ja sen painosta, mutta kiinnitysvaiheen tulee olla vähintään 2 m ja enintään 3 m.

Ruuvipään kantavuus riippuu sen pituudesta ja terän halkaisijasta. SP 24.13330.2011 -standardin mukaisesti "Pallosäätiö", jos pituus on 2,5 m, rungon halkaisija on 108 mm, rungon seinämän paksuus on 4 mm, terän halkaisija on 300 mm ja terän paksuus 5 mm, ruuvin työkuorma kasa on vähintään 5 tonnia ja sen rakenne mahdollistaa sen kestävän pystysuoran kuormituksen 1 - 30 tonnia.

Asennustekniikka

Kierrä paalun asennusohjelma.

Ruuvaustekniikka määrää, että putken yläosaan reikään asennetaan asennusavain, jonka jälkeen pohja kiinnitetään merkintäpisteeseen. Avain on pyöritettävä myötäpäivään, työn tuottamisprosessissa on jatkuvasti varmistettava, että teline tuli maahan 90 ° kulmassa. Tämä voidaan tehdä käyttämällä lasertasoa. Tietyllä vaiheella useat ihmiset pyörittävät avainta. Koska avain syvenee, nimittäin sen poikkipinta, on tarpeen nostaa se ylös. Pilejä ruuvataan vähintään 1,5 metrin syvyyteen.

Yhden kohteen rakentamisessa voidaan käyttää eri kokoisia paaluja, esimerkiksi rinteiden rakentamisen aikana. Ruuvin syvyys voi olla jopa samanlainen, ja se riippuu maaperätyypistä ja sen rakenteesta. Tekniikka takaa, että asennuksen jälkeen paalut on leikattava siten, että ne ovat 50 cm maanpinnan yläpuolella. Kannat eivät missään tapauksessa saa irrottaa maadoitusosan kohdistamiseksi, mikä voi johtaa niiden sakkautumiseen jälkikäteen. Telineet on asennettu tasaiselle alustalle ilman erityisiä uria.

Ruuvauksen jälkeen putken ontelo on sementoitu ja sementin tulee olla vähintään M300 (parempi kuin M500), mikä antaa lisäsuojaa perustukselle. Seuraavaksi hitsataan kärki ja voit jatkaa vanteiden, teräksen tai puun asennusta piirustuksen mukaisesti.