Gabion patjan tyynyt

Gabionin alla ymmärrä joitain runkorakenteita, jotka on valmistettu kestävästä metalliverkosta. Ensimmäistä kertaa tällaiset tuotteet olivat mukana suojarakenteiden suunnittelussa taistelujen aikana. Rakennustekniikan kehittäminen, jatkuva parantaminen ja tilojen turvallisuuden parantaminen ovat johtaneet siihen, että nykyään virheitä käytetään aktiivisesti rauhanomaisiin tarkoituksiin. Esimerkiksi niiden avulla joustat, merenrannat ja rinteet vahvistetaan usein.

Internet-kauppa "Geosynthetics" kutsuu kaikki ostamaan patja- ja patjanpoistoja edulliseen hintaan jättämättä kotiin.

Tuotannon pääaine on kierretty lanka, josta muodostuu ruudukko, jossa on kuusikulmainen leikkaus (solut). Tämän lähestymistavan ansiosta tuotteet eivät ainoastaan ​​säilyttävät joustavuuttaan, vaan pystyvät myös jakamaan tulokseksi saatavan kuorman koko tasolle.

Voit ostaa erilaisia ​​rakenteellisia tyynyjä meiltä. Kaikista niistä kuitenkin yhdistyvät se, että lomakkeessa on patjoja - suorakaiteen muotoisia pienikokoisia tuotteita.

Toiminnoista ja tarkoituksista huomaamme:

 • rinteiden ja paikkojen vahvistaminen, missä maapallon liikkeiden todennäköisyys on korkea;
 • maaperän suojelu eroosiosta;
 • minkä tahansa mallin vahvistaminen.

Gabionit, patja ja mattomyrskyt (Renault analogue):

Mattress-hem-tyyppiset gabion-rakenteet (samanlaiset kuin Reno-patjat *) ovat kolmiulotteisia tasomaisia ​​rakenteita, jotka on tehty kaksinkertaisesta vääntöverkosta, jossa on kuusikulmaiset solut ja jotka on jaettu osiin diafragmeja käyttäen.

Niitä käytetään myös laatikoiden laatikoista valmistettujen rakenteiden pohjana, kun ne toimivat suojaavana esiliina, joka suojaa rakenteen pohjaa eroosiosta.

Metalliverkolla on tiheä sinkkipinnoite, jota käytetään syvään tarttuvuuteen. Sinkin yksikköpinta-alan vähimmäismassa on riippuen käytetyn langan halkaisijasta 230-285 g / m 2.

Gabion jakautuu sisäisten kalvojen avulla jaksoihin 1 metrin välein.

Gabionit - kivirakenteet maisemasuunnittelussa

Kontit, joilla on vahva metalli runko, joka on saatu kierretty lanka, tuli ihanteellinen ratkaisu rakentamiseen tukea, sulkevat rakenteet. Monet omistajat omistustyöt ovat kuulleet tällaisesta uudentyyppisestä trendistä, kuten aita aidosta.

Rakentamis- ja rakennusrakenteiden tiedot ovat lähes kaksi vuosisataa historiassa. Puolustusvoima Venäjän-Turkkilaisen, Krimin sodan aikana. Rannikkoalueiden rinteiden vahvistaminen. Niistä on tullut välttämätöntä patoa Bolognan tulvien aikana. Ne ovat optimaalisia rakenteita tietyn alueen suojaamiseksi kallioiden, maanvyörymien, lumivyöryjen aikana. Rakennusten, seinien ja muiden rakenteiden uudistaminen ei voi tehdä ilman tätä materiaalia. Ja vain äskettäin alkoi käyttää maagisten piirustusten käyttöä.

Yleiset ominaisuudet

Kehys on valmistettu kestävästä galvanoidusta langasta. Vakiintuneiden standardien mukaisesti sen tiheyden tulisi olla noin 280 g / m2. Tämä tarkoittaa, että tästä materiaalista valmistettu pidätysseinä on viisi kertaa voimakkaampi kuin vastaavan rakenteen, mutta ketjunlisäverkosta. Galvanoidun päällysteen lisäksi polymeeripinnoite voidaan levittää lankaan. Sen paksuus, ottaen huomioon pinnoite on enintään kuusi millimetriä. Rakenteellinen lujuus kaksinkertaisen vääntöjohdoteknologian ansiosta.

Muodostuneet verkkokennot saadaan tavallisesta suorakulmaisesta muodosta. Suurten mittojen rakenne on lisäksi varustettu osastoilla, jotta ne eivät myöhemmässä vaiheessa muuttuisi muodonmuutoksiin.

Kiinnitysseinä koostuu yksittäisistä monoblocks-johtimista, jotka on liitetty toisiinsa samankaltaisella langalla kuin säiliökehys. Muussa tapauksessa tämä johtaa rakenteiden muodonmuutokseen, ja ne menettävät alkuperäisen ulkonäön.

Gabion-rakennekaavio

Suunnittelun edut

 1. Tällä tavoin tehty pidätysseinä ei romahda edes luonnollisella mekaanisella liikkeellä, vaan se hankkii vain tietyn muodon. Tästä syystä tällaisen kehyksen rakennusten jälleenrakentaminen on kestävämpää.
 2. Täyteaineena käytetään pääsääntöisesti eri rotujen kiveä (soveltamisalan mukaan). Tämän täyteaineen ansiosta koko rakenne on läpäisevä, mikä tarkoittaa, että sitä ei kohdisteta hydrostaattiseen kuormitukseen. Virheiden asennus säästää sekä aikaa että resursseja. Samanaikaisesti veden tyhjentämiseen ei tarvitse asentaa viemärijärjestelmää.
 3. Rakenteiden lujuus vain kasvaa ajan myötä. Kivien täyttäminen luo suotuisan ympäristön kasveille, jotka lopulta kasvaa kivien välillä. Istuttamalla juuret, kasvit muodostavat toisen otteen.
 4. Haravointien asennus toteutetaan ilman mitoitettuja rakennuslaitteita. Tietenkin poikkeus on rinteiden suunnittelu. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinun täytyy siivota maalaistalo, miehen ja teknologian ympäröivä luonne on vähäinen.
 5. On huomattava, että rakenteiden jälleenrakentaminen käyttäen kuvattuja materiaaleja tarjoaa rakennuksia, joilla on pitkä toiminta-aika, ellei kestävyys.
 6. Rakenteet on suunniteltava oikein. Tällöin talossa ei tarvita jatkuvaa hoitoa ja lisäkorjauksia.
 7. Vahvistettuihin betonirakenteisiin verrattuna kierretty lankakehys rakentamisen aikana ei vaadi paljon vaivaa ja taloudellisia menoja.

Rakenteiden tyypit ja niiden käyttö

Grid-verkkoja voidaan erottaa lomakkeilla:

 • laatikko gabions;
 • lieriömäinen muotoilu;
 • patja-patja gabions, joita kutsutaan myös Reno-patjoiksi.

laatikkomainen

Laatikot ovat keskikokoisia. Niiden pituus on 2-6 metriä ja leveys on enintään yksi metri. Suuremman mallin osissa on laatikko, jota kutsutaan kalvoksi. Ne ovat välttämättömiä sen varmistamiseksi, että tuote ei estä muodonmuutosta täyteaineen painon alla.

Rakenteita voidaan tehdä kahdella tavalla. Ensimmäinen menetelmä tehdään metallisuojien hitsaamalla, jotka ovat kohtisuorassa toisiinsa nähden nivelissä. Tuloksena on suorakulmainen solu. Tuotteiden seinä on liitetty langasta valmistetulla erityisellä spiraalilla.

Toisessa menetelmässä, joka käyttää ristikon kiinnitystapaa kehykseen, jolle on tunnusomaista lisääntynyt jäykkyys käyttämällä kierrettyä lankaa. Tässä tapauksessa solut ovat kuusikulmion muotoisia.

Gabionin valmistusjärjestelmä

Jos omalla kädelläsi tehdään virheitä, tulee yksi sääntö muistaa, rakenteen korkeuden pitäisi olla pienempi kuin leveys noin kaksi kertaa. Totta, tämä ottaa huomioon rakenteiden myöhemmän laajuuden ja tuen (maaperän) tilan, jolle laatikko asetetaan.

Laatikon muotoiset gabionit eroavat melko laajalla alueellaan sovelluksissaan. Kiinnitysseinä on ihanteellinen. Metallisuojien liitosten hitsaamalla saatujen mallien käyttö mahdollistaa ihanteelliset geometriset muodot, jotka ovat erityisen tärkeitä suunnittelijoille. Samoin ne ovat hyviä aidan rakentamiseen. Tämä on optimaalinen ratkaisu esteiden rakenteiden rakentamiselle ja pystyttämiselle, jos on tarkoitus jakaa tietyn paikan sivustoon, esimerkiksi nimeä virkistysalue.

lieriömäinen

Sylinterit, joissa on tyhjä tila, ovat pääsääntöisesti pituudeltaan 2-4 metriä ja läpimitaltaan hieman alle metriä. Ne sopivat erinomaisesti jyrkille rinteille, sängyt gabionille sekä monimutkaisten rakenteiden suunnittelussa. Maisemasuunnittelussa ne usein löytyvät keinotekoisten säiliöiden alkuperäisiksi koristeiksi.

Patja ja patja

Mattress-matting gabions tai litteillä malleilla on käytännöllinen erityispiirre taipumaan, toisinen sen pinnan taivut ja muodot, joihin ne sopivat. Tällaisten rakenteiden korkeus on pääsääntöisesti enintään 30 senttimetriä, mikä viittaa niihin tasaisiin muotoihin. Rannikon vahvistaminen toteutetaan suuremmassa määrin näiden mallien käytössä. Ne ovat hyviä keinotekoisten altaiden ja pienien purojen asettamiseen.

Pallon lujittaminen tasomaisten rakenteiden avulla osoitti erinomaiset ominaisuudet Bolognan tulvien aikana. Silloin he saivat nimensä - Reno-patjat, ilmeisesti nimen, joka päätti käyttää niitä. Tärkeä täyteaine, jota käsitellään myöhemmin, on pikkukivi.

Talo tarvitsee säätiön, ja litteistä patjoista, joissa on metalli runko, saadaan melko vankka perusta. Ne ovat myös optimaalisia rinteiden vahvistamiseen ja kiinnittämiseen, koska ne eivät edellytä fyysisen voiman menoja, vaan myös keinot. Rakennusten rekonstruktio heidän kanssaan on ihanteellinen, varsinkin jos on tarpeen vahvistaa seiniä, joilla on vähimmäispaksuus. Mutta silti, kun pinnalle on epäsäännöllisyyksiä, on parempi käyttää sylinterin muotoisia muotoja niiden kyvyn muodostaa mihin tahansa suuntaan.

Maccaferri CIS

Erikseen Maccferri CIS: n virheet voidaan erottaa toisistaan. Nämä ovat melko kolmiulotteisia rakenteita, joilla on kuusikulmaisten solujen muoto. He saivat nimensä johtuen siitä, että ne on valmistettu käyttämällä kaksoisvääntöjohdon erikoistekniikkaa. Italialaista teknologiaa. Tietyllä muodolla varustetuilla soluilla voi olla erilaisia ​​parametreja 5-7 senttimetriä malleihin, joiden solun koko on 10-12 senttimetriä.

Gabion Maccaferri CIS: llä on samanlaiset lomakkeet. Tämän mallin ominaisuuksiin kuuluu, että kaksinkertaisen kierteisen johdon ansiosta malli on kulumiskestävämpi kulumiseen. Se kykenee kestämään lisääntyneitä kuormia. Kehyksessä on kiinteä pinta, jonka avulla voit luoda säännöllisiä ja tarkkoja geometrisia muotoja. Kaksinkertainen vääntö luo vakautta nivelissä. Tämä malli on pääsääntöisesti galvanoitu päällyste, joka takaa koko rakenteen pitkän käyttöiän.

Suurin osa se soveltuu rakennusteollisuudelle sen fyysisten ominaisuuksiensa ansiosta. Kiinnitysseinä on valmistettu tästä mallista, jos tarvitset korjaustöitä suuria mittoja. Se soveltuu rinteiden pystyttämiseen. Sääntelypatjat tarvitsevat jaksottaista vahvistusta. Tässä tapauksessa käytetään italialaista vääntötekniikkaa. Moottoritiet, ja tietenkin maisemasuunnittelu.

Täyteaineen valinta

Metallirakenne on täynnä pääasiassa kiveä. Kiven tyyppi valitaan rakenteen sijainnin mukaan. Otetaan huomioon myös kiven tyyppi, joka voi olla keinotekoinen tai luonnollinen, sen koko ja koostumus. Rakennusten rekonstruktio, rinteiden vahvistaminen, mittasuhteiden pystyttäminen kaikissa näissä tapauksissa korit ovat täynnä tulivuoren kiviä, jotka erottuvat suurella murskauksella ja kovuudella. Tästä täyteaineesta voidaan myös rakentaa pidätysseinä.

Gabionsin kivi on merkittävä lisääntyneeseen kulumiskestävyyteen ja vastustuskykyyn terävien lämpötilavaihteluiden vuoksi. Laatikkomuotoiset gabionit, jotka on luotu täydentämään maisemasuunnittelua, yleensä täytetään vaihtoehtoisilla materiaaleilla. Tällöin tarvitset aina oikean laskennan. Nämä ovat lasia, rikkijauheita, murskattuja betonisejejä, päällystystekijöitä, pieniä metalliputkia ja sahatavaraa, jolla on puinen alkuperä.

Kun luot piirtämiä omilla kädillä, tärkeintä on muistaa, että pintojen rakenteiden osalta kivien koon pitäisi olla vähintään kolmasosa suurempi kuin metallisten solujen koko. Vedenalainen seinä, esimerkiksi keinotekoisissa säiliöissä, on täynnä isompaa kiveä, ainakin puolet. Vedenalaisissa rakenteissa tarvitaan myös tarkka laskenta. Jos talossa on tällainen muotoilu, täyteaineen väri, sen muoto ja koko vaikuttavat sen ulkonäköön.

Koko maiseman vaikutelman lisäämiseksi on välttämätöntä, kuten aiemmin mainittiin, oikea laskenta sekä lisäkoristelu luonnonkivien, kivien tai rakeiden muodossa, joiden alkuperä johtuu maastosta. Eli heidät on louhittava tässä paikassa, jossa maalaistalo rakennetaan. Tämän seurauksena kivi gabionille valitaan harkintansa mukaan.

Kivi gabionille

Keräys- ja asennusmenetelmät

On asteittainen ohje, joka auttaa aloittelijoita käsittelemään tätä jo yksinkertaista asiaa. Seuraten tiukasti ja kuuntelemalla neuvoja, rakennuksen tai jonkin elementin jälleenrakentaminen päättyy myönteisellä tuloksella.

Kuinka tehdä virheitä omiin käsiisi? Aluksi tarvitset metallisverkkoa, joka on tähän tarkoitukseen sovitettu, tietenkin myös metalli, johtimet, teräsputket, ei-kudotut kankaat, ohut kaapeli yksittäisten elementtien ja itse täyteaineen yhdistämiseen.

Joiden paneelien liittämistä varten käytetään metallilankaliittimiä sekä metalli-spiraalia. Prosessissa on tarpeen tehdä tarkka laskelma. Jopa rinteiden pystyttämiseen on muistettava, että yksi osapuolten on avauduttava. Tulos on eräänlainen kansi. Kun rakenne on täynnä kiviä, se on myös liitetty viereiseen paneeliin metallisella kierteellä.

Kun luomme aidan omilla kädillä, talolla tai muulla rakenteella, kannattaa muistaa, että teräviä päitä käytetään parantamaan paremmin pintaa. Ainoastaan ​​tällä tavalla rekonstruktio on kiinnitetty tukevasti tukipintaan.

Täyttö täytetään kahdella kierroksella. Aluksi noin puolet rakenteiden korkeudesta asetetaan kiviin. Sitten rakenteen sivuseinät kiristetään teräskaapeleilla. Tämä on välttämätöntä, jotta tukijalka ei menetä muotoaan. Kun olet tehnyt oikean laskennan alussa, on helppo laskea tarvittava määrä. Laskenta on sellainen, että viiden tai kuuden solun jälkeen, niiden koosta riippuen, kaapelit tai muut jäykisteet jäävät pois.

Rakenteen seinät on sovitettu täyteaineella, jolla on tasainen ulkonäkö, ts. Sen on oltava hyväksyttävä koko ja miellyttävä väri. Kuitukangas muodossa oleva vedenpitävyys toimii myös esteenä roskarikoitujen kivien väliselle tilalle. Kankaan päitä on käärittävä ja pinnalle asetettava ja ripoteltava kauniimmin ulkonäöltään. Täydellisen täytön jälkeen rakenne on suljettu kannella, joka on kiinnitetty langasta valmistetulla kierteellä.

Rakentaminen ja muotoilu

Talo, rinteiden vahvistaminen tai yksinkertainen jälleenrakentaminen - kaikki vaatii tarkan laskelman. Pienikokoiset klassiset mallit sopivat erinomaisesti kukkapenkkien luomiseen. Herkät kukat ja kivi näyttävät brutilta ja söpöiltä samaan aikaan, mutta täälläkin tarvitaan laskelma pienestä koosta huolimatta.

Luonnollinen tai keinotekoinen kivi näyttää hyvältä yhdistettynä puuhun, koska kuvattua tekniikkaa käytetään usein pöytäpohjien koristelemiseen. Sitä voidaan käyttää vahvistettaessa aiemmin luotuja tukia.

Luonnonmateriaaleilla koristeltu talo antaa aina elämän tunteen, vaikkakin se vaatii koristelemaan sitä lohkareilla. Se edellyttää erittäin huolellista laskentaa. Rinteiden ja rantojen jälleenrakentamista tekevät asiantuntijat, koska tässä hankkeessa otetaan huomioon monia vivahteita.

Koska ei ole mahdollisuutta sijoittaa kokonaan huvipuistoa virkistysalueen alle, tällaisia ​​voidaan vielä järjestää. Voit rakentaa materiaaliseinän ja laittaa penkki sen lähelle. Tässä taas on vastakohta kiven ja puun välillä. Tämä rakentaminen on välttämätöntä, jos takapihalla on pääsy veteen. Tavallinen ja tylsä ​​hiekkainen maisema voidaan sulkea metallilla ja kiveillä. Oikein suunnitellulla tavalla on mahdollista viettää iltaisin säiliön rannalla tai kalastaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että edellä mainitut materiaalit täydentävät optimaalisesti luonnollista ympäristöä ja ovat täysin turvallisia ympäristönäkökulmasta. Ne luovat erinomaiset olosuhteet kasvien kasvulle, kuten ajan, pölyn ja lian sekä veden kautta. Tällöin kasvit eivät itse voi haitata rakenteiden turvallisuutta. Jälleen, luonnon kasvillisuuden ansiosta on mahdollista pehmentää myöhempi kylmyys kiviä.

Rakenteen käyttöikä kulkee yli vuosisataisen vanhan rajan. Kukaan tuleva sukupolvi ei voi nauttia luonnon kauneudesta, ihmisen keinotekoisesti luoma. Jos kyvyt ja kyvyt ovat kuitenkin epätietoisia, niin tällaisten rakenteiden edut voidaan sanoa halvalla. Puutarhatilasi varustaminen alkuperäisellä ja ainutlaatuisella tavalla on paljon halvempaa kuin muut hankkeet. Jotkut, yksinoikeuden merkki, täyttävät ulkomaille. On myös mahdollista tilata valmiita metallikehyksiä mistä tahansa muodosta ja täyttää ne sopivalla materiaalilla.

Gabionit maisemasuunnittelussa, patja- ja patjamaljauksissa

Viime aikoina virheitä käytetään paitsi rinteiden, pengertien ja muiden rakenteiden vahvistamiseen myös maisemasuunnitteluun. Tämä tuli saataville, koska valmistajat ovat viime aikoina muuttaneet hieman gabionien valmistusprosessia, mikä mahdollisti mielenkiintoisempien ja luotettavien mallien hankkimisen.

Gabionit maisemasuunnittelussa

Maisemasuunnittelussa käytettävät gabionit, jotka on valmistettu galvanoidusta langasta, jota käsitellään erikoispolymeereillä ja muilla suojaavilla aineilla. Tuloksena oleva muotoilu tavallisesti kuljettaa vakavia kuormia ja ei myöskään koskaan muuttu. Tällaisen langan käyttöönotto antaa sinulle mahdollisuuden luoda erilaisia ​​kokoja ja muotoja. Siksi tällaisia ​​gabionteja käytetään onnistuneesti maisemasuunnittelussa.

Saatat olla kiinnostunut näistä tuotteista.

Paljon usein käytetään gabionteja tällaisiin tarkoituksiin:

 • Heidän avullaan voit rakentaa luotettavan, kestävän aidan maakohtaisiin sivustoihin, mökkeihin.
 • Usein käytetään gabionteja keinotekoisten säiliöiden luomisen aikana. Gabionin rakenne on sellainen, että se ei estä veden kulkua. Siksi ei ole tarpeen asentaa ylimääräistä viemäröintijärjestelmää. Muuten tämä mahdollistaa kustannusten huomattavan alentamisen.
 • Gabionia käytetään, jos tarvitset luotettavan tuen kukkalaatikoiden, sängyt, jotka sijaitsevat tietyllä korkeudella.
 • Käyttämällä patjan gabionia voit luoda mielenkiintoisia arkkitehtonisia, koristeellisia elementtejä, tuotteita.

Jotta voit hyödyntää kaikkia virheitä, kannattaa valita oikeat täyteaineet. Gabionit voidaan täyttää erilaisilla keinotekoisilla, luonnonkivillä, joilla voi olla eri murskaustasoja.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että on olemassa tiettyjä vaatimuksia, jotka koskevat käytettyjen kivien muotoa, niiden pääominaisuuksia ja koostumusta. Loppujen lopuksi koko rakenteen lujuus, sen vakaus ja luotettavuus riippuvat kivien valinnasta.

Patjat ja patjat

Useimmiten maisemasuunnittelussa käytetään patja-mattapäitä. Tämä johtuu siitä, että niillä on ainutlaatuiset ominaisuudet ja parametrit. Jos et ole vielä päättänyt, haluatko antaa heille etusija, lue ne tarkemmin.

Renault-patjat erottuvat korkealla kestävyydellä. Loppujen lopuksi prosessissa käytetty metallilangan lisäksi käsitellään suojaavia, vahvistavia koostumuksia, joten sen tuhoutumisen todennäköisyys on minimaalinen. Valmistajat käyttävät erikoislaitteita, joiden ansiosta johdot kierretään, mikä mahdollistaa tulevaisuudessa syntyvän verkon kestävän vakavan kuormituksen.

Gabion-patjan tyyppi on pitkäikäinen. Loppujen lopuksi valmistukseen käytetään laadukkaita raaka-aineita, joten gabionin elämä on noin 100 vuotta.

Gabion-patja ja patja eroavat joustavuudesta ja joustavuudesta. Tämä mahdollistaa suunnittelun soveltamisen siinä tapauksessa, että maa on liikuteltava, on kutistumisprosessi. Huomaa, että suunnittelutoimintoja ei ole menetetty, ominaisuudet eivät heikkene.

Gabion patja-mattamuoto

Mattress-matomuodon gabion-tuotteet ovat silmukkarakenteita, jotka on valmistettu kaksinkertaisesta vääntöjousesta valmistetusta galvanoidusta metalliverkosta ja jotka on jaettu tasalaatuisiksi diafragmeiksi. Aggressiivisissa ympäristöissä suositellaan polymeeriverkkojen lisäpäällystyspäällystystä, joka tarjoaa patjamateriaaleja, jotka suojaavat luotettavasti ulkoisesta ympäristöstä.

Pääsääntöisesti gabion-tuotteita, joissa on patja-mattamuoto, käytetään massiivisten aluepäällysteiden laitteisiin, jotka on suunniteltu suojaamaan rinteitä erilaisista eroosioista ja maaperän stabiloinnista. Toinen tämäntyyppisten gabion-tuotteiden erittäin yleinen sovellus on laatumerkin mallien pohjana. Tämä auttaa suojaamaan perusrakenteen erosiosta. Patja-patjan käyttö säästää 10-50% taloudellisista resursseista sekä rakenteen suorassa rakenteessa että sen jatkokäytössä.

Gabion-patja-matomuoto koostuu pohjista ja peitteistä.

erä

Kauhea sana "gabions" piilottaa erittäin hyödyllisen rakenteen. Seinät, joissa on kaltevuusalue, paikan poraaminen, joen rinteiden vahvistaminen, rinteiden vahvistaminen ja vesistöjen onnettomuuksien poistaminen sekä paikan päällä tavanomaiset koristeelliset elementit - kaikki tämä tapahtuu gabionien avulla. Riippuen koosta ja muodosta, näitä tai muita gabion-rakenteita käytetään eri tarkoituksiin. Tässä artikkelissa puhumme millaisista gabionrakenteista, millaisia ​​vaatimuksia heille esitetään ja miten kokoavat gabion-rakenteet.

Tyypit gabion rakenteita

Gabion-rakenteet ovat silkkikontteja, jotka on täytetty kivillä. Kontit voivat olla eri kokoja ja muotoja. Muodosta riippuen tiettyjä rakenteita käytetään eri tarkoituksiin.

Kaiken kaikkiaan on olemassa kolmenlaisia ​​gabionrakenteita:

 • laatikon muotoinen;
 • lieriömäinen;
 • Patja patja

Rakennusten ohella suunnittelijat käyttävät gabionrakenteita puhtaasti koristeellisiin tarkoituksiin, ei unohda toiminnallisuutta, rinteiden vahvistamista, maaperän eroosion vakauttamista, rannan suojelua ja kovettamista tiekannan perustuksille. Esimerkiksi äskettäin aidojen, aidojen, puutarhojen penkkien ja pöytien virheiden rakentaminen on saanut suosiota.

Laatan virheet

Laatikonmuotoiset gabionit ovat parallelepiped-muotoisia säiliöitä. Niiden koko voi olla erilainen: leveys on 1-2 m, pituus 2-6 m, korkeus 0,5-1 m. Suuremman rakenteellisen lujuuden ansiosta säiliöiden sisällä on vahvistettu kalvopaneelit, jotka sijoitetaan tiettyyn etäisyyteen toisistaan.

Laatikkomuotoiset gabionit tehdään kahdella tavalla:

 • Ensimmäinen on sinkitty teräsverkko, jossa on kuusikulmaiset solut, jotka on kiinnitetty jäykkään runkoon.
 • Toinen hitsataan teräspalkista tai -johdosta.

Hitsatut rakenteet ovat jäykempät ja pidetään kestävämmiksi. Ne näyttävät myös esteettisiltä, ​​joten ne ovat ihanteellisia maisemasuunnittelussa. Esimerkiksi aitojen asettaminen gabionista, penkkien ja taulukoiden järjestäminen, keinotekoisten rinteiden räätälöinti jne.

Laatikkomuotoisia gabionteja käytetään muodostamaan vaihtelevan monimutkaisen ja koon omaavia pidätysseiniä. Esimerkiksi, jos rinteet indeksoivat ja tuhoutuvat, missä tulvia tai jokien valumia esiintyy. Myös laatikkomakkeita käytetään vahvistamaan pankkeja ja patoja sekä purkamaan sivuston. Toinen käyttö on kevyen rakenteen säätiön järjestely.

Voit myös tehdä gabion-rakenteita omilla käsilläsi. Tätä varten tarvitaan Rabitz-verkko, halkaisijaltaan 6-8 mm teräsvaipat ja halkaisijaltaan 3 mm sinkitty teräslanka. Teräspalkista muodostuu jäykkä runko, ketjutelevy on kiristetty siihen ja lanka pidetään yhdessä runkopalkkien kanssa.

Sylinterimäiset gabionit

Sylinterimäiset gabionit on muotoiltu sylinteriksi ja ovat joustavampia jäykisteiden puuttumisen vuoksi. Tällaiset gabionit ovat karkkia, jonka muoto on sylinteri, jonka pituus on 2 - 4 m, ja sivuilla olevat palat. Sylinterimäisen sijoittimen halkaisija on 0,65 - 0,95 m. Ne on valmistettu kaksinkertaisesta kierteisestä teräsverkosta.

Sylinterimäisiä gabionteja käytetään rannikoiden vahvistamiseen, padojen ja säiliöiden onnettomuuksien poistamiseen sekä padojen rakentamiseen. Niitä voidaan käyttää myös kiinnitysseinien pohjarakenteiden järjestämiseen ja suojautumiseen heikentämiseltä.

Mattress Gabions

Litteät patjat tai mattopatjat, kuten niitä joskus kutsutaan, eroavat laatikon muotoisista, sillä ne ovat pieniä 20 - 30 cm: n korkeuksia. Yleensä niiden leveys vaihtelee 1-2 metristä ja pituus 1 - 6 metriä. Yleisin korkeus on 0 23 m

Tärkein ero patjakorikoiden välillä on se, että niiden alhaisen korkeuden ansiosta ne pystyvät helposti toistamaan tontin helpotuksen muodon. He kanavat kanavat ja patoja, rinteitä, rinteitä ja varustavat hydraulirakenteiden pohjan. Toinen tapa käyttää patjan gabionia on varustaa pohja box gabion rakenteita.

Materiaalijärjestelmien elementit ja niiden vaatimukset

Gabion-mallit on tehty yrityksissä GOSTin ja TU: n mukaan. Kaikkien rakenteellisten elementtien on täytettävä tietyt vaatimukset. Ja itse tuote tulee tehdä huolellisten laskelmien jälkeen voimaa, vääntöä ja muita kuormia varten.

Johdinverkko

Yksi gabionrakenteiden tärkeimmistä elementeistä on kaksinkertainen vääntöverkko. Se on tehty tällaisista langatuotteista:

 • Johdin sinkkipinnoitteella vähintään 250 g / m2.
 • Johdin vahvistetulla korroosionestopinnoitteella. Esimerkiksi Galfan on 95% sinkkiä ja 5% alumiinia.
 • PVC-päällystetty lanka.

Gabion-rakenteiden koot voivat poiketa nimellisarvosta 5%, mutta ei enempää.

Verkon kudonnassa käytettävän langan lisäksi neulomalla on myös virheitä, joiden avulla verkko kiinnitetään jäykkään kehykseen. Tähän sovelletaan myös tiettyjä vaatimuksia:

 • Neuletiheyden aukot.
 • Langan päät voidaan liittää kiertymään.
 • Myös päät voidaan liittää jatkeeseen.
 • Kierteen pituus ei saa olla yli 20 mm.
 • Näiden kiertymien määrä ei saisi olla enempää kuin yksi kappale / 20 m2.

Huomioikaa, että kun sijoitat gabion-rakenteita, verkon, reunan ja nivelsiteen käyttämän langan koon suhde on täytettävä. Tarkat tiedot voit kerätä taulukosta.

Taulukko 1. Johdon halkaisijoiden suhde gabionrakenteisiin.

Kivet - mitä voidaan asettaa gabionille

Voit täyttää gabionit useilla kivillä, sekä louhoksilla että nurkkakivillä. Kiven koon on oltava sellainen, ettei se pääse putoamaan gabion-verkon solun läpi. Optimaaliset koot ovat 1d - 2d, missä d on verkon solun halkaisija. Et saa käyttää suurempia kiviä, sillä sitten liian suuret aukot muodostavat kivien väliin.

Se on tärkeää! Koko 1d - 1.5d gabion-kivilajit sopivat parhaiten, koska ne antavat tasaisemman vedon koko kehälle ja alueelle.

Vaaralliset kivet:

 • Vakavuus. Ominaispaino vähintään 17,5 kN / m3 - maanrakennustöiden osalta vähintään 23 kN / m3 - vesiteollisuudelle.
 • Frost resistanssi yli MP3.
 • Kestävyys vähintään 400.
 • Alhainen veden absorptio alle 0,6%.
 • Hajoamisvastus. Suurin massahäviö tulee olla 5 - 10%.
 • Kovuus.
 • Vähentää vähimmäisvoimakkuutta veden ollessa kyllästetty. Pehmenemiskerroin on oltava vähintään 0,9 ja sedimenttikiviä vähintään 0,8.

Mitä kiviä voidaan käyttää virheiden täyttämiseen, katso taulukot 2, 3 ja 4.

Taulukko 2. Kivet gabionrakenteille.

Taulukko 3. Kiven keskikoko täyttymistä varten, jos tuulen aallot puuttuvat.

Taulukko 4. Kiven keskikoko, joka täyttää kukkulat tuulen aallon läsnäollessa.

GEOTEKSTIILIT

Geotekstiilejä käytetään gabionrakenteiden järjestämisessä käänteis suodattimena. Aiemmin tätä murskattua kivi- ja hiekkakiviä varten. Geotekstiilien käyttö voi vähentää vaadittua hiekkakerrosta 20%.

Geotekstiilikangas, joka läpäisee ohut ja joustava, ei murskata, se ei muodosta muotia, joka on kestävä jyrsijöiden, hyönteisten ja juurien itämisen vaikutuksille.

Geotekstiilit auttavat nopeita ja laadukkaita huokoisia rakenteita. Kivien tukkeutumisen takia rakenteet gabionrakenteista saavat poikkeuksellista voimaa.

Tämän materiaalin kudokset toimitetaan rakennustyömaalle rullissa. On tarpeen tarkistaa, onko kangas kiinteä eikä ole kyyneleitä. Rakennuksia järjestettäessä kangas voidaan leikata ja asettaa päällekkäin 10-20 cm: n päähän. Kankaan kappaletta on haudutettu yhteen tai liimattu yhteen, jotta liitäntä on tarpeeksi vahva.

Asennus gabion rakenteita - laatikko gabions

Voit rakentaa rakenteita sivustosi sijainnin gabion-rakenteista itse, vaikka se riippuu paljon projektin monimutkaisuudesta. Esimerkiksi syvän joen rannikon pitelevän seinämän järjestely ei ole vieläkään vaarassa tuottaa itsenäisesti. Yksinkertaisempia malleja, kuten seinien kiinnitys rinteessä, pengerrys, aidat ja aidat, voidaan turvallisesti tehdä omilla käsillä. Ensinnäkin on välttämätöntä ostaa gabion-rakenteita valmiissa muodossa geotekstiilien tilaamiseksi 15 prosenttia enemmän kuin projektin tarpeet ja varata tällainen työkalu:

 • Pihdeillä.
 • Nidonta lanka.
 • Vasarat.
 • Mount.
 • Ankkurit tai puiset panokset.

Valmisteluun tarvitaan enemmän lapio tai kaivinkone.

Box gabion kokoonpano

Laatikon muotoiset gabionrakenteet tulevat tuotannosta, kun ne taitetaan, jotka on yhdistetty pakkauksiin. Voit siirtää ja tallentaa hälytyksiä vain vaakasuorassa työasennossa. Muista tarkastaa varastointi- ja kuljetusolosuhteiden noudattaminen. Tällaisen pinon korkeus ei saisi ylittää 2 m. Asenna pino jumittuneilla puupohjaisilla tukeilla, jottei alempia rakenteita vahingoiteta.

Kuinka koota laatikko gabion:

 • Avaamme paketin gabionilla.
 • Irrota yksi gabion ja aseta se tasaiselle vaakasuoralle pinnalle. Pohjaan liittyvät osat: sivuseinät ja kalvot suoritetaan ja säädetään.
 • Tarkistamme, ovatko kaikki elementit sormijatkusta sileät reunat, olivatko ne taivutettu kuljetuksen aikana.
 • Jos alapuolella ei ole kiinnityselementtejä, on välttämätöntä sitoa sivuseinät, takapinta ja etuseinä ja kalvo rakenteen pohjaan virkkävirran avulla.
 • Kalvojen tulisi sijaita noin 0,75 m: n askelin. Liitämme ne seiniin.
 • Kiinnitä elementit sitovalla langalla nitoja käyttäen.
 • Nosta sivuseinät, takana ja eteenpäin niin, että laatikko on muodostettu - laatikko.
 • Sitten yhdistämme kulmien yläosat paksuisella lanka-kehyksellä. Hänen täytyy olla kiinni kaikkien paneelien kulmista.
 • Tarkista, ovatko samat tasot laatikoiden kulmien vertikaalit.
 • Liitämme paneeleita toisiinsa alkaen kulmien yläosista. Käytä neulontankoa. Tämä on tehtävä erityisellä tavalla: vaihdamme yhden silmukan ja kaksinkertaisen silmukan, jonka sävelkorkeus on 120-150 mm.

Gabionien sitoutuminen suoritetaan nitoja käyttäen, ja se yhdistää rakenteen sinkittyihin renkaisiin. Nitoja - yksi tärkeimmistä työkaluista, joita tarvitaan virheitä asennettaessa. Se voi olla pneumaattinen tai manuaalinen. Jälkimmäinen on itsenäinen, mutta pneumaattinen on sidottu sähköön, vaikka sitä on helpompi työskennellä.

Rakenteen tai laatikkomallin muotoilu

Kun muutamia tyhjiä virheitä on kerätty, ne on sijoitettava haluttuun paikkaan suunnitelman mukaisesti. Tämän sivuston pitäisi olla jo valmis.

 • Asenna laatikkomakkeita peräkkäin.
 • Jos rakennetta voi hiipua, se on tarpeen korjata. Tätä varten ajetamme sauvoja tai panoksia, ankkureita toisella puolella.
 • Etupinta on toivottava muottien suojaamiseksi.
 • Yhdistämme virheet toisiinsa kaikissa kulmissa ja vierekkäisissä kasvoissa.
 • Kun asennat virheitä kahdessa tai useammassa rivissä, on tarpeen sijoittaa ne "kasvokkain" tai "takaisin taaksepäin". Paneelit kommunikoivat keskenään ja reunalla sijaitsevalla vahvistuslangalla.

Jos jumittimet asennetaan useaan tasoon, lattiat, kiviä täyttämättömät ylempiin jumittareihin on kiinnitettävä tiukasti kehä, kulmat ja myös kalvojen kosketuspisteet.

Täytä jumittimet kivillä

Mitä kiviä voidaan käyttää gabionien täyttämiseen, on jo kuvattu edellä. Lisäämme vain siihen, että suurien näytteiden lisäksi voit käyttää pienempiä kiviä, mutta niiden osuus ei saa ylittää 5-7%. Pienet kiviä on oltava keskellä laatikkoa. Täyttösumarit valmistetaan sekä manuaalisesti että koneellisesti. Mutta manuaalinen kuormitus on suositeltavaa, koska voit paremmin hajottaa ja ravistaa kivet. On myös muistettava, että on mahdotonta ajaa raskaita laitteita gabion rakenteisiin.

 • Kivet on sijoitettava tiiviisti niin, että niiden välissä on mahdollisimman vähän aukkoja.
 • Viimeinen gabion jätetään tyhjäksi, jotta se voidaan yhdistää uusiin täyttämättömiin virheisiin.
 • Jos laatikon muotoisen häikäisyn korkeus on 1 m, se on täytettävä kolmessa vaiheessa. Täytä ensin 1/3. Kiinnitä sitten seinät neulomalla. Itse asiassa järjestämme tukirakenteita, jotka pitävät rakenteen räikeänä kivien painon alla.
 • Sitten täytämme seuraavan kolmanneksen ja korjataan se uudelleen välikkeellä.
 • Kun täytät laatikon viimeisen kolmanneksen, on välttämätöntä, että kiven taso on 2-5 cm laatikon yläreunan yläpuolella. Kun kallio sedimentti tapahtuu, kivi laskeutuu tasaisesti reunaan.

Se on tärkeää! Välikkeiden sovittaminen estää seinien ja kivimateriaalin "pullistumisen". Laatikon vaakasuoralle nippulle sinun on siirrettävä lanka 2-3 solujen läpi ja työnnä esine, esimerkiksi levy, langan päiden väliin ja käännä objekti. Tarkemmin sanottuna tämä näkyy kuvassa, jossa esitetään alla olevat gabion-rakenteet.

Jos halkaisijan korkeus on 0,5 m, se täytetään kahdessa vaiheessa.

Kiinnitä kansi

Virtapeltipeite on kiinnitettävä erityisen varovasti. On mahdollista sitoa sekä sitovalla johdolla että niitteillä nitoja käyttäen.

 • Me sitoudumme kansiin kulmissa, niin että se ei liiku eikä liiku.
 • Kiinnitä vahvasti kehyksen reunalla oleva vahvikekaapeli.
 • Liitämme suojuksen reunan ympärille runko-ruutuun.
 • Lopuksi yhdistämme kannen kalvoihin.

Jos kivi häiritsee kantta sitomisen tiukasti runkoon, sitä voidaan siirtää laatikon keskelle.

Kaarevat osat, joissa käytetään laatikkomakkeita

Kun kaarevilla osuuksilla rakennetaan rakenteita gabionista, niitä on leikattava siten, että lopullinen rakenne osoittautuu melko voimakkaaksi ja samalla seuraa tarkasti projektin kaarevaa linjaa.

 • Taita virheet siten, että ne päällekkäin muodostavat kaarevan pinnan.
 • Jalkakäytävä ylittänyt osa on katkaistu saksilla.
 • Keräämme projektin virheitä.

Voit myös leikata korkeuskorkeuksia, esimerkiksi loppuosassa. Kiven peittämisen ja täyttämisen jälkeen kansi asetetaan päälle ja kiinnitetään lujasti suljettuun laatikkoon.

Lieriömäisten gabion-rakenteiden asennus

Sylinterimäiset gabionrakenteet toimitetaan pusseihin, joissa on jo leikattuja kudoksia, joiden reunoja pitkin on vahvistava tarttuva lanka. Kun gabion-nippu on purettu, on tarpeen levittää yksi niistä tasaiselle alustalle ja suorista se, tarkista virheet.

Reunojen läpi kierteitetyn langan avulla tarttumme verkkoon rullalle - sylinteriin. Kiristä heti yksi reuna. Kiven täyttäminen jättää pitkän pitkittäisreunojen väliin. Kiinnitä toinen reuna huolellisesti kiven avulla ja kiinnitä se.

Sen jälkeen sidotaan pituussuuntaiset reunat yhteen.

Jos sylinterimäiset gabionit käyttävät suuria vesitasoja tai voimakkaita virtoja, niitä voidaan yksinkertaisesti joutua vesistöön vesijohtovedellä tai kaltevalla alamäkeen.

Patjamateriaalin rakenteiden asennus

Patja- ja patjamateriaalin rakenteiden asennus tekniikka on hyvin samankaltainen kuin laatikkomakkeiden asennus, joten suuri osa tästä on tuttu seuraavissa ohjeissa. Samankaltaisia ​​kohtia, joita kuvataan vain ohimennen.

Mattress gabion-kokoonpano

 • Taita kulmakivi, suorista kaikki reunat ja elementit.
 • Nosta sivuseinät ja kalvot ja liitä ne kulmiin.
 • Nosta taka- ja etuseinät. Liitämme ne kalvoihin siten, että kalvon ja sivuseinän vahvistusjohdot kytkeytyvät toisiinsa.
 • Tarkista rakenteen taso.

Kalvojen alareuna on yhdistettävä pohjaan, ellei sitä ole tehty tuotannossa.

Rakenteiden tai rakenteiden muodostaminen patjamaljaista

Patjan mallit pinotaan geotekstilien päälle. Tämä on tehtävä erittäin huolellisesti, jotta geotekstilien kangasta ei vahingoiteta.

Kun gabionit taitetaan haluttuun paikkaan tai rakenteeseen, ne on yhdistettävä toisiinsa. Muista, että linkittäminen olisi tehtävä, kun virheet ovat tyhjiä.

Se on tärkeää! Harmaiden lyhyempi 2-metrinen puoli on asetettu, jos käyrällä on kaltevuus. Jotta ne kiinnitettäisiin paikalleen, käytetään ankkuria tai puisia tappeja, joita kuljetetaan laatikon sisäpuolelta reunan alta, joka on pidettävä paikoillaan.

Täyttämällä patjan gabions kiviä

Patjanpalkkien täyttöä koskevat yleiset säännöt ovat samat kuin laatikkomakkeilla.

 • Pienin kiven koko ei saisi olla pienempi kuin solun koko.
 • On tarpeen täyttää 2-5 cm enemmän.
 • Aseta mahdollisimman vähän aukkoja.

Eroista on mahdollista erottaa vain se, että patja-matto-gabionit voidaan täyttää kallioilla, jotka sijaitsevat rinteessä joko alhaalta tai ylhäältä. Huomaa myös, että sorkkareiden korkeudella 0,17, 0,23 ja 0,30 m vaakatasoja ei tarvita.

ankkurointi

Jyrkissä rinteissä patjamitit kiinnitetään tiukasti maahan ankkureilla. Kuinka tämä on tehty näkyy hyvin kuvassa. Jos kaltevuus on pehmeä maadoitus, ankkuri tulee vasaraan, kun se asentaa gabionrakenteet ja jättää ne sen jälkeen, kun kaikki työ on valmis.

Kiinnitä kansi

Kansi on kiinnitetty kunnolla kaikkiin kalvoihin ja sivuseiniin. Huomaa, että kansi on yhdistettävä pitkin ääriviivaa, mutta myös kaikkia lujittavia johtoja ja kalvoja.

Jos patjamitit asetetaan riviin ja täynnä kivet, voit peittää ne kuin yhdellä kannella. Tätä varten ne peitetään kaksinkertaisella kierteellä. Kankaan leveys saa olla enintään 2 m. Pituus voidaan ottaa yhtä suuresti kuin rakenteen pituus. Liitämme kangaskansi kaikkiin tarvittaviin elementteihin.

Kaarevat osat, joissa käytetään patjamitkoja, suoritetaan samalla tavoin kuin laatikkomakkeista. Tekniikan asettaminen ja leikkaaminen ei ole erilainen.

Epätavallisesta, haluaisin korostaa, että patja-matto-gabionit voidaan asettaa jo valmiiksi suunnitellulle asennuspaikalle. Esimerkiksi rantaviivaa järjestettäessä gabionit voidaan kerätä ja täyttää läheisellä rannikolla. Geotekstiilien kangas voidaan kiinnittää rakenteen pohjaan. Sitten valmis rakenne asetetaan haluttuun asentoon nosturin avulla. Ja se voidaan tehdä sekä rannalta että vesiskoolta. Mutta tätä tekniikkaa ei enää luokitella "tee se itse".

Mattress patjan gabions

Uusi tie Aksien ympärille rakennetaan saksalaisella tekniikalla. Raita on ensimmäinen maassa, jonka takuu on 30 vuotta. Tämän ilmoitti Rostovin aluehallituksen Vasily Golubev. IA "DON 24" kokoontui yhteen paikkaan kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta tiestä.

Asetus allekirjoitettiin: Platovin lentokenttä saa lentää 27. marraskuuta

Rostov-on-Don, 8. marraskuuta 2017. DON24.RU. Platovin lentokenttä aukeaa 27. marraskuuta. Venäjän hallituksen puheenjohtaja Dmitri Medvedev allekirjoitti asetuksen.

Vuonna 2018 World Cup Rostov rakentaa kohta tarkastus tavaroiden ja kuljetusten

Rostovissa 2018-MM-kisoissa rakennetaan etämyynti- ja kuljetustarkastusasemaa (UPGG). Kohde näkyy vasemmalla rannikolla, kolmen kilometrin päässä uudesta Rostov Arenan stadionista, ja se toimii MM-kisojen aikana.

Mattress patjan gabions

Päätoimipaikka
Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

Viestintäpuhelimet:
+7 (473) 232 - 29-73

Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Toimisto Belgorodissa
Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Lipetskin toimisto
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Toimisto Pietarissa
Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Viestintäpuhelimet:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Toimisto Tambovissa
Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Moskovan toimisto
Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Viestintäpuhelimet:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tuotteet ja palvelut

Hyödyllisiä tietoja

Gabion-rakenteet (gabionit) ovat erikoisteräksiä metalliverkosta ja kivistä, jotka täysin täyttävät rakenteen ontelon. Tällaiset rakenteet voivat olla eri kokoja ja muotoja. Niitä käytetään ensisijaisesti maaperän eroosion ja pankkien suojelun vakauttamiseen. Kuitenkin maisemasuunnittelijat ovat laajalti suosittuja ja kysyttyjä (koristeellisina aidat, aidat, erilaiset puutarhatuolit tai pöydät).

Joukkotyypit

Tähän mennessä on olemassa kolme päätyyppiä:

 1. Laatikonmuotoiset gabionit ovat tiettyä kokoista laatikkoa, jonka lujuutta ja jäykkyyttä lisäävät erityiset verkkokalvot rakenteessa. Tämän tyyppisiä gabionaaleja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:
  1. erilaisten monimutkaisten seinien muodostaminen;
  2. pato-vahvistus;
  3. terassien muodostuminen;
  4. aidojen luominen;
  5. irrallisten rinteiden räätälöinti;
  6. perustan pienille ja pienikokoisille rakennuksille.
 2. Sylinterimäiset gabionit, jotka muistuttavat makkaraa tai karkkia muotoa ja jotka on valmistettu yhdestä metalliverkosta. Tällaisten säiliöiden täyttäminen kivillä luodaan erityinen aukko niiden rakenteessa. Tämäntyyppisten gabionien sopivan koon ja riittävän suuren joustavuuden ansiosta niitä käytetään laajalti patojen luomi- seksi, alueiden suojelemiseksi eroosiolta sekä erilaisten onnettomuuksien poistamiseksi vesistöissä.
 3. Patja- ja patjamaljaat, jotka ovat hyvin samanlaisia ​​kuin laatikkorakenteet, koska niissä on myös erityiset kalvot, jotka lisäävät jäykkyyttä. Mattress gabions täydellisesti toista maastoa, ja siksi niitä käytetään laajalti:
  1. kun on rinteitä, padoja ja rinteitä;
  2. luoda hydraulisten rakenteiden perustan;
  3. peruselementteinä laatikkomaisten gabionien seinien ja aidojen alla.

Geogridit, geogridit, geotekstiilit ja muut geosynteettituotteet. Toimitus. Niputtamista.

* ilmainen soitto Venäjällä

Eikö löytänyt oikeaa materiaalia?

Soita numeroon
8 (800) 775-17-04 *
* ilmainen soitto Venäjällä
tai täytä lomake

 • Etusivu »
 • Verkkokauppa »
 • Gabion Mesh Tuotteet »
 • Reno-patjat

Renault-patjat Voronezhissa

Reno-patjat

RENO-patjoja (patja- ja patjamatot) voidaan käyttää pohjaksi laatikoiden muotoisista gabion-rakenteista. Tarjoa suojellakseen jokisuoria maaperän eroosiolta.

RENO-patjoja (patja- ja patjamatot) voidaan käyttää pohjaksi laatikoiden muotoisista gabion-rakenteista. Tarjoa suojellakseen jokisuoria maaperän eroosiolta.

RENO-patjoja (patja- ja patjamatot) voidaan käyttää pohjaksi laatikoiden muotoisista gabion-rakenteista. Tarjoa suojellakseen jokisuoria maaperän eroosiolta.

RENO-patjoja (patja- ja patjamatot) voidaan käyttää pohjaksi laatikoiden muotoisista gabion-rakenteista. Tarjoa suojellakseen jokisuoria maaperän eroosiolta.

RENO-patjoja (patja- ja patjamatot) voidaan käyttää pohjaksi laatikoiden muotoisista gabion-rakenteista. Tarjoa suojellakseen jokisuoria maaperän eroosiolta.

RENO-patjoja (patja- ja patjamatot) voidaan käyttää pohjaksi laatikoiden muotoisista gabion-rakenteista. Tarjoa suojellakseen jokisuoria maaperän eroosiolta.

RENO-patjoja (patja- ja patjamatot) voidaan käyttää pohjaksi laatikoiden muotoisista gabion-rakenteista. Tarjoa suojellakseen jokisuoria maaperän eroosiolta.

RENO-patjoja (patja- ja patjamatot) voidaan käyttää pohjaksi laatikoiden muotoisista gabion-rakenteista. Tarjoa suojellakseen jokisuoria maaperän eroosiolta.

RENO-patjoja (patja- ja patjamatot) voidaan käyttää pohjaksi laatikoiden muotoisista gabion-rakenteista. Tarjoa suojellakseen jokisuoria maaperän eroosiolta.

RENO-patjoja (patja- ja patjamatot) voidaan käyttää pohjaksi laatikoiden muotoisista gabion-rakenteista. Tarjoa suojellakseen jokisuoria maaperän eroosiolta.

RENO-patjoja (patja- ja patjamatot) voidaan käyttää pohjaksi laatikoiden muotoisista gabion-rakenteista. Tarjoa suojellakseen jokisuoria maaperän eroosiolta.

Reno-patjat ovat kolmiulotteisia rakenteita, jotka on valmistettu kaksinkertaisesta kierteisestä metalliverkosta, jossa on kuusikulmaiset solut ja jotka on täytetty luonnonkivellä. Renault-patjat voidaan ostaa edullisimmalla hinnalla Voronezhissa oman Orange Geo LLC -logistiikan ansiosta. Ostamalla Reno-patjat kaksinkertaisesta vääntöverkosta Orange Geo LLC: ssä, voit olla varma, että valmistaja on valmistanut ne GOST R 52132-2003: n ja / tai ASTM A975-97: n mukaisesti. Renault-patjat tehdaspakkauksessa, kun ne ovat taitettuja, ovat käteviä kuljetusta varten. Reno-patjojen toimittaminen ei siis ole ilmeisestä tilavuudesta huolimatta kovin kallis prosessi, joka on ymmärryksemme tärkeä osa lopullisten tuotantokustannusten määrittämisessä. Ja jos tarvitset ohjeita Reno-patjojen kokoamiseen, asiantuntijat auttavat sinua tässä tehtävässä. Olemme aina valmiita tarjoamaan alennuksen ostettujen tuotteiden määrästä. Jos olet kiinnostunut Reno-patjojen valokuvista kootussa muodossa todellisissa esineissä, löydät ne osastosta "Projektit" verkkosivuillamme, sillä Orange Geo LLC tarjoaa myös palveluja Reno-patjarakenteiden asennukseen.

Mattress patjan gabions

Tämäntyyppiset gabionrakenteet ulkoisesti ovat suorakaiteen muotoinen astia, jossa on jäykistysrivat. Tarkoittaa korkean suorituskyvyn vahvistusrakenteita. Materiaali - galvanoidusta metalliverkosta, jossa on kaksinkertainen tai kolminkertainen kierre valmistajan ja määränpään mukaan. Suunnittelu voi olla kosteassa ympäristössä koko elinkaaren ajan ilman, että se on vaarassa tuhota korroosiota.

Käyttöalueet

He ostavat Moskovassa, Pietarissa ja muissa kaupungeissa patjatyyppejä seuraavissa tarkoituksissa:

 • Luonnonmukaisten tai keinotekoisesti muodostuneiden maaperäkenttien luotettava vahvistaminen;
 • Heikompien maapinnoitteiden tuhoaminen;
 • Luotettava suoja putkien ulkoisesta vaikutuksesta;
 • Kestävä ja resistentti rannikon eroosiota varten, sekä suljetut että avoimet vesimuodostumat;
 • Niitä käytetään myös padojen rakentamisessa tulvien aikana.

Vaihtoehto betonilohkoille

Nämä rakenteet ovat stabiileja, vakaita ja tehokkaita päällekkäin. Suurelta osin johtuen suuresta määrästä kylkiluita ja perusalaa.

 • Korkea lujuus;
 • Kosteutta ja siten korroosionestoa;
 • Paineen tasaisen paineen jakautumisen ansiosta ne ovat hyvin vakoja;
 • Älä vahingoittaisi ympäristöä;
 • Omistaa erinomainen suodatusominaisuus. Hyvin läpäistä vesi ja ilma, joten älä vahingoita maata eivätkä vaikuta sen kutistumiseen;
 • Käyttöikä kestää 80 vuotta;
 • Helppo sovi maaperille, joilla on vaikea maasto;
 • Käytännössä eivät vaadi huoltoa;
 • Jos on tarpeen korvata osa rakenteesta, tämä tehdään teknisesti melko helposti.

Käytännössä käy ilmi, että ajan mittaan patjan tyyppisten virheiden muotoilu muuttuu kestävämmäksi alkuperäisten ominaisuuksiensa vahingoittamatta.