Murskattu kiven toimitus

Yrityksessämme voit ostaa murskattua kiveä Voronezhissa toimittamalla edulliseen hintaan. Suorat yhteydet valmistajiin ja oman kaluston erikoisvarusteiden saatavuus sen kuljetuksesta antavat meille mahdollisuuden tarjota kilpailukykyisiä hintoja irtotavarana ja niiden kuljetus, kun taas raakamaidon toimitus Voronezhissa suoritetaan mahdollisimman pian.

Voronezhin raunioiden hinnat

Hinnat murskattujen kivien toimittamisesta Voronezhissa

Kuinka paljon KAMAZ-hautausmaata Voronezhissa?

Hinnat lasketaan toimitettavaksi Voronezhin koko ruumiinosasta.

Paljon halvempaa on kustannus, joka puretaan graniittikiveistä, joka on graniittikiven fragmentteja, jotka ovat jopa 5 mm: n kokoisia ja jotka muodostuvat murskauksen aikana ja lajitellaan lajiteltuna. Tällainen materiaali säilyttää kaikki graniitin perusominaisuudet, mutta sen pienen koon vuoksi se on rajallinen.

Jotta voit tilata murskattua graniittia eri ryhmittymien Voronezh, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä meihin, jotka sopivat sinulle - puhelimitse tai sähköpostilla. Asiantuntijamme neuvovat valitsemaan sopivaa materiaalia tiettyihin tehtäviin ja valitsevat kuljetuksen tarvittavan tilavuuden mukaan.

Rikkomisen lisäksi voimme tarjota myös rakentamisen hiekkaa ja tarjota Voronezhin erikoislaitteiden vuokrauspalveluja. Laivastossamme on:

Oma tekniikka Omistamme ajoneuvokaluston. Meillä on yli 12 kaatopaikkaa ja useita erikoislaitteita.
Siksi voimme tarjota erityisehtoja suurille tilauksille.

Toimimme jur. Työskentelemme sopimuksin ja ilman arvonlisäveroa.

Työskentelemme natin kanssa. Henkilöt Saavuimme kertaluonteiseen pieneen yksityiseen järjestykseen.

Pikapuhelu Kippiautot tai erikoislaitteet toimitetaan 1-2 tunnin sisällä Voronezhissa. Voit myös sopia sinulle sopivasta ajasta.

Murskattu kivirastike

Murskattua kiveä pidetään suurimpana betonirakenteena, joka minimoi liuoksen kutistumisen täydellisen paksuuntumisen aikana, mikä vaikuttaa positiivisesti monoliittirakenteen lujuuteen. Mikä on "fraktio"?

Tässä käsitteessä tarkoitetaan tiettyjen hiukkasten rajakokoja, jotka liittyvät yhteen tai toiseen irtotavaramateriaaliin. Yleensä numerot osoittavat minimi- ja maksimi-indikaattoreita, ja standardit määrittävät materiaalien koostumuksen, jossa murskakiven käyttö on sallittua.

Vierasvaatimukset

Vuoristoelementteihin perustuvien murskattujen kivien tekniset olosuhteet on kuvattu asianomaisessa valtion asiakirjassa. Viljan tiheyden indikaattoreita voidaan tutkia. Täällä on kalkkikivihiukkasten irtotiheys.

Ne toimivat täyteaineena betonipainotuotteille, jotka ovat kahden tai kolmen gramman kuutiosenttimetrin rajoissa. Asiakirjassa todetaan, että soraa ei saa käyttää koristeelliseen viimeistelyyn, vaan se täydentää rautateiden liitäntälaitteiden varustelua.

Tarkasteltavana olevassa standardissa todetaan, että murskattua kivimateriaalia on löysä rakenne, jonka alkuperä on epäorgaaninen, sen hiukkaset voivat saavuttaa koon 5 mm.

Murskattu kivi louhitaan hiomalla tiettyä kiveä tai mineraalisten aineiden teknistä käsittelyä erikoistuneissa yrityksissä, jotka harjoittavat kaivostoimintaa ja metallurgista käsittelyä.

Tietyllä tuotantovaiheella on luonnollinen materiaalin seulonta. Tämä johtuu erityisen seulan käytöstä, jonka ansiosta murskattu kivi lajitellaan yhden kiven suurimman sallitun koon mukaan.

Nykyaikaista rakentamista on vaikea kuvitella ilman kuutta materiaaliluokkaa. GOST 8267-93 -standardissa määritellyn taulukon jakeiden koko alkaa 5-10 mm ja päättyy 70 mm.

Käytetään erityisiä elementtejä, joiden koostumusosat ovat pienempiä kuin 5 mm. Kuluttaja voi yksilöllisesti antaa vastaavan hakemuksen suurempien hiukkasten tuottamiseksi - jopa 15 cm: iin. Sinun on sovittava etukäteen toimittajan tai valmistajan kanssa.

Pienimmän ja suurimman jyvän prosenttiosuus ilmoitetaan GOST: n mukaan murskattujen kivijakeiden taulukossa:

Edellä mainittujen tietojen huomautuksissa on suositeltavaa osoittaa, että vähintään yhden sallitun jakeen (5 (3)... 10 mm) tai raunioiden (5 (3)... 20 mm) seos vaatii toisen seulontalaitteen asennuksen, jossa on pienin reikämitat. Seulonnan jälkeen sen on muodostettava jäännös.

Toinen lisäys on kyky muodostaa massiivinen aggregaatti kokonaistaseen ollessa 30-80%. Mutta tällaiset manipulaatiot ovat asiakkaan vahvasti vahvistaneet.

Tehtaissa on jokaisen 24 tunnin ajan seurattava kaiken olemassa olevan kuljettimen valitseman raunioiden siirron vastaanotto.

Jos ostaja sitä vaatii, kun ostettu tuote lähetetään - pistesuunnassa.

Tarkastele ja mittaa:

 • kaikkien hiukkasten osittaiset indikaattorit;
 • ovat saviosia ja pölyelementtejä;
 • heikkoon sulkeutumiseen.

Lisäksi kerran viikossa, 3 ja 12 kuukauden kuluttua suoritetaan erityisiä hiukkastestejä, joiden ohjelma on määrättävä asennusasiakirjoissa.

Näihin kuuluvat lujuuden ja tiheyden indikaattorit, murskakiven tiivistyskerroin lasketaan, valkoisten kuitujen mineraalien ja haitallisten komponenttien prosenttiosuhde, viljarakenne ja sen resistenssi negatiivisiin lämpötiloihin määritetään.

Aineksen tärkeimmät fysikaaliset ja tekniset ominaisuudet (murskattu kivirastike):

sedimenttinen ja hyytelömäinen kivi.

sora ja lohkareita.

Prosenttimäärä soraa varten:

Kaksisataa neljäsataa.

Neljästä sataa tuhatta.

Tuhatta tuhatta neljäsataa.

Tyypit ja ominaisuudet

Käytettävän vuoristoaineiston tyypistä riippuen soraa tuotetaan seuraavista:

 • kalkkikivi;
 • graniitti;
 • sora;
 • kuonan materiaalia.

Mikä on rauniot?

Murskattu kivi on kiveä, joka on erityisesti murskattu tuotannosta. Siksi erilaisten materiaalien tekniset ominaisuudet vaihtelevat.

graniittinen

Arvokkaimman materiaalin uskotaan olevan graniittimuhoinnin tulos. Se erottuu sen vahvuudesta ja korkeasta hinnasta, jos vertaamme sitä muihin kuvattuihin analogeihin.

Sitä pidetään kalleimpana ja kestävänä. Se pystyy kestämään 250-270 MPa: n painetta. Ei läpäise vettä, joten se on varattu lisääntyneeseen vastustuskykyyn pakkasella (F 300-F 450). Se on hankittu liimaominaisuuksien takia. Materiaali on erinomainen perusta vahvalle ja kestävälle rakennukselle.

Miksi lisättäisiin murskattua aggregaattia betonilaastille? Aluksi voimaaindikaattoreiden lisääminen ja kestävän rakenteen rakentaminen. Murskattu kivi on konkreettisen monoliittisen rakenteen luusto.

Se vaikuttaa positiivisesti laastin kutistumisen vähentymiseen ja sen leviämiseen, koska hänelle rakennettu rakennus on mahdollisimman vahva. Jos käytät tämän tyyppistä aggregaattia, voit vähentää sementin GOST 31108 2003 kulutusta betonin massaan.

Jotta vältetään tukosten muodostuminen viljan ja soran hiukkasten välissä, seokseen lisätään hienokivifraktioita ja hiekkaa GOST 8736. Kaikki nämä komponentit oikealla yhdistelmällä liittävät koko rakenteen yhteen.

Kaikkien komponenttien sallittu suhde, riippuen ostetun betonin tyypistä, on merkitty erityiseen tekniseen dokumentaatioon tai valmistajan verkkosivuilla.

sora

Mikä on eron sora ja rauniot? Sora, toisin kuin rauni, erottaa sen pyöreät jyvät, jotka eivät ole yhtä vahvoja. Sen ominaisuudet ja ominaisuudet ovat kuitenkin melko tarpeeksi vahvan rakennusmateriaalin saamiseksi.

Rikkomassa on prosenttiosuus heikoista kallio- ja pölyhiukkasista, joten sen ominaispiirteet johtuvat stabiilista.

Tämän materiaalin eduista edellä kuvattuihin verrattuna se on mahdollista pitää kohtuullisena hintana, ehdottoman ympäristöystävällisenä ja laajan soveltamisalan.

kalkkikivi

Jos kiinnität huomiota suorituskykyominaisuuksiin, tämä materiaali menettää merkittävästi muille roduille. Mutta se on usein ostettu, koska sen edullinen hinta ja taloudellinen kulutus. Vahvuuden ei tulisi olla yli 6-800 kgf / cm2.

Tästä huolimatta materiaali voi olla erinomainen korvike kalliimmasta ensimmäisestä ja toisesta analogista tavanomaisissa rakenteissa. Edut sisältävät vastustuskyvyn hetkellisiin lämpötilan muutoksiin ja luonnolliseen puhtauteen.

Lisätietoja raunioista on videossa:

Valitse haluamasi murto

Heidän valokuvistaan ​​ja vastaava murto-taulukko löytyvät Internetistä.

Jäykkä hiukkaset ovat järkevää käyttää:

 • betoniteräsrakenteiden rakenteet - alle kaksi kolmasosaa raudoituksen palkkien välisestä vähimmäisestä etäisyydestä;
 • levyille - alle 1/2 paksuuteen tai 1/3 ohuisiin tuotteisiin.

Jos betoniseokseen lisätään 4 cm: n hiukkasia, on järkevää käyttää vähintään kahta muuta sorafraktiota ja vähintään 4 cm: n hiukkasten osalta vähintään kolme fraktiota. Liuoksen pumppaamiseksi betonipumpulla, joten se määrää omat säännöt.

Ei ole suositeltavaa lisätä materiaalia, jonka hiukkaskoko on yli 1/3 letkun sisäisestä halkaisijasta liuokseen. Samaan aikaan raunioitumattomuus ei saa ylittää 15 prosenttia.

Kiinnittäkää aina huomiota raunioiden murto-osaan ja sen painoon. Tästä riippuu betonirakenteen lujuus ja kestävyys. Siksi sinun on aina otettava huomioon hallituksen ja tekniset määräykset.

Merkki soraa murto-osasta taulukossa

Vinkkejä ennen ostoa

Ennen ostamista on parempi valita murskattu kivi huolellisesti. Lähtökohtana tulisi olla työn laatu ja rakennuksen kuormitus. Ostajilla on kuitenkin aina mahdollisuus ostaa järkevä tuote välttämällä tarpeettomia rahoituskustannuksia.

Murskattujen raunioiden kustannukset riippuvat sen louhinta- ja tuotantokysymysten monimutkaisuudesta. Halvin halvin materiaalin hinta jyvistä 20-40 (mutta tämä on toimittajalle).

Asiakkaille tällä numerolla lisään aina lastaus- ja kuljetuskustannukset, ja täällä toimittajilla on rajoittamaton vapaus. Tästä syystä kannattamatonta on järjestää pieni, keskikokoinen automaattiroolipurkaus, jonka koko on 0,5.

Valitse aina keskiluokkainen murskausmateriaali, jota voidaan käyttää monissa töissä, joten säästät ostamaan ja toimittamaan.

Ennen ostamista harkitse, mihin tarkoitukseen murskatut materiaalit on ostettu, ja laske myös tulevan rakenteen kuormitus.

Valinta ja sen säännöt

Valitsemalla murskattua kiveä betonille ei ole aina helppoa. Loppujen lopuksi se ei ole pelkästään täyteaine, joka vähentää kalliin materiaalin kustannuksia, murskatun kiven tiheys riippuu sen ominaisuuksista ja mitoista ja sen seurauksena rakenteen vahvuudesta. Suuret kivet, niiden koosta huolimatta, voivat jättää monia tyhjiä betoniin.

Jos ne eivät ole täynnä mitään, pystytetty rakennus alkaa sen seurauksena romahtaa vuosien varrella. Pienillä fraktioilla varustettu materiaali sisältää usein pieniä ja pölyisiä elementtejä.

Valitsemalla sen, käytä vain kokonaissumman suhdetta rakennuksen kokoon:

 • kahden-, kolmikerroksisen rakenteen tai monoliittisen rakenteen vahvaa pohjaa varten on järkevämpää ostaa suuria materiaaleja hiukkasilla neljästäkymmenestä seitsemäänkymmentä millimetriin;
 • pienet rakenteet pysyvät niin lujasti kuin mahdollista perustuksen kanssa viljojen täyteaineiden kaksikymmentä-neljäkymmentä mm;
 • betonipinnoille tai sokea alueelle on järkevämpää ostaa murskattua kiveä viidestä kymmeneen mm. Valinnan perustana on taso, jonka pitäisi johtaa;
 • polkumyynti on äärimmäisen voimakasta kallion kappaletta. Vain tällä tavoin se tulee mahdollisimman vahva ja pienin kutistuma.

tulokset

Ominaisuuksiltaan murskattu kivi erottuu alhaisella radioaktiivisuudella ja kestää mekaanisia muodonmuutoksia, minkä takia sitä ostetaan niin usein. Materiaalin osuus mahdollistaa tehokkaan rakentamisen vähimmäiskustannuksin.

Kokonaismassan lujuus riippuu pääasiassa pienistä pulveroiduista elementeistä. Ne voivat jäädä massiivisemmiksi jakeiksi tai näkyä luonnollisella tavalla, ja niiden prosenttiosuutta on aina valvottava.

Pölyhiukkasten vähimmäisindikaattorit pidetään optimaalisena pölynä, koska tämä suhde ei vaikuta tulevan tuotteen lujuuteen.

Rubble fraktiot

Murskattu kivi saadaan suurista karkeista palasista kaivostoiminnan aikana. Fragmentit murskataan rumpusarjoissa suoraan louhoksessa tai jalostuslaitoksessa, sitten seulotaan ja lajitellaan jakeiksi. Tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka otetaan huomioon valittaessa suurta betonirakennetta betonille ja suorittamaan muita rakennuskohteita.

määritelmä

Runkojen murto-osa on päällystyserän suurimman osan kiviä. Pienikokoisten lisäelementtien epäpuhtauksien läsnäolo on sallittua, mutta murskattujen kiven lujuudelle vahvistetuissa rajoissa (5 - 15%).

Kun kaivataan kiinteitä kiviä, muodostuu monta eri muotoa ja kokoa. Ne lajitellaan jakeittain sellaisina kuin ne on lähetetty tai ne on lähetetty seulomiseen - hionnasta muokkaamattomat osat tiettyihin kokoluokkiin.

Murskattu kivi saadaan eri ominaisuuksiltaan kivistä, jotka määrittävät tämän materiaalin käytön rakentamisessa ja maisemoinnissa.

Mitkä ovat murto-osuudet

Jakeiden lajittelu tapahtuu kahdella tavalla:

 • GOST 8267-93: n luokituksen mukaan "Murskattu kivi ja tiheä kivirakenne rakentamiseen".
 • TU: n vaatimusten mukaisesti määritettyjen ehdollisten parametrien mukaan erityisten betoniseosten ja muiden sovellusten valmistukseen.

Taulukossa on esitetty GOST 8267-93 mukaiset murskatut jakeet, joilla on vastaava tiheys:

Taulukossa olevien jakeiden murskattujen kiviainesten tilavuuspaino annetaan graniittikiveä varten, muiden kivien irtotiheys vaihtelee hieman. Lisäksi, mitä suurempi kivi tiheys, sitä suurempi materiaalin osuus.

Murskattujen kivityyppien erottaminen jakeiksi ei ole vahingossa: eri tarkoituksiin valitaan tietyn koon omaava materiaali, koska erityisesti kivien lujuusominaisuudet ja valmiin rakenteen luotettavuus riippuvat siitä.

Harkitse kivien käyttöä kivien kivien esimerkissä.

graniittinen

Tämä on kaikkein kestävin tyyppi raunioista. Se tuotetaan eri fraktioissa:

 • 0... 5 mm - koristeluun ja maisemaan käytettävät graniitti-seulonta: jauhemaiset kappaleet, urheilu ja lasten leikkikentät;
 • 5... 20 mm - suosituin fraktio, tätä materiaalia käytetään kestävien rakenteiden ja tienpintojen tuotantoon;
 • 20... 40 mm - murto-osa betonista murskattua kivia, jonka tarkoituksena on kaataa perustuksia, rakentaa tärkeitä erikoistavaroita ja järjestää raitiovaunu- ja rautatiekiskoja;
 • 40... 70 mm - suuri murskattu kivi, jota käytetään massiivisten perustusten asentamiseen raskaille rakennuksille, tiekommunikaatiolle, tunneleille;
 • Erillinen murto-osa graniitista murskattua kiveä - 70 mm ja enemmän, käytetään pääasiassa maisemasuunnittelussa ja koristekuvioinnissa.

Hyvä toimintaominaisuuksista huolimatta graniitista murskattu kivi käytetään pääosin suurempaan vastuuseen ja mittakaavaan liittyviin kohteisiin materiaalin korkeiden kustannusten vuoksi.

sora

Sora murskattu kivi on monipuolinen irtotavarana rakentamiseen. Se on tuotettu hiomalla kiviainetta. Se on edullinen, optimaalinen tekninen ominaisuus, hieman huonompi kuin graniitti, joten se on laajalti levinnyt.

 • 3... 20 - pienen murto-osan murskattu kivi, jota käytetään pääasiassa tienrakennuksessa asfalttibetonin valmistukseen ja soratietojen yläkerroksen täyttöön. Sitä voidaan käyttää betoniteräsrakenteiden valmistuksessa.
 • 20... 40 mm on optimaalinen tienrakennustöiden ja kuljetusalustojen rakentamisen kannalta, tämä murto-osa soveltuu maaperän kuivatukseen kovilla mailla ja säätötyynyjen järjestämiseksi.
 • 40... 70 mm - vaurioitunut murto-osa viemäröinnin järjestämisestä, raudoitettujen betonirakenteiden tuotanto, maisemasuunnittelu.

Minkä osan raunioista tarvittiin säätiölle?

Tätä varten käytetään pääasiassa suurta täyteainetta, jonka raekoko on 20... 40 mm, mutta tarvittaessa sitä lisätään. Yleisin materiaali tähän on sora, jolla on riittävä lujuus ja optimaaliset kustannukset.

Kuonan murskattu kivi on metallurgisen tuotannon tuote. Tämäntyyppisellä murskatuilla kiveillä on korkea tulenkestävä kyky ja kestävyys, mutta vähäinen jäätymisvastus. Rakennustuotteet:

 • 5... 20 mm - asfalttibetonin, yleisten rakennusteknisten betonien, korkeissa lämpötiloissa käytettäväksi tarkoitettujen rakenteiden valmistus;
 • 20... 40 mm - betoniteräsrakenteiden valmistus, kiviainekset, säätö- ja tienvarsioalueiden perusteet;
 • 40... 70 mm - perustusten luominen, niiden vastakkainasettelu, maisemasuunnittelu.

kalkkikivi

Toinen tyyppi raunioista - kalkkikiveä. Sen alhainen lujuus rajoittaa sen sovelluksia. Tieliikenteessä ja kevyissä kantavuudessa käytettävien teräsbetonirakenteiden valmistuksessa käytetään muruja 5... 20, 20... 40 mm. Kalsiumin murskattu kivi on optimaalinen matala-asteen betonin - M150... M200 täyttämiseen.

Suurempia 40 mm: n fraktioita käytetään aktiivisesti maisemasuunnittelussa: epäpuhtauksista johtuvat kivet voidaan värjätä vaaleanpunaisilla, sinisistä, keltaisista, punaruskeista ja harmahtavista sävyistä.

On olemassa muita lajikkeita raunioista, mutta edellä ovat suosituimpia ja tunnettuja. Niiden käyttöä voidaan säätää esineiden kapeilla tarpeilla ja rakentamisen teknisillä olosuhteilla.

Erityyppisten murskattujen kivien ominaisuudet

Murskattu kivi on tiheä kalliomateriaali, joka on saatu epäorgaanisten kiviä jauhamalla ja seulomalla. Valmis tuote saadaan joko alkuperäpaikoilta tai jalostuslaitoksilta ja tehtailta.

Tuotantoprosessi ei ole erityisen monimutkainen ja toteutetaan kolmessa vaiheessa.

1. Syöttölaitteen syöttäminen kanteisiin ja syöttö murskainlaitteille.

3. Murskattujen kiven jättäminen värähteleviin näyttöihin ja sen jakautuminen jakeiksi.

Kussakin vaiheessa materiaali osittain seulotaan vakiintuneiden vaatimusten mukaisesti, joita säännellään valtion standardit 8267-93 ja 8269-87.

Eri rotujen kuvaus

Murskattu kivi alkuperän mukaan:

Vaativin ulkonäkö, erilainen ja kestävä. Se uutetaan hiekkapuhalluksella ja jauhattamalla graniittikerroksia, joihin kuuluvat maasälpä, kvartsi tai kiille. Erilaisten toimintaparametrien ja teknisten ominaisuuksien ansiosta tämä tyyppi perustuu monien prosessien rakentamiseen.

Graniittikuristimella on suurimmat lujuuskertoimet - M1000-M1600, pakkasenkestävyys - F300-400, ei sisällä haitallisia epäpuhtauksia ja komponentteja, joten se soveltuu kaikentyyppisiin töihin. Väri voi olla harmaa, punainen tai vaaleanpunainen, riippuen siitä, mitkä kiteet ovat koostumuksessa.

Tämä näkemys on seurausta kiven tai murskauksen karkeuden seulomisesta. Alun perin sora on meri, joki, glaciali, vuori ja järvi. Vuoristo on runsaasti erilaisia ​​epäpuhtauksia (savi, hiekka), koska elementtien karkeus on hyvä tartunta. Merisauma on ympäristöystävällinen, mutta sen pyöreä muoto antaa alhaisen vivun. Suosituimpia ja helposti saatavilla olevia lajeja on joki, jolla on erinomaiset ominaisuudet.

Tämän lajikkeen tärkeimmät edut ovat alhaiset kustannukset ja matala säteilytaso. Kestävyys on hyvä suorituskyky, hieman huonompi kuin edellinen versio. Sora-aineen irtotavarana on yksinkertaisempi tekniikka, joten sen hinta on alhaisempi kuin graniitti.

Tämä lajike on kalkkikiven sedimenttikiven jalostuksen tuote. Materiaali ei eroa lujuudesta johtuen kalsiumkarbonaatin pitoisuudesta, mutta sillä on suuri vastustuskyky ääriolosuhteisiin. Useimmiten se on valkoista, joskus epäpuhtaudet, jotka muodostavat sen, voivat antaa vaaleanpunainen, sininen, vaaleanharmaa tai keltainen sävy.

Hankittaessa hävitettävän rakennusjätteen hiontaa: tiiliä, betonia tai hiilihapotettua betonia, asfalttia. Laatuominaisuudet ovat melko alhaiset epäpuhtauksien vuoksi. Tämä tyyppi on halvempaa kuin luonnollinen, mutta asiantuntijat sulkevat sen käyttöön vastuullisissa paikoissa. Ennen työn aloittamista on suositeltavaa testata toissijaiset rakeet voimaa.

Se muodostuu metallurgisen kuonan hiomisen seurauksena. Materiaalille on tunnusomaista suuri lujuus, joka käyttövaiheessa vain kasvaa, lämpötilakestävyys ja alhaiset kustannukset. Tämäntyyppisessä koostumuksessa ei ole tuhka- ja polttoainekalojen epäpuhtauksia, ja rikkipitoisuus on enintään 2,5% kokonaismassasta.

6. Raasteja murskista.

Raaka-aineiden murskaamisessa ja hionnassa erikokoisia hiukkasia saadaan poistumiselta. Se voidaan toteuttaa alkuperäisessä muodossaan, mutta usein kiven palaset lajitellaan raekokoon perustuen.

Jakeluprosessi alkaa murskaimella ja päättyy seulontaprosessin aikana, kun värjäävät seuloja eri reikien kanssa, seulotaan kivet jaetaan jakeiksi. Jokainen niistä sisältää rajatyyppisen kokoluokan.

Murskattu kivi arvioidaan jaotellaan seuraavasti:

 • seulonta - 0-5;
 • pienet fraktiot - 5-10, 5-20 ja 10-20;
 • keskikoko on 20-40;
 • suuri - 25-60, 20-70, 40-70;
 • rauniot tai rauniot - 40-200 mm.

Päälajien lisäksi joissakin tapauksissa liittyy ja tuotetaan jakeita: 0-20, 0-60.

Tyypit ja niiden soveltamisalueet

Murskattu kivi on kysyntää lähes kaikilla rakennusalalla. Soveltamisala määrittää ennen kaikkea tyypin ja tekniset ominaisuudet.

1. Maan graniitti.

Jokainen ryhmä on löytänyt sovelluksen alueilla, joilla tarvitaan suurta lujuutta.

 • Seulonta - 0-5 toimii osana moottoriteiden ja jalankulkureittien perustamista.
 • Pieni - 5-20-kertainen kysyntä perustuksen rakentamisessa, kankaan täyttäminen teillä ja lentokenttäalueilla, suuritehoisten betoni- ja betonirakenteiden tuotanto ja täyttö.
 • Keskimäärin - 20-40 - käytetään raitiovaunu- ja rautatieverkostojen rakentamiseen, betonin rakentamiseen ja erilaisten rakennusten rakentamiseen.
 • Suuri - 20-70 (40-70) - joissa tarvitaan suuria määriä konkreettisia materiaaleja esimerkiksi teollisuusrakennusten rakentamisessa.
 • Booth - 40-200 - toimii pohjana uima-altaiden, lammikoiden, aidojen, aidojen ja perustusten koristekuvioille.

Peruslajin käyttö voi olla muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi graniittisiruja käytetään usein julkisivujen ja sisätilojen viimeistelyyn kaatojen kaatamiseksi jäähän.

2. Murskattu sora.

Pienten ja keskisuurten jakeiden käyttöä käytetään vakiobetonin valmistuksessa, kaivojen luistamisen tai heikon maaperän lujittamisessa, rautatiekisojen täyttämisessä, joka kattaa jalankulku- ja jalankulkuväylät. Suurten sora-ainepartikkelit ovat suosittuja teräsrakentamisessa ja pystyttämisessä.

3. Kalkkikiveä.

Kysyntä paino- ja lasiteollisuudessa, kapeakaistaisten teiden rakentaminen pienellä liikennekuormalla ja keinotekoisten säiliöiden luominen. Kansantaloudelle on tunnusomaista sen käyttö soodan ja mineraalilannoitteiden valmistuksessa.

4. Toissijainen raunio.

Se sopii liukastumismaalien lujittamiseen ja teknisten verkostojen viemäröintiin, maisemointiin, betonirakenteeksi, usein ne pilkottuvat moottoriteillä ja luiskilla jään aikana.

Tämä tyyppi soveltuu sementin, usein tulenkestävän betonin, tiepäällysteen ja asfalttibetonipäällysteiden asentamiseen.

Kiven hinta määräytyy sen tyypin ja murto-osan perusteella.

sora

Sora hiekasta

Murskattu kivi tuotetaan murskaamalla, minkä jälkeen lajitellaan jakeiksi, voimakkaiksi kiviksi, suuriksi raunioiksi, kuonoksiin tai betonitiiloiksi.

Sementin ja soran käyttöä rakentamisessa säätelee GOST 8267-93 "Rakennustöistä tiheistä kiveistä murskattua kiveä ja soraa. Tekniset olosuhteet.

Luonnon sora on kallioiden äkillinen kulma, joka muodostuu luonnollisesta tuulen ja veden aiheuttamasta eroosioista, harvoin havaitaan pieninä määrinä eikä yleensä ole teollinen arvo.

Sora-tyypit

Luonnollisesta alkuperästä ja kaivostoiminnasta riippuen on olemassa useita erilaisia ​​soraa:

Luonnollisella sora-aineella on löysä rakenne, epätasainen haalistunut väri, joten nykyaikainen teollisuus on oppinut luonnollisen soran tuotannon mistä tahansa kivestä, tietystä väristä, muodosta ja rakeisuudesta, joka kykenee vastaamaan nykyaikaisten rakennusmarkkinoiden vaatimuksiin.

Poikkeuksena on keinotekoinen sora, joka saadaan tehtaissa uuneissa korkean lämpötilan laajenemisesta laajennetusta savesta, shungitsitraaka-aineesta tai kuonasta.

Sorafraktiot

Fraktio on irtotavarana tai rakeina materiaalina, joka on määritelty tarkasti erotetuilla ominaisuuksilla. Tällöin sorafraktiot jaetaan hiukkasten koon tai rakeisuuden mukaan, joten:

 • pienet, edustavat kiviä halkaisijaltaan 1 - 2,5 mm;
 • keskipitkä, 2,5-5 mm;
 • suuri, 5 - 10 mm kiviä;
 • hyvin suuri, yleensä 10-20 mm, harvemmin 50 mm.

Sementtiä, joka on luonteeltaan suurempi, suurempia jakeita, joiden koko on korkeintaan 120 mm, olisi jo pidettävä raakakiveinä.

tiheys

Laskettaessa materiaalien tarvetta on otettava huomioon tiheys ja ominaispaino. Sellaisen laajennetun savi-sillan arvo on 200-800 kg / m3, sadesusta 400-800 kg / m3.

Sellun eri tyyppien ja laatujen myyntiin yleensä myyjän tiedossa oleva tiheysarvo ja arvojen vaihteluväli on 1400-1700 kg / m3, laajennetuissa rakennuslaskelmissa käytetään pääasiassa 1,560 kg / m3. Nämä luvut osoittavat maaperälle kaadetun soran tiheyden, ilman mekaanista tiivistymistä ja ylimääräistä tampingia.

soveltamisalansa

 • kevyen betonin valmistukseen;
 • puistojen ja stadioiden parantamisessa;
 • teiden laitoksella;
 • vedenpoistojärjestelmien osana;
 • maisemasuunnittelussa;
 • koristepäällystekalvojen valmistukseen;
 • puhdasta vettä suodatetaan jousissa ja kuopissa.

Joten, keinotekoisesti tehty sora kokoisia 2,5-5 mm vuotava polkuja puistoissa ja neliöissä. Fraktiot, joiden raekoko on 5 - 20 mm, ovat suurta kysyntää järjestettäessä maaseutualueita koristeaineina polkujen poistamiseksi ja kukkapenkkien luomiseksi. Suuremmat 120 mm: n suuruiset jakeet, luonnolliset sora, käytetään seinien, perustusten ja aidojen rakentamiseen ja koristeluun.

Rakennustöissä käytetään mekaanisesti kestävää lämmöneristäjää keinotekoinen laajennettu savi ja schungitsit-sora.

Soraa, jolla on meri- tai jokivartta, on ominaista sileä pinta, joka ei edistä hiekalle ja sementille hyvää tarttumista, joten näiden tyyppien käyttöä raskaiden betonituotteiden valmistuksessa ei suositella.

Soranvalmistus

Soraa kehitetään hiekka-hiekkakerrostumissa. Kiveen määrä uuttamismateriaalissa ei ylitä 35%, joten louhosten käyttämismenetelmä mahdollistaa rakennushiekan ja luonnon soraa samanaikaisesti.

Alkuvaiheessa käytetään hiekoitushuoneita hiekan ja kiven päämassojen erottamiseen, jossa suuren vesimäärän avulla tuotettu massa sekoitetaan ja erotetaan painovoiman vaikutuksesta, kun kivi laimennetaan vedellä. Lisäksi erotettu sora-seos tulee värähteleviin ruuduihin epäpuhtauksien myöhempää puhdistusta ja lajittelua koon ja fraktion mukaan, tätä prosessia kutsutaan seulomiseksi.

Käsintehdyt sorat

Äskettäin tärkein alue, jossa soraa käytetään edelleen laajalti, on maanrakennusten ja kesämökkien alueiden, tai nykyään muodikkaimmin kutsuttu, maisemasuunnittelun alue. Jokainen voi näyttää lahjakkuutensa suunnittelija käyttäen eri kokoisia, kokoisia ja värejä olevia soraa. On yhtä helppoa rakentaa alppihiihtäjä tai ennennäkemätön kivirakenne maalaukseksi kuin öljymaalaus, mutta koriste-alustan luominen tai kauniiden polkujen kaataminen maaseudun viereisen alueen ympärillä ei ole yhtä helppoa kuin miltä se näyttää ensimmäisellä silmäyksellä. siellä olisi halu.

Sora- tai kivirakenteiden itsenäiset laitekokonaisuudet voidaan jakaa useisiin vaiheisiin, joiden noudattaminen mahdollistaa johdonmukaisesti ja ilman lisäkustannuksia ideoita ja yllätyksiä niiden ympärillä olevista lahjakkaisuuksista. Ja niin jatkamme:

 • Ensimmäinen vaihe tai valmiste. Tässä on tarpeen piirtää paperille tulevat koriste-alueet, raidat ja muut maiseman suunnitellut elementit.
 • Toisessa vaiheessa rulettia, tappeja ja köysiä käyttäen merkitsemme tulevien rakennusprojektien sijainnin luonnoksen mukaisella tavalla tai tarvittaessa teemme oikaisuja alueesi parannussuunnitelmasta.
 • Kolmannessa vaiheessa, kun kaikki rajat on määritelty ja rajattu, kaikki köydet on asetettu ja kaikki köydet venytetään, siirrymme suoraan suunnitelman toteuttamiseen. Kaikkien tulevien polkujen ja alustojen alla, joissa on lapio, poistamme maan hedelmällisen kerroksen, joka on pääsääntöisesti enintään 15 cm, mikä säästää sinulta rikkaruohoja ja ruohoa tietyksi ajaksi. Tuloksena oleva maa voi olla yksinkertaisesti tasaisesti hajotettu olemassa oleville nurmikoille tai jonnekin säästämään tulevia kukkapenkkeja varten.
 • Seuraavassa vaiheessa tuloksena olevien kaivantojen ja syvennysten alareunaan nukkuvat ja varoankin huolellisesti suurta soraa tai murskattua kiveä, voit käyttää myös kiinteitä rakennusjätteitä tiilien ja betonin palasista. Täyttömäärän tulisi olla noin puolet kahteen kolmasosaan kaivetun syvennyksen syvyydestä. Tampereiden lisäämisen jälkeen voimme lisätä tuloksena olevaa kellarista vettä. Ei ole suositeltavaa ripotella niitä saviin telojen ja pohjien pohjalla, on syytä sulkea pois mahdollisuus sateen tai runsaan lumen sulamisen aiheuttamien suurien massamäärien vuoksi.
 • Lisäksi valmistettuun pohjaan kaadetaan kerros ostettua tai valmistettua koristehaalia. Varmista, että kun täytät raidat, käytä soraa tai kiviä eri värejä, mikä suuresti monipuolistaa yleinen ulkonäkö maisemaan. Myös pintojen kohdistaminen ja kohtalainen tamping on tarpeen.
 • Viimeinen loppu on koko maisemasuunnittelun pakollinen suunnittelurekisteröinti. Täällä voit käyttää erilaisia ​​kivet, kukkapenkit ja muut koristeelliset tavarat tai tekijän väärennökset.

Kaikki voit nyt nauttia työnsä tuloksista ja nauttia maasi naisen viereisen alueen kauniista rakenteista.

Ja lopuksi, ehdotamme, että katsot videota, jossa on alkuperäisiä ideoita kivenmuurien luomisesta:

Kaatopaikkajätteet GOST-indikaattoreiden mukaan

Murskattu kivi on rakennusmateriaali, jolla on rakeinen rakenne. Saadaksesi sen, käytä rajoittamatonta kiviä, jolle tehdään hieno hionta. Ottaen huomioon teollisuusalan luonteenomaisen luonnonmateriaalin, ne voivat tuottaa seuraavanlaista tyyppiä: kalkkikivi ja graniitti. Kierrätyksen aikana saat sekundäärisiä ja kuonaa. Kaikenlaisia ​​luonnonmateriaaleja käytetään aktiivisesti rakennusalalla.

Mikä voisi olla

Esitetyn aineiston arviointia annetaan useimmiten sen osittaisen koostumuksen perusteella. Se tarjoaa tarvittavat mittasuhteet sen yksittäisille rakeille. Näiden toimenpiteiden ydin on se, että erityistä seulaa käytettäessä on mahdollista sirottaa rauniot.

Artikkelissa kuvataan sora- ja murskattujen kivien valokuvia ja muita tietoja.

GOST 7392-85 mukaan voidaan saavuttaa seuraavat koot:

Vakiokokoisten raunioiden lisäksi seuraavat vakiotakot voivat olla seuraavia:

Rakentamisen alalla murskatut kiviseokset ja seulot, joiden koko oli 0-20 mm ja 0-40 mm, alkoivat olla suuressa kysynnässä. Tietyllä materiaalityypillä on oma erittely koostumuksestaan.

Tietoja siitä, miten murskattua kivää käytetään rakennustöihin GOST 8267 93 on tässä artikkelissa.

Videolla - rubble fractions, gost:

Tässä artikkelissa kuvataan sora- ja murskakivierot ja muut tekniset tiedot.

Materiaalin ominaisuudet ja tyypit

Esitetyn aineiston tärkeimmät ominaisuudet ovat seuraavat:

 1. Epätoisuus - indikaattori, joka ilmaisee fraktiolle tasaisuuden ja venymisen tason.
 2. Vahvuus.
 3. Radioaktiivisuuden aste.
 4. Jäätymisenesto.

Se, että raunioista 5 20 on löydettävissä artikkelista.

Tarkastellaan nyt luonnonmateriaaleja:

 • Graniitti kuuluu korkean lujuuden ja roskaa kestäviin tuotteisiin. Sille on ominaista matala flakiness ja pieni radioaktiivisuusaste, joka ei ylitä sallittua nopeutta.
 • Seuraavanlainen raunio on sora. Edelliseen versioon verrattuna lujuusindikaattorit eivät ole yhtä korkeat, mutta se voi ylpeillä alhaisista kustannuksista ja alhaisesta radioaktiivisuustasosta. Kalkkikiven materiaalille on ominaista vähäinen lujuus, mutta se kuuluu ympäristöystävällisiin ja halpoihin tuotteisiin.

Miten irtotavaran tiheys voidaan ymmärtää lukemalla artikkeli.

Tällaista indikaattoria pidetään tärkeimpänä näiden tuotteiden laadun määrittämisessä. Jos indikaattorilla on pieni prosenttiosuus, on mahdollista muodostaa tiheä betonisekoitusta, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota korkeat kuivatusominaisuudet, joita tarvitaan rautateiden ja moottoriteiden rakentamiseen.

Selvitä, mitä raakamateriaalin tiivistyskerrointa voi olla tässä artikkelissa.

Käyttöalue

Harkitse tällaisen luonnollisen materiaalin käyttöä graniittina ottaen huomioon sen murto-osa:

 1. Pieni murto 5-20. Tänään pidetään suosituin. Hän osallistuu aktiivisesti betonin ja rakennusmateriaalien valmistukseen, jotka perustuvat tähän materiaaliin. Myös se on mahdotonta tehdä ilman sitä, kun asetetaan säätiö, kaatosataan siltapenkki, tienpinnat.
 2. Keskimäärin 20 - 40. Tämä materiaali on aktiivisesti mukana betonin valmistuksessa ja jalkakäytävien rakentamisessa, mikä luo perustan asuin- tai teollisuuskotiin.
 3. Suuri 20-70, 40-70. Tätä materiaalia voidaan käyttää betonin ja suurikokoisten rakenteiden valmistuksessa. Jopa ilman sitä, on mahdotonta rakentaa teitä, jotka keskittyvät siirtokuntia.

Graniitista saaduista raunioista on materiaaleille muita vaihtoehtoja, joista jokaiselle on ominaista omat käyttöalueet. Esimerkiksi graniittisiruja voidaan käyttää päällystyslaattojen, betonilattian tai sisätilojen ja julkisivujen valmistuksessa. Tätä materiaalia käytetään luomaan urheilukenttiä, lasten alueita ja tunnettuja graniittimerkkien ainutlaatuisia ominaisuuksia, kun käsitellään jäätä.

Voit tutustua murskattujen kiviainesten painosta 20 40/1 m3 tästä artikkelista.

Seuraavan tyyppinen rauniot - sora, ylpeilee sen lujuuteen ja pakkasvasteeseen. Käytä sitä paikanvaraajana betoni- ja betonituotteille alustojen ja raiteiden järjestelyissä. Tällainen materiaali jaetaan fraktioihin näin: 5-20 mm, 20-40 mm, 40-70 mm.

Se tosiasia, että tällainen raunioisuus raakana löytyy lukemalla tämän artikkelin.

Kalkkikivestä, pidetään suosituin. Sen ominaispiirre on alhainen hinta. Materiaalin koostumus sisältää kalsiumkarbonaattia. Hänellä saattaa olla väri: keltainen, punainen, ruskea. Kaikki riippuu koostumuksen epäpuhtauksien määrästä.

Video kertoo, kuinka monta kuutiota tonnia murskattua kiveä on, ominaispaino:

Mikä on betonin osuus ja kuinka paljon rauniota se kuvaa tätä artikkelia.

Tällaista materiaalia on käytetty aktiivisesti kansantaloudessa mineraalilannoitteiden, soodan tuotannossa. Sitä käytetään myös Portland-sementin valmistamiseen, jotta sokerijuurikas voidaan puhdistaa. Standardin mukaan tällaisen murskattujen jakeiden osuus on seuraava: 5-20 mm; 20-40mm; 40-70 mm.

Erilaisten rakennustoimien osalta on välttämätöntä käyttää sekundaarisen tuotannon murskattua kiveä. Tätä tuotetta varten on ominaista alhainen hinta, mutta sen laatuominaisuudet eivät ole alhaisempia kuin ensisijainen materiaali.

Kuvauspöydässä murskattujen kivien painosta:

Tärkeintä on, että hänen murto-osan on oltava keskikokoinen ja alhainen. Tällaisten indikaattoreiden ansiosta on mahdollista saada voimakas tartunta betonin liuoksella. Kierrätettyjen raunioiden käyttö vähentää rakentamisen kustannuksia 1,5 kertoimella ja mahdollistaa ongelmien ratkaisemisen kierrätysrakentamisjätteen ongelman ratkaisemiseksi. Rakentamisen alalla voi olla mukana kierrätysmateriaalin yksittäisiä osia tai ei-murto-osaa, jonka raekoko on 0-70 mm.

Voit selvittää, kuinka paljon kuoren ruuhka painaa tästä artikkelista.

On myös hyödyllistä lukea siitä, mikä GOST hiekasta on korkealaatuista.

Se on saatu kuonasta, ja se on löytänyt sovelluksensa betonirakenteiden betonirakenteiden pohjarakenteiden lämmöneristykseen tienrakentamisen alalla sekä asfalttibetonipäällysteiden rakentamisen aikana. Kuonan materiaalilla voi olla harmaava jakeet: 5-10mm, 10-20mm, 20-40mm, 40-70mm, 70-120

Taulukko 1 - Tiettyjen fraktioiden murskattujen kivien käyttö

Kalkkikivi murskattu kivi 5-20 mm ostaa Voronezh

Osta murskattua kalkkikiveä 5-20 mm Voronezh. Hinnat tonnilta, tukkumyynti ja vähittäismyynti pusseihin, murskattu kalkkikivi FR 5 20 toimittaminen louhoksesta, pickup on mahdollista.

Kalkkikiviromppu on murskaavan sedimenttikiven tuotos. Pohjimmiltaan se on kalsiumkarbonaattia. Hienojakoiset jyvät 5 - 20 mm ja koostumus muodostavat tämän murto-osan murskattujen kalkkikiven perusominaisuudet - kestävyys, lujuus ja täydellinen lämpötilavaihtelu.

Sellaisten komponenttien läsnäolo, jotka kykenevät nopeuttamaan kemiallisia prosesseja, mahdollistaa sen käytön rakennusseosten ja betonituotteiden valmistuksessa.

Tämäntyyppisten raunioiden maksimaalinen käyttö toteutetaan tienrakennuksen alalla. Murtoluku 5-20 on merkityksellistä tien ja kentän, tien jalkakäytävän tai ajoväylien asettamista varten.

Jos yrityksesi on kiinnostunut ostamaan kalkkikiven murskattua kiveä fr. 5-20 tukku- tai vähittäiskauppa - ota yhteyttä yritykseemme.

Takaamme puolestaan:

nopea tilausten käsittely;

edulliset ja nykyiset hinnat;

suuria alennuksia, jos sinusta tulee normaali asiakas;

toimivaltaisten asiantuntijoiden kuuleminen;

apua laskettaessa ja valitsemalla materiaalin tyyppi sinulle;

hallinnoijamme tukemaan liiketoimia kaikissa vaiheissa;

nopea toimitus meidän erikoislaitteiden;

kyky suorittaa itsensä pickup harkintasi mukaan.

Jos olet yksityinen tai pieni yritys Voronezhissa, voit myös ottaa meihin yhteyttä raakamaiden ostoon ja toimittamiseen. Myymme sekä tukku- että vähittäismyyntiä.

Murskakurssin hinnat asetetaan tonnilta tai kuutiometriltä (m3).

Tilaukset ovat saatavana yhdestä laukusta (50 kg)

Seuraamme tuotteiden laatua ja niiden noudattamista kaikissa normeissa ja standardeissa.

Säännölliset asiakkaat ovat tyytyväisiä materiaaleihimme ja palveluihimme. Ja kyky pelastaa meitä työskentelemällä on monille tärkeä tekijä. Value à hinta-laatu "pidämme oikealla korkealla tasolla.

Monivuotinen kokemus, jolla on oma perusta, joka hoitaa ympärivuorokautisen toimituksen omalla laitteistossamme, uskollisimmat hinnat, asiakkaiden yksilöllinen lähestymistapa ja tuotteiden jatkuva saatavuus ovat tärkeimmät syyt yhteistyön aloittamiseen kalkkikiven toimittamisesta yhtiömme kanssa.

Ota meihin yhteyttä - vain kirjoita meille tai soita määrätyille puhelinnumeroille. Ja käsittelemme pyyntösi mahdollisimman lyhyessä ajassa ja annamme hakemuksen.

Pitkäaikainen yhteistyö yhtiömme kanssa yksinkertaistaa yrityksen toimintaa.

Mikä on luonnon sora ja sen ominaisuudet?

Sana "sora" voidaan ymmärtää luonnolliseksi materiaaliksi ja keinotekoiseksi (laajennetuksi saveksi), joka tuotetaan teollisesti. Sekä luonnollinen että laajennettu savi-sora ovat suosittuja rakentajien, betonituottajien, suunnittelijoiden ja muiden ammattilaisten keskuudessa.

kuvaus

Luonnollinen sora on luonnollinen materiaali, joka muodostuu tuulen vaikutuksesta ja kallioiden tuhoamisesta. Riippuen tapahtuman tyypistä se voi olla vuoristoinen (tai rotko), joki, järvi meri tai jopa glaciali.

Hieman puhtaampaa meren ja jokien soraa. Samalla se on kuitenkin sileämpi, joten se on luonteeltaan heikko tartunta liima-aineen kanssa.

Yleensä rakennuttajat valitsevat vuorihiekkaa, koska sen tekniset ominaisuudet ovat jonkin verran parempia kuin muutkin. Sitä käytetään teiden, säätiöiden, eri paikkojen täyttöön, kateaineiden hankintaan.

Yksityiskohtaisemmin siitä, millaisia ​​tyyppejä on luonnollinen sora ja missä kukin niistä käytetään, lue tässä artikkelissa.

Sora on eri sävyjä: musta, keltainen, valkoinen, harmaa-sininen, ruskea, vaaleanpunainen. Sen väri voi vaihdella jonkin verran valon tai kosteuden vaikutuksesta. Siksi se on suosittu maisemasuunnittelussa: kun tehdään esikaupunkialueita, puutarhojen reunustamista, kukkapenkkien hajoamista jne.

GOST luonnon soraa varten

Se, voidaanko soraa käyttää jonkin tarkoitukseen, riippuu sen fyysisistä ja teknisistä ominaisuuksista, jotka hyväksytään GOST-standardien ja teknisten ohjeiden mukaisesti.

Sora ja rauniot, joiden keskimääräinen tiheys on 2-3 g / cm3 ja joita käytetään raskasbetoni-, tie- ja muiden rakennustöiden tuottamiseen, GOST 8267-93 "Rakennustöiden tiheistä kiveistä muodostui rauniot ja sora. Tekniset olosuhteet.

Tässä standardissa vuoristoista soraa kutsutaan rakeiseksi materiaaliksi, jolla on epäorgaanista emästä, jonka raekoko on suurempi kuin 5 mm, joka muodostuu soramakehaseoksen seulonnan aikana.

Standardissa määritellään fraktioiden koon, rakeiden muodon, lujuusominaisuuksien, heikojen kivien ja haitallisten komponenttien rakeiden prosenttiosuus, roiskeenkestävyys, hyytävyysvaatimukset, valvonnan menetelmät, kuljetus- ja varastointivaatimukset jne.

On myös GOST 8269.0-97, joka kuvaa yksityiskohtaisesti menetelmiä materiaalin tärkeimpien fysikaalisten ja mekaanisten ominaisuuksien määrittämiseksi.

Useimmiten tulevaisuuden ominaisuuksien määrittely ja niiden noudattaminen GOST-järjestelmässä tapahtuu soraustuotannon vaiheessa, johon sisältyy louhosten louhinta, pesu ja lajittelu.

Factions

Kiinnitysprosessissa olisi kiinnitettävä erityistä huomiota sorafraktioihin. Ne määritetään sekä rakeiden koosta että tiheydestä. Jyvät voivat olla kooltaan 5 - 70 mm.

Pohjahiukkaset (mm):

Soraa 3-10 mm käytetään riistan ja urheilukenttien järjestelyissä, yksityisillä rannoilla, kaivojen tai jousien suodattamiseen, kukkakaupassa. Kevytbetonia valmistetaan 10-20 mm: n soraa. 1 m3 betonia noin 1 tonnia soraa täyteaineena.

Suuret jakeet, joiden koko on 20-40 mm, kulkevat teiden, siltojen, lentokenttien jalkakäytävien rakentamiseen. Sora, 40-70 mm tai enemmän, käytetään pääasiassa koristeaineena. Heidät on korjattu akvaarioilla, uima-altailla, eläinten häkkeissä, kaduilla kaduilla, joita käytetään padojen rakentamisessa.

Monimuotoisuuden, yhdistettynä helppokäyttöisyyteen ja alhaisiin kustannuksiin, soraa on käytetty laajasti rakennusteollisuudessa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Jotkut soraa koskevat parametrit hankitaan jo prosessin valmistuksen ja käsittelyn aikana (kylväminen, puhdistaminen, sekoittaminen jne.). Tällainen koulutus auttaa saamaan melko homogeenisen aineiston ja täyttämään virallisten standardien noudattamisen.

Luonnon sora-alueen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Materiaalin tiheys voi vaihdella sen tyypin mukaan. Sora keskimääräinen tiheys on 2,6-2,7 t / m3. Bulkkitiheys voi olla välillä 1,43 - 1,61 t / m3;
 • tilavuuspaino on 1600 kg / m3 ja ominaispaino on 1400 kg / m3;
 • jyvien muoto voidaan pyöristää, pyöristää kulmikas, kulma. GOST 8267-93: n mukaan soran koostumus voi olla enintään 35 painoprosenttia sellaisista jyvistä, joilla on neulamaiset tai levymäiset muodot;
 • materiaalin lujuus ilmaistaan ​​murskausasteissa, kun se murskataan (tai puristetaan) sylinterissä. On olemassa tällaisia ​​merkkejä voimaa varten: DR8, DR12, DR16, DR24. Puristuslujuus on 1,5 t / cm2;
 • soraa, jota käytetään tienrakennuksessa, muodostuu ylimääräinen hankausmäärä, joka määräytyy hyllyrullan testien perusteella. Samaan aikaan jakaa tuotemerkit II, II-II, III-I ja IV;
 • Frost-resistanssin perusteella erotetaan sora-arvot F15: stä F400: een.

Vertailun vuoksi esitämme taulukon, jossa verrataan luonnollisen sora-aineen ominaisuuksia keinotekoiseen (laajennettuun saviin):

Rahtikuljetusten toimitus ja myynti Voronezhin kaupungissa

Voit ostaa murskattua kiveä Voronezh: ssä yrityksellämme

Nopeasti ja kohtuullisin hinnoin myymme soraa, joka toimitetaan Voronezhin ja Voronezhin alueella. Työskentelemme ilman välikäsiä, ja meillä on omat erikoislaitteet tällaisen rahdin kuljettamiseen. Voit ostaa murskatun kiven toimitusta numerosta 285-17-08 ja 8952-951-72-92.

Yrityksemme tarjoaa Voronezhin toimituksen:

 • Osta murskattua Pavlovskin graniittiosuus 5-20;
 • Osta murskattua Pavlovskin graniittiosuus 20-40;
 • Osta murskattu Pavlovskin graniittiosuus 40-70;
 • Osta fraktion 0-5 graniitti murskattu kivi;
 • Osta murskattu kivi krasnodarfraktio 5-20;
 • Osta murskattu kivi Rostov-jakeet 5-20;
 • Osta murskattu vanha Oskol-jae 5-20;
 • Osta murskattu kivi Stary Oskol jakeet 20-40;
 • Osta murskattua Stary Oskol -jauhetta 20-60;
 • Osta murskattu kivi Boguchar-jakeet 5-20;
 • Osta murskattu kivi Boguchar faction 20-40;
 • Osta murskattu kivikalkkikiveä 5-10;
 • Osta murskattua kalkkikiveä fraktio 5-20;
 • Osta murskattua kalkkikiveä 10-40;
 • Osta murskattua kalkkikiveä 20-70;
 • Osta kalkkikivihakkeen poistaminen 0-5;
 • Osta kuona metallurginen tiefraktio 0-40;
 • Osta kuona metallurgisen tieosuuden 20-60;
 • Osta hiilikuonaa;
 • Osta murskattu kivi putkien ja tasoituspaikkojen poistamiseksi;

Voit ostaa meiltä murskattua kiveä, joka toimitetaan seuraavilla kuljetusmuodoilla:

 • into;
 • Kamaz;
 • Maz;
 • Shanxi;
 • Iveco.

Murskattu kiven hinta Voronezh:

Murskattu kiven toimitus - hinta (Voronezh):

Murskattu kivi - hinta (Voronezh):

Hinnat lasketaan toimitettavaksi Voronezh. Yrityksemme suuren laivaston läsnäolon takia alennukset hiekkakuljetukselle ovat mahdollisia. Hinnoittelusta ota yhteyttä yrityksen johtajiin puhelimitse. 256-17-08; 230-72-92 Olga.

Jos haluat ostaa murskattua kiveä - soita numeroon: +7 (473) 256 - 17 - 08; 8 (952) 951-72-92.

Jotta voisimme tehdä oikean valinnan ja tehdä virheen, kerromme mitä raunioista on, millaista se on.

Murskakivi - irrallinen, epäorgaaninen materiaali, jonka raekoko on yli 5 mm, uutetaan murskaamalla lohkareita ja kiviä.

Seuraavia tyyppisiä raunioita ovat:

Murskattu sora

Sora murskattu kivi - tämäntyyppinen murskattu kivi louhitaan seulomalla avoimia kiviä ja murskauskiviä. Sora murskattu kivi on vähemmän kestävä kuin graniitti, mutta se on halvempaa kuin graniitti. Suurin osa säätiöistä on rakennettu sora-aineksesta, jota käytetään tierakenteissa, ja valmistetaan raudoitettuja betonirakenteita.

Graniitti murskattu kivi on jaettu kahteen tyyppiin:

 • Murskattu murskattu kivi - murskattu murskattu kivi tai luonnollinen.
 • Sora - pyöristetyn muodon pienet kivet kaivetaan jokista ja meristä.

Jakeittain murskattu sora on 20-40 mm. 5-40 mm, 5-20 mm, 3-10 mm,

Kuona murskattu kivi

Kuonan murskattu kivi on polttoaineesta syntyvää jätettä (kiinteää), metallituotantoa ja joitain kemikaaleja. Jauhetut kuonat jakeet voivat olla:

 • 40-70 ja 70-120 mm - karkea fraktio
 • 20-40mm - keskimääräinen jakeittain
 • 5-20mm - hieno fraktio
 • Jopa 5 mm pudotus

Hukan murskattua kiveä käytetään pohjan valmistukseen: kalliiden, päällystyslautojen rakentamiseen, likaisten likaisten tien rakentamiseen.

Lime murskattu kivi

Kalkkikiven murskattu kivi louhitaan murskamalla luonnollista kalkkikiveä. Kalkkikivi on kalsiumkarbonaattia, sillä ei ole kovin vahvaa lujuutta ja alhainen roiskeenkestävyys. Tällainen murskattu kivi on yksi murskattujen kivien päätyypeistä, jota käytetään myös betoniteräsrakenteiden ja tienrakentamisen valmistuksessa.

Kalkkikiven murskattu kivi jaetaan kolmeen jakeeseen:

 • 5-20 mm. - pieniä fraktioita käytetään yleensä kalkin, betoniseosten valmistuksessa, joita käytetään rakennusten julkisivujen peittämiseen.
 • 20 - 40 mm. - keskimmäinen fraktio, käytetään säätöön perustettaessa, kun luodaan puutarhatiet tai -alustoja, kun teitä rakennetaan.
 • 40 - 70 mm - suuri osa. Tämän tyyppistä fraktiota käytetään hyvin harvoin, pääasiassa painolastikerrosten ja soratyynyjen tuottamiseksi.

Erityisen suosittu murskattu kalkkikivi keskimmäinen fraktio, sitä käytetään useimmiten rakentamisessa.

Graniitti murskattu kivi

Graniitti murskattua kiveä erotetaan yleisimmistä kiviä. Tämä raunio kaivataan luonnon rockin räjähdyksellä. Pienten kivien saamiseksi lohkot murskataan erikoislaitteilla. Graniittiromun koostumus voi sisältää kiille, kvartsi, riippuu murskatun kivestä. Graniittiromu on erittäin kestävä.

Graniitti murskattu kivi voidaan jakaa seuraaviin fraktioihin:

 1. 150-300 mm, 120-150 mm, 70-120 mm, on roskakivi, jota käytetään yleensä puutarhan koristelemiseen, aidojen, altaiden säiliöiden loppuun ja maisemasuunnitteluun.
 2. 40-70 mm, 20-70 mm - suuri osa, jota käytetään rakennusten, teiden rakentamisessa, betonin valmistuksessa.
 3. 25-60 mm - fraktio, jota käytetän rautatiekisojen perustamisen yhteydessä.
 4. 20-40 mm - keskimääräinen fraktio. Sitä käytetään perustettaessa rakennusten pystyttämiseen teiden, raitiotien ja rautateiden rakentamisessa.
 5. 5-20 mm - suosituin fraktio. Käytetään tieperustusten päällystämisessä, sillanrakentamisessa, betoniteräsrakenteiden valmistuksessa, kun pohjustus kaadetaan.
 6. 5-10 mm - tämä murto on pienin. Käytetään lattialaattojen ja betonin valmistuksessa.
 7. 0-5 mm - seulonta. Käytetään kattamaan leikkipaikkoja, maisemasuunnittelua, sisustusta sekä betonin tuotantoa varten.

Sekundaarinen murskattu kivi

Murskattu kivilajike - jäte, joka on saatu murskaamalla roskia, kuten asfaltti, betoni ja tiilet. Valtava lohkareita murskataan myös erikoislaitteiden avulla pienempiin jakeisiin. Sekundaarinen murskattu kivi on erittäin halpa ja ei ole kovin vahva. Niin rauniot kaatoivat teitä, kongresseja, vahvistavat kaivoksia ja myös käytettiin maisemointiin.

Kivityypistä riippuen murskatulla kivellä on useita lujuustyyppejä:

 • korkea lujuus M1200-1400,
 • kestävä M800-1200,
 • keskimääräinen lujuus M600-800,
 • heikko vahvuus M300-600,
 • erittäin heikko lujuus M200.

Graniittiromun vahvuus M1200 on Voronezhin ja Voronezhin alueella suosituin.