Profiilikalvojen tyypit ja soveltaminen pohjan vedenpitävyyteen

Kaavamainen sijaintipaikka PVC-kalvon pohjalla

Käytännöllisesti katsoen kaikki konkreettiset säätiöt ajan mittaan romahtavat pohjaveden vaikutuksesta johtuen suhdannevaihteluista kausitasolla. Ylempi pohjaveden pallot ovat saastuneempia aggressiivisilla komponenteilla, ja nousun aikana (ja se on väistämätön kauden tai sateen aikana), hapot ja emäkset ovat aina maaperän yläkerroksessa.

Ruberoidin tai bitumiseoksen vesitiiviit materiaalit suojaavat pohjaa vedestä, mutta niillä kaikilla on liitokset, joiden tiivistys tuhoutuu ajan myötä. Vesi siirtyy kellariin vedenpitävyyden liitosten läpi, menee kemiallisiin reaktioihin, liuottaa kivennäisaineita ja hävittää hitaasti pohjan sisäpuolelta. Jotta rakennetta voidaan luotettavasti suojata rakennusvaiheessa nykyisin, voidaan käyttää moderneja vedenpitäviä kalvoja.

Mitä nämä materiaalit ovat?

Rakennussäätiön profiloidun vedeneristysmateriaalin tyyppi

Tämä on erityinen kalvo, joka suojaa levyn ja pohjan välistä tilaa kaikentyyppiseltä kosteudelta. Se on myös erinomainen tapa suojata mekaanista rasitusta vastaan, koska materiaalin rakenne on huokoinen ja sillä on suuri joustavuus ja vastustuskyky lähes mille tahansa aggressiiviselle materiaalille.

Se on valmistettu erittäin tiheästä ja pienitiheyksisestä polyeteenistä, sisältää antioksidantteja, mineraalikomponentteja ja polymeerejä. Kaikki täyteaineet, rakenteesta ja koostumuksesta riippuen, lisäävät huomattavasti membraanien suorituskykyominaisuuksia. Tämä aallotyyppinen arkki, jonka paksuus on enintään 3 mm huokoista rakennetta, joissakin tapauksissa käytetään erityisesti tiukkojen pohjaveden kohoamisen vuoksi tiheitä kalvoja, joiden paksuus on enintään 5 mm.

Vedenpitävien kalvojen edut:

 • polyeteeni on UV-resistentti;
 • käyttöikä jopa 50 vuotta;
 • kalvo on kestävä ulkoiselle aggressiiviselle väliaineelle eikä jyrsijöitä vahingoitu;
 • päällyste on turvallinen ympäristölle, se ei hapettu;
 • erityiset polymeeri- ja mineraalitäyteaineet tuottavat vakioelastisuuden millä tahansa ympäristön lämpötilassa;
 • eivät syövytä;
 • voidaan käyttää voimakkaasti happamissa tai voimakkaasti emäksisissä ympäristöissä, koska polyeteeni on melkein inertti.

Myös nykyaikaiset vedeneristyskalvot ovat hyödyllisiä taloudelliselta kannalta. Ne on helppo asentaa, ei tarvitse käyttää rakennuskalustoa. Vedeneristysmallit eroavat toisistaan:

 1. Helppo kosteudeneristys. Päätarkoituksena on estää kapillaarien, sadevesien ja luonnollisten sadevesihorisonttien virtaus, joten se löytyy usein pohjista, jotka asetetaan pohjaveden yläpuolelle.
 2. Keskisuuri ja raskas vedeneristys. Käytetään suojelemaan kellarissa sokean alueen tai halkeamien läpi kulkevaa pintavettä, pystysuoran jakauman pohjavesiä sekä vedenpaineen voimakasta nousua (esimerkiksi raskas sadekausi tai lumen terävä sulaminen).

Päällysteen asennus voidaan suorittaa useita päiviä itsenäisesti ja asennusnopeus ei vaikuta päällysteen laatuun.

Vedenpitävät pinnoitteet

Profiilituotteiden tyyppi rakennusten perustusten vedenpitävyyteen

Kalvo alkaa jo hitaasti puristaa tavanomaista kattohuopaa tai päällystysmastia rakennusmateriaalien markkinoilta. Se on helppokäyttöinen, helppo asentaa ja tarvitsee kausittaista huoltoa.

Suunnittelun ja hyvien teknisten ominaisuuksien ansiosta se suojaa perusteellisesti pohjan seiniä pohjavesiin kohdistuvien vaikutusten vuoksi eikä muuttuakaan ajan kuluessa. Päätyyppien kalvot:

 1. Flat film -mallit. Ne on valmistettu polyeteenistä ja muista synteettisistä polymeerimateriaaleista, ja usein se on ihmisjätettä. Siten kalvokalvot ovat suhteellisen halpoja, kalvon paksuus on keskimäärin 0,2-2 mm. Vedenpitävät alustat Käytetyt kalvot, joiden paksuus on vähintään 0,4 mm. Myös myynti on tasomaisia ​​aallotettuja kalvoja, niillä on korkea tarttuvuus liuokseen.
 2. Profiilikalvot valmistetaan vain korkeapaineisesta polyetyleenistä, niiden muoto on erilainen ja niissä on erityiset ulkonemat. Se voi olla yksikerroksinen tai monikerroksinen, sitä käytetään yksinomaan pohjaveden ja sadeveden suojaamiseen, mutta niitä voidaan käyttää myös geotesterin yhteydessä. Profiilikalvojen arkkien paksuus on enintään 1 mm, ulkonemien korkeus jopa 8 mm (yksityinen käyttö) tai jopa 20 mm (teollisuus- ja kaivosovellutukset).

Kunkin valmistajan levyjen leveys voi olla erilainen, levyt kiinnittyvät suoraan tasoitettuun seinään tai betoniin, joten vedenpitävä kalvo on samalla suojaus mekaanisilta vaurioilta.

Kaavio leikkaamisesta ja laskemisesta kuivatuskalvosta profiili pohjaan

Käytetään profiloidut vedeneristysmateriaalit

Levy asetetaan ulokkeita ulospäin, geotekstiilit levitetään päälle. Tämän seurauksena keinotekoiset kanavat muodostetaan pinnoille, jotka on kytketty talon viemärijärjestelmään. Niinpä pohjavesi tai kondensaatti, joka on muodostettu ilman häiriöitä, eliminoidaan kalvon pinnalta aiheuttamatta haittaa sille. Kalliimmilla kalvamalleilla on yhdistetty rakenne, jossa ne käyttävät samanaikaisesti geotekstiloita ulkoisina täyteaineina.

Kalvoja voidaan käyttää myös monikerroksisten vedeneristysjärjestelmien osana. Tällöin se suojaa täydellisesti bitumimateriaalin tai kattopuuvin kerroksen mekaanisilta vaurioilta ja parantaa vedenpoistoa myös raskaiden tulvien aikana. Mutta ennen niiden asentamista sinun on laadittava laadukas viemäröintijärjestelmä, jossa on vedenpoistokompleksi.

Kiinnittämällä vedenpitävät kalvot

Kuva rakennusmateriaalista kiinnitetystä suojamateriaalista

Polymeeriset litteät kalvot levitetään tasaisen, kuivan pinnan päälle talon pohjaan. niin:

 • liitokset on liitetty toisiinsa puhaltimella tai teollisella hiustenkuivaajalla. Paremman tiiviyden varmistamiseksi levyt levitetään päällekkäin, mikä takaa vähintään 5 cm: n etäisyyden reunasta. Liimaa kalvo betoni- liuoksella erityisellä liimalla tai nauhalla;
 • itseliimautuvilla kalvoilla on toisella puolella liimapinta, joka on suojattu paperilla. Se poistetaan, kun kalvot asetetaan ja kiinnitetään, kalvo painetaan pohjan pintaan ja kiinnitetään raskailla esineillä. Muutaman tunnin kuluttua pysäkit poistetaan ja kalvon ohjauskerros levitetään sen päälle;
 • profiililevy voidaan kiinnittää säätöön vain mekaanisesti, useimmiten hylsyillä, joissa on profiloidut aluslaatat, jotka takaavat pinnoitteen tiiviyden risteyksessä. Rakenteellisesti vedeneristysarkeilla on erityiset lukitukset sivuilla tai laminoidut liimanauhat.

Yläreuna kiinnitetään seinään kiristysnauhoilla, jotka mahdollistavat veden imeytymisen vedeneristyskerroksen sisäpuolelta. Asennettaessa kalvoja on ehdottomasti varmistettava, että kaikki säleiden tuuletusaukot ovat avoimia.

Vedenpitävä "Technonikol" säätiölle

Kun rakennat omaa kotiasi, on erittäin tärkeää ottaa huomioon monia kohtia, jättäen huomiotta, mikä voi johtaa seuraamuksiin. Yksi näistä hetkistä on säätiön vedeneristys. Sovi siitä, että pohjan pohjaveden suojelemiseksi talon on suojattava riittävästi. Tällainen suojaus on erikoismateriaaleja, ero, joka meidän aikamme on melko suuri. Tällaiset materiaalit eroavat toisistaan ​​laatua, hintaluokassa, sekä niiden soveltamistapaa.

"Technonikol" -perusteen vedenpitävyys meidän aikanamme on melko yleistä. Tämä materiaali on erittäin suosittu monien rakentajien kanssa korkealaatuisen, laajan valikoiman ansiosta sekä teknisten ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta voit käyttää tätä materiaalia erilaisissa rakennustöissä.

Pinnan esikäsittely

"TechnoNIKOL": n vesitiiviitä koostumuksia edustaa melko suuri joukko materiaaleja, joista kerrotaan jäljempänä. Kuitenkin riippumatta siitä, mitä materiaalia käytät, on yleisiä sääntöjä pintakäsittelyyn.

 1. Ensinnäkin sinun on tehtävä pinta tarkastus, on erityisen tärkeää suorittaa tämä tarkastus vanhojen talojen, koska pilkottu, säröillä ja mureneminen joissakin osissa sitä löytyy niiden pinnalle.
 2. Muista poistaa vanha maali tai vanha vedeneristys.
 3. Sinun on tehtävä korjauksia, jotka parantavat tarttumista ja vahvistavat seinien rakennetta.
 4. Yksi valmistuksen tärkeimmistä vaiheista on huoneen kosteuden hallinta. Sallittu kosteus ilmoitetaan itse materiaalille, ja se mitataan käyttämällä erityistä työkalua, jota kutsutaan kosteusmittariksi.

Rakenneominaisuuksista riippuen voit kiinnittää sellaisia ​​vedenpitäviä materiaaleja:

Kaikilla edellä esitetyillä vedeneristysmateriaaleilla on monia etuja sekä joitain haittoja, jotka sinun on harkittava ostaessaan. Siksi tarkastelemme lyhyesti jokaista materiaalia erikseen.

Pinnoitus ja ruiskutettu vedeneristys

TechnoNicol-päällystyskoostumukset ovat lakkakeita tai alukkeita, jotka perustuvat rakennusbittumiin. Tällaisia ​​materiaaleja levitetään maaliharjalla, lastalla, rullalla tai käyttämällä erikoistyökalua, joka suihkuttaa vedeneristysyhdistelmää pohjapintaan.

Nämä mastikat levitetään kuumaan tai kylmään. Kylmämuovaus voi koostua yhdestä tai kahdesta komponen- tista. Vedenpitävässä materiaalissa, jossa on kaksi komponenttia, tämä kalkki vaatii yksittäisten komponenttiensa alustavan sekoittumisen. Kylmämuovia käytetään ilman esilämmitystä. Tästä huolimatta kuumia koostumuksia käytetään vain esilämmityksen yhteydessä ja lämmityslämpötilan on oltava vähintään 180 astetta. Kuumennetut levyt voivat tunkeutua paljon syvemmälle täyttämällä joitakin halkeamia ja muita vaurioituneita alueita. Seinien pinnan tarttumisen parantamiseksi käytä primereitä, jotka toimivat pohjamaalina.

Technonicolin päällystysaineisiin kuuluvat päätyypit, kuten:

 • mastinen "TechnoNIKOL" № 24 - yksiosainen bitumimastinen, jota käytetään kylmäkäyttöön. Tämä materiaali on varsin kätevä käyttää, koska voit käyttää sitä itsekseen rullaparannalla tai harjalla. Kuitenkin ennen levittämistä, sinun on pohjamaalattava pinta;
 • mastinen "TechnoNIKOL" № 21 (TechnoMAST) on materiaali, jolla on suuri lujuus ja veden kestävyys. Sitä käytetään kylmässä, mutta nolla lämpötilassa sitä on lämmitettävä. Sitä käytetään kahteen kerrokseen;
 • mastinen "TechnoNIKOL" numero 33. Koostumus valmistetaan bitumipitoisella vettä emulsiolla ja muilla komponenteilla ilman orgaanisia liuottimia. Voidaan levittää rullalla, harjalla tai ruiskulla;
 • mastinen "TechnoNIKOL" kuuma hakemusnumero 41 tai numero 45 (eureka). Ensinnäkin tämä materiaali on tarkoitettu tiivistämään pieniä halkeamia ja muita vaurioita betonista, lohkoista ja teräsbetonista valmistetuista seinistä;
 • bitumipitoinen vedenpuhdistus AguaMast. Tätä koostumusta käytetään yksinomaan korkealla kosteudella oleviin perustuksiin ja kellariin;
 • alusta "Technonikol" №04. Tätä ainetta käytetään sisätiloissa ennen mastiksin levittämistä. Käytetään parantamaan tarttumista.

Edellä esitetyillä koostumuksilla on paljon etuja, kuten levittämisen helppous, materiaalien kestävyys, pakkasenkestävyys, hyvä tarttuvuus seinien pinnalle, aineen monipuolisuus, voit käyttää sitä paitsi peruspinnan, myös sisäisten kellarihuoneiden ja jopa vedenpitävyyden katto. Kaikkien muiden materiaalien ominaisuuksista sinun tulisi tutustua ostaessasi rautakauppaan.

Rulla vedeneristys

Säätiön liimaus (rullattu) vedeneristys suoritetaan tiettyjen sääntöjen mukaisesti. Tämä tekniikka sisältää valmistelutöitä, kuten pinnan tasoittamista, ulkonemien ja maaleiden poistoa, pintojen rasvanpoistoa ja rappauskuoppia. On myös välttämätöntä päästä eroon ulkonevat raudoitteet ja muut elementit, jotka voivat vahingoittaa vedenpitävää materiaalia. Seuraavaksi sinun on asennettava kerros päällystysvesieristys, jonka on oltava kokonaan kovettunut ennen sen käsittelymateriaalin levittämistä.

Yhtiö "TechnoNIKOL" tuottaa melko suuren määrän valssattuja vedeneristysmateriaaleja, joiden valinta voi vain hämmentyä. Siksi kerromme sen suosituimmista lomakkeista.

 1. Technoelast ALPHA. Se perustuu alumiinikalvon kerrokseen sekä polyesteriin. Materiaalilla on suuri etu, koska se ei vain eristä huonetta kosteudelta, vaan myös estää haitallisten radioaktiivisten kaasujen tunkeutumisen huoneeseen, kuten radoniin, butaaniin ja metaaniin.
 2. Technoelast MOST. Kestävä materiaali, jonka paksuus on enintään 5 mm. Siinä on kaksi lajiketta - B ja C.
 3. Technoelast GREEN PPE. Pohjimmiltaan tämä materiaali on suunniteltu eristämään talon maanalaisen osan seinämät puiden juurijärjestelmien tunkeutumisriskistä.

Kalvon vedeneristys

Kalvoon asennettu vedeneristys suoritetaan useissa kerroksissa. Ensinnäkin, sinun on ensin pinnoitettava pinta alustalla, ja sitten hitsata kaksi kerrosta "Technoelast EPP". Ja sitten pinta peitetään erikoisella kalvolla, jossa on piikkejä.

Kalvon päätavoite on varmistaa pohjaveden poistaminen talosta kuivatusjärjestelmän läpi sekä kellarin vedenpitävyys.

Jotkut säännöt vedenpitävyydestä toimii

Vedenpitävä "TechnoNIKOL" on säätiön laatu, mutta materiaalin käyttö tästä valmistajasta ei ole ehdoton suojan taso, jos samalla laiminlyödään työ- ja toimintaohjeet.

Jotta vältetään tulevaisuudessa vedeneristysongelmat, noudata näitä sääntöjä:

 1. Vedeneristys on tehtävä lämpimällä ja kuivalla säällä. Jos kuitenkin päätät tehdä vedenpitävyyttä talvella, käytä vain sellaisia ​​materiaaleja, jotka on suositeltavaa käyttää nolla lämpötilassa.
 2. Vedenpitävät materiaalit on valittava ottaen huomioon maan hydrogeologiset olosuhteet sekä säätiön rakenteelliset ominaisuudet.
 3. Vedeneristyskerros levitetään vain kuivalla pinnalla, joten kannattaa tarkistaa seinät ennen niiden kiinnittämistä. Jos seinät osoittautuvat märiksi, sinun on odotettava niiden kuivumista kokonaan tai prosessin nopeuttamiseksi käyttämällä vodkaa, lämpö-aseita tai muita laitteita.
 4. Jokaisella vedeneristysmateriaalilla on omat ominaisuutensa, joita sinun tulee harkita. Siksi kun valitset vedenpitävyys "Technonikol", pidä mielessä, että jokaisella näistä materiaaleista on omat ominaisuutensa sekä käytön aikana että käytön aikana.

johtopäätös

Vesitiivistyksen toteuttaminen on pakollinen osa työtä, joka on välttämätöntä, jotta talosi voi kestää pitkään. Luotamme siihen, että artikkelimme ajatukset ovat käytännöllisiä sinulle ja voit suojata kotisi pohjaveden haitallisilta vaikutuksilta. TechnoNIKOLin materiaalit auttavat sinua tekemään tämän työn laadullisesti ja nopeasti.

Ominaisuudet kalvot "TechnoNIKOL"

Katto on kaikkien asuin- ja teollisuusrakennusten katto. Tilojen lämpö ja mukavuus sekä rakennuksen luotettavuus riippuvat täysin valitusta päällysteestä. Kattorakenteen muodostamiseksi on ehdottomasti seurattava asennustekniikkaa ja materiaalien valinnan erityispiirteitä varmistaakseen luotettavuuden siitä, että ennenaikaista kosteutta pääsee putkikerrosten rakenteisiin.

Teollisuusyrityksen "TekhnoNIKOL" eristävien kalvojen suosiminen ei tarvitse pahoitella suuria kuluja.

Vahvuudet ja heikkoudet

Yhtiö "TekhnoNIKOL" valmistaa ja toimittaa valtavan valikoiman lämpöä eristäviä, vedeneristysmateriaaleja, mastisia, kateaineita, jotka koostuvat yli 10 tuotteesta. Se mahdollistaa korkeimman ominaisuuden katon. Koko lista on erinomainen laatu ja täyttää kaikki rakennusvaatimukset. Tuote on suosittu henkilökohtaisen sektorin, teollisuus- ja kaupunkirakennusten rakentamisessa.

Se auttaa tekemään lämpöeristys-, äänieristys- ja vedenpitävyyttä erilaisten kattorakenteiden monimutkaisuuden suhteen. Moderni vedeneristysmateriaali "Bikrost", jolla on suurin luotettavuus, joustavuus, pitkä käyttöikä ja erinomainen lämmönkestävyys, sopii erinomaisesti kattojen vedeneristämiseen.

TechnoNIKOL valmistaa seuraavia tuotteita, joilla on asianmukaiset laatustodistukset:

 • rullan materiaalit;
 • paloputkistoja suojaavat materiaalit;
 • eristysmateriaali kattoihin ja rakennuksiin, jotka estävät kosteuden pääsyn;
 • päin olevat materiaalit.

Kaikki esitetyt tuotteet täyttävät nykyaikaiset vaatimukset veden suojaamiseksi ja imeyttämiseksi.

tapaaminen

TekhnoNIKOLin tuotannolla on valtava valikoima toimintoja.

Roll-materiaalit

Esiteltyä kattotyyppiä käytetään kuljetustilojen vedenpitävyyteen, huoneiden äänieristykseen, polymeerikalvoihin, joiden vedenpitävyys on täydellinen. Ja itse asiassa nämä tuotteet ovat peräisin useista bitumipolymeerimateriaaleista, "Etalon", "Business" ja "Premium" -luokan kateaineista.

Ohuissa kateissa käytettävät polymeerikalvot ovat korkealaatuisia ja luotettavia. On syytä korostaa, että polyvinyylikloridipolymeerikalvojen valmistus takaa tämän aineen pitkäaikaisen käytön. On huomattava, että tämän päällysteen saumat suljetaan kuumalla ilmalla, mikä edistää parhaita vedeneristyskriteerejä.

Mutta myös polymeerikalvoilla on useita etuja:

 • UV-vastustuskyky;
 • vastustetaan erilaisiin sääolosuhteisiin;
 • kemikaalien kestävyys;
 • mikrobien kestävyys, joka voi tuhota ja kolonisoida rakenteen saumoissa.

Polymeeri-bitumimateriaali ei ole pitkään hajoava. Lisäksi tuotteilla on hyvä ilmanjohtavuus, joka estää kondensaatin kerääntymisen katon kerroksissa.

TPO-pohjaiset kalvot

Valmistaja TechnoNIKOL tarjoaa pinnoitteita, jotka perustuvat termoplastisiin polyolefiineihin, jotka ovat uusin materiaali. Polypropeeni- ja eteeni-propyleenikumi, jossa on eri komponentit, lisätään sen koostumukseen, minkä seurauksena tulenkestävyys lisääntyy ja kalvon käyttöikä kasvaa. Koko tuotevalikoima on palonkestävää materiaalia, joka on turvallinen tulipalojen aikana: polyvinyylikloridi, joka on osa, sammuttaa tuotannon raaka-aineet tukematta tulen leviämistä.

Tämän lattian vedenpitävyystyypit yhdistävät kumin ja muovin ominaisuudet, paremmin yhdistettyinä bitumiin, päinvastoin kuin PVC-pohjaiset kalvot, ovat kemiallisesti neutraaleja. Kaikki kuvatut ominaisuudet antavat mahdollisuuden pitkäaikaiseen käyttöön, yksinkertaistavat korjausprosessia. Saatavana rullina 1-2 metriä leveä, paksuus jopa 2 mm, käyttöikä jopa 40 vuotta.

EPDM: hen perustuvat kalvot

Tämän pohjan pinnoitteet eroavat toisistaan ​​joustavuuskerroin, pitkä käyttöikä, laaja valikoima lämpötilaeroja, vahvistettuja ja vahvistamattomia versioita. EPDM-kalvo - yksi TekhnoNIKOL-yhtiön ensimmäisistä päällysteistä on vakiinnuttanut erilaiset sääolosuhteet ja on läpäissyt ajan testin.

Lisätietoa vaikeiden esineiden käsittelyyn kiinnitetään pakkaukseen - kiinnittimiin, tiivisteisiin. Polymeerimateriaalin rajaamiseksi käytetään EPDM-polymeeristä valmistettua itseliimautettua nauhaa, jonka ansiosta luotettava, jakamaton yhdiste vapautuu. Ne annetaan rullina, joiden pituus on 3-12 metriä, pituus on jopa 60 metriä ja paksuus 1,14 mm ja käyttöikä on yli 40 vuotta.

Rakennuksen eristäminen tulesta

Tämäntyyppiselle materiaalille TekhnoNIKOL valmistaa kivivillaa palonsuojajärjestelmiä, ekstrudoitua polystyreenivaahtoa ja monia eri tuotteiden vaihteluita.

Koko ehdotettu materiaaliluettelo on tuotettu viimeisimmän teknologian käyttöönoton ja täyttää kaikki vaaditut vaatimukset.

Katettu katto

Tähän suuntaan yhtiö tarjoaa vedenpitäviä materiaaleja, jotka lupaavat tuotteiden luotettavuuden ja pitkäikäisyyden. Ja myös eri väriteemojen laatta on esitetty.

Bitumit, mastit, alukkeet

Yritys "TechnoNIKOL" on myös mastinen, jota käytetään onnistuneesti kattorakenteiden korjauksessa, katon asennuksessa. Esitelty mastinen kuuma ja viileä tyyppejä, bitumin emulsioita ja paljon muuta. Yhtiö valmistaa myös laajan valikoiman laitteita litteiden kattojen asentamiseen - ilmastimet, erilaiset kattolaitteistot.

Materiaaleja

Julkisivun suunnittelussa on ominaista tiheys, korroosionkestävyys, mielenkiintoinen värispektri. Yritys "TekhnoNIKOL" tuottaa laajan valikoiman materiaaleja talojen, kaupunkien ja teollisuusrakennusten suojaamiseksi kosteudelta. Planter - uusin linja yrityksen kehittämisessä. Suojaava pinnoite käytetään yläkerroksena kattopinnan vedenpitävänä suojaamisena katon suojelemiseksi luontaisten poikkeavuuksien vaikutuksilta.

Taimet - suojavaipat synteettinen materiaali rullina, jonka pinnalla onttoja piikkejä suulakepuristetaan. Se on peräisin suurimmasta tiheydestä peräisin olevasta sellofaanista käyttäen ekstruusiotekniikkaa. Tämä on automaattinen prosessi, jonka aikana kaikkia tekniikoita noudatetaan tiukasti. Sellofaanin tiheys saavutetaan erityisellä kaavalla, muutoin puristetaan ilman saumoja, jolloin saadaan kokonaisvaltainen eristys.

Diffuusiomateriaalin etu omien ominaisuuksiensa säilyttämisessä alhaisimmilla ja korkeimmilla lämpötiloilla, kimmoisa kemikaalien kestävyys, ympäristöystävällisyys, jonka ansiosta materiaalia voidaan käyttää sisätiloissa. Sitä käytetään asuinrakennusten ja teollisuusrakennusten rakentamisessa.

Tärkeimmät edut:

 • parannettu vahinko- suoja;
 • vedenpoisto;
 • korvaa betonikerroksen ennen levyjen asentamista;
 • on tyhjennysperusta telojen asettamisen aikana.

Tämän materiaalin asettaminen märälle pinnalle antaa ilmankiertoa onttojen piikkien vuoksi.

Tuotteen yleiskatsaus

Huolesta "TehnoNIKOL" on valtava valikoima tuotteita. Harkitse suosituimpia näytteitä.

Pohjustusstandardi

"Standard" on ainutlaatuinen materiaali, jonka paksuus on 0,55 cm. Super-diffuusiomembraania käytetään pohjan ulkokerrokseen, joka varmistaa sen suojauksen paineen, vahingoittumisen ja veden poistumisen edistämiseksi. Voidaan toimia alustavana kerroksena säätiön alla, sitä voidaan käyttää eristämään seinät kellarissa.

Eco-kalvo

Tämä kalvo TekhnoNIKOL -yhtiön tuotannossa on tärkeä paikka eikä ole laadultaan huonompi kuin Planter Etalon. Materiaalia käytetään laajasti yksityisessä rakentamisessa. Eco-kalvo voi korvata irtotavaran pohjan alapuolella.

Ylimääräiset tuotteet

Sitä käytetään keramiikkatuotteiden lattiaan monimutkaisissa rakenteissa, teiden, siltojen, tunneleiden, pysäköintitilojen, kellareiden rakentamisessa, mikä on merkittävää sen lujuuden ja joustavuuden kannalta.

Kaster geo

Rakenteessa tämä materiaali koostuu kahdesta kerroksesta, jotka on valmistettu profiilisesta sellofaanista, lisäämällä materiaalia, joka viivästyttää veden geotekstriilin tunkeutumista ja jolla on salaojansuoja. Piikkeihin kiinnitetty kangas lisää veden kykyä valua, mutta samanaikaisesti viivästyttää vieraita hiukkasia ja maaperää.

Planter Geo Extra

Geomembraania käytetään viemärivedessä putkien eristämiseksi 10 metrin syvyydessä. Suojaa avoimia tunneleita, jota käytetään kattojen sijoittamiseen suurien kohteiden kattoihin järjestettäessä erittäin suuria alueita, teitä ja stadioneja. Se eroaa aikaisemmista tuotteista kyvyn kestää ylikuormitusta lisäämällä tiheyttä.

Perusmateriaalien lisäksi yhtiö valmistaa ja toimittaa kaikki lisäosat korkealaatuisten pääosien liimaukseen ja kiinnitykseen. Kiinnitys tehdään missä tahansa asennossa sekä pystysuorassa että vaakasuunnassa.

 • Tyynyjä, joissa on aluslevyjä, asennetaan suurikokoisilla kankailla pystypinnalle. Aluslevy on suunniteltu erityisen muodon muodossa, jonka avulla voit jakaa painon kohtalaisesti yhdelle kiinnitysyksikölle. Elementit valmistetaan liimaamalla pohja, jonka avulla pystyt varmasti kiinnittämään kankaan ilman "kylmäsiltojen" muodostumista.
 • Kiinnitysliitettä suositellaan liitosten ja tiivistysliitosten kiinnittämiseen, liimapintaan, teipin muodossa. Asennuskalvojen kehittäminen Planter on melko yksinkertainen menetelmä, ei vaadi erityisiä laitteita ja kuumien menetelmien käyttöä.
 • Nikoband on materiaali, joka on tarkoitettu liittämään osia, joissa on päällekkäiset reunat. Koostuu alumiinista, liimapuusta bitumista. Liimakerros on suojattu näkymättömällä kalvolla. Asettaessasi kalvon vaakasuoraan, Planter ja Etalon asetetaan maahan, joka on puhdistettu kivistä ja roskista etukäteen, suositeltu korkeus soraa korkeudeltaan enintään 10 cm.

PVC-pohjamembraanin vedeneristys

Emme enää hämmästyneet uusilla tekniikoilla rakentamisessa, mutta vedenpitävyyskalvojen käyttö säätiölle on askel eteenpäin rakenteiden suojelemisessa veden tunkeutumiselta. Niiden valikoima markkinoilla on monipuolista. Ne eroavat aineellisissa, teknisissä parametreissä. On vielä tehtävä oikea valinta ja kiinnitä ne oikein.

Vedenpitävät kalvotyypit

Vedeneristyskalvotyypeillä on olennaisesti erilaiset ominaisuudet, jotka vastaavat käytettyjä komponentteja - joustavuus alhaisissa lämpötiloissa, lujuus. Nämä eritelmät tarjoavat myös suojatoimintoja betonin perustamiseksi.

Vesitiivistyksen turvallisuus ja rakennuksen aika riippuvat itse kalvon oikeasta valinnasta ja sen asennusmenetelmistä, jotka on tehty käyttöohjeiden mukaisesti. Ne ovat erittäin käyttökelpoisia, ne ovat kevyitä, kestäviä ja kestäviä. Hakuaika on 50 vuotta.

Riippuu kosteuden lähteestä riippuu vedenpitävyydestä, meidän tapauksessa - kalvosta ja sen rakenteellisista ominaisuuksista. On olemassa kaksi erillistä lajia.

Polymerikalvamembraani

Pohjaveden syvällä pohjalla on suojattava pääosin saostumista ja maaperän kosteutta. Tätä tarkoitusta varten sopiva kevyt vedeneristys - polymeerikalvamembraani. Se on monikerroksinen polymeerinen PVC-kalvo, joka on vahvistettu kestävillä filamenteilla ja jonka kerrospaksuus on 0,2-2 mm. Polymeerikalvamembraania käytetään paitsi vedenpitävyyteen, myös höyrysulkuun, johon ohutkalvot sopivat.

Ne on valmistettu useista kerroksista PVC-kalvosta, jolla on suuri tiheys. Joissakin tapauksissa ne tehdään uritetuiksi. Tämä lisää niiden voimaa. Se tulee rullina. Käytetään höyrysulku- ja vedenpitävyyteen.

Perustusten eristämiseksi on välttämätöntä käyttää polymeerikalvamembraania. Sen paksuuden on oltava vähintään 0,4 mm.

Mitä komponentteja käytetään tuotannossa, kalvo erottaa:

 • PVC-kalvo. Tämä on eniten käytetty vedenpitävyys. Ja halvin. Valmistusmateriaali - ei vahvistettua polyvinyylikloridikalvoa kahdessa kerroksessa. Yläkerros on pehmittimien, liidun ja palonestoaineiden seos. Pohjakerros on PVC-kalvo, jossa väriaineita lisätään. Se on hyvä kestävyys maaperän sisältämien suolojen vaikutuksille ja estää kalvon syttymistä. Materiaali on joustava, se antaa mahdollisuuden työskennellä sen kanssa nolla-lämpötilassa.
 • TPO-kalvo. Hänellä on muovin ja kumin ominaisuudet. Lisäaineiden käyttö antaa sille tulipalon ja hydrofobiset ominaisuudet, mikä lisää käyttöikää. Vahvistettu verkko antaa kalvolle hyvän lujuuden.
 • EPDM-kalvo. Sen joustavuus mahdollistaa liikkeiden kestämisen, se säilyttää joustavuuden matalissa lämpötiloissa. Nämä ominaisuudet kertovat synteettisestä kumista. Vahvistettu verkko antaa suuren turvallisuustason.

Profiloitu kalvo

Jos pohjavesi on korkea ja pohja on alle niiden vuodevaunun taso, tarvitaan monimutkaisempaa vedenpitävyyttä. Sen on kestettävä veden voimakas vaikutus sen pinnalle. Säätiön seinät on suojattava profiloituneella kalvolla, joka työn aikana pitää olla pohjaveden paine.

Näiden kalvojen valmistus tapahtuu usean kerroksen korkean lujuuskalvon perusteella, joka on vahvistettu niiden synteettisten kierteiden silmällä. Niiden suunnitteluominaisuus on solujen läsnäolo.

Nähtävästi ne edustavat neliön tai pyöreitä levyjä, jotka muistuttavat puristuksia, soluja. Toinen nimi - kupla tai nastoitettu kalvo. Profiilikalvosta valmistettu pohjaeristys voidaan suorittaa yhdessä tai useammassa kerroksessa. Tämä johtuu maaperän tilasta.

Membraaneilla, joilla on soluja, jotka on järjestetty rinnakkaisiksi riveiksi, on suurempi lujuus kuin ne, joille solut sijoitetaan vinosti.

Jos pohjaan asetetaan kuivatus, kalvot pinotaan yhteen geotekstillin kanssa. Niiden paksuus voi olla 0,5 mm - 1 mm. Solujen korkeus on 8 mm, erityisissä tapauksissa solujen korkeus voi nousta 20 mm: iin. Ne voivat suorittaa vedenpitävyyden ja samalla suojata rakennetta vaurioilta.

Profiilikalvon toimintaperiaate

Kalvo on kiinnitetty piikkeihin maahan, sen päälle peitetään geotekstiili. Kankaan ja piikkien välissä on aukkoja. Niissä vesi vapaana vapaasti putoihin, joihin se poistetaan pohjasta.

Vedenpitävä rakenne kalvolla

Kaksikerroksisen kalvon antamiseksi yksinkertaistetaan. Sen kerrokset on liitetty toisiinsa, profiilikuvio ja geotestyle. Tarvittaessa kalvo voi työskennellä yhdessä pohjustuksen bitumipäällysteen kanssa muodostaen suojajärjestelmän. Tällöin se asetetaan päälle bitumista vedeneristykseen, sillä se toimii hydroprotectionin tehostamisessa, suojaa sitä mekaanisilta vaurioilta ja kuperat solut ohjaavat vettä viemäriin.

Jos rakennus on rakennettu hiekkaa sisältävään maaperään ja omaisuudella ei ole kosteutta, vesi ei kerääntyy kellarinseinämän ja maan väliin. Tässä tapauksessa vedeneristys voidaan yksinkertaistaa ja yksinkertaisesti peittää seinä PVC-kalvolla varustetulla kalvolla.

Täällä on yksi ehto - tämä on pohjaveden syvä esiintyminen ja varmuus siitä, että veden taso on kriittinen, mutta vesi ei vaikuta pohjaan. Tämä johtuu siitä, että kalvo ei ole hermeettisesti kiinni seinään, sen ja pohjan välillä on ilmaväli. Se vahingoitti kalvoa nopeasti ja täytti nopeasti vedellä. Näissä tapauksissa, jotta se olisi turvallinen, kerros bitumi-mastista levitetään pohjan pohjalle ja alaosaan.

Kiinnittämällä vedenpitävät kalvot

 1. Kalvon asennus

Asennuksen helpottamiseksi on saatavana itseliimautuvia kalvoja, joiden toisella puolella liimapohjaa käytetään. Se on suojattu kuivumiselta paperilla. Paperin aikana paperit poistetaan, PVC-kalvo pidetään yhdessä pinnan kanssa ja tasataan telalla. Se on päällekkäinen ilman lisäyhteyden elementtejä.

 • PVC-kalvopäällysteen pinnan on oltava tasainen, puhdistettava ja, mikä tärkeintä, kuiva. Eristeen tiiviydelle levyt asetetaan päällekkäin, jonka on oltava vähintään viisi senttiä. Sauma on päällystetty liimalla tai liimattu erityisellä liimanauhalla tai hitsattu kuumalla ilmalla.
 • Pinnoitettu (profiloitu) vedeneristyskalvo on jaettu kolmeen vaiheeseen:
  • Kalvo on kiinnitetty pohjan yläosaan käyttämällä profiileja olevia nauhoja, jotka painuvat pohjaan ja mahdollistavat tarvittaessa kosteuden poistamisen.
  • Tällaisten kalvojen reunoilla on erityisiä salpoja, jotka toimivat niiden liitäntänä. Jos ne eivät ole, levitä sitten laminoituja liimanauhoja paperiin, joka poistetaan liimautumisen yhteydessä.
  • Kalvo kiinnitetään pohjan pohjan alaosaan käyttäen tukilevyjä, joissa on profiloidut aluslevyt, jotka takaavat kiinnityksen kiinnityspaikassa.

  Tällä hetkellä profiilimembraanin käyttö pohjustuksen vedeneristämisessä tulee rutiinipäätökseksi. Rakennuksen maanalaisessa osassa sijaitsevat rakenteet veden, pohjaveden paineen ja viemäröintitoiminnon suorittamisen kannalta ovat erittäin tehokkaita. Katso videota vedeneristyskalvon asentamisesta.

  Rakenteensa mukaisesti aallotettuihin kalvoihin perustuvat vedeneristysjärjestelmät jaetaan seuraavasti:

  • Yksi kerros Kalvon pinnan yli ovat profiilit tai piikit. Sitä käytetään säätiön pintojen vedeneristämiseen ja tuuletukseen.
  • Double Layer Luomiseksi geotekstilien kerros on lisätty. Suorittaa vedenpitävyyden ja kuivatuksen.
  • Kolmikerroksinen. Lisäsi toinen PVC-liukuva kalvo. Sen tarkoituksena on estää kuormien esiintyminen pohjalla maaperän liikkumisen aikana.

  Yksi kalvon merkittävistä indikaattoreista on sen paksuus, riippuen siitä, mitkä ovat vetolujuuden fysikaaliset indikaattorit, mekaanisen rasituksen aiheuttamat vauriot.

  Mitä suurempi kalvon paksuus, sitä suurempi sen lujuus ja vähemmän elastisuutta.

  Profiilikalvojen käyttö universaalina. Eri toimintamuodoilla he suorittavat erilaisia ​​toimintoja.

  • Jos kalvo kiinnitetään seinää vasten, niiden muodostamat ilmavälit edistävät ilmanvaihtoa, mikä takaa suotuisat lämpötilat.
  • Pistojen (solujen) yhtenäinen järjestely kalvon pinnalla suorittaa maaperän kerrosten paineen järjestyksen jakautumisen perustan pinnalle. Neutraloidaan pistekuormien esiintyminen.
  • Asettaessasi maapinnalle maalattua kalvoa ja yhdessä geotekstililevyn kanssa saadaan pystysuuntainen vedenpoisto, joka tyhjentää vettä ja vähentää veden pitoisuutta maaperässä.

  Polymeerikalvoilla on useita etuja:

  • Ne eivät sovi tiukasti perustukseen, joka suojaa niitä maaperän kallistamisen aikana.
  • Et tarvitse erityistä linjan kohdistamista.
  • Käytä mahdollisimman vähän veden imeytymistä.
  • Vastustuskykyinen ikääntyminen.
  • Älä murskaa.

  Erilaiset kalvojärjestelmät johtavat siihen johtopäätökseen, että ennen materiaalin valintaa on tutkittava tätä asiaa tai kutsuttava asiantuntija, joka ymmärtää vedenpitävyyden.

  TechnoNIKOL vedenpitävä pohja

  Kellarin vedeneristys teknonikolilla

  Yrityksen perustan vedeneristys TechnoNIKOL on rakennustyöntekijöiden suosima materiaali, jonka tarkoituksena on suojata säätiö maaperän tuhoisilta vaikutuksilta. Yhtiön tuotteiden erottuva piirre on sen korkeat laatu- ja toimintaominaisuudet. Markkinoilla se on laaja-alainen. Tämän ansiosta voit valita erinomaisen eristyksen eri malleille, jotka ovat eri tyyppisissä maissa ja joiden kosteustaso on erilainen.

  Vedenpitävät tuotteet "TechnoNIKOL"

  Rakentamisen aikana otetaan huomioon monia tärkeitä ja pieniä osia. Pohjan suojeleminen veden vaikutuksilta maassa on yksi vakavimmista ongelmista. Jos sitä ei oteta huomioon, se johtaa usein kielteisiin seurauksiin:

  • säätiö sekä ulko- että sisäpuolella tuhoutuu nopeammin kuin määräaika;
  • kellari tai maanalainen autotalli on jatkuvasti tulvamaassa;
  • Koko rakennuksen käyttöaikaa vähennetään.

  Vahingoittumisen estämiseksi ja talon käyttöiän ansiosta voidaan käyttää vedenpitävää pohjaa TechnoNIKOL. Yhtiö tuottaa materiaaleja, jotka eroavat toisistaan ​​tavalla, jota ne käyttävät alustalle. Käytetään seuraavia tekniikoita:

  Tuotteet valmistetaan rullina, mastiksi. Käytetään myös asennettuja vedenpitäviä kalvoja. Niitä käytetään muuntyyppisten tuotteiden yhteydessä.

  Paitsi tuotantokustannukset, myös sen laatu, käytännön tehokkuus riippuu komponenteista. Etiketissä tulisi kiinnittää huomiota valittaessa. On pidettävä mielessä, että polyesterikuidun perusta on luontainen halpoja, budjettituotteita.

  Pohjusuojan järjestelmä veden vaikutuksesta

  Materiaalin valinta määräytyy erityisten toimintaolosuhteiden mukaan. Taloudellinen tekijä on myös tärkeä. Mutta on parempi olla käytännöllisiä tuotteita.

  Roll-materiaalit

  Valssattua vedenpitävää kellarissa käytetään laajalti suojaamaan kellarissa ulkona. Ne myös liittävät kellariin lattiat materiaalia. Ryhmään kuuluvat päällystetyt ja itseliimautuvat tuotteet.

  Roll-tuotteet valmistetaan usein polymeerinä pohjana. Mikä tekee niistä alhaiset kustannukset.

  Technoelast roll-liima-vedeneristys edustaa seuraavia tuotteita:

  • Alfa: tämä laji on valmistettu polyesteri ja alumiinifolio (kuten suojaava pinnoite käyttämällä polymeerikalvo), joka ei ainoastaan ​​estä tihkumista vettä, mutta tunkeutuminen radioaktiivisia tai vaarallisten kaasujen maasta, esimerkiksi, radon, metaani, butaani;
  • EPP, EMF: nämä ovat biostabiileja tuotteita polyesteri- tai lasikuitukannoilla, asennettu vaakasuoraan tai pystysuoraan sulatukseen, jotka kestävät negatiivisten lämpötilojen, pohjaveden vaikutuksia;
  • BRIDGE (B, C): kestävä, mekaanisen vaurion tuotetta vastustuskykyinen, perustettu alusnauhalle tai laudalle, jota usein käytetään teiden rakentamisessa;
  • Este: materiaali, jolla on itsekiinnittyvä kerros, joka on tarkoitettu pohjan sisä- ja ulkopuoliseen eristämiseen vedestä;
  • Barrier Light: tämä vaihtoehto eroaa edellisestä spunbondin (ei-kudotun polypropyleenin yläkerroksen) läsnäollessa, mikä ei edellytä lisävahvistusta vielä viimeistelyllä.

  EPP voi kestää jopa 0,2 MPa: n kuormituksen (hydrostatic). Materiaali on vakiintuneiden alhaisten lämpötilojensa ansiosta laajalti käytössä pohjoisilla leveysasteilla, Arktisella alueella.

  TechnoNIKOLin ominaisuuksiltaan rullattavien materiaalien vedeneristys säästää merkittävästi klassista katemateriaalia. Laaja valikoima mahdollistaa laadukkaan ja kestävän tuotteen valitsemisen tiettyihin olosuhteisiin.

  Pinnoitusmastit

  Valssimateriaalien lisäksi yhtiö TechnoNIKOL valmistaa tuotteita, jotka on tarkoitettu pohjustuksen vedeneristykseen. Se toteutetaan mastikoiden avulla erilaisilla pohjalla:

  Tärkein ero sovellutuksessa on työskentelyratkaisun lämpötilassa. Mastisia käytetään kuumana tai kylmänä.

  Ensimmäisessä tapauksessa on vaikeampaa työskennellä, koska koostumuksen lämmittäminen on välttämätöntä noin 180 astetta. Mutta tässä tapauksessa luotu suojaava kerros täyttää paremmin halkeamat, tunkeutuvat syvemmälle pohjaan.

  Kylmän sovelluksen mastoaineet voivat koostua yhdestä tai kahdesta komponen- tista. Ne sekoitetaan ennen aktivaattorin kanssa työskentelyä.

  Yhdisteiden tarttumisen parantamiseksi perustuksesta sen pinta esikäsitellään erityisellä primer - alukkeella.

  Seuraavat TechnoNIKOL-yrityksen vedeneristystuotteet ovat kysyntää kuluttajien keskuudessa:

  • bitumilakka nro 25 - suojaa pohjaa kosteudelta ja on valmis välittömästi levittämään työpintaan ja luodun päällysteen sileä, mikä minimoi kitkan vierekkäisen maaperän kanssa;
  • AquaMast - tätä bitumipitoista vedenpitävyyttä käytetään kylmässä muodossa ja se on suunniteltu suojaamaan maaperän rakenteita vedestä;
  • vesipohjaiset mastiset aineet nro 31 ja 33 on suunniteltu ruiskutukseen, eivät sisällä orgaanisia liuottimia, levitetään harjalla, rullalla tai erityisillä mekaanisilla installaatioilla;
  • MGTN (№ 24) - käyttövalmisteinen bitumi-kalkki, joka sisältää erilaisia ​​lisäaineita, liuotin, joka suojaa emästä kapseli-kosteudelta;
  • No. 21 on kylmän levitystavan (vähintään 2 kerrosta) eristys, jolla on lisääntynyt lujuusaste johtuen muunnetun kumin lisäaineen esiintymisestä koostumuksessa;
  • MBK-G on kalkki, joka vaatii lämmitystä ennen käyttöä, kovettuu nopeasti, on edullista, se levitetään lastalla alustalle peitettyyn pintaan.
  • Pohjustus nro 04 on bitumiin perustuva emulsio, joka on tarkoitettu pölyllä päällystettyjen tai huokoisten materiaalien avulla valmistettujen emästen käsittelyyn.

  Kun ympäristön lämpötila on alle +5 astetta, AquaMast-mastasia jätetään alun perin päivällä lämmitettyyn paikkaan. Käyttökulutus on 1 kg neliömetriä kohden.

  Mastinen nro 24 huokoisella pinnalla levitetään vain sen alustavan käsittelyn jälkeen.

  Käyttövalmiit formulaatiot, joilla ei ole esilämmitys, helpottavat työnkulkua. Päällystysmastilla saadaan kosteutta kestävä pinnoite, jolla on samat ominaisuudet koko käsitellyllä alueella.

  Kalvovesieristyspäällyste

  Kun rakennustyömaalla kohotetaan maaperän vettä, rakennuksen seinien päälle asennetaan ylimääräinen viemäröintijärjestelmä. Vedenpitävän pinnoitteen suojaamiseksi tällaisissa tapauksissa TechnoNIKOL valmistaa tiiviille polymeereille perustuvaa erityistä kalvoa (PLANTER) asennettua vedenpitävyyttä. Materiaali toisella puolella on peitetty pyöristetyt pyöreät muodot ja geotekstiilit.

  Kalvon vesitiivistyksen asennus

  Kalvopäällyste on suunniteltu kellarikerroksen vedenpitävyyteen nollapisteen alapuolelle, joka tyhjentää vettä maasta salaojärjestelmän kautta.

  Eristys on asennettu pohjakerroksen lateraalipinnoille kerroksittain:

  • työpinta ensin käsitellään alukkeella;
  • sovita sitten tarvittava määrä rullamateriaalikerroksia tai mastista;
  • vasta sen jälkeen, kun kalvo on puhkaistu.

  Tuloksena on, että sademäärän tai pohjaveden nousun aikana nestemäinen viemärikaivosta virtaa ulomman tekstiilipinnoitteen läpi tyhjennysputkiin.

  Kalvoja pidetään lämpötilassa, joka on miinus 50 astetta, ilman halkeamia. Päällysteen vetolujuus on 455 N. Kalvokerros ei häiritse pohjan luonnollista ilmanvaihtoa, se sisältyy vedenpoistojärjestelmään.

  Tuotevalikoima TechnoNIKOL suojelee säätiötä veden tuhoiselta vaikutukselta tekee sen monimuotoisuudesta. Korkealaatuisella tuotteella on kohtuullinen hinta. Käyttämällä sitä voit tehokkaasti suorittaa pohjan vedenpitävyyden sekä sivuilla että pohjalla.

  Seuraavassa videossa näkyy TechnoNIKOLin vedeneristyksen asennusprosessi.

  Vedenpitävyys TechnoNIKOL-malliston perustalle

  Vedenpitävä TechnoNIKOL-pinnoite, joka on kestävä alhaisissa lämpötiloissa ja jolla on korkea lämmönkestävyys. Niitä voidaan käyttää kylmissä ja kosteissa ilmasto-olosuhteissa. Perustapohjaan ja jalustaan ​​yhtiö valmistaa rulla- ja pinnoituseristystä. Niitä käytetään myös suojaamaan kattoja, kellareja, astioita ja paljon muuta.

  Maanalaiset rakenteet, kuten säätiöt, kellarit, vaativat aina luotettavaa suojaa vedestä. Eristys ei salli kosteutta tuhota betonisia tai tiilikattoja.

  Tyypit, ominaisuudet ja ominaisuudet

  Yhtiö valmistaa seuraavia tuotteita:

  • Mastic №21 ja №24.
  • Bituminen emulsio ja suihkutettu nro 33.
  • Mastiset kattorakenteet ja eristeet №31.
  • Bikrost HPP, TCH, CCI ja EPP.
  • Linokromin lämpöpumppu.
  • Vedenpitävä pohja teloissa 10x1.

  Nro 21 ja 24 ovat bitumi- ja bitumipolymeerimastit. Käsittele tyyppi obmazochny materiaaleja. Jalostuksen jälkeen ne muodostavat pinnalle kalvon, joka suojaa kosteudelta. On mahdollista käyttää alhaisissa lämpötiloissa, mikä lisää rakenteen käyttöikää. Levitä harjalla, telalla tai täyttömenetelmällä, jonka jälkeen tasoitetaan. Masten pääetu on täysin käyttövalmis ja pinottu yhteen kerrokseen ilman liitoksia ja päällekkäisyyksiä.

  Technonicolin №21 käyttölämpötila-alue on -20 ° C - + 40 ° С. Jos huoneen lämpötila on alle +5 ° C, se kuivuu yli päivässä. Normaaliolosuhteissa se täyttää 24 tuntia, virtausnopeus on 2,5-3,5 kg / m2. Säätöjen ja muiden rakenteiden käsittelyn aikana mastiksi tulee suojata avotulta. Saatavana 3, 10 ja 20 litran metallikauhain, säilytyslämpötila -20 ° C - + 30 ° C.

  Kulutus nro 24 / m2 on huomattavasti vähemmän kuin 21, ja se on 1 kg / m2 yhden kerroksen kohdalla. Käytön aikana vältä kosketusta ihon ja silmien kanssa, huoneen tulee olla hyvin ilmastoitu.

  TechnoNIKOLin nro 33 eristys on bitumipitoista ja lateksimastista. Se ei ainoastaan ​​kuivu nopeasti, vaan se levitetään ruiskuttamalla välittömästi alustaan ​​ilman esilämmitystä. Tämä voi vähentää huomattavasti työajan ja kustannuksia. Toinen etu on hyvä vahinkovastus. Mastilla on erinomainen vetolujuus ja erittäin joustava. Se on paras vaihtoehto piirustuksiin paikoille tai pohjalle, jotka ovat paikoissa, joissa on liikkuvia maaperä.

  Ulkona käytettävän ulkoisen nesteeneristyksen lisäksi №33 voidaan käyttää rakennusten sisällä. Se ei sisällä liuottimia, eikä se pala. Kulutus: per 1 m2 tarvitsee 2,5-3,5 kg.

  TechnoNIKOLin nro 31 eristämistä voidaan käyttää märillä pinnoilla. Se ei sisällä liuottimia eikä tue palamista. Piirtämiseen otetaan harjalla tai rullalla. Sopii vedenpitävyyteen kaikissa rakenteissa, maanalaisissa laitteissa - säätiöissä, kellareissa, paaluissa jne. Kun pinta käsitellään, ympäristön lämpötilan on oltava vähintään +5 ja enintään +30 ° C. Kuivumisaika - jopa 24 tuntia, kun käytetään pohjapintaan, kulutus on 2,5-3,5 kg / m2. Myydään 3, 10 ja 20 l kaupeissa.

  Vedeneristys rullina

  Linokrom-Standard on rakennettu eristys. Peruste on kestävä eikä mätää lasikuitua tai lasikuitua. Molemmat sivut on peitetty bitumilla täyteaineella. Vahingoittumisen estämiseksi materiaali sprinklaa karkealla tai hienorakeisella hiekalla (käyttötarkoituksesta riippuen) ja kalvon mukaan.

  Saatavana kahdessa eri lajissa: Linokrom-Standard K ja Linokrom-Standard P. Ensimmäisellä tyypillä on karkea raekoko, joten sitä käytetään yläkerrokseen perustusten tai muiden rakenteiden viimeistelyyn. Hitsauspuolella on polymeerikalvo (ilman viljaa). TechnoNIKOL Linokrom-Standard P on aluskerroksen vedeneristys. Toisin kuin edellinen, se peitetään pienellä sironnuksella. Linokr soveltuu mihinkään ilmastovyöhykkeeseen. Saatavana 15 m pitkä, 1 m leveä, kiven hyödyntäminen - 10-15 vuotta. Suositellaan hiekkasille, lämmönkestävyys - vähintään 80 ° C.

  Bikrost on kerrostettu eristys, jota käytetään katoissa, perustuksissa, kellareissa ja muissa rakenteissa. Saatavana useita eri tyyppejä. Pohjakerroksena käytetään bikrostin lämpöpumppua, koska sillä ei ole suojaavaa sidetta. Sen kiinteä pohja on suljettu kummallakin puolella bitumilla. Vahingoittumisen estämiseksi yläkerros peitetään paksulla polyeteenillä, vastakkaisella puolella on toinen kalvo, joka lämmitetään ennen polttamista kaasupolttimella tai vastaavalla laitteella. Paino 1 m2 - noin 3 kg, käyttöikä on vähintään 7 vuotta.

  Bikrost TCH ja liuskekivi on karkeaa pukeutumista yläpuolella. Sen ansiosta vedenpitävyys kestää auringonvaloa. Pohja on lasikuitua, telan pohjasta on kalvo lämmitykseen ja sulatukseen. Paino 1 m2 on 4 kg, käyttöikä on sama kuin Bikrost HPP - 7 vuotta. Leveys - 1 m, pituus - 10 m.

  Bikrost EPP - eristetty polyesteristä. Käytetään pohjakerroksena. Molemmat puolet on peitetty kalvolla, mutta eri paksuus. Ylempi on paksumpi materiaalin suojaamiseksi paremmin muodonmuutoksilta, alempi on päällystetty. 1 m2 rullaa painaa noin 3 kg. Saatavana 15 m pitkä ja 1 m leveä.

  Bikrostin kauppa- ja teollisuuskamari, toisin kuin EPP, on erilainen - lasikuitu, molemmat puolet ovat bitumilla peitettyjä. Suojattaessa auringonvalolta, yläosa on varustettu paksuilla kalvoilla. Se on valmistettu samankokoiseksi - 15x1 m.

  Vedeneristys TechnoNIKOL 10x1 - itsekiinnittyvä bitumi-polymeerimateriaali musta. Suojaa vaurioilta ja aggressiivisilta maaperäolosuhteilta sen yläosa peitetään suurella lujuudella. Muovikalvon toisella puolella, joka poistetaan ennen asennusta. Sitä käytetään perustuksiin, joiden syvyys on jopa 3 metriä ja pohjaveden alhainen nousu. Sitä käytetään suojelemaan myrskyiltä, ​​se on perustettu 1 kerrokseksi.

  Erinomaisten teknisten ominaisuuksien ansiosta käyttöikä on yli 50 vuotta. Lisäksi se voidaan asettaa alustalle, joka ei ole tulenkestävä. Jopa yksi henkilö, jolla ei ole kokemusta rakentamisesta, pystyy suorittamaan asennuksen, riittää tutkia yksityiskohtaisesti valmistajan ohjeita ja asennustekniikkaa. Saatavana rullina, joiden pituus on 10, leveys 1 m, paksuus 1,5 mm ja paino 15 kg. Pinta-ala on 10 m2. Paineilman lämpötilan on oltava vähintään +5 ° C.

  Rullia tulee säilyttää vain pystysuorassa asennossa ja vähintään 1 metrin päässä lämmittimistä. Kuljetus tapahtuu katetuissa autoissa.

  Rulla hinta riippuu materiaalin tarkoituksesta. Metallisäiliökauhan hinta kasvaa lisääntyvän tara- ja ominaisuuksiltaan. Laajempi soveltamisala ja toimintaolosuhteet, kalliimpi vedenpitävyys.

  Toinen kirjain K eristysmerkinnässä tarkoittaa karkeaa päällystettä, P - pieni.

  Ennen ostamista kannattaa tarkistaa pakkauksen eheys ja säilyvyys. Sinun ei pitäisi ostaa rakennusmateriaaleja paikoissa, joissa he eivät pysty tarjoamaan tuotteiden laatua ja turvallisuutta koskevia todistuksia, ja jos kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat verrattuna muihin myyntipisteisiin. Tässä tapauksessa todennäköisyys on suuri, että vedenpitävyys on taottu.

  Vedenpitävä pohja "Technonikol"

  Kotimaisten rakennusmateriaalien valmistajien valtavasta määrästä vain muutamat voivat ylpeillä samalla menestyksellä kuin yritys TechnoNIKOL. Pieni yritys on noin 20 vuotta tullut yksi johtavista ääni-, lämpö- ja vedeneristysmateriaaleista. Nykyään Tehnonikolin tuotantolaitoksissa on yli kolme tusinaa nykyaikaista tehdasta, jotka sijaitsevat paitsi IVY-maissa myös Euroopassa. Tällainen yrityksen nopea kehitys olisi ollut mahdotonta, jos korkeat laatuvaatimukset eivät täyty. Siksi kun perustana on vedenpitävyys, rakennuttajat haluavat käyttää TechnoNIKOLin materiaaleja.

  Vedenpitävien materiaalien valikoima "TechnoNIKOL"

  On syytä huomata, että "TechnoNIKOL" -periaatteen vedeneristysmateriaalien valinta sopii yhä enemmän vuosittain. Yhtiöllä on jopa oma tutkimuslaitos, jonka laboratorioissa he nopeasti analysoivat uusien rakennusmateriaalien indikaattoreita. Vesitiivistyksen kehittämisessä on kaksi pääaluetta, joissa "TechnoNIKOL" toimii:

  • kehittymistä ja tutkimusta, jota käytetään laajalti myös yksittäisissä rakennuksissa, myös talojen kantavissa rakenteissa;
  • nykyaikaisten pinnoitusmateriaalien (mastinen, bitumi) tuotanto sekä koostumukset monoliittisten maanalaisten rakenteiden (alukkeet)

  Seuraavassa tarkastellaan useita vaihtoehtoja vedenpitäviksi, joita käytetään tavalla tai toisella säätiön rakentamisessa.

  Valssattu vedeneristys "TechnoNIKOL"

  Pohjustuksen vedenpitävä rulla on ihanteellinen suojaamaan pohjan maanalaista osaa. Usein sitä käytetään ainoana kätevänä ja tehokkaana ratkaisuna pohjan pohjan suojaamiseen, sen vedenpitävyyteen sekä esteettömään kerrokseen perustuksen ja talon tukiseinien välille. Laaja valikoima valssattuja vedenpitäviä materiaaleja "TechnoNIKOL" voimme erottaa seuraavat:

  • Technoelast BARRIER (BO). Tämä materiaali toimitetaan rullina ja se on polymeerikalvon arkki, joka on liimattu pohjan pinnalle erityisen tarra-ainekoostumuksen vuoksi, joka on sovitettu yhteen sivusta. Koska tämä materiaali on vailla perustetta, se erottuu yllättävällä joustavuudella ja joustavuudella, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää tehokkaimmin sekä sisä- että ulkoasun (basementtien) vedenpitävyyteen;
  • Technoelast Barrier Light. Jos päätät rakentaa talon kellarilla, jonka sisäseinämät myöhemmin keraamisilla laatoilla, niin tämä materiaali ei ainoastaan ​​selviydy huoneen suojasta kosteudelta vaan myös yksinkertaistaa laattojen asettamista. Tämä tuli mahdolliseksi materiaalin ulkokerroksen muodostamasta kuitukangasta johtuen. Sopivin tapa on työskennellä Technoelast Barrier Lightin kanssa yli 5 celsiusasteen lämpötilassa - tässä tapauksessa materiaali liimataan helposti betonirakenteeseen. Muussa tapauksessa on tarpeen lämmittää lisäksi pohjan pintaa ja vedenpitävää kangasta;
  • Technoelast EPP. Tällainen vedeneristys viittaa kerääntymiseen, mutta tämä ei aiheuta sitä vähemmän kiinnostavaa kuin edellä mainitut tuotteet. Tosiasia on, että Technoelast EPP on materiaali, joka kestää kosteisen ympäristön äärimmäisimmät vaikutukset. Siksi sitä käytetään kriittisissä rakennuskohteissa ja alueilla, joilla on korkea pohjavesi. Tämän lisäksi kangas on biostabiili, ja sen kanssa työskentely edellyttää vain yhtä asiaa - propaanipoltin taitava käsittely;
  • Technoelastmost. Toinen tyyppinen vierintäsäiliön vedeneristys, jota käytetään useimmin tienrakentamisessa. Kuinka tämä sopii säätiöihin? Se on hyvin yksinkertainen! Tehnonikosta tehtaalta Tekhnoelastmost suojaa pohjaa kosteudelta, mutta myös tuntuu hyvältä raskaiden kuormien alla (ei painettu). Siksi se soveltuu erinomaisesti vaakasuoraksi vedenpitäväksi pohjaksi, joka asetetaan pohjalevyn tai nauhan pohjan alapuolelle

  Pinnoitus ja ruiskutettu kellarin vedeneristys

  Jos aloitat tutkimuksen "TechnoNIKOL" -periaatteen vedeneristysmateriaalien valikoimasta, huomaat, että merkittävä osa tuotteista perustuu bitumien rakentamiseen. Näihin tuotteisiin kuuluvat pohjamaalit, lakat, emulsiot, mastiset aineet ja tiivisteet - erinomainen pinnoite vedenpitävästä pohjasta ja muista rakenteista. Muutama sana siitä, mitä se on. Bitumiset mastit tulevat kylmissä ja kuumeissa. Ensimmäisessä tapauksessa tehdasvalmisteiden vedenpitävyyttä varten tehdyillä teoksilla valmistettu koostumus yksinkertaisesti levitetään suojattavaan pintaan (tällaisten mastisten liuottimien vuoksi niillä on alun perin vaaditut ominaisuudet). Toisessa mastiksessa esikuumennetaan noin 180 asteen lämpötilaan. Pohjamaalit - yhdisteet, joita käytetään substraatin valmistukseen vedeneristyskerroksen levittämiseksi. Niiden päätavoite on lisätä TechnoNIKOL-vedenpitävyyden tarttumista pohjaan. Tämän lisäksi primerin käyttö vahvistaa monoliitin pintaa ja sen kostutuksen ansiosta nopeuttaa työtä. Laaja valikoima obmazochnoy vedeneristys "TechnoNIKOL" voi erottaa seuraavat tuotteet:

  • Bitumi lakka TECHNONICOL nro 25. Tämä ratkaisu on heti käyttövalmis ja se levitetään tasaisesti pohjaan, joten voit luottaa monoliitin korkeaan laatuun kosteudesta. Tuloksena saamme sileän kiiltävän pinnan, joka ei ole ainoastaan ​​vedenpitävä, vaan myös vähän kitkaa maan kanssa (matalalla nauhalevityksellä vaikeissa maissa), tämä on erittäin tärkeää.
  • bitumi-mastinen AquaMast. Suunniteltu erityisesti maanalaisten rakenteiden ja perustusten vedeneristämiseen. Koostumus on käyttövalmis. Ainoa työtehon lämpötilan rajoitus: jos se on alle 5 astetta, se on pidettävä kuumennetussa huoneessa noin päivän ajan. Tällaisen pinnoitteen vedenpitävyyden kuluminen TechnoNIKOLista on noin 1 kg neliömetriä käsiteltävän kellaripinnan kohdalta;
  • vesimulsiomateriaali TECHNONICOL №33. Tämän tuotteen erottuva piirre on sen koostumuksen sisältämien orgaanisten liuottimien puuttuminen. Se viittaa ruiskutetun vedeneristyksen tyyppiin. Tätä materiaalia voidaan käyttää pohjapinnalle rullalla, harjalla tai ruiskutuskoneella. Mastikulutus on noin 2,5 kg pinta-alaltaan neliömetriä kohden;
  • mastinen TECHNONICOL numero 24 (MGTN). Bitumiset mastit eri lisäaineilla ja liuottimilla, käyttövalmiiksi. Ennen käyttöä koostumus on sekoitettava ja saavutettava yhtenäinen koostumus, jos se on liian paksu, se voidaan edelleen laimentaa liuottimilla, kuten nefraasilla, liuottimella ja vastaavilla. Jos pohjan pinta on huokoista, sen on ennen aluslevyä levitettävä erityisellä pohjamaalilla. Materiaalin keskimääräinen kulutus neliömetriä kohden on 1 kg. Ennen jäätymislämpötiloissa työskentelyä kalkkia lisätään. Viikon lopussa pintakäsittelyn jälkeen vedeneristyskerros on valmis vakavaan testaukseen;
  • emulsiovoiteet TECHNONICOL №31. Kuten # 33, se ei sisällä orgaanisia liuottimia, on tehokas pinnoite vedenpitävä materiaali, jota voidaan käyttää myös sisätiloissa, esimerkiksi se voi jalostaa kellari seinät. Masten keskimääräinen kulutus on 1,5 kg / neliö, kerros kuivuu 4-5 tunnin kuluessa. Kaikki positiiviset ominaisuudet saavutetaan 7 päivän kuluttua siitä, kun kaikki vedeneristyskerrokset on asetettu. Tarvittaessa koostumus voidaan laimentaa bitumin alukkeella.

  Kuten näet, materiaalivalikoima, jota voidaan käyttää vedenpitävään säätöön, tällaisesta valmistajasta "TechnoNIKOL" on vaikuttava. Lisäksi voit lisätä, että näiden tuotteiden hinnat ovat varsin kohtuulliset, erityisesti kun otetaan huomioon korkea laatu ja saatavuus rakennusmarkkinoilla.