PVC-pohjamembraanin vedeneristys

Tärkein ero kalvoeristyksen välillä, joka on tehty polymeerikalvoista ja bitumipolymeerimateriaalien sulamattomasta vedeneristämisestä, on jatkuva liimauksen puuttuminen pohjaan.

Jos vedenpitävä vedeneristys on vaurioitunut, vesi ei todennäköisesti läpäise betoniä päin, jos polymeerikalvo vahingoittuu. Vesi kulkee sen takana ja levittyy betonin ja vedenpitävyyden välillä etsimällä heikkoa paikkaa betonissa. Toisaalta polymeerikalvoa ei liimata betoniin, siksi se on vähemmän riippuvainen koko rakenteen ja sen yksittäisten osien muodonmuutoksista ja se voidaan myös asentaa märälle alustalle.

Lisäksi polymeerikalvoilla on seuraavat edut: ne eivät vaadi perusteellista tasoitusta emäksestä, niillä on lähes olematon veden absorptio, korkea ikääntymisen, mätänemisen ja itävyyden vastustuskyky.

Asennusprosessin ominaisuuksista, katso esimerkki PVC-kalvosta LOGICROOF T-SL, jonka tuottaa yritys "TechnoNIKOL".

PVC-vedeneristyskalvo
LOGICBASE V-SL (LOGICROOF T-SL)

LOGICROOF T-SL -kalvo valmistetaan korkealaatuisista eurooppalaisista komponenteista (polyvinyylikloridi, pehmittimet, lisäaineet jne.) Nykyaikaisissa prosessilaitteissa käyttäen koekstruusiomenetelmää, joka on tällä hetkellä nykyaikainen menetelmä PVC-kalvojen valmistamiseksi.

LOGICROOF T-SL on luistamaton kaksikerroksinen vedeneristyskalvo, joka perustuu pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC), jossa on kirkkaan keltainen signaalikerros. Polymeerikalvon signaalikerroksen avulla voit nopeasti havaita vaurioituneen osan kalvosta asennuksen aikana ja toteuttaa tarvittavat korjaustoimenpiteet. On huomattava, että ylempi signaalikerros ei ole suojattu UV-säteilyn jatkuvasta altistumisesta.

PVC-vesitiiviin kalvo LOGICROOF T-SL 1,5 mm ja 2,0 mm paksua käytetään rakennusten vedenpitävyyteen.

Alapinnan syvyydestä riippuen käytetään eri paksuisia membraaneja.

LOGICROOF T-SL -vesieristyskalvo sisältää erityisiä stabilisaattoreita, jotka tarjoavat materiaalin, jolla on korkea biostabiliteetti, maaperän suolaliuosten vastustuskyky, epäorgaanisten happojen ja emästen heikot liuokset, mikä varmistetaan TsNIpromzdaniyen testausselosteella, ja materiaalin laatu varmistetaan TsNIIS-testeillä.

PVC-kalvon vedeneristys

Ennen rullamateriaalien asentamista on suositeltavaa poistaa kaikki terävät ulkonemat ja tehdä fileet (filetit) siten, että kalvo ei putoa, kun pohja on täynnä maata ja rakenteen toimintaa. Tätä ei voida tehdä, mutta on välttämätöntä valvoa huolellisesti prosessia kuopan täyttämiseksi maaperällä ja sen tiivistämisellä.

Tarvittavat telojen pituudet, niiden telakoinnin paikka ja suunta määritetään.

On vältettävä kosketusta kaikkiin bitumia, rasvaa, tervaa, öljyjä ja liuottimia sisältävien materiaalien kanssa sekä sulkea pois suora kosketus polymeerimateriaaleista polystyreenistä, polyisosyanaatista, fenolia sisältävistä vaahdoista, jotka voivat vaikuttaa suuresti materiaalin ominaisuuksiin. Tämä saavutetaan levittämällä taustakerroksia (materiaalin pohja ja / tai yläosa riippuen suunnittelusta), esimerkiksi neulastetusta lämpökäsiteltystä geotekstiilistä.

Vaakasuora vedeneristys

Materiaali asetetaan vaakasuoralle alustalle seuraavan tekniikan mukaisesti. Valmistetulla pohjalla TECHNOPLE-neulan neulan lävistyslämpökäsitelty geotekstiili vuorauskerros levitetään vapaasti 500 g / m2 painolla. Geotekstiilit suojaavat kalvoa mahdollisilta vaurioilta ja vähentävät painekuormitusta. Geotekstiilikankaiden päällekkäisyydet hitsataan yhdessä kuuman ilman kanssa ja niiden on oltava vähintään 150 mm.

LOGICROOF T-SL -vesieristysmembraani on löysästi asetettu TECHNONICOL geotekstileille. Kalvopaneelien päällekkäisyyksien on oltava vähintään 100 mm, ja ne on hitsattava yhdessä kuuman ilman kanssa erityisellä automaattisella tai manuaalisella (vaikeasti tavoitettavissa olevilla) hitsauslaitteilla.

Hitsaaminen tapahtuu kaksinkertaisen sauman ja keskusilmakanavan (testikanavan) avulla, jolloin voit hallita hitsauksen tiukkuutta. Kunkin hitsauksen leveyden on oltava vähintään 15 mm. Ilman kanavan leveys - enintään 20 mm.

Paikoissa, joissa vaakasuora pinta on pystysuorassa, on järjestetty lisää 1 m: n vahvistuskaistanleveys. Rakenteesta riippuvien kuormien mukaan membraanin siirtyminen voidaan suorittaa joko fileilla tai ilman sitä.

Laitoksen käyttöolosuhteista riippuen on mahdollista asentaa Vilaterm-johdon kompensaattori tähän vyöhykkeeseen. Laitteen kompensaattorin avulla voidaan vähentää materiaalin taivutuksesta aiheutuvia mekaanisia rasituksia.

Pystysuora vedeneristys

Vertikaalisissa rakenteissa vedeneristyskalvo liitetään kuumailmapistehitsauksella PVC-pinnoitettuihin metallielementteihin tai PVC-satuloihin, jotka on kiinnitetty mekaanisesti alustaan ​​taustakerroksen läpi. Vedeneristyskalvoa voidaan myös kiinnittää PVC-membraanifragmentteihin, jotka on kiinnitetty mekaanisesti vedeneristyspintaan. PVC-reiät asennetaan 1,0 - 1,5 m vaakatasossa ja 2,0-2,5 m pystysuorassa, jolloin saumanvara on vähintään 200 mm liitoksen alla seuraavan membraanikalvon alla. On suositeltavaa sijoittaa pystysuora rengasrivi mahdollisimman lähelle telan keskustaa. Vedeneristyskalvo hitsataan takapuolelle kuumalla ilmalla PVC-rondelalla.

Vertikaalisissa ja vaakasuorissa perusrakenteissa LOGICROOF T-SL -vesieristyskalvolle on järjestetty vähintään 500 g / m2 painava geelipäällysteinen suojakerros. Materiaalipaneeleiden päällekkäisyyksien on oltava vähintään 150 mm ja hitsataan yhdessä kuuman ilman kanssa. Geotekstiilien pystysuoralle pinnalle tarttuvat membraaniin liimakoostumuksella (esimerkiksi TECHNONICOL-kontaktiliima, joka perustuu polyuretaaniin).

Geotekstiilin suojakerroksessa on 200-300 mikronin paksuinen polyeteenikalvo. Polyeteenikalvokerrosten päällekkäisyyksien tulisi olla vähintään 100 mm ja liimattava kaksipuolisella teipillä. Polyeteenikalvoa käytetään liukuva kerros suojakerroksen geotekstiilin ja betonin välissä. Se myös estää geotekstiilien liottamasta sementti-hydraattituotteilla. Polyeteenikalvon pystytasoon kiinnitetään
geotekstiiliä käyttämällä kaksipuolista teippiä.

PVC-kalvohitsaus

Ennen kuumailmahitsausta on poistettava kaikki epäpuhtaudet hitsauspinnalla käyttämällä erityistä puhdistinta PVC-kalvoille TECHNONICOL. Puhdistusaineita on käytettävä myös bitumi- tai öljytärkkelysten poistamiseen koko kalvon PVC-telojen koko pinnalle, joka on muodostunut hitsaus- laitteiden asennuksen tai puhdistuksen aikana.

Kalvo voidaan hitsata ympäristön lämpötilassa, joka ei ole pienempi kuin miinus 15 ° C ja korkeintaan +50 ° С.

Ennen hitsauksen aloittamista on tarpeen suorittaa vedeneristyskalvon saumojen kokeiluhitsaus tarvittavien hitsausparametrien määrittämiseksi.

Ympäristöparametreihin vaikuttavat hitsausparametrit. Hitsausparametrit on valittava jokaisen työpäivän alkaessa, kun taas ympäristön tilassa on tapahtunut merkittävää muutosta tai pitkästä keskeytyneestä työstä.

Asennuksen päätyttyä hitsausten laadunvalvonta ja mahdollinen vaurio vedenpitävälle kalvolle suoritetaan. Hitsauksen laatu määritetään aikaisintaan 30 minuutin kuluttua sen toteutuksesta.

Seinän vedeneristys maahan

PVC-kalvolla on toinen erottuva piirre. Vedeneristyskalvojen avulla on mahdollista järjestää ylläpidettävä järjestelmä, kun perustukset asennetaan "seinän maaperän" periaatteen mukaisesti, ts. kahden kalvokerroksen välisen kalvon tapauksessa.

Korjaus-sopivan järjestelmän ydin on kalvon erityisten vedeneristysmembraanien jakaminen yksittäisiin kortteihin (noin 100-150 m2) ja erikoisruiskuvarusteiden asentamiseen, joiden avulla voit nopeasti määrittää vahingoittumispaikan (vuotojen) sijainnin ja poistaa näin tiettyjä vuotoja tietyllä kartalla. kaikki vedenpitävät ääriviivat.

Kun kalvo jakautuu yksittäisiin kortteihin, on suositeltavaa käyttää TECHNONICOL-hydrauliikan kaarevia sivuja PVC erityisinä tiivisteinä. Kuumailmat on hitsattu kuumalla ilmalla käyttäen erikoislaitteita betonipintaan asennetulle LOGICROOF T-SL -kalvolle. Tällöin koko vedeneristys on jaettu paikallisiin vyöhykkeisiin (karttoihin), jotka on rajattu PVC-kehän ympärille hydraulisella splineillä. Card-alue jakaa vesivuodot yhdelle kortille ja estää veden siirtymisen korttien väliin, jos vaurioittaa jotakin korttia.

Kaksi rajoitettua korttia asennetaan 2-6 PVC-liitäntää, mutta vähintään 2 kappaletta, riippumatta paikallisvyöhykkeestä (kartta). Asennus on hitsattu PVC-kalvoon vedeneristysjärjestelmän aikana. Ohjaus-injektioputki (esimerkiksi polypropeenista valmistettu) asetetaan liittimeen ja kiristetään teräksisellä kiinnittimellä. Putket asennetaan vahvistuskoteloiden asennuksen aikana ja ne irrotetaan vahvikkeelle estääkseen niiden siirtymisen betonitointiprosessissa. Yhden paikallisen kartan injektioputket on kytketty johdotuslaatikkoon, jonka kautta ruiskutustyö suoritetaan.

Jos jokin vyöhykkeistä vuotaa, korjaus suoritetaan pumppaamalla esimerkiksi erityisiä korjausyhdisteitä, jotka perustuvat polyuretaaniin, epoksihartseihin, akrylaattiin, polymeerisementtiin jne. ohjaus- ja injektioputkista.

1 - maa; 2 - pit aitaus; 3 - vaaituskerros; 4 - geotekstiilit; 5 - PVC Rondel;
6 - vesitiiviin kalvo LOGICBASE V-SL (LOGICROOF T-SL); 7 - gidroshponka;
8 - injektioruisku; 9 - geotekstiilit; 10 - polyeteenikalvo;
11 - injektioputkien vetäytyminen; 12 - sisäinen tukirakenne

Epäedullisessa hydrogeologisessa tilanteessa (pohjaveden korkean hydrostaattisen paineen läsnäolo) yhdessä yksikerroksisen korjausjärjestelmän kanssa voidaan käyttää kaksikerroksista (aktiivista) vedeneristysjärjestelmää. Kaksikerroksinen vedeneristysjärjestelmä koostuu kahdesta PVC-kalvokerroksesta ja sitä käytetään maanalaisen maanrakennuksen suojan korkeuden lisäämiseen suurilla pohjavedenpaineilla.

Ilmastolliset (sää) olosuhteet

Kun valssautuvia PVC-materiaaleja käytetään, ilman lämpötila ei saa olla alle 15 ° C.

Kun työskentelet alle + 5 ° C: n lämpötilassa, telat on pidettävä lämpimässä huoneessa alle +15 ° C: n lämpötilassa vähintään 12 tunnin ajan.

Valssattujen PVC-materiaalien valmistusta ei saa käyttää märällä pohjalla (seisovedellä) eikä myöskään sumun, sademäärän ja pakkasen tai pakkasen aikana rakennuksen pinnalla. Tällaisissa sääolosuhteissa pohja on kuivattava esimerkiksi käyttämällä propaanipolttimia.

Jos asennustyö on välttämätöntä epäsuotuisissa sääolosuhteissa, on käytettävä erityisiä kasvihuoneita, telttoja, markiisit jne., Jotka antavat tarvittavat asennusehdot.

Profiilikalvojen tyypit ja soveltaminen pohjan vedenpitävyyteen

Kaavamainen sijaintipaikka PVC-kalvon pohjalla

Käytännöllisesti katsoen kaikki konkreettiset säätiöt ajan mittaan romahtavat pohjaveden vaikutuksesta johtuen suhdannevaihteluista kausitasolla. Ylempi pohjaveden pallot ovat saastuneempia aggressiivisilla komponenteilla, ja nousun aikana (ja se on väistämätön kauden tai sateen aikana), hapot ja emäkset ovat aina maaperän yläkerroksessa.

Ruberoidin tai bitumiseoksen vesitiiviit materiaalit suojaavat pohjaa vedestä, mutta niillä kaikilla on liitokset, joiden tiivistys tuhoutuu ajan myötä. Vesi siirtyy kellariin vedenpitävyyden liitosten läpi, menee kemiallisiin reaktioihin, liuottaa kivennäisaineita ja hävittää hitaasti pohjan sisäpuolelta. Jotta rakennetta voidaan luotettavasti suojata rakennusvaiheessa nykyisin, voidaan käyttää moderneja vedenpitäviä kalvoja.

Mitä nämä materiaalit ovat?

Rakennussäätiön profiloidun vedeneristysmateriaalin tyyppi

Tämä on erityinen kalvo, joka suojaa levyn ja pohjan välistä tilaa kaikentyyppiseltä kosteudelta. Se on myös erinomainen tapa suojata mekaanista rasitusta vastaan, koska materiaalin rakenne on huokoinen ja sillä on suuri joustavuus ja vastustuskyky lähes mille tahansa aggressiiviselle materiaalille.

Se on valmistettu erittäin tiheästä ja pienitiheyksisestä polyeteenistä, sisältää antioksidantteja, mineraalikomponentteja ja polymeerejä. Kaikki täyteaineet, rakenteesta ja koostumuksesta riippuen, lisäävät huomattavasti membraanien suorituskykyominaisuuksia. Tämä aallotyyppinen arkki, jonka paksuus on enintään 3 mm huokoista rakennetta, joissakin tapauksissa käytetään erityisesti tiukkojen pohjaveden kohoamisen vuoksi tiheitä kalvoja, joiden paksuus on enintään 5 mm.

Vedenpitävien kalvojen edut:

 • polyeteeni on UV-resistentti;
 • käyttöikä jopa 50 vuotta;
 • kalvo on kestävä ulkoiselle aggressiiviselle väliaineelle eikä jyrsijöitä vahingoitu;
 • päällyste on turvallinen ympäristölle, se ei hapettu;
 • erityiset polymeeri- ja mineraalitäyteaineet tuottavat vakioelastisuuden millä tahansa ympäristön lämpötilassa;
 • eivät syövytä;
 • voidaan käyttää voimakkaasti happamissa tai voimakkaasti emäksisissä ympäristöissä, koska polyeteeni on melkein inertti.

Myös nykyaikaiset vedeneristyskalvot ovat hyödyllisiä taloudelliselta kannalta. Ne on helppo asentaa, ei tarvitse käyttää rakennuskalustoa. Vedeneristysmallit eroavat toisistaan:

 1. Helppo kosteudeneristys. Päätarkoituksena on estää kapillaarien, sadevesien ja luonnollisten sadevesihorisonttien virtaus, joten se löytyy usein pohjista, jotka asetetaan pohjaveden yläpuolelle.
 2. Keskisuuri ja raskas vedeneristys. Käytetään suojelemaan kellarissa sokean alueen tai halkeamien läpi kulkevaa pintavettä, pystysuoran jakauman pohjavesiä sekä vedenpaineen voimakasta nousua (esimerkiksi raskas sadekausi tai lumen terävä sulaminen).

Päällysteen asennus voidaan suorittaa useita päiviä itsenäisesti ja asennusnopeus ei vaikuta päällysteen laatuun.

Vedenpitävät pinnoitteet

Profiilituotteiden tyyppi rakennusten perustusten vedenpitävyyteen

Kalvo alkaa jo hitaasti puristaa tavanomaista kattohuopaa tai päällystysmastia rakennusmateriaalien markkinoilta. Se on helppokäyttöinen, helppo asentaa ja tarvitsee kausittaista huoltoa.

Suunnittelun ja hyvien teknisten ominaisuuksien ansiosta se suojaa perusteellisesti pohjan seiniä pohjavesiin kohdistuvien vaikutusten vuoksi eikä muuttuakaan ajan kuluessa. Päätyyppien kalvot:

 1. Flat film -mallit. Ne on valmistettu polyeteenistä ja muista synteettisistä polymeerimateriaaleista, ja usein se on ihmisjätettä. Siten kalvokalvot ovat suhteellisen halpoja, kalvon paksuus on keskimäärin 0,2-2 mm. Vedenpitävät alustat Käytetyt kalvot, joiden paksuus on vähintään 0,4 mm. Myös myynti on tasomaisia ​​aallotettuja kalvoja, niillä on korkea tarttuvuus liuokseen.
 2. Profiilikalvot valmistetaan vain korkeapaineisesta polyetyleenistä, niiden muoto on erilainen ja niissä on erityiset ulkonemat. Se voi olla yksikerroksinen tai monikerroksinen, sitä käytetään yksinomaan pohjaveden ja sadeveden suojaamiseen, mutta niitä voidaan käyttää myös geotesterin yhteydessä. Profiilikalvojen arkkien paksuus on enintään 1 mm, ulkonemien korkeus jopa 8 mm (yksityinen käyttö) tai jopa 20 mm (teollisuus- ja kaivosovellutukset).

Kunkin valmistajan levyjen leveys voi olla erilainen, levyt kiinnittyvät suoraan tasoitettuun seinään tai betoniin, joten vedenpitävä kalvo on samalla suojaus mekaanisilta vaurioilta.

Kaavio leikkaamisesta ja laskemisesta kuivatuskalvosta profiili pohjaan

Käytetään profiloidut vedeneristysmateriaalit

Levy asetetaan ulokkeita ulospäin, geotekstiilit levitetään päälle. Tämän seurauksena keinotekoiset kanavat muodostetaan pinnoille, jotka on kytketty talon viemärijärjestelmään. Niinpä pohjavesi tai kondensaatti, joka on muodostettu ilman häiriöitä, eliminoidaan kalvon pinnalta aiheuttamatta haittaa sille. Kalliimmilla kalvamalleilla on yhdistetty rakenne, jossa ne käyttävät samanaikaisesti geotekstiloita ulkoisina täyteaineina.

Kalvoja voidaan käyttää myös monikerroksisten vedeneristysjärjestelmien osana. Tällöin se suojaa täydellisesti bitumimateriaalin tai kattopuuvin kerroksen mekaanisilta vaurioilta ja parantaa vedenpoistoa myös raskaiden tulvien aikana. Mutta ennen niiden asentamista sinun on laadittava laadukas viemäröintijärjestelmä, jossa on vedenpoistokompleksi.

Kiinnittämällä vedenpitävät kalvot

Kuva rakennusmateriaalista kiinnitetystä suojamateriaalista

Polymeeriset litteät kalvot levitetään tasaisen, kuivan pinnan päälle talon pohjaan. niin:

 • liitokset on liitetty toisiinsa puhaltimella tai teollisella hiustenkuivaajalla. Paremman tiiviyden varmistamiseksi levyt levitetään päällekkäin, mikä takaa vähintään 5 cm: n etäisyyden reunasta. Liimaa kalvo betoni- liuoksella erityisellä liimalla tai nauhalla;
 • itseliimautuvilla kalvoilla on toisella puolella liimapinta, joka on suojattu paperilla. Se poistetaan, kun kalvot asetetaan ja kiinnitetään, kalvo painetaan pohjan pintaan ja kiinnitetään raskailla esineillä. Muutaman tunnin kuluttua pysäkit poistetaan ja kalvon ohjauskerros levitetään sen päälle;
 • profiililevy voidaan kiinnittää säätöön vain mekaanisesti, useimmiten hylsyillä, joissa on profiloidut aluslaatat, jotka takaavat pinnoitteen tiiviyden risteyksessä. Rakenteellisesti vedeneristysarkeilla on erityiset lukitukset sivuilla tai laminoidut liimanauhat.

Yläreuna kiinnitetään seinään kiristysnauhoilla, jotka mahdollistavat veden imeytymisen vedeneristyskerroksen sisäpuolelta. Asennettaessa kalvoja on ehdottomasti varmistettava, että kaikki säleiden tuuletusaukot ovat avoimia.

Kalvo vedenpitävälle pohjalle: materiaalin ominaisuudet, sen lajikkeet ja laajuus

Polymeerikalvot ovat uuden sukupolven vedeneristysmateriaaleja. Tulee esiin Venäjällä viime vuosisadan 90-luvulla. Kemianteollisuuden vallankumous oli merkittävä edullisten muovien tuotanto. Tämä teki vallankumouksen kaikilla ihmisen toiminnan aloilla, mukaan lukien uusien rakennusaineiden valmistus halutuilla ominaisuuksilla.

Moderni lähestymistapa vedenpitävyyteen

Kalvonvesieristys on korvannut ei-tekniset menetelmät rakenteiden suojelemiseksi vedestä - kateaineen tarra, kattorakenteet ja sulan bitumin käsittely. Joustavia, kestäviä kalvoja käytetään luomaan este vertikaalisille ja vaakasuorille pinnoille. Asennettaessa ei ole välttämätöntä käyttää pohjamaalatoimintoja, avoimen liekin käyttöä. Asennuksen nopea nopeus mahdollistaa kolmen henkilöstön brigadin suorittavan eristystyöt jopa 500 m²: n alueella kohti.

Euroopassa membraanien osuus vedeneristysmäärästä on 25%. Venäjällä tämä luku on edelleen pieni - 1,5%.

Jossa käytetään kalvoja

Kosketus veteen on vaarallista useimpiin rakennusmateriaaleihin, mukaan lukien laajalti käytetty betoni. Pintaan päässyt neste tunkeutuu huokosiin, pesee sementtisideaineen komponentteja ja nopeuttaa raudoituksen korroosiota.

Kalvonvesieristys kellari

Suodatuksen seurauksena pohja-seinään lepäävän veden kyllästyminen johtaa siihen. Yleensä ne on valmistettu huokoisista materiaaleista, joilla on pieni lämmönjohtavuus. Kosteuden lisääminen vähentää huomattavasti niiden lämmöneristysominaisuuksia, edistää muotin ulkonäköä pinnalla, huonontaa huoneen mikroilmastoa.

Pysyvä kosteus muuttaa materiaalien ominaisuuksia, vähentää kantavuutta, aiheuttaa rakenteiden nopean tuhoutumisen ja lyhentää käyttöikää.

Vedenpitävät kalvokalvot, joita käytetään suojaamaan:

 • pohjamaalit märällä maaperällä, runsaat maaperät korkealla pohjavesipöydällä;
 • maanalaiset rakenteet - kellarit, tunnelit, pysäköintitilat, hissiakselit, siltatukit, viadot;
 • litteät tai kaltevat katot, parvekkeet;
 • säiliöt - altaat, kaivot, lamput;
 • seinät ja lattiat, joissa on korkea kosteus - suihkut, kylpyhuoneet, kylpyammeet.

Vedeneristyskalvojen valmistajat takaavat luotettavan toiminnan 25-30 vuoden ajan. Perustaan ​​johtavat venäläiset polymeerikalvojen valmistajat ovat TekhnoNIKOL, Tema, Renolit, Ikopal, Penoplex, Sika ja Protan. Bitumituotteet koskevat "Bikrost", "Rubiteks", "Izol".

Kalvopinnoitteiden hinta vaihtelee 85-1100 ruplasta neliömetrillä.

Kalvonvalmistus

Vedenpitävät kalvot valmistetaan polymeereistä, mineraalitäyteaineista ja pehmittimistä. 48% raaka-aineista on liitua, 49% modifioi lisäaineita ja palonestoaineita, 3% on väriaine.

Tehdasvalmisteiset raaka-aineet säilytetään pystysuorassa siiloissa ja nestemäisissä pehmittimissä - säiliöissä. Kaskadinen kolmitasoinen järjestelmä selkeässä annoksessa sekoittaa ainesosat ennen kuin se tulee tuotantolinjaan.

Kun seos pidetään päivittäin, se sulatetaan, homogenoidaan ja levitetään vahvistusalustalle. Seuraavassa vaiheessa kalvon ulkokerrokset muodostetaan koekstruusiomenetelmällä. Jäähdytyksen ja stabiloinnin jälkeen materiaali leikataan nauhoiksi ja valssataan teloihin.

Vedenpitävien kalvojen valmistus Sivustomme löydät rakennusalan yritysten yhteystiedot, jotka tarjoavat säätiön korjauksen ja suunnittelun. Voit suoraan viestiä edustajien kanssa käymällä "Low-Rise Country" talonäyttelyssä.

Jokainen erä tarkistetaan laboratoriossa vaatimusten täyttämiseksi:

 1. Vetolujuus.
 2. Pakkasvaste.
 3. Joustavuus ja joustavuus matalissa lämpötiloissa.
 4. Lämmönkestävyys.
 5. UV-säteilyn kestävyys.

Kaikki toiminnot on automatisoitu. Elokuvaominaisuuksien sääntelyyn liittyvä sääntelyasiakirja - GOST 56704-2015.

ominaisuudet

Kalvot ovat materiaalia, jossa polyesteristä, lasikuidusta tai lasikuidusta valmistettu keskimmäinen vahvikekerros on päällystetty molemmin puolin muokatuilla polymeereillä. Kalvonpaksuus - 0,4-2 mm. Pohjakerros on pääsääntöisesti värjätty siten, että vuotojen havaitseminen ja korjaukset on helppo havaita.

Vedenpitävät kalvolevyillä on seuraavat ominaisuudet:

 1. Vedenkestävä.
 2. Suuri vedenläpäisevyys mitattuna mm Hg.
 3. Vetolujuuden kestävyys, lävistys 16 - 20 MPa.
 4. Kestää kemiallisia ja biologisia vaikutuksia.
 5. Pidentäminen venytyksessä 120-300%.
 6. Matala veden absorptio 0,2-0,6%.
 7. Korkea halkeamiskestävyys.
 8. Joustavuus -60 ° c.
 9. Pieni paino - enintään 1 kg neliömetriä kohden.
 10. UV-kestävä.
 11. Lämmönkestävä lämpötila -40 °. + 50 °.

Kalvot vastaavat syttymisryhmää G1-G3, riippuen määrästä. Vedenpitävien altaiden kalvoja valmistetaan kirkkaalla, haalistumattomalla pinnoitteella.

Vahinko asennuksen tai käytön aikana on helppo palauttaa. Materiaali voidaan korjata koko käyttöiän ajan, eikä se katoa pitkään.

Kalvon tyypit

Vesitiivis pinnoitteet valmistetaan seuraavien tekijöiden perusteella:

 • polyvinyylikloridi - PVC;
 • polypropeeni ja kumi (termoplastinen polyofeeni) - TPO;
 • synteettinen kumi (eteeni-propriyleeni-dieeni-monomeeri) - EPDM;
 • modifioitu bitumi.

Polymeeriset kalvot kuuluvat asennettuihin vedenpitävyyksiin, bitumipitoisiin - fuusioituneisiin.

PVC-vedeneristyskalvo

Bitumiset materiaalit maassamme ovat perinteisesti olleet laajalle levinneet. Polymeerit ylittävät ne lukuisissa ominaisuuksissa - kestävyys, keveys, helppokäyttöisyys, alhainen syttyvyys ja ympäristön puhtaus.

Polymeerien joukossa PVC-kalvojen osuus on 90%, TPO ja EPDM - 10%.

Kalvopaneelien liittämistävat:

 • hitsaus puoliautomaattinen hitsaus kone;
 • liimaamalla rakennuksen hiustenkuivaaja;
 • itseliimautuvia nauvoja;
 • liima-aineet;
 • erityisiä lukkoja tai napsautuksia.
Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä kerrotaan kellarikerroksen vedenpidosta sisäpuolelta.

Säätiön kalvovesieristystä käytetään kahden järjestelmän muodossa:

Ensimmäistä käytetään matalan GWL: n yhteydessä sulatettujen, sateiden ja maaperävesien maanalaisista rakenteista, vahingossa tapahtuvan valumisen ja ylemmästä vedestä. Paremman tartunnan saamiseksi laastilla pinta on usein aallotettu.

Profiilikalvo perustuksen vedenpitävyyteen käytetään korkeassa tai paineistetussa pohjavedessä, usein tulvia. Valssattu materiaali on valmistettu tiheästä polyetyleenistä, jonka pinta on vahvistettu onttojen kuperaisten piikkien avulla. Tämä kalvon muoto edistää maanalaisen kosteuden poistamista oikeaan suuntaan, luo ilmaraon betonin ja eristeen välillä, lisää resistiivisyyttä purkautumiseen.

Profiiloitu kalvo vapautuu ylimääräisellä geotekstilikerroksella ja liukuvalla pinnoitteella, jotta estetään muodonmuutos etenevän talteenoton aikana. Se voidaan asettaa laattojen perustusten alapuorien sijasta ja asentaa lujitushäkkejä suoraan polymeeripinnoitteeseen.

Kalvo valitaan perustuksen syvyyden mukaan:

 • enintään 10 m materiaalin paksuuden ollessa 1,5 mm;
 • alle 10 m - vähintään 2 mm.

Mitä suurempi paksuus, sitä suurempi kuorma kestää eristintä.

Pohja vedeneristyskalvo

Rakennuksen ja valmiin talon pystysuora eristys on mahdollista. On tärkeää tarjota pääsyn rakenteeseen. Kaivannon leveyden tulee olla vähintään 0,8-1 m. Pinta on puhdistettava ja tasoitettava niin, ettei siinä ole teräviä ulkonemia, jotka voivat vahingoittaa kalvoa.

Kalvon vedeneristysperusta

Eristystyöt eivät ole tarpeellisia. Kalvot asennetaan liuskoilla ja ripustetaan pystysuoraan vapaasti. Poikkeuksia ovat kaksikerroksiset järjestelmät.

Videon kuvaus

Tässä videossa on esitetty vedenpitävän kalvon asennusprosessi:

Vedeneristyskalvolevy

Tekniikka on samanlainen kuin klassisen eristysrullan asennus, mutta paljon yksinkertaisempi:

 1. Pohjan pohjassa asenna PVC-Rondeli kiinnitysmateriaaliin enintään 1,5 metrin askelin. Kalvon tulee työntyä 30-40 cm maanpinnan yläpuolelle ja peittää osan korkista.
 2. Leikkaa arkkeja, kun otetaan huomioon päällekkäisyys pohjan alapuolella, 20-30 cm. Kun sinus nukkuu, ne varmistavat, että kivet tai terävät esineet eivät vahingoita eristystä.
 3. Hitsauta kalvo paikallaan hitsaamalla kiinnittimiin.
 4. Liitä levyt päälle, liitä nauha, erikoisliima, hitsaus, hiustenkuivaaja tai itseliimautuvat nauhat.
 5. Kellarin sinusien täyttämisen jälkeen kellarissa oleva kalvo peitetään suojaavalla kipsillä tai koristeellisilla paneeleilla.

Vedeneristyskalvolevy

Pystysuora eriste profiilikalvolla

Profiilimateriaalin asettamisen sopivuus on, että pintaa ei tarvitse pohjustua, laittaa liimaa siihen tai käyttää polttimia avoimella liekillä. Aikaisemmin, pohjan alapuolelle sijoitetaan kuivatus.

 1. Asenna profiililiuskat pohjan päälle.
 2. Kiinnitä kalvo niille, joissa on piikkejä, ellei ohjeissa toisin mainita.
 3. Levyt ovat päällekkäin, kiinteät lukot.
 4. Kalvon alaosassa on kiinnitetyt tapit, joissa on profiloidut aluslevyt, varmistaen tiiviyden.
 5. Suunnittelupastan päällä suodatuksen geotekstilillä.

Profiilimembraanien perustusten vaakasuora eriste

Vedenpitävä työ perustusten rakentamisessa.

Kalvoneristeiden eristys pohjakerrokseen matalaan pohjaan tehdään seuraavan tekniikan mukaisesti:

 1. Ripusta kuilu syvyyteen 40-50 cm.
 2. Valmista tyhjennys.
 3. Maaperä tiivistetään ja tasoitetaan.
 4. Lämmitä pohja polystyreeni-vaahtolevyillä.
 5. Geotekstiilin tiheys 110 g / m 3 on siirretty erottava kerros, jotta eristin ei pääse koskettamaan kalvoa, mikä johtaa kalvon asteittaiseen elastisuuden menetykseen.
 6. Asennetut paneelit, joiden päällekkäisyys on vähintään 50 mm.
 7. Reunat puhdistetaan perusteellisesti.
 8. Yhdistä hitsaus- tai rakennuskuivaimen reunat.
 9. Geotekstiilejä asetetaan tiheydellä 500 g / m³ kalvon suojaamiseksi mekaanisilta vaurioilta, kun asennetaan muotti-, vahvistus- ja betonivalmisteita.

Reunojen hitsauksen tai liimauksen jälkeen seurataan sauman laatua. Tee näin leikkaamalla aukko, jonka pituus on 15 cm ja leveys 5 cm koko yhteydellä. Tuhoaminen tulee tapahtua materiaalille, ei sauman päälle. Leikkaus suljetaan kalvolla.

Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä artikkelissa lukee vedenpitävästä kylpyhuoneesta.

johtopäätös

Säätiön kalvoneristys on luotettava tapa suojata rakenteita veden tuhoiselta vaikutukselta. Oikea materiaalin valinta ja asennustekniikan noudattaminen vähentävät rakennuksen pohjan kostuttamisen, jäädyttämisen ja tuhoutumisen vaaraa.

Vedenpitävä "Technonikol" säätiölle

Kun rakennat omaa kotiasi, on erittäin tärkeää ottaa huomioon monia kohtia, jättäen huomiotta, mikä voi johtaa seuraamuksiin. Yksi näistä hetkistä on säätiön vedeneristys. Sovi siitä, että pohjan pohjaveden suojelemiseksi talon on suojattava riittävästi. Tällainen suojaus on erikoismateriaaleja, ero, joka meidän aikamme on melko suuri. Tällaiset materiaalit eroavat toisistaan ​​laatua, hintaluokassa, sekä niiden soveltamistapaa.

"Technonikol" -perusteen vedenpitävyys meidän aikanamme on melko yleistä. Tämä materiaali on erittäin suosittu monien rakentajien kanssa korkealaatuisen, laajan valikoiman ansiosta sekä teknisten ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta voit käyttää tätä materiaalia erilaisissa rakennustöissä.

Pinnan esikäsittely

"TechnoNIKOL": n vesitiiviitä koostumuksia edustaa melko suuri joukko materiaaleja, joista kerrotaan jäljempänä. Kuitenkin riippumatta siitä, mitä materiaalia käytät, on yleisiä sääntöjä pintakäsittelyyn.

 1. Ensinnäkin sinun on tehtävä pinta tarkastus, on erityisen tärkeää suorittaa tämä tarkastus vanhojen talojen, koska pilkottu, säröillä ja mureneminen joissakin osissa sitä löytyy niiden pinnalle.
 2. Muista poistaa vanha maali tai vanha vedeneristys.
 3. Sinun on tehtävä korjauksia, jotka parantavat tarttumista ja vahvistavat seinien rakennetta.
 4. Yksi valmistuksen tärkeimmistä vaiheista on huoneen kosteuden hallinta. Sallittu kosteus ilmoitetaan itse materiaalille, ja se mitataan käyttämällä erityistä työkalua, jota kutsutaan kosteusmittariksi.

Rakenneominaisuuksista riippuen voit kiinnittää sellaisia ​​vedenpitäviä materiaaleja:

Kaikilla edellä esitetyillä vedeneristysmateriaaleilla on monia etuja sekä joitain haittoja, jotka sinun on harkittava ostaessaan. Siksi tarkastelemme lyhyesti jokaista materiaalia erikseen.

Pinnoitus ja ruiskutettu vedeneristys

TechnoNicol-päällystyskoostumukset ovat lakkakeita tai alukkeita, jotka perustuvat rakennusbittumiin. Tällaisia ​​materiaaleja levitetään maaliharjalla, lastalla, rullalla tai käyttämällä erikoistyökalua, joka suihkuttaa vedeneristysyhdistelmää pohjapintaan.

Nämä mastikat levitetään kuumaan tai kylmään. Kylmämuovaus voi koostua yhdestä tai kahdesta komponen- tista. Vedenpitävässä materiaalissa, jossa on kaksi komponenttia, tämä kalkki vaatii yksittäisten komponenttiensa alustavan sekoittumisen. Kylmämuovia käytetään ilman esilämmitystä. Tästä huolimatta kuumia koostumuksia käytetään vain esilämmityksen yhteydessä ja lämmityslämpötilan on oltava vähintään 180 astetta. Kuumennetut levyt voivat tunkeutua paljon syvemmälle täyttämällä joitakin halkeamia ja muita vaurioituneita alueita. Seinien pinnan tarttumisen parantamiseksi käytä primereitä, jotka toimivat pohjamaalina.

Technonicolin päällystysaineisiin kuuluvat päätyypit, kuten:

 • mastinen "TechnoNIKOL" № 24 - yksiosainen bitumimastinen, jota käytetään kylmäkäyttöön. Tämä materiaali on varsin kätevä käyttää, koska voit käyttää sitä itsekseen rullaparannalla tai harjalla. Kuitenkin ennen levittämistä, sinun on pohjamaalattava pinta;
 • mastinen "TechnoNIKOL" № 21 (TechnoMAST) on materiaali, jolla on suuri lujuus ja veden kestävyys. Sitä käytetään kylmässä, mutta nolla lämpötilassa sitä on lämmitettävä. Sitä käytetään kahteen kerrokseen;
 • mastinen "TechnoNIKOL" numero 33. Koostumus valmistetaan bitumipitoisella vettä emulsiolla ja muilla komponenteilla ilman orgaanisia liuottimia. Voidaan levittää rullalla, harjalla tai ruiskulla;
 • mastinen "TechnoNIKOL" kuuma hakemusnumero 41 tai numero 45 (eureka). Ensinnäkin tämä materiaali on tarkoitettu tiivistämään pieniä halkeamia ja muita vaurioita betonista, lohkoista ja teräsbetonista valmistetuista seinistä;
 • bitumipitoinen vedenpuhdistus AguaMast. Tätä koostumusta käytetään yksinomaan korkealla kosteudella oleviin perustuksiin ja kellariin;
 • alusta "Technonikol" №04. Tätä ainetta käytetään sisätiloissa ennen mastiksin levittämistä. Käytetään parantamaan tarttumista.

Edellä esitetyillä koostumuksilla on paljon etuja, kuten levittämisen helppous, materiaalien kestävyys, pakkasenkestävyys, hyvä tarttuvuus seinien pinnalle, aineen monipuolisuus, voit käyttää sitä paitsi peruspinnan, myös sisäisten kellarihuoneiden ja jopa vedenpitävyyden katto. Kaikkien muiden materiaalien ominaisuuksista sinun tulisi tutustua ostaessasi rautakauppaan.

Rulla vedeneristys

Säätiön liimaus (rullattu) vedeneristys suoritetaan tiettyjen sääntöjen mukaisesti. Tämä tekniikka sisältää valmistelutöitä, kuten pinnan tasoittamista, ulkonemien ja maaleiden poistoa, pintojen rasvanpoistoa ja rappauskuoppia. On myös välttämätöntä päästä eroon ulkonevat raudoitteet ja muut elementit, jotka voivat vahingoittaa vedenpitävää materiaalia. Seuraavaksi sinun on asennettava kerros päällystysvesieristys, jonka on oltava kokonaan kovettunut ennen sen käsittelymateriaalin levittämistä.

Yhtiö "TechnoNIKOL" tuottaa melko suuren määrän valssattuja vedeneristysmateriaaleja, joiden valinta voi vain hämmentyä. Siksi kerromme sen suosituimmista lomakkeista.

 1. Technoelast ALPHA. Se perustuu alumiinikalvon kerrokseen sekä polyesteriin. Materiaalilla on suuri etu, koska se ei vain eristä huonetta kosteudelta, vaan myös estää haitallisten radioaktiivisten kaasujen tunkeutumisen huoneeseen, kuten radoniin, butaaniin ja metaaniin.
 2. Technoelast MOST. Kestävä materiaali, jonka paksuus on enintään 5 mm. Siinä on kaksi lajiketta - B ja C.
 3. Technoelast GREEN PPE. Pohjimmiltaan tämä materiaali on suunniteltu eristämään talon maanalaisen osan seinämät puiden juurijärjestelmien tunkeutumisriskistä.

Kalvon vedeneristys

Kalvoon asennettu vedeneristys suoritetaan useissa kerroksissa. Ensinnäkin, sinun on ensin pinnoitettava pinta alustalla, ja sitten hitsata kaksi kerrosta "Technoelast EPP". Ja sitten pinta peitetään erikoisella kalvolla, jossa on piikkejä.

Kalvon päätavoite on varmistaa pohjaveden poistaminen talosta kuivatusjärjestelmän läpi sekä kellarin vedenpitävyys.

Jotkut säännöt vedenpitävyydestä toimii

Vedenpitävä "TechnoNIKOL" on säätiön laatu, mutta materiaalin käyttö tästä valmistajasta ei ole ehdoton suojan taso, jos samalla laiminlyödään työ- ja toimintaohjeet.

Jotta vältetään tulevaisuudessa vedeneristysongelmat, noudata näitä sääntöjä:

 1. Vedeneristys on tehtävä lämpimällä ja kuivalla säällä. Jos kuitenkin päätät tehdä vedenpitävyyttä talvella, käytä vain sellaisia ​​materiaaleja, jotka on suositeltavaa käyttää nolla lämpötilassa.
 2. Vedenpitävät materiaalit on valittava ottaen huomioon maan hydrogeologiset olosuhteet sekä säätiön rakenteelliset ominaisuudet.
 3. Vedeneristyskerros levitetään vain kuivalla pinnalla, joten kannattaa tarkistaa seinät ennen niiden kiinnittämistä. Jos seinät osoittautuvat märiksi, sinun on odotettava niiden kuivumista kokonaan tai prosessin nopeuttamiseksi käyttämällä vodkaa, lämpö-aseita tai muita laitteita.
 4. Jokaisella vedeneristysmateriaalilla on omat ominaisuutensa, joita sinun tulee harkita. Siksi kun valitset vedenpitävyys "Technonikol", pidä mielessä, että jokaisella näistä materiaaleista on omat ominaisuutensa sekä käytön aikana että käytön aikana.

johtopäätös

Vesitiivistyksen toteuttaminen on pakollinen osa työtä, joka on välttämätöntä, jotta talosi voi kestää pitkään. Luotamme siihen, että artikkelimme ajatukset ovat käytännöllisiä sinulle ja voit suojata kotisi pohjaveden haitallisilta vaikutuksilta. TechnoNIKOLin materiaalit auttavat sinua tekemään tämän työn laadullisesti ja nopeasti.

Polymeerikalvot

Polymeeriset (PVC) kalvot ovat moderni vedeneristysmateriaali. Päätavoite on katon, perustusten, altaiden vedeneristys.

Nykyään PVC-kalvo on erittäin vaatimaton kaikkialla maailmassa. Euroopassa yli neljännes kaikista katoista on suojattu PVC-kalvolla (AMI Consultingin mukaan). Vuoden 2018 alussa yli 75 miljoonaa neliömetriä kattaa TechnoNICOL-kalvot.

Polymeerikalvojen valikoima TechnoNIKOL, jota edustavat seuraavat tuotemerkit:

LOGICROOF - PREMIUM CLASS-polymeerikalvo tasokattojen vedenpitävyyteen.

Kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC). Vakautettu UV-säteilyä vastaan ​​käyttäen TRI-P * -järjestelmää. Sisältää palonestoaineita ja erityisiä stabilointiaineita. Se on lisännyt joustavuutta asennuksen helpottamiseksi matalissa lämpötiloissa.

ECOPLAST on BUSINESS CLASS-polymeerikalvo litteiden kattojen vedeneristämiseen.
Kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC). Vakautettu UV-säteilyä vastaan ​​käyttäen TRI-P * -järjestelmää.

LOGICBASE - polymeerikalvo sillan, tunneleiden, rakennusten perustusten ja rakenteiden vedeneristämiseen.
Vahvistamaton kaksikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu laadukkaaseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC) keltaisella signaalikerroksella.

LOGICPOOL - polymeerikalvo uima-altaiden koriste- ja vedenpitävään vuoraukseen.
Kaksikerroksinen vedeneristysmembraani, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC), jossa on suojaava akryylikerros.

TechnoNICOL-polymeerikalvot valmistetaan Logicololla (Ryazan) nykyaikaisella italialaisella AMUT-linjalla ekstruusiolla.
Kalvojen valmistuksessa käytettiin vain eurooppalaisia ​​raaka-aineita, jotka ovat läpäisseet laadunvalvonnan.

Sähköiset todistukset löytyvät verkkosivuilta: logicroof.ru

Looginen ratkaisu katoille ja vedeneristys!

* LOGICROOF- ja ECOPLAST-polymeerikalvot valmistetaan uusimmalla TRI-P®-tekniikalla. Tämä tekniikka on kehittänyt yhtiön asiantuntijat ottaen huomioon länsimaiden kumppaneiden kokemus PVC-kalvojen valmistuksesta ja niiden käytöstä katolla.

PVC-polymeerikalvojen ikääntymisen pääasiallinen syy on ympäristön aggressiivinen vaikutus. Erityisen haitallinen PVC: lle on ikääntymistä ultraviolettisäteilyn seurauksena, jonka seurauksena tuhoutuminen tapahtuu ja hapettavia prosesseja aktivoidaan.

TRI-P®-tekniikalla voit suojata kalvoa UV-altistukselta, mikä pidentää kattolevyn käyttöikää.

Polymeeriset (PVC) kalvot ovat moderni vedeneristysmateriaali. Päätavoite on katon, perustusten, altaiden vedeneristys.

Nykyään PVC-kalvo on erittäin vaatimaton kaikkialla maailmassa. Euroopassa yli neljännes kaikista katoista on suojattu PVC-kalvolla (AMI Consultingin mukaan). Vuoden 2018 alussa yli 75 miljoonaa neliömetriä kattaa TechnoNICOL-kalvot.

Polymeerikalvojen valikoima TechnoNIKOL, jota edustavat seuraavat tuotemerkit:

LOGICROOF - PREMIUM CLASS-polymeerikalvo tasokattojen vedenpitävyyteen.

Kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC). Vakautettu UV-säteilyä vastaan ​​käyttäen TRI-P * -järjestelmää. Sisältää palonestoaineita ja erityisiä stabilointiaineita. Se on lisännyt joustavuutta asennuksen helpottamiseksi matalissa lämpötiloissa.

ECOPLAST on BUSINESS CLASS-polymeerikalvo litteiden kattojen vedeneristämiseen.
Kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC). Vakautettu UV-säteilyä vastaan ​​käyttäen TRI-P * -järjestelmää.

LOGICBASE - polymeerikalvo sillan, tunneleiden, rakennusten perustusten ja rakenteiden vedeneristämiseen.
Vahvistamaton kaksikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu laadukkaaseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC) keltaisella signaalikerroksella.

LOGICPOOL - polymeerikalvo uima-altaiden koriste- ja vedenpitävään vuoraukseen.
Kaksikerroksinen vedeneristysmembraani, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC), jossa on suojaava akryylikerros.

TechnoNICOL-polymeerikalvot valmistetaan Logicololla (Ryazan) nykyaikaisella italialaisella AMUT-linjalla ekstruusiolla.
Kalvojen valmistuksessa käytettiin vain eurooppalaisia ​​raaka-aineita, jotka ovat läpäisseet laadunvalvonnan.

Sähköiset todistukset löytyvät verkkosivuilta: logicroof.ru

Looginen ratkaisu katoille ja vedeneristys!

* LOGICROOF- ja ECOPLAST-polymeerikalvot valmistetaan uusimmalla TRI-P®-tekniikalla. Tämä tekniikka on kehittänyt yhtiön asiantuntijat ottaen huomioon länsimaiden kumppaneiden kokemus PVC-kalvojen valmistuksesta ja niiden käytöstä katolla.

PVC-polymeerikalvojen ikääntymisen pääasiallinen syy on ympäristön aggressiivinen vaikutus. Erityisen haitallinen PVC: lle on ikääntymistä ultraviolettisäteilyn seurauksena, jonka seurauksena tuhoutuminen tapahtuu ja hapettavia prosesseja aktivoidaan.

TRI-P®-tekniikalla voit suojata kalvoa UV-altistukselta, mikä pidentää kattolevyn käyttöikää.

Polymeeriset (PVC) kalvot ovat moderni vedeneristysmateriaali. Päätavoite on katon, perustusten, altaiden vedeneristys.

Nykyään PVC-kalvo on erittäin vaatimaton kaikkialla maailmassa. Euroopassa yli neljännes kaikista katoista on suojattu PVC-kalvolla (AMI Consultingin mukaan). Vuoden 2018 alussa yli 75 miljoonaa neliömetriä kattaa TechnoNICOL-kalvot.

Polymeerikalvojen valikoima TechnoNIKOL, jota edustavat seuraavat tuotemerkit:

LOGICROOF - PREMIUM CLASS-polymeerikalvo tasokattojen vedenpitävyyteen.

Kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC). Vakautettu UV-säteilyä vastaan ​​käyttäen TRI-P * -järjestelmää. Sisältää palonestoaineita ja erityisiä stabilointiaineita. Se on lisännyt joustavuutta asennuksen helpottamiseksi matalissa lämpötiloissa.

ECOPLAST on BUSINESS CLASS-polymeerikalvo litteiden kattojen vedeneristämiseen.
Kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC). Vakautettu UV-säteilyä vastaan ​​käyttäen TRI-P * -järjestelmää.

LOGICBASE - polymeerikalvo sillan, tunneleiden, rakennusten perustusten ja rakenteiden vedeneristämiseen.
Vahvistamaton kaksikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu laadukkaaseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC) keltaisella signaalikerroksella.

LOGICPOOL - polymeerikalvo uima-altaiden koriste- ja vedenpitävään vuoraukseen.
Kaksikerroksinen vedeneristysmembraani, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC), jossa on suojaava akryylikerros.

TechnoNICOL-polymeerikalvot valmistetaan Logicololla (Ryazan) nykyaikaisella italialaisella AMUT-linjalla ekstruusiolla.
Kalvojen valmistuksessa käytettiin vain eurooppalaisia ​​raaka-aineita, jotka ovat läpäisseet laadunvalvonnan.

Sähköiset todistukset löytyvät verkkosivuilta: logicroof.ru

Looginen ratkaisu katoille ja vedeneristys!

* LOGICROOF- ja ECOPLAST-polymeerikalvot valmistetaan uusimmalla TRI-P®-tekniikalla. Tämä tekniikka on kehittänyt yhtiön asiantuntijat ottaen huomioon länsimaiden kumppaneiden kokemus PVC-kalvojen valmistuksesta ja niiden käytöstä katolla.

PVC-polymeerikalvojen ikääntymisen pääasiallinen syy on ympäristön aggressiivinen vaikutus. Erityisen haitallinen PVC: lle on ikääntymistä ultraviolettisäteilyn seurauksena, jonka seurauksena tuhoutuminen tapahtuu ja hapettavia prosesseja aktivoidaan.

TRI-P®-tekniikalla voit suojata kalvoa UV-altistukselta, mikä pidentää kattolevyn käyttöikää.

Polymeeriset (PVC) kalvot ovat moderni vedeneristysmateriaali. Päätavoite on katon, perustusten, altaiden vedeneristys.

Nykyään PVC-kalvo on erittäin vaatimaton kaikkialla maailmassa. Euroopassa yli neljännes kaikista katoista on suojattu PVC-kalvolla (AMI Consultingin mukaan). Vuoden 2018 alussa yli 75 miljoonaa neliömetriä kattaa TechnoNICOL-kalvot.

Polymeerikalvojen valikoima TechnoNIKOL, jota edustavat seuraavat tuotemerkit:

LOGICROOF - PREMIUM CLASS-polymeerikalvo tasokattojen vedenpitävyyteen.

Kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC). Vakautettu UV-säteilyä vastaan ​​käyttäen TRI-P * -järjestelmää. Sisältää palonestoaineita ja erityisiä stabilointiaineita. Se on lisännyt joustavuutta asennuksen helpottamiseksi matalissa lämpötiloissa.

ECOPLAST on BUSINESS CLASS-polymeerikalvo litteiden kattojen vedeneristämiseen.
Kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC). Vakautettu UV-säteilyä vastaan ​​käyttäen TRI-P * -järjestelmää.

LOGICBASE - polymeerikalvo sillan, tunneleiden, rakennusten perustusten ja rakenteiden vedeneristämiseen.
Vahvistamaton kaksikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu laadukkaaseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC) keltaisella signaalikerroksella.

LOGICPOOL - polymeerikalvo uima-altaiden koriste- ja vedenpitävään vuoraukseen.
Kaksikerroksinen vedeneristysmembraani, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC), jossa on suojaava akryylikerros.

TechnoNICOL-polymeerikalvot valmistetaan Logicololla (Ryazan) nykyaikaisella italialaisella AMUT-linjalla ekstruusiolla.
Kalvojen valmistuksessa käytettiin vain eurooppalaisia ​​raaka-aineita, jotka ovat läpäisseet laadunvalvonnan.

Sähköiset todistukset löytyvät verkkosivuilta: logicroof.ru

Looginen ratkaisu katoille ja vedeneristys!

* LOGICROOF- ja ECOPLAST-polymeerikalvot valmistetaan uusimmalla TRI-P®-tekniikalla. Tämä tekniikka on kehittänyt yhtiön asiantuntijat ottaen huomioon länsimaiden kumppaneiden kokemus PVC-kalvojen valmistuksesta ja niiden käytöstä katolla.

PVC-polymeerikalvojen ikääntymisen pääasiallinen syy on ympäristön aggressiivinen vaikutus. Erityisen haitallinen PVC: lle on ikääntymistä ultraviolettisäteilyn seurauksena, jonka seurauksena tuhoutuminen tapahtuu ja hapettavia prosesseja aktivoidaan.

TRI-P®-tekniikalla voit suojata kalvoa UV-altistukselta, mikä pidentää kattolevyn käyttöikää.

Polymeeriset (PVC) kalvot ovat moderni vedeneristysmateriaali. Päätavoite on katon, perustusten, altaiden vedeneristys.

Nykyään PVC-kalvo on erittäin vaatimaton kaikkialla maailmassa. Euroopassa yli neljännes kaikista katoista on suojattu PVC-kalvolla (AMI Consultingin mukaan). Vuoden 2018 alussa yli 75 miljoonaa neliömetriä kattaa TechnoNICOL-kalvot.

Polymeerikalvojen valikoima TechnoNIKOL, jota edustavat seuraavat tuotemerkit:

LOGICROOF - PREMIUM CLASS-polymeerikalvo tasokattojen vedenpitävyyteen.

Kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC). Vakautettu UV-säteilyä vastaan ​​käyttäen TRI-P * -järjestelmää. Sisältää palonestoaineita ja erityisiä stabilointiaineita. Se on lisännyt joustavuutta asennuksen helpottamiseksi matalissa lämpötiloissa.

ECOPLAST on BUSINESS CLASS-polymeerikalvo litteiden kattojen vedeneristämiseen.
Kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC). Vakautettu UV-säteilyä vastaan ​​käyttäen TRI-P * -järjestelmää.

LOGICBASE - polymeerikalvo sillan, tunneleiden, rakennusten perustusten ja rakenteiden vedeneristämiseen.
Vahvistamaton kaksikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu laadukkaaseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC) keltaisella signaalikerroksella.

LOGICPOOL - polymeerikalvo uima-altaiden koriste- ja vedenpitävään vuoraukseen.
Kaksikerroksinen vedeneristysmembraani, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC), jossa on suojaava akryylikerros.

TechnoNICOL-polymeerikalvot valmistetaan Logicololla (Ryazan) nykyaikaisella italialaisella AMUT-linjalla ekstruusiolla.
Kalvojen valmistuksessa käytettiin vain eurooppalaisia ​​raaka-aineita, jotka ovat läpäisseet laadunvalvonnan.

Sähköiset todistukset löytyvät verkkosivuilta: logicroof.ru

Looginen ratkaisu katoille ja vedeneristys!

* LOGICROOF- ja ECOPLAST-polymeerikalvot valmistetaan uusimmalla TRI-P®-tekniikalla. Tämä tekniikka on kehittänyt yhtiön asiantuntijat ottaen huomioon länsimaiden kumppaneiden kokemus PVC-kalvojen valmistuksesta ja niiden käytöstä katolla.

PVC-polymeerikalvojen ikääntymisen pääasiallinen syy on ympäristön aggressiivinen vaikutus. Erityisen haitallinen PVC: lle on ikääntymistä ultraviolettisäteilyn seurauksena, jonka seurauksena tuhoutuminen tapahtuu ja hapettavia prosesseja aktivoidaan.

TRI-P®-tekniikalla voit suojata kalvoa UV-altistukselta, mikä pidentää kattolevyn käyttöikää.

Polymeeriset (PVC) kalvot ovat moderni vedeneristysmateriaali. Päätavoite on katon, perustusten, altaiden vedeneristys.

Nykyään PVC-kalvo on erittäin vaatimaton kaikkialla maailmassa. Euroopassa yli neljännes kaikista katoista on suojattu PVC-kalvolla (AMI Consultingin mukaan). Vuoden 2018 alussa yli 75 miljoonaa neliömetriä kattaa TechnoNICOL-kalvot.

Polymeerikalvojen valikoima TechnoNIKOL, jota edustavat seuraavat tuotemerkit:

LOGICROOF - PREMIUM CLASS-polymeerikalvo tasokattojen vedenpitävyyteen.

Kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC). Vakautettu UV-säteilyä vastaan ​​käyttäen TRI-P * -järjestelmää. Sisältää palonestoaineita ja erityisiä stabilointiaineita. Se on lisännyt joustavuutta asennuksen helpottamiseksi matalissa lämpötiloissa.

ECOPLAST on BUSINESS CLASS-polymeerikalvo litteiden kattojen vedeneristämiseen.
Kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC). Vakautettu UV-säteilyä vastaan ​​käyttäen TRI-P * -järjestelmää.

LOGICBASE - polymeerikalvo sillan, tunneleiden, rakennusten perustusten ja rakenteiden vedeneristämiseen.
Vahvistamaton kaksikerroksinen vedenpitävä kalvo, joka perustuu laadukkaaseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC) keltaisella signaalikerroksella.

LOGICPOOL - polymeerikalvo uima-altaiden koriste- ja vedenpitävään vuoraukseen.
Kaksikerroksinen vedeneristysmembraani, joka perustuu korkealaatuiseen pehmitettyyn polyvinyylikloridiin (PVC), jossa on suojaava akryylikerros.

TechnoNICOL-polymeerikalvot valmistetaan Logicololla (Ryazan) nykyaikaisella italialaisella AMUT-linjalla ekstruusiolla.
Kalvojen valmistuksessa käytettiin vain eurooppalaisia ​​raaka-aineita, jotka ovat läpäisseet laadunvalvonnan.

Sähköiset todistukset löytyvät verkkosivuilta: logicroof.ru

Looginen ratkaisu katoille ja vedeneristys!

* LOGICROOF- ja ECOPLAST-polymeerikalvot valmistetaan uusimmalla TRI-P®-tekniikalla. Tämä tekniikka on kehittänyt yhtiön asiantuntijat ottaen huomioon länsimaiden kumppaneiden kokemus PVC-kalvojen valmistuksesta ja niiden käytöstä katolla.

PVC-polymeerikalvojen ikääntymisen pääasiallinen syy on ympäristön aggressiivinen vaikutus. Erityisen haitallinen PVC: lle on ikääntymistä ultraviolettisäteilyn seurauksena, jonka seurauksena tuhoutuminen tapahtuu ja hapettavia prosesseja aktivoidaan.

TRI-P®-tekniikalla voit suojata kalvoa UV-altistukselta, mikä pidentää kattolevyn käyttöikää.