Betonimylly, käsikäyttöinen tai käsikäyttöinen rakennussekoitin - mikä on parempi

Jokainen meistä ajattelee, miten nopeuttaa ja helpottaa niitä, aloittaessasi korjaus- tai rakennustyöt sementtilaastilla. Tietenkin voit vanhanaikaisella tavalla valmistaa seoksen kourussa lapioineen, mutta miksi? Loppujen lopuksi on tällainen avustaja kuin manuaalinen sähköinen betonisekoitin.

Ne ovat monessa muodossa. Mutta kertaluonteiseen työhön parhaiten sopivat käsikäyttöiset rumpusekoittimet tai sähkökäyttöiset sekoittimet. Mikä on parempi? Mitkä ovat parametrit tämän laitteen valitsemiseksi? Nämä ja muut kysymykset löydät vastauksen artikkelissa.

Betonimylly tai mikseri?

Jos haluat tehdä valinnan, sinun on päätettävä, kuinka paljon työtä tehdään ja mitä konkreettisia ratkaisuja valmistellaan. Ja myös näiden sekoittimien edut ja haitat.

Varaudu välittömästi: sähkösäiliön muodossa olevia betonisekoittimia ei oteta huomioon tässä. On kuitenkin järkevää ostaa tällaisia ​​laitteita vain, jos tällaiset työt ovat tulojesi tyyppiä. Muuten sen hinta ei maksa.

Työn laajuus ja olosuhteet

Manuaalinen betonisekoitin voittaa sekoittimet seuraavissa tapauksissa:

 • Kun työn laajuus on riittävän suuri. Esimerkiksi sokea alueet, pylväs- tai kaistaleet, kaiteet;
 • Kun liuoksen valmistelu jatkuu jatkuvasti, niin jo valmistetulla ja käytetyllä erällä ei ole aikaa "tarttua". Rumpusekoittimissa tämä prosessi on nopeampi.

Mutta sekoittimet ovat helpompi käyttää suhteellisen pienillä määriä. Ja myös työskennellessäsi sisätiloissa.

Kiinnitä huomiota. Kapean betonisekoittimen nostaminen korkealle kerrokselle ja asentaminen suljetussa tilassa ei aina ole tehtävä.

Liuoksen tyyppi

Valinta riippuu siitä, mihin ratkaisuun sinun täytyy tehdä työtä:

 • Nestemäiset massasekoitukset ja betonit, joilla on suuri murto (murskatut kivet, sora), ovat tehokkaampia keittämään betonimyllyssä;
 • Viskoosi ja muovi sekoitus parempaa manuaalista sekoittimella. Tällaiset seokset kiinnittyvät rummun seiniin ja teriin, ja ne on puhdistettava jokaisen vaivaamisen jälkeen. Ja tämä on aika vievä ja aikaa vievä työ.

Betonin koostumuksen laskeminen

Hyödyt ja haitat

Rumpusekoittimien haitat ovat:

 • Suuret mitat ja paino, kuljetuksen haitat;
 • Rumpujen puhdistamisesta aiheutuva haitta ei tartu liuokseen ja tarve jonnekin tyhjentää suuri määrä likainen vesi. Tämä on toinen syy, miksi he yrittävät käyttää sisätiloissa;
 • Tarve noudattaa lastauskapasiteetin normeja. Ohje ei salli sekoittamisen liian suuri ja pieni määrä seosta, koska se vaikuttaa ratkaisun laatuun.

Etuja on kuvattu edellä: kypsentämisnopeus on melko suuri määrä seosta suurella täyteaineella.

Tämä voi olla tärkeää! Bonusta voidaan harkita ja energiankustannusten puute. Ja jos sähköä ei toimiteta rakennustyömaalle, käsin betonisekoittimesta tulee ainoa keino lisätä työn tehokkuutta ja vähentää työvoimakustannuksia.

Kaikilla näillä puutteilla ei ole rakennussekoittajia. Ne ovat pienikokoisia, suutin on helppo pestä pienessä määrin vettä, niitä voidaan vaivata pienellä määrällä liuosta, jos se on melkein tarpeeksi.

Mutta betonia, jossa on suuria jakeita, ja suuria määriä niitä ei voida vaivata. Vain erittäin voimakas ammattitaitoinen työkalu selviytyy tällaisesta työstä. Mutta se maksaa liikaa satunnaista tai kertaluontoista käyttöä varten.

Laitteen valintavaihtoehdot

Jos olet aiemmin päättänyt, mitä laitteita käytät, niin sinun tarvitsee vain valita sen teknisistä ominaisuuksista ja suunnittelutoiminnoista. Kuinka tehdä tämä, lue.

Betonisekoittimet rumpu käsikäyttöisellä

Näitä koneita käytetään lihasvoiman ansiosta. Ja tässä tapauksessa sitä käytetään paljon vähemmän kuin sekoitettaessa betonia lapioon.

Valitettavasti nykyään käsikäyttöinen betoni mikseri on harvinaisuus, sitä ei ole helppo ostaa myymälästä. Sähkömoottoreilla varustettujen mekanismien myötä lähes loppui kysyntä.

Mutta monet käsityöläiset tekevät tällaisia ​​sekoittimia romumateriaaleista omiin käsiinsä käyttäen vanhoja tynnyreitä, pulloja ja muita sopivan tilavuuden omaavia metallisäiliöitä. Nämä yksiköt eroavat toisistaan ​​paitsi tilavuudesta myös betonisekoituksen periaatteesta.

Niinpä betonisekoittimen sekoitus tapahtuu seuraavasti:

 • Gravitational - kun aineet sekoitetaan rummun pyörimisen aikana, jonka sisällä kiinteät terät ovat kiinteitä. Ratkaisu nousee terille ylös ja laskee sitten alas. 8-12 kierrosta riittää täydelliseen sekoittumiseen.
 • Pakotettu - kun sekoitus tapahtuu rummun sisällä pyörivästä ruuvista.

Viitteitä. Manuaalinen mikseri konkreettiselle betonisekoitukselle ei ole suunniteltu toimimaan suurilla jakeilla, mutta mieluummin sekoittaa hiekkakasveja.

Myyntiin tänään ei löydy niin paljon samanlaisia ​​koneita. Verkkokaupoissa onnistuin löytämään vain kahta tyyppiä. Niiden ominaisuudet näkyvät taulukoissa ja kuvissa, joita näit yllä.

 • BRSG-100 (tämän laitteen yksikössä ei ole laadukasta kuvaa verkosta, mutta näyttää siltä, ​​että auto, jolla on sähköinen asema kuvassa olevasta kuvasta).

Voronezhin betonin sekoittimet

Suunniteltu liikkuvien betoniseosten, kalkkilaastin, kipsin ja muiden laastien sekä niiden kuivien osien valmistukseen.

TILAUS - koti ja puutarha

Halkaisija: 140 mm; Pituus: 590 mm; Materiaali: metalli; Varsi: M14; Nestemäiselle massalle: ei; Juokseva massa: ei; Tiheä massa: siellä on.

Betonisekoitin on suunniteltu laastin, betoniseosten, kalkkiastian ja kipsien valmistukseen.

TILAUS - koti ja puutarha

Putki betonin syöttämiseksi, ei pyörivä, kuljetettu. Bunkkeri (kauha) on suunniteltu siirtämään ja väliaikaisesti varastoimaan rakennustöitä betonista rakennustyömailla

ZUBR ZMR-1350E-2 on tehokas sekoittimen tehokas 1350 W: n sähkömoottori. Sen avulla sekoitat nopeasti ja tehokkaasti lähes kaikki laasti ja seokset, myös raskaat. Mallin edut: suuri vääntömomentti; 2 työskentelevää suuttimia, joilla on mahdollisuus.

Kuinka tehdä betonisekoittimen: manuaalinen ja sähköinen, yksinkertainen ja monimutkainen

Jokainen, joka ainakin asetti aitaa pylväillä, oli kysymys: miten tehdä konkreettinen mikseri omiin käsiinsä? Se on tuskallinen tylsää ja tylsiä tämän liiketoiminnan - lapioida ratkaisu ämpäri tai kouru. Ja jos tarvitset lattialaastia, kädet eivät toimi ollenkaan: "kuiva", erittäin viskoosi ratkaisu alkaa asettaa ennen kuin se "kiinnitetään" haluttuun yhdenmukaisuuteen. On kallista ostaa tehdas, varsinkin jos rakennat sitä epäsäännöllisesti, se ei ole halpaa. Vuokra myös maksaa paljon: konkreettista työtä ei jatketa ​​tunnin tai kauden ajan, ja sinun on annettava talletus uuden kokonaiskustannuksen määrästä.

Sillä välin kotitekoinen betonisekoittimella ei ole Jumalan viesti laitetta varten, ja pienille teoksille, kuten maan talon perustaksi, on aivan mahdollista tehdä se itse. Kiinnostuksen kesto maksaa kiihdyttämällä sekoituksia ja parantaen työn laatua kokonaisuutena: valmiin betonin seuraavalla osalla on aikaa valmistautua ja täytetään, ennen kuin peruuttamattomat muutokset tapahtuvat edellisessä, mikä pienentää monoliitin voimaa.

Miksi ei porata?

Lähes kaikki näkivät ainakin kerran, miten liuosta vaivaantui ämpärissä porakoneella, jossa on sekoittimen kiinnitys. Näyttää siltä, ​​että tässä se on - ratkaisu! Hän vei porauksen sekoittimen kiinnikkeellä kannattimeen ja - tietää, vaihda kauhan ämpärien takana.

Ensinnäkin, porata ei ole suunniteltu pitempään työhön ja tässä tilassa se kestää kauan. Tämä ei kuitenkaan ole tärkein este. Jokainen, joka on sekoittanut ratkaisun tällä tavoin, tietää: kun sekoitetaan, työkalua on käytettävä edestakaisin ja ympyrässä. Muuten, heittää pois ratkaisu, näet hiekka hiekkaa, ja tämä on sopimaton avioliitto. Siksi mekaaninen pakotettu vaivaaminen kiinteään kauhaan ei ole sovellettavissa edes teollisissa olosuhteissa - mekanismi sekoittimen liikuttamiseksi on monimutkaista, kallista ja epäluotettavaa.

Kuinka betonisekoittimet

Koska puhumme sekoitusmenetelmistä, se ei häiritse ymmärtämystä betonisekoittimen toimivuudesta. Ja tulevaisuuden täydellinen ymmärtäminen on myös hyödyllistä.

Pohjimmiltaan on olemassa neljä tapaa sekoittaa sementti-hiekkalaasti:

 1. vakavuus;
 2. pakotettu mekaaninen;
 3. pakotettu värähtely;
 4. yhdistetty painovoima-mekaaninen.

Painovoimaisen sekoittumisen aikana liuoksen komponenttien säiliö rullataan, liuos puhaltaa itsensä päälle ja samalla sekoittuu. Ei ole mitään keinoa vaivata suuria määriä, valmiin betonin laatu on tyydyttävä, joten tätä menetelmää ei käytetä teollisuudessa. Mutta itse, voit nopeasti ja helposti tehdä melko kunnon gravity betonisekoitin, katso alla.

Tärisevästi sekoittaen amme pysyy paikallaan ja sekoittimessa sekoitetaan puristus aaltoja alkuperäisen seoksen massassa, joka sekoittaa ja tiivistää liuoksen erittäin hyvin. Tämän menetelmän haittapuolena on suuri energiankulutus: 20 litran liuosta tarvitaan 1,3 kW: n täryttimen käyttö. Betonin laatu on kuitenkin poikkeuksellista, joten vibro-seoksia käytetään erityisen tärkeisiin rakenteisiin: vesivoimalat jne. Tässä tapauksessa energiansäästöä varten aiemmin sekoitettu liuos kaadetaan muottiin ja "säädetään" jo toimivilla täryttimillä. Mutta voit myös tehdä pienen tärinän sekoittimen itse, ja tätä käsitellään myöhemmin.

Pakotettua mekaanista vaivaamista ei sovelleta sen puhtaassa muodossa; miksi - sanotaan edellä. Suurimmassa osassa tapauksia mekaaninen sekoitus yhdistetään painovoiman sekoittamiseen: vaakasuorassa tai kaltevassa altaassa sekoittimessa pyörii tai itse altaan pyöriessä ulkonemia sisältäen. On täysin mahdollista tehdä tällainen konkreettinen sekoittimen itsenäisesti, ja se on paljon nopeampi ja helpompi kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Tarvittavat piirustukset ovat täällä palveluksessasi, ja tässä tarkastellaan eri mallien toimintaperiaatteita ja ominaisuuksia.

Ei ole helpompaa

Yksinkertaisin manuaalinen betonisekoitin

Katsokaa kuvaa. Tämä on yksinkertaisin gravitatiivinen betonisekoitin. Jopa kuiva liuos voidaan sekoittaa siihen levittämällä: putken akseli leikkaa liuoksen läpi käsittelyn aikana, joten koneessa on pakollinen sekoitus. Ja tätä asiaa voidaan edelleen yksinkertaistaa ja halventua siihen pisteeseen, että keskimääräinen amatööri master, joka on taitava perusasiat hitsauksen voi tehdä yhden ja puoli-tai kaksi tuntia.

Ei ole tarvetta tehdä melko kallista maitojäätä: vuotava haihtuminen tekee. Kierrä fisteli tai halkeile ja kiinnitä kantta näin: kannen kahvaan siirrämme putken tai vain pätkän ja vedämme altaan mukavasti köysiin tai paksuun kumijohtoon; menee riehumaan kuormien varmistamiseksi auton yläosaan.

Myös putken kiinnittämistä akseliin ei tarvita: hitsausta yksinkertaisesti hitsataan ja alumiinille hitsataan paria sopivia metallipaloja akseliin - palkki, paksuus 6-8 mm, ja kiinnitä letku ruuveilla. Ja ilman liittimiä putkipaloista, puhumattakaan laakereista, voit tehdä sen ilman: leikkaamme U-muotoisia uria rungon telineissä, niiden akseli yksinkertaisesti valehtelee. Se pyörii kipeästi ja nykimällä, mutta vaivaa oikein.

Tällaisen sekoittimen haitta on yksi: se on melko raskas ja erä kestää 5-15 minuuttia. riippuen liuoksen viskositeetista. Mutta työn tuottavuus verrattuna kauhaan ja lapioon kasvaa peräti kolminkertaiseksi, ja betonin laatu itsestään rakentuvaksi niin yksinkertaiseksi manuaaliseksi betonisekoittimeksi antaa varsin hyväksyttävän.

Pakotettu erä: osat ja komponentit

Kotitekoisen betonisekoittimen asianmukainen rakentaminen

Edellä kuvattu rakenne mahdollistaa nopean ja hyväksyttävän laadun kaataa perustan maalaistalolle tai kalustolle. Jos aloitat rakennuksen rakentamisen suuremmassa määrin, tarvitset pakotetun betonisekoittimen. Ne ovat myös saatavissa itse tuotannossa, yksinkertaisia ​​ja monimutkaisempia malleja. Harkitse ensin yksittäiset solmut.

Kylpyamme

Sylinterimäinen amme mekaaniselle tai yhdistelmä-agitatorille ei yleisesti ottaen ole hyvä. Kulmissa oleva ratkaisu ei sekoita kunnolla, tai sinun täytyy kiertää hyvin pitkään, rasittaa tai käyttää sähköä. Poikkeuksena on betonisekoitin, jossa on pyörivä vaakasuora kauhan ja kampa-sekoittimet.

Piipun tynnyri, helpoin yksi, on pyöristettävä hieman: leikataan hitsaamalla ja sulatetaan "munaksi" tai "päärynäksi", kuten kuvassa on esitetty. Liuoksen pienille osille saadaan erinomainen kauhan kahdesta altaasta; sinkitty tai emaloitu - kaikki samanlaiset. Jos sekoitinta käytetään ajoittain, myös muovit menevät yhteen ja kiinnitetään vanteen ympärille kaarevalla kourulla metallipihvalla kiristettynä pultilla. Yksi coxae: n pohja on leikattu, ja tällaista vettä voidaan kallistaa vain: sivuttais purkamista ei ole mahdollista järjestää.

On tarpeen vahvistaa kallistuvan kauhan kaula, jossa yläsuuntainen purkaminen on joka tapauksessa poikittaisella palkilla; Parempi - kaksi, hitsattu viisas.

ajaa

Tehdasvalmisteisissa sekoittimissa käytettävät rengaslaitteet ovat kalliita ja et voi tehdä sitä itse: tarvitset erikoislaitteita. Täydelliseen vaihtoon tarvitaan seuraavat osat:

 • Vauhtipyörä autoilusta, sopii vanhaan mistä tahansa autosta.
 • Vaihteiston taivutus (jonka käynnistin on liitetty vauhtipyörään) samasta paikasta.
 • Pyörän napa samasta autosta.

Mitä tämä käyttökokoonpano näyttää, on esitetty kuvassa oikealla. Akseli, johon vauhtipyörä ja kauha pyörivät sen kanssa, päätyvät radikaaliin päähän navan sisäpuolella sijaitsevaan, n. 208 kuulalaakerointiin.

Tämä on yksi vaihtoehto; Toinen on hitsata napa vauhtipyörään ja keskiö kiinnittää kauha kauhan pohjaan. Tällöin laakerikytkin on kiinnitetty vauhtipyörään, ja toista kytkentää tarvitaan vahvistamaan kaivon kaulaa. Kun kallistusvaunu, jossa yläsuuntainen kuormaus on ladattu, liuos tulee aina kiinni ylempään kytkinlaakeriin, joten tämä ratkaisu on perusteltua vain vaakasuoralla kauhalla, jossa on sivuvaunu ja sokeat pohjat.

Jos mekaaninen vaihteisto on halutulla välityssuhteella, se on hyvä - liitä se vain akseliin. Kaltevalle altaalle suora vaihteisto on edullinen; vaakasuoralle - kulmikas, mutta täällä päällikön työ pelkää, katso itsellesi, miten se sopii sinulle paremmin.

Astian pyörimisnopeus on 30-50 rpm. Suurilla nopeuksilla liuos alkaa suihkuttaa ja pienemmällä nopeudella se sekoittuu huonosti. Halutun nopeuden varmistamiseksi hammaspyörä varustetaan lisävarusteena hihnavaihteella, kuten on esitetty samassa kuvassa.

Moottorin teho otetaan 20 W / l laskennasta kaltevalle pyörivälle altaalle, 15 W / l vaakasuoralle pyörivälle ja 12 W / l stationaariselle altaalle ja sekoittimella, joka pyörii akselilla. Ilmoitettu teho on vähäinen; iso, tietenkin, ei satuta. Tilavuus viittaa tavallisen viskositeetin liuoksen tilaan eikä koko vettä olevaan tilavuuteen. Eli jos sinulla on 1,2 kW: n moottori, niin 200 litran tynnyrin kauhalla voit asentaa vain 60 litraa tavallista liuosta ja 45 litraa kuivaa tasoittain. Siksi, kun valitset astian alta, ei ole välttämätöntä seurata äänenvoimakkuuden jälkeen, sinun on ensin päätettävä moottori ja mennä siitä.

mikseri

Homemade-mikserin mikserin suunnittelu ei ole väliä. Sen rakenne on tärkeä suuritehoisille sekoittimille. Mutta sijainti ei ole väliä.

Kotitekoisissa sekoittimissa, erityisesti piipun tynnyrissä, sekoitin on parempi hitsata akseliin: vaihtelevat kuormat ohutseinäisellä aluksella eivät hyödytä sen kestävyyttä. Poikkeus - kaiken lukuun ottamatta valmistuksen monimutkaisuutta, erinomainen kampasekoitin.

Kotitekoisten betonisekoittimien rakenteet

Yksinkertainen mekaaninen

Avoin betonisekoitin

Kuviossa on esitetty yksinkertainen betonisekoitin, jossa on mekaaninen mekaaninen sekoittaminen. Sen etu vertailussa ja edellä kuvattu on suurempi tilavuus. Taajuusmuuttaja ei välttämättä ole sähköinen; se voi olla manuaalinen. Purkaminen - putken kallistus.

Tärkein haitta on yleinen sekoittimille, joissa on sylinterimäinen putki: merkityksetön sekoitus kulmissa. Toinen haitta on liuoksen sumutus yli 35 / min nopeudella. Se voidaan poistaa hitsaamalla tynnyrin leikattua osaa paikalleen sekoittimen asentamisen jälkeen ja leikkaamalla sen luukku.

Tavallisen liuoksen sekoittamisen kesto - 5 min; kuiva - 12 min.

Video: vaakasuora laastin mikseri tynnyristä

Yhdistetty horisontaalinen kampa

Sekoitinbetonisekoitin

Tämä sekoittimen voi olla myös manuaalinen tai sähköinen. On kaksi etua ja erittäin merkittäviä: korkea homogeenisuus ja siten betonin laatu ja vaivaamisen nopeus. Tällainen konkreettinen mikseri, jolla on omat kädet tynnyristä, tuottaa erinomaista laatua olevaa betonia, joka ei ole huonompi kuin parhaimmat teollisuustuotteet, ja sekoitusnopeus ei ole ajan, vaan kiertymän määrän mukaan: käännetty 3-4 kertaa ja ratkaisu on valmis.

Haitta on yksi: suunnittelun monimutkaisuus. Jopa käsikirja koostuu useista kymmenistä osista. Kohteita, ei osia. Erityistä huomiota valmistukseen vaatii purkamisen luukku: korttisilmukat, salvat ja tiivisteet sen on oltava erittäin vahva ja luotettava. Kuitenkin, jos huomattava määrä töitä on suoritettava rajoitetuin aikoina paikoissa, joissa ei ole valtaa, tämä on luultavasti korvaamaton vaihtoehto. Tämän tyyppisiä betonisekoittimia tuottaa teollisuus.

Rakentamiskone kallistuvalla kauhalla

"Real Electric"

Yleisimmän muotoilun sähköinen betonisekoitin, jota amatöörit käsittelevät useimmin, ei tarvitse mitään erityistä selitystä. Sen malli on esitetty kuvassa. Yksityiskohtaisia ​​rakenteita kuvataan ja yksityiskohtaiset piirustukset ovat helposti saatavilla, joten annamme vain muutamia selityksiä:

 • Tubin pohja ja kaula on vahvistettava hitsatuilla ristikappaleilla.
 • On parempi tehdä kauha pyörii akselin kanssa: tämä vaikeuttaa kehyksen muotoa, mutta poistaa tarpeen tiivistää akselin altaan pohjalle, minkä takia kotitekoiset sekoittimet toimivat usein lyhyessä ajassa.
 • Paras mikseri tällaiselle sekoittimelle - runkotyyppi, joka on hitsattu akseliin.

Video: 180 litraa kotitekoista "sähköistä mikseriä"

värähtely

Monet kodin käsityöläiset, joilla on 1-1,3 kW: n rei'itys, käsin pakotettuina (ei edellyttäen työkappaleen painetta seinään), iskunvaimennuskytkimellä yritettiin tehdä tärinää betonisekoittimia, mutta useimmiten muotoilu ei onnistunut.

Tyypillisiä virheitä ovat seuraavat:

Tärinän betonisekoittimen suunnittelu

 1. Väärä valinta altaan. Sen on oltava pyöreä, melko korkea eikä kovin leveä: optimaalinen etäisyys värähtelijän reunasta seinämiin on suunnilleen yhtä suuri kuin sen säde.
 2. Tasainen tärytin. Värähtelijä metallilevystä ei herätä ratkaisussa tarvittavaa sisäisten aaltojen järjestelmää. Täryttimen profiilin tulisi olla ainakin suunnilleen sama kuin kuvassa esitetty. Hyvä tärytin saadaan kahdesta levystä tai lautasta, jotka on koottu yhteen; edullisesti metallia.
 3. Liian suuri värähtelijä. Vibraatin halkaisija on 15-20 cm / kW. Tämä tarkoittaa sitä, että 1,3 kW: n prefator vetää vibraattorin ulos levyistä 25 cm: n päästä. Laajempi, vaikka se tuntuisi silmänräpäiseltä, ei "ravista" ratkaisua.
 4. Väärä värähtelevän paikantaminen. Värähtelijän tulee sijaita putken akselin suuntaisesti noin halkaisijaltaan etäisyydeltä pohjasta. Täryttimen yläpuolisen ratkaisun tulee olla likimain yhtä suuri kuin sen halkaisija.

Näissä olosuhteissa ratkaisun laatu on erinomainen. Tarkasta erän kesto - liuoksen pinnalla. Hän lopetti gurgling ja sekoittaen, ja siellä oli goa aaltoja - ratkaisu on valmis. Hyvä sementti tai hiekka voi olla mahdollista päästä sinne. Tässä tapauksessa vähintään 10 minuuttia.

johtopäätös

Ei ole vaikeata tehdä betonisekoittimia omiin käsiisi, ja työn nopeus kasvaa jopa yksinkertaisimmalla sekoittimella. Ja tietenkin, on miellyttävämpää juoda teetä termosta, vaivaamisen aikana, kuin liioitella lapiolla. Ei lokki tai termos - ei ole ehdottomasti suositeltavaa: työn laatu putoaa katastrofaalisesti kehittyneimmän teknologian avulla.

Betoniosuudet betonisekoittimissa

Jokainen laasti, josta valmistetaan rakennuselementtejä, valmistetaan erityisen reseptin mukaan kunnioittaen kaikkien osien suhdetta. Kuitenkin kaikki, jotka haluavat rakentaa minkä tahansa tukirakenteen, on erityinen mittauslaite. Siksi voit käyttää pitkäaikaista menetelmää konkreettisten betonisekoittimien kauhojen betoniosuuden määrittämiseksi.

Sementtilaastin osat

Rakennusmateriaalien laatuparametrit ja tulevaisuuden rakentamisen toimintakausi vaikuttavat suoraan tuotteen mittasuhteiden oikean suhteen lisäksi myös niiden pätevään valintaan. Ennen kuin alat työskennellä, sinun on tutkittava, mikä muodostaa tietyn betonimerkin, komponenttien tekniset ominaisuudet.

Sementtiyhdistelmä

Sementti - rakennusmateriaalien tärkein osa. Se vaikuttaa suoraan tuotteen kiinteyttämiseen ja koko rakenteen lujuuteen, josta rakennus rakennetaan. Markkinat edustavat laajaa valikoimaa erilaisista sarjoista ja ominaisuuksista. Paras vaihtoehto on Portland-sementti, joka mahdollistaa aineen maksimaalisen tarttumisen.

Sementin sarjanumeron katsotaan olevan tunnistusominaisuus, joka määrittää sen rakennustyön tyypin, johon se on tarkoitettu. Merkki on merkitty symbolilla "M" ja laskenta tehdään mittauskertoimella - kg / cm3. Nimitys paljastaa tuotteen lujuusominaisuudet.

Jotta taloudellista tai laatua koskevaa päätöstä ei tehtäisi virheellisyyteen, on tutkittava, mikä sarja soveltuu parhaiten yksittäisiin rakennustöihin (ks. Jäljempänä).

hiekka

Hiekka - yksi tärkeimmistä elementeistä, joka tarjoaa reseptin seokselle. Asiantuntijat suosittelevat puhdistetun kvartsin tai jokien hiekan käyttöä murto-osaan 1,2-3,5 mm. On erittäin tärkeää, että komponentti ei sisällä saviepäpuhtauksia, koska ne vähentävät merkittävästi rakennusmateriaalin vahvuuskerrointa.

Ennen työn aloittamista hiekka seulotaan pienten solujen seulan läpi, jotta voidaan taata kolmannen osapuolen sulkeutumisen estäminen.

sepeli

Murskattu kivi - suuri kaliiperi täyteaine, joka antaa suuren lujuuden omaaville ominaisuuksille sopusoinnussa. Talousrakenteita varten on valittava halkaisija 10-20 mm. Teollisilla aloilla käytetään suurempia elementtejä.

Yksittäisten rakennusten rakentamiseen tarkoitetun betonin rakenne sisältää veden. Sen on oltava puhdas ilman öljyisiä ja kemiallisia lisäaineita.

Sekoittamiseen kotitarkoituksiin ne harjoittavat sadevettä tai erotettua vettä. Rakentamisessa teollisessa mittakaavassa - puhdistettu.

VIDEO: Betonin tekeminen: betonin osuudet kaupeissa

Esimerkkejä tiettyjen työmuotojen sementtilajista

Sementtiä M400, M300, 500 suositellaan laakerin seinän asentamiseksi. Jos perinteisten väliseinien rakentaminen on tarpeen, M300: ta käytetään usein. Mutta jos haluat rakentaa pienikokoisen rakennuksen, esimerkiksi huvimaja, navetan, kuistin, silloin on parasta mieluummin tuotemerkki M200.

Osuudet betonityypeistä. M200, M250, M300 käytetään useimmiten säätiöihin.

Merkinnässä oleva digitaalinen arvo tarkoittaa sitä, kuinka paljon massaa voi olla 1 neliömetriä pinta-alaltaan. M200 - 200 kg, M300 - 300 kg jne.

Betonin osuudet säätiölle

Jotta voitaisiin luoda säätiö, kevyen rakentamisen jälkeen - autotalli, jossa ei ole ullakkoa, käytetään kesäkeittiöhuoneistoa M200. Jos haluat luoda perustan, joka tarjoaa raskaita kuormia, on parempi valita M400-500.

Sokea alue

Sokea alue suorittaa säännöllisesti tehtävänsä tarkoitetulla tavalla, jos käytämme M50- ja M150-sarjan sementtiseosta. Nämä pinnat eivät ole suunniteltu raskaille kuormituksille, joten niiden luominen riittää käyttämään pieniä lujuusominaisuuksia omaavia rakennusosia. Tätä ei kuitenkaan voida sanoa lattiasta, kun valitaan tietty merkki, joka vastaa lattianpäällysteen toimintaominaisuuksia.

kipsi

Laasti osoittaa sen positiivisia ominaisuuksia vain siinä tapauksessa, että karkea sisältää sementtiä M300, 400.

huomautus

Sementtiä ei tarvita suurissa määrissä, ellei sitä ole tarkoitus kuluttaa kuukauden kuluessa. 30 päivän kuluttua tuote menettää vuosisadan vahvuusindikaattorit. Kahden kuukauden kuluttua menetyksestä aiheutuu -10%, puoli vuotta -50%, vuotta myöhemmin rakennusmateriaalia pidetään yleensä käyttökelvottomana.

Pahinta betonille on rakeinen sementti, eikä sinun pidä säästää ja ostaa merkitsemätöntä, vanhentunutta tai alennettua sementtiä.

Kun käytät eri erää betonin m300 luomiseksi, on syytä tietää, että leimaussuhde on suurempi, sitä pienempi määrä sideainetta on lisättävä. Tämän suhteen kaikki komponenttien väliset suhteet muuttuvat.

Mittasuhteiden laskentasäännöt

Betoniosuudet muutoksesta riippumatta lasketaan mittayksiköllä - kg. Koska ei ole kykyä mitata kunkin komponenttiliuoksen tyyppiä, on välttämätöntä tarkkailla konkreettisten betoniosien mittasuhteiden suhdetta betonisekoittimessa. Ottaen huomioon tekijän, jolla kaikilla on erikokoisia kapasiteetteja, annamme esimerkin suhteellisen osuuden muodostamisesta ratkaisun osuuteen.

 • "C" - tietty osa sementtikalkista;
 • "P" - hiekka;
 • "Sh" - sora;
 • "B / C" - osa vedestä suhteessa sementtilaastiin.

Näiden indikaattoreiden avulla voit helposti laskea liuoksen tarvitseman nestemäärän. Esimerkiksi yhden osan sementtilietteestä, joka on 10 kg, V / C = 0,5, tarvitaan 5 litraa nestettä.

Jos käytetään märkä täyteaineita, nestemäärää on vähennettävä, muuten kalkin ylimääräinen vesi johtaa rakennusmateriaalien laadun heikkenemiseen.

Joten, mitä komponenttien suhdetta on noudatettava rakennusalan tuotteiden valmistuksessa:

merkki

Komponenttien suhde, joka perustuu sementin merkintään

Betonimylly, käsikäyttöinen tai käsikäyttöinen rakennussekoitin - mikä on parempi

Jokainen meistä ajattelee, miten nopeuttaa ja helpottaa niitä, aloittaessasi korjaus- tai rakennustyöt sementtilaastilla. Tietenkin voit vanhanaikaisella tavalla valmistaa seoksen kourussa lapioineen, mutta miksi? Loppujen lopuksi on tällainen avustaja kuin manuaalinen sähköinen betonisekoitin.

Ne ovat monessa muodossa. Mutta kertaluonteiseen työhön parhaiten sopivat käsikäyttöiset rumpusekoittimet tai sähkökäyttöiset sekoittimet. Mikä on parempi? Mitkä ovat parametrit tämän laitteen valitsemiseksi? Nämä ja muut kysymykset löydät vastauksen artikkelissa.

Betonimylly tai mikseri?

Jos haluat tehdä valinnan, sinun on päätettävä, kuinka paljon työtä tehdään ja mitä konkreettisia ratkaisuja valmistellaan. Ja myös näiden sekoittimien edut ja haitat.

Varaudu välittömästi: sähkösäiliön muodossa olevia betonisekoittimia ei oteta huomioon tässä. On kuitenkin järkevää ostaa tällaisia ​​laitteita vain, jos tällaiset työt ovat tulojesi tyyppiä. Muuten sen hinta ei maksa.

Työn laajuus ja olosuhteet

Manuaalinen betonisekoitin voittaa sekoittimet seuraavissa tapauksissa:

 • Kun työn laajuus on riittävän suuri. Esimerkiksi sokea alueet, pylväs- tai kaistaleet, kaiteet;
 • Kun liuoksen valmistelu jatkuu jatkuvasti, niin jo valmistetulla ja käytetyllä erällä ei ole aikaa "tarttua". Rumpusekoittimissa tämä prosessi on nopeampi.

Mutta sekoittimet ovat helpompi käyttää suhteellisen pienillä määriä. Ja myös työskennellessäsi sisätiloissa.

Kiinnitä huomiota. Kapean betonisekoittimen nostaminen korkealle kerrokselle ja asentaminen suljetussa tilassa ei aina ole tehtävä.

Liuoksen tyyppi

Valinta riippuu siitä, mihin ratkaisuun sinun täytyy tehdä työtä:

 • Nestemäiset massasekoitukset ja betonit, joilla on suuri murto (murskatut kivet, sora), ovat tehokkaampia keittämään betonimyllyssä;
 • Viskoosi ja muovi sekoitus parempaa manuaalista sekoittimella. Tällaiset seokset kiinnittyvät rummun seiniin ja teriin, ja ne on puhdistettava jokaisen vaivaamisen jälkeen. Ja tämä on aika vievä ja aikaa vievä työ.

Betonin koostumuksen laskeminen

Hyödyt ja haitat

Rumpusekoittimien haitat ovat:

 • Suuret mitat ja paino, kuljetuksen haitat;
 • Rumpujen puhdistamisesta aiheutuva haitta ei tartu liuokseen ja tarve jonnekin tyhjentää suuri määrä likainen vesi. Tämä on toinen syy, miksi he yrittävät käyttää sisätiloissa;
 • Tarve noudattaa lastauskapasiteetin normeja. Ohje ei salli sekoittamisen liian suuri ja pieni määrä seosta, koska se vaikuttaa ratkaisun laatuun.

Etuja on kuvattu edellä: kypsentämisnopeus on melko suuri määrä seosta suurella täyteaineella.

Tämä voi olla tärkeää! Bonusta voidaan harkita ja energiankustannusten puute. Ja jos sähköä ei toimiteta rakennustyömaalle, käsin betonisekoittimesta tulee ainoa keino lisätä työn tehokkuutta ja vähentää työvoimakustannuksia.

Kaikilla näillä puutteilla ei ole rakennussekoittajia. Ne ovat pienikokoisia, suutin on helppo pestä pienessä määrin vettä, niitä voidaan vaivata pienellä määrällä liuosta, jos se on melkein tarpeeksi.

Mutta betonia, jossa on suuria jakeita, ja suuria määriä niitä ei voida vaivata. Vain erittäin voimakas ammattitaitoinen työkalu selviytyy tällaisesta työstä. Mutta se maksaa liikaa satunnaista tai kertaluontoista käyttöä varten.

Laitteen valintavaihtoehdot

Jos olet aiemmin päättänyt, mitä laitteita käytät, niin sinun tarvitsee vain valita sen teknisistä ominaisuuksista ja suunnittelutoiminnoista. Kuinka tehdä tämä, lue.

Betonisekoittimet rumpu käsikäyttöisellä

Näitä koneita käytetään lihasvoiman ansiosta. Ja tässä tapauksessa sitä käytetään paljon vähemmän kuin sekoitettaessa betonia lapioon.

Valitettavasti nykyään käsikäyttöinen betoni mikseri on harvinaisuus, sitä ei ole helppo ostaa myymälästä. Sähkömoottoreilla varustettujen mekanismien myötä lähes loppui kysyntä.

Mutta monet käsityöläiset tekevät tällaisia ​​sekoittimia romumateriaaleista omiin käsiinsä käyttäen vanhoja tynnyreitä, pulloja ja muita sopivan tilavuuden omaavia metallisäiliöitä. Nämä yksiköt eroavat toisistaan ​​paitsi tilavuudesta myös betonisekoituksen periaatteesta.

Niinpä betonisekoittimen sekoitus tapahtuu seuraavasti:

 • Gravitational - kun aineet sekoitetaan rummun pyörimisen aikana, jonka sisällä kiinteät terät ovat kiinteitä. Ratkaisu nousee terille ylös ja laskee sitten alas. 8-12 kierrosta riittää täydelliseen sekoittumiseen.
 • Pakotettu - kun sekoitus tapahtuu rummun sisällä pyörivästä ruuvista.

Viitteitä. Manuaalinen mikseri konkreettiselle betonisekoitukselle ei ole suunniteltu toimimaan suurilla jakeilla, mutta mieluummin sekoittaa hiekkakasveja.

Myyntiin tänään ei löydy niin paljon samanlaisia ​​koneita. Verkkokaupoissa onnistuin löytämään vain kahta tyyppiä. Niiden ominaisuudet näkyvät taulukoissa ja kuvissa, joita näit yllä.

 • BRSG-100 (tämän laitteen yksikössä ei ole laadukasta kuvaa verkosta, mutta näyttää siltä, ​​että auto, jolla on sähköinen asema kuvassa olevasta kuvasta).

Tee se itse

Rajoitetun budjetin hankkiminen, joka tarvitaan vain yhteen rakennukseen, ei ole kannattavaa. Jos yritykset, jotka tarjoavat työkalujen vuokrausta, eivät ole vielä avannut vieressä, omiin käsiinsä valmistettu betonisekoittimet ovat loistava tapa säästää rahaa! Jos lähestyt kotitekoista laitetta varoen, se kestää yli vuoden.

Betonisekoittimien tyypit

Kun olet aiemmin tutkinut betonisekoittimien käyttöominaisuuksia ja niiden ominaisuuksia, on mahdollista valita sellainen malli, joka sopii tietyn rakenteen tarpeisiin. Loppujen lopuksi, miksi hankaloittaa työsi, jos onnistut tekemään yksinkertaisen mekaanisen laitteen?

Toisaalta betonisekoittimen lataaminen silmämunkeihin ei ole mahdollista loppua säätöä nopeammin - tämä johtaa banaanin moottorin ylikuormitukseen ja sen varhaiseen epäonnistumiseen.

Mekaaninen tai sähköinen?

Tulevan "avustajan" suunnittelun valinnasta sinun on välittömästi päätettävä, miten se toimii:

 • mekaaniset betonisekoittimet - jotka toimivat käsikäyttöisesti, kun suuria määriä betonia sekoitetaan, portti on kierrettävä toisiinsa;
 • sähköiset betonisekoittimet - työskentele verkossa, mutta moottorin kytkeminen edellyttää mekaniikan tuntemusta.

Jos rakennustyömaalla on useita vahvoja ja kovia ihmisiä, voit tehdä manuaalisen betonisekoittimen. Seoksen aineosat on lastattu joko samanaikaisesti tai vuorotellen. Ainoat haittatekniikat, joissa on liikuteltava piippu sisäisen akselin sijaan, eivät salli veden lisäämistä sekoitusprosessin aikana. Tynnyri on pysäytettävä, avattava luukku ja täytettävä vedellä. Luukku sulkeutuu ja sekoitetaan uudelleen.

Sähköisten betonisekoittimien avulla voit vaivautua suuria määriä betonia mahdollisimman lyhyessä ajassa, mutta yksi henkilö tekee erinomaista työtä. On huomattava, että suuritehoiset moottorit edellyttävät kolmivaiheverkkoa. Siksi, kun valitaan säiliön tilavuus, moottorin teho on laskettava etukäteen. Jos pihalle on kytketty vain linja 220V, raskaita ratkaisuja on unohdettava.

Pakotettu, gravitaatio tai tärinä?

Sen rakenne riippuu betonisekoittimen toiminnan periaatteesta:

 • pakko-aktiivisia betonisekoittimia erotetaan kiinteällä säiliöllä, jossa akselille asennetut terät pyörivät;
 • gravitaattiset betonisekoittimet sekoittuvat betonista johtuen itse säiliön pyörimisestä, jossa terät on kiinnitetty jäykästi seinämiin;
 • Värähtelevät betonisekoittimet eivät voi ylpeillä korkealla tuottavuudella, mutta ne tarjoavat laadukkaan ja homogeenisen seoksen ilman kuplia.

Samanaikaisesti sekä betonisekoittimen gravitaatio- että pakotustoiminta voivat olla sekä mekaanisia että sähköisiä. Ainoa ero on, että pakko-aktiivisella mekaanisella sekoittimella on vaakasuora akseli ja sähköisellä voi myös olla pystysuora.

Niiden valmistukseen tarvitaan metallisäiliö. Perusteellisin vaihtoehto on metalliputki, jonka seinät ovat 2,5 mm paksuja.

Tärinää kotitekoisia betonisekoittimia on saatavana jokaiselle lävistinomistajalle. Ja vaikkakin on mahdotonta täyttää säätiöä heidän avustuksellaan, on aivan mahdollista valmistaa täyttölattia kylpyhuoneessa tai sekoittaa laattaratkaisu. Samaan aikaan rakentaminen on helpompaa kuin koskaan, eikä se edellytä suoraa ihmisen osallistumista. Joten nainen voi käsitellä työtä.

Betonisekoittimen määrä

Tärkeä valintakriteeri on tuleva betonisekoittimen kapasiteetti. Esimerkiksi perustuksen täyttämiseksi tarvitaan vähintään 200 litran kapasiteetti. On pidettävä mielessä, että valmiin seoksen määrä on 15-25% pienempi - riippuen kuorman kapasiteetista.

Manuaalisesti tällaista betonin määrää voidaan vaivata, vaikka se on melko vaikea - käsi ryntää.

Itsestään valmistetulla laitteella on yksi tärkeä puute - sekoituspoltto tehdään usein kokonaan. Siksi on parasta huolehtia etukäteen sopivasta kapasiteetista Jos on mahdollista tehdä osittainen nollausmekanismi, on parempi olla aikaa luoda sen. Tämä yksinkertaistaa merkittävästi tilavia sähköbetonisekoittimia ja antaa sinun työskennellä yhdessä, lataamalla kaksi autoa.

Piirustukset ja yksinkertaisten betonisekoittimien laite

Jos rakennusmäärä on pieni, voit tehdä yksinkertaisia ​​betonisekoittimia, joiden luominen ei edellytä vakavia työvoimakustannuksia.

Punching tärinä sekoittimella

Kaikissa rakennustöissä tarvitaan suutinsekoitinta. Mutta pitämään poraa, kun se vaivaa liuoksen ämpäriin, on kova ja aika tuhoutuu. Lyömäsoittimen läsnä ollessa iskumekanismin manuaalisella sisäänrakennuksella voit nopeasti tehdä tärisevän betonisekoittimen:

 1. Vaatii lyöntiä, jonka kapasiteetti on 1-1,3 kW. Vähemmän voimakkaat ovat tehottomia.
 2. Vibraattori on tehty - betonisekoittimen pääasiallinen toimintaosa. Väärin tehty värähtelijä yksinkertaisesti ei vaivaa betonia. Sen muodon tulisi muistuttaa kaksoiskuperaista linssiä - tasomaisia ​​reunoja ja kupera keski. Esimerkiksi se voidaan taittaa ja kiinnittää metallilevyjä. Levyn halkaisija lasketaan 20 cm: stä 1 kW: iin. 1.3 kW: n punssiin tarvitaan 25 cm: n halkaisija.
 3. Pyöreä kontti on valittu. Etäisyys sen seinistä värähtelijään tulisi olla yhtä suuri kuin sen säde. Niinpä halkaisijaltaan 25 cm: n värähtelijälle tarvitaan 50 cm: n halkaisija.
 4. Rei'itysvarsi on muodostettu. Tärinän sijainti lasketaan niin, että sen etäisyys pohjasta on yhtä suuri kuin sen halkaisija, tässä esimerkissä se on 25 cm. Täryttimen yläpuolisen liuoksen määrän tulisi olla sama.

Liuoksen valmius sellaisen betonisekoittimen käytön aikana määräytyy kuplien nousemisen ja pienien aaltojen muodostumisen vuoksi pinnalla. Jos sementti tai hiekka on huonompaa, liuos ei saa muodostaa aaltoja. Sitten seos on valmis, kun se lopettaa sekoittumisen ja kouristelun.

Betonisekoittimella, jossa käsiasema tynnyristä

Jos 98 litran betonin valmistus kerrallaan ei riitä, voit tehdä manuaalisen kahden litran betonisekoittimen.

Tarvitset kaksisataa litran metalliputken, halkaisijaltaan 2-3 cm metalliputken, laipat, bulgarialaisen ja hitsauskoneen:

 1. Putkessa leikataan kuormitusreiän ja kaksi vastakkaista reikää putkelle, joka on akseli. Akseli voidaan kierteittää sekä putken keskikohdan että diagonaalisesti. Toisessa tapauksessa seosta sekoitetaan paremmin.

 • Putken sisäpuolelta 2-3 terät hitsataan seiniin niin, että seos ei tartu seiniin ja sekoita paremmin. Terien on läpäistävä koko tynnyri, mutta se ei sovi seinien lähelle - muuten liuos kertyy jatkuvasti saumoihin.

 • Putki kierretään, sen päät on hitsattu ja kiinnitetty laipoilla.
 • Betonisekoittimen teline valmistetaan. Sen korkeuden tulisi olla sellainen, että seoksen ainesosien kuormitus olisi ollut sopivaa nostamatta niitä liian korkealle, mutta myös siten, että ei tarvitsisi häiritä, taivuttamalla kolmeen kuolemaan. Akselin alla oleviin kannattimiin on tehtävä lukot, joiden avulla akseli voi pyöriä vapaasti. Voidaan käyttää suurempana halkaisijana olevana ontona putkena ja laakereina.

 • On välttämätöntä tarjota laaja, vahva ja tukeva pohja, joka yhdistää tukien jalat. Tämä estää sekoittimen hämmentäessä prosessia.
 • Vivut on hitsattu akseliin. Älkää unohtako, että heidän pitäisi sijaita toisiaan vastapäätä. Mitä pitempi vipu - sitä helpompi on liikuttaa tynnyri. Mutta liian pitkä vipu ei ole tyydyttävä, joten joudutaan pitämään kiinni kultaisesta keskiarvosta.

 • Kuormausluukun kannen on suljettava tiiviisti, jotta se ei vuoda. Voit leikata suuremman kannen samasta tynnyristä ja liimaa paksulla kumilla. Ja voit käyttää osaa samasta tynnyristä, jäljellä kuormitusreiän leikkaamisesta. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti hitsata senttimetri metallinauhan reunaa pitkin ja tiivistää sen kumilla.
 • Samanlaisia ​​rakenteita ja avoimia sekoittimia. Ainoastaan ​​liikkuvan tynnyrin sijaan terät pyörivät, joita myös käyttävät ihmisen vaivaa. Sen valmistukseen tarvitset itse tynnyrin ja pyöreät ja suorakulmaiset poikkileikkausputket. Putki asetetaan sivulle, yläosa on katkaistu siitä. On parempi jättää mahdollisimman monta tynnyriä - jotta voit vaivata konkreettisempaa.

  Kummallekin puolelle reikää akselille leikataan. Mutta toisin kuin gravitaatiosekoitin, terät hitsataan itse akseliin. Voit käyttää mitä tahansa osia, myös terän yhdistelmiä!

  Seos tyhjennetään myös kääntämällä koko tynnyri.

  Tällaiset betonisekoittimet ovat hyvin budjettivaihtoehto, mutta se edellyttää kahden työntekijän jatkuvaa osallistumista. Jos sinun täytyy työskennellä yksin, tarvitset sähkömoottorilla varustetun laitteen. Esimerkiksi avoimen tyypin variantti voidaan nopeasti parantaa kytkemällä moottori siihen.

  Sähkökäyttöiset "tehdas" betonisekoittimet

  Hitsaajan luottavainen taito ei ole parempi yrittää toistaa betonisekoittimien tehdasmalleja. Mutta kokenut naapuri, voit tehdä erinomaisen tekniikan lähes mitään! Samaan aikaan tällainen betonisekoitin kestää yli kymmenen vuotta, mikä auttaa rakentamaan koko dacha-ratkaisun.

  Kotitekoinen painovoima betonisekoittimesta, joka on valmistettu romumetallista

  Sen pitäisi määrittää välittömästi betonisekoittimien määrä.

  Tämän jälkeen sinun on matkustettava kierrätys- ja purkutöihin etsimällä tarvittavat tiedot:

  • metallilevyt, joiden paksuus on 2,5 mm seinille ja 5 mm päärynän pohjalle;
  • vauhtipyörä autosta, esimerkiksi "Volga": sta tai MAZ: sta, keskittimestä ja Bendiksistä - päärynän kiertämisen mekanismista;
  • laakerit kyynärpäät (pääset päästä putki-putkistoon, runsaasti voiteluavainta);
  • metalli-putket neliöosasta ja eri halkaisijoista - pohjalle, istuimelle ja kääntöpyörälle.

  Kun kaikki materiaalit kerätään, voit siirtyä suoraan betonisekoittimien valmistukseen:

  1. Ohjatun järjestelmän tai piirtämällä halutun tilavuuden päärynä, yksityiskohdat piirretään paksulle paperille ja siirretään metallilevyille.

 • Runkoelementit taivutetaan ja hitsataan yhteen. Taivutus teräs voi olla murskain, vaikka yksittäiset osat eivät ole täysin sileitä, hitsaamalla yhdessä ne toivovat halutun muodon.

 • Kun päärynä ei ole hitsattu yhteen, sen alaosaan on kiinnitetty pyörimismekanismi, joka on leikattu 5 mm: n teräksestä. On toivottavaa tehdä se irrotettavaksi - on helpompi kuljettaa kokoontaitettava sekoittimen.

 • Päärynöitä keitettiin yhteen. Ensinnäkin keskus- ja alemmat osat yhdistetään. Tätä varten keskiärmän reunat leikataan ja taivutetaan sisäänpäin rajoittamaan alaosan ulostuloa. Yläosa työnnetään yläosan läpi keskiöön ja puristetaan alas pohjaan, kun tapetaan kelkkasahan avulla. Kun reunat ovat kohdakkain, ne voidaan hitsata.

 • Päärynä putoaa keskelle, keskiärmän reunat on myös leikattu ja taivutettu sisäänpäin. Kynsien vetimen avulla pää on "knocked out" myös vasten ja myös hitsattu.
 • Terät hitsataan päärynän sisäpuolelle edistämällä seoksen sekoittamista. Jotta liuos ei kertyisi saumoihin, terät kiinnitetään pienellä etäisyydellä seinistä.
 • Voit aloittaa istuimen valmistuksen, joka varmistaa päärynän kaatumisen. Kun otetaan huomioon jopa tyhjän astian suuri paino, sinun on huolehdittava kehyksen korkeasta luotettavuudesta ja kestävyydestä.
 • On myös parempi tehdä sänky raskas - se on vaikea siirtää sitä, mutta kuormitettu 200 litran tynnyri estää konkreettisia ei ravista ja hämmentyneenä.

 • Katkaisumekanismi on tehtävä vauhtipyörällä varustetulla vaihteella - joten jopa yksi voi kääntyä koko kapasiteetin yli. Voit hitsata heksadesimaalipyörän tai sovittaa minkä tahansa muun.

 • Vaihdelaatikko tuotetaan, joka välittää vääntömomentin moottorista päärynä. Akselin ja moottorin hihnapyörät lasketaan siten, että ne osoittavat jopa 25 kierrosta päärynä minuutissa.
 • Moottori on asennettu. 200 litran päärynää varten tarvitset 1 kW: n moottorin.

 • Jotta estettäisiin suuria osia seosta pääsemästä pyörimismekanismiin, nauha voidaan hitsata reunan yli, mutta tämä vaihe on valinnainen.
 • Pohjimmiltaan betonimylly on valmis. Haluttaessa se voidaan maalata - metallin suojaamiseksi korroosiolta, mutta sen käytön aikana se saa edelleen klassisen harmaan värin.

  Pakastetyyppinen betonisekoittimesta tinapannusta

  Jos 100 litran Neuvostoliiton leveä pannu, jossa kukaan ei ole digeroinut mitään pitkään, voidaan sovittaa tapaukseen.

  Jos ei, voit tilata 60 cm: n halkaisijaltaan 60 cm: n syvyydeltään tuttu kalkkikivi. Tämän jälkeen se pysyy vain asennettaessa mekanismiin, terät ja luukku:

  1. Kontin keskiosa on merkitty - tämä on paikka, jossa akseli sijaitsee. Leikkaa luukku purkamaan seosta. Suorakulmainen leikkaus helpottuu, mutta koko seos rikkoutuu autossa. On parasta tehdä kääntyvä puolipyöreä luukku.

 • Tällöin sauva hitsataan puolipyörien keskellä, johon luukku kääntyy. Jotta estettäisiin seoksen virtaus, nauha hitsataan luukun leikkauksen yläpuolella, jonka alapuolella verho liikkuu.

 • Keskusakseli on asennettu. Akselin piirustus on yksinkertainen, tärkein asia on valita laakereita sille.

 • Käänteisessä tilassa on moottori, jossa on vaihteisto asennettuun laakeriin. Moottorin kiinnittämiseksi luotettavasti ja hihnan tarvittavan kireyden aikaansaamiseksi moottori asennetaan säiliön pohjaan hitsattujen kiskojen päälle.

 • Teräksen säiliön rungon vahvistamiseksi, jonka paksuus on 2 mm, teräspalkin tai putken reuna on välttämättä hitsattu yläreunan yläpuolelle. Voit myös tehdä jäykisteitä säiliön sivuille ja pohjalle.

 • Pyörien, tuki- ja pyöritysmekanismin asentamisen jälkeen koko rakenne voidaan kääntää. Terät on asennettu akseliin ja kaikki on kiinnitetty yhdellä pultilla - niin että rakenne on helposti kokoontaitettavissa. On tärkeää miettiä siipien asentoa - pitäisi poistaa ratkaisu seinistä, toinen erottaa se pohjasta ja muutama - sekoittaa keski.

 • Voit tehdä romun ja ristirenkaiden rakentamisen vesilaippa. Jos terät ovat siirrettäviä, niiden asentoa voidaan säätää seoksen tyypistä riippuen.

  Pakko-betonisekoitin on valmis! On mahdollista häiritä melkein mitä tahansa seosta, tehdä ne nestemäisinä tai tiheinä, lisätä murskattua kiveä ja sakkojen murto-osaa. Sama betonisekoittimen, mutta vaakasuuntainen tyyppi, voidaan tehdä piirustuksen ohjaamana.

  Kuvassa näkyy visuaalisesti betonisekoittimen asentaminen teräsputkesta:

  Tämä on yksi helpoimmista keinoista tehdä tarvittavista rakennuslaitteista mahdollisimman vähän kustannuksia!

  Kuinka betonisekoittua konkreettisessa sekoittimessa - selvittää menestyksen salaisuus

  Miksi yhä useammat ihmettelevät, miten betonia sekoitetaan konkreettisessa sekoittimessa oikein, koska ensi silmäyksellä kaikki on niin yksinkertaista? Luultavasti ei ole kyse prosessin monimutkaisuudesta, vaan sen tehokkuudesta. Jokainen pyrkii tekemään työtä paitsi laadullisesti myös järkevästi, välttäen komponenttien ylimenot ja laitteiden vahingoittumisen.

  Betonituotanto betonimyllyssä - komponentit

  Rakentamisessa vaikea kuvitella esine, joka ei käytä tätä tukeva rakenne, varsinkin jos kyse on tukirakenteita, tyyppi säätiö, pilarit ja niin edelleen. Vaikka laajalti käytetty tätä materiaalia pieniä töitä, mutta sitten mekaanista sekoitusta ei turvautua menetelmiin se selviää kätensä. betonimylly valmistaja tapahtuu juuri niissä tapauksissa, joissa tarvitaan suuria määriä kaataa rakennuspalikoita luoda siteitä kerroksessa, kellarissa, jne Tällaisessa määrin sekoitettu kouru on yksinkertaisesti fyysisesti mahdotonta.

  Riippumatta siitä, miten paljon sinun täytyy laasti, se koostuu aina samoja komponentteja. Varmasti jokainen tietää sanat - sementtiä, hiekkaa, soraa ja vettä. Ainoa yksittäisten koostumusten erottaminen on mittasuhteet. Suhde ainesosien riippuu useista betonin parametrien, alkaen tärkeimmistä - lujuus, viimeistely liikkuvuus, vastustuskyky sään vaikutusta vastaan. Se tapahtuu niin, että kokeneiden Masters eivät ylenkatsovat, ja muut sementin lisäaineena, kasvava pakkasenkestävyys, kuivuminen, ja muut parametrit.

  Kotikäyttöön, joudumme usein seuraavat ainesosien suhde: sementti - 2 paino-osaa hiekkaa - 4, sepeli - 8, veden - 1. Se on keskellä mahdollisuus lujuus, eli se on yhtä hyvin sovellettavissa monimutkaisia ​​toimintoja, ja pieni kosmeettisia. Yleisesti, luonne betonin riippuu tuotemerkin sementin jossa käytetään, sitä on merkitty kirjaimella "M" ja numerot, jotka määrittävät sen lujuus. Merkki valmistettu betoni on myös kuvattu, mutta on tyypillisesti pienempi kuin luku, koska kaksi muuta lisäaineita vähentää mainittua sementti vahvuus.

  Nykyaikaisessa rakenteessa on kokeita paitsi erilaisten sementtityyppien lisäksi myös hiekka- ja raakarakeiden kokoon. Mutta tämä on aerobatiaa, ja ammattimaiset teknikot kehittävät tällaisia ​​betonimerkkejä.

  Betonisekoittimet Voronezhissa

  Voronezhin ja Voronezhin alueen toimittajien luettelo, jossa voit nopeasti ja kätevästi löytää ja ostaa betonisekoittimia suoraan valmistajilta edulliseen hintaan.

  Auto betonisekoittimet SHACMAN SX5256GJBDR384

  AvangarD | Yritys Voronezh

  SHACMAN SX5256GJBDR384 auto betonimylly. Optimaalinen hinta + sertifioitu jakelija = takuu oikeassa valinnassa. Betonisekoittimen tekniset ominaisuudet: Pyörän kaava: 6x4,.

  165LS betoniseos (Kroatia)

  Samostroy LLC | Yritys Voronezh

  Betonimyllystä LIMEX 165 LS vaaditaan laastin ja erilaisten seosten valmistukseen suoraan rakennustyömailla tai rakennusten korjauksessa. Rumpu tilavuus 165 litraa mahdollistaa.

  RBG-200 Betonin sekoitin Gambit Venäjä

  Samostroy LLC | Yritys Voronezh

  RBG-200 on tarkoitettu betonien, laastareiden, kuivien kipsien ja sementti-uimiseosten valmistukseen. RBG GAMBIT betonisekoittimia pidetään yhtenä parhaista laitteista..

  Pakkotoiminto betonisekoittimella SCAUT 750M TURBO

  Stroymechanika-koneenrakennusyrityksen tuottaman pakko-aktiivisen betonisekoittimen SCAUT 750М TURBO on rakenteeltaan suunniteltu syklinen kone.

  Pakkotoimintasekoittimet SCOUT 200 PROFESSIONAL

  SCAUT-sarjan pakko-aktiiviset betonisekoittimet ovat syklisiä toimilaitteita, jotka on suunniteltu betoniseosten ja laastin valmistukseen, joiden koko on jopa 40.

  Laastin mikseri pakotettu toiminta SCAUT MINI

  Stroymechanika-koneenrakennusyritys tarjoaa luotettavia ja helppokäyttöisiä laastin miksereita sarjan "SCAUT MINI" mobiilityyppiä laajentamalla valmistettuja laastin sekoittimia..

  KOMPAS 300M SUPERMIX Universal Planetary Mixer

  KOMPAS-sarjan viskoosimassojen ja monikomponenttisten ratkaisujen universaali mikseri, jonka on kehittänyt ja tuotannut koneenrakennusyritys Stroymechanika, on ainutlaatuinen yhdistelmä yksinkertaisuutta.

  Betonisekoittimet SCOUT 300 PROFESSIONAL

  Pakkotoimintoiset betonisekoittimet SCAUT 300M PROFESSIONAL on suunniteltu sekä liikkuvien että istumattomien seosten valmistukseen, joilla on alhainen vesi-sementtisuhde. Hyvä laatu.

  Turbulentti mikseri NAVIGATOR V3 EXPRESS

  Stroymechanika-koneenrakennusyrityksen valmistama NAVIGATOR V 3 EXPRESS -moottori on suunniteltu työskentelemään rakennustyömaalla, lattiapäällysteellä.

  NAVIGATOR V3 vaahtobetonisekoittimeen

  NAVIGATOR V3: n vaahtosekoittimen avulla on mahdollista valmistaa korkealaatuista vaahtobetonia, jonka tiheys on 300 - 1400 kg / m³. Sekoitinta käytetään sekä rakennustyömaalla että päällä.

  Turbulenttityyppinen mikseri NAVIGATOR V5

  Turbulenttityyppinen mikseri NAVIGATOR V 5 valmistetaan testatun vaahtosekoittimen turbulenttityyppisen NAVIGATOR V3: n perusteella. Sekoittimen tilavuus on 750 litraa. Suorituskykyä.

  Turbulenttityyppinen mikseri NAVIGATOR 150

  Stroymechanika-koneenrakennusyrityksen tuottamat turbulenttityyppiset mikserit NAVIGATOR 150 on tarkoitettu laadukkaiden vaahtobetonisekoitusten valmistukseen, joiden tiheys on 300 -

  Compact-30 Betonilaitos (30 m3 tunnissa) ZZBO

  Betonilaitoksen peruslaitteisto COMPACT-30: Kaksiakselinen betonisekoittimella BP-2G-750s, jossa nostolaite ja vinssi. Kehys on peruskäyttö, mobiili. Asennus ilman perustusta, sisäänrakennettuna.

  3 295 000 ruplaa / kpl

  Saatavilla / tukku-ja vähittäiskauppa

  Myy laasti-betonipaikka Zlatoustissa

  Erinomainen ominaisuus: suorituskyky RBU: 30 ov. metriä tunnissa Kaksiakselinen betonisekoittimella RBU: n automaattinen ohjaus RBU: n kuljetus 2 Euro-kuorma-autoon asti.

  2 840 000 hankaa / kpl.

  Kumi-murusekoitin ostaa

  Stroymix Ltd. | Yritys Moskovasta

  Sekoitin kumirummulle. Sekoitin on rakentaminen. Laastinsekoittimella tai rakennusmikserilla sekoitetaan liimoja, kipsiseoksia, kvartsikoostumuksia, erittäin täytettyä betonia.

  Saatavilla / tukku-ja vähittäiskauppa

  Betonisekoitin, vaakasuora betonivahvistinhihna Venäjä

  Betonisekoitin, betonisekoittimet, vaaka-akselihinta Venäjä Laastin mikseri, pakattu, vaakasuora ostaminen Venäjällä Yritys Vibropress-Story - tehdas rakennustöiden tuottamiseksi.

  Saatavilla / tukku-ja vähittäiskauppa

  Betonisekoitin osittain kuiville sekoituksille Venäjän ostamiseen

  Betonisekoitin osittain kuiville sekoittimille Venäjälle Venäjän laastin mikseri, betonisekoittimet vaakapuutarhalla Venäjällä Vibropress-Stroy-yhtiö on tuotantolaitteisto..