Kuinka legitimoitua metallia

Kaikki kiinteä omaisuus on laillistettava. Toisin sanoen omistajan on tarvittaessa tuotettava otsikkokirjoja talossa, maata, mökissä tai autotallissa. On sitä mieltä, että tällaisia ​​papereita ei tarvita pienten tytäryhtiöiden tai sivuliikkeiden osalta. Tämä on vaarallinen harhautus. Erityisesti jos tällainen rakenne rakennettiin maalle, joka ei kuulu teihin. Tässä artikkelissa tarkastellaan autotallitalon legalisointiprosessin tärkeimpiä näkökohtia, rekisteröintisäännöt sekä rakennuksen virallisen laillistamisen ajoitus. Laillistamisen tavat Jos olet rakentanut autotallin, mutta et ole aiemmin osallistunut tarvittavien luvan saamiseen, voit yrittää laillistaa rakennuksesi.

Miten legitiimiä metalli-autotalli pihalla

Tällainen rakenne epäonnistumisella on perusta, useimmiten seinien materiaali on tiili- tai betonilohkoja. Tällaisen kohteen rakentaminen edellyttää valtuutettujen valtion elinten pakollista hankkimista. Nyrkkeily on osa suurta pääomarakennetta, joka on jaettu erillisiin osiin.
Tällaiset autotallit rakennetaan pääasiassa osuuskuntien alueelle, jonka pääasiallinen toiminta on alueen kuljettajat. Pieni arkkitehtoninen muoto on kevyt, kokoontaitettava ja nopeasti siirretty rakenne ilman perustusta. Useimmiten metallista valmistetut (seashells).

Kuinka tehdä metalli-autotalli

Saadut otteet lähetetään kiinteistön rekisteröimiseksi valtion rekisteröintikammioon. He antavat passin, dokumentaatiota maanomistajista, täyttävät hakemuksen, antavat kopion metalli-autotallin katastrallisesta suunnitelmasta ja maastopassien ote, maksavat rekisteröintikulut.

Neljän viikon kuluttua sinusta tulee autotallin omistaja ja näin hankkii mahdollisuuden hävittää tämä omaisuus riippuen mieltymyksistäsi, eli omistaa, myydä, vuokrata, antaa, antaa perimäksi. Tällaista omaisuutta ei kohdisteta purkamiseen, koska se liittyy yksityiseen omaisuuteen.
Nyt tiedät, kuinka järjestää metalli-autotalli ja autotalliin kuuluva maa.

Metallisen autotallin rekisteröinti kiinteistössä

Tällaisen autotallin rakentamiseen ei tarvita rakennuslupaa, omalla maallaan ei ole mahdollista selvittää. Kuinka laillistaa autotallit? Ennen kuin aloitat jo rakennettujen autotallien rakentamisen, sinun on päätettävä, tarvitsetko rakennukselle rakennusluvan. Laillistaminen ilman tätä asiakirjaa voidaan hyväksyä seuraavissa tapauksissa: tontti ja pystytetty rakenne on "dacha amnesty". Autotalli ei ole luokiteltu pääomarakenteeksi, kohteen sijainti voidaan helposti muuttaa jäsentämällä tai liikuttaessa Rakennetaan lisäominaa omalla maa-alueellaan on käynnissä Menettelyn onnistuminen edellyttää ensin rakennuslupaa.

Kuinka oikeuttaa autotalli ilman asiakirjoja

Jos tarkastuksen positiivinen tulos on, saat seuraavat katastrofiuutteet asianmukaisen viranomaisen allekirjoituksella. Lataa heti:

 1. Näyte ei-asuinkiinteistöjen maantieteellinen passi;
 2. Näyte metalli-autotallin maa-alueelle;
 3. Täytetty näytepassi maalla metallia varten;
 4. Täydellinen näyte kiinteistörekisterioteesta.

5 Ota sitten yhteyttä rekisteröintikamariin metallin rakenteen oikeudellisesta omistuksesta.

 • passiasiakirjat;
 • hakemuslomake;
 • katastrofiuutteet ja erotuskyky;
 • tarkastukset, joilla vahvistetaan julkisten palvelujen maksaminen.

Valiokunnan harkinta-aika on pääsääntöisesti yksi kuukausi.

Miten voit laillistaa autotallin vuonna 2017?

Tämä lähestymistapa mahdollistaa "piilotettujen" mahdollisuuksien hyödyntämisen - yksityistää vuokratun osuuden. Ja vaikka tämä vaihtoehto on melko kallis, koska on tarpeen vuokrata maa-alue, sopia hankkeesta, hankkia rakennuslupa ja ottaa käyttöön säätiön pääoma, mutta "edut" ovat ilmeisiä - rakennuksen omistaja saa korvausta, vaikka vuokrasopimus keskeytyy. rakentaminen vaarantamatta eheyttä on teknisesti mahdotonta. Kalliin vaihtoehdon tärkein "miinus" ei ole aina tilaisuus vastaanottaa sivustoa, jossa auton varastointi on kätevää: ilmaisia ​​sivustoja, ak tarjotaan yleensä syrjäseuduilla kaukana talosta.

Pääomamarkkinat ovat kuitenkin kannattava kiinteistöinvestointi, jossa on paljon takaisinmaksua.

Kuinka laillistaa autotalli

 • pääomarakenteen omistaja - samostroya ei voi vaatia korvausta. Siksi samostroy on klassinen esimerkki rahan ja rahan tilanteesta.

Oikeuskäytännössä on edelleen paljon argumentteja, joiden tarkoituksena on saada autoilijat saamaan lupa asentaa autotalli.

Lupa asentaa autotalli

Jokainen auton omistaja unelmoi uuden autotalli. Se takaa koneen turvallisuuden ja sitä voidaan käyttää myös kellarina, työpaja jne.

Kuitenkaan kaikki eivät tiedä, että kiinteistöjen rekisteröinnissä on tiettyjä vivahteita sen suunnittelun ja sijainnin mukaan. Katsotaan, mitä on tehtävä, jotta saisimme lailliset oikeudet metalli-autotalliin.

Miten voin laillistaa autotallin?

Huomaa myös, että kaikki rakennustekniset säännöt ja standardit (riippumatta siitä, onko niiden rakentamiseen vaadittava lupa) on rakennettu itsestään. Laillistamisen tavat Ilman rakennuslupaa Harkitse ennen kaikkea sellaisia ​​tilanteita, joissa lupaa rakentaa autotalli ei ole tarpeen. Lupaa ei vaadita seuraavissa tapauksissa:

 • rakentaminen suoritetaan paikan päällä, joka on osoitettu omistajalle kaupallisiin tarkoituksiin liittyvään tarkoitukseen sekä puutarhanhoito- tai dacha-osuuskunnan omaisuuteen;
 • rakennukset eivät liity pääomaluokkaan.

Toimialojen yleinen algoritmi on seuraava: Yhteydenotto paikallisviranomaisiin lausunnolla laittoman rakenteen läsnäolosta (Samostroya-tukahduttamistoimikunta jne.) Ja vastaanottotodistus rakennuksen läsnäolosta epäonnistunut viestintä jne. Saatuaan positiivisen päätöksen autotallin siirtämisestä yksityiseen omistukseen, on välttämätöntä ottaa yhteyttä Rosreestriin tämän asiakirjapaketin kanssa ja toteuttaa kiinteistöoikeuden valtion rekisteröintimenettely. Rakennusluvan hankkiminen Vaihtoehto, jonka mukaan komissiolta on haettava samostroyan poistamista, on saada rakennuslupa.

Kuinka tehdä paikka autotallin alle

Autotallien rakennustilaa voidaan hankkia kahdessa versiossa. Tämä on ennen rakentamista ja joissakin tapauksissa autotallin asennuksen jälkeen. Kuinka päästä paikkaan autotallirakennukselle ja legitimisoida se kaikki, puhumme tänään.

Kuinka saada maa autotallin alle omaisuutta

Monet ihmiset haluavat saada paikan autotalliin, mutta kaikki eivät onnistu. Sitten he alkavat keksimään erilaisia ​​puolijalostustapoja. Joissakin tapauksissa ei aina ole laillista. Tarkastellaan ensin erilaisia ​​vaihtoehtoja ja mikä voisi olla tulos.

Miksi meidän on legitimoitava rakennusta

Jotkut ihmiset yleensä ihmettelevät, miksi he tarvitsevat järjestää autotalli, koska legitiimiä sen on käytettävä paljon aikaa ja rahaa. Tällöin asiantuntijat voivat antaa teille useita väitteitä virallisen asiakirjan saamiseksi, jolla vahvistetaan omaisuuden laillisuus.

 • Vapaiden maa-alueiden modernin puutteen olosuhteissa valvontaviranomaiset tunnistavat nopeasti luvattomasi samostroyksi. Tämän seurauksena annetaan asetus, jonka mukaan sinun on purettava kaikki luvattomat rakennukset. Lisäksi kukaan ei voi periä aiheuttamasi kustannukset.
 • Maanomistajat, jotka päättivät rakentaa hyvät autotallit vakaalle pohjalle, olisi hyvin järkyttyneitä, kun he oppivat, etteivät he pystyisi myymään samassa tontissa sijaitsevaa kiinteistöä, kunnes laillistivat samostroyn.
 • Monet etsivät vaihtoehtoa pienellä budjetilla ja ei kovin hyväksyttävällä tavalla, kuten autotallikuorella. Tämän tilapäisen rakenteen äärimmäisen epämiellyttävä ulkonäkö pilaa kaupunkisuunnittelua, joten viranomaiset yrittävät päästä eroon tällaisista rakennuksista mahdollisimman nopeasti. Poikkeus tehdään vain, jos kuoren autotallin omistaja on ensimmäisestä tai toisesta ryhmästä kärsivä vammainen henkilö, joka kärsii tuki- ja liikuntaelinten sairauksista.

Huomio: Luvattoman maan rakentamista pidetään yhtenä parhaista todisteena "tuulen rahasta" todenmukaisuudesta. Ilman rakennuksen suunnittelua ei todennäköisesti saada korvausta purkamisen yhteydessä.

Ne, jotka tutkivat huolellisesti oikeuskäytäntöä, voivat silti tuoda monia argumentteja, varmasti vakuuttavia auton omistajia saadakseen luvan ennen kuin rakennetaan autotalli.

 • Yksi parhaista esimerkkeistä, jotka havainnollistavat oikeusnormien noudattamatta jättämisen seurauksia, pidetään ensimmäisen ja toisen ryhmän vammaiselta henkilöltä tulevan mukavan talon pihalla sijaitsevan autotallin "ostoon". On melkein mahdotonta myydä etuuskohteluun perustuvaa rakennetta, ellei sama vammaisen ostaja osta sitä, joten uusi omistaja loukkaantuu elämään "matkalaukkujen" suhteen. Tällaisten omistusoikeuksien käyttöaikaa voidaan mitata useilla kuukausilla, joten suosittelemme, että harkitsette huolellisesti ennen tällaisen ostoksen tekemistä.

Nykyään oikeuksien virallistamiseen on olemassa monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka alkavat laukaisun laillistamisesta ja päättyy uuden rakennuksen oikeudelliseen rakentamiseen.

Huomio: Yksinkertaisin tapa on ostaa autotalli ilman asiakirjoja. Tämä vaihtoehto sopii, jos omistat tontin, johon tämä autotalli on rakennettu. Laki ei estä sellaisten metallisten markiisien asennusta, joilla ei ole säätiötä.

Kaikissa muissa tapauksissa sinun tulee allekirjoittaa sopimus oma autotalliasi varten. Ennen kuin valitset tämän ajatuksen toteuttamisen, suosittelemme sinua tutkimaan kaikkia etuja ja haittoja:

 • Jos haluat rakentaa kiinteän rakennustyöt omalle alueelle, sinun on hankittava virallinen lupa asentaa se, rakentaa rakennus, tuoda se asianmukaiseen muotoon ja hakea sitten vain omistusoikeutta.
 • Taloudellinen tavoite varmistaa auton turvallisuuden optimaaliset olosuhteet rautatiepuutarhassa on hankkia lupia sen asentamiseksi kaupungin viranomaisten edustajilta. Tämän menetelmän merkittävä haitta on se, että tällaiset paperit annetaan vain lyhytaikaisille vuokrasopimuksille.

Huomaa: Nämä autotallit eivät ole täydellisiä rakennuksia, joten ne voidaan helposti siirtää toiseen paikkaan purkamatta niitä.

 • Älä unohda sitä, että vuokrasopimus on vain kolme kuukautta. Ennen kuin asutte tämän vaihtoehdon, sinun on tutustuttava muiden kuin pääoma- ja pääkaupunkiseudun vuokrasopimuksen erityispiirteisiin sekä varmistettava, että paikallisviranomaiset voivat asentaa tilapäisen autotallin. Tällaisen autotallin asennuksen tekninen potentiaali riippuu useista tekijöistä, kuten palopostien sijainnista ja sijoitetun viestinnän sijainnista.
 • Ilman lupaa, kun olet rakentanut suuren autotallin, valmistaudu siihen, että sinun on käsiteltävä sen laillistamista. Ensinnäkin sinun on varmistettava, että se ei riko muiden oikeuksia, eikä se ole uhka heille. Tämän jälkeen sinun on pyydettävä kaupungin viranomaisten edustajia, jos heillä on suunnitelmia omasta maastasi. Jos et löydä painavaa kieltäytymisperustetta, voit käydä tuomioistuimessa tekemään hakemuksen samostroyan laillistamiseksi.
 • Jotkut, varsinkin yritteliävät kansalaiset ovat löytäneet itselleen erittäin ovela ja kompromissiratkaisu. Ennen kuin hankitaan virallinen lupa rakentaa autotalli, he löytävät maa-alueen ja vuokraavat sen enintään viiden vuoden ajan. Tämän vaihtoehdon piilevä potentiaali on mahdollisuus vuokralaisen alueen yksityistämiseen (ks. Yksityistäminen maa-alueella autotalliin ja kaikki siitä).

Huomiota: On huomattava, että tämä vaihtoehto edellyttää merkittäviä taloudellisia investointeja yksikön vuokraukseen, hankkeen hyväksyntää ja lupaa asentaa autotalli. Valitsemalla tämän vaihtoehdon, voit saada rahakorvauksen myös vuokrasopimuksen päättyessä, koska on käytännössä mahdotonta siirtää autotallia, jonka olet rakentanut vahingoittumatta sitä.

Tämän vaihtoehdon pääasiallinen haitta on mahdollinen kyvyttömyys saada maata sopivaan paikkaan sinulle. Suunniteltu maa sijaitsee pääsääntöisesti syrjäisillä alueilla.

Pääomahallintoa pidetään kuitenkin kiinteistöinvestointien tulo-osuuksina, jolla on suuri osa etuuksista. Kaikki, jotka päättivät asentaa halvan autotallin kuoren, asiantuntijat suosittelevat ensin tutkimaan tämän projektin kaikkia etuja ja haittoja.

Poistumismenettely

Suunnitteluprosessi asiakirjojen saamiseksi, jotka mahdollistavat autotallin rakentamisen, riippuu paljolti valitsemastasi vaihtoehdosta. Ja sillä ei ole mitään merkitystä, tämä on kahden tai kahdenkertaisen autotallin projekti.

 • Maanomistajien tulisi ottaa yhteyttä paikallisiin kaupunkisuunnittelu- ja arkkitehtonisten viranomaisten käyttöön;
 • Muissa tapauksissa sinun on ensin etsittävä sopiva paikka autotallin alle. On välttämätöntä vuokrata sopiva alue myöhemmällä lunastuksella.

Joitakin käytännön neuvoja valitsemisesta:

 • Ensin sinun on löydettävä paikka naapurustasi ja määritettävä osoite, johon haluamasi sivusto sijaitsee. Nämä toimet ennustavat koko liiketoiminnan menestyksekkään toteuttamisen, koska on olemassa sellaisia ​​maita, joihin ei voida tehdä mitään rakennustöitä.
 • Ne, jotka aikovat ostaa takaisin osuuden tai paikan autotallille tulevaisuudessa, pitäisi tutkia suunniteltua osakkeiden jakoa kaupungin hallintoelimissä varmistaakseen, että heidän suunnitelmansa ovat todellisia.
 • Ottamalla metalli-autotalli ilman sijaintia paras vaihtoehto olisi hyvin hoidetun asuinrakennuksen piha. Lupien saaminen riippuu pitkälti paikallisviranomaisista. Kun etsit paikkaa tulevaisuuden autotallille, sinun on kiinnitettävä huomiota sellaisten tekijöiden puutteeseen, jotka voivat estää sen asennuksen. Muun muassa on tarpeen järjestää vuokralaisten kokous ja saada suostumus.
 • Kun olet määrittänyt paikan tulevaan autotalliin, sinun on tehtävä useita oikeudellisia menettelyjä, joita ilman on mahdotonta saada lupaa. Toiminnan nopeus riippuu yksinomaan toiminnanneasteesta. Tärkein syy pitkittyneeseen tuomioistuimeen on umpikuja ja asiakirjojen menetys.
 • Jos haluat nopeuttaa tuloksia, pyydä aktiivista lupaa. Käy virkamiehille mahdollisimman usein, valvoo henkilökohtaisesti asiakirjojen hyväksymismenettelyä ja määrittelee säännöllisesti seuraavan kokouksen aika ja paikka.

toiminta Menettely

Niinpä, kuka jakaa tilaa autotallissa, kirjoita ensin hakemus, joka on osoitettu piirin hallinnon johtajalle, ja lähetä se jättämällä mukaan tarvittavat asiakirjat:

 • Venäläisen passin notaarinen kopio;
 • Henkilökohtaisen auton rekisteröintitodistuksen valokopio;
 • Valokopio asiakirjan, joka vahvistaa ajoneuvon rekisteröinnin;

Ilmoittakaa asianmukainen hakemus maaviranomaisille ja liittäkää siihen samat asiakirjat sekä tilaus, jossa vahvistetaan tontti jakamisesta.

Lakien mukaan asian käsittely kestää kaksi viikkoa, mutta itse asiassa kaikki ei liiku niin nopeasti kuin haluaisimme.

 • Alkuvaiheessa sinun on tehtävä kaikkensa, jotta nopeutettaisiin autotallin pysäköintikomission ja arkkitehtonisen suunnittelun sekä suunnittelun hallinnan päätösten yhteensovittamisprosessia.
 • Viimeisessä vaiheessa, kun otat yhteyttä maaviranomaisiin, paljon määräytyy teknisen dokumentaation valmistelu nopeudella maa-alueelle.

Garage metalli ilman tilaa, voit aina liittää sivustoon, jos sopii vain vammaisille. Täällä ei ole mitään vaikeaa.

Ei ole koskaan tarpeen turvautua muiden kuin toimivaltaisten organisaatioiden apuun, tässä ei vain rekisteröinnin kustannusten nousu merkittävästi. Mutta voit olla tilanteessa ja laitonta toimintaa. Ennen päätöksen tekemistä on siis aina tutkittava asia perusteellisesti. Katso valokuvia ja videoita tästä. Sinulla on ohjeita ja tekemällä kaiken omalla kädellä, voit tehdä kaiken aivan laillisesti.

Metallisen autotallin rekisteröinti kiinteistössä

Maassamme, täällä ja länsimaissa, pihoilla, takakaduilla ja pakoilla, löydät ruma metallikotelot - autotallit auton suojaamiseksi. Vaikka ne eivät loista kauneutta, ne ovat käytännöllisiä, käteviä ja luotettavia, ja siksi hyvin suosittuja.

Useimmat autoilijat omistavat heidät sen jälkeen, kun he eivät ole laillisia omistajia - jopa vanhemmat ostivat autotallin, tai he menettivät asiakirjansa, tai ne olivat väärin koristeltuja. Useimmiten ongelmia ei esiinny, ennen kuin sinun tarvitsee tehdä jotain tämän autotallin kanssa: myydä, siirtää, lahjoittaa. Ja sitten se tulee merkitykselliseksi kysymyksessä toimivaltaisen rekisteröinnin omistajuutta metalli autotalli.

Tapaus on kohtalaisen hankala, päätös vaatii vähintään kaksi kuukautta. Ei ole ongelmia, jos tiedät tarkan toiminnan.

Jos haluat tietää, miten ratkaista ongelmasi tarkasti - ota yhteyttä oikealla olevaan online-konsulttimuotoon. Se on nopea ja ilmainen! Tai soita numeroon 8 (800) -350-30-02 (maksuton kaikille Venäjän alueille)!

Metallirakennuksen rekisteröinti kiinteistössä: maata omaisuuteen

Garage-autotalli ristiriita. Nukkumaan rauhassa, ilman pelkoa siitä, että se puretaan, siirretään, pakotetaan poistumaan jne., On tarpeen tunnistaa autotalli kiinteistöksi. Ehkä tämä on liittovaltion lain nro 122 mukaan vain, jos autotalli on rakennettu kiinteälle pohjalle (esim. Betoni) tai jos se on tiilikellari tai jotain vastaavaa. Sanaakaan hän on todella kiinteä.

Tätä varten sinun on otettava yhteyttä paikallishallintoon omistusoikeuden tunnustamisesta, kopiosta passista ja, mikä tärkeintä, asiakirjoista, joiden perusteella autotalli hankittiin tai rakennettiin tonttiin. Lue lisää siitä, miten voit järjestää maa-alueita kiinteistössä, lue linkki.

Maaasi ei kuitenkaan tunnusteta, ennen kuin annat katastrofiuutteita, joten seuraava vaihe on maanmittaus. Sitä suorittaa maasektorin insinööri. Sinun täytyy ottaa yhteyttä kadonneeseen kammioon autotallin sijaintipaikassa. Kyselyn päätyttyä maa saa maastopassi- ja maasäännöllisen suunnitelman.

Seuraava vaihe on valittaa rekisterikammioon otteesta passista ja kopion suunnitelmasta. Myös maksaa valtionvelka etukäteen ja liitä maksukuitti hakemukseen. Rekisteröintimenettely kestää keskimäärin 4 viikkoa, jonka jälkeen saat omistusoikeuden - maasi.

Kuinka tehdä metalli-autotalli kiinteistössä?

Puolet taistelusta on tehty, nyt voit tehdä autotallin omistajuuden rekisteröinnin. Menettely on samanlainen kuin paperityöt paikan päällä ja vaatii myös paikallisten asiantuntijoiden osallistumista. Vain tällä kertaa sinun on otettava yhteyttä BTI: hen. Myös rakennustyöntekijä saapuu, tarkasta rakennuksesi. Tämän tuloksena saat teknisen selvityksen autotallin ja maastotietojen dokumentoinnista. Voit hakea omistusoikeuden rekisteröintiä.

 1. Lausuma.
 2. Passia ja sen jäljennös.
 3. Kopio autotallin rakennustöistä.
 4. Ote maasummaa koskevasta suunnitelmasta.
 5. Maksun rekisteröinnin omistusoikeus.

Kuinka legitimoitua metallia

Kaikki kiinteä omaisuus on laillistettava. Toisin sanoen omistajan on tarvittaessa tuotettava otsikkokirjoja talossa, maata, mökissä tai autotallissa. On sitä mieltä, että tällaisia ​​papereita ei tarvita pienten tytäryhtiöiden tai sivuliikkeiden osalta. Tämä on vaarallinen harhautus. Erityisesti jos tällainen rakenne rakennettiin maalle, joka ei kuulu teihin. Tässä artikkelissa tarkastellaan autotallitalon legalisointiprosessin tärkeimpiä näkökohtia, rekisteröintisäännöt sekä rakennuksen virallisen laillistamisen ajoitus. Laillistamisen tavat Jos olet rakentanut autotallin, mutta et ole aiemmin osallistunut tarvittavien luvan saamiseen, voit yrittää laillistaa rakennuksesi.

Miten legitiimiä metalli-autotalli pihalla

Tällainen rakenne epäonnistumisella on perusta, useimmiten seinien materiaali on tiili- tai betonilohkoja. Tällaisen kohteen rakentaminen edellyttää valtuutettujen valtion elinten pakollista hankkimista. Nyrkkeily on osa suurta pääomarakennetta, joka on jaettu erillisiin osiin.
Tällaiset autotallit rakennetaan pääasiassa osuuskuntien alueelle, jonka pääasiallinen toiminta on alueen kuljettajat. Pieni arkkitehtoninen muoto on kevyt, kokoontaitettava ja nopeasti siirretty rakenne ilman perustusta. Useimmiten metallista valmistetut (seashells).

Kuinka tehdä metalli-autotalli

Saadut otteet lähetetään kiinteistön rekisteröimiseksi valtion rekisteröintikammioon. He antavat passin, dokumentaatiota maanomistajista, täyttävät hakemuksen, antavat kopion metalli-autotallin katastrallisesta suunnitelmasta ja maastopassien ote, maksavat rekisteröintikulut.

Neljän viikon kuluttua sinusta tulee autotallin omistaja ja näin hankkii mahdollisuuden hävittää tämä omaisuus riippuen mieltymyksistäsi, eli omistaa, myydä, vuokrata, antaa, antaa perimäksi. Tällaista omaisuutta ei kohdisteta purkamiseen, koska se liittyy yksityiseen omaisuuteen.
Nyt tiedät, kuinka järjestää metalli-autotalli ja autotalliin kuuluva maa.

Metallisen autotallin rekisteröinti kiinteistössä

Tällaisen autotallin rakentamiseen ei tarvita rakennuslupaa, omalla maallaan ei ole mahdollista selvittää. Kuinka laillistaa autotallit? Ennen kuin aloitat jo rakennettujen autotallien rakentamisen, sinun on päätettävä, tarvitsetko rakennukselle rakennusluvan. Laillistaminen ilman tätä asiakirjaa voidaan hyväksyä seuraavissa tapauksissa: tontti ja pystytetty rakenne on "dacha amnesty". Autotalli ei ole luokiteltu pääomarakenteeksi, kohteen sijainti voidaan helposti muuttaa jäsentämällä tai liikuttaessa Rakennetaan lisäominaa omalla maa-alueellaan on käynnissä Menettelyn onnistuminen edellyttää ensin rakennuslupaa.

Kuinka oikeuttaa autotalli ilman asiakirjoja

Jos tarkastuksen positiivinen tulos on, saat seuraavat katastrofiuutteet asianmukaisen viranomaisen allekirjoituksella. Lataa heti:

 1. Näyte ei-asuinkiinteistöjen maantieteellinen passi;
 2. Näyte metalli-autotallin maa-alueelle;
 3. Täytetty näytepassi maalla metallia varten;
 4. Täydellinen näyte kiinteistörekisterioteesta.

5 Ota sitten yhteyttä rekisteröintikamariin metallin rakenteen oikeudellisesta omistuksesta.

 • passiasiakirjat;
 • hakemuslomake;
 • katastrofiuutteet ja erotuskyky;
 • tarkastukset, joilla vahvistetaan julkisten palvelujen maksaminen.

Valiokunnan harkinta-aika on pääsääntöisesti yksi kuukausi.

Miten voit laillistaa autotallin vuonna 2017?

Tämä lähestymistapa mahdollistaa "piilotettujen" mahdollisuuksien hyödyntämisen - yksityistää vuokratun osuuden. Ja vaikka tämä vaihtoehto on melko kallis, koska on tarpeen vuokrata maa-alue, sopia hankkeesta, hankkia rakennuslupa ja ottaa käyttöön säätiön pääoma, mutta "edut" ovat ilmeisiä - rakennuksen omistaja saa korvausta, vaikka vuokrasopimus keskeytyy. rakentaminen vaarantamatta eheyttä on teknisesti mahdotonta. Kalliin vaihtoehdon tärkein "miinus" ei ole aina tilaisuus vastaanottaa sivustoa, jossa auton varastointi on kätevää: ilmaisia ​​sivustoja, ak tarjotaan yleensä syrjäseuduilla kaukana talosta.

Pääomamarkkinat ovat kuitenkin kannattava kiinteistöinvestointi, jossa on paljon takaisinmaksua.

Kuinka laillistaa autotalli

 • pääomarakenteen omistaja - samostroya ei voi vaatia korvausta. Siksi samostroy on klassinen esimerkki rahan ja rahan tilanteesta.

Oikeuskäytännössä on edelleen paljon argumentteja, joiden tarkoituksena on saada autoilijat saamaan lupa asentaa autotalli.

Lupa asentaa autotalli

Jokainen auton omistaja unelmoi uuden autotalli. Se takaa koneen turvallisuuden ja sitä voidaan käyttää myös kellarina, työpaja jne.

Kuitenkaan kaikki eivät tiedä, että kiinteistöjen rekisteröinnissä on tiettyjä vivahteita sen suunnittelun ja sijainnin mukaan. Katsotaan, mitä on tehtävä, jotta saisimme lailliset oikeudet metalli-autotalliin.

Miten voin laillistaa autotallin?

Huomaa myös, että kaikki rakennustekniset säännöt ja standardit (riippumatta siitä, onko niiden rakentamiseen vaadittava lupa) on rakennettu itsestään. Laillistamisen tavat Ilman rakennuslupaa Harkitse ennen kaikkea sellaisia ​​tilanteita, joissa lupaa rakentaa autotalli ei ole tarpeen. Lupaa ei vaadita seuraavissa tapauksissa:

 • rakentaminen suoritetaan paikan päällä, joka on osoitettu omistajalle kaupallisiin tarkoituksiin liittyvään tarkoitukseen sekä puutarhanhoito- tai dacha-osuuskunnan omaisuuteen;
 • rakennukset eivät liity pääomaluokkaan.

Toimialojen yleinen algoritmi on seuraava: Yhteydenotto paikallisviranomaisiin lausunnolla laittoman rakenteen läsnäolosta (Samostroya-tukahduttamistoimikunta jne.) Ja vastaanottotodistus rakennuksen läsnäolosta epäonnistunut viestintä jne. Saatuaan positiivisen päätöksen autotallin siirtämisestä yksityiseen omistukseen, on välttämätöntä ottaa yhteyttä Rosreestriin tämän asiakirjapaketin kanssa ja toteuttaa kiinteistöoikeuden valtion rekisteröintimenettely. Rakennusluvan hankkiminen Vaihtoehto, jonka mukaan komissiolta on haettava samostroyan poistamista, on saada rakennuslupa.

Miten legitiimiä metalli-autotalli pihalla

Metallilevyistä rakennettu autotalli ei ole kiinteistöä. Tämä johtuu siitä, että se voidaan helposti irrottaa maasta ja siirtää toiseen pisteeseen. Se ei kuitenkaan menetä arvoaan ja toimintojaan. Suunnitelmaa ei siten sovelleta luvattomiin rakennuksiin, eikä sitä tarvitse rekisteröidä BTI: n omaisuudeksi.

Kuitenkin metalli-autotalli voidaan koristaa voimassa olevien määräysten mukaisesti. Tämä on mahdollista vain silloin, kun se on rakennettu kiinteällä pohjalla tai varustettu tiilikellariin.

Laitettavalle metallirakenteelle riittää laatia asiakirjat, jotka koskevat maan rekisteröintiä. Tämä voi olla omistusoikeus tonttiin tai vuokrasopimukseen.

Jotkut auton omistajat asettivat rauta-autotallit rakennusten korkealle rakennusten pihalle. Asiakirjojen rekisteröintiin liittyy joitain vivahteita. Nopeasti laillisesti ratkaista kysymys siitä, miten legitiimiä metalli-autotalli pihalla on käytännössä mahdotonta. Tämä johtuu siitä, että asuintalon lähellä sijaitseva maa kuuluu vuokralaisille tai ZhEKu: lle, joten sinun on saatava suostumuksesi. Sääntelyrakennusaineisto ei sisällä tällaisten paikkojen autotallirakenteiden sijaintia.

Virallisen luvan saaminen on hankalaa, mutta voit yrittää tilapäisesti ottaa vastaan ​​asuntotoimistosta. Poikkeuksena ovat vammaiset henkilöt, joilla on tuki- ja liikuntaelinten sairaudet ja kone käsin.

Vakiintunut menettely ongelman ratkaisemiseksi, kuinka oikeutetaan rauta-autotalli, on seuraava. Kirjoita vetoomus kaupunginvaltuutettuun - se esittää pyynnön jakaa foorumi autotallin rakentamiseksi. Sitten mene yksityistämismenettelyn, kuten GSK: n osaan. Se on kuitenkin todennäköisesti saanut tontin, joka on merkittävästi poistettu omistajan asuinpaikasta. Mutta tässä tapauksessa väitteitä ei hyväksytä.

Kun myönteinen päätös tehdään ja maa jaetaan henkilön omaisuuteen, toimi on välittömästi suoritettava ja rekisteröitävä. Vain tämän jälkeen voit jatkaa metallisen autotallin rakentamista, koska rakennusdokumentteja ei tarvitse laatia ja rekisteröidä. Omistus vahvistetaan asiakirjojen ostosta, asennuksesta, laskuista maksua varten.

Lupa asentaa autotalli: miten saada

Kaikkien autoilijoiden ikuinen ongelma - jossa kiinnittää yöksi tai talvella suosikki auto - on aiheuttanut tällaisen ilmiön, kuten kaiken suuren ja pienen kaupungin kunnallisten viranomaisten kamppailu. Täysin rakennettujen autotallien ja maa-alueiden puutteesta johtuen ilmestyi epätavanomaisten ja ei-esteettisten kuorien muotia, jota myös voimakkaat ihmiset eivät pidä, mutta nämä korjaavat autot voidaan vetää paikasta toiseen ja antavat autolle melko alkeelliset seinät ja katon.

Koska ongelma on pysynyt avoimina jo vuosikymmeniä, ei myöskään ole helppoa vuokrata hyvää autotallia laillisille oikeuksille, autojen omistajat päästävät ulos sellaisenaan.

Joku pitää auton pihalla, joku irrottaa autotallin kaukana maissa ja joku kokoaa kaiken tahtonsa nyrkkiin ja kaikki rahat lompakkolaansa ja menee valtion toimistoihin etsimään paikkaa omalle rakennukselleen.

Ja kuinka paljon maa näyttää siltä, ​​tarvitaan autotalliin - pieni pala. Mutta hänen kunta "kyyneli" sydämestä vaikeuksiin. Ja ei aina, koska se on säälittävä, mutta koska olosuhteissa laajentaa megacities vapaata maata on tulossa yhä harvinaisempia.

Menetelmät ongelman ratkaisemiseksi: lailliset ja laittomat

Autoilijamme voivat käyttää enemmän tai vähemmän sopivaa säilytystilaa kahdella tavalla:

 1. Saada virallista lupaa asentaa autotalli vuokraamalla sopiva maaosuus, joka voidaan myöhemmin lunastaa kunnasta.
 2. Pyyhi kaikki vaatimukset ja rakenna vapaaehtoisesti autotalli myyntiaikaan.

Sekä ensimmäisellä että toisella menetelmällä on haittapuolensa. Oikeudellisella menetelmällä on mahdollista päästä eroon erilaisten virkamiesten loputtomista vierailuista eri tilanteissa. Oikeudellisten syiden saaminen ei ole yhden päivän eikä jopa yhden kuukauden asia.

Kun omavarainen maa, sijoittamalla autotalli ilman paikallisten viranomaisten tuntemusta ja odottamaan, että se vaatii milloin tahansa purkamista. Toivoa siitä, että rakennetta ei ole havaittavissa ja rikkomusta ei lasketa, on erittäin hauras. Kunnalla on jokainen tontti kaupunkimaahan, ja jokaisella tontilla on omat suunnitelmansa, joissa autotallin läsnäolo ei sovi lainkaan.

Oma autotalli omalla tontilla. Salli minun rakentaa!

Jos olet yksityistetty tai vuokrannut maata pitkään, ongelmat rakentamisen peittämisen pysäköinti on vähiten.

Jos "autotalli" -ideasi ei ylitä samaa pahamaista kuorta (teltta), niin lupa asentaa tällainen kevyt autotalli ei ole välttämätöntä - sitä pidetään pienenä arkkitehtonisena muodossa ja on samanlainen kuin asennetaan matkailuteltta.

Mutta jos haluat tarjota autosi päärakennuksella, jolla on kaikki luontaiset ominaisuudet - perusta, tukevat seinät ja katto, niin ennen projektin jatkamista, ota yhteyttä rakennustyön luvan arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun osastoon.

Rakennuksen valmistumisen jälkeen sinun tulee tilata laitos, joka toimittaa äskettäin aseistetun autotallin tarkastettavaksi valtion elinten edustajilta. Jos heillä ei ole huolestuneisuutta uuden autotallin turvallisuudesta, saat omistusoikeuden.

Miten löytää ilmainen sivusto

Tärkein edellytys on maa. Mutta jos sinulla ei ole ylellisyyttä kuin pieni tontti jonnekin laitamilla, voit vuokrata sen kaupunginvaltuustosta. Samanaikaisesti aiheutuvat kustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin pysäköintipalvelujen maksut.

Valitsemalla paikka autotallille, käydä kävelymatkan läpi alueellasi, ammattimaisella näytöllä, näet, kumpi sivustoista parhaiten sopii tarpeisiisi.

Kun vierailet kaupunginvaltuuston edustajille, selvitä, kuinka paljon heidän ehdotuksensa ovat samat kuin toiveesi, ja ehdotuksesta valita optimaalisin vaihtoehto.

Shell pihan korkeisiin rakennuksiin. Kuinka saada lupa?

Tekijät rikkaampi pitävät markiisit liete ja ehdottomasti eivät tunnista niitä autotallina. Ja vaatimattomien autojen omistajien keskuudessa kuori on erittäin suosittu kohtuullisen hinnan ja liikkuvuuden vuoksi - purkamisen uhalla kevyt aurinkotuoli voidaan siirtää turvallisemmalle alueelle muutamassa tunnissa.

Korkea pihat ovat vuosikymmenien ajan jatkaneet "koristelemaan" naurettavia, mutta erittäin mukavia kuoreita. Kuinka saada lupa sellaisen autotallin olemassaololle lähemmäksi taloa - pihassasi?

Lähes jokaisessa kaupungissa, jonka viranomaiset noudattavat pihojen ja kaduuksien esteettistä ulkonäköä, tilapäiset suojarakennukset aiheuttavat ärsytystä kunnan edustajien keskuudessa riittämättömän kauniin ulkonäön vuoksi. Ja jos viranomaiset jotenkin suvaitsevat kuoren läsnäolon kaupunkimaisemassa pitkään, he eivät ole iloisia uusien ulkonäön ilmiöistä ja antavat luvan saada heidät suurella haluttomuuteen.

Etuoikeus saada tällainen autotalli mahdollisimman lähelle asuntoa on vain vammaisille ryhmille 1-2, jotka kärsivät tuki- ja liikuntaelinten sairauksista.

On epätodennäköistä, että on mahdollista myydä autotalli, joka on perustettu hyötyä varten, paitsi jos ostaja on samassa vieressä asuva vammainen henkilö.

Jos kuitenkin jätät etuoikeutetut ehdot, sitten säännöt, jotka koskevat kuoren perustamista yleisesti, tarkista paikallisen kaupungin tai piirin neuvoston kanssa - tällaiset päätökset tehdään siellä.

Jos neuvottelut virkamiehillä onnistuvat, tämä ei ole onnellinen loppu. Sinun on pyydettävä asuntosi lupaa järjestämällä yleiskokous.

Mihin mennä lupa ja kuinka kauan odottaa sitä?

Kärsivällisyys, kärsivällisyys ja kärsivällisyys - vain tämä voidaan neuvotella auton omistajalle, joka aloittaa pitkän matkan luvan asentaa autotalli. Mitään, jota asut kadun varrella kaupunginhallitukselta tai jollakin muulla viranomaisella, tie totuusi tielle kestää kuitenkin monta kuukautta.

Loppujen lopuksi kaikkien virkamiesten työn periaate poikkeuksetta on hitaus, tyytymättömyys, joka aiheuttaa tällaisia ​​ilmiöitä kuin asiakirjojen tarttuminen ja joskus niiden menetykset.

Autojen omistajan koettelemusten helpottaminen - vaiheittaiset ohjeiden antaminen.

 1. Valmistaudu ja lähetä hakemus, joka on osoitettu piirin neuvoston tai kaupunginvaltuuston puheenjohtajalle. Kiinnitä siihen asiakirjat: jäljennös notaarin hyväksymästä passista ja passista autoon. Voit myös saada todistuksen siitä, että sinulla ei ole pysyvää pysäköintitilaa ja tarvitset sitä todella.

Jos on autotalli, mutta ei ole lupaa...

Neuvostoliitossa samostroi autotalli kukoisti. Hänen jäännöksensä ovat edelleen olemassa ja ihmiset vain taistelevat oikeutta saada talon omalle autolleen, vaikka heidät laittomasti louhitaan.

Jotta ei todistettaisi olematonta (oikeutesi, toisin sanoen), laillise esine. Viranomaiset tapaavat sinut, jos:

 • autotalli ei aiheuta uhkaa kansalaisten turvallisuudelle;
 • maata, johon se sijaitsee, ei ole suunniteltu muille kunnallisen kunnon rakenteille.

Venäjällä asunnon osto tukeen on huonompi suosio tavanomaiseen kauppaan, mutta ei kansalaisten pyynnöstä...

Metal-autotalli: malleja ja asennusominaisuuksia

Kaikkien ajoneuvojen omistajien on suojattava se ulkoisten ilmastollisten tekijöiden tai varkauksien vaikutuksilta. Yksi ratkaisu tähän ongelmaan on käyttää autotallia. Nämä mallit eivät ainoastaan ​​rajoita autoon kohdistuvaa vaikutusta vaan myös korjaustoimenpiteitä. Nykyään metallirakenteet ovat erityisen suosittuja, koska ne ovat pienikokoisia ja nopeita asentaa.

Erityisominaisuudet

Metal-autotalli on metallirakenne, joka kestää ulkoista fyysistä ja ilmastollista stressiä.

Nämä rakenteet valmistetaan usean tyyppisten materiaalien avulla:

 • Rautaarkkeja. Niitä käytetään rungon kehykseen ja luodaan kestävä järjestelmä. Paras vaihtoehto olisi paksu teräslevy, joka kestää suurta fyysistä rasitusta. Mutta tänään löydät autotallit, jotka on peitetty paksuilla profiililevyillä. Tällainen rakenne ei ole aina luotettava, vaikka autotallin kantokyky ei muuta sitä pahempaa.
 • Metalliprofiili. Useimmissa tapauksissa se on tehty kulmista, muotoisista ja pyöreistä putkista. Yhdessä ne muodostavat monoliittisen järjestelmän, joka pystyy kestämään erilaisia ​​kuormia.

Metalli-autotallin asennus voidaan tehdä sekä erikoisvalmisteisella pohjalla että tasaisella maalla. Metallituotteita voimaa varten ei käytännössä eroa tiilirakenteista.

Hyödyt ja haitat

Monet auton omistajat mieluummin metalli-autotallit.

Tämä johtuu useista eduista näistä metallirakenteista:

 • Tulenkestävyys. Metalli ei polta ollenkaan ja ei kestä palamista, mikä tekee siitä täysin turvallisen tulipalon sattuessa.
 • Suuri lujuus. Paksun ja laadukkaan metallin rakenteita on vaikea haljeta. Nämä luvut ovat kuitenkin jonkin verran huonompia kuin monoliittirakenteiden.
 • Suhteellisen edullisia. Autotallin hinta riippuu vain valmistusmenetelmistä ja metallin laadusta. Useimmissa tapauksissa nämä luvut ovat paljon pienemmät kuin klassiset monoliittiset rakennukset, jotka on tehty tiili- tai kaasulohkoista.
 • Metallirakennetta ei oikeudellisesti pidetä monoliittisena rakenteena. Siksi nämä tilat voidaan helposti rakentaa ilman erikoistunutta dokumentaatiota.
 • Nopeus ja helppo asennus. Voit rakentaa tällaisen rakennuksen edes ilman tiettyä kokemusta. Nykyään markkinoilla on olemassa useita erilaisia ​​esivalmistettuja metalli-autoja. He tarvitsevat vain kunnolla koota ja liittää kaikki elementit valmistajan ohjeiden mukaisesti.
 • Suhteellisen kevyt. Tarvittaessa metallin rakennusta voidaan siirtää, mikä on mahdotonta monoliittirakenteille.

Metalli-autotallit eivät kuitenkaan ole yleisiä rakenteita.

Tällaisilla järjestelmillä on useita merkittäviä haittoja:

 • Eristys vähimmäistaso. Metalli pahasti pitää lämpöä: talon sisällä on melko vaikeaa työskennellä niiden sisällä. Siksi monet asiantuntijat suosittelevat edelleen eristämään seinät erilaisilla materiaaleilla. Ei-eristetyt autotallit jäähdytetään nopeasti ja kuumennetaan, mikä myös johtaa suurien määrien kondensaattiin. Hänellä on puolestaan ​​huono vaikutus metallirakenteeseen ja autoon.
 • Sähkön asentamisen mahdottomuus. Tämä johtuu turvallisuudesta. Teoriassa virta voidaan tuoda sisään, mutta jos sen tuottaa vain omat generaattorit.
 • Paloturvallisuuden vähäisyys. Metalli ei itse polta, mutta se kuumenee hyvin nopeasti ja halkeamien läsnäolo voi johtaa tulipalon tunkeutumiseen ulko- puolelta rakennuksen sisäpuolelle, minkä seurauksena auto ja kaikki muut ominaisuudet ovat vahingoittuneet.
 • Vähimmäistaso. Tämä koskee rakenteita, jotka on asennettu lika- tai asfalttipinnalle ja joita ei ole kiinnitetty siihen. Jotkut käsityöläiset voivat yksinkertaisesti nostaa rakennuksen tikkaamalla haastamaan yhden seinistä. Myös metallipohjat tuhoutuvat hyvin hiomakoneella ja erikoispiirroksilla. Siksi turvallisuuden kannalta monoliittirakenne on paljon parempi.

suunnittelu

Metallirakenteiden rakentaminen edellyttää kaikkien teknisten parametrien alustavia laskelmia. Tämä ei ole mahdollista ilman tiettyjä taitoja. Yksinkertaiset muutokset voidaan kuitenkin laskea itsenäisesti. Metallirakenteet voidaan jakaa useiden alalajien mukaan rakennuksen rakenteesta riippuen:

 • Tehdasrakennukset. Tällaiset autotallit ovat useimmissa tapauksissa kokoontaitettavissa ja siirrettävissä. Tällaisen tuotteen kokoamiseen tarvitset vain muutaman tyyppisiä avaimia, vasaraa, tehtaan piirustuksia ja muita apuvälineitä. Etuja ovat käytännöllisyys ja kestävyys. Mutta tämän suunnittelun kustannukset ovat paljon korkeammat kuin itsenäinen rakenne. Autotallien koko ei useinkaan ylitä yhden kerroksen rakennusta.

Yksi näistä autotallien lajikkeista on rakenteita, joita voidaan ostaa eri markkinapaikoilla.

Niiden hinnat ovat jo paljon pienemmät kuin uusissa muutoksissa, ja on myös mahdollista viedä ne tietystä paikasta.

 • Autotallit rakennettu henkilökohtaisesti. Näillä rakennuksilla on ainutlaatuiset tekniset ominaisuudet ja mitat. Jotkut omistajat tekevät kaksikerroksisia rakenteita, joiden ansiosta niitä voidaan käyttää lisävarastoina. Monet muutokset ovat monoliittisia, koska ne ovat kiinteästi kiinnitettyä betoniin. Huomaa, että tässä käytetään jo hitsaukseen. Tämä lähestymistapa antaa sinulle mahdollisuuden saada kiinteä järjestelmä, joka kestää pitkää kuormaa. Autokorjaamon itsekokoaminen vaatii erikoisosaamista erilaisten työkalujen kanssa. Siksi sen tulisi suorittaa vain ammattilaiset, jotka pystyvät laskemaan kaikki parametrit oikein.

Valmistelutyöt

Kaiken suunnittelun rakentaminen edellyttää alustavaa suunnittelua. Tämä poistaa monet ennakoimattomat tilanteet ja luo vankan ja kestävän rakennuksen. Metalli-autotallin asennus käsittää seuraavat valmistelutoimet:

 • Rakentamisen sivuston valinta. On toivottavaa, että autotalli sijaitsi kätevällä paikalla auton liikuttamiseksi. Jos sinulla on yksityinen juoni, voit asentaa sen suoraan tielle. Toisessa tapauksessa on toivottavaa varmistaa ajoneuvon optimaalinen saapuminen. On välttämätöntä asentaa metallirakenteita kaukana asuinrakennuksista ja vain korkeuksista. Jos rakenne sulatetaan jatkuvasti sulatetuilla tai pohjavesillä, se nopeasti ruostuu ja tulee käyttökelvottomaksi.
 • Emäksen valmistus. Ennen työn aloittamista on toivottavaa poistaa kernosiumin yläkerros sekä tasoittaa maata. Tämä yksinkertaistaa kaikkia muita asennustöitä.
 • Muotoilu. Tässä ei ole yleismaailmallisia suosituksia. Garage-mittojen on oltava sellaiset, että ajoneuvosi sopii helposti sisään. Jos aiot tehdä korjauksia tässä talossa tai tallentaa varaosia, parametreja on lisättävä näiden vaatimusten täyttämiseksi.
 • Rakennusmateriaalien ostaminen. Autotallin rakentamiseen tarvitaan paljon paksuja metallilevyjä, profiiliputkia sekä hitsauskonetta, pultteja, ruuveja ja muita kiinnikkeitä. Jos aiot tehdä lämpimän rakennuksen, sinun on huolehdittava hankkimasta tietyn määrän lämpöeristettä (mineraalivilla jne.).

asennus

Rauta-autotallien rakentaminen on suhteellisen yksinkertainen. Mutta yksin tekeminen ei ole aina mahdollista. Kaikki työ on parasta tehdä muutamilla avustajilla, jotka eivät ainoastaan ​​auta materiaaleja, vaan pitävät myös rakennetta kokoonpanon aikana.

Autokorjaamoiden asennus alkaa säätiön järjestelyllä. Rakenne ei ole toivottavaa asentaa vain puristetulle maaperälle, koska se edesauttaa korroosioprosessien kehittymistä.

Tätä rakennetta varten voit käyttää useita tukityyppejä:

 • Monoliittinen säätiö. Tämäntyyppinen muotoilu kuljettaa täysin kaikenlaisia ​​kuormia. Mutta tällaisissa kevyissä rakennuksissa se ei ole tehokasta käyttää sitä, paitsi että pohja on jo rakennettu jotain aikaisemmin.
 • Kelluva säätiö Hyvä ja halpa vaihtoehto. Tällaisen perustuksen rakentamiseksi useille betonisbetonialustoille on asetettava esikuormitettu ja tasaava maaperä. Näiden elementtien asennus tapahtuu nosturilla, mikä puolestaan ​​lisää rahoituskustannuksia.

Lupa asentaa autotalli

Autotallin läsnäolo on erinomainen ratkaisu ajoneuvojen varastointiin, jota yrittäjät yrittävät toteuttaa kaikilla käytettävissä olevilla keinoilla. Kuitenkaan kaikki eivät ajattele, kuinka saada lupa asentaa autotalli - virallinen asiakirja, joka vahvistaa tilojen omistajuuden / käyttötarkoituksen laillisuuden. Tästä syystä lukuisat autojen harrastajat kohtaavat lopulta useita kielteisiä tekijöitä: kyvyttömyys myydä kiinteistöjä, purkaa päätös, käyttöoikeuksien rajoittaminen jne. Siksi niille, jotka ajattelevat autojen säilyttämistä ja käyttöä koskevien mukavien olosuhteiden järjestämisessä, asiantuntijat suosittelevat, että tutustut oikeuskäytäntöön ja valitset parhaan vaihtoehdon.

Miksi tarvitsen autotallin suunnittelun?

Kiinteistörekisteröinti on useiden oikeustoimien tekemistä, minkä seurauksena jokin erityinen oikeus (omaisuus, vuokrasopimus) vahvistetaan virallisella asiakirjalla. Retorinen kysymys: "Miksi tehdä autotalli?" On olemassa joukko vastauksia, joista jokainen on painava argumentti "ajaksi" ja / tai rahaa, jota käytetään virallisen asiakirjan saamiseen:

 • kuntayhtymät löytävät nopeasti itsensä rakentamisen nykyisten kaupunkien akuutin pula-alueen puutteesta. Siksi epämiellyttävä lopputulos - päätös korjaamojen purkamisesta rakennuskoodien ja standardien rikkojalle ennemmin kuin myöhemmin;
 • omien maatilojensa omistajat, jotka päättävät mielivaltaisesti rakentaa pääsihteeristön ja säätiön, ovat yllättäen yllättyneitä siitä, että he eivät pysty myymään samalla tontilla sijaitsevaa kiinteistöä (mökki, talonrakennus, kesämökki), kunnes merkitsemättömän omaisuuden laillistaminen laillistetaan;
 • Kansantalouden vaihtoehto - "kuoret" monikerroksisen rakennuksen pihalla, valitettavasti erotetaan puolueettomalla näkemyksellä ja "vahingoittaa" kaupungin arkkitehtuuria. Siksi väliaikaiset autotallit paikallisviranomaiset yrittävät purkaa mahdollisimman nopeasti ja päästä eroon menneisyyden jäännöksistä. Ainoa poikkeus on, jos autotalli toimitetaan vammaisten autojen harrastajalle ryhmälle 1-2, jossa on tuki- ja liikuntaelinten sairaudet;
 • pääomarakenteen omistaja - samostroya ei voi vaatia korvausta. Siksi samostroy on klassinen esimerkki rahan ja rahan tilanteesta.

Oikeuskäytännössä on edelleen paljon argumentteja, joiden tarkoituksena on saada autoilijat saamaan lupa asentaa autotalli. Tyypillinen esimerkki lainsäädännöllisten normien huomiotta jättämisestä on monikerroksisen rakennuksen pihalla olevan 1-2 ryhmän vammaisen henkilön "osto" (laiton myynti ja ostotapahtuma). Uusi "omistaja" valitsee tarkoituksellisesti "elämän matkalaukkujen" rahallaan, koska on mahdotonta myydä etuoikeutettuja rakennuksia lukuun ottamatta tapauksia, joissa ostaja on myös vammautunut naapuritalossa. Tällaisen "omistusoikeuden" voimassaoloaika voidaan laskea kuukausittain ja onnistuneissa olosuhteissa vuosina.

Kuinka rekisteröidä autotalli?

Varsinainen dokumentaatio oikeuksien aikana olemassa "kasti" autoilijat keksinyt paljon - alkaen laillistaminen samostroya oikeudelliseen rakentamiseen uuden rakennuksen. Helpoin tapa on hankkia autotalli ilman asiakirjojen rekisteröintiä vain maanomistajille ja vain, jos aiot asentaa metallikuoren: ei ole lupaa asentaa metallista markiisi ilman säätiötä. Muissa tapauksissa on tarpeen antaa autotalli omaisuudelle, joten ennen kuin valitset keinon toteuttaa ajatus, asiantuntijat suosittelevat harkitsemaan kaikkia mahdollisia etuja ja haittoja:

 • Edullisin tapa varmistaa optimaaliset varastointiolosuhteet autolle rautatiepuutarhassa on saada lupa asentaa metalli-autotalli kunnallisilta viranomaisilta. "Miinus" - tällainen lupa on mahdollista vain lyhytaikaisen vuokrasopimuksen ehdoilla, koska kunnat pyrkivät poistamaan rakennuksen tasapuolisen ilmeen lähitulevaisuudessa. Tällainen autotalli ei ole merkittävä rakenne, ja se voidaan siirtää toiseen paikkaan loukkaamatta koskemattomuutta, joten "väliaikaisen sataman" korvausta ei säädetä laissa. Vuokrasopimuksen voimassaoloaika on yleensä kolme kuukautta. Halvan vaihtoehdon lisähaitta on se, että on tutkittava pääomien ja muiden kuin pääkaupunkiseudun korjausrakentamisen ominaisuuksia ja edellytyksiä ja varmistettava, että kunnallisella hallituksella on lupa kiinnittää metallista väliaikainen rakennus telakkaan. Positiivisen päätöksen tekemiseen vaikuttavat monet tekijät: tekninen mahdollisuus asentaa autotalli riippuu paikantamispaikoista, palopostin sijainnista, asenteesta talon omistajien uusiin kohteisiin jne.;
 • pääkaupunkiseudun rakentamiseen omalla maalla, sinun on hankittava rakennuslupa, rakennettava rakennus, asetettava esine käyttöön ja saatava omistusoikeus;
 • jos pääoma-autotalli asennetaan ilman lupaa, rakentaminen laillistetaan. Ensin sinun on varmistettava, että samostroy ei riko kansalaisten oikeuksia eikä uhkaa heidän turvallisuuttaan. Sitten - selventää, että kunnallisilla viranomaisilla ei ole suunnitelmia käyttää maata muihin tarkoituksiin. Jos rakennuksen laillistamisen kieltäytymisestä ei ole muodollisia syitä, samostroya on laillistettu - nimittäin autotallin omistusoikeuden tunnustaminen suoritetaan oikeusjärjestyksessä;
 • yrittävät autoilijat haluavat kompromissin: löytää tontti ennen virallista lupaa asentaa autotalli ja vuokrata alue 1-5 vuotta. Tämä lähestymistapa mahdollistaa "piilotettujen" mahdollisuuksien hyödyntämisen - yksityistää vuokratun osuuden. Ja vaikka tämä vaihtoehto on melko kallis, koska on tarpeen vuokrata maa-alue, sopia hankkeesta, hankkia rakennuslupa ja ottaa käyttöön säätiön pääoma, mutta "edut" ovat ilmeisiä - rakennuksen omistaja saa korvausta, vaikka vuokrasopimus keskeytyy. rakentaminen vaarantamatta eheyttä on teknisesti mahdotonta.
 • Kalliin vaihtoehdon tärkein "miinus" on se, että ei ole aina mahdollista saada tontti, jossa autovarasto on kätevä: tyhjää osaa tarjotaan yleensä syrjäisillä paikoilla huomattavalla etäisyydellä asuinrakennuksesta. Pääomamarkkinat ovat kuitenkin kannattava kiinteistöinvestointi, jossa on paljon takaisinmaksua. Niinpä niille, jotka suunnittelevat esimerkiksi metallin autotallin asennusta, asiantuntijat suosittelevat ensin harkitsemaan kaikki tämän yrityksen "miinukset".

  Mitä tarvitset luvan hankkia autotalli?

  Lupamenettely riippuu valituista menetelmistä: 1) maa-alueiden omistajille, heidän on otettava yhteyttä paikalliseen arkkitehtuuriin ja kaupunkisuunnitteluviranomaiseen ja hankittava lupa; 2) muissa tapauksissa sinun on ensin löydettävä paikka autotallin alle. Tärkein asia tässä tapauksessa on vuokrata tontti kunnan viranomaisilta, joka voidaan myöhemmin ostaa. Hyödyllisiä vinkkejä:

  • etsi ensin asuinalueesi paikka ja määritä osoite. Jokaisella maalla, vaikka siellä ei ole taloja, sillä on osoite. Nämä tiedot määräävät luvan myöntämistä koskevan myönteisen päätöksen todennäköisyydestä asentaa autotalli, koska alueilla on periaatteessa kielletty rakentaminen: leikkipaikat, siirtymävyöhykkeet, maisemasuunnitelmat, ajotiet, tienrakennusnäkymät ja niin edelleen. Siksi on tärkeää valita "vapaa" paikka, jossa on todellinen mahdollisuus saada pysäköintilupa;
  • ne, jotka aikovat yksityistää maaosuuden tai ostaa paikan autotallille, on tutkittava piirin hallintoelimen suunniteltu jakautuminen ja varmistettava, että tällainen mahdollisuus on olemassa;
  • jos aiot asentaa metallisen "kuoren", sitten paras paikka - pihalla asuintalo. Luvan saamisen todennäköisyys riippuu paikallishallinnosta, joka päättää tällaisten korjaamojen asennusohjeista. Kun olet valinnut paikan autotalliin, sinun on varmistettava, että asennus ei ole esteitä eikä koordinoi aikomuksia talon omistajien kanssa: järjestää kokous ja vakuuttaa naapurit suostumukselle.

  Kun autotallin alle on ehdottomasti välttämätöntä ottaa useita oikeustoimia luvan saamiseksi. Menettelyn nopeus riippuu autoilijan toiminnasta. Tärkeimmät syyt valitusten pitkään käsittelyyn ovat umpikuja ja asiakirjojen menettäminen. Siksi ne, jotka aikovat nopeuttaa tulosta, on aktiivisesti "päihittänyt" luvan: käydä säännöllisesti virkamiehiä, seurata asiakirjojen hyväksymisprosessia, määrittää kokousaikojen jne. menettely:

  1. Kirjoita vetoomus, joka on osoitettu piirin hallinnon päällikölle ja lähetä hakemus seuraavien asiakirjojen kanssa:
   • jäljennös passista (notaarin);
   • valokopio ajoneuvon passista;
   • jäljennös ajoneuvon rekisteröintitodistuksesta;
   • todistus pysyvän pysäköintitilan tai autotallin puuttumisesta (valinnainen).
  2. Ota yhteyttä maan viranomaiseen lausunnolla ja liitä samat asiakirjat + tilaus maa-alueille.

  Kunnanvaltuutetun laissa säädetty kesto on kaksi viikkoa, mutta käytännössä menettely viivästyy ja kestää kauemmin. Autojen harrastajan tärkein asia ensimmäisessä vaiheessa on nopeuttaa päätöksentekoprosessia arkkitehtonisen suunnittelun ja suunnittelun valvonnan sekä pysäköintihallintokomission kanssa. Sama pätee myös toiseen vaiheeseen - ota yhteyttä maarahoitusviranomaiseen: sopimuksen allekirjoittamiselle asetettu määräaika on kaksi kuukautta, mutta käytännön mukaan byrokraattisen menettelyn suorittamiseen tarvittava aika riippuu sivuston teknisen dokumentaation nopeudesta.