Sekoitin betonipumpulla: tällaisten rakennuslaitteiden tyypit ja parametrit

Sekoitin betonipumpulla on kone, jota käytetään kuljettamaan tuoretta, vain valmistettua betonirakennetta rakennustyömaalle. Tällaiset yksiköt ovat yksinkertaisesti välttämättömiä rakennusten, kuten asuin- ja teollisuusrakennusten, siltojen ja tunneleiden rakentamisessa.

Tämän tekniikan käyttö mahdollistaa työn nopeuden lisäämisen huomattavasti betonilla ja vähentää valuprosessin monimutkaisuutta.

Kirjallisuudessa tai muussa tietolähteessä voit tavata seuraavia termejä:

 • RLS;
 • ABN;
 • Sekoituskone;
 • Pneumosupercharger;
 • Betonisekoitin;
 • Betonipumppu;
 • Betoni pumpun kuorma-auto;
 • Sekoitusbetonipumppu jne.

Nykyaikaisten yksiköiden luokittelu

Nykyaikaiset betonipumput luokitellaan erilaisten ominaisuuksien ja ominaisuuksien mukaan.

Esimerkiksi betonipumput voidaan luokitella moottorin tehon parametrien ja betoni-annostelupuomin kokonaismittojen mukaan. Tämän elementin enimmäispituus saa olla enintään 70 m.

Tämän laitteiston lisäksi voit ostaa seuraavien tyyppisten mini-pumppujen lisävarusteita:

 • diesel;
 • manuaalinen;
 • pyörivä;
 • kompakti;
 • ruuvi;
 • kannettava;
 • Gerotornye.

Autonomy luokittelu

Tämän ominaisuuden mukaan betonipumput on jaettu kahteen tyyppiin:

 1. Pysäköitynä. Tämäntyyppisten yksiköiden suurin etu on lisääntynyt tehotaso verrattuna toiseen ryhmään kuuluvista laitteista, korkein luotettavuus ja kyky toimia vaikeissa olosuhteissa. Mutta näiden etujen lisäksi on paikallaan pysyviä betonisekoittimia ja haittoja.
  On huomattava, että tällaiset yksiköt eivät pysty siirtymään itsenäisesti rakennustyömaalle. Tällaisen yksikön kuljettamiseen tarvitaan erikoistunut perävaunu. Betoniseos syötetään letkun kautta, koska rakenne ei sisällä nuolen käyttöä;
 1. Mobile. Tämäntyyppisten laitteiden vuokraus on suurta kysyntää kehittäjien keskuudessa. Niitä kutsutaan usein betonipumpuksi tai ABN: ksi. Liikkuva, riittävän kompakti laite on erikoistunut ajoneuvo, jota käytetään aktiivisesti nestemäisen betonin pumppaamiseen mihin tahansa muotoon. Useimmat tämäntyyppisen betonisekoittimen asiantuntijat pumput ovat ihanteellisia tekniikoita betoniteosten valmistukseen.

Valokuvassa - ABN: n järjestelmä

Luokittelu hakemuksen tyypin mukaan

Betoniliuoksen toimittamismenetelmän mukaan tämäntyyppiset yksiköt jaetaan seuraavasti:

 1. Mäntä. Ne tarjoavat betonin toimituksen männän työn vuoksi.
  Vastaavat laitokset on jaettu seuraavasti:

 1. Verho, jossa betonovod ja virtausmekanismi erotetaan verhojen avulla;
 2. Shibernye, jossa erotus johtuu porttiventtiilistä, joka on kirjaimien S ja C muodossa;
 1. Tyhjiö. Varmista tyhjiön muodostaminen lokeron vastaanottoratkaisuun. Sen avulla tapahtuu massasiirto.

Suorituskykyiset betonipumput

Tämän tyyppisen laitteen suorituskyky riippuu suoraan yksikön tehosta. Nykyaikaiset betonipumput kestävät jopa 150 kuutiometriä seosta, ja kyky liikkua jopa 40 metriä.

Kiinnitä huomiota!
Tällaiset parametrit riittävät toimittamaan ratkaisun 16-kerroksisen rakennuksen korkeimpaan kerrokseen tai täyttämään pohjat suurilla syvyydellä.

Näin ollen on mahdollista soveltaa konkreettisia mihin tahansa, jopa kaikkein vaikeinta rakennustyömaalle.

Miten betonipumppu toimii

Työyksikkö

Helpoin ymmärrettävä on mäntäbetonipumpun toimintaperiaate. Kun poistoventtiili on suljettu ja imuventtiili on auki, nestemassa imeytetään betonipumpun säiliöön, mistä mäntä on suunnitellulla tavalla. Tämän männän paluuvirta työntää betonia betoniriviin.

Laitteen perusperiaate on ratkaisun asteittainen syöttö puomilla asennetun betonilinjan läpi.

Kiinnitä huomiota!
Massa kuljetetaan sekoitusastiasta rakennustyömaalle.

Laitteen käyttöohje avautuu sinulle entistä hienovaraisempia ja tämän prosessin vivahteita.

Onko mahdollista itse rakentaa betonipumppua

Kaavi kotitekoinen laite

Valtava määrä ammattilaisia, jotka harjoittavat tämäntyyppisten laitteiden korjaamista ja myyntiä, väittävät, että voit helposti rakentaa betonipumpun rakennustyömaalla omiin käsiisi. (Katso myös artikkeli Betonin tiivistys: ominaisuudet.)

Tätä varten tarvitset:

 • Päättää rakentamisen tyypistä;
 • Valitse laitteen oikein piirustus tai kaavio;
 • Löydä ja osta parhaat laadukkaat osat.

Neuvoston. Pienen kotitekoisen laitteen hinta tässä tapauksessa on useita kertoja vähemmän kuin tallennusvaihtoehtojen hinta.

Mutta tällaisen tapauksen ratkaisemiseksi sinun on luotettava kykyihisi. Jos et ole varma omissa kyvyistänne, voit aina käyttää rakennusliikkeiden palveluita, joissa on helppo hankkia edullinen laite haluamallasi suoritustasolla toimituksen yhteydessä.

Lisäksi valmistaja voi tarjota sinulle tarvittaessa ennaltaehkäiseviä ja kiireellisiä korjaustoimenpiteitä, ja improvisoitu laite täytyy korjata myös omilla käsilläsi.

Lopuksi

ABN paikan päällä

Betonipumppu on vain rakennustyömaalla tarvittava laite, varsinkin suurien alueiden rakennusten rakentamisessa. Mutta vaikka olette ryhtyneet rakentamaan vaatimattoman esikaupunkitalon, jolla on vastaava yksikkö, ajoittain vähennät paitsi betonipohjan tai seinien rakentamisen aikaa, mutta myös vähentävät näiden töiden tuotannon työvoimakustannuksia.

Ja tässä artikkelissa oleva video paljastaa vielä enemmän salaisuuksia siitä, miten tällaiset laitteet toimivat ja missä on suositeltavaa käyttää niitä.

Sekoittajien lajikkeet ja toimintaperiaatteet betonipumpulla

Sekoitin on yksi kysytyimmistä työkaluista rakennustyömaalla. Siinä on useita lajikkeita (työkalu / kone). Jokainen niistä käytetään tiettyihin töihin, joilla on sama tavoite - tuottaa / kuljettaa valmiiksi sekoitettua betonia.

On tunnettua, että betoni on suosituin rakennusmateriaali. Itse itsensä valmistusprosessi ei ole monimutkainen ja kallis. Se vaatii vapaa-aikaa, tarvittavia materiaaleja, tietämystä prosessin hienoista piirteistä. Seos voidaan valmistaa omalla kädelläsi tai laittaa tilaus valmistajaan. Joka tapauksessa sinun täytyy käyttää sekoittimen pumpun kanssa (säästää aikaa ja rahaa). Samojen koneiden tuottaman valmiin materiaalin toimittaminen.

kohtalo

Sekoitin betonipumpulla - auto tuoretta (vain valmistettua) betonimassan kuljetusta varten. Nestemäistä betoniliuosta ei ole mahdollista siirtää haluttuun paikkaan tarkkailematta joitain parametreja. Vain pumpun sekoittimilla on todella mahdollista kuljettaa tällaista seosta. Ilman tällaisia ​​laitteita on mahdotonta tehdä sekä suurilla rakennustyömailla että konkreettisen autotallin rakentamisen aikana. Betonipumput lisäävät betonituotannon nopeutta, rakentamisprosessia ja samalla yksinkertaistavat suuresti valmiin ratkaisun kaatamista.

laji

Pumput luokitellaan seuraavien ominaisuuksien mukaan:

 • moottorin tehoarvo;
 • nuolen koko, joka antaa betonista;
 • autonomian tyypin mukaan;
 • hakemuksen tyypin mukaan.

Tarkastele viimeistä luokitusta tarkemmin.

Autonomian tyypin mukaan

kiinteä

Tämän tyyppisellä tekniikalla on suuri teho, verrattuna analogeihin. Pysyvät autot ovat luotettavuuden ja toimintakyvyn korkeimpia vaikeissa olosuhteissa.

Tarkastele joitain koneen puutteita:

 • rajoitettu liikkuminen (on mahdotonta siirtyä itsenäisesti haluttuun paikkaan);
 • lisävarusteiden käyttö - perävaunu kuljetukseen; betoniseoksen puomi.
Takaisin sisällysluetteloon

mobile

Rakennustyömailla mieluummin mobiililaitteet. Niiden nimitystä käytetään lyhenne ABM (betonipumppu). Suunnittelu liikkuu itsenäisesti, on kompakti ja helppokäyttöinen. Erikoisajoneuvo voi pumpata konkreettista ratkaisua missä tahansa muodossa. Betonin kanssa työskentelevät asiantuntijat useimmiten käyttävät matkaviestintäpalvelujen palveluja.

Arkiston tyypin mukaan

mäntä

Asennuksen ominaisuus - männän työn tuottaman betonin syöttö. Mäntäpumput puolestaan ​​jakautuvat seuraavasti:

 • sokea (mekanismi koostuu erikoisverhouksista, jotka palvelevat betoniseosta);
 • porttiventtiilit (seosten jakautuminen säätää porttiventtiilin).
Takaisin sisällysluetteloon

tyhjiö

Näitä rakenteita erottaa se, että mekanismin sisällä syntyy tyhjiö, johon ratkaisu otetaan. Betoni massat siirretään tyhjiöllä.

Toiminnan periaate

Jos betonipumpun mikserin suunnittelua ei ole helppo ymmärtää, niin kaikki on paljon yksinkertaisempi toimintaperiaatteen kanssa. Toiminnassa venttiilit avaavat / sulkee venttiilit vuorotellen betonin massan läpi. Sekoittimen (säiliön sisällä) oleva liuos työnnetään ulos männän avulla. Kun mäntä liikkuu, sekoittimet työntyvät betoniin erityiseen reikään.

Massa liikkuu sekoittimen läpi, kunnes laite saapuu rakennustyömaalle eikä sitä käytetä aiottuun tarkoitukseen.

Ennen kuin käytät tällaisia ​​työkaluja, lue ohjeet (aina liitetty ostoon) tai ota yhteyttä ammattimaiseen rakentajaan.

valmistajat

Markkinat ovat täynnä eri merkkejä ympäri maailmaa:

 • Valkovenäjä: MAZ / BelAZ;
 • Saksa: MAN;
 • Alankomaat: DAF;
 • Ruotsi: Scania / Volvo;
 • USA: Ford / Kenworth;
 • Italia: Iveco;
 • Korea: Daewoo / Nissan;
 • Kiina: Howo / Dongfeng.

Myös kotimarkkinat ovat täynnä erilaisia ​​merkkejä. Tällaisten tuotteiden käyttäminen on paljon helpompaa ja kannattavampaa. Lisäksi, jos laite on hajonnut, laitteita voidaan alistaa suoraan valmistajalta tehtaalla.

 • 5/7 kuutiota (suosituin koko);
 • 4/6 kuutiota (keskimääräinen kannattavuus);
 • 2,5 / 3 kuutiota (toimitus on yhtä suuri kuin betonin hinta, se ei ole kannattavaa kuljettaa kuljetusta).

Betonisekoittimen mitat ovat lähes samat - 2 - 3 m. Laitteen leveys on 3 - 4 m. Pituus on 7 - 9 m.

Ei ole tarpeen ostaa laitteita, jos aiot tehdä kertaluontoista työtä. Voit vuokrata sekoittimia mistä tahansa valmistajasta. Hinta vaihtelee koosta, alkuperämaasta, tavoitteista ja ajasta riippuen. Jos aiot tehdä laajamittaista pysyvää työtä, johon tarvitaan konkreettista pumppua, kannattaa hankkia itse laitteisto (useat yksiköt ovat mahdollisia). Useimmiten tällaisten laitteiden toimittaminen on valmistajan kustannuksella (sitä on selvennettävä tietyn tuotteen osalta).

johtopäätös

Valmistaaksesi laadukkaan betoniseoksen, käytä erikoistekniikkaa - pumppu sekoittimella. Lopullisen seoksen toimitukset tehdään samoilla koneilla. Korjaustyön kestosta ja sen tarkoituksesta riippuen laitteita voi ostaa tai vuokrata. Jos sinulla ei ole aikaa ja halua harjoittaa materiaalin luomista, sen kuljetusta ja muita asioita, vuokraa rakennustyötä. Palkkiona (hinta ilmoitetaan verkkosivuilla) asiantuntijat suorittavat tarvittavan luettelon teoksista nopeasti ja tehokkaasti. Kaikki tarvittavat laitteet ovat jo käytössä.

Jos päätät käyttää tekniikkaa itse, sinun on ymmärrettävä runsaasti merkkejä ja sekoittimien tyyppejä. Suosittelemme kotitalouksien käyttöä. Käytännön mukaan tällainen ratkaisu on halvempi, luotettavampi ja kannattavampi, ensisijaisesti kuluttajille. Ennen kuin ostat, ota yhteyttä myyjään halutun koon määrittämiseksi, pumppuun otettavan seoksen ja tarvitsemiesi laitteiden parametreihin.

Betonisekoittimet pumpulla Voronezh

Halkaisija: 212 mm; Pituus: 600 mm; Materiaali: metalli; Varsi: Hex; Nestemäiselle massalle: ei; Juokseva massa: ei; Tiheä massa: siellä on.

Maalien ja kipsiseosten mikseri on sinkitty suutin sähkötyökaluille ja se on suunniteltu maalien, kuivan maalin ja kipsin valmistukseen. Kuusipuolinen akseli tarjoaa luotettavan kiinnityksen sekoittimeen sähkötehoon.

Maalien ja kipsiseosten mikseri on sinkitty suutin sähkötyökaluille ja se on suunniteltu maalien, kuivan maalin ja kipsin valmistukseen. Kuusipuolinen akseli tarjoaa luotettavan kiinnityksen sekoittimeen sähkötehoon.

Kuvaus: Sitä käytetään rakennusseosten ja muiden viimeistelyaineiden sekoittamiseen. Kuusikulmainen varsi takaa sekoittimen luotettavan kiinnityksen porauskammioon, mikä estää liukumisen.

Kuvaus: Sitä käytetään rakennusseosten ja muiden viimeistelyaineiden sekoittamiseen. Kuusikulmainen varsi takaa sekoittimen luotettavan kiinnityksen porauskammioon, mikä estää liukumisen.

Sekoitin T4P sekoituksiin 100x600mm Kuvaus: Käytetään rakennusseosten ja muiden viimeistelyaineiden sekoittamiseen. Kuusikulmainen varsi takaa sekoittimen luotettavan kiinnityksen porauskammioon, mikä estää liukumisen.

Sekoitin T4P seoksille 110h600mm Kuvaus: Käytetään rakennusseosten ja muiden viimeistelyaineiden sekoittamiseen. Kuusipuolinen akseli takaa luotettavan kiinnityksen sekoittimeen porauskammioon, mikä estää liukumisen.

Maalien ja kipsiseosten mikseri on sinkitty suutin sähkötyökaluille ja se on suunniteltu maalien, kuivan maalin ja kipsin valmistukseen. Kuusipuolinen akseli tarjoaa luotettavan kiinnityksen sekoittimeen sähkötehoon.

Sekoitin MATRIX 80x530mm seoksille

Sekoitin MATRIX 100x590mm sekoittimille

Betonilaitoksen "MIKSER-45" työ tapahtuu automaattitilassa yhden painikkeen periaatteella. Toiminnanharjoittajan on valittava seoksen merkki suunnitellulle betonille (M50... M500) ja sen määrä esisekoiteen lataamiseksi suoraan betonisekoittimeen, paina painiketta.

Liikkuvan betonitehtaan käyttötapa on puoliautomaattinen. Yhden akselisen betonisekoittimen BP-1G-900 on asennettu runkorakenteeseen, jonka poistokorkeus on 4 metriä. Betonisekoitin on varustettu erityisellä kauhalla (ohituksella) seoksen komponenttien nostamiseksi ja lataamiseksi betonisekoittimessa.

Betonilaitoksen "Compact-15" työ tapahtuu täysin automaattisessa tilassa yhden painikkeen painamisen periaatteella. Operaattorin on valittava betonimerkki (M50... M500) ja sen määrä ladata, paina syklin käynnistyspainiketta. PA2.0-ohjauspaneeli sijaitsee oopperassa.

Armero-sekoittimen sementti sekoittuu SDS + -akselin kanssa.

Manuaalinen mikseri Fama Mixer 450 VV Combi on suunniteltu keitettyjen keittojen, majoneesin, pähkinöiden, perunamuusien ja kasvissoseen valmistamiseen, murskaamalla pannukakkuja ravintoloissa ja kahviloissa. Runko on valmistettu muovista, irrotettavasta suuttimesta ja kaikesta.

ENTERO - laitteet ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin

Plant Construction on käynnistänyt uuden liikkuvan betonitehtaan "Rifey-Beton-Mobile-30", jonka kapasiteetti on 30 m3 / tunti.

Seoskomponentit (inertti ja sementti) ladataan kaksiakselisen betonisekoittimen ohitse. Ohita asennettu alustan inertti ja sementtiannostelija. Tarvittavan annoksen laskeminen on tulostaulun ohjauspaneelissa. Mitä tulee inertin ja sementin annosteluun, ohita ylös.

Manuaalinen mikseri Fama Mixer 650 VF on suunniteltu keittojen, majoneesin, pähkinöiden, perunamuusikoiden ja vihannesten valmistamiseen, herkkuja pannukakkuihin cateringissä ja kauppa. Runko on valmistettu muovista, irrotettavasta suuttimesta ja kaikesta kosketuksesta.

ENTERO - laitteet ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin

Plant Construction on käynnistänyt uuden liikkuvan betonitehtaan "Rifey-Beton-Mobile-30", jonka kapasiteetti on 30 m3 / tunti.

Armero-sekoittimen sementti sekoittuu SDS + -akselin kanssa.

Manuaalinen mikseri Fama Mixer 300 VV Combi on suunniteltu keitettyjen keittojen, majoneesi, pihvejä, perunamuusia ja kasvissoseen valmistamista varten. Runko on valmistettu muovista, irrotettavasta suuttimesta ja kaikesta.

ENTERO - laitteet ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin

Armero-mikseri sementtiseoksille M14-varren kanssa.

Manuaalinen mikseri Fama Mixer 400 VV Combi on suunniteltu keitettyjä keittoja, majoneesia, pähkinöitä, perunamuusia ja kasvissoseita varten, lyömällä pannukakkuja cateringissä ja kauppa. Runko on valmistettu muovista, irrotettavasta suuttimesta ja kaikesta.

ENTERO - laitteet ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin

Manuaalinen mikseri Fama Mixer 250 VV Combi on suunniteltu keitettyjen keittojen, majoneesin, pähkinöiden, perunamuusien ja kasvissoseen valmistamiseen. Runko on valmistettu muovista, irrotettavasta suuttimesta ja kaikesta.

ENTERO - laitteet ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin

Robot Coupe Mini MP 240 Combi -käsisekoitin on suunniteltu keitettyjä keittoja, majoneesia, kastikkeita, pähkinöitä, perunoita ja vihanneksia sekä herkullisia aterioita ravintolaan ja kauppaan. Sekoitin ymmärtää helposti mitä sallit.

ENTERO - laitteet ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin

Manuaalinen mikseri Fama Mixer 300 VV Combi on suunniteltu kastikkeiden, perunamuusien, pihvien, cocktaileiden, pannukakkujen ja pannukakkujen valmistukseen ravintoloissa ja kahviloissa. Runko on valmistettu muovista, kaikki ruoan kanssa kosketuksissa olevat osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

ENTERO - laitteet ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin

Manuaalinen mikseri Fama Mixer 350 VV Combi on suunniteltu keitettyjä keittoja, majoneesia, pähkinöitä, perunaa ja kasvissoseita varten, murskaamalla pannukakkuja ravintoloissa ja kahviloissa. Runko on valmistettu muovista, irrotettavasta suuttimesta ja kaikesta.

ENTERO - laitteet ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin

Manuaalinen mikseri Fama Mixer 250 VV Combi on suunniteltu keitettyjen keittojen, majoneesin, pähkinöiden, perunamuusien ja kasvissoseen valmistamiseen. Runko on valmistettu muovista, irrotettavasta suuttimesta ja kaikesta.

ENTERO - laitteet ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin

Betonisekoitin: Universal Soldier

Kyky yhdistää sekoittimen ja betonipumppu yhdeksi yksiköksi monien vuosien ajan jäi toteutumattomaksi unelmaksi konkreettisia työntekijöitä kotimaisille mestareille. Samanaikaisesti lännessä käytettiin betonipumpulla olevaa sekoitinta, joka oli täydessä vauhdissa lähes kaikilla merkittävimmillä rakennustyömailla. Ja ei vain sovellettu, mutta myös eteni harppauksin.

Kiitos kotimaisille harrastajille teknisten innovaatioiden käyttöönotosta rakennusteollisuudessa, yhä useammat näistä koneista näkyvät yrityksellämme. Voivatko tällaiset yleisvarusteet täysin syrjäyttää sekoittimen ja betonipumpun erillisinä teknisinä yksiköinä. Kuinka konkreettista on taloudellisten vaikutusten käyttö monikäyttölaitteiden rakentamisessa?

Voi olla syytä kannattaa edelleen erillisen toimituksen perinteistä tekniikkaa ja erillistä pumppaamista betonista asennuspaikkaan erillisten koneiden ja yksiköiden avulla. Kysymykset ovat monessa suhteessa retorisia ja monessa suhteessa kiistattomia, mutta on yritettävä ymmärtää vivahteita tällaisen rakentamisen "ihme aseella".

Syntynyt ryömii, ei voi lentää

Rakennuspaikka, jonka pinta on hyvin, muistuttaa usein, jos ei taistelukenttää, sitten kuunmaisemaa. Houkutteleva ajatus yhdistää yhteen tuotteeseen raskas, vaivalloinen betonisekoitin pyöriin ja mobiili konkreettinen pumppu, jonka vetokärki voi helposti nousta yli yhden metrin korkeuteen, on valloittanut progressiivisen ihmiskunnan parhaita muotoilumalleja vuosikymmenien ajan.

Ja este, kuten tavallista, tuli pelkän teknisen ongelman. Tuolloin oli objektiivisia syitä, jotka eivät salli sellaisten pienikokoisten, tuottavien ja luotettavien laitteiden luomista, jotka voitaisiin sijoittaa vakioautokoteloon ylittämättä massamittaisia ​​ominaisuuksia.

Hyvin usein se ei ylittänyt prototyyppien rajoja tai hyvin pieniä sarjoja. Jää alkoi viime vuosisadan 1970-80-luvuilla, jolloin länsimaisen teknisen teollisuuden apurahat alkoivat tuoda markkinoille tällaisten laitteiden varsin massiivista puusta. Suunnittelu nero voitti ja sekoittimen pumppu meni laajalle alueelle.

Tekninen aakkoset: pääkomponentit ja kokoonpanot

 • Pääsolmu, eräänlainen universaalisuunnittelun perusta on auton alusta. On monia monimutkaisia ​​mutta aivan laillisia ja kohtuullisia vaatimuksia sille. Alustan on oltava riittävän kuormitettava, ohjattava, sillä on oltava hyvä painojakauma akseleilla, sillä on oltava kohtuullinen turvallisuustaso ja ohjattavuus käytön aikana kaukana rakennustyön kasvihuoneilmiöistä.
 • Vahvaan harjanteeseen on asennettu betonisekoittorumpu, jossa on kaikki tarvittava tekninen sidonta vesisäiliön, käyttölaitteiden, ohjauslaitteiden ja muiden valmiiden teknologiaketjun osien muodossa.
 • Väliseinällä, jota sekoittimessa ei ole, betonipumppu asennetaan elementteihin, jotka mahdollistavat valmiin betonin kuljettamisen avaruudessa, varmistaen, että seos toimitetaan mahdollisimman laaja-alaisesti sekä vaaka- että pystysuunnassa.
 • Koska sekoitusrummun, betoniputkistojen ja muiden laitteiden koko hankala käyttöjärjestelmä on hydrauliikka, hydraulijärjestelmällä on joka syy erottua erikseen ja erittäin tärkeäksi kokonaisuudeksi, joka vuorostaan ​​koostuu monista erillisistä ja toisiinsa liittyvistä elementeistä. Tärkeimpiä ovat hydrauliset pumput, hydrauliset linjat, ohjausjärjestelmät ja hydraulivirtauksen jakautuminen, työkappaleet, jotka voivat olla hydraulimoottoreita, hydraulisylintereitä, hydraulisia pyöriväpäät ja muita.
 • Ja kuten kirsikka, koko objektiivisen valvonnan ja kirjanpidon järjestelmä sopii kaikkiin tähän korkean teknologian kerroksiseen kakuun. Vanhemmissa malleissa tällainen järjestelmä suoritettiin analogisen elementin alustalla, mikä merkitsee paljon vähemmän mahdollisuuksia kuin "digitaalinen".

Joten mitä se on, betonipumppu sekoittimella tai sekoittimella betonipumpulle?

Korkeampi, vahvempi

Vastaa yllä olevaan kysymykseen selvästi. Paljon riippuu tärkeimmistä tehtävistä, joita kone ratkaisee laitoksessa.

Jos asiakkaalle on annettu tehtäväksi massaa betonista yksinkertaisissa olosuhteissa ja minimipisteiden määrällä ja tarvetta käyttää konkreettista pumppuosastoa, ilmenee yksinomaan kyvyttömyydestä lähettää tavanomainen automixer suoraan asennuspaikkaan (syyt voivat olla hyvin monimuotoisia, heikko murtumaton maaperän ylitys pystysuorassa tai vaakasuorassa ulottuvuudessa, kiinteissä aitauksissa ja niin edelleen), voimme puhua sekoittimesta, jossa betoni suorittaa, vaikka tärkeitä, mutta silti toissijainen tehtävä.

Jos laitoksella on paljon asennuspisteitä, jotka edellyttävät pienen määrän betonia ja usein liikkuminen kehän ympäri, ja itse asennus vaatii tarkan ja mitatun massahuollon, se tarkoittaa sitä, että betonipumppu sekoittimella tekee työtä.

Sekoitin toimii myös valmiina betonina kannettavana ja pysyväksi valmisvalikoimalle. Tämä ominaisuus eliminoi melko vaikea tehtävä yhdistää jatkuvasti sekoitin ja betonipumppu yhteen työpisteeseen.

Mikä on hyvää ja mikä on huonoa

Tässä osiossa yritämme tarkastella tällaisten laitteiden vahvuuksia ja heikkouksia, ja he tietenkin ovat läsnä.

Ehdottomasti positiivisia ovat:

 • Mahdollisuus asentaa paikoissa, joissa on rajoitetut liikkumisominaisuudet. Aseissa ja aidassa, ylä- tai alapuolella olevan maanpäällisen viestinnän kautta kaivantoihin ja kaivoihin. Hyvin usein kapea tila ei salli kahden laitteen, sekoittimen ja betonipumpun toimimisen samanaikaisesti ja synkronisesti.
 • Sekoitin betonipumpulla sallii betonin asentamisen lattiatasolle, korkeuksissa, joita ei ole saatavissa sekoituslaitoksen altaan asennuksessa.
 • Kun säilytetään pieni määrä betonia, mutta joka on tehtävä betonipumpulla, tällaisten laitteiden vetäminen voi joskus vähentää työn kustannuksia kahdesti.
 • Tämäntyyppisten laitteiden käyttäminen betoniliitoksen kuljetuspuistossa mahdollistaa 170-220 prosentin lisäyksen laitteiden käytön tehostamiseen minimoimalla joutokäynnit ja syöttämällä potentiaalisen asiakkaan käyttöön. Tämä pätee erityisesti pieniin valmiisiin betoniin, 2-9 kuutiometriin.

Mitä kielteisistä näkökohdista, kun käytät tällaisia ​​erityislaitteita betonisekoittimella pumpulla:

 • Betonipumpulla varustetun sekoittimen kustannukset ovat paljon kalliimpia, samankokoisia kuin sekoittajalle ilman sitä.
 • Tällaisen auton käyttämättömyys joutokäyntimuodossa on paljon suurempaa suuremman massan takia.
 • Tällaisten laitteiden korjaaminen ja ylläpito on vaikeaa ja kallista. Suunnittelupäätökset tehdään usein teknisen kompromissin muodossa, jolla on melko vakavia seurauksia, jos palvelusääntöjä ei noudateta.
 • Kotimaisen käyttäjän suuri tekninen monimutkaisuus ja alhainen tuotantokulttuuri johtavat usein hätäongelmiin.
 • Varaosien korkea hinta, kotimaisten analogien puute ja laadukas ja asiantunteva huoltopalvelu korjautuvat erittäin vaikeaksi tehtäväksi.
 • Tämän luokan laitteet lisäävät automixerin kuljettajan vaatimuksia. Sen lisäksi, että hänellä on yksinkertaisia ​​valmiuksia betonimyllyjen avulla, hänellä on oltava vahva taito käsitellä monimutkaista ja oikukas betonipumppujärjestelmä. Joskus joissakin tapauksissa avustajan ylimääräinen yksikkö on syötettävä auton miehistöön.
 • Tällaisen hybridin mahdollisuudet ovat huonompia kuin "puhtaan" version mahdollisuudet ja tekniset ominaisuudet.

Betonimäärälaskuri

Magnificent Seven

Suosituimmat meistä ovat eurooppalaisia ​​yksiköitä. Niitä erottaa parhaan mahdollisen hinta-laatu -parametrin suhde.

Myös amerikkalaisten yritysten tuotteet ovat kunnioituksen arvoisia, mutta useat tekniset piirteet, erityisesti kierreyhteyksien tuuman järjestelmä ja varaosien ja kulutustarvikkeiden hankkiminen vaikeuttavat niitä, jotka haluavat tällaisen koneen katsoa kohti eurooppalaisia, jopa käyttäjiä. Eurooppalaisille markkinoille tarkoitettujen sekoittimien ja betonipumppujen alusta vastaa Euroopan autoteollisuuden ns. "G7", ja on syytä kiinnittää niihin hieman enemmän

Betonipumppujen ja sekoittimien suorat työstömekanismit tuottavat myös monia yrityksiä. Tunnetuimpia ja arvostettuja ovat LIEBHERR, Putzmeister, CIFA.

Ensimmäinen tunnetaan lisäksi pumppujen ja sen ainutlaatuisten nostureiden ja kaivoslaitteiden lisäksi. Ja jälkimmäinen saavutti suosion nimenomaan nippusarjan laitteiden valmistuksessa ja sekoituksessa betonista ja pumput pumpat.

Sekä pyörimis- että mäntäpumput ovat hyvin harkittuja ja perustuvat tarkistettuihin teknisiin ratkaisuihin. Mikä tahansa betonipumpun "sydän" on portti, se eroaa sen kestävyydestä, kulutuskestävyydestä ja melko yksinkertaisesta asennuksesta, joka takaa kulutushyödykkeiden vaihdon.

Tällä hetkellä johtavat valmistajat pyrkivät jatkuvasti parantamaan portin voimakkuutta sekä parantamaan sen suunnittelua että käyttämään uusia vallankumouksellisia materiaaleja sen valmistukseen.

Auton alusta, sen rakenne ja potentiaaliset ominaisuudet sen sijainnista erilaisiin hydraulisiin pneumaattisiin mekaanisiin järjestelmiin vaikuttavat suoraan koko järjestelmän suorituskykyyn tai pikemminkin koko järjestelmän tehokkuuteen.

Hollantilaisella valmistajalla on pitkät ja menestyksekkäästi toimitetut alustat erilaisten päällysrakenteiden asennukseen erilaisiin tarkoituksiin. Aiempien sukupolvien yksinkertaiset ja vaatimattomat autot ovat vapaaehtoisesti ostaneet yksityiset kauppiaat jälkimarkkinoilla. Alusta on huollettavissa, valmistaja on kehittänyt erinomaisen palvelujärjestelmän.

Meidän on mainittava myös pieni hollantilainen GINAF-alustan valmistaja. Näitä autoja pidetään Euroopan mantereelta kestävinä autoja. Monikerroksinen rakenne, suuri kuormituskapasiteetti ja hydraulisuspensio tekevät siitä erityisen vakavan toiminnan erikois- ja rakennuslaitteiden markkinoilla.

SCANIA

Tämän merkin ruotsalaiset autot ovat jo pitkään ansainneet rakastajien rakkauden monissa osissa maailmaa. Erityisen luotettavia ovat G-sarjan autot, jotka on erityisesti suunniteltu koville ympäristöille. On syytä huomata, että tämän brändin autot ovat taloudellisimmat luokkatoverit.

VOLVO

Toinen ruotsalainen brändi, jolla on erinomainen maine. On huomattava, että nämä autot ovat kalleimpia, mutta samalla he menettävät vähiten hinnan jälkimarkkinoilla. Sekä Skandinavian brändeillä on kehittynyt jälleenmyyjä ja palveluverkosto erityisesti maan pohjoisilla alueilla.

Mersedes

Daimlerin huolta aiheuttavat tuotteet tunnetaan meille Neuvostoliiton päivistä lähtien, kun sen traktorit olivat olennainen osa Sovtransavto-laivastoa. Mielenkiintoinen hankinta jälkimarkkinoilla. Omistaa vankka resurssi ja oikeudenmukainen turvallisuustaso.

Toinen saksalainen merkki. Se on vakiinnuttanut asemansa massatuotteena suurissa yrityksissä, jotka toimittavat valmisbetonia esineisiin. Se on luotettavalla neljänakselisella alustallaan, joka sopii suuren tilavuuden omaavien sekoittimien ja tehokkaiden betonipumppujen asentamiseen.

Renault

Ranskalaisia ​​alustoja vaaditaan vähäisemmässä määrin. Jotkut valppautta aiheuttavat kehysrakenteet, joilla on riittämättömät liiallinen kestävyys käytettäessä rakennustyömaiden monimutkaista maastoa.

Jyrkkä pudotus korkeuksissa, jotka aiheuttavat diagonaalisen lähettämisen, jota ei ole aina hoidettu oikein ripustuksella ja muodonmuutoskuormat, välitetään kehykseen.

IVECO

Betonipumpun sekoittimella "Iveko" valmistetaan useimmiten Italian CIFA -yhtiön lisäosan avulla. Tämä antaa erittäin hyvän ja pitkän aikavälin tuloksen. Lisäksi tällaiset laitokset ovat edullisimpia jälkimarkkinoilla. Ja useimmilla niistä on hyvä jäljellä oleva käyttöresurssi, ja kun otetaan huomioon se, tällaisen sarjan hinta näyttää erittäin houkuttelevalta.

Käyttöohje

Betonipumpun käyttämisen perusteet voidaan katsoa tämän artikkelin videossa.

Vihje! Älkää unohtako, että tällaisten monimutkaisten laitteiden kanssa ei ole absoluuttista reseptiä, ja paras ohje on laadittu käsin ja kerrottu henkilökohtaisella käytännön kokemuksella.


Laadukkaan purkamisen perusta on valittu oikein ja injektoitu betonipumpun vastaanottimen aloitusseokseen, se on sen laadusta ja inertistä peruskomponenttiin, että keskeytymätön ja ongelmaton pumppaus riippuu koko pituudesta ja korkeudesta.

Osta konkreettinen toimitus, hinta Voronezh

Hinnasto päällystyslaattoille, Voronezh
Arvioidaan rakentaa tiili autotalli

Onko aika rakentaa kaistaleperusteet taloon? Tätä varten tarvitset paljon betonia. Voronezh on täynnä betoni-laastiyhdistelmien valmistajia, joiden avulla voit ostaa betonia kaikkiin tarvittaviin määriin mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Voronezh-konkreettisia tuottajia tarjoavat kumppanit, jotka haluavat ostaa konkreettista omaa tuotantoaan. Voronezhin toimittamista betonista ja laastinseoksista, kuten kalkkilaastista, löytyvät hintaluettelosta.

Betonin toimitus Voronezhista RSC MY HOUSE -yrityksestä on paras ratkaisu!

RSC MY HOUSE takaa betonin ja sementtilaastareiden korkean laadun planeetan sekoittimella, mikä estää erilaisten lisäaineiden käytön betonin ja muiden seosten laadun parantamiseksi.

Ratkaisun toimittaminen Voronezh - Betoni Voronezh, sementtilaasti, osta ratkaisu Voronezh

Yritys "Avtobetonstroy 24" avustaa tavaran toimitusta. Valmisbetonin, sementtilaastin, hiekkabetonin ja kevytbetonisekoituksen paras vaihtoehto toimitetaan erikoislaitteissa - betonisekoittimella (betonisekoittimella, sekoittimella, "päärynä").

Tämä tekniikka on kätevä betonin kuljetukseen, koska tuotteiden jatkuva sekoittuminen lastauksen, kuljetuksen ja myöhemmän purkamisen aikana mahdollistaa massan yhdenmukaisuuden, mikä puolestaan ​​vaikuttaa tuotteen laadun säilymiseen suunnittelussa. On myös huomattava, että sekoittimen asentaminen lokeroihin helpottaa purkamista ja seoksen sijoittamista rakennukseen. Samalla tavalla voidaan kuljettaa sementtilaasti.
Avtobetonstroy 24 Oy: n käytössä on erikokoinen tekniikka, 5-12 kuutiometriä. Betonimyllyjen kokonaismäärä on yli 50 yksikköä. Huomautamme myös, että käytettävissänne laitteiden ohjattavuuden rajoitetuissa olosuhteissa (korkeus / leveys) olemme valmiit toimittamaan betonia pienillä sekoittimilla - 2-2,5 kuutiometriä. Sementtilaasti voi myös toimittaa 2-2,5 kuutiometriä. Purkaminen paikoissa, joissa on vaikea maastohiihto palvelusekoittajassasi - maastoauto. Alueet, joille voidaan toimittaa betoni- ja sementtilaasti - Voronezh ja Voronezhin alue. Jos tarvitset kauko-ohjattua betonia, voit käyttää uutta betonovodomia, joka on kiinteä jäykkä putki, jonka keskipituus on 3 metriä. Tällaisen putken läpi tapahtuva virtaus suoritetaan ilman paineita, samostok, kiinnittämällä se Voronezhmixerin lokeroihin. Betonimassan syöttämiseksi kauempaan tai yli 2 metrin korkeuteen voi olla tarpeen käyttää betonipumppua.

Jos haluat valita sopivan vaihtoehdon konkreettisesta toimituksesta ja toimituksesta, ota yhteyttä johtajaan ph. 8 (473) 2-617-220. Jos sinun on vaikea itse päättää mahdollisuudesta toimittaa laitteita, erikoislääkäri voi mennä vastuuvapauspaikkaan. Betonin tilattaessa on erittäin tärkeää ottaa huomioon kaikki betonisekoittimen syöttöpaikat tyhjennyspaikalle, ml. pääsyjärjestelmän saatavuus, tietty purkausajankohta jne.

AvtoBetonStroy 24 toimittaa Voronezhin ja Voronezhin alueella. Jos asut Keski-Chernozemin alueella, niin lähin kaupunki ostaa ratkaisun on Voronezh. Voit laskea arvioidut toimituskustannukset käyttämällä "Hinnasto" -osassa olevaa jakelulaskuria. Huomaa, että kun kyseessä on betonilaatta, joka on vähemmän kuin 5 kuutiometriä yhdelle lennolle, toimitusta pidetään sekoittimen täyteen kuormaan vähintään 5 kuutiometriä kohden.

Voit ostaa sementtiä toimittamalla Voronezhin puhelimitse numerosta 8-920-229-20-38

Betonin toimittaminen Voronezhissa ja alueella

konkreettinen toimitus Voronezhissa

Betonin toimittaminen Voronezhissa ja alueella yritykseltä "Concrete PRIME". Kuljetamme valmiita tuotteita suoraan tehtaalta. Yhtiön suuri laivasto mahdollistaa toimituksen millä tahansa tilavuudella ja millä tahansa etäisyydellä, ja voimalaitoksemme takaa betonin ja muiden tuotteiden keskeytymättömän siirron.

Voit laskea lähetyskulut laskimissamme tuotannon määrän ja kuljetusmäärän perusteella. On syytä muistaa, että betonin lopulliset toimitusmaksut voidaan määrätä yksitellen vain, koska Tähän vaikuttavat suuri määrä tekijöitä tilavuuden ja vaihteluvälin lisäksi. Tarjoamme tilaisuuden toimittaa konkreettisia toimituksia suoraan sivustollamme.

Usein asiakkaamme tarvitsevat vuokran pituuden, tunnin nosturin tai betonipumpun vuokraamisen, joten laivastossamme on kaikki tarvittavat erikoistarjoukset. Laitteet. Kerro managereille tarvetta vuokrata laitteita, meillä on parhaat edellytykset sinulle.

Käytä sekoitinta pumpun kanssa betonin sekoittamiseen

Betonin valmistamiseen käytettävää sekoittinta tarvitaan joskus lähes jokaisessa rakennuspaikassa, jossa valmistettua liuosta käytetään betoniseoksena. Tänään betoni kuuluu kämmenen muiden rakennusmateriaalien joukkoon. Rakennusteknologian edistyksestä huolimatta betoni on edelleen pohja uudelle rakennetulle rakenteelle.

Sekoitin on välttämätön betonin sekoittamiseksi seoksen valmistuksen aikana.

Vaikka betonin valmistusprosessi ei ole monimutkainen, se vaatii tietyn ajan, mikä heijastuu suuresti rakennusaikaan. Joku valmistaa seoksen itsenäisesti ja joku tekee tilauksen tehtaalla. Itse asiassa ja toisessa tapauksessa säästää aikaa käyttämällä autosekoittimia betonipumppujen avulla on erittäin hyödyllistä.

Ajan säästämisen lisäksi tällä autoteollisuudella on monia muita etuja.

Edut autosekoittimen käytöstä

Autosekoittimen ansiosta betoniseos on suojattu ulkoisista tekijöistä.

 1. Takuu siitä, että ratkaisun johdonmukaisuus säilyy tehtaalla ostamana laadultaan ilman rakennusominaisuuksien menetystä. Jatkuvasti pyörivä rumpu ei salli betonin tukkeutumista. Tämä mahdollistaa rakentamisen jopa huomattavan kauas etäisyydellä betonitehtaasta.
 2. Betoniseoksen muodostuminen suoralla kuljetuksella rakennustyömaalle. Tältä osin pyörillä varustettu mikseri lisää huomattavasti rakenteen tuotantokapasiteettia ja nopeuttaa sen nopeutta.
 3. Sekoittajan hermeettisen säiliön betoniseoksen turvallisuus epäedullisten ympäristötekijöiden (saostus, korkea lämpötila jne.) Vaikutuksesta.

Historiasta, että erityisillä sekoittimilla on pyörät pumpulla

1900-luvun alkupuoliskolla he huomasivat, että betoniseos tulisi toimittaa erikoisastiassa, joka samalla ratkaisi kaksi tärkeää tehtävää:

 • ei poista perusominaisuuksia;
 • säilyttää muovisen ja yhtenäisen rakenteensa.

Edistyminen johtui siitä, että tällaisten sekoittimien kehittäminen betoniin kuljettavalle ajoneuvolle ja sen toimittaminen rakennustyömaalle alkoi.

Pyörillä varustettu sekoittimen avulla voit valmistaa betoniseoksen, säilyttää sen rakenteen ja kuljettaa sen rakennustyömaalle.

Ensimmäisten autoteollisuuden sekoittimien historia syntyi Amerikassa XX-luvun alkupuoliskolla. Niiden tehtävänä oli valmistaa ja toimittaa betonia rakennustyömaalle. Tällaisten laitosten toiminnan periaate on, että vaakasuoraan käännetty ja tiiviisti suljettu rumpu asennettiin erityiseen auto-alustaan. Rumpu pyörii omalla akselillaan useiden siipien vaikutuksen ansiosta. Tällaisilla teriöillä betoniliuosta sekoittimessa sekoitettiin jatkuvasti.

20. vuosisadan puolivälissä on se aika, jolloin sekoittimet standardisoidaan betonilla ja kuljetuksella varustetulla autolla. Tämän yhdistyksen tulos oli ensimmäinen betonisekoitin, jonka avulla paitsi betonia vaivattiin myös myös rakennustyömaalle. Näitä koneita muun muassa tehtiin konkreettiseksi lukuisiin tutkimuksiin.

Neuvostoliitto alkoi kehittää tällaisia ​​koneita vasta vuoteen 1935 mennessä. Tuolloin luotiin 15 tuotetta. Näiden betonisekoittimien tuottaman liuoksen laatu jätti paljon toivomisen varaa. Sekoittajat joutuivat usein huonontumaan. Näistä syistä betonisekoittimien tuotanto keskeytettiin ja lopetettiin kokonaan.

Sekoitin sisälsi noin 1,5 m³ betoniliuosta, ja siinä oli kaksi vesisäiliötä, joiden kapasiteetti oli 300 litraa. Rummun käyttölaite on suunniteltu niin, että se toimi pääkoneen tehon kustannuksella. Tällaisen sekoittimen rakentaminen oli erittäin epäluotettavaa. Sen suorituskyky ja tehokkuus verrattuna amerikkalaisiin betonisekoittimiin oli hyvin alhaisella tasolla.

Nykyaikaiset autosekoittimet

Autosekoittimen malli.

Tällä hetkellä auto-betonisekoitin toimii gravitaatiokäsitettävän toiminnan periaatteella. Moderni betonisekoittimessa on erityinen rumpu. Jälkimmäinen on useimmiten kiinnitetty puoliperävaunuun. Joissakin tilanteissa se on asennettu erityiseen koriin kuorma-autosta.

Laite on modernin ajan sekoittaja. Rummun sisemmässä ontelossa on 2 siipiä, kuten spiraaleja. Yhteensuuntautuneiden pyörimistoimiensa takia betoniseos putoaa rummun pohjalle. Kun terät pyörivät eri suuntiin, betoni puretaan sekoituskoneelta. Itse rumpua ajaa erikoisen hydraulisen käyttölaitteen pyörimisliike. Kuljetettu mikseri toimii päämoottorimoottorista. Joskus betonisekoittimissa on pumppuja veden toimittamiseen ja vastaavasti säiliöihin sen täyttämiseksi. Lastaus- ja purkamekanismit muistuttavat suppiloita. Niille lisätään lokero, jossa on kääntölaite ja vipujärjestelmä. Tämän jälkimmäinen on betonimassan lastaamista ja purkamista.

Tietoja sekoittimen valitsemisesta

Koska ei ole universaaleja koneita, joilla on täysi valikoima toimintoja, ei ole kannattavaa, että yritys ostaa betonisekoittimen yhden kappaleen määrästä. Loppujen lopuksi miksaimilla on omat valmiutensa. Siksi kullekin erikseen käsitellylle tapaukselle tarvitaan kuljetusta, jolla on tietty toiminto. On syytä muistaa, millaisia ​​sekoittimia betonin kuljetukseen on.

Autojen sekoittimien parametrit betoniin.

 1. Perinteinen, jota edustaa erillinen säiliö betoniseokselle. Tarkoitus: liuoksen kuljettaminen yksinomaan. Betonin purkaminen tapahtuu erityisellä vastaanottoalustalla, josta seos lajittelee käsin työntekijät. Tällaiset asennukset ovat harvinaisia, koska vain yksi toiminto on olemassa.
 2. Varustettu tyypillisellä betonipumpulla. Tämä luokka sisältää koneita, jotka tuottavat ratkaisua suoraan tiellä.
 3. Varustettu pumppuun seoksen nostamiseksi huomattavaan korkeuteen. Nämä laitokset ovat samanlaisia ​​kuin edellinen ryhmä, mutta niiden yksikkö on tehokkaampi ja kykenee nostamaan betonia jopa 30 metrin korkeuteen. Yleensä tilata kiinteä pumppu samaan paikkaan, jossa se hankkii materiaalin. Jotta ratkaisu voitaisiin toimittaa huomattavan suurelle etäisyydelle, useat pumput asennetaan kaskadiin.
 4. Betonisekoittimia käytetään talvikaudella. Heidän tehtävänsä on estää konkreettinen ratkaisu jäätymiseltä. Seoksen lämmitystä ei sovelleta vain talvella, vaan myös kesäkaudella, jotta sen toimintaominaisuudet (asetusten kiihtyvyys ja voimakkuuden lisääntyminen) lisätään.

Tämän luokittelun lisäksi sekoittimen toimintoihin näillä laitteilla erotetaan myös seoksen purkamisprosessin suunta, jossa seos on purettu. Toinen luokitus on aseman tyypin mukaan. Jälkimmäinen voi olla joko mekaaninen tai hydraulinen. Ne myös erottavat betonisekoittimet toimimallaan moottorityypillä: omasta tai pääosasta.

Nyt rakennusmarkkinoilla on runsaasti sekoittimia betoniin, joiden käyttöikä on rajoitettu.

Toinen vaihtoehto on mahdollista: vuokrata se yrityksiltä.

Toimitus betonista Voronezh

Yritys "BetonBaza" valmistaa, myy ja toimittaa kaikenlaisia ​​valmisbetonia m100 - m350 - m400 - m550. Betonin ja Voronezhin alueella on helppo ostaa konkreettisia betonilaatteita tänään betonilaitokselta, mutta sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä BetonBazaan!

Omalla betonipumppuilla, betonisekoittimilla ja muilla erityisillä laitteilla, jotka ovat välttämättömiä betonimassan toimitukselle ja toimitukselle, voimme tuottaa ja toimittaa konkreettisia Voronezhin sopimuksiin, jotka on sovittu asiakkaan kanssa ajoissa. Kaikki betoni, läpikäynnin perusteellinen laboratoriossa ja noudattaa GOSTia ja kaikkia valtion standardeja. Valmistamme konkreettisesti yksinomaan modernia korkean teknologian Liebherrin laitteita.

Voit ostaa konkreettisia Voronezh-tuotteita toimittamalla milloin tahansa kätevästi sinulle missä tahansa tilavuudessa. Yhtiön asiantuntijat toimittavat tilauksesi rakennustyömaalle selkeästi määritellyn aikataulun mukaisesti.

Kun toimitamme betonia, pidämme aina tärkeänä yhtenäisyyden ja liikkuvuuden säilyttämistä. Tätä tarkoitusta varten sekoittimet ja betonisekoittimet käytetään kuljetukseen. Asiakkaan pyynnöstä betonin Voronezhin toimitukseen on mahdollista käyttää lisäaineita PMD (antifreeze-lisäaineita), jotka mahdollistavat betonin kaatamisen jopa -15 celsiusasteeseen.

Toimitamme betoni Voronezh on käytännöllinen, kannattava ja luotettava!

Kuinka paljon talon säätiön betonirakenne maksaa?

Nykyaikaisen esikaupunkirakennushankkeen rakentaminen alkaa tukipohjan valmistelusta. Tämä on monivaiheinen prosessi, jossa on joitain ominaisuuksia. Aluksi on määriteltävä, minkä tyyppinen säätiö on tarkoitus asettaa ja mitä työ- ja materiaalikustannukset ovat.

Työn vaiheet

Tukirakenteiden järjestely toteutetaan kahdessa vaiheessa.

Valmistelutapahtumat:

 • suunnittelutietojen valmistelu;
 • merkintä (tiedon sitominen sivustoon);
 • maanrakennusten käyttöönotto;
 • sora (hiekka) tyynyt;
 • kielekkeet;
 • rakennustyöt.

Mestari, jolla on riittävä kokemus, pystyy suorittamaan kaikki vaiheet ja kaataa betonin omillaan.

Jalustan kaatamisen vaihe voidaan järjestää seuraavasti:

 • konkreettisen kaatamisen toteutus, joka on valmistettu yksinään;
 • materiaalin hankinta valmiissa muodossa ottaen huomioon toimituksen;
 • rakentamisen miehistön palvelujen käyttö.

Rakennuttajan on tiedettävä, kuinka paljon 1 kuutiometri betoni on perusta, jotta kaikki kustannukset laskettaisiin järkevästi ja järjestys järjestettäisiin selkeästi.

Kuinka paljon konkreettisia tarvitaan säätiöön, laskimeen

Palvelun avulla voit toteuttaa itsenäisen laskennan vaaditusta tilavuusmäärästä perunan kaatamiseksi. Käytetyt tiedot ovat pituus; korkeus, ottaen huomioon maanpinnan ja maanalaisten osien syvyys; perunan leveys.

Teosten sarja:

 • maaperän koostumuksen ja ominaisuuksien tunnistaminen;
 • tukirakenteen tyypin määrittäminen;
 • pysyvien ja tilapäisten kuormien laskeminen;
 • betonin määrän laskeminen.

Rakenteen pituus laskelmassa tulisi ottaa huomioon ulkokehän ja väliseinien pituus. Jos perusnauhalla on sama koko pituus, laskenta tehdään seuraavasti: V = L x A x B, missä L on pituus, A on korkeus, B on pohjan leveys.

Materiaalin tilavuutta laskettaessa on otettava huomioon useita tekijöitä: betonin tiheys (betonin tiheys), veden ja sementin suhde, hiekan ja soran osuus. Vähemmän tiheän betonin käyttö alla.

Kuinka paljon se maksaa kaataa betonia

Jokainen menetelmä liittyy tiettyyn osaan kustannuksista. Jos kaikki toiminnot suoritetaan itse, sinun on laskettava laskimella haluttu työmuodon määrä, joka vaaditaan täyttämään pohjan. M300 betoniseoksen M300 valmistuksen toteuttaminen sementillä M500 (suhteessa C / P / U - 1: 2.4: 4.3) seuraavasti:

 • Portlandsementti - 0,111 m³ - 470 r;
 • hiekka - 0,260 m³ - 167 r;
 • murskattu kivi tai sora - 0,470 m³ - 390 r;
 • vesi - 0,16 m³ - 0 s.

Keskittymällä komposiittiosien kustannuksiin voit määrittää tukikohdan riippumattoman rakenteen mahdolliset kustannukset, jotka ovat 1027 p / m³.

Kuinka paljon konkreettinen kuutio säätiölle maksaa rakennusyrityksissä? Keskimääräinen hintataso on määritelty taulukkotietojen mukaan.

Kuinka monta kuutiota betoniseoksessa

Sekoitin on kuorma-automyyjä, joka koostuu kaksoiskuorimyllystä, jossa on ruuvinruuvi, jossa siivet sekoitetaan seokseen jatkuvasti. Tekninen laite kykenee toimittamaan työratkaisun kohteeseen menettämättä sen laatuominaisuuksia, koska se on erityisesti suunniteltu kuljetettavaksi.

Kun verrataan laitteiden tyyppejä, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin:

 • rummun tilavuus, m³;
 • hihan pituus;
 • kuormitetun auton paino.

Jotta et voi saada ylimääräistä betonia, sinun on tilattava tarvittava äänenvoimakkuusmikrofoni. Mutta kukaan ei vastaa kysymykseen siitä, kuinka monta kuutiota betonisekoittimessa 100% tarkkuudella. Kaikki riippuu tuotemerkin mikseri. Suurin osa yksityisistä rakentajista työskentelevistä yksiköistä on 4-6 m³ rummun tilavuutta. Kiinalaisilla autoilla on 4 m³, venäjä 5-10 m³.

Jos materiaalin asiakas on läsnä tehdaslatauksessa, voit kiinnittää huomiota seuraaviin muuttujiin: 1 m³ liuoksen paino on 2,40 tonnia, tyhjän välineen paino on 11 tonnia. Jos säiliö, jonka tilavuus on 5 m³, sekoittimen paino tehtaalla on 23 tonnia.

Kuinka paljon betonia sekoittimessa "KAMAZ"

Kotimainen kuorma-auto Kamaz tai Maz on suunniteltu 6-10 m³ raudoitettua betonia varten. Tällaiset tilavuudet soveltuvat useimmille asiakkaille rakennustöiden toteuttamiseen, mukaan lukien säätiön valu. Ratkaisu, jonka tilavuus on 1 m³, painaa 2,40 tonnia, 7 m³: n auto on 12 tonnia. Auton kokonaispaino on 29 tonnia.

Tilaussekoitin betonilla, hinta

Kuinka paljon konkreettinen mikseri säätiölle maksaa? Lopulliset kustannukset riippuvat rakennuksen kohteen etäisyydestä ja ajoneuvojen vuokraamisesta. Jos pohja kaadetaan betonipumpulla, se vaikuttaa hinnankorotukseen.

Mitä etsiä?

Ammattilaiset suosittelevat seuraavia asioita:

 • sekoitin voidaan vuokrata itsestään sekoittuvaksi;
 • tietäen, kuinka paljon materiaalia tarvitaan täyttämään tukiaseman ja sekoittajan tilavuus, voit laskea vaaditun määrän lentoja;
 • jos autoa ei ole kunnossa, ja yritys ei noudata kuljetusmääräyksiä, materiaali voi tarttua seiniin ja kuivua. Työkappaleen tilavuuden sijaan saat 1 tonni vähemmän;
 • Kun tilaat sekoittimen, on valittava hyvin hoidetut ja puhtaat koneet, kun betoni on tyhjennetty, rumpu on huuhdeltava vedellä;
 • Betonin purkamisen yhteydessä on huomioitava purkautumisaika, 1 m³ materiaalia virtaa 10 minuutissa. Tämä määrittää betonin todellisen määrän.

Säätiön valmistelu on vastuullinen prosessi, joka edellyttää kaikkien rakennusalan sääntöjen ja määräysten noudattamista.

Betonin purkaminen sekoittimesta alapäässä kaatamalla näkyy videossa:

Kirjat aiheesta:

Modernin suunnittelijan oppaan - Dmitry Mailyan - 194 ruplaa - linkki kirjan tarkistamiseen

Rakentamisen arviointidokumenttien laatiminen - Natalya Timofeeva - 2 153 ruplaa - linkki kirjan tarkistamiseen

Rakennusmateriaalien asteikkojen vertailutaulukot - E.V. Makarov - 1 059 hieroa - linkki kirjan tarkistamiseen

Betonit - Grigory Nesvetaev - 358 rub - linkki kirjan tarkistamiseen

Valmistusmenetelmät ja keinotekoisten perustusten laite. Tutorial - Rashid Mangushev - 1 190 hieroa - linkki kirjan tarkistamiseen